Banner Watamula

AA   AA  
       
 
FEBRUARI 2016 1/15
   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

Februari 15at 05:09am

Het is mode, het is de tijd.

In de Baroktijd die van de 17e eeuw tot in de eerste helft van de 18e eeuw gaande was, zagen we hetzelfde verschijnsel van liederige mensen die van verveling niet meer wisten wat ze moesten doen. De lage klasse werd bewust zeer arm gehouden en de jetset lag met jan en alleman in bed, verkwistte veel voedsel en deden totaal niets voor het geheel. Men had het te druk met seks en feesten. Deze manier van leven komen we in de aardse geschiedenislijn meerdere malen tegen en wat je zag was dat er een complete ineenstorting kwam van de dan geldende maatschappij. Alles zakte na die tijd geheel in elkaar omdat de lage klasse van de bevolking de exorbitante manier van leven door de hogere klasse niet meer konden dragen.

Wat zien we in deze 21ste eeuw?
Hetzelfde plaatje als toen van de 17-18de eeuw. Wel met een klein verschil en dat is dat de lage klasse ook nu meent aan deze "modegrill" mee te moeten doen. We zien mensen naakt over de straat lopen samen met hun kinderen. We zien op TV niets anders als wat men noemt muziek en films die allemaal gerelateerd zijn aan kult en seks. Niplegate is tegenwoordig nog te netjes en het liefst moet je in het kruis van elkaar kunnen kijken. Praten we nog niet over het belachelijk alcohol en drugsgebruik. Hoe gekker de spelletjes des te meer ben je een held en krijg je miljoenen likes die je dan aan de top zet van een ziekelijke virtuele maatschappij. Dagelijks zien we van deze ziekelijke berichten en horen we van misgelopen spelletjes of naakte personen die weer een of ander standje hebben gevonden wat nog niet voor de kamera was geweest. De spelletjes zijn belangrijk want je moet boven aan staan in de wereld van spel, drugs en seks en punten verzamelen en "god" weet waar die punten goed voor zijn!

Wat zien onze kinderen?
- De kinderen zien liederige ouders zonder enige waarde naar het leven toe.
- De kinderen zien naakte ouders die met zijn allen in een bed kruipen of naakt over de straat lopen en dat onder invloed van drugs, pillen en alcohol.
- De kinderen zien walgelijke volwassenen die leven van gokken, spelletjes en likes op hun computers en of flatscreens.
- De kinderen zien personen die geen manieren meer hebben, laat staan respect naar ander leven.
- De kinderen zien alleen nog pijn, haat en afbreken.
- De kinderen leren geen weg meer te volgen om hun eigen leven te bepalen en zo zijn er nu vele die denken aan zelfmoord plegen.
-Onze kinderen worden op een wereld geschopt zonder enige liefde maar wel met veel haat en nijd wat hen dagelijks voorgehouden wordt door de media op allerlei apparaten.

En dan zijn wij die zeggen "onze jeugd is bedorven en verloren"! Wie zijn wij om dat te bepalen terwijl wij in een beerput leven en alles verbrand hebben voor deze kinderen?

Barok

 

Februari 15at 05:06am

Franse media gebruiken Russische beelden om te laten zien hoe ‘succesvol’ Amerikaanse aanvallen in Syrië zijn

De Franse publieke tv-zender France 2 liet onlangs beelden zien van Russische luchtaanvallen in Syrië, maar deed alsof ze waren uitgevoerd door de door Amerika geleide internationale coalitie tegen terreurgroep IS.

Tijdens een item over Syrië en luchtaanvallen tegen IS-militanten toonde France 2 beelden die waren vrijgegeven door het Russische ministerie van Defensie.

Volgens blogger Timofei Vasiliev werd tijdens het item gezegd dat de Russische luchtaanvallen gericht waren op burgerdoelen, omdat de Russen geen precisiebommen zouden gebruiken. In tegenstelling tot de Russen, wist de Franse luchtmacht – die onderdeel is van de door Amerika geleide coalitie, IS-doelen ‘succesvol’ te bombarderen, aldus France 2.

France

 

Februari 15at 05:02am

This Fungus Eats Plastic – and It Could Save the Planet

A team of researchers from Yale University’s Department of Molecular Biophysics and Biochemistry, they had found within the Amazon rain forest a very interesting species of fungus that has the natural ability to break and devour polyurethane. With the world already having a devastating amount of 251 million tons of plastic that gets discarded every year, this kind of discovery opens a whole new world of potential.

Just to show you how dire the world’s plastic issue is, here is a collaboration of data presented by Environmental Protection Agency which shows the annual rate of plastic based goods that are thrown away in the US:

Plastic-Eating-Fungi

“Other Plastic Packaging” including coatings, closures, lids, caps, clamshells, egg cartons, produce baskets, trays, shapes, and loose fill: 3,720,000 tons were produced. 3% (110,000 tons) were recovered, and 3 Million 610 Thousand Tons were discarded.

HDPE (white translucent homopolymer bottles): 750,000 tons were produced, and 29.3 % (220,000 tons) were recovered. 530,000 tons were discarded.

PET Bottles and Jars: 2,680,000 tons were produced, 27.2 % were recovered (730,000 tons) and 1,950,000 tons were discarded.

Plastic Trash Bags: 930,000 tons were produced, and all 930,000 were discarded.

“Other” non-durable goods including plastic disposable diapers, footwear and clothing: amounted to 4,810,000 tons produced with all 4,810,000 tons discarded.

Plastic Bags, Sacks and Wraps: 3,960,000 tons were produced. 9.8% was recovered (390,000). 3,570,000 tons were discarded.

3039801-slide-s-10-this-tabletop-farm-turns-plastic-waste

Plastic Plates and Cups: 780,000 tons were produced, and all 780,000 tons were discarded.

In the midst of the discovery, the team had began their annual research trip into Ecuador with their Professor Scott Strobel. They were already screening a variety of fungi specimens to see if their was any capability of decomposing synthetic polymer polyester polyurethane.

Luckily, with the discovery they made, they immediately published their findings in the journal Applied and Environmental Microbiology.

Stated in the journal: “several organisms demonstrated the ability to efficiently degrade PUR in both solid and liquid suspensions. Particularly robust activity was observed among several isolates in the genus Pestalotiopsis, although it was not a universal feature of this genus.”domus-04-fungi-mutarium

The fungus is entirely capable of surviving on plastic as its only food source with the additional effect of having the capacity to survive an oxygen-free environment.

To give an example, the variety of landfills that scatter the earth. This fungus is going to be one of the worlds greatest saviors of pollution, or at least so we hope.

Mutarium

 

Februari 14at 05:12am

Nog in de politiek gaan wil zeggen toegeven dat je een crimineel bent

Klaar met agressie: honderden raadsleden overwegen te stoppen

"Op het moment dat de situatie bedreigend wordt voor mijn gezin houdt het voor mij op", is één van de reacties in een enquête onder 2600 raadsleden. Ze zijn de agressie tegen hen helemaal zat.

7 procent van de gemeenteraadsleden in Nederland denkt zelfs aan stoppen en 12 procent overweegt zich niet meer beschikbaar te stellen als er straks weer verkiezingen zijn.

Verhitte discussies
De Nederlandse Vereniging van Raadsleden heeft de enquête gedaan naar aanleiding van de verhitte discussies de afgelopen maanden rond vluchtelingen en de vestiging van azc's.

De raadsleden kregen vooral te maken met bedreigingen via sociale media. Maar het gebeurt ook face-to-face en via telefoon, e-mail of post.

Reacties van enkele raadsleden:

"Als er bedreigingen aan mijn adres komen, kan ik dat wel aan, maar als het ook invloed heeft op mijn thuissituatie (vrouw en kinderen) zal ik direct stoppen."

"Op het moment dat de situatie bedreigend wordt voor mijn gezin houdt het voor mij op."

"Ik merk dat door de soms toch wat intimiderende bejegening van burgers ik mij niet helemaal vrij voel om alles te zeggen wat ik wil. Als het erger wordt, bijvoorbeeld door fysieke bedreiging, zal het voor mij zeker meewegen in mijn afweging om nog eens een termijn beschikbaar te zijn."

'Het lijkt soms dat men jegens politici niet de meest elementaire fatsoensnormen in acht hoeft te nemen en dat is voor mij niet acceptabel."

De raadsleden gaven aan dat er voor hen een grens is bereikt wanneer de bedreigingen invloed hebben op hun privésituatie. GroenLinks-fractieleider in Wormer Harold Halewijn kan daarover meepraten. Zijn twee auto's gingen in vlammen op. "Onder de slaapkamer van mijn dochter".

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/klaar-met-agressie-honderden
-raadsleden-overwegen-te-stoppen

 

Februari 14at 05:09am

Ledental politieke partijen naar naoorlogs dieptepunt

Het aantal leden van politieke partijen is in 2015 gedaald naar een naoorlogs dieptepunt. Met name de traditionele 'grote drie' van de Nederlandse politiek - CDA, PvdA en VVD - zien hun ledental in vlot tempo kelderen. Dat blijkt uit cijfers die zijn verzameld door het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) van de Rijksuniversiteit Groningen.

Het CDA blijft weliswaar de partij met de meeste leden, maar met een achteruitgang van 5,5 procent zullen de christendemocraten niet juichend op de banken staan. Dat geldt ook voor de PvdA, die de geregistreerde achterban met 6,3 procent zag slinken. De VVD van premier Mark Rutte levert van de grote partijen het meest in: het liberale ledental ging met 8 procent achteruit en zakte daarmee tot onder de 30.000. De grote drie dragen daarmee substantieel bij aan de teloorgang van het totale ledental. Momenteel is slechts 2,2 procent van de kiesgerechtigde Nederlanders lid van een politieke partij.

De cijfers zijn met name pijnlijk voor de PvdA, die vanaf 2011 juist vol heeft ingezet op het verhogen van het aantal leden. Toen nog kandidaat-voorzitter Hans Spekman toonde zich buitengewoon ambitieus en wilde met de toen 54.000 leden tellende partij naar de 100.000. 'Als dat niet lukt, heb ik gefaald.' Vier jaar later zijn er nog 46.045 leden over.
Grote schoonmaak

We zijn nu eenmaal een ouderenpartij die veel met overlijden te maken heeft
Vicevoorzitter Maurice Koopman van 50Plus

50Plus is procentueel gezien de hardste daler. De partij van Henk Krol verloor liefst 19,6% van de leden gedurende het afgelopen jaar. Een jaar eerder was dat zelfs 27,8 procent. De partij lijkt daarmee gedecimeerd, maar vicevoorzitter Maurice Koopman ziet dat niet zo. 'We zijn nu eenmaal een ouderenpartij die veel met overlijden te maken heeft. Cru gezegd: er gaan veel mensen dood.' Bovendien zou 50Plus regelmatig een grote schoonmaakactie houden waarbij inactieve leden uit het bestand worden gefilterd.

Slechts twee partijen weten zich aan de malaise te onttrekken, zij het zwakjes: D66 (0,6 procent) en de PvdD (0,9 procent) gingen er iets op vooruit. Zelfs Groenlinks moet inleveren (0,1), ook al scoort de partij met de nieuwe fractievoorzitter Jesse Klaver goed in de peilingen. Voor de PVV verandert er niets: het enige lid van die partij blijft Geert Wilders.

 

Februari 14at 05:07am

Angstige belegger slaat even massaal goud in

Bij grote verliezen in de aandelen en obligatiemarkten, zijn beleggers gevlucht in goud.

Beleggers zoeken heil in goud Foto: ANP

De prijs van het edelmetaal steeg donderdag met 3,3% tot boven de $1200 per troy ounce (31,3 gram), terwijl de AEX met 2,5% terugliep.

De prijs van deze traditionele veilige haven liep maandag al op naar het hoogste peil sinds juni vorig jaar. De stijging is geen incident.
Opmars

Sinds vorig jaar, toen een voorlopig dieptepunt van $1050 per troy ounce werd bereikt, is de goud bezig met een opmars. Vanaf begin januari is goud bijna 15% meer waard geworden.

Vooral banken en verzekeraars werden donderdag door angstiger beleggers verkocht, de brede bankenindex van Bloomberg met 500 banken staat nu voor dit jaar op 28% verlies.
Rentewapen

De vrees voor een stagnatie van de wereldwijde economische die beleggers al enige tijd in de greep houdt, kreeg al snel weer in de overhand bij Beursplein 5.

,,De angst is bij beleggers, terecht of onterecht, dat de centrale banken ook met negatieve rentes, de markt niet voldoende meer kunnen sturen", aldus Christopher Ho van Arbitragefonds Mint Tower.

Gold

 

Februari 14at 05:02am

Catholic bishops not obliged to report clerical child abuse, Vatican says

Vatican guide says ‘not necessarily’ bishop’s duty to report suspects to police despite Pope Francis’s vows to redress Catholic church’s legacy of child abuse
A US cardinal, Bernard Law, in 2005. Law was forced to resign over sexual abuse scandals in his Boston archdiocese
Cardinal Bernard Law, who was forced to resign over sexual abuse scandals in his Boston archdiocese, where 150 priests were accused of molesting children. Photograph: Thomas Coex/AFP/Getty

The Catholic church is telling newly appointed bishops that it is “not necessarily” their duty to report accusations of clerical child abuse and that only victims or their families should make the decision to report abuse to police.

A document that spells out how senior clergy members ought to deal with allegations of abuse, which was recently released by the Vatican, emphasised that, though they must be aware of local laws, bishops’ only duty was to address such allegations internally.

“According to the state of civil laws of each country where reporting is obligatory, it is not necessarily the duty of the bishop to report suspects to authorities, the police or state prosecutors in the moment when they are made aware of crimes or sinful deeds,” the training document states.
Vatican tribunal to hear cases of bishops accused of covering up child abuse
Read more

The training guidelines were written by a controversial French monsignor and psychotherapist, Tony Anatrella, who serves as a consultant to the Pontifical Council for the Family. The Vatican released the guidelines – which are part of a broader training programme for newly named bishops – at a press conference earlier this month and is now seeking feedback.

Details of the Catholic church’s policy were first reported in a column by a veteran Vatican journalist, John Allen, associate editor of the Catholic news site, Cruxnow.com.

Allen noted that a special commission created by Pope Francis, the Pontifical Commission for the Protection of Minors, had appeared to play no role in the training programme, even though it is supposed to be developing “best practices” to prevent and deal with clerical abuse.

Indeed, a church official familiar with the commission on abuse said it was the committee’s position that reporting abuse to civil authorities was a “moral obligation, whether the civil law requires it or not”. The official said the committee would be involved in future training efforts.

The current guidelines written by Anatrella make only passing references to prevention policies. The French monsignor is best known for championing views on “gender theory”, the controversial belief that increasing acceptance of homosexuality in western countries is creating “serious problems” for children who are being exposed to “radical notions of sexual orientation”. He did not return a request for comment.
Sins of the fathers: sexual abuse at a Catholic order
Read more

The guidelines reflect Anatrella’s views on homosexuality. They also downplay the seriousness of the Catholic church’s legacy of systemic child abuse, which some victims’ right groups say continues to be a problem today.

While acknowledging that “the church has been particularly affected by sexual crimes committed against children”, the training guide emphasises statistics that show the vast majority of sexual assaults against children are committed within the family and by friends and neighbours, not other authority figures.

The training course began in 2001 and has been taken by about 30% of Catholic prelates. The guidelines on child abuse was presented to new bishops last September in the annual training course organised by the Congregation for Bishops, Allen noted.

Pope Francis has called for the church to exhibit “zero tolerance” of sexual abuse of minors or vulnerable adults by clergy and that “everything possible must be done to rid the church of the scourge of the sexual abuse”.

He said in a 2012 interview – when he was still a cardinal – that he was once called by a bishop asking him for advice on how to deal with an allegation of sex abuse. Cardinal Bergoglio – as he was then known – allegedly told the bishop to take away the priests’ licences and begin a canonical trial that would deal with the matter internally.

SNAP, a US-based advocacy group for abuse victims that has been very critical of Pope Francis on the issue, said the news outlined in John Allen’s Crux article proved that the church had not substantially changed.
Vatican told bishops to cover up sex abuse
Read more

“It’s infuriating, and dangerous, that so many believe the myth that bishops are changing how they deal with abuse and that so little attention is paid when evidence to the contrary – like this disclosure by Allen – emerges,” the group said in a statement.

The news comes just days after the abuse commission forced one of two abuse survivors who had personally been appointed by Pope Francis to leave the committee following a vote of no confidence. Peter Saunders, a British abuse survivor and vocal critic of the church’s alleged lack of action on abuse, said he was blind-sided by the vote.

According to a recent press release over the weekend that did not mention Saunders’s removal, the committee has been busy finalising proposals for Pope Francis’s consideration, including whether the pope ought to remind all church authorities of the importance of responding directly to victims who approach them, and the finalisation of a day of prayer for victims. It is also developing a website to share best practices for children all around the world.

The Vatican declined to comment.

Bisschop

 

Februari 13at 05:18am

Uitspraak Pim Fortuyn

" Je moet niet raar opkijken als ik word neergeschoten, de macht laat zich immers niet zomaar aan de kant zetten!" Mijn persoon zo afschilderen als een gevaarlijke dictator, zonder me te beschermen en straks een idioot die opstaat het werk laten afmaken!"
Fortuyn mei 2002

Fortuyn

 

Februari 13at 05:16am

Onze gevangenis, een wereld in een wereld

In 2009 werden er door mij (MKK) vele misstanden naar buiten gebracht in onze toen nog genaamde 'Bon Futuro' gevangenis op Curaçao, nu hetend Sentro di Detenshon i Korekshon Korsou (afgekort SDKK). Ik publiceerde de 58 aangiftes (171 pagina's) die vanaf 1992 zich opstapelden inclusief de prijslijsten van goederen die van drugs tot wapens toe gekocht konden worden! Kort daarna (25 maart 2009, 8 uur) was er een goed gesprek met de toenmalige minister van justitie heer D. Dick en toenmalige PG heer Piar. Het werd mij duidelijk gemaakt dat zij met handen en voeten gebonden waren door, let wel, de vakbonden! De vakbonden die de bewaarders vertegenwoordigen maken de dienst uit in deze gevangenis! Dat werd bevestigd toen de heren Dick en Piar met het plan kwamen om nieuwe bewaarders op te gaan leiden en de rotte appels te gaan opruimen. Direct kwam er weerstand vanuit de vakbondswereld. Onder Nederlandse druk werden er enkele Nederlandse bewaarders geplaatst om zaken in goede banen te leiden. Deze werden, naar zeggen vanuit intern, weggepest en de weg van corruptie was weer helemaal open. Kort na de plannen van deze twee heren trok heer Dick zich terug als minister. Het bleek dat hij vreselijk onder druk gezet werd. Wat later kondigde ook heer Piar zijn vertrek aan en bleek dat ook hij werd zwaar onder druk gezet en zijn leven niet meer zo veilig was. Zelf werd ik ook bedreigd door enkele vakbondsleden en ik moest me nergens mee bemoeien!

Nu, 7 jaren later komen er weer vele meldingen binnen vanuit de lokale gevangeniswereld en dan praten we wederom over het binnenlaten van goederen, onder andere:
Wapens, Portable telefoons, Patronen, Zaag, Sleutels, Contant geld, en Drugs
Ook zijn er meldingen van: heteroseksuele relaties in het werkveld, prostitutie in het werkveld tot het seksueel intimideren via bewaarders van de gevangenen tot zelfs misbruiken van gevangenen! Ook het intimideren/bedreigen van wel goedwillende bewaarders blijkt heel normaal te zijn in deze gevangeniswereld.
Verder is er een levendige handel in voedselbonnen en is er ook een grote handel in medicijnen die niet gebruikt worden voor de gevangenen maar doorverkocht worden buiten de gevangenis.
Ook blijkt, zoals in vele overheidsinstanties, dat de IT gedeelte door één persoon gedaan wordt en dat zelfs de directeur van de gevangenis geen vertrouwelijke mails wil beantwoorden via het mail account van de gevangenis. Alles moet, zoals ook bij ministers, via privé mailadressen gebeuren en lijkt het erop dat ook diverse informatie gemanipuleerd wordt. Al deze meldingen zijn in mijn bezit.

Van al deze zaken zijn schriftelijke meldingen gemaakt bij zowel de directeur van de gevangenis, OM en justitie en zijn tot op heden stilgehouden. Bij navraag bleek dat zelfs enkele aangiftes bij OM weer zijn verdwenen en werden er snel kopieën gemaakt van eerdere aangiftes! Wat de werkelijke kracht is van de bonden en gevangenen naar het OM toe is nog onduidelijk. Wel is overduidelijk dat in de vele jaren dat er misstanden gemeld worden bij de gevangenis, het OM, PG en de minister van justitie, alsmaar alles in de doofpot wordt gegooid en dat men niets durft aan te pakken. Alles wijst erop dat de bonden inclusief de gedetineerden de touwtjes in handen hebben bij de gehele lokale justitie en zo hun eigen wereld hebben gecreëerd in onze 'Sentro di Detenshon i Korekshon Korsou' gevangenis.

SDDK

 

Februari 13at 05:14am

Kennelijk zijn hier de wekelijkse containers vanuit Curacao niet bijgerekend.

"Ruim 80.000 kilo drugs in Cariben
Jaarlijks wordt er 80.000 tot 200.000 kilo drugs gesmokkeld via het Caribisch gebied."

Cocaine

 

Februari 13at 05:07am


Waarom moet Nederland praten met Amerika en Venezuela?

Bevestiging van de ondertekening net voor de 10-10-10 verklaring en de gesprekken achter gesloten deuren in den Haag

"Om tafel met VS en Venezuela
DSP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak wil dat minister Ronald Plasterk (PvdA) van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de regeringen van Curaçao, Venezuela en de Verenigde Staten uitnodigt voor overleg over de toekomst van de Isla-raffinaderij."

ISLA

 

Februari 13at 05:02am


Doodsbedreiging Wilders


@dekker_anton We hopen natuurlijk allemaal dat Wilders sterft aan een hartaanval in bed (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)

Het bewijs is Fotuyn die de kogel kreeg omdat hij, naar eigen zeggen in zijn laatste bijeenkomst, niet deed wat hem opgedragen werd. Wilder geniet de bescherming van de FM omdat hij nog steeds zijn haat kan verspreiden wat niemand anders kan/mag

Waarom leeft Wilders (nog)? Fortuyn is vermoord door de FM en dat werd ook bevestigd en vertel mij dan eens waarom Wilders wel blijft leven en het belangrijkste WIE IS ZIJN BESCHERMHEER?


Wilders

 

Februari 12at 05:17am

Why

 

Februari 12at 05:13am

Tattoos linked to chronic health problems; dyes, chemicals can cause long-term allergies and infections, warn scientists

It's somewhat amusing when health-conscious folks try to defend tattoos, all the while ignoring the fact that everything from the needle itself to the ink being injected is a potential health hazard. A recent study found that most tattooed people who develop some kind of acute reaction following the invasive procedure also end up developing chronic health problems like constant swelling and infection.

After polling some 300 tattooed people walking through New York's Central Park, researchers found that only about 10% recalled suffering any noticeable reactions following the procedure. But among those who did, six in 10 said they suffered severe health problems that didn't go away for a long time; some of them still suffering to this day.

Dr. Marie Leger, a dermatologist at the New York University Langone Medical Center in New York City and co-author of the recently published paper, says she decided to investigate the issue after noticing an uptick in the number of patients coming to her because of problems with their tattoos. After speaking to friends and colleagues, she discovered that tattoo-related health problems are much more common than she previously thought.

Her paper, which was published in the journal Contact Dermatitis, contends that one in 10 people who get tattoos experience itching, swelling, redness or infection as a result of the procedure. In most cases, these adverse effects last for months or even years, though many tattooed people decide to just live with it and avoid seeing a doctor.

Claiming that she actually likes tattoos, Dr. Leger still warns that people need to be aware of the risks involved, which are probably more severe than the average person assumes. Injecting any kind of unnatural substance below the skin obviously isn't risk-free, and since getting a tattoo is largely permanent (aside from getting it professionally removed), people need to carefully consider what they're doing to their bodies.

"Of 300 participants, 31 (10.3%) reported experiencing an adverse tattoo reaction, 13 (4.3%) reported acute reactions, and 18 (6.0%) suffered from a chronic reaction involving a specific colour lasting for >4 months," warns the study. "This study shows that tattoo reactions are relatively common, and that further investigation into the underlying causes is merited."

Tattoos and vaccines both contain toxic mercury
What about the ink itself? According to Dr. Leger, tattoo ink is very loosely regulated in the U.S., meaning it may contain all sorts of hidden toxins that, once injected, can never be fully removed. Tattoos are a lot like vaccines, in fact, as recipients are typically unaware of what's being pumped into their bodies.

Natural News can confirm, based on tests conducted in our own in-house Forensic Food Lab, that some tattoo ink contains upwards of 6,000 parts per billion (ppb) of mercury.

Other research has shown that tattoo ink often contains heavy metals like titanium, copper, chromium and iron. One study out of Italy published in 2009 identified cadmium, cobalt, chromium and nickel in all of 13 separate ink samples from a single supplier. Most of these samples also contained mercury, according to the study.

"Very few countries have any regulations controlling the composition of tattoo inks," explains the website Science Or Not.

"Most have regulations covering colourings used in foods and cosmetics. These do not apply to tattoos, but some tattoo ink suppliers make reference to such regulations to imply that their products are safe. The wide variety of pigments used and lack of regulation means there is potential for harmful consequences."

To see the test results of many other consumer products, including brown rice protein and cacao powder, be sure to visit the Natural News Forensic Food Lab website:
Labs.NaturalNews.com.

Tattoo

 

Februari 12at 05:05am

Beleggers op weg naar de uitgang

Na een dagje respijt zagen beleggers opnieuw rode koersenborden op het Damrak. In Amsterdam noteerde de AEX ruim 3,5% in het rood, en ook elders in Europa gingen markten met procenten tegelijk achteruit.

Een heel specifieke aanleiding voor de dalingen was er, net als begin deze week, niet. Wel zijn beleggers steeds banger dat er een recessie aan komt. Lees hier waar die angst vandaan komt.

Het waren opnieuw de financiele aandelen die het hardst omlaag gingen. ING daalde 5,6%, Aegon noteerde 6,5% lager. Dellta Lloyd daalde bijna8% naar een kiers van iets meer dan €4.

Ook in de rest van Europa ging het hard. De Franse index CAC40 daalde 3,9%, in Frankfurt ging de DAX 3,3% onderuit. Hier bungelden Deutsche Bank en Commerzbank onderaan. De beurs van Londen noteerde 2,9% lager.

De Franse bank Societe Generale werd bijzonder hard getroffen, het aandeel daalde meer dan 12% na de publicatie van de jaarcijfers. Daaruit bleek dat de winst het afgelopen jaar steeg, maar de bank maakt zich zorgen om de toekomst.

De Europese bankenindex van de Eurostoxx500 staat vandaag al bijna 6% lager. Dit jaar zijn de bankenaandelen al ruim 28% gedaald.

Zie deze film die over deze oplichting gaat

Everybody has to see this movie
"The big short"

The big short

 

Februari 12at 05:01am

Beleggers nemen Deutsche Bank in genade aan, althans voor even

Beleggers hebben Deutsche Bank woensdag in genade aangenomen. In krap twee dagen was de grootste bank van Duitsland uitgegroeid tot het symbool van de grote nervositeit op de beurzen, maar woensdag won het fonds op de beurs van Frankfurt 10,2%.

Dat gebeurde na een slimme zet van het bedrijf. Via de Financial Times liet de bank vallen dat het overweegt zijn eigen obligaties terug te kopen. Beleggers hebben dit jaar hun handen afgetrokken van bankeffecten, en als gevolg daarvan noteren de obligaties van Deutsche Bank ver onder de norm. Zo stond de 2,75%-obligatie met een looptijd tot 2025 woensdagochtend op 81,8%.

Coco's

Deutsche kan zijn obligaties dus voor een prikkie kopen en de vervolgens behaalde boekwinst toevoegen aan zijn kapitaalpositie. En het was juist de kapitaalpositie van de bank waar beleggers de afgelopen dagen bezorgd om waren. Zo bestond de vrees dat de bank onvoldoende kapitaal had om volgend jaar zijn couponbetaling op zijn zogeheten coco-obligatie te voldoen.

Een coco, een afkorting van 'contingent convertible', is een bankobligatie die nagenoeg even risicovol is als een aandeel. Als de kapitaalpositie van de uitgevende bank onder een bepaald niveau zakt, worden de coco's omgezet in aandelen of worden de stukken deels of geheel afgeschreven. De koers van die coco’s daalde maandag en dinsdag fors, maar herstelde woensdag licht.

Terugkooptruc

Het terugkoopplan betreft evenwel niet deze coco’s, maar de reguliere obligaties van de bank. Daarvan staan er voor in totaal €50 mrd uit. In feite ruilt de bank liquiditeiten (waarvan er met €220 mrd blijkbaar voldoende zijn) ermee in voor kapitaal. Een curieuze, maar niet ongewone manoeuvre. Tijdens of vlak na de crisis werd de truc ook gebruikt door onder meer Banco Santander, Van Lanschot en Rabobank (die laatste met securitisaties; gebundelde hypotheekleningen).

Hoewel de aandelenkoers een reuzensprong maakte na het nieuws, was de reactie op de obligatiemarkt gematigd. De koers van de hierboven genoemde 2025-obligatie steeg licht naar 83,5%. Het is nog helemaal niet gezegd dat de obligatieterugkooptruc ook daadwerkelijk uitgevoerd zal worden.

Ten opzichte van de koers tijdens de jaarwisseling staan de aandelen van Deutsche Bank nog altijd op een verlies van 41,3%. De meer structurele problemen van de Duitse bank worden dan ook niet opgelost met een terugkoopprogramma.

CDS

Dat een slim terugkoopprogramma van obligaties niet alle problemen van Deutsche Bank oplost, is te zien op de markt voor credit default swaps. Deze zogenoemde cds’en zijn derivaten waarmee beleggers zich kunnen verzekeren tegen wanbetaling op het schuldpapier van de Duitse bank. De kosten van zo’n cds schoten de voorbije dagen omhoog tot ongeveer 240 basispunten. En waar de aandelenkoers woensdag flink herstel vertoonde, kost de cds nog altijd 236 basispunten.

Die hoge kosten weerspiegelen de problemen waar Deutsche Bank nog altijd mee kampt. De winstgevendheid is laag, vooral van de zakenbanktak, en de aanhoudend lage rente maakt het moeilijk de winstgevendheid op te krikken. De bank heeft een onduidelijke blootstelling aan de olie- en gassector, waar de lage olieprijs een pijnlijke faillissementsgolf dreigt te ontketenen. En de juridische kosten zijn torenhoog, omdat de bank de laatste jaren bij buitensporig veel financiële schandalen betrokken was.

Bron: http://fd.nl/beurs/1139040/deutsche-bank-wil-eigen-schuld-terugkopen

Damrak

 

Februari 11at 05:09am

 

Februari 11at 05:04am


Iets waar ik al jaren lang over geschreven heb en uitvoerig behandeld heb in het curacao maffia eiland boek

Waarom de Toeristen Fabriek op Jan Thiel zoete broodjes mag bakken


De toeristische ontwikkeling op Curacao dient maar een doel, geld verdienen en de winsten wegsluizen met toestemming van de Centrale Bank op Scharloo. Volg hieronder het verhaal in 1422 woorden.

Introductie :

Dit artikel bevat geen negatieve propaganda, maar gaat over feiten waarop wij kritisch commentaar leveren, met name op de negatieve ontwikkelingen die zich op Curacao voordoen. De toeristen industrie is zeker miljoenen verschuldigd aan de belasting, die ‘ontwikkelaars’ tot nu toe weigeren te betalen.

De Gevolgen :

Het gevolg van deze belastingontduikende teleurstelling zijn gaten in de Landsbegroting, die nu het armere deel van de bevolking moet ophoesten, terwijl de CHATA gezanten voor 100’den miljoenen wegsluizen naar buitenlandse bankrekeningen.

Deel I :

Allereerst mogen de hotels en resorts hun gehele investering op Curacao vrijwillig depositeren naar willekeurige buitenlandse bankrekeningen om hun dubbelzijdige inzet (lees zwart geld wassen) voor 100% beloond te krijgen!

Bovendien, zonder deze extreme regelinging, verzorgt het introduceren van buitenlands kapitaal een negatief effect op de lokale markt. Subsidies verdwijnen en Consumenten prijzen gaan omhoog, terwijl de salarissen en lonen bevroren blijven, wat lijdt tot achteruitgang in koopkracht en dus de bedrijvigheid die de groei van de economie bepaalt.

Door de gemanipuleerde lagen lonen, komt de lokale arbeidsmarkt in gevaar, wat tot meer werkeloosheid en lagere levenskwaliteit leiden. Volgens het CBS lijkt de werkeloosheid nu boven de 10%, maar de factor ‘niet geregistreerde werkzoekenden’ wordt hier waarschijnlijk niet meer in opgenomen.

In de VS doen ze dat ook niet, omdat de werkeloosheid cijfers dan (ongewenst) hoger uitvallen. Het plaatje dat het toerisme bijdraagt aan de werkverschaffing moet natuurlijk wel kloppen.

Daarnaast weet vooral de bouw-en de toeristische sector te profiteren van de (te) lage lonen! Haitianen, Dominicanen, Colombianen, Jamaicanen en Venezolanen nemen de lage loon banen dan over, waardoor de lokale arbeiders van de makrt verdreven worden.

Deel II :

Om te bouwen dient er een bouwvergunning door (D)ROV worden afgegeven. De natuurstichting Cricky Amigu di Natura heeft er een hard hoofd in voor wat betreft de bijdrage die er op Curacao geleverd wordt door de toeristische sector. Met een omzet van ruim fl.800 miljoen, blijven er maar een paar schamele procentjes aan de strijkstok hangen.

De regering heeft de regelgeving voor de room tax gelukkig teruggedraaid, zodat de inkomsten naar de belasting betaler vloeien en niet andersom, zoals voorheen. Voor 2016 mocht het CTB zich verijken aan de inkomsten van de roomtax, daar is nu eindelijk na veel klachten van de onder andere Crickey, een einde aan gekomen.

De meeste hotels en resorts op Curacao betaalden de 7% roomtax niet, omdat de Amerikaanse hotel ketens daarvoor ontheffing kregen verleend. Alleen de kleine ondernemers betaalde deze ‘bijdrage’ aan het CTB. De eco-terroristen kregen nog wel deurwaarders aan de deur, maar tot incasso zal waarschijnlijk niet worden overgegaan.

Deel III :

Na het indienen van verschillende LOB-verzoeken (Landsbesluit Openbaarheid Bestuur) kwam aan het licht dat de ‘bouwvergunningen met bijbehorende EOP-kaart’ van Chogogog en Papagayo niet overlegd konden worden. Dat wil zeggen dat zowel fase I als fase II in strijd met de EOP-wet (Eilandelijk Ontwikkelings Plan 1997) op Jan Thiel ontwikkeld werd.

Morena resort is derde misdadiger in het corrupte piramide spel, waarbij grotendeels in (voorheen) natuurgebied (conserveringsgebied) gebouwd en ontwikkeld werd door genoemde partijen. Morena kreeg onlangs wederom toestemming om er nog een stuk wettelijk beschermd gebied aan te plakken en hiervoor in ruil een tax-holiday van vijf jaar af te dwingen om ook nog eens de winstbelastingen te mogen blijven ontlopen.

Kort samengevat, (gedeelteijk) illegaal bouwen in wettelijk vastglegd Conserveringsgebied en daarvoor rijkelijk beloond worden met belasting ontwijkende middelen, die het eilandgebied Curacao niet dienen? Het Landsbesluit om de EOP bestemming te veranderen kan niet worden overlegd, wat betekent dat er gesjoemeld wordt met de wetten.

Ook mag Morena van de (milieu)politie en sociale zaken zonder hindervergunning op verplichte vrije dagen werken en overlast veroorzaken. De resort gasten van Morena krijgen enerzijds van de gebroeders Brummelhuis, verblijfs kortingen aangeboden en anderzijds gratis huurauto’s aangeboden door de andere eigenaar, Ruben Esselink.

De ‘tijdelijke zandweg’ werd pal voor de woning van de natuurstichting aangelegd om een duidelijke boodschap af te geven. Bemoei je met je eigen zaken en anders zwaait er wat. Op alle eigendommen en middelen van de stichting en haar geldschieters werd onrechtmatig beslag gelegd door corrupte ambtenaren en is men inmiddels over gegaan tot executie van de onrechtmatig in beslag genomen bedrijfsgoederen om de natuurstichting kapot te maken.

Volgens het verkregen antwoord op een ingediend LOB-verzoek, was voor de ‘tijdelijke’ zandweg voor zwaar verkeer geen hindervergunning voor nodig en kon verder niet bevestigd worden dat Morena Fase II in begin 2016 opgeleverd zou worden. De opzettelijke hinder jegens de natuurorganisatie zal daarom ‘ter kwader trouw’ een jaar langer duren, teneinde als vogelverschrikker in de omgeving te dienen. Ook hier heiligt het doel kennelijk de middelen.

De Wetgeving :

Volgens de bijlage van het Ministerie van Milieu, Verkeer en Ruimtelijk Ontwikkeling werd, naar blijkt, een nieuwe kaart, de EOP-grens (zonder dit openbaar te publiceren) overlegd, om de corrupt verkregen (extra) ontwikkelings gebieden van Papagayo en Chogogo achteraf alsonog proberen in te dekken.

Echter werd deze EOP-wet, zonder de daarvoor aangewezen wettelijke procedure te volgen en/of parlementaire goedkeuring daarvoor te krijgen (van minstens 2/3 van de Staten) van Curacao, willekeurig en onrechtmatig aangepast.

Verder mogen hotels zoals Boase in zee ontwikkelen en misdadige tours operators op Klein Curacao zomaar zonder vergunning bouwwerken neerzetten, waar bovendien lokale burgers ‘het betreden van deze obstakels’ onmogelijk wordt gemaakt. Openbaar terrein wordt prive-terrein.

De toeristen fabriek op Jan Thiel bakt zoete broodjes en pronkt abusievelijk met de veren van eco-vriendelijk ondernemen, volgens de eigen websites. De lokale kranten schrijven er niets over, omdat zij bang zijn dat hun reclame inkomsten uit de toeristen industrie worden gekort.

De Verborgen Agenda :

De verborgen agenda van de NL’se herkolonisatie is daarbij een feit, iets wat per saldo echter nog veel erger is dan wij ons kunnen voorstellen. Het plan achter de schermen is om alle Curacaowenaars van betekenis te ontwrichten en te onterven, zoals dat onlangs in een nieuwe erfrecht wet werd ongenomen.

Het te voeren motto daarvoor is, de NL’er zijn goed en de lokalen burgers deugen niet. Het maatschappelijk draagvlak voor de levenskosten werden over de afgelopen 20 jaar verdubbeld, terwijl de lonen nagenoeg bevroren bleven. De NL’er met de euro op zak hebben economie op Curacao verpest. De enige manier om deze vijandelijke overname het hoofd te bieden, is samenheulen met de ingevolgen staatsvijand en mee te doen aan het ‘dubbele standaard’ model.

The Clash of Cultures is een wereldwijd fenomeen, wat op Curacao haar generale repetitie heeft doorstaan. Inmiddels is het eiland aan de hoogste bieder verkwanst, een model wat haar commerciele basis kent op marktplaats.nl. De Colombianen en Chinezen spelen beiden hun eigen rol in de verkapte vorm van ‘onder curatele stelling” en mogen zij de toekomst van hun volk met fleur en kleur tegemoet zien.

Geografische Belangen :

Curacao is geografisch gezien de springplank van Zuid Amerika (cocaine handel) naar Europa en de VS. De lokalen mogen hun inkomsten blijven derven uit de handel in verdovende middelen, waarbij de winsten daaruit, met name voor 2016, door de toeristen fabrieken (die ontheffing voor Omzet Belasting <OB>kregen) wit gewassen worden.

En op deze manier wordt het balletje rondgespeeld ten koste van de lokale bewoner, die haar land moest inleveren, zodat misdadigers daar in de toekomst munt uit mogen blijven slaan. Kansloze NL’ers vluchten voor de Moslims in hun eigen land en mogen op Curacao onder de omstandigheden een riant nieuw leven op bouwen.

Toekomst Curacao :

Voor de Curacaosche jeugd is er geen toekomst met ‘papiamento bai skol’, waarbij ook de ongelijke scholings kansen een grote rol spelen. Veel liefdadigheids werk vangt vele klappen op, maar gelijke educatieve kansen om een goede toekomst op te bouwen is structureel in de kiem gesmoort door de politici. Helmin Wiels werd daarvoor omgelegd.

De laatste bron van inkomsten voor het eilandgebied Curacao, de ISLA wordt door gevaarlijke stemmingmakers zwart gemaakt. De ISLA moet ook weg, terwijl Pernis mag blijven betaan. De media is schuldig hieraan. De democratische waarden op Curacao zijn verloederd.

Het NL’se bruggehoofd is geslagen en het onderlinge verschil tussen de culturen zal de komende jaren alleen nog maar toenemen, in het nadeel van de ‘reguliere’ lokale 2de generatie bevolking, die zodoende van de arbeidsmarkt en woonmarkt verdreven wordt en verplicht naar NL vertrekken.

Degene die deze omwenteling heeft uitgestippeld, om vervolgens deze verkapte coupe d’etat te laten implementeren, heeft op z’n minst fascistisch radicale trekjes die tot apartheid leiden. M.a.w. een moderne dictatuur, zoals ook de regering in Den Haag ondemocratische haar zaken afdwingt.

Crickey Conservation Society 2006.
Bron: http://blackholezoo.com/waarom-de-toeristen-fabriek-op-jan-thiel-
zoete-broodjes-mag-bakken/

Toeristen

 

Februari 10at 05:08am

Hacker maakt laserwapen van medisch apparaat

Naar het ziekenhuis gaan vanwege hardnekkige acné en eruit komen met een zwaar verminkt hoofd. Dat is een risico in veel ziekenhuizen, zo waarschuwt een Russische hacker. Cruciale instellingen van ziekenhuisapparatuur kunnen door kwaadwillende indringers van afstand veranderd worden.

Sergey Lozhkin van Kaspersky ontdekte de zwakke beveiliging van een ziekenhuis bij hem in de buurt toen hij op de instellingspagina van een medisch apparaat van Siemens stuitte. Het standaardwachtwoord dat hij in de handleiding vond, bleek voldoende om bij alle instellingen en bestanden op het apparaat te komen.

De andere apparaten in het ziekenhuis bleken beter beveiligd tegen buitenstaanders, maar dat gold voor het netwerk waar de meeste op zijn aangesloten. Lozhkin kwam binnen met een standaard-applicatie om wifi-wachtwoorden te kraken. Vervolgens had hij toegang tot data op bijna alle apparaten in het ziekenhuis.

Van een apparaat voor huidbehandelingen versterkte Lozhkin de laserstraal zo, dat patiënten er blijvende schade door hadden kunnen oplopen. Lozhkin benadrukt dat hij de instelling direct heeft teruggezet. Er zijn geen slachtoffers gevallen.

Het betreffende ziekenhuis is op de hoogte van het hack. Hoewel het gaat om een Russisch hospitaal, was veel van de apparatuur van westerse makelij. Voor zover bekend zijn er geen Philips-apparaten door het hack getroffen.

Laser

 

Februari 10at 05:08am

Ena Dankmeijer-Maduro een opmerkelijke vrouw

Ik heb het voorrecht gehad om deze vrouw te mogen kennen vanaf de eerste week dat ik op dit eiland kwam wonen. In 1982 werd ik door haar uitgenodigd en zat ik met haar en haar echtgenoot in de woonkamer wat uit keek op toen nog de plantage Rooi Catootje. Ik heb in die tijd verschillende tekeningen voor haar mogen maken. Later, toen ik ging schrijven, kwamen ook al mijn boeken in haar Mongui Maduro Bibliotheek te liggen en verschillende malen heb ik haar daar nog mogen ontmoeten.

Totdat er bij deze bibliotheek een ander bestuur kwam en mevrouw Ena kennelijk niet meer de zeggenschap had over haar kindje. Ik kreeg via Facebook te horen van een van de bestuursleden van die bibliotheek dat mijn boeken "rommel" waren en dat ze geen waarde hadden! Op dat moment heeft mevrouw Ena dit nog rechtgetrokken en liet me toen weten dat elk geschreven stuk waarde heeft. Doch later bij het aanbieden van mijn laatste boeken werd ik in de kou gezet. Ik kon de boeken bij de receptioniste achter laten en daarna is er geen contact geweest van deze bibliotheek. Zelfs geen simpel telefoontje dat ze de boeken ontvangen hadden. Mevrouw Ena was duidelijk niet van dit voorval op de hoogte omdat zij wel altijd mensen correct benaderde en dat met wederzijds respect, iets wat we de laatste tijd zeker missen.

Mevrouw Ena Dankmeijer-Maduro u was een vrouw die respect afdwong, u was een bijzondere vrouw en het was voor mij een grote eer dat u toeliet dat mijn werk (tekeningen en boeken) in uw bibliotheek mochten staan. We zullen u missen.

Dank u voor de leerzame tijd met u.

John H Baselmans-Oracle

Dankmeijer1 Dankmeijer2

 

Februari 10at 05:02am

’Groep Martha had lek bij marechaussee’

Een 51-jarige Schiphol-medewerker van de marechaussee zou gevoelige informatie gelekt hebben aan de groep rond de geliquideerde topcrimineel Gwenette Martha. Martha’s vertrouweling Yakhlaf werd op oudejaarsavond jongstleden geliquideerd. Dat blijkt uit onderzoeksinformatie waarover De Telegraaf beschikt.

De recherche ontdekte het brisante lek kort na de liquidatie van topcrimineel Gwenette Martha in mei 2014. In een auto van zijn vertrouweling Chadid Yakhlaf (27) uit Amsterdam lagen prints met vertrouwelijke informatie van de Marechaussee.

Het ging om uitgeprinte schermweergaven van het informatiesysteem van de KMAR. Wat er precies op stond, wil het Openbaar Ministerie nu niet zeggen. Het was de start voor een onderzoek naar de medewerker van de marechaussee. Peter de V. werkte als ict-contactpersoon voor de Brigade Grensbewaking.

De Schipholmedewerker werd in oktober opgepakt. In de zestien maanden daarvoor tapte en observeerde de recherche hem. Tijdens verhoor verklaarde De V. informatie aan criminelen te hebben verstrekt, nadat hij zeer ernstig was bedreigd. De KMAR-medewerker vertelde uit angst voor represailles niet aan wie hij informatie door had gespeeld.

OPMERKING
Justitie is een grote lekkage. Vele mensen bezwijken aan de dreigementen en afpersen van hele gezinnen.
Als ik zie hoe gemakkelijk ex rechercheurs praten en hoe vrij gemakkelijk informatie te achterhalen is weet je hoe deze mensen in de knoop zitten.
In het verleden ben ik ook zo aan veel informatie gekomen en nu nog merk je dat veel op straat ligt.
Men kan niet anders de druk voor liquidatie is vreselijk hoog en deze druk maakt dat veel te achterhalen is.
Ook bij de Nederlandse rechercheurs die denken dat ze dan veilig zijn op ons eiland.

Martha

 

Februari 9at 05:12am

Tdap Vaccinations for All Pregnant Women in Brazil Mandated in Late 2014

“[Brazil] will recommend Tdap in the routine immunization programme for pregnant women from 2014 onward.” — World Health Organization

In October 2014, the Brazilian Ministry of Health’s Epidemiological Surveillance Center “Prof. Alexandre Vranjac” (CVE) in São Paulo, Brazil published a “technical report” on the diphtheria, tetanus and pertussis vaccine (Tdap).1 In that report, the CVE stated that the Tdap vaccine would be included in Brazil’s National Vaccination Schedule for pregnant women.

Considering the epidemiological situation of the [pertussis] disease and the need to protect the mother-child pair, the Tdap vaccine will be incorporated into the National Vaccination Schedule for pregnant women and health professionals (anesthesiologist, gynecologist, obstetrician, neonatologist, pediatrician, nurse, and nursing technician) who care for newborns in maternity wards and nurseries/neonatal ICUs.1

A retrospective study published in the journal BMC Infectious Diseases in 2015 highlights the growing incidence of pertussis (whooping cough) in Brazil from 2007 to 2014. Using data obtained from case notification forms, the study identified a total of 80,068 “suspected cases” of pertussis in Brazil during that seven-year period.2 Another study published in Autopsy Case Reports last year cited the increasing number of deaths from pertussis in Brazil in recent years, particularly in 2013.3

In 2013, 109 pertussis-related deaths were reported—a number 7-fold higher than the average number of deaths reported annually in the period from 2001 to 2010. More than 80% of the deaths occurred in infants younger than 3 months of age.3

It is understandable that the Brazilian government was concerned about the upward trend in pertussis infections. By the end of 2014, following the October report from the CVE, the Brazilian Ministry of Health announced the introduction of the Tdap vaccine for all pregnant women in the country,3 and the Brazilian National Immunization Program (NIP) had begun the vaccinations.2

(In 2011, with little evidence proving safety, the CDC instituted a similar universal use Tdap vaccine policy for all pregnant women in the U.S. in an attempt to control pertussis infections)4

The policy change to vaccinating pregnant women with Tdap to try to control pertussis infections in Brazil had been expected for many months. Earlier in 2014, at a meeting of the World Health Organization’s (WHO) Strategic Advisory Group of Experts (SAGE), the group had written in a background paper…

[Brazil] will recommend Tdap in the routine immunization programme for pregnant women from 2014 onward.5 .

The CVE report recommended the Tdap vaccine be given to women between the 27th week and 36th week of their pregnancy, and that it could also be administered up to 20 days prior to the expected date of birth.1 The report specified the Tdap produced by GlaxoSmithKline (GSK) of the United Kingdom as the one to be used. GSK has a technology transfer agreement with Brazil’s Butantan Institute for the production of the Tdap vaccine6 in Brazil.

The CVE report listed the following ingredients in the GSK/Butantan Institute Tdap vaccine:

Diphtheria toxoid—not less than 2 International Units (IU)
Tetanus toxoid—not less than 20 International Units (IU)
Bordetella pertussis antigen
Pertussis toxoid—8 mcg
Filamentous haemagglutinin—8 mcg
Pertactin—2.5 mcg
Adsorbed hydrated aluminum hydroxide (Al (OH ) 3) and aluminum phosphate (AlPO4)
Excipients: aluminum hydroxide , aluminum phosphate , sodium chloride and water for injection. Contains formaldehyde residues, polysorbate 80 and glycine1

GSK’s Tdap product is internationally known under the brand name Refortrix® or, more commonly, Boostrix®), and it has been licensed in Brazil for more than a decade.7 In addition to the ingredients listed above for Boostrix, the following growth medium and process ingredients are used in manufacturing the vaccine:

modified Latham medium derived from bovine casein
Fenton medium containing bovine extract
formaldehyde
Stainer-Scholte liquid medium
glutaraldehyde
aluminum hydroxide8

According to GSK, neither the safety nor effectiveness of Boostrix have been established in pregnant women.8 The package insert for Boostrix reads:

A developmental toxicity study has been performed in female rats at a dose approximately 40 times the human dose (on a mL/kg basis) and revealed no evidence of harm to the fetus due to BOOSTRIX. Animal fertility studies have not been conducted with BOOSTRIX. There are no adequate and well-controlled studies in pregnant women. Because animal reproduction studies are not always predictive of human response, BOOSTRIX should be given to a pregnant woman only if clearly needed.9

Despite this cautionary information, the Brazilian government has been vaccinating tens of thousands, if not hundreds of thousands, of pregnant women in its country during the past year. A large portion of these pregnancies are occurring in Brazil’s northeastern region, notably in the state of Pernambuco—the country’s fastest growing population center.10 11

pregnant

 

Februari 9at 05:07am

Dit bericht circuleerd op internet en blijkt nog niet bevestigd te zijn

Eerste fotos van dode Joran van der Sloot vrijgegeven

De eerste fotos van de dode Joran van der Sloot zijn vrijgegeven, door wie dit is vrijgegeven is niet bekend. Degene die dit online verspreid heeft, zou ook beweerd hebben nog meer fotos te hebben, waar ook het duidelijke gezicht van Joran van der Sloot te zien is. Volgens de anonieme man zou hij de andere fotos ook later gaan verspreiden. Later meer. Bekijk hieronder de fotos

Joran1


Woensdag begrafenis Joran in Amsterdam
Nadat Joran van der Sloot zelfmoord pleegde in het Peruaanse gevangenis waar hij vast zat, wordt hij woensdag begraven in Amsterdam, dat zou bevestigd zijn door zijn familieleden en door zijn advocaat.

Joran2

Joran van der Sloot pleegt zelfmoord in Challapalca gevangenis
Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand in de Peruaanse Challapalca gevangenis zelfmoord pleegt, meldt de Peruaanse media. Als het gerucht waar blijkt te zijn, zou van der Sloot al de zevende zijn die zichzelf in deze gevangenis van het leven berooft. Volgens de Peruaanse media heeft Joran van der Sloot zelfmoord gepleegd, dit moet nog bevestigd worden door zijn advocaat en familieleden.

 

Februari 9at 05:01am

Is er verschil tussen het leger en karnaval?

We zijn weer bijna door de karnavals ellende heen en jaarlijks blijf ik twee groepen vergelijken die opmerkelijk veel gemeen hebben.
Het leger en Karnavalsvierders.
Laten we ze eens langs elkaar leggen:

Leger
Gehersenspoeld om te doden
Karnaval
Gehersenspoeld om zeker niet te denken wat hun kinderen wordt aangedaan

Leger
Geschminkt om gecamoufleerd te zijn
Karnaval
Geschminkt om onherkenbaar te zijn

Leger
Aan het front gedragen hun zich als beesten en vele verkrachten en martelen de vijand
Karnaval
Eenmaal het feest begonnen gaat men te pas en te onpas met elkaar naar bed zonder nog enig weet te hebben

Leger
Dood en brengt terreur in vele landen
Karnaval
Onder het mom van feest wordt er veel ellende aangedaan en breekt men het lichaam af met drugs en alcohol

Leger
Deze hersengespoelde wezens hebben geen moraal noch enig menselijkheid in hun ziekelijk lijf
Karnaval
Door de drugs en alcohol alle moraal en menselijkheid is verdwenen en men gedraagt zich als beesten

Leger
Voeren als gehersenspoelde wezens blindelings hun opdracht uit wat van hogerhand wordt opgedragen
Karnaval
Lopen als makke schapen achter elkaar niet meer kunnend nadenken en niet wetend wat ze nog doen door drugs en alcohol

Leger
Doden onder het mom om een land te beschermen
Karnaval
Doden hun eigen lichaam onder het mom dat ze ook wel een pleziertje moeten hebben

Leger en Karnaval zijn beide een farce waarbij beide partijen niet meer op deze wereld actief bezig zijn maar een uiting zijn van slaafs en gehersenspoeld gedrag.


karnaval leger

 

Februari 8at 05:11am

Duitse ex-mediabaas geeft live toe dat de media gecontroleerd worden

Tijdens een radio-evenement in Berlijn vorige week, heeft de gepensioneerde baas van de ZDF, Dr. Wolfgang Herles, live op de radio een boekje open gedaan over hoe de Duitse media gecontroleerd worden door de overheid. Hij gaf tijdens de live-uitzending onder andere toe dat de Duitse overheid bepaalt waar wel, en niet over geschreven mag worden. Dr. Herles noemde het een ‘schandaal’ tijdens de discussie over media en de vrijheid van de pers, en vindt dat de media volledig onafhankelijk zouden moeten zijn. Wij vragen ons af wanneer er in de Nederlandse mediawereld iemand op gaat staan.

Een voormalige mediabaas geeft toe dat zijn ex-werkgevers samenwerken met de autoriteiten om de ”nieuwsagenda” in het land te besturen. U zou verwachten dat zijn uitspraken gereciteerd zouden worden door onze landelijke media, maar helaas: geen enkele nieuwsmedium in Nederland heeft de moeite genomen om hier een artikel over te schrijven. Indien dit in bijvoorbeeld Rusland zou zijn gebeurd, zouden we bedolven worden met artikelen erover. Maar aangezien het in Duitsland het geval is, zwijgen de Nederlandse media in alle toonaarden. Ze willen de Nederlandse bevolking natuurlijk niet de indruk geven dat zo een scenario ‘gewoon’ mogelijk is hier in het westen. Maar niet alleen in de Nederlandse mediawereld was het stil over dit onderwerp. Er zijn in de internationale media maar een paar artikelen geschreven over de opmerkelijke uitspraken van de ex-mediabaas: de Britse Daily Mail, de Amerikaanse Breitbart, de Russische RT, en een handjevol Duitse media hebben erover gepraat. Wij vinden het dan ook niet raar dat 79% van onze lezers de Nederlandse media niet vertrouwen.

ZDF
De Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) is de tweede publieke omroep van Duitsland. De ZDF is net als de NOS een staatsomroep en de Duitsers zijn verplicht om elk jaar €17,98 per maand te betalen aan deze omroep om deze te financieren.
Dr. Herles was van 1984 tot 1987 ‘Deputy Chief Editorial Binnenlands Beleid’ van de ZDF waarna hij tot 1991 aan het hoofd stond bij de ZDF-studio’s in Bonn. Hoewel zijn contract eigenlijk in november 1992 eindigde, moest hij zijn functie als studiomanager in 1991 al neerleggen. Dit kwam omdat de raad van bestuur van de ZDF aandrong op zijn vertrek omdat hij herhaaldelijk scherpe kritiek had op de voormalige bondskanselier Helmut Kohl. Na zijn vertrek bleef Dr. Herles actief in de Duitse media. Zo presenteerde hij in de jaren 90 zijn eigen talkshow, ‘Live’, en werd later een prominente journalist en redacteur.

Agenda
Tijdens een radio-evenement vorige week in Berlijn, waar journalisten spraken over het medialandschap, begon Dr. Herles te praten over de huidige situatie. Toen het onderwerp ‘persvrijheid’ aan het woord kwam, vroeg de presentator aan Dr. Charles of de situatie in Duitsland “ernstig” genoemd kan worden op dit moment. Hij antwoordde dat de gewone Duitsers het vertrouwen in de media helemaal aan het verliezen zijn. Hij zei onder andere:

“We hebben het probleem dat – nu praat ik vooral over de publieke staatsmedia – we een verbondenheid met de overheid hebben. Niet alleen omdat het commentaar vooral in lijn met de grote coalitie (CSU, CDU en SPD) staat, met het spectrum van advies, maar ook omdat we volledig in worden genomen door de politiek klasse gelegde agenda.”

ZDF

 

Februari 8at 05:09am

Universiteit Wageningen 19 nov. 2010 (Persbericht)

Laboratoriumonderzoek naar negatieve invloed op gezondheid van planten.

Uit een eerste laboratoriumonderzoek naar de effecten van elektromagnetische straling op de groei van planten, komt naar voren dat de straling mogelijk een negatieve invloed heeft op de gezondheid van planten. Het onderzoek is gedaan door Wageningen University, onderdeel van Wageningen UR. Essen, bomen die in de stedelijke omgeving in toenemende mate last hebben van groeiverstoringen, bleken in een kweekcel met zgn. wifi access points verkleuringen en afsterving van bladeren te vertonen. Hoewel de effecten bij meerdere stralingsbronnen en meerdere bomen gevonden werden, vinden de onderzoekers het wenselijk om de proef te herhalen en bij voorkeur gedurende een langere periode en op grotere schaal.

In andere berichten is ten onrechte gemeld dat TU Delft en TNO bij dit onderzoek betrokken zijn.

Schema straling

Bomen in stedelijke omgeving vertonen de laatste jaren een toenemend aantal aantastingen zoals scheuren, knobbels, verkleuringen en diverse vormen van afsterving van weefsel. In het verleden is onderzocht of deze verschijnselen veroorzaakt worden door biologische factoren, zoals ziekten en plagen. Tot op heden heeft dat onderzoek geen duidelijke oorzaak aangewezen.

Wageningen University onderzocht in opdracht van de gemeente Alphen a/d Rijn in hoeverre het toenemend aantal bronnen van elektromagnetische straling, zoals zendmasten, een rol zou kunnen spelen bij de verslechterde gezondheid van de bomen. Daarbij werd in een kweekcel het effect van de straling van zogenaamde wifi accesspoints op kleine Esboompjes onderzocht.
De essen werden gedurende ruim drie maanden blootgesteld aan zes stralingsbronnen met frequenties variërend van 2412 tot 2472 MHz en een vermogen van 100 mW EIRP.
Bladeren op een afstand van ongeveer 50 cm van de stralingsbronnen vertoonden na een paar maanden een metaalglansuiterlijk, een verkleuring van de bladeren die het gevolg bleek te zijn van het afsterven van de buitenste cellaag van de bladeren. De metaalglans werd opgevolgd door verdroging en afsterven van een deel van het blad.

Een verband tussen de onderzochte wifi straling en het brede scala aan ziekteverschijnselen bij volwassen bomen kan uitdrukkelijk niet worden gelegd op basis van het huidige onderzoek.

Voor het originele bericht zie:
www.wageningenuniversity.nl/NL/nieuwsage­nda/nieuws/Bomen101120.htmv

 

 

Februari 8at 05:04am

Statement about our drinking water

I worked for a local water department for a while...the three chemicals that we mixed into the water were...Chlorine, Sodium Hexametaphosphate, and Fluoride...all three poisons in large amounts. We were told that the Hexametaphosphate was used to kill the bad bacteria that built up in the old waterlines...now I am not so sure

Water uit kraan

 

Februari 7at 05:16am

‘Miljoenensmokkel bewijst omvang Caribische drugshandel

Miljoenensmokkel in kiprollades bewijst opnieuw enorme omvang drugshandel

ORANJESTAD – De historisch grote witwaszaak van 23,5 miljoen euro, verstopt in kiprollades vanuit Roermond richting Aruba en eindbestemming Venezuela, is opnieuw een indicatie hoe omvangrijk de Caribische drugshandel is.

Dat blijkt uit gesprek met zaakofficier Bart Schmitz vrijdag vlak nadat de witwaszaak voor de Arubaanse rechtbank opnieuw is voorgekomen.

audio-icon-blue_000Sharina Henriquez in gesprek met Bart Schmitz

“Je moet wel heel erg in toeval geloven als je zegt dat dit de enige zaak is die op deze manier plaatsvindt op Aruba. De drugshandel is groot en internationaal. Er wordt heel erg veel geld in verdiend, zoals je ziet aan de hoeveelheid die wij nu in beslag hebben genomen. Ik heb niet de indruk dat dit de enige witwaslijn is die via het Caribisch gebied loopt. Dat zie je ook aan de drugsvangsten die hier in de regio worden gedaan.”

Begin januari spraken de vier ministers van Justitie in het Koninkrijk af meer de samenwerking te zoeken met Latijns-Amerika om mede dit soort georganiseerde criminaliteit aan te pakken.

“Het regelen is vooral een politieke vraag, er moeten verdragen voor worden afgesloten. In deze witwaszaak hebben wij Venezuela om uitlevering gevraagd van een verdachte, en dat kon gelukkig op basis van twee verdragen. Die verdachte zit echter al een maand of acht in uitleveringsdetentie en ik krijg geen concreet bericht over wanneer Venezuela over de uitlevering beslist. De samenwerking kan dus altijd beter”, zegt Schmitz.

‘Innig’ samenwerken met Zuid-Amerika, zoals wel op justitiegebied binnen het Koninkrijk gebeurt, helpt desondanks in de strijd, verwacht de officier. “Dan kan je gezamenlijke onderzoekteams opzetten. Maar dat is niet alleen een kwestie van politiek. Daarin moet een behoorlijke financiele injectie plaatsvinden. Wij hebben op Aruba een klein parket met een beperkte politiecapaciteit.”

Bron: Sharina Henriquez

Wat er hier gebeurd is is dat het via onze grootste bank en medeweten van de centrale bank deze miljoenen gewassen worden via een van de grote projecten op dit eiland. Deze transacties zijn er wekelijks en dat als betaling van de containers die vanaf Curacao vertrekken naar Rotterdam en Antwerpen.

Wit was

 

Februari 7at 05:13am

Het internet staat er vol van

's Morgens, je zet je computer aan en je gaat het nieuws lezen wat je in de uren dat je hebt liggen slapen gemist hebt. Je ziet de ene naar de andere ellende verschijnen en de commentaren liegen er niet om. Er is geen voorval of er is al een schuldige die aangewezen wordt en iedereen weet al wat er gaande is zelfs voor dat er iets gebeurd is. De angstberichten rijzen de pan uit en zowel de vrije als de reguliere pers haken er heerlijk op in want elke hit op hun website is weer een extra centje voor hen en hun adverteerders.

Wat we zien is duidelijk, we wijzen allemaal op de mensen boven ons en die ons besturen en via banken ons in hun bezit hebben. Zij zijn het kwade oog en zij zijn waarom de wereldoorlogen ons om de oren vliegen en we dagelijks wel met lijken en vreselijke verhalen te maken hebben. Soms lees je dat het om één familie gaat en dan lees je weer dat het om een bepaalde groep gaat. Laten we even voor het gemak zeggen dat het om 5 duizend mensen gaat die de wereld sturen in deze ellende volgens de vele media en vele experts. Inderdaad het is een fractie van de wereldbevolking die hun goden aanbidden aan de top en deze goden hebben alles in handen en hebben het zo voor elkaar gekregen dat de absolute top, wat op 2 handen te tellen is, de wereld bestuurt.

Dan is mijn vraag: We zijn vandaag met 7,400,014,129 inwoners en we hebben een plus/minus 5,000 mensen die de ware top beschermen en orders uitdelen. Hoe is het mogelijk dat zo'n minuscuul kleine groep er voor kan zorgen dat wij als slaven alle opdrachten uitvoeren die zij ons opleggen?
Is het niet zo dat wij, 7,400,014,129 inwoners, niet naar die kleine groep moeten wijzen maar naar ons zelf die de "goden" domweg volgen?

We schreeuwen en we tieren en wijzen om ons heen en vele menen te weten waar het werkelijk fout gaat. Maar het zijn wij die niets doen als alleen naar anderen wijzen. Het zijn wij de 7,44,009,129 personen die alles kunnen veranderen en aanpakken.

Wijs niet, begin bij jezelf met veranderen en stop te geloven dat het die ander is.

Wijzen


Februari 7at 05:09am

Diclofenac bijwerkingen: Dood

diclofenac bijwerkingenDe bijwerkingen van Diclofenac, een middel dat als zoete koek over de toonbank gaat, zijn zo erg dat er wordt geopperd om het medicijn van de markt te halen. Maar toch is dit nog altijd niet gebeurd!!

Diclofenac is volgens cijfers de meest voorgeschreven ‘pijnstiller’ op de Nederlandse markt.
Maar liefst 2,8 miljoen keer werd het al voorgeschreven in 2011!
Het probleem daarmee?
Ten eerste de bijwerkingen:
Diclofenac bijwerkingen

Diclofenac valt net als Ibuprofen, Naproxen en Aspirine onder de zogenaamde NSAIDS:
Non Steroidal Anti Inflammatory Drugs oftewel ontstekingsremmers. Deze NSAIDS hebben
als bijkomend effect dat het risico op hartaanvallen en beroertes met 40% stijgt!
Die bijwerkingen krijg je er gratis bij.
De vraag is of je dat ook wordt verteld wanneer het voorgeschreven wordt.

Dit naast de volgende bijwerkingen:

maag-darmproblemen waaronder diarree, maagzuur en overgeven.
grotere kans op maagbloedingen en maagzweren
nieraandoeningen
nare interacties met andere medicijnen
benauwdheid
versterking allergische reacties
complicaties tijdens de zwangerschap en borstvoeding

De bijwerkingen zijn zo erg, dat men oppert om Diclofenac van de markt te halen.
De bijwerkingen blijken namelijk net zo dramatisch te zijn als van rofexocib. Een medicijn dat inmiddels van de markt is gehaald, omdat het te schadelijk is voor je hart- en vaatstelsel met een hartaanval of beroerte als mogelijke bijwerking.
Naar schatting vallen er alleen al in Engeland jaarlijks ca. 600 doden door het gebruik van Diclofenac. De schattingen voor Nederland liggen rond de 200 voorkombare doden per jaar. Wat neerkomt op 4 mensen per week die doodgaan door onnodige medicatie.

Het is zelfs zo erg dat er wordt geopperd om Diclofenac van de markt te halen.
De bijwerkingen blijken namelijk net zo dramatisch te zijn als van rofexocib. Een medicijn dat inmiddels van de markt is gehaald, omdat het te schadelijk is voor je hart- en vaatstelsel met een hartaanval of beroerte als mogelijke bijwerking.
Naar schatting vallen er alleen al in Engeland jaarlijks ca. 600 doden door het gebruik van Diclofenac. De schattingen voor Nederland liggen rond de 200 voorkombare doden per jaar. Wat neerkomt op 4 mensen per week die doodgaan door onnodige medicatie.

Wat gebeurt er in Nederland met deze cijfers?
dekennisvannu.nl vroeg het na bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik en kreeg de volgende reactie:
Directeur Ruud Coolen van Brakel: “Feitelijk kennen alle NSAID’s een vergroot risico op hartproblemen, dus ook ibuprofen, naproxen en dergelijke. In Groot-Brittannië is de thematiek heel pregnant en wordt breed opgeroepen geen diclofenac maar in plaats daarvan naproxen voor te schrijven. Wij hebben al eerder in Nederland gevraagd of er aanleiding is een dergelijke prescriptiewijziging ook hier te agenderen, maar bij zowel de registratie-instanties als bij de beroepsgroepen was hiervoor geen gevoel van urgentie.“
bron.


Zoals de trouwe lezers weten, raad ik je altijd aan om je gezondheid niet
aan anderen over te laten. Dit is een van de vele voorbeelden waarmee
de volksgezondheid wordt afgebroken. Teveel mensen slikken dit soort
medicatie als zoete koek om maar klachten te maskeren.
Ook met sporten bijvoorbeeld.
En wat heb je tijdens het sporten juist nodig?
Je HART!
Een combi waarmee kerngezonde mensen tijdens het
sporten dood neer kunnen vallen…


Ik vraag me zelfs af waarom dit soort middelen zonder voorschrift
vrij te koop zijn bij drogisterijen, wanneer dit kan leiden tot vele onnodige
doden per jaar!
En tegelijkertijd zijn er wel wetten waardoor je bij voedingssupplementen
niet meer mag aangeven waar ze voor kunnen helpen…
Voor echte gezondheid zorg je zelf, door te ontdekken hoe je de
juiste keuzes maakt die je gezondheid opbouwen.
Stoppen met diclofenac

Waarom slikken mensen het eigenlijk?
Om een ontstekingsreactie te blokkeren.

Een ontsteking kan leiden tot onder andere:

pijn
roodheid
hitte
en nog meer ‘nare’ effecten.

Dus een ontsteking is ellendig toch? En dat moeten we onderdrukken…

FOUT!
Een ontsteking is precies wat je lijf nodig heeft.
Een ontsteking vertelt je namelijk waar er schade is en waar hulptroepen heen moeten.
Het is een geweldig mechanisme van het lichaam om te zorgen dat schade herkend en vervolgens hersteld wordt.

Het slikken van ontstekingsremmers verhult dus dat belangrijke signaal.
Het geneest niet. En zolang het niet geneest en jij die ontstekingseffecten voelt, kun je
Diclofenac blijven slikken tot je een ons weegt. Of in het ergste geval totdat je sterft.

Diclofenac

 

Februari 7at 05:02am

Joran van der Sloot: Ik geef volledige openheid over verdwijning Natalee Holloway

Joran van der Sloot wil openheid geven over de verdwijning van Natalee Holloway. In ruil daarvoor wil de in Peru voor moord veroordeelde Van der Sloot de rest van zijn straf uitzitten in Nederland.

Dat zegt Van Der Sloot vandaag in een interview met John van der Heuvel in de Telegraaf. "Ik zal volledige openheid van zaken geven, ook over de verdwijning van Natalee Holloway.''

Van der Sloot zit in Peru een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores, die hij in 2008 wurgde. Hij zit onder barre omstandigheden in de beruchte Challapalca gevangenis.

Verdrag Nederland
Door openheid te geven wil hij zorgen dat hij wordt overgeplaatst naar een Nederlandse gevangenis. Dat kan aangezien Peru, waar hij vastzit voor de moord op Stephanie Flores, sinds twee jaar een verdrag heeft met Nederland dat het mogelijk maakt gevangenen in eigen land hun straf te laten uitzitten.

De 28-jarige Nederlander heeft brieven over zijn plannen geschreven aan de Nederlandse ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij beseft dat hij de schijn tegen heeft. Maar: "Na al mijn leugens en bedrog is het nu tijd voor de waarheid."

Commentaar
Johan kan niets open gooien daar hij niet de hoofdrolspeler is en absoluut niets weet van Nathaly
Wat er werkelijk gaande is is te lezen op deze pagina.

Joran vd Sloot

 

Februari 6at 05:05am

Where the human beings coming from
430.000 years before christ the Anunnaki came to mother earth.

2 Interesting books

The Lost Book of Enki

The end of days

Anunnaki

 

Februari 6at 05:01am

CDC Whistleblower Exposes Ebola Vaccinations Containing RFID Chips

RFID-EBOLA-contentA CDC whistleblower has recently gone on record to expose nefarious government plans which would use the impending US Ebola pandemic as an opportunity to implant RFID technology in American citizens.

Brent Hopskins was a CDC contractor before coming forward with serious allegations against his former employer. Hopskins claims that an Ebola vaccine has been prepared for the general public in the form of disposable, one-use syringes. The downside, however, is that each of these syringes will contain not only the vaccine, but a micro RFID chip as well.

CDC officials intend to issue these syringe packages to over 200, 000 households by December 1st. Consumers will also be able to request the Ebola vaccine at their local drug store.

Hopskins also indicates that the RFID chip will work toward more easily identifying and separating those who have been inoculated and those who have not. Individuals who refuse to receive the Ebola vaccination will face serious hurdles in gaining employment, visiting public places, obtaining future medical care, and even potential prison time.


During correspondence with National Report, Brent Hopskins is quoted as saying, “I cannot sit idly by as these atrocities unfold… The American government wants to implant RFID chips in every man, woman and child. They are now using the threat of Ebola to push this nefarious plot. The public is forced to make a decision between the horrible demise that Ebola offers, or relinquish every ounce of their privacy by getting an RFID chip implanted under their skin.

Many Americans have expressed concern that the CDC officials are collaborating with the government to use this new system as a way to introduce martial law. Others, such as popular radio host, Alex Jones, insist that the deadly virus was deliberately planted on US soil to thin the ever-growing population. As Hopskins puts it, “This is a baby step towards complete control of the masses who have grown increasingly frustrated and distrustful of the powers that be. The ultimate goal of the United States Government is to enslave all people who fall bellow a particular tax bracket and Ebola is how they’re going to do it.”

http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/#sthash.QA4iaCVJ.dpuf

RFID

 

Februari 5at 05:08am

De meesterlijke leugen van Bart van U

‘Doden Els Borst mgoddelijke opdracht’

Rotterdam - Een ‘goddelijke opdracht’ heeft Bart van U. er volgens eigen zeggen toe bewogen om oud-minister Els Borst te doden. Dat bekende hij gisteren onverwacht. In de ogen van Van U. was Borst degene die verantwoordelijk moest worden gehouden voor euthanasiewetgeving. Hij heeft verklaard dat hij de goddelijke opdracht had gekregen om de verantwoordelijke te doden.
De uit een orthodox-christelijk milieu afkomstige Van U. heeft gezegd dat hij op de fiets mvan Rotterdam naar het huis van Borst (81) in Bilthoven was gegaan.
Daar wachtte hij de oudminister van Volksgezondheid op. Hij was in de weken voor de fatale zaterdag 8 februari al enkele keren bij Borst aan de deur geweest. De verwarde Van U.liet gisterenochtend voor een zitting in zijn zaak bij de rechtbank in Rotterdam geheel onverwacht weten dat hij wilde praten. Achter gesloten deuren werd Van U.
daarna aangehoord. Het is niet duidelijk waarom Van U. juist nu een verklaring heeft afgelegd.
Eerder weigerde hij iets te zeggen over zijn vermeende betrokkenheid bij de dood van Borst. Van U. staat terecht voor het ombrengen van Borst (2014 in Bilthoven) en zijn zus Loïs (2015 in Rotterdam). Volgens zijn advocaat Noëlle Pieterse heeft Van U. Borst waarschijnlijk gedood in een opwelling. Hij zou niet naar het huis van de oud-minister zijn gekomen met het vooropgezette plan haar te doden. Tijdens zijn eerdere bezoeken had hij Borst gevraagd om de adressen van de oud-premiers Wim Kok en Jan Peter Balkenende, met wie Van U. volgens zijn advocaat in gesprek had willen gaan. Van U. had eerder al bekend dat hij zijn zus heeft gedood. Naar eigen zeggen deed hij dat uit zelfverdediging.
In de verklaring over het doden van zijn zus repte Van U. ook over meningsverschillen over abortus en euthanasie.
Oud-minister Borst en Van U.’s zus werden beiden met tientallen messteken omgebracht.
Het Openbaar Ministerie had in beide zaken al veel bewijsmateriaal, zoals DNA-sporen.
Volgens advocaat Pieterse gaat het momenteel erg slecht met de zeer verwarde Van U. Hij zit in een isoleercel met cameratoezicht. Van U. heeft zelf aangegeven dat hij suïcidaal is.

DENK EVEN NA:

Bart is verward hij is niet toerekeningsvatbaar en hij is suïcidaal!!
MAAR hij weet wel dat hij mevr Borst heeft omgebracht omdat hij tegen de abortus en euthanasie wet is net zoals het Openbaar ministerie hem maanden lang heeft ingeramd!
MENSEN WORDT WAKKER DIT IS EEN FARCE!

Borst

 

Februari 5at 05:06am

MODERN ART

Dit is ook gaande met onze galleries en heer Caprilles en zijn bank.
Modern art curacao?
(zie mijn vorig stuk hierover)

Art

Click for video HERE

 

Februari 4at 05:03am

Heeft de intellectuele moordenaar op heer Wiels zich vrijgegeven?

Vergelijk nieuwe telefoonboek (links) met het oude boek (rechts)
Toeval! Ik geloof het niet.

UTS

 

Februari 3at 05:12am

'Bewijs voor zika-overdracht via seks geleverd in Dallas'

Onderzoek naar verschijnselen van zika in Guatemala EPA

In Dallas (Texas) heeft iemand het zika-virus opgelopen door seksueel contact met een besmet persoon die onlangs in Venezuela was geweest. Dat meldt de lokale gezondheidsautoriteit DCHHS. Daarmee is volgens de DCHHS bewezen dat het virus seksueel overdraagbaar is. De mug die het virus verspreidt, is nog niet in Texas aangetroffen.

Over de geïnfecteerde is uit privacy-overwegingen niets bekendgemaakt. Als het om een zwangere vrouw gaat, bestaat er een risico op afwijkingen bij de baby.

Tot nu toe waren er pas twee gevallen bekend waarbij het zika-virus zou zijn overgedragen door seksueel contact. In 2013 was er een anonieme man uit Tahiti die het virus in zijn sperma had. Vijf jaar eerder was een bioloog uit Colorado met zika teruggekomen uit Senegal. Hij zou het virus hebben overdragen aan zijn vrouw.

In Engeland werd eerder al gewaarschuwd voor mogelijke seksuele overdraagbaarheid van het virus. Britse mannen die in een land zijn geweest waar het zika-virus heerst, krijgen het advies bij thuiskomst een maand lang condooms te gebruiken.

Zika5

 


Februari 3at 05:07am

Places You Are NOT Allowed To Visit…

Hiding Earth’s Biggest Secret.
#1 Royal Air Force Station Menwith Hill

Radar1

This Royal Air Force Station in North Yorkshire, England is run by the US National Security Agency (NSA) and is believed to include equipment capable of secretly listening to and intercepting communications.

Tell me why our 3 radar stations at Westpunt are looks the same as here above?
Also in our station it's not allowed to see what is inside by our local department of the government who has to control all the stations? The people in control told me "there is more happening as allone control of boats in our local water!

Radar2

 


Februari 3at 05:02am

RED CROSS EXPOSES “JEWISH” HOLOCAUST HOAX:

INTERNATIONAL RED CROSS (IRC) DOCUMENT CONFIRMS 271 THOUSAND NOT 6 MILLION DIED IN CONCENTRATION CAMPS

TG: “This appeared in Ireland in the Kilkenny Journal and was sent to me by a friend. Here is the link to the original article which I have pasted in full here below:”

http://www.kilkennyjournal.ie/index.php/politics/item/1484-international-
red-cross-report-confirms-the-myth-of-the-six-million

http://truedemocracyparty.net/2012/06/red-cross-expose-jewish-
holocaust-hoax/

 

Holocaust3

OFFICIAL INTERNATIONAL RED CROSS RECORDS RELEASED

Sealed and guarded since the end of WWII at Arolsen, Germany, the Official IRC records reveal the actual Concentration Camp total death toll was 271,301

For years, people around the world – “the West” in particular – have been told that “six million Jews were systematically murdered by Germans in ‘Concentration Camps’ during World War 2.”

Thousands of honest people disputing this claim have been viciously smeared as a hateful anti-Semite. Several countries around the world have jailed and heavily fined people for disputing the claim that “6 Million” Jews were killed.

Provided here is a scanned image of an Official International Red Cross document, proving the so-called “Holocaust” [the long-and-often-claimed-6-million Jews] is just plain wrong. Jews around the world have intentionally exaggerated and perpetually lied for the purpose of gaining political, emotional and business advantages for themselves.

They committed willful, criminal FRAUD upon millions of trusting people around the world!

Please NOTE that the truth has been known since long before 1979!!! The above compiler, replying to a letter, had to rely on information that was already in existence!!!

Tax-payers of Germany, Switzerland, Austria, Latvia, Poland and other nations have had multiple millions of dollars taken from their wages to be paid out to “holocaust survivors” and their descendants for something that DID NOT HAPPEN.

The tax-payers of these United States of America spend Billion$ each year in direct, indirect and military support of the State of Israel (which is not Biblical Israel).

This is intentional, criminal fraud on a scale so massive as to be almost incomprehensible.

Red Cross and East German government figures put the total deaths at every camp as 272.000, and 282,000 respectively which includes homosexuals, communists, gypsies, murderers, paedophiles etc. The 6 Million figure is a Kabbalist number, a magickal figure which featured in news papers in the early 1900’s

Where do the innocent Germans, Americans and others go to get a refund?

I call for criminal prosecution of individuals and groups who filed false lawsuits to obtain holocaust reparations and financial damage awards and perpetrating deliberate fraud upon Courts.

I call for the removal of Holocaust references in History books and educational materials.

I call for the removal of Holocaust Memorials worldwide.

It is long overdue that this intentional fraud be halted and those who perpetrated it be brought to justice for over 60 years of National Blood Libel against Germany and other nations through vicious lies and financial fraud.

Two of the most important surveys of the Jewish question in Europe during World War II are David Irvings examination of the Russian archives after the wall came down. Irving published his findings in his book, “Hitler’s War” and said not one word about gas chambers.

When question about this omission he said that there was no reference to gas chambers in the archives and therefore he did not discuss the question of gas chambers. Irving was arrested in several countries for hate speech for his scholarly omission.

The International Red Cross published their analysis in a three volume “Report of the International Committee of the Red Cross on its Activities during the Second World War” published in Geneva in 1948. This analysis expanded findings of two previous publications: “Sur L’activite’ du CICR en faveur des civils detencus dans les camps de concentration en Allemagne 1939-1945 (Geneva, 1946) and “Inter Arma Caritas: The Work of the ICRF during the Second World War” (Geneva, 1947).

In 1949 the International Red Cross interviewed prisoners in the German camps. They were not allowed to interview prisoners in the Russian camps which were far more harsh.

The German camps held both political prisoners (Schutzhaflinge) and those convicted of crimes. The Germans allowed the Red Cross to distribute food, medicine and clothing to the prisoners.

Grateful prisoners sent letters of thanks from Dachau, Buchenwalk, Sangerhausen, Sachsenhausen, Oranienburg, Flossenburg, Landsberg-am-Lech, Fibha, Ravensbruck, Hamburg-Neuengamme, Mauthausen, Theresienstadt, Auschwitz, Bergen-Belsen and others.

“The principal recipients were Belgians, Dutch, French, Greeks, Italians, Norwegians, Poles and stateless Jews” (Vol. III, p. 83).

Regarding Theresienstadt, the Red Cross said, “”where there were about 40,000 Jews deported from various countries, was a relatively privileged ghetto” (Vol. III, p. 75).

“The Committee’s delegates were able to visit the camp at Theresienstadt (Terezin) which was used exclusively for Jews and was governed by special conditions … From information gathered by the Commmee, this camp had been started as an experiment by certain leaders of the Reich … These men wished to give the Jews the means of setting up a communal life in a town under their own administration and possessing almost complete autonomy … two delegates were able to visit the camp on April 6, 1945.

They confirmed the favourable impression gained on the first visit” (Vol. I, p. 642).

The ICRC also had praise for the regime of Ion Antonescu of Fascist Rumania where the Committee was able to extend special relief to 183,000 Rumanian Jews until the time of the Soviet occupation.

The aid then ceased and the ICRC complained bitterly that it never succeeded “in sending anything whatsoever to Russia” (Vol. II, p. 62). The same situation applied to many of the German camps after their “liberation” by the Russians.

The ICRC received a voluminous flow of mail from Auschwitz until the period of the Soviet occupation, when many of the internees were evacuated westward. But the efforts of the Red Cross to send relief to internees remaining at Auschwitz under Soviet control were futile.

However. food parcels continued to be sent to former Auschwitz inmates transferred west to such camps as Buchenwald and Oranienburg.

NO MENTION OF GAS CHAMBERS

One of the most important aspects of the Report of the ICRC is that it clarifies the true cause of those deaths that undoubtedly occurred in the camps towards the end of the war.

Says the Report: “in the chaotic condition of Germany after the invasion during the final months of the war, the camps received no food supplies at all and starvation claimed an increasing number of victims.

Itself alarmed by this situation, the German Government at last informed the ICRC on February 1, 1945 … In March 1945, discussions between the President of the ICRC and General of the S.S. Kaltenbrunner gave even more decisive results.

Relief could henceforth be distributed by the ICRC and one delegate was authorised to stay in each camp .I.” (Vol. III, p.83).
Clearly, the German authorities were at pains to relieve the dire situation as far as they were able.

The Red Cross are quite explicit in stating that food supplies ceased at this time due to the Allied bombing of German transportation, and in the interests of interned Jews they had protested on March 15, 1944 against “the barbarous aerial warfare of the Allies” (Inter Armet Caritns, p. 78). B

By October 2, 1944, the ICRC had warned the German Foreign Office of the impending collapse of the German transportation system, declaring that starvation conditions for people throughout Germany were becoming inevitable.

In dealing with this comprehensive, three-volume Report, it is important to stress that the delegates of the International Red Cross found no evidence whatsoever of ‘gas chambers’.

The original 1946 edition did not even talk of ‘extermination’ or ‘death camps’ but after the emotional impact of the Nuremberg trials the Red Cross felt compelled to introduce into the expanded 1948 Report several, very cursory references to ‘death camps’ (Vol. 1 p. 641) and ‘extermination camps’ (Vol. I p. 645).
However, no means of’extermination’ is indicated.

In all its 1,600 pages the three-volume Report does not even mention such a thing as a
‘gas chamber’. It acknowledges that Jews, like many other wartime nationalities, suffered rigours and privations, but’ its complete silence
on the subject of’gassings’ is ample refutation of the ‘Holocaust’ legend.

NOT ALL WERE INTERNED
Volume III of the Report of the ICRC, Chapter 3 (I. Jewish Civilian Population) deals with the “aid given to the Jewish section of the free population” and this chapter makes it quite plain that by no means all of the European Jews were placed in internment camps but remained, subject to certain restrictions, as part of the free civilian population.

This conflicts directly with the “thoroughness” of the supposed “extermination programme”, and with the claim in the forged Hoess memoirs that Eichmann was obsessed with seizing every single Jew he could lay his hands on,” In Slovakia, for example, where Eichmann’s assistant Dieter Wisliceny was in charge, the Report states that “A large proportian of the Jewish minority had permission to stay in the country, and at certain periods Slovakia was looked upon as a comparative haven of refuge for Jews, especially for those coming from Poland.

Those who remained in Slovakia seem to have been in comparative safety until the end of August 1944, when a rising against the German forces took place. While it is true that the law of May 15, 1942 had brought about the internment of several thousand Jews, these people were held in camps where the conditions of food and lodging were tolerable, and where the internees were allowed to do paid work on terms almost equal to those of the free labour market” (Vol. I, p. 646).

Not only did large numbers of the three million or so European Jews avoid internment altogether, but the emigration of Jews continued throughout the war, generally by way of Hungary, Rumania and Turkey. Ironically, post-war Jewish emigration from German-occupied territories was also facilitated by the Reich, as in the case of the Polish Jews who had escaped to France before its occupation.

“The Jews from Poland who, whilst in France, had obtained entrance permits to the United States were held to be American citizens by the German occupying authorities, who further agreed to recognise the validity of about three thousand passports issued to Jews by the consulates of South American countries” (Vol. 1, p. 645).

As future U.S. citizens, these Jews were held at the Vittel camp in southern France for American aliens. The emigration of European Jews from Hungary in particular proceeded during the war unhindered by the German authorities. “Until March 1944,” says the Red Cross Report, “Jews who had the privilege of visas for Palestine were free to leave Hungary” (Vol. 1, p. 648). Even after the replacement of the Horthy Government in 1944 (following its attempted armistice with the Soviet Union) with a government more dependent on German authority, the emigration of Jews continued.

The Committee secured the pledges of both Britain and the United States “to give support by every means to the emigration of Jews from Hungary, ” and from the U.S. Government the ICRC received a message stating that “The Government of the United States… now specifically repeats its assurance that arrangements will be made by it for the care of all Jews who in the present circumstances are allowed to leave” (Vol. 1, p. 649).

Official International Red Cross Records Released
Sealed And Guarded Since The End Of WWII At Arolsen, Germany,
The Official IRC Records Reveal The Actual Concentration Camp Total Death
Toll Was 271,301

271,304
Published on July 17, 1990, The Washington Times{PUBLICATION2}

Poland reduces Auschwitz death toll estimate to 1 million
LONDON - Poland has cut its estimate of the number of people killed by the Nazis in the Auschwitz death camp from 4 million to just over 1 million.
The vast majority of the dead are now accepted to have been Jews, despite claims by the former Polish communist government that as many Poles perished in Hitler's largest concentration camp. The revised Polish figures support claims by Israeli researchers that Poland's former communist government exaggerated the

OFFICIAL INTERNATIONAL RED CROSS RECORDS RELEASED


Sealed and guarded since the end of WWII at Arolsen, Germany, the Official IRC records reveal the actual Concentration Camp total death toll was 271,301

For years, people around the world - "the West" in particular - have been told that "six million Jews were systematically murdered by Germans in 'Concentration Camps' during World War 2." Thousands of honest people disputing this claim has been viciously smeared as a hateful anti-Semite. Several countries around the world have jailed and heavily fined people for disputing the claim that "6 Million" Jews were killed.
Provided here is a scanned image of an Official International Red Cross document, proving the so-called "Holocaust" [the long-and-often-claimed-6-million Jews] is just plain wrong. Jews around the world have intentionally exaggerated and perpetually lied for the purpose of gaining political, emotional and business advantages for themselves. They committed willful, criminal FRAUD upon millions of trusting people around the world!

Please NOTE that the truth has been known since long before 1979!!! The above compiler, replying to a letter, had to rely on information that was already in existence!!!

Holocaust1

Tax-payers of Germany, Switzerland, Austria, Latvia, Poland and other nations have had multiple Millions of dollars taken from their wages to be paid out to "holocaust survivors" and their descendants for something that DID NOT HAPPEN. The tax-payers of these United States of America spend Billion$ each year in direct, indirect and military support of the State of Israel (which is not Biblical Israel). This is intentional, criminal fraud on a scale so massive as to be almost incomprehensible.

Where do the innocent Germans, Americans and others go to get a refund?

I call for criminal prosecution of individuals and groups who filed false lawsuits to obtain holocaust reparations and financial damage awards and perpetrating deliberate fraud upon Courts.

I call for the removal of Holocaust references in History books and educational materials.

I call for the removal of Holocaust Memorials worldwide.

It is long overdue that this intentional fraud be halted and those who perpetrated it be brought to justice for over 60 years of National Blood Libel against Germany and other nations through vicious lies and financial fraud.

Two of the most important surveys of the Jewish question in Europe during World War II are David Irvings examination of the Russian archives after the wall came down. Irving published his findings in his book, "Hitler's War" and said not one word about gas chambers. When question about this omission he said that there was no reference to gas chambers in the archives and therefore he did not discuss the question of gas chambers. Irving was arrested in several countries for hate speech for his scholarly omission.

The International Red Cross published their analysis in a three volume "Report of the International Committee of the Red Cross on its Activities during the Second World War" published in Geneva in 1948. This analysis expanded findings of two previous publications: "Sur L'activite' du CICR en faveur des civils detencus dans les camps de concentration en Allemagne 1939-1945 (Geneva, 1946) and "Inter Arma Caritas: The Work of the ICRF during the Second World War" (Geneva, 1947).

In 1929 the International Red Cross interviewed prisoners in the German camps. They were not allowed to interview prisoners in the Russian camps which were far more harsh. The German camps held both political prisoners (Schutzhaflinge) and those convicted of crimes. The Germans allowed the Red Cross to distribute food, medicine and clothing to the prisoners. Grateful prisoners sent letters of thanks from Dachau, Buchenwalk, Sangerhausen, Sachsenhausen, Oranienburg, Flossenburg, Landsberg-am-Lech, Fibha, Ravensbruck, Hamburg-Neuengamme, Mauthausen, Theresienstadt, Auschwitz, Bergen-Belsen and others. "The principal recipients were Belgians, Dutch, French, Greeks, Italians, Norwegians, Poles and stateless Jews" (Vol. III, p. 83).

Regarding Theresienstadt, the Red Cross said, ""where there were about 40,000 Jews deported from various countries, was a relatively privileged ghetto" (Vol. III, p. 75). "The Committee's delegates were able to visit the camp at Theresienstadt (Terezin) which was used exclusively for Jews and was governed by special conditions ... From information gathered by the Commmee, this camp had been started as an experiment by certain leaders of the Reich ... These men wished to give the Jews the means of setting up a communal life in a town under their own administration and possessing almost complete autonomy ... two delegates were able to visit the camp on April 6, 1945. They confirmed the favourable impression gained on the first visit" (Vol. I, p. 642).
The ICRC also had praise for the regime of Ion Antonescu of Fascist Rumania where the Committee was able to extend special relief to 183,000 Rumanian Jews until the time of the Soviet occupation. The aid then ceased and the ICRC complained bitterly that it never succeeded "in sending anything whatsoever to Russia" (Vol. II, p. 62). The same situation applied to many of the German camps after their "liberation" by
the Russians. The ICRC received a voluminous flow of mail from Auschwitz until the period of the Soviet occupation, when many of the internees were evacuated westward. But the efforts of the Red Cross to send relief to internees remaining at Auschwitz under Soviet control were futile. However. food parcels continued to be sent to former Auschwitz inmates transferred west to such camps as Buchenwald and Oranienburg.

Holocaust2

NO MENTION OF GAS CHAMBERS
One of the most important aspects of the Report of the ICRC is that it clarifies the true cause of those deaths that undoubtedly occurred in the
camps towards the end of the war. Says the Report: "in the chaotic condition of Germany after the invasion during the final months of the
war, the camps received no food supplies at all and starvation claimed an increasing number of victims. Itself alarmed by this situation, the
German Government at last informed the ICRC on February 1, 1945 ... In March 1945, discussions between the President of the ICRC and General of the S.S. Kaltenbrunner gave even more decisive results. Relief could henceforth be distributed by the ICRC and one delegate was authorised to stay in each camp .I." (Vol. III, p.83).
Clearly, the German authorities were at pains to relieve the dire situation as far as they were able. The Red Cross are quite explicit in
stating that food supplies ceased at this time due to the Allied bombing of German transportation, and in the interests of interned Jews they had
protested on March 15, 1944 against "the barbarous aerial warfare of the Allies'' (Inter Armet Caritns, p. 78). By October 2, 1944, the ICRC had warned the German Foreign Office of the impending collapse of the German transportation system, declaring that starvation conditions for people throughout Germany were becoming inevitable.
In dealing with this comprehensive, three-volume Report, it is important to stress that the delegates of the International Red Cross
found no evidence whatsoever of 'gas chambers'. The original 1946 edition did not even talk of 'extermination' or 'death camps' but after the
emotional impact of the Nuremberg trials the Red Cross felt compelled to introduce into the expanded 1948 Report several, very cursory references to 'death camps' (Vol. 1 p. 641) and 'extermination camps' (Vol. I p. 645).
However, no means of'extermination' is indicated. In all its 1,600 pages the three-volume Report does not even mention such a thing as a
'gas chamber'. It acknowledges that Jews, like many other wartime nationalities, suffered rigours and privations, but' its complete silence
on the subject of 'gassings' is ample refutation of the 'Holocaust' legend.

NOT ALL WERE INTERNED
Volume III of the Report of the ICRC, Chapter 3 (I. Jewish Civilian Population) deals with the "aid given to the Jewish section of the free
population" and this chapter makes it quite plain that by no means all of the European Jews were placed in internment camps but remained, subject to certain restrictions, as part of the free civilian population. This conflicts directly with the "thoroughness" of the supposed "extermination programme", and with the claim in the forged Hoess memoirs that Eichmann was obsessed with seizing every single Jew he could lay his hands on," In Slovakia, for example, where Eichmann's assistant Dieter Wisliceny was in charge, the Report states that "A large proportian of the Jewish minority had permission to stay in the country, and at certain periods Slovakia was looked upon as a comparative haven of refuge for Jews, especially for those coming from Poland. Those who remained in Slovakia seem to have been in comparative safety until the end of August 1944, when a rising against the German forces took place. While it is true that the law of May 15, 1942 had brought about the internment of several thousand Jews, these people were held in camps where the conditions of food and lodging were tolerable, and where the internees were allowed to do paid work on terms almost equal to those of the free labour market" (Vol. I, p. 646).
Not only did large numbers of the three million or so European Jews avoid internment altogether, but the emigration of Jews continued throughout the war, generally by way of Hungary, Rumania and Turkey. Ironically, post-war Jewish emigration from German-occupied territories was also facilitated by the Reich, as in the case of the Polish Jews who had escaped to France before its occupation. "The Jews from Poland who, whilst in France, had obtained entrance permits to the United States were held to be American citizens by the German occupying authorities, who further agreed to recognise the validity of about three thousand passports issued to Jews by the consulates of South American countries" (Vol. 1, p. 645).
As future U.S. citizens, these Jews were held at the Vittel camp in southern France for American aliens. The emigration of European Jews from Hungary in particular proceeded during the war unhindered by the German authorities. "Until March 1944," says the Red Cross Report, "Jews who had the privilege of visas for Palestine were free to leave Hungary" (Vol. 1, p. 648). Even after the replacement of the Horthy Government in 1944 (following its attempted armistice with the Soviet Union) with a government more dependent on German authority, the emigration of Jews continued.
The Committee secured the pledges of both Britain and the United States "to give support by every means to the emigration of Jews from Hungary, " and from the U.S. Government the ICRC received a message stating that "The Government of the United States... now specifically repeats its assurance that arrangements will be made by it for the care of all Jews who in the present circumstances are allowed to leave" (Vol. 1, p. 649).

http://christianparty.net/holocaustredcross.htm

http://monamontgomery.com/products/271304.htm

The Source of the six million figure is a Talmudic (Jewish Talmud) reference to a future holocaust in which six million Jews die.

The reason why they are claiming six million deaths in Nazi camps, even though that number vastly exceeds the number of Jews in Europe at the time, is because this reference in their scripture is something they fear deeply and wish to prevent at all costs.

The Ashkenazi Jews, which I have experience with honestly believe that prophecy is real, but can be manipulated.

They believe that prophets see into the future, and see what was believed and said, and then write that down as much as they reveal the word of GOD.

SO there is a group of Ashkenazi Jews who wish to make the six million figure HISTORY to prevent it from ever happening in the FUTURE by repeating this number over and over and over into the social concience, in the hope that prophets of old will also latch onto this, and report it as a factual event in the future, which would now be history.

In other words, they believe they can lie themselves a new future. I don’t think so – I think their hardest days are ahead and one thing is certain, the genie is out of the bottle and through the word, the real truth of Fukushima may be like silly putty slowly sinking into the carpet, eventually it will be TOTALLY sunk in the carpet and nothing will get it out.

THIS could cause the six million Jewish deaths the prophecy speaks of, and No, I do not believe they can lie their way out of it.

Read the books
Did Six Million Really Die ?
Richard E. HARWOOD

'Did Six Million Really Die?'
Report of the Evidence in the Canadian
'False News' Trial of Ernst Zündel – 1988Februari 2at 05:14am

WEER GETUIGE VAN RITUELE MOORDEN IN NEDERLAND

Onderstaand artikel verscheen oorspronkelijk op de website van Olympic Zion

Kevin Annett richtte een organisatie op, International Tribunal into Crimes of Church and State. Deze internationale organisatie verzet zich tegen het seksueel misbruik van kinderen door priesters, de systematische cover up door de Roomse en Anglicaanse kerk en het stilzwijgen van de overheid. Na Toos Nijenhuis en de advocate (zie onderstaand bericht), is er weer een getuige die bevestigt dat er hoogwaardigheidsbekleders betrokken zijn bij rituele moorden op kinderen in o.a. Nederland.

Dit is wat Kevin Annet openbaarde in zijn openbare bulletin. (11 juni 2014)

…De getuige, een gepensioneerde ambtenaar, heeft de naam van negen hoogste rechters, politici, Bilderberger lid George Soros en Prins Friso, de broer van de huidige koning van Holland, als deelnemers aan moorden op kinderen opgemerkt in Oudergem, België en Zwolle, Holland tussen 1996 en 2000. De getuige legde afgelopen maandag haar getuigenis af op video voor de onderzoeksrechter.

“In sommige bossen bij Oudergem, jaagden ze op naakte kinderen in het bos en schoten hen neer … dan hakten ze de penissen van de dode jongens af en hielden ze als trofeeën. Ik zag Belgische soldaten patrouilleren in de bossen voor bescherming van de mannen die de jacht uitvoerden, mannen als Prins Friso, Koning Albert van België en Mark Rutte, de minister-president warem aamwezig. Ik herkende George Soros in de jachtpartij ook, je weet wel, de miljardair. Hij is goed bevriend met Friso’s vrouw Mabel Wisse Smit. “

Friso, de jongere broer van Nederlandse koning Willem Alexander, overleed plotseling in het ziekenhuis vorig jaar, terwijl hij probeerde te herstellen van een “ski-ongeluk”. Zijn dood kwam net voor de publieke openbaring van de kindermoorden op hoog niveau door voormalig Belgisch Kamerlid Laurent Louis.

De getuige beschreef ook de aanwezigheid van “een katholieke geestelijke” bij een andere moord op drie minderjarige delinquenten in de buurt van Zwolle in Holland in 2004.

“Een crimineel syndicaat genaamd ‘The Octopus’ verstrekte de kinderen door hen weg te halen uit jeugdinrichtingen. Er waren drie van hen die dag, twee jongens en een meisje. Ieder van hen werden verkracht en gemarteld tot de dood volgde, in een huis in de buurt van Zwolle, die in handen waren van de gangsters. Friso was er, en een katholieke geestelijke die ik niet herkende omdat hij Engels sprak. Maar ik herinner me dat Friso hem ‘The Irishman’ noemde en hij verwees ook naar de Negen, of de groep van negen of zo. ‘ (http://wearechange.org/satanic-cult-global-leaders-murdering-children/)

De getuige was aanwezig bij de moorden en is een voormalig lid van de vermeende “Octopus” misdaad syndicaat die de drugshandel in Nederland en België regelde. Zij is de vierde insider die naar voren komt om rituele moorden te beschrijven door hoge functionarissen in Nederland en België… (Lees het hele artikel)

DE ANDERE VERKLARING VAN DE ADVOCATE OVER CRIMINELEN DIE SATANISCHE MOORD-VOORSTELLINGEN ORGANISEREN VOOR DE ‘ELITE’ VAN NEDERLAND. OOK PRINS FRISO WORDT GENOEMD!OVEREENKOMSTEN MET DOSSIER-DUTROUX.

Ik heb een paar martel- en moordvoorstellingen persoonlijk – op uitnodiging van de ‘zwaarcriminelen’ – bijgewoond. Ik ben ooggetuige geweest van de aanwezigheid van Johan Friso en coke-dame Mabel Wisse Smit daarbij en ik heb behoorlijk wat bestuurlijke prominenten (zelfs huidige ministers en een lid van de 2de kamer) daarbij herkend. De ‘zwaarcriminelen’ die die voorstellingen uitvoeren hebben mij verteld hoe ze zijn georganiseerd en dat Beatrix de toegangprijsen betaalde (ca € 10.000 per kaartje). De betreffende locatie kan ik blindelings aanwijzen. Vanaf het jaar 2000 zijn de politie en alle justitie-kopstukken van deze voorstellingen op de hoogte, alsmede de AIVD die bij de voorstelling waar ik aanwezig was een topmedewerker afvaardigde. Volgens de criminelen was dat ‘omdat de AIVD ook wilde zien wat daar gebeurde’.

Politie en OM doen niets met deze wetenschap. Justitie laat nog liever argeloze kinderen ontvoeren en in een voorstelling gruwelijk martelen en vermoorden dan dat zij die grootcriminelen oppakken. Bij Justitie is men ofwel doodsbang, ofwel zelf betrokken bij het verhaal net als vele prominenten. En dan heb ik het niet over de minsten: Beatrix, WA, Johan Friso, Mabel, Balkenende, Donner, Hirsch Ballin, Teeven, Opstelten, Rutte, Wilders, Berlijn, Brouwer, Akkerman, Den Hollander, en ga zo maar door. Neem de mooie professor Cyrille Fijnaut die bewust foto’s uit het dossier van Dutroux heeft verdonkeremaand (zijn laatste interview in de Volkskrant) om dezelfde grootcriminelen te beschermen en om daar vors financieel voordeel bij te verkrijgen. De werkelijke bestuurders van Nederland zijn een stelletje gore grootcriminelen, die met hand en tand door Beatrix en alle andere zeer chantabele bestuurders beschermd worden tegen vervolging. Ik wil er nog een verhaal aan vastknopen. In een bepaald jaar werden genoemde grootcriminelen op Koninginnedag door het koninklijk huis gebeld met het dringend verzoek om nog op diezelde dag een martel/moordvoorstelling voor Johan Friso te houden. De grootcriminelen weigerden. Hun vaste locatie stond die dag niet tot hun beschikking, zij hadden niets voorbereid er was ook nog geen slachtoffer “geregeld”. Bij het koninklijk huis was klaarblijkelijk de nood heel hoog: er werden enorme bedragen geboden om die voorstelling toch te geven. De grootcriminelen weigerden opnieuw. Maar toen werd er vanuit het koninklijk huis een zodanig groot aanbod gedaan, dat de grootcriminelen niet meer konden weigeren konden. De grootcrimenelen hadden het over een bedrag van meerdere tonnen, tussen de 250.000 en 500.000 . Dus de grootcriminelen hapten toe. Het bedrag van meerdere tonnen stond – ondanks de bankensluiting van die dag – binnen 10 minuten op de bankrekening van de grootcriminelen. Daarna zijn de grootcriminelen met de nodige haast de voorstelling gaan regelen. Gezocht werd naar een lokatie die afdoende was voorzien van afluister- en opnameapparatuur. De grootcriminelen kwamen uit bij een stacaravan in het noorden van het land. Daarna, vertelden de grootcriminelen, hebben ze het slachtoffer gewoon maar van de straat geplukt. Bij de daaropvolgende martel/moordvoorstelling in die stacaravan waren aanwezig de grootcriminelen, Johan Friso en zijn vaste psychiater. Alles mooi opgenomen. De naam Marianne Vaatstra heb ik niet horen noemen door de grootcriminelen. Maar het lijkt veel op de raadsels die de moord van dat arme meisje omgeven. Inclusief alle blokkades door mr Harm Brouwer eerder super pg bij het Landelijk Parket opgeworpen om het onderzoek naar haar moord vakkundig en blijvend te frustreren. In de Walpurgisnacht (30 april op l mei) moet er een offer worden gebracht. En in die nacht vond een gruwelijke moord plaats,waarschijnlijk in een stacaravan die spoedig daarna in vlammen opging. Micha Kat noemde als eerste dat hier een snuff movie was gemaakt en dat Johan Friso hierbij aanwezig was geweest. Maar al heel snel, 2 dagen later, werd met hoofdletters excuses aangeboden aan zijne koninklijke hoogheid JF. De plek waar alles zou gebeurd zijn was heel dicht bij een kerkje in Lichtaard waar satans-missen werden opgedragen en er altijd veel geblindeerde limousines aanwezig waren. Dit kerkje werd echter om die redenen zonder veel tamtam en ophef gesloten. En denk niet dat ik overdrijf. Deze zwaarcriminelen gaan letterlijk over lijken. Dus doe voorzichtig!

Friso

 

Februari 2at 05:11am

VS Veteranen leggen Zionistisch complot bloot

Amerikaans Congres in de greep van georganiseerde misdaad

Op een belangrijke internationale conferentie over de bestrijding van terrorisme en religieus extremisme begin december in Damascus in Syrië, kregen de aanwezigen met een zeer moedige en bijzondere senioren-delegatie te maken. Gordon Duff en zijn collega’s van Veterans Today (VT) reisden, ondanks diverse geavanceerde pogingen van de ‘Cabal’ om hun aanwezigheid te blokkeren, af naar Syrië en daar hield Gordon Duff een belangrijke en zeer onthullende toespraak over ISIS en wat en wie er nou werkelijk achter het terrorisme schuilgaat.

Vanuit 68 landen over de hele wereld waren er vertegenwoordigers uit het Amerikaanse leger en inlichtingendiensten aanwezig. Hij veranderde met zijn toespraak al snel de toon van de bijeenkomst. Verderop kun je de speech bekijken op de video, maar ook het transcript lezen dat ik heb vertaald in het Nederlands.

gordon dufEven over Gordon Duff. Gordon is een veteraan die in de oorlog in Vietnam heeft gevochten en hij maakt tegenwoordig deel uit van de Veterans Today, waar ik al eerder over schreef in andere artikelen. Hij is de Managing Director en Senior Editor van Veterans Today (VT) en is een geaccrediteerde diplomaat. Hij wordt algemeen wereldwijd aanvaard als een van de top intelligence specialisten. Hij beheert ‘s werelds grootste private inlichtingendienst.

Daarnaast heeft hij veel gereisd, zijn artikelen worden gepubliceerd in de hele wereld en hij is regelmatig te gast op TV en radio in tal van landen. Gordon Duff is een professionele chef-kok, wijn-enthousiast, fervent motorrijder en wapensmid, gespecialiseerd in historische wapens en restauratie. Zijn ervaring in het bedrijfsleven is gericht op energie en defensie technologie. Hij is de directeur van de Adamus Defensie Groep van Zwitserland.

Zijn toespraak is historisch te noemen, want deze is om een aantal redenen van groot belang. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een Amerikaans Intelligence Team van “non-activisten” een militaire briefing gaf voor een publiek zoals dit, waaronder de belangrijkste militaire leiders van diverse Tribal Forces vanuit heel Libanon, Syrië en Irak, samen met een Russische delegatie en vele anderen vanuit de wereld. Vóór deze historische toespraak van Duff, heeft niemand het ooit aangedurfd om de simpele waarheid over de ware problematiek te bespreken; dat het niet gaat om het terrorisme in het Midden-Oosten, maar dat het de effecten zijn van een grootschalige internationale georganiseerde misdaad gepleegd door de Cabal.

Hij verklaarde, dat wat er gaande is in Irak en Syrië met ISIS, niets te maken heeft met terrorisme, maar dat het simpel gezegd een misdaad is. Dat wil zeggen, het is het werk van een internationale misdadige Cabal (ook wel illuminati of ‘kliek’ genoemd, red.) die controle heeft gekregen over het Amerikaanse Congres. Ja, dit is een groot georganiseerd misdaad-probleem dat moet worden begrepen als de simpele oorzaak achter dit terrorisme.

Zijn toespraak verschoof tijdens deze conferentie onmiddellijk de focus van theoretische discussies over terrorisme en extremisme naar wat er werkelijk gaande is in deze wereld op een praktisch niveau, wie verantwoordelijk is en waarom ze het doen; het stelen van bedrijven en het martelen en doden van burgers, van hun eigen volk.

Duff identificeerde deze misdadige Cabal als Israëlisch en wees erop dat dit wereldwijd een misdaad is op een schaal zoals we nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Duff legde uit hoe het illegale besluit van het Hooggerechtshof in 2005 het mogelijk maakte voor de Israëlisch-Amerikaans georganiseerde misdaad-magnaat ‘Sheldon Adelson’, die nu vanuit Macao opereert, om in wezen de controle te kopen over beide kamers van het Congres bij de laatste verkiezingen en hem hiermee de mogelijkheid geboden heeft om het Congres onder controle te brengen van deze International Crime Syndicate, dat gespecialiseerd is in mensenhandel en verdovende middelen.

Duff noemde ook de Amerikaanse generaals McInerney en Vallely, als zijnde betrokken bij de organisatie van Daisch samen met senator John McCain.

Hij wees er ook op dat de minister van Defensie Chuck Hagel (die onlangs ontslag heeft genomen) degene was die de Amerikaanse bombardementen op Syrië heeft kunnen voorkomen in reactie op de valse-Vlag (gas-) aanval in Aleppo in Syrië.

Zie hier Gordon Duff’s historische toespraak op deze video. Of lees hier het transcript van zijn toespraak in het Nederlands.

In de dagen en weken die volgen is de verwachting dat dit misdaad-systeem zal kunnen veranderen na een dergelijke historische openbaarmaking op basis van harde Intel bewijzen.

Conclusie:

Whydowehavewars2Het is duidelijk dat Gordon Duff en zijn team grote moed hebben getoond door deze conferentie bij te wonen in Damascus en dat ze onze dank verschuldigd zijn voor dit werk waarmee ze de vredesbelangen vertegenwoordigen van de mensheid die hier geen stem in heeft.

Als de stof is neergedaald, zal de tijd moeten leren dat deze toespraak een grote omkering zal brengen in het criminele en schaamteloze misbruik van de Amerikaanse bevolking, nadat ze the US congress en de Amerikaanse generaals hebben gekaapt en gekocht met behulp van hun Intel connecties en met hun misbruik van miljoenen mensen in de wereld in verschillende naties, en met name in het midden oosten.

Geen Cabal of samenzwering van deze omvang kan bestaan behalve in het diepste geheim, maar dit geheim bestaat nu niet langer dankzij deze onthullingen en deze volledige openbaring. Hun misdaden zijn nu niet langer geheim en alle hoop is vervlogen voor deze aan Israël gelinkte criminele Cabal. Sommige zijn geindentificeerd als de IZCS (International Zionist Crime Cabal) die een alliantie hebben gevormd met de BCC (Bush Crime Cabal) die onlangs compleet is blootgelegd over het wereldwijde internet. Nu realiseren velen zich ook dat de BBC gevormd werd toen Bush-1 de moord op Kennedy organiseerde, en daarmee hun macht wist te verkrijgen, om vervolgens met hun operaties tot diep in de CIA binnen te dringen, in het leger, the Congress, het Justitiële apparaat en in de rechterlijke macht.

Als iemand eraan twijfelt dat ISIS / Daish werd opgericht in het kader van de ‘Macht van het geld’ van de Internationale Zionistische Crime Cabal (IZCS) afkomstig uit Israël die nu de controle heeft over het Amerikaanse Congres, overweeg dan dit. Alle ISIS / Daish gewonden worden naar Israël vervoerd voor een medische behandeling, waar alle kosten worden betaald en degenen die dat kunnen, worden teruggestuurd naar Irak of Syrië om daar onschuldige burgers aan te vallen, te martelen, te vermoorden en te beroven en te doen alsof ze islamitische terroristen zijn.

Dit wordt allemaal gedaan om verwarring onder de massa te creëren en om de bestaande regeringen te dwingen tot oplossingen voor hun eigen synthetische terrorisme dat echt niets meer of minder is dan een enorme operatie voor de georganiseerde misdaad om geld te verdienen en nog meer macht te verkrijgen. Hoe weten we dat deze criminele kliek echt controle heeft over het Amerikaanse Congres? We hebben nu de werkelijke specifieke bewijzen die het misdrijf van de Cabal’s controle over het Congres door het gebruik van grote steekpenningen en doodsbedreigingen heeft blootgelegd.

En het ergste van dit alles is het vermogen van de criminele Cabal om de Amerikaanse generaals en een zittende Amerikaanse senator gebruiken voor het opstarten en uitvoeren van ISIS / ISIL / Daish. Dit is echt walgelijk, maar er is eigenlijk nog meer aan de hand. De eerlijke fractie van het Amerikaanse leger is nu gericht op sommige ISIS posities, dus waar we eigenlijk nu mee te maken hebben, is een geheime Amerikaanse Burgeroorlog die wordt uitgevochten in Irak. En nu heeft China de militaire hulp aan de Iraakse regering aangeboden. Tenzij John McCain wordt gestopt in zijn aankomende benoeming tot voorzitter van het Gewapende Dienst Comité, kan hij in staat zijn om ernstige druk uit te oefenen en in staat zijn om Amerika in een andere oorlog dan in Irak te manoeuvreren (misschien Syrië, Iran en Oekraïne) en zijn daden kunnen leiden tot een nucleaire derde wereldoorlog met de Russische Federatie en president Poetin, die er onderhand schoon genoeg van heeft.

Petje af en eerbewijzen voor Gordon Duff en zijn team die nu de zaken recht proberen te zetten en de grote moed hadden die nodig is om dit voor de eerste keer openbaar te maken. Nu de meeste van de veiligheidsdiensten en Intel Units in de wereld deze waarheid kennen die voor vele jaren verborgen is gehouden met behulp van miljarden dollars van de Cabal, weten ze daarnaast ook met grote helderheid wie het zijn die deze terreurdaden plegen.

Binnen twee weken na deze internationale conferentie in Damascus, verscheen Gordon Duff in een talkshow in Engeland en onthulde nog eens een andere aanzienlijke hoeveelheid nieuwe informatie. Op 16 december was hij te gast in de Richie Allen show in Engeland en sommige zaken die ter tafel kwamen in dit interview zijn op zijn zachtst gezegd verbazingwekkend.

Duff knoopte vele eindjes aan elkaar en verhelderde wat eerder erg verwarrend was. Dit interview is waarschijnlijk het meest onthullende interview ooit op het gebied van International Security en Intel zaken. We gaan het verder afwachten in de komende tijd wat er zal gaan gebeuren…

Bron: http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/12/vs-veteranen-leggen-
zionistisch-complot-bloot/#.Vq5ZdOZm6Ht

Duff

 

Februari 2at 05:07am

PepsiCo Finally Comes Clean And Admits The Truth About Their Bottled Water

Bottled water is one of the greatest marketing scams of the modern age. Take PepsiCo’s Aquafina brand, for example. Just by including a picture of mountains on the label, we are led to believe that this water originates from a natural drinking source. It’s essentially the same tactic that is used by several companies who bottle and sell water to the masses, as well as by food manufacturers who wish us to believe their products are ‘natural.’

Pepsico recently admitted that Aquafina is really just tap water, so ask yourself, why do we pay 2,000x the price of tap for it?

Nestle’s Pure Life and Coca-Cola’s Dasani, the world’s largest corporate water brands, are also guilty of this kind of willful misdirection. Three years ago, Coca-Cola admitted that Dasani is just filtered tap water.

In 2007, Corporate Accountability International, based in Boston, pressured the U.S. manufacturer of Aquafina bottled water to make it clear that the drink is made with treated tap water. They said that PepsiCo was guilty of misleading marketing practices used to “turn water from a natural resource into a pricey consumer item.”

Although this effort began several years, activists are still pressuring the company to label all of their bottles with something that, truly, should be public knowledge.

“New labels will spell out “public water source,” acknowledging the bottled brand’s shared origin with tap water. Aquafina is then purified through a seven-step process, stripping it of minerals and other contents commonly found in municipal water supply.” (source)

So, it seems not all of the bottles were labelled, which is why RT news as well as Greenpeace have also joined in to contribute to the bad press for bottled water, and we are happy to do the same. It’s just another opportunity to provide the masses with the truth about bottled water.

Important Facts About Bottled Water

1. Bottled Water is More Expensive Than Tap Water

According to Business Insider, the bottled water industry “grossed a total of $11.8 billion on 9.7 billion gallons (of water) in 2012, making bottled water about $1.22/gallon nationwide and 300x the cost of a gallon of tap water. If we take into account the fact that almost 2/3 of all bottled water sales are single 16.90z (500mL) bottles, though, this cost is much, much higher: about $7.50 per gallon, according to the American Water Works Association. That’s almost 2,000x the cost of a gallon of tap water and twice the cost of a gallon of regular gasoline.”

The article goes on to mention several other shocking statistics, like the fact that bottled water consumption and sales have increased approximately 350% respectively since the tracking of the dollar amounts in 1991. In that year alone, Americans spent $2.5 billion on 2.4 billion gallons (about $1.07/gallon).

The plastic bottles of water we buy every week in the United States alone could circle the globe five times. That’s not a comfortable thought, and it should have us questioning our activities on the planet, and whether or not the convenience is worth the cost in ecological damage.

2. Potentially Harmful Chemicals In Bottled Water

Truth is, it takes a lot of oil to make plastic bottles. The amount of oil it takes to make plastic water bottles in the United States alone could fuel approximately one million cars and light trucks for a year. (source)

Not long ago, German researchers discovered endocrine disrupting chemicals (EDCs), that could adversely affect development and reproduction, to be contained in 18 popular name brand bottled water products. Of the 24,520 suspect chemicals found to be present in bottled water, the one that showed consistent results and illustrated anti-androgenic and anti-estrogenic activity was di(2-ethylhexyl) fumarate (DEHF). Endocrine disruptors are chemicals that can interfere with the hormone system; they can cause cancerous tumors, birth defects, cardiovascular disorders, metabolic disorders, and, as mentioned earlier, other developmental disorders.

“An increasing number of in vitro studies reports the presence of EDCs in bottled water [12], [13], [14], [15], [17]. With previous studies focusing on estrogenicity, the present work provides evidence for an additional contamination with steroid receptor antagonists. Using an optimized extraction procedure, we detected antiestrogens and antiandrogens in the majority of analyzed bottled water products. Moreover, the antagonist activity was very potent. An equivalent of 3.75 mL bottled water inhibited estrogen and androgen receptor by up to 60 and 90%, respectively. . . . From a broader perspective, bottled water from six different countries has been found to contain estrogenic [12], [13], [14], [15], [17], antiestrogenic, and antiandrogenic (this study), as well as androgenic, progestagenic, and glucocorticoid-like chemicals [16]. This demonstrates that a popular beverage is contaminated with diverse-acting EDCs.” (source)

Researchers used spectrometric simulation to narrow down their findings to DEHF as the only possible EDC giving rise to harmful activity. DEHF is also known as an anti-estrogenic compound, which means that another unidentified EDC must be present in the samples that showed anti-androgenic activity

3. Bottled Water Could Potentially Be of Lower Quality Than Tap Water

Not long ago the city of Cleveland conducted a test on the Fiji Water brand and discovered that their water actually contained traces of arsenic, while the city’s own water supply did not.

How is this possible?

“Bottled water manufacturers are not required to disclose as much information as municipal water utilities because of gaps in federal oversight authority, according to reports released yesterday by government auditors. Bottom line: The Food and Drug Administration oversees bottled water, and U.S. EPA is in charge of tap water. FDA lacks the regulatory authority of EPA, John Stephenson of the Government Accountability Office told a House panel.” – Sarah Goodman of the New York Times

The list is a long one, and it’s pretty ridiculous when you think about the fact that there are almost one billion people on this planet who do not have access to clean drinking water. More frustrating still is the reality that it doesn’t need to be this way. Children are dying by the minute from waterborne diseases and we have spent billions of dollars trying to vaccinate these populations, yet the same level of effort is not being made to provide clean drinking water to various communities around the world.

Aquafina

 

Februari 2at 05:02am

Red Blood Cells And Smart Meters

For those who wonder if there are any health issues or problems from exposure to Smart Meters and the electromagnetic frequencies they emit, here is a short video which shows three samples of blood examined using a Darkfield Microscope.
http://www.davidicke.com/headlines/red-blood-cells-and-smart-meters/

 

 

 

Februari 1at 05:19am

Het verhaal wat achter het lokaal boycotten zit van mijn kunst.

De lokale kunstwereld wordt blijkbaar bepaald door de MCB en daar zit de heer L. Capriles sr. achter.

Vele jaren geleden was ik die weigerde om naar zijn pijpen (geld) te dansen en ging geen dikke leningen aan voor mijn galerie en ik tekende niet zoals deze man het wilde. Daarom werd mijn werk bestempeld als "niet genoeg Antilliaans". Het was deze man persoonlijk die mij uit de internationale exposities schrapte wat later mij medegedeeld werd door toentertijd het reclamebureau Code Advertising. Ook verplichtte hij de lokale galeries, die blijkbaar ALLEMAAL werken met MCB geld, mij niet langer meer expositieruimte te bieden! Dat werd later bevestigd door de oud-eigenaresse van Galerie 86, mevr. Blok die net voor haar sterven mij nog haar excuus aan geboden heeft dat ze niets anders kon doen dan mij te weigeren voor bepaalde buitenlandse exposities. Het was volgens haar woorden "John Baselmans eruit of geen geld meer van de bank voor de galerie"!

Lang ben ik nog gesteund geweest door het bedrijfsleven en kreeg ik nog mijn exposities via Sectie Cultuur, heer Pacheco Domecase maar die gingen afhaken toen ook daar druk op werd gezet. Het ging zelfs zover dat de bank er alles aan gedaan heeft om mijn lokale reclamebureau de grond in te werken en naar horen zeggen lokale bedrijven verbood om mij te nemen als zijnde hun reclamebureau. Er werd mij tot 3 maal toe mega bedragen, als zijnde bedrijfskapitaal, aangeboden door deze bank met het doel om mij zo later buitenspel te zetten. Ik weigerde tot drie maal toe dit bedrijfskapitaal, deze injecties. Ik bleef werken voor grote lokale bedrijven en de overheid waar de bank kennelijk minder vat op had. Ik heb NOOIT gedanst naar de pijpen van welke bank dan ook! Het zit bovengenoemde bank kennelijk nog steeds dwars gezien het feit dat ik alsmaar geweigerd word door de lokale galeries.
Dat bewijst ook dat de lokale kunstwereld nog steeds in handen van de bank is. Dat alles onder het mom van dat het alleen maar lokaal werk (lees maskers en donkere mensen) moet zijn wat werkelijk als lokale kunst betiteld mag worden. Daarom heb ik mij teruggetrokken van deze vuile lokale "kunstmaffia" praktijken en maak ik werk wat IK mooi vind en waarbij IK achter sta. Ik maak geen werk zoals het een select groepje wil opdringen! Hierdoor kan ik stellen dat ik een van de weinige vrije kunstenaars ben van deze eilanden. Wat je duidelijk ziet in de lokale kunstwereld is dat deze gebukt gaat onder veelal commerciële "rommel" ten koste van die kunstenaars die hun hart en ziel vastleggen.

Ik kan met trots zeggen dat ik me niet heb om laten kopen door de lokale kunstmaffia en de enkele personen die zich uitgeven als "kunstkenners" die allen onder druk staan van bovengenoemde bank en hun geld.

John Baselmans

Drawing John H Baselmans

 

Februari 1at 05:13am

Is Curacao een politiestaat?

 

Men is duidelijk angst aan het kweken net zoals men bezig is rond de wereld.
De vraag is: wat zit hier werkelijk achter want we weten allemaal dat ook hier binnenkort de algehele controle komt door komst van de VERI CHIP.

En we blijven het allemaal slikken.

 

Februari 1at 05:08am

10,000 refugee children are missing, says Europol


The EU’s criminal intelligence agency warns pan-European gangs are targeting minors for sex work and slavery

At least 10,000 unaccompanied child refugees have disappeared after arriving in Europe, according to the EU’s criminal intelligence agency. Many are feared to have fallen into the hands of organised trafficking syndicates.

In the first attempt by law enforcement agencies to quantify one of the most worrying aspects of the migrant crisis, Europol’s chief of staff told the Observer that thousands of vulnerable minors had vanished after registering with state authorities.

Brian Donald said 5,000 children had disappeared in Italy alone, while another 1,000 were unaccounted for in Sweden. He warned that a sophisticated pan-European “criminal infrastructure” was now targeting refugees. “It’s not unreasonable to say that we’re looking at 10,000-plus children. Not all of them will be criminally exploited; some might have been passed on to family members. We just don’t know where they are, what they’re doing or whom they are with.”

The plight of unaccompanied child refugees has emerged as one of the most pressing issues in the migrant crisis. Last week it was announced that Britain would accept more unaccompanied minors from Syria and other conflict zones. According to Save the Children, an estimated 26,000 unaccompanied children entered Europe last year. Europol, which has a 900-strong force of intelligence analysts and police liaison officers, believes 27% of the million arrivals in Europe last year were minors.

“Whether they are registered or not, we’re talking about 270,000 children. Not all of those are unaccompanied, but we also have evidence that a large proportion might be,” said Donald, indicating that the 10,000 figure is likely to be a conservative estimate of the actual number of unaccompanied minors who have disappeared since entering Europe.

In October, officials in Trelleborg, southern Sweden, revealed that some 1,000 unaccompanied refugee children who had arrived in the port town over the previous month had gone missing. On Tuesday a separate report, again from Sweden, warned that many unaccompanied refugees vanished and that there was “very little information about what happens after the disappearance”.

An entire criminal infrastructure has developed over the past 18 months around exploiting the migrant flow
Brian Donald, Europol chief of staff

In the UK the number of children who disappear soon after arriving as asylum seekers has doubled over the past year, raising fears that they are also being targeted by criminal gangs.

Mariyana Berket, of the Organisation for Security and Cooperation in Europe (OSCE), said: “Unaccompanied minors from regions of conflict are by far the most vulnerable population; those without parental care that have either been sent by their families to get into Europe first and then get the family over, or have fled with other family members.”

Donald confirmed Europol had received evidence some unaccompanied child refugees in Europe had been sexually exploited. In Germany and Hungary, the former a popular destination country for refugees and migrants, with the latter an important transit state, large numbers of criminals had been caught exploiting migrants, he said. “An entire [criminal] infrastructure has developed over the past 18 months around exploiting the migrant flow. There are prisons in Germany and Hungary where the vast majority of people arrested and placed there are in relation to criminal activity surrounding the migrant crisis,” said Donald.

The police agency has also documented a disturbing crossover between organised gangs helping to smuggle refugees into the EU and human-trafficking gangs exploiting them for sex work and slavery. He said that longstanding criminal gangs known to be involved in human trafficking, whose identity had been logged in the agency’s Phoenix database, were now being caught exploiting refugees.

“The ones who have been active in human smuggling are now appearing in our files in relation to migrant smuggling,” said Donald.

Europol will take evidence from organisations working on the Balkans route, which requested a meeting with the law enforcement agency specifically to discuss children vanishing. “Their concern is in relation to the number of unaccompanied minors. They’re asking for help in identifying how these children are identified and then brought into the criminal infrastructure. They’re dealing with this on a daily basis, they’ve come to us because they see it as a big problem.” He warned the public to be vigilant, stating that most child refugees who had gone missing would be hiding in plain sight. “These kids are in the community, if they’re being abused it’s in the community. They’re not being spirited away and held in the middle of forests, though I suspect some might be, they’re in the community – they’re visible. As a population we need to be alert to this.”

Europe’s chaotic approach to the migration crisis led last week to calls for Greece to be removed from the open-borders Schengen zone, a development that a senior UN official has described as a “new nadir” in the EU’s approach.

Writing in the Observer, the UN special representative on migration, Peter Sutherland, said such a move would “effectively transform it [Greece] into an open-air holding pen for countless thousands of asylum seekers. The idea is inhumane and a gross violation of basic European principles”.

bron: http://www.theguardian.com/world/2016/jan/30/fears-for-missing-child-refugees

Child

This is a golden time for our freemasons and their clubs

 

Februari 1at 05:03am

They FRAMED Bill Cosby With Fake Rape Allegations To Stop Him From Buying NBC

Ex-Illuminati member says Bill Cosby is under massive attack by the feared Illuminati. The vilest conceivable claims are being made against him. Who would want to operate under such a burden, especially a person in the public eye? The accusers are women who have worked with the Illuminati in the past and were paid to wildly state they are all victims of rape.

The spewers of this hate are all fabricators. Moreover, without exception they are suppose “victims” of Bill Cosby. Moreover, what extreme hate they are spewing, all under the guise of righteous indignation, all under the protection of the Illuminati who already control a large portion of the global media from the music industry to television.

It should be noted that Whoopi Goldberg has defended Mr. Cosby, asking for hard evidence of the claims. Few if any others have done so, upholding the false witnesses or at least showing sympathy, tolerating their claims. All these so called “victims are paid large amounts of money to make this wild and outrageous claims about Bill Cosby” say Ex-Illuminati member. Bu why? And why make this allegations now? Ex-Illuminati member tells says Bill Cosby, NBC’s biggest star of the 80’s, was trying to buy the television network from its current owner, the General Electric Company.

Norman Brokaw, the chief executive of the William Morris Agency and Mr. Cosby’s personal agent for 30 years, confirmed yesterday that he had discussed Mr. Cosby’s intention to make an offer for NBC with Robert C. Wright, the network’s president. Illuminati leader who control NBC would lose power of the television company if Bill Cosby purchased it the only way to stop the putchase was to ruin Bill Cosby and they started with fake rape allegations.

With no hard evidence the Illuminati had succeeded and destroyed Bill Cosby’s image. Only one woman has came forward a Wilhelmina Model and she admitted being paid to destroy Bill’s reputation.

Cosby

 

Februari 1at 05:00am

RIVM: ’Relatie zika en geboortedefecten nog niet aangetoond’

Britse wetenschappers hebben Europese paren opgeroepen ten minste 28 dagen geen onbeschermde seks te hebben na terugkeer uit een met het zikavirus besmet land, zoals Brazilië of Mexico (en nog 21 landen waar de zika-verspreiding thans is vastgesteld). Mannen zouden gedurende deze periode condooms moeten gebruiken, vrouwen zouden seks zónder dit voorbehoedmiddel moeten afwijzen – ook als zij nog maar kort in verwachting zijn.

De achtergrond van hun waarschuwing is duidelijk: een zwangerschap zou kunnen eindigen met de geboorte van een kind met ’microcefalie’, een ernstige aandoening van het centraal zenuwstelsel waarbij de hersenen achterblijven in hun ontwikkeling en de schedel opvallend klein blijft: het voorhoofd is plat of smal, de oren in verhouding nogal groot.

Bij ’kinderen met een klein hoofdje’ is dikwijls (maar niet altijd) sprake van ernstige verstandelijke beperking, al dan niet gecombineerd met een vertraagde motorische ontwikkeling en aangeboren afwijkingen in andere orgaansystemen. Microcefalie staat, aldus de Hersenstichting in Den Haag, niet altijd op zichzelf en kan onderdeel zijn van verschillende syndromen of chromosoomafwijkingen.

Microcefalie kan infecties, stofwisselingsziekten maar ook een erfelijke aandoening als oorzaak hebben. De diagnose wordt gesteld door de schedelomvang te meten en die te vergelijken met wat normaal zou zijn op grond van zwangerschapsduur, leeftijd en/of geslacht. Met een CT-scan of MRI-scan van de hersenen kan de omvang van de aanlegstoornissen van de hersenen worden bepaald. De latere kansen van het kind zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van welke hersengebieden zijn aangedaan dan wel ontbreken.

Kinderen met microcefalie bewegen vaak onhandig en lomp, soms ook is er een slechte spiercoördinatie. Ze praten daardoor ook onduidelijk, dit speelt vooral bij jongens. Spasmen komen vaak voor. Deze vaak emotionele kinderen hebben iets meer kans op epilepsie, en later op hersentumoren.

Dit bij velen onbekende (schrik)beeld van kinderen met een kleine schedelvorm leidt momenteel tot paniek op wereldschaal. Vergeten wordt evenwel dat dergelijke kinderen reeds deel uitmaken van élke samenleving op aarde. Ook de Nederlandse. Schattingen naar het vóórkomen van microcefalie lopen uiteen van 1 op zesduizend tot 1 op 1300 pasgeborenen per jaar – zónder dat sprake is van een zika-besmetting.
Actuele stand onderzoek

Of het zika-virus ook daadwerkelijk leidt tot meer gevallen van microcefalie, zoals thans door zeer velen wordt aangenomen, is slechts een vermoeden. ,,En wetenschappelijk zeker nog niet aangetoond”, zegt dr. Aura Timen van het RIVM te Bilthoven. Zij is hoofd van het Centrum Landelijke Coördinatie Infectieziektenbestrijding. Wereldwijd vindt naar die klemmende vraag op dit moment onderzoek plaats, ook aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Timen: ,,De actuele wetenschappelijke stand van zaken is deze: we hebben een onzekere situatie rond zika. Inderdaad komt microcefalie óók zónder het zikavirus voor. In een land als Brazilië worden elk jaar circa 30.000 kinderen met een kleine schedel geboren. De aanwijzing die ons grote zorgen baart is, dat in het noordoosten van Brazilië nu opvallend veel meldingen komen over nieuwgeborenen met een kleine schedel en een beperkte herseninhoud. Het gaat hier om een gebied met een arme bevolking, een achterblijvende infrastructuur en een slechte waterhuishouding waarin de Aedes-mug, die het virus verspreidt, goed gedijt.”

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.