Banner Watamula

AA   AA  
       
 
EuroNarcos
   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

EuroNarcos

EuroNarcos (een deel uit mijn dagboek)

De laatste dagen zijn hectisch, simpel omdat er veel ongewenst is opengebroken over de manier Nederland onze eilanden ziet en wat prioriteit nummer één is bij rampen bij dit land. Ik begon met dit stuk om duidelijk te maken dat er wat gaande is rond de orkaan Irma.

Mijn 1ste opiniestuk

Het ooooo zo goede Nederland!

Met grote koppen in de kranten nu "Nederland geeft 2 miljoen voor wederopbouw st Maarten"
Ja u leest het goed; 2 miljoen, Je kan aanspraak maken door je aan te melden bij dat fonds!
Frans st Maarten liet zojuist weten dat Frankrijk 1.2 MILJARD geeft voor wederopbouw.
Ziet u de verschillen?

We gaan even verder:
Nederland stuurt bij elkaar 200 militairen naar het Nederlandse deel van st Maarten voor 40.000 inwoners.
Frankrijk stuurt 1100 soldaten op een bevolking van 32.000 inwoners!
Hopelijk komt Alex met een goed bericht want Nederland moet zich internationaal schamen wat ze voor hun bewoners doen.

John H Baselmans-Oracle

Kort daarop publiceerde ik mijn tweede stuk nadat bleek dat mijn beweringen uit kwamen en dat er weldegelijk de eerste 3 dagen een vreselijk vies spel gespeeld werd. Weinig van de politici waren te vinden er er was zogenaamd niemand die de touwtjes in handen had.

Mijn 2de opiniestuk

De reden voor het late ingrijpen van Nederland

Het is duidelijk hoe Nederland denkt over de bevolking van onze eilanden. We kunnen allemaal verzuipen en het liefst wegspoelen zodat Nederland af is van dat lastig ras wat woont op de zes eilanden onder een Nederlandse vlag.

Voorzorgsmaatregelen waren er nauwelijks vanuit Nederlandse kant en een schamele 100 militairen werden met een stoomboot verscheept naar het eiland om even een kijkje te nemen of er nog leven was! Toen dat bevestigd werd trok men zich weer snel terug in hun notendop met de mededeling dat ze storm twee buitengaats wilden afwachten! Notendop twee werd weer teruggestuurd naar Curaçao want stel dat er te veel hulp geboden wordt. Maar bedenk even waar notendop twee mee naar Curaçao terug kwam!

Op de Franse kant werd meteen zeer groot materieel ingezet en niet via een stoomboot maar via de wegen die zeer snel gaan. Duizenden manschappen werden in weer en wind ingezet voor orde en aan het werk gezet voor de nodige voorzieningen, eten en water. Nederland heeft dagen politiek lopen bekvechten en afwegen voordat de pinguïns in pakken besloten “wij gaan helpen”!

Maar er kwam een belangrijk detail ongewenst naar buiten. Via kanalen werd duidelijk dat er geen vliegtuigen Nederlanders mochten oppakken! Er was een Nederlands landingsverbod! Als je een Amerikaan, Venezolaan of Canadees was en nog wat andere nationaliteiten, deze vliegtuigen mochten WEL landen! Er mochten GEEN Nederlanders met een Nederlands paspoort worden geëvacueerd!
Oeps, iets vreemds als je je eigen volk als “ratten” in een hol laat en ze dwingt om in het rampgebied te blijven. Maar was dat niet de bedoeling? En waarom net de Nederlanders die verboden werden het rampgebied te verlaten? Nu, denk aan het woord “rat”. Een rat is een persoon in de onderwereld! Nu, Nederland wilde wat zaken veilig stellen en uit de vele ratten moesten de juiste nog even weggewerkt of opgepakt en in veiligheid gesteld worden! Men moest enkele Nederlandse ratten veiligstellen voor de handel die zij vertegenwoordigen! St Maarten zou anders wel eens in andere handen kunnen vallen!
Vandaag zondag, mogen de eerste Nederlanders weg van het eiland. De ratten zijn ondertussen veilig gesteld door een speciale unit. De handel is veilig en nu wat puinruimen en dan maken dat elke verantwoordelijkheid afgeschoven gaat worden naar een eiland alleen bewoond veelal door de maffia en hun volgers.

Dank u Nederland, het is duidelijk waar u de eilanden voor (mis)gebruiken.

John H Baselmans-Oracle

Willem Alexander

Na dit stuk werd het weer erg druk op mijn (A)sociale media pagina’s en in mijn mailboxen.
Er waren diverse vragen waar ik antwoord op heb gegeven en de meest belangrijke antwoorden waren deze

Commentaren

- Eerst het vliegverbod en de vuile acties die uitgevoerd zijn.

- De simpele cocaïne handel daar gaat het om.

- Het veiligstellen van de grootste cokelijn met de mensen rond deze EuroNarcos was prioriteit nummer een. Vandaar dat 3 dagen na de ramp er pas werkelijk gekeken werd naar de burgers.

- Waarom besteedt de pers geen aandacht aan de lijken (vermoord), moorden en uitbraak gevangenen en het bang zijn van de militairen de eerste dagen om aan land te gaan omdat de grootste criminelen veiliggesteld moesten worden?

- Je laat de bewoners 3 dagen verrekken en komt niet aan de wal omdat je bang bent. Waarom wordt er niet gesproken over de moordpartijen en de onderlinge afrekeningen nu? Ik praat niet over alleen St Maarten want kennelijk bent u uw twee eilanden vergeten onder de Nederlandse vlag waar we helemaal niets van horen!!

- Nederland had maar een doel op dat eiland en dat is de “cocaïne koningen” veilig te stellen van de moordende bende. Nu bijna een week na de ramp komt men voor water en eten voor de bevolking bestemd.

- Het is verdomme schandalig dat drugs van jullie Narcoskoning en hun gevolge belangrijker is dan mensenlevens maar zo zijn nu wel de berichten die we van dag een kregen van familieleden! Wat zien we bij ook weer bij dit bezoek, deze man wordt alsmaar geflankeerd door Nederlandse en lokale pedofielen. Pedofielen allemaal aangesloten tot die ene club de vrijmetselarij genaamd. Is er dan meer dat veiliggesteld moet worden?

- De waarheid is wat ik in de telefoongesprekken hoor van familie die daar nu honger heeft en bang is.

- Nee, uw koning is niet mijn koning en ik heb officieel mijn status aan deze drugsbaron(familie, zie geschiedenis) teruggegeven. Dat allemaal via de officiële weg. Ik wil niet geassocieerd worden met een van de gevaarlijkste drugsbaron van de wereld (EuroNarcos) die een heel land (mis)gebruikt om zijn handel te kunnen voeren en veilig te stellen. Ik heb papieren in mijn bezit van de wekelijkse leveringen, routes en betalingen en niets voor niets noemde de cover hier zich "royal". Een man die zich koning noemt maar weigert te bewijzen dat hij nog een drup blauw bloed van zijn zogenaamde voorouders bezit!

- Ik heb een wereldpaspoort al voor jaren en dat is een paspoort van de UN voor stateloze mensen.
U trekt het naar ALLE Nederlanders maar ik stuur het naar de groep die nu hun ego aan het strelen zijn en eerst hun handel veilig gesteld hebben ten koste van 4 dagen hulp!

Die gasten vanuit Nederland die paraat zijn, hebben een zeer speciale opdracht en dat heb ik van intern. De ene keer om achterom te kijken en de andere keer vooruit kijken. De leiding geeft die opdracht welke lading te onderscheppen en welke door mogen gaan.

Ik weet van ladingen die wekelijks, waar toevallig iedereen niet aanwezig is, en net geen controles zijn hier lokaal en in Rotterdam! Wekelijks hetzelfde patroon want de bescherming is royal niet waar?

- Voordat u begint te zaniken over aangeven. Alle data alle tijden alle bankafschriften zijn gedeponeerd bij de gouverneur. Die heeft het doorgegeven aan justitie en aan OM en die hebben er niets mee gedaan omdat het van hogerhand werd opgelegd en geseponeerd moest worden. Wel ging men mij vervolgen hoe ik aan de informatie kwam en nog kom. En toen werd het stil want deze informatie zit maar op een plaats!

- De wrok is er omdat een stel Nederlandse huichelaars van waar ik weet dat deze de eilanden gebruiken als slaven en als veilige haven voor hun vieze handel. De mensen interesseren die Nederlanders geen hol en dat is overduidelijk bewezen. Ik snap niet dat men zich zo als slaaf laat gebruiken en de enige verklaring is dat de lokale mensen ook meegenieten van deze wereld EuroNarco cokelijn!

- Dat is overigens wat heer Wiels duidelijk naar buiten bracht en hem de kogel heeft gegeven. Het gaat niet om dat gokken dat was een instap want Wiels had mijn informatie ook omdat ik het hem toegespeeld heb om aan te tonen welke personen en bedrijven er achter zitten en dat was zijn uitspraak. "De grootste vijanden zijn banken, projectontwikkelaars en accountants" en die 3 dekken alle koninklijke handel!

- Lang leve de koninklijke cokehandel (EuroNarcos)

Bij een van de Nederlandse radio zender vroeg ik me af waar het bepaalde nieuws bleef. Want wat er vrijgegeven wordt is niets meer dan een gecensureerde boel via hogerhand. Die hogerhand waren bepaalde personen in opdracht van Nederland en hun Koning die niet wilde dat er zaken naar buiten kwamen. De moorden moesten ongelukken voorstellen en de verdwijningen zijn gebeurd als zogenaamd toeristen die geëvacueerd zijn.

- Radio Paradise
En waar zijn de berichten van die doden die doodgeschoten zijn en in zee drijven?
Informatie die ik kreeg van familieleden op st Maarten die deze lijken overal zien en maar niet er over horen. Ook niet dat bij de Franse gevangenis alle gevangenen zijn gevlucht. En het veiligstellen van de topcriminelen die de cokehandel in handen hebben voordat er maar een vinger uitgestoken werd naar de burgers toe!

Het late in actie komen was gewoon om tijd te rekken om bepaalde gasten van het eiland te krijgen en weer met andere af te rekenen. Het gaat om de grootste cocaïne EuroNarcos lijn die vandaar bestuurd wordt. Dat is de reden dat er geen Nederlanders het eiland af mochten en de militairen "bang" waren om aan land te gaan. Een selecte groep moest eerst zaken veilig stellen.

Nergens lees je iets van die afrekeningen/moorden en de lijken die drijven met kogelgaten in hun lijf. Het gaat om macht en zeer veel geld en dat moest eerst veilig gesteld worden.


En toen werd het interessant, de Nederlandse politiek hapte op een posting van heer Abraham waaruit de volgende conversatie volgde:

John H Baselmans
Het veiligstellen van de grootste cokelijn met de mensen rond deze EuroNarcos was prioriteit nummer één. Vandaar dat 5 dagen na de ramp er pas werkelijk gekeken werd naar de burgers.

Andre Bosman
Andre Bosman Wat een gezeur! En wat zeggen de Fransen?? De hoogleraren moeten wel beseffen waar verantwoordelijkheden liggen en vanuit dat perspectief werken. En Nederland bepaalt niet zomaar wat Sint Maarten nodig heeft. Nederland heeft daar geen zeggenschap. Laat dat nu eens duidelijk zijn

John H Baselmans
:-) Ver van mijn bed hè heer Andre Bosman. Zal wat gesprekken van mijn familie aan u doorsturen wat Nederland werkelijk deed de eerste 5 dagen en waar de pers niet over mocht berichten en uw helden bang voor waren.

Andre Bosman
John H Baselmans graag en vergeet de inval van de aliens niet te benoemen!

John H Baselmans
Andre Bosman, typisch u bent werkelijk walgelijk bezig en tonend hoe laag uw politiek is. U gaat over lijken en u beschermt uw EuroNarcos en u zet mijn familie en zo velen gewoon als een leugen neer.

Andre Bosman
John H Baselmans doet u vooral aangifte van de strafbare feiten die u kennelijk kent, heer Baselmans! Ik neem u serieus als u serieus uw aanklachten met feiten staaft. Tot die tijd zijn het vooral roddel en achterklap. En natuurlijk zal uw reactie zijn dat het OM, de regering en iedereen daaromheen bezig is met deze hele samenzwering...

John H Baselmans
Andre Bosman, zoals u weet heb ik in het verleden u en heer Ronald van Raak vele documenten toegestuurd en toen was u nergens te vinden. (NATUURLIJK NIET) De documenten waren onder andere over de gehele cokedeal die nu snel veiliggesteld moest worden de eerste dagen. Vanaf september 2010 zijn alle bewijzen bij de Gouverneur van de Nederlandse Antillen en zijn directeur en is zelfs in een rechtspraak is dit bevestigd geworden. U zou dus gemakkelijk dat kunnen laten verifiëren bij de desbetreffende instanties! U kan ook nog de zogenaamde vernietigde documenten bij uw collega heer Raak even vragen of hij toch nog een kopietje heeft.

Ja, wij als MKK doen van en over alles aangifte ook zo tegen de cokehandel van Nederland (EuroNarcos) die bewezen is met data, vervoer, ontvangst en met schermbeelden van transacties! En dan heer Bosman, dan komt u als een van Nederlandse politici niet zo goed uit de bus. Vandaar uw lage opmerkingen en stompen onder de gordel en zaken belachelijk maken terwijl alle nummers en zaken beschreven staan.
Wie maakt zich nu hier belachelijk heer Bosman?

Ascobar

Het was de zoveelste keer dat heer Bosman probeerde mij door het slijk te halen simpel omdat hij weer met zijn club vies bezig is op onze eilanden. Via samenwerking met Ronald Raak en de Knipselkrant worden er zaken uitgelokt om zo tegenstanders in hun handel op een zijspoor te zetten. Men kan dat zien aan de kamervragen die allemaal wijzen naar een bepaalde Zuid-Amerikaanse groep. En als men goed oplet wordt er geen woord gerept over de Italiaanse kant en de kant die politiek Nederland geeft aan politieke partijen op onze eilanden. De Nederlandse politiek pompt veel (drugs)geld via accountants, projectontwikkelaars en banken in bepaalde lokale politieke partijen. Daarom de eenzijdige aanvallen en de eenzijdige berichtgeving over zaken die gaan over drugs, gokken en witwassen. Zelf werd ik benaderd in de tijd van Brinkman en PVV om geld te nemen van de Nederlandse politiek. Ook die bewijzen en gesprekken zijn in mijn bezit!

Het is een bepaalde groep die door het slijk wordt gehaald omdat ze simpel de tegenstanders zijn van de Nederlandse EuroNarcos politiek en hun koning! Er zijn vele bewijzen aan te voeren en de ramp orkaan Irma is er een van. De manier zoals de Nederlandse politiek zaken rekten en de redenen die daarvoor aangewend werden, wijzen allemaal op wat ik al jaren bericht en mensen probeer te laten zien.

Maandag 11 sept 2017 was voor mij weer een bijzondere dag. De voorgaande dagen was het verkeer in ons afgelegen weggetje al drukker en je denkt dan “weekeinde, kan wel”. Maar maandag toen ik toch wat camerabeelden afspeelde, werd duidelijk waarom het drukker was in onze straat. Een blauwgroene wagen ging meerdere malen langs ons huis en uiteindelijk ging hij deels de oprit op, ging toch verder en stopte 25 meter verder om via onze tuin naar binnen te kijken. Toen deze gasten door hadden dat ik naar hen keek via de porch gaven ze vol gas en reden weg.

Niets nieuws en gebeurt regelmatig maar er was een bijzonder detail; de koning is/was weer op het eiland en als deze beste man hier is dan is het altijd zwarte of politiewagens voor de deur! Ditmaal was het dus een gewone luxe wagen wat mij moest laten denken dat het 3 jongeren waren.

Bij navraag en het kenteken te kunnen achterhalen blijkt dat het weer onze vieze pedofielenclub is die mij in de gaten moet houden omdat hun Narcoskoning op het eiland is. Ik noem hem Narcoskoning omdat bewijzen van af 2010 tot op heden duidelijk maken wat de rol is van deze man, zijn familie (gezien de geschiedenis) en zijn project vrienden samen met de CIA die hier aan verbonden is en alles in goede banen moet leiden. Deze gehele werkwijze met schermafdrukken van witwassen, namen en leveringen zijn gedeponeerd in 2010 bij Gouverneur Goedgedrag daar hij de enige is die niet deze zaken ongemerkt kan laten gaan. Nee, ik had niet de hoop dat er wat mee gedaan zou worden want dat kan niet. Vele van de bewijzen leiden naar zijn baas. Maar ik weet wel zeker dat het op de juiste plaats is en men er niet onderuit kan! Het gesprek met heer Goedgedrag en zijn directeur van het Kabinet was zeer duidelijk “Dit is een zware getuigenlast”.

Door dat alles word ik elke maal als de grote baas op het eiland komt, geschaduwd en in de gaten gehouden. Net of ik de terrorist ben! Dat terwijl zij de cokedealers zijn die dus hun handel veilig moeten stellen! En dat bewijs kregen we dus bij deze orkaan Irma waar men 3 dagen druk bezig is geweest om zaken veilig te stellen. Vergeet niet de coke onderhandelingen en prijsbepalingen enz. gebeuren in St Maarten. Curaçao en Aruba zijn meer de havens en Curaçao daarnaast nog de financiële wasmachine. Iets wat in een laatst uitgezonden film “Narcos” duidelijk uitgelegd werd. Toen werd al gesteld dat deze narcoticahandel en witwassen door de invloedrijke Nederlandse meesters werd gedaan. Nu gaat het via trust eindeloze investeringen in projecten zonder enig overlevingskans. Zie Sambil wat er niet neergezet is om ons merkgoederen duur aan te smeren en vele hoeken van het gebouw duister en ongangbaar zijn!

St Maarten is waar de handel en wandel door diverse zeer hoge gasten in die wereld en de diverse kartels samen komen om zaken te bepalen. Nu, laten er nu zeer belangrijke “gasten” net op dat eiland St Maarten zijn. Gasten die zeer belangrijk zijn voor het voortbestaan van de EuroNarcos! In een van de internationale krantenartikelen sprak een man over de sluiproutes die er net na de orkaan ontstonden waar op zeer spectaculaire manieren bepaalde mensen van het eiland gehaald werden! Hij heeft een getuigenverslag kort na Irma op internet gezet.

Maar ook het gedrag van de aangekomen Nederlandse militairen was zeer frappant en hun opdracht van hogerhand was duidelijk. “Stel bepaalde mensen veilig” en er was blijkbaar enkele personen die de opdracht hadden “op te ruimen” wat er op te ruimen was. Alles valt nu onder een natuurramp en zal niet achterhaald worden. De maffia deed zijn werk en heeft werkelijk god gedankt voor deze mogelijkheid. Geloof me, ze zitten nu allemaal vooraan in de kerk de komende zondagen!

Deze zaken mogen niet naar buiten komen, simpel omdat ze tegengehouden worden door de reguliere pers. De matte en sterk gecensureerde verslagen van de NOS en zijn heer Drayer waren zeer duidelijke taal. Er waren zinnen die niet liepen omdat er snel het mes in gezet werd. Opnames waren niet objectief maar sterk naar een kant zodat men niet de werkelijkheid kon zien. Het waren particuliere mensen die filmden en zaken rapporteerden. Zij maakten dat het duidelijk was dat de ratten eerst veiliggesteld moesten worden en dat de bevolking op een laatste plaats stond. 3 dagen, de eerste 3 dagen, ik zou daar graag de ongecensureerde drone beelden van willen zien.

Achter die loden deuren is veel gaande en is de afgelopen week veel gebeurd. Daarom mag de waarheid niet naar buiten komen en wordt er alles aan gedaan om mijn mond te snoeren. Ik ga mijn mond houden de dag dat ik in mijn graf lig en mijn totale dagboek gepubliceerd is. Dan “I rest my case” maar tot dan zal ik de waarheid vast blijven leggen in zwart op wit.

Dit is een deel van mijn dagboek “Het dagboek van een eilandsgek”

John H Baselmans-Oracle

Cali kartel

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.