Banner Watamula

AA   AA  
       
 

June 2016 16/30

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

June 30at 05:11am

‘Niemand had dit voorzien’

Korpschef: Agenten opgevangen na zelfmoord collega.
De politietop heeft ervoor gezorgd dat leden van het Korps Politie Curaçao opgevangen worden, nadat één van hun collega’s in het weekend een einde maakte aan haar leven. Dat laat korpschef Mauricio Sambo weten in een kort interview.

View

"Nee, niemand had het voorzien"
Natuurlijk niet als je de zaken ziet die gebeuren in dit korps, vertelden oud-politieagenten.

Je moet de oneerlijkheid en de viezigheid maar aankunnen. Het is alles behalve pluis en als je niet mee aan doet heb je geen leven in dit korps.
Dat er mensen zijn die deze last niet kunnen dragen is niet verwonderlijk. Zeker niet als er niet over gepraat mag worden. Veel kan niet door de beugel en je moet werkelijk gehersenspoeld en totaal gevoelloos zijn wil je het overleven. Dit zijn woorden die ik van oud-gediende vaak aan moest horen en de daaraan gekoppelde voorbeelden waren vreselijk. Want hoe kun je bijvoorbeeld een bekende van het eiland laten lopen voor spelen met kinderen en een ander martelen voor informatie die er niet is? Praten we nog niet over de drugs en maffia connecties.


 

June 30at 05:08am

Snelle afspraak met digitaal loket Paspoort Sedula en Domeinbeheer

http://sita.gobiernu.cw/

Afspraak maken auto keuren
http://www.gobiernu.cw/web/site.nsf/web/22A12C1B8321E3E
004257C670053C997?opendocument

 

June 30at 05:06am

Politie redt leven sekspop.

Politiehaters kregen vandaag een mooie draai om de oren. De Amsterdamse hermandad brak spectaculair een huis in om het leven te redden van - jawel - een opblaas-sekspop.

Een buurtbewoner gluurde door het raam en zag een vrouw al een tijd lang 'in dezelfde houding voor het raam hangen'. Het hoofdstedelijke A-team stormde gewapend met een mini-defibrillator het huis binnen. Ze troffen geen benarde prinses aan maar een opblaasbaar eega voor de eenzame mede-Amsterdammer, aldus AT5.

"Binnen troffen zij inderdaad een levenloze vrouw aan … van plastic … gevuld met lucht", zo zegt de Politie Amsterdam Oost Watergraafmeer op haar Facebookpagina. De pop werd weggehaald en de rust keerde weder in 020.

 

June 30at 05:03am

Censuur door reguliere pers

Even nog een oud voorbeeld zoals de reguliere pers te werk gaat.

Op 8 september 2014 is op het journaal van de NOS te zien dat John Sweeney een gerespecteerde journalist van de BBC president Poeting een vraag steld in de wandelgangen. De NOS laat zien en verteld dat Sweeney geen reactie krijgt van Poetin. Daadwerkelijk is het verhaal anders en in de beelden van RT is te zien dat Poetin een dikke 2,5min de tijd neemt voor Sweeney om zijn visie op het conflict toetelichten. De NOS laat hier een sterk staaltje van staatspropaganda zien en is hiermee het zout in onze pap want een beter voorbeeld kunnen wij niet wensen.

De NOS heeft overigens alle beelden verwijderd van de site dus bij uitzending gemist zult u niet vinden op 8 september 2014 zowel bij de NOS als de NPO.

Niets is wat het lijkt, zoek je eigen waarheid!

 

 

Watch Nelson Mandela's answer to a question about his alliance with Gaddafi.

View

Zelf heb ik aardig wat informatie over heer Mandela. Het belangrijkste is wel dat hij een spil was van de freemasons. Ze hebben alles gedaan om hem eerst te breken en dan als een held neer te zetten. Dat om zo de zwarte bevolking achter hem te krijgen en grote delen van de wereld waar hij dan langzaam zaken naar buiten kon brengen die hem opgedragen werden door de freemason club. Mandela was een pion en hij moest wel om te blijven leven.

 

June 30at 05:01am

Chinese Lunar Rover Finds No Evidence Of American Moon Landings

Top officials of the Chinese Space Program have come out this morning and expressed their feelings that the American moon landings “were a complete hoax” reports the Beijing Daily Express.

200 high-ranking officials from the Chinese Space Program have signed a petition asking explanations from the American government and the release of classified NASA information concerning the American moon landings that would prove to the World that the moon landings were not an elaborately orchestrated hoax to fool the World about America’s space program capabilities.

These allegations have come up through recent analysis of pictures taken from the Chinese moon rover that allegedly found no traces of the American moon landings existing on the moon.

Pictures taken from Yutu, the Chinese moon rover, that has landed on the moon in 2013, allegedly shows no proof whatsoever of the American moon landings ever happening

World renowned Russian nuclear engineer Yury Ignatyevich Mukhin has also signed the petition as well as a dozen other top Russian engineers and ex-KGB agents claiming the Russian Government “had always been aware of the situation since the early 1970’s”

These recent discoveries could strangely give credence to conspiracy theorists whom have claimed for decades that America had never gone to the moon but that the American moon landings were but an elaborate hoax to foul Russia into the space race and eventually, the nuclear arms race, with the purpose of ruining Russia, much like the financing of the Mujahideen forces during the soviet Afghanistan war successfully achieved.

Lander


June 29at 05:15am

Collega kunstenaar

Drie jaar geleden kreeg ik dit te horen van een collega kunstenaar, althans zo noemt hij zich.

Het zet precies neer hoe het gaat in deze wereld waar veel haat en nijd is.
Maar duidelijk is wel hoe mensen over je denken en achter je rug kletsen.
Zo zie je maar hoe jaloezie de mens bezit en beïnvloedt.

"Je moet heel wijs zijn om kunst te maken John. En ik moet altijd heel creatief zijn John om kunst te maken. Ik schilder niet na. En maak ook geen gebruik van projectie John. Ik creëer iets nieuws John....Hahahahahahahahaha"


Ik ben blij dat ik met deze wereld niets meer te maken heb. Ik hoef geen subsidies los te peuteren, geen rare fratsen uit te halen om op te vallen. Ik kan mezelf zijn, mijn werk naar buiten brengen zonder enige inmenging van instanties en banken die geld in je willen steken in ruil om slaaf van hun te zijn.
Ik ben een vrij kunstenaar en werk op mijn manier en via mijn gevoel.

John Baselmans

http://www.johnbaselmans.com

 

June 29at 05:09am

Bekentenis van minister van Defensie Hennis-Plasschaert.

Gisteren heeft minister Hennis namens de regering toegegeven dat de uitzending van Dutchbat naar Bosnië in 1995 al op voorhand onuitvoerbaar was. Letterlijk heeft ze gezegd: "Terwijl andere landen weigerden, besloot Nederland te gaan. En Dutchbat ging, zonder adequaat te zijn voorbereid op de specifieke omstandigheden, met onvoldoende middelen en capaciteiten, een zwakke informatiepositie, om vrede te handhaven waar geen vrede was. Een opdracht die reeds op voorhand onuitvoerbaar was".
De destijds verantwoordelijke ministers dienen dus alsnog berecht te worden! Met name ook voor het zinloos sneuvelen van Jeffrey Broere en Raviv van Renssen in 1995.

Gerard de Boer

Defentie

 

June 29at 05:07am

Foto/Film Retouching

DIT is foto/film retouching wat mijn opa en later ik ook deden.
Er zijn 2 manieren.
Men bewerkt de foto als hij afgedrukt is OF je bewerkt het negatief (zoals bij deze foto).
Dit werk deed ik ook voordat er photoshop was.
Helaas heeft de persoon half werk geleverd en aan de rechterkant van de persoon ook niet zo nauwkeurig afgewerkt.

Retouch 1


Je kunt dat zien aan de rok van de persoon rechts boven (zie foto onder). Ze heeft de enige rok zonder kreukels.
Verder is er een te zwaar contrast tussen donker en licht bij deze persoon in de jurk.

Retouch 2

 

June 29at 05:05am

Curacao haar “Verkapte onder Curatele-stelling” geeft Autonomie uit handen

Sinds de Antilliaanse Eilanden onder het Caraibisch Nederland werden gerangschikt, hebben de eilanden hun autonomie moeten opgeven. NL’se kwartiersmakers gijzelen de lokale cultuur om er munt uit te slaan.

Voor dit artikel u verder de weg probeert te wijzen over hoe er achter de schermen geopereerd wordt op misdadig niveau, moet eerst het volgende begrip onder de loep genomen worden.

De Wet :

Het Koninkrijk kan op zichzelf op geen enkele wijze een democratische rechtstaat worden genoemd. Het Koninkrijk heeft geen rechtspersoonlijkheid, heeft geen zetel en heeft geen geld.

Het heeft een regering, maar dat is de NL’se regering, aangevuld met thans drie gevolmachtigde ministers uit de “Caribische Rijksdelen” die een duidelijke minderheid vormen binnen die Haagse regering.

Dus hebben de Caraibische Eilanden geen parlement en kennen deze geen democratie van enige betekenis. De regering van het Koninkrijk kan ingrijpen in de landen, behalve in het land NL natuurlijk.

Beslissingen van de regering van het Koninkrijk kunnen niet ter discussie worden gesteld bij de rechter. zelfs niet indien zij berusten op eenzijdige en incorrecte interpretatie van het Statuut.

Het Gevolg :

De verkapte onder curatele stelling zorgt er voor dat de eilandbewoners helemaal niets meer in te brengen hebben, dus verder uitgebuit en verarmd kunnen worden, waarbij zelfs de pas voor de weg naar NL afgesloten wordt. “Rounded up like cattle to be sold to the highest bidder”.

Dit principe vinden we terug in de handelswijze van de piraten die het eiland “binnendrongen”. Dos Mundos zorgt ervoor dat de stroom migranten uit NL onaangetast kunnen opereren in een gebied wat compleet toegeeigend moet worden door de verkoren misdadigers van huisuit.

Het verlenen van vergunningen om zich te laten registreren onder verschillende vormen in de veredelde kolonisatie proces vormen de basis van deze achterbakse en misleidende opstelling. Met behulp van inmiddels vermoorde of overleden lokale politici kregen misdadigers voet aan wal om te gaan pronken met de veren van een ander.

Met de bouw van het nieuwe ziekenhuis (budget ruim fl.400 miljoen) moeten de NL’ers nog de hoeksteen van de verkapte onder curatele stelling, de oude vandagen met poen, de goede richting in koersen om de horeca bewegingen in stand te houden en deze van inkomsten te voorzien, zodat de jonge belastingontduikende ondernemers een boterham kunnen verdienen.

De lokale bevolking heeft in principe, met uitzonderingen hier en daar, geen genoeg inkomsten om zich op dit vlak te begeven. Ter vergelijking kan een (1) avondje uiteten economisch gelijk worden gesteld aan de twee-wekelijkse onderstandsbijdrage waar een lokale familie van moet zien rond te komen.

Samen met de Chinezen mogen de invasieve NL’ers hun toekomst voor hun kinderen komen opbouwen. Die van de lokale bevolking mogen naar de rand van de afgrond geloodst worden. Voor hun wordt nu maar een jeugdgevangenis gebouwd, omdat het papiaments-talig onderwijs geen doorstromingsmogelijkheden biedt en de lokale jeugd daarom voor galg en rat mogen opgroeien.

De Toerisme sector werd ondegebracht in CHATA zodat de lokale bevolking geen inspraak heeft op het herkolonisatie proces. Kansloze zonaanbidders vullen verder de verkapte onder curatele stelling aan. Onder het motto van werkgelegenheid geeft de Centrale Bank van Curacao en St.Maarten witwasvergunnigen aan criminele organisaties die op Curacao bijna geen belasting hoeven af dragen en dus niet bijdragen aan de samenleving.

Met het verkopen van het rijtjeshuisje in NL, kan de overige ‘avant garde’ een vrijstaande woning aanschaffen en verder leven van de euro die tweemaal uitgegeven kan worden in vergelijking met de lokale gulden. Het gevolg van deze prijsopdrijving, die samengaat met het bevriezen van de lokale lonen, is dat de burger verder in de hoek gedrukt wordt.

Kaartclubjes, bike-clubs dienen als de veredelde roddel circuits en moeten de Homogeniteit van het Constitutioneel recht binnen het Koninkrijk verder vorm geven. De pers houdt de burger wel dom, of geeft misleidende informatie op gebieden die de invasie bedreigen.

Inmiddels zijn de meeste lucratieve kustgebieden in handen gevallen van de overzeese piraten, die daarmee mooi weer spelen en bakken met geld verdienen, die notabene nog via slinkse wijzen weggesluist mogen worden met toestemming van de lokale centrale bank?

De luchthaven is zoals vele lokale aangelegenheden ook al in buitenlandse handen gevallen, omdat de ministers op Curacao daarover gechanteerd werden door de stemmingmakers van huisuit. Andere indringers opereren gewoon zonder bijbehorende vergunning en weer anderen bouwen er lustig op los om de cokewinsten wit te wassen.

Vooral de bouwsector bestaat uit een misdadige groep van inboorlingen, die resorts en hotels mogen helpen te laten prostitueren in wettelijke beschermde gebieden op Jan Thiel en omstreken.

APC verdient hier geld aan en regelt tegen een financiele vergoeding onrechtmatige bouwvergunningen voor dit gespuis. De eco-terroristen kappen alles om, zonder dat er een officieel Landsbesluit werd genomen om deze wettelijke EOP bestemmingen te veranderen voor “toeristische ontwikkeling”.

De laatste ontwikkeling lijkt er ook voor te gaan zorgen, dat de regering in Den Haag zelfs oorlogsvluchtelingen uit Afrika en het Midden Oosten naar de eilanden willen laten sturen om zich dar verder te laten verkassen. De smerige politiek die de NL’ers er op nahouden kennen geen grenzen als het gaat om humanitaire levensomstandigheden.

De achtergebleven huizen van de “op-de-vlucht” geslagen-lokale-landskinderen, mogen nu volgens een nieuwe wet door de belastingdienst geveild worden. Is er nog leven na de dood, want de meesten onder ons zijn langer dood dan dat zij leven en misschien levert dan nog de beste uitweg.

Crickey Conservation Society 2006.

View

Een goed stuk en zaken waar ik al jaren geleden over heb geschreven.
Langzaam maar zeker zien we de waarheid opkomen al heeft het wel vele jaren nodig eer men het door heeft.
Het geeft hoop.

 

June 29at 05:02am

De zelfmoordneiging van de lemming is een Walt Disney mythe.

In 1958 duwde een Disney-cameraploeg een groep levenslustige lemmingen van de rotsen. De documentaire werd beloond met een Oscar en de mythe kreeg een ereplaats in de links-sociale metaforenkast.

http://mentalfloss.com/article/50957/do-lemmings-really-run-cliffs-their-death

lemming

 

June 28at 05:10am

Opinion

De deal

We weten allemaal als je in de top van de politiek zit, zijn er altijd grote voordelen.

Zo ook in de tijd dat er zogenaamde grote fouten zijn gemaakt op Bandabou bij het project Jeremi.

Zogenaamd onzorgvuldig was men met de verkoop want ook de weg werd verkocht. Gevolg de nieuwe eigenaar dreigde de weg af te sluiten en zo de toegang van een zijde naar Westpunt! Er werd druk onderhandeld en uiteindelijk werd de weg en de baai verkocht voor meer als dat de nieuwe eigenaar voor het gehele terrein had betaald! Ja, domme fout van de overheid! Toch? Nu, er was wat anders gaande, en dat zien we ook bij Wechi; Er was opzettelijk een fout gemaakt en zo kon er veel belastingsgeld weer weggesluisd worden naar bepaalde personen. Nu jaren later durven mensen van Bandabou te praten en blijkt dat een van de spelers een ex-minister president in het spel was. Deze vrouw, mevrouw Liberia Peeters heeft er een kapitale villa aan overgehouden volgens diverse mensen op Bandabou. In eerste instantie ontkende deze mevrouw dat ze een huis had op Jeremi maar later bleken er personen op te duiken die op haar huis pasten tijdens de bouw en dat in opdracht van deze ex-minister president.

Dit verhaal kwam al veel eerder naar boven maar sinds kort zijn er meerdere mensen die zeggen dat ze opgepast hebben en dat er veel gebeurde in en rond de verkoop Jeremi.

En dan hebben we nu een mevrouw Romer die een heilige oorlog aan gaat kaarten tegen illegale bouwsels en een heer Navarro die wel even de corruptie aan gaat pakken. Misschien een tip, gaat u allen eerst eens om u heen de collega's en ex-collega's screenen en kijken hoe duistere projecten veel geld laten verdwijnen. Denken we dus aan onder andere; Wechi, Jeremi en Bapor Kibra.

Succes corruptiebestrijders, begin eerst in uw eigen club en dan kunt u nog eens geloofwaardig worden voor ons burgers.

John H Baselmans-Oracle


June 28at 05:08am

VRIJMETSELARIJ BEDREIGDE BEATRICE DE GRAAF

In de laatste uitzending van Pauw en Witteman deed "terrorisme deskundige" Beatrice de Graaf een opvallende ontboezeming. Ze was namelijk na een uitzending bij P&W via email bedreigd door een vrijmetselaar. Vervolgens kreeg ze nog van driehonderd andere vrijmetselaars een bedreiging, waarbij ze onder meer dreigden hun invloed bij de universiteit, waar Beatrice werkt, aan te wenden om haar te laten ontslaan. Na deze ontboezeming keek trol Maarten van Rossum verschrikt naar de presentators maar gelukkig bracht Gerard Spong redding door direct over te schakelen naar een ander onderwerp.

 

View

Het is dezelfde groep die mijn leven ook onmogelijk wil maken. De bedreigingen via mail maar ook in het openbaar houden niet op.
Deze groep die zeer actief is ook op onze eilanden schromen er niet voor om opdrachten te geven voor liquidatie.

Tot 2 maal toe mocht ik het mee maken en gelukkig voor mij had ik meer geluk als dat men zich kon voorstellen.
Het is ook de groep vanuit het koninklijk huis wat aan mij op mijn porch vroeg voor kinderen zonder familiebanden.
Hoeveel meer bewijs moet er nog naar buiten komen?

 

June 28at 05:06am

Important

Waar gaat uw gedoneerd geld naar toe?

Dit zijn de topsalarissen van de directeurs van goede doelen: “Groot deel donaties eindigt bij directie”

Je hoeft niet bij een bank of een grote multinational te werken om een topsalaris te verdienen. Een directeur van een goed doel verdient gemiddeld 97.133 euro, zo blijkt uit een onderzoek van brancheorganisatie VFI.

VFI keek naar het jaarsalaris van 91 directeurs van goede doelen over het jaar 2013. Het jaarsalaris varieerde in 2013 van gemiddeld 85.463 euro bij kleine organisaties tot gemiddeld 119.242 bij grote organisaties.

Hoewel de meeste bestuurders ongeveer een ton per jaar verdienen, bevat de lijst ook enkele uitschieters. De directeur van stichting AAP krijgt met 61.831 het laagste salaris. Het salaris van directeur Bernard Uyttendaele van War Child werd op eigen verzoek met 10.000 euro omlaag bijgesteld naar 88.353 euro.

Bij besturen met meerdere directiefuncties kan de totale beloning behoorlijk oplopen. Zo slokten de zes directeuren van Artsen zonder Grenzen een half miljoen op. Natuurmonumenten betaalde in 2013 379.000 euro voor zijn drie directeuren.

Hieronder een greep uit de goede doelen. Gemiddeld-inkomen.nl verzamelde de cijfers met behulp van de jaarverslagen van de goede doelen.

De site meldt: “Ook dit jaar schreeuwen de grote goede doelen die in het bezit zijn van het CBF-keurmerk om geld. Door middel van tv-reclames, radiospots, volledig gesponsorde programma’s, etc. proberen ze het geld van de hardwerkende Nederlander te bemachtigen. Gaat dit geld allemaal werkelijk naar het goede doel? Nou, een groot deel eindigt in ieder geval bij de directeur.”

Prins Bernard Cultuurfonds
A. Esmeijer € 157.879

KWF Kankerbestrijding
M.T. Rudolphie € 146.486

Reumafonds
H.J.L. Ridderbos € 142.037

Hartstichting
J.C.G. Stam (tot 30-4) € 46.520
F. Italianer (vanaf 30-4) € 93.040
Totaal € 139.560

Rode Kruis
C. Breederveld € 135.000

Longfonds (voorheen Astma Fonds)
M.R. Rutgers € 133.499

Zonnebloem
N. van Rooij € 133.220

Wereld Natuur Fonds
J. van de Gronden € 132.355

Natuurmonumenten
M.G.A.C. van den Tweel (algemeen directeur) € 130.000
T. Wams (directeur natuurbeheer) € 126.000
F. Koster (directeur financiën & bedrijfsvoering) € 123.000
Totaal € 379.000

Unicef
J.B. Wijbrandi (algemeen directeur) € 124.038
I.A. Visscher (operationeel directeur) € 121.348
Totaal € 245.386

Nierstichting
T.A.J. Ostroom € 124.999

KiKa (Kinderen Kankervrij)
F. Hirschstein (algemeen directeur) € 123.694
J. Hülsmann (zakelijk directeur vanaf 01-03) € 95.050
Totaal € 218.784

Alzheimer Nederland
G.J. Broekema € 120.002

Cordaid
S. Filippini (algemeen directeur vanaf 16-09) € 34.748
R.B.M. Grotenhuis (algemeen directeur tot 16-09) € 111.707
H.L. van Eeghen (directeur programma’s / marketing) € 119.367
Totaal € 265.822

Terres des Hommes
A.J. van Santbrink € 111.760

Artsen zonder Grenzen
A. Hehenkamp (algemeen directeur) € 108.825
M. Langenbach (directeur operaties) € 107.944
F. van Spengler (directeur middelen tot 31-12) € 95.333
L. Shanks (medisch directeur tot 31-05) € 32.260
S. Wong (medisch directeur vanaf 01-04) € 72.606
K. Coppens (delegerend directeur) € 83.812
Totaal € 500.780

Managementteam van het Operationeel Centrum Amsterdam. Dit is een internationaal samenwerkingsverband bestaand uit Artsen zonder Grenzen Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Kijk hier voor meer informatie.

Greenpeace
S. Borren € 109.395

Leprastichting
J. van Berkel € 109.354

Amnesty
E. Nazarski € 104.404

Liliane Fonds
C.J. van den Broek € 104.019

Stichting Hulphond
E. Bouwer (algemeen directeur) € 103.902
R. Striekwold (directeur marketing en commercie) € 103.902
Totaal € 207.804

Plan Nederland
M. van ‘t Hek € 102.000

Stichting Kinderpostzegels
W.J.C.M. van Haaren € 101.399

Diabetes Fonds
J.W.M. Dessing € 101.187

CliniClowns
J.P. Geels (tot 31-03) € 21.836
B.M.C. Hellendoorn (vanaf 01-04) € 75.975
Totaal € 97.811

Spierfonds
J.L. de Ruijter € 97.500

SOS Kinderdorpen
M. Ende € 96.552

War Child
B. Uyttendaele € 88.353

Dorcas
J. van der Mei (fundraising & communication) € 64.358
M. Gendi (operations) € 64.358
N. Hoogenraad (finance & operations) € 63.919
Totaal € 192.635

Stichting AAP
D. van Gennep € 61.831

Nog een voorbeeld

'Maar zes huizen op Haïti gebouwd met Rode Kruis-miljoenen

Het Amerikaanse Rode Kruis ontkent dat er na de aardbeving op Haïti slechts zes huizen zijn gebouwd, terwijl de hulporganisatie een budget had van bijna een half miljard dollar. Online-platform ProPublica, dat zich bezighoudt met onderzoeksjournalistiek, bracht dat nieuws eergisteren op zijn website.

In het artikel staat onder meer dat het Rode Rode Kruis als doel had om meer dan 130.000 huizen te bouwen. Maar door verschillende oorzaken zouden dat er maar zes zijn geworden. Eén van de oorzaken: het lukte het Rode Kruis niet om lokale experts in te huren voor de bouwplannen.

ProPublica beschuldigt het Rode Kruis er ook van misleidende en onjuiste informatie te hebben gegeven over de bestemming van het geld.

Het Amerikaanse Rode Kruis stelt in een verklaring op internet miljoenen mensen te hebben geholpen na de allesverwoestende aardbeving in 2010. Met het geld zouden onder meer acht ziekenhuizen en klinieken zijn gebouwd, scholen zijn herbouwd en schoon drinkwater zijn geregeld. Ook konden 100.000 mensen van tenten verhuizen naar tijdelijke woningen.

De organisatie zegt teleurgesteld te zijn in ProPublica. De journalisten daar zouden hun huiswerk niet goed hebben gedaan. Het Rode Kruis stelt dat het platform de lijn voortzet van negatieve berichtgeving over de organisatie.
Nederlandse Rode Kruis

Ook het Nederlandse Rode Kruis reageert op de kwestie met een verklaring op zijn website. "Wij kennen de details van de hulpverlening door het Amerikaanse Rode Kruis in Haïti niet, maar verwachten dat het Amerikaanse Rode Kruis goed kan uitleggen hoe zij het geld van Amerikaanse donateurs zo verantwoord mogelijk heeft besteed", zegt het hoofd van de internationale hulpverlening van de Nederlandse tak.

View

Dit stuk als verduidelijking van eerder geplaatste publicaties.
Kennelijk is er grote verwarring over wat reeds eerder verschenen is op Watamula.

Hoe dan ook; Deze cijfers, gehaald uit hun eigen rapporten, zetten wel grote vraagtekens bij stichtingen en zogenaamde goede doelen.
Triest dat veelal de burger belazerd wordt via ziektes, nood situaties en arme kindertjes.
PAS OP!
Denk na voordat u geld doneert! Kijk eerst waar het geld aan besteed wordt.
Het is uw recht om inzage te hebben over waar uw donatie naar toe gaat.

Meer weten? Zie dan de vreselijk hoge salarissen van al deze stichtingen op deze website:
https://goededoelennederland.nl/sector/sectoronderzoek/beloning-directeuren-goede-doelen

 

June 28at 05:04am

KONINGINNEDAG 2009 - HET BEWIJS DAT ER IETS FOUT WAS

De manier waarop dit occulte ritueel allemaal plaatsvond riep bij velen al meteen allerlei vragen op. Velen vroegen zich af of dit wel als een aanslag bedoeld was. De timing van dit occulte ritueel was perfect. Al die vragen zijn waarschijnlijk nog lang niet allemaal beantwoord. Misschien dat de visie weergegeven in het volgende filmpje enkele antwoorden kan bieden.

 

View

Dat het hele zaakje een farce was, merkte je al van de eerste berichtgeving. Er was duidelijk een draaiboek en ook waren de kleinere van dat oranje huis al veilig opgeborgen!

Het wordt steeds gekker en ja elke familie in deze club moet deze show afdraaien. Vergeet even niet de zaak rond Diana in Engeland want ook daar was het niet een ongeluk maar een regelrechte aanslag op die persoon die te veel wist en te mondig was. Elisabeth had duidelijk geen grip op Diana en dat lost men zo op.

 

June 28at 05:01am

When You Kill Ten Million Africans You Aren’t Called ‘Hitler’

Take a look at this picture. Do you know who it is?

Most people haven’t heard of him.

But you should have. When you see his face or hear his name you should get as sick in your stomach as when you read about Mussolini or Hitler or see one of their pictures. You see, he killed over 10 million people in the Congo.

His name is King Leopold II of Belgium.

He “owned” the Congo during his reign as the constitutional monarch of Belgium. After several failed colonial attempts in Asia and Africa, he settled on the Congo. He “bought” it and enslaved its people, turning the entire country into his own personal slave plantation. He disguised his business transactions as “philanthropic” and “scientific” efforts under the banner of the International African Society. He used their enslaved labor to extract Congolese resources and services. His reign was enforced through work camps, body mutilations, executions, torture, and his private army.

Most of us – I don’t yet know an approximate percentage but I fear its extremely high – aren’t taught about him in school. We don’t hear about him in the media. He’s not part of the widely repeated narrative of oppression (which includes things like the Holocaust during World War II). He’s part of a long history of colonialism, imperialism, slavery and genocide in Africa that would clash with the social construction of the white supremacist narrative in our schools. It doesn’t fit neatly into a capitalist curriculum. Making overtly racist remarks is (sometimes) frowned upon in polite society, but it’s quite fine not to talk about genocides in Africa perpetrated by European capitalist monarchs.

Mark Twain wrote a satire about Leopold called King Leopold’s soliloquy; a defense of his Congo rule, where he mocked the King’s defense of his reign of terror, largely through Leopold’s own words. It’s 49 pages long. Mark Twain is a popular author for American public schools. But like most political authors, we will often read some of their least political writings or read them without learning why the author wrote them (Orwell’s Animal Farm for example serves to re-inforce American anti-Socialist propaganda, but Orwell was an anti-capitalist revolutionary of a different kind – this is never pointed out). We can read about Huck Finn and Tom Sawyer, but King Leopold’s Soliloquy isn’t on the reading list. This isn’t by accident. Reading lists are created by boards of education in order to prepare students to follow orders and endure boredom well. From the point of view of the Education Department, Africans have no history.

When we learn about Africa, we learn about a caricaturized Egypt, about the HIV epidemic (but never its causes), about the surface level effects of the slave trade, and maybe about South African Apartheid (which of course now is long, long over). We also see lots of pictures of starving children on Christian Ministry commercials, we see safaris on animal shows, and we see pictures of deserts in films and movies. But we don’t learn about the Great African War or Leopold’s Reign of Terror during the Congolese Genocide. Nor do we learn about what the United States has done in Iraq and Afghanistan, potentially killing in upwards of 5-7 million people from bombs, sanctions, disease and starvation. Body counts are important. And we don’t count Afghans, Iraqis, or Congolese.

There’s a Wikipedia page called “Genocides in History”. The Congolese Genocide isn’t included. The Congo is mentioned though. What’s now called the Democratic Republic of the Congo is listed in reference to the Second Congo War (also called Africa’s World War and the Great War of Africa), where both sides of the multinational conflict hunted down Bambenga and ate them. Cannibalism and slavery are horrendous evils which must be entered into history and talked about for sure, but I couldn’t help thinking whose interests were served when the only mention of the Congo on the page was in reference to multi-national incidents where a tiny minority of people were eating each other (completely devoid of the conditions which created the conflict no less). Stories which support the white supremacist narrative about the subhumanness of people in Africa are allowed to be entered into the records of history. The white guy who turned the Congo into his own personal part-plantation, part-concentration camp, part-Christian ministry and killed 10 to 15 million Conglese people in the process doesn’t make the cut.

You see, when you kill ten million Africans, you aren’t called ‘Hitler’. That is, your name doesn’t come to symbolize the living incarnation of evil. Your name and your picture don’t produce fear, hatred, and sorrow. Your victims aren’t talked about and your name isn’t remembered.

Leopold was just one part of thousands of things that helped construct white supremacy as both an ideological narrative and material reality. Of course I don’t want to pretend that in the Congo he was the source of all evil. He had generals, and foot soldiers, and managers who did his bidding and enforced his laws. It was a system. But that doesn’t negate the need to talk about the individuals who are symbolic of the system. But we don’t even get that. And since it isn’t talked about, what capitalism did to Africa, all the privileges that rich white people gained from the Congolese genocide are hidden. The victims of imperialism are made, like they usually are, invisible.

View

De geschiedenis is een grote leugen. Hitler, Mao, Chávez, Gaddafi en nog veel meer werden allemaal afgespiegeld als zijnde dictators en vreselijke leiders. In werkelijkheid was het allemaal veel anders en zo ook de grote leugen over Auschwitz wat uitvoerig beschreven is in deze blog en waar duidelijk wordt dat het een grote farce was. Nu nog mag je dat niet openlijk zeggen en word je aangepakt als je met bewijzen gaat komen.
Doch, ga naar de Holocaust pagina en zie zelf wat de ware waarheid is.

Leopold

 

June 27at 05:12am

Eerste Watamula Video online

Beste mensen
De eerste Watamula video is online
Ik heb ook een videolist aangemaakt en dan kunt u alle komende uitzendingen bij elkaar zien.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLYaLBSAAf3VjeO5A2PeVpB-rvsRnU98MB

Ook kan je alle video's zien in het menu van Watamula rechts

Klik hier voor deel 1
Wake-up part 1: https://t.co/NaqUAOhmz7 via @YouTube

 

 

June 27at 05:10am

De vernedering van vroege selectie in het onderwijs

Net in de week dat de Tweede Kamer debatteert over het rapport waarin de Onderwijsinspectie waarschuwt voor een groeiende ongelijkheid in kansen, komt het Centraal Planbureau met een internationale literatuurstudie, Kansrijk Onderwijsbeleid, waaruit zou blijken dat kinderen er baat bij hebben al op de basisschool in groepen van gelijk niveau te worden gezet. Dus nóg vroegere selectie dan nu bij ons, op 12-jarige leeftijd. Daar zouden ze beter van gaan presteren.

Ik kende tot nu toe een vracht aan onderzoek waaruit blijkt dat vroege selectie leidt tot ongelijke kansen en verspilling van talent. Kon al dat onderzoek bij het grofvuil? Net als al dat overtuigende onderzoek dat zegt dat beter opgeleide docenten tot betere leerresultaten leiden - óók al niet waar volgens het CPB. En dat terwijl de PvdA net voorstelt om meer geld voor de academische pabo beschikbaar te stellen. Wat moeten we nu hiermee? Het CPB gehoorzaam volgen?

Dat lijkt me voorbarig. Meteen na de publicatie van het CPB-rapport, stond er een stuk online waarin twee onderwijssociologen van de UvA, Herman van de Werfhorst en Thijs Bol, gehakt maakten van het rapport. Een korte versie ervan stond in de Volkskrant.

Duidelijk is dat het CPB nogal selectief heeft geshopt in het internationale onderzoek

Lees dat stuk en je begrijpt waar het verschil vandaan komt. Duidelijk is dat het CPB nogal selectief heeft geshopt in het internationale onderzoek. Het keek alleen naar studies die een direct causaal verband aantonen, en die zijn als het om onderwijs gaat zeldzaam; meestal wordt er longitudinaal vergelijkend onderzoek gedaan. Het CPB negeerde vrijwel al het sociologische en onderwijskundige onderzoek. Het keek niet naar de gevolgen van vroege selectie, zoals een groeiende sociale tweedeling, alleen naar onderwijseconomische effecten. Van de 310 literatuurverwijzingen zijn er 222 gepubliceerd in economische tijdschriften.

Komisch wordt het bijna als de sociologen laten zien dat de aanbeveling om vroeg te selecteren gebaseerd is op één Keniaanse studie over het basisonderwijs. In Kenia bleken de leerkrachten zich na de indeling in niveaugroepjes, anders dan daarvoor, wél in de klas te vertonen, en hé, de kinderen gingen met sprongen vooruit.

Uit studies in landen die wél met Nederland vergelijkbaar zijn, zoals Australië, bleek geen positief effect van aparte niveaugroepen. Die studies nam het CPB niet mee. En dat westerse landen die late selectie kennen - de VS, Canada, Zweden, Finland - goed scoren op de internationale PISA-onderzoeken en economisch toch niet op instorten staan, interesseert het CPB evenmin. Het weerwoord van het CBP, dat ze alleen naar studies 'met kwaliteit' keken, klinkt nogal slap.

Hoe zou het voelen om in het 'domme' rijtje of groepje te zitten?

Wat het CPB zeker niet meenam, is het effect van een wrede, vroege selectie op een mensenziel. De frustratie, de wrok. Ik moest aan mijn ouders denken. De drie rijen in de zesde klas: een rij voor de toekomstige hbs'ers en gymnasiasten, een rijtje ambachtsschool of huishoudschool, en in het midden de mulo-klanten. Mijn vader, de beste van de klas, werd in de middelste rij gezet, omdat zijn ouders niet tot de notabelen behoorden. Precies wat nu gebeurt met kinderen van migranten aan wie met liefde en 'voor hun bestwil' een lager schooladvies wordt gegeven dan hun Cito-score uitwijst.

Hoe zou het voelen om in het 'domme' rijtje of groepje te zitten? Die vernedering wil je toch niemand aandoen?

Het onrecht bleef mijn vader altijd als een graat in de keel steken; na drie jenever kolkte de woede eruit. Het kostte hem vele jaren avondschool en schriftelijke cursussen om te bewijzen dat hij minstens zo goed was als een econoom of jurist. Mijn moeder zat wel in het slimme rijtje, zij woonde aan een statige gracht en kon goed leren. Maar zij was een meisje, dus werd ze voortijdig van school gehaald. Geen wonder dat mijn ouders erop stonden dat wij gingen studeren.

Natuurlijk, het is een stammenstrijd, tussen de economisch georiënteerden en de aanhangers van gelijke kansen en 'verheffing'. Op zo'n moment mis ik Jaap Dronkers. De onlangs overleden socioloog zag al jaren geleden dat homogene groepen (ook etnisch homogeen, heel politiek incorrect) gunstig zijn voor de allerslimsten, maar wees er meteen op hoe rampzalig zulk beleid voor anderen uitpakt. Het is maar wat we willen en belangrijk vinden, ook nu.

View

Precies zoals het ook hier op de scholen aan toe gaat.
Men zit in de arme domme hoek en zal zeker niet geholpen worden.

 

June 27at 05:07am

The Lie about dutch jails

Click here for see the Lie

My comment on internet

We are under the dutch flag and our prison is a hell what is working against all human rights! We have torture, dead prisoners and lot of terrible issues and that UNDER THE DUTCH FLAG!!!
So do not believe this story above its fake.

SDKK1

 

June 27at 05:04am

‘Transgender Mania is a Symptom of Cultural Collapse’

Does this explain the sudden rise of ‘transgender mania’ throughout the mainstream media and entertainment complex?

Ever since North Carolina became the first U.S. state to require transgender people to use restrooms in public buildings and schools that match the sex on their birth certificate rather than their gender identity – the “transgender” political issue has dominated American media headlines.

Similarly, last year it was reality TV celebrity Caitlin (Bruce) Jenner who grabbed the lion’s share of media impressions.

Suddenly, all things transgender have been elevated to media prominence.

For Jenner (photo, above), this cosmetic journey has quickly snowballed into a hundred million dollar media empire, but beyond the reality TV voyeur sideshow, what is really driving this latest quasi-pop zeitgeist?

Author and academic Camille Paglia has branded the rise of what she calls ‘transgender mania’, as a ‘symptom of cultural collapse’. Paglia says:

“Sex reassignment surgery, even today with all of its advances, cannot in fact change anyone’s sex.”

“Ultimately, every single cell in the human body, the DNA in that cell, remains coded for your biological birth.”

“I think that the transgender propagandists make wildly inflated claims about the multiplicity of gender.”

“Everywhere in the world you find this pattern in ancient times: that as a culture begins to decline, you have an efflorescence of transgender phenomena. That is a symptom of cultural collapse.”

View

Eindelijk een ander met lef. Alles is een gevolg van verveling en ziekelijk gedrag. Als de mens simpel zou leven en gaan voor het geheel waren er deze ziekelijke mensen niet. Want hoe dan ook het is en blijft een kronkel in de hersenen en om aandacht schreeuwen.

Deze schrijver heeft het ook door en we zijn weer ongeveer 150 jaren terug toen dit ook allemaal gaande was en zaken instortte als een plumpudding. Er zijn vele geesteszieke mensen en dat ten gevolge al deze afscheidingen en niet meer weten dat je een mannetje of vrouwtje bent. De walgelijke wereld is weer terug en de bom zal eerdaags zeker barsten en weet iedereen weer welk geslacht hij heeft.

Jenner


June 27at 05:02am

Attempting To Overthrow His Government

The CIA has a history of contributing to coups in Ecuador. Back in 1963, the CIA led a coup which deposed President Carlos Julio Arosemena because he criticized the United States and supported Fidel Castro’s revolution in Cuba.

Ecuador’s President Rafael Correa, left, Venezuela’s late President Hugo Chavez, second left, and Cuba’s President Raul Castro talk during the inauguration ceremony of the Latin American and Caribbean States Community, CELAC, summit in Caracas, Venezuela, Friday, Dec. 2, 2011. (AP Photo/Ariana Cubillos)

(ANTIMEDIA) Over the weekend several outlets reported that Ecuador’s President Rafael Correa made comments alluding to the Central Intelligence Agency (CIA) “being increasingly involved in the political opposition with the avowed aim of dragging the country into chaos.”

The reports also claim Correa stated the CIA was attempting to weaken the government through “a series of coordinated nationwide protests.”

However, Ecuador has released a statement claiming the president was speaking about the role of U.S. intelligence services meddling the county’s affairs and support of opposition groups, but not direct involvement in the recent protests.

President Correa tweeted that the AFP incorrectly reported the news and accused the news agency of distorting the truth and misrepresenting his statements.
official MintPress sponsor

While it seems in this instance Correa’s word may have been taken out of context, it would not be too surprising if he did make the accusation. For one, there are several reasons relations between the nations have been strained in recent years. In 2013, the Ecuadorian news agency ANDES accused the CIA of plotting to assassinate Correa. Ecuador has not made many political allies in America following the 2009 decision to no longer allow the U.S. to continue to use air bases for surveillance. The country also angered American politicians by granting Wikileaks founder Julian Assange asylum in its London Embassy.

Correa may not be ready to point fingers at the CIA, but Chilean journalist Patricio Mery has claimed the CIA is running a drug operation in Chile, trafficking “about 200 kilos of cocaine per month” from Bolivia in order to fund anti-Correa operations. In recent years Italian police discovered 40 kilos of cocaine in Ecuador’s diplomatic mail. Mery believes senior Chilean officials were involved, and claims to have proof implicating the Ecuadorian government. Check out this interview for more on those allegations.

The CIA has a history of contributing to coups in Ecuador. Back in 1963, the CIA led a coup which deposed President Carlos Julio Arosemena because he criticized the United States and supported Fidel Castro’s revolution in Cuba.

But Ecuador is not the only nation the CIA has had a hand in toppling. In fact, the history of U.S. intervention and subversion is so rich that even mainstream reporters have to laugh in the face of government propaganda. Recently, State Department spokesperson Jen Psaki claimed

“As a matter of long standing policy the United States does not support transitions by non-constitutional means. Political transitions must be democratic, constitutional, peaceful, and legal.”

That statement drew a laugh and legitimate questioning from Associated Press reporter Matt Lee, who could not believe what he was hearing.

“I’m sorry. Whoah, whoah, whoah. The US has a long-standing practice of not promoting [coups] – how long-standing would you say?” Lee continued,“In particular in South and Latin America that is not a long-standing policy.”

Here is a short list of where the US military or CIA has been involved in supporting protests, supplying weapons, and/or aid. After reading through these, ask yourself this: is the idea of a CIA funded coup or faux revolution really that far fetched?

Iran, 1953 – The independent National Security Archive research institute published declassified documents that prove the CIA was involved in the 1953 overthrow of Iranian Prime Minister Mohammad Mossadegh. The documents are part of the CIA’s internal history of Iran and clearly indicate the agency’s role in disposing of a sovereign ruler.

“The military coup that overthrew Mossadeq and his National Front cabinet was carried out under CIA direction as an act of U.S. foreign policy, conceived and approved at the highest levels of government.”

Guatemala, 1954 – Operation PBSUCCESS was another CIA operation that overthrew an elected leader and created more problems than solutions. President Jacobo Árbenz was removed and replaced with the military regime of Carlos Castillo Armas. Árbenz was a progressive politician who sought to change centuries of feudalism and reduce dependence on foreign nations and companies, including the United States and the American United Fruit Company (UFCO). His policies affected the finances of UFCO and the military intelligence desires of the CIA, leading to a coordinated attack and coup.

Operation Condor, 1970’s – The United States’ support of crimes against the peoples of Argentina, Chile, Uruguay, Paraguay, Bolivia, and Brazil are well-established fact. The CIA carried out Operation Condor, a campaign of political repression and terror involving assassination and intelligence operations implemented in 1975 by the dictatorships of South America. The United States government helped fund and support repressive regimes in each of these nations including Pinochet in Chile, Former Secretary of State Henry Kissinger was heavily involved in Operation Condor.

Argentina – It has been suspected for years that Kissinger influenced Argentina’s decision to move forward with their repressive campaign. This was finally confirmed since in 2004 when the National Security Archive released a secret memo recounting a conversation between assistant Secretary of State for Human Rights, Patt Derian, and the US ambassador in Buenos Aires, Robert Hill. The two met in April 1977 and discussed a meeting between Henry Kissinger and Argentine Foreign Minister Cesar Augusto Guzzetti. Kissinger gives Guzzetti explicit permission to move forward with whatever they must do to repress “terrorism”.

Paraguay – Another document uncovered by the U.S. National Archives shows the CIA’s involvement in Paraguay as well. A formerly secret CIA Directorate of Intelligence’s Office of African and Latin American Analysis research paper details how the agency never planned on allowing any opposition leaders from ever succeeding Paraguayan dictator General Alfredo Stroessner. The dictator ruled from 1954 to 1989 with the full support of the U.S. Stroessner trained at the infamous School of the Americas in Fort Benning, Georgia and supported the U.S. during the invasion of the Dominican Republic in 1965.

Bolivia, 1971 – Bolivia’s reign of terror including killings, disappearances, and torture of political opponents and activists during the rule of General Hugo Banzer. A declassified documents includes official transcripts of conversations between Nixon and his chief foreign policy architect, Henry Kissinger. The leaders of the U.S. government financed and supported the Banzer coup with no regard for the lives of the Bolivian people. Shortly after the U.S. perfected its support of dictators with the rise of Augusto Pinochet.

Chile, 1973 – Nixon, Kissinger, and the CIA helped remove socialist President Salvador Allende, and, following a brief rule by another military junta, Allende’s army chief, Augusto Pinochet, seized power. Pinochet’s terror and torture has been heavily documented so I won’t go in depth here but it should be another reminder that the United States government once again succeeded in destroying a thriving, sovereign nation and recognized immoral, violent, and tyrannical dictatorship as a illegitimate form of governance.

Haiti, 2004 – A more recent example of a coup comes from the people of Haiti. Former Haitian President Jean-Bertrand Aristide told CNN that he was forced to leave Haiti as part of a coup organized by the United States. George W. Bush denied the accusations and former White House press secretary Scott McClellan said it was “nonsense”.

“I was told that to avoid bloodshed I’d better leave.”

Shortly after Aristide was removed from power, his ex-wife told U.S. Rep. Charles Rangel, and Rep. Maxine Waters that he would be killed “and a lot of Haitians would be killed” if he did not voluntarily leave. The message had apparently been delivered by the chief of staff of the U.S. Embassy in Haiti.

Honduras, 2009 – Wikileaks helped confirm that once more the U.S. was influencing foreign nations and overthrowing democratically elected governments. The U.S. embassy in Tegucigalpa sent a cable to D.C. making it clear that they believed the changing of power in Honduras that took place in June 2009, “constituted an illegal and unconstitutional coup.” The Embassy admitted that the military did not have the authority to remove President Zelaya, describing it as a “kidnapping”.

The cable was viewed by Tom Shannon, then Assistant Secretary of State for Western Hemisphere Affairs; Harold Koh, the State Department’s Legal Adviser; and Dan Restrepo, Senior Director for Western Hemisphere Affairs at the National Security Council, and former Secretary of State Hilary Clinton. Despite this knowledge the U.S. continued to support and aid the nation. Clinton would later admit to playing a role.

The New York Times even called the US State Department on the coup:

“It’s time to acknowledge the foreign policy disaster that American support for the Porfirio Lobo administration in Honduras has become. Ever since the June 28, 2009, coup that deposed Honduras’s democratically elected president, José Manuel Zelaya, the country has been descending deeper into a human rights and security abyss. That abyss is in good part the State Department’s making.

The headlines have been full of horror stories about Honduras. According to the United Nations, it now has the world’s highest murder rate, and San Pedro Sula, its second city, is more dangerous than Ciudad Juárez, Mexico, a center for drug cartel violence.

Much of the press in the United States has attributed this violence solely to drug trafficking and gangs. But the coup was what threw open the doors to a huge increase in drug trafficking and violence, and it unleashed a continuing wave of state-sponsored repression.”

This is a very short list that does not even touch on the recent military aggression in Afghanistan, Iraq, Libya, Yemen, and other Middle East nations that seem to be the next targets of US imperialism. It should be painfully clear that the United States government has a long history of creating, supporting, and funding illegal, unelected, military coups that fit into the current political narrative.

For a more detailed list check here. (Yes, I know it is the Alternet. Follow the links, check sources and make up your own mind.)

Without a doubt the United States has a history overthrowing sovereign nations that take steps to free their people from US and NATO hegemony. Is it that hard to believe they may working on similar plans in Ecuador?

Cesar Chavez Day was on March 31st. A large component of imperialism is to take over a country's resources (oil, minerals, agriculture) and extract them as cheaply as possible.
With that comes low wages and poor working conditions for workers. Is it contradictory for American labor movements to support the Democratic Party when President Obama is actively engaged in imperialism in third world countries?

View

Sinds dat Chávez wegviel doordat deze man vermoord werd, zijn diverse landen ingestort. Er wordt alles aangedaan om deze landen te onderdrukken en in te palmen voor hun rijkdommen. Het is belangrijk dat er weer wat meer tegenwicht komt en dat het gaat stoppen met het opleggen van andermans visies en andermans manier van besturen. Het is de USA zelf die er alles aan doet om deze landen af te breken. Zij zijn de ware moordenaars en de ware tirannen en niet wat wij alsmaar voorgeschoteld krijgen.

Chaves

 

June 26at 05:11am

Interesting

Denk ook er eens aan om de uitgebreide pagina's te lezen hier rechts op de menubalk.

Veel informatie en interessante artikelen en nog meer achtergrondinformatie die zien van het gehele plaatje gemakkelijker maakt.
- ALL FREE BOOKS
- BURGER PANEL 2015- Amazon
- Aruba
- Brain Control
- Black Pope
- Boston Globe files
- Cancer
- Chemie-Farmaceutische kartels
- Colonia Dignidad
- Corrupt Nederland
- Demmink, Dutroux,Westminster
- Diana
- Els Borst
- Evita Peron
- Fraude Goede doelen
- Frequency
- Gezond eten
- Helmin Wiels
- Hitler ALIVE after WWII
- Hitler ALIVE THE LIE
- Hollow Earth
- Holocaust HOAX
- Leugens OM
- Martelingen Gevangenis
- Martelingen Renwang
- Montauk Project
- Mind Weapons
- Murder Illuminati
- Orgonite
- Panama Papers
- Pedofolie
- Pope and Islam
- Protest Dolphins
- Radiation
- Real life cartoons
- Rife 1
- Rife 2
- Root Canals
- Slaven - Soeverijn
- Soeverijn
- Tesla
- Utopia
- VeriChip
- Vrijmetselarij Orde
- Vrijmetselarij Ritualen 1
- Vrijmetselarij Ritualen 2
- Vrijmetselarij Ritualen 3
- Zaak Hogan
- Zaak Holloway
- Zika

 

June 26at 05:09am

Wat weet Obama wat wij nog niet weten?

Opmerkelijk wat een president leest en mee bezig is.

Obama

 

June 26at 05:06am

Patiënten klaar met 'volslagen idiote' PR-acties van Pink Ribbon

Adviesraad borstkankerpatiënten stapt op vanwege 'roze geweld’

Bij Pink Ribbon is onenigheid ontstaan over pr-acties die het goede doel wilde houden om geld te werven voor onderzoek naar borstkanker. De volledige patiënten-adviesraad van de stichting is opgestapt omdat die zich niet kon vinden in onder meer een tietenrace en een bikinirecord.

Dat is opvallend, omdat de raad twee jaar geleden werd opgericht na een uitzending van Nieuwsuur, waarin borstkankerpatiënten zich al erg kritisch uitlieten over het ‘roze geweld’ met glamourachtige pr-acties, zoals galadiners. Ook zou van de binnengehaalde 16 miljoen euro slechts 288.000 euro aan onderzoek zijn besteed.

'Zoveelste bikinirecord'

De patiënten-adviesraad had medezeggenschap over het beleid van Pink Ribbon en de bestemming van het geworven geld. Met de wetenschappelijke adviesraad beoordeelde het voorstellen voor kankeronderzoek.

Het breekpunt was een 'zoveelste bikinirecord', vertelt Desiree Hairwassers, lid van de patientenraad in dagblad Trouw. Het idee geld op te halen door twintigjarige meiden in bikini een voetbalveld op te sturen is volslagen idioot, laat zij weten. ‘Het is de seksualisering van een ziekte. Patiënten stoot je hiermee voor het hoofd, en dat mag nooit het resultaat van zijn van een fondsenwerving. Dan liever geen geld.’

Buitenspel gezet

Hoewel Pink Ribbon na een storm aan kritiek besloot de pr-actie rondom het bikinirecord niet door te laten gaan, besloot de patiënten-adviesraad op te stappen. Dat heeft volgens de raad alles te maken met de nieuwe directeur van Pink Ribbon, Carolina Pruis. Zij zou het adviesorgaan buitenspel hebben gezet.

Desiree Hairwassers: Toen ook de raad van toezicht onze zorgen niet aan wilde horen, hebben we gezegd: zo gaat het niet langer. We trekken ons terug.’

Alternatief

Pink Ribbon gaat in een reactie op haar site in op het opstappen van de patiënten-adviesraad.De stichting betreurt ‘dat de wederzijdse verwachtingen met betrekking tot taken en verantwoordelijkheden niet duidelijk naar elkaar zijn uitgesproken en dat dit heeft geleid tot het neerleggen van de taken van de PAR’.

Pink Ribbon kijkt nu naar alternatieven voor de patiënten-adviesraad.

View

Het kankerfonds (Wilhelminafonds).

Pink Ribbon haalt 16 MILJOEN euro op en besteedt slechts € 288.000 aan onderzoek!!
Dat betekent dat van elke gedoneerde euro slechts 1,8 cent(!!!) naar het echte doel gaat.
Graai graai graai... Leven het kanker/Wilhelminafonds

Kankerfonds


June 26at 05:04am

Dit 8-jarig meisje staat hoopvol in de apotheek.

Wat ze daar wil kopen, is hartverscheurend.

Soms gebeuren er toevalligheden die niemand kan verklaren. Zo ook het verhaal van Tess, die een wonder voor haar broertje koopt. Voor slechts één euro!

Tess is een opgewekte 8-jarige, die samen met haar moeder, vader en haar klein broertje Andrew in de Verenigde Staten leeft. Ze zijn een gelukkig gezinnetje, maar op een dag hoort Tess hoe haar ouders over haar kleine broertje praten. Ze weet dat hij ernstig ziek is en dat haar ouders bijna geen geld meer hebben. Daarom moeten ze naar een goedkoop appartementje verhuizen, want het gezin heeft het moeilijk om de medische kosten te betalen. Het enige wat haar broertje nog kan redden is een zeer dure operatie. Tess hoort hoe haar vader zegt dat “alleen een wonder Andrew nog kan redden”. Dan bedenkt het meisje een plan.meisje1-1 (1)

Tess loopt naar haar kamer en zoekt haar spaarvarkentje. Ze haalt al haar spaarcentjes eruit en begint zorgvuldig te tellen. Dan nog een keer en dan zelfs nog een derde keer. Ze weet dat ze zich niet mag mistellen. Dan grijpt ze haar muntjes en verlaat het huis door de achterdeur.

Ze loopt zes straten tot ze bij de apotheek aankomt die een grote indiaan op het uithangbord heeft. Geduldig wacht het kleine meisje tot het haar beurt is. Maar de apotheker is zo diep in een gesprek met een man verwikkeld dat hij het kleine meisje zelfs niet opmerkt. Ook niet als ze met haar voetjes over de vloer begint te sloffen. Ook wanneer ze zo luid als ze kan kucht, gebeurt er niets. Pas als ze een muntje uit haar spaarvarkentje haalt, merkt de man haar op.

Een beetje geërgerd vraagt hij: “En wat wil jij? Ik ben met mijn broer aan het praten die ik al een hele tijd niet gezien heb.” Tess antwoord onverstoord: “Het gaat om mijn kleine broer. Hij is zeer, zeer ziek en ik wil een wonder kopen.” De apotheker begrijpt Tess niet meteen dus verklaart ze: “Mijn broer heet Andrew en hij heeft iets slecht dat in zijn hoofd groeit. Mijn papa zegt dat alleen een wonder hem kan redden. Dus wilde ik vragen wat een wonder kost.”

“Het spijt me kleintje, maar wij verkopen hier geen wonderen. Ik kan je niet helpen” zegt de apotheker. Tess antwoordt: “Alsjeblieft, ik heb geld. Als het niet voldoende is, bezorg ik je later de rest. Zeg me gewoon hoeveel het kost.” Dan mengt de broer van de apotheker zich in het gesprek en vraagt wat voor een wonder Andrew nodig heeft. “Ik weet het ook niet. Maar hij heeft een operatie nodig en mijn papa kan het niet betalen. Daarom wil ik ervoor betalen.” Hoopvol reikt ze hem het glas met haar muntjes aan.

De man vraagt hoeveel geld Tess dan wel had. “Een dollar en vijf cent! Dat is alles wat ik heb.” De man lacht en zegt: “Wat een toeval. Dat is precies de prijs van een wonder voor een klein broertje.” Hij bergt het geld op en laat zich door Tess naar haar familie brengen. Daar blijkt dat hij een bekende neurochirurg is. Hij opereert de kleine Andrew gratis en kan zo zijn leven redden.

De ouders zijn sprakeloos. Ze vragen zich af wat de operatie gekost heeft. Maar Tess grijnst. Want zij weet dat de operatie 1 dollar en 5 cent heeft gekost.

Wat een toeval. Het lot was Tess alleszins gunstig gezind. Ondertussen gaat het terug goed met haar broertje en Tess weet dat wonderen bestaan! DEEL dit ontroerend verhaal met iedereen die je kent!

Tess

June 26at 05:02am

Het verschil van eten

Life and death

 

June 25at 05:14am

Opinion

Justitie wankelt

Er zijn ondertussen 14 boeken verschenen van mijn hand die aan tonen dat justitie een farce is. Wetten bestaan niet, simpel omdat de grondwet er niet meer is in de hoedanigheid hoe het ons voorgehouden wordt. Zware criminelen worden niet berecht omdat zij weten langs de oud geschreven wetten te komen. Dat zien we ook niet alleen internationaal maar ook lokaal.

Al vele jaren zijn er lokaal juridische adviseurs, veelal ex-politici, die de huidige politiek van dienst zijn en wetten door drukken die tegen alles wat recht is, zijn. We zien momenteel dat bij een minister van ruimtelijke ordening die illegaal, legaal maakt. Deze minister adviseerde zelfs in het verleden bij vele illegale zaken om deze legaal te maken. Maar we zien het ook bij justitie waar een minister zit die tot over zijn oren in de macht van de maffia is. Dan praten we nog niet over de huidige Gouverneur die ook alsmaar haar steentje bijgedragen heeft in niet altijd zuivere zaken. Deze mevrouw werd politiek niets voor niets doorgeduwd om zitting te nemen in deze zetel! Ze is overduidelijk de "negatieve buffer" tussen waarheid en leugens.

Wat frappant is, is dat er alles aan gedaan wordt om in een kort tijdsbestek illegale zaken te legaliseren. Men zit nu toch op die heerlijke plaats en dus zorgen voor je toekomst, lijkt het motto. Wechi, het stuk grond wat nota bene door de man van de huidige Gouverneur op zeer duistere wijze is ontvreemd en met megawinsten van de ene naar de andere zogenaamde eigenaar is gegaan. Praten we nog niet over de huidige legalisatie van de vele illegale bouwsels die soms al 30 jaren staan en nu een melkkoe gaan worden van de overheid.

Maar we zien het ook in de omgeving Bapor Kibra wat compleet illegaal is neergezet en vergunningen altijd na de bouw verstrekt worden! Vreemd, want is het niet de huidige minister Romer die alsmaar net daar die "adviezen" geeft, ook in het verleden bij oud-politici en zo ook in dit project. Is het niet toevallig dat deze huidige minister Romer naar horen zeggen wel aandelen heeft in dat gehele project op Bapor Kibra?

Maar "what about" de banken en de vele bedrijfsvoeringen geschoeid op families die eeuwen hier de dienst uit maken en denken dat zij de alleenheersers zijn van de eilanden? Want de huidige bankwereld is geschoeid op zeer veel illegale en onzuivere zaken. Vele papieren zijn in het verleden (en nu nog Wechi) "gefixed" en zo geschreven om nog meer in bezit te krijgen.

Praten we nog niet over de diverse accountants/notarissen en hun bureaus die er voor zorgen dat de mazen van de lokale regels en wetten, die overigens via hun geschreven zijn om ze zo toe te passen voor een selecte groep, net passen in hun duistere aktes en papierwinkel.

Laten we het dan nog niet hebben over de gokwereld die de "juiste" mensen in de tang hebben die hen moeten controleren en aanpakken op de vele illegale handelingen in de casino's maar ook in het bijzonder het elektronisch gokken. Deze tak is een "free for all" op deze eilanden daar de wetgeving zover gaat als dat de machtige gokbazen zelf willen. Frappant is dat deze zeer machtige gokbazen ook, let wel, die adviseurs hebben die de politici adviseren en bij staan. Heel veel gaat samen met die accountants, notarissen en juristen! Dat allemaal met voorkennis en persoonlijk gewin in plaats van advies voor algemeen belang! Veel is nu voor persoonlijk belang en in het bijzonder de gok- en drugwereld.

Dat wordt dan ook nog financieel allemaal gedekt door vreemde banktransacties! Ook dat weer gesteund en afgeschermd door de algemeen directeur van een nationale bank. Het wil zeggen dat het geheel dus goed ingedekt is. Mocht er dan toch nog iets uitlekken, wordt het afgeschermd door de huidige zittende gouverneur die echt niet alles door zal brieven naar haar werkgever de Koning van Nederland!

Dit wordt steeds meer duidelijker als we rechtszaken gaan bekijken. Bijvoorbeeld de moord van heer Wiels en de zaak Schotte met zijn club. De gevolmachtigde minister zit juist in den Haag om alles af te schermen evenzo de Gouverneur en dat omdat er veel is wat het daglicht in vele zaken niet mag zien.

Alles draait juridisch om enkele adviseurs die overal hun tengels in hebben zitten, wetende de mazen van de wet, en zo de meest machtige groepen vertegenwoordigen. Deze groepen zijn de accountants/notarissen, gok/ drugs maffia, banken en de daaromheen gebrouwde bedrijven/maatschappijen die menen alles te kunnen doen en veroorloven.

Bewijzen zijn er ten overvloede. Maar doordat justitie, OM en rechterlijke macht met handen en voeten gebonden zijn en niets mogen doen, daar men dan persoonlijk geen leven meer zou hebben, is het al lange tijd gaande dat de waarheid afgedaan wordt als zijnde leugens en dat onschuldige personen aangewezen worden als zijnde zwaar criminelen tot zelfs moordenaars /pedofielen!

De wereld is op zijn kop en wetten worden TEGEN het goede gebruikt! Dat zien we duidelijk bij het gedrag van de huidige minister van justitie en ministers om hem heen. Goed doen is kwaad willen en crimineel zijn of "gebruik maken van de mazen in de wet" staat nu voor "goed" en wordt beschermd door het systeem.

Zolang we werken met deze witteboordencriminelen zullen de eilanden verder afdalen in een tweede Haïti of terug naar de roots van het verre Afrika, dat zonder enige toekomst.

John H Baselmans-Oracle


June 25at 05:11am

Brexit: ‘We hebben gevochten tegen leugens, corruptie en misleiding’

BrexitHet was me het nachtje wel met het Brexit referendum en dan de uitslagen die verrassend anders bleken te zijn dan alle polls, inclusief de exit-polls. Het Brexit-kamp begon op voorsprong, maar toen ineens Schotland met overweldigende aantallen ‘Remain’-stemmen binnen kwam raakte het Brexit-kamp op achterstand. Maar dat veranderde omdat er een aantal grote steden toch voor een vertrek hadden gekozen. Het was de moeite waard om er de hele nacht voor op te blijven en Sky-news op internet live te volgen want het is echt definitief BREXIT! 51,8% ‘Leave’ om 48,2% ‘Remain’. De opkomst was ongekend hoog, 72,1%. Het Britse volk heeft gesproken.

Farage: “Laat 23 juni de geschiedenis ingaan als onze onafhankelijkheidsdag”.

Nigel Farage van UKIP, groot voorstander van BREXIT eiste midden in de nacht de overwinning al op (NL ondertiteld).

Hoe het nu verder gaat moeten we afwachten. Er was paniek op de beurs, de Britse Pond stortte in en er waren ook veel speculaties en opmerkingen dat Cameron niet kan aanblijven.
Komt er nu ook een Nexit?

Nigel Farage zegt voor de Nederlandse camera’s: “Opiniepeiling in Nederland laat zien dat een meerderheid ook daar voor vertrek uit de EU is.”

Premier Rutte noemt de uitslag van het referendum teleurstellend. “De Britten moeten nu aangeven wat ze willen. Het lijkt mij onomkeerbaar, maar je weet nooit wat er gebeurt.” Rutte erkent dat ook in Nederland onvrede leeft over de EU. “Die onvrede leeft ook bij mij, maar samenwerking in de EU is voor een handelsland als Nederland, ook voor onze veiligheid en welvaart, van levensbelang,” aldus de NOS.

Brexit

 

June 25at 05:09am

Icelanders Overthrow Government And Rewrite Constitution After Banking Fraud

– No Word From US Media

Can you imagine participating in a protest outside the White House and forcing the entire U.S. government to resign? Can you imagine a group of randomly chosen private citizens rewriting the U.S. constitution to include measures banning corporate fraud? It seems incomprehensible in the U.S., but Icelanders did just that. Icelanders forced their entire government to resign after a banking fraud scandal, overthrowing the ruling party and creating a citizen’s group tasked with writing a new constitution that offered a solution to prevent corporate greed from destroying the country. The constitution of Iceland was scrapped and is being rewritten by private citizens; using a crowd-sourcing technique via social media channels such as Facebook and Twitter. These events have been going on since 2008, yet there’s been no word from the U.S. mainstream media about any of them. In fact, all of the events that unfolded were recorded by international journalists, overseas news bureaus, citizen journalists and bloggers. This has created current accusations of an intentional cover up of the story by mainstream U.S. news sources.

An “iReport” on CNN, written by a private citizen in May 2012, has questioned the reasons why this revolution has not been widely covered in the U.S., suggesting that perhaps the mainstream media is controlled by large corporate interests and thus has been unwilling to report on Iceland’s activities. That report is currently making its way around social media. CNN today placed a statement on its website saying: “We’ve noticed this iReport is being shared widely on Facebook and Twitter. Please note that this article was posted in May 2012. CNN has not yet verified the claims and we’re working to track down the original writer.” It is interesting to note that CNN’s European version, CNN Europe, already covered the story of the protests and the government’s resignation, leading many to question why CNN would now need to “look into” the claims.

Besides CNN Europe’s own coverage of the scandal, the events in Iceland were widely covered by international media and are easily verified by a simple search on Google which leads to a variety of reputable international news sources that ran numerous stories on the Icelandic revolution. A whole documentary has been made on the governmental overthrow called Pots, Pans and Other Solutions, and now, the conversation is focused on whether or not the citizens’ actions actually worked to make Iceland a more equitable nation.

To understand the enormity of what happened in Iceland, it’s best to draw parallels between the initial banking fraud that caused Iceland’s economy to collapse and the banking fraud in the U.S. that caused the mortgage crisis six years ago. In Iceland, unscrupulous bankers had inflated the value of Iceland’s banks internationally which in turn caused the “bubble” to eventually burst in 2008 and saw most of Iceland’s banks going bankrupt.

A similar situation happened in the U.S. just one year before the collapse in Iceland, with the mortgage crisis of 2007. Mortgage lenders in the U.S. knowingly lent money to prospective homeowners who could not afford to purchase a home. This, in turn, led to falsely inflated home values and a vicious cycle of too much lending. Just as in Iceland, the bubble burst and many U.S. banks were about to declare bankruptcy. In Iceland, the citizens took to the streets by the thousands, banging pots and pans in what is known as the “pots and pans revolution,” leading to the arrest and prosecution of many unscrupulous bankers responsible for the economic collapse. Icelandic citizens also refused to pay for the sins of the bankers and rejected any measures of taxation to bail them out. In the U.S., the government bailed out the banks and arrested no one.

The pots and pans revolution in Iceland was not covered by mainstream U.S. media. In fact, any information about this revolution is found only on international newspapers, blogs and online documentaries, not on mainstream front-page articles as would be expected from news organizations covering a story of this magnitude. The New York Times published a small handful of piecemeal stories, blogs and opinion pieces, but mostly glossed over the main narrative by saying the 2008 financial collapse in Iceland caused “mayhem far beyond the country’s borders” rather than pointing out that Icelanders took to the streets with pots and pans and forced their entire government to resign.

As the saying goes, “there are two sides to every story,” but a more accurate articulation of this phrase would be “in any story, there are multiple sides, viewpoints, opinions and perspectives.” The story in Iceland is no exception. Socialist and Marxist blogs here in the U.S. say that there’s been a massive U.S. news conspiracy and cover up about the revolution in Iceland because the U.S. media is controlled by corporations, including banks, and the “powers that be” don’t want U.S. citizens getting any ideas to stage a revolution of their own. Some conservative Icelandic bloggers claim that while there was, indeed, a revolution, it did not lead to a successful or widely accepted new constitution. They say the situation in Iceland is worse than ever, and that international news reports of an effective democratic uprising leading to a better government are simply myths. Social media commenters are scratching their heads over why they were robbed of the story of Iceland’s pots and pans revolution.

As with most narratives, the truth may lie somewhere in the middle of all of these varying perspectives. One thing is clear, though: it’s nearly impossible to find one mainstream U.S. news report of the pots and pans revolution in Iceland, the resignation of Iceland’s entire government, and the jailing of the bankers responsible for the economic collapse there. Whether or not the revolution led to a more fair government or a workable and effective constitution is irrelevant to the fact that the U.S. media has essentially skipped over this story for the past five years.

Is it possible that mainstream media sources purposely covered up the Iceland story to appease their corporate sponsors? It doesn’t seem likely, and yet, what explanation could be given as to why this news never made it to the front pages of our most trusted media organizations here in the U.S.?

As Iceland struggles to regain its footing with a new government, U.S. citizens may or may not be able to look to Iceland as an example of perfect democracy in action. The real question, though, is why weren’t U.S. citizens given the information about the ousting of the Icelandic government and the jailing of the unscrupulous bankers? Are journalists in control of the mainstream media or is there some truth to accusations that big business may, in fact, be strong-arming reporters to keep quiet about world events that could inspire similar actions here in the U.S.?

View

Wanneer gaan we een voorbeeld nemen aan dit land?

IJsland

 

June 25at 05:06am

Schokkende uitspraak: “Veel wetenschappelijke literatuur is gewoon onwaar”

De hoofdredacteur van het meest gerespecteerde medische tijdschrift ter wereld, The Lancet, heeft een schokkende uitspraak gedaan die grotendeels genegeerd werd door de mainstream media. Dat schrijft de Amerikaanse historicus F. William Engdahl.

Dr. Richard Horton verklaarde dat misschien wel de helft van alle gepubliceerde wetenschappelijke studies niet deugt. Hij schreef dat de aanhoudende storm van slecht onderzoek een alamerend niveau heeft bereikt.

Volgens hem worden er in de wetenschap niet alleen veel statistische fouten gemaakt, maar lijdt heel veel wetenschappelijk onderzoek ook onder belangenconflicten. Hij beschuldigt wetenschappers ervan te vaak een overtuigend verhaal te willen brengen en daarom hun onderzoeksgegevens te manipuleren zodat hun conclusies worden onderbouwd.
Veelvoorkomend probleem

Er zijn talrijke studies die ingetrokken moesten worden omdat de onderzoeksresultaten niet bleken te kloppen. Soms vanwege statistische fouten, maar soms ook omdat de hele studie zo was gegoten dat ze wel tot één bepaalde conclusie móest komen. Dat is vooral een veelvoorkomend probleem bij studies die door bedrijven worden gesponsord.

Niet alleen de hoofdredacteur van The Lancet maakt zich zorgen over deze ontwikkelingen. Oud-hoofdredactrice van het gerespecteerde vakblad The New England Journal of Medicine Marcia Angell schreef al in 2009 niet meer te kunnen geloven in veel klinisch onderzoek dat wordt gepubliceerd.
In het duister

Ze vond het jammer dat ze tot die conclusie was gekomen, maar voegde toe dat haar stelling gebaseerd is op de 20 jaar die ze als redacteur bij het tijdschrift heeft gewerkt.

Dr. Lucija Tomljenovic van de Universiteit van Brits-Columbia heeft daarnaast de hand weten te leggen op stukken die laten zien dat vaccinmakers, farmaceutische bedrijven en gezondheidsinstanties op de hoogte zijn van gevaren die worden geassocieerd met vaccins, maar ervoor hebben gekozen het volk in het duister te houden. Ze spreekt van wetenschappelijke fraude die tot op de dag van vandaag voortduurt.

View

De wetenschap is een grote leugen. Kan ook niet anders als we de belangen zien. Als er werkelijke wetenschap zou gehanteerd worden waren we als mensheid veel verder. Helaas de wetenschap hangt af van bedrijven die geld willen geven om gericht (lees gemanipuleerd) onderzoek te doen. NIET EEN onderzoek is onafhankelijk en zo zal het "schap der weten" altijs een farce zijn.

Wetenschap

 

June 25at 05:04am

Voor elke machine is een hack

Zie deze video
How to Hack.mp4

View

In gesprekken met hackers en ontwerpers van machines en software nerds blijkt alsmaar dat de hacker niet tegen te houden is. Waar een ontwikkelaar van een machine of programma jaren over doet kraakt een hacker in uren, dagen en op zijn langst weken! Elk systeem is in te komen en zelfs ook die machines die niet online zijn.June 24at 05:11am

Video boek "Dieptepunt"

 

Het boek is gratis te downloden via deze link
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Dieptepunt_download.pdf

Of te koop via de uitgever
http://www.lulu.com/content/paperback-book/dieptepunt/18979679June 24at 05:09am

Het lachwekkende onderzoeksrapport

Het lachwekkende Babel rapport wat geschreven en samengesteld is door blijkbaar een tiener
Als OM en veiligheidsdienst zo te werk gaat is het duidelijk waarom men simpel mensen aan wijst als zijnde daders.
Jammer voor de slachtoffers en voor ons als MKK dus nog veel te doen.

Klik hier voor het gehele rapport

 

June 24at 05:06am

'Internet behoeft verbouwing om censuur, spionage en winstbejag tegen te gaan'

Het internet is aan verbouwing toe. Het lijdt onder censuur, digitale spionage, manipulatie en winstbejag van grote bedrijven als Facebook en Google. Regeringen, bedrijven en de 'tech-gemeenschap' moeten daarom afspreken welke infrastructuur nooit doelwit van een digitale aanval mag zijn, zich hard maken voor netneutraliteit, algoritmes meer openbaar maken, geen achterdeuren in systemen plaatsen en voorkomen dat bepaalde spionagetechnologie geëxporteerd wordt. Dat bepleit de Global Commission on Internet Governance vandaag in een rapport.

Deze commissie, die ruim twee jaar geleden begon, staat onder leiding van de Zweedse oud-premier Carl Bildt. Het is een bont gezelschap, dat op initiatief van een Britse en Canadese denktank adviseert over de toekomst van het internet. Onder andere Michael Chertoff, oud-minister van binnenlandse zaken en brein achter de omstreden Amerikaanse Patriot Act, David Omand, voormalig hoofd van de Britse inlichtingendienst GCHQ en Joseph Nye, oud directeur van de Amerikaanse Nationale Inlichtingenraad, hebben zitting in de commissie van 25 man. D66-Europarlementariër Marietje Schaake schreef ook mee aan het rapport.

Volgens haar bevindt het internet zich op een 'beslissend moment'. Ze ziet 'steeds meer machtsmisbruik' door bedrijven en staten. Als voorbeeld noemt ze het toegankelijk maken van internet voor ontwikkelingslanden door Facebook. Dat in ruil voor die dienst het eigen sociale medium opdringt. In landen als Iran, Rusland en China vindt stevige censuur plaats, in andere delen van de wereld controleren staten het internet. Overal worden stappen genomen richting digitale oorlogsvoering door criminele groepen maar ook door staten. Stuxnet, het kwaadaardige computervirus dat waarschijnlijk door de Amerikanen en de Israelí's was ontwikkeld is een voorbeeld daarvan. Het virus viel Windows-computers met Siemens-software aan en was waarschijnlijk bedoeld om het Iraanse nucleaire programma te treffen.
Noodklok

Spionage, het blokkeren van websites, het aanpassen van wat mensen typen, het naar verkeerde websites leiden - dat alles ondermijnt de vrijheid van mensen om zichzelf te zijn
Tim Berners-Lee, uitvinder van het internet

Het rapport van de Global Commission komt op het moment dat ook de uitvinder van het internet, Tim Berners-Lee, de noodklok luidt. Op een conferentie in San Francisco zei hij vorige week dat hij, ondanks het succes van internet, allerminst blij is met de huidige staat ervan. 'Spionage, het blokkeren van websites, het aanpassen van wat mensen typen, het naar verkeerde websites leiden - dat alles ondermijnt de vrijheid van mensen om zichzelf te zijn.'

Schaake merkt dat de 'discussie over internet' aan het verschuiven is. Ze noemt als voorbeeld het debat over encryptie in de Verenigde Staten. Grote techbedrijven durven zich weer hard te maken voor het belang van versleutelde communicatie. Zoals Apple dat het tegen de FBI opnam. Ook was ze 'verrast' door de bijdrage van Michael Chertoff en David Omand, afkomstig uit de Amerikaanse en Britse inlichtingenwereld. 'Ik had niet verwacht dat we met ons rapport zover zouden komen.'

In de conclusies worden staten onder meer opgeroepen zich hard te maken voor netneutraliteit, bedrijven mogen online geen voorrang of vertraging geven aan bepaalde gebruikers. Verder spreekt het rapport zich uit tegen zero-ratingpraktijken, het kosteloos weggeven van data voor bepaalde diensten, zoals Facebook doet voor zijn eigen site waar het internet aanbiedt. De commissie is verder vóór online anonimiteit en roept op exportcontroles te verbeteren zodat spionagetechnologie niet in de handen kan vallen van dictaturen.
Wat zijn de vijf belangrijkste aanbevelingen van de Commissie?

1. Regeringen moeten een internationaal akkoord sluiten over welke infrastructuur nooit het doelwit mag zijn voor een digitale aanval. Dit kan bijvoorbeeld Digid zijn, het systeem waarmee Nederlandse overheden iemands identiteit controleren. Of een grote telecomprovider zoals Belgacom, dat tot 2013 werd gehackt door Britse spionnen.

2. Regeringen mogen bedrijven niet dwingen om technische achterdeuren in systemen te installeren om toegang te krijgen tot gegevens. Dit verwijst onder meer naar het debat tussen Apple en de FBI. Apple weigerde software te maken voor het openen van een iPhone van de dader van een schietpartij in San Bernardino, waarbij 14 doden viel.

3. Steeds vaker bepalen algoritmes, zoals bij online winkel Amazon, wat we te zien krijgen online, welke keuzes we kunnen maken en welke aanbiedingen we krijgen. Om discriminatie, censuur en ongewenste profilering te vermijden, moeten we de gevolgen van de algoritmes kunnen controleren. Alleen zo kan er effectief toezicht zijn op onze digitale interne markt.

4. Regeringen mogen de rechtsstaat niet omzeilen door privé-bedrijven te dwingen om online stukken tekst te verwijderen zonder onafhankelijke controle. Privé-bedrijven moeten open zijn in wat ze verwijderen, op vraag van wie en om welke reden. Gebruikers moeten zulke beslissingen kunnen aanvechten. Dit is relevant nu bijvoorbeeld de Europese Commissie internetbedrijven een gedragscode oplegt voor het tegengaan van 'haatuitingen en terroristische propaganda' op verschillende (sociale) media. De termen zijn bijzonder vaag en kunnen makkelijk misbruikt worden om onwelgevallige geluiden te weren.

5. Producenten en verkopers van ict moeten aansprakelijk gehouden worden voor de kwaliteit van de technologie die ze produceren. Daar hangt ook aan vast dat bedrijven zich moeten kunnen verzekeren tegen digitale aanvallen.

Internet

 

June 24at 05:04am

Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; experts: topje van de ijsberg

De ME zal straks weinig kunnen uitrichten als (tien)duizenden als vluchtelingen vermomde, door oorlog geharde moslimstrijders het startsein krijgen voor massale terreuraanslagen op de Europese bevolking.

Openbaar ministerie Hamburg: Aantal moslims dat gewelddadige jihad steunt, neemt snel toe –Greep uit schokkende lijst van ‘Eén maand (buigen voor de) islam in Duitsland’ – Protestantse Kerk Hamburg houdt rouwdienst voor in Syrië omgekomen ISIS-terrorist – Dalai Lama: Duitsland laat teveel migranten toe.

Een speciale ME-eenheid van de politie in onze ‘buurstaat’ Nordrhein-Westfalen heeft vorige week een geheime operatie bij een moskee uitgevoerd waarbij een groot aantal zware oorlogswapens in beslag werd genomen. Volgens experts waren deze nog maar het topje van de ijsberg en wordt gevreesd dat tal van andere moskeeën in Duitsland en Europa illegaal vuurwapens en mogelijk ook explosieven hebben opgeslagen. De lang gevreesde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking lijkt dan ook steeds dichterbij te komen.

MP

 

June 24at 05:02am

Other dimension

Dimension

 

June 23at 05:13am

Wederom zwaargewonde bij vechtpartij in gevangenis

Bij een vechtpartij in de gevangenis is 21 juni een gedetineerde zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer werd vanaf een ballustrade naar beneden gegooid door een medegevangene. Dat gebeurde bij een vechtpartij tussen de twee. De man is met onbekend letsel en spoed naar het Sehos vervoerd. Er wordt regelmatig gevochten in de SDKK. Ook vallen er vaak gewonden. Wapens worden binnengesmokkeld, maar vaak ook zelf gemaakt.

View

En alsmaar een publicatieverbod opleggen als het om de gevangenis gaat!
Zie deze brief gisteren naar een medewerker van heer Rutte op 21 juni

Ondertussen zijn de vele corrupte bewaarders weer eens "op gesprek" geweest want het is wel een beetje gevaarlijk. Ondertussen zet men de ware mensen die zaken aanpakken op non actief.

 

June 23at 05:13am

3000 jongeren niet naar school en geen diploma

WILLEMSTAD - Ruim 3000 jongeren tussen 15 en 24 jaar hebben geen diploma op zak. Zij gaan niet meer naar school en hebben die ook niet afgemaakt.

Dat zei minister van Onderwijs Irene Dick gisteren in het parlement. Zij beroept zich op cijfers van het CBS. Volgens de minister zijn de cijfers schrikbarend hoog. Een eenduidige oorzaak is niet aan te wijzen. Deze week behandelt het parlement nieuwe wetgeving om schooluitval te voorkomen.

Bron Dick Drayer

View

Waar maken we ons druk om, deze nietgeschoolde jongeren kunnen later altijd de politiek in!

School

 

June 23at 05:13am

Hoe één ingenieur het halve internet platgooide

Medium, Slack, Wordpress, WhatsApp, Reddit en Netflix: het zijn maar enkele van de vele apps en websites die maandagnamiddag niet of nauwelijks bereikbaar waren voor heel wat Europese surfers. Aanvankelijk leek het er op dat AWS - Amazon Web Services - de schuldige was. Heel wat populaire apps en services maken immers gebruik van de AWS-clouddienst. Maar ook websites die beroep doen op de clouddiensten van Cloudflare bleken niet bereikbaar.

De reden voor de grote storing lag noch bij AWS, noch bij Cloudflare, maar dieper in het hart van internet: bij het Tier 1 netwerk van de Zweedse infrastructuurleverancier Telia.

Telia Carrier is een van de ongeveer 20 bedrijven die de grootste netwerken ter wereld uitbaten. Het Telia Tier 1 netwerk maakt deel uit van de 'internet backbone': zeg maar die delen van het netwerk waar héél wat datatrafiek passeert.

Menselijke fout

Omdat de problemen zich alleen maar op het Europese vasteland situeerden, werd aanvankelijk gedacht aan een mogelijk probleem met een onderzeese kabelverbinding. Maar The Register meent ondertussen te weten dat de oorzaak te herleiden is tot een menselijke fout. Blijkbaar had één ingenieur een fout gemaakt bij het configureren van een van de belangrijkste routers van het Telia-netwerk, met als resultaat dat al het voor Europa bestemde dataverkeer per ongeluk richting Hong Kong gestuurd werd. Telia stuurde enkele uren na de storing naar netwerkoperatoren over de hele wereld een nota over de panne, vergezeld van de nodige excuses.

Vraagtekens

Telia wist het probleem relatief snel op te lossen, maar de onmiddellijke impact was enorm. Miljoenen Europese internetgebruikers ondervonden problemen met hun internetverbinding, met diensten gaande van WhatsApp tot Slack. Heel wat bedrijven ondervonden problemen met applicaties die gebruik maken van cloudservices die over een transatlantische verbinding passeren.

Het incident maakt pijnlijk duidelijk dat clouddiensten niet onfeilbaar zijn, maar plaatst zeker ook grote vraagtekens bij de kwetsbaarheid van ons internet. Of hoe één menselijke fout de helft van internet ontoegankelijk kon maken voor het Europese continent.

Internet

 

June 23at 05:13am

Alle waarheid in een plaatje

Wie bepaald de historie?

History

 

June 23at 05:13am

Uitvinder van de motor die draait op 80% Water Gevangen gezet

Dit is krankzinnig! Uitvinder van de motor die draait op 80% Water Gevangen gezet voor het maken van deze video

Degenen die geloven in samenzweringen hebben een vrij sterk punt hier. Uitvinder Paul Pantone werd gevangen gezet na het maken van deze video. Paul ontwikkelde een kleine motor die op 80% water plus een verscheidenheid aan andere dingen (en ja, het werkt) draait.

Paul werd geld aangeboden van enkele grote olie groepen voor zijn patent. Paul’s voorwaarde was dat de uitvinding worden toegepast om de mens te helpen.

Elke wezen de aspirant-kopers hem af. Naar verluidt werd Paul voor de rechtbank gesleept en werd aangevoerd dat hij krankzinnig was voor het afwijzen van een aanbod voor een dergelijke grote som geld.

Paul dacht aan principes, over de winst. Paul werd uiteindelijk in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst en werd onder druk gezet en gemarteld om te proberen hem te dwingen zijn patent af te staan.

Paul Pantone wist dat hij nooit meer in staat zou zijn om zijn vinding op de markt te brengen, dus maakte hij wat doe het zelf plannen om uw eigen motoren aan te passen. Links naar die plannen volgen de video. De info is gratis.

Het verhaal van Paul Pantone is er een die moet worden verteld. De volgende video doet dat heel goed. Kijk nu naar de video, en lees het verhaal over de “Vervolging” onder de video:

Paul Pantone werd aan de kant geschoven door een reeks van bizarre juridische manoeuvres door machtige en corrupte samenzweerders in een State Mental Hospital in Provo Utah waar hij nu woont. Hij wordt verondersteld incompetent te zijn voor beweren dat men een auto kan laten rijden op brandstof met voornamelijk water met behulp van zijn systeem, samen met de ontslagen advocaten onder Utah Code 77-15-5 (4-5), die hem verraden hebben. Never mind de meer dan 200 GEET apparaten in de VS die momenteel op voornamelijk water lopen.

Hoe is dit gebeurd? In het jaar 2000 werd Paul Pantone vele miljoenen dollars aangeboden om zijn rechten te verkopen aan GEET. Paul was duidelijk gedreigd dat er ernstige gevolgen voor zijn toekomst zouden zijn als hij dat niet deed.

Wat is Paul’s ‘echte misdaad tegen “het systeem”? Misschien is het weigeren om uit te verkopen, weigeren om geld aan te nemen en zijn patenten te verkopen, zijn bedrijf en zijn levenswerk voor mogelijke (oneindige) opslag. wat de kosten voor hem persoonlijk ook mogen zijn.

Dus Paul leed verschrikkelijke onder de vervolging toegezegd door een krachtige Utah politieke machine vastbesloten om hem te laten “verdwijnen”. Hij heeft miljoenen verloren in de strijd. Hij had geen geld voor een effectieve juridische vertegenwoordiging. Strategische geruchten werden opzettelijk verspreid in gevoelige situaties en beschuldigen Paul van onuitsprekelijke handelingen om gruwelijke behandeling kracht bij te zetten tegen hem door ambtenaren van de wet en anderen.

Bij gelegenheid werd Paul stiekem gedrogeerd. Hij werd in de val gelokt en gepakt voor fraude met effecten. Paul Pantone belangrijkste “slachtoffer” in het geval van effecten fraude is onder onderzoek door de IRS voor illegale offshore-tax shelter activiteiten van meer dan een miljoen dollar.

Zie video hier

Uitvinder

 

June 22at 05:13am

Rapport over‘samenzwering tegen kabinet-Schotte’

WILLEMSTAD — Er circuleert sinds dit weekeinde een rapport over een onderzoek naar personen die het kabinet-Schotte ten val zouden hebben gebracht.

Het rapport lijkt te zijn samengesteld door bureau nMarketing Counterintelligence dat echter onvindbaar is in het bedrijvenregister van de Curaçaose Kamer van Koophandel.

Wie een zoekvraag intikt op Google naar Marketing Counterintelligence wordt verwezen naar de LinkedInpagina en de website van het bedrijf.
Op LinkedIn heeft het bedrijf dat niet aangeeft waar het zich bevindt slechts twee volgers.
De website bestaat slechts uit een afbeelding van het logo.
Verder niets.

Wie er achter het bureau schuilt is onduidelijk.
Ook is niet duidelijk wie opdracht heeft gegeven tot het onderzoek.
De anonieme onderzoeker focust in het 47 pagina’s tellende rapport op 19 personen en partijen die mogelijk zouden hebben samengewerkt om Gerrit Schotte in diskrediet te brengen.
Er wordt zelfs gesproken van karaktermoord.
Dit zou zijn gebeurd door het lekken van privédocumenten en door het verspreiden van valse aantijgingen.

De ‘samenzweerders’ zouden onder anderen: Nardy Cramm, Nicolaas Herders, Ronald Orlando Croes en Paul Romeijn (via ‘Knipselkrant Curaçao’), Omayra Leeflang, Ronald van Raak i André Bosman (politiek), John Baselmans (publicaties), Dick Drayer en Judith Roumou (journalisten), Dick Piar (PG), Edsel Gumbs (Hoofd veiligheidsdienst) en Ruben Suriel en oud-gouverneurs Frits Goedgedrag en Adèle van der Pluijm-Vrede.
Op internet vergaarde informatie zou deze beschuldiging staven.
De opsteller van het rapport concludeert dat met steun van de Nederlandse regering, lokale politici en geheime diensten er in 2012 een coup zou zijn gepleegd.

Volgens het rapport moet er een diepgaand onderzoek komen naar het handelen van het Kabinet van de Gouverneur, de geheime diensten op Curaçao en in Nederland en het kantoor van de advocaatgeneraal moet komen.
Dit onderzoek zou door ‘een hogere autoriteit’ moeten worden uitgevoerd.

MCI

 

June 22at 05:10am

‘Venezolanen zullen vluchten’

CHACAO - De burgemeester van Chacao in Venezuela heeft dit weekend de Caribische eilanden en Colombia gewaarschuwd voor een Venezolaanse exodus.

Die komt op gang als de voedsel en water tekorten aanhouden in het land. Het land verkeer volgens de burgemeester in een staat van burgeroorlog, waar grote groepen Venezolanen winkels aanvallen op zoek naar eten en drinken. Ook apotheken worden overvallen omdat er geen betaalbare medicijnen meer zijn.

Venezulanen

 

June 22at 05:08am

Elektrosmog en gezondheidsklachten ivm stralingen door Wifi, slimme meter etc...

WIFI stralingen

"Wisten jullie dat wi-fi in de oorlog werd gebruikt om via subtiele golven de vijand langzaam onschadelijk te maken?

Wat het direct doet is je natuurlijke aura bescherming doorboren. Het werkt in op je chakra’s, dus op energetisch niveau. Het werkt ook direct in op je hersenen. Vooral op de parasymphaticus en de pijnappelklier: Zij reguleren allerlei hormonen en stoffen die je rustig maken, je goed kunnen laten concentreren, mediteren, slapen en nadenken. Na enkele maanden in de wi-fi, raken deze organen ontregeld. Je krijgt vele verschillende klachten. Je word dus ‘ zieker’.En daarvoor gebruikte het leger dit middel om de vijand zwak te maken. [meer bronnen onderaan het artikel]

Het verhoogt de trilling van de hersenen, net als eten in een magnetron. Ze worden dus ‘ verhit’ na bellen of het leven in straling. Hierdoor kan je de volgende klachten ervaren: Paniekaanvallen, suicide-gevoelens, onrust, chaotische gedachten die je niet kan stoppen. Maar bij langer en intensiever gebruik: Tia’s, herseninfarcten, tumoren. Maar ook in je lichaam zijn er al veel mensen bekend die leukemie, kanker en tumoren in hun hele lichaam krijgen. Straling muteert je cellen! Je cellen vernieuwen zich dagelijks. Bij koeien die onder een hoogspanningskabel leefden, werden kalveren geboren met meerdere hoofden of benen. Deze straling van wifi en gam, werkt ook in op al je cellen en muteert deze op een negatieve manier.

Bovendien moet je lichaam de hele dag vechten tegen straling en verbruikt daardoor je hele vitamine reserves. ik constateer bij vele een extreem vitamine B-tekort, calcium en magnesium. Zelfs bij heel gezond eten en voedingssupplementen innemen, zul je toch dagelijks last hebben van opgezette klieren en vaker hoofdpijn en griep. Je zal merken dat je op andere tijden gaat slapen,je dag- en nacht-ritme verschuift. Je kan slecht in slaap vallen, vreemde dromen (Je hersenen staan onder hoogspanning, ook in de nacht, natuurlijk is er een disbalans!) en vaker wakker worden. Vermoeid er uit zien, zelfs na goede nacht slapen: Allemaal straling!

Dit middel word dus door onze regering als consumenten-product aan ons verkocht, en ondertussen zelfs hele steden met wi-fi hotspots volgestopt. Maar in het buitenland word hier heel anders mee omgegaan? waarom is onze regering bezig met het volstoppen van straling in Nederland?

Iedereen maakt gebruik van Wi-Fi en ziet het als de normaalste zaak van de wereld. Sinds dat er Wi-Fi is verschenen op telefoons kan bijna niemand meer zonder internet op de telefoon. Altijd bereik baar zijn en altijd je mail kunnen bekijken is erg handig, maar is dit eigenlijk wel verstandig? Verschillende bronnen staan vol met negatieve punten over Wi-Fi, maar is deze elektromagnetische straling wel daadwerkelijk zo gevaarlijk?"

Zie onderstaande links voor extra toelichting;

denieuwedokters.nl/electrosmog.html

www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-straling-schadelijk-voor-bomen-gewassen-en-bijen

www.stralendkind.nl/gevaar_risico/straling_wifi.php

www.stopumts.nl/doc.php/Veel%20gestelde%20vragen/27

mbs-businessnews.blogspot.nl/2012/06/elektromagnetische-stralingen.html

www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5

http://www.earth-matters.nl/5/7237/gezondheid/10-maatregelen-tegen-elektrosmog-straling-en-1-oplossing.html

https://www.youtube.com/watch?v=dmuyLIrSjxI&feature=youtu.be

http://www.ninefornews.nl/primeur-europa-verbod-op-wifi-franse-creches-vanwege-straling/

http://www.martinvrijland.nl/2015/01/28/het-einde-van-het-menselijk-ras-zoals-wij-het-kennen/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2929530/Does-toddler-play-iPad-Taiwan-makes-ILLEGAL-parents-let-children-two-use-electronic-gadgets-18s-limit-use-reasonable-lengths.html#ixzz3QrwoRtv5

http://www.elektrosmog.nl/

http://www.verminder-electrosmog.nl/

http://www.meditecheurope.nl/personal-polarizer.html

http://www.verminderstraling.nl/wat-kunt-u-doen/index.html

https://www.youtube.com/watch?v=SWVU6DKcjyA

http://www.wanttoknow.nl/overige/dr-rauni-luukanen-stierf-en-werd-vermoord/

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/europese-landen-verbieden-wifi-wat-doet-nederland/

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/deze-34-onderzoeken-tonen-aan-wifi-gevaarlijk/

http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/10-shocking-facts-health-dangers-wifi/

http://wifidangers.com/

Using Orgonite To Combat Chemtrails & Toxic EMFs:

https://youtu.be/X9eyJG79qlU

Wifi

Lees meer op deze pagina
en
Deze pagina


June 22at 05:06am

SLIMME METERS

Wees zelf slim: weiger de slimme meter, dan blijf je gezond, betaal je niets extra's voor je stroom en kan niemand meekijken in je verbruik én in je huis!

Wat heeft de regering te vertellen over de slimme meter
"Ik dacht altijd dat onze overheid een orgaan was dat in dienst van de Nederlanders functioneerde. Nou als de website van de rijksoverheid leest over se slimme meter zie je toch een ander beeld. Er wordt namelijk met geen woord gerept over privacy of stralingsgevaar.

Ik vind dat dat een overheid eerlijk en open moet zijn in zijn informatievoorziening en dat is hier duidelijk niet het geval, lees zelf de informatie van de rijksoverheid over de slimme meters.

Ik heb lang de gedachte gehad dat de overheid het goed met ons voor had maar dat heb ik inmiddels bijgesteld. De overheid is geen objectief orgaan dat het belang van de burgers voorop stelt maar vooral gaat voor het belang van het bedrijfsleven."

Slimme meter is niet zo slim als wordt beweerd:

- Niet veilig: schadelijk voor de gezondheid ivm de stralingen en mogelijkheid dat deze in de buurt van een gasmeter explodeert
- Bespaart niet en kan juist een hogere rekening opleveren
- Je haalt 'big brother is watching you' in huis, want er wordt meegekeken in je verbruik én in je huis!

Aanvullende reactie van iemand, waarvan ik zelf niet zeker weet of dit klopt, maar meld het toch maar:

"Ze weten niet alles, maar er zitten twee radio ontvangers in een slimme meter, één ongevaarlijk en de ander dodelijk, mits geactiveerd ze met elkaar verbonden zijn. In dat geval maken ze een veld dat genocide pleegt, en in 2 dagen tijd makkelijk tot een paar miljard mensen kan ombrengen dmv dodelijke stille radio golflengtes"

Voor degenen die door Stedin hiervoor zijn benaderd, kun je via deze link weigeren met vermelding van het nummer van de electriciteitsmeter:

https://www.stedin.net/slimme-meter/slimme-meter-weigeren

Zie onderstaande links voor extra toelichting;

http://www.earth-matters.nl/5/10344/gezondheid/per-1-1-15-wordt-slimme-meter-grootschalig-aangeboden-weigeren-mag-waarom-dat-de-slimste-en-gezondste-keuze-is.html

http://www.davidicke.com/headlines/futurist-smart-meters-will-know-what-tv-show-youre-watching/

http://www.prisonplanet.com/expert-smart-meters-will-know-what-tv-show-youre-watching.html

http://takebackyourpower.net/news/2012/10/27/jerry-flynn-video-smart-meters-emr-and-health/

http://www.z24.nl/ondernemen/slimme-meter-vijf-faalpunten-538006

http://gezondheidenvoeding.nl/gezondheid-gezond/de-nadelen-van-de-slimme-meter-en-je-kunt-deze-weigeren/


View

Slimme meters, je kunt nu niet meer zeggen "ik wist het niet". Alle informatie is hier terug te vinden en het is aan JOU wat je ermee doet.

Samrtmeter

June 22at 05:02am

A FAMOUS DOCTOR REVEALS: DO THIS EVERY DAY AND YOU WILL BE HEALED OF EVERY DISEASE

Doctors agree on the fact that the following diet and advices can help treat many diseases, and are great for your health overall.

- Look into the sun after sunrise or before sunset. Start with 10 seconds daily, then increase the amount of time for 10 seconds each day. Stand barefooted on the ground or concrete while looking at the sun.
- Drink water without fluoride or filter for reverse osmosis. Natural spring water should be best. Pour some water in glass bottles, and leave it exposed to the sun for a few days to make it absorb solar energy. Do not leave it outside overnight.\
-Exercise outside on fresh air every day. This is one of the best methods for detoxification.\
- Take a deep fresh breath of fresh air in the morning and evening for at least 20 minutes.
- Go to sleep between 10 PM and 2 AM. The body secretes hormones during that period. Track the sun rhythm too.\
- Replace store-bought cosmetics with natural ones.
- Consume fresh, raw fruits and vegetables.
- Remove artificial sweeteners from your diet.
- Don’t drink alcohol, black tea, chew gum or drink and eat canned food and drinks.
- Don’s smoke as well.

Be always positive with a smile on your face. It will accelerate secretion of therapeutic hormones.

Don’t speak or act negatively about yourself or others. Act healthy.
Be forgiving – this rids you of hatred and anger which have negative effect on the secretion of hormones and damage our overall health. Forgive others to help yourself.

Mental disease can be treated with raw plants and sun.
The ideal diet consists of raw plants, specialists say.
Consume fresh fruits and vegetables and eat a small amount of previously soaked almonds or walnuts. It is recommended to consume two tablespoons of flaxseed oil daily alongside two tablespoons of powdered fresh linseed.
Image doctor

View

Er zijn vele manieren om gezond te leven. Alles draait om voeding maar daarnaast zijn nog diverse zaken waar je aan kan denken om niet met ziektes verder door het leven te gaan.

Docter

 

June 21at 05:15am

Hoe zit het met de financiën?

Als ik dit zie denk ik aan de vele meldingen die er zijn over hoe deze stichting om gaat met al het geld wat ze inzamelen.

Zie maar eens in deze blog wat de salarissen zijn van de bestuursleden.
Waarom is er geen open inzage in de financiële wandel van vele van dit soort stichtingen? 

June 21at 05:11am

Men is bang als het gaat om de gevangenis SDKK

Maandag morgen kwam er een mail binnen vanuit BZK, heer Raboen. Dit naar aanleiding van de brief naar heer Rutte over de SDKK gevangenis.

Blijkbaar is Nederland bang en zet heer Navarro voor een blok. Daarom dus het publicatie verbod en het non actief zetten van een zogenaamde klokkenluider.

Lees hier mijn antwoord.

Geachte heer Raboen

Dank u voor de mail die wij als MKK (Movimentu Kontra Korupshon) namens het ministerie van BZK hebben mogen ontvangen.

Opmerkelijk is uw laatste zin, ik citeer; "Ten slotte breng ik onder uw aandacht dat het ministerie van BZK niet meer zal reageren op uw eventuele toekomstige berichten met betrekking tot deze kwestie, tenzij er ons inziens sprake is van nieuwe feiten en/of omstandigheden." Opmerkelijk is deze uitspraak omdat wij als burger de plicht hebben vieze zaken tegen de rechten van de mens te melden! Als u als BZK ons als MKK en als burger niet meer te woord wil staan in deze zaak is dat tegen alle internationale regels in.

Misschien moeten wij u dan op het vonnis van het Europees Hof wijzen wat stelt dat Nederland WEL aansprakelijk is voor alle zaken hier op onze eilanden zoals ook in deze SDKK gevangenis.
(CASE OF MURRAY v. THE NETHERLANDS (Application no. 10511/10) JUDGMENT, STRASBOURG, 26 April 2016)

Verder zijn er wel degelijk nieuwe omstandigheden omdat Nederland kennelijk via de politiek onze minister van justitie, heer Navarro, zo zwaar onder druk heeft gezet dat deze liegende minister een onschuldige bewaarder in deze gevangenis voor 3 maanden op non actief heeft gezet. Dat omdat de directeur, heer Floran en minister Navarro menen dat deze persoon de klokkenluider is. Dat zonder enig bewijs of enige aanwijzing. Deze persoon heeft een absoluut verbod om het terrein van de gevangenis te betreden sinds mei 24, 2016!
Er is momenteel een onderzoek gaande naar ons als MKK en naar mogelijke klokkenluiders.
Ook is er een algeheel publicatieverbod afgekondigd door deze minister Navarro die duidelijk niet meer uit zijn leugens kan komen. Dat wil zeggen dat alles wat MKK naar buiten brengt verboden is te publiceren, wat niet kan en we daar ons dus ook niet aan houden. Deze informatie komt van enkele kranten op ons eiland inclusief een persagentschap in Nederland!

Wij als MKK doen wat valt onder vrijheid van meningsuiting en houden ons aan de plicht die elke burger heeft, namelijk het registreren en rapporteren van zaken die niet juist zijn.

Heer Raboen, Nederland kan wel haar hoofd in het zand steken en schuilen achter een statuut maar uit het bovengenoemd vonnis van het Europees Hof in Straatsburg is gebleken dat het statuut niet rechtsgeldig is en dat Nederland de eindverantwoordelijke is ook inzake SDKK gevangenis.

Mocht Nederland zich niet aan deze rechterlijke uitspraak houden gaan we als MKK de 17 rechters nogmaals vragen wat hier gaande is daar u als verantwoordelijk land tegen de Universele en Internationale mensenrechten in handelt en vele gevangenen in gevaar brengt door uw bureaucratie en afschuiven.

In afwachting van uw antwoord van uw dienst wachten we af om deze stap, indien nodig, te gaan ondernemen.

Movimentu Kontra Korupshon
John H Baselmans-Oracle

cc.
Minister-president M. Rutte
Minister R. Plasterk
Heer A. Bosman
Heer R. Raak

SDKK

 

June 21at 05:09am

CAP signs loan agreement with MCB for a total of ANG 82.000.000 for the Airport Expansion Project

View

And so milions melting away.

HATO

 

June 21at 05:06am

New Mind-blowing Experiment Confirms That Reality Doesn’t Exist If You Are Not Looking at It

In the world of quantum physics, there is a well-known theory that states that particle’s behavior tends to change depending on whether or not there is an observer. It pretty much suggests that this reality is a kind of illusion that only exists when we are looking at it. There have been a numerous different quantum experiments that have been conducted in the past that also showed that this may indeed be the case.

Physicists at the Australian national University have now been able to find even more evidence for the illusory nature of our reality. They went on to create an experiment called the John Wheeler’s delayed-choice, and with the findings of this experiment the physicists were able to determine that our reality really doesn’t exist until it is measured, at least on the atomic scale of things.

Some electron and photon particles can actually behave both as particles and waves. Yet that tends to raise the question of what exactly makes an electron or a photon act as either a wave or a particle? That is the question asked that brought about the Wheeler’s experiment.

The Austrailian scientists’ results, which were published by the journal Nature Physics, showed evidence that the choice is highly determined by the way the object is measured, which goes side by side in accordance with what quantum theory predicts.

In a press release, the lead researcher Dr. Andew Truscott said,

“It proves that measurement is everything. At the quantum level, reality does not exist if you are not looking at it.”

What exactly was the experiment?

In the original version of John Wheeler’s experiment that was proposed back in 1978 involved different light beams that were bounced by mirrors. It was a difficult experiment to implement and get any conclusive results due to the level of technology that the scientists had access to back then. Now with our new technology, it has become highly possible to successfully recreate this experiment by the use of helium atoms that have been scattered by laser light.

Dr. Truscott and his team were able to force a hundred different helium atoms into a state of matter that they called Bose-Einstein condensate. Once they were able to get to this stage, they then ejected all of the atoms until there was, but one left.

The researchers were then able to use a pair of laser beams to create a type of grating pattern, which would then scatter an atom that passed through the beam exactly how a solid grating scatters light. With this, the atom would either act as a way that would then pass through both lasers or act as a particle and pass through one beam.

A second grating, thanks to a random number generator was then randomly added in order to be able to recombine the paths. Yet this could only be done after the atom had already passed the first gate.

As a result of this experiment and the addition of the second grating, caused an interference in the measurement, showing that the atom had then traveled down both paths, thus it behaved like a wave. The same experiment, which did not include the second grating, produced results that there was no interference and the atom simply appeared to have traveled only one path.

What do these results mean?

Well when the second grating was added into the experiment only after the atom add passed through the first gate, it would have been reasonable to suggest that the atom had not yet ‘decided’ whether it was going to be a wave or particle before the second measurement was taken.

According to the work of Dr. Truscott, there may be two possible interpretations of these new results. Either the atom has ‘decided’ how to behave based on the measurement or a future measurement affected the photon’s past. He went on to say that,

“The atoms did not travel from A to B. It was only when they were measured at the end of the journey that their wave-like or particle-like behavior was brought into existence.”

“If quantum mechanics hasn’t profoundly shocked you, you haven’t understood it yet.”

~Niels Bohr

Experiment

 

June 21at 05:03am

DISCLOSURE!: US ARMY ADMITS TELEPORTATION ABILITY

Army scientists successfully 'teleport' Soldiers
Pvt. Kelley McCoy begins to dematerialize as he is successfully “teleported” from Natick to the Grafenwoehr Training Area.

NATICK, Mass. (April 1, 2016) — Army scientists have successfully “teleported” a fully equipped squad from a Massachusetts research and development facility to a training area in Germany, the Natick Soldier Systems Center (NSSC) announced today.

The nine human research volunteers, fresh out of Advanced Individual Training, were participating in experiments in the Doriot Climatic Chambers at NSSC when they disappeared and moments later materialized at the Grafenwoehr Training Area, completely unharmed. The chambers are capable of replicating any climate or weather in the world but have never before been used in this manner.

Teleportation, made famous in the “Star Trek” television series and movies, had been — until what the Army is calling the “Natick incident” — a hypothetical way of moving objects from place to place. American writer Charles Fort is reported to have coined the word in 1931.

Officials at Natick were elated by the event, which promises to one day revolutionize the way that American troops and equipment are transported around the globe. It also could ultimately make overseas bases obsolete as forces are instead moved from U.S. soil to remote trouble spots in the blink of an eye.

“No one is more impressed by this than I am,” said Benjamin Storm, who manages the 61-year-old climatic chambers at Natick. “One moment, I was chatting with the young Soldiers, and the next, they all vanished into thin air.”

The Soldiers were dressed in combat gear for the revolutionary experiment and being monitored by Storm and his colleagues when they were sent from one continent to the other. Still photographs of the event were captured in the chambers and have been released by the Army.

After thorough medical examinations at an Army hospital, they were flown back to the U.S. and returned to duty at Natick.

“It’s one thing to see Captain Kirk or Mr. Spock do it at the movies, but it’s another to have it happen to you in real life,” said Pvt. Kelley McCoy, one of the teleported Soldiers. “I felt a little tingling and the next thing you know, I’m in Bavaria. I always wanted to visit Europe, but I figured that I’d go by plane.”

Storm and other Natick researchers are now poring over mountains of data from the development in hopes of replicating it. Meanwhile, the Army quickly established a Teleportation Study Task Force, which will be based at Natick. Leading scientists from private industry and academia worldwide are converging on the chambers to lend whatever assistance they can.

According to Storm, a device not unlike the “flux capacitor” seen in the “Back to the Future” movie series was employed during the experiment. This led to immediate speculation that the Army was also working on time travel, but time travel requirements of generating 1.21 gigawatts is no trivial feat.

“We’re only concerned with place, not time,” said Storm, a twinkle in his eye. “This development could change the entire course of human history.”

The Task Force expects to report its initial findings by April 1, 2017.

View

Wat er mogelijk is is onbeperkt.
De vraag is hoe ver is men?

Tele

 

June 20at 05:13am

Opinion

Wat is het leven nog?

We staan op, slaan de kranten open of kijken op ons scherm en wat zien we?
- We zien vechtende voetbalfans.
- Vechtende landen.
- Kinderen die elkaar in elkaar trappen.
- Het ene echtscheidingsgevecht na het ander.
- En niet die ene overval maar aaneensluitend zonder enige pauzes.

Dan is elke keer mijn vraag, wat is het leven nog?
Want wat zijn we geworden? Waar gaat dit naar toe?
Zelf zie ik nauwelijks nog een uitweg.

Je kunt je oogkleppen wel opzetten je oren dichthouden en net doen dat het ver van je bed is maar dan denk ik dat we werkelijke huichelaars zijn voor ons eigen. Je kunt je wel een wereld voorstellen die koek en ei is maar dat is een leugen.

Wat zijn de oplossingen of is er maar één oplossing?

Zelf denk ik aan één wereldgebeuren, één tiran, een voorval waar de wereldbevolking van wakker zal schieten. Al dat liederig gedoe met overdreven seks en elkaars leven niet meer respecterend kan alleen leiden tot de ondergang van het leven. Mensen zijn in een negatieve roes een negatieve spiraal en men wil deze niet doorbreken. Het is niet de eerste keer dat het menselijk ras de weg kwijt is geraakt en grote beschavingen zijn in het verleden gevallen. Dat gaat zeker weer komen als we dit alles niet kunnen stoppen.

Mensen zijn machteloze slaven van het geheel. Ze hangen van drugs en negatieve energie aan elkaar en dat maakt dat er van buitenaf ingegrepen zal moeten worden. Wakker worden en weer starten vanaf stap één. Wat zijn we toch hardleers, dom en slaafs. Dat maakt dat we als mens zeker nog niet boven de dieren- en plantenwereld staan. We bewijzen het keer op keer.

Wanneer gaat de mensheid dat inzien?

Het enige dat ik nog weet is dat ik leef, vraag niet hoe en waarom.
Ik leef.

 

June 20at 05:10am

Hoe het koninklijkhuis zijn onderdanen behandeld.


June 20at 05:07am

Klokkenluiders

Een klokkenluider stelt misstanden in een bedrijf of organisatie aan de kaak.

Betreft: Stichting Studiefinancering Curaçao

De directie en managers van de Stichting Studiefinanciering Curaçao voeren een wanbeleid met de organisatie en verspillen miljoenen geld.

Personeel:

De directie van de organisatie is bezig om te proberen iedereen te ontslaan die een andere mening dan haar heeft en niet meewerkt aan haar tegenstrijdige en wanordelijke beleid. Verder worden bepaalde personeelsleden ook getreiterd zodat zij uit zichzelf ontslag nemen. Zij betaalt een aantal medewerkers/leden raad van toezicht in bepaalde functies bijzondere beloningen en/of dienstreizen zodoende om haar zin te kunnen doorvoeren. Bepaalde medewerkers (IAD, managers, financiële administratie en HRM) krijgen per einde jaar extra gratificaties buiten het beleid van de stichting om en mogen dit niet vertellen aan anderen om onrust te voorkomen en dat anderen hetzelfde gaan eisen. Salarissen van bepaalde medewerkers zijn aangepast en dit moet ook geheim blijven voor anderen.

Zij heeft blijkbaar geen toezicht door de raad van toezicht van de stichting. Zij heeft 4 medewerkers in Nederland ontslagen doordat zij in opstand kwamen doordat de directie eenzijdig besloot hun OV op te zeggen. Zij heeft op zichzelf en snel een zogenaamd reorganisatieplan opgesteld om deze medewerkers te ontslaan. Door dit handelen, heeft de manager in Nederland nu te weinig mankracht om zijn werkzaamheden uit te kunnen voeren. Deze medewerkers hebben om overplaatsing naar Curaçao gevraagd en dit werd afgewezen en toch zijn daarna op Curaçao meerdere personen in vaste dienst genomen. Nu worden medewerkers via Curaçao naar Nederland gestuurd welk duurder is.

Verder heeft ze onterecht een medewerker op Curaçao op non actief gesteld maar de rechter heeft dit afgewezen door gebrekige en niet gefundeerde argumenten en feiten.

Zij heeft in totaal tot heden gedurende haar bewind zowel als raad als directie 9 personen in totaal ontslagen. Ondertussen is er in Nederland en hier meer dan 100 duizend guldens aan advocaten gespendeerd om mensen weg te werken. Verder worden vrienden en familieleden in dienst genomen.

Alle medewerkers zijn voorzichtig om hun mening te uiten doordat er nu een angstcultuur heerst en men vooral de medewerkers die onder het groepje van de directie vallen niet vertrouwen. Iedereen is huiverig om ontslagen te worden. De directie uit constant direct of indirecte bedreigingen richting het personeel. Het personeel heeft geen vertrouwen in de raad van toezicht doordat het blijkt dat de directie de raad aanstuurt en aan haar hand heeft. Het IAD is een verlengstuk van de directie geworden en zij regelen zelfs privé zaken samen. Zij geeft verantwoording af aan de directie in plaats van aan de Raad van Toezicht. Rapportages aan de RVT worden door de IAD samen met de directie opgesteld.

Overeenkomsten e.d. met derden

Vrienden en familie consultancy contracten en dienstverlening voor andere zaken waarvan sommigen niet afgerond worden. Zij betaalt zelf dingen voor haar dochter die in Nederland studeert via de stichting. Veel zaken worden in het geheim gedaan en gehouden over de financiën van de stichting. Wij vermoeden veel verspilling van de fondsen van de stichting.

Momenteel loopt een rechtszaak met een leverancier (Steven de Lira) van een software welke de stichting veel geld gaat kosten door niet nakomen van het contract.

Het project “Ensejansa Liber” is via een consultant gedaan en er zijn duizenden guldens oneigenlijk gebruikt. Medewerkers die onder werktijd van de stichting voor EL hebben gewerkt hebben ook via EL onbelaste vergoedingen ontvangen.

Er is naast het incasso afdeling een ander incasso afdeling opgezet met dezelfde consultant en haar zus om schulden van “vrienden” en bekenden kwijt te schelden of substantieel te verlagen.

Er is een nieuwe software geïntroduceerd inclusief een financieel pakket welke miljoenen zal gaan kosten dan oorspronkelijk begroot door gebrekkige planning, voorbereiding en introductie.

Na de verhuizing blijkt er een rechtszaak te zijn met de eigenaren van de pand aan de Professor Kernkampweg over de borg en niet nakomen van afspraken welke de stichting duizenden guldens zal gaan kosten. Er is verder duizenden guldens besteed in de renovatie van de pand aan Pietermaai om deze later gewoon te laten wegrotten en om een andere pand te gaan huren.

De dienst auto wordt als persoonlijke auto gebruikt en personeel heeft beperkte toegang tot de auto om werkzaamheden uit te voeren vooral in de ochtend uren.

Een medewerker drijft handel onder toeziend oog van de directie voor eigen belang en heeft ook een contract om de tuin te onderhouden en doet dit vaak tijdens d e uren die zij voor de organisatie moet werken.

Studenten worden via een bureau (Experentia) voorbereid om in het buitenland te gaan studeren met een lucratieve overeenkomst en de dochter van de directeur is bij dit bureau in dienst genomen. Naast de begeleiding van studenten krijgt dit kantoor vele andere opdrachten van de SSC om de werkplek van haar dochter te waarborgen.

Een zeer bekende nieuwspresentator heeft tegen alle regels in toch tegemoetkoming in de studiekosten ontvangen voor zijn kind.

Studeren in de Regio

Studenten die niet voldoen aan de voorwaarden voor studiefinanciering krijgen toch studiefinancieringen met alle gevolgen van dien vooral in de Regio dat studenten na 1 jaar moeten afkappen door onder andere hoge kosten. Ook worden studenten naar de Regio gestuurd die niet genoeg financieel draagkracht hebben. Er wordt met cijfers gemanipuleerd om aan te geven dat studeren in de Regio beter is dan in Nederland. De dossiers van deze studenten worden tegen alle procedure en richtlijnen geheim gehouden voor een groot gedeelte van het personeel. Verder wordt het studeren in Regio voor politieke doeleinden gebruikt.

Veel opleidingen in de Regio hebben erkeningsproblemen waardoor het moeilijk is om later op Curacao te werken vooral de artsen opleidingen in Costa Rica.

Overige

Wij hopen als klokkenluiders dat er onderzoeken door o.a. de rekenkamer of SOAB komen over de directie van de stichting voordat het te laat is. Deze stellingen kunnen zeer zeker onderbouwd worden om de directie en RVT verantwoordelijk te houden voor deze wanorde.

View

Jammer dat dit anoniem naar buiten is gekomen dat terwijl veel op waarheid berust.

Alsmaar wordt er veel geld weggesluisd via stichtingen en clubjes.
En wat we zien, men wordt beschermd door de politiek.

 

June 20at 05:05am

'death to traitors, freedom for Britain'

View

Is that not a line in the Freemasons rituals?

 

June 20at 05:02am

Verwoestend rapport: Rode Kruis spendeert donaties vooral aan zichzelf

Na de verwoestende aardbeving in Haïti in 2010 haalde het Amerikaanse Rode Kruis honderden miljoenen dollars op. Een kwart van de donaties, zo’n 124 miljoen dollar, ging op aan het Rode Kruis zelf, in plaats van hulp van Haïti, zegt de Amerikaanse senator Chuck Grassley.

Mensen gaven gul aan het goede doel, maar de senator uit Iowa heeft de hulporganisatie ervan beschuldigd een kwart van alle donaties op te maken aan interne kosten.

Zes huizenGrassley deed een jaar lang onderzoek naar het agentschap. Donderdag publiceerden online-platform ProPublica en de Amerikaanse publieke omroep NPR een rapport over dit onderzoek, waarin onder meer staat dat het Rode Kruis veel meer geld uitgeeft aan zichzelf dan in de boeken staat.

De senator startte zijn onderzoek toen NPR en ProPublica onthulden dat het Rode Kruis slechts zes huizen had laten bouwen in Haïti, hoewel het bijna een half miljard dollar had ingezameld en als doel had om meer dan 130.000 huizen te bouwen.

Het Rode Kruis zei na de publicatie dat de journalisten hun huiswerk niet goed gedaan hadden. De hulporganisatie stelde verder dat het platform de lijn voortzet van negatieve berichtgeving over de organisatie.
Meer vragen dan antwoorden

Uit het rapport blijkt ook dat het Rode Kruis een slordige 50 organisaties heeft ingehuurd met het ingezamelde geld om het grootste deel van het voorbereidende werk te doen. Al die organisaties hadden waarschijnlijk ook hun eigen administratiekosten, waardoor het uiteindelijke percentage waarschijnlijk nog een stuk hoger uitvalt.

Volgens NPR en ProPublica houdt het Rode Kruis vol transparant te zijn, maar de twee nieuwssites laten zien dat zelfs financiële gegevens die de hulporganisatie heeft vrijgegeven voor het publiek meer vragen dan antwoorden opleveren.

View

Nog een voorbeeld hoe slecht het gesteld is met de vele "clubjes".

Rode Kruis

 

June 19at 05:16am

Interesting

"Dieptepunt" het nieuwe boek van John H Baselmans-Oracle

Op 18 juni 2016 werd door de uitgever LoBa productions het boek genaamd "Dieptepunt" ISBN 978-1-326-71278-5 van John H. Baselmans-Oracle uitgegeven.

Het boek bevat alle stukken die door de lokale media geweigerd werden samen met de vele briefwisselingen met de buitenlandse politiek over misstanden op onze eilanden. Veel werd er lokaal verzwegen maar internationaal kreeg het alle aandacht. Ook vanuit radio werd er veel gereageerd zeker op de interviews die John gaf over wat er allemaal spelende is op deze zeer soms merkwaardige eilanden die draaien onder een angstcultuur en een machtige groep die meent werkelijk alle touwtjes in handen te hebben.

Het 360 pagina's tellend boek is een opsomming wat er zowel allemaal gebeurd is maar laat ook duidelijk zien hoe de eilanden aan het afzakken zijn naar een tweede Haïti of zelfs naar een regiem gestuurd door de maffia. Intern zijn deze zaken niet meer op te lossen omdat dit regiem het stevig in handen heeft en omdat mensen die het willen aankaarten het leven onmogelijk wordt gemaakt. Het is nu tijd dat er vanuit de machtige landen rond de wereld druk gezet gaat worden op deze lokale machtige groep. Dat is wat er nu gaande is. Het is een kwestie van tijd dat zowel de elektronische - als conventionele gokwereld met hun drugshandel en wapenhandel gaat vallen. Zaken die angstvallig beschermd worden door de lokale politiek en sommige machtige lokale bedrijven. Heer Wiels gaf het reeds aan; "Het grootste probleem van deze eilanden komt vanuit de accountants, banken en projectontwikkelaars". Hij heeft het bewezen en het wordt tijd dat dit verder aangepakt gaat worden.

Het boek "Dieptepunt" geeft duidelijk weer wat er spelende is en er zal zeker veranderingen gaan komen. Het is gratis te downloaden via de pagina:
http://www.johnbaselmans.com/Books/Books_Dieptepunt.htm

John H Baselmans-Oracle

Dieptepunt

 

June 19at 05:12am

'Miljoenen aan pensioen weg'

Honderden ambtenaren op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba zijn tot vijftien pensioenjaren kwijt. Dat meldt 50PLUS zaterdag. De fractievoorzitter van die partij in de Eerste Kamer, Jan Nagel, stuitte op het probleem tijdens een werkbezoek aan het Caribisch deel van Nederland.

Veel pensioenpremies zijn zoek die zijn geïnd voor 10 oktober 2010. Dat is de dag dat de Nederlandse Antillen werden ontmanteld en het voormalige pensioenfonds APNA zijn verplichtingen overdroeg aan Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN). De gedupeerden hebben in die jaren wel degelijk premie betaald en kunnen dat volgens Nagel aantonen met salarisstroken.

Volgens PCN zaten er van deze mensen geen gegevens in de administratie van APNA en heeft ze van APNA ook geen geld gekregen voor hun pensioenaanspraken.

Nagel spreekt van verduistering, omdat er geld is geïnd dat nu onvindbaar is. Hij gaat de zaak dinsdag aankaarten in de Eerste Kamer.

APNA

June 19at 05:08am

View

Ik zag dit voorbij komen.
Grappig want de persoon die dit gefabriceerd heeft leest ten eerste mijn boeken niet en ten tweede probeert hij de club waar hij ook voor werkt zo uit de picture te houden.
Maar we maken progress en er is hoop.

Maffia

 

June 19at 05:05am

Man 'Cut Off' Live On Air, After Saying Someone Was Holding Doors Closed at Pulse Night Club

This was caught Live, On Air! A witness to the Orlando Pulse Night Club Shooting Describes to ABC what happened Inside! As he starts to reveal one of the most important details yet, He is cut off and dropped from the broadcast. What they could not cut out tho, is that there was "someone" Holding the Doors, Stopping People from Getting Out!! This is explosive info that proves that the Alleged suspect Did Not Act Alone!

Click here for the video

Closed door

 

June 19at 05:03am

Mrs. Cox killed by the freemason

All the signs, everything leads to this group. Even how they work can be found in the way Mrs. Cox is murdered.
When people are going to open their eyes?

Cox

 

June 19at 05:01am

De leerling aan het roer: van Pedagogiek naar Heutagogiek

Het onderwijs is altijd in beweging hoewel het soms niet zo snel lijkt te gaan als dat we zouden willen. Daarbij zijn er inmiddels verschillende (internationale) scholen die proberen op een andere manier hun onderwijs vorm te geven. Termen als ‘de leerling centraal’, ‘eigenaarschap’ en ‘21st century skills’ worden daarbij veel genoemd. Maar de leerling aan het roer zetten, kan dat eigenlijk wel? En hoe doe je dat dan?
Het einde van de pedagogiek?

Het huidige onderwijssysteem is vooral gebaseerd op het zorgen dat grote groepen leerlingen op een zelfde tempo een diploma halen. Door iedereen ongeveer hetzelfde aan te bieden kan er veel gestandaardiseerd worden, en op die manier kun je met een relatief kleine investering een gemiddeld hoog niveau bij leerlingen bereiken. De nadruk ligt hierbij van oudsher op het aanleren van kennis, waarbij de docent onmisbaar was, omdat hij of zij alle kennis bezat.

Dankzij moderne technologie is de beschikbaarheid van kennis veranderd. In principe is de meeste kennis overal en altijd aanwezig. Dankzij internet en telefoons, Wikipedia en sociale netwerken zijn we meer en sneller op de hoogte en kan elk feitje opgezocht worden. Als docent ben je dus niet meer de persoon met ‘een patent op kennis’. Hierdoor veranderd de rol van docent, maar vanuit een frontale les-situatie is dat behoorlijk ingewikkeld. Pedagogiek, de studie naar het laten leren van leerlingen, is daarbij misschien wel ‘op’. Tijd voor iets anders?

Heutagogiek

Een term die daarbij steeds meer opkomt is ‘self-determined learning’ (letterlijk kun je dit vertalen als ‘zelf bepalen’). De leerling krijgt hierbij de verantwoordelijkheid om, onder begeleiding van de docent, zelf keuzes te maken die het beste bij de leerling passen. Hierbij gaat het om het vaststellen van wat er geleerd moet worden, het zelf stellen van doelen en het zoeken naar de juiste materialen en strategieën om dat wat er geleerd moet worden onder de knie te krijgen. De docent treedt hierbij op als coach en probeert de voorwaarden te scheppen waarbinnen de leerlingen dit kan doen.

Duidelijk iets anders dan het klassieke model waar de docent voor de groep staat. Hierbij gaat het dan ook niet over Pedagogiek, maar over Heutagogiek, wat wordt gedefinieerd als de studie naar ‘self-determined’ leren. Binnen de heutagogiek wordt de leerling als belangrijkste persoon gezien in het eigen leren, waarbij het leren altijd gebeurt op basis van persoonlijk ervaringen. De leraar is daarbij vooral een leider in het leren, waarbij er een samenwerking is tussen leerlingen en docent. Samen onderhandelen ze over wat er geleerd moet worden en hoe dit geleerd gaat worden.
De basisprincipes van Heutagogiek

Daarbij zijn er een aantal basisprincipes:

De leerling centraal: Eigenaarschap binnen het leren is ontzettend belangrijk. De leerling staat hierbij echt centraal. Intrinsiek gemotiveerd en autonoom en met de verantwoordelijkheid om te kiezen wat en hoe iets geleerd wordt en op welke manier dit getoetst gaat worden.

Geschiktheid & toepasbaarheid: Het aanleren van vaardigheden en kennis (competentie) is een ding, maar het is ook belangrijk dit in te kunnen zetten in nieuwe situaties. Communicatie, creativiteit, samenwerken en positief denken zijn hierbij erg belangrijk.

Zelfreflectie en metacognitie: Reflectie gaat niet alleen over wat er geleerd is, maar ook over de manier waarop dit geleerd is en dit ook kunnen begrijpen.

Dubbel-loop leren: Leerlingen zijn zowel met gedrag als gedachten bezig met wat ze leren. Hierbij reflecteren ze niet alleen op wat ze geleerd hebben, maar ook over wat het geleerde met hen doet.

Niet-lineair leren en lesgeven: Omdat leren ‘zelf bepaald’ is door de leerling, wordt de planning niet door de docent gemaakt. Hierdoor liggen de processen niet vast en is het altijd dynamisch.

Deze principes vragen veel van leerlingen, je kunt ze dan ook het beste zien als een soort einddoel. Om goed te functioneren in deze manier van onderwijs moeten zowel de leerlingen en docenten beschikken over een aantal vaardigheden/mindsets. Deze kunnen aangeleerd worden, en daarom is het goed om hier in het begin veel aandacht op te vestigen. Best veel dus! Maar hoe kom je nu ziet het er nu uit in het ‘echt’?
Heutagogiek in de praktijk

Het ontwerpen van onderwijs vanuit heutagogiek is heel anders dan wanneer je ‘gewoon’ een lessenserie maakt. Het begin en het einde zijn duidelijk, maar daar tussen in wordt er veel in samenspraak gedaan met de leerling. Hierdoor wordt het leerproces niet-lineair en kan er dus van alles gebeuren! De stappen zien er als volgt uit:

Stap 1: Vaststellen van ‘leercontract’: De docent en de leerling onderhandelen over wat en hoe er geleerd moet worden. De leerling heeft inzicht in de verschillende doelen en maakt hier een keuze uit. Samen met de docent wordt er gesproken over wat de leerling wil bereiken en op wat voor manier dit gecontroleerd gaat worden. Oftewel: wat ga je leren, en hoe weet je dat dit is gelukt? Belangrijk hierbij zijn vragen als: waarom wil je dit leren? En past het in de kerndoelen, wijkt het af of gaat het verder? Samen wordt besloten welke richting er in gegaan wordt.

Stap 2: Het leren ontwerpen: Wanneer de docent en leerling afspraken gemaakt hebben over het ‘wat’ gaat het over het ‘hoe’. Samen bespreek je wat de meest interessante/uitdagende/beste manier is om de gestelde doelen te bereiken. De docent en leerling stellen vast welke tools/apps/boeken/manier van onderzoek/manier van werken gebruikt worden. De docent faciliteert en helpt bij momenten voor (peer/zelf)feedback. De leerling legt zowel de inhoud als het proces vast.

Stap 3: Het leren toetsen: Als laatste stap wordt het leren getoetst. Dit gebeurt in de vorm zoals afgesproken is tussen de leerling en docent. Daarnaast wordt gekeken naar de opbrengst op het gebied van vaardigheden en ‘geschiktheid’. Ook dit wordt vastgelegd in het portfolio van de leerling.
Bouwstenen van Heutagogiek:

Wanneer het ‘leercontract’ is gesloten kan er bedacht worden op welke manier er gewerkt gaat worden. Hierbij zijn 6 verschillende punten te onderscheiden die helpen om deze fase zo goed mogelijk te laten werken:

Ontdekken:Om zelf te kunnen leren is het belangrijk om ook te onderzoeken. Hiervoor is een open mindset nodig en moeten de leerlingen de vrijheid hebben om ‘rond te struinen’ op het internet of in boeken. Dankzij google en wikipedia kunnen leerlingen snel antwoord krijgen op vragen die ze hebben, en vanuit hier kunnen ze interessante/moeilijke problemen vinden die ze willen oplossen. Als docent kun je hier in het begin erg goed mee helpen, omdat je vaak de breedte van een onderwerp kent.

Maken: Er moet iets gemaakt worden! Leren komt pas tot uiting wanneer er een (fysiek) product is. Dat kan door schrijven, tekenen, verven, 3d printen, een voorstelling. Zie ook deze post. Niet geheel toevallig wordt Heutagogy ook aan de Makers beweging gekoppeld.

Samenwerken: Leerlingen leren veel meer en sneller van elkaar dan van de docent. Daarnaast blijft nieuwe informatie beter plakken wanneer je het zelf moet uitleggen. Door samen te werken spreek je dit aan. Apps als Google Drive kunnen helpen om het teamwork inzichtelijk te maken e: onafhankelijk van plaats/tijd te werken.

Verbinding: Naast het samenwerken in teamverband is ook het zoeken van verbinding belangrijk. Door aanspraak te maken op kennis/kwaliteiten van buiten het team wordt er verbinding gelegd. Het stimuleren van externe experts is daarom belangrijk, maar ook het gebruik van sociale netwerken is een mogelijkheid.

Delen: Elke ‘ontdekking’ en alles wat er geleerd en gemaakt wordt kan gedeeld worden. Het zorgt voor het reflecteren op wat je doet/maakt/leert en het helpt anderen ook. Zo kun je als leerling expert worden in een bepaald onderdeel, waarbij andere leerlingen je kunnen vinden.

Reflecteren: Leerlingen moeten de mogelijkheid hebben om op verschillende manieren te reflecteren. Blogs/vlogs kunnen hierbij helpen, net als een portfolio of dagboek. Het reflecteren gaat daarbij vooral over de manier van werken: wat lukte, past dit bij mij, waarom wel/niet? enz.
door Michiel Lucassen

View

Al jaren schrijf ik dat onze kinderen bewust dom worden gehouden. Jaren geef ik aan dat het gehele onderwijs er niet is om kinderen hun denken te bevorderen maar juist af te stompen. Eindelijk komt er nu steeds meer naar buiten. Maar er is nog een lange weg te gaan. Laten we zeggen, dit is stap een.

School

 

June 18at 05:11am

Waarom het OM Schotte en Jamaloodin niet vervolgt voor landverraad

Het Openbaar Ministerie gaat Gerrit Schotte en George Jamaloodin niet vervolgen wegens landverraad. Dertig bezorgde burgers deden aangifte. Onder meer ook tegen de Veiligheidsdienst. Die zou strafbare feiten hebben gepleegd nadat het hoofd van de VDC, Edsel Gumps door Schotte opzij was gezet in 2010. Maar het OM zegt dat een deel van feiten die daarin worden genoemd al in onderzoek is geweest. Een ander deel van de feiten is momenteel nog in onderzoek bij de Landsrecherche Curacao. Wat zijn de overwegingen van het OM?

Allereerst zegt het Openbaar Ministerie dat de handtekeningen en ID-nummers van de dertig zonder onderzoek niet duidelijk maken om wie het gaat. En, voegt procureur-generaal Guus Schram daaraan toe: 'De bevoegdheid om onderzoek naar uw identiteit te doen, ontbreekt.' Hij vindt het overigens ook niet gewenst dat er spaarzame opsporingscapaciteit voor zo'n doel zou worden ingezet. Gevolg is dat het OM niet kan vaststellen dat een of meerdere van de dertig, rechtstreeks belanghebbende is in relatie tot de mogelijk strafbare feiten in de aangifte. En dat brengt mee dat het OM aan de dertig voorlopig niet veel diepgang kan geven aan de informatie over de aangifte en de afwegingen die het OM heeft gemaakt om de twee MFK-politici niet te vervolgen.

Optelsom
De werkzaamheden van de Veiligheidsdienst, anders dan bijvoorbeeld de opsporingsdiensten, vallen niet onder het gezag van het OM. 'De aangifte kan daarom alleen maar worden bekeken vanuit de strafrechtelijke handhaving van de rechtsorde', zegt de procureur-generaal. 'Het controleren van andere overheidsdiensten dan wel bestuurders valt niet onder de verantwoordelijkheid van het Openbaar Ministerie. Die kan zijn bevoegdheden daarom hier niet inzetten.

Ook ziet Schram dat de aangifte feitelijk een optelsom is van gebeurtenissen waaruit de dertig -alles tezamen en in onderling verband bezien - de conclusie trekken dat er wel sprake moet zijn van strafbare feiten gepleegd door een of meer personen. 'Maar', zo vervolgt Schram, 'Het Openbaar Ministerie dient de veronderstelde strafbare feiten steeds separaat te beoordelen en komt niet toe aan een optelsom.'

'Bovendien', zo stelt de procureur-generaal, 'laten de gebeurtenissen zich niet één op één vertalen in een verdenking van een concreet strafbaar feit zoals bedoeld in artikel 47 van het Wetboek van Strafvordering. En dat komt weer omdat een deel van de argumenten onderbouwd worden door krantenartikelen en meningen die daarin verwoord worden. En die kunnen op zichzelf onvoldoende verdenking creëren', aldus Schram.

Hoofdthema's
De aangifte van de dertig bezorgde burgers is verwoord in 46 gebeurtenissen, die volgens het OM, in chronologische volgorde terug te brengen zijn in een aantal hoofdthema' s:

Mogelijke onregelmatigheden aangaande benoemingen, schorsingen en screening van personeel van de Veiligheidsdienst Curaçao (VDC)
Het mogelijk plegen van valsheid in geschrifte door mevrouw Dindial door het verkeerd informeren van de Minister
Het mogelijk schenden, dan wel het opdracht geven tot het schenden van ambtsgeheimen in relatie tot de informatie bestanden van de VDC
Het mogelijk lekken van het bewuste 'screeningsmemo'
Het mogelijk lekken van data aan derden zoals de Colombianen en Forensic Services Caribbean
De aangifte van dhr. St Jago van 21 december 2010 en de aanvullende aangifte
De aangifte en nadere aangifte van dhr. Winklaar.


Ad 1. Mogelijke onregelmatigheden aangaande benoemingen, schorsingen en
screening van personeel van de VDC
De Landsverordening Veiligheidsdienst Curaçao schrijft voor hoe benoemingen, schorsingen en ontslagen van het Hoofd van de Veiligheidsdienst en het personeel dienen te geschieden. Het
niet handelen conform de bepalingen levert geen strafbaar feit op uit het Wetboek
van Strafrecht en valt dus buiten het bereik van het OM, aldus Schram.

ex-Interim Hoofd VDC Lisa Dindial
Ad 2. Het mogelijk plegen van valsheid in geschrifte door mw. Dindial
Interim hoofd van de VDC, Lisa Dindial zou volgens de groep van dertig de minister verkeerd hebben geïnformeerd. Strafrechtelijk vertaald in valsheid in geschrifte door Dindial. Dat is niet persé juist en daarom is er geen verdenking van een shafbaar feit. Ook een feitenonderzoek door de Landsrecherche gaat een verdenking van een strafbaar feit opleveren, denkt Schram. En er is al 6 jaar verstreken.

Ad 3. Het mogelijk schenden, dan wel opdracht geven tot het schenden van ambtsgeheimen
Het digitaal ter beschikking stellen van data aan de dhr. Schotte leidt niet automatisch tot de veronderstelling dat het staatsgeheim wordt geschonden. Immers, niet alle bij de VDC geregistreerde gegevens zouden zonder meer vallen onder de term 'staatsgeheim', zoals bedoeld in artikel 104 WvSr oud (artikel 2:8 WvSr nieuw). Schram sluit niet uit dat bij een integrale ter beschikkingstelling van de databank ook staatsgeheimen ter beschikking gesteld worden, maar dat wordt volgens hem niet onderbouwd door feiten en omstandigheden.
Schram voegt daaraan toe dat uit de aangifte opgemaakt kan worden dat de data niet ter beschikking zijn gesteld, 'Er is immers geen digitale toegang tot de databank verstrekt. De facto heeft de door u genoemde schending van geheimen, afgezien van de vraag of het staatsgeheimen zijn, derhalve
niet plaatsgevonden.'
In de aangifte stellen de dertig dat dhr. Schotte opdracht zou hebben laten geven om data ter beschikking te stellen. 'Als dat zo zou zijn, dan rijst de vraag in hoeverre dhr. Schotte destijds niet gerechtigd was om over die gegevens te beschikken.' Schram stelt: 'Dhr. Schotte was destijds de Minister van Algemene Zaken. Artikel 3 lid 3 van de Landsverordening Veiligheidsdienst Curaçao
stelt "het Hoofd informeert de ministers (in casu de Minister van Algemene Zaken en de Minister van Justitie) bij voortduring over de uitkomsten van de werkzaamheden van de Dienst .en stelt dezen in kennis van al hetgeen voor hen in de uitoefening van hun functie van belang is."' Of dat wenselijk is wil Schram niet zeggen, dat is volgens hem ter beoordeling van de Commissie van Toezicht op de Veiligheidsdienst.
'Al met al onvoldoende aanleiding om nader onderzoek te doen instellen naar de overtreding van artikel 104c lid 1 onder 2 WvSr oud, (artikel 2:11 lid 1 onder b WvSr nieuw). Daarvoor ontbreekt de onderbouwing van de gestelde feiten', zegt Schram.

Ad 4. Het mogelijk lekken van het memo
De Landsrecherche Curaçao voert momenteel onder het gezag van het Openbaar Ministerie twee strafrechtelijke onderzoeken uit. Eén naar het mogelijk lekken van een schriftelijke versie van het memo en één naar het lekken van een digitale versie van het memo. Over lopende onderzoeken worden door het Openbaar Ministerie geen mededelingen gedaan. 'Pas als die zijn afgerond kan daarover nader worden gecommuniceerd', aldus Schram.

Ad 5. Het mogelijk lekken van data aan derden
Benno van Leeuwen van
Forensic Services Caribbean
Op verschillende punten in de aangifte staat vermeld als mogelijk strafbaar feit het onbevoegd geven van informatie dan wel data aan derden zoals Colombianen of dhr. Van Leeuwen van Forensic Services Caribbean. Maar Forensic Services Caribbean is volgens het OM door VDC benaderd om een lek intern te onderzoeken. 'Daaruit is niet gebleken dat aan Forensic Services Caribbean onbevoegd informatie is gegeven', concludeert Schram. 'Dat er informatie is verstrekt aan Colombianen blijkt enkel uit de mededelingen van dhr. Winklaar. Er zijn geen feiten of omstandigheden die deze mededeling ondersteunen of aannemelijk maken.'
Door de Commissie van Toezicht is onderzoek gedaan naar aanleiding van diverse berichten in de media. De voorzitter van de Commissie van Toezicht heeft hierover bericht door middel van een persbericht. Voor nadere informatie dan wel voor het doen van een melding over het buiten zijn
bevoegdheid en taken optreden van de VDC verwijst de procureur-generaal daarom naar de voorzitter van de Commissie van Toezicht.

Ad 6. De aangifte van dhr. St Iago van 21 december 2010
De genoemde feiten met betrekking tot de aangifte van dhr. St Jago zijn volgens Schram onderzocht door de Landsrecherche Curaçao en beoordeeld door het Openbaar Ministerie. De bevindingen hebben niet geleid tot enige strafrechtelijke vervolging. Op 17 maart 2011 is geconcludeerd dat er geen aanleiding is om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen. Schram wil om privacy redenen geen nadere gegevens verstrekken.

Ad 7. De aangifte en nadere aangifte van dhr. Winklaar
Dhr. Winklaar heeft in 2011 en in 2012 aangifte gedaan. Door de Landsrecherche Curaçao is een feitenonderzoek verricht naar die aangiften. 'Bij de beoordeling van de bevindingen is ook gekeken naar de "dwang" aspecten van de aangiften. Dhr. Winklaar heeft bij de Landsrecherche Curaçao de gestelde dwang en bedreiging niet herhaald. Uit het Landsrechercheonderzoek is naar voren gekomen dat,de door Winklaar gestelde feiten niet kunnen worden bevestigd en dat er geen verdenking is
ontstaan van een strafbaar feit. Daarom was er geen basis voor het nader instellen van een strafrechtelijk onderzoek', aldus Schram.
Dhr. Winklaar is als rechtstreeks betrokkene gewezen op zijn recht ex artikel 15 Wetboek van Strafvordering om een klacht wegens niet vervolging in te dienen bij het Hof van Justitie. Dat is niet gebeurd.

George Jamaloodin (l) en Gerrit Schotte (r)
Landverraad
De aangifte van de groep van dertig eindigt met de conclusie dat duidelijk is dat de heren Schotte en Jamaloodin zich aan landverraad hebben schuldig gemaakt. Deze conclusie deelt Schram niet. 'Een relatie tussen de door u genoemde gebeurtenissen en dhr. Jamaloodin vloeit niet voort uit de aangifte.'

Het Openbaar Ministerie hecht aan een goed functionerende Veiligheidsdienst, besluit Schram. 'Die heeft als belangrijke taak het beschermen van de democratische rechtsorde van het land. Veiligheidsdiensten beschikken over vergaande bevoegdheden om hun taak te vervullen. Vanwege het
gevoelige karakter van de werkzaamheden van de Veiligheidsdienst is een controlerend systeem bepaald. Dit is wettelijk verankerd in de Landsverordening Veiligheidsdienst Curaçao. De controle op het functioneren van de Veiligheidsdienst is, volgens Schram, een verantwoordelijkheid van de Commissie van Toezicht en het parlement van Curaçao. 'Voor zover u van mening bent dat de Veiligheidsdienst niet behoorlijk functioneert of gefunctioneerd heeft, dient u uw zorgen primair te richten tot de controlerende instanties.'

Schram erkent dat daar waar mogelijk strafbare feiten gepleegd zijn, er een taak ligt voor het Openbaar Ministerie om onderzoek te doen. 'En dat wordt dan ook gedaan op punten die hierboven zijn besproken', zegt Schram. 'Die lopen nog of hebben niet tot een bewijsbaar strafbaar feit geleid.'

Met dank aan heer Drayer

View

In dit stuk wordt duidelijk gemaakt hoe een PG en ook OM denken en zo langs zaken kunnen komen. Deze gedachtegang zien we ook in andere grote zaken en ook bij burgerzaken als moord en doodslag.

Recht is krom en zelfs een hoepel zou men nog recht noemen bij deze justitie.
Een justitie die er alles aan doet om mensen die hen afpersen, te beschermen.

OM


June 18at 05:10am

15 Years Old Girl Survive Illuminati Satanic Ritual Abuse

This is also going on in the Netherlands and our islands.
No where to go, No place to stay.

 

 

June 18at 05:08am

Nederlandse en Duitse NAVO-troepen samen naar het Oostfront

"Nederland onderzoekt samen met Duitsland de mogelijkheden om samen militairen te leveren voor een van de vier nieuwe NAVO-bataljons in de Baltische staten en Polen", meldde de NOS gisteren. Minister Hennis van Defensie sluit namelijk niet uit dat Nederlandse en Duitse militairen samen één bataljon zullen vormen. Saillant detail is dat de militaire samenwerking al 6 jaar na de Tweede Wereldoorlog van start is gegaan. Begin jaren '50 zijn Nederlandse dienstplichtigen - samen met Duitse ex-SS'ers en onder leiding van voormalige Hitler-generaals - in Duitsland begonnen met militaire oefeningen om in de toekomst schouder aan schouder naar het Oostfront te marcheren.

View

En zo zien we hoe de oranjes hun eigen mensen verrade

SS

 

June 18at 05:05am

These are used to justify hate more often than to spread love


Koran bijbel

 

June 18at 05:02am

Pesten

Een leerling wordt langdurig gepest. Dan doet een leraar iets volledig absurds… Is dit verstandig?
Delen via Facebook

Sinds kort circuleert er op het internet een verhaal over een 8-jarige jongen die op school gepest werd omdat hij een roze rugzak met een pony op afgebeeld draagt. Men hoort vaak dat scholen het thema pesten negeren of niet weten hoe ze ermee moeten omgaan. Dit mooie verhaal gaat over een leraar die zijn leerlingen aan de hand van een onschuldig voorbeeld een zeer belangrijke les bijbrengt.

“Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen besliste ik om een experiment met de leerlingen van mijn klas uit te voeren. Hiervoor had ik 2 appels nodig, dus maakte ik ’s ochtends een omweg langs de winkel om de hoek. Tijdens onze ochtendlijke begroeting legde ik de klas uit dat ik vandaag iets wilde uitproberen. Ik toonden hen de appels die ik eerder gekocht had en vroeg waarin deze twee vruchten van elkaar verschilden. Ze hadden beiden exact dezelfde kleur en ook naar grootte en vorm waren ze bijna identiek. Maar een van de appels was een beetje groter en straalde iets groener dan de andere. Dat was het enige dat hen onderscheidde.”

“Vervolgens hield ik de kleinste van de twee appels in de lucht en zei tegen mijn leerlingen: walgelijk. Deze appel ziet er lelijk uit. Toen gooide ik hem op de grond. De kinderen keken me – terecht – geschokt aan, alsof ik helemaal gek geworden was. Enkele lachten verlegen, maar iedereen dacht dat ik mijn verstand verloren was. Ik raapte de appel op, hield hem opnieuw in de lucht en zei tegen mijn leerlingen: Is deze appel niet vreselijk? Je moet hem beschimpen en dit met hem doen. En ik gooide de appel opnieuw op de grond. En nu geef ik hem aan jullie zodat jullie hem kunnen bespotten en op de grond kunnen gooien.”

“Zo gezegd, zo gedaan. De kinderen kwamen snel op dreef en allen bespotten ze de appel en gooiden hem op de grond. “Ik haat je schil” of “Je kleur is vreselijk” en “Je steeltje is veel te kort” en “Je zit beslist vol vieze wormen”, enzovoort. En nadat de appel de hele klas was doorgegaan, belandde hij terug bij mij. Elke leerling had de gelegenheid gehad om de appel te beledigen en op de grond te smijten. Ik voelde plotseling een schuldgevoel met dit volkomen onschuldig object opkomen. Onverstoord hield ik de beide appels opnieuw in de lucht en vroeg de kinderen of er nu verschillen waren. En er was niets veranderd. Zelfs nadat de kleine appel verschillende keren op de grond gegooid werd, was er nauwelijks schade op te merken.”

“Ik haalde een snijplankje en een mes uit mijn tas en begon de grote appel in stukjes te snijden. Het was perfect. En de leerlingen slaakten commentaren als “Ooooh!” en “Aaaah!” Daarna nam ik de andere appel in de hand. Ik begon ook deze te schillen. En toen ik dit deed, zag men duidelijk dat de appel vanbinnen vol bruine plekken zat, overal daar waar hij op de grond was gesmeten. Als ik de geschilde appel in de lucht hield, riepen de kinderen: “Jakkes, die appel willen we niet eten. Hij ziet er walgelijk uit!”

“Ik keek de kinderen aan en zei: Maar is het niet onze eigen schuld dat de appel er zo uitziet? Wij hebben hem dit aangedaan, dus waarom zouden we hem niet opeten? De kinderen waren plots stil en in gedachten verzonken toen ik zei: “Kijk goed kinderen, dit gebeurt er als we andere beledigen en kwetsen. Als je roddels over iemand verspreidt of iemand pest of dik noemt of iemand zeggen dat ze onze vriend niet kunnen zijn. We smijten hen net zo op de grond totdat ze bruine plekken vanbinnen hebben. En deze bruine plekken zijn zeer pijnlijk, al kunnen we ze met het blote oog niet zien. Het geneest nooit meer. Ze blijven er en het wordt steeds erger en erger. Ik hield de beschadigde appel opnieuw in de lucht en zei: Dit is wat we anderen aandoen. We moeten ermee stoppen om mensen te laten vallen.”

“Ik heb mijn kinderen nog nooit zo snel iets weten begrijpen. Het was voor iedereen zeer duidelijk – sommigen lachten, anderen huilden. Het was zeer emotioneel, maar tegelijk ook hartverwarmend. We praatten nadien nog een beetje na in de klas en enkele kwamen naar me toe dat ze blij waren dat ze deze les geleerd hadden. En ook ik ben blij, dat ik aan de hand van dit voorbeeld kon duidelijk maken wat er gebeurt als ze zo met hun klasgenootjes omgaan.”

Pesten is een alomtegenwoordig en tijdloos fenomeen. Het is een probleem waar leraars vaak niet tegen opgewassen zijn. Hopelijk kan dit verhaal bijdragen tot meer verdraagzaamheid onder studenten en leerlingen.

View

Een mooie actie van deze man en daarom wil ik dit delen.

Pesten

 

June 17at 05:13am

Important

Wederom een verdwijning op komst

We kregen gisteren laat weer een melding binnen van een mogelijke verdwijning. Ditmaal is het een manager bij een van de grote hotels op ons eiland. De moordenaar, die nog steeds op het eiland is, heeft aangekondigd dat ook deze man zal verdwijnen want "hij is niet goed bij zijn hoofd".

Let wel, het is dezelfde moordenaar die bij de moord op een Nederlander op Campo aanwezig was en later nog 2 mensen opruimde.

Justitie onderneemt niets! Het heeft geen zin melding verder over deze mensen te maken bij Openbaar Ministerie daar zij kennelijk denken "opgeruimd staat netjes".

En zo kunnen de verdwijningen en moorden doorgaan op Curaçao gesteund door die instantie die men justitie noemt.

 

June 17at 05:11am

Is KPMG opnieuw betrokken bij fraude op de Antillen?

De Iraans-Amerikaanse olie-miljardair Hushang Ansary heeft een flinke greep gedaan uit de kas van de grootste verzekeraar op de Antillen. Via allerlei dubieuze constructies heeft hij 570 miljoen dollar weggehaald uit verzekeraar ENNIA, waardoor mensen op de eilanden moeten vrezen voor hun schade- of zorgverzekering, of voor hun pensioen. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten had toezicht moeten houden, maar keek weg, zo blijkt uit een reconstructie van Het Financieele Dagblad. De krant is geschrokken van het financiële toezicht op de eilanden en typeert dit als een ‘operette voorstelling‘. Niet alleen de centrale bank, maar ook de accountant had deze fraude moeten voorkomen. De accountant van ENNIA is KPMG, dat opnieuw een dubieuze rol lijkt te spelen bij fraude.

‘Het droop eraf dat het niet goed zat’

Hushang Ansary is een oud-minister van Financiën van Iran, die na de revolutie in 1979 naar Amerika vluchtte en hier olie-miljardair werd – mede door zijn goede connecties met de familie-Bush, voor wie hij een belangrijke donateur werd. ENNIA was ooit een grote verzekeraar in Nederland, totdat het bedrijf in 1983 onderdeel werd van Aegon. Op de Antillen bleef ENNIA bestaan en werd het in 2007 opgekocht door Ansary. Rob Henriquez, toenmalig president van de Centrale Bank van Aruba, verklaarde dit weekeinde dat hij destijds heeft gewaarschuwd voor Ansary, maar dat die kritiek niet serieus werd genomen. Volgens Henriquez omdat deze Amerikaan ‘hele goede banden’ had met politici op Curaçao: “Voor mij droop het eraf dat het niet goed zat.”

Zwichten voor financiële criminelen

In 2010 werden Curaçao en Sint Maarten autonome landen binnen het Koninkrijk en kregen deze landen een gezamenlijke Centrale Bank. Die toezichthouder werd van begin af aan onderwerp van politieke inmenging. Een voorbeeld is de poging van premier Gerrit Schotte van Curaçao om in 2011 de financiële rechterhand van gokbaas Francesco Corallo te benoemen tot hoofd van de Centrale Bank, wat mede door ingrijpen vanuit Nederland is voorkomen. Oud-premier Schotte is onlangs veroordeeld tot drie jaar cel, omdat hij zich liet omkopen door Corallo – die op zijn beurt is verbonden met de Italiaanse maffia. De financiële strooptocht die Ansary op de Antillen kon uitvoeren doet vermoeden dat de Centrale Bank wel vaker zwicht voor de druk van financiële criminelen.

KPMG kan niet blijven zwijgen

Op het moment dat de toezichthouder zo opzichtig faalt, moet de accountant extra op zijn hoede zijn. Maar KPMG heeft niet opgetreden toen Ansary het geld op de Antillen liet ‘verdwijnen’ – mogelijk heeft het de oliemiljardair zelfs geadviseerd hoe hij dit het beste kon doen. Het is niet de eerste keer dat ik aandacht moet vragen voor de rol van KPMG, eerder vroeg ik opheldering over de rol van de accountant in het illegale online gokken vanuit Curaçao, waar heel veel crimineel geld wordt witgewassen. KPMG doet al jaren de boeken van overheidsbedrijven, van gokondernemers en van financiële instellingen op de Antillen. Als daar zulke grootschalige fraude wordt gepleegd, heeft KPMG dat in het beste geval verzwegen – of dat wellicht zelfs mogelijk gemaakt.

KPMG Nederland is oorverdovend stil en verwijst al mijn vragen door naar KPMG op de Antillen (KPMG Dutch Caribbean). Maar het is allemaal KPMG, binnen hetzelfde Koninkrijk. Ik ben benieuwd of KPMG onderdeel wil zijn van het probleem, of van de oplossing. De accountant kan niet blijven zwijgen.

View

Het moet toch onderhand overduidelijk zijn wat de rol is van KPMG in vele vieze zaken.
Het gaat niet alleen over lokaal maar ook internationaal en het samenwerken met diverse maffia bazen.
Het zal een grote beerput worden als de ware namen naar boven gaan komen ook in de zaak Wiels. Maar we praten dan nog niet over de gokwereld en de vele deals die gemaakt zijn in andere sectoren.

KPMG

 

June 17at 05:09am

Rutte ontmoet paus

Premier Rutte heeft woensdagochtend een ontmoeting gehad met paus Franciscus in het Vaticaan. Ze spraken onder meer over de stroom vluchtelingen naar Europa.

De gezamenlijke boodschap is dat politieke en religieuze leiders samen moeten werken om de problemen in Europa op te lossen. Rutte bracht het bezoek aan de paus in het kader van het Nederlandse EU-voorzitterschap.

Paus Franciscus maakt zich zorgen over de jeugdwerkloosheid in Europa. Hij vindt het belangrijk dat in Europa wordt gewerkt aan perspectief: banen en groei.

Het bezoek was mede bijzonder omdat de paus, die aan het hoofd staat van een kerk met ruim een miljard mensen, volgens een woordvoerder van Rutte indruk maakt met zijn uitstraling van soberheid en eenvoud.

De ontmoeting met de Paus stond eigenlijk al gepland in mei, maar werd uitgesteld.

View

Zoals vele moeten leiders opdraven bij de paus als er iets niet goed gaat. Het is duidelijk dat momenteel Nederland niet de koers volgt als dat het Vatikaan wil en daarom moet deze heer Rutte komen. NIET alleen voor de witte paus maar zeker ook bij de zwarte paus.

Rutte

 

June 17at 05:07am

Orlando ISIS Shooter Closely Connected to US Government: Ex-CIA Contractor

Omar Mateen, the suspect in the Orlando nightclub shooting, was very closely connected to the US government, which is committing crimes on American soil using their own operatives, according to Steven D Kelley, a former NSA/CIA contractor

View

This man is a simple FBI - CIA agent who was a set-up for making war and killing innocent people.

Omar

 

June 17at 05:04am

'Crackgebruik Wilhelmina had invloed op haar regeren'

Dat koningin Wilhelmina geen gemakkelijke vrouw was om mee samen te werken, was al langer bekend. In een nieuw boek wordt haar gedrag nu in verband gebracht met haar medicijngebruik: de vorstin gebruikte pervetine, toentertijd een medicijn, tegenwoordig beter bekend als crack of crystal meth.

"Ik kwam op het idee om dat verband wel te leggen toen ik las welke vreemde beslissingen ze nam Marcel Verburg"

Rechtshistoricus Marcel Verburg dook in het medisch dossier van Wilhelmina in het kader van zijn boek over het ministerie van Justitie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat boek verscheen in maart van dit jaar, waarna EenVandaag samen met hem een item maakte over haar medicijngebruik.

Niet normaal

Het verband tussen het functioneren van de vorstin en haar medicatie werd tot nu toe niet eerder gelegd. ,,Ik kwam op het idee om dat verband wel te leggen toen ik las welke vreemde beslissingen ze nam, waarna de ministerraad zich afvroeg of hare majesteit wel normaal was", aldus Verburg tegen EenVandaag.

Wilhelmina, die regeerde van 23 november 1890 tot 4 september 1948, nam de pervetine als pijnstiller. Dat was tijdens de Tweede Wereldoorlog gangbaar, aangezien het ook door het leger op die manier werd ingezet. Een van de bijwerkingen van het middel is echter het verliezen van remmingen, waardoor je heftiger reageert dan je normaal gesproken zou doen.

View

Crack = Cocaine en dat is DE handel waar het koninklijk huis nu nog in zit. Zie de "vrienden" maar eens van Alexander!
De gehele top zit in deze witte poeder en daarom zijn er mensen als Demmink en Teeven die dit alles moeten afschermen.

Wilhelmina

 

June 16at 05:17am

Recent interview

Luister hier mijn meest recente (158) interview bij Pateo radio
Klik hier
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/Pateo_Radio3.mp3

Pateo

 

June 16at 05:14am

Important

Amigoe geeft publicatieverbod toe!

Amigoe geeft toe dat men een publicatieverbod heeft op mijn ingezonden stukken.

Mijn antwoord op haar mail

Mevrouw Karin Wooning

Om even aan te tonen (bewijzen) dat uw antwoord nergens op slaat ben ik even mijn stukken van de laatste 3 weken nagegaan en niet een van de stukken komt boven de 600 woorden zoals de regel is van Amigoe!
Maar als we vandaag het stuk van bijvoorbeeld heer Pinedo zien dan heeft deze 709 woorden nodig en wordt WEL gepubliceerd!

In het geval van leugens, waar ik volgens u over schrijf, vraag ik me af waar bijvoorbeeld over de gevangenis de diverse bewijzen, die mee gestuurd waren en u heeft ontvangen van de klokkenluiders uit de gevangenis, zijn gebleven. Heeft u deze wel geopend of heeft u alles achtergehouden?
Ook die smoes was dus niet zo goed gekozen door u.

Duidelijk is nu dat uw krant werkelijk een publicatieverbod van mijn stukken heeft opgelegd gekregen (overigens net zoals meerdere bladen en pers).

Nu vraag ik me af wie verspreidt hier nu leugens en wie is slaaf van een ziekelijk systeem?

Volgende keer mevrouw Wooning, beter smoezen verzinnen en u niet schuilen achter leugens! U ziet die komen na 1 dag al uit!
Maar via deze weg wil ik u toch hartelijk danken om via een omweg toch aan te geven dat er een publicatieverbod is naar mijns persoon.

Een warme bandabousche groet
John H Baselmans-Oracle

Antwoord mevrouw Wooning

Quod erat demonstrandum, zal ik maar zeggen. Ik laat het hier verder bij meneer Baselmans.

Vriendelijke groet,

Karin Wooning
Uitgeverij Amigoe NV

View

"Quod erat demonstrandum" betekent "Hetgeen bewezen moest worden. Om aan te duiden dat hetgeen men wilde bewijzen, daadwerkelijk bewezen is".
En dat is dus nu bewezen, volgens mevrouw Wooning. Dat wil zeggen dat Amigoe, ook zoals de andere pers en kranten, van hogerhand opdracht heeft gekregen om mij dood te zwijgen en dat er een publicatieverbod is.
Erg en dat in een vrij land wat Nederland heet.

Maar bedankt mevrouw Wooning, het woord is er ook bij uw krant Amigoe uit.

Amigoe


June 16at 05:12am

Heer Tromp in de bocht

Is het je ook opgevallen, de eindeloze verhalen van heer Tromp als men wat zaken aan gaat halen die niet pluis zijn.

Deze man maakt er een gewoonte van om dan met een enorme speech te komen en er van alles bij te halen wat niet ter zake doet. Een teken dat er dus weldegelijk zaken rond hem mis zijn. We zien dat duidelijk bij andere mensen als ze ook in het nauw komen en een sluier van zinloze informatie rond de kern produceren.

Nergens krijg je een werkelijk antwoord op en op het laatst weet je niet meer waar het werkelijk om ging. Dat deze man niet pluis is samen met zijn "vrienden" cq "zakenpartners", is duidelijk want een eerlijk mens weet zich te verdedigen met enkele zinnen. Heer Tromp heeft altijd in deze gevallen hele pagina's in een krant nodig om of betaald of via openlegging zijn vuile was te beschermen.

Met deze gehele show is duidelijk dat er in deze club duidelijk iets goed fout is en zeker als je het ook nog eens gaat gooien op een lastercampagne! Een zeer zwak argument wat je niet zou verwachten van een zogenaamd welgestudeerde man. Heer Tromp, uw beerput zal open gaan en daar helpen zelfs niet omgekochte pers bij.


Tromp

 

June 16at 05:10am

Kinderrechten in Nederland verslechterd: 'Zorgen over kansen kind.

Van de tweede plek op de wereldranglijst, naar plek 13. Nederland gaat veel minder goed om met de rechten van kinderen, volgens de internationale kinderrechtenorganisatie KidsRights.

De organisatie heeft vandaag een nieuwe zogenoemde KidsRights Index gepubliceerd. Op de index staan 163 landen. De jaarlijkse ranglijst geeft weer hoe kinderrechten wereldwijd worden nageleefd en hoe landen zich inzetten om de rechten van kinderen te verbeteren.

De daling van Nederland komt vooral door de beoordeling die Nederland kreeg van het Kinderrechtencomité van de Verenigde Naties. Zo presteert Nederland minder goed op twee van de zeven punten waar op beoordeeld wordt: faciliterende wetgeving en beschikbaar budget.
Kinderen in armoede

Oprichter Marc Dullaert van KidsRights: "We maken ons zorgen over kinderen in Nederland die in armoede leven en over bezuinigingen die ook gevolgen hebben voor gezinnen met een minimuminkomen. 390.000 kinderen leven onder de armoedegrens. Als Nederland niet beter z'n best doet, geven ouders armoede door aan kinderen en hebben ze geen echte toekomst."

Volgens Dullaert doen landen te weinig om kinderparticipatie te stimuleren: "Niet één van de 163 landen boekte op dit punt de hoogst mogelijke score. Dat betekent dat de standpunten van de 2,2 miljard kinderen in de wereld onvoldoende worden meegewogen bij kwesties die hen direct aangaan."
Noorwegen op 1

Noorwegen is voor het tweede opeenvolgende jaar lijstaanvoerder. In de top 10 staan verder ook Zwitserland, Finland, Portugal, Ierland, IJsland en Slowakije. Helemaal onderaan als slechtst presterende landen staan landen als Papoea-Nieuw-Guinea, Tsjaad en Afghanistan.

View

Geen wonder dat het slecht gaat in Nederland en zo ook onze eilanden. De pedofielen worden beschermd en de pedofilie zit tot in de hoge mensen van justitie en de rechterlijke macht. Dat weer beschermd door de absolute top tot het koninklijk huis toe. Het gaat goed mis en zodra men hierover gaat schrijven snoert men je mond. Vrijheid? Nee, een dictatuur vastgehouden en uitgevoerd door een illegaal zittende machthebber.

Kinderrechten

 

June 16at 05:07am

IJsland vergeeft de hele populatie hun hypotheekschuld

IJsland vergeeft de hele populatie hun hypotheekschuld en de media besteed er geen aandacht aan.

Er is een totale media blackout over het feit dat IJsland, zijn hele bevolking de hypotheekschuld heeft vergeven.
Als je bij Google “ICELAND FORGIVES ENTIRE POPULATION OF MORTGAGE DEBT” krijg je ongeveer 359,000 hits.
Maar geen enkele nieuwsmedia in de US spreekt hierover.
Je mag wel moorden, martelingen, bloedingen en een stervende Gaddafi zien, maar hierover mogen we niets weten.
Als je bij Google “DEBT FORGIVENESS” intikt krijg je ongeveer 1 miljoen hits.

De Gouverneur van IJsland heeft de hele hypotheekschuld vergeven van zijn populatie.
Dit land koos een hele andere manier om de crisis te stoppen van de rest van de Europese Landen.
Het koos ervoor om het verzoek van het land te horen en de bankiers en politieke voor het gerecht te slepen zins 2008.

Dit is gaaf.
Het laat zien wat er gebeurd als de goede mensen opstaan en de slechte voor het gerecht slepen.
Nu moet ook eens de rest van de wereld opstaan zodat wij hetzelfde gaan doen.
Het mooie ervan is, is dat het geld nu gaat rondstromen in de economie ivp hebberige bankiers.
Als het er warmer zou zijn, zou ik zo naar IJsland verhuizen.

Dit kan goed de eerste steen zijn van vele die de dood signaleren van de World Banking System die door onze “goede vrienden” The Rothschild’s gerund word.

Ijsland geeft de eerste grote klap tegen de fraude van de World Banking Cartel.

Dit is wat direct geld kan geven in de handen van vele amerikanen.
De US Goverment dacht dat Fannie Mae, Freddie Mac en FHA ongeveer 96% van alle slechte leningen in hun zak hadden zitten.

“De US Goverment is Foreclosing op zichzelf”. Dit is het toppunt van krankzinnigheid en een vorm van zelfmoord.
Dit is geen bank-probleem maar een Goverment probleem want zij houden zelf de leningen.

Tijden zijn aan het veranderen.

View

IJsland is haar tijd ver vooruit. Het is een land geworden dat doorheeft hoe bankzaken gaan en duldt geen slavernij. Het land is een voorbeeld voor de wereld. De vraag is wanneer zullen de motoren achter deze revolutionaire manier van besturen vermoord of afgezet worden. Want geloof me, Amerika zal dit niet lang meer dulden.

IJsland

 

June 16at 05:05am

Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties

Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: “In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven”

In België wordt onderzoek gedaan naar het verdachte overlijden van de 1-jarige Milow uit Westrozebeke. De ouders denken dat het jongetje is gestorven als gevolg van de vaccinaties die hij twee dagen voor zijn dood kreeg.

vaccinatie-milow

“Aanvankelijk werd gedacht aan wiegendood,” aldus oma Lieve. “Maar een arts zei later dat Milow niet is gestorven aan wiegendood, maar aan de gevolgen van een griepinfectie met koortsstuipen.”

Twee dagen voor zijn dood kreeg Milow bij Kind en Gezin, een agentschap van de Vlaamse overheid, twee inentingen. De ouders en de oma vermoeden dat de prikken de doodsoorzaak zijn.
‘Zo’n cocktail is heel veel’

“We hebben onze twijfels over de manier waarop de vaccinaties werden toegediend,” zei vader Kenzy Vangheluwe (20). “In vijf minuten tijd werden twee spuiten met in totaal zeven vaccins gegevens. Zo’n cocktail is heel veel. Niet ieder kind kan zoiets aan. De ochtend na de spuitjes had Milow ineens koorts. De dag daarna leek het te verbeteren, maar ’s middags is hij overleden.”

De ouders weten na meer dan een maand na de dood van hun 15 maanden oude peuter nog altijd niet wat de doodsoorzaak is. “We worden van het kastje naar de muur gestuurd,” aldus Kenzy. “Zo kunnen we de dood van Milow geen plaats geven.”
‘Dit is geen op zichzelf staand geval’

Woordvoerder van het parket Johan Lescrauwaet reageerde: “Een onderzoek vergt nu eenmaal tijd. Er is niet alleen de autopsie, maar ook een toxicologisch onderzoek.”

“We zeggen niet dat het onmogelijk is, maar er is nog nooit een peuter overleden na het toedienen van een combinatievaccin,” zei woordvoerster van Kind en Gezin Leen Du Bois.

Oma Lieve heeft intussen een Facebookgroep aangemaakt voor ouders met soortgelijke ervaringen. “Al drie mensen hebben contact opgenomen met de boodschap dat zij na een vaccinatie hetzelfde meemaakten,” zei ze. “Dit is geen op zichzelf staand geval.”


Het kan maar niet genoeg in het nieuws komen; we worden ziek gemaakt en vermoord door de vaccinaties!

Eindelijk een ander met lef. Alles is een gevolg van verveling en ziekelijk gedrag. Als de mens simpel zou leven en gaan voor het geheel waren er deze ziekelijke mensen niet. Want hoe dan ook, het is en blijft een kronkel in de hersenen en om aandacht schreeuwen.

Deze schrijver heeft het ook door en we zijn weer ongeveer 150 jaren terug toen dit ook allemaal gaande was en zaken instortten als een plumpudding. Er zijn vele geesteszieke mensen en dat ten gevolge van al deze afscheidingen en niet meer weten of je een mannetje of vrouwtje bent. De walgelijke wereld is weer terug en de bom zal eerdaags zeker barsten en dan weet iedereen weer welk geslacht hij heeft.

View

Hoeveel bewijs moeten we nog hebben. Dagelijks gaan er kinderen dood aan dit gif spuiten, praten we nog niet over de kinderen die blijvend schade oplopen. Wat een wereld waar we dus onze kinderen bewust dood spuiten of voor hun leven ongelukkig! Dat omdat men blindelings het systeem volgt en gelooft. Wanneer worden de mensen wakker?

Vaccinaties

 

 

 

 

 


 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.