Banner Watamula

AA   AA  
       
 

December 2016 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       

December 15at 05:09am

Public

Publicatie verbod

Het moet u allemaal onderhand opgevallen zijn dat al ruim een jaar er totaal geen ingezonden stukken verschijnen van mijn hand in de lokale kranten. Buiten dat de Amigoe per ongeluk 2 stukken publiceerde, werd het verbod in de algehele pers streng nageleefd. Dat op last van de minister van justitie heer Navarro.

Via enkele journalisten kreeg ik te horen waarom zij niets meer over mij mochten schrijven en waarom de kranten alles met de naam Baselmans moeten blokkeren. “Opdracht van heer Navarro” waren de antwoorden! “We zijn strafbaar en krijgen problemen als we iets zetten van jou!” was een aanvullend commentaar. Dat bleek ook wel toen ik ondanks het verbod toch nog een keer op de nationale TV kwam en in een radio programma. De twee verslaggevers werden op het matje geroepen en kregen een berisping. De 2 interviews via Nederland werden anders aangepakt en wel door de internet verbinding en de telefoonlijn totaal dood te maken. Het gaat zo ver dat de lokale dagbladen zelfs betaalde advertenties weigeren van mij! Dat alles op een zogenaamd “vrij” eiland.

Mijn vraag aan heer Navarro is “Heb ik het dus werkelijk aan het rechte einde? Heeft u werkelijk rapporten vervalst en bedreigt u als minister mensen om zo hen de mond te snoeren? Bent u werkelijk zo bang dat er uit komt dat u zaken laat gebeuren die het daglicht niet kunnen zien en is het werkelijk zo dat onder u de maffia nu de kans krijgt om hun parallel banksysteem op te zetten?”

Blijkbaar is heer Navarro vreselijk bang en dat blijkt wel omdat hij bepaalde aangiftes verzwijgt en weigert elk gesprek met mij aan te gaan over zeer zware zaken. Geen probleem heer Navarro alle zaken liggen nu in het buitenland en die zijn kennelijk druk doende om diverse zaken objectief en met andere ogen te bekijken. In ieder geval is het overduidelijk dat u zeker niet pluis bent en erg bang bent dat de waarheid rond u naar buiten gaat komen. U heeft duidelijk aangetoond dat er veel te verzwijgen valt. U gaat zelfs zo ver door de pers hun mond te snoeren en bevelen uit te geven tot algehele boycot van mijn woorden. Woorden die door uw manier van reageren en handelen, nu duidelijk bewezen zijn.

John H. Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237


December 15at 05:05am

Duidelijke lijn van de lokale maffia

Book

 

December 15at 05:03am

“De val van het kapitalisme is onafwendbaar”

Vanaf nu gaat het alleen nog bergaf met onze kapitalistische maatschappij, concludeert de Utrechtse hoogleraar economische geschiedenis Bas van Bavel. Hij deed bijna tien jaar onderzoek naar markteconomieën, onder andere in de Nederlandse Gouden Eeuw, het Italië van de late middeleeuwen en het Irak van de vroege middeleeuwen.

Geschiedenis
“Ik zie de geschiedenis als onze enige betrouwbare kennisbron daarover,” legt Van Bavel uit in een groot interview in Vlaamse krant De Standaard. “En in de hele geschiedenis hebben we een stuk of tien markteconomieën gekend. In al die gevallen is precies hetzelfde gebeurd, in precies dezelfde cyclische beweging. De neergang is onontkoombaar.” De groeiende ongelijkheid en economische stagnering zijn de eerste tekenen.

Dwang van de elite
“Kijk, de default-positie van elke samenleving in alle tijden is die van een elite die dwang uitoefent over de meerderheid,” vertelt de hoogleraar. “Een markteconomie ontstaat als mensen zich gaan organiseren in allerlei sociale bewegingen. Ze bevrijden zich van dwang, en op dat moment kunnen ze besluiten om vrije markten voor grond, arbeid en kapitaal op te zetten. In het begin werkt ze fantastisch. Dat zagen we bij ons van halverwege vorige eeuw tot ongeveer de jaren tachtig.”

Hij vervolgt: “Maar daarna ontstaat er in elke markteconomie een accumulatie van grond en kapitaal in handen van een marktelite. Niet de oude elite van de adel, maar van succesvolle mensen die steeds meer vermogen verzamelen. Dat vermogen zetten ze om in politieke invloed en zo kunnen ze de regels van het marktverkeer in hun voordeel ombuigen. De markt wordt steeds minder inclusief, de ongelijkheid neemt toe, de economie stagneert en zakt in.”

Herverdeling
Van Bavel is er van overtuigd dat de vermogensongelijkheid in West-Europa net zo groot is als in de VS. “De netto-inkomensongelijkheid, dat ligt anders. Die is bij ons inderdaad niet hoog, en dat gebeurt met kunst- en vliegwerk, door een enorme redistributie van het inkomen. In Nederland wordt iedere euro die met vermogen wordt verdiend, voor 8 à 9 procent belast. Iedere euro die met arbeid wordt verdiend, wordt voor 35 tot 40 procent belast. De herverdelingsmachine zit aan de grenzen van het mogelijke.”

Dominante markt
Hij noemt het idee dat we onze welvaart te danken hebben aan de dominantie van de markt een fabeltje. “De markt is pas dominant geworden in de jaren tachtig of negentig. En wanneer is België welvarend geworden? Tussen 1900 en 1980. In de periode dat de markt niet dominant was, maar boerenbonden, coöperatieve verzekeringen, middenstandsverenigingen, familiebedrijven, coöperatieve banken en de overheid sterk stonden naast de markt.”

Het dooft uit
De hoogleraar heeft wel een vermoeden hoe het zal eindigen. “Uiteindelijk dooft het systeem langzaam uit. Er is geen punt waarop het echt afgelopen is. De stagnatie wordt structureel en de polarisatie neemt steeds toe. Zo eindigen we in een samenleving die zeer ongelijk is en waarin het welvaartsniveau voor de grote meerderheid alleen maar daalt.”

view

Vele jaren was ik trouwe lezer van dagobert duck de steen rijke eend met als familie een fierenfluitende Donald en zijn neefjes.
Nooit stil bijgestaan dat het geheel niets anders was als een strip gemaakt vanuit de wereld van de freemasons.
Toch door vele verhalen gelezen te hebben is me wel aardig wat duidelijk geworden van deze club.
Dogobert heeft veel losgelaten.

Dagobert

 

December 15at 05:01am

Een waar verhaal uit het leven

Lieve mensen,

Ik heb hard en lang na gedacht of ik dit zou posten.. Zoals jullie wellicht weten is mijn vader 23 November 2016 te komen overlijden in een politiecel aan het Doelwater in Rotterdam. Ik ga jullie nu mijn verhaal vertellen... misschien interreseert het jullie niks maar ik vind het belangrijk dat dit verhaal over onze oh zo lieve politie en lieve rijksrecherches naar buiten komt.

23 November 2016
Rond 23.30 in de avond gaat verschrikkelijk hard de bel, de bel waaraan ik altijd al een trauma had. Ik lag al in bed met mijn vriend en mijn moeder die sliep al. Ze schrok wakker van de bel en deed open, kwam naar m'n kamer en zegt tegen mij; Cher! De politie en rijksrecherche aan de deur. Ik zeg; huh? Hoezo dat dan. Waarop me moeder antwoord; Weet ik niet, ze komen nu naar boven.
Eenmaal boven aangekomen begint m'n moeder ineens te schreeuwen, CHERYL, CHERYL!!!! PAPA IS DOOD!!! Ik sprong op en dacht WTF?! En zei dat ook hardop. Deed m'n deur open en daar stonden zij en onder aan de trap de politie.. Vroegen of ze binnen mochten komen bevestigde het verhaal en condoleren mij met m'n verlies. Ze stelde zich voor en gingen zitten. Ze vertelde mij dat de politie een melding had gekregen van een verwarde man, hij maakte overlast; "Schreeuwen op straat". Oke, en toen? Toen de politie aankwam was meneer al binnen in huis en toen hebben ze zijn huis naar binnen gebroken met een RAM om hem mee te nemen voor zijn persoonlijke veiligheid. Ze namen hem mee brachten hem naar de cel en daar is die overleden... "Ze hebben hem geprobeerd te reanimeren maar dat mocht hem niet meer redden..." Wauw.. ik dacht bij mezelf.. ik ken m'n vader dacht dit kan niet dat z'n hart het zomaar begeven heeft. Verder hadden zij geen informatie meer voor mij. Behalve dat ik als enige erfgename alles op mij zou krijgen.. Die avond stond m'n leven op zijn kop!!

Volgende dag ga ik in de ochtend weer naast m'n moeder op de bank zitten. Ze zet de TV aan en meteen op teletekst.

"Een 58-jarige Rotterdammer is woensdag overleden in een cel van het politiebureau aan het Doelwater in Rotterdam. De man werd 's middags aangehouden in Rotterdam-Noord, nadat de politie een melding had gekregen van een verwarde man die passanten aanviel. De man verzette zich bij zijn arrestatie in de Schout Heinrichstraat. Hij werd vervolgens gebeten door een politiehond die werd ingezet bij zijn aanhouding"

Huh?! Man verzette zich? Politiehond? Hond heeft hem gebeten?! Ik belde gelijk Mevrouw de rijksrecherche om te vragen of ze al meer informatie had. Waarop ze zei; Nee, we hebben nog geen info... Ik zei: oh?? Hoe kan het dan dat er wel het een en ander op teletekst staat? En U weet er niks van. Ze gaf aan het echt niet te weten en vroeg mij wat er stond.. ik las het voor. En gelijk kon ze me vertellen wat het inhoud om een rijksrecherche te zijn. En daarna zei ze mij dat ik te emotioneel was om in details te treden gisteren avond.. Dat bepaald zij dat ik te emotioneel ben voor details.. alsof we over een pak suiker praten. Maar goed, ze beloofde dat ze er is puur voor de mensen die nu gedupeerd zijn.. Is goed hoor mevrouw, bel me maar als U meer weet zei ik. Ik hang om en probeer zoveel mogelijk familie leden te contacteren.. familie die ik helemaal niet kon helaas.. de dag gaat voorbij en zo ging ik door tot 25 November 2016.

Ik word gebeld door rijksrecherche een man deze keer en vraagt of ik vanavond om 20:45 uur naar Goetzee wil komen om mijn vader te identificeren. Ik ga akkoord en ik ga er naar toe.. We komen aan en we worden in een kringetje neer gezet. Ze beginnen mij te vertellen dat de politie hond hem gebeten is en in zo'n situatie moet het wel logisch zijn dat zo'n politie hond er bij te halen.. ik bedoel, die man is in z'n eigen huis het is niet dat hij mensen heeft aangeraakt of iets in die richting.. waarom moet er zo fors geweld op iemand gebruikt worden die in zijn eigen huis is?
Daarom zijn wij ingeschakeld, om te kijken of de politie hun werk goed verricht heeft.. HMMMM.. Ik had al mijn twijfels maar nu wist ik het zeker!!!! Er zit een vuiltje aan de lucht!

Nu vertellen ze ons hoe we mijn vader gaan aantreffen.. Meneer heeft een plekje onder het oog en een plekje op zijn achterhoofd. Let niet op de hechtingen van de sectie want er zijn "WEEFSELS" afgenomen. Logisch natuurlijk.. begrijpen we wel. We zien al gelijk dat het m'n vader is. M'n hart ging tekeer. Dat plekje onder zijn oog was wel wat groter dan " een plekje" en die gat achter op zijn hoofd was ook niet echt een normaal plekje. Maar goed we nemen afscheid en zo gaat de dag weer voorbij.

29 November 2016 belt de Rijksrecherche mij weer en vragen of ze straks even langs mogen komen.. Ik ga akkoord. Ze komen langs me vaders broer was aanwezig. We zitten te wachten of ze wat nieuws hebben maar kwamen mijn Vaders paspoort brengen.. Ze zeiden dat ze niet veel hadden. Maar dat ze even moesten zeggen dat toen wij daar afscheid stonden te nemen dat mijn Vader daar zonder zijn hersens lag.. Ja, ZONDER ZIJN HERSENS!!
Ik werd niet goed. Onverteerbaar!! Je hoopt altijd dat iemand wakker wordt als je die gene roept, maar zonder hersens in z'n hoofd dat gaat niet he... Ik begreep niks meer.. Hoe kan dat dat hun dat niet weten? Is toch misselijk makend?! Ze weten me soort van alles te vertellen maar me vader lag nog die dag zodanig ingepakt dat ik die "hondenbeet" niet eens heb kunnen zien. Ze vertellen dat zijn hersens liggen bij het NFI voor onderzoek. En dat we de keus hebben om het daar te laten cremeren of bij mijn vader zelf.. We zeiden al meteen dat we zijn hersens terug wouden. Die vrouwelijke rijksrecherche schrijft nog wat op in der boekje terwijl we het daar over hebben dus je denkt dat het wel goed zit. En ohja, tijdens het reanimeren hadden ze ook nog eens zijn ribben gebroken... gebeurt wel vaker ik dacht dat je reanimeerde op het borst kast en niet op het ribbenkast maar goed!!! Gestoord!!

Ondertussen hadden we allang al een advocaat ingeschakeld "Richard Kover" we hadden ook direct een second opinion.
Beide resulaten kwamen "eerste instantie" op "Intoxication" en een ziekelijk verdikt hartspier.. Maar me vader was laats nog voor allerlei testen in het ziekenhuis.. zijn diagnose was in orde. Maar nog hadden we niks over zijn hersenen..

1 December krijg ik een mail dat ik iemand moet opbellen van het politie mortuarium.. want ik moet m'n vader zo snel mogelijk laten weghalen want anders kost het mij vanaf morgen €115 per dag! BAM! In your face gewoon.. Zijn ze niet goed bij hun hoofd?! Hoe moet ik dat allemaal regelen ik begreep het allemaal niet.. Maar gelukkig kwamen zijn bemiddelaars mij opweg helpen. Ik had gelukkig al bijzondere bijstand aangevraagd maar het was nog niet rond en zolang alles niet rond is halen ze helemaal niemand weg.. Jullie kennen het vast wel.

"Ik ben al een slechte slaper maar nu kon ik helemaal niet meer slapen!"

5 december werd m'n meisje 2jaar en ik hoopte dat we het met z'n alle konden vieren maar inplaats van dat was ik mijn vaders uitvaart aan het regelen. (Ze heeft een mooie taart gekregen van tante Naat en der 2 kaarsjes uitgeblazen!)

Maandag avond op 5 December ging ik maar in de straat bij zijn portiek bij mensen aanbellen.. het duurde eerst even want niemand nam op of deed de deur open. Een buurvrouw kwam maar zij had ook niks mee gekregen en kon het niet geloven.. maar ik had al gehoord dat er filmpjes waren van van zijn arrestatie dus die wilde ik graag hebben en wonder boven wonder kwamen 2 jongens van ongeveer 10-12 jaar oud aan lopen en ik hield ze aan en vroeg hun of zij wat hadden mee gekregen en toen zeiden ze: WE HEBBEN HET GEFILMD!! Ze lieten het gelijk zien en verstuurde het naar mij. Ondanks alles was ik zo blij met dit..

diezelfde avond stuurt mijn advocaat:

(Ik laat de namen van de rijksrecherches even achterwegen voor dat ze zich bedreigt voelen)

Vanavond sprak ik "de heer" van de Rijksrecherche. Hij zei mij dat hij het verzoek tot terugplaatsing van de hersenen vandaag pas binnen heeft gekregen en doorgeleid naar het onderzoeksteam. Het onderzoeksteam heeft morgenochtend weer contact met de Officier van Justitie. "De heer" liet mij weten morgen voor 12 uur jullie hierover te zullen berichten. Daarna kan door het onderzoeksteam contact worden opgenomen met het NFI, waarna "de heer" ervoor zal zorgen dat de terugplaatsing van de hersenen nog diezelfde dag kan worden geregeld.

Dinsdag 6 December 2016 de rijksrecherche is alles rond (behalve zijn hersens) en word mijn vader eindelijk opgehaald vanuit het politie mortuarium de uitvaart leider komt langs en we bespreken de uitvaart.. Vrijdag 9 December 2016 zou de uitvaart zijn.

Woensdag 7 december 2016 spreek ik meneer de recherche voor de laatste keer want ik was het spuugzat. Hij vertelde mij dat ik niet bepaal over het feit dat mijn vaders hersens terug moeten of niet! Alsof mijn vader hun eigendom is en daar komt het gewoon op neer. Maar op zulke dingen kan ik wel schade vergoeding voor op eisen maar daar kan je geen fucking prijskaartje aan plakken!!!! hij is niet de gene die gaat slapen met mijn problemen! Dat zei ik hem.

Ze willen heel zakelijk met je komen praten terwijl dit niet zakelijk is!! DIT IS PERSOONLIJK! Dit is mijn VADER!!

Nu is mijn vader eindelijk na 16 dagen gecremeerd. En geloof mij het process begint NU!! Want ik kan mijn hart niet laten rusten na wat ik gezien heb..

De zogenaamde honden beet is gewoon misselijk makend!!!! Een verward persoon behandel je niet zo!!! Zulke mensen behandel je psychologisch!!!!!!!! En dan moet je achteraf horen en zien hoe hij geen eens kracht meer heeft om te laten weten dat hij niet meer kan! Als je heel aandachtig naar het filmpje kijkt zie je dat ze hem het busje in leggen en zijn benen die door de hond is kapot gevreten tegen zijn bil drukken zo dat ze het busje kunnen sluiten! Beste mensen de reden dat ik dit op internet plaats met het verhaal en de foto's is omdat ik de ernst van de situatie wil aangeven. De impact die de keuzes van deze agenten die avond hebben gehad. Een politie hond inzetten een man in een medisch onstabiele situatie laten zitten en de onzekerheid en miscommunicatie waarmee zij nabestaande achterlaten. De politie heeft nou eenmaal macht in ons land, maar deze bevoegdheden die zij hebben zijn bedoelt om de burgers te beschermen en niet om zichzelf in te dekken als een burger vragen heeft of hulp nodig heeft. Ik heb namelijk een vraag; hoe heeft dit zover kunnen komen en waarom is mijn vader in een cel overleden? hij had duidelijk naar een medische faciliteit gemoeten. Ik wil duidelijkheid en ik gerechtigheid want met deze vaagheden neem ik geen genoegen jullie zijn de politie jullie dienen transparantie en eerlijkheid te kunnen waarborgen maar alles aan deze zaak stinkt! En waar jullie mij konden helpen hebben jullie me laten zitten tegen gesproken of mijn vragen beantwoord met vragen of excuses dat jullie niet meer weten. Dit is mijn vader waar wij het over hebben en ik kan het niet accepteren dat het zo is gelopen hij verdient gerechtigheid en wij ook. Vergeten doen wij niet dit blijft mijn hele leven bij mij en mijn familie maar we hebben het recht om dit af te sluiten en dan kan alleen als de waarheid boven tafel komt.En daarvoor heb ik iedereens hulp nodig wij zij burgers maar samen staan we sterk. De waarheid komt uiteindelijk altijd boven tafel. Tijd zal ons belonen!

DE POLITIE IS MIJN VRIEND NIET!!! ZE ZIJN LAFFE ZIELEPOOTJES DIT ZIJN WANHOPIGE KINDJES DIE VROEGER GEPEST WERDEN OP DE BASISSCHOOL EN MENSEN WILLEN TERUG PAKKEN.

De politie agenten die mee hebben gewerkt hieraan! Mogen dit van mij weten! En knoop dit goed in je hoofd!! IK HOOP ECHT DAT JULLIE ELKE NACHT GAAN SLAPEN MET DEZE ZAAK IN JULLIE GEDACHTEN! TOT AAN JULLIE EIGEN DOOD!

DEEL DIT AUB ZOVEEL MOGELIJK!
Want niet alleen mijn vader is gedupeerde! Dit is voor al onze familieleden, vrienden en kennissen al onze mede mensen!!

Liefs Cheryl Uitenwerf!

RUST IN HEAVEN, DADDY
IN LOVING MEMORY
EGBERT CHRISTIAAN "EGGY" UITENWERF
09-08-1958 - 23-11-2016

Verhaal

 

December 14at 05:11am

Important

Lezingen

Een woord wat voor mij onmogelijk is daar ik lokaal maar ook internationaal afgesloten word van de buitenwereld en onmogelijk word gemaakt om lezingen te geven. Al jaren ben ik bezig om lezingen te geven maar tot vandaag toe wordt me deze mij afgenomen door de staat. Is het niet dat ik geen openbare ruimte kan vinden/huren in de stad dan is het als het me lukt een ruimte te vinden er geen weg is om advertenties en het kenbaar te maken aan het grote volk.

Zelf heb ik al enkele malen simpel gevraagd naar de interesse van lezingen over alles wat de maatschappij is tot aan de nieuwe weg van het energieniale leven. Dan blijkt dat nauwelijks iemand durft te reageren of zich te melden om samen te komen. Bang voor mijns persoon, bang voor gezien te worden samen met mij in een ruimte! Dat is wat er heerst op dit eiland en de landen die mij weren.

Zelf zie ik wekelijks dat mensen mij ontwijken als ze me zien tijdens het boodschappen doen of herkennen in de stad. Het is een soap om te zien dat mensen me aankijken en snel doorlopen als ik dan vriendelijk groet. Bang dat ik ze aanspreek, bang dat ik ze herken! Ik merk het zelfs via internet waar men via veelal valse namen wel met een heel verhaal komen en me om advies vragen. Mensen waar je mee afspreekt en niet op komen dagen of mensen die heimelijk ergens je even ontmoeten en die je dan nooit meer iets van ziet of hoort. BANG staande in de wereld van ANGST want wie wil nu gezien worden met deze rebel?

Lezingen, ja ik zou ze willen geven en met mensen in diepere discussies willen gaan maar blijkbaar zijn er maar weinige die het lef hebben en niet bang zijn voor de kracht die we allemaal bezitten. Ik blijf daarom maar schrijven en zet alles wat ik weet op papier. Zo zijn de zwarte letters op wit papier voor eeuwig vastgezet en hoop ik eens op een groep mensen die het lef heeft en werkelijk iets wil veranderen. Ik wacht al 63 jaren en ik blijf hopen, eens zal die tijd gaan komen en dan hebben we de eerste grote stap gedaan. De stap naar vrijheid en zonder angst.

 

December 14at 05:08am

Internationale actie op Sint Maarten

Sinds vroeg in de morgen van dinsdag 13 december 2016 is op Sint Maarten een actie gaande van het Team Bestrijding Ondermijning (TBO) van het Recherche Samenwerkingsteam (RST).

Op verzoek van de Italiaanse autoriteiten is een verdachte aangehouden, de 56 jarige F.C., geboren in Italië. Onder leiding van de rechter-commissaris zijn huiszoekingen gestart in een woning en een bedrijfspand. Ook in het Franse deel van Sint Maarten is een verdachte aangehouden en zullen zoekingen gaan plaatsvinden onder leiding van de Franse onderzoeksrechter.

De in Nederland geboren R.B (50) is daar aangehouden. De huiszoekingen en aanhoudingen zijn onderdeel van een internationale gelijktijdige actie in de landen Italië, Sint Maarten, het Franse deel van Sint Maarte en Nederland.

view

"Internationale actie! Zitten er dan ook de andere personen A. d V., R.P. en G.E. bij de mensen die werken met de Venezolaanse drugskoning H.C.met een diplomatieke status?December 14at 05:05am

"Ontvoering" Nunspeet

Auto ontvoerde man gevonden langs A28

NUNSPEET - De politie heeft maandag de auto teruggevonden van de man die vrijdag in Nunspeet werd ontvoerd. Het voertuig werd aan het einde van de dag, na een tip, in Putten aangetroffen. De wagen werd gevonden vlak bij de op- en afrit van de A28. De recherche doet onderzoek.

Het gaat om de auto van de 53-jarige Ronald Maurits uit Doornspijk (Gelderland) die vrijdag door drie mannen werd ontvoerd in Nunspeet. Hij was rond 21.00 uur weer terug in zijn woning.

Rechercheurs hebben uitgebreid met Maurits gesproken en gaan nog steeds uit van een serieuze ontvoering. Een woordvoerder kan niet zeggen of de daders mogelijk de verkeerde te pakken hadden. Ook informatie over een eventueel motief werd, in belang van het onderzoek, nog niet gedeeld.

Vrijdagavond kwam Maurits opeens op eigen gelegenheid terug bij zijn vrouw, nadat hij urenlang door nog onbekende daders was vastgehouden. Op de Oenenburgweg in Nunspeet werd eerder die dag, rond 10.30 uur, zijn Mercedes Benz E500 klemgereden.

Vervolgens werd de financieel makelaar door drie gemaskerde mannen uit zijn auto gesleurd en meegenomen in een andere auto, vermoedelijk een BMW. Een ander stapte in de Mercedes van Maurits en vertrok met hoge snelheid. De ontvoering werd gefilmd door een omwonende, waarna de beelden online snel werden verspreid.

view

Na de onvoering werd de wagen snel teruggevonden en wandelde de beste man naar huis!
Zoals men duidelijk ziet gaat het om mannen die weten wat ze doen en het zou mij niets verwonderen als er de AIVD achter zit. Dat gezien de manier hoe alles liep.
Deze beste man zal zijn mond niet open mogen doen en ook de politie zal hier nooit mee naar buiten komen.

Ninspeet

 

December 14at 05:03am

Homeopathy effective for 0 out of 68 illnesses, study finds

Treatment has 'no discernible convincing effects beyond placebo'

A leading scientist has declared homeopathy a "therapeutic dead-end" after a systematic review concluded the controversial treatment was no more effective than placebo drugs.

Professor Paul Glasziou, a leading academic in evidence based medicine at Bond University, was the chair of a working party by the National Health and Medical Research Council which was tasked with reviewing the evidence of 176 trials of homeopathy to establish if the treatment is valid.

A total of 57 systematic reviews, containing the 176 individual studies, focused on 68 different health conditions - and found there to be no evidence homeopathy was more effective than placebo on any.

Homeopathy is an alternative medicine based on the idea of diluting a substance in water. According to the NHS: “Practitioners believe that the more a substance is diluted in this way, the greater its power to treat symptoms. Many homeopathic remedies consist of substances that have been diluted many times in water until there is none or almost none of the original substance left.”

The review found “no discernible convincing effects beyond placebo” and concluded “there was no reliable evidence from research in humans that homeopathy was effective for treating the range of health conditions considered".

Writing in a blog for the British Medical Journal, Professor Glasziou states: “As chair of the working party which produced the report I was simply relieved that the arduous journey of sifting and synthesising the evidence was at an end. I had begun the journey with an ‘I don’t know attitude’, curious about whether this unlikely treatment could ever work… but I lost interest after looking at the 57 systematic reviews which contained 176 individual studies and finding no discernible convincing effects beyond placebo.”

He continues: “I can well understand why Samuel Hahnemann- the founder of homeopathy- was dissatisfied with the state of 18th century medicine’s practices, such as blood-letting and purging and tried to find a better alternative.

“But I would guess he would be disappointed by the collective failure of homeopathy to carry on his innovative investigations, but instead continue to pursue a therapeutic dead-end.”

In the UK, two NHS hospitals provide homeopathy, as well as a number of GP practices.

view

Er zal alles aan gedaan worden om deze manier van genezen in discredit te brengen zelfs via valse rapporten.

Homeopathie

 

December 13at 05:07am

Kinderhandel

En dan denk je werkelijk dat je kinderen aan het helpen bent.
Ook hier op de eilanden is alles een buisiness.

Klik hier voor film kinderhelpen

Kinderhandel

 

December 13at 05:03am

Pedonetwerk schokt Noorwegen: ook politici verdacht

De politie in Noorwegen heeft vijftig mannen op het oog die lid zouden zijn van een grootschalig pedofielennetwerk. Onder de gearresteerden zijn ook politici en een politieagent.

‘Operation Dark Room’ is de grootste zedenzaak in de geschiedenis van Noorwegen: de Noorse politie arresteerde al 20 mensen en verdenkt nog eens 31 anderen van lidmaatschap van het pedonetwerk. De mannen waren actief op het ‘dark web’ en wisselden daar filmpjes en foto’s uit van seksuele daden met kinderen.

Ook politici en advocaten verdacht
Volgens politiechef Gunnar Floystad zijn alle verdachten mannen, zijn ze veelal hoogopgeleid en komen ze uit het hele land. Onder de arrestanten is ook een politicus van de sociaaldemocraten uit Oslo, die vorige maand al in hechtenis werd genomen, zo melden Noorse media. Ook een kleuterleider, advocaten, een voormalig parlementslid en een medewerker van de politie behoren tot de verdachten.

De details die naar buiten komen over het netwerk zijn gruwelijk. Zo zouden de mannen met elkaar nieuwe pogingen tot seksueel misbruik van kinderen hebben gepland. In een van de gevallen sprak een verdachte over wat hij wilde gaan doen met zijn nog ongeboren dochter. Een andere zaak draait om een dertigjarige man die zijn eigen kind van 14 jaar misbruikte.

Het Noorse onderzoek werd gestart nadat FBI in 2015 onderzoek deed naar hackschandaal

Schandaal kan nog veel groter blijken
Uit een gesprek tussen een 20-jarige en een 26-jarige man blijkt hoe ze hun slachtoffer normaliter uitkiezen. ‘Als we een kind langs de kant van de weg zien, dan slepen we het in de auto en rijden naar een rustige plek.’ Ook spraken de twee over het drogeren van hun slachtoffer.

Het schandaal kan nog veel groter blijken. De politie heeft, na een onderzoek van meer dan een jaar, al meer dan 150 terabyte met bestanden in handen. Ook heeft het de gegevens van 5.000 accounts voor chatsites en forums waar kinderporno wordt uitgewisseld.

Noorwegen

 

December 13at 05:02am

'Wondermiddel' CBD is illegaal, maar overal te koop

Vrijwel alle producten die in Nederland worden verkocht met het populaire, uit hennep afkomstige, ingrediënt CBD (cannabidiol) zijn illegaal. Dat zegt de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). De IGZ treedt er slechts in beperkte mate tegen op omdat het toezicht op CBD geen prioriteit heeft.
CBD is vooral populair als voedingssupplement in de vorm van CBD-olie. De verkoop daarvan is de afgelopen jaren explosief gegroeid. De olie is te koop bij drogisterijen, apotheken en webwinkels. Het geldt onder gebruikers als middel tegen uiteenlopende klachten als slapeloosheid, ADHD, artrose en huidaandoeningen.

CBD wordt gewonnen uit vezelhennep, een plant die verwant is aan cannabis (wiet). Vezelhennep mag in Nederland legaal worden verbouwd voor de zaden en vezels. Dat gebeurt onder andere op grote schaal in de provincie Groningen. De vezels worden onder meer gebruikt in de bouw. Vezelhennep bevat nauwelijks tot geen THC, het bestanddeel waarvan gebruikers high worden.

Hoe een verboden toverdrankje bij de consument komt
Vrijwel alle producten met CBD die in Nederland worden verkocht zijn feitelijk illegaal. Toch is het overal te koop: in webwinkels, bij drogisten en apotheken. Zo vindt het verboden toverdrankje toch zijn weg naar de consument.

Willekeur
Uit de bladeren en bloemtoppen van vezelhennep wordt CBD gehaald. Dat wordt verdund met olie en op de markt gebracht. Maar volgens de Opiumwet is de teelt van vezelhennep uitsluitend toegestaan voor de productie van vezels en zaden, aldus een woordvoerder van de IGZ. Niet voor CBD. Daaruit volgt dat alle producten met CBD van plantaardige oorsprong feitelijk verboden zijn in Nederland.

De inspectie laat de verkoop oogluikend toe en grijpt alleen in als ze risico's signaleert: naast gerenommeerde bedrijven hebben ook tal van kleine bedrijfjes en particulieren zich op de CBD-markt gestort. Hoeveel CBD-olie in Nederland wordt verkocht is onbekend, maar marktleider Jacob Hooy zegt alleen al jaarlijks 'meer dan honderdduizend' flesjes te verkopen. CBD is niet geregistreerd als medicijn; de werkzaamheid van het middel is nog onvoldoende onderbouwd.

Er moet gekeken worden hoe CBD veilig geteeld kan worden en verwerkt in producten voor mensen die daarbij baat hebben

Volgens cannabisonderzoeker Arno Hazekamp is er in het beleid nu sprake van willekeur. Hij pleit voor duidelijke kwaliteitsregels voor CBD. PvdA-kamerlid Marith Volp vindt dat de hele wetgeving rond wiet moet worden aangepast. De PvdA pleit al heel lang voor legalisering. 'Tegelijkertijd moet er dan ook gekeken worden hoe CBD veilig geteeld kan worden en verwerkt in producten voor mensen die daarbij baat hebben', aldus Volp.

CBD

 

December 13at 05:00am

Why You Should Use a VPN

Here are three words for you: Virtual Private Network (more commonly referred to as VPN). If you’ve never heard of the term, or aren’t sure about its exact nature in our info tech world, then chances are you’ve never utilized one. A VPN is facilitated for several reasons, by individuals and the business sector alike. Anyone who initiates one for their time on the internet will have a variety of reasons. They can vary according to the individual’s needs and wants; scaling from minimal personal usage to access international television programs not available in their region, to encryption and security during time spent in cyberspace. In essence, a VPN is used to secure and encrypt communications when using an untrusted network which is in the public domain.[1]

The latter is the more common theme. In this day and age where big brother seems to lurk in every corner of our internet browser, more and more people, and companies, are resorting to the use of a VPN provider. In fact, as people are educating themselves on the realms of the digital jungle that is fast becoming a second home, the VPN is becoming a common household name. And why not? With hackers at the ready to steal your sensitive information, and government regimes watching and monitoring your every move, the VPN is now an essential addition to add to our daily internet rituals. In essence, public networks are cesspits, and if we dwell in them too long, without the correct protective elements, then we tend to ‘pick up’ those bugs which dwell in them.

When you use a VPN, the usual presentation is to launch a VPN client on your personal computer. You log in; your computer then “exchanges trusted keys with a server,” and once both systems have been authentically verified, your communication on the internet is secure.

However, not all VPNs are created equally. When searching for the right VPN for your own use, it is important to know what it is you are signing up for, and who with. You need to take into consideration connectivity protocols, features and server locations. The best VPNs will offer a good selection on these criteria. Most importantly, the VPN Provider should have a so called ‘no-logging policy’ which ensures that no user activity will be logged.

You need to be aware of other considerations such as trusting your provider with your data. In other words, what do they log? Everything outside of your VPN server is secure from eavesdropping, but those sharing the same provider may have access to your data. Some VPN providers keep logs in case a government requests them, so decide what is acceptable to you when it comes to logging. [2] AnonHQ recommends IPVanish as it fulfills all criteria regarding speed, security, support of all mobile devices and most importantly anonymity and safety: “IPVanish does not collect or log any traffic or use of its Virtual Private Network service”

VPN

 

December 12at 05:06am

InselAir plays with the politicians and the government

InselAir, in my opinion, lies when it says it is negotiating with a "strategic partner".

In recent weeks we have seen how KLM and TUIfly have cancelled their agreements with InselAir for “reasons caused by concern about the lack of maintenance on InselAir’s aircraft” since those airlines did not want to put their passengers at risk.

It seems to me like children's play talking about the strategic association with an airline like InselAir that is public and would note its "critical and delicate financial situation on the brink of bankruptcy with more than 70% of its paralysed fleet thrown into junk.”

I am aware that companies like Avianca are not interested and it is natural that InselAir would not contribute anything to the Colombian airline. Avianca could operate the InselAir routes of it’s in their interest since the Colombian airlines have rights of 5th freedom in the bilateral with Curaçao. This means that if they want, Avianca could continue its flights to destinations like Miami, Santo Domingo, Sint Maarten and even Suriname. But that is not Avianca’s model. It is better for Avianca or any other operator to reach an agreement with the government to receive a new debt free certificate and commit to hiring all employees.

It’s better for the state to support an initiative where there are negotiations with an operator at an international level that has the resources to start an airline from scratch.

Saving InselAir only favours its private shareholders who will continue with its wrong model and any money they lend or put into that oxidised and bottomless barrel would like throw water to the ocean. The politicians once again encounter the problem of saving some private investors that have driven the company according to their criteria and decisions only under the pretext of saving jobs.

I wonder if that money was from the politicians and not from the people of Curaçao, would they still save their InselAir friends ... I assure you they won’t!

view

Het gaat tijd worden dat de hele oud ALM en Insel gang gaat verdwijnen. Deze mensen hebben de gemeenschap al voor vele miljoenen opgelicht.
Als een bedrijf niet kan draaien moet je het opdoeken maar heer Heereveen meent alsmaar de politiek en zijn gang aan te kunnen spreken voor nog meer geld. Geld wat verdwijnt door wanbeleid.

Ramirez

 

December 12at 05:05am

Amerikanen gaan misschien (met wapens) deel Schiphol controleren

"Amerikanen gaan misschien vluchten op Schiphol controleren. Daarover gaat Nederland met de Verenigde Staten onderhandelen, zegt premier Rutte. Dat kan één a twee jaar duren."

view

Hebben de Nederlanders nog niet door dat ze slaaf van het Amerikaans systeem zijn en hun clubjes?

RTL

 

December 12at 05:03am

Child Sex Trafficking through Child “Protection” Services Exposed – Kidnapping Children for Sex

In this Buzzsaw interview, filmmaker Sean Stone interviews Tammi Stefano, the Executive Director of The National Safe Child Coalition (NSCC), and exposes much of the corruption happening within Child Protection Services and Family Courts. This might be one of the few interviews currently available on the Internet that gives this much information on the child sex trafficking business that exists in LA County, and across the nation. Tammi Stefano reveals some very shocking information about the child and human trafficking business currently operating in the United States, which is a huge illegal business that brings in more money than the illegal drug trade and illegal arms trade combined.

For complete article please click here

Child sex

 

December 12at 05:01am

Non nobis Baphomet

In popular culture In Freemasonry

The Poor Fellow-Soldiers of Christ and of the Temple of Solomon (Latin: Pauperes commilitones Christi Templique Salomonici), commonly known as the Knights Templar, the Order of Solomon's Temple (French: Ordre du Temple or Templiers) or simply as Templars, were among the wealthiest and most powerful of the Western Christian military orders. They were prominent in Christian finance. The organization existed for nearly two centuries during the Middle Ages.

Read complete article about the Knights Templar

See the connection with the freemasons but also the red cross!

Templar

 

December 11at 05:12am

Public

De grootste leugen in deze wereld

Dag van de Mensenrechten

DAG MENSENRECHTEN
Want welke rechten hebben de mensen nog?
- Geen vrijheid van meningsuiting.
- Geen vrijheid van eigen keuze.
- Geen vrijheid van leven.
En zo zouden we deze lijst eindeloos lang kunnen maken en wordt het alsmaar duidelijker dat de mens een slaaf is van een verziekt systeem. Een systeem met vuile elite die menen het recht te hebben om “recht” te spreken over medemensen. Een rechtssysteem wat werkt onder de elite en onder de diverse clubjes en maffiagroepen. Zo hebben de elite het recht kinderen te offeren, verkrachten en van een leven een hel te maken. Er is geen recht voor de slaven in dit systeem. Recht is geld, macht en in de bewuste club behoren. Alles daarbuiten heeft geen recht.

Mensenrechten is een farce, een verhaaltje, wat nog ongeloofwaardiger is dan Assepoester.

Laten we de werkelijke rechten van de mens gaan hanteren en beginnen de gehele elite en de gehele top met hun clubjes op te ruimen.

Ik kots als ik lees “de rechten van de mens”, niet een wet, niet een verdrag die dit werkelijk vertegenwoordigt laat staan het uitvoert of hanteert.

Mensenrechten, een leugenachtig sprookje.

John H. Baselmans-Oracle

Mensenrechten

 

December 11at 05:10am

Angst in combinatie met macht leidt tot indoctrinatie

We zijn als de dood voor mensen die op een dag besluiten de spade in de grond te steken met als doel een concentratiekamp te bouwen. Logisch, in concentratiekampen werden mensen gemarteld en vermoord, waaronder ook mijn familieleden en dat laat ernstige littekens na, niet alleen in families maar ook in de maatschappij als geheel. Dergelijke traumata verbleken niet zomaar met de tijd en oefenen meer invloed uit op ons dagelijks bestaan dan we denken of zouden willen.

Traumatherapie
Patiënten die lijden aan een posttraumatische stressstoornis hebben vaak een levensbedreigende gebeurtenis meegemaakt die ze niet goed hebben verwerkt. Het brein staat 24/7 op scherp en elke cue die ook maar in de verte doet denken aan het trauma zet het brein weer in dezelfde gevaarstand als toen. Als iemand bijvoorbeeld ternauwernood een bomaanslag heeft overleefd dan kan het afschieten van een onschuldig rotje er voor zorgen dat je in blinde paniek onder de tafel duikt op oudejaarsavond. Op dat moment ben je volgens je brein weer in dezelfde gevaarsituatie en reageer je dus op dezelfde manier alsof er weer een bom afgaat. Het brein is namelijk ontworpen om tijdig gevaar te signaleren zodat de kans op overleven wordt geoptimaliseerd. Een getraumatiseerd brein leeft in feite voortdurend in en vanuit dat traumatische verleden en heeft daardoor minder zicht op de realiteit van nu. Traumatherapie bestaat er uit om de nare gebeurtenis op een gezonde manier op te slaan in het brein, zodat deze traumatische file niet constant op het scherm blijft openstaan en voor nare gevoelens en inadequaat gedrag in het hier en nu zorgt.

Een minderheid vragen ‘op te pleuren’
Als maatschappij lijken we nog steeds bepaalde trauma’s vanuit het collectieve verleden met ons mee te dragen, als je de vaak heftige en irrationele reacties op ongevaarlijke prikkels anno nu in ogenschouw neemt. We slaan voortdurend aan op zaken die in het heden niet daadwerkelijk bedreigend voor ons zijn, maar die doen denken aan de traumatische ervaringen van onder andere de Tweede Wereldoorlog.

De heftigste emotionele arousal veroorzaak je door een minderheid te verwensen, etnisch te profileren en als je het helemaal bont wil maken: een minderheid vragen ‘op te pleuren’. Gegarandeerd dat je acuut bij alle zogenaamd intellectuele NPO-programma’s aan tafel wordt gesommeerd om jezelf te verdedigen tegenover tafelgenoten die avond aan avond op commando liters krokodillentranen plengen over het maatschappelijk leed dat bijvoorbeeld racisme heet.

Angst in combinatie met macht leidt tot indoctrinatie
Met elkaar blijven hangen in traumatisch herbeleven is echter niet wijs in een tijd dat er ook échte problemen spelen die op termijn opnieuw tot serieuze trauma’s kunnen leiden. Naast traumatisch krakelen bestaat er ook zoiets als traumatisch zwijgen, iets wat volgens mij nog gevaarlijker is. Godfried Bomans zei ooit: ‘iets constant verzwijgen is een vorm van indoctrinatie’. Angst in combinatie met macht leidt inderdaad tot indoctrinatie en veel mensen durven misstanden niet hardop te benoemen omdat ze bang zijn vergeleken te worden met, daar gaan we weer, figuren uit dat traumatische verleden. Ik krijg regelmatig reacties van mensen die bijvoorbeeld worstelen met toenemende homo- of Jodenhaat door de islamisering maar dat niet hardop durven zeggen, omdat ze bang zijn voor de reacties van ‘de anderen’.

view

Alles is in het teken van macht en indoctrinatie. Zie wat er om je heen gebeurt en waar je in getrokken wordt omdat je vreemde zaken aan het licht brengt.
Door je af te persen en te intimideren met dreigementen probeert men hun zaken te verzwijgen en doelen te bereiken.

Wilders

 

December 11at 05:08am

Feelings

The way I see the world.
A world of energy a world of power

Feelings

 

December 11at 05:07am

De absolute waarheid

Older

 

December 10at 05:08am

You can......

Watch me

 

December 10at 05:06am

Onderhoud

Op Curacao is nergens geld voor. Met uitzondering van het gokken, bankwezen en eigen zak.
De palen moeten eerst spontaan neervallen en dan zal men kijken of er ergens een potje opengetrokken kan worden.
Zo hebben we op Bandabou het gevaar dat weinig geaard is en dat men toegeeft dat er geen geld vrijgemaakt kan worden.

Onderhoud

 

December 10at 05:04am

Het gaat er nu echt van komen.

Naar verwachting stemt de Tweede Kamer over een maand of twee - na het reces, vóór de verkiezingen - over
Hier vind je het wetsvoorstel.
een nieuwe wet voor de Nederlandse geheime diensten.

Lange tijd draaide de discussie rond die nieuwe wet - de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) - om een van de vele
Met Matthijs Koot analyseerde ik enkele van de wensen van het kabinet voor de diensten.
nieuwe bevoegdheden die de inlichtingen- en veiligheidsdiensten erbij zouden krijgen. Namelijk: de mogelijkheid om ongericht, in bulk, grote hoeveelheden communicatiegegevens uit de kabel af te tappen. Het meeste (mobiele) telefoon- en internetverkeer en stroomt door de kabels.

Dat is een erg verregaande bevoegdheid die dan ook veel discussie en aandacht verdient.

Gezien de politieke verhoudingen in de Kamer en de standpunten van de partijen, is de kans aanzienlijk dat die nieuwe bevoegdheid er zal komen. Als dat gebeurt, mogen de diensten straks grote hoeveelheden data binnenhalen - en daar zullen data tussen zitten van veel onverdachte en onschuldige burgers.

De AIVD en de MIVD zijn bij wet gemachtigd om - nog meer dan nu het geval is - de grondrechten van burgers te schenden

Dan wordt het des te belangrijker dat het toezicht op het inzetten van die bevoegdheid robuust en effectief is. De AIVD en de MIVD zijn bij wet gemachtigd om - nog meer dan nu het geval is - de grondrechten van burgers te schenden. Effectief toezicht waarborgt dat dit volgens de regels gebeurt.

Ik heb mij de afgelopen dagen verdiept in de kritische analyses van de manier waarop het kabinet het toezicht op de diensten wil organiseren. Ik richt mij daarbij op de onafhankelijke externe toezichthouder - dus niet het toezicht door het parlement.

Er is veel kritiek geformuleerd. Door niet de minste partijen. En die kritiek, zo viel mij op, is zeer fundamenteel. Nu het parlement nog vragen kan stellen aan het kabinet over de nieuwe wet, lijkt het essentieel dat dit aspect van de wet nu de aandacht krijgt die het verdient.

Ik licht hier drie fundamentele punten van kritiek uit van vier verschillende partijen.

1. De toezichthouder maakt zich zorgen over Big Data

Met de nieuwe wet mogen AIVD en MIVD veel meer gegevens over personen en hun communicatie in veel grotere hoeveelheden verzamelen en gebruiken. De diensten zullen zich bezig gaan houden met het automatisch analyseren van immens grote bakken data. Op die manier hopen zij patronen te herkennen, netwerken bloot te leggen en verdacht gedrag te detecteren. Trefwoorden: Big Data, profiling, datamining, algoritmes, geautomatiseerde gegevensverwerking.

Het is precies dit punt dat de huidige externe toezichthouder, de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD), grote zorgen baart. ‘De diensten krijgen straks ruime bevoegdheden om te intercepteren en informatie binnen te halen,’ zegt Hilde Bos-Ollermann, secretaris van de CTIVD. ‘Daar is iedereen bezorgd over. Wordt het sleepnet wel op de goede manier uitgeworpen? Maar over wat er daarna gebeurt met al die gegevens, hoor je veel minder. Terwijl daar wel reden toe is: in het nieuwe wetsvoorstel zijn namelijk nauwelijks waarborgen ingebouwd voor Big Data en geautomatiseerde gegevensverwerking.’

De toezichthouder bedoelt maar: de diensten en het kabinet hebben de mond vol van alle nieuwste technische foefjes op het gebied van dataverzameling en analyse, maar in het wetsvoorstel wordt gezwegen over manieren om de kwaliteit, de zorgvuldigheid en de betrouwbaarheid van deze analyses te waarborgen.

‘Dit gaat over zeer technische en complexe processen,’ zegt Bos-Ollermann. ‘Voor je het weet ontstaat er een proces waar heel erg weinig mensen iets van begrijpen, maar dat wel een effect heeft op conclusies die worden getrokken ten aanzien van personen.’

‘In het wetsvoorstel zijn nauwelijks waarborgen ingebouwd voor Big Data en geautomatiseerde gegevensverwerking’

Nu is het moment, zegt de toezichthouder, om deze waarborgen stevig te verankeren in de wet en het toezicht op de verwerking van al die data uit te breiden. ‘Iedereen staat in de startblokken om die nieuwe bevoegdheden uit te gaan oefenen,’ vervolgt Bos-Ollermann. ‘Dan kan het niet zo zijn dat je het overlaat aan de praktijk hoe je met die gegevens omgaat, of het vernietigen ervan op tijd lukt, of de juiste analysemethoden wel worden toegepast.’

In een uitgebreide zienswijze op het wetsvoorstel, doet de CTIVD een aantal voorstellen om het toezicht te verbeteren. Zo noemt zij het van ‘evident belang’ dat de diensten zich kunnen verantwoorden over de algoritmes die zij gebruiken en de resultaten die zij verkrijgen.

Bos-Ollermann: ‘Het grote gevaar van geautomatiseerde dataprocessen is dat op een bepaald moment niemand meer weet welke gegevens op welke manier zijn gebruikt. Ook de diensten zelf niet. En dat dit leidt tot niet betrouwbare en foute uitkomsten. Het baart mij zorgen dat de discussie over deze essentieel 21ste-eeuwse waarborgen zo opvallend afwezig is.’

2. Raad van State en rechters vrezen dat het toezicht niet effectief is

De Raad van State vindt dat het voorstel van het kabinet flink tekortschiet. Dat zit hem, op het punt van het toezicht, in het instellen van een nieuwe commissie, de Toetsingscommissie Inzet Bevoegdheden (TIB). Deze nieuwe driekoppige commissie zal voordat een bijzondere bevoegdheid, zoals de grootschalige verzameling van kabeldata, wordt ingezet toetsen of dit wel mag. Hun oordeel is bindend. De TIB zal naast de CTIVD bestaan.

Op dat laatste punt heeft de Raad van State kritiek. Het vreest een versnipperd en gefragmenteerd systeem dat een risico vormt voor de kwaliteit van het toezicht. Tegelijkertijd zal die nieuwe TIB niet effectief genoeg zijn, denkt de Raad van State. De toetsing van de nieuwe commissie zal in de praktijk zeer marginaal en abstract blijken.

Want: de nieuwe TIB heeft geen toegang tot de gegevens en systemen van de diensten. Daardoor is er nauwelijks inzicht in de praktijk. Nederlands hoogste bestuursrechter heeft daarom ‘ernstige twijfels’ of het toezicht ‘effectief bescherming [kan] bieden aan de grondrechten van burgers.’ De Raad verwacht dat de toets van een TIB nagenoeg altijd positief zal uitvallen. Want zeg maar eens nee tegen een verzoek als je de praktijk niet kent maar wél potentieel een verkeerde beslissing kunt maken. De TIB zal daarom een ‘alibi-functie’ vervullen, denkt de Raad. Een stempelmachine.

Zeg maar eens nee tegen een verzoek als je de praktijk niet kent maar wél potentieel een verkeerde beslissing kunt maken

Dat zijn forse woorden voor de Raad van State. Die adviseert dan ook om de hele TIB uit het wetsvoorstel te schrijven en de taken ervan bij de bestaande CTIVD neer te leggen. Het kabinet heeft dit advies al naast zich neergelegd.

De kritiek van de Raad voor de Rechtspraak, de organisatie die namens rechters in Nederland spreekt, sluit hierop aan. Ook de rechters betwijfelen of de TIB wel in staat is serieus toezicht te houden en deze essentiële taak te vervullen.

In een brief aan minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken, PvdA) deelt de voorzitter van de Raad ook nog een opvallende sneer uit. Normaal gesproken wordt de Raad voor de Rechtspraak altijd door het kabinet om een advies gevraagd. Sterker, dat is de wettelijke taak van de Raad. Dat is dit keer, zeer ongebruikelijk, niet gebeurd, aldus de voorzitter. ‘[De Raad] ziet zich daarom genoodzaakt om door middel van deze brief op eigen initiatief inhoudelijk advies uit te brengen. (…) De Raad betreurt het dat hij door de korte termijn die nog beschikbaar is enkel op hoofdlijnen kan adviseren.’

3. De onderzoeker vreest een gebrek aan onafhankelijkheid

In juli 2015 publiceerden drie onderzoekers van het gerenommeerde Instituut voor Informatierecht (IViR) van de Universiteit van Amsterdam tien standaarden voor het toezicht op inlichtingendiensten. Zij baseerden hun lijst op het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie.

Daaruit kwam onder andere naar voren dat toezicht op geheime diensten onafhankelijk moet zijn, en idealiter door rechters moet worden uitgevoerd. Bovendien moet dat toezicht voorafgaand aan de inzet van een bijzondere bevoegdheid door de diensten worden ingezet.

‘De leden van de TIB worden aangewezen door de minister - die ook de opdrachtgever van de geheime diensten is’

Met het in het leven roepen van de TIB voldoet de nieuwe wet in ieder geval aan die eis. ‘Dat is een vooruitgang ten opzichte van hoe het was,’ legt Ot van Daalen uit, een van de auteurs van het IViR-rapport. ‘Maar de belangrijkste zorg die ik heb bij het huidige voorstel, is dat de onafhankelijkheid niet is gewaarborgd. Want ook al bestaat die commissie uit minstens twee rechters, dat wil niet zeggen dat die ook onafhankelijk is: de leden worden namelijk aangewezen door de minister - die ook de opdrachtgever van de geheime diensten is. En dat wordt door het Europees Hof niet als onafhankelijk toezicht beschouwd.’

Van Daalen benadrukt dat die onafhankelijkheid alleen maar belangrijker is gezien de nieuwe bevoegdheden die de diensten straks krijgen. ‘De regering onderbouwt de noodzaak van deze nieuwe wet met een verwijzing naar technologische ontwikkelingen sinds 2002: door de opkomst van het internet zouden extra bevoegdheden nodig zijn. Maar het mes snijdt aan twee kanten: die technologische ontwikkelingen maken ook de grootschalige verzameling en analyse van gegevens door de diensten makkelijker.’

Daarmee maakt de uitbreiding van die bevoegdheden ook meer inbreuk op de privacy van mensen, constateert Van Daalen. ‘Om willekeur te voorkomen - de belangrijkste zorg van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens - moeten tegenover die technologische ontwikkelingen veel strengere waarborgen staan, waaronder een écht onafhankelijk extern toezichtsorgaan.’
En nu?

Stevig en onafhankelijk toezicht op de geheime diensten is een essentiële waarborg voor een gezonde rechtsstaat en functionerende democratie. De
De Raad van Europa was óók zeer kritisch.
fundamentele
Het College voor de Rechten van de Mens is zeer kritisch.
kritiek uit verschillende hoeken op de plannen van het kabinet voor het toezicht kan daarom niet worden genegeerd.

Als de MIVD en de AIVD straks mogen wat ze willen, dan dient daar een effectieve tegenmacht tegenover te staan. Het valt te hopen dat de parlementaire tegenmacht - de leden van de Tweede en Eerste Kamer - dit ook beseffen. Zij zijn nu aan zet.

view

Dit alles is gewoon schijn. Uit ervaring weet ik dat deze diensten al tientalle jaren doen wat zij willen. Niemand die deze mensen wijst op hun illegaal handelen!
Zo word ik dagelijks afgeluisterd en in de gaten gehouden en worden gesprekken of interviews die te gevoelig zijn afgebroken en lijnen dood gemaakt.

Dit alles is een ware farce!

AIVD

 

December 10at 05:02am

Doctors Now Have Warning

If You Use Aluminum Foil, Stop It Or Face Deadly Consequences
For a long time, aluminum foil has been a kitchen staple. Open up anyone’s utility drawer and you’re bound to find a roll of the silver thinly printed metal. Why? Because it is extremely useful and effective for many kitchen and household tasks.

Foil is often used to cover your casserole and other oven-ready dishes. But now research is showing that if you cook with aluminum foil, you could be exposing yourself to some pretty serious health risks.
In the article below, we will present you with the facts on cooking with aluminum foil. Learn what can happen and then make the decision to use it or not for yourself. But the research is pretty clear…
Simply put, if you cook with aluminum foil, you are playing with your health.

The first thing you need to know is that aluminum is bad for your brain. It is a neurotoxic heavy metal that has been linked to Alzheimer’s disease for years.
Exposing yourself to this metal can lead to mental decline. Prepare to suffer in terms of coordination, bodily control, memory, and balance. Sadly, many who suffer from poisoning with this neurotoxin, the damage is permanent. You could experience gaps in memory that can create a divide between you and your loved ones if this chemical does the worst it can.
Besides damaging your brain, cooking with aluminum foil can also negatively affect your bones. This metal can build-up inside your bones. This is bad because it competes with calcium for space inside your bones and often wins out over the essential mineral. Although an aluminum skeletal frame sounds like something from science fiction, are bodies are made for fact – not fiction. So, it simply won’t work well for us. You need calcium to prevent your bones from breaking in a fall.
From here on out, the risk of cooking with aluminum continues to grow. It is also bad for your lungs. Breathing in aluminum particles has been proven to lead to respiratory problems, like pulmonary fibrosis. Even if you grill with aluminum foil, you could be breathing in these particles and slowly destroying your lungs.
Aluminum cans have long been hailed as being risky. But for some reason, tin foil was overlooked for years. No longer...
If you accidentally ingest aluminum flakes, you risk these problems. While you’re not eating a ball of rolled up foil, when you cook with aluminum at high temperatures, parts of the metal are going into your food. High temperatures can create cracks in the metal causes particles to break off into your food.
Even if the minuscule pieces don’t break off, chemical leeching of aluminum can happen if you cook with certain spices or use lemons.
Dr Essam Zubaidy, a chemical engineering researcher at the American University of Sharjah, discovered that just one meal cooked with tin foil can leach 400 mg of aluminum.
“The higher the temperature, the more the leaching. Foil is not suitable for cooking and is not suitable for using with vegetables like tomatoes, citrus juice or spices.”
The World Health Organization warns people not to ingest more than 60 mg of aluminum daily.

Foil

 

December 09at 05:10am

Public

CURACAO GATE

Lokale parallel banking system

Er is heel wat gaande op ons kleine eilandje Curaçao en dat allemaal omdat het “grote geld” binnen moet gaan komen bij bepaalde lokale banken.

Al geruime tijd staat heer Tromp aan de zijlijn van onze nationale bank waar hij als eindverantwoordelijke zorg moest dragen wat de Wereldbank hem opdroeg. Dat heeft deze man lang vol kunnen houden totdat er de klad in kwam omdat door de politiek (lees gokwereld) via de achterdeur, vreselijke druk op hem gezet werd.

Wat is er gaande?
We kennen allemaal de offshore banken waar de voormalige Antillen groot van geworden zijn, veel geld bleef op onze eilanden steken, dat simpel doordat transacties en soms duistere zaken uitgevoerd werden. De lokale banken kregen daar hun deel van en men was tevreden. Maar de tevredenheid verdween toen er lokaal een nieuwe markt opdook en dat was het internetgokken. Uit zeer betrouwbare bronnen weet ik dat het hier gaat om miljarden. Niet voor niets moesten er kost wat kost datacenters uit de grond gestampt worden door de lokale maffia. Het internetgokken is nu een van de grootste handel (buiten drugs) op ons eiland.

Hoe gaat het internetgokken?
Men gaat bijvoorbeeld naar een van de internetgoksites en start een bet. Dan moet er betaald worden en dat kan via diverse internetbanken zoals bijvoorbeeld de bekende iDEAL, Neteller, Skrill. Deze payment service providers krijgen een klein deeltje van wat men betaalt aan het gokbedrijf! Veel bankieren op internet gaat via banken rond de wereld waar geld gemakkelijk kan verdwijnen, bijvoorbeeld Albanië. Besef even dat 1 % op miljarden wel een mooie buit is! En hier zijn onze lokale gokheren en hun banken achter gekomen. “CX Pay” werd opgericht om zo de vele honderden lokale internet goksites en internationale goksites, die via Curaçao gaan, de mogelijkheid te bieden gemakkelijk online te betalen. Het probleem kwam voor de lokale gokproviders, hun banken en hun maffia dat er geen toestemming kwam van de Centrale en Wereldbank en dat de lokale wet niet toelaat om dit systeem lokaal op te zetten! Weg droom van easy money maken via de gokwereld!

Onder andere Canada werd kribbig en zo ook de lokale banken die veel geld dagelijks zien verdwijnen naar buitenlandse banken die wel de mogelijkheid kunnen geven van een online bankservice. Er werd politiek veel gepraat en heer Tromp moest op andere gedachten gebracht worden. Doch kennelijk niet wetend dat heer Tromp handelt in opdracht van de Wereldbank. Het lukte niet en hij werd aan de kant gezet.

Ondertussen zijn er verkiezingen geweest waarvan men al maanden van te voren wist wie er uiteindelijk in de nieuwe regering zouden gaan zitten. Dat werd duidelijk in het “Wilhelminaplein gesprek” maanden voor deze verkiezingen, besproken en vastgelegd op een servetje! Nu maanden later en al van dag één worden deze personen in stelling gebracht. Het is duidelijk te zien dat bepaalde personen op bepaalde posities geplaatst worden om zo de voorgenomen lokale payment services providers uit te gaan voeren. Mensen die de wetten moeten gaan veranderen. Diverse pionnen staan te popelen om via een ingenieuze constructie de Wereldbank eisen te omzeilen! De lokale internet gokwereld (goed voor miljarden) staat startklaar om hun E commerce payment services te introduceren en het grote geld kan stromen! Dat dan allemaal gedekt door de lokale Centrale bank, wetten en lokale banken die elk de procenten gaan innen over al deze transacties!

Een mooi inkomen via het gokken rond de wereld voor deze lokale banken, die blijkbaar allemaal hun best doen om mee te mogen delen in deze dikke boterham. Een boterham die uiteindelijk niet te controleren is. Een constructie waarvan heer Tromp en zijn Wereldbank weet van hebben en het probeerden tegen te houden.

Volg het geld en zie wat er werkelijk speelt op onze eilanden.


John H. Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
864-3595

 

December 09at 05:08am

Het mooiste kerstcadeau

Klik hier voor video

Of op deze link

http://www.wtf.nl/spotlight/32404/iedereen-ontroerd-poolse-reclame-snappen-wij-wel.html

KErst

 

December 09at 05:05am

Er zijn geen geheimen meer

- Alle informatie is aan te komen
- In te komen
- Mee te werken
- Te gebruiken
People in the hacking world, great job and thanks for the information we need for a better world.

Hacker

 

December 09at 05:02am

Where Does The Term KKK — Ku Klux Klan — Come From?

Are They On The Rise As A Result Of Trump Election?

In 1865, the KKK, Ku Klux Klan was founded in Pulaski, Tennessee by a group of Confederate veterans as a secret society. But it didn’t stay secret for long, as it grew into a “paramilitary force” that rallied against what they considered the federal government’s progressive new laws. They were especially against any laws that elevated the rights of people of color.

Most Americans assumed the KKK was a thing of the past, but the election seems to have given the Klan a resurgence, and members went public in support of President-elect Donald Trump, says the Inquisitr. Now, rumors have surfaced that Donald Trump’s father, Fred Trump, perhaps had some ties to the organization. Fred Trump was arrested as a Klan rally broke up in the 1920s for “refusing to disperse.” Donald Trump has denied the story and says he has no affiliation with the KKK or any other hate group.

History.com says that the actual name, Ku Klux Klan derives from two different cultures, the Greek word kyklos, meaning circle, and the Gaelic word clan, which is a group, who are usually related, and thought to be chosen in the case of the KKK for alliteration. The group’s foundation was the promotion of white superiority. Former Confederate General Nathan Bedford Forrest was the Ku Klux Klan’s first grand wizard, who fell out of favor when he tried to disband the group after it became less philosophical and more violent.

The Atlantic said that the first big KKK Ku Klux Klan rally was in 1925 when 50k members marched on Washington in support of their “white Christian morality.” They marched down Pennsylvania Avenue towards the White House, complete with robes and hoods. All members had their robes adorned with a “circular red patch containing a cross with a drop of blood at its center.”

As time went on, the KKK added Jews, Catholics, and other non-Aryans to their list of people there were opposed to. They strived to become a civics group that would include the whole family, with parades, picnics, and get-togethers. They created baseball teams, beautiful baby contests, and musical troupes. They branched out to women’s auxiliaries, and groups for children, with names like Junior Ku Klux Klan, the Tri-K Klub, and the Ku Klux Kiddies.

But in the last three decades, the KKK seemed to have died down and were thought to be a relic of the past. But with the recent election, and comments from President-elect Trump talking about deporting people, building a wall, and the frightening inner cities, people with Klan sympathies have banned together.

With the appointment of Stephen Bannon, who is alleged to have anti-semitic sympathies, white nationalist, and other KKK-type groups are on the rise. WRAL said a caravan of vehicles, organized by the Klan, gathered to celebrate the Trump win Saturday in Roxboro, North Carolina. Roxboro Police Chief David Hess said he was grateful that the group got in and out of town safely.

“We learned late this afternoon the group [KKK] wanted to come to Roxboro. I want to thank our law enforcement partners who helped us close intersections so the group could enter and leave the city as fast as possible.”

The KKK posted the event on social media and did not seek a permit. The Roxboro police were made aware reportedly on Facebook. The North Carolina Democratic Party released a statement after the celebratory parade in Trump’s honor.

“The North Carolina Democratic Party finds it horrifying that the KKK is embarking on a march in North Carolina. This comes after months of toxic and divisive rhetoric that belittled many in our state. We must all stand together in rejecting these hateful actions, which includes listening to and valuing those in our communities who feel targeted.”

There were no incidents or counter-protests, perhaps owing to the low-key announcement. President-elect Trump has recently made statements to distance himself from these groups.

What do you think of the resurgence of the KKK and similar groups?

KKK

 

December 08at 05:12am

NEW BOOK

Drugs - White gold

When we think of drugs, we immediately think of the old guard drugs like cocaine, heroin and hemp. Other than that, there are for some time synthetic drugs (XTC) made in many forms, colors and effects. We talk in this book about the ordinary old-fashioned drugs in the form of cocaine. We’re going to expose what is behind and who are the true drug dealers. The old-fashioned drug is still the trade with which the super rich enrich themselves. Also, it is the elite who use a lot of this stuff. You can make it clear that most of the top in the business world, but also the politics and those who move into higher layers, are the permanent users of the cocaine stuff. Often in the most pure form and often used daily like a breakfast and dinner. But first I like to elaborate some things; what is cocaine and who are the driving forces behind these drugs according to world organizations of detecting drugs. Let's talk about drugs.

Drugs

Title: Drugs White gold ISBN 978-1-326-81898-2
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Drugs_download.pdf
File size 1.6 MB

 

December 08at 05:09am

Hoe hersenspoelen we het volk?

Het is ongelofelijk dat het hersenspoelen door gaat.
De ISLA doodt alleen mensen en geeft niemand een leven.

Shell

 

December 08at 05:07am

Wederom een bewijs dat er geen god is.

Sperm

 

December 08at 05:05am

Retired Area 51 Worker Reveals UFO Secrets After Drunk Night In Vegas

Introduction of the theory:

In 1994 the book The Orion Mystery by Robert Bauval and Adrian Gilbert caused an uproar in the Egyptological world like no single book before. No wonder, it states on its cover “After more than 4000 years the secrets of the pyramids had been solved” (German paperback edition). The thesis, which purports to have done this, is now called the Orion Correlation Theory or, in short, the OCT.

Although published by two authors the thesis is essentially the work of Robert Bauval. He claims to have found the answer to a questions which has been hotly debated for decades: Is pyramid placement coincidental? Or is there a wider plan? For many decades this has been discussed…

Watch: Dying Ex-CIA Worker Has Nothing To Lose And Reveals Dark Secrets About Area 51 & Aliens [Video]

Orion, more than a constellation

If you look at the Sumerian, the Egyptian, the stories of the Maya, if you look at all these cultures, what you’ll see is the same story told in different ways in different languages. Those who came from the stars came here, and they started human civilization. And what is incredible is that all of these stories, legends and tales have to do directly with the constellation of Orion, and having said that, it cannot be a coincidence.

What we need to do is focus our research into Orion, we need to try and understand why the ancient civilizations that ruled the world, thousands of years ago, gave so much importance to this constellation that they decided to build monuments, and cities depicting the stars on the ground. We need to study the history and look for further evidence now that we have the technology that will allow us to obtain answers to hundreds if not thousand’s of questions that the human race has in regards to the origin and the purpose of life altogether.

After getting crazy drunk, one Area 51 worker revealed some insane secrets about extraterrestrial life.

A YouTuber who goes by black biggot uploaded a video explaining the conversation he had with his neighbor, who knows all about UFOs.

It’s almost at 2 million views, and has received a lot of speculation.

Orion

 

December 08at 05:03am

Pirate Bay Blocking Case Heads Back to Court in Sweden

In 2015, a coalition of copyright holders lost a court case which demanded an ISP blockade of The Pirate Bay in Sweden. A year later and Universal Music, Sony Music, Warner Music and Nordisk Film are back, hoping for a victory in a brand new court that could open the floodgates for widespread website blocking.

tpbOf all websites in the piracy landscape, few can claim to be as hounded as The Pirate Bay (TPB). Due to its resilience and refusal to step into line, the site has been at the core of dozens of direct and indirect court cases for more than a decade.

Today, another process gets underway, with yet another Internet service provider arguing that it should not be held responsible for the actions of The Pirate Bay, or its pirating users.

The case has its roots back in 2014, when Universal Music, Sony Music, Warner Music, Nordisk Film and the Swedish Film Industry teamed up in a lawsuit designed to force Swedish ISP Bredbandsbolaget (Broadband Company) to block the site.

The rightsholders argued that Bredbandsbolaget should be held liable unless it blocked TPB, but the ISP refused to comply. It stated that its only role is to provide customers with Internet access while facilitating the free flow of information.

The case originally went to trial at the Stockholm District Court last October. In line with several other similar rulings elsewhere in Europe, the ISP was expected to lose its case. Instead, it prevailed, with the District Court concluding that Bredbandsbolaget’s actions in facilitating access to the site did not amount to participation in a crime under Swedish law.

Of course, the rightsholders inevitably filed an appeal and today, almost exactly a year later, the parties are set to face off again in a brand new, dedicated venue.

Since September 2016, Sweden has had two new courts. The Patent and Market Court and the Patent and Market Court of Appeal are specialist courts dedicated to tackling intellectual property, competition, and marketing law matters.

The Patent and Market Court is a division of Stockholm District Court while the Patent and Market Court of Appeal is a division of the Svea Court of Appeal. Today’s Pirate Bay case will be heard at the latter.

Bredbandsbolaget’s position remains unchanged. The ISP wants to remain a neutral supplier of Internet connectivity and is alarmed at the prospect of being held liable for any content passing through its infrastructure. While today the discussion is about copyrighted movies, TV shows and music, tomorrow it could be about other offenses allegedly carried out online. The scope is enormous.

Per Strömbäck, representing the copyright holders, told IDG that ISPs like Bredbandsbolaget have knowledge of infringing acts but choose to do nothing about them. This is something the content companies want to change.

“We want to get to a point where a court can order an Internet service provider to block subscribers from accessing an illegal site. The telecom companies will not make that decision themselves,” he says.

A defeat for Bredbandsbolaget in this appeal could have far-reaching consequences. As seen in other countries around Europe, once rightsholders succeed in getting one site blocked, the floodgates open with dozens, perhaps hundreds, of similar requests to block additional domains.

The case begins today 12 dec 2016 and is expected to conclude on Thursday.

Piratebay

 

December 07at 05:11am

Heer Floran, directeur SDKK gevangenis, is aan het stikken in zijn eigen leugens!

Heer Floran, directeur SDKK gevangenis, is aan het stikken in zijn eigen leugens! "Geen condooms voor gevangenen De medische dienst in de gevangenis deelt geen condooms uit. Dat zegt gevangenisdirecteur Urny Floran .......Op de vraag dat familieleden of bekenden van de gevangenen de condooms hebben ,,Nee, Condooms vallen onder censuur"!"

view

Het liegen voor eigen bestwil is kennelijk op de buik van heer Floran geschreven. Dat hebben we al in het verleden meerdere malen mogen lezen. Of is de druk van minister van justitie zo groot op deze man? Wel is duidelijk via kanalen dat de gevangenis vol verboden zaken zit en dat er een levendige handel is in wapens, telefoons, medicijnen, drugs en zo ook condooms! Alles op bestelling en alles met een prijs! Steeds meer lijkt het er op dat heer Floran niet veel weet van de handel en de wandel in zijn eigen gevang.
Een gevang die in de top 5 staat van de wereld!

SDKK

 

December 07at 05:09am

Wat is een bolivar nog waard?

Bolivar

 

December 07at 05:07am

Dozens DEAD, Nearly 10,000 Hospitalized From MYSTERIOUS Chemical ATTACK

- Here’s What We Know

The mystery deepens and the plot thickens…

A week or so ago, conspiracy theorists were scratching their heads as to why more than 8500 people in Australia would suddenly have to a hospitalized in a concentrated wave allergies that left several people dead.

Now, a similar event has been reported in Kuwait, where reports claim that thunderstorm activity has triggered a mass reaction and nearly a thousand people were taken to the hospital with severe asthma; again, several people died.

So what is really going on? Is a covert, deadly substance being deliberately sprayed from planes (as governments did back in the sixties, and countless times since)? Or is is just something harmful being swept up from nearby farms and factories?

Whatever the explanation, the pattern is completely bizarre, especially since it has now happened in back to back cases, despite the fact that the phenomenon has been sparsely documented and extremely rare, to the point of being unheard of.

The following was translated from Arabic to English via Google, so there may be errors or poor interpretations.

But at this point, there isn’t much else to go on.

Via Hamrin News (a Kurdish-oriented news outlet published from Germany):

Kuwait – 1-12 (KUNA) – Undersecretary of the Kuwaiti Ministry of Health, Dr. Khalid Al-Sahlawi said that the country’s hospitals and five deaths were recorded during the past two days due to emergency cases of patients with asthma were suffering from suffocation and breathing difficulties.

He Sahlawi in a press statement Friday that the 844 emergency entered into the country’s hospitals during the past two days died, including five cases, three of which in Mubarak Hospital and two at the Amiri Hospital while entered the 26 cases in intensive care and 45 cases to the wings with out the rest of the cases after receiving the necessary treatment.

He explained that the sections of accidents in hospitals declared a state of emergency and prepare to receive critical situations and make the necessary first aid and called for emergency contact numbers in case of any emergency through the 112 ambulance and 151 medical consultations.

While officials are quick to reassure everyone that it is perfectly normal for so many people to be suddenly affected, this really isn’t a routine occurrence, and somebody must have better explaining to do.

Just like the Zika virus, so-called “Thunderstorm Asthma” wasn’t even a thing that anyone talked about until recently when it supposedly hit Australia a couple weeks ago on November 21st, sending some 8,500 people to the emergency room in a matter of hours and killing eight people so far.

Emergency officials described the scene like “150 bombs going off,” and at the height of the emergency, someone was dialing 9-1-1 for an ambulance every 4.5 seconds as people en masse began having asthma and heart attacks. Emergency services were so overwhelmed in Melbourne, they ran out of ambulances and even other emergency vehicles like fire trucks and police cars, and they were forced to use non-emergency vehicles. One girl reportedly died in her families arms on their front lawn waiting for an ambulance.

Officials claim it works like this: pollen fills the air and then, after a sudden weather change, a huge thunderstorm blows through, causing the pollen to swell and burst into nanoparticles. When the rain stops, the mass of “thunderstorm asthma” ensues.

An official Wikipedia page for “thunderstorm asthma” explains that it has happened in a handful of cities over the last two decades, but, as Melissa Dykes of Truthstream Media points out below, A) there have been no recorded incidences of this prior to the late 80s and B) that Wikipedia page did not exist until November 22, a day after the “rare” thunderstorm asthma hit Melbourne November 21.

Hmm… weird stuff.

Does Rare “Thunderstorm Asthma” Just Sound Made Up or What?
https://youtu.be/VhhI9KWa_zc

YouTube video courtesy of Truthstream Media

While it will be difficult to know just what substance, particle or chemical affected all of these sick people, one thing is plenty clear: society is not equipped to take care of all of us if a bigger enough emergency takes place. It isn’t due to any shortcoming on the part of medical staff, but rather the overwhelming catastrophe of something wide enough to be like a contagion.

There just isn’t enough manpower or ambulances enough to save us all. That’s why it is essential to be equipped with emergency medical supplies and skills, as well as CBRN-rated bio-protective gear, and to avoid any situations that might expose anyone particularly vulnerable in your group. Those with severely weakened immune systems will need to be treated with special caution, particularly in any events that resemble those described above.

Asthma

 

December 07at 05:05am

Researchers claim time travel is possible

As always, sooner than later, time travel is a subject that comes up, if you are interested in UFO's, ancient aliens, extraterrestrial life, or space exploration in general. Here is an article that weighs the possibilities and feasibility of time travel.

There are multiple timelines playing out in parallel universes, according to a team of researchers.The sensational claim was made by a team of physicists, who believe that the parallel universes can all affect one another.
If you enjoyed this post, please consider for a minute to join us at the First Contact Support and Research Society, as a subscriber or a follower, to help us spread the message. It only takes a few seconds and 2 clicks. Also look around on the site. You will find many resources and the necessary information, that will help you to better understand the concept, and already live a better life. You don't have to wait for the future to arrive, you can start living in it right now. And don't forget to visit our YouTube channel. Thank you very much for your support.

Time

 

December 06at 05:06am

Sugar - Cocaine

view

Mensen beseffen niet wat de gevaren zijn van suiker

Sugar

 

December 06at 05:04am

Pipeline At Standing Rock Looks Like

The tribe, along with scores of activists, fought for months to stop the pipeline’s construction.

Pipeline1

OCETI SAKOWIN CAMPGROUND, N.D ? The Standing Rock Sioux tribe and their supporters celebrated a historic victory Sunday after federal authorities halted construction of the controversial Dakota Access Pipeline.

The U.S. Army Corps of Engineers announced that it had denied the final easement required for the $3.8 billion project to cross under Lake Oahe in North Dakota. The Army said it will now explore alternative routes pending an environmental impact study.

The 1,172-mile pipeline starts at the Bakken Formation in northwest North Dakota near the Canadian border and runs southeast to southern Illinois.

The Standing Rock Sioux, which had been joined in a months-long protest by environmental, human rights and social justice activists, opposed the oil pipeline due to concerns over water contamination, environmental destruction and damage to ancestral sites.

“My hands go up to all the water protectors who have stood up to protect tribal treaty rights and to protect Mother Earth,” Brian Cladoosby, president of the National Congress of American Indians, said in a statement Sunday. “Thank you for Standing For Standing Rock.”

view

Dit gebeurt er als je EEN bent en SAMEN voor een doel vecht.
Men praat hier niet over persoonlijk gewin maar gewoon algemeen belang!

Pipeline2

 

December 06at 05:02am

Austrian court annuls presidential election result over 'irregularities'

Austria's highest court has ruled the country's presidential election must be held again because of irregularities in the counting of the votes.

The decision follows a legal challenge from the far-right Freedom Party (FPOe), whose candidate lost by a narrow margin.

"The challenge brought by Freedom Party leader Heinz-Christian Strache against the May 22 election … has been upheld," Gerhard Holzinger, head of Austria's Constitutional Court, said.

Norbert Hofer, of the FPOe, came top in a first round in April but then lost in a run-off with Alexander Van der Bellen, an independent backed by the Green Party.

Preliminary results on the evening had given Mr Hofer a narrow lead but after some 700,000 postal votes were counted, Mr Van der Bellen was declared the winner of the largely ceremonial post the next day.

The FPOe launched a legal challenge on June 8 because of "massive irregularities".

These included allegations that tens of thousands of votes were opened earlier than allowed under election rules and that some votes were counted by people not authorised to do so.

As the court heard from dozens of witnesses, Mr Van der Bellen's lawyer had described the transgressions as having an "insignificant" impact on the election result, but in vain.

Friday's ruling stops in its tracks Mr Van der Bellen's planned inauguration on July 8.

It is unclear when a new election will be held.

In the meantime, President Heinz Fischer will still step down as planned and will be replaced on an interim basis by three parliamentary officials, one of whom is Mr Hofer.

The FPOe is topping opinion polls ahead of the next scheduled general elections in 2018 on the back of unease about immigration.

view

Kijk en dan praten we over democratie!
Eens zal dit ook op ons eiland moeten gebeuren en de totale politiek duidelijk gemaakt worden dat hun spelletjes niet langer getolereerd worden.

Austrian

 

December 06at 05:00am

Leonardo Da Vinci "The lessons"

Als het katholieke geloof en de apostelen allemaal mannen moeten zijn, wat doet deze vrouw dan langs jesus tijdens zijn lessen?
Waarom wordt er diverse geschriften (incl de bijbel) gesproken over de vrouw van jesus?
Wat maakt het huidige geloof ongeloofwaardig en wat heeft het vatikaan te verbergen?

Klik op foto voor grotere versie

Da vinci

 

December 05at 05:08am

Onverklaarbaar

Gisteren was in een keer mijn 3 websites incl Watamula in problemen. Er was met geen mogelijkheid meer te komen in mijn server. Na het melden aan mijn provider werd er direct ingegrepen en bleken er "wat vreemde" zaken gaande te zijn.

Snel waren we weer geheel on line en was alles weer werkende
Fijn als je zo'n geweldig technisch team achter je hebt staan.

Thanks technicians of Lunarpages

Lunarpages

December 05at 05:06am

Saudi Arabia snowfall turns desert sands powdery white

It's not every day that powdery snow covers the desert sand in Saudi Arabia – but that's exactly what happened to parts of the country when temperatures dropped below freezing. Saudis are reacting with a healthy dose of humor, and even a few snowmen.

Snow2

The frigid temperatures and blanket of snow is an unexpected treat for Saudi Arabia's central and northwest regions, which tend to see daily high temperatures of around 20° C (68° F), even in the November "cold season."

Snow1

 

December 05at 05:04am

Human race

Race

 

December 05at 05:02am

Waarom worden we "ziek"?

Waarom waar komen "ziektes" vandaan?
Zie deze documentaire

https://youtu.be/bQclmTZuPL4

ZIek

 

December 04at 05:09am

'Ze lieten politiepasjes zien'

De mannen die vrijdag in Nunspeet een 53-jarige man ontvoerden, zouden zich daarbij als politieagenten hebben voorgedaan. Zijn vrouw zegt tegen RTL Nieuws dat de man dat bij thuiskomst heeft verteld.

,,Ik werd gebeld, weet je dat je man op Youtube te zien is terwijl hij meegenomen wordt?'', vertelt zijn vrouw aan RTL Nieuws. ,,Dus ik zeg: laat maar zien. Het zal toch niet. En toen ik de beelden zag, dacht ik: dat zou hem inderdaad kunnen zijn. Ik ben echt enorm geschrokken."

Eenmaal thuis in Doornspijk kon hij de gebeurtenis nog altijd moeilijk plaatsen, vertelt zijn vrouw. ,,Hij wist niet waar het om ging, ze lieten pasjes zien van de politie, vertelde hij. Zouden ze zich hebben vergist, vroeg hij zich nog af."

view

Dit zijn duidelijke beelden van hoe een AIVD en of veiligheidsdienst werkt.
Er is geen twijfel mogelijk dat deze persoon momenteel zwaar ondervraagd wordt door deze legale criminele organisatie.

Ontvoering

 

December 04at 05:06am

How to escape the matrix? How to deprogram yourself?

Think of the way most people live.

They force themselves to wake up in the morning, dress up, drive straight to work, drive back home about 8 hours later, watch TV, and sleep, only to repeat the same routine next day for almost their entire lives. We consider this kind of living as normal and even healthy, but if you stop and think about it, it’s not healthy at all.

Life is so precious and beautiful, and instead of making the most out of it, we choose to waste it just because we have been programmed to do so. Habits, tradition and belief systems have turned us into mindless automatons who don’t enjoy life and just follow a predetermined path that was handed to us by society. This programming, however, can be broken, if we realize that the way we live is preventing us from squeezing the juice out of life, and gather the courage to transform how we think and act. Then, life can be turned into a beautiful celebration filled with laughter, play, and love.

Related Article: The 12 Biggest Life Secrets Forgotten By Mankind
How To Deprogram Yourself

Below are 10 tips that will help you to deprogram yourself and escape the matrix you’ve been trapped into since the day you were born:
1. Break free from the shackles of organized religion.

Dogmatic, organized religion imposes on people what to think and what not to, what is good and what is bad, what is right and what is wrong. Thus religion prevents people from using their critical thinking, seeking the truth, and reaching to their own conclusions. On the contrary, it teaches them to blindly follow a set of morals and rules. The result? Emotional suppression and suffering. If you want to reclaim your individuality, honestly express yourself and walk on the path of understanding, be sure to break the chains of organized religion and start your own quest for the truth from scratch.
2. Stop giving your power away to authority.

From a very young age, most of us were taught to doubt ourselves and do only what authority commands us to, even if we didn’t feel like doing so. Now, as adults, we don’t trust ourselves, and so we choose to let others have power over our lives. We vote for politicians who do nothing but lie to us in order to satisfy their inner hunger, being under the illusion that by voting we are granted the power to choose our future, when in reality the choices we are presented with are very limited and almost exactly the same. So we allow a small group of people to manipulate us for their own personal gain, foolishly believing that they want to contribute to the betterment of society. If we truly want to start creating a positive change in the world, we need to stop giving power to a few others and hold them responsible for our lives, and instead start taking responsibility in our own hands so that we can become the creators of our destiny.
3. Question the current economic system.

Money, in essence, is created out of debt, thus creating the illusion of scarcity of resources, which compels people to compete in the market, who have to waste most of their life working as wage slaves. This inevitably results in the tremendous suffering and social conflict that prevails all around the world. In addition, our economic system requires people to consume without end so that money can keep on circulating in the economy, thus urging us to continuously buy things we don’t need and which are going to end up in landfills, poisoning the very environment that we depend on and sustains us. If you don’t like this kind of living and would like to create a positive change in your life and the world, I’d highly recommend you to research further into the immensely negative consequences of our economy, and educate yourself on alternative, more technically efficient and environmentally sustainable economic systems.
4. Detach yourself from materialism.

Being brought up in a consumer culture, we believe that money can buy everything we need and will bring happiness into our lives. So we choose to buy more and more things without end, but we always end up feeling dissatisfied and hungry for more stuff. The truth is that money can only provide us with substitutes for what we truly need, but not the real deal. What we need is neither possessions nor services, but things such as love, friendship, and creativity. So don’t be concerned about which is the next best thing you can buy, and instead invest your time and efforts in achieving heart-opening and mind-expanding experiences that money can’t buy.
5. Be mindful of what you put into your body.

Is what you’re eating contributing to your health or is it poisoning your physical organism? Is what you’re eating environmentally sustainable, or is it negatively impacting the natural world? These are some important questions that all people should ask themselves. Most people choose to eat foods which are filled with sugar, preservatives, and which are empty of nutrients or contain animal-derived products, unaware that their food choices are detrimental to their health, contribute to the suffering and death of tens of billions of animals, and have a tremendously negative impact on the environment. From now on, be sure to choose carefully what you choose to put into your mouth, and I assure you that this is one of the best things you can do for yourself and the world.
6. Choose your news sources wisely.

Knowledge is power, but we are drowning in an ocean of information. Corporate media presents us all the time with biased information so as to fool us into believing the lies they tell us just so that they can manipulate us exactly the way they want. A true seeker of knowledge does not accept anything on belief but seeks out for facts and tries to develop a spherical understanding of the matter he/she is looking into. If you don’t like being mislead and desire to better understand what’s going on in the world, do your best to collect information from as many sources as possible and use critical thinking in order to reach to your own conclusions about what’s true or not.
7. Read eye-opening, mind-empowering books.

There have been many wise persons who’ve written down their thoughts on life’s problems and how they can be overcome. There have been many persons who have criticized the workings of society and offer their insights on how we can help create a more beautiful world. Books can be immensely helpful to open our eyes and improve the quality of our life, but not many people spend much of their time reading books — or they just choose to read for entertainment reasons alone. To get the most out of reading books, be sure to not just pick any book and read — read those ones which touch your mind and heart and provide you with new perspectives that help you to better understand yourself and the world.

Related Article: 10 Life Changes You Can’t Avoid On The Path To Awakening
8. Escape the herd mentality.

Just as every person alive, you are a unique individual with unique talents and gifts to offer to the world. Unfortunately, society has suppressed our individuality since the day we were born. We’ve been programmed to doubt ourselves and conform to what is considered as normal. This, however, prevents us from embracing ourselves and creating our own path in life, which is causing us immense emotional pain. From today, distance yourself from the herd mentality and start paying attention to your inner voice — doing so will allow you to follow your calling and live the way you truly want to live.
9. Creatively express yourself.

A great way to deprogram yourself from the normalcy of modern life is to focus your attention on creativity. We’re all born creative, but slowly slowly our creativity has been suppressed so much that we’ve almost forgotten that we’re creative beings. To be creative means to think outside the box and see life from different perspectives. Most importantly, to be creative means to find out new ways of living and realize that you have the power to manifest the kind of life you desire.
10. Develop mindfulness.

Lastly, learning how to live in the present moment is the most important way to break free from your conditioning. By being mindful of the here and now, you’ll be able to respond to whatever happens each and every moment spontaneously, without being a victim of your past. There are many meditation techniques out there that can help you to become mindful, so find the ones that you like most and stick to them until you see positive results in your life.

Escape

 

December 04at 05:08am

Europe’s Forgotten ‘Hitler’ Killed

Over 10 Million Africans — But The West Erased it From History
Most people have no idea of who is pictured above, but you should. The sight of this man should cause a similar revulsion to that of seeing Mussolini, Mao, Stalin or Hitler, as he committed an African genocide that resulted in the killing of over 10 million people in the Congo.

His name is King Leopold II of Belgium.
Most of people never learned about him in school, and have also most likely never heard about him in the media either. This is because he’s not included in the popular narrative of oppression (which includes things like U.S. slavery and the Holocaust).
King Leopold II is part of an ongoing history of colonialism, imperialism, slavery, and genocide in Africa that would clash with the popular social narratives taught in our school system today. It doesn’t fit neatly into school curriculums where, paradoxically, it is looked down upon to make overtly racist statements. However, it’s quite fine not to talk about a genocide perpetrated by European capitalist monarchs that killed over 10 million Congolese.
Belgium’s King Leopold II ran a personal empire so vast and cruel, it rivaled – and even exceeded – the crimes of even some of the worst dictators of the 20th century.
When Leopold II ascended to the throne in 1865, he ruled with the kind of gentle hand that Belgians wanted from their king after the democratization of the country in the wake of the multiple revolutions and reforms. He had great ambitions of building an overseas empire, and was convinced, like most statesmen of his time, that a nation’s greatness was directly proportional to the resources it could extract from those colonies.
He disguised his business transactions as “philanthropic” and “scientific” efforts under the banner of the International African Society and used slave labor to extract Congolese resources and services. His reign was enforced through work camps, body mutilations, torture, executions, and his own private army.
The empire was known as the Congo Free State, and Leopold II stood as its undisputed slave master. For almost 30 years, rather than being a regular colony of a European government, Congo was administered as the property of Leopold II for his personal enrichment.
The world’s largest plantation, registering at 76 times the size of Belgium, possessed rich mineral and agricultural resources and lost nearly half of its population by the time the first census counted only 10 million people living there in 1924.
Interestingly, when we learn about Africa in the U.S., we learn about a caricatured Egypt, the HIV epidemic, the surface level effects of the slave trade, and if you went to a good school perhaps something about South African Apartheid. We also see lots of pictures of starving children on commercials, safaris on animal shows and we see pictures of vast savannahs and deserts in films and movies.
What we don’t learn about is the Great African War or Leopold’s Reign of Terror during the Congolese Genocide. Leopold II essentially turned Congo into his own personal part-plantation, part-concentration camp, part-Christian ministry, and yet history fails to retell the lessons of his tyrannical endeavor.
It seems that when you kill ten million Africans — you aren’t called ‘Hitler’, your name never comes to symbolize the living incarnation of evil, and your picture doesn’t produce fear, hatred, and sorrow — rather your crimes are simply swept under the historical rug and the victims of colonialism/imperialism remain forever voiceless.

view

Hier hoort men nauwelijks iets over terwijl de hele Hitler lastercampagne nog steeds gaande is.

Leopold

 

December 04at 05:06am

Rule 41 — FBI Gets Expanded Power to Hack any Computer in the World

Hacking multiple computers across the world just got easier for the United States intelligence and law enforcement agencies from today onwards.

The changes introduced to the Rule 41 of the Federal Rules of Criminal Procedure by the United States Department of Justice came into effect on Thursday, after an effort to block the changes failed on Wednesday.

The change grants the FBI much greater powers to hack into multiple computers within the country, and perhaps anywhere in the world, with just a single warrant authorized by any US judge (even magistrate judges). Usually, magistrate judges only issue warrants for cases within their jurisdiction.

That's the same the FBI did in its 2015 investigation into child pornography site Playpen, in which the agency hacked into some 8,700 computers across 120 different countries.

The Supreme Court approved the changes to Rule 41 in April, allowing any U.S. judge to issue search warrants that give the FBI and law enforcement agencies authority to remotely hack computers in any jurisdiction, or even outside the United States.

Democratic Senator Ron Wyden attempted three times to block changes to Rule 41 that potentially risks people using Tor, a VPN, or some other anonymizing software to hide their whereabouts, but the efforts were blocked by Republican Senator John Cornyn of Texas.

The rule change should take effect on 1st December, today, barring surprises.

On the one hand, privacy advocates and legal experts have described the rule change as the extensive expansion of extraterritorial surveillance power that will allow agencies like the FBI to carry out international hacking operations with a lot less of a hassle.

On the other hand, the DOJ argued that the changes to the rule will help investigate modern internet criminals, allowing investigators access computers whose locations are "concealed through technological means," like the Tor anonymity network or VPNs (Virtual Private Networks), and devices used in botnets that have become powerful cyber weapons.

Assistant Attorney General Leslie Caldwell highlighted these concerns in a blog post published last week, saying if a criminal suspect is using Tor or VPN to hide its real location, it becomes tough for investigators to know his/her current location.

"So in those cases, the Rules do not clearly identify which court the investigators should bring their warrant application to," Caldwell said.

But what would happen if the FBI hacks the botnet victims, rather than the perpetrators? Or what if the government abuses this power to target nation states?

In a speech, Wyden said that the changes to Rule 41 amounted to "one of the biggest mistakes in surveillance policy in years," giving federal investigators "unprecedented authority to hack into Americans' personal phones, computers, and other devices," Reuters reports.

Other critics worry that the changes to Rule 41 would give the FBI unfettered ability to hack innocent users whose electronic devices have been infected with botnet malware without their knowledge, or anyone who keeps their identities private online.

To this concern, Caldwell argued that investigators accessing the devices of botnet victims "would, typically, be done only to investigate the extent of the botnet," or in order to "obtain information necessary to liberate victims’ computers from the botnet."

Caldwell further argued that the rule change would not allow the FBI to conduct "Mass Hacking;" in fact, failing to implement the rule change "would make it more difficult for law enforcement to combat mass hacking by actual criminals."

view

America denkt werkelijk dat zij de wereld bezitten.

FBI

 

December 03at 05:08am

A Farmer Found $600 Million That Apparently Belonged To Pablo Escobar

Jose Mariena Cartolos, a 65-year-old farmer from Colombia, got a lot more than he bargained for when he opened up his new palm oil plantation.
Cartolos recently received a $3,000 grant from the Colombian government to help kickstart his new farm on a plot of land that has reportedly been in his family for more than 200 years.
He allegedly made an astonishing discovery while digging a trench on the land for a new irrigation system: $600 million in cold, hard cash.
The money was apparently buried on the land by none other than Pablo Escobar, the most successful cocaine trafficker of all time.

Escobar1

Escobar, is said to have hidden parts of his $30 billion fortune in odd places around the country. He was well-known for hiding his cash in furniture, in floorboards and on different plots of land around the country, one of which apparently belongs to Cartolos.
Sadly, Cartolos is not allowed to keep his findings. Instead, the government will seize the money and use it for “social and economic programs.”

Escobar2

 

December 03at 05:06am

Have scientists just solved the mystery of the Bermuda Triangle?

For decades, sailors feared the Bermuda Triangle - known for a series of mysterious incidents such as the sinking of a Navy cargo ship in 1918.

Paranormal enthusiasts claim that the area is cursed - and that the sinkings are caused by forces such as ‘time portals’ or something to do with Atlantis.

But scientists speaking to the Science Channel now believe they might have solved the mystery - and that strange, hexagonal clouds with ‘air bombs’ of up to 170mph could be behind the mysterious sinkings.

Researchers speaking to Science Channel say that strange ‘hexagonal’ clouds appear over the Western tip of Bermuda - and that they can create powerful surges of air.

Meteorologist Randy Cerveny told Science Channel, 'These types of hexagonal shapes over the ocean are in essence air bombs.

‘They are formed by what are called microbursts and they’re blasts of air that come down out of the bottom of a cloud and then hit the ocean and then create waves that can sometimes be massive in size as they start to interact with each other.’

Bermuda


December 03at 05:04am

2 Years After This American Journalist Was Killed, Her ‘Conspiracy Theories’ on Syria are Proven as Facts

While Americans continue to be distracted by the discussion over Hillary Clinton and Donald Trump, geopolitical tension around the proxy war in Syria has escalated to levels that could lead to regional warfare or open conflict between nuclear superpowers Russia and the United States, as described by military officials from multiple countries. US Army General Joseph Dunford, Chairman of the Joint Chiefs of Staff, stated that a “no-fly zone” in Syria would lead to war with Russia, during a September 22 Senate committee hearing. Hillary Clinton also admitted similar risks of the military policy she supports for the Syria war, saying “you’re going to kill a lot of Syrians,” during a speech at a Goldman Sachs event.

The most recent attempt to stop the violence was a September 9 ceasefire negotiated by the United States and Russia. However that effort failed after US officials ended talks on October 3, claiming the Syrian military was killing civilians. The ceasefire agreement called for Russia to influence the Syrian government forces to stop fighting for control and for the US to influence rebel groups to separate from terrorist groups Al Nusra and Islamic State so they could be targeted by joint US-Russia military campaigns, a task which the US has failed to do since February 2016 despite US officials claiming to be in daily contact with rebel groups. The increased tension comes as the United States loses leverage in negotiations because of advances the Syrian government forces have made in regaining control over the country with the support of Russian military.

New information about the Syria proxy war continues show that actions by the United States have helped Al Qaeda and the Islamic State gain power in the country, with the goal of allowing the terrorists to overthrow the Syrian government. Evidence for this claim has been reported in small anecdotes by many international media outlets during the violent proxy war which has lasted almost six years, but American reporter Serena Shim dedicated her professional career to proving the United States and allies were purposely helping Al Qaeda and the Islamic State.

Serena Shim is an American citizen of Lebanese descent who was born near Detroit. Shim worked for Iranian broadcaster Press TV as a foreign correspondent covering wars, legitimate protests and fake uprisings in multiple countries. She reported live from Syria, Iraq, Turkey, and Lebanon during the conflict since 2011, including in the critical region of Daraa during the beginning of protests, which are misrepresented by American media as the reasons for the fake civil war.

Serena Shim was killed two years ago on October 19, 2014, in Turkey while reporting on the intense battle for the Syrian border city of Kobani which was the focus of international media attention. She was 29 when she died.

The city of Kobani, which has one of Turkey’s major border crossings with Syria, because it was under threat of being completely captured by the Islamic State. The US was forced to respond because Islamic State grew out of control and threatened the border stability of Turkey, and it became the first major area bombed during the US campaign in Syria.

The US and Turkey were also arguing over Washington’s plan to arm Kurdish fighters on the Syrian side of the border and how to allow Kurds from Iraq to support the effort by crossing through Turkey. On the day she was killed, the US began operations to airdrop weapons to the Kurds. Less than two days later, Islamic State fighters released a video showing the capture of an American weapons cache airdropped near the city. The video received international media attention which led the Pentagon to admit the weapons mistakenly reached ISIL terrorists.

It is claimed she was killed in a car accident with a cement truck. However, physical details about the case raise questions about the official explanation by Turkish officials. There are also conflicting stories about the timeline after her death and before the family received her body, which indicate actions by the government of Turkey and possibly the United States.

Two days before her death, Serena Shim reported on live international television that Turkish intelligence services were planning to arrest her for questioning on the suspicion her being a spy. The day after her death, US officials denied releasing any information it had about whether the US government was aware of Turkey’s plans. State Department officials told WTF News it would be December 2017 before a Freedom of Information Act request could be completed for information on what actions were taken by them to assist her as a US citizen.

Serena Shim conducted an undercover investigation in Turkey and Syria lasting multiple months during 2012 as she spoke fluent Arabic. Her report aired on Press TV beginning in December 2012. The issues listed below are topics she reported on first or experienced in person before they were reported by major media outlets. US officials continue to hide her death and not a single major media outlet in America reported on her death at the time despite the fact that she was popular in America and the Middle East.
1. Hillary Clinton’s emails prove the US State Dept and White House knew Saudi Arabia and Qatar are funding Islamic State

Clinton admitted, in an email conversation from August 2014 obtained by Wikileaks, that US allies Saudi Arabia and Qatar were sending money and weapons to ISIL. August 2014 was the height of terror during Islamic State’s rise, leading to the growing international media outrage which forced President Obama to publicly announce the beginning of airstrikes against ISIL in Syria on September 23, 2014.

THE FREE THOUGHT PROJECT
“While this military/para-military operation is moving forward, we need to use our diplomatic and more traditional intelligence assets to bring pressure on the governments of Qatar and Saudi Arabia, which are providing clandestine financial and logistic support to ISIL and other radical Sunni groups in the region.”

“The Qataris and Saudis will be put in a position of balancing policy between their ongoing competition to dominate the Sunni world and the consequences of serious U.S. pressure.”

The business newspaper Financial Times reported that Prince Saud al-Faisal admitted Saudi Arabia created and funded Islamic State as a response to the US supporting Shia powers in Iraq. The FT also reported in 2013 that Qatar had already spent $3 billion on funding the opposition.

America’s top military official General Martin Dempsey, the Chairman of the Joint Chiefs of Staff, was asked “Do you know any major Arab ally that embraces ISIL?” by Republican Senator Lindsay Graham. “I know major Arab allies who fund them,” replied Dempsey.
2. The United States wanted the Islamic State to grow, as proved by leaked intelligence documents

The rapid growth of the Islamic State was not an accident, and many observers of the conflict questioned the US commitment to fighting terrorism as they ignored the group’s rise. Since the start of the armed conflict in 2011, United States officials including Hillary Clinton have publicly stated that their solution to stop the war is to replace Syrian President Bashar al-Assad and other government leaders. The public policy of the United States has been to support what the US calls moderate opposition groups under the name Free Syrian Army (FSA) with the goal of having them weaken the government forces.

That strategy changed in mid-2012 as news reports confirmed these rebels were committing war crimes by killing civilians and executing soldiers. One of the largest factions Al Nusra was specifically identified as a terrorist group in December 2012. At the same time, the Islamic State (known as Al Qaeda in Iraq) was growing in Syria and had become a dominant force by 2013. The Islamic State grew in Syria for almost two years before the US announced it would take military action in September 2014. The intelligence report was dated August 2012 confirms the US government would have known about this threat for two years.

JUDICIAL WATCH
“If the situation unravels, there is the possibility of establishing a declared or undeclared Salafist Principality in eastern Syria (Hasaka and Der Zor), and this is exactly what the supporting powers to the opposition want, in order to isolate the Syrian regime, which is considered the strategic depth of the Shia expansion (Iraq and Iran).”

Syria has been fought over for two separate gas pipeline projects, a pipeline from Qatar rejected by Assad for one from Iran. The second pipeline is a Russian plan to connect with Turkey to deliver gas to Europe; the deal was finalized less than two weeks ago.
3. Over 50,000 foreign jihadists, mostly came through Turkey?

The Syrian war is called a civil war by American media. However, it is most influenced by about 50,000 foreign fighters that have entered the country to fight the war. Estimates for this number vary significantly as US officials (State Dept) claim it is at least 40,000 from 100 countries as of June 2016. However, a credible report from a Syrian group which was circulated in Arab and African newspapers claims it was over 50,000 in mid-2014.

There are no reliable estimates that separate this number into fighters for the Islamic State, Al Nusra or groups the US calls moderate opposition. Russian military sources estimated the number of foreign fighters with ISIL to be approximately 25,000. The remainder would leave at possibly more than 25,000 foreign fighters assigned to other groups.

The following two reports are both regarding the border crossing area in Hatay province of southern Turkey where Serena Shim reported from multiple times. Shim reported on the terrorists traveling to the region to sneak across the border into northwestern Syria where there were many staging area facilities to help organize fighters and transport weapons.

WASHINGTON POST – AUG 12 2014
REYHANLI, Turkey — Before their blitz into Iraq earned them the title of the Middle East’s most feared insurgency, the jihadists of the Islamic State treated this Turkish town near the Syrian border as their own personal shopping mall.

And eager to aid any and all enemies of Syrian President Bashar al-Assad, Turkey rolled out the red carpet.

In dusty market stalls, among the baklava shops and kebab stands, locals talk of Islamist fighters openly stocking up on uniforms and the latest Samsung smartphones. Wounded jihadists from the Islamic State and the al-Nusra Front — an al-Qaeda offshoot also fighting the Syrian government — were treated at Turkish hospitals. Most important, the Turks winked as Reyhanli and other Turkish towns became way stations for moving foreign fighters and arms across the border.

“Turkey welcomed anyone against Assad, and now they are killing, spreading their disease, and we are all paying the price,” said Tamer Apis, a politician in Reyhanli, where two massive car bombs killed 52 people last year.

A CNN report from November 2013 also highlights the scale of terrorist traffic across the Turkey-Syria border. The CNN crew observed arrival traffic from many international countries, attempting to interview men who fit the profile of a jihadist fighter, before working with a local smuggler to find the popular paths across the border to Syria.

CNN – NOV 4 2013
It’s an odd experience flying in to Hatay, southern Turkey, on the border with Syria and its nasty and seemingly infinite war these days: there is a truly international flavor to the passenger manifests.

As we flew in, there were two men from Mauritania, one with a limp, accompanied by a woman from Tunisia. On another flight which we saw land, two young men with large backpacks, coming from Benghazi. On another, four Libyans, also from Benghazi.

Then a young, bearded man with a noticeably thick northern British accent, there to collect a friend from Leicester — the pair absolutely don’t want to talk, especially when I offer them a CNN business card. Then come the Egyptians, and a Gulf Arab — he sounded Saudi — who frantically kissed and embraced the bemused driver there to pick him up.

All these were men travelling in small groups or alone. Most refused to talk at all about why they were there, although the man from Leicester said he was doing humanitarian work, and the Benghazi pair were open about the fact that they were going to Syria.

It’s not a crime to travel to southern Turkey, and there are many foreign aid groups here, so surely many people are traveling innocently. But it is extraordinary to watch this volume of international traffic from countries where al Qaeda has a confirmed and consistent presence into a NATO member state. You find yourself asking: why are these men here, and why don’t they want to talk about it?

4. Al-Qaeda controlling border crossings from the beginning of the war

A July 2012 news report by Agence France Presse shows early evidence of Al Qaeda terrorists controlling key aspects of the war while international media only reports that moderate rebel volunteers are fighting for freedom. Serena Shim was reporting undercover about this topic during the months that followed for her video exclusive aired in December 2012.

AFP
Syrian refugees housed in the Oncupinar camp on the Turkish side of the border took water and food to rebel forces, the news agency added, saying Turkish authorities had prevented people from crossing into Syria for security reasons.

Rebel forces gained control of the Bab al-Hawa crossing between Syria and Turkey on Thursday, but by Saturday evening, a group of some 150 foreign fighters calling themselves as Islamists were in control of the Bab al-Hawa post, an AFP photographer said.

Some of the fighters said they belonged to Al-Qaeda in the Islamic Maghreb (AQIM), while others claimed allegiance to a group called Shura Taliban.

They were armed with Kalashnikov assault rifles, rocket launchers and improvised mines.

The fighters identified themselves as coming from a number of countries: Algeria, France, Egypt, Saudi Arabia, Tunisia, the United Arab Emirates and the Russian republic of Chechnya.

There are seven functioning border posts along the nearly 900-kilometre (560-mile) frontier.

The United States and NATO members could have exercised multiple options to control border traffic at the seven major border crossings while applying pressure to the remaining crossing routes in rural areas which are already difficult to travel on because of mountainous terrain. There was a deliberate effort not to do this because it would disrupt the massive flow of weapons and equipment supplied to jihadist fighters by the United States and allies.
5. The Moderate Free Syrian Army is a myth, and most fighters belong to Al Qaeda-like groups that commit war crimes

US officials often claim that the Free Syrian Army is made of hundreds of groups of Syrian volunteers fighting government forces to prevent civilian massacres. The reality is that the largest groups in control of Syrian opposition territory have the same Salafist philosophy as Al Qaeda and these groups receive help from the US and partners. Many analysts claim the fighters are not accountable to their group’s specific command structure. However, there is a consistent pattern in the actions of these Salafist groups.

Al Nusra, the group known as Al Qaeda in Syria, was the first in the Syrian war to be named a terrorist organization by the US in December 2012. That was after almost a year of clandestine US support as part of opposition groups. Regional news media reported a trend of war crimes committed by Al Nusra fighters, forcing the US and United Nations to declare the group terrorists.

Ahrar al-Sham and Jaysh al-Islam have been prevented by the United States from being declared terrorists at the United Nations, which has been a point of failure in Syria negotiations. As a result, both groups continued to receive protection from America by including the groups in the Syrian ceasefire. They were also the major factions mixed in with al-Nusra in Aleppo, creating the controversy over Russian and Syrian forces bombing the city.

The US defended Ahrar al-Sham after they recently massacred an unknown number of people and kidnapped over 100 from a small village in May 2016. Ahrar has committed numerous war crimes and was singled out for war crimes by Amnesty International just before the Zaara massacre. The Amnesty report condemned the group for torture, kidnapping, and rape as well as using chemical weapons on multiple occasions. It is also believed the group may have killed over a dozen Russian advisors in a car bombing at a base.

Ahrar al-Sham was known to consistently have over 20,000 fighters, despite frequent losses.

Jaysh al-Islam, the other major group considered moderate by the US has grown to 25,000 fighters by some recent estimates. Since 2012, the group has integrated over 100 smaller groups, and Jaysh now leads one of Syria’s largest remaining alliances, Fatah Halab.

In November 2012, Jaysh al-Islam used civilians as human shields by locking them in metal cages on the back of trucks. In April 2016, Jaysh al-Islam admitted to using chemical weapons in the city of Aleppo.

In September 2013, these groups formed a jihadist alliance to fight government forces with the goals of creating their own “Islamic State” based on religious foundations.

WASHINGTON POST – SEP 25 2013
American hopes of winning more influence over Syria’s fractious rebel movement faded Wednesday after 11 of the biggest armed factions repudiated the Western-backed opposition coalition and announced the formation of a new alliance dedicated to creating an Islamic state.

The al-Qaeda-affiliated Jabhat al-Nusra, designated a terrorist organization by the United States, is the lead signatory of the new group, which will further complicate fledgling U.S. efforts to provide lethal aid to “moderate” rebels fighting to topple Syrian President Bashar al-Assad.

Others include the Tawheed Brigade, the biggest Free Syrian Army unit in the northern city of Aleppo; Liwa al-Islam, the largest rebel group in the capital, Damascus; and Ahrar al-Sham, the most successful nationwide franchise of mostly Syrian Salafist fighters. Collectively, the new front, which does not yet have a formal name but has been dubbed by its members the “Islamist Alliance,” claims to represent 75 percent of the rebels fighting to topple Assad.

After less than one year of fighting, Human Rights Watch wrote a public letter in March 2012 to opposition groups asking them to stop torturing and killing civilians based on religious beliefs.

In 2014, the United Nations estimated that almost half of Syria’s pre-war population of about 22 million people had been displaced by the war, with 3 million refugees leaving for other countries and 6.5 million moving to other regions of Syria. It is widely estimated that Christians made up around 10% of the population and many of the Christian areas have been targeted by opposition groups. Christian villages and areas of larger cities like Homs and Aleppo were targeted early in the war during 2012 before any groups were declared terrorists. As many Christians left their homes and belongings, the situation caught the attention of Christian leadership across the world. US Senator Rand Paul noted that at least President Assad was protecting Christians and other minorities in September 2013.

SPIEGEL
Reserved and halting, the women described what happened to their husbands, brothers and nephews back in their hometown of Qusayr in Syria. They were killed by Syrian rebel fighters, the women said — murdered because they were Christians, people who in the eyes of radical Islamist freedom fighters have no place in the new Syria.
——
And some factions within the patchwork of disparate groups that together comprise the Free Syrian Army have radicalized at a very rapid clip in recent months. A few are even being influenced by foreign jihadists who have traveled to Syria to advise them. That, at least, is what witnesses on the ground are reporting in Qusayr, where fierce fighting has raged for months. Control of the town has passed back and forth between the two sides, at times falling into the hands of the regime and at others of the rebels. Currently, fighters with the Free Syrian Army have the upper hand, and they have also made the city of 40,000 residents a place where the country’s Christian minority no longer feels safe.

Other minorities were targeted including the Alawite sect which President Assad is from, the Yazidis, the Druze and even Armenians, which made Hollywood’s Kim Kardashian comment on the war during the height of media coverage.

In July 2016, a video emerged that shows al-Zenki fighters recording themselves beheading a Palestinian boy they claim had been fighting for the Syrian government in Aleppo with the Palestinian-Syrian brigade Liwa al-Quds.
6. FSA Weapons were given/taken by ISIS, Nusra, Al Qaeda

Weapons and equipment provided by the US have been transferred or stolen by terrorists on multiple occasions, and US officials have been questioned about it by Congress and media. The US has been providing nonlethal aid since 2012 with the knowledge that it was likely to be stolen or just used by fighters that defect to terrorist brigades. After the December 2012 terrorist designation of Al Nusra, many groups began to form new alliances because they did not trust the US.

The Obama administration still attempted to claim they were organizing moderate rebels to assist during 2013, but dozens of FSA rebel brigades joined Al Qaeda-linked Ahrar al-Sham as it grew.

One of the most shocking twists in the war happened in December 2013 when Ahrar al-Sham and other groups under the Islamic Front raided an operations center for the US-backed opposition near the Turkish border. Warehouses storing weapons, vehicles, radios, laptops, and other advanced military equipment were raided by the groups, and the battle forced the leader of the opposition to flee the country. US officials announced they were suspending aid delivery until the loyal opposition members could be determined.

The Wall Street Journal reported that the terrorist groups in the Islamic Front numbered about 50,000 fighters, including 20,000 from Ahrar al-Sham and 5 other major FSA brigades that defected. The report claimed the Free Syrian Army was estimated to have only 40,000 fighters, down from estimates of 70,000 to 150,000 fighters.

The operations center is about 5 miles from the important Bab-el-Hawa border crossing in northwest Syria, providing direct access to the strategic city of Aleppo only 30 miles away. Fighters could also reach the area easily from the Hatay airport listed in number 3. Serena Shim reported that terrorists were in complete control of this crossing during multiple reports.

In November 2014, rebels who had received direct US assistance were quickly defeated by Al Nusra during an offensive through the northern province of Idlib. Hundreds of fighters trained by the U.S. fled the area or defected to al-Nusra.

WASHINGTON POST
Among the groups whose bases were overrun in the assault was Harakat Hazm, the biggest recipient of U.S. assistance offered under a small-scale, covert CIA program launched this year, including the first deliveries of U.S.-made TOW antitank missiles. The group’s headquarters outside the village of Khan Subbul was seized by Jabhat al-Nusra overnight Saturday, after rebel fighters there surrendered their weapons and fled without a fight, according to residents in the area.

Harakat Hazm, whose name means “Steadfastness Movement,” had also received small arms and ammunition alongside non-lethal aid in the form of vehicles, food and uniforms from the United States and its European and Persian Gulf Arab allies grouped as the Friends of Syria alliance. Scores of its fighters had received U.S. training in Qatar under the covert program, but it was also not possible to confirm whether any of those fighters had defected to the al-Qaeda affiliate.

US-backed rebels ignored their orders after training and defected to al-Nusra with their equipment again in September 2015.
7. Free Syrian Army works with Al Nusra, Islamic State

There have been many confusing and temporary alliances based on the groups that control each region, and most are formed with some combination of opposition groups working with Al Nusra or ISIL.
As the Islamic State gained control during 2013 and 2014, ISIL displaced many rebel groups, forcing changes and shaping new relationships.

The Islamic State was originally called Al Qaeda in Iraq, and it is believed that the leadership sent jihadis into Syria to form Al Nusra in 2012. The United States and allies like Saudi Arabia, Qatar, and Turkey were supporting Nusra as part of the whole Syrian opposition before Nusra’s terrorist designation in December 2012. After this, many fighters defected to more extremist brigades and brigades formed new alliances. The most immediate reaction came just three weeks after the shift as Ahrar al-Sham announced a new alliance with ten other groups once considered part of the FSA. During 2013, more consolidation occurred mainly around Ahrar al-Sham with smaller Free Syrian Army groups joining new alliances. Ahrar led the new the Islamic Front, and over 60 other groups forming Jaysh al-Islam.

Fighting continued between Islamic State, Al Nusra, and the other Al Qaeda groups during 2014 after the US-backed rebels were raided in December 2013. There were many alliances, despite the fighting, after ISIL leader Abu Bakr al-Baghdadi recorded an audio message in January 2014 asking rebel groups to stop fighting each other or Al Nusra. The groups seemed to reach an agreement between leaders in May 2014 as Al-Nusra agreed to an ISIL proposal saying it would stop fighting ISIL if the group ended its attacks.

The Guardian reported in November 2014 that US airstrikes caused thousands of fighters from multiple brigades of the Free Syrian Army to form alliances with ISIL in self-defense.
8. Weapons via Turkey

Weapons have crossed the border into Syria numerous different ways, in some cases facilitated by Turkey’s MIT intelligence service or other Western agencies. The most known incident happened in January 2014 when Turkish police discovered weapons being transported by MIT agents in an attempt to smuggle them into Syria. Military officers were threatened with arrest for treason over the incident and the newspaper editors who released the video were arrested causing national outrage. Former daily Cumhuriyet editor-in-chief Can Dündar, and his colleague Erdem Gul were sentenced to 5 years in prison. Dündar is currently in Germany with and will not return to Turkey until the state of emergency is ended.

RUSSIA TODAY
The video published on the Cumhuriyet news website on Friday showed Turkish gendarmerie and police officers finding weapons due for dispatch to Syria on trucks belonging to the National Intelligence Organization (MIT).

The Cumhuriyet report said the footage was dated January 19, 2014, and described the arms in the trucks as weapons and ammunition.

The Turkish president said the arms shown in the footage were transported to Turkmens in Syria. He added the numbers of weapons were provided to Cumhuriyet by a “parallel state” – political enemies determined to discredit his government.
—–
Reuters also investigated the incident and showed testimony from the gendarmerie and officers. The latter claimed they discovered rocket parts, ammunition, and semi-finished mortar shells that were being transported in trucks accompanied by the country’s state intelligence agency (MIT) to parts of Syria under Islamist control.

At the time of the incident, the Syrian side of the border in Hatay province, neighboring Adana province, was controlled by Ahrar al-Sham, an Islamist group.

The prosecutors said the trucks were searched in several raids by police and the gendarmerie – one in November 2013 and three others in January 2014 – on the orders of prosecutors acting on tip-offs that they were carrying weapons.

In October 2014, US Vice President Joe Biden told a crowd at Harvard’s Kennedy School of Government that ISIS was strengthened by actions taken by Turkey, the United Arab Emirates and Arab allies who were against Syrian President Bashar al-Assad. Biden also said Turkey, the UAE, and other Arab countries were supplying weapons to al-Qaeda groups in Syria, including the Al Nusra front.

WND – OCT 10 2014
“They poured hundreds of millions of dollars and thousands of tons of weapons into anyone who would fight against Assad,” Biden told students. “Except that the people who were being supplied were al-Nusra and al-Qaida and the extremist elements of jihadis coming from other parts of the world.

“We could not convince our colleagues to stop supplying them,” Biden said.

Regarding Turkey’s alleged role, Biden said, “President Erdogan told me, he’s an old friend, said, ‘You were right. We let too many people (including foreign fighters) through.’ Now they are trying to seal their border.”

In another confirmed conspiracy fact, Syrian opposition groups were receiving weapons through Turkey’s ports directly from Libya after the fall of Gaddafi, which may also be a factor in the death of US Ambassador Chris Stevens in September 2012.

NEW YORK TIMES – JUNE 22 2013
“They collect the weapons, and when they have enough they send it,” he said. “The Libyan government is not involved, but it does not really matter.”

One former senior Obama administration familiar with the transfers said the Qatari government built relationships with Libyan militias in 2011, when, according to the report of a United Nations Panel of Experts, it shipped in weapons to rebel forces there in violation of United Nations Security Council Resolution 1973.

As a result, the Qataris can draw on their influence with Libya’s militias to support their current beneficiaries in Syria. “It’s not that complicated,” the former official said. “We’re watching it. The Libyans have an amazing amount of stuff.”

Syrian activists and Western officials say that like the unregistered arms transfers organized by other Arab states, the shipments from Libya have been very large but have not kept up with the enormous rebel ammunition expenditures each day.

9. Turkey helped Islamic State and Al Qaeda terrorists safe travel across border, transportation, intelligence, and other logistics

Turkey has intentionally helped both ISIS and Al Qaeda groups use the border with Syria to transport everything needed to fight the war from weapons to reinforcements. The United States and Turkey also ignored the well-known oil trade which functioned almost entirely through Turkey and was linked directly to the brother of Turkey’s President Erdogan.

Most of the support has been the active behavior to allow jihadists to enter Syria as easy as possible, especially through the famous ‘Gateway to Jihad’ near the Reyhanli border crossing where US-backed opposition groups have also been headquartered. Fighters can cross without fear of border guards from Reyhanli through Bab-al-Hawa and choose which direction to travel in Syria based on the groups they are with.

The most direct evidence of Turkey aiding Islamic State in battle came just one week after the death of Serena Shim in October 2014. ISIL fighters were recorded on video talking in friendly conversation with Turkish soldiers across the border, near the battle of Kobane where Shim was reporting. The video caused international outrage about Turkey not fighting Islamic State while the United States allowed it to continue.

DAILY MAIL – OCT 28 2014
A remarkable video has emerged purporting to show Islamic State militants chatting casually with a group of Turkish border guards near the besieged Syrian city of Kobane.

The amateur footage, understood to have been filmed close to Zarova Hill in the outskirts of Kobane, raises serious questions about the apparently relaxed relationship between the terror group and officials from the Nato member state.

It appears to show two heavily armed militants wandering nonchalantly up to the Turkish border fence – displaying shocking bravado as they smile and wave at the camera.

They are met by what appears to be a military vehicle full of security officials who, despite carrying weapons themselves, do little more than break into conversation with the jihadis, who eventually wander off back into Syria while shouting ‘Allahu Akbar’.
—–
The clip begins with the two apparent jihadists lighting fires near a group of cars, which are believed to have been abandoned by desperate Kurdish families who fled Kobane in recent weeks when ISIS militants stepped up their attacks on the city.

After appearing to realise they are being filmed from inside Turkey, the pair start walking towards the border fence, stopping only to mockingly wave at the amateur filmmaker.

As they reach the border fence, an armoured military vehicle belonging to Turkish border guards speeds up to meet them. Heavily armed officials jump out the back of the car and – after briefly talking on their radios, simply engage the men in conversation.

At one point the situation appears tense and a border guard scampers towards the militants with his gun briefly raised, but he stops seconds later and also begins talking to the men.

After several minutes chatting, the militants wander off, defiantly raising their index finger to the sky to represent jihadism while chanting ‘Allahu Akbar’ – a phrase that translates as ‘God is the greatest’.

There has been continuous objection from opposition party representatives in Turkey as documented by Columbia University professor David Phillips

HUFFINGTON POST

Kemal Kiliçdaroglu warned the AKP government not to provide money and training to terror groups on October 14, 2014. He said, “It isn’t right for armed groups to be trained on Turkish soil. You bring foreign fighters to Turkey, put money in their pockets, guns in their hands, and you ask them to kill Muslims in Syria. We told them to stop helping ISIS. Ahmet Davutoglu asked us to show proof. Everyone knows that they’re helping ISIS.” (See HERE and HERE.)

Officials revealed stunning developments from 2014 happening in the critical Hatay region where Al Nusra was housed directly using government resources.

HURRIYET – JUNE 13 2014
Meanwhile, CHP Istanbul deputy Ihsan Özkes claimed militants of the al-Qaeda splinter group the al-Nusra Front were allowed to stay at the guesthouses of Turkey’s Religious Affairs Directorate (Diyanet) under the monitoring of the National Intelligence Organization (MIT) in the southern province of Hatay.

Özkes, a former mufti, also claimed the order to host the militants was given by former Interior Minister Muammer Güler in a circular sent to the Hatay Governor’s Office, which openly demanded assistance to al-Nusra fighters.

The allegedly official document shown by Özkes reveals that al-Nusra fighters were brought by the National Intelligence Organization (MIT) in order to fight against the outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) affiliated Democratic Union Party (PYD) in northern Syria.

“It is important to provide the necessary support for the intelligence officers on the issue of assisting the fighters of al-Nusra, including Tunisians and Chechens, who have been brought [here] under the supervision of the MIT to fight against the PKK-affiliated PYD, crossing the borders to Syria and complying with the confidentiality of the matter,” the document reads.

“The province of Hatay has strategic importance in the crossing of fighters from our country’s borders to Syria. The logistics supply to Islamic groups, their training and the treatment of the injured will mostly be carried out from there. The MIT and other relevant authorities have been tasked on the issue,” it also said.

Özkes also accused the government of sending charity money collected by Diaynet to the Islamist fighters. “Have those who fought been sheltered in the Quran classes and dormitories belonging to Diyanet? Is there an Interior Ministry circular that was sent to Diyanet on the issue?” he asked.

A captured ISIL fighter discussed in detail the training he received in a Turkish border town where he spent one month with 60 other fighters on weapons training and then received transport into Syria. The interview in December 2015 confirmed details about daily operations for ISIL in Turkey.

RUSSIA TODAY

Besides helping to train recruits, the IS prisoner says he was deployed in Syria for brief periods. He was eventually captured in the village of Tal Afer on November 1.

The prisoner also revealed that IS is now receiving ammunition in trucks disguised as non-military cargo. He said that such low-level fighters as him have no idea where the arms come from.

“Weapons were brought to us in civilian cars, not in military ones because fighter jets might have bombed them. ISIL is now mostly using civilian vehicles. I’ve heard they put vegetables on top of boxes with ammunition, so that war planes do not spot them.”

10. Medical care for terrorists in Turkey, Israel

Syria shares a border with only two countries that are friendly to the opposition terrorists, Turkey and Israel, and both have helped the Islamic State and Al Qaeda fighters with medical treatment. Turkey became known for allowing fighters to use their hospitals even among Western groups like the Carnegie Endowment and the Washington Post. Medical facilities in Turkey have treated an unknown number of jihadist fighters in multiple places along the border. In one border town of Antakya, ambulances would pick up wounded left at the border and treat them for free, as reported by Germany’s Spiegel in August 2012.

The hospital in Gaziantep that Serena Shim was taken to is known to treat Islamic State fighters, and the facility is supervised by the daughter of Turkish President Erdogan.

IB TIMES
Here on the outskirts of Reyhanli, a few kilometres from Syria, is one of several Turkish medical care points for fighters scattered along the long porous border between the two countries. From outside it looks like a garage rather than a clinic. A guard patrols the roof of the building and young, bearded men on crutches mill around, lowering their voices as we pass.

The guys are fully recovered and ready to go back to Syria.

Inside, the walls are rough and unpainted and water leaks from the ceiling, but the clinic is clean and functional. Opened in 2013 by Fahar el-Hassan, a popular anti-Assad YouTube figure, the clinic hosts just over 35 men aged between 15 and 40: “It is a place where patients can receive further cures once they are released from Turkish hospitals, but mainly find a bed and time to rest,” Hassan said.

The fighters come from Idlib, Aleppo, Hama and the surrounding villages in rebel-held Syria. Most are linked to various militias fighting against the regime of Bashar al-Assad, including Ahrar al-Sham. Turkey does not officially allow the setting up of ‘field hospitals’ on its territory and so the clinics are known as ‘medical care points’ – but the difference is only one of semantics.

As part of the growing concern in the United Kingdom about the Syrian war, the Daily Mail reported that Israeli forces had saved more than 2,000 people since 2013 until December 2015, after visiting hospitals near the Golan Heights border where wounded jihadists are left for pickup. It is unclear how many are fighters, but one analyst reported “there are not too many civilians left because of the fighting raging there,” according to Foreign Policy. It is a valuable asset for groups to know they can receive care at Israeli hospitals and the fighters treated were likely the most valuable members who survived, allowing them to be treated with the limited spots available and sent back to the battlefield. ‘Most fighters know they will get good care here’ as reported in a headline by Jerusalem Post.

DAILY MAIL
Almost every night, Israeli troops run secret missions to save the lives of Syrian fighters, all of whom are sworn enemies of the Jewish state.
Israel insists that these treacherous nightly rescues are purely humanitarian, and that it can only hope to ‘win hearts and minds’ in Syria. But analysts suggest the Jewish state has in fact struck a deadly ‘deal with the devil’ – offering support to the Sunni militants who fight the Syrian ruler Assad in the hope of containing its arch enemies Hezbollah and Iran.

There is no doubt about the danger involved. Many of the casualties rescued by Israel belong to Salafist groups who harbour a deep-seated hatred of the Jewish State. It has also been reported that some may be members of Jabhat al-Nusra, a Syrian group affiliated to Al Qaeda that has kidnapped scores of UN peacekeeping troops in this area, and has massacred Christians deeper in Syria.

It is unclear how the two enemies arrange the rescue. All that has been disclosed is that word reaches Israeli forces that casualties have been dumped at the border, intelligence establishes that it is not a trap, and the commandos are sent in.

In the three years that Israel has been running these operations, it has saved the lives of more than 2,000 Syrians – at least 80 per cent of whom are male and of fighting age – at a cost of 50 million shekels (£8.7 million).

Prime Minister Benjamin Netanyahu visited an Israeli Defense Forces field hospital in the Golan Heights region which treats wounded civilians but also treats many jihadist fighters.

The Israeli government could use its military resources to aid the humanitarian effort for the Syrian people by working with the US, but instead, it chooses to give medical help to Al Qaeda terrorists. Why?


syrie

 

December 02at 05:10am

Nieuwe truc overvallers

Stroom uitzetten
Asocialen. Zo noemt de politie de personen die stroom afsluiten van afzonderlijke huizen zonder daartoe bevoegd te zijn. Volgens de politie willen de personen hiermee bewoners uit hun huizen lokken en hebben ze slechte bedoelingen.

De afgelopen dagen zouden hiervan meerdere meldingen zijn binnengekomen. De politie adviseert dan ook dat als de stroom ’s avonds alleen uitvalt bij jou thuis, binnen te blijven. De dienst vraagt de politie te bellen via 917 en daarmee onaangename verrassingen te voorkomen.

view

En what about het afsluiten wat gedaan wordt door justitie en de veiligheidsdienst?
Buiten stroom ook de telefoon en internet zodat je geheel geisoleerd bent.

Politie

 

December 02at 05:08am

Minister Plasterk verbiedt ambtenaren contact met gemeente sint Eustaius

De verschillende ministeries mogen van minister Ronald Plasterk (Koninkrijksrelaties) niet meer rechtstreeks contact hebben met de Caribische gemeente Sint Eustatius. Reden is een opnieuw oplopende ruzie met het lokale bestuur.

Dat blijkt uit correspondentie tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en het eilandsbestuur. Zij ruziën al ruim een jaar over het financieel beheer van de gemeente en het nakomen van afspraken.

view

Hieruit blijkt hoe de eilanden als een slaaf van nederland afgestraft worden als ze aanmerkingen hebben op het beleid.
Nederland is niets anders als een achterbakse colonisator.

st Eustatius

 

December 02at 05:05am

Disorder

Disorder

If its a disorder than we have it to treat it like that.
Castrate these people.December 02at 05:02am

Mysterious Secret Societies

11. Ordo Templis Orientis: The Order of the Temples of the East was originally founded as an offshoot of the Masons, kind of like the Stonecutters but without Steve Gutenberg. But it underwent radical changes when an occult magician known as the Great Beast, Aleister Crowley, took over the leadership.
10. Rosicrucians: This mystic Christian fellowship was founded by a group of 8 doctors, alchemists and sages in the 1400s, in a quest to destroy the one true ring.
9. Hermetic Order of The Golden Dawn: This is yet another occult group that grew out of the Masonic and Rosicrucian traditions, but with a much stronger emphasis on ritual magic like spell-casting, astrology, astral travel, crystal balls and potions.
8. The Freemasons: Cloaked in secrecy, brothers of this fraternal organization are not allowed to invite new members, nor share any of their secret handshakes, passwords and strange rituals they have to perform, in order to advance in seniority within the organization.
7. Elders of Zion: The Protocols of the Elders of Zion or The Protocols of the Meetings of the Learned Elders of Zion is an antisemitic fabricated text purporting to describe a Jewish plan for global domination. The forgery was first published in Russia in 1903, translated into multiple languages, and disseminated internationally in the early part of the 20th century. According to the claims made by some of its publishers, the are the minutes of a late 19th-century meeting where Jewish leaders discussed their goal of global Jewish hegemony by subverting the morals of Gentiles, and by controlling the press and the world=
6. The Order of the Skull & Bones: It’s one of those upper crust Ivy League student societies dedicated to manipulating the next generation of the power elite.Oh great, another one. Is anything real anymore? They mockingly refuse membership to all without family names like Rockefeller, Vanderbilt and Bush. Yeah, those Bushes.
5. The Bilderberg Group: The Bilderberg Group, Bilderberg conference, Bilderberg meetings or Bilderberg Club is an annual private conference of 120 to 150 people of the European and North American political elite, experts from industry, finance, academia, and the media, established in 1954.
4. Opus Dei Opus Dei: Opus Dei Opus Dei, which is Latin for “Work of God”, is an institution of the Catholic Church that was founded in Spain in 1928. They believe that everyone is called to holiness and ordinary life is a path to sanctity. The group is governed by a Bishop, which is appointed by the Pope, but in general the members are lay people. As of 2015, there are almost 100,000 members of Opus Dei. Critics of the group call it “cult-like” and highlight their secretiveness, aggressive recruiting methods, strict rules, elitism, misogyny, and their practice of offering discomfort or pain to God, including self-flagellation, or whipping oneself. One Jesuit Superior General even said Opus Dei is a form of Christian Masonry. Members are expected to perform a list of over 15 prayers a day, receive confession weekly, participate in a three week long spiritual retreat each year, and make a daily pilgrimage in May to honor Mary. Members are also not allowed to admit they are members of the group.
3. The Knights Templar: The Knights Templar, was a Christian military order that became one of the most skilled fighting units during the Crusades. Tasked with protecting pilgrims visiting the Holy Land, the group was officially endorsed by the Pope around 1129. Members of the order were expected to follow the Latin Rule, a list of over 200 rules for behavior, which included vows of poverty and celibacy, and the cardinal rule that warriors of the order should never surrender in battle. Non-combat members of the order managed a large economic infrastructure and created early forms of banking. At their height the Templars bought and managed farms and vineyards, built massive stone castles and cathedrals, manufactured goods, had their own fleet of ships, and even owned the island of Cyprus. Rumors of the Templars wealth and power and secret initiation ceremony created distrust among its critics. On Friday the 13th, 1307, King Phillip IV of France, who was deeply in debt to the order at the time, claimed the group had turned to heresy and had all of the Templars in France arrested, tortured, force to give false confessions, and then burned at the stake. Pope Clement V then disbanded the order in 1312 and the members fled to other countries or joined other orders. Some believe the disbanded Templars took part of King Solomon’s treasure with them, which is said to have included the Holy Grail and the Ark of the Covenant. Some also believe the descendants of the Templars formed the Freemasons.
2. Priory of Sion: The Priory of Sion is the name of a secretive fraternal organization which was said to be originally founded in France. In reality, the organization was a hoax put forth by Pierre Plantard to support his claim that he was the Great Monarch prophesized by Nostradamus. He created a fictitious history for the group, which he claimed was founded by Godfrey of Bouillon in Jerusalem in 1099. In Plantard’s history, the priory was devoted to installing a secret Merovingian bloodline on the thrones of France and Europe. He even went as far as to plant fake evidence in various locations in France.
1. The Illuminati: The Illuminati, which is Latin for “enlightened”, originally referred to the Bavarian Illuminati, a secret society founded in Germany in 1776. The goal of the group was to oppose superstition and religious influence and government abuse in public life. Many intellectuals and politicians were members of the group, including the dukes of Gotha and Weimer. The group was outlawed by the Bavarian ruler Charles Theodore, with the backing of the Catholic Church in 1784. Despite the banishment, critics claim the group continued to meet underground and were responsible for bringing about the French Revolution. Conspiracy theorists also believe that the group lives on and is conspiring to control world affairs by placing agents in positons of power in government and corporations, in order to establish a New World Order.

Secret


December 01at 05:06am

Martijn Mastenbroek
Pijnacker, Netherlands ·

Super veel reacties ontvangen op het verhaal van John H Baselmans. Berichtjes van over de hele wereld!

http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/
%5BDossier%20Mastenbroek%5D%20Baselmans%
20over%20de%20zaak%20Holloway%20%5BLow,%
20480x360p%5D.mp4

Alternatieve linken

https://youtu.be/JtLGNj5t9Wc

RTV

 

December 01at 05:05am

FOL tot 2021 op Curaçao

Het samenwerkingsverdrag tussen Curaçao en Amerika is verlengd. De Amerikanen kunnen tot en met 2 november 2021 gebruik maken van de Forward Operating Locations op Curaçao en Aruba. Dat maakt de Amigoe op uit een brief van Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Het samenwerkingsverdrag is met vijf jaar verlengd. Deze maand zou het akkoord verlopen. Vorig jaar werd er door Koenders al toestemming gevraagd aan de Kamer om het verdrag te verlegen tot november 2021. De Amerikaanse autoriteiten gingen begin deze maand ook akkoord met de verlening van de overeenkomst. Via de FOL-faciliteiten wordt vooral de strijd tegen drugs in het Caribisch gebied aangegaan.

view

Wie geloofd het nog dat het om drugs gaat?
Deze amerikaanse inmenging en spionage van deze groep is op veel andere zaken gericht.
Denk even dat de huidige drones zeer gemakkelijk de kust van zuidamerika kunnen halen en bespioneren.
Kijk wat er in de loodsen staat en denk dan even door.

FOL

 

December 01at 05:03am

Amnesty-rapport over palmolie:

'Unilever, Nestlé en Procter & Gamble profiteren van kinder- en dwangarbeid'

's Werelds grootste en bekendste leveranciers van voeding en huishoudproducten maken gebruik van palmolie "die in Indonesië wordt geproduceerd ten koste van schokkende schendingen van mensenrechten, waarbij kinderen van acht jaar in gevaarlijke omstandigheden moeten werken".

Amnesty-rapport over palmolie: 'Unilever, Nestlé en Procter & Gamble profiteren van kinder- en dwangarbeid'

Archiefbeeld van arbeiders die palmvruchten laden in Sumatra © REUTERS

Dat schrijft Amnesty International in een nieuw rapport, dat verschijnt onder de titel 'The great palm oil scandal: Labour abuses behind big brand names'.

Het rapport onderzoekt de arbeidsomstandigheden op verschillende plantages in Indonesië die palmolie bezorgen aan het Singaporese agrobedrijf Wilmar, 's werelds belangrijkste verwerker en verkoper van palmolie. Amnesty volgde ook het spoor van de Indonesische palmolie tot bij negen multinationals die de olie uiteindelijk verwerken in finale dagelijkse producten: AFAMSA, ADM, Colgate-Palmolive, Elevance, Kellogg's, Nestlé, Procter & Gamble, Reckitt Benckiser en Unilever.

Knorr soep? Magnum ijs?

"Bedrijven zijn blind voor de uitbuiting van arbeiders in hun bevoorradingsketen. Ze beloven hun klanten enerzijds dat er van uitbuiting geen sprake is, maar anderzijds blijven ze voordeel slaan uit onthutsende misbruiken. De bevindingen van het rapport zijn schokkend voor elke consument die denkt dat hij een ethisch verantwoorde keuze maakt door in de supermarkt producten te kopen met zogenaamd duurzame palmolie", zegt Meghna Abraham, senior onderzoeker van Amnesty International.

"Grote namen als Colgate, Nestlé en Unilever verzekeren klanten dat ze in hun producten 'duurzame palmolie' gebruiken, maar onze bevindingen tonen aan dat die palmolie allesbehalve duurzaam is. Er is niets duurzaams aan palmolie die wordt geproduceerd met kinderarbeid en dwangarbeid. De misbruiken die we ontdekten op de palmolieplantages waar Wilmar zaken mee doet, zijn geen geïsoleerde incidenten maar het systematische en voorspelbare resultaat van de manier waarop Wilmar zaken doet."

"Er is iets mis als negen bedrijven met een gezamenlijke omzet van 325 miljard dollar in 2015 niet in staat zijn iets te doen aan de verschrikkelijke behandeling van arbeiders op de palmolieplantages die nauwelijks meer krijgen dan een aalmoes."

Amnesty International vraagt de bedrijven om hun klanten te vertellen of de palmolie in populaire producten als Magnum roomijs, Colgate tandpasta, Dove cosmetica, Knorr soep, KitKat, Pantene shampoo en Ariel afkomstig is van Wilmars activiteiten in Indonesië.

Kinderarbeid

Amnesty International sprak voor het rapport met 120 arbeiders die werken op plantages die het eigendom zijn van twee dochtermaatschappijen van Wilmar en drie leveranciers van Wilmar in Kalimantan en Sumatra, in Indonesië.

Het rapport beschrijft hoe kinderen van 8 tot 14 jaar gevaarlijk werk verrichten op de plantages die eigendom zijn en gerund worden door dochtermaatschappijen en leveranciers van Wilmar. Ze werken zonder beschermende uitrusting op plantages waar giftige pesticiden worden gebruikt, en moeten zware zakken palmvruchten dragen die 12 tot 25 kilo wegen. Sommigen blijven weg van school om de hele dag of het grootste deel van de dag met hun ouders te werken. Anderen werken na school, 's namiddags, in het weekend en op feestdagen.

Archiefbeeld van een plantage voor palmolie op Sumatra

Archiefbeeld van een plantage voor palmolie op Sumatra © REUTERS

Een 14-jarige jongen vertelde Amnesty International dat hij op zijn 12de de school had verlaten omdat zijn vader ziek was en onmogelijk de werkdoelstellingen nog kon halen. Zijn twee jongere broertjes, van 10 en 12, werken na de schooluren ook op de plantage.

"Ik heb twee jaar lang mijn vader elke dag geholpen. Ik verliet de school om mijn vader te helpen omdat hij het werk niet meer aankon. Hij was ziek... Ik heb er spijt van dat ik de school verliet. Ik zou graag verder naar school gaan om slimmer te worden. Ik zou graag leraar worden."

Het zware en vermoeiende werk kan fysiek schadelijk zijn voor jonge kinderen. Een 10-jarige jongen vertelde dat hij op zijn 8ste ook was weggebleven van school om zijn vader te helpen, die werkt voor een Wilmar-leverancier. Hij staat om 6 uur 's ochtends op om losse vruchten te verzamelen en weg te dragen. Hij zei dat hij elke dag zes uren werkt, behalve op zondag: "Mijn handen, mijn hele lichaam, doen pijn."

Een 12-jarige, die wel naar school gaat, en die zes dagen per week tijdens de namiddagen palmvruchten opraapt, verwoordt het als volgt:

"Het is niet lastig de vruchten op te rapen, maar er is een kleine worm die me bijt. Ik doe de vruchten in een zak en sleep die naar het ophaalpunt. Ik draag een halve zak, want ik kan geen hele zak dragen. Ik heb geen handschoenen en het doet pijn de losse vruchten op te rapen. Ik heb geen laarzen, ik draag sandalen. Ik werk als het regent. Ik schuif weg als ik de zak draag. Ik val soms, ik heb bloeduitstoringen, maar ik bloed niet".

'Vrouwen krijgen geen geld voor extra uren'

Het rapport wijst op een patroon van discriminatie bij het aanwerven van vrouwen als tijdelijke dagarbeiders. Vast werk krijgen ze niet, er zijn ook geen sociale zekerheidsvoorzieningen zoals ziekteverzekering en pensioen.

In sommige gevallen gewaagt Amnesty van dwangarbeid. Ploegbazen dreigen om de arbeidsters niet te betalen of een deel van hun salaris in te houden om hen tot werken te dwingen. Een vrouw die palmplanten moet onderhouden, vertelde Amnesty hoe ze met impliciete en expliciete bedreigingen onder druk werd gezet om langer te werken:

"Als ik mijn target niet haal, vragen ze me door te werken maar ik krijg geen geld voor de extra uren... mijn vriendin en ik vertelden de ploegbaas dat we erg moe waren en naar huis wilden. De ploegbaas zei ons: als jullie niet willen werken, ga naar huis en kom niet meer terug. Het is zwaar werk omdat de target zo afschuwelijk hoog ligt... Mijn voeten doen pijn, mijn handen doen pijn en mijn rug doet pijn na het werk."

Indonesië heeft goede arbeidswetten en de meeste van de hierboven beschreven misbruiken zijn strafbaar. Maar de wetten doen naleven, is een ander paar mouwen. Amnesty International roept de Indonesische regering op de wetten beter te handhaven en de misbruiken die in het rapport naar voren komen te onderzoeken.

Arbeiders laden palmvruchten af aan een lokale oliefabriek in Sumatra

Arbeiders laden palmvruchten af aan een lokale oliefabriek in Sumatra © REUTERS

Verwondingen door paraquat

Een greep uit de misbruiken die volgens het rapport aan het licht kwamen:

* Vrouwen worden verplicht lange uren te werken op straffe van salarisvermindering. Ze verdienen minder dan het minimumloon - in sommige extreme gevallen zelfs minder dan 2,50 dollar (2,3 euro) per dag - en dat in onzekere arbeidsomstandigheden, zonder recht op pensioen noch ziekteverzekering;

* Kinderen, soms niet ouder dan acht, moeten gevaarlijk en fysiek zwaar werk verrichten en blijven soms thuis van school om hun ouders te helpen op de plantage;

* Arbeiders lopen soms ernstige verwondingen op door paraquat, een zeer giftig chemisch product dat nog altijd wordt gebruikt op de plantages, hoewel het verboden is in de EU en door Wilmar zelf;

* Arbeiders moeten in de open lucht werken zonder adequate veiligheidsuitrusting, ondanks de risico's op schade aan de luchtwegen door het gevaarlijke niveau van luchtvervuiling, veroorzaakt door bosbranden van augustus tot oktober 2015;

* Arbeiders moeten lange uren kloppen om quasi onhaalbare doelstellingen te halen. Daar zijn soms fysiek zeer veeleisende taken bij, zoals het hanteren van zware werktuigen om palmolievruchten te plukken van twintig meter hoge bomen. Pogingen om de doelstellingen te halen, kunnen zware fysieke overlast veroorzaken bij de arbeiders, die ook een rist straffen kunnen oplopen voor zaken als het niet oprapen van vruchten op de grond of plukken van onrijp fruit.

Wilmar gaf toe dat er arbeidsproblemen zijn op de plantages. Ondanks deze misbruiken zijn drie van de vijf palmkwekers die Amnesty International in Indonesië onderzocht, erkend als producent van "duurzame" palmolie, volgens de normen van de Roundtable on Sustainable Oil (Rondetafel over Duurzame Olie), een orgaan dat in 2004 werd opgericht om de palmoliesector op te kuisen na een aantal milieuschandalen.

Hoewel die rondetafel controlemechanismen oplegde, "detecteerde geen enkel van hen de zware misbruiken in de bevoorradingsketen van Wilmar", zegt Seema Joshi, hoofd van Business & Human Rights van Amnesty International.

Spoor naar bedrijven

Door gebruik te maken van exportdata en informatie gepubliceerd door Wilmar, konden researchers van Amnesty International het spoor volgen van Indonesische palmolie tot bij negen internationale voedselbedrijven en producenten van huishoudproducten. "Toen we hen contacteerden, bevestigden zeven van de negen bedrijven dat zij Indonesische palmolie kopen via Wilmar, maar slechts twee - Kellogg's en Reckitt Benckiser - waren bereid in detail te zeggen welke van hun producten betrokken zijn", aldus het rapport.

Geen van de ondernemingen die Amnesty International contacteerde, ontkende dat er misbruiken waren. Geen van de ondernemingen kon echter een voorbeeld geven van een actie die was ondernomen om de schending van arbeidsrechten in de Wilmar-keten aan te pakken.

view

UNICEF is the headquarters of a lot of child abuse so she has to go to this gala as top of the pizza gate

Indonesie

 

December 01at 05:00am

Sluiting dreigt voor meldpunt over sektes

Het sektemeldpunt Sektesignaal moet waarschijnlijk zijn deuren sluiten. Justitie is van plan de subsidie in stappen te beëindigen. Burgers met meldingen over misstanden in zogeheten gesloten groepen kunnen er dan niet meer terecht voor advies en een luisterend oor.

De medewerkers staan jaarlijks tientallen bellers te woord met vragen over seksueel misbruik, mishandeling, sociale isolatie en financiële- en arbeidsrechtelijke uitbuiting.

Eind 2012 riep toenmalig minister van justitie Ivo Opstelten Sektesignaal in het leven, nadat uit onderzoek bleek dat ondersteuning voor sekteslachtoffers gewenst was. Een jaar later concludeerde hij dat het meldpunt in een duidelijke behoefte voorzag en de ervaringen van veel bellers schrijnend en indringend waren. Dit jaar noteerde de vertrouwenslijn tot nu toe 61 meldingen. Vorig jaar waren het er in totaal 57.

Het ministerie laat nu weten dat de subsidie van circa een ton volgend jaar wordt gehalveerd en vervolgens teruggebracht naar nul. Er is onvoldoende geld om Sektesignaal in de lucht te houden, zegt het ministerie.
Vruchten afwerpen

Een wijkagent in Winterswijk nam drie jaar geleden contact op met Sektesignaal omdat de beweging River of Glory voor overlast zorgde. Door samenwerking tussen gemeente, justitie en Belastingdienst week de groep uit naar Griekenland. Vorig jaar nam een groepslid haar jonge kind mee uit diens pleeggezin, naar het Griekse onderkomen. De Griekse politie bevrijdde de kleuter die weer werd teruggebracht naar het pleeggezin in Winterswijk.

De Winterswijkse politiewoordvoerder Judith Schutte: “We hadden weinig ervaring met sekten en stonden voor een dilemma. Nederland kent vrijheid van godsdienst, maar we vermoeden dat er zaken mis waren. Een charismatische leider, mensen met kinderen die in- en uittraden, andere signalen die we opvingen. Sektesignaal heeft expertise en was de spin in het web bij de aanpak.”

Die beslissing komt volgens Sektesignaalwoordvoerder Karin Krijnen te snel. Het meldpunt heeft in vier jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd dat nu zijn vruchten moet afwerpen. Professionals hebben vaak weinig kennis over de sociale mechanismen die in gesloten groepen spelen, zegt ze. Die kennis verspreiden kost tijd.

Het was zoeken naar de beste manier om bruikbare informatie bij de politie of bijvoorbeeld de Arbeidsinspectie neer te leggen, vertelt Krijnen.

Inmiddels zijn twee regionale samenwerkingsverbanden van onder meer gemeenten, Belastingdienst en justitie (RIEC) aan de slag gegaan met meldingen bij Sektesignaal. Zo kwam het RIEC Zeeland-West-Brabant een beweging op het spoor, waar kinderen seksueel misbruikt zouden worden en leden gedwongen seks zouden moeten hebben met elkaar. Ook zouden leden hoge financiële verplichtingen aan moeten gaan. Dit onderzoek loopt nog.

Sektesignaal kon dit jaar in bijna de helft van de gevallen bellers doorverwijzen of overheidsinstanties tippen. Aan de Belastingdienst speelde het sinds zijn bestaan vijf keer een melding door. Uit het Anbi-register - waarin zogeheten algemeen nut beogende organisaties staan - blijkt dat van drie betreffende organisaties de fiscaal voordelige Anbi-status is ingetrokken. De Belastingdienst kan hierover geen uitspraken doen, maar noemt de samenwerking met het meldpunt 'waardevol'.
Bron Trouw

view

Zijn ze misschien achter gekomen dat de freemasons aan de top zitten van alle sektes?

eYE 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 

 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.