Banner Watamula

AA   AA  
       
 

Februari 2017 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       

Februari 15at 05:11am

Topic

Nederlandse Schotte vete

Achter de hele Schotte vete zit Nederland die absoluut niet toelaat dat er cocaine binnen komt via een ander kanaal dan de Italiaanse maffia naar hun koning.

De machtsstrijd is in volle gang en er zal wederom veel geld gepompt worden om de verkiezingen zo te draaien dat de Zuid Amerikaanse maffia geen greep krijgt.

Let simpel hoe de gouverneur van Curacao draait en wringt om de Zuid Amerikaanse groep te weren uit de lokale politiek.

Hoeveel geld zal hier niet verdwijnen en hoe zal de justitiele macht niet moeten "aanpassen" om veroordelingen te krijgen.

Zelfs het echtpaar Knoops is de "kronkels" van het Antilliaans / Nederlands recht opgevallen.

Rutte

 

Februari 15at 05:08am

U gelooft ook in sprookjes?

Gigantisch kantorencomplex voor internationale handel

Airport Holding (CAH) en C-MCC Development Group hebben vanmiddag een long lease overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een kantorencomplex op 82,5 hectare grond nabij de luchthaven. Het complet zal de economische status van een free trade zone toegekend krijgen.

Het Amerikaanse C—MCC zal de internationale handel in commodities Faciliteren, zoals goud, diamanten, olie en staal.
Ook zal de ontwikkelingsgroep gebruik maken van de toegevoegde waarde van de diepwater-haven, luchthaven en technologische faciliteiten van het eiland.
De ontwikkeling van C-MCC Worldwide Free Trade Zone is een onderdeel van het Airport City Masterplan en zal functioneren als de ?nanciële motor voor de verdere ontwikkeling van het grondgebied van de luchthaven, alsook voor het aantrekken van nieuwe internationale bedrijven, handel en toerisme. Het wordt een ?nancieel centrum voor banken, verzekeringsmaatschappijen, en accountantskantoren.

Volgens CAH zullen door het project de Curacaoselucht-en scheepvaartsectorenanderesectomn worden versterkt.
Het project moet Curacao op de kaart zetten als de gateway van het westelijk halfrond voor internationale handel in commodities.

Met het project is meer dan 900 miljoen dollar gemoeid.
Over een periode van tien jaar zullen er volgens CAH 11.000 directe arbeidsplaatsen binnen de C-MCC Worldwide Free Trade Zone ontstaan.
Naar schatting ral de spin-06‘ 15.000 extra banen op het eiland creëren.

Point

Het gedeelte luchthaven is al heel lang in handen van onze zeer bekende Italiaanse don die er alles aan doet om zijn bloedgeld te steken in dit stuk land.
Daarom is het deel Campo ook belangrijk en wordt er alles aan gedaan dit ook in handen te krijgen.
Lees even goed de aantal werkplaatsen en het gehele zwetsverhaal over het opkrikken van de economie.

Iemand al C-MCC gegoogled? Is niet opgevallen hoe weinig te vinden is over deze groep?
En dat deze groep zetelt in Canada en NIET Amerika!
Mensen, dit alles is het wassen van drugs en gokgelden zoals de Italiaanse maffia dat wereldwijd doet.

Hato

 

Februari 15at 05:06am

“Zonde van je tijd”

Hoogleraar adviseert geen NOS Journaal meer te kijken

Emeritus hoogleraar Cees Hamelink vindt dat overheden en media de hand in eigen boezem moeten steken, in plaats van anderen te beschuldigen van nepnieuws.
Hij adviseert geen NOS Journaal meer te kijken. “Als je het NOS Journaal kijkt om te weten wat er in de wereld gebeurt, dan is het zonde van je tijd.”
Er zijn veel alternatieve bronnen met informatie die je meer greep biedt op de werkelijkheid en die beter blijft hangen.

Illusie
Hamelink merkt daarnaast op dat kranten, met name de Volkskrant, erg opiniërend zijn geworden.
Het is volgens hem een illusie dat je goed op de hoogte bent als je maar genoeg kranten in huis haalt.
“Ze behandelen dezelfde thema’s en hanteren dezelfde invalshoeken,” zegt hij. “Vaak weinig kritisch en afstandelijk.”

Grootste leugenaars
De hoogleraar stelt dat de media meestal niet zelf liegen, maar vooral leugens van anderen, met name overheden, verspreiden.
“Dat zijn altijd de grootste leugenaars geweest, de grootste producenten van wat we nu nepnieuws noemen,” zegt hij.
“Op zijn minst kun je dus zeggen dat de media medeplichtig zijn aan het verspreiden van nepnieuws,” vervolgt hij.

Bereidheid
“Zie de oorlogen in Srebrenica, Kosovo, Irak, Libië, en nu ook in Syrië en Oekraïne. De journalisten zijn daar zelf niet de grote leugenaars, dat zijn de spindoctors en pr-professionals van overheden en inlichtingendiensten,” klinkt het.
Hoogleraar Hamelink wijst erop dat zij veel onware verhalen over genocide, verkrachtingen en andere gruwelijkheden verzinnen, die door journalisten klakkeloos worden overgeschreven.
Hoe gevaarlijker een ‘vijand’ wordt afgeschilderd, hoe meer de bereidheid onder het volk toeneemt om ten strijde te trekken.

Groter kwaad
Het bestrijden van nepnieuws door overheden ziet Hamelink als een groter kwaad dan het bestaan ervan.
“Overheden hebben altijd geprobeerd nieuws te manipuleren, te beïnvloeden,” zegt hij. “Ze kunnen dus het argument van nepnieuws gebruiken om nieuws te bestrijden dat niet nep is.”
Professor Hamelink vindt dat het publiek best wat kritischer mag worden.

Brood en spelen
“De mediaconsument die tevreden is met brood en spelen en die niet wil weten hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt, roept de leugens over zich af,”
legt hij uit.
“Het begint met mensen die de krant op de mat krijgen en gemakshalve aannemen: Het zal wel waar wezen. Dan kun je die krant net zo goed niet lezen.”
Van kritisch wetenschappelijk onderzoek naar de rol van de media in de samenleving is bijna niks meer over, besluit Hamelink.


Hoogleraar

 

Februari 15at 05:04am

The best sign ever made

Sign

 

Februari 15at 05:02am

Russian Icebreakers Stuck in the Arctic Global Warming

Icebreakers make historic Arctic voyage, then get stuck in frozen sea on return journey

Vessels could be marooned ‘for a week’ in East Siberian Sea after getting caught in thick ice.

Bulk carriers Sinegorsk and Johann Mahmastal made a successful midwinter cargo crossing from Arkhangelsk to Russia’s northernmost port of Pevek, Chukotka, escorted by icebreakers Kapitan Dranitsyn and Admiral Makarov.
It was the first such crossing since Soviet times, and the ships delivered supplies for the supplies for the world’s first floating heat and power plant to be assembled in Chukotka after a journey lasting from 14 December to 7 January.
The ease of the sailing is seen as a sign that climate warming in the Arctic can open up shopping lanes even in midwinter. But the climate remains unpredictable as the four vessels have discovered on their return route.
They are currently trapped by sudden thick ice around Chukotka’s northernmost cape Shelagsky, some 24 nautical miles from Pevek, in some of Russia’s most exposed waters.

Ruslan Nazarov, chief of Chukotka’s emergencies service, said: ‘The ice around Cape Shelagsky is at 10 points. The ice fields are more than one metre thick. The ice compression is strong and hummocks are higher than 2.5 metres.

Point

En de aarde was toch aan het verwarmen?
Deze farce van global warming wordt meer en meer bewezen.

Ice

 

Februari 14at 05:09am

Opinion

Curaçaose (maffia) politiek

Het is niets nieuws, vanaf 2010 schrijf ik al over. Dat sinds ik het totale plaatje plus bewijzen heb ingediend bij de toenmalige Gouverneur voor verder onderzoek.

De politiek is al vele tientallen jaren afhankelijk van het maffia geld en bekende waren in die tijd blijkbaar wel; Huck, Peeters en Godeth samen met vele andere. Personen die vele mensen achter zich wisten te “kopen” om zo op die heerlijke stoel te zitten.

Nu praten we over 2 maffia groepen die alsmaar strijden om de macht en het zijn ook 2 groepen (PAR-PNP-MAN enz) die tot voor kort de sterkste waren omdat daar de Italiaanse gok/drugs maffia duidelijk achter zit en alles bepaalde op dit eiland. De tegenpool was tot voor kort nog niet zo machtig en kwam hoofdzakelijk vanuit Zuid Amerika en de daaraan gebonden drugskartels.

Wat wel zeer opvallend was dat beide wel onder één toeleverancier werken (koninklijkhuis) en het wordt tot de dag van vandaag allemaal naar Nederland verscheept en dat op diverse manieren (zie de huidige berichten).

Nu zijn de machtsverhoudingen wat veranderd omdat alle gegevens van de maffia sinds het tijdperk heer Schotte op straat liggen. Men kent elkaar nu door en door en men weet wat voor geld en wie er in te trekken is om aan de macht te komen. Geld is geen probleem voor beide groepen als ze maar aan de macht komen. Doch de macht zal nimmer tot aan één groep behoren al doet de Italiaanse maffia hun uiterste best de moord op heer Wiels te schuiven op de Zuid Amerikaanse maffia in de naam van heer Schotte en Dos Santos.

Dat komt omdat er grote banken en accountants hun namen veilig willen stellen en willen zorgen dat de ogen zeker niet gericht gaan worden naar de Italiaanse hoek. Het is die hoek die de vuile spelletjes opzetten en zo ook weer de laatste verkiezing. Men wist dat men de greep kwijt is maar door enkele smerige zetten, in de vorm van een lichtelijke lijkende staatsgreep, dacht men de macht te behouden en zo ook de zaak Wiels te kunnen blijven afschermen. Buiten dat moest zo snel mogelijk het schaduwbankieren legaal gemaakt worden wat de Italiaanse tak vele miljarden en de macht weer definitief in handen zou brengen.

Was het dat PS dit door had? Zijn er dan toch papieren van heer Wiels naar boven gekomen? Of is er duidelijk dat de werkelijke macht nu aan de Zuid Amerikaanse kant ligt? Wat wel duidelijk is, is dat men zelfs met een herverkiezing en mogelijk wederom verder manipuleren van cijfers, toch de Italiaanse tak vast wil houden. Dat via het omkopen van zowel de politiek als het afpersen van de rechterlijke macht.
Het gaat ver, het gaat diep, door een gehele eilandelijke bevolking diep in de maffia te trekken en zelfs deze verkoopt aan een China die niets meer dan geldsluizen is. Dit alles is wel erg en zeer kwalijk te nemen.

Laten we de gehele politiek naar huis sturen en alle partijen ontbinden en alle politici vervolgen. Laten we starten met een integere zakelijke groep die het eiland Curaçao gaat schoonvegen. Dat tegelijkertijd met een totaal ander juridisch systeem met zuivere integere rechters.

John H Baselmans-Oracle

 

Topic

Februari 14at 05:07am

Uit de oude doos

Staatssecretaris Berkel in gezelschap van Adriaan (Dutch) Schrier, Rudy Pizziolo en Mike Schoon van het Sea Aquarium en Paul Hoetjes van de Directie Volksgezondheid.

Heren Schrier en Pizziolo op een foto, beide goede vrienden van de Nederlandse koning Willem Alexander.
Allen hebben dezelfde business.

Pizziolo

 

Februari 14at 05:06am

Claim of returning Snowden to Trump is nonsense says Russia

‘U.S. intelligence has collected information that Russia is considering turning over Edward Snowden as a “gift” to President Donald Trump — who has called the NSA leaker a “spy” and a “traitor” who deserves to be executed.

That’s according to a senior U.S. official who has analyzed a series of highly sensitive intelligence reports detailing Russian deliberations and who says a Snowden handover is one of various ploys to “curry favor” with Trump. A second source in the intelligence community confirms the intelligence about the Russian conversations and notes it has been gathered since the inauguration.

Snowden’s ACLU lawyer, Ben Wizner, told NBC News they are unaware of any plans that would send him back to the United States.’

Point

Men wordt toch simpel van al die berichten die nergens op slaan.
Gaan mensen dan echt niets na en het is duidelijk dat de mens een schaap is dat wat hen voorgezet wordt maar als waarheid aanneemt.

Snowden

 

Februari 14at 05:05am

Problemen in de bovenkamer

- Geval een

Stiefvader slaat Yanis (5) dood met zaklamp omdat hij in bed plaste

Het lichaam van Yanis (5) werd een paar honderd meter van zijn huis gevonden.

Frankrijk is geschokt door de dood van de vijfjarige Yanis. Het jongetje overleed nadat zijn stiefvader hem voor straf uren in de kou had laten lopen en met een zaklamp had geslagen. Dat gebeurde omdat Yanis in bed zou hebben geplast.

Daarom werd hij voor straf in zijn onderbroek naar buiten gestuurd. Zijn stiefvader dwong hem kilometers te lopen in de kou en sloeg hem herhaaldelijk met een zaklamp op zijn hoofd. Die klappen waren zo hard dat Yanis het niet overleefde.

Het lichaam van Yanis werd maandagnacht gevonden in Aire-sur-La-Lys in het noorden van Frankrijk, een paar honderd meter van zijn huis. Zijn moeder en stiefvader hadden de hulpdiensten zelf gebeld. Eerst werd gedacht dat hij was bezweken aan een hartaanval, maar na autopsie blijkt vandaag dat hij is overleden door 'ernstig hoofdletsel na klappen met een zaklamp', schrijven Franse media.

De stiefvader is inmiddels aangehouden op verdenking van moord. Ook de moeder wordt verdacht van medeplichtigheid. Ze is gearresteerd omdat ze zou hebben geprobeerd de misdaad van haar man te verbloemen. Ze worden de komende dagen voorgeleid aan het Franse Openbaar Ministerie.

'Je was een kleine boef'

Andere familieleden en nabestaanden van Yanis hebben een Facebookpagina gemaakt ter nagedachtenis aan het jongetje. Daarop staan foto’s en en teksten van familie. "Je was altijd zo gelukkig met je neefjes, oma, ooms en tantes. Je was een kleine boef en ik zal altijd van je blijven houden", valt er te lezen.

Yanis

- Hier nog zo'n achterlijke manier van denken

'Bus bekogelen is normaal'
Jongeren die ruiten van bussen ingooien: een Amsterdammer heeft er een opmerkelijke oplossing voor. Maandag werd het bekogelen gefilmd en sneuvelde een ruit van bus 21.

- Nog een voorbeeld

Hanging tough! Woman reveals her bizarre - and painful - hobby of dangling in the air using hooks attached to body PIERCINGS
Samantha Churchwell, 24, from Chicago, suspends in the air using piercings
Macabre hobby came about after she saw a documentary on body hanging
Trainee mortician attaches hooks to body piercings and then dangles from them
She admits it's painful at first but says there's reward 'in trusting your body'

Samantha

Point

Steeds meer wordt bewezen dat er bij veel mensen werkelijk wat mis is in die bovenkamer genaamd hersenen.
Steeds meer lees je acties van volwassenen maar ook de jeugd die zeker niet via een normaal functionerend stel hersenen uitgevoerd zouden worden.
Deel is het dat men op wil vallen een ander deel is dat men simpel niet in zien wat de gevolgen zijn.

Door verkeerde voedsel en manier van leven zien we deze gevaarlijke wezens meer en meer opkomen en de vraag is is dit nog wel te stoppen?

 

Februari 14at 05:03am

Hoe ver gaat de modewereld?

Het is in en in triest dat enkele ziekelijke modeontwerpers dit aan het publiek tonen.
Je moet zelf toch werkelijk geestelijk gestoord zijn om dit modellen aan te doen.

"Geld"

Daar gaat het allemaal om maar men zou deze geesteszieken moeten uitbannen.

Mode


Februari 13at 05:08am

Topic

Regering Curaçao gevallen

Gerrit Schotte ruikt kans

Het kabinet Koeiman op Curacao is gevallen. MFK-leider Gerrit Schotte stelt dat hij nu een meerderheid heeft in het parlement van het Caribische eiland om een nieuwe regering te kunnen vormen.
Schotte heeft zondag een brief naar de gouverneur gestuurd met de handtekeningen van elf Statenleden. Daarmee lijkt de voormalig premier een meerderheid te hebben. Naast de MFK heeft hij onder meer steun van Korsou Di Nos Tur van zakenman Amparo Dos Santos.
Het kabinet van Hensley Koeiman was nog maar anderhalve maand aan de macht, na spannende verkiezingen in de herfst van vorig jaar. De twee parlementariërs van Pueblo Soberano, de partij van de vermoorde Helmin Wiels, stapten dit weekend uit de regering en ondertekenden het akkoord met Schotte.
Als de gouverneur de nieuwe coalitie accepteert zal Schotte zelf geen premier of minister kunnen worden. Hij werd een jaar geleden veroordeeld voor bestuurlijke corruptie na het aannemen van geld van casinokoning Francisco Corallo. Schotte is in hoger beroep gegaan.

Point

Zoals al voor de verkiezing aangegeven.
Wat hier boven wel verkeerd staat is dat heer Schotte nog altijd premier kan worden! Hij is NIET definitief veroordeeld en de schuld is nog niet bewezen.

De gehele staatsgreep heeft dus niet gewerkt en we gaan nu de tijd van verrassingen tegemoet.

Ondertussen zijn de nieuwe verkiezingen uitgeschreven 28 april. Ook dat is een farce daar het volk al gekozen heeft!

Brief1

Brief2

 

Februari 13at 05:06am

Politiek

Politiek is het spel wat gespeeld wordt door de elite naar de burgers toe.
Zolang de burgers geloven en mee doen aan deze politiek, door zelfs er aandacht aan te besteden, hebben de elite hun doel bereikt.

Politiek

 

 

Februari 13at 05:05am

Onthutsende cijfers over kindermisbruik door katholieke priesters in Australië

Opnieuw schokkende verhalen over seksueel misbruik van kinderen door katholieke priesters.
Vermoedens over de grote schaal van misbruik blijken waarheid. Tenminste zeven procent van de priesters in Australië blijkt zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik van kinderen.
Een onderzoekscommissie heeft de afgelopen jaren duizenden slachtoffers geïnterviewd. Tussen 1980 en 2015 werden in heel Australië bijna 4500 kinderen misbruikt in katholieke instellingen.
De slachtoffers waren gemiddeld tussen de 10 en 11 jaar oud.

40 procent
Bij sommige katholieke ordes ligt het percentage nog vele malen hoger. Bij de Orde van de Sint Johannes van God vergreep liefst 40 procent van de priesters zich aan kinderen.
In Nederland is het net zo erg: de salesianen van Don Bosco in Australië misbruiken net zo vaak kinderen als dezelfde orde in Nederland. In beide gevallen gaat het om 21 procent.
De salesiaanse priester Frank Klep kon keer op keer toeslaan zonder ingrijpen van de kerk. Klep ging later naar Australië, waar hij de baas werd van een jeugdcentrum in Melbourne.

Tegengewerkt
Slachtoffers dreigden met een rechtszaak, maar de kerk bleef hem de hand boven het hoofd houden.
De onderzoekscommissie heeft de cijfers alleen uit gedocumenteerde zaken. Men vermoedt dat ook veel beschuldigingen in de doofpot zijn gestopt.
De commissie werd flink tegengewerkt. Zo weigerde het Vaticaan documenten te overleggen die informatie bevatten over Australische priesters die van misbruik waren beschuldigd.

Gruwelijk
Uit het onderzoeksmateriaal zou onder meer blijken dat George Pell, één van de leden van de raad van kardinalen van paus Franciscus, tussen 1978 en 2001 meerdere jongens seksueel misbruikt heeft.
Aartsbisschop Anthony Fisher uit Sydney reageerde geschokt op de onderzoeksresultaten: “Wat de commissie toe nu toe heeft ontdekt is gruwelijk.”

Hypocrisie
Voorman van de commissie Francis Sullivan haalde hard uit naar de katholieke kerk: “De hypocrisie ontneemt je de adem,” zei hij.
“Zolang de top van de kerk niet begrijpt dat de kerk en haar cultuur het echte probleem is, kan het niet worden opgelost,” vervolgde hij.
In Nederland presenteerde de commissie-Deetman in december 2011 een rapport over seksueel misbruik binnen de kerk.

Discussie
Er waren 1795 meldingen binnengekomen van misbruik en daarbij waren ongeveer 800 daders betrokken.
Ook in Duitsland, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland en België laaide de discussie op naar aanleiding van seksueel misbruik binnen de katholieke kerk.
Bij een vergelijkbaar onderzoek in de Verenigde Staten waren 15.000 slachtoffers en zo’n 5000 geestelijken betrokken.

Point

Op onze eilanden van de Nederlandse Antillen is het percentage nog hoger en is misbruik normaal.

De bischop beschermt al vele jaren deze ontucht en blijft zelfs alles ontkennen.
Blijkbaar doet hij er zelf net zo hard aan mee als we de insiders moeten geloven.

De kerk is op deze eilanden niets anders dan een dumpen van pastoors en priesters die de fout zijn in gegaan en hier door zowel de kerk als justitie beschermd worden.

RK

 

Februari 13at 05:03am

State Dept Whistleblower: Refugee Program ‘Full of Fraud’

Whistleblower Mary Doetsch, an ex-State Department official and refugee coordinator, detailed reasons why President Trump’s refugee and travel moratorium was not only correct and necessary, but needs to be expanded.

She begins –

“I fully support President Donald Trump’s executive order that temporarily halts admissions from the U.S. Refugee Admissions Program and bans travel from nationals of countries that potentially pose a security risk to the United States; however, I don’t think the action goes far enough.

Further, I believe there are many people throughout the country who feel the same way.”

This assertion is supported by a recent poll conducted by Investor’s Business Daily showing that a majority of Americans (51%) support Trump’s executive order.

Also of note, a poll of nearly 10,000 Europeans from around the continent revealed that over 55% want immigration from Muslim-dominated countries halted completely.

“As a recently retired 25-year veteran of the U.S. Department of State who served almost eight years as a refugee coordinator throughout the Middle East, Africa, Russia and Cuba, I have seen first-hand the abuses and fraud that permeate the refugee program and know about the entrenched interests that fight every effort to implement much-needed reform. Despite claims of enhanced vetting, the reality is that it is virtually impossible to vet an individual who has no type of an official record, particularly in countries compromised by terrorism. U.S. immigration officials simply rely on the person’s often rehearsed and fabricated ‘testimony.’ I have personally seen this on hundreds of occasions.”

FBI Director James Comey testified before the House Homeland Security Committee in October, 2015, stating that proper vetting of ‘refugees’ was virtually impossible, “We can only query against that which we have collected, and so if someone has never made a ripple in the pond in Syria in a way that would get their identity or their interests reflected in our database, we can query our database until the cows come home, but there will be nothing [that will] show up, because we have no record on that person.”

Director of National Intelligence, James Clapper, is on record as saying, “I don’t, obviously, put it past the likes of ISIL to infiltrate operatives among these refugees, so that’s a huge concern of ours.”

WikiLeaks released text of a speech delivered by Hillary Clinton in 2013 in which she admitted, “jihadists are coming in along with legitimate refugees.” Despite this knowledge, she called for a ~550% increase in the number of ‘refugees’ already being admitted by the Obama administration.

Ms. Doetsch concludes her stunning letter –

“As a refugee coordinator, I saw the exploitations, inconsistencies and security lapses in the program, and I advocated strongly for change. Nonetheless, during the past decade and specifically under the Obama administration, the Refugee Admissions Program continued to expand blindly, seemingly without concern for security or whether it served the best interests of its own citizens. For instance, the legally questionable resettlement of refugees from Malta to the United States grew substantially, despite the fact that as a European country with a functioning asylum system, ‘refugees’ should have remained there under the internationally accepted concept of ‘the country of first asylum.’ Similarly, the ‘special’ in-country refugee programs in Cuba and Russia continue, although they are laden with fraud and far too often simply admit economic migrants rather than actual refugees.”

President Trump’s executive order has been temporarily blocked by activist judges, despite the full legality of his decision as supported by the Immigration and Nationality Act of 1952, which clearly grants the President express powers to control the entry of non-citizens into the United States on virtually any basis.

Point

Hoe mooi is het niet dat een president zelf de vuile was buiten zet. We hadden op Curacao ook een heer Schotte die veel prijs heeft gegeven.

Fraud

 

Februari 13at 05:01am

Is planeet aarde een slavenkolonie?

De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven.

Het geloof dat een bepaalde groep mensen het recht heeft om te heersen over anderen zorgt voor tirannie en slavernij. Een heersende klasse kan haar positie alleen maar in stand houden door continu geweld te initiëren tegenover de overheerste klasse. Helaas begrijpen de gemiddelde burgers hier niets van en geloven ze dat de heersende klasse er is om ze te beschermen waardoor ze gedwee meewerken aan de instandhouding van hun eigen slavernij.

Uiteraard vereist het runnen van zo’n misdaadsyndicaat een organisatiestructuur. In de huidige situatie is het syndicaat daarom onderverdeeld in een aantal afdelingen, elk met een eigen functie.

– Het strategisch topmanagement

Hier bevindt zich de top van het syndicaat. Het zijn de eigenaren ervan. Hier worden de strategieën ontwikkeld die de macht en rijkdom van deze top moeten vergroten. Daarnaast wordt hier bepaald hoe de andere afdelingen moeten functioneren. Die andere afdelingen werken als instrumenten ten bate van de macht en rijkdom van deze top. De leden komen met enige regelmaat bij elkaar in de vorm van “denktanks” zoals de Bilderberggroep. Alleen in deze groep is de volledige agenda van het syndicaat bekend.

Deze afbeelding van een vorige Bilderbergbijeenkomst laat mooi zien hoe de leden die uitgenodigd worden voor Bilderberg zelf weer verder in contact staan met de lagere lagen van het management. Klik op het plaatje voor vergroting.

– Het uitvoerend management

Dat zijn de regeringen van de wereld. Zij zijn de uitvoerende organen van het syndicaat. Deze afdeling vaardigt (op bevel van het topmanagement) de regels (wetten) uit, voert de dagelijkse controle over de slaven, bestuurt het geweld dat op de slaven losgelaten wordt (leger, politie) en int de belastingen die indirect bijdragen aan het verdienmodel van het syndicaat. Het is het dagelijks management en het dient als incassobende, slavendrijver en bestraffer. Deze afdeling vormt een potentieel risico omdat ze beschikt over wapens. Dit risico wordt onschadelijk gemaakt door deze afdeling volledig afhankelijk te maken van het topmanagement door middel van onaflosbare schulden.

De locatie van het dagelijkse management voor de slavenplantage met de naam Nederland. Er wordt momenteel hard gewerkt om deze laag overbodig te maken en een aantal van deze landelijke besturen te verenigen in Brussel.

– Het commercieel management

Dat is het monetair/kapitalistische systeem. Dit is het uiteindelijke verdienmodel van het syndicaat. Hier wordt zoveel mogelijk waarde die de slaven met hun arbeid leveren, geconfisqueerd door het syndicaat. Deze afdeling gebruikt daarbij de instrumenten banken en rechtspersonen (NV’s, BV’s etc.) waarvan het topmanagement eigenaar is. Hier wordt zowel vrijwel alle arbeid geleverd door de slaven (werknemerschap) als vrijwel alle opbrengst daarvan afgenomen van de slaven. Het middel dat wordt ingezet is geld/schuld.

Banken scheppen geld als schuld uit het niets met een druk op de knop op de computer en brave burgers betalen vervolgens 30 jaar die schuld terug met een flinke rente om in een huis te kunnen wonen. Schuldslavernij is een prima werkbaar management systeem, ook voor de Nederlandse burger.

– Het PR management

Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de slaven beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de slaven te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de slaven te parasiteren, maar ze te beschermen. Deze afdeling kennen we onder de noemer: mainstream media.
'Mainstream' media is de mind control van het misdaadsyndicaat over o.a. het Nederlandse volk. Je zet de slaven onderling tegen elkaar op door drie jaar lang te zeuren over zwarte piet terwijl meer dan een miljoen huishoudens een hypotheek hebben die onder water staat en waar ze dus vele jaren van hun tijd aan kwijt zijn om deze uit het niets geschapen schuld door een bank af te betalen.

‘Mainstream’ media is de mind control van het misdaadsyndicaat over o.a. het Nederlandse volk. Je zet de slaven onderling tegen elkaar op door bijv. drie jaar lang te zeuren over zwarte piet of zoals op dit moment over vluchtelingen. Dit terwijl meer dan een miljoen huishoudens een hypotheek hebben die onder water staat en waar ze vele jaren van hun tijd en energie aan kwijt zijn om deze uit het niets geschapen schuld door een bank af te betalen met rente.

De bovenstaande afdelingen moeten natuurlijk bemand worden. Het syndicaat verleent hiervoor privileges aan een aantal slaven. Die privileges variëren van een bescheiden inkomen als ambtenaar, tot een topinkomen in de bancaire sector, of van lokaal bestuurder tot enige bescheiden macht als politicus etc.

In ruil voor die privileges, nemen deze slaven een afgebakende taak op zich. Veruit de meeste van deze slaven zijn zich er niet van bewust dat ze deel uitmaken van het misdaadsyndicaat. Ze overzien alleen hun eigen taak en geloven een eerzaam beroep te hebben.

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig groot dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in aanmerking.

Wereldwijd is er een misdaad syndicaat actief dat continu de vrije wil en vrijheid van andere mensen onderdrukt en vernietigt. Mensen die dit doen worden ook wel psychopaten genoemd.

Deze organisatie van het misdaadsyndicaat functioneert op zich prima, maar kent een aantal kwetsbaarheden. Ten eerste werken er bij de verschillende afdelingen betrekkelijk veel mensen. Die moeten allemaal bestuurd worden en dat is niet erg efficiënt. Ten tweede kan het syndicaat alleen voortbestaan zolang de slaven niet beseffen dat het om een misdaadsyndicaat gaat. Dat maakt het hele systeem kwetsbaar voor plotselinge bewustzijnsgroei onder de slaven.

Om die reden, wil het strategisch topmanagement (tevens de eigenaren van het syndicaat) het met minder submanagement gaan doen. Daarnaast wil het minder afhankelijk worden van het geloof van de slaven. Het moet eenvoudiger, efficiënter en (voor de eigenaren) veiliger.
Schep zelf een probleem, wacht op een reactie van mensen en manipuleer deze reactie via de mainstream media, en biedt vervolgens je oplossing aan om een stuk beleid door te voeren wat mensen voor het probleem nooit geaccepteerd hadden.

Schep zelf een probleem, wacht op een reactie van mensen en manipuleer deze reactie via de mainstream media. Bied vervolgens je oplossing aan om maatregelen door te voeren die mensen voor het probleem nooit geaccepteerd zouden hebben.

Om deze redenen, moet de organisatiestructuur op de schop. Het nadeel daarvan is dat de slaven gehecht zijn aan deze structuren, en daarom een eenzijdige verandering niet zomaar zullen accepteren. De oplossing hiervoor is het opzettelijk creëren van problemen (crisis) en het hiermee scheppen van een situatie van “overmacht”. En die overmacht moet vervolgens maatregelen rechtvaardigen die zonder die overmacht niet aanvaard zouden worden.

Maatregelen zoals directe individuele elektronische controle over het gedrag van alle slaven en een nieuw elektronisch verdienmodel (100% centraal gecontroleerd, digitaal geld) dat tevens het geweld van het uitvoerend management grotendeels overbodig maakt. De slaven kunnen dan immers bij ieder ongewenst gedrag, individueel en volautomatisch uitgesloten worden van de toegang tot voedsel en andere zaken die een levensvoorwaarde zijn voor die slaven. Zonder te kunnen teruggrijpen op anonieme contante betaling. Niet gehoorzamen betekent dan niet eten.

Daarnaast is het uitvoerend management (regeringen) nu erg versnipperd en dus is het besturen ervan omslachtig. Dit moet dus worden samengevoegd tot één afdeling (één wereldregering, met één wetgeving, één leger etc.)

Op dit moment is er dus een reorganisatie gaande binnen het misdaadsyndicaat. Dit om te voorkomen dat het “wakker worden” van de slaven het einde van het syndicaat zal betekenen.

De gemiddelde burger is zo gehersenspoeld via het onderwijssysteem en vervolgens via de ‘mainstream’ media dat ze niet eens begrijpen dat ze in slavernij leven. Doordat ze dit niet snappen en braaf de orders die ze uitgedeeld krijgen uitvoeren, scheppen gewone mensen zo de slavernij voor henzelf en die van hun buren. Zodra mensen wakker worden en ophouden hun gehoorzaamheid te verlenen aan dit systeem wordt het een stuk moeilijker voor dit globale misdaadsyndicaat om hun positie te handhaven.

Dit brengt echter wel een risico met zich mee: door alle veranderingen, zouden de slaven versneld tot ongewenste inzichten kunnen komen. Bijvoorbeeld het inzicht dat ze slaven zijn. Gerund door een misdaadsyndicaat. En dat ze zich – vóór de voltooiing van de reorganisatie – daarvan bevrijden. Ze zijn immers in een overgrote meerderheid en alleen hun geloof houdt ze gevangen….

Point

Een zeer goed stuk wat duidelijk een goed punt heeft.
Zeker als men de verhalen kent van de Annunaki.
Alles wijst er naar dat de mens een slaaf is en blijkt dat de mens zich vast houdt aan een God, Boedha of een Allah.
Ook lopen ze als schapen achter wereldleiders aan of hun leider in hun groepje.
De mens kan kennelijk niet alleen zijn en zeker niet een eigen weg gaan.
Men kijkt of schuilt altijd achter een ander.

Slaves

 

Februari 12at 05:10am

Opinion

Insel (sin) Air - part 364 -

30 miljoen wordt er via de regering weggesluisd.

Het is niet te geloven dat men alsmaar dezelfde manieren hanteert om veel geld weg te sluizen van ons gemeenschapsgeld. We zagen het bij ALM bij DCA en nu weer bij Insel(sin)Air. Dan praten we nog maar alleen over de lokale luchtvaartmaatschappijen. Men weigert samen te gaan werken of de vluchten een ander te gunnen! Dat omdat alsmaar dezelfde heren die hier in de luchtvaart zitten het voor het zeggen hebben. De politiek is kennelijk zo dom dat men elke keer in de gladde praatjes trapt van deze zeer gevaarlijke oplichters.
Ja, oplichters want meer zijn deze heren niet. Ze weten alsmaar het volk heel veel miljoenen afhandig te maken en geen product te leveren.

Zo nu weer waarbij vele beloftes gedaan zijn en nog net niet de vliegtuigen uit de lucht vallen van deze Insel(sin)Air. Zelden zijn er vluchten op tijd mocht je geluk hebben als deze gaat want al geruime tijd ziet het schema op onze airport er zo uit als onderstaande plaatjes.

30 miljoen en de vorige honderden miljoenen hebben deze heren verduisterd en men mag en kan dat allemaal omdat ze beschermd worden door de lokale elite en hun rechtssysteem.

“Curaçao maffia eiland” en dat zegt simpel alles!

John H Baselmans-Oracle

Insel1

Insel2

 

Februari 12at 05:08am

The core

“[It is] useful to know the laws of nature – for that enables us to obey them.
To act otherwise would be to rise in revolt against heaven.”

— Adolf Hitler

Point

Duidelijk is dat Adolf Hitler de connectie wist en de kracht van de energie uit de natuur. Niets voor niets leven de elite van deze wereld op grote landgoederen of eigen eilanden. Dat is niet alleen om bezit maar ook de kracht van het leven.

In een flat 6 hoog zal men weinig energie kunnen halen. en hoeveel keren zegt uw dokter niet "ga wandelen, ga de natuur in"?

Hitler

 

Februari 12at 05:06am

’Rechtbank moet zich schamen’

Een van de bouwvakkers is tijdens de sloop van de Amsterdamse rechtbank zo overdonderd door de vondst van geheime dossiers en gevoelige interne informatie, dat hij hals over kop naar De Telegraaf rijdt en het metersdikke dossier aflevert. „Bij het zien van de papieren schoot door mijn hoofd ’dit is niet goed’. Het kan niet zo zijn, dat wij deze stukken vinden. Dit moet aan de kaak worden gesteld.”

„Dit had nooit mogen gebeuren”, stelt de Raad voor de Rechtspraak, in reactie op het enorme datalek bij de rechtbank Amsterdam, waarover De Telegraaf vanmorgen bericht.

Bouwvakkers die werken aan de sloop van een deel van de Amsterdamse rechtbank langs de A10, vonden daar duizenden pagina’s uit privacygevoelige rechtbankstukken, dossiers van lopende strafzaken en rapportages van de Raad voor de Kinderbescherming. De stukken werden bezorgd bij De Telegraaf, die ze inventariseerde en vervolgens weer teruggaf aan de rechtbank. De Leidse hoogleraar Gerrit Jan Zwenne noemt het „een datalek van ongekende proporties.”

Volgens de Raad voor de Rechtspraak, die het bestuur vormt van alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland, toont het incident bij de rechtbank Amsterdam aan dat er niet voor niets regels en protocollen bestaan voor de bewaring van dossiers. „Alle papieren binnen een rechtbank dienen bekeken, bewaard of vernietigd te worden”, aldus een woordvoerster van de Raad.

Point

Wat een schijnheiligheid want de datagegevens zijn zo lek als een zeef. Nog niet lang geleden hadden we de video van Zembla die aan gaf dat de NEderlandse belastingdienst zo lek is als een zeef en geloof me op onze eilanden is het nog een stapje erger waar je overal waar je komt gevoelige maar ook geheime papieren ziet slingeren.

Dossier

 

Februari 12at 05:04am

Donald Trump Says America is Not Innocent.

Donald Trump did something this week that was so brave and so true that he needs a medal. Seriously, a medal. The new president daily speaks truth to lies. He is like the little boy in, Hans Christian Anderson's, "The Emperor's New Clothes". The emperor has been conned into thinking he is wearing the most beautiful garments...

"Yet there are fundamental moral and legal differences between Russia and America. Russian forces act with utter disregard for the laws of war. American forces go beyond the requirements of the laws of war to safeguard innocent life. Russia is acting on behalf of a genocidal tyrant, seeking to extend his reign. America acted to depose a genocidal tyrant, terminating his rule. America had just legal cause for war in Iraq - Saddam Hussein violated Gulf War cease-fire agreements and U.N. resolutions while continually shooting at American pilots and trying to kill an American president - while Russia had no just cause to invade the Ukraine. America's wars are not like Russia's wars, and American warriors cannot be lumped in with Putin's killers." National Review, February 6, 2017

Donald Trump did something this week that was so brave and so true that he needs a medal. Seriously, a medal. The new president daily speaks truth to lies. He is like the little boy in, Hans Christian Anderson's, "The Emperor's New Clothes". The emperor has been conned into thinking he is wearing the most beautiful garments, and only those unfit for their jobs or hopelessly stupid cannot see the magic garments. The kind and his men do not want to appear stupid or unfit so they all pretend they can see the clothing. However, there is no clothing at all.

Point

Trump zet net als Putin de zaak op zijn kop.
Niemand weet wat ze aan deze mensen hebben en snappen niet waar ze mee bezig zijn.

Laat deze Jezuieten cq freemasons maar eens hun eigen weg in slaan dan pas beseffen het misschien enkele.

Kill

 

Februari 12at 05:02am

Yale University Study Shows Association Between Vaccines and Brain Disorders

A team of researchers from the Yale School of Medicine and Penn State College of Medicine have found a disturbing association between the timing of vaccines and the onset of certain brain disorders in a subset of children.

Analyzing five years' worth of private health insurance data on children ages 6-15, these scientists found that young people vaccinated in the previous three to 12 months were significantly more likely to be diagnosed with certain neuropsychiatric disorders than their non-vaccinated counterparts.

This new study, which raises important questions about whether over-vaccination may be triggering immune and neurological damage in a subset of vulnerable children (something parents of children with autism have been saying for years), was published in the peer-reviewed journal Frontiers in Psychiatry, Jan. 19.

More than 95,000 children in the database that were analyzed had one of seven neuropsychiatric disorders: anorexia nervosa, anxiety disorder, attention deficit and hyperactivity disorder (ADHD), bipolar disorder, major depression, obsessive-compulsive disorder (OCD) and tic disorder.

Children with these disorders were compared to children without neuropsychiatric disorders, as well as to children with two other conditions that could not possibly be related to vaccination: open wounds and broken bones.

This was a well-designed, tightly controlled study. Control subjects without brain disorders were matched with the subjects by age, geographic location and gender.

As expected, broken bones and open wounds showed no significant association with vaccinations.

New cases of major depression, bipolar disorder or ADHD also showed no significant association with vaccinations.

However, children who had been vaccinated were 80 percent more likely to be diagnosed with anorexia and 25 percent more likely to be diagnosed with OCD than their non-vaccinated counterparts. Vaccinated children were also more likely to be diagnosed with an anxiety disorder and with tics compared to the controls.

In a carefully worded conclusion, the researchers caution making too much of these results while also urging further investigation. "This pilot epidemiologic analysis implies that the onset of some neuropsychiatric disorders may be temporally related to prior vaccinations in a subset of individuals," they write. "These findings warrant further investigation, but do not prove a causal role of antecedent infections or vaccinations in the pathoetiology of these conditions."

We all know that correlation (in this case, vaccine administration in the previous 12 months and new diagnoses of brain disorders) does not necessarily mean causation.

But if certain vaccines or a combination of vaccines are actually triggering brain disorders, it is imperative that we figure out which vaccines, or combination of vaccines, are the culprits and what risk factors may make some children more susceptible than others.

Of particular concern is the influenza vaccine. In this study, influenza vaccination was strongly correlated with both anorexia and OCD. At the same time, new research by the Centers for Disease Control and Prevention scientists has shown the mercury-containing preservative thimerosal to be as toxic and as brain damaging as other forms of mercury. Yet multi-dose flu vaccines still contain thimerosal, and flu vaccines are recommended for pregnant women and infants in America despite questions about efficacy and the scientifically documented risks.

Why look for a correlation between vaccination administration and brain disorders?

As the researchers point out, two major studies, one from researchers in Norway and one from an international team of researchers from Finland, Italy and Denmark, have shown an increased risk of narcolepsy following administration of the H1N1 flu vaccine.

Another study from China found an increased risk of narcolepsy after the H1N1 flu itself, which was unlikely to be linked to vaccinations.

If we look at this data from the H1N1 flu outbreaks, we see that immune responses—whether to the disease itself or to vaccination against the disease—can damage the brain.

While new discoveries about the human immune system are being made all the time, it is well understood that the immune system plays a role in brain development and in certain psychiatric conditions, including attention disorders, eating disorders, obsessive disorders and depression.

It is also well understood that the body's immune response involves inflammation, which is when tissue swells in response to harmful stimulation. Harmful stimulation includes infectious diseases (that is, illnesses themselves), environmental toxins like mercury, and allergens like pollen or dust mites (which are actually benign, though an over-stimulated immune system perceives them as threats).

We further know that vaccination can cause inflammation, which is part of the body's natural response to foreign substances.

Previous scientific studies have shown that when an immune reaction causes inflammation, it can negatively affect the brain.

So it is scientifically plausible and more than reasonable to investigate whether vaccination itself, which provokes inflammation, may also negatively affect the brain.

I agree with these researchers that the correlation between anorexia, OCD, tic disorder, anxiety disorder and vaccinations warrants further scrutiny. This study suggests that the seemingly inexplicable increase we have seen in brain disorders among young children may not be so mysterious after all.

Point

Zullen het nu mensen gaan pakken dat er iets goed mis is in de medische wereld?

Hoeveel meer van deze berichten moeten nog gepubliceerd worden dat de gezondheidszorg alleen maar een "handel" is.
Een handel waar veel geld in om gaat.

Yale

 

Februari 11at 05:09am

Minister van Justitie:

‘Commentaar gevangenisdirecteur heeft consequenties'

De directeur van de Pointe Blanche-gevangenis op St. Maarten, Edward Rohan, heeft controversiéle verklaringen aan de media afgelegd in verband met bewakers die tijdens hnn nachtdienst smokkelwaar de gevangenis binnen zouden brengen.

Dat vindt minister van Justitie Raphael Boasman en hij stelt dat de beachuldigingen van de directeur consequenties zullen hebben.

Rohan sprak maandag met Natasha Gibbs van Caribisch Netwerk over de huidige situatie in de gevangenis.
Hij zei dat hij sinds zijn benoeming tot directeur heeft gevochten tegen de corruptie in de gevangenis.

Tijdens het interview stelde Rohan tevens dat de smokkelwaar niet door bezoekers naar binnen wordt gebracht, omdat zij de kans om hun geliefden te zien niet op het spel willen zetten. Hij zei
dat de enige verklaring is dat sommige bewakers die ‘s nachts werken de smokkelwaar naar binnen brengen.
Justitie-minister Boasman heeft: kennis genomen van de opmerkingen van Rohan en zei dat hij handelingen van zijn afdelingshoofden niet in de media wil bespreken, maar dat de beschuldigingen van de directeur consequenties zullen hebben.

“Waar zijn de besehuldigingen op gebaseerd en waarom heeft hij dit niet eerder gemeld?”, zei Boasman tijdens de persconferentie na de vergadering van de ministerraad.
Hij zei 00k dat de opmerkingen van Rohan hem er niet van zullen weerhouden om de dringende problemen in de gevangenis aan te pakken.
Hij zal zijn plan van aanpak voor de gevangenis volgende week presenteren aan de Raad van Ministers.
Ondertussen zijn onlangs containers nit N ederland aangekomen met essentieel materiaal voor de Pointe Blanche-gevangenis.
De inhand, waamnder een metaldetector, kasten, matrassen, scanners en ander materian zal zo spoedig mogelijk naar de gevangenis worden gebracht, aldus de minister.

Point

Hier op Curacao hebben we een liegende gevangenis directeur die oo zo bang is dat hij zijn baan kwijt zal zijn als hij zijn mond open zal doen.
Heer Floran weet zich niet in welke politieke kronkels hij zich moet draaien om iedere keer voor een minister van een andere partij in het goede blaadje te komen staan.

Leugens en bedreigingen worden dan ook over en weer verspreid dat tenkosten van de gevangenen die als ratten in een hok zitten.

 

Februari 11at 05:07am

Hebben het over agressie!

NAVO

 

Februari 11at 05:06am

Krankzinnige uitvinder

Dit is krankzinnig! Uitvinder van de motor die draait op 80% Water Gevangen gezet voor het maken van deze video

Degenen die geloven in samenzweringen hebben een vrij sterk punt hier. Uitvinder Paul Pantone werd gevangen gezet na het maken van deze video. Paul ontwikkelde een kleine motor die op 80% water plus een verscheidenheid aan andere dingen (en ja, het werkt) draait.

Paul werd geld aangeboden van enkele grote olie groepen voor zijn patent. Paul’s voorwaarde was dat de uitvinding worden toegepast om de mens te helpen.

Elke wezen de aspirant-kopers hem af. Naar verluidt werd Paul voor de rechtbank gesleept en werd aangevoerd dat hij krankzinnig was voor het afwijzen van een aanbod voor een dergelijke grote som geld.

Paul dacht aan principes, over de winst. Paul werd uiteindelijk in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst en werd onder druk gezet en gemarteld om te proberen hem te dwingen zijn patent af te staan.

Paul Pantone wist dat hij nooit meer in staat zou zijn om zijn vinding op de markt te brengen, dus maakte hij wat doe het zelf plannen om uw eigen motoren aan te passen. Links naar die plannen volgen de video. De info is gratis.

Het verhaal van Paul Pantone is er een die moet worden verteld. De volgende video doet dat heel goed. Kijk nu naar de video, en lees het verhaal over de “Vervolging” onder de video:

Paul Pantone werd aan de kant geschoven door een reeks van bizarre juridische manoeuvres door machtige en corrupte samenzweerders in een State Mental Hospital in Provo Utah waar hij nu woont. Hij wordt verondersteld incompetent te zijn voor beweren dat men een auto kan laten rijden op brandstof met voornamelijk water met behulp van zijn systeem, samen met de ontslagen advocaten onder Utah Code 77-15-5 (4-5), die hem verraden hebben. Never mind de meer dan 200 GEET apparaten in de VS die momenteel op voornamelijk water lopen.

Hoe is dit gebeurd? In het jaar 2000 werd Paul Pantone vele miljoenen dollars aangeboden om zijn rechten te verkopen aan GEET. Paul was duidelijk gedreigd dat er ernstige gevolgen voor zijn toekomst zouden zijn als hij dat niet deed.

Wat is Paul’s ‘echte misdaad tegen “het systeem”? Misschien is het weigeren om uit te verkopen, weigeren om geld aan te nemen en zijn patenten te verkopen, zijn bedrijf en zijn levenswerk voor mogelijke (oneindige) opslag. wat de kosten voor hem persoonlijk ook mogen zijn.

Dus Paul leed verschrikkelijke onder de vervolging toegezegd door een krachtige Utah politieke machine vastbesloten om hem te laten “verdwijnen”. Hij heeft miljoenen verloren in de strijd. Hij had geen geld voor een effectieve juridische vertegenwoordiging. Strategische geruchten werden opzettelijk verspreid in gevoelige situaties en beschuldigen Paul van onuitsprekelijke handelingen om gruwelijke behandeling kracht bij te zetten tegen hem door ambtenaren van de wet en anderen.

Bij gelegenheid werd Paul stiekem gedrogeerd. Hij werd in de val gelokt en gepakt voor fraude met effecten. Paul Pantone belangrijkste “slachtoffer” in het geval van effecten fraude is onder onderzoek door de IRS voor illegale offshore-tax shelter activiteiten van meer dan een miljoen dollar.

https://youtu.be/d5YsK3bwzPM

Point

Een verhaal zoals het kennelijk altijd moet gaan. Mensen met goede ideeen en met revolutionaire uitvindingen moeten verdwijnen want de reguliere wetenschap en handel moeten beschermd blijven.


Paul

 

Februari 11at 05:04am

Pastoor sexueel misbruik blijft vastzitten

Orlando Balentien blijft tot aan zijn rechtszaak vast zitten. Dat heeft het gerecht besloten. De strafzaak tegen de apostel is in juni. Twee dagen gaat die duren.
De voorganger van de Rains of Blessing-kerk wordt verdacht van sexueel misbruik van in totaal 31 jonge vrouwen.

De getuigenverhoren zijn nu nog bezig. In maart en in mei volgen er eerst nog twee regiezittingen om de inhoudelijke behandeling voor te bereiden.

Point

Waarom worden al de pastoors en geestelijken van de katholieke kerk niet vervolgd?
Duidelijk worden deze vrijgekocht bij justitie.

Pastoor

 

Februari 11at 05:02am

Morgan Freeman Tells Hollywood “Shut The Hell Up About Trump”

Morgan Freeman urges Hollywood to stop moaning about President Trump - asking fellow actors to give him a chance

Respected actor and narrator Morgan Freeman has urged his fellow Hollywood actors to stop criticising President Trump and ditch the cry-baby narrative that currently dominates the media.

In a new interview with AARP Magazine, Freeman said that actors and entertainers should support the President and give him a chance to prove himself.

Perhaps the most interesting topic, though, was a brief discussion of the current state of American politics.

When asked about his views, Freeman said:

“As for politics today, I supported Hillary in the election, and now it feels like we are jumping off a cliff. We just have to find out how we land.

I’m not scared, though. I’m holding out hope that Donald Trump has to be a good president.

He can’t not be. What I see is a guy who will not lose.”

During the presidential campaign, Freeman threw the full force of his fame behind Clinton.

He narrated campaign ads and a biographical video that played before Clinton’s acceptance speechat the Democratic National Convention.

Freeman even went so far as to defend Clinton’s trustworthiness during an interview on CNN, saying:

“She’s just going on with that legacy that she’s inherited during the amount of time she’s been in politics, which is a long time. I think this is just made up stuff, you know. It’s political hogwash.”

Morgan Freeman choosing to now use his platform to share a message of hope for President Trump stands in stark contrast to some of his peers in Hollywood, such as Meryl Streep, who used her acceptance speech at the Golden Globes as an opportunity to attack Trump.

For some on the left, Freeman’s change of tone might be jarring.

But regardless of party affiliation, it’s in every American’s best interest to hope that President Trump turns out to be a good one.

Point

Eindelijk wat wijze woorden en geen dom volgen van de schapen kudde

Freeman

 

Februari 10at 05:08am

Topic

Je medemens slaan

Je handen uitsteken naar je partner, kinderen of medemens wil zeggen dat je compleet ziek bent en werkelijk iets los is in je hersenen.
Via welk geloof of welke komaf je ook bent slaan is NOOIT te rechtvaardigen.
Wie dit ongemerkt toe laat en zelfs filmt is zelf niet veel beter.
Shame on you.

Slaan

 

Februari 10at 05:06am

Opinion

Chemische doctoren

Al een geruime tijd zien en lezen we vragen over de gezondheid en wat eventueel te doen om weer gezond te worden.
Wat mij alsmaar op valt is dat we dan de vragen beantwoord zien worden door chemisch laboranten, of personen die in een of ander laborant hebben gewerkt of nog werken. Men kan dan gratis advies krijgen wat en wat niet bij elkaar genomen kan worden.

Gisteren zag ik weer zo’n expert toen het ging over vitamine C. De vraag was over de huidige griep en wat te doen. Antwoord; neem veel vitamine C en ga in de zon zitten en je bent er zo doorheen.

Toen kwam er een zich voordoende laborant met een verhaal dat C en D slecht waren en niet te veel genomen mocht worden maar men kon door het bloed te testen wel zien welke dosis je mag hebben! Nu, de werkelijkheid is anders want juist bij een griep of aankomende koude is een booster C geen probleem. Je kunt gaan tot 6.000 tot 10.000 mg per dag als een booster en je zult snel van je vervelende klachten af zijn. Dat kan ook bereikt worden door citroenen oftewel lamunchi te nemen en het lichaam zal dan weer zijn immuunsysteem opkrikken.

Mensen die graag dokter willen spelen, en blijkbaar zijn dat de vele laboranten, willen graag zo mensen de meest rare zaken laten geloven puur omdat ze in de manier van chemie denken. Vergetende dat er ook natuurlijke producten zijn. We zien deze personen ook verschijnen als hennep of drugsexpert en maken openlijk kenbaar dat je hen moet consulten en hen je ziekteverhaal moeten voorleggen!

Simpel, blijf weg bij de chemie en hun beschermers van gif en doe wat je lichaam vraagt en aan geeft. Je eigen lichaam is JOUW dokter, niet die analist, chemicus of internet doktoren.

Doctoren

 

Februari 10at 05:04am

Best Hacking Tools Of 2017 For Windows, Linux, And OS X

The ultimate list of hacking and security tools.

Short Bytes: Fossbytes has prepared a useful list of the best hacking tools of 2017 based upon industry reviews, your feedback, and its own experience. This list will tell you about the best software used for hacking purposes featuring port scanners, web vulnerability scanner, password crackers, forensics tools and social engineering tools.

1. Metasploit
2. Acunetix WVS
3. Nmap
4. Wireshark
5. oclHashcat
6. Nessus Vulnerability Scanner
7. Maltego
8. Social-Engineer Toolkit
9. Netsparker
10. w3af

Point

Mooie programma's waarmee je kan "spelen" maar ook aan tonen hoe lek het gehele internet is en de computers die aangesloten zijn aan het net. Niet een computer en hun systeem is veilig en in alles is te komen hoe zwaar ook beveiligd en dat wordt keer op keer bewezen.

Hacking

 

Februari 10at 05:02am

GSM 900 MHz Microwave Radiation-Induced Alterations of Insulin Level

Histopathological Changes of Liver and Pancreas in Rat
Abstract
Background:

The rapidly increasing use of mobile phones has led to public concerns about possible health effects of these popular communication devices. This study is an attempt to investigate the effects of radiofrequency (RF) radiation produced by GSM mobile phones on the insulin release in rats.
Methods:

Forty two female adult Sprague Dawley rats were randomly divided into 4 groups. Group1 were exposed to RF radiation 6 hours per day for 7 days. Group 2 received sham exposure (6 hours per day for 7 days). Groups 3 and 4 received RF radiation 3 hours per day for 7 days and sham exposure (3 hours per day), respectively. The specific absorption rate (SAR) of RF was 2.0 W/kg.
Results:

Our results showed that RF radiations emitted from mobile phone could not alter insulin release in rats. However, mild to severe inflammatory changes in the portal spaces of the liver of rats as well as damage in the cells of islet of Langerhans were observed. These changes were linked with the duration of the exposures.
Conclusion:

RF exposure can induce inflammatory changes in the liver as well causing damage in the cells of islet of Langerhans.

Point

Frequenties en het spelen daarmee is het meest gevaarlijke voor de mens. De experimenten lopen werkelijk uit de hand en maar weinig mensen die dit door hebben. Men wil het niet weten want anders zou er geen WIFI meer zijn en ook geen mobile telefoons.

GSM

 

Februari 10at 05:01am

Japan Declare Crisis As Fukushima Reactor Falls Into Ocean

Japan declare state of emergency as Fukushima reactor 2 falls into the ocean

Scientists at the Fukushima Daiichi nuclear plant in Japan have declared a state of emergency as one of the reactors is on the verge of falling into the ocean.

Lethal levels of radiation have been detected around the site which scientists say stems from a hole caused by melted nuclear fuel.

Radiation levels of up to 530 Sieverts per hour were detected inside an inactive Reactor 2 at the Fukushima Daiichi nuclear complex damaged during the 2011 earthquake and tsunami catastrophe, Japanese media reported on Thursday citing the plant operator, Tokyo Electric Power Company (TEPCO).

A dose of about 8 Sieverts is considered incurable and fatal.

A hole of no less than one square meter in size has also been discovered beneath the reactor’s pressure vessel, TEPCO said. According to researchers, the apparent opening in the metal grating of one of three reactors that had melted down in 2011, is believed to be have been caused by melted nuclear fuel that fell through the vessel.

The iron scaffolding has a melting point of 1500 degrees, TEPCO said, explaining that there is a possibility the fuel debris has fallen onto it and burnt the hole. Such fuel debris have been discovered on equipment at the bottom of the pressure vessel just above the hole, it added.

The latest findings were released after a recent camera probe inside the reactor, TEPCO said. Using a remote-controlled camera fitted on a long pipe, scientists managed to get images of hard-to-reach places where residual nuclear material remained. The substance there is so toxic that even specially-made robots designed to probe the underwater depths beneath the power plant have previously crumbled and shut down.

However, TEPCO still plans to launch further more detailed assessments at the damaged nuclear facility with the help of self-propelled robots.

Earlier this week, hopes for a more efficient cleanup at Fukushima were high, as the plant operator announced a portion of nuclear fuel debris responsible for a lot of the lingering contamination from six years ago may have finally been found.

Point

Heel erg dat dit via HAARP zo uit de hand is gelopen. Het enige is dat Amerika zelf ook veel last zal hebben van deze daad.

Japan

 

Februari 09at 05:11am

REMINDER

Core

 

Februari 09at 05:10am

Insel (sin) Air

Gisteravond moest dit toestel vertrekken van Baranguilla, Colombia, maar na 20 minuten kwam er een melding in de cockpit dat er niet voldoende trust (vermogen) was in de linkermotor van het toestel. Het toestel blijft zeker tot vanavond nog aan de grond. Een ochtendvlucht naar Bonaire werd daarom geannuleerd. De later vlucht naar Trinidad is nu ook gecancelled.

Point

Waar gaat dit naar toe?
Wil de huidige regering moorden op hun geweten hebben?
Wacht men op een werkelijk ongeluk?
Duidelijk is is dat men kost wat kost deze failliet organisatie wil aanhouden om nog meer geld weg te sluizen dat desnoods ten koste van levens van burgers als het zo door gaat!

InselairFebruari 09at 05:098am

“Alleen pedofielen en verkrachters mogen hoge functies bekleden omdat zij makkelijk te chanteren zijn”

Ze werd door de gerenommeerde American Civil Liberties Union (ACLU) omschreven als ‘de persoon die het meest de mond werd gesnoerd in de geschiedenis van de Verenigde Staten’.
Daarnaast onthulde ze dat vliegtuigen van de NAVO regelmatig heroïne verscheepten van Afghanistan naar België.
Nu beweert FBI-klokkenluider Sibel Edmonds dat hoge functies worden bekleed door pedofielen omdat zij makkelijk zijn te chanteren.

Veroordeelde crimineel
Ze ontmaskerde Dennis Hastert, voormalig spreker van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, als een pedofiel.
Daarnaast onthulde ze dat de echtgenoot van het Amerikaanse congreslid Jan Schakowsky, Robert Creamer, een pedofiel is.
“Hij is een veroordeelde crimineel, een oplichter en betrokken geweest bij witwassen,” zei Edmonds over Creamer.

Lijken in de kast
Schakowsky raakte verzeild in affaires met buitenlandse spionnen, die door de Amerikaanse overheid werden gebruikt om haar te chanteren, aldus de klokkenluider.
Datzelfde geldt volgens haar voor Hastert en tientallen andere politici.
Ze vertelt dat een collega van haar, een andere FBI-klokkenluider, tussen 1993 en 1997 belast was met het controleren van de achtergrond van toekomstige federale rechters.
Die collega ontdekte volgens haar dat de mensen die de meeste lijken in de kast hadden, werden benoemd tot rechter.

Diepe staat
“De regering Clinton, de FBI en het ministerie van Justitie wilden mensen niet tot federaal rechter benoemen tenzij ze genoeg lijken in de kast hadden,” zei Edmonds.
“Het moesten dus verkrachters, pedofielen en verachtelijke figuren zijn,” voegde ze toe. Zodoende konden ze door de diepe staat eenvoudig worden gechanteerd.

Corrupte systeem
Die diepe staat wil er op deze manier voor zorgen dat alleen chantabele kandidaten hoge functies kunnen bekleden.
Als je niets te verbergen hebt is de kans heel groot dat je de functie niet zult krijgen, legde ze uit. “Ze kunnen dan geen druk op je uitoefenen.”
“En zo werkt het corrupte systeem,” klinkt het. “De mensen die onze wetten maken zijn criminelen.”

Point

Duidelijke taal en zeker een waarheid want ben je niet chantabel zal je echt niet in een hogere functie / positie belanden.

Sibel

 

Februari 09at 05:06am

Politie geeft 'DDoS'ende jongeren' alleen een standje

De Nederlandse politie heeft vijftien personen bezocht die worden verdacht van het uitvoeren van DDoS-aanvallen. Het gaat met name om jongeren tussen de 16 en 20 jaar die gebruikmaken van commerciële diensten om deze aanvallen uit te voeren.

De politie heeft met de verdachten gezien hun leeftijd en achtergrond 'preventieve gesprekken gehouden' en benadrukt dat hun activiteiten strafbaar zijn, zegt een woordvoerder van de politie

Ondanks dat sommige verdachten al volwassen zijn en het uitvoeren van DDoS-aanvallen is verboden, geeft de politie hen alleen een standje. De verdachten hebben de aanvallen voornamelijk uitgevoerd op andere jongeren of scholen.

Internationale actie
De 15 personen vormen maar een klein gedeelte van de meer dan honderd mensen die door de internationale opsporingsdiensten zijn verhoord en gewaarschuwd.
De internationale actie is gecoördineerd door Europol. In totaal zijn er 34 verdachten gearresteerd, maar daar zitten geen Nederlanders tussen.

Stressers
De jongeren gebruikten commerciële diensten om hun DDoS-aanvallen uit te voeren. Dit kan bij zogeheten 'stressers' en 'booters', die websites kunnen bestoken met internetverkeer. Vaak raken websites overbelast, waardoor ze niet meer bereikbaar zijn.
Eén van de populairste stressers, vDos, verdiende in twee jaar tijd meer dan 600.000 dollar, zo blijkt uit gelekte informatie. Door deze diensten is het de afgelopen jaren veel gemakkelijker geworden om een zware DDoS-aanval uit te voeren. Of deze dienst ook is gebruikt door de Nederlandse verdachten, wil de politie niet zeggen.

Daarnaast worden slecht beveiligde internet-of-things-apparaten, zoals met internet verbonden camera's, overgenomen om DDoS-aanvallen uit te voeren.

Voor de lol
Met het arresteren van de verdachten begint Europol tevens een nieuwe campagne die jongeren moet informeren over de gevaren het uitvoeren van DDoS-aanvallen. "Velen doen het voor de lol zonder de consequenties ervan in te zien", aldus Steven Wilson, hoofd van Europols Cybercrime Centre.
Zo wil Europol jongeren gaan informeren over hoe ze hun technische vaardigheden voor andere, meer positieve doelen kunnen inzetten.

Point

Zo dat was weer eens even lachen.
Vele doen het voor de lol OF heren doet men het om te laten zien hoe belachelijk de computerwereld is en er niets werkelijk beveiligd kan worden?

hacker

 

Februari 09at 05:04am

Blessed

Blessed

 

Februari 09at 05:02am

De verklaring waar de mensheid in verzeild is geraakt

Talenten van de rechter hersenhelft
Posted on februari 23, 2013 by Monique
Deel 4 van 6 in de serie Hersenen

1. Hersenhelften
2. Hoe komt dat zo?
3. Talenten van de linker hersenhelft
4. Talenten van de rechter hersenhelft
5. Samenwerking hersenhelften
6. Zwakke linker hersenhelft

Left-or-Right-Brain-MarketerEen minderheid van de mensen heeft een sterk ontwikkelde, dominante rechter-hersenhelft. Meestal is de linker-hersenhelft dan minder goed ontwikkeld. Beelddenkers hebben altijd een dominante rechter hersenhelft.
De rechter hersenhelft bevat onze intuïtie, gevoelens, gewaarwordingen en indrukken. Ook het holistische denken, het het vermogen om verbanden te leggen en processen te doorzien schuilt hier. Deze hersenhelft denk in beelden.
De rechter hersenhelft “weet”, terwijl de linker hersenhelft “denkt” en theoretiseert.

De rechter hersenhelft is goed in:
Denken aan morgen
Naar een schilderijtentoonstelling gaan
Gevoelens uiten
Romans lezen
Zonder doel rondfietsen
Rommel in je kamer hebben
Dagdromen
De plattegrond bekijken voor je een vreemde stad ingaat
Rondlummelen

Point

Steeds meer zorgt het onderwijs dat de mens afgestompt wordt en dat er niets creatiefs meer mag gebeuren.
Zelf denken, eigen weg of zaken beredeneren en uitpluizen is uit den boze
Het systeem is zo opgezet dat we allemaal slaven moeten zijn die precies in de rij lopen en doen wat er opgedragen wordt.
Vele denken dat ze vrij zijn maar ga je op een rijtje zetten hoe ze leven is het simpel een hersen gespoeld persoon die denkt dat deze vrij is.
Vrijheid is er zelden en wie werkt woont en leeft zoals hier het rechter hersenhelft afgebeeld is?

Hersenen

 

Februari 08at 05:09am

Campagne tegen gehoorbeschadiging carnaval

Quota is haar campagne tegen gehoorbeschadiging begonnen. Elk jaar rond carnaval start deze organisatie een campagne om mensen te waarschuwen tegen te hard geluid. De carnavalsperiode is bij uitstek het moment om dit te doen, vanwege de vele jump-ups en marcha’s. Onder de slogan ‘hoe meer geluid, hoe minder gehoor’ deelt Quota oordopjes uit. Premier Koeiman kreeg gistermorgen de eerste uitgereikt.

Point

In plaats van dat men de volume aanpassen stopt men in de mensen hun oren een silicone prop!!
De regering moet zich schamen en zeker een keer Koeiman die de wet niet zo gaat aanpassen dat er geen gehoorbeschadigingen meer voor kunnen doen.

Koeiman

 

Februari 08at 05:07am

Minder democratie

Oud-ombudsman: ‘We worden voorbereid op minder democratie en rechtsstaat’

‘Wij worden voorbereid op het idee dat het allemaal wel wat minder rechtsstatelijk en democratisch kan’, aldus oud-ombudsman Alex Brenninkmeijer in het weekblad De Groene. Volgens hem zien steeds meer politici en beleidsmakers democratie als een probleem. Brenninkmeijer maakt zich zorgen over de toenemende macht van de overheid, die democratie maar lastig vindt. Zelf kreeg hij als kritische ombudsman (2005 – 2013) te maken met kabinetsleden die hem binnenskamers probeerden de mond snoeren.

De Nationale Ombudsman is een Hoog College van Staat, net als de Eerste en Tweede Kamer, de Rekenkamer en de Raad van State. Hij behandelt als onafhankelijke functionaris klachten van burgers over onbehoorlijk overheidsoptreden. Dat dat niet altijd goed valt bij politici en functionarissen laat zich raden. Vooral Brenninkmeijer, ook oud-rechter en hoogleraar, lag nogal eens overhoop met Den Haag. Volgens hem ligt de machtsverhouding tussen overheid en burger scheef.

Zo noemt hij de sanctiewet in de sociale zekerheid buitenproportioneel en in strijd met de rechtszekerheid. ‘Niet alleen fraude, maar ook een vergissing van mensen bij het invullen van een formulier kan belachelijk zwaar worden bestraft, zelfs met boetes hoger dan de uitkering. De wet is zo ingericht dat rechters noch wethouders de redelijkheid van zo’n sanctie mogen beoordelen’. Rechtsstatelijke vereisten als proportionaliteit van een straf en zekerheid van schuld werden volgens Brenninkmeijer door de staat genegeerd. Brenninkmeijer protesteerde destijds tevergeefs.

De ex-ombudsman sprak er ook over met de minister en staatssecretaris van Sociale Zaken Asscher en Klijnsma, beiden PvdA. Brenninkmeijer: ‘Ze waren best bereid naar me te luisteren. dat was het punt niet, maar van meet af aan stond vast dat ze er niets aan zouden doen’. Begin 2015 greep dan toch de rechter in. Het sanctiestelsel werd opengebroken en er kwam ruimte voor rechterlijke toetsing van sancties.

Telkens probeert de politiek de grenzen van de burgerrechten op te zoeken, aldus Brenninkmeijer. En volgens een welhaast vast patroon moet de rechter dan corrigeren. Zo ging het onder meer met de bedbadbrood-regeling, het alcoholslot en de opslag van bel- en internetgegevens.

Enerzijds raakt politiek De Haag macht kwijt aan Brussel en Berlijn, anderzijds trekt men steeds meer macht naar zich toe, constateert Brenninkmeijer. Men bemoeit zich met benoemingen in de rechterlijke macht, slaan steeds vaker uitspraken van de rechter in de wind, evenals die van de Raad van State.

In 2009 kreeg Brenninkmeijer de toenmalige PvdA-minister Guusje ter Horst op de koffie. En die kwam niet voor de gezelligheid. De ombudsman had het namelijk gewaagd zich kritisch uit te laten over het politieoptreden tijdens de strandrellen die zomer in Hoek van Holland. ‘De politie had gericht en met scherp geschoten op het publiek.’ Brenninkmeijer pleitte openlijk voor een onderzoek, want ‘het is nogal wat als agenten gericht gaan schieten op publiek’. Volgens de toenmalige PvdA-leider Wouter Bos ging hij met dat pleidooi echter zijn boekje te buiten. Daags erna stond ook de minister op de stoep.

Ze poogde Brenninkmeijer ‘terug te jagen in het hok’, maar dat lukte niet. Was de autoritaire actie van Ter Horst een incident? Brenninkmeijer: ‘Ik heb een paar keer meegemaakt dat ik kritiek uitoefende, onderbouwd met argumenten, en een minister vervolgens disciplinerend optrad: dat kunt u niet maken, dat mag u niet doen’.

Kan Brenninkmeijer niet terugkeren als ombudsman? Hij heeft namelijk groot gelijk.

Point

Nu veel hoeven we hier niet op te zeggen. De dictatuur is in de maak en eigenlijk al in volle gang

Alex

 

Februari 08at 05:05am

Freemason Connected To Royal Family Arrested For Pedophilia

High level Freemason arrested on charges of pedophilia

A high ranking Freemason with ties to the Royal family has been arrested by British police on pedophilia charges.

Former Grand Master Freemason, Alan Wright, used to attend meetings attended by Prince Michael of Kent. The 75-year-old was caught by police in a recent internet sting trying to incite a child into sex.

Now he could face jail when he appears at Ipswich Crown Court for sentence next month. The maximum term for incitement is 10 years. Suffolk Police set up the sting after gathering intelligence on Wright’s private life, with specialist officers pretending to be a child online.

Wright thought he was communicating with a 14-year-old boy and sent him pictures of his private parts over the internet. Through gay dating app Grindr he arranged to meet the “boy” at Bury St Edmunds railway station, Suffolk, last November.

However, when Wright arrived he was met by officers who took him to a local police station for questioning. A former Grand Master of the Grand Council of Royal and Select Masters, he was also Grand Master of the Provincial Grand Lodge of Mark Master Masons of Essex.

Wright regularly attended meetings at a Freemasons hall in St James Street, London, and has been described as a “significant” figure in the organisation. Sources say that he would have attended some meetings with Prince Michael, who is a popular Freemason, but the men were not friends.

A spokesman for the United Grand Lodge of England said: “We were made aware of an allegation against a Freemason on December 1, 2016, who immediately resigned from the organisation.

“Having learned of the situation we have no further information currently, and fully believe that this is a one-off, isolated incident.

“We can confirm that we will fully assist the police and relevant authorities if we are approached or if we know of any way that we can voluntarily do so. No such request has been made.

“United Grand Lodge of England places great importance on total transparency in its dealings with members and we have a robust disciplinary system to deal with members who break the law, break our rules or conduct themselves in a way which would bring Freemasonry into disrepute.

“Criminal activity is completely unacceptable within the organisation and totally alien to our values.”

Wright was not at his home in Little Downham, near Ely, Cambridgeshire, to comment.

Point

Het is niets nieuws maar eindelijk worden er arresten uitgevoerd ook in die lagen van de bevolking.
Wil je alles lezen lees dan mijn Matrix boeken die vrij te downloaden zijn.

Freemason

 

Februari 08at 05:03am

José Mujica

Nicknamed Pepe Mujica, was President of Uruguay from 2010 to 2015. A former Tupamaros freedom fighter in the 60s and the 70s, he was detained, like a hostage by the dictatorship between 1973 and 1985. He advocates a philosophy of life focused on sobriety: learn to live with what is necessary and fairest.

Click here for video

Or click this link
https://youtu.be/4GX6a2WEA1Q

Point

Deze levenswijsheid is geweldig.
Wanneer gaat de massa dit door hebben?

Jose

 

Februari 08at 05:01am

Eerste test met 5G netwerk in Nederland gestart

Nederland speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van toekomstige 5G netwerken. In noord-oost Groningen is nu zelfs een kleinschalig 5G netwerk gebouwd waar testen gedaan worden met deze toekomstige generatie mobiele netwerken op het platteland.
Anderhalf jaar geleden is bekend geworden dat noord-oost Groningen de 'rurale proeftuin' voor 5G zou gaan worden. Het gebied kenmerkt zich door weinig bebouwing en grote lappen landbouwgrond en is daarmee een ideaal testgebied voor het testen van 5G netwerken op het platteland. In Finland en Zuid Korea vinden testen plaats met 5G netwerken in stedelijke gebieden.
Nu anderhalf jaar later is de aftrap gegeven van de eerste testen met het 5G netwerk in de Groningse polder, meldt RTV Noord. Bij vijf landbouwbedrijven zijn sensoren in de grond geplaatst die de tuinders realtime informatie geven over de gesteldheid van de grond en de gewassen.
5G netwerken beloven een evolutie te gaan worden van de huidige generatie 4G netwerken en zijn aanzienlijk sneller en moeten een lagere zogenaamde 'latency' (vertraging) bieden. Door deze latency zo laag mogelijk te maken is het mogelijk om in duizendsten van een seconde informatie te versturen en te ontvangen, wat bijvoorbeeld essentieel kan zijn voor zelfrijdende auto's die met elkaar moeten kunnen communiceren. Een te hoge latency zou in dat geval vertraging veroorzaken in de communicatie tussen auto's wat ongelukken kan veroorzaken.
5G netwerken worden niet alleen ontwikkeld als mobiel netwerk voor communicatie en dataverkeer voor gebruikers maar vooral ook voor 'internet of things'. Naar verwachting zullen in de komende jaren letterlijk miljarden 'dingen' via 5G verbonden gaan worden en op afstand te bedienen of uit te lezen zijn.

De eerste ellende

Zojuist heb ik de vrouw van Boer Oudman in Groningen gebeld en haar verteld van het uittesten van het G5 netwerk in Noord Groningen. De koeien in haar stal raken met zijn allen ( en ook bij 5 naastgelegen boerderijen), precies op het zelfde moment in volledige paniek, beginnen te zweten, gaan angstig in een hoek staan en drukken elkaar haast dood. En dit alles dus precies op hetzelfde moment ook in 5 naastgelegen boerderijen. Mijn conclusie de techneuten van het G5 test station in Loppersum. valk bij de boerderijen testen de frequenties uit. DIT MOET TEGEN GEHOUDEN WORDEN?? En we moeten absoluut zien te voorkomen dat dat 5G netwerk er ooit komt. Boerin Oudman was erg blij met mijn telefoontje en had al van meer mensen gehoord dat het met het uittesten van het G5 netwerk te maken kan hebben. Alle steun is welkom. geschreven door Kees van Boxtel."

Point

Veel meer over de straling is hier te lezen.


G5

 

Februari 07at 05:08am

Dode was mogelijk verdachte

De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de dode persoon die woensdagavond is gevonden in een uitgebrand busje aan de rand van Tilburg en een grote drugszaak die gisteren moest dienen bij de nabijgelegen rechtbank in Den Bosch.

Point

Die praat niet meer.
Werkelijk de methode vanuit de drugsmaffia.

 

Februari 07at 05:06am

Korsou ta registra su di tres (3) kaso di asesinato den e bario di Penstraat.

Tabata na Penstraat 225 ku aki un of mas tipo mester a presenta na e direkshon ariba menshona i a bai paden den e kas i ta likida nan viktima kende na e momentu ei tabata riba su kama.

E kaso ta full den investigashon pa asina haña sa kiko a pasa eksaktamente. Di parti CNE palabranan di komdolensia i forsa na famia di e defuntu

Point

3de moord in de zelfde buurt in een korte tijd.
Blijkbaar vele slechte betalers en de leverancier is duidelijk ongeduldig.

Ook deze moord is uitgevoerd door betaalde buitenlandse personen die verblijven in een lokaal hotel in de stad.

Moord

 

Februari 07at 05:04am

Japan not taking in refugees; says it must look after its citizens first

Japan's prime minister said Tuesday that his nation needs to attend to its own demographic challenges posed by falling birth rates and an aging population before opening its doors to refugees.

Prime Minister Shinzo Abe announced at the U.N. General Assembly that Japan is ramping up assistance in response to the exodus of refugees to Europe from the Middle East and Africa.

He said Japan will provide $1.5 billion in emergency aid for refugees and for stabilization of communities facing upheaval. But speaking to reporters later Tuesday he poured cold water on the idea of Japan opening its doors to those fleeing.

"I would say that before accepting immigrants or refugees we need to have more activities by women, by elderly people and we must raise (the) birth rate. There are many things that we should do before accepting immigrants"

- Prime Minister Shinzo Abe
He said Japan first needed to attend to domestic challenges which he proposes to tackle under a revamped economic policy that aims to boost GDP to a post-war record level, while bolstering the social security system to support families.

"As an issue of demography, I would say that before accepting immigrants or refugees we need to have more activities by women, by elderly people and we must raise (the) birth rate. There are many things that we should do before accepting immigrants," Abe told a news conference, according to the official translation of his comments.

He added that Japan would "discharge our own responsibility" in addressing the refugee crisis, which he described as helping to improve conditions that cause the exodus.

Abe earlier told the world body that Japan would provide $810 million this year for emergency assistance of refugees and internally displaced persons from Syria and Iraq, triple what it gave last year. Abe said Japan is also preparing about $750 million for stabilization efforts in the Middle East and Africa.

Japan prides itself on being a good global citizen. It is one of the largest aid donors in the world. Last year Japan gave $181.6 million to the UNHCR, the United Nations' refugee agency, making it second only to the United States in generosity.

But it has offered very few if any resettlement places for refugees from the civil war in Syria.

According to Ministry of Justice data, it accepted just 11 asylum seekers out of a record 5,000 applications last year, although Japanese officials say most of the asylum applicants were from other Asian countries and were already living in Japan.

Some argue that increased immigration could help arrest a shrinking population, which is currently 126 million. Abe says he is determined to ensure that in 50 years the Japanese population has stabilized at 100 million.

Point

Een land die eerst aan zichzelf denkt en kijkt wat wel en niet mogelijk is.
Japan laat zich duidleijk niet zaken opleggen en wordt daarom regelmatig "gestraft" door de wereldheersers.

Japan

 

Februari 07at 05:03am

De enige mannen

De enige man samen met putin die werkelijk samen de wereld een nieuwe vorm geven en dat onder de jezuiten die zagen dat de oude koers niet meer haalbaar is.

Gang

 

Februari 07at 05:01am

Scientific Experiments Show That DNA Begins as a Quantum Wave and Not as a Molecule

One strand of DNA from one single cell contains enough information to clone an entire organism. Obviously, understanding DNA allows us to understand much about life and the universe around us. A deeper understanding of the new science tell us that DNA beings not as a molecule, but as a wave form. Even more interestingly, this wave form exists as a pattern within time and space and is coded throughout the entire universe.

We are surrounded by pulsating waves of invisible genetic information, whose waves create microscopic gravitational forces that pull in atoms and molecules from their surrounding environment to construct DNA.

One scientist who caught these microgravitational forces in their action is Dr. Sergey Leikin. In 2008, Leikin put different types of DNA in regular salt water and marked each type with a different fluorescent color and the DNA molecules were then scattered throughout the water. In the experiment’s major surprise, matching DNA molecules were found pairing together. After a short time, entire clusters of the same colored DNA molecules had formed. Leikin believes some sort of electromagnetic charge allowed the same colored molecules to cluster. However, other experiments show that this is not the case. That it is most likely to be gravity. Let us explain.

In 2011, Nobel Prize winner Dr. Luc Montagnier demonstrated that DNA can be spontaneously formed out of merely hydrogen and oxygen. He started out with a hermetically sealed tube of pure sterilized water and then placed another sealed tube next to it, which had small amounts of DNA floating in water. Montagnier then electrified both tubes with a weak, 7 hertz electromagnetic field and waited. 18 hours later, little pieces of DNA had grown in the original tube, which consisted of only pure sterilized water.

This new science tells us that the universe is constantly conspiring to make biological life, whenever and wherever it can. In any given area of the universe, these hidden microgravitational waves will begin gathering atoms and molecules together to create DNA, and thus, life.

Another phenomenal discovery was made when Dr. Fritz-Albert Popp caught DNA in the act of pulling in photons (tiny packets of energy that make up visible light). The new science reveals that photons are essential to the basic health and function of DNA and are apparently used to send and receive information throughout the body. He found that each DNA molecule stores up to 1,000 photons within itself, similar to that of a tiny fiber-optic cable. The photons shoot back and forth at the speed of light inside the molecule and are stored until they need to be used.

In 1984, Russian scientist Dr. Peter Gariaev discovered that when a DNA molecule was placed inside a small quartz container, it naturally absorbed every photon in the room. A stunning analogy of this would be that of a single person standing in a large sports stadium and having every photon in the stadium somehow bending directly to that person, leaving that person’s body literally glowing with light, while the rest of the stadium goes completely dark.

In conventional science, the only force that can bend light is gravity and it is done only around a black hole. Thus, it appears DNA is generating a microgravitational effect that attracts and captures light. Looking back to the first experiment mentioned in this article by Dr. Leikin, we see that it is indeed likely not an electrical charge that forced or allowed the same DNA molecules to attract to one other, but is likely due to gravity, as electrical charges have never been able to bend light as it moves through space.

The most incredible part of Dr. Gariaev’s experiment came when he thought it was over. He had pulled out the DNA from the quartz container and looked back into the container only to find that photons were still spiraling in the exact same place where the DNA had been. Apparently, some sort of gravitational influence was holding photons right where the DNA had been. This later became called the “DNA phantom effect. Thus, DNA is creating an energetic force that absorbs photons and pulls them right into the molecule, but the DNA itself isn’t even needed. It is some invisible force, or some wave, that attracts and holds the light (photons) there all by itself.

Dr. Gariaev found that he could “blast” the phantom with supercold liquid nitrogen gas and the photons would all escape from the force field. Within 5 to 8 minutes though, new photons would be captured and the entire phantom would reappear. He could keep doing this as much as he wanted, but new photons would keep appearing. In fact, it was only after doing this for 30 days straight that the photons finally did not reappear.

Certainly, this last experiment was done over 30 years ago, and yet, the significance of it has yet to be truly felt. The first two experiments are still relatively young and have also yet to be fully appreciated. Clearly though, our view of the universe and life itself is changing as these concepts are understood by more people each day.

Point

Opmerkelijke verklaring zeker in de wereld van de wetenschap. Maar bevestigd wel wat ik al jaren probeer naar buiten te brengen en dat is dat de ware wereld bestaat uit energie. Lees de boeken maar eens over het energieniale leven.

Wave

 

Februari 06at 05:09am

Ambtenaren mogen niet vliegen met Insel Air

Rijksambtenaren mogen voor dienstreizen niet meer vliegen met de Curaçaose luchtvaartmaatschappij Insel Air. Het kabinet heeft dat besloten, omdat er zorgen zijn over de veiligheid.

Om „ook overige reizigers van de huidige situatie op de hoogte te stellen” heeft het kabinet besloten zijn zorgen hierover naar buiten te brengen, schrijven staatssecretaris Sharon Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) vrijdag aan de Kamer.

Het verbod geldt voor vluchten met Insel Air International BV. Deze week moesten op gezag van Aruba al meerdere toestellen van Insel Air aan de grond blijven voor nadere inspectie. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) gaat volgens het kabinet op zeer korte termijn helpen bij de inspecties van de vliegtuigen.
Incidenten

Eerder deze week besloot het Amerikaanse consulaat-generaal op Curaçao al dat zijn medewerkers niet meer met de maatschappij mogen reizen. Aanleiding voor deze stap was volgens nieuwssite Caribisch Netwerk twee recente incidenten op vluchten van Insel Air waarbij de luchtdruk in de cabine wegviel.

Het besluit om vliegtuigen aan de grond te houden heeft „grote consequenties voor de bereikbaarheid” van de eilanden, aldus de bewindslieden. Ze overleggen met de plaatselijke autoriteiten hoe de problemen het beste kunnen worden aangepakt.

Insel Air verkeert in grote financiële problemen. In ruil voor zeggenschap zegde de Curaçaose regering vorige week een lening toe van 17 miljoen euro, aldus Caribisch Netwerk.

De vloot van Insel Air telt achttien vliegtuigen en er werken 750 mensen, aldus de website van het bedrijf. Het biedt dagelijks ongeveer zeventig vluchten aan naar 26 bestemmingen.

Point

Maar wij passagiers moeten nog wel in deze rammelbakken stappen!
Het is ongehoord dat in zo'n maatschappij nog geld in gepompt wordt!
Duidelijk heeft de maffia veel te zeggen op deze eilanden en kunnen dus geld eisen voor een failliete boel.

Insel air

 

Februari 06at 05:06am

Justitie plukt loterijkoning Curaçao voor 35 miljoen euro.

In Nederland verkoopt bijna alle Chinezen restaurants Inlegale loterijen. Hoe gaat de Ministerie van Veiligheid en Justie hiermee om??

Point

Allemaal om het online gaming te beschermen en door te voeren. Deze afleiding naar de Chinese onderwereld is een lachertje deze is er altijd geweest! Wat doet men aan de vele Chinese casino's die over het eiland zijn. Casino's waar werkelijk miljoenen worden ingezet en een kern is die veel hoger is als welke gok hoek dan is. Maar NIEMAND heeft het lef deze casino's aan te pakken of is het dat er politici zijn die daar ook zijn te vinden?

Zover mijn meldingen gaan zijn er bij de Chinese onderwereld zeer regelmatig politici en ambtenaren van het land te vinden.

Nu dat we zo ver zijn dat zelfs de Chinese onderwereld naar boven komt gaat men zich druk maken over lotjes!!

Dan vraag ik me af; what about hun casino's maar ook die miljarden investering die we gaan krijgen in dit eiland door hun? Heeft u wel eens nagegaan wie deze mensen zijn en hoe hun werken en aan hun geld komen?
Nu... dat heb ik wel gedaan en dan is de huidige regeringen van Curaçao samen aan het werken met de Chinese onderwereld!

Loterij

 

Februari 06at 05:04am

Ben er even stil van

Vanaf het boek "Curacao maffia eiland" schrijf ik al over de drugs en vele criminele zaken die gaande zijn op Curacao.

Nu lijkt het deels verfilmd te worden en hier is de trailer.

https://youtu.be/3A4P_T3ukpo

Paradise

 

Februari 056at 05:02am

Voor alle mensen die depressed zijn

Als je jezelf weer eens compleet waardeloos voelt, onthoud dan één ding:

Ooit was je het snelste zaadje.

Zaadje

 

Februari 06at 05:00am

Suiker

De gevaren van suiker worden heel erg onderschat, en niet alleen dat heel veel mensen denken suiker te kennen maar feitelijk kennen ze alleen de drogredenen over suiker....

Robert Lustig verklaart suiker de oorlog

Suiker is de gevaarlijkste DRUGS die er is.... geen twijfel mogelijk... maar de meeste mensen geven het aan hun kinderen alsof het totaal onschuldig is ...

in suiker zitten :

1 Geen voedingsstoffen
2 Geen eiwitten
3 Geen gezonde vetten
4 Geen vitamines, mineralen en voedingsvezels

Het zijn ‘’lege calorieën’’ en verantwoordelijk voor talloze gezondheidsklachten op lange termijn.

Point

Mijn tip ....
Stop met suiker gebruiken en voel je een gehele ander mens..

Suiker

 

Februari 05at 05:11am

Opinion

Free masons / Vrijmetselarij

Gisteren was weer zo’n dag dat je weet dat er enkele personen alles aan doen om krom recht te praten.

We kwamen weer terecht op de vrijmetselarij en de zogenaamde machtige 33ste graad.

Vele boeken heb ik over deze club al geschreven en ook heb ik uitgelegd en bewezen dat het niet stopt bij de 33ste graad. Volgens de oude ritualen gaat het tot en met de 34ste graad en later is dat zelfs opgegrade tot de 102de graad! Dat werd duidelijk uit een correspondentie met een 96ste graad mason in Hawaii!

De discussie was duidelijk in regie van een mason die er alles aan deed om ons te laten geloven dat het stopt bij de 33ste graad en alles op de ouderwetse zeer bekende manier belachelijk maakte wat er gezet werd over de vele hogere graden.

Maar laten we even duidelijk zijn, in de volksmond mogen we niets meer weten dat de vrijmetselarij bestaat uit 33 graden. Over deze graden is nog al wat te lezen. In het verleden en het weder oprichten van de freemasons werd dat ook door Pike zo naar buiten gebracht. Doch al in zijn tijd was er een 34ste graad waar de koninklijke huizen en een top onder gebracht zijn. Tot en met de 33ste graad werd alles besloten en gedirigeerd in de loge zelf. Maar toen kwam er een duidelijke “afscheiding” of meer een uitbreiding die opliep tot de 102de graad. Waar men via clubjes vele wegen uitwaaierde in het dagelijks systeem. Deze zorgde dat zowel politiek als zakelijk alles gedirigeerd wordt door deze absolute top (vanaf de 94ste graad). Oud- rechters, koninklijke huizen en wereldleiders inclusief het Vaticaan begeven zich in de laatste 7 graden waarvan het Vaticaan duidelijk een van de hoogste graad is.

Men praat over een “postmaster” maar die postmaster zetelt al lang niet meer in Zwitserland. Toch zetelt de postmaster als hoofdkwartier voor het dagelijks leven voor de buitenwereld nog steeds in Zwitserland en zijn zeer belangrijke politieke, rechterlijke en financiële zetels gevestigd in dat Zwitserland. De absolute top van de freemasons moet alles vastleggen via deze postmaster. Wie deze persoon of identiteit dan ook mag zijn. Veel lijkt het erop dat de top te vinden is in het Vaticaan en alles wijst naar de Jezuïeten paus die alles blijkbaar coördineert. Het is een kwestie van tijd dat de ware postmaster en de bepaler in de 102de graad mason zich gaat openbaren. Maar veel kunnen we al terug leiden en tracen en dat staat duidelijk beschreven in mijn boeken over deze freemasons.

Volg de absolute macht en men komt bij de kern of is het CERN?

Lodge

 

Februari 05at 05:08am

Cocaïne uit Curaçao leidt tot bloedvergieten in criminele wereld

Cocaïne uit Curaçao in Duitse haven
De douane in het Duitse Hamburg heeft in een container meer dan 700 kilo cocaïne ontdekt, afkomstig uit Curaçao. Omdat rond het transport al diverse doden zijn gevallen onder criminelen, maakte de douane de vondst vrijdag bekend, aldus een woordvoerder.

Achter de smokkel van de opvallend zuivere partij gaat een internationale bende schuil die het kennelijk met een andere criminele groep aan de stok had. Zo was de cocaïne volgens de douane eerder deze week nog aanleiding voor een gijzeling op Nederlandse bodem. De achtergronden daarvan zijn niet bekendgemaakt.

Om verder bloedvergieten binnen de criminele wereld tegen te gaan en de angel uit de ruzie te halen, is besloten de drugsvangst bekend te maken, aldus de douane.

Point

En door wie zal deze container gepakt zijn op dit eiland?
W
ie was de exporteur?

Zal men dat ooit vrijgeven of was het die persoon die al enkele malen net langs deze identieke drugszaken is weten te kruipen. En is het niet die groep die al vele duistere zaken doet via de duise Kansler?

 

Februari 05at 05:06am

’Rabobank medeverantwoordelijk voor drugsdoden’

De Nederlandse Rabobank is medeverantwoordelijk voor de duizenden slachtoffers van de bloedige drugsoorlog in Mexico. Dat zeggen Mexicaanse mensenrechtenactivisten. De advocaat Göran Sluiter, tevens hoogleraar Internationaal Strafrecht, heeft namens hen een aanklacht tegen de bank ingediend bij het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM).

Mexicaanse drugskartels maken in de VS jaarlijks naar schatting acht miljard dollar winst met de straathandel in marihuana, cocaïne, heroïne en andere drugs. Dat geld moet ergens naar toe, zegt Sluiter.

Wat verwijt u de Rabobank precies?

„De bank heeft in de periode van 2010 tot en met 2015 geld witgewassen van Mexicaanse drugskartels. Het gaat onder meer om cash dat straatdealers hebben verdiend met de verkoop van Mexicaanse drugs aan Amerikaanse gebruikers. Dat geld is gestort bij een vestiging van de Rabobank in de grensstad Calexico in het uiterste zuiden van de VS. De bank heeft het daarna rondgepompt naar allerlei andere rekeningen zodat de herkomst van het geld uiteindelijk niet meer is te achterhalen. Daarmee heeft de bank organisaties gesteund die op grote schaal verantwoordelijk zijn voor moord, foltering en verdwijningen.”

Het is een zaak die speelt in de VS. Waarom spreekt u de Nederlandse directie hierop aan?

„Het bankfiliaal, waarvan bekend was dat er opvallend veel cash werd gestort, maakte deel uit van de Rabobank Noord-Amerika. Dat is een volle dochter van de Rabobank Groep, Dat betekent dat de Nederlandse directie de volledige zeggenschap heeft over de activiteiten in de VS. De Rabobank zegt maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De bank kan zich er daarom niet achter verschuilen dat dit allemaal ver weg en buiten het zicht is gebeurd.”

Wat verlangt u van het Openbaar Ministerie?

„We willen dat er een strafrechtelijk onderzoek komt naar de rol van de Rabobank Groep en en naar de feitelijk leidinggevenden. De bank moet in het openbaar verantwoordelijkheid afleggen. Maar al te vaak weten financiële instellingen dat te ontlopen met een schikking. Dat willen we voorkomen.”

Het is „een zaak uit het verleden”, zegt de Rabobank. De bank heeft het filiaal in Calexico bovendien zélf in 2015 gesloten.

„Ja, omdat het er niet pluis was. En ’een zaak uit het verleden’? Dat betekent toch niet dat je dan niet meer voor een strafrechter hoeft te verschijnen? Ik verdedig ook verdachten van misdrijven. Die kunnen een strafzaak toch ook niet ontlopen met de mededeling dat het ’een zaak uit het verleden’ betreft? Dat zou wat moois worden!”

De Amerikanen doen ook onderzoek naar deze zaak. Maar volgens de Rabobank niet naar witwassen, maar ze willen weten of de interne controle van de bank wel op orde was.

„Dat is een woordspelletje. Uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Dat Amerikaanse onderzoek maakt het voor het Nederlandse OM wel makkelijker. Dat kan de resultaten van de Amerikanen eenvoudig opvragen.”

Mexicaanse drugskartels zijn meedogenloos. Misschien waren die lokale bankiers wel gedwongen om mee te werken.

„Dat zou heel goed kunnen. Als dat zo is, moeten zij niet worden vervolgd. Maar de Rabobank Groep had zich wel de vraag moeten stellen of ze actief willen zijn in een regio die wordt gedomineerd door gewelddadige drugskartels.”
HSBC

Het niet voor het eerst dat een grote bank in verband is gebracht met drugskartels. In 2012 bekende de Britse bank HSBC 880 miljoen euro te hebben witgewassen voor drugsorganisaties, vertelt Sluiter. De Britten kochten strafvervolging af door een kleine twee miljard dollar te betalen aan de Amerikaanse autoriteiten.

In Mexico eiste de aanhoudende oorlog tussen drugskartels ondertussen al meer dan 150.000 slachtoffers.

Point

Is er wel een bank die zich niet schuldig maakt aan drugs smokkel en financiering?
Zonder de reguliere banken is het moeilijk te doen en is men hier op de Antillen druk doende om schaduw bankieren te legaliseren.

Rabo bank

 

Februari 05at 05:04am

Trump schoffeert premier Australië en dreigt met opzeggen verdrag

De Amerikaanse president Trump dreigt een vluchtelingendeal met Australië op te zeggen. De deal is onder Trumps voorganger Obama met Australië gemaakt. Australië zou uit kampen in Costa Rica vluchtelingen uit andere Midden-Amerikaanse landen opnemen. In ruil zou de VS 1250 vluchtelingen uit Irak, Iran en Somalië van Australië overnemen. Dat zijn alle drie moslimlanden waaruit de VS geen reizigers meer wil toelaten.

De afspraak kwam ter sprake in het eerste telefoongesprek dat Trump zaterdag voerde met premier Turnbull. Dat had een hartelijk gesprek moeten worden, want Australië is al een eeuw een van de trouwste bondgenoten van de VS. Toch ontspoorde het gesprek volledig toen de vluchtelingenafspraak ter sprake kwam, schrijft The Washington Post.

"Dit is de slechtste deal ooit", zou Trump tegen Turnbull hebben gebriest. Ook zei hij dat het politieke zelfmoord zou zijn om de deal door te laten gaan en dat Australië de volgende "Boston bombers" naar de VS probeerde te exporteren, een verwijzing naar de bomaanslag in Boston in 2013.

Trump zou ook hebben gezegd dat hij die dag al met vier wereldleiders had gebeld, onder wie de Russische president Poetin, maar dat dit veruit het slechtste gesprek was geweest.

Het gesprek waarvoor de twee een uur hadden vrijgemaakt, had tot op dat moment 25 minuten geduurd. Turnbull zou hebben geprobeerd om een ander onderwerp ter sprake te brengen, maar Trump had er genoeg van; hij hing op.

Een minister uit Turnbulls kabinet zei op basis van anonimiteit tegen Australische kranten dat de details in The Washington Post grotendeels juist zijn en dat Turnbull inderdaad ruzie met Trump heeft gemaakt. "We zijn natuurlijk beledigd, maar het belangrijkste is dat de deal wordt nagekomen."

Point

EN WAT KRIJGEN WE DAN enkele dagen later

Trump woedend akkoord met vluchtelingendeal

Donald Trump zal het akkoord met Australië over de opname van ruim duizend vluchtelingen respecteren maar is uitermate ongelukkig met de deal. Dat heeft het Witte Huis donderdag laten weten. „De overeenkomst die nog door de vorige regering is gesmeed, is iets dat hem buitengewoon ergert”, zei woordvoerder Sean Spicer tijdens de persbriefing. „Het staat hem totaal niet aan.”

Spicer vertelde dat de Amerikaanse president, die de Australische premier Malcolm Turnbull ook telefonisch op z’n Trumps te verstaan had gegeven hoe hij tegen de zaak aankeek, uit respect voor Australië en z’n premier de afspraak zal nakomen.

Hij laat 1250 asielzoekers die in detentie zitten op twee eilandjes in het noorden van Australië naar de VS komen op voorwaarde dat hun levenswandel op de „strengst mogelijke manier zal worden nagetrokken.”

Australie

 

Februari 05at 05:02am

Chinese arts vraagt uitstel HPV-campagne China..!!

De toonaangevende patholoog Dr. Sin Hang Lee stuurt in een open brief naar de president en de premier van China aan op uitstel van de geplande HPV-vaccinaties van Chinese kinderen en jonge vrouwen van 9 tot 25 jaar. Dr. Lee heeft meer dan 50 jaar gewerkt met kankerpathologie in Noord-Amerika en extensieve ervaring in het testen van HPV in DNA-monsters van patiënten en het HPV-vaccin Gardasil.

De op handen zijnde toepassing van de massale HPV-vaccinatie van Chinese kinderen en jonge vrouwen heeft grote bezorgdheid veroorzaakt bij veel geïnformeerde burgers in China en het buitenland. Een van hen is Sin Hang Lee, MD, een Chinese Amerikaan die zijn medische opleiding in China heeft gevolgd.

De Chinese bevolking bestaat uit ongeveer 143 miljoen vrouwen in de leeftijd van 9-25 jaar [1]. Als de vaccinfabrikanten van het humaan papillomavirus (HPV) de Chinese overheid kunnen overtuigen om alle vrouwen in deze leeftijdsgroep met 3 doses te vaccineren, via een door de overheid gefinancierd programma (zoals is voorgesteld door twee van hun betaalde consulenten [2]), dan zouden de inkomsten meer dan US$ 64 MILJARD bedragen..!! Een duizelingwekkende hoeveelheid geld. Maar de vraag is, tegen welke prijs?

GlaxoSmithKline (GSK) kwam een stap dichterbij, toen ze op 18 juli 2016 aankondigden dat zij met succes de China Food and Drug Administration (CFDA) hadden overgehaald om ‘Cervarix’ als eerste licentie te verlenen om met het HPV-vaccin baarmoederhalskanker in China te helpen voorkomen. De commerciële lancering van ‘Cervarix’ in China zal naar verwachting begin 2017 plaatsvinden. Kijk HIER naar de aankondiging van GSK van deze gebeurtenis.

Dr. Sin Hang Lee schaart zich bij critici rondom de HPV-vaccinatiecampagnes..
Er zijn wereldwijd veel, heel veel kritische wetenschappers, die het overhaaste invoeren van al die HPV-campagnes maar bizar vinden. Zo ook onze eigen professor Dr. Floor van Leeuwen; één van de critici van de in 2009 overhaast ingevoerde campagne tegen HPV. Van Leeuwen is epidemioloog bij het Nederlands Kankerinstituut en ze gelooft dat het HPV-vaccin veel minder sterfgevallen aan baarmoederhalskanker zal voorkomen, dan de overheid in haar in 2009 gestarte campagnes doet voorkomen. Professor Floor van Leeuwen hierover:

“Natuurlijk is er een relatie tussen het voorstadium en baarmoederhalskanker”, zegt ze “Maar de vaccinatie bant het virus niet uit. Mannen, die het vaccin niet krijgen, kunnen vrouwen hun leven lang blijven besmetten. Het is nog onduidelijk hoe lang het vaccin werkt en ik ben bang dat dezelfde groep vrouwen die nu geen uitstrijkje laat maken, straks ook niet komt opdagen als een herhaalvaccinatie nodig blijkt. En juist deze groep loopt risico, zo leert de praktijk.

professor dr. Floor van Leeuwen waarschuwde vanaf het begin van de introductie van het HPV-vaccin voor onbezonnenheid en het gevaar voor de volksgezondheid..!!

Ik heb nooit gezegd dat ik per se tegen de hpv-vaccinatie ben, maar ik wil de voor- en nadelen goed afwegen. Ik vind dat de overheid het vaccin te snel heeft ingevoerd, terwijl daarvoor geen urgentie was: baarmoederhalskanker is geen besmettelijke infectieziekte en het komt niet veel voor. En we hebben een bevolkingsonderzoek dat heel goed werkt. Dus waarom moesten hals over kop die HPV-vaccinaties ingevoerd?”

Op basis van zijn kennis over de gezondheidseffecten van het HPV-vaccin is de bezorgdheid van Dr. Sin Hang Lee groot voor de vrouwen in China. Dr. Lee schreef daarom – nogal ongebruikelijk, to say the least- een ??open brief (HIER (pdf)) aan president Xi Jinping en premier Li Keqiang van The People’s Republic of China. In deze brief vroeg Dr. Lee hen om hun macht te gebruiken om de invoering van het HPV-vaccinatie-programma in China uit te stellen.

Eerst dienen de risico’s en de voordelen van de HPV-vaccinatie naar behoren zijn geëvalueerd door onafhankelijke medische en wetenschappelijke experts. In simpele taal gezegd, ruikt deze arts onraad, want hij noemt in zijn 7 punten-brief, het van essentieel belang, dat de medische deskundigen geen financiële banden hebben met fabrikanten of andere stakeholders. In zijn open brief roept Dr. Lee op om de volgende op wetenschap gebaseerde feiten nader te bekijken:

Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat HPV-vaccinaties baarmoederhalskanker hebben helpen voorkomen in welk land dan ook,
Om de vaccinaties te propageren creëerde GSK een onnodige angst voor baarmoederhalskanker om markt te scheppen,
Als gevolg van genetische verschillen kan het zomaar zijn dat HPV-vaccinaties die oorspronkelijk werden ontwikkeld en getest in Zuid-Amerika niet bij andere etnische groepen werken, bijvoorbeeld de Chinese populatie,
Screening op baarmoederhalskanker is een bewezen veilig en effectief middel om te controleren op baarmoederhalskanker en als zodanig moet dat nummer een op het gezondheidsprogramma staan, miljarden dollars en talloze levens kunnen zo gespaard worden.

De 14-jarige Natalie Morton stierf aan de gevolgen van een HPV-vaccinatie. (klik voor artikel)
HPV-vaccinatie biedt geen enkele toegevoegde waarde aan bestaande baarmoederhalskanker screening programma’s.
Van de HPV-vaccinaties zijn wereldwijd inmiddels tienduizenden ernstige bijwerkingen bekend, waaronder ook sterfgevallen.
Vaccinfabrikanten hebben in alle klinische proeven oneigenlijk gebruik gemaakt van aluminium als toevoegingen (adjuvans), wat de risico’s van HPV-vaccins maskeert.

Point

(Lees HIER een pdf met een goede samenvatting van de brief die Dr. Lee aan de Chinese leiders zond).

Lee

 

Februari 04at 05:09am

Hoe dwaalt de rechterlijke macht?

Uitspraak justitie:
"De jongen zou niet meewerken met de reclassering en jeugdzorg. En de kans op herhaling na vrijlating zou groot zijn, omdat zijn hele familie in de criminaliteit zit."

Point

De meest belachelijk rechterlijke uitspraak van de laatste tijd.
Omdat je familie zo is ben jij ook crimineel en moet je als een slaaf maar meewerken aan wat een stel zombies over je beslissen!

Waar gaat de rechterlijke macht naar toe?

Hier op de eilanden is justitie niets meer als een stel dwalende afgeperste en gemanipuleerde personen.

Justitie

 

Februari 04at 05:07am

‘Bomba’ aangehouden voor drievoudige liquidatie Campo Alegre

Koud terug van Curaçao druipt het bloed weer van het scherm. In Den Bosch gaat het vandaag over de brute liquidatie van twee jonge jongens die een hennepkwekerij ripten (zie vorig bericht). In Amsterdam: vannacht een liquidatie, daarover straks meer.

Op Curaçao was afgelopen zondag de begrafenis van rapper Becholize, gisteren in de krant aldaar (Vigilante): de aanhouding van ‘Bomba’ in zin huis in Jan Sofat. Opgepakt voor de drievoudige moord bij Campo Alegre, het openluchtbordeel op Curaçao. Of er verband is met andere lopende zaken – en dan gaat het vanzelfsprekend over de bloedige oorlog tussen de bendes van Buena Vista City en de No Limit Soldiers en aanverwante krijgers – is niet heel duidelijk. Een vorig bericht over die drievoudige moord staat

Point

Is het zo? Wie zat er werkelijk achter?
Vragen waar een OM zich niet druk maakt laat staan de rechterlijke macht.

Bomb

 

Februari 04at 05:05am

Bilderberg conferentie op de Nederlandse TV RTL Boulevard

Daniel Estunlin geeft het comentaar dat de Bilderbergers 3 biljoen mensen willen vernietigen van de aarde.

Zie hoe geschokt Albert Verlinde reageert dat onze voormalige Koningin Beatrix een lid is van deze Bilderberg groep.

Point

Meerdere malen door mij beschreven en uitvoerig besproken in mijn "Matrix van het systeem" boeken

Klik hier voor filmpje Bilderberg

Bilderberg

 

Februari 04at 05:03am

Do you understand the Muslim ban?

Looks like there is something others going on.

Trump’s 'Muslim ban' fallout

“To be clear, this is not a Muslim ban, as the media is falsely reporting. This is not about religion – this is about terror and keeping our country safe,” Trump said in a statement, adding that there are more than “40 different countries worldwide that are majority Muslim that are not affected by this order.”

“We will again be issuing visas to all countries once we are sure we have reviewed and implemented the most secure policies over the next 90 days,” he clarified.

Muslim

 

Februari 04at 05:02am

Almost no children in France are medicated for ADHD

This is how they define & treat it

According to the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), approximately 11% of American children between the ages of 4 and 17 have been diagnosed with Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) as of 2011. However, if you ask the American Psychiatric Association (APA), they maintain that even though only 5% of American children suffer from the disorder, the diagnosis is actually given to around 15% of American children. This number has been steadily rising, jumping from 7.8% in 2003 to 9.5% in 2007.

Big Pharma has played a significant role in manufacturing the ADHD epidemic in the U.S., convincing parents and doctors that ADHD is a common problem amongst children and one that should be medicated. However, many countries disagree with the American stance on ADHD, so much so that they have entirely different structures for defining, diagnosing, and treating it. For example, the percentage of children in France that have been diagnosed and medicated for ADHD is less than 0.5%. This is largely because French doctors don’t consider ADHD a biological disorder with biological causes, but rather a medical condition caused by psycho-social and situational factors.
Why France Defines ADHD Differently

French child psychiatrists use a different system than American psychiatrists to classify emotional problems in childhood. Instead of using the APA’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM), the French use an alternative classification system produced by the French Federation of Psychiatry called Classification Française des Troubles Mentaux de L’Enfant et de L’Adolescent(CFTMEA). Not only does this significantly differ from the APA’s system, but it was actually created with the intention to “offer French child psychiatrists an alternative to DSM-III” because it didn’t compliment French psychiatric practices. The CFTMEA encourages psychiatrists to identify the underlying issues that cause a child’s symptoms and to address them using a psychopathological approach.

France defines ADHD as a sociological disorder that’s caused by a set of social situations, whereas the U.S. sees ADHD as a neurological disorder whose symptoms are the result of biological disfunction or a chemical imbalance in the brain. France’s definition of ADHD drastically differs from that of the U.S., which is in part because the pharmaceutical industry helped define ADHD in the U.S. (you can read more about that here). France’s treatment methods, therefore, also greatly differ from those practiced in the U.S.
Treatment Methods for ADHD Used in France

Once a French psychiatrist diagnoses their patient with ADHD, they hone in on the behavioural problems by searching for the underlying causes. Psychiatrists will study the child’s distress and compare it to their social situations. France views ADHD as a social context problem; therefore, ADHD is often treated with psychotherapy or even family counselling. Very rarely do French psychiatrists prescribe medications to treat ADHD, as it’s usually rendered unnecessary after taking a more holistic approach.

It’s important to note that French psychiatrists also consider a patient’s diet when searching for the causes of behavioural symptoms associated with ADHD. Poor eating habits such as consuming foods with artificial colours or flavourings, preservatives, sugars, and/or allergens may worsen a child’s behaviour. This isn’t difficult to imagine; even as adults we can feel the effects certain foods have on our mood, energy levels, and thought processes.
Why There Are Fewer ADHD Cases in France Than the U.S.

A study conducted in 2011 stated that the amount of youth in France with ADHD may be as low as 3.5% — a far cry from the 11 to 15% estimate in the United States. Family therapist and author of A Disease Called Childhood: Why ADHD Became an American Epidemic Dr. Marilyn Wedge suggests that this may be as a result of the cultural differences between the U.S. and France in regards to raising children. According to Wedge, French parents will often impose more structured lifestyles onto their children, such as enforcing strict meal times and using the “cry it out” method with babies and toddlers. Children are taught self-discipline at a young age, which is why Wedge feels they don’t need to be medicated for behavioural issues.

Unfortunately, spanking is not considered child abuse in France, so this practice is used fairly often to encourage discipline. In March 2015, the Council of Europe, an international human rights organization, faulted France over the country’s lack of legislation regarding corporal punishment of children. As The New York Times explained, “Child abuse is illegal in France and is punished with long prison sentences, but it is not uncommon for French parents to slap or spank children, or for the French courts to view such actions as acceptable under a customary ‘right to discipline.’ “

As Dr. Wedge points out (although neither she nor Collective Evolution support spanking or any other form of child abuse), this simply adds to the discipline they’re encouraged to practice throughout their childhood (source).While Wedge makes some interesting points regarding discipline, I don’t think that’s the underlying reason why most French children don’t need to be medicated for ADHD. Rather, because ADHD is largely a behavioural issue, it rarely requires pharmacological intervention. I believe that these treatment methods are successful in France not because of their parenting culture, but rather as a result of their holistic approach in considering diet and behavioural and social context.

I believe France does not have an issue with over-diagnosing ADHD in the same way the U.S. does because pharmaceutical companies have not targeted them as heavily. Pharmaceutical companies play a substantial role in defining ADHD and deciding treatment methods in the U.S. For example, doctors and researchers in the U.S. have been paid to overstate the dangers of ADHD and the benefits of taking their drugs and understate the negative side effects.

It’s easy for people to believe this misguided information when it’s affiliated with well-known universities like Harvard and Johns Hopkins. Many people don’t even realize that these studies are funded by the very companies that profit from the drugs’ sale because that relationship is hidden in small print (source). These drugs can have significant side effects and are actually considered to be within the same class as morphine and oxycodone due to their high risk of abuse and addiction. You can’t just blame all doctors, either; many of them genuinely believe they’re helping these children because of the information they’ve been given in these studies and by Big Pharma.
Big Pharma

Another reason the U.S. has substantially higher rates of ADHD amongst children than France is because of the ADHD drug advertisements that run in the U.S. Big Pharma creates ads for ADHD drugs sold in the U.S. that are specifically targeted at parents, describing how these drugs can improve test scores and behaviour at home, among other false claims.

One of the most controversial ones was a 2009 ad for Intuniv, Shire’s A.D.H.D. treatment, which included a child in a monster costume taking off his terrifying mask to reveal his calm, smiling self with a text reading, “There’s a great kid in there.” The FDA has stepped in multiple times, sending pharmaceutical companies warning letters or even forcing them to take down their ads because they are false, misleading, and/or exaggerate the effects of their drugs (source). This type of propaganda doesn’t take place in France, at least not on the same scale as the in U.S., largely because it doesn’t coincide with their ADHD diagnosis framework. You can read more about this topic in another article I wrote here.
How to Use This Information to More Effectively Treat ADHD

France’s CFTMEA, definition for ADHD, and holistic approach to treating this disorder provide an excellent example of how we should be addressing ADHD patients, especially children. Instead of getting to the root of these children’s “attention deficits” like French psychiatrists do, American health practitioners typically assume ADHD is a medical condition that can only be fixed with medication. This is not only unethical, but also clearly damaging to a child’s self esteem. Many of these kids could simply be uninterested in the subject matter, suffering from some sort of emotional trauma, or even have heightened creativity and energy! You can’t just blame all doctors in the U.S., either; many of them genuinely believe they’re helping these children because of the information they’ve been given in these studies and by Big Pharma.

However, many scientists in the U.S. have suggested alternatives to medicine to treat ADHD and many of them don’t even recognize ADHD as a disorder (read our article on why ADHD may not be real here). Associate Clinical Professor of Psychiatry at Tufts University School of Medicine and Editor-in-Chief of The Carlat Psychiatry Report Daniel J. Carlat, M.D, criticized the DSM, stating, “In psychiatry, many diseases are treated equally well with medication or therapy, but the guidelines tend to be biased toward medication.”

Holistic Mental Health Practitioner Dr. Tyler Woods further explains:

The DSM tends to pathologize normal behaviors. For instance, the label “Anxiety Disorder” can be given as a result of some kinds of normal and rather healthy anxieties but the DSM will have experts view it and treat it as mental illness. In addition simple shyness can be seen and treated as “Social Phobia”, while spirited and strong willed children as “Oppositional Disorder”. Consequently, many psychotherapists, regardless of their theoretical orientations, tend to follow the DSM as instructed. (source)

Neurologist Richard Saul spent his career examining patients who struggle with short attention spans and difficulty focusing. His extensive experience has led him to believe that ADHD isn’t actually a disorder, but rather an umbrella of symptoms that shouldn’t be considered a disease. Thus, Saul believes it shouldn’t be listed as a separate disorder in the American Psychiatric Association’s Diagnostic & Statistical Manual. You can read more about his opinion in our article here.

Leading integrative pediatrician and author of ADHD without Drugs: A Guide to the Natural Care of Children with ADHD Dr. Sanford Newmark, M.D. has spent more than 15 years studying and successfully treating ADHD naturally. Some of his recommendations include improved nutrition, increased sleep, iron, zinc, and Omega-3 supplementation, family counselling, making positive social and behavioural changes, and pursing alternative modalities such as Traditional Chinese Medicine and Homeopathy. Dr. Newmark considers conventional medication a “last resort,” given the fact that ADHD drugs only work about 70% of the time and have potential negative side effects (source).
Treating ADHD outside conventional methods

It is clear that many doctors are starting to recognize the importance of treating ADHD outside conventional methods. Misdiagnosis and over-diagnosis of ADHD is a serious issue in the U.S., one that is heavily fuelled by the pharmaceutical industry. If you or a loved one has been diagnosed with ADHD, I strongly suggest you research this subject more and explore alternatives to medication with the help of a healthcare practitioner!

“The very vocabulary of psychiatry is now defined at all levels by the pharmaceutical industry.”

– Dr. Irwin Savodnik, Assistant Clinical Professor of Psychiatry at the University of California in Los Angeles

Point

Simpel om deze troep aan medicijnen maar verkocht te krijgen! Dat terwijl de "ontdekker" van ADHD op zijn sterfbed zelf toegaf dat het een farce was.

ADHD


Februari 03at 05:10am

Kustwacht onderschept 220 kilo drugs

De Kustwacht heeft dit weekend 220 kilo drugs onderschept bij Sint Maarten. Vermoedelijk cocaine. Dat ging niet zonder slag of stoot. Toen de smokkelaars de kustwachters in de gaten kregen, gingen ze er als een speer vandoor. Een wilde achtervolging was nodig om de drie opvarenden alsnog in te rekenen. Samen met de balen drugs en hun bootje, zijn ze overgedragen aan de politie van Sint Maarten. Zij hebben de zaak in onderzoek.

Point

Dus is de container er weer mooi doorheen gekomen!
In hoeverre zit hier de Nederlandse staat niet achter en worden we voor de gek gehouden met dit soort belachelijke berichten van enkele kruimeltjes. Dat terwijl het koninklijkhuis zelf vrienden heeft in de zware cocaïne wereld maar ook de Italiaanse maffia.

 

Februari 03at 05:09am

Paniek bij Raad van Europa vanwege dreigend corruptieonderzoek

Onrust bij de Raad van Europa (RvE) in Straatsburg. Er zijn aanwijzingen opgedoken van corruptie en omkoping binnen de Raad. Politici eisen een onafhankelijk onderzoek naar de kwestie.

In december gaf Luca Volonte, ex-voorzitter van de Europese Volkspartij (EVP) – de grootste partij, op Italiaanse tv toe dat hij miljoenen had ontvangen van Azerbeidzjan, een land dat er een dubieuze mensenrechtensituatie op nahoudt.
Politieke gevangenen in Azerbeidzjan

Twaalf delegaties van parlementariërs, waaronder Nederlandse, schreven een brief aan de voorzitter van de Raad. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt, tevens van de EVP, en zijn Duitse collega Frank Schwabe (SPD) eisen een onafhankelijk onderzoek naar de beschuldigingen.

Volonte heeft toegegeven dat hij persoonlijk tonnen en zijn stichting 2,3 miljoen euro kreeg van het Azerbeidzjaanse lid Suleymanov in ruil voor zijn steun. De Italiaanse justitie doet onderzoek naar de kwestie.

Mensenrechtenorganisatie Amnesty International stuurde de RvE deze week een brandbrief over de mensenrechtenschendingen in Azerbeidzjan en de lakse houding van de RvE. Met name de situatie rondom politieke gevangenen in het land baart de NGO zorgen. Toch is het land nog nooit op de vingers getikt door de raad. Er gaan binnen de muren van de RvE dan ook al jarenlang geruchten over omkoping.

‘Kaviaar diplomatie’

Het verzoek van Omtzigt en Schwabe kon op directe steun rekenen van veel leden: binnen een paar uur tekenden 64 leden uit 25 verschillende landen de oproep. Ook de voormalige RvE-voorzitters Anne Brausseur en Jean Claude Mignon steunen het verzoek.

De RvE, die als waakhond van de mensenrechten in Europa geldt, kwam deze week zelf met een publicatie waarin de gang van zaken bij het hoofdkwartier in Straatsburg ‘Kaviaar Diplomatie’ wordt genoemd. Hervormingen binnen de Raad zouden worden tegengehouden door leden die juist profiteren van de wantoestanden.

De NGO European Stability Initiative (ESI) verstuurde deze week een nieuwsbrief waarin de corruptiebestrijding binnen de RvE ‘nog slechter dan bij de FIFA’ wordt genoemd. ‘De Raad moet niet de FIFA van de mensenrechten blijven,’ schreef voorzitter Gerald Knaus, die tevens bekend is als architect van de migratiedeal tussen de EU en Turkije.

De Spanjaard Pedro Agramunt, de huidige voorzitter van het Assemblee, sprak schande van de beschuldigingen van Amnesty en wil juist die organisatie en ook Transparency International aanpakken. Beide organisaties eisten deze week opheldering over de mensenrechtenschendingen in Azerbeidzjan, en de rol van de Raad daarin.

‘Ik kan het niet toestaan dat de eer van het Assemblee, of de leden daarvan, wordt aangetast,’ zei Agramunt deze week. Het Assemblee mag volgens hem niet ‘misbruikt worden als platform om de strijd aan te gaan met staten die sommigen als rivalen of vijanden beschouwen’.

Ook Axel Fischer, de opvolger van Volonte, riep op tot een onderzoek naar de NGO’s, en niet de Raad zelf. De ‘doelen, het werk en de financiële regelingen met de NGO’s’ moeten volgens hem beoordeeld worden. Hij verzekert de leden dat ‘ons beleid ten aanzien van corruptie er een van zero tolerance is’.

Een ‘Trumpiaans’ antwoord, zegt Knaus in een vileine reactie in zijn nieuwsbrief: ‘Het probleem voor het parlementaire assemblee is niet het gedrag van Volonte, die openlijk toegaf geld te hebben aangenomen ten tijden van zijn lidmaatschap, of het gebrek aan een geloofwaardig anti-corruptie-systeem; maar het is het werk van NGO’s zoals ESI (zijn eigen organisatie, red.), Amnesty International en Transparency International’.

Vooralsnog lijkt een principebesluit genomen te zijn tot een onderzoek in het presidium. De details van het onderzoek zouden over een paar maanden uitgewerkt moeten worden.

Point

Als men op dit niveau onderzoek gaat doen en er gaat een commissie komen die alles wat niet volgens de regels gaat aan te pakken, denk ik dat we vele grote namen zien belanden achter tralies. Zo ver zal het niet komen want als deze mensen in het nauw komen gaan er andere wetten en regels komen. Vele raden zijn corrupt en zijn niets meer als poppetjes voor de absolute maffia. Bewijzen ten over beschreven in mijn boeken.

Europa

 

Februari 03at 05:07am

FBI Document Discussing Extraterrestrials

Eye-Opening FBI Document Discussing Extraterrestrials, Where They Come From & How Their Crafts Work

With several governments around the world openly admitting to the existence of Unidentified Flying Objects (UFOs), the United States government has received a large push from its citizens to disclose the truth about their knowledge of this bizarre yet fascinating phenomenon.

“There is a serious possibility that we are being visited and have been visited for many years by people from outer space, from other civilizations. That it behooves us, in case some of these people in the future or now should turn hostile, to find out who they are, where they come from, and what they want. This should be the subject of rigorous scientific investigation and not the subject of ‘rubbishing’ by tabloid newspapers.” – Lord Admiral Hill-Norton was the former Chief of the Defence Staff and 5 star Admiral of the Royal Navy. That’s the highest possible rank of the British Royal Navy

Despite recent public omissions from several hundred high ranking military personnel, the White House still maintains that it does not have any such information. The thing is, it’s probably true, as the secrecy surrounding this subject most likely goes far beyond the government, extending into the world of private contractors and a tightly knit group of powerful international elites who control what Eisenhower called, “the military industrial complex.” He warned that this area carried the potential for a “misplaced power” to “exist and persist,” and that this was a “disaster.” (source)

(Related CE article on the black budget here.)

What we do know is that dozens of governments have declassified thousands of pages of “UFO” files which prove that they’ve had a keen interest in the subject for decades. Some of these documents are quite startling, you can see examples of what I am talking about in an article we published about what happens when the military tracks a “UFO” on radar. Read that HERE.

It’s not only international governments; the FBI, CIA, and NSA have all declassified some of the secret files, which again demonstrates a high level of interest in the phenomenon:

“Behind the scenes, high ranking air force officers are soberly concerned about the UFOs. But through official secrecy and ridicule, many citizens are led to believe that the unknown flying objects are nonsense.” – Former Head of CIA, Roscoe Hillenkoetter, 1960 (source)

Although many pages of documents have been released, Podesta’s statement (a few paragraphs above) clearly indicates that they represent only the tip of the iceberg.

The Document & Why It’s Important

The document referred to in the title of this article can be found here (pages 21 & 22), in the FBI’s vault of declassified documents.

Although there are already many startling documents to consider (as shown in the article linked in the above paragraphs about military radar tracking of UFOs), the FBI always seems to brush off their importance, despite keeping detailed records and maintaining a high level of interest since their inception.

This particular document was addressed to “certain scientists of distinction,” to “aeronautical and military authorities,” and to “a number of public officials.”

The document is a letter that was sent to the director of FBI in Washington from the San Fransisco office, on a matter pertaining to UFOs & extraterrestrials:

“Lt. Colonel (name redacted) of G2 [G2 means army intelligence], San Francisco advised today he has no further information, and that our Seattle office is in possession of all information known by him and is handling the matter at Tacoma, Washington.”

The document goes on to provide a copy of a letter written by someone with “several university degrees” and a former “university department head.”

The memorandum also states that “the mere fact that the data herein were obtained by so-called ‘supernormal’ means is probably sufficient to insure its disregard by nearly all persons addressed.”

Key words above – the fact that they would like to “insure its disregard” by “nearly” everyone addressed. Does this mean that ‘some’ of the people addressed should not disregard it?

The letter goes on to outline and state that: (pages 21 & 22)

Part of the disks carry crews, others are under remote control.
Their mission is peaceful, the visitors contemplate settling on this planet.
These visitors are human-like but much larger in size.
They are not excarnate Earth people, but come from their own world
The disks posses some type of radiant energy.
They do not come from any “planet” as we use the word, but from an etheric planet which interpenetrates with our own and is not perceptible to us.
The bodies of the visitors, and the craft also, automatically materialize on entering the vibratory rate of our dense matter.
They re-enter the etheric at will, and so simply disappear from our vision, without trace.
The region they come from is NOT the astral plane, but corresponds to the Lakas or Talas. Students of esoteric matters will understand these terms.

Remember, this is just one document out of many others that are just as startling, many of which do not attempt to undermine the import of their own contents. Here is an example.

Why have these agencies maintained such a high level of interest in this phenomenon for decades? What else are they aware of? Is this document referring to one specific instance? Is there more than one race? Are some of them “physical?” Are some “extra dimensional?” Do you think these agencies have asked the same questions? Do you think they’ve been trying to find out?

I’ll leave you with some of the best quotes we have out there on the subject, quotes that compliment all the documents that have been released. This isn’t a movie, it’s the real thing, and it’s pretty important.

Maybe knowing that we are not alone will help us to remember who we are?

“Yes there have been crashed craft, and bodies recovered. We are not alone in the universe, they have been coming here for a long time.” (source) (source) – Apollo 14 Astronaut, Air Force Captain and Founder of the Institute of Noetic Sciences, Dr. Edgar Mitchell

“Decades ago, visitors from other planets warned us about the direction we were heading and offered to help. Instead, some of us interpreted their visits as a threat, and decided to shoot first and ask questions after. Trillions of dollars have been spent on black projects about which both Congress and the Commander in Chief have deliberately been kept in the dark.” (source)

“There is abundant evidence that we are being contacted, that civilizations have been monitoring us for a very long time. That their appearance is bizarre from any type of traditional materialistic western point of view. That these visitors use the technologies of consciousness, they use toroids, they use co-rotating magnetic disks for their propulsion systems, that seems to be a common denominator of the UFO phenomenon.” (source) – Dr. Brian O’Leary, Former NASA Astronaut and Princeton Physics Professor

Point

Veel is er al geschreven maar steeds meer komen er nu zaken naar buiten. Natuurlijk zijn we niet alleen maar waar is het systeem bang voor dat wij niet mogen weten?

FBI

 

Februari 03at 05:06am

Toevallig?

Point

In onze wereld betaat er geen toeval.
De werkwijze is hetzelfde maar wel effectief. Dat blijkt meer en meer.

logo

 

Februari 03at 05:04am

Het mazelenvirus bestaat niet

Stefan Lanka wint rechtszaak: Het mazelenvirus bestaat niet.

Door preventieve vaccinatie van volwassenen en vooral kinderen tegen mazelen heeft de farmaceutische industrie de laatste 40 jaar miljarden verdiend. De rechters van het Duitse federale hooggerechtshof (BGH) bevestigden evenwel in een recente uitspraak dat een mazelenvirus niet bestaat. Voorts: Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek in de wereld dat het bestaan van dergelijke virussen dusver kon bewijzen. Dit roept de vraag op wat er werkelijk werd geïnjecteerd in miljoenen burgers de afgelopen decennia. Volgens het arrest van de Hoge Raad, hoeft dat geen vaccin tegen een mazelen (virus) te zijn geweest.

Door Dr. Stefan Lanka,

Het federale hooggerechtshof (BGH) heeft geoordeeld in de mazelenvirus rechtszaak. De eerste civiele Senaat van de BGH heeft het oordeel van het Oberlandesgericht van Stuttgart (OLG) van 16 februari 2016 bevestigd. Het bedrag van € 100.000, die ik als een beloning voor wetenschappelijk bewijs van het bestaan van het vermeende mazelenvirus had aangeboden hoeft niet te worden betaald aan de eiser. Verzoeker werd ook tot alle proceskosten veroordeeld.

Vijf experts zijn betrokken geweest bij de zaak en presenteerden de resultaten van wetenschappelijke studies. Alle vijf deskundigen, waaronder Prof. Dr. Andreas Podbielski die door de OLG Stuttgart benoemd werd de voorafgaande rechtszitting te vertegenwoordigen, hebben consequent vastgesteld dat geen van de zes ingebrachte publicaties in het proces wetenschappelijk bewijs bevat van het bestaan van het vermeende mazelenvirus.

Genetica vervalst thesis van het bestaan

In de rechtszaak zijn de resultaten van het onderzoek naar de zogenaamde genetische vingerafdrukken van het vermeende mazelenvirus geïntroduceerd. Twee erkende laboratoria, waaronder 's werelds grootste en meest toonaangevende genetische Instituut, kwamen onafhankelijk uit op exact dezelfde resultaten. Deze resultaten bewijzen dat de auteurs van de zes publicaties in het geval van het mazelenvirus verkeerd zaten, en als direct gevolg daarvan alle mazelen virologen nog steeds vandaag de dag verkeerd zitten: zij hebben normale bestanddelen van cellen geïnterpreteerd als onderdeel van het vermoedelijke mazelenvirus.

Vanwege deze fout werd gedurende decennia lang consensus rond normale celbestanddelen hypothetisch (mentaal) geassembleerd tot een model van een mazelenvirus. Tot op de dag van vandaag is een feitelijke structuur die correspondeert met dit model noch in enig mens, noch in een dier aangetroffen. Met de resultaten van de genetische tests zijn alle theses over het bestaan van het mazelenvirus wetenschappelijk weerlegd.

De auteurs van de zes publicaties en alle andere betrokkenen realiseerden zich de fout niet omdat ze de fundamentele wetenschappelijke plicht de noodzaak om "lege artis" te werk te gaan verzaakt hebben, dat wil zeggen, de internationaal gedefinieerde regels en goede praktijken van de wetenschap te hebben geschonden. Zij verrichtte geen enkele controle-experimenten. Controle-experimenten zouden auteurs en de mensheid hebben beschermd tegen deze gedenkwaardige fout. Deze fout werd de basis van het geloof in het bestaan van ziekteverwekkende virussen. De door de rechter aangestelde deskundige, Prof. Dr. Dr. Podbielski, die aan de desbetreffende vraag van de rechter beantwoording moest geven, heeft als per pagina 7 van het protocol uitdrukkelijk bevestigd dat de auteurs geen enkele controle-experimenten hebben uitgevoerd.

Het OLG Stuttgart op 16 februari 2016 vernietigde de uitspraak van de rechtbank van eerste aanleg, en het beroep en verwees onder meer naar de centrale boodschap van prof Podbielski met betrekking tot de zes publicaties. De aanklager ging in beroep tegen de uitspraak van het OLG bij het Hooggerechtshof. Als reden verklaarde hij zijn subjectieve, maar feitelijk valse perceptie van de procesgang bij de rechtbank in Stuttgart, en de bewering dat onze benoeming van de feiten over mazelen een bedreiging voor de volksgezondheid vormden. Het standpunt van de aanklager werd in duidelijke woorden verworpen door het Hof van Cassatie. Zo heeft de Hoge Raad het vonnis van het OLG Stuttgart van 16 februari 2016 bevestigd.

Conclusies

De zes publicaties in het proces ingediend zijn de voornaamste relevante publicaties over het onderwerp "mazelenvirus" to date. Omdat behalve deze zes publicaties er geen andere publicaties zijn die door wetenschappelijke methoden het bestaan van het mazelenvirus pogen aan te tonen, zullen het oordeel van het Hof van Cassatie in het mazelenvirus proces en de bijbehorende resultaten van de genetische tests consequenties hebben: Alle nationale en internationale verklaringen over het vermeende mazelenvirus, de besmettelijkheid van mazelen, en over het nut en de veiligheid van de vaccinatie tegen mazelen dragen sindsdien geen wetenschappelijk karakter meer en zijn dus beroofd van hun wettelijke basis.

Op de vraagstelling die in gang gezet werd door het mazelenvirus dispuut gaf het hoofd van het National Reference Instituut voor Mazelen bij het Robert Koch Instituut (RKI), Prof. Dr. Annette Mankertz een belangrijk feit toe. Deze confessie kan het verhoogde aantal door vaccinatie veroorzaakte gebreken verklaren, de vaccinatie tegen mazelen, en waarom en hoe speciaal dit soort vaccinatie steeds autisme lijkt te triggeren.

Prof. Mankertz heeft toegegeven dat het "mazelenvirus" typisch natuurlijke cel componenten (ribosomen, de eiwit producenten van de cel) bevat. Omdat de vaccinatie tegen mazelen "hele mazelenvirus" bevat, bevat het vaccin de eigen celstructuren. Dit verklaart waarom de vaccinatie tegen mazelen frequente en ernstiger allergieën en auto-immuunreacties veroorzaakt dan andere soorten vaccinaties. De rechtbank expert prof Podbielski heeft per herhaling verklaard dat door de bewering van het RKI met betrekking tot ribosomen in het mazelenvirus, de stelling van het bestaan van het mazelenvirus is vervalst.

In het gerechtelijk onderzoek werd ook opgenomen dat de hoogste Duitse wetenschappelijke autoriteit op het gebied van infectieziekten, het RKI, in tegenstelling tot haar wettelijke opdracht zoals per § 4 Infection Protection Act (IfSG), daarmee niet heeft voldaan aan de eisen voor het creëren van tests die het vermeende mazelenvirus moet bewijzen en deze te publiceren. De RKI beweert dat het interne onderzoek deed naar (het bestaan van) mazelenvirus, maar weigert deze te overhandigen of de resultaten te publiceren.

Point

Hoe lang gaat het nog duren en hoeveel rechtszaken moeten er nog komen voordat de gehele farmaceutische wereld ontmaskerd wordt?

Measels

 

Februari 02at 05:08am

FB heeft mijn messenger geblokt!!!

Omdat ik de mensen, die mijn post over de aankomende lezing hadden geliked, de nieuwe datum van 4 maart had doorgestuurd! Enkele van deze "vrienden" hebben mij als ongewenste mail (spam) aangegeven bij FB!!
Ja, van je FB "vrienden" moet je het hebben.

SVP beste ware vrienden doe me een lol kunnen jullie jullie vrienden de nieuwe datum voor de lezing doorsturen (04 maart), ik kan niets meer doen.
THANKS!!

The message
________________________________________

EERSTE LEZING "The Core Curaçao"
04 MAART 2017, 16:00 uur
Hòfi Watapana
Voor alle informatie ga naar deze website:
http://www.place4free.com/Core/Core.htm

Core

 

Februari 02at 05:08am

CCAA: 'Veiligheid bij Insel Air misschien niet altijd op nummer 1'

Verrassend was de bekentenis van Bryce Fisher, gisteren op de persconferentie van de drie - bij Insel Air - betrokken ministers. Hij is de director Safety and Security Inspectorate di Autoridat di Aviashon Sivil, de Curaçaose luchtvaartautoriteit CCAA. Fijn om een onafhankelijke deskundige bij persconferenties te hebben; die hoeven niet politiek correct te antwoorden op lastige vragen.

Want Suzy Römer had net in een vlammend en vooral uitvoerig betoog pers en publiek verzekerd dat iedereen 'Safety First' als uitgangspunt heeft in de luchtvaart. In een gesprek na afloop benadrukte de minister dat zij de uitkomsten van de rapporten van CCAA zonder meer accepteert. "Zodra er maar enige twijfel is, dienen ze een vliegtuig aan de grond te houden en alles te doen zodat zo'n toestel uiteindelijk de lucht weer in mag."

Om te vervolgen: "Al zou Insel Air zonder enig vliegtuig blijven, dan nog zetten we ze aan de grond. Dat is een hoofdregel, het gaat uiteindelijk om mensenlevens. Je kunt daar als minister geen ruimte in geven, het toezicht moet streng zijn."

Die twijfel moet er in augustus ook al zijn geweest. Römer eiste toen, waarschijnlijk op aangeven van de CCAA, een hogere graad van inspectie. "Er was geeneens een incident, maar dat deed ik omdat er ruis op de lijn zat." Een precieze duiding komt er niet, maar Römer wil wel zeggen dat bij haar vragen waren gerezen over de lange duur van de c-checks van de toestellen van Insel Air. Tegen mij zegt ze: "kopen ze hun onderdelen wel op tijd in?"

Safety First dus, op het netvlies van iedereen. Iedereen? Da's een lastige, voor de politiek om te antwoorden. In de wandelgangen vertrouwt een ambtenaar mij toe dat op zulke zaken vanuit het ministerie alleen maar politiek correct geantwoord kan worden. Hier het juiste antwoord geven, veroorzaakt wellicht verontwaardiging en wantrouwen en dat zou niet goed zijn voor een nieuwe doorstart.

Gelukkig zit er een de deskundige aan tafel. Bryce Fisher, Canadees, werkt al 38 jaar in de burgerluchtvaart. Als luchtverkeersleider, piloot, luchtvaartveiligheidsconsultant, trainer, toezichthouder en ongevallenonderzoeker. Die heeft een hele andere verantwoordelijkheid, tenminste: als-ie onafhankelijk is.

Aan hem dus de vraag: Als iedereen 'Safety First' op het voorhoofd heeft geschreven, en we moeten tegelijkertijd constateren dat de minister al enige tijd ruis op de lijn hoort én de Arubaanse luchtvaartautoriteit houdt vier vliegtuigen aan de grond houdt én Insel Air heeft zelf drie toestellen in groot onderhoud, dat maar niet afkomt, bestaat er dan een mogelijkheid dat 'Safety First' soms niet prioriteit nummer één is (geweest)?

De overheid steekt nu 33 miljoen gulden in een 'stabiliteitsplan' voor Insel Air.

Ik hoop van ganser harte dat de wijze mannen en vrouwen, die het management komen versterken, duidelijk taal spreken. Want ze zijn daar, afgaande op de woorden van Fisher, kennelijk wat hardhorend als het om veiligheid gaat...

Point

En daar gaan dan 33 miljoen van ons belastinggeld naar toe!
Schandalig. ALM - INSEL-AIR beide dezelfde directeur en dezelfde manier van oplichten van de bevolking. Wat is de macht van deze man dus werkelijk?

CCAA

 

Februari 02at 05:08am

WIFI, like a big microwave!

Wifi? saturation in Europe? with the Netherlands at No1 this like a big microwave! The values are in the Netherlands 1.000.000 times to high than allowed...

Astma, allergie en ADHD
Niet alleen is de relatie met kanker, Alzheimer of onvruchtbaarheid aangetoond, artsen zouden ook bij onverklaarbare gezondheidsklachten vaker moeten zoeken naar blootstelling aan elektromagnetische velden als mogelijke oorzaak.

Door de groei van het aantal draadloze en mobiele telefoons, wifi-routers, zendmasten, bluetooth apparaten, elektrische apparatuur en kabels is die blootstelling deze eeuw enorm toegenomen.
De wetenschappers brengen de verhoogde blootstelling aan bijvoorbeeld mobieltjes en wifi ook in verband met de explosieve stijging van astma, allergie en ADHD onder kinderen en burn-outklachten onder werknemers.
Uit epidemiologisch onderzoek is verder gebleken dat laag frequente magnetische velden de kans op leukemie vergroten.

Point

En dan maar beweren dat er niets aan de hand is!!!
Lees deze pagina maar eens

Wifi

 

Februari 02at 05:08am

Anonymous Group Reveals Direct Phone Numbers For White House Staff

Once upon a time, if you had a problem with something the President was doing, you could call up the White House's public comments line and complain to a staffer about it. Whether or not that grievance got heard is up for debate, but at least you could try. Of course, President Trump doesn't want to hear your SAD LOSER WHINING, so that public comments line got shut down, and folks with problems are urged to send messages through Facebook Messenger or whitehouse.gov/comment, where they are certain to disappear into the ether. As an alternative, an anonymous group of concerned citizens have compiled a resource full of White House phone numbers, so you can flood Team Trump with all of your outraged feedback.

The resource, cheekily dubbed "White House Comment Line," was aggregated by an anonymous group who wanted to make sure the public could still send a message to the White House. "Open communication is the foundation of a good, functioning democracy," a spokesperson for the group told Gothamist in a statement. "But it's a two-way street. Right now there's 'information' coming out of the White House to the people, but not much the other way around. They may have shut down the comment line, but we the people still have comments. In light of that, we wanted to create one way for the people to be heard."

The group that collected the numbers intentionally excluded any they believed had a role in national security, because they said they wanted to avoid disrupting them and keep the focus on transparency and domestic accountability. A solid chunk of the numbers were disconnected, probably during the Obama-to-Trump transition, but it's possible they'll be put back in use if Trump ever gets around to hiring White House staffers. We've been calling the numbers on the list and have found a few fun ones—somewhere in there you'll get a voice mailbox belonging to one "Conway, Kellyanne." See if you can leave her a message before it's disconnected.

Here are the ones that work, so far:

+1 (202) 456-1259
+1 (202) 456-1260
+1 (202) 456-3323
+1 (202) 456-3376
+1 (202) 395-1194
+1 (202) 456-1565
+1 (202) 395-1608
+1 (202) 456-2046
+1 (202) 456-2500
+1 (202) 456-4640
+1 (202) 456-3256
+1 (202) 456-3878
+1 (202) 395-1480
+1 (202) 456-3450
+1 (202) 456-4655
+1 (202) 456-4770
+1 (202) 456-1781
+1 (202) 456-2395
+1 (202) 395-4840
+1 (202) 456-3248
+1 (202) 456-4391
+1 (202) 456-7560
+1 (202) 456-4348
+1 (202) 456-3443
+1 (202) 456-2975
+1 (202) 456-3255
+1 (202) 456-4708
+1 (202) 456-3873
+1 (202) 456-6758
+1 (202) 456-5979
+1 (202) 456-4257
+1 (202) 456-4384
+1 (202) 456-5849
+1 (202) 456-4319
+1 (202) 456-4759
+1 (202) 456-5677
+1 (202) 456-1125
+1 (202) 456-4761
+1 (202) 456-4687
+1 (202) 456-4747
+1 (202) 456-2357
+1 (202) 456-4265

The group hopes that people will use the resource to let staffers know how they feel about certain policies to "demand fairness and transparency in the policy making process." They recommend you call as many numbers as you can until you reach someone. "Just like you would call your member of Congress, calmly share your views with the White House. You have the right to be heard," the spokesperson told us.

Point

Gaan we toch even bellen !
Heer Trump:

What about the 1000 kilos coke weekly to the Netherlands with help of USA and your consulate ignores?

What about the containers weapons from USA shipped to Middle East and your consulate not want to talk about?

What about the trillions of gambling money without taxes paying to the USA and you consulate do not want to talk about?

Trump

 

Februari 02at 05:08am

Wetenschappers maken embryo van varken en mens

Het is Amerikaanse wetenschappers gelukt om embryo’s te laten groeien die deels mens deels varken zijn. Dit is een belangrijke stap op weg naar menselijke organen die gekweekt worden in dieren.

Wetenschappers proberen al een tijdje een zogenoemde mens-dier chimaera te creëren. Dit is geen kruising tussen een mens en een dier, maar een dier met stukjes mensenweefsel of –organen. De onderzoekers hebben het resultaat gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Cell.

Dieren met genetisch materiaal van twee soorten worden chimaera's genoemd, naar het mythologisch wezen met de kop van een leeuw, het lijf van een geit en de staart van een slang.

De onderzoekers begonnen met ratten en muizen. Ze saboteerden de embryonale ontwikkeling van organen als oog, hart en alvleesklier door een bepaald gen weg te knippen. Hierna plaatsten ze stamcellen van ratten in het embryo. De rattencellen namen het werk over en vormden de ontbrekende organen.

Hierna richtten ze zich op het combineren van mens en dier. Varkens bleken het meest geschikt. Toch was dit nog een hele uitdaging, want de evolutionaire afstand tussen mens en varken is vijf keer groter dan tussen rat en muis, schrijft NTR-programma De Kennis van Nu. Het kostte de onderzoekers 1500 varkensembryo’s voordat het lukte om mens-varken chimaera’s te maken. De embryo’s lieten ze drie weken ontwikkelen in de baarmoeder van een zeug.
Horrorscenario

In het resulterende embryo hadden zich menselijke spiercellen gevormd en de aanzet van organen. Het gehalte menselijke cellen was relatief laag. Dat is goed nieuws, want de vrees bij dit soort onderzoek is dat de chimaera’s te menselijk worden. Een horrorscenario is dat de menselijke cellen zich in het brein nestelen met als gevolg varkens met menselijke trekken.

Het volgende project van de onderzoekers is menselijke organen laten groeien in varkens. Dit zou een oplossing kunnen zijn voor het tekort aan donororganen.

Of het er ooit van gaat komen, betwijfelde hoogleraar filosofie van de natuurwetenschappen Hub Zwart eerder in een interview met Nieuws en Co. "Het leven is niet zo maakbaar als je in je laboratorium soms denkt," zegt hij. Ook wijst hij op mogelijke gevaren van de techniek en vraagt hij zich af of ontvangers ooit kunnen wennen aan het idee dat ze een orgaan uit een varken met zich meedragen.

Point

Hoe ziek is deze wereld?
Waar is men mee bezig?

Het gaat helemaal niet om organen het gaat om een perfecte mens te creëren net zoals een Hitler en enkele andere zieke mensen het voor ogen hadden en nu nog hebben.

Embryo

 

Februari 01at 05:08am

EERSTE LEZING "The Core Curaçao"

04 Maart 2017, 16:00 uur
Hòfi Watapana

Onderwerpen

In deze lezing gaan we het ware probleem openleggen wat er momenteel gaande is in onze huidige wereld.
Om te zien wat er gaande is en waarom vele mensen vast zitten
moeten we eerst gaan zien waar het probleem zit.
Verder gaan we de eerste connectie maken met moeder natuur die onze bron is. Moeder natuur is onze krachtbron en deze kracht is vrij te benutten voor iedereen.

Ik heet u dan ook allemaal welkom op deze gratis lezing
en we zetten de thee en koffie alvast voor u klaar.

Welkom en tot Zaterdag 04 maarti 2017, 16:00 uur

Laat even weten als u mee wilt doen (reserveer).
Voor alle informatie ga naar deze website:

http://www.place4free.com/Core/Core.htm

Core

 

Februari 01at 05:06am

Islamitische advocaat Ko Ni geliquideerd in Myanmar

Enkele uren geleden is de islamitische advocaat en adviseur van de regeringspartij NLD Ko Ni geliquideerd, inna lilahi wa inna ilayhi raji’oen. Ko Ni was een Burmese moslims die zich al sinds 1978 inzette voor het lot van de islamitische Rohingya-bevolking in het land. Naast het persoonlijke leed voor zijn nabestaanden is zijn dood een enorme klap in het gezicht voor alle moslims die op een betere toekomst hoopten in het overwegend boeddhistische land.
Het levenloze lichaam van Ko Ni nadat hij door het hoofd is geschoten.

Het levenloze lichaam van Ko Ni nadat hij door het hoofd is geschoten.

De afgelopen dagen was Ko Ni in Indonesië op uitnodiging van de Minister van Informatie van Myanmar. Samen met enkele andere vooraanstaande genodigden woonde hij er een workshop bij over leiderschap en interreligieuze dialoog. Vanmorgen landde hij op de internationale luchthaven van Yangon. Toen hij buiten stond – met zijn kleinzoon in zijn armen – werd hij van achteren dood het hoofd geschoten. Hij stierf ter plekke.

De moordenaar van Ko Ni is gearresteerd. Volgens lokale media betreft het een 52 jaar oude man uit de stad Mandalay. In deze stad is het hoofdkwartier gevestigd van de 969-beweging van de radicale monnik Wirathu. De beweging staat bekend vanwege hun anti-islamitische propaganda en het verspreiden van haat tegen moslims. Wirathu werd eerder op de voorpagina van Time Magazine getoond met de duiding ‘The Face of Buddhist Terror’. Of de dader door de 969-beweging is geïnspireerd zal uit de verhoren moeten blijken.

Moedig en intelligent
Ko Ni was in Myanmar bekend en onder moslims geliefd en onder boeddhisten gehaat vanwege zijn inspanningen voor een vreedzame samenleving voor alle inwoners van Myanmar. Op twitter reageerde mensenrechtenactivist Matthew Bugher op de moord op Ko Ni: “Hij straalde principes, moed en intelligentie uit op een moment dat het land behoefte heeft aan een toename van alle die drie eigenschappen.”

Ko Ni werkte in 2012 en 2013 op projectbasis samen met de huidige manager van Stichting as-Salaamah wal’Adaalah in Maleisië. Tevens had hij een leidende rol bij het formeren van de Myanmar Muslim Laywers Association, een platform dat islamitische advocaten in staat zou stellen om samen te werken en een juridisch weerwoord te bieden tegen de mensenrechtenschendingen die in het land plaatsvinden. Daarnaast had hij vanuit zijn rol als adviseur aan de politieke partij NLD gepoogd om ook islamitische volksvertegenwoordigers in het parlement te laten aanstellen, een advies dat de defacto leider van het land Aung San Suu Kyi heeft genegeerd.

Moord is tegenslag voor geweldloze oplossing
De moord op Ko Ni vindt plaats in een periode van grote onzekerheid en toenemend geweld tegen de islamitische bevolking van Myanmar, voornamelijk de stateloze Rohingya-bevolking. Zijn dood is een grote tegenslag voor diegene die op basis van dialoog en politiek wilde inzetten voor een einde aan het geweld en de onderdrukking van de Rohingya-bevolking in het noordwesten van Myanmar.

Point

Zeker geen daad van iemand die een hekel heeft aan deze man. Er zit veel meer achter en voor mij gaan de gedachten uit naar de absolute elite top die zich bedreigt voelen.

Koni

 

Februari 01at 05:04am

Congresswoman Returns From Syria With ‘Proof’ Obama Funded ISIS

Congresswoman Tulsi Gabbard told CNN that she has proof the Obama administration was funding ISIS and Al-Qaeda.

Hawaii Rep. Gabbard went to Syria on a secret fact-finding mission to wade through the lies and propaganda and find out what is really happening on the ground.

Immediately on her return CNN booked her for an “exclusive” interview – and Gabbard told them exactly what they didn’t want to hear: she has proof the Obama administration was funding ISIS and Al-Qaeda.

Explaining to Jake Tapper that she met people from all walks of life in Aleppo and Damascus, Gabbard said that Syrians “expressed happiness and joy at seeing an American walking their streets.” But they also wanted to know “why is it that the United States, its allies and other countries, are providing support, are providing arms, to terrorist groups like Al-Nusra, Al-Qaeda, ISIS, who are on the ground there, raping, kidnapping, torturing, and killing the Syrian people?

“They asked me why is the United States supporting these terrorist groups who are destroying Syria – when it was Al-Qaeda who attacked the United States on 9/11, not Syria.

“I didn’t have an answer for that.“

That was more than Jake Tapper, who was hostile from the beginning of the interview, could handle.

His face screwed up, he lashed out, saying, “Obviously the United States government denies providing any sort of help to the terrorist groups you are talking about, they say they provide help for the rebel groups.“

If that was supposed to Tapper’s knockout blow, Gabbard saw it coming a mile away.

Without missing a beat, she calmly deconstructed his ideological, and savagely wrong, talking points.

“The reality is, Jake – and I’m glad you bought up that point – every place that I went, every person I spoke to, I asked this question to them. And without hesitation, they said ‘there are no moderate rebels, who are these moderate rebels that people keep speaking of?’

“Regardless of the name of these groups, the strongest fighting force on the ground in Syria is Al-Nusra or Al-Qaeda and ISIS. That is a fact. There are a number of different other groups, all of them are fighting alongside, with or under the command of the strongest group on the ground that is trying to overthrow Assad.”

Brave Tulsi Gabbard completely deconstructed the false narrative sold by the Muslim Brotherhood, Obama administration, John McCain, Adam Kinzinger and Evan McMullin – all of whom supported the various terrorist factions within Syria – and sets the record straight:

There are no “moderate rebels” in Syria. “Moderate rebels” is an Obama-era propaganda myth. The opposition to Assad is led by ISIS and Al-Qaeda – and they are raping, kidnapping and murdering Syrian women, men and children – and any smaller rebel groups fighting against Assad are fighting in coalition with ISIS and Al-Qaeda.

These are the groups the Obama administration was funding and supporting.

Point

Meer mensen moeten naar buiten komen om deze leugens verder open te trekken.

ISIS

 

Februari 01at 05:03am

Make the Lie big

Lie

 

Februari 01at 05:01am

Farmaciereuzen zien 25 miljard in rook opgaan na uitspraken Trump

Amerikaanse farmacieconcerns zijn op de beurs van Wall Street woensdagavond fors onderuit gegaan. In een enkele minuut zagen ze 25 miljard dollar van hun beurswaarde in rook opgaan, nadat de gekozen president Donald Trump ze had beschuldigd van 'moord'.

Trump vindt dat de meeste fabrikanten veel te hoge prijzen rekenen voor allerlei levensreddende medicijnen, waardoor de gezondheidszorg in de VS onbetaalbaar is geworden. Medicare, een gezamelijke inkooporganisatie van Amerikaanse verzekeraars voor 55 miljoen armere Amerikanen, gaf vorig jaar alleen al 825 miljard dollar uit aan geneesmiddelen.

'De farmacie-industrie heeft veel lobbyisten en veel macht en er is weinig concurrentie. Wij zijn de grootste kopers van geneesmiddelen in de wereld en we kopen ze niet voordelig in. We zullen miljarden dollars hierop gaan besparen', aldus Trump. Volgens berekeningen zouden farmaciebedrijven vorig jaar per congreslid bijna een half miljoen dollar aan lobbykosten in Washington hebben besteed.
Medicijnen moeten goedkoper

In geen land ter wereld moeten patiënten zoveel voor medicijnen betalen. Reden is dat er geen enkele vorm van prijsregulering is

Geneesmiddelenfabrikanten liggen al langer onder vuur en zijn zeer impopulair bij Amerikanen. In geen land ter wereld moeten patiënten zoveel voor medicijnen betalen. Reden is dat er geen enkele vorm van prijsregulering is. 83 Procent van de Amerikanen vindt volgens enquêtes dat dit moet veranderen. Ook de linkse Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders sprak zich daar eerder voor uit.

Soms rekenen farmacieconcerns tienduizenden dollars voor medicijnen die levens van kankerpatiënten kunnen redden. Daar moet volgens Trump een einde aan worden gemaakt. Pfizer, een van de allergrootste producenten van geneesmiddelen in de wereld, kon het verlies op de beurs nog beperken tot 2,2 procent. Daarmee was het wel de grootste verliezer van alle Dow-fondsen. Branchegenoten als Endo International en Perrigo zakten zelfs 8,5 procent weg, terwijl Bristol-Myers Squibb 5,3 procent verloor.

Maar Trump heeft al eerder geroepen de farmacieconcerns keihard aan te zullen pakken vanwege hun prijsbeleid

'Onze geneesmiddelenindustrie is rampzalig', stelde Trump. 'Ze vliegen weg. Links en rechts. Ze leveren geneesmiddelen, maar maken ze hier niet. En we moeten nieuwe procedures bedenken voor de geneesmiddelenindustrie, want zo komen ze weg met moord.'

Geneesmiddelenbedrijven zoals Mylan, Valeant en Allergan hebben hun hoofdkantoren verplaatst naar locaties buiten de VS vanwege de hoge vennootschapsbelasting in de VS. Trump eist dat ze weer terugkeren en ook hun producten weer in het eigen land gaan maken.

Meestal hebben Republikeinse presidentskandidaten weinig op met prijscontroles voor producten en vinden ze dat dit een zaak is van de markt. Maar Trump heeft al eerder aangekondigd de farmacieconcerns keihard aan te zullen pakken vanwege hun prijsbeleid. Trump wil maximumprijzen voor bepaalde medicijnen gaan instellen.

Vooral ontwikkelaars van nieuwe medicijnen, zoals veel biotechbedrijven, kunnen hierdoor getroffen worden. De index voor biotechbedrijven daalde woensdag 4 procent, de grootste val in drie maanden. Ook wapenfabrikanten kregen rake klappen op de beurs, nadat Trump riep dat de kosten van bijvoorbeeld de JSF-gevechtstoestellen veel te hoog waren. Fabrikant Lockheed-Martin verloor meteen 3 procent.

Point

Kan niet beter en nu hopen dat dit zich door gaat zetten.

Beurs

 

 


 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 

 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.