Banner Watamula

AA   AA  
       
 

False Flag

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 


Wat is een valse vlag operatie

De laatste tijd worden erg veel aanslagen gepleegd. In de alternatieve media kun je lezen dat het vaak om valse vlag operaties gaat. Veel mensen negeren dit soort analyses, anderen worden er boos om. Maar ondanks alle aversie is het toch goed om te bekijken wat de zogenoemde complotdenkers nu bedoelen met een valse vlag operatie.

Valse vlag

Varen met valse vlag

De 'valse vlag' heeft z'n oorsprong in de zeevaart. Aan de vlag die op de boeg wapperde te zien dacht je dat een schip van een bevriend land je tegemoet voer, maar toen je dichterbij kwam bleek je bedrogen te zijn. De bemanning is van heel andere origine en heeft niet veel goeds in de zin.

Net zo is het bij een valse vlag operatie. Op het eerste gezicht denk je dat het duidelijk is. Volgens de berichtgeving in de media is er geen twijfel mogelijk wie de dader is. Maar als je nader onderzoek doet, blijkt het allemaal niet zo evident. De eerste indruk klopt niet.

Als mensen op dit punt aangekomen zijn, raken ze vaak in de war - "Word ik misleid, maar waarom dan?" en geïrriteerd - "Moet ik me daarmee bezig houden?"

Gevolgen van een aanslag

Het is net een beerput waar je je hoofd insteekt. Helemaal niet fijn om te doen. Maar wel belangrijk. Waarom? Na aanslagen zijn we bereid om allerlei zaken te accepteren die we anders nooit zouden accepteren. Want wat is telkens het gevolg?


1) Meer controle van de overheid. De noodtoestand wordt bijvoorbeeld afgekondigd en in veel gevallen worden (op termijn) nieuwe wetten aangenomen die onze vrijheid en privacy inperken.

2) De defensiebudgetten gaan omhoog.

3) Een land waar de vermeende dader banden mee heeft wordt ingevallen of de aanvallen die er al zijn worden geïntensiveerd. In het ergste geval wordt een bloedige oorlog gestart.

4) Iemand wordt zomaar beschuldigd (zonder eerlijk proces). Meestal wordt al binnen 24 uur een dader aangewezen, vaak omdat paspoort(en) op de plek van het delict zijn gevonden. Dan lijkt het een uitgemaakte zaak wie de schuld heeft. De vermeende dader kan meestal niet meer worden verhoord omdat hij al is overleden.

5) Bevolkingsgroepen worden gestigmatiseerd (bijvoorbeeld de moslims). Mensen worden zo onwillekeurig uit elkaar gedreven en soms zelfs tegen elkaar opgezet.

6) De angst onder de bevolking neemt toe. Als we in de angstmodus zitten, kunnen we niet meer optimaal functioneren. Daardoor zijn we makkelijker te beïnvloeden.

7) De berichtgeving is meestal heel fragmentarisch en erg op de emoties gericht. Daardoor ontstaat verwarring. Gevolgen zijn hetzelfde als bij 6)

8) De reeks aanslagen die we nu zien zorgt ervoor dat onze aandacht bijna 100% van de tijd naar buiten gericht is en wij voortdurend re-ageren. Terwijl wij alleen in ons kracht kunnen staan, proactief kunnen zijn en ons eigen leven kunnen vormgeven door op regelmatige basis bij onszelf naar binnen te keren.

Als we op de buitenwereld gericht zijn, zijn onze hersenen in de 'beta'-staat. Verleggen we onze aandacht naar binnen dan zenden ze voornamelijk 'alfa'-golven uit. Het is in deze toestand dat we een gevoel van verbondenheid met anderen ervaren en we toegang hebben tot onze eigen innerlijke wijsheid (intuïtie).

Rust, meditatie, yoga, mindfulness, een wandeling in de natuur. Contact maken met ons hart. We komen er door het slechte nieuwsbombardement nauwelijks aan toe. De continue aanslagen fixeren ons op externe prikkels en houden ons zo bij onze innerlijke krachtbron vandaan.

Cyclus van geweld doorbreken

Het gevolg van dit soort aanslagen is een cyclus van geweld, lijden en ellende waar we in worden meegezogen. We voelen ons compleet machteloos. Maar dit alles is gebaseerd op flinterdun, en als je het goed bekijkt, ronduit ondeugdelijk bewijs.

Word jij als mens met hersenen en een hart dan niet uitgedaagd om je eigen onderzoek te doen? Op zoek naar de waarheid, zodat we deze vicieuze cirkel eindelijk eens kunnen doorbreken?

Het doel van zo'n onderzoek is niet om mensen aan de schandpaal te nagelen, maar wel om iedereen scherp en eerlijk in de ogen te kunnen kijken en ons dagelijks doen en laten niet langer te baseren op aannames, maar op de juiste informatie.

Het begint met bewustwording. Maar hiernaast is ook nog een andere vorm van ontwaken nodig: het ontwaken van het hartgedragen bewustzijn. Dat stelt ons in staat om de nieuwe kennis te verwerken en de macht die we in (te) goed vertrouwen uit handen hebben gegeven weer terug te pakken. Alleen zo kan een wereld met meer liefde werkelijkheid worden.

Over de 2 vormen van ontwaken en bewustwording en hoe ze elkaar kunnen versterken, is een heel mooi artikel verschenen bij Achter de Samenleving.

- Blijf je verbinden met je hart. Voel het, voel de kern, voel je centrum, voel de liefde. En vanuit die verbinding, voel dat je gevoel van veiligheid hier op aarde toeneemt. Dat gevoel van veiligheid vergroot je draagkracht en maakt het gemakkelijker je perceptie van dat wat er gebeurt aan te passen als dat van toepassing is.

- Heb er vertrouwen in dat je niet alles precies hoeft te weten, maar dat je jezelf ook niet voor alles hoeft af te sluiten. Durf je vanuit vertrouwen open te stellen, zodat datgene wat past bij jouw draagkracht en ons gezamenlijke proces als informatie op je pad kan komen.

Waarom valse vlaggen?

De geschiedenis zit vol met valse vlag operaties. Koningen gebruikten valse vlaggen om hun macht te consolideren. Een gemeenschappelijke vijand brengt eenheid in een land en door de 'dreiging van buitenaf' zijn mensen meer geneigd om zich te onderwerpen aan een leider.

Het overgrote deel van de mensen wil absoluut geen oorlog. Machthebbers zijn van een heel ander type. Zij kunnen juist vaak niet wachten om ergens binnen te vallen. Meestal gaat het om invloeds- en machtsuitbreiding of oliebelangen, maar wat ook de reden is, bedenk dat er aan oorlog ontzettend veel wordt verdiend. De defensie industrie is heel erg machtig. Voormalig Amerikaans president Eisenhouwer waarschuwde ons al voor het gevaar van het militair-industrieel complex.

Als zo'n leider dan toch een oorlog wil beginnen, tegen de uitdrukkelijke wens van de bevolking in, heeft hij een excuus nodig. Dan komt een valse vlag aanslag waarbij dat land als dader aangewezen kan worden hem wel heel goed uit.

Het is het welbekende problem-reaction-solution patroon. Eerst wordt het probleem gecreëerd (een aanslag), daarna komt onze reactie die het gevolg is van het probleem ("regering bescherm ons") en vervolgens wordt een oplossing geboden die vrijwel onvermijdelijk is, omdat daarom het probleem werd geschapen (aanval/inval/oorlog om de vermeende dader uit te schakelen en meer controle om ons te beschermen).

Als je je in het verleden gaat verdiepen, zul je vele valse vlag aanslagen vinden. Gedocumenteerd, bewezen en toegegeven. Waarom zou het vandaag de dag anders gaan?

Overheid

Onze overheden zouden dat noooooit doen, is de gedachte. Weet je dat zeker? Je ziet wel meer maatregelen langs komen die niet direct in het belang zijn van de gewone burger. Heeft de regering altijd het beste met ons voor? Waar blijkt dat uit?

Denk aan het feit dat de banken nog steeds niet zijn aangepakt, na alle ellende die ze hebben aangericht. Denk aan de zorg en de rechtsbijstand die worden afgebroken. Denk aan de draaideur tussen politiek en banken........... Om maar een paar dingen te noemen.

Het is belangrijk om te beseffen dat onze officiële regeringsleiders niet zelf de hand hebben in valse vlag aanslagen. Achter de schermen trekken anderen aan de touwtjes met als uitvoerders een netwerk van geheime diensten. Klinkt bizar? Lees dan eens over operatie Gladio (zie voorbeeld 3 in de laatste paragraaf van dit artikel).

Media

De media dan? Die zal ons toch niet voorliegen? Journalisten doen toch onafhankelijk onderzoek? Alle kranten en nieuwszenders krijgen hun informatie van maar twee grote persagentschappen: Reuters en Associated Press. Beide zijn in handen van een paar van de rijkste bankiersfamilies op aarde. Een groot, invloedrijk PR-bureau het Tavistock Institute is in dezelfde handen.

De Britse onderzoeksjournalist Nick Davies heeft onderzoek laten doen naar de artikelen in 4 Britse kwaliteitskranten. Zijn bevindingen: 60% van de artikelen bleek hoofdzakelijk afkomstig te zijn van de PR-industrie of van de persagentschappen, 20% bevat er sporen van, 8% bevat vermoedens van deze sporen.

Slechts 12% van de artikelen is door de journalisten zelf geschreven. 70% van de artikelen bevatten feiten die niet gecheckt worden. De conclusie van het onderzoek is dan ook: betekenisvolle, onafhankelijke journalistiek is meer uitzondering dan regel.

In een beroemd geworden college legt internationaal communicatie-wetenschapper prof. dr. Cees Hamelink uit Waarom je niet moet geloven wat in de krant staat.

Het is niet makkelijk om te accepteren dat je misschien wordt misleid, vooral niet als je intelligent en goed opgeleid bent.

Het is een hele stap om je in de 'conspiracy theory' te gaan verdiepen. Maar bedenk dat dit ook maar een naampje is, door de pr-industrie bedacht om onafhankelijk denken verdacht te maken.

Ik nodig je uit: doe je eigen onderzoek. Hoor en wederhoor. Wees je eigen autoriteit. Daar is moed voor nodig. Je hele zelf- en wereldbeeld kunnen aan diggelen gaan. En dat is pijnlijk. Ik weet het.

Hieronder wat voorbeelden en bronnen om je op weg te helpen. Voor vragen en opmerkingen kun je het reactieveld gebruiken.

Voorbeelden van bewezen valse vlag aanslagen

1) Het golf van Tonkin incident: In 1964 werd gerapporteerd dat de Vietnamezen 2 Amerikaanse boten hadden aangevallen. Daarop werd besloten het land binnen te vallen. Dit resulteerde in de escalatie van de Vietnamoorlog die uiteindelijk nog 10 jaar duurde en waarin meer dan 2 miljoen mensen stierven en velen verminkt en gewond raakten. Tot op de dag van vandaag worden er gehandicapte kinderen geboren als gevolg van de aanvallen met Agent Orange en Napalm.

Uit in 2005 vrijgegeven documenten bleek dat zowel de CIA als de NSA betrokken waren bij de totstandkoming van het incident.

2) Operatie Himmler/ Gleiwitz / Start WOII: Eind augustus 1939 werd het nieuws verspreid dat een aantal Polen een Duits grensplaatsje en het plaatselijk radiostation hadden aangevallen. Als bewijs werd een radiobericht in het Pools verstuurd en werden later enkele overmeesterde en gedode in Poolse uniformen gehulde soldaten getoond. Een dag later viel Hitler als vergelding Polen binnen. Groot-Brittannië en Frankrijk verklaarden daarop op 3 september 1939 de oorlog aan nazi-Duitsland waarna een militaire escalatie ontstond die later zou gekend worden als de Tweede Wereldoorlog.

Na de oorlog bij de processen van Neurenberg verklaarde SS-Sturmbannführer Alfred Naujocks dat hij het incident georganiseerd had in opdracht van Reinhard Heydrich en Heinrich Müller hoofd van de Gestapo. De nazi's hadden een excuus nodig gehad om Polen binnen te vallen en door deze valse vlag aanslag uit te voeren was het doel bereikt.

3) Operatie Gladio: Tussen jaren 1960 en 1980 werden in Europa een reeks aanslagen tegen het publiek gepleegd. Bommen gingen af op openbare plaatsen waarbij soms vele doden vielen. De daders werden vrijwel altijd binnen extreem linkse bewegingen gezocht zoals de rode brigades en de RAF (Rote Armee Fraktion).

Bij de bomaanslag op het treinstation van Bologna, op 2 augustus 1980, kwamen 85 mensen om het leven. De officiële vingers wezen meteen al naar de communistische ‘Rode Brigades’, maar later bleken er vele aanwijzingen te zijn dat het juist uiterst rechtse krachten waren die aan de basis van deze bomaanslag stonden. Na jaren werden 2 Italiaanse geheime dienstagenten veroordeeld, evenals Licio Gelli, een Italiaanse zakenman en bekend figuur in de high society van Italië.

Bij nader onderzoek bleek er behalve Gelli en een paar geheime dienstagenten een heel netwerk te zijn dat deze operaties uitvoerde.

In 1990 maakte de Italiaanse premier Giullio Andriotti onder grote druk van een onderzoeksrechter het bestaan van het Gladio netwerk bekend.

Gladio was door de NATO in het leven geroepen om op een eventuele communistische inval voorbereid te zijn. Maar het netwerk is ook gebruikt om mensen voortdurend angst en schrik aan te jagen en het communisme in een kwaad daglicht te stellen. De NATO wilde tegen elke prijs voorkomen dat communistische partijen in de Europese landen teveel macht zouden krijgen.

De BBC bracht in 1992 een documentaire uit waarin uit de doeken wordt gedaan dat Gladio een gezamenlijke operatie was van de NATO, CIA en de Europese geheime diensten en dat Gladio verantwoordelijk was voor diverse terroristische aanslagen in Europa.

Nadat het bestaan van Gladio in de bekendheid kwam, zouden deze netwerken zijn opgeheven. Maar er zijn geen garanties dat dit ook daadwerkelijk is gebeurd.

Bron http://wakkeremensen.blogspot.nl/

 

False Flag1

 

De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

Ole Dammegard , specialist in het analyseren van moordaanslagen en terroristische aanslagen, is van mening dat er geen échte terroristen bestaan. Althans… niet volgens het beeld dat in de media over terroristen wordt gevormd. De daadwerkelijke terroristen zijn mannen en vrouwen in mooie pakken, dure auto’s en hoge hoge maatschappelijke posities. Dat is de schaduwelite, de Cabal, de illuminati, hoe je ze ook noemen wil.

False Flag2
Ole Dammegard

Al decennia lang analyseert hij politieke moorden, zoals op Olaf Palme en John F. Kennedy en valse-vlag-aanslagen zoals: de Boston bomaanslagen, 9/11, de aanslagen in Parijs, Londen en Brussel, etc. Hij heeft ontdekt dat álle aanslagen volgens een vast stramien verlopen, lang van tevoren gepland zijn en altijd een groot deel van de vaste onderdelen van deze blauwdruk (plan) bevatten. Hieronder 10 steeds terugkerende onderdelen van deze blauwdruk op een rij:


1. De oefening (drill)

Vaak is er op de dag zelf, of de dagen en weken voorafgaand aan de aanslag, een oefening (drill) tegen een terroristische aanslag. Vaak is dat een oefening voor precies het type aanslag dat gepleegd wordt, in precies dezelfde stad, op precies dezelfde locatie (zoals exact de metrostations, stadsdelen of gebouwen) waar de daadwerkelijke aanslag zal plaatsvinden. Wie een kansberekening loslaat op zoveel ‘toevalligheden’ moet toch concluderen dat alleen al door een beperkt aantal aanslagen en drills onder de loep te nemen, men uitkomt op een kans van 1 op de 7 miljard. In dit artikel kun je over deze berekening lezen.

Er zijn verschillende redenen waarom deze oefening vooraf zo belangrijk is:

• Op die manier kan men al het materieel en de benodigde ‘spelers’ op de juiste positie in gereedheid brengen.

• Men kan op deze manier ook wegen en escaperoutes blokkeren zodat er niemand in en uit het gebied kan die het plan in de war zou kunnen schoppen.

• Vaak gaat de aanslag na verloop van tijd live. Er is dan bij de betrokken hulpdiensten verwarring wat oefening is en wat écht is. Daardoor wordt hulp te laat ingezet en wordt de kans verkleind dat de aanslag verijdeld wordt.

• Zo kunnen de échte daders — de handlangers van de Cabal die in allerlei posities van overheidsorganisaties, zoals politie en het leger werken — ongemerkt de aanslag voorbereiden onder het mom van een oefening.

• Om de aanslag ‘soepel’ te laten verlopen volgens het vooraf bedachte script, zijn veel medewerkers nodig, terwijl men zo min mogelijk mensen op de hoogte wil stellen van wat er werkelijk gaande is. Door een zogenaamde oefening te organiseren kun je mensen inzetten die op die manier niet eens doorhebben dat ze gebruikt worden en een rol spelen in de voorbereiding van de daadwerkelijke aanslag.

• Achteraf is het heel moeilijk om de echte daders van de onschuldige en onwetende medewerkers te onderscheiden. De daders kunnen zich heel makkelijk verschuilen achter deze oefening omdat het onduidelijk is wat de drill was en wat écht was.

De term ‘valse vlag’ stamt uit de piraterij, waarbij het piratenschip die een aanval pleegde de vlag van een ander voerde. Het land of regio van die vlag kreeg dan de schuld van die aanval, terwijl deze in werkelijkheid door iemand anders werd gepleegd.

Bij valse-vlag-aanslagen is het in wezen niet anders. Degene die de schuld krijgt van de aanslag — de laatste tijd vaak moslims — zijn ‘slechts’ stromannen en niet degene die de aanslag bedacht, georganiseerd en gefinancierd hebben. De stromannen zijn vaak door mind-control geprepareerd om de rol van dader te spelen. Vaak vinden ze tijdens of vlak na de aanslag de dood. De doden kunnen immers niks meer navertellen.

De Engelse term hoax betekent bedrog. Een hoax is een term die gebruikt wordt bij valse-vlag-aanslagen waarbij geen daadwerkelijke slachtoffers zijn gevallen, maar alleen crisisacteurs worden gebruikt om deze slachtoffers te spelen, zoals de schietpartij op de school Sandy Hook. Maar in feite is elke valse-vlag-aanslag een hoax, omdat er bij elke aanslag dingen in scene zijn gezet en de bevolking ontzettend voor de gek wordt gehouden.

2 Stromannen (patsies)

Er zijn altijd een of meerdere stromannen die de schuld van een aanslag krijgen. Bij politieke moordaanslagen zijn deze stromannen vaak niet eens de daadwerkelijke dader. Denk aan Lee Harvey Oswald die zogenaamd John F. Kennedy heeft neergeschoten, Volkert van der G. die zogenaamd Pim Fortuyn heeft neergeschoten, terwijl de echte schutter(s) verborgen lagen opgeteld om gegarandeerd het dodelijke schot te lossen. Zulke belangrijke missies kun je immers niet overlaten aan klunzige en onervaren schutters.

Een recenter voorbeeld is de schietpartij in de homoclub in Orlando, waarbij volgens het officiële verhaal 49 mensen doodgeschoten zijn door een Moslimterrorist. Uit een uitgelekt politierapport blijkt echter dat er tussen 2 en 5 uur ’s nachts niemand gestorven is. Volgens het rapport van de lijkschouwer stierf het eerste slachtoffer pas om 5:15 uur nadat het SWAT-team was binnengestormd. Uit het uitgelekte proces verbaal bleek tevens dat er die ochtend 4 à 5 mensen gearresteerd zijn, waarvan er 3 voor de Department of Homeland Security werken, en later op ‘bevel van hogerhand’ zijn vrijgelaten. Lees de samenvatting van of beluister de Truth, Honor & Integrity show van 14 juli 2016 voor meer details (vanaf 33:30 minuten).

Bij andere terroristische aanslagen zijn het wellicht geradicaliseerde Moslims die gemanipuleerd en gemindcontrolled zijn om de aanslag te plegen, alhoewel ook dat twijfelachtig is. Bij 9/11 stonden de kapers namelijk gewoon op de loonlijst van de CIA, net als Bin Laden trouwens. Op basis van de getuigenverslagen van de aanslagen in Parijs ontstaat het vermoeden dat sommige daders Israëlische mariniers waren.

Hoe dan ook, de stromannen die de schuld krijgen van de aanslag zijn van te voren geselecteerd en onderdeel van het plan, de blauwdruk. De verhaallijn over de vermeende dader(s) ligt al op de plank nog voordat de aanslag gepleegd wordt. De namen van de daders worden ook vaak belachelijk snel bekend gemaakt (zie punt 3 Het magische paspoort).

Vaak worden deze stromannen uitgekozen vanwege een kwetsbare psychische achtergrond. Of hun vermeende psychische problemen worden gefabriceerd zodat de stromannen als een eenzame gek kunnen worden geportretteerd, terwijl de daadwerkelijke psychopathische daders die de aanslag achter de schermen bedacht hebben verborgen blijven.


3 Het magische paspoort

Er wordt bijna altijd een (vaak hagelnieuw) paspoort van de vermeende daders gevonden. Het blijkt een essentieel onderdeel wat je als terrorist vooral niet moet vergeten mee te nemen. Wil je een aanslag plegen? Neem vooral je paspoort mee! Zelfs in de puinhopen van het WTC op 9/11 waar grote delen van het beton en staal vergaan waren tot stof, vond men de onbeschadigde paspoorten van de daders terug, die in het vliegtuig hadden gezeten dat volledig in rook was opgegaan.

Ole Dammegard heeft ook wel eens ontdekt dat een gevonden rijbewijs van een vermeende dader in de 7/7 aanslag in Londen, ook wel heel bijzonder was, aangezien die persoon in werkelijkheid helemaal geen rijbewijs had.


4 Het verhaal ligt al op de plank

De verhaallijn van het script dat naar de pers wordt gecommuniceerd ligt al vooraf vast. Soms worden er in het gepubliceerde verhaal dingen onthuld die op dat moment nog niet bij de autoriteiten bekend (konden) zijn of zelfs nog niet hebben plaatsgevonden. Zo werd bij de aanslagen in Parijs begin dit jaar, binnen 2 uur na de aanslag een zeer uitgebreid en gedetailleerd verhaal op Wikipedia geplaatst. Het is sowieso niet geloofwaardig dat in de chaos die er toen nog bestond, iemand al in staat is om zo’n heldere samenvatting te schrijven, wat onder normale omstandigheden al uren werk zou zijn. In dat bericht werd echter ook de speech van de Franse president geciteerd, terwijl deze pas een klein uur later zou plaatsvinden!

Een ander klassiek voorbeeld is de rapportage van de BBC die het instorten van WTC7 op de televisie meldden terwijl het gebouw nog overeind stond en er nog geen sprake was van instortingsgevaar. Pas 20 minuten later zou het gebouw daadwerkelijk instorten middels controlled demolition.

Op basis van deze blunder heeft iemand in Groot-Brittanië een rechtszaak gewonnen die weigerde kijk- en luistergeld aan de BBC te betalen omdat deze omroep medeplichtig was aan de terroristische aanslag. De rechters moest de gedaagde daarin gelijk geven, nadat men de beelden van de te vroeg gerapporteerde instorting zag, waaruit bleek dat de BBC voorkennis van de 9/11 aanslagen heeft gehad.


5 Het zijn weer de moslims!

De afgelopen jaren worden bij veel grote valse-vlag-aanslagen een of meerdere moslims als stromannen gebruikt die als vermeende daders de schuld krijgen. Dat zijn soms niet eens de daadwerkelijke daders. De echte dader kan een geheim agent zijn die hetzelfde kapsel en kleding draagt als de vermeende dader die later dood wordt aangetroffen, mét het magische paspoort natuurlijk.

Volgens Ole Dammegard worden vaak exotische, Arabische klinkende namen voor deze stromannen bedacht, die qua klank refereren naar de Islam. Dit doet men doelbewust om daarmee de Islam voortdurend in verband te brengen met huiveringwekkende daden. De illuminati hebben namelijk al zo’n 150 jaar geleden een culturele clash tussen de Westerse Christelijke beschaving en de Islamitische beschaving gepland. Door terroristische aanslagen steeds weer in verband te brengen met moslims en deze in een kwaad daglicht te stellen, wordt de woede naar deze religieuze groep steeds weer aangewakkerd.


6 Crisisacteurs gezocht

Ondanks dat er bij veel valse-vlag-aanslagen daadwerkelijk slachtoffers vallen, worden er vaak crisisacteurs ingezet die voor de benodigde fotogenieke plaatjes moeten zorgen. Deze acteurs worden met wonden geschminkt en vooraf geïnstrueerd welk type slachtoffer ze moeten spelen. Dit zijn vaak achteraf de getuigen die voor de camera de gewenste verhaallijn naar buiten moeten brengen. Echte getuigen zijn daarvoor minder geschikt, omdat deze wellicht details onthullen die niet passen in het vooraf bedachte script.

False Flag3
Crisis actors back stage

False Flag4
Crisis actors getting ready

False Flag5
Crisis actors getting ready

False Flag6
Crisis actor gun wound

False Flag7
Boston army vet

False Flag8
Vet boston

Het vermeende slachtoffer tijdens de Boston bomaanslagen, blijkt een Vietnam veteraan te zijn die al tijdens deze oorlog zijn onderbeen verloren heeft.

False Flag9
Dezelfde vrouw lijkt bij allerlei aanslagen de rol van getuige te spelen.

False Flag10

Hier is dezelfde crisisactrice eerst een zogenaamde klasgenoot van de vermeende Sandy Hook schutter Adam Lanza; en later is dezelfde vrouw nu de zus van James Foley die zogenaamd onthoofd was door ISIS.

False Flag11
Crisis actrice Sandy Hook Boston

Links wordt de foto van de dame met lang bruin haar gebruikt als schooldirecteur bij de Sandy Hook schietpartij, rechts wordt dezelfde foto gebruikt voor een slachtoffer bij de bomaanslagen in Boston.

Soms vallen deze acteurs door de mand omdat ze op de loonlijst van een castingbureau staan en bij meerdere aanslagen betrokken zijn. Sommige ‘slachtoffers’ sterven zelf meerdere keren bij opeenvolgende aanslagen! Of ze maken een wonderbaarlijke genezing door van slechts enkele dagen, waar in werkelijkheid een genezingsproces van maanden of jaren meer in de lijn van verwachting ligt. Maar de crisisacteur dient alleen voor de schokkende foto of video die kort na de aanslagen wordt gepubliceerd. Een paar weken later is men deze details allang weer vergeten. Wie echter de foto’s bekijkt kan niet anders concluderen dan dat we door de media ontzettend bedonderd worden.

False Flag12
Noah Pozner

False Flag13
Vermeende slachtoffers van de schietpartij op de Sandy Hook school

False Flag15
Poznersign

False Flag16
Treurmuur met vermeende slachtoffers door schietpartij Taliban.

False Flag17
Noah facebook

Dit slachtoffertje ‘stierf’ zowel bij de Sandy Hook schietpartij in de VS (bovenste foto’s) en ‘stierf’ een tweede keer in Pakistan als gevolg van een schietpartij door de Taliban (onderste foto’s).

False Flag18
Mason Wells

False Flag19
Mason

False Flag20
Mormon teen brussels

False Flag21
Wonderbaarlijke genezing Mason Wells

Mason Wells, de grootste pechvogel in de wereld en ‘slachtoffer’ bij wel 3 (!) terroristische aanslagen. Mason raakte gewond bij de Boston Marathon (foto links), hij lag onder de vuurlinie tijdens de aanslagen in Parijs (tweede foto), om vervolgens weer in Brussel op te duiken waar hij in het nieuws kwam met zijn gezicht volledig in het verband vanwege ‘ernstige brandwonden’ die overigens een paar dagen later weer wonderbaarlijk genezen zijn. Moet hij daarom niet gezien worden als de grootste geluksvogel? Want hij overleefde alle 3 de aanslagen en ontving waarschijnlijk een leuke loonstrook voor zijn acteerwerk tijdens deze valse-vlag-aanslagen.


7 Occulte data

Voor de Cabal is numerologie van vitaal belang. Tussen de aanslagen op 9/11 en die in Madrid zaten precies 911 dagen. De moord op Theo van Gogh was precies 911 dagen na die op Pim Fortuyn. Zou dit toeval zijn, denk je?

911 is ook het alarmnummer in de Verenigde Staten. 911 is tevens een priemgetal, dat slechts deelbaar is door 1 en door zichzelf. Net zoals 311, de datum van de aanslag op Fukushima, wat een kunstmatig geënsceneerde ‘natuurramp’ was. Ook een belangrijk priemgetal is 7 en voor occultisten een heilig getal. Na Madrid volgde de aanslag in Londen. Dat was in het jaar 2005. Opgeteld geven deze vier cijfers van dit jaartal (2+0+0+5=) het cijfer 7. De exacte datum was 7 juli, oftewel 7-7-7.

Ook zijn er bepaalde data of feestdagen die een bijzondere occulte betekenis hebben, zoals 30 april (aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag) en waarschijnlijk ook de meest recente aanslag in Nice op 14 juli, wat 7+7=14+7(juli) ook weer 7-7-7 is. Op dit soort ‘occulte dagen’ vallen vaak echte doden, in tegenstelling tot een hoax waarbij slechts crisisacteurs worden ingezet die de vermeende slachtoffers spelen.

Dat betekent overigens niet dat er bij dit soort aanslagen geen crisisacteurs worden gebruikt of dingen in scene worden gezet, want dat gebeurt vrijwel altijd. Ook bij de recente aanslag in Nice zijn er zaken die niet kloppen met het officiële verhaal. Zo is er bijvoorbeeld op de vrachtwagen geen spatje bloed te zien, terwijl deze 84 mensen gedood en 202 mensen verwond zou hebben. In dit artikel kun je foto’s vergelijken van vrachtwagens die ‘slechts’ 1 dier doodreden en wat dit voor troep op de cabine achterlaat met de foto van de smetteloze vrachtwagen in Nice.
Investigators continue to work at the scene near the heavy truck that ran into a crowd at high speed killing scores who were celebrating the Bastille Day July 14 national holiday on the Promenade des Anglais in Nice

Foto’s van de smetteloze vrachtwagen in Nice zonder een spatje bloed.

False Flag22
Cabshot

False Flag23

False Flag24
Geen kogelgaten aan bestuurderskant


8 Strengere wetten voor onze eigen veiligheid

Vooraf heeft de Cabal al vaak vastgesteld wat het beoogde doel van de aanslag moet zijn. Meestal zijn dit allerlei aangescherpte maatregelen zoals: een strengere wetgeving, meer politiecontrole, meer camera’s, verlies van privacy en vrijheden voor de bevolking, etc. Doordat elke aanslag heftige emoties oproept, zoals angst, onveiligheid en onzekerheid, wordt de bevolking met een terreuraanslag geprepareerd om deze aangescherpte maatregelen zonder protest te accepteren.

Het is een klassiek staaltje van problem-reaction-solution. De ‘solution’ is daarbij uiteraard niet in het belang van het volk, maar wel in het belang van de Cabal en hun New World Order. De aangescherpte maatregelen zijn altijd weer een stap verder naar de totale controlestaat die men wil creëren. Een ‘mooi’ voorbeeld is de Patriot-act die vlak na 9/11 werd ingevoerd en bijna identiek is met de Naziwetgeving in de Tweede Wereldoorlog. Zie voor details van deze Patriot-act het artikel “Het uur van de waarheid nadert.”


9 Signalen vooraf

Veel aanslagen worden van tevoren aangekondigd met verhulde aanwijzingen in films, televisieseries, of op tijdschriftomslagen. Soms is het letterlijk een beeld en de datum in cijfers van de geplande aanslag. Zo is de 9/11 aanslag in bijvoorbeeld de tv-serie de Simpsons, diverse films en een kaartspel aangekondigd. Het heeft te maken met de diepe overtuiging van de Cabal dat wanneer zij iets aankondigen dat men van plan is en het vermeende slachtoffer, de mensen (the sheeple) ondernemen geen actie om zich te verweren, de mensen daarmee het karma op zich nemen. Het is natuurlijk een rare kronkel in hun hoofd waarmee ze hun gruwelijke misdaden goedpraten, maar de bedenkers van valse-vlag-aanslagen zijn dan ook psychopaten.

False Flag25
911 simpsons

False Flag26
Simpsons 911 plane flying in building

Vooraankondiging van de 9/11 aanslagen in de animatieserie The Simpsons en “Coming soon” in Johnny Bravo tekenfilm.

False Flag27
twintowers illuminati card game twin towers
princes di and france

False Flag28

Aangekondigde aanslagen in Illuminatikaartspel

Na de aanslagen op het vliegveld in Brussel zag Ole Dammegard een rare scene in een van de uitgezonden beelden. Er werd een chaotische maar tevens desolate ruimte getoond met een muurposter van een gekapseisde Eiffeltoren. Dammegard voorspelde toen al dat een volgende aanslag in Parijs of Frankrijk zou plaatsvinden. Een opvallend detail op de dag van de aanslag in Nice is dat een brand met enorme rookvorming rond de Eiffeltoren even voor paniek zorgde. Er is wellicht een verband met de eerdere aankondiging waarvoor Dammegard en Veterans Today hebben gewaarschuwd. Misschien dat daarom een geplande aanslag in Parijs is verplaatst naar Nice of er is sprake van een mislukte aanslag in Parijs die gelijktijdig had moeten plaatsvinden.

False Flag29
Eiffel

False Flag29

Bizarre beeld van gekapseisde Eiffeltoren in de beelden van de aanslagen op het vliegveld in Brussel
Eiffel

False Flag30

Scene van de actiefilm GI Joe The Rise of Cobra
Eiffel tower smoke

Op dezelfde dag als de aanslag in Nice ontstond paniek rond de Eiffeltoren vanwege de enorme rookvorming. Het is onduidelijk of het hier gaat om verkeerd afgestoken vuurwerk of een mislukte bomaanslag zoals Benjamin Fulford beweerde.


10 Afleidingsmanoeuvres

Vaak moeten aanslagen de aandacht van iets anders afleiden dat zonder die aanslag wellicht (te veel) in het nieuws zou zijn gekomen. De aanslag van 9/11 moest de aandacht afleiden van het begrotingstekort die de dag voor 9/11 door Rumsfeld werd medegedeeld, toen hij meldde dat er 2,3 biljoen dollar was ‘verdwenen’ die wel in de boeken van het Pentagon stond.

Wat veel mensen ook niet weten is dat op 12 september 2001 (de dag na 9/11) de Federal Reserve Bank verplicht was om 200.000 ton goud terug te sturen naar China, conform een uitspraak door het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Dit goud lag officieel opgeslagen in de kluis van het WTC en is sinds de aanslagen spoorloos verdwenen. Lees het artikel “De triljoen dollar rechtszaak” voor meer achtergrondinformatie over deze rechtszaak.

Tijdens de recente schietpartij in Orlando kwam er een grootschalige verkiezingsfraude aan het licht waaruit bleek dat Hillary Clinton door fraude de voorverkiezingen had gewonnen. Deze rechtszaak was aangespannen door het Institute for American Democracy and Election Integrity werd volledig overschaduwd door de incidenten in Orlando en bleef daardoor grotendeels onopgemerkt. Beluister de radioshow Truth, Honor & Integrity van 23 juni 2016 voor meer details over deze rechtszaak (vanaf 32:00 minuten), of lees de samenvatting.


De Cabal gaat het aantal valse-vlag-aanslagen intensiveren.

Diverse klokkenluiders met contacten binnen de illuminati, zoals Thomas Williams en Shane the Ruiner, zijn ervan overtuigd dat het aantal valse-vlag-aanslagen en andere Cabal-spelletjes zoals virale pandemieën, kunstmatig gecreëerde natuurrampen en andere plannen van dood en verderf, het komende half jaar sterk opgevoerd zullen gaan worden. Van een aanslag eens in de zoveel maanden zullen we gaan naar een aanslag eens in de zoveel weken, misschien wel eens om de zoveel dagen. Volgens Shane probeert de Cabal de bevolking op die manier te prepareren en murw te maken zodat zij hun totale New World Order-agenda kunnen doorvoeren. 2016 zal dus helaas een roerig jaar worden.


Een plan voor een valse-vlag-aanslag is makkelijk in de war te schoppen

Ole Dammegard heeft echter gemerkt dat hoe meer mensen snappen hoe de blauwdruk, het draaiboek van valse-vlag-aanslagen in elkaar zit, deze vaak herkend worden voordat ze plaatsvinden. Omdat deze aanslagen tot in het kleinste detail gepland zijn en precies volgens script moeten verlopen, kan het voortijdig uitlekken de plannen voor lange tijd, of volledig in de war schoppen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de leugens rond valse-vlag-aanslagen gaan doorprikken en snappen hoe het spel werkelijk in elkaar zit. Jij, als lezer kunt een bijdrage leveren door dit artikel te delen met vrienden zodat meer mensen op de hoogte zijn.

Met een speciale dank aan Ole Dammegard en Ella Star
http://www.ellaster.nl/2016/07/19/blauwdruk-valse-vlag-aanslagen/

Verder alle dank aan al die mensen die via foto's en tekst deze fake wereld openleggen. 

 
 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.