Banner Watamula

AA   AA  
       
 

MAART 2016 16/31

   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

March 31at 05:16am

Geheime stukken van het Kabinet der Koning(in)

Public

Op de pagina "leugens OM" (klik hier) staat een volgend stukje "De klokkenluider die Nova heeft getipt over de geheime stukken van het Kabinet der Koningin, blijkt Robert Coleman, sinds 2001 werkzaam als beveiligingsambtenaar op het ministerie van Algemene Zaken."

Nu gaat het even over de woorden "geheime stukken van het Kabinet der Koningin", want dat bevestigt nogmaals een ingezonden stuk en wat ik later in mijn boeken over heb dat lokaal bij het kabinet van de gouverneur een kamer is waar dagelijks alles wat hier gaande is op de eilanden in code doorgebriefd wordt naar het kabinet van de koning! Met eigen ogen heb ik deze mappen gezien toen ik op bezoek was bij de toenmalige directeur van het kabinet van de gouverneur hier op het eiland Curaçao. Je gaat de trap op recht voor je en na de 2de trap is er een kamer links waar alles gecodeerd binnen komt en verstuurd wordt. Deze kamer stond open toen ik die bewuste morgen daar was en zag ik mensen druk doende de berichten van die morgen te ontcijferen. Zo werd het me uitgelegd door de toenmalige directeur, waar net op dat moment enkele van deze documenten op zijn bureau gelegd werd. "Dit krijgen we elke dag en elke dag sturen wij de informatie die wij krijgen over de politieke en gangbare zaken op dit eiland". Hij vervolgde, "het mooie van deze job is is dat lokaal alles gemeld moet worden bij de gouverneur en zo weten we precies wat er gaande is. Dan praten we nog niet over de meldingen die binnen komen vanuit achter de schermen". Op de vraag wat Nederland er mee deed kreeg ik een vaag antwoord want het bleek pas later dat niet Nederland deze informatie kreeg zoals heer Donner liet vallen maar het kabinet van de Koning. Hij liet toen weten "Nee, de veiligheidsdienst Nederland en politiek Nederland mogen deze informatie niet inzien. Pas als het van het kabinet van de koning komt dan pas mogen wij er mee werken".

We weten allemaal dat Nederland dagelijks zaken bespioneert en gebruikt met voorkennis. Frappant was, dat het toen ging over de vele miljoenen die de toenmalige premier Maria Liberia Peeters had gesluisd naar Amerika en dat de directeur me vertelde "John, gaan we dat aanpakken, kunnen we de gehele politiek naar huis sturen en Nederland kan hier niet zijn eigen mensen voor in de plaats zetten". "Zo waren er ook de meldingen van vele politici en duistere geldstromen zoals bij Hueck, Komproe, Wathy, Wilsoe en onder andere Godeth" vervolge hij.

Het is duidelijk dat Nederland van alles op de hoogte is en Nederland zo het gas af kon dwingen in de 10-10 besprekingen. Venezuela heeft namelijk als deal via Ansary (Parman Group) samen met Tromp en Ys dat de olie voor hen is. En zo komen meer en meer de waarheden naar buiten, en door deze klokkenluider die naar buiten bracht dat inderdaad geheime stukken bij het kabinet van de koning binnen komen dat samen met de uitspraken van de directeur van de gouverneur, valt alles in elkaar en komen zo meer en meer zaken naar buiten.

De bittere waarheid gaan we pas zien als de eerste drup olie of gas naar boven komt en dan is weer een melding van 7 jaren oud, bevestigd geworden.

John H Baselmans-Oracle

Kaninet Koning

 

March 31at 05:11am

Where is Christianity standing for?

Christianity

 

March 31at 05:08am

Verbazing alom: rechter Den Haag trekt mes tijdens zitting

Aanwezigen bij een moordzaak in de Haagse rechtbank stonden vrijdag perplex toen de rechter tijdens een ondervraging zijn Zwitserse zakmes tevoorschijn haalde.

Het feit dat een rechter al een zakmes bij zich draagt, helpt de verdediging enorm. De voorbedachte rade die door justitie is gesuggereerd, gaat daarmee wel van tafel.

Advocaat Yehudi Moszkowicz
Verdachte Martin K. zou volgens Justitie vorig jaar een 53-jarige vrouw met een 'Rambo-mes' om het leven hebben gebracht. De Hagenaar ontkent dit. Volgens hem is de vrouw 'heel ongelukkig gevallen' in een klein knipmes dat hij net had uitgeklapt.

Toen hij tijdens de zitting nogal moeite had het formaat van het mes te beschrijven, wilde de rechter hem kennelijk een handje helpen. ,,Was het zoiets?'' vroeg de rechter, terwijl hij zijn eigen rode zakmes tevoorschijn toverde. ,,Ja zoiets,'' stamelde de verbouwereerde verdachte.

De advocaat van de verdachte, Yehudi Moszkowicz, schoot in de lach bij het voorval. ,,Zoiets verwacht je niet in rechtszaal.'' Toch is Moskowicz blij met de actie. ,,Het feit dat een rechter al een zakmes bij zich draagt, helpt de verdediging enorm. De voorbedachte rade die door justitie is gesuggereerd, gaat daarmee wel van tafel.''

Appeltje schillen
Volgens hem mogen er wel vaker attributen worden getoond tijdens zittingen. ,,Het draagt bij waarheidsvinding. In de Verenigde Staten doen ze dit al veel langer. Hier in Nederland moeten we het nog vaak doen met een fotootje. Dat is lang niet altijd even duidelijk.''

Hoewel bezoekers van de rechtbank bij binnenkomst grondig worden gecontroleerd op mogelijk wapenbezit, geldt dit niet voor rechters. Volgens een woordvoerder van de rechtbank gebruikt de bewuste rechter zijn zakmes met name 'om bij de lunch een appeltje te schillen'.

,,Volgens onze huisregels is dat geen probleem. Tijdens de zitting van vrijdagmiddag wilde de rechter duiding geven aan het geheel. Het zakmes werd gebruikt voor waarheidsvinding.'' Justitie eiste tijdens de zitting 14 jaar cel tegen Martin K. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Bron: AD nederland

 

March 31at 05:06am


Martelingen in Nederlandse gevangenissen

Gevangenismisdadigers
Wanbeleid in de Heerhugowaardse gevangenis Zuyder Bos:
Ontsnappingen, drugshandel door cipiers, drugsgebruik, moord, schurft, diefstal van advocatenpost, martelingen. En dat zijn geen incidenten. Het kan en gebeurt daar namelijk allemaal.
Op dit moment vinden er weer eens een marteling plaats van de politieke gevangene Baybasin.

Voor gehele artikel en documenten klik hier

Gevangenis

 

March 31at 05:03am

What is really behind the freemasons?


A 90th Degree Mason - Whistle Blower

Whistle Blower

Click here for video Freemasons

 

March 30at 05:12am

Oplichting in de lokale olie en benzine handel op Curaçao

Public

Ja, olie is maar een glad goedje wat overal tussendoor kruipt en moeilijk te pakken is. Nu hebben we een plaatselijke compagnie die Curoil heet en alles wat rond olie en benzine regelt op deze eilanden.

We weten ook dat er vreselijk gesjoemeld wordt met benzine in zowel de kwaliteit als de prijs. Het is al heel wat jaren geleden dat er een heer Wedervoort onderzoek liet doen over de kwaliteit van deze benzine. Uit deze resultaten bleek dat het werkelijk troep is wat Curoil levert. Dat verklaarde voor hem toen ook waarom er zoveel problemen waren met de nieuwere wagenmodellen en het goed afstellen van deze wagens. Als autocoureur heeft hij toen vele lokale publicaties gedaan over de slechte kwaliteit van de toen nog twee benzine producten die we hadden. Op een gegeven moment liep het zo hoog op dat heer Wedervoort nog meer bewijzen vrij liet over deze producten. Omdat deze man nog actief was in de autosport was hij blijkbaar een gemakkelijke prooi. Want wat gebeurde er? Hij kreeg een ongeluk op de dragstrip en overleed aan zijn verwondingen. Alles was perfect want een lastig iemand die de vuile was van de olie industrie naar buiten bracht, was op die manier opgeruimd. Het was geen ongeluk maar regelrechte moord op deze man omdat hij te veel bewijzen had hoe deze wereld in elkaar zat. Wat ook later bleek, want niemand, noch familie noch buitenstaander pakte deze zaak weer op en zijn strijd bleek voor niets geweest te zijn.

Later was er op dit eiland een man genaamd Brekelmans die heel zijn leven handelde in chemische producten en waaronder ook olie en benzine. Wonend op dit eiland als gepensioneerde merkte hij dat er een zeer slechte kwaliteit benzine was. Hij contacteerde zijn oude leveranciers en hij vond er een die benzine en olieproducten kon leveren tegen zeer goede prijzen voor zowel de groothandel als de detailhandel. Deze heer Brekelmans nam contact op met de lokale leverancier en kreeg nee op zijn aanbod. Wat deze man ook probeerde het lukte hem niet om de goede benzine op de markt te brengen. Ondertussen was hij bezig om via andere wegen de betere en goedkopere benzine hier op het eiland te krijgen maar de tegenwerking was enorm. Plotsklaps hoorde zijn zonen, wonend in het buitenland, niets meer van vader en kwamen snel naar Curaçao om te kijken wat er met pa aan de hand was. Pa lag dood in zijn huis. Er was, wat later bleek, enkele zeer gevoelige informatie verdwenen zo ook zijn laptop waar alles opgeslagen stond over de benzine van Curaçao en de eventuele nieuwe handel. Het was een ware chaos wat er toen verder gebeurde.

De zonen deden aangifte maar wat bleek, het huis wat pa huurde was van een politieagent en deze had al zelf wat zaken toe geëigend. Aangiftes werden niet uitgezocht en op een nacht toen deze zonen sliepen in het huis werd er wederom ingebroken en werden deze jongens "onder handen genomen". Ook dit maal was het niet de politie die de burger beschermde. Nee, erger nog de politie vertelde hen beter het eiland te verlaten omdat ze niet veilig waren op dit eiland. Om de laptop en de papieren terug te vorderen, die blijkbaar bij de politie waren, werd ook niet ingewilligd en enkele dagen daarna was de situatie zo erg dat de zonen moesten vluchten.

Twee gevallen van moord en dat omdat er naar buiten is gekomen dat er een ware oplichting bezig is in de lokale olie en benzine handel. En dat beschermd door de overheid en hun justitieel apparaat. Twee mensen die de dood gevonden hebben omdat zij de bewijzen hadden van deze oplichting en al deze bewijzen zijn verdwenen en de slechte kwaliteit benzine is blijven bestaan.

Wie gaat dit verder aanpakken? Zal deze de derde, vierde of meerdere zijn die vermoord gaan worden? Het is duidelijk bewezen dat er iets vreselijk mis is in deze handel en dan praten we nog niet over de miljoenen die verkregen worden om rotzooi lokaal op de markt te brengen onder astronomische lokale prijzen. Wie gaat nummer 3 worden die dat aan gaat pakken?

John H Baselmans-Oracle

Curoil

 

March 30at 05:09am

De 'leugens' van het OM

Hij schrijft het ene na het andere boek over gerechtelijke dwalingen. Na Lucia de B. en de Deventer moordzaak heeft emeritus hoogleraar Ton Derksen zich nu gestort op de zaak-Baybasin. ‘Het is een schande.’

In de familie van Ton Derksen doet een verhaal over hem de ronde. Toen Ton een kleine jongen was, raakte hij in de trein in gesprek met een medepassagier die tegen hem zei: ‘Zie je dat? De zon gaat onder.’ De man wees naar buiten, waar duidelijk zichtbaar de dag ten einde kwam. Toen antwoordde Ton: ‘Nee hoor, de zon gaat niet onder. De aarde draait om zijn as en nu kan de zon onze kant van de planeet niet meer beschijnen.’

Ton Derksen moet hartelijk lachen om de anekdote. Hij is het voorval vergeten, het is zijn drie jaar jongere broer Bram die het heeft verteld ter voorbereiding op dit interview. Maar Derksen gelooft het graag: ‘Als kind heb ik een leerboek van mijn vader over de aarde en de zon gelezen. Dat vond ik heel interessant.’ Hij vraagt aan zijn vrouw Henny: ‘Ken jij dit verhaal?’ Nee, Henny kent het ook niet, maar ze vindt het goed bij hem passen. Zo is Ton, altijd die andere blik op zaken waar de meeste mensen niet over nadenken.

De zon gaat onder, zou u dat als een leugen betitelen?

Lees gehele artikel: Klik hier

OM nederland

 


March 30at 05:06am

Forget the New World Order, Here’s Who Really Runs the World

For decades, extreme ideologies on both the left and the right have clashed over the conspiratorial concept of a shadowy secret government pulling the strings on the world’s heads of state and captains of industry.

new-world-order-deep-state

The phrase New World Order is largely derided as a sophomoric conspiracy theory entertained by minds that lack the sophistication necessary to understand the nuances of geopolitics. But it turns out the core idea — one of deep and overarching collusion between Wall Street and government with a globalist agenda — is operational in what a number of insiders call the “Deep State.”

In the past couple of years, the term has gained traction across a wide swath of ideologies. Former Republican congressional aide Mike Lofgren says it is the nexus of Wall Street and the national security state — a relationship where elected and unelected figures join forces to consolidate power and serve vested interests. Calling it “the big story of our time,” Lofgren says the deep state represents the failure of our visible constitutional government and the cross-fertilization of corporatism with the globalist war on terror.

“It is a hybrid of national security and law enforcement agencies: the Department of Defense, the Department of State, the Department of Homeland Security, the Central Intelligence Agency and the Justice Department. I also include the Department of the Treasury because of its jurisdiction over financial flows, its enforcement of international sanctions and its organic symbiosis with Wall Street,” he explained.

Even parts of the judiciary, namely the Foreign Intelligence Surveillance Court, belong to the deep state.
How does the deep state operate?

A complex web of revolving doors between the military-industrial-complex, Wall Street, and Silicon Valley consolidates the interests of defense contracts, banksters, military actions, and both foreign and domestic surveillance intelligence.

According to Mike Lofgren and many other insiders, this is not a conspiracy theory. The deep state hides in plain sight and goes far beyond the military-industrial complex President Dwight D. Eisenhower warned about in his farewell speech over fifty years ago.

While most citizens are at least passively aware of the surveillance state and collusion between the government and the corporate heads of Wall Street, few people are aware of how much the intelligence functions of the government have been outsourced to privatized groups that are not subject to oversight or accountability. According to Lofgren, 70% of our intelligence budget goes to contractors.

Moreover, while Wall Street and the federal government suck money out of the economy, relegating tens of millions of people to food stamps and incarcerating more people than China — a totalitarian state with four times more people than us — the deep state has, since 9/11, built the equivalent of three Pentagons, a bloated state apparatus that keeps defense contractors, intelligence contractors, and privatized non-accountable citizens marching in stride.

After years of serving in Congress, Lofgren’s moment of truth regarding this matter came in 2001. He observed the government appropriating an enormous amount of money that was ostensibly meant to go to Afghanistan but instead went to the Persian Gulf region. This, he says, “disenchanted” him from the groupthink, which, he says, keeps all of Washington’s minions in lockstep.

Groupthink — an unconscious assimilation of the views of your superiors and peers — also works to keep Silicon Valley funneling technology and information into the federal surveillance state. Lofgren believes the NSA and CIA could not do what they do without Silicon Valley. It has developed a de facto partnership with NSA surveillance activities, as facilitated by a FISA court order.

Now, Lofgren notes, these CEOs want to complain about foreign market share and the damage this collusion has wrought on both the domestic and international reputation of their brands. Under the pretense of pseudo-libertarianism, they helmed a commercial tech sector that is every bit as intrusive as the NSA. Meanwhile, rigging of the DMCA intellectual property laws — so that the government can imprison and fine citizens who jailbreak devices — behooves Wall Street. It’s no surprise that the government has upheld the draconian legislation for the 15 years.

It is also unsurprising that the growth of the corporatocracy aids the deep state. The revolving door between government and Wall Street money allows top firms to offer premium jobs to senior government officials and military yes-men. This, says Philip Giraldi, a former counter-terrorism specialist and military intelligence officer for the CIA, explains how the Clintons left the White House nearly broke but soon amassed $100 million. It also explains how former general and CIA Director David Petraeus, who has no experience in finance, became a partner at the KKR private equity firm, and how former Acting CIA Director Michael Morell became Senior Counselor at Beacon Global Strategies.

Wall Street is the ultimate foundation for the deep state because the incredible amount of money it generates can provide these cushy jobs to those in the government after they retire. Nepotism reigns supreme as the revolving door between Wall Street and government facilitates a great deal of our domestic strife:

“Bank bailouts, tax breaks, and resistance to legislation that would regulate Wall Street, political donors, and lobbyists. The senior government officials, ex-generals, and high level intelligence operatives who participate find themselves with multi-million dollar homes in which to spend their retirement years, cushioned by a tidy pile of investments,” said Giraldi.
How did the deep state come to be?

Some say it is the evolutionary hybrid offspring of the military-industrial complex while others say it came into being with the Federal Reserve Act, even before the First World War. At this time, Woodrow Wilson remarked,

“We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated governments in the civilized world, no longer a government by conviction and the vote of the majority, but a government by the opinion and duress of a small group of dominant men.”

This quasi-secret cabal pulling the strings in Washington and much of America’s foreign policy is maintained by a corporatist ideology that thrives on deregulation, outsourcing, deindustrialization, and financialization. American exceptionalism, or the great “Washington Consensus,” yields perpetual war and economic imperialism abroad while consolidating the interests of the oligarchy here at home.

Mike Lofgren says this government within a government operates off tax dollars but is not constrained by the constitution, nor are its machinations derailed by political shifts in the White House. In this world — where the deep state functions with impunity — it doesn’t matter who is president so long as he or she perpetuates the war on terror, which serves this interconnected web of corporate special interests and disingenuous geopolitical objectives.

“As long as appropriations bills get passed on time, promotion lists get confirmed, black (i.e., secret) budgets get rubber stamped, special tax subsidies for certain corporations are approved without controversy, as long as too many awkward questions are not asked, the gears of the hybrid state will mesh noiselessly,” according to Mike Lofgren in an interview with Bill Moyers.

Interestingly, according to Philip Giraldi, the ever-militaristic Turkey has its own deep state, which uses overt criminality to keep the money flowing. By comparison, the U.S. deep state relies on a symbiotic relationship between banksters, lobbyists, and defense contractors, a mutant hybrid that also owns the Fourth Estate and Washington think tanks.
Is there hope for the future?

Perhaps. At present, discord and unrest continues to build. Various groups, establishments, organizations, and portions of the populace from all corners of the political spectrum, including Silicon Valley, Occupy, the Tea Party, Anonymous, WikiLeaks, anarchists and libertarians from both the left and right, the Electronic Frontier Foundation, and whistleblowers like Edward Snowden and others are beginning to vigorously question and reject the labyrinth of power wielded by the deep state.

Can these groups — can we, the people — overcome the divide and conquer tactics used to quell dissent? The future of freedom may depend on it.


Lofgren


March 30at 05:02am

Dozens of mothers and children are among 52 killed after a suicide bomber targeted Christians celebrating Easter in a park in Pakistan

More than 150 people injured in the attack in the centre of Lahore today
No terrorist group has yet claimed responsibility for the attack on the park
City is the heart of Prime Minister Nawaz Sharif's political base of Punjab
Punjab launched an ongoing war against Taliban insurgents in the state

Suicide bombers have killed 56 people and injured more than 150 people in an attack aimed at Christians in a park in Pakistan.

The blast occurred in the parking area of Gulshan-e-Iqbal Park, a few metres away from children's swings. Around 150 people were injured in the explosion, officials said.

Authorities have so far confirmed the deaths of 56 people, mostly women and children, at the public park in Lahore, striking at the heart of Prime Minister Nawaz Sharif's political base of Punjab.

The blast occurred in the parking area of Gulshan-e-Iqbal Park, a few metres away from children's swings. Around 150 people were injured in the explosion, officials said

Pakistani rescuers use a stretcher to lift a body from a bomb blast site in Lahore which targeted Christians

There was no immediate claim of responsibility for the blast but the country is plagued with Taliban insurgents

No terrorist groups have yet claimed responsibility for the blast.

But Pakistan, a nuclear-armed nation of 190 million people, is plagued by a Taliban insurgency, criminal gangs and sectarian violence. Punjab is its biggest and wealthiest province.

Eyewitnesses said they saw body parts strewn across the parking lot once the dust had settled after the blast.

The park had been particularly busy on Sunday evening due to the Easter holiday weekend.

Salman Rafique, a health adviser for the Punjab provincial government, put the death toll at least 52 people.

'Most of the dead and injured are women and children,' said Mustansar Feroz, police superintendent for the area in which the park is located.

Media footage showed children and women crying and screaming and rescue officials, police and bystanders carrying injured people to ambulances and private cars.

In 2014, Pakistan launched an offensive against Taliban and affiliated jihadist fighters in North Waziristan, seeking to deprive them of safe havens from which to launch attacks in both Pakistan and Afghanistan.

Punjab has traditionally been more peaceful than other parts of Pakistan. Sharif's opponents have accused him of tolerating militancy in return for peace in his province, a charge he strongly denies.

Last year, a bomb killed a popular Pakistani provincial minister and at least eight others when it destroyed the minister's home in Punjab

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3511528/Dozens-mothers-children-52-killed-suicide-bomber-targeted-Christians-celebrating-Easter-park-Pakistan.html#ixzz447eoQGva

Pakistan

 

March 29at 05:17am

Public

Wie zijn de ware terroristen?

Ben even snel wat gaan Googleën en kwam al op wat namen terecht

Abu Sayyaf
Al-Shabaab
Ansar al-Islam (AAI)
Ansar Dine
Asbat al-Ansar
Ansaru
Al Aqsa International Foundation
Al Aqsa Martyrs’ Brigades
Al Aqsa Nederland
Al Gama’a al Islamiyya (GI)
Al Qa’ida
Al Qa’ida in Irak (AQ-I)
Al Qa’ida in the Islamic Maghreb (AQIM)
Al Qa’ida op het Arabisch Schiereiland (AQAS)
Ansar Al Islam
Autodefensas Unidas de Colombia (AUC)
Boko Haram
Devrimci Halk Kurtulus Partisi/Cephe (DHKP/C)
Egyptische Islamitische Jihad (EIJ)
Ejército de Liberacion Nacional (ELN)
Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia (FARC)
Gerakan Mujahideeën Islam Pattani (GIMP)
Gama'a al-Islamiyya
Great Eastern Islamic Raiders' Front (IBDA-C)
Groupe Islamique Armée (GIA)
Groupe Islamique Combattant Marocain (GICM)
Groupe Islamique Combattant Tunesien (GICT)
Groupe Salafiste pour la Prédication et le Combat
Hamas
Harakat ul-Mujahidin (HUM)
Hezb-ul-Mujahedeen (HM)
Hezbollah
Islami Büyük Dogu Akincilar – Cephesi (IBDA-C)
Islamitische Jihad (PIJ)
Islamic Movement of Uzbekistan (IMU)
Islamitische Staat (ISIS/ISIL)
Jabhat Al-Nusra
Jaish-e-Mohammed (JeM)
Jemaah Islamiyah (JI)
Lashkar-e-Tayyiba (LeT)
Liberation Tigers of Tamil Eelam (LTTE)
Libische Islamitische Gevechtsgroep of Al-Jama'a al-Islamiyyah al-Muqatilah bi-Libya
Moro Islamic Liberation Front
Revolutionair Nationaal Front of Barisan Revelusi Nasional (BRN)
Palestinian Islamic Jihad (PIJ)
Partiya Karkerên Kurdistan (PKK)
Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP)
Popular Front for the Liberation of Palestine – General Command (PFLP-GC)
Sendero Luminoso
Takfir wal Hijra
Teyrebazen Azadiya Kurdistan (TAK)

Namen die de wereld rond gaan als zijnde veelal zware terroristische groepen. Mensen die niet leven volgens de regels die een verziekte cultuur heeft geschreven. Deze mensen worden beschreven als zijnde beesten en als ziekelijke geesten, de keerzijde zijn van een menselijk ras.

Maar als ik dit zo hier neer zet, schiet me te binnen dat er een tweede zijde is aan alles. Even verder kijkend zien we dat het veelal om groepen gaat die veranderingen willen. Groepen die een andere zienswijze hebben en groepen die er tussen zitten die juist de rotte appels van het verziekt systeem willen aanpakken. Helaas denken deze groepen dat je met geweld zaken kan oplossen. En zelfs extreme groepen koppelen daaraan vast dat er mensen gemarteld, verkracht en vernederd of uitgemoord moeten worden. Bij de laatst genoemde komen we op die groepen die zwaar gehersenspoeld zijn door of een geloof of door juist het systeem. Personen die geen uitweg meer zien als alleen verderf omdat hun geloof in een of ander persoon of groep zo geschaad is dat ze geen ander weg meer weten. Men denkt dan door uitroeiing zaken op te kunnen lossen. Bevalt een volksgroep jou niet dan roeien we hem uit! Dat zien we door onze hele geschiedenis als een rode lijn alsmaar terugkomen. Zijn het niet de Joden die het moeten ontgelden dan zijn het wel groepen van een ander geloof, politieke partij of zelfs een ras.

Wat zien we bij deze groepen nog meer?

Wat op valt is hun angst, de angst voor de andere zijde, het onbekende of de angst voor hun tegenstander. Dat maakt dat zij aan het moorden slaan en zo proberen hun angsten te bedwingen en af te reageren. Het zijn stuk voor stuk een zielig hoopje ellende die hun eigen verstandelijk onvermogen en angsten proberen te verbergen door andere te overbluffen of uit te moorden. Doch er is nog een andere groep die momenteel veel groter is dan dat ik tot nu toe beschreven heb. En dat zijn de terroristen in een pak en een stropdas die in de huidige wereld hun leven leiden als zijnde een "wel opgevoede burger" maar aan de keerzijde de ware terrorist is van ons huidig systeem! Men ziet wel eens stukken over welgestelde personen in onze gemeenschap die een gespleten persoonlijkheid hebben. Aan de ene kant zijn ze de goedheid zelve en bezitten ze een fortuin en aan de andere kant worden deze mensen neergezet als zijnde satan met vele duivelse activiteiten. In werkelijkheid is het zo dat het gaat over inderdaad gespleten persoonlijkheden die veelal ook in een zelfde club zich voortbewegen. Vele kennen die als zijnde de freemasons. Maar in werkelijkheid zijn ze via die club zo gehersenspoeld dat ze geloven in hun goedheid. Iets wat we zien bij bijvoorbeeld koning Alexander maar ook Queen Elisabeth en hun club om hen heen, die zich allemaal voordoen als welbegrijpende personen en mee leven in de ellende die er nu heerst op de wereld.

Maar hun keerzijde is dat ZIJ de zwaarste terroristische groep zijn van de gehele wereld! Zij sturen veel van bovengenoemde terroristische groepen de nodige informatie, materiaal en geld toe om deze groepen zich als beesten te laten gedragen. Zelf blijven ze ver buiten schot in hun over beschermde wereld. Door deze angst, die gekweekt wordt, is de burger afgeleid van wat er werkelijk gaande is. De wereld staat alsmaar op zijn kop als er in Amerika of Europa er 15 tot 20 onschuldige mensen worden afgemaakt! De kranten puilen uit en de TV, totale media, laat niets anders zien. Dat terwijl er op diverse andere continenten er wekelijks honderden let wel soms duizenden onschuldige mensen worden vermoord, verkracht en afgemaakt als beesten. Hier horen we niets van en mogen we ook niets van horen! Door alle aandacht te vestigen op 15 "eigen" mensen kan men heel subtiel doorgaan met moorden rond de rest van de wereld.

Deze adelen oftewel elite en hun clubje, wat de lijn heeft tot het Vatikaan, zorgen dat er vele onschuldige mensen alsmaar vermoord worden. Precies zoals deze groep het beschreven heeft en wekelijks alsmaar in hun hoofden drammen via hun ritualen. Slaafs volgend en geloven dat dat de ware weg is. De afleidingen die we krijgen te horen en te zien vanuit wereldleiders en het Vatikaan maken dat we het plaatje niet meer zien en ons vastklampen aan een ziekelijke berichtgeving die niets anders doet dan terroristische groepen, die gesteund worden door de elite, te moeten geloven. Het plan lukt geweldig want de wereldbevolking zeker in Europa en Amerika is bang en gelooft dat ook zij vermoord worden door een van de bovengenoemde terroristische groepen. En zo is het mogelijk om zeker 2 continenten totaal in de ban te krijgen onder het mom dat een persoon gekoppeld aan de Islam bij voorbaat een terrorist is. Dit hebben we in de geschiedenis al meerdere malen kunnen lezen al werd toen de Islam ingevuld als zijnde RK of Jood enzovoorts.

Wanneer gaat de mens weer denken en alle zaken eens simpel op een rijtje zetten? Wanneer gaat de mensheid inzien dat de ware terroristen in het gehele menselijk bestaan de elite zijn, gekoppeld aan de freemasons-Illuminatie?

Zolang als we dat niet willen zien, en dus toe laten, is de burger een speelbal van de elite en zal er blijven gemoord worden, via hun terroristen. Zolang wij als burgers niet in gaan zien dat onze ware terroristen die mensen zijn in een pak en stropdas of weelderige gewade, zijn we gedoemd te bloeden en te sterven voor deze elite.

John H Baselmans-Oracle

John Baselmans

 

March 29at 05:14am

GOEDE DOELEN ALS GELDMACHINES

Over de ‘zee’ van goede doelen waarin we kennelijk zo sterk moeten geloven is veel kritiek ontstaan. Fraudes, tonnen aan salarissen, disproportionele overheadkosten, vertrekpremies, grote lease-auto’s, panden op A-locaties, directe loyaliteit aan dictators, vrijwel de helft of meer van het vermogen belegd
en daarbij ook nog eens in uiterst controversiële zaken zoals clusterbommen, landmijnenproducten (onderzoek Zembla), zwaar vervuilende mijnbouw, tabak, kinderarbeid, en ga zo maar door.

Sindsdien zien we nóg pregnantere ‘salvo’s’ in reclameblokken, met continu nieuwe namen en ‘merken’. Er moet en zal véél geld ingezameld worden hoe dan ook, lijkt het. Sommige nemen de helft van ‘commercial breaks’. Gaat het geld naar de zgn. goede doelen, en hebben ze überhaupt positief effect?

Inmiddels moeten financiële jaarverslagen en salarissen gepubliceerd worden, maar zijn we dan klaar?
Bekende goede doelen worden hier doorgelicht. Schokkende bevindingen… erger dan voor te stellen…
3FM Serious Request

Lees gehele artikel: Klik hier

Fraude goede doelen

 

March 29at 05:08am

50,000 Orthodox Jews SHUT DOWN 10 Blocks of NYC on Sunday, 03/20/16

PROTESTING AGAINST ISRAEL AND THE ZIONISTS!!! WHERE WAS THE MAINSTREAM MEDIA NEWS??

Answer: They don't report real events, only fake crap they make up and want you to believe. Only residents of NYC taking cell phone photos made it out to the internet, no mainstream media coverage

Zionism

 

March 29at 05:04am

De mens heeft in Nederland geen toegang tot rechtspraak.

De toegang tot rechtspraak voor de mens wordt in Nederland onmogelijk gemaakt, omdat de rechtbank alleen toegang geeft aan de ‘Natuurlijk Persoon’. De Natuurlijk Persoon is een fictieve constructie van de Staat, een juridische entiteit die ieder mens krijgt toegewezen zodra zijn ouders hem of haar hebben aangemeld bij het bevolkingsregister.

Wij zijn echter geen Natuurlijke Persoon. Wij zijn mensen van vlees en bloed. Als Natuurlijk Persoon heb je allemaal privileges en plichten. Ze schenden onze rechten als mens systematisch. Als je je dus in de rechtbank meldt als mens en je recht baseert op de mensenrechten, dan kom je erachter de rechter deze aan zijn laars lapt. De rechtbank zegt ronduit dat deze niet van toepassing zijn op jou! Je hebt je rechten als mens onder voorwaarden! Rechten onder voorwaarden zijn privileges, die jou worden verleend.

Bestudeer de zaken die het Volkstribunaal voert met de Staat.

http://volkstribunaal.net/

Blind

 

March 29at 05:01am

BREAKING: The UN Has Officially Declared The Beginning Of World War III

The chairman of the Security Councils of the United Nations, Raimonda Murmokaite, officially declared from New York on Wednesday that after World War II ended, several countries have declared against the forces called itself Islamic State or ISIS.

An association of countries was held includes: The U.S, Russia, Germany, France, Iran and Iraq. All member had agreement together to destroy ISIS after they attacked France and Lebanon.
According to the Security Councils of the UN, the war which involves five countries or more is considered a World War.

Similarly, the president of Security Councils of the UN announced that ISIS will be attacked in next hours and will not stop until Supreme Commander of ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, surrenders.

The president of the U.S Barack Obama spoke at that this force ( ISIS) is “ the face of evils”. He said that he felt pressured by criticism that he didn’t act enough to beat them, specially after the attack at Paris recently.

War3


March 28at 05:17am

Public 1

Laat even je hersens werken

We zien dat er vele zogenaamde "terroristische" aanslagen zijn. Veelal op plaatsen waar hooguit enkele tientallen dodelijke slachtoffers zijn. Ook weet men al zeer snel wie de bomdragers zijn wat ook een opmerkelijk gegeven is.

Dan kom je op het punt zoals een ware terrorist zou denken en dat is: Als je werkelijk schade wil toebrengen dan doe je dat waar een grote mensenmassa is (zoals nu bv Syrië). Je neemt een plaats waar vele mensen zijn en je zet explosieven die op afstand te ontsteken zijn, of wat in sommige gevallen ook werkt een persoon totaal gehersenspoeld met zoveel explosieven dat deze een groot bereik heeft in de menigte.

Wat zien we bijvoorbeeld in Parijs, Brussel en vele westerse plaatsen? We zien daar dat voor de staat bekende mensen die als robotten naar een plaats gaan waar enkele mensen zijn en dan wordt de persoon met springstof de lucht in geblazen. Wat je ook telkens hoort is dat er enkele bommen niet af zijn gegaan en die personen worden dan of opgepakt voordat ze een woord kunnen zeggen of ze worden doodgeschoten. Men is duidelijk bang dat deze persoon gaat praten wie er werkelijk achter die bomaanslagen zitten! Deze zogenaamde terroristen zijn personen die simpel voor een blok gezet worden om deze actie uit te voeren. Sowieso ze worden toch vermoord of gemarteld tot hun lichaam het op geeft. Keuze is er niet en dat ziet men alsmaar in de vele aanslagen die er nu zijn.

Wil men werkelijk een succesvolle terrorist zijn dan zoek je de grote evenementen op en dan blaas je een stadion op en daar heb je geen zogenaamde volgens veel mensen "Islam geloofsgekken" voor nodig. Het alles is om de Islam in discredit te brengen en zo haat te verspreiden. Het heeft niets te maken met het in naam van Allah vergeldingsacties uit te voeren. Dat is de meest domme reden die er momenteel door Amerika en hun bondgenoten naar buiten komt. En dat bewijst dat de ware terroristen niet in Amerika en Europa rondhangen maar elders op de wereld. Zij zijn elders bezig en dat met veel succes gezien de vele doden onder de burgers in de diverse landen. De zogenaamde terroristen die wij hier zien zijn simpele figuren die onder druk van Amerika en hun bondgenoten angst en haat zaaien dat om de bekende reden die zij voor hebben met ons burgers.

De controle over elke individu dag in dag uit.

John H Baselmans-Oracle

John Baselmans

 

March 28at 05:11am

Public 2

Geen vrij meer voor speciale dagen in welk geloof dan ook

Het is toch om de zotte dat een compleet land, zelfs hele continenten lam gelegd worden door de vele geloven die er bestaan op deze wereld. We zien dan dat er dagen niets gedaan wordt en dat men ook niets doet aan het geloof.
Kijk ik even op ons eilandje Curaçao waar nu met Pasen er mensen zijn die 5 dagen niets anders doen als zuipen en hangen aan een baai omdat het Pasen is! Wil je gebruik maken van de goede vrijdag en wil je gebruik maken van 1ste en 2de paasdag doe het dan zoals het katholieke geloof het je voorschrijft! Dan komt er bij dat we vele andere geloven hebben op dit eiland en die pikken deze dagen dan ook in als zijnde vrije dagen.


Er moeten wat zaken gaan veranderen en die moeten drastisch veranderen. Welk geloof je in gelooft, vrije dagen zijn niet gebonden aan welk geloof dan ook. Wil je een vrije dag dan draag je niet bij aan het geheel en zal dat op eigen kosten moeten. Vrij is niet doorbetaald krijgen.


Nu, weet ik, heb ik de poppen aan het dansen. Natuurlijk want iedereen heeft nu van hun tijd dat ze behoren te werken in het totaal ruim 4 weken extra vrije dagen door alle geloven en speciale dagen die er ingevoerd zijn. Geloof je in je land en wil je zo nodig bij een vlag staan geen probleem, dat doe je dan op eigen kosten. Als we deze regel in gaan voeren kunnen we alle mensen gemakkelijk 3 weken betaald geven en dan zal een economie nog naar behoren draaien en we allemaal een goed leven hebben.

Het is voor de zotte dat er alsmaar veel tijd verloren gaat aan onzinnige dagen die of door een land of door een geloof ingevoerd zijn. Dat ten koste van onze toekomst onze kinderen. Want wat we zien is dat alleen dit eiland verder en verder aan het verpauperen is omdat er geen geloof meer is in eigenwaarde en geloof in onze naasten. De huidige geloven die we allemaal om ons heen zien dragen totaal niets meer bij aan deze Universele regel. Deze geloven zijn niets meer als clubjes vormen die tegenover elkaar staan. En dat bewijst wel als je nu de eerste paasdag naar een kerk zou gaan en ziet hoe leeg die is en velen bezopen op een strand hangen met liefst een radio en TV hard aan want we hebben schijt aan onze naasten.

Willen we werkelijk één zijn, laten we al deze gelovige vrije dagen afschaffen inclusief al die walgelijke dagen die vrij zijn omdat de politiek zo bepaald heeft. Willen we werkelijk vrij zijn, laten we eens daarmee beginnen en maken dat er dagen komen, weken, maanden en jaren van absolute eenheid, begrip en eigenwaarde. Daar hebben we geen vrije dagen voor nodig.

John H Baselmans-Oracle

John Baselmans

 

March 28at 05:09am

What is realy behind the Rolling Stones concert?

'Hola Habana!' Rolling Stones rock Cuba as ban on their music lifted

THE Rolling Stones have played a free concert in Cuba after their music was banned in the country for many years.

Sir Mick Jagger and his band mates performed at the Ciudad Deportiva stadium in Havana yesterday despite the Pope apparently trying to put a stop to the gig - because it was taking place on Good Friday.

The group opened the show with Jumpin' Jack Flash and Sir Mick addressed the crowd in Spanish saying: "Hola Habana, buenas noches mi gente de Cuba", which translates as "Hello Havana, goodnight my people of Cuba".

The set included included Angie, Honky Tonk Women, Midnight Rambler, Miss You, Gimme Shelter, Start Me Up, Sympathy For The Devil and Brown Sugar.

A tour insider the band's team were flabbergasted when the Vatican got in touch by letter saying the Pope disapproved of the concert.

The source said: "Much as they didn't want to upset the Pope, they had a contract to play and were going to honour it.

"They have made a promise to the Cuban people and won't let them down."

Another source told the newspaper the Stones replied to the Vatican, saying other global music events were being held on Good Friday.

The band's music was banned in Cuba and blocked from the radio because it was considered subversive.

Cubans listened to their music in secret and the band built up a huge fan base on the island.

Virgin boss Sir Richard Branson also flew out to Cuba to watch his pals play.

Their concert is the second landmark event in the country this week after the visit by American president Barack Obama - the first US leader to visit the country since the 1959 revolution.

Point

This event created by Mr. Elias was more than making publicity. Some people told me that this is about money! Yes, for the people it was free but as for Cuba and Mr Elias it is all about money.
That is what we heard about the "good intention" of this concert and the financial done by Stichting Bon Intenshon. Much money was made with North Sea Festival and Curacao Jazz Festival and allegedly the money coming from these events is now washed and cleaned. Maybe the intention is good but the execution is poor.
I hope it's not true, but so far all actions look like.
Let us see it positively, the Cuban people enjoyed the concert and the money thing is the problem of the tax office and accountants to handle.

Rolling Stones

 

March 28at 05:07am


DE SCHRIKBARENDE CORRUPTIE VAN BESTUURDERS IN NEDERLAND

In de Nederlandse politiek is de neiging groot om het bestaan van corruptie en fraude te bagatelliseren. Die ogenschijnlijk naïeve reactie zou wel eens gevoed kunnen worden door het feit dat op het onderwerp een zwaar taboe rust. Tot nu toe is de overheid tekort geschoten in het nemen van maatregelen om mogelijke corruptie, fraude en machtsbederf tegen te gaan

Zie het gehele artikel op deze pagina

Corruption

 

March 28at 05:03am

Scientists Ask If A New Race Of Super Earthlings Are Being Born

Scientists have made an unexpected and unsettling discovery – a large number of new and previously unseen mutations have been detected among humans.

There are those who suggest that there will soon be fantastic X-men among humans. These super earthlings do not come out of secret laboratories, as in famous blockbuster movies, but are born naturally. Other scientists are less optimistic and consider the unforeseen development can to lead to unknown changes in the human body.

This unexpected and terrifying discovery is a result of a study conducted by scientists from Cornell University (USA) and University of California.

When they examined genes of several thousands of people from around the world, it turned out that mankind has acquired over the past few years new, previously unseen mutations.

The scientist studied 202 genes in 14,002 people. The human genome contains some 3 billion base pairs; the scientists studied 864,000 of these pairs. While this is only a small part of the genome, the sample size of 14,002 people is one of the largest ever in a sequencing study in humans.

This project led by John Novembre of the University of California Los Angeles and Vincent Mooser of UK-based drug company GlaxoSmithKline, reports that more than 95% of variants found by sequencing 202 genes in 14,002 people were rare, and that 74% of the variants were carried by only one or two people in the study.

“I knew there would be rare variation but had no idea there would be so much of it!” said the senior author of the research, John Novembre, an assistant professor of ecology and evolutionary biology and of bioinformatics at UCLA.

In the study, 10,621 people had one of 12 diseases, including coronary artery disease, multiple sclerosis, bipolar disorder, schizophrenia, osteoarthritis and Alzheimer’s disease; 3,381 did not have any of the diseases.

“The large sample size allows us to see patterns with more clarity than ever before,” Novembre said.

“If rare variants are like distant stars, this kind of large sample size is like having the Hubble Telescope; it’s allowing us to see more than before.

We see a ton of rare variation, and these rare variants more often make changes to proteins than not. In that way, this study has important implications for the genetic basis of disease in humans. It’s consistent with the idea that many diseases may be partly caused by rare variants.”

“Research carried out fifty years ago, showed that the mutant gene had only one man among a thousand, and now five people”, explained John Novembre.
What is causing the mutations?

Previously it was thought that genetic abnormalities are caused by of radiation, viruses, transposons and mutagenic chemicals, but now scientists have identified yet another factor that results in mutations – overpopulation!

Human population growth helps to explain the large number of genetic variants, the scientists said.

“The fact that we see so many rare variants is in part due to the fact that human populations have been growing very rapidly,” Novembre said. “Because the human population has grown so much, the opportunity for mutations to occur has also grown. Some of the variants we are seeing are very young, dating to population growth since the invention of agriculture and even the Industrial Revolution; this growth has created many opportunities for mutation in the genome because there are so many transmissions of chromosomes from parent to child in large populations.”

As a result of overpopulation, rare gene variants are much more likely to occur. And scientists do not rule out that soon there may be new types of mutations that lead to unknown changes in the human body.
Is a new race of X-men being born?

There are scientists who see benefits with mutations. Professor Darren Kessner of Univerist of California has for example suggested that among Earthlings there will soon be a fantastic group of “X-Men.” They beings do not come out of secret laboratories, as in the famous blockbuster movies, but are born naturally.

“New mutations are the source of inherited variation, some of which can lead to disease and dysfunction, and some of which determine the nature and pace of evolutionary change. These are exciting times.

We are finally obtaining good reliable estimates of genetic features that are urgently needed to understand who we are genetically,” said Joseph Nadeau, from the Case Western Reserve University in the US.

Both useful and harmful mutations have always existed as a completely normal phenomenon, but if the number of mutations increases dramatically, one cannot help wondering what implications this development will have for the human race…

Children

 

March 27at 05:12am

Public

Sambil Curaçao

Het begon duister en het is nooit helder geworden.

Dit winkelcentrum wat ver boven het vermogen ligt voor een klein eiland werd er neergezet door zeer duister Venezolaans geld. Investeerders zetten dit megagebouw neer en vulden deze met zaken die wereldwijde merken vertegenwoordigen. Naast dat is de gehele opzet ook vreemd en zeker als je naar de indeling kijkt. Vreemde hoeken, smalle gangen en verscholen kamers links en rechts moeten dit een van de modernste malls maken. Dat allemaal in de stinkende rook van de ISLA. Wat ook sterk op viel was de innige connectie met een heer Schotte die zich zeer regelmatig liet zien bij de bouw.
Niemand vroeg zich af waar het geld vandaan kwam en hoe het mogelijk is om zo'n monster op zo'n klein eiland te zetten. Wat zit hier achter en waarom zijn er investeerders die hun miljoenen op een klein eiland willen steken op een van de meest vervuilde plaatsen? Wat is de voorkennis of zijn die miljoenen niet belangrijk dat ze terugverdiend worden? Wat is het management en waarom waren er zeer weinig lokalen bij de bouw? Ook nu bij het runnen wordt er zeker niet gedacht aan lokaal personeel. Een zee aan vragen kunnen er gesteld worden rond dit monster maar antwoorden zullen we niet krijgen. De ware antwoorden achter dit project worden niet vrijgegeven.

Wel komt er informatie binnen die vertelt dat de huidige Italiaanse maffia "vreemde" contacten hebben met Venezuela en er zaken gaande zijn met creditcards in Amerikaanse dollars. Witwassen en wegsluizen van Venezolaans geld misschien?
Ondertussen is het gebouw uitgegroeid en in beslag gelegd door jongeren. Jongeren die kennelijk daar voor het zeggen hebben en er vele illegale handel plaats vindt in dat gebouw. Het is ook een perfecte plaats met alle hoeken en kanten zonder enige politie. Naar horen zeggen worden de jongere dames er zeer regelmatig lastig gevallen. Is dat een opzet? Is het om dit gebouw snel weer van de hand te doen en zo het vele Venezolaans geld te wassen?

We horen de vreemdste verhalen maar ergens zal er een kern van waarheid zijn. Dat gezien hoe dit project startte en hoe het verder gerund wordt, bevestigt al veel. Want mensen zaten echt niet te wachten op deze overluxe winkeltjes zonder klanten en een monster midden in de rook. Veel geld lijkt er te worden gewassen, praten we nog niet over een land in een land met vele buitenlanders. Zoals we het zien op het ISLA terrein. En zo wordt ons eilandje langzaam maar zeker verpatst aan het buitenland en hun maffia.

John H Baselmans-Oracle

Sambil

 


March 27at 05:09am

BREAKING: Terrorists Detonate Two Bombs Killing At Least 22 People

March 25th, 2016
Two female suicide bombers have detonated killing at least 22 people in Maiduguri, Nigeria. The horror unfolded as worshippers were in a mosque enjoying services. One bomber detonated in the mosque and the second blew up outside as survivors tried to run away.

No terror group has taken specific responsibility but all signs are pointing to Boko Haram who have vowed to continue attacks like this until they are recognized by the government of Nigeria. According to The Associated Press news agency that another 17 people were hurt by further explosions around the city.

The real question people are now asking is will CNN treat this like suicide attacks when white people are killed? Only time will tell but it’s safe to assume this will be swept under the rug per usual.

Bombing2

Tweede bericht gisteren

Iraq violence: 'IS suicide attack' kills 29 in football match

At least 29 people have been killed in a suicide attack in a crowded park in the Iraqi city of Iskandariya, officials have said.
The bomber detonated the explosives at the end of a football match, wounding more than 60 others, according to police and medical sources.
Iskandariya is a mainly Shia town 40km (25 miles) south of the capital, Baghdad.
So-called Islamic State (IS) said it carried out the attack.
IS, a mainly Sunni group which controls large swathes of northern and western Iraq, has attacked numerous Shia targets in the country recently.
A local police captain said the suicide bomber blew himself up in the crowd as the trophy was being handed to the winners, AFP news agency reported.
The town's mayor was among those killed, the agency added, quoting an unnamed medical source.
Iskandariya is in a region that was once called "the triangle of death" and was badly affected by sectarian violence that followed the 2003 US-led invasion of Iraq.
Islamic State group: The full story

Bombing1

Crisis in seven charts

Meanwhile, the powerful Shia cleric Moqtada Sadr urged Prime Minister Haider al-Abadi to implement government reforms within 24 hours.
Mr Sadr warned authorities they would face street protests if a new-cabinet and fresh measures to fight corruption were not introduced by Saturday.
The ultimatum was made in a statement read to thousands of his supporters staging a sit-in outside the gates of the heavily fortified Green Zone, an area of government offices and embassies in Baghdad.
Plans for a cabinet re-shuffle were announced last month, but Mr Abadi has been slow to implement the changes.

Derde voorval

86 children burnt alive in Nigeria by Bokoharam. The media is silent about this story, but if those children were white, the whole world would be talking about & condemning this senseless barbaric act. If this was Brussels, Paris or New York, it would be a different ball game.

Nigeria

Een oudere post

Africa news:
A School was attacked and Over 167 were killed in Kenya , but the World didn't stand still cos it's Africa. Dear Facebook, did you encourage people to change their profile colors? Are Africans not on Facebook? Are our blood worth less than that of The Europeans?

School

 

Point


Dit zijn berichten die we gisteren mochten lezen. Maar geloof me daar maakt men niet zo'n show van omdat het een ver van hun bed show is.
Het is in en in triest dat de ware bombings nauwelijks vermeld worden. Ook hier gaat het veelal om bombings die opgezet zijn vanuit Amerika en Europa puur dat allemaal om onrust te zaaien.

 

March 27at 05:05am

Iraanse tv-analist: “daders door Europa en CIA opgeleid”

Volgens de Iraanse zender Press TV oogst Europa gewoon wat het heeft gezaaid. Volgens hen was er ook na de aanslagen in Parijs nog steun vanuit West-Europa aan groeperingen die nu Europa aanvallen. “Moeten die landen hun strategie niet veranderen?” zo vraagt een presentatrice aan hun politiek analist Said Zulficar. “Het is te laat!” antwoordt deze, “ De daders van dergelijke aanslagen werden enkele jaren geleden aangemoedigd door West-Europa om te vechten in Syrië. Het gaat om vaak om mensen die getraind zijn in Jordanië en Turkije, door de geheime diensten van verschillende Europese landen. Dit om daar het regime van Assad omver te werpen. Nu krijgen ze dit terug vol in het gezicht. ”

De analist -die Molenbeek een volledige Noord-Afrikaanse enclave noemt- gaat nog verder en komt met een stelling die in het Midden-Oosten al een poos ingebed is: “Daesh (IS) en Al-Nusra zijn groeperingen die eigenlijk opgericht zijn door het Westen en dan vooral de CIA.”

Press TV is een Engelstalige Iraanse nieuwszender, gefinancierd door de Iraanse overheid. De werd bijna 10 jaar geleden gelanceerd in het bijzijn van de toenmalig Iraanse president Ahmedinejad. De Omroep van de Islamitische Republiek van Iran is eigenaar van de zender.


Iraq


March 27at 05:03am

Benjamin Fulford: "Er is iets vreemds gaande rondom Antarctica terwijl onderhandelingen over een nieuw financieel systeem plaatsvinden."

Er is deze dagen iets gaande rondom Antarctica dat omhuld is met geheimhouding maar dat ook een hoop zware huurmoordenaars aantrekt. Het bezoek aan Antarctica door Patriarch Kirill, het hoofd van de Russische Orthodoxe Kerk, in februari was het eerste teken dat er iets ongewoons gaande was. Nu deze week zal VS Presidentieel Gespreksvoerder Barack Obama het Zuid Amerikaanse Nazi hoofdkwartier in Bariloche in Zuid Argentinië, bezoeken.

Net voor het bezoek van Obama, werd onthuld dat China een enorme basis voor ruimteonderzoek in Zuid Argentinië heeft gebouwd. Na deze onthulling, rapporteerde de Argentijnse regering dat ze een “Chinese vissersboot” hebben laten zinken, vlakbij een verboden gebied aan de kust van Zuid Argentinië. Pentagon bronnen zeggen dat de boot waarschijnlijk een Chinees spionagevoertuig was omdat een vissersboot gereageerd zou hebben op de Argentijnse waarschuwingen.

Verder, de hardhandige poging van de Khazariaanse maffia om de regering van Brazilië omver te werpen is nu mislukt, waardoor de Khazariaanse maffia beroofd is van Brazilië

als een plaats om naartoe te vluchten nu het Amerikaanse volk wakker wordt voor de misdaden die zijn gepleegd tegen hen, zeggen CIA bronnen in Zuid Amerika.

Nu vertelden CIA bronnen in Azië dat hun connecties deze week allemaal naar “het zuiden vluchten,” en ze gaven daarbij duidelijke hints dat “Zuiden” verwees naar Antarctica. Dit is allemaal erg interessant omdat jaren geleden Paul Laine, een bron bij de militaire geheime dienst van het Pentagon, deze schrijver vertelde dat het toenmalige neusje van de zalm van de UK, de geleide raketvernietiger de HMS Sheffield, gekaapt werd door Nazi`s die opereerden vanuit een onderzeese basis in de regio. De Sheffield werd verondersteld in 1982 gezonken te zijn door een Exocet raket, tijdens de Falklands oorlog tussen Argentinië en het UK.

Deze toename in hoogst geheime activiteit in de Zuidelijke hemisfeer vlakbij Antarctica is op de een of andere manier verbonden aan de gaande onderhandelingen over een goudmijn in Papua, Nieuw Guinea, dat door Laine ook werd aangeduid als de locatie van een geheime Nazi basis.

Amerikaans top spion, James Clapper, vloog naar Australië vorige week in wat in Australische mediaverslagen beschreven werd als een “geheim bezoek.”

http://mobile.abc.net.au/news/2016-03-16/us-spy-
boss-makes-secretive-visit-to-australia/7251590

Een onderwerp voor discussie is de openbaarmaking dat een Chinees bedrijf een lease heeft verkregen voor 99 jaar op de Australische haven in Darwin welke inclusief Australische Marine faciliteiten is.

http://www.abc.net.au/news/2016-03-10/australia-
nothing-to-fear-from-darwin-port-lease-says-china/7237218

Echter, er wordt ook een andere agenda besproken die verband houdt met goud en geheime bases. CIA bronnen in Azië zeggen dat er ook top Indonesische en Australische militaire beambten aanwezig waren tijdens de ontmoeting. Op het ene niveau, gaan de gesprekken over toestemming voor het leger van de VS om een vloot te stationeren rondom Badua Eiland, dicht bij de Zuid Chinese Zee. Op een ander niveau, gaan de onderhandelingen over enorme nieuwe goud en platina reserves die gevonden werden in het zelfde gebied als waar de enorme Vrijhaven McMoRan mijn en (geheime basis) is gevestigd, zeggen Indonesische bronnen.

Indonesisch President Joko Widodo wordt ook verwacht deze week een bezoek te brengen aan het Indonesische equator monument dat verondersteld wordt de locatie te zijn van een enorme goud voorraad, zeggen de bronnen. Het leger van de VS wil heel graag daar een nieuwe enorme haven bouwen, deels als dekmantel voor een goud terugwinning operatie, zeggen CIA bronnen.

Ondertussen heeft de Aziatische kant meer details over een goudtransactie onthuld waarover onderhandeld wordt met de bedoeling fondsen te hebben voor de oprichting van een bureau voor toekomstplanning. Op dit moment, worden 8000 metrische tonnen goud (met een waarde van ongeveer $320 miljard tegen de huidige marktprijzen) aangeboden door de Aziaten tegen een 13% korting op de marktprijzen. Hiervan komen 4000 ton van Thailand en 4000 ton van China, zeggen bronnen bij de Chinese regering. Van de 13% korting gaat 10% naar het opzetten van het planningsbureau en de overblijvende 3% zijn commissies, zeggen regeringsambtenaren. Het aangeboden goud is wat bekend staat als “zwart goud” of Off-ledger goud. Dit goud, werd grotendeels bewaard door Aziatische families en werd buiten het Westerse financiële systeem gehouden omdat, de Aziaten toestaan om hun goud te cashen hen enorme financiële en dus wereldwijde macht zou geven.

Bij deze overeenkomst zouden de Aziaten dollars krijgen en andere harde valuta die gebruikt kunnen worden in de hele wereld terwijl de naar goud hongerende Westerlingen in staat zouden zijn om hun goudpakhuizen weer aan te vullen. Terwijl op dit schrijven, geen formeel Westerse respons is gekomen voor het 8000 ton aanbod maar er wordt er wel spoedig een verwacht.

In gerelateerd nieuws, heeft deze schrijver deelgenomen aan het opnemen van een Japanse belangrijke tv show waarvan het de bedoeling is dat hij 31 maart wordt uitgezonden en die het Japanse duidelijke bewijs laat zien van de plannen van de Westerse cabal om 90% van de wereldbevolking te vermoorden. De show is inclusief beeldmateriaal van de algemeen bekende Georgia Guide Stones. De show is ook inclusief een segment waarin het waarom van de moord op prinses Diana wordt besproken en een segment over autochtone Amerikaanse contacten met mogelijke Buitenaardsen. Dit lijkt het begin te zijn van een soort van onthullingproces.

Het moet opgemerkt worden dat deze show toestemming moest krijgen van de VS Ambassadeur voor Japan Caroline Kennedy. Kennedy´s vader, President John F. Kennedy, werd deels vermoord omdat hij Aziatisch goud wilde gebruiken om de VS dollar uit de controle van de Khazariaanse maffia cabal te halen.

We horen nu ook van het leger van de VS dat de kortgeleden gezonken “Noord Koreaanse onderzeeër” eigenlijk een Israëlische onderzeeër was die op 11 maart zonk “ter nagedachtenis van Fukushima.” Echter, Pentagon bronnen zeggen dat “Israel nog twee onderzeeërs en nog veel meer moet vergoeden omdat 16 VS schepen die Japan hielpen tijdens operatie Tomodachi na 311 nog steeds besmet zijn.”

Een andere Khazariaanse misdaad die nog volledig bestraft moet worden is het neerhalen van het Maleisische vliegtuig vlucht 370. Pentagon bronnen zeggen dat Goldman Sachs misschien gewend was Maleisisch Eerste Minister Najib Razak $680 miljoen te betalen voor de hulp bij het verhullen van de kaping van dit vliegtuig om zo de terugkeer naar huis te voorkomen van 20 Chinese ingenieurs die werkten voor Freescale Semiconductors. FBI directeur Jim Comey bezocht China op 14 maart, waarschijnlijk als onderdeel van dit onderzoek waaraan ook Russische onderzoekers deelnamen, zeiden de bronnen.

Ook binnen de VS gaat het onderuit halen van de Khazariaanse maffia verder in een steeds sneller tempo. Bijvoorbeeld, met de talrijke doodsbedreigingen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump wordt korte metten gemaakt door de Geheime Dienst en andere autoriteiten die zich bezighouden met wetshandhaving. Met de huur van een bende door George Soros wordt ook afgerekend.

De aanvallen op Hillary Clinton zijn ook geëscaleerd naar een omvang die zelfs de New York Times propagandagrap naar buiten laat komen met verhalen over de Clintons die uraniummijnen in de VS hebben overhandigd aan de Russen die parallel lopen aan donaties aan hun stichting.

http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-
clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-
uranium-company.html?_r=2

Ondertussen heeft de poging van Presidentieel woordvoerder Barack Obama om de Khazariaanse Jood Merrick Garland te plaatsen in het Hoger Gerechtshof ter vervanging van Antonin Scalia een enorme tegenbeweging van de oppositie veroorzaakt. Garland was betrokken bij de doofpotaffaire van de Oklahoma stadsbombardementen en verleent steun aan wapencontrole. Zijn afspraak is geopponeerd door Republikeinen, het Vaticaan, het leger, de NRA, militieleden en vele anderen. Het is bijna alsof hij opzettelijk werd gekozen om oppositie aan te moedigen tegen de Khazariaanse benderegering.

Het andere Khazariaanse maffiabolwerk dat onder aanval ligt is de veel beschimpte Monsanto Corporation. Hun poging het labellen van Genetisch gemodificeerde gewassen in levensmiddelen uit te bannen heeft zijn terugslag gehad, en nu hebben verschillende belangrijke voedselproducenten, inclusief General Mills en Campbell Soup, beloofd om Genetisch Gemodificeerde gewassen te vermelden. Verder, onderzoekt de FBI nu verschillende uitbraken van voedselvergiftiging die de Chipotle fastfood keten hebben getroffen nadat het had aangekondigd dat het vrij zou blijven van GMO gewassen. Het eerste bewijs wijst naar Monsanto belagers als de schuldigen, zeggen FBI bronnen.

In het Midden Oosten, zijn ondertussen de VN en de VS begonnen om openlijk de Turkse aanval en Saudi Arabische aanvallen oorlogsmisdaden en genocide te noemen. Dit is de weg effenen voor een enorme militaire campagne voor het eens en voor altijd schoonvegen van die lastige regio.

Turks President Recep Erdogan lijkt onder de druk de controle over zijn gezond verstand te verliezen zoals bewezen werd door recente uitspraken waarin hij journalisten en politici “terroristen” noemde.

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/turkey
-s-president-erdogan-wants-definition-of-terrorist-to-include-
journalists-as-three-academics-a6933881.html

Het Turkse leger zal hem nu moeten dumpen als ze willen voorkomen dat hun land verscheurd raakt.

Het is misschien al te laat voor Saudi Arabië om hetzelfde te doen. Een Saudische prins, die betrokken was bij een poging om de White Dragon Society $25 miljard aan te bieden om te verdwijnen, gaf eens toe: “we hebben hen al zo lang gehoorzaamd,” dat zijn landregeerders geen andere koers meer kunnen bedenken. De “hen” was een verwijzing naar de Khazariaanse bende maar, in de context, verwees hij duidelijk naar iets dat zelfs nog ouder is en kwaadaardig. Dit is het menselijke slavenhandelaargilde, in de geschiedenis bekend als de Hyksos, die een wezen met het gezicht van een geit en een gevorkte staart aanbaden waar we naar verwijzen als Satan. Zeker de recente acties van de Saudi’s, zoals het bombarderen van markten en het doden van onschuldige mensen, kan alleen worden beschreven als Satanisch.

In een laatste aantekening, Russische bronnen zeggen dat Paus Francis van plan is om een belangrijke aankondiging te gaan doen, mogelijk in mei, en dat hij zich daarna terugtrekt. Terwijl de ervaring ons heeft geleerd om voorzichtig te zijn met datums of gestelde termijnen, staat het onomstotelijk vast dat er enorme wereldveranderingen plaatsvinden. De WDS, zal op zijn beurt, een soort van aankondiging doen als en wanneer we het, het eerdergenoemde goud werkelijk te zien krijgen.

Antartica


March 26at 05:10am

Public


Wat is er allemaal rond KPMG gaande?

Franklin Chebo Sluis, toezichthouder bij Bureau Toezicht Telecommunicatie en Post een vreemde benoeming!
Franklin Chebo Sluis is;
- Lid grupo Sopi (KMPG)
- Lid Pizziolo groep
- Gescreend door VDC (Michael Romer en Benno van Leeuwen)
- Goedgekeurd door STBNO
- Benoemd door Suzy Romer (KPMG) toezicht op UTS (KPMG)

Publieke vraag: Waarom is Franklin Chebo Sluis benoemd als toezichthouder op UTS (lees KMPG)?

Even teruglezend een persbericht vanuit UTS
16 mei 2013 UTS in persbericht 1: “UTS Is Een Telecommunicatie Provider, Loterijaanbieders Zijn Verantwoordelijk Voor Kansspelen (..) Evenzo als UTS en haar dochtermaatschappijen niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de inhoud van communicatie die via haar netwerken verloopt of voor de verkoop van producten en diensten via websites die de eindgebruiker kan bereiken via de door UTS geboden internettoegang, kan UTS ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor de content die content providers via SMS diensten aan eindgebruikers leveren. UTS is niet bekend met een wettelijke plicht voor haar om in de onderhavige situatie anders te handelen dan zij nu doet. UTS behoort als telecommunicatiedienstverlener niet de rol van rechter of toezichthoudende instantie aan te nemen. Er is aan UTS door de bevoegde autoriteiten ook nooit opgelegd of bekend gemaakt dat UTS moet ingrijpen in de thans door haar geleverde telecommunicatiediensten aan loterijdienstaanbieders

Dan is er een volgende vraag:
- Wat is de rol van Suzy Camelia Romer op dit eiland?
- Suzy Romer is altijd op de meest cruciale plaatsen adviseur al voor vele jaren
- Ze heeft zeer duidelijke connecties met Seaquarium KPMG en Pizziolo
- Haar naam komt veel voor op rapporten en aanbevelingen rond deze groepen en personen.
- Wat is het aandeel van Suzy Romer in het Seaquarium project met als geldschieter heer Pizziolo

 

March 26at 05:08am

Rockefellers stappen uit olie- en gasbeleggingen

De Rockefeller-dynastie, een machtige beleggersfamilie The Event Chronicle

Olie, gas en steenkool zijn voor de Rockefellers voortaan taboe als belegging. De machtige en steenrijke Amerikaanse familie, grondleggers van de oliebedrijven ExxonMobil en Chevron, vindt het niet langer ethisch en financieel verantwoord om geld te steken in fossiele brandstoffen. Dat staat in een verklaring op de website van het familiebeleggingsfonds, het Rockefeller Family Fund (RFF).

De Rockefellers zullen zo snel mogelijk afscheid nemen van de 'fossiele beleggingen'. Er dient niet meer gezocht te worden naar nieuwe fossiele bronnen, al helemaal niet na het klimaatakkoord van Parijs. "We moeten de al ontdekte reserves in de grond laten zitten, willen we de ecosystemen voor mens en natuur in leven houden."

ExxonMobil, het grootste olie- en gasbedrijf ter wereld, krijgt er ook van langs. Het bedrijf wordt verweten dat het sinds de jaren 80 de mensen in verwarring heeft gebracht over de klimaatveranderingen, en ondertussen miljarden heeft geïnvesteerd in activiteiten die verwoestend zijn voor het klimaat.

Het RFF is een klein liefdadigheidsfonds van leden van de familie Rockefeller, met 130 miljoen dollar onder beheer. Het moet niet verward worden met de bekende Rockefeller Foundation, die veel groter is en 4 miljard dollar onder zijn hoede heeft.

Naar aanleiding van het klimaatakkoord van Parijs staan olie- en gasinvesteringen ter discussie. De miljardenbeleggingen wereldwijd in fossiele brandstof worden nu gezien als een zogeheten 'carbon bubble', die snel zou kunnen inzakken. Zelfs De Nederlandsche Bank buigt zich over het risico van deze 'stranded assets', beleggingen die vastlopen in een veranderende markt.

Point

Dat er grote verschuivingen zijn in de financiële markt is duidelijk.
Al geruime tijd eerder schreef ik over het heimelijk inkopen van goud en waardevolle stenen want ook het geld zal al zijn waarde gaan verliezen. Alles zal een grote wending krijgen zeker als de nieuwe wereld een feit zal worden. Een wereld onder de grond waar geen plaats meer is voor miljarden levend op de oppervlakte.
We zien dat de machtigste families zichzelf aan het terugtrekken zijn en alles aan het zetten zijn in, voor ons, onbekende bronnen.
Wanneer gaat de mensheid beseffen dat er een grote ommezwaai op komst is?
Of wachten we op de tijd dat alles te laat is?

 

March 26at 05:06am

Wat speelt er werkelijk rond de 18 jarige onsterfelijke Mason

De 19-jarige Mason Wells moet een engeltje op zijn schouder hebben. De Amerikaanse tiener overleefde de aanslag in Boston, Parijs en Brussel. Bij de laatste terreuraanval op Zaventem raakte hij gewond.

Hij dankt zijn leven volgens zijn ouders aan het geloof. Mason is een mormoon, een Amerikaanse godsdienstsekte. ,,Hij is gezegend door God, aldus zijn vader Chad. ,,We zien een godswonder en geen vloek''.

Volgens de mainstream berichten was Mason een zendeling en was hij daar niet alleen, maar samen met twee andere collega’s en zouden de drie terugvliegen naar Amerika.

Los van dat het statistisch gezien bijna een onmogelijkheid is dat een 19-jarige tiener toevallig bij drie verschillende terroristische aanslagen aanwezig is in drie verschillende landen op twee continenten, wordt de werkelijke bedoeling duidelijk door het feit dat we hier met Mormonen te maken hebben.

Een argelozer lezer kijkt bij Wiki om te zien wat de Mormonen nu precies zijn:

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen werd gesticht op 6 april 1830 in de Amerikaanse staat New York. Haar grondlegger was Joseph Smith Jr., die kort daarvoor het Boek van Mormon had gepubliceerd. Aan dit boek ontlenen de leden van de Kerk hun bijnaam mormonen.

De Kerk is vertegenwoordigd in circa 176 landen en territoria met ruim 15 miljoen leden, waarvan er zo'n 4 miljoen regelmatig deelnemen aan zondagsdiensten of andere kerkelijke activiteiten. Ongeveer de helft van alle actieve leden woont in de Verenigde Staten, waar zich ook de hoofdzetel van de Kerk bevindt, namelijk in Salt Lake City (Utah). In 2004 telde de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen 8.093 geregistreerde leden in Nederland en 6.112 geregistreerde leden in België.

De waarheid echter ligt ook hier weer geheel anders, zoals blijkt uit het verhaal van de auteur en ex lid van de Mormonen, A. True Ott. Deze man werd bedreigd met de dood naar aanleiding van zijn boek Free at Last, waarin hij een boekje opendoet over de werkelijke gang van zaken bij de Mormonen.

Volgens True Ott zijn de Mormonen volledig geïnfiltreerd en staan ook geheel onder controle van satanisten.

Zo zegt hij onder andere het volgende:

Deze satanische invloeden worden geleid door de Jezuïeten, Vrijmetselaars, de Tempeliers en anderen. Zij leiden Amerika in sneltreinvaart naar een fascistische staat, hun favoriete regeringsvorm, met behulp van corrupte bestuurders en religieuze leiders. Zij zijn ook degenen die het hart vormen van de zogenaamde “war on terror”.

“Laat niemand je in de maling nemen. Satan bestaat. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien toen ik in 1987 bijna gestorven was. Deze kwaadwillende mensen controleren vanaf een hoog niveau de massa en vormen onderdeel van de satanische pogingen om Amerika te vernietigen door middel van oorlog en genocide”.

Nadat hij de geheimen van de Mormonen had geopenbaard werd True Ott niet alleen verbannen uit de kerk, maar werd hij op een morgen wakker om een groot rood geverfd kruis in de vorm van X te ontdekken op zijn huis. Volgens Ott is dit kwaadaardige teken vergelijkbaar met kruisverbrandingen zoals die destijds door Ku Klux Klan (KKK) werden uitgevoerd om zwarte mensen te intimideren. Daarnaast heeft True Ott nog diverse doodsbedreigingen ontvangen.

Onderstaand een video die het verband uitlegt tussen de Mormonen, het occulte/satanische en organisaties zoals de Vrijmetselaars.

Dus, een “zendeling” van deze club is toevallig aanwezig bij rituele satanische offeringen van medemensen aan de god ISIS op zwaar beladen occulte data over de gehele wereld en overleeft deze allemaal op miraculeuze wijze? Een man die bovendien nog zelfs de naam Mason draagt, gelijk aan het Engelse woord voor Vrijmetselaar, Freemason.

Als je dat allemaal gewoon gelooft dan zit je volledig gevangen in de matrix en wordt het hoog tijd dat je wakker wordt.

Het staart ons in het gezicht, maar we moeten het wel willen zien.

Bron: Niburu en AD nederland

This video details the connection between Joseph Smith, freemasonry AND THE JESUITS.

 

 

March 26at 05:04am

Authorities Disrupt Nearly $200 Million of Cocaine Headed for US on Semi-Submersible

Authorities in Texas say they intercepted a semi-submersible vessel attempting to bring more than $200 million worth of cocaine into the United States. The 12,800 pounds, or 5.5 tons, of cocaine was on a kind of mini-sub used by drug traffickers.

A team of U.S. Customs and Border Protection agents based in Corpus Christi, Texas, detected the self-propelled, semi-submersible vessel earlier this month, officials said. They arrested four people operating the vessel and seized the cocaine. The sub, which officials said originated in the “Eastern Pacific Ocean," later sank.

The Coast Guard caught a similar vessel carrying 12,000 pounds of cocaine off the coast of Central America in August and have previously intercepted almost 43,000 pounds at once. In the 2015 fiscal year U.S. Customs and Border Protection crews seized 213,000 pounds of cocaine in the 42-million-square-mile area they patrol.

- 'Staggering' Amount of Cocaine Seized in NYC Drug Bust

- Run Silent, Run Drugs: The Cocaine Sub Fleet

- Busted: 6 Tried and Failed Ways to (Not) Smuggle Drugs

This latest incident comes a few days after a JetBlue flight attendant abandoned 70 pounds of cocaine at airport security when she was selected for a random check in the known crewmember line. She has since turned herself over to authorities.

Submarine

A crew aboard a CBP P-3 Long Range Tracker detected a semisubmersible carrying 5.5 tons of cocaine.CPB.GOV

Point

Het is niets nieuws dat veel drugstransporten gaan via de zeebodem.
Hetzelfde hebben we hier ook op Curaçao waar duikbootjes pakketten van de zeebodem pikken en verzameld worden in containers om deze dan te vervoeren naar Rotterdam/Antwerpen.
Een bekende Italiaanse lijn die door zowel justitie lokaal als Nederland beschermd wordt.

 

March 25at 05:11am

Do not believe what you see and hear on the mainstream media.

New Tech Shows Why You Can't Trust Anything You See on the News.

It's terrible to see this because you can't know what is real and what is fake. Once you have here the prove that most shootings and most bombings are an American inside job NOT a job of the ISIS or other Islam groups.

Face2

Klik hier voor opmerkelijke video1


Face1

Klik hier voor opmerkelijke video2

Hier een video waar men dit soort zaken gebruikt

Met een speciale dank aan
Stanford

 

March 25at 05:11am

Het verloop VDC

Uit de aangifte gehaald die 30 lokale mensen hebben gedaan

Donderdag 14 oktober 2010
Yves Cooper is de eerste die durft. Hij heeft onze info gekregen dat de screening van de huidige ministers nog niet rond is. Schotte had eerder beweerd van wel. Dat had-ie gelogen.
Er gaat binnenkort een screeningsmemo lekken. Die heeft alle kenmerken op een kopie van het papieren origineel. Schaduwen van nietjes, streepjes van de scan, evenals aantekeningen en paragrafen van analist R.D. staan erop.

15 oktober 2010
Ook Asjes zit in het casinospel. Tot het weekeinde was hij nog gedeputeerde van Financiën en sinds zondag voorzitter van de Staten. Hij blijkt te hebben aangedrongen op het terugdraaien van de pas enkele maanden geleden in werking getreden gewijzigde Eilandsverordening Casinowezen. Hij lobby't voor zijn schoonvader en andere machtige casino-eigenaren tegen een hogere heffing.

28 oktober 2010
Premier Schotte en Minister van Justitie Elmer ‘Kadè’ Wilsoe stelden gisteren Lisa Dindial als interim hoofd VDC aan om de ministersscreening af te ronden. Voor drie maanden. Zij moet de screening afronden. Raar, want er is al een interim hoofd: Rudy Sint Jago. Vandaag begrijp ik waarom. Schotte en Wilsoe hebben het hoofd van de VDC, Edsel Gumbs gisteren ook op non-actief gezet.

22 november 2010
Dindial schrijft een brief aan Schotte dat de screening van kandidaat ministers plaats vindt op basis van een questionnaire door de ministers in te vullen en niet op basis van een staat van inlichtingen. Maar ik hoor dat in werkelijkheid de screening plaatsvindt op basis van inlichtingen verzameld door de veiligheidsdienst en niet alleen op basis van een door de betrokken kandidaten zelf in te vullen questionnaire.

23 november 2010
Schotte en Wilsoe weigeren gehoor te geven aan het rechtbankvonnis om Gumbs weer toe te laten tot de dienstlokalen. Dindial geeft de netwerkbeheerder opdracht alle binnen de VDC aanwezige inlichtingendata online beschikbaar te maken met een inlogcode voor Schotte. die legt Dindial uit dat deze opdracht alleen van het Hoofd kan komen na overleg met de Commissie van Toezicht. Deze order gaat tegen alle regels en wetten in. Dindial legt zich hierbij neer. Dezelfde dag wordt Dindial’s aanstelling door de rechter als onrechtmatig beoordeeld.

21 december 2010
Adjunct-directeur Rudy St. Jago doet aangifte tegen VDC teamchef Lourens Pietersz. Hij is in het geniep en achter de rug van Gumbs om afgereisd naar Sint Maarten om te vergaderen met Gerrit Schotte, George Jamaloodin en Theo Heyliger. In het partijgebouw van Heyliger.

23 december 2010
Schotte en Wilsoe weigeren opnieuw gehoor te geven aan de uitvoering van een nieuw vonnis om het VDC hoofd Gumbs weer toe te laten tot de dienstlokalen. Op radio MAS laat Schotte weten Gumbs opnieuw te ontslaan, terwijl hij voor de rechter maar niet duidelijk kan maken waarom er een vertrouwensbreuk is met Gumbs.

30 december 2010

Laurens Pietesz in opspraak
Schotte schrijft een brief om de in opspraak geraakte Pietersz gedurende het onderzoek terug te zetten binnen de VDC. Ook de leden van de commissie van toezicht, Geomaly Martes en Eduardo doen daarvoor hun best. Ze proberen CvT-voorzitter Hans de Boer te bewegen de in opspraak geraakte Pietersz alsnog terug te brengen binnen de VDC.

14 januari 2011
Donner laat zich beetnemen. Hij zegt tegen de Wereldomroep dat alle bewindslieden van de regering Schotte op Curaçao ministeriabel zijn en door de zogeheten screening gekomen. Tijdens een persconferentie ter afsluiting van zijn bezoek werd Donner gevraagd of hij wist dat drie ministers niet geschikt zouden zijn gebleken tijdens de screening. De lafaard zei daarop dat hij niet wilde ingaan op personen, maar voegde er wel aan toe dat hij over het antecedentenonderzoek naar de ministers overleg had gehad met gouverneur Frits Goedgedrag. Na de persconferentie toonde Schotte zich in een interview met de Wereldomroep zeer tevreden over de uitlatingen van Donner over de screening.

10 februari 2011
Adjunctdirecteur St. Jago doet een aanvullende aangifte tegen Pietersz. Ditmaal voegt hij verdacht sms-verkeer toe uit 2010 die Pieters met George Jamaloodin onderhield. Die gaan onder anderen over een verzoeken en aanbieden van geldleningen. De smsjes gaan tevens over verzoeken tot geldleningen in ruil voor contraprestaties, die bestaan uit het leveren van vertrouwelijke VDC informatie aan Jamaloodin.

13 februari 2011
St. Jago ziek. Hij wordt vervangen door Frank Calmero als crisismanager. Aanstelling door Schotte en Wilsoe. Geen screening. Nog diezelfde dag geeft Calmero, net als eerder Dindial, de
netwerkbeheerder de opdracht de veiligheidsdienst data online en met inlogcode beschikbaar te maken voor Schotte. Die legt opnieuw uit dat dit tegen alle regels en wetten ingaat en weigert dat dan ook.

24 mei 2011
Het AD publiceert voor het eerst dat Romer hoofd VDC wordt. Maar bevestiging krijgt de krant niet.
Wiels heeft commentaar op de benoeming, die ziet lever dat Calmero de klus van VDC opruiming klaart: ,,Naar mijn mening is hij te jong om de grote opruiming bij de VDC uit te voeren. En opgeruimd moet er zeker worden want de VDC lijdt net als Aqualectra aan lekverlies. Gebleken is dat belangrijke en gevoelige informatie wordt gelekt. De dienst moet aan een grondige inspectie worden onderworpen die zal leiden tot een aardbeving, een seismologische beweging, want er zullen koppen moeten rollen”, aldus Wiels.

Michael Römer wordt zonder screening aangesteld als assistent van Calmero. De eerste geeft de netwerkbeheerder, net als Dindial en Calmero opnieuw opdracht om de beschikbare data online en met inlogcode beschikbaar te maken voor Schotte. De netbeheerder vertrouwt mij toe dat de veiligheidsdienst van Curaçao in 2010 zoveel belastende informatie over Schotte in bezit had dat sommigen ernstig bezorgd waren dat de premier zelf belastende informatie zou weghalen bij de dienst. De netwerkbeheerder weigert de opdracht uit te voeren.

26 mei 2011
Het gaat nu hard tegen hard tussen Gerrit Schotte en president–directeur Emsley Tromp van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten. Schotte wil de Italiaanse maffia binnensluisen, maar Tromp houdt de deur dicht. Schotte is nu van plan om hem helemaal kapot te maken.

1 augustus 2011
Schotte sluit in Colombia een akkoord met een Colombiaanse inlichtingen
dienst. Het betreft een overeenkomst op het gebied van veiligheid, waaronder de bestrijding van corruptie, georganiseerde misdaad en drugsoverlast’ tussen de landen Curaçao en Colombia. Er staat een foto in de krant gemaakt door Ramsay Soemanta, Schotte's personal fotograaf. Schotte zit aan tafel met onder andere een man in een uniform van Dipol. Vreemd, Schotte is niet gerechtigd om
contracten buiten het Koninkrijk aan te gaan zonder toestemming van de Rijksministerraad en zonder hierin het ministerie van Buitenlandse Zaken te betrekken.

2 september 2011
Schotte, Wilsoe, Romer, Calmero, Vlieg en Martis weigeren opnieuw om gehoor te geven aan een vonnis om Gumbs terug toe te laten in zijn functie.

8 september 2011
Gumbs wordt opnieuw de toegang tot de dienstlokalen en het dienstgebouw van de VDC ontzegd. Voor de vierde keer op een rij worden de uitspraken van de rechtbank niet gerespecteerd. Gumbs wordt tegen gerechtelijke uitspraken in systematisch geweigerd zijn functie uit te voeren en klaarblijkelijk moet er per se iemand anders in zijn plaats komen.

20 september 2011
Er gebeuren zaken bij de VDC die de hele samenleving en ook de inlichtingendiensten in het buitenland doet opschrikken. Twee conceptverslagen van de Ombudsman over de VDC-netwerkbeheerder lekken uit. Daarin staat dat Calmero en Romer de IT netwerkbeheerder dwingen geheime gegevens te verstrekken aan hem onbekende Colombianen. Calmero zegt tegen de beheerder dat dit opdracht is van Schotte. De netwerkbeheerder moet hen technische toegang verschaffen over het informatienetwerk en de inlichtingendatabase. Calmero en Romer laten de netwerkbeheerder vervolgens alleen met de hem onbekende Colombianen. Het lukt nu wel. Calmero, Romer, Schotte en de Colombianen hebben essentiële en zeer geheime netwerkinformatie van het VDC systeem in handen.

11 oktober 2011
Schotte verklaarde vandaag tegenover de Staten dat oordeelsvorming van de Commissie van Toezicht van de VDC vrijwel onmogelijk is. Er ontbreekt voortdurend overeenstemming tussen voorzitter De Boer en de beide andere leden, SOAB-directeur Geomaly Martis en voorzitter van de bezwaaradviescommissie Eduardo ‘Dito’ Vlieg.

Het rapport van Rosenmoller is vandaag besproken in de Staten. Schotte nam ruim drie uur de tijd om uit te leggen dat Nederland via artikel 43, lid 2 van het Statuut niet kan dwingen tot het instellen van een commissie om corruptie te onderzoeken.

17 oktober 2011
De screeningsmemo wordt opnieuw gepubliceerd. Ditmaal door de Telegraaf. De Curaçaose dagbladen nemen het over. Opvallend is dat het dit keer dezelfde versie betreft, maar waarop nu de aantekeningen, streepjes en de initialen R.D. missen. Schotte, Calmero en Romer grijpen dit ‘lek’ aan als aanleiding voor een ‘sporenonderzoek’. Even later geven ook CvT leden Martis en Vlieg - zonder overeenstemming met voorzitter Hans De Boer - VDC-crisismanager Michael Romer toestemming voor een zogenaamd sporenonderzoek op de veiligheidsdienstsystemen. Vanwege het lekken van de memo. Dat is nogal vergezocht. De memo was een jaar geleden al gelekt. Bovendien is het een scan van de originele papieren versie. Waarom een sporenonderzoek uitvoeren op de computersystemen als het ‘lek’ evident een kopie betreft van een papieren stuk….

29 oktober 2011
Opnieuw gebeuren er zaken die het daglicht niet lijken te kunnen verdragen. In het conceptverslag van mijn collega Winklaar tegenover de Ombudsman staat: “Ik zei aan Chris om alles wat er gaande was te registreren. We zagen in de beveiligingscamera dat er mensen het kantoorgebouw naderden. Het waren Nederlands Europese mannen en ik herkende een van de mannen als Benno die voor Forensics Services werkt. Chris had al hun gegevens en ID overgenomen en genoteerd zoals zijn taak is om een rapport te maken van iedereen die de dienst binnenkomt. Echter in opdracht van Calmero moesten deze gegevens vernietigd worden. Dit in strijd met de veiligheidsvoorschriften van de VDC. "De heer Romer vorderde van mij dat ik de password van het systeem moest afgeven ".

Alle informatie van de server van de veiligheidsdienst werd gekopieerd en ze harddisk van de “access control” werd gedupliceerd door de Nederlandse mannen (..) Ik zei aan Romer dat waar ze mee bezig zijn niet correct is omdat nu een bedrijf van buitenaf alle informatie van de dienst heeft. Er is nu een exacte kopie van alle gegevens van de veiligheidsdienst sinds de oprichting van de dienst en ook gegevens van andere veiligheidsdiensten in de wereld zijn nu in handen van particulieren.”

De beide Nederlands Europese mannen waren Benno van Leeuwen van Forensic Services Caribbean (FSC) en Robbert Kouprie van Fox-IT (Nederland), volgens Winklaar. De situatie is dus dat geheime informatie aan verschillende derden beschikbaar gesteld is. Zowel aan een aantal Colombianen en aan FSC en Fox-IT. Als gevolg van bovenstaande gedragingen kregen Calmero, Romer, Schotte en de vreemden ongelimiteerde en vrije toegang tot de acces control en de netwerkinformatie binnen VDC-systeem. Toegang tot de acces control betekent niet alleen dat iedereen die je toestemming geeft bij de informatie kan, maar ook dat je het beleid en de regels van het netwerk kan aanpassen. En daarmee in de praktijk alle aan dat netwerk verbonden informatie ook kan bewerken en/of deleten.

31 oktober 2011
De VDC-netwerkbeheerder stapt naar de politie om melding van de misdrijven en wantoestanden binnen de VDC te doen. Hij meldt bovengemelde feiten ook bij de voorzitter van de Commissie van Toezicht, mr. Hans de Boer.

2 november 2011
Er komt een vertrouwelijk gesprek met De Boer alleen. De netwerkbeheerder stelt de beide andere commissieleden Vlieg en Martis niet te vertrouwen.

17 november 2011
Calmero komt met een persverklaring: “Degene die schuldig heeft gemaakt aan het lekken van de memo zal strafrechtelijk aansprakelijk worden gesteld. VDC heeft hiervoor aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie (OM).” Calmero zegt dat het praten over zijn werk en over onze veiligheidsdienst niet iets is, dat zomaar kan plaatsvinden. Wat er in dit geval heeft plaatsgevonden, is zo ernstig, dat moet publiekelijk worden gecommuniceerd om zodoende het vertrouwen te
herstellen in onze Veiligheidsdienst.” Ook na deze verrassende wending, want nu mag de veiligheidsdienst ineens wel openlijk praten, wordt niets van het OM vernomen.

16 januari 2012
De netwerkbeheerder stapt nogmaals naar de politie om na zijn meldingen vanaf 29 oktober 2011 aanvullend aangifte te doen.

18 januari 2012
De VDC-netwerkbeheerder wordt door Schotte en Romer (Calmero is inmiddels afgetreden) met behulp van het onderzoek van FSC en Fox-it beschuldigd van diverse strafbare verdenkingen. Hem wordt 3 maanden de toegang tot de VDC dienstlokalen ontzegt. Winklaar, gaat nu naar de Ombudsman. Romer heeft ook St Jago bedreigd en meegenomen voor verhoor, diverse malen. Sint Jago zegt dat ze hem hebben geïntimeerde door te zeggen dat ze weten wie zijn familie is en dingen zouden weten van zijn familie. Winklaar weet dat meer mensen binnen de dienst geïntimideerd worden en erg bang zijn van Romer.

23 januari 2012
De VDC-netwerkbeheerder meldt zich bij de Ombudsman. Uit de verslagen blijkt dat informatie van de VDC, maar ook van haar internationale contacten, aan Colombianen is gegeven en tevens aan twee personen verbonden aan privé-ondernemingen. Het verslag maakt melding van ondervraging van de netwerkbeheerder door Colombiaanse functionarissen, in opdracht van het voormalige interim-hoofd van de VDC, Frank Calmero, en zijn opvolger Michael Römer op 20 september 2011.

Breezes

De netwerkbeheerder kreeg opdracht om zich bij het Breezes Hotel te melden, waar hij werd opgewacht door Calmero en Römer en de opdracht kreeg om met enkele Colombianen te praten. Hij werd naar een kamer gebracht waar hij verhoord werd door drie mannen en een vrouw. Van Calmero kreeg hij te horen dat het zou gaan een vrouw die een hoge positie had bij Colombiaanse veiligheidsdienst. Van de Colombianen kreeg de netwerkbeheerder te horen dat hij hun namen
niet hoefde te weten en deze actie voortvloeide uit een opdracht van premier Schotte. De netwerkbeheerder maakt verder ook melding van twee andere incidenten waarbij hij door zijn superieuren werd gedwongen om interne informatie van de VDC naar buiten te brengen.

De eerste keer was op zaterdag 29 oktober toen hij zich bij Fort Amsterdam moest melden om door ‘Nederlands Europese mannen’, verhoord te worden. De netwerkbeheerder moest het password van de VDC aan deze mannen geven en ook zijn medewerking verlenen opdat ‘alle in het bestand van de VDC opgeslagen vertrouwelijke informatie kon worden over gesluisd en opgeslagen op de gegevensdragers van de twee aanwezige heren’. Volgens de netwerkbeheerder werd alle informatie
van de server van de veiligheidsdienst gekopieerd en de harddisk van de ‘access control’ werd gedupliceerd door de Nederlandse mannen. De medewerker verzette zich tegen en verklaarde tegen Römer dat het niet correct was dat een bedrijf van buitenaf alle informatie van de dienst heeft.

In het rapport van de Ombudsman staat ook vermeld: “Er is nu een exacte kopie van alle gegevens van de veiligheidsdienst sinds de oprichting van de dienst en ook gegevens van andere veiligheidsdiensten in de wereld zijn nu in handen van particulieren.”

7 maart 2012
Uit een mediaverklaring van Emily Elhage blijkt dat zij het Ombudsmanconcept juridisch heeft laten evalueren. In de verklaring komen verdenkingen van een aantal zeer ernstige misdrijven naar voren.

4 mei 2012
Ministers Schotte, Wilsoe en Jamaloodin verklaren tijdens een persconferentie over de ‘shut down’ van de VDC en de schorsing van 4 VDC medewerkers (inclusief de netwerkbeheerder die
meldingen en aangifte had gedaan). Zij zouden naar zijn zeggen een ‘coup’ hebben willen plegen. Dat zou volgens de politici blijken uit het sporenonderzoek van Romer, FSC en Fox-it, een onderzoek dat het predicaat ‘zeer geheim’ had meegekregen. De vier medewerkers zijn de adjunct-directeur St.
Jago, de analist van de memo, de netwerkbeheerder en een teamchef van Gumbs.

De 4 VDC medewerkers kunnen zich niet verdedigen tegen de openbare schorsing en beschuldigingen vanwege hun geheimhoudingsplicht. Schotte, Wilsoe en Jamaloodin uiten hun
publieke aantijgingen desondanks in weerwil van het niet ontheffen van de geheimhoudingsplicht van de 4 VDC medewerkers zodat er geen tegenspraak plaats kan vinden.

Schotte zegt dat er met behulp van FSC een kopie van de bestanden en server gemaakt, maar die is altijd veilig bewaard geweest en gebleven op het kantoor van de VDC en heeft nooit de burelen verlaten. Het feit dat Jamaloodin, de minister van Financiën onderdeel uitmaakt van de persconferentie, is opmerkelijk, omdat de VDC niet tot zijn portefeuille behoord en omdat hij, voordat hij minister werd, blijkens het sms-verkeer tussen hem en VDC-medewerker Pietersz onrechtmatig een structurele vorm zocht om beschikking te krijgen over VDC-informatie

Volgens de Amigoe komt er een parlementaire enqêete over onze dienst. Dat is althans de strekking van een motie, die vanochtend door de Staten werd aangenomen.

5 mei 2012
Schotte's greep op de VDC wordt nu wel erg groot. Iedereen binnen de dienst, althans de goeien, worden zenwuachtig. Schotte zei gisteren dat hij niet kon uitsluiten dat er nog meer gevoelige informatie van de VDC naar buiten zou komen. Deze situatie en het feit dat er zowel in binnen- als buitenland vraagtekens bestaan over de integriteit van onze dienst, was volgens de premier aanleiding om drastische maatregelen te nemen bij de VDC. Haha. Zo komt er in de komende maanden een rigoureuze reorganisatie. Om dit mogelijk te maken wordt wij allemaal tijdelijk op non-actief gesteld en zijn wij alleen maar op oproepbasis beschikbaar. Schotte heeft de ministeriële beschikking hiertoe gisterochtend ondertekend, nadat de Raad van Ministers al op 2 april akkoord was gegaan met de maatregel....

8 mei 2012
Volgens Bloem is het vreemd dat de premier in het parlement die vrijdag geen melding heeft gemaakt van de aangifte van haar cliënt bij de landsrecherche. Ze zegt: ,,Mijn cliënt is in opdracht van crisismanager Frank Calmero en het nieuwe hoofd (nog nooit gecommuniceerd) van de dienst Michael Römer tot twee maal toe gedwongen om informatie van de dienst aan derden te verstekken. Ook heeft hij gezien dat er gegevens gekopieerd zijn en uit de dienst gehaald. Met koffers tegelijk zag hij mensen de deur uitlopen. Het lijkt erop alsof premier Schotte bewust informatie aan de Staten heeft achtergehouden. De aangifte van deze strafbare feiten door is toch van groot belang in deze zaak”.

In hetzelfde interview pleit Bloem voor opheffing van de geheimhoudingsplicht van de netwerkbeheerder: “In het kader van fair play zou het de minister sieren als hij mijn cliënt zou ontheffen van zijn geheimhoudingsplicht zodat hij zich tegen de openbare beschuldigingen
kan verdedigen.”

15 mei 2012
Enige reactie van Schotte en Wilsoe op het verzoek van opheffing van geheimhoudingsplicht blijft uit. Mogelijk is dit om hun eigen strafbare instructies en handelen te kunnen verdoezelen. In dit geval achten Schotte, Wilsoe en de Commissie van Toezicht wat er heeft plaatsgevonden (het afgeven van paswoorden en het kopiëren en het in handen van derden geven van de 'acces control' en inlichtingen van de diverse veiligheidsdiensten) niet zo ernstig als het vermeende ‘lek’, dat eerder publiekelijk moest worden gecommuniceerd om zodoende het vertrouwen te herstellen in de Veiligheidsdienst.
Ondertussen bluft Schotte dat er een parlementaire enquête komt. Ivar Asjes gaat het regelen.

25 mei 2012
Statenvoorzitter Ivar Asjes verklaart in het Antilliaans Dagblad dat ut het rapport van de
Commissie van Toezicht, dat er inderdaad gegevens van VNA/VDC zijn ontvreemd en dat er inderdaad informatie van de VNA/VDC is verdwenen. Gevoelige informatie is volgens Asjes in handen is gekomen van derden.

6 juni 2012
Jaime Cordoba is voorzitter van de parlementaire enquête. Hij gaat ervan uit dat die over twee weken van start gaat.

12 juni 2012
De bespreking van de de parlementaire enquête is uitgesteld. Godett wil pas stemmen over het voorstel als het concept en de begroting er is. Die is er nog niet.

1 augustus 2012
Naast een reeks onbegrijpelijke ‘geheime’ besluiten van de CvT binnen de veiligheidsdienst VDC, Geomaly Martes een reeks ‘geen zwaarwegende bezwaar‘ adviezen ten aanzien van voorgedragen overheidscommissarissen van dubieus kaliber. Zo is de dubieuze Amparo dos Santos, president-commissaris CPA geworden op referenties van casinobaas Cocochi Prins. Amparo’s broer, Luigi dos Santos is bestuurslid van de Gaming Control Board. Zijn ander broer, loterijenkoning Robbie dos Santos, en vriendadvocaat Marius Romer worden zelfs bestuurslid bij loterijentoezichthouder FWNK. Gino Campbell, de huisaccountant van casinobaas Rudy Pizziolo word directeur van casinotoezichthouder GCB. Luigi dos Santos, bestuurslid bij FWNK. Lovers directeur Oswald van der Dijs is commissaris geworden bij Aqualectra. De op Sint Maarten wonende Sicilliaanse casinokoning Francesco Corallo wil Voorzitter van Raad van Commissarissen van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten worden. Vreemde is dat CvT VDC lid en SOAB-directeur Geomaly Martes bij deze bestuursleden ook geen belangenconflicten van belang.

De goedgekeurde VDC-screenings werden vervolgens onder de verantwoordelijkheid van die laatste van geen ‘geen zwaarwegende bezwaren‘ adviezen voorzien. Een ander vermoeden van verdenking dat dit onrechtmatig is gebeurd is dat uitgerekend deze genoemde ‘geen bezwaaradviezen’ adviezen van genoemde opmerkelijke bestuursleden in overheidsnv’s uit 2011 niet terug zijn te vinden op www.soab.cw. Dat er daadwerkelijk VDC-informatie is gedelete, wordt aldus vermoed uit de benoemingen van partijfinanciers en/of vrienden van partijfinanciers in zowel de regering Schotte als de diverse commissariaten bij overheidsnv’s.

3 augustus 2012
Schotte zegt dat-ie zo spoedig mogelijk het ontslag van zijn kabinet gaat indienen, nu fractieleider Dean Rozier eerder deze week het vertrouwen in de regering opzegde. Vorige week had ook Eugene Cleopa van coalitiepartner MAN zijn steun aan het kabinet al opgezegd.

30 september 2012
De waarnemend gouverneur heeft een nieuwe interim-regering benoemd en het ontslag van Schotte en zijn ministers bekendgemaakt. Maar die leggen zich er niet bij neer en spreken van een staatsgreep. Schotte en zijn ministers hebben zich met een deel van hun aanhang opgesloten in Fortíen zeggen dat ze daar blijven tot de verkiezingen van 19 oktober.

11 oktober 2012
Hoofdofficier Heiko de Jong laat de netwerkbeheerder weten dat een onderzoek naar mogelijke strafbare feiten naar intimidatie en bedreigingen tegen zijn persoon niets heeft opgeleverd. De
Jong doet daarbij voorkomen dat de aangifte van de netwerkbeheerder ging over gedragingen jegens zijn persoon, terwijl de aangifte in essentie ging over een reeks van strafbare feiten in 2012 om ongeoorloofde toegang tot het netwerk door Romer, Calmero, Schotte, Van Leeuwen, Kouprie, hun bedrijven en de Colombianen tot de veiligheidsdienst systemen en het kopiëren van informatie van derde inlichtingendiensteninformatie.

3 maart 2013
Er verscheen een artikel in de Amigoe over een rapport, waaruit wordt gequote dat Romer naderhand alsnog negatief gescreend is voor zijn functie bij de VDC. “Het hoeft geen betoog dat
de besproken arrogantie, hypocrisie, discriminatie en gebrek aan veerkracht, waar een algemene consensus over bestaat, ons ernstige zorgen baart”, aldus de opstellers van het rapport over Römer.

Naast de bevindingen van zijn eigen collega’s wordt in het rapport ook gewezen op de ‘hele aparte wijze’ waarop Römer zijn intrede heeft gedaan binnen de VDC. “Römer werd assistent van Frank Calmero, die als crisismanager werd aangesteld nadat Gumbs door kabinet-Schotte opzij werd geschoven. Na het vertrek van Calmero werd Römer bij landsbesluit als crisismanager aangesteld. Maar iedereen die bij de VDC komt werken moet vooraf worden gescreend. Bij Römer is dit achteraf gebeurd. Volgens de opstellers van het rapport is dit punt van belang, omdat het voor een dienst als de VDC van eminent belang is dat haar neutraliteit, desnoods schijn van neutraliteit, gewaarborgd blijft.” Römer werd aldus ongescreend bij Landsbesluit benoemd tot crisismanager.

9 januari 2015
Asjes en Navarro benoemen op aandringen van CvT-leden Vlieg en Martis, ondanks de negatieve screening, bewezen mismanagement en ongeschiktheid Michael Romer in stilte als Hoofd
VDC. Daarmee wordt bevestigd wat al bekend is sinds 24 mei 2011.

11 maart 2016
Gerrit Schotte veroordeeld.

Point

Het ware verhaal

Na het lezen van dit relaas kun je alleen stellen dat het goed mis is gegaan.
Toch eerder heb ik al in mijn boeken geschreven over deze VDC lek. Wat op valt is is dat er elke keer een iets andere draai aan gegeven wordt. Worden er dan toch mensen beschermd of zijn de aangevers zelf niet zo zuiver? Wat duidelijk in het eerste verhaal naar buiten kwam was dat er tassen vol harde schrijven in 2 dagen gekopieerd zijn geweest met alle informatie van de VDC. Wat ook inhoud bijvoorbeeld ook mijn curatele maar ook van diverse gesprekken met de oud gouverneur. Wat ook duidelijk toen was, was dat de informatie terecht kwam bij zowel de Italiaanse maffia als de Colombiaanse maffia. Beide kregen de beschikking over alles wat er op de server van VDC te copieren viel en daar zaten ook diverse files bij van het AIVD vanuit Nederland. Dat het waar was werd duidelijk toen ik hierover Nederland over aan schreef en ik als een antwoord kreeg dat het niet werkelijke geheime informatie was die men had gekopieerd! Juist een VDC heeft kennelijk maar wat onzin op hun servers staan! Ook blijft Nederland moeilijk doen om screeningen en bepaalde mensen vanwaar ik weet dat ze hun naam uit het systeem willen hebben, met vele smoezen worden afgewezen.

Maar het bewijs werd duidelijk kort na het kopiëren van alle gegevens want wat bleek, het altijd vredig samenwerken tussen de Italiaanse en Colombiaanse maffia werd plotsklaps een oorlog waarbij de Colombianen met de botte bijl hakte in de drugs en gok wereld vanuit de Italiaanse kant. Er kwamen zaken naar boven die nog nooit naar boven waren gekomen. Dat allemaal zogenaamd gelekt vanuit waar? Want de enige lek was de informatie van de VDC! Zeer duidelijk was dat men de informatie bewust lekte en dat maakte dat de Italiaanse maffia met een totaal nieuwe zeer jonge generatie de zaken omgooide. De oude garde ging met pensioen en opereerde via totaal andere kanalen! Nu is ondertussen duidelijk dat de Colombianen weer druk samen werken met de Italianen de jonge garde is dagelijks bezig geld in zowel het gokken, projecten en drugs weg te sluizen en wat een kennelijk geweldige lijn is is Venezuela! Het land wat nu een chaos is is schijnbaar een speelplaats voor deze maffia. Ook zijn er grote verschuivingen in het casino wezen en zijn vele eilandelijke belangen omgeschreven naar nieuwe spelers in het veld.

De maffia werkt weer samen maar wel via totaal andere kanalen waar het geld met tientallen miljoenen gezuiverd worden via dit eiland en dan de wereld in.

VDC

 

March 25at 05:11am

Kamer ontvangt petitie voor doodgeboren kind in register

Petra en Terence, ouders van de stilgeboren Raven

De Tweede Kamer ontvangt dinsdag uit handen van initiatiefneemster Natasja Geyteman-Bos 80.000 handtekeningen die staan voor het opnemen van doodgeboren kinderen in het geboorteregister. Nu staat in de wet te lezen dat kinderen die dood worden geboren 'geacht worden nooit te hebben bestaan'.

We hebben van Raven gehouden. Ze neemt een belangrijke plek in ons leven in. Dan doet het heel veel pijn als de overheid, als de wet, zegt dat ze niet bestaat. Want ze bestaat wél. En ik ben wel degelijk vader gewordens

De petitie heet 'Ik wil ook in het BRP!' (basisregistratie personen) en werd in september 2014 gelanceerd door onder meer Natasja Geyteman-Bos. De Katwijkse beviel zelf na ruim 40 weken van een stilgeboren dochter. Na het overlijden van het meisje kreeg Natasja nog twee kinderen. Toen ze voor haar zoontje Noah een paspoort wilde aanvragen, werd haar medegedeeld dat zij slechts twee kinderen had. ,,Ik heb er drie", antwoordde ze, maar de gemeente zei dat haar oudste, stilgeboren dochter volgens het systeem niet bestond. Want: 'Komt een kind dood ter wereld, dan wordt het geacht nooit te hebben bestaan', zo staat er letterlijk in de wet. Geytemans besloot te gaan strijden voor al die doodgeboren kindjes die nu volgens de wet niet bestaan.

Ook columnist Roos Schlikker voert, in samenwerking met Natasja, een strijd voor het bestaansrecht van baby'tjes die levenloos ter wereld zijn gekomen. In een column in Het Parool schreef zij in oktober vorig jaar: 'Eigenlijk geef ik niets om officiële papieren. En toch doet het zeer dat mijn kind niet op een archieflijstje prijkt. En dat ze zo letterlijk is doodgezwegen. Want de wet bepaalt dat mijn dochter niet bestaat'.

Overlijdensakte
Schlikker heeft succes gehad met haar strijd: in haar woonplaats Amsterdam wordt tegenwoordig coulant met de huidige regelgeving omgesprongen. Ouders van een doodgeboren kindje in Amsterdam kunnen tóch een overlijdensakte krijgen, waardoor het kind wel in de bevolkingsadministratie komt. De geboorte- en de overlijdensdatum vallen samen op deze overlijdensakte.

Petra en Terence Polak uit Helmond strijden nog voor het bestaansrecht van hun dood geboren kindje. Hun dochtertje Raven werd 2 weken voor de oorspronkelijk geplande keizersnede stil geboren. ,,Toch was de bevalling zo'n mooi moment'', vertelde moeder Petra eerder tegen deze krant. ,,Ze heeft 8 maanden in mijn buik gegroeid. En je bent ondanks alles zo benieuwd hoe ze eruitziet.''

Vader Terence vindt het niet te bevatten dat zijn dochtertje volgens het systeem niet bestaat: ,,We hebben van Raven gehouden. Ze neemt een belangrijke plek in ons leven in. Dan doet het heel veel pijn als de overheid, als de wet, zegt dat ze niet bestaat. Want ze bestaat wél. En ik ben wel degelijk vader geworden.''

Erfrecht
Volgens Minister Plasterk ligt opname van doodgeboren kinderen in Basisregistratie Personen lastig. De registratie is er puur voor de uitvoering door de overheid van haar taken. Juridisch ligt de registratie ook ingewikkeld. Een geboorteakte heeft onder meer consequenties voor het erfrecht; er is een geboorteakte, maar de erfgenaam bestaat niet. Volgens de minister is het niet de bedoeling van het Burgerlijk Wetboek om de geboorte van een levenloos kind te ontkennen.

Point

Een zeer interessant stuk omdat het hier gaat om het zeerecht wat veel belangrijker en staat boven het landrecht en dit kan een doorbraak zijn in een lang slepende zaak die vele mensen rond de wereld al jaren aan het aanspannen zijn.

Jammer dat hier weinig aandacht aan wordt besteed maar dan doen wij het wel als Watamula.

Dood kind

 

March 25at 05:11am


De scheiding tussen kerk en staat is in gevaar

In België oefent de koning zijn ambt uit 'bij de gratie van de wil van het volk', in Nederland regeert de koning 'bij de gratie Gods'. D66 wil deze verwijzing naar God als de bron van publiek gezag uit de koninklijke afkondiging van wetten schrappen, omdat Nederland geen christelijke natie meer is.

De grote, betekenisvolle vraag is of de democratie en religie verenigbaar blijven

Voor dit motief achter het initiatiefvoorstel van het D66-Kamerlid Stientje van Veldhoven valt op zich wel iets te zeggen. De woorden 'bij de gratie Gods' hebben geen staatkundige betekenis meer, zoals de ministers Van Agt en Geertsema begin jaren zeventig al erkenden, maar zij kunnen de koning als verbeelder van de nationale eenheid wel dwars zitten in zijn verbindende rol. Zeker nu de samenleving niet langer christelijk is, maar levensbeschouwelijk verdeeld en overwegend seculier, moeten staatszaken, zoals de afkondiging van wetten, niet worden vermengd met religieuze elementen.

Veertig jaar terug bestreden de christen-democraat Van Agt en de liberaal Geertsema dat de woorden 'bij de gratie Gods' in de seculariserende samenleving verwarring schiepen. Zij hadden daarvan althans niets gemerkt. De vraag is of dat in 2016 onder de burgers zoveel anders ligt. Ook bestaat hier niet een uitgesproken indruk dat België, dankzij een monarchie die berust op de volkssoevereiniteit, een democratischer land is dan Nederland of een koningschap kent dat sterker verbindend is het onze.

Uit de publieke discussie over het D66-voorstel blijkt, kortom, niet dat er sprake is van een geprangd rechtsgevoel over deze kwestie dat schreeuwt om codificatie. Voor zover het opwinding veroorzaakt komt die voort uit beduchtheid onder christelijke bevolkingsgroepen dat zij, in de woorden van ChristenUnie-voorman Segers, 'naar de rand van de samenleving worden gedrongen'.

Een reëel gevaar is dat de seculiere partijen hun meerderheidspositie aanwenden om met behulp van de staatsmacht andersdenkenden in een hoek te drukken

Democratie en religie
Uit het oogpunt van politiek als machtsstrijd is het verklaarbaar dat de seculiere partijen naar dominantie in de publieke ruimte streven. Maar het wordt ernstig als minderheidsgroepen zich in het nauw gedreven voelen en in hun geestelijke vrijheid beperkt. Hierbij is de steen des aanstoots niet louter de ingreep in de titulatuur van de koning, maar de reeks opeenvolgende pogingen van seculiere partijen, de liberalen meestal voorop, het publieke domein van christelijke invloed en sporen te zuiveren. Zelfs de stilte rondom kerken op zondagochtend, in 1953 met een fijnzinnig gevoel voor verhoudingen vastgelegd in de Zondagswet van de katholiek Beel, moet eraan geloven.

Op dit punt is het zaak het beeld nog wat groter te maken en de islamitische minderheden in de beschouwing te betrekken. Net als orthodoxe christenen, dikwijls nog opgevoed onder het eigenzinnige adagium 'in de wereld, maar niet van de wereld', voelen zij zich door een verschralende verdraagzaamheid jegens al wat afwijkt naar de marge gedrongen. De democratie komt dus wel degelijk in het gedrang, zij het niet in de zin van de verstoorde staatkundige vroomheid van D66.

Door deze grotere beweging is het niet meer dan een futiele vraag hoe het reeds van alle politieke macht gestripte koningschap tot achter het laatste stukje symbolische franje is te rijmen met de democratie. De grote, betekenisvolle vraag is of de democratie en religie verenigbaar blijven. Als gelovigen zich met hun levensstijl en heiligdommen niet meer beschermd en erkend weten in de democratie, ziet het er niet alleen somber uit voor hun, maar in een wereld met twee miljard christenen en anderhalf miljard moslims ook voor de democratie.

Oude spoken
De seculiere partijen spelen, anders gezegd, een riskant spel door religieuze bevolkingsgroepen naar de achterkant van het publieke domein te dringen of in het gelid van de moderniteit te pressen. In haar voorstel verwijzingen naar God uit het staatspapier te bannen beroept Stientje van Veldhoven zich op de scheiding tussen kerk en staat. Het is de vraag of dit beginsel hier terecht wordt ingezet, omdat het (van meet af aan) beoogt collaborerende macht van staat en kerk, zoals in het Ancien Régime in het Frankrijk van voor de Revolutie, te voorkomen. Van een dergelijk gevaar is hier in de verste verte geen sprake.

Voor zover er oude spoken zijn die de democratie bedreigen, zoekt D66 die in de verkeerde hoek. Een reëel gevaar is dat de seculiere partijen hun meerderheidspositie aanwenden om met behulp van de staatsmacht andersdenkenden in een hoek te drukken. Er is dus alle reden de scheiding scherp te bewaken, dat wil zeggen de scheiding tussen staat en seculiere kerk.
Bron: http://www.trouw.nl/tr/nl/6869/Hans-Goslinga/article
/detail/4265823/2016/03/20/De-scheiding-tussen-kerk-en-
staat-is-in-gevaar.dhtml

Point

"Een reëel gevaar is dat de seculiere partijen hun meerderheidspositie aanwenden om met behulp van de staatsmacht andersdenkenden in een hoek te drukken"

Al jaren ben ik aan het schrijven over de kerk en de politiek. In diverse boeken staan dan ook stukken over deze niet altijd zuivere samenwerking en zeker op onze eilanden de belangen van een vies bisdom wat meent alles te mogen en kunnen bepalen. Buiten de rapporten die zijn gestuurd naar het Vatikaan is er ook het boek "geloof en het geloven" wat diep in gaat in deze materie.

Ook in dit artikel is dus weer duidelijk op te maken dat de kerk nog steeds alle touwtjes in handen heeft inclusief de pedofielen groep de vrijmetselarij en de daar aan plakkende corruptie en criminaliteit die beschermd wordt door de gehele justitie bende.

Het loskoppelen is al lang aan de kaak gesteld maar het loskoppelen van staat en kerk is blijkbaar een onmogelijke zaak. Begrijpelijk als men dan nog even extra denkt aan het beschermen van de cocaïne en heroïne handel van uit Nederland en dat onder het mom dat god hun beschermengel is.

freemasons

 

March 24at 05:13am

UTS heeft veel te verbergen en vele zaken zijn daar niet pluis onder de mantel van KPMG

Vragen heer Wiels enkele dagen voor zijn moord
Vraag; Welke vraag heeft wie dan ook boos gemaakt en hem toe gezet heeft heer Wiels zijn mond te snoeren?

Zijn de ministers op de hoogte van;
1 Dat UTS toestemming heeft om lotjes en nummers te verkopen zoals aangegeven in de ‘loterijverordening 1909’?
2 Uts geeft de mogelijkheid om nummers te kopen via SMS, gebruikmakend van zijn datasysteem?
3 UTS propageert publiekelijk het bedrijf van Robbie’s Lottery, als degene die deze manier van verkoop mogelijk maakt en activeert/bevordert?
4 UTS zet om saldo en krediet van telefoongesprekken GSM in contant geld, om lokaal en internationaal nummers te kopen?
5 UTS zet haar systeem ter beschikking om legaal loten te kopen op nationaal grondgebied, afkomstig uit St Maarten, zoals gemeld Smartplay en Daily?
6 Alle verkopers en doorverkopers van loten zijn gebonden aan de regels bepaald in de ‘loterij verordening 1909’.. zoals aangepast ( zoals het moet?)?
7 UTS int ook omzetbelasting op de nummerverkoop via SMS?
8 Doet UTS omzetbelasting op de verkoop overdragen aan de bevoegde autoriteiten?
9 Kan de Stichting Belasting Accountants Bureau een overzicht geven hoeveel belasting UTS en Robby’s Lottery betalen over de verkoop van loten via SMS?
10 Mogen minderjarigen ook aan deze lotenverkoop via SMS meedoen?
11 UTS en Robby’s Lottery dragen over of betalen;
a) Vergunningsrechten FNWK
b) Vergunningsrechten extra loterij
c) Winstbelasting
d) Waarborgfonds
12 De volgende personen juridisch overtreden geldende rechten en regels geldend op Curaçao, volgens de “loterij verordening 1909” daar ze gebruikmaken of anderen laten gebruiken de tarief van UTS en ook nog de tarief van SMS van UTS om loten te verkopen zonder de nodige vergunning?
13 Dat de volgende personen juridisch betrokken zijn in de genoemde activiteiten en manoeuvres in punt 12, in deze zaak?
- Smartplay N.V. -- UTS N.V. / Antelecom N.V. – Radcom Corporation N.V. – Robertico A. Dos Santos persoonlijk of werkend onder Robbie’s Lottery Curaçao.
14 Het verkregen geld circuleert lokaal of gaat het naar het buitenland?
15 Dit verkregen geld en transacties worden goed gekeurd en gecontroleerd door MOT?
16 Heeft de centrale bank van Curaçao en St. Maarten toezicht op dit geldverkeer via dit systeem?
17 Kunnen de ministers een indicatie geven van de “Money Trail” afkomstig van UTS?
18 Kan de minister een overzicht geven van de verkoopgrootte via SMS/UTS?
19 Welke zijn de gevolgen voor FWNK?
20 Kan een derde persoon in het systeem van SMS en UTS werken?
21 Wat zijn de winsten die UTS ontvangt van deze operatie?
22 Waar kan men deze winst vinden in de administratie van UTS?
23 Kunnen alle lootjesverkopers gebruik maken van dit systeem?
24 Wat zijn de regels en procedures voor geldverkeer buiten het land?
25 Vanaf welke datum is UTS met deze transacties begonnen?
26 Hoeveel werkbezetting zal verloren gaan in de sector lotenverkoop?
27 Heeft UTS consensus dat lotenverkoop toestaat?
28 Als punt 27 negatief is. Kan de minister ons doorgeven onder welke vergunning/ consensus doet UTS actief deelnemen aan de loterij?
29 Onder welke vergunning / consensus doet Tele Curaçao lotenverkoop aanbieden en verkopen?
30 Hoe worden de winsten afkomstig uit de loterij geboekt in de administratie van Tele Curaçao en kan de minister ons hier een overzicht van geven?
31 Heeft de regering een mechanisme om het gokken via SMS te controleren?

In acht nemend dat er verschillende middelen genomen worden om regeringsinkomsten te verhogen is het aan te bevelen om alle naden te dichten van belasting wegsluizen, kapitaalvlucht en algemene illegaliteit.


Wat lezen we maandag 21 maart 2016 in de Amigoe (met een speciale dank aan Amigoe):

Rekenkamer mag UTS niet binnen
WILLEMSTAD — De Algemene Rekenkamer van Curaçao (ARC) is niet bevoegd om een onderzoek bij overheidsbedrijf UTS uit te voeren. Dat heeft de rechter vanmorgen geoordeeld. De rechter heeft de ARC verboden om het aangekondigde onderzoek voort te zetten.

De Rekenkamer is bevoegd om onderzoeken uit te voeren bij het Land en organen van het Land.
UTS en haar dochterondernemingen kunnen niet worden gerekend tot het Land en diens organen.
Het verzoek van het parlement om een onderzoek in te stellen naar de boeken van UTS heeft daarom geen wettelijke grondslag zegt de rechter.
Dit betekent niet dat het Land en het parlement met lege handen staan.
Het Land kan namelijk gebruikmaken van de aandeelhoudersbevoegdheden zoals in de wet en statuten staat.
Gedacht kan worden aan het enquêterecht.
Daarnaast zou aan het Openbaar Ministerie kunnen worden gevraagd, nu sprake is van een verdenking van corruptie en bevoordeling, om hiernaar onderzoek te doen.
Op 9 december 2014 namen de Staten een motie aan om de ARC een diepgaand onderzoek in te laten stellen bij telecombedrijf UTS.
De beoogde onderzoeksvraag luidde: “Is het beleid van het bestuur, de Raad van Commissarissen en de Algemene
Vergadering van Aandeelhouders van UTS NV inclusief de daaronder vallende dochterondernemingen vanaf 2010 rechtmatig, transparant nen doelmatig geweest?’
UTS heeft vanaf het begin geprotesteerd om de ARC toegang te geven tot haar boeken.
De minderheidsaandeelhouder van UTS maakte onder meer kenbaar het onderzoek ongewenst te vinden.
Zo is het telecombedrijf bang dat concurrentiegevoelige informatie openbaar wordt doordat het ARC-rapport naar de Staten wordt gestuurd.
De ARC heeft al verschillende onderzoeken bij overheids-nv’s uitgevoerd, echter volgens UTS zonder dat door de ARC zelf eerst goed had nagegaan of de bevoegdheid daartoe wel bestond.
In september 2015 stemde de Rekenkamer in om het onderzoek aan te houden in afwachting van de uitkomst van de rechter.
De partijen moeten elk hun eigen kosten dragen.
UTS werd in het geschil juridisch bijgestaan door Frank Kunneman en Mayesi Hammoud.
Advocaat Bertie Braam vertegenwoordigde de ARC en Wilfred Flocker en Imrat Narain het Land.

Point

We weten er is veel mis met UTS onder de mantel van KPMG

- Buiten dat op belangrijke posten altijd KPMG familieleden werden gezet.
- Ondanks er veel geld niet verantwoord is en "verdwenen" is in vele takken van UTS.
- Ondanks dat bijvoorbeeld geld van een telefoonboek altijd buiten de boeken om werd gehouden.
- Ondanks dat bepaalde personen in het systeem konden komen en zelfs rekeningen konden aan passen.
- Ondanks dat er SMS loterij ging via deze provider maar niet terug te vinden is in de boeken
- Ondanks de vele bedrijven in het buitenland die gekocht werden voor astronomische bedragen en later van de hand gingen met grote verliezen (dat allemaal onder KPMG)
- Ondanks de vele vragen van heer Wiels bleef KPMG doorgaan met dit bedrijf en de zeer vreemde antwoorden geven die alles moest dekken buiten een behoorlijke boekhouding.

Nu anno 2016 is het zelfs zo dat via de bedenkelijke rechterlijke macht deze wanorde nog beschermd wordt en dat er kost wat kost er alles aangedaan wordt om de boeken dicht te houden. Via een ex medewerker van KPMG en nu een alleenstaande Accountant bleek dat er veel mis was onder het KPMG dak. Deze heer heeft de manier van werken geleerd en ziet nu wat er gedaan kan worden in boekhoudingen om veel geld te maken voor zichzelf. De werkwijze is nu opengelegd en zijn ongelofelijk. En dat zal eens opengetrokken worden als UTS zijn boeken moet openleggen. Of de aandeelhouders werkelijk dit aan gaan pakken is nihil daar er enkele zijn die wij niet mogen weten en via vreemde constructies werken en er ook enkele zijn die niets mogen zeggen. En zo blijft vooralsnog de beerputgesloten maar KPMG heeft door hun laatste openbare statement al genoeg toegegeven om verder te wroeten in hun UTS en de neven activiteiten vann deze groep

 

UTS

Sinds dit jaar is KPMG niet meer de "hoofdsponsor" van het telefoonboek. Tot vorig jaar bepaalde KPMG wat en wie er in dit boek mocht komen staan. Opmerkelijk dat men zich juist dit jaar heeft teruggetrokken.


March 24at 05:07am

DIT ZIJN NIET DE 3 BOMBERS (cq Terroristen)

Terroristen

Op verschillende plaatsen werd er al VOOR de explosies melding gemaakt van deze aanvallen.
Zeer kort daarna verscheen deze foto met de zogenaamde 3 bom leggers en dat zelfs met namen en toenamen (Khalid en Ibrahim El Bakraoui en Najim Laachraoui)!
Het Amerikaanse systeem geldt kennelijk ook in België en je wijst simpel wat verdacht geklede mensen aan met een Arabische uiterlijk als zijnde de daders.


We zijn werkelijk verloren geraakt in het vuile Amerikaans systeem die mensen aan wijst en ze als dader wegzet.

Even denkende aan een zekere Ben laden en vele die later bleken niet de terroristen te zijn die vele mensen vermoorden. Wanneer gaat men dit open trekken en de mensen achter de CIA (wat de ISIS is) aan pakken?

 

March 24at 05:05am

Hoe diep zit KPMG in de Antilliaanse gokindustrie?

Over de duistere rol van Nederlandse accountants

Vorige week werd oud-premier Gerrit Schotte van Curaçao veroordeeld tot drie jaar celstraf, omdat hij zich heeft laten omkopen door Francesco Corallo. Dat is een gokbaas op Sint Maarten, die ervan wordt verdacht banden te hebben met de Italiaanse maffia. In een opmerkelijk interview met de Volkskrant liet Corallo eerder weten alle ophef rond zijn persoon maar onzin te vinden. Alles wat hij doet is goed. Want, zo zei de gokbaas: ‘KPMG controleert ons.’
KPMG en de (illegale) gokindustrie

De rol van Nederlandse accountants op de Antillen houdt mij al langer bezig. Zoals de rol van KPMG in het Curaçaose telecombedrijf UTS, dat een belangrijke rol speelt in de sms-loterijen en ‘sportsbetting’, waar waarschijnlijk veel fout geld wordt witgewassen. Sportsbetting is een vorm van online gokken. Een internationale industrie, met naar verluidt inzetten tot wel één miljoen dollar per ‘bet’. Een industrie ook die zich goeddeels lijkt af te spelen in de illegaliteit, zonder controle door de overheid.

KPMG is al jaren de huisaccountant, maar ook een belangrijke adviseur van UTS. De CEO van UTS is afkomstig van KPMG, dat ook in Nederland betrokken is geweest bij allerlei fraudes. Bij woningcorporatie Vestia, vleesverwerker Weyl, bouwbedrijf Ballast Nedam en de multinationals Imtech en SBM Offshore. Ook de bouw van het eigen KPMG-hoofdkantoor in Amstelveen liep uit op fraude. Het bedrijf heeft al vaak beterschap beloofd, maar laat volgens mij weinig verbetering zien.

Onderzoek naar de onderwereld

Uit het onderzoek naar Schotte blijkt dat Corallo niet alleen diens partij financierde, maar overal invloed op uitoefende, zelfs op de benoeming van ministers. De meeste ministers van de regering-Schotte (2010-2012) staan of stonden voor de rechter, wegens fraude en vriendjespolitiek. Zoals El Hakim (economie), Scoop-Constancia (gezondheid), Rosalia (onderwijs) en Willems-Martina (bestuur). Jamaloodin (financiën) en Monk (onderwijs) – en mogelijk Wilsoe (justitie) – zijn daarnaast verdachten in het onderzoek naar de moord op politicus Helmin Wiels.

We moeten meer inzicht krijgen in de verhoudingen tussen onder- en bovenwereld, tussen politiek en gokindustrie op de Antillen. Dat is ook de opdracht van een grootschalig onderzoek dat Nederland is gestart, op verzoek van VVD-Kamerlid André Bosman en mijzelf. Een onderzoek waarvoor we hulp krijgen van de VS (witwassen) en Italië (maffia). Bij onderzoek naar de (illegale) gokindustrie hoort ook onderzoek naar de controleurs. Ik wil graag geloven dat alles wat Corallo doet ook goed is, omdat KPMG het heeft gecontroleerd. Maar dan wil ik graag eerst wat meer weten over de betrouwbaarheid van KPMG.

Ronald Raak

KPMG

 

March 24at 05:02am

America and the real story behind most wars.

Since America invaded Afghanistan they control 82% of the heroin (poppy seeds) worldwide. Do you still wonder how the heroin gets to the hood??
And you still keep believing it's all about oil?


Heroin

 

March 23at 05:09am

Public

De angst en verderf

Al geruime tijd is het gaande, de angst en verderf terroriseren het wereldnieuws en straatbeeld.
Alles wordt genoemd onder één noemer en dat is terrorisme. Wat steeds blijkt is dat juist de groepen die zich verantwoordelijk daarvoor stellen en de groep waar een merendeel een hetze tegen aan het ontknopen zijn juist niets te maken hebben met deze angst en verderf. Juist vanuit de zogenaamde justitie en hun clubjes komen deze vreselijke daden, zoals we zagen bij 9/11 maar ook school shootings en de aanslagen zoals in Parijs en nu Brussel. Allemaal opgezette zogenaamde terroristische aanslagen die gedaan worden door kleine groepen binnen de veiligheidsdiensten of speciale eenheden die deze aanslagen moeten doen in opdracht van de elite.

CIA/FBI


Deze angst en verderf is nodig om zo de vrijheden van de mensen nog verder te ontnemen onder het mom om zo terrorisme tegen te gaan. De politiestaat is al heel normaal maar we gaan nu naar een militaire staat waar men geen vrijheden meer kent. Mooi is wel te zien hoe groepen als de ISIS en andere groeperingen hier aan mee doen en zelfs zover gaan dat men aanneemt dat zij achter dit alles staan. Duidelijk is zeker dat deze extremisten gesteund en zelfs bewapend worden door de elite en de veiligheidsdiensten.

Oplettende mensen zullen zien dat vele aanslagen totaal niets te maken hebben met de moslim gemeenschap of terroristische groepen. Wat alsmaar op valt zijn de aanslagen die precies vallen op satanistische data en veelal gekoppeld zijn aan de vrijmetselarij en hun nevengroepen. Al deze aanslagen worden NIET begaan door extreme moslims of de ISIS bewegingen maar uitgevoerd door de CIA - FBI in samenwerking met de CID en de vrijmetselarij!

Ondertussen wordt de bevolking banger en banger en is het gehele planning angst en verderf strooien een succes aan het worden. Puur omdat de bevolking hun ogen niet willen gebruiken en zeker hun verstand niet. U wordt vermoord door uw eigen elite en uw veiligheidsdienst en dat omdat U dat toe laat.

John H Baselmans-Oracle

Writing

 

March 23at 05:09am

Brussel valse berichtgeving!

Hoe kan Dailymail deze beelden al om 3 uur lokale tijd online zettenals zijnde beelden van de bommen in Brussel
Terwijl volgens alle pers iets voor 8 uur de eerste twee "terroristen" (lees CIA agenten) bommen tot ontploffing brachten!!

Hoe wist deze site dat er bommen zouden ontploffen 5 uren voor dat het werkelijk gebeurde in Brussel?

Brussel

Klik hier voor leesbare versie

Zie deze link en vergelijk
https://www.google.nl/search?q=CCTV+purporting+to+show+the+
Brussels+Airport+explosions&oq=CCTV+purporting+
to+show+the+Brussels+Airport+explosions

Na enkele minuten werd de pagina weggehaald

Mail online

Vragen verschenen in NRC
Twee grote vragen die de veiligheidsdiensten hebben. Wie is de man met de hoed? En waarom hebben die anderen handschoenen aan?

Er worden WEER mensen aangewezen als zijnde daders en wat werkelijk gezocht moet worden is waarom CIA onbeperkt terreur en verderf kan zaaien rond de wereld en daar mensen voor gebruiken die op terroristen moeten lijken.

Nog zo'n misser

De Vlaamse zender VRT nieuws maakt dan ook nota bene excuses op Twitter voor het gebruiken van fake-beelden CCTV. Gênant!

VRT

 

March 23at 05:08am

VROUW OPSTELTEN IN PEDO-NETWERK

BREAKING: SATANISCH MISBRUIK REIKT TOT IN DE KERN VAN HET KABINET * VROUW VAN IVO OPSTELTEN LEVERT ALS KINDRRECHTER KIDS UIT AAN DE NETWERKEN * IN TAL VAN ANDERE LANDEN BESTAAN DE KABINETTEN OOK GROTENDEELS UIT PEDOFIELEN * STEEDS MEER BEWIJS VOOR SATANISCHE KINDERMOORD-CLUBJES BINNEN DE WERELD-‘ELITE’
SATANISME TEN TOP: DE MINISTER VAN JUSTITIE IS NAAST DEMMINK ZELF DE GROOTSTE PEDO-CRIMINEEL VAN NEDERLAND

Het kan altijd nog krankzinnig, nog satanischer, nog weerzinwekkender. Dat weten de lezers van deze site al meer dan tien jaar. Thans komt aan het licht dat de vrouw van Demmink-vriend en Demmink-beschermer Ivo Opstelten heimelijk is getransfereerd van de rechtbank Den Bosch naar die in Rotterdam waar bovenstaande foto is genomen. Dat de vrouw van de MinJus rechter is, is een grof schandaal en zou in geen enkel ander land mogelijk zijn. Maar dat ze ook nog kinderrechter is gaat alle begrip te boven. Terwijl haar man de kamer jarenlang loopt voor te liegen om een kinder-verkrachtende en kinder-vermoordende studievriend zijn gang te kunnen laten gaan, zit mevrouw kinderen uit te leveren ter misbruik aan de netwerken! Hier en hier veel meer achtergronden over de pedo-activiteiten van mevrouw Opstelten met voorbeelden. Lees ook het artikel hierover op Waarinholland. We hebben het steeds vermoed maar nu komt het in the open: de pedo-netwerken zijn nog veel dieper doorgedrongen tot in de kern van onze ‘elite’ dan we ooit hadden kunnen denken. By the way: waarom we zeker weten dat rechter Opstelten kinderen uitlevert aan de netwerken, is omdat alle kinderrechters in Nederland dat doen. Onder het bewind van Joris Demmink is ons land immers veranderd in een pedocratie waarin alle instituties als voornaamste taak hebben het faciliteren van de netwerken. Een rechter die is getrouwd met Demmink’s studievriend en beschermheer Ivo zal in haar satanische uitspraken nog veel verder gaan dan een ‘gewone’ pedo-kinderrechter. Het is zelfs niet uit te sluiten dat rechter Opstelten en Joris Demmink direct met elkaar in contact staan!

De familie Opstelten ergens in de jaren ’70. Zijn dochter Antionette bekleedt ook een functie bij de Rotterdamse rechtbank.

Joris: Ha Mariette! Wat heb je deze week voor zaken? Zitten er nog lekkere jongetjes bij?
Mariette: Maandag twee kinderen van 7 uit Litouwen, woensdag een mooi Somalisch knaapje van 6 en vrijdag een tweeling uit Sri Lanka. Waar moeten ze heen?
Joris: Dat is prachtig nieuws Mariette! Die tweeling uit Sri Lanka, stuur die maar naar Henk!! Haha, het is een mooi zooitje! En doe de groeten aan Ivo!
Mariette: Toi toi Joris, zie je in De Witte!

We zagen reeds in het geval van kinderrechter Carla Eradus, thans president van de rechtbank Amsterdam, dat het in de praktijk inderdaad zo werkt

Opstelten familie


March 23at 05:04am

PECHTOLD PEDO-NETWERK IN GEMOFFELD?

DE LAATSTE STAP NAAR DE MACHT VOOR BILDERBERG-ALEXANDER: WEG MET DE VROUWEN * ALLE LEIDERS IN HET DEMMINK-TIJDPERK MOETEN HOMO E/O PEDO ZIJN OF MINIMAAL TRANSGENDER * OOK DIEDERIK SAMSOM MOCHT NIET LANGER GETROUWD BLIJVEN

PECHTOLD

Dit is geen toeval. In het tijdperk van Rutte en Koenders (en Demmink natuurlijk) wordt het niet meer getolereerd als een (toekomstig) politiek leider zich profileert als family man. Of women natuurlijk. De moderne leider is een pedofiel, een promiscue homo of minimaal een zich suf neukend en declarerend monster zonder duidelijke seksuele geaardheid. Het past allemaal bij het NWO-programma om het gezin te verwoesten omdat dat als ‘hoeksteen van de samenleving’ de burgers kracht en zelfvertrouwen kan geven. Als het moment daar is om de burgers af te voeren naar de FEMA- en martelkampen, willen de leiders geen huilende vrouwen en jengelende kinderen. In de VS bestaat het gezin reeds nauwelijks meer. In Nederland zijn we hard op weg. Landen als Ierland en Italie zijn wat weerbarstiger, maar ook daar wordt thans de homo-kaart ten volle uitgespeeld. In Ierland zelf met een compleet referendum waarin homo-, pedo- en transgender-stellen de gelijke rechten krijgen als ‘gewone’ stellen. Voorwaarts met Alexander Pechtold en D 66!

 

Pechtold

 

March 23at 05:01am

 

Public

Verkrachting van vrouwen en kinderen door de historie gezien.

We zijn weer op het punt dat we weer regelmatig mogen lezen hoe slecht in dit geval de Islam is en de vluchtelingen die vrouwen denken zo nodig te moeten verkrachten of niet met hun tengels van kinderen kunnen blijven. Met een hoop poeha wordt er alsmaar melding van gemaakt en er wordt op gereageerd net of dit iets nieuws is.
Ga ik even wat jaartjes terug de tweede wereldoorlog waar na de bevrijding de Engelsen en Amerikanen ook niet wisten hoe ze van de vrouwen en kinderen af moesten blijven. Praten we nog niet over de verkrachtingen door de Russen die Duitse vrouwen en kinderen wel tot over de honderd keer verkrachtten om zo hun ziekelijke mind te bevredigen.
Gaan we nog een stap terug en dan komen we bij de Rooms Katholieke kerk en dan zien we in oude geschriften en op prenten dat men er ook al aardig wat van kon en vrouwen en kinderen ook niet met rust laten.
Zo kunnen we nog doorgaan tot het ontstaan van de mensheid en zelfs de oude tabletten van de Enki's wisten er melding van te maken op het moment dat de mens werd geschapen.


Kijk ik wil niets goed praten maar in het totale bestaan van de mens is het verkrachten van vrouwen en kinderen als een rode draad door veel volkeren en geloven te zien. Nu we een sociale media hebben en we menen zaken uit zijn verband te moeten trekken maken mensen van bepaalde zaken werkelijk zoveel ophef en zeker als het dan wijst wederom naar een bepaalde doelgroep.


Laten we eens naar ons zelf kijken en laten we eens gaan wroeten in onze rijkelijke gemanipuleerde historie en dan zien we dat we net zo'n beesten waren als die, die en die groep. We zijn niets beter en we worden als mens ook niet beter omdat onze aard diep geworteld ligt in het beest zijn. Een beest zonder enige ware zelfrespect laat staan naar de medemens toe. Erger nog we zijn geschapen als zijnde laag geclassificeerde beesten en jawel we doen daar nog dagelijks eer aan als we om ons heen kijken.


Laten we beginnen eens bij ons zelf voordat we naar anderen wijzen en dan zit u zich per direct te schamen in een hoek van waar deze vreselijke daden vandaan komen. Ook u heeft ze in uw bloed dus wat is dan het verschil tussen hen of ons? Laten we niet een bepaalde groep aanpakken maar het algehele probleem en dat probleem van verkrachten van vrouw en kind is ook in uw straat, uw gemeenten, uw land en over de gehele wereld.

John H Baselmans-Oracle

Writing

 

March 22at 05:11am

Campo Alegre

Wie kent die plaats niet als men op Curacao is geweest?
De plaats waar dames van lichte zede de man bevredigen in zijn behoeftes.
Toch is er een "vreemde" kanttekening aan deze plaats want hij is wel gezet met gelden van de Katholieke Kerk!
En dan vraag je je af, geen wonder dat de overheiligen niet van kinderen en vrouwen af kunnen blijven.

Campo

 

March 22at 05:07am

Wat is er met Yves Cooper gebeurd?

Al vele jaren volg ik Yves en hij is zelfs peetvader van mijn boek "Geboren voor een cent".
Hij was een rebel en kwam met zeer interessante zaken, jaren lang dag in dag uit. MAAR... sinds zijn laatste verandering van baan en op zijn eigen werkend is het een totaal ander nieuws geworden. Braaf als een slaafse journalist plaatst hij alles wat van het gouvernement komt en we zien ook alle politici dag in dag uit verschijnen op zijn walls. Zijn er kritieke stukken plaatst hij ze onder " Den mi inbox" want zo is hij niet verantwoordelijk voor deze stukken.

Jammer dat eens onze enige echte vrije journalist nu opgeslokt is door de politiek en bang is nog wat dan ook te publiceren wat maar rebels kan zijn. Jammer, want je ziet dat er maar weinig dus zijn die hun onafhankelijkheid kunnen handhaven zeker als er een eigen toekomst op het spel staat.

Hem contacten heeft geen zin en heb ik ook regelmatig geprobeerd waar hij noch zijn mail, zijn messenger, noch zijn portable beantwoordt. Ik wens hem in ieder geval veel sterkte toe in de verslaafde wereld waar hij dus nu kennelijk is in opgeslokt en verloren is geraakt voor de vrij denkende personen die we nog hebben op dit eiland.

Yves onze nu slaafse politeke verslaggever in dienst van de politieke maffia. Het is jammer.

Yves cooper

 

March 22at 05:05am

6 man 2 motoren en een pickup

Deze foto werd gezet in een Facebook groep en ik zet het volgende commentaar bij omdat mijn gevoel dit aan gaf
"gestolen motoren! Jammer geen leesbaar nummerbord"
er was net daarvoor een melding door me gezien over gestolen motoren en dan duikt dit op met een pickup vol beladen en een nummerbord wat niet te lezen is.
De commentaren waren weer niet mis en hadden meer te maken omdat ik zo reageerde als om de zaak dat ik schreef dat ze blijkbaar gestolen waren.
Helaas Facebook is niet de plaats om meldingen meer te zetten maar laten we hopen dat er een agent wakker wordt en ziet wat hier gaande is.

Pickup

 

March 22at 05:03am


Cancer

 

March 21at 05:12am

Geen topsport zonder doping of manipulatie

Mensen zijn kompleet bezeten van sport. Beoefent men geen sport of ben je geen fan van een of andere sport, doet men je laten geloven dat je geen mens bent.
Je moet als een gehersenspoelde slaaf achter een persoon of een club lopen en je moet je leven vergooien en verliezen, door je tijd aanwezig op deze aarde, te spenderen aan het afgoden van deze mensen. Doen we dat niet via een geloof of een artiest in de muziekwereld dan maar een sportheld creëren.

Nu maakt geloof, muziekidool en sportheld niet veel uit want allemaal zijn ze er om mensen ver weg van de werkelijkheid te houden. Net zoals de filmindustrie en de vele novela's (eindeloze series) die dag in dag uit de hersenen van de mensen bereiken.

Allemaal zijn ze drugs gerelateerd en zeker sterk gemanipuleerd wat betreft het uiteindelijk resultaat. Maar ook nog hebben al deze kanten van de maatschappij één ding gemeen en dat is dat men mensen zo verslaafd krijgt aan een of ander idool, sport of serie en zo vergeten zelf een leven te leven. Men mag het ware leven niet zien of men moet hun tijd in ieder geval niet verder besteden om zaken, die totaal mis, zijn aan vechten. Men moet sporten, achter de buis zitten of eindeloos praten over een of ander idool of geloof.
We moeten geloven in die ander en zo min mogelijk in ons zelf.
Even terugkomend op de sport , want dit heeft nog een extra tintje. In alle eeuwen zijn er vele sporten gekomen en gegaan. Mensen die zich 100% gaven in hun sport maar ook die mensen die als fans en als slaven van afgoden langs de lijn zich druk staan te maken of zijn / haar ploeg of persoon zal winnen. Vanaf dag één is de sport een gemanipuleerde manier om mensen bezig te houden en weg van de werkelijkheid. We zien dat zeer veel tijd verspeeld wordt in de sport. Is het niet actief in een sport bezig zijn dan wel actief rond sporters of club hangen om hen te ondersteunen. Praten we nog niet over die personen die full time dag en nacht zich bezig houden met sport.

Er bestaat geen sport waar niet gemanipuleerd wordt. Is het niet door de personen die de sport regisseren dan wel door het manipuleren via drugs en vele zaken die een wedstrijd of prestatie kunnen bijinvloeden buiten de sporter om. Er bestaat niet één sport die niet gemanipuleerd wordt door buitenaf. Sport is een perfect middel om de massa tegen elkaar op te zetten maar ook de massa te doen geloven dat er prestaties geleverd moet worden. Alles draait om manipulatie en zeker dan denkende aan drugs in welke vorm dan ook zoals stimulerende middelen. Naast dan het "beoordelen" heb je een perfect middel om de slaven rond de sporters, die gemanipuleerd worden te vormen. Men gelooft tot vandaag nog dat sporten zuiver is en goed is voor je gezondheid. Ook een goede fan of idool vereerder is een "gezonde" zaak als men de berichten mag geloven. Niets is minder waar. Vereren van wie dan ook is je zelf als een slaaf zetten tegenover een ander en als sporter je laten manipuleren en laten misbruiken door stimulerende middelen of omkoperij of door afdwingen voor profeit, is niets "gezonds" bij.

Sporten is simpel bewegen en je lichaam soepel houden. Daar zijn geen prestaties voor nodig zeker geen drugs, stimulerende middelen of verafgoding door een of ander fan. Sporten doe je puur voor jezelf en heb je geen publiek bij nodig laat staan extra middelen. Denk je dat je niet kunt sporten zonder publiek en zonder verafgoding dan is sport niets meer dan een vuile politiek die past in het systeem van verafgoding, kerken en domweg zonder denken, lopen achter een god, atleet, muzikant of sporter. Niets sportiefs is daarbij en bewijst alleen hoe slaafs de mens kan zijn.

SPORT alleen en zorg dat je lichaam in een topconditie is zonder stimulerende middelen en publiek. NEE, de ware sporter zien we niet omdat deze zijn lichaam lief heeft en geen slaaf is van een verziekt systeem.

John H Baselmans-Oracle

Writing

 

March 21at 05:09am

Defensie houdt rekening met zika

,,Vrouwen die zwanger zijn of een kinderwens hebben mogen terug naar Nederland gaan”,
bevestigt woordvoerder Maartje van der Maas.
,,Dat geldt zowel voor personeel van de Koninklijke Marine als van de Koninklijke Marechaussee.” Op Curaçao, Aruba en Sint Maarten


LEES GOED
Vrouwen die een kinderwens hebben mogen terug naar nederland!
Met andere woorden; defentie zal zorg voor dragen dat deze personen zwanger worden gemaakt op afstand.
Of zal het hoger personeel zelf deze vrouwen bevruchten?

Defensie

 

March 21at 05:05am

Het stinkt in De West #KPMG

Deze maand werd de voormalig premier van Curaçao Gerrit Schotte veroordeeld tot drie jaar cel. Omkoping, valsheid in geschrifte en witwassen waren hem ten laste gelegd. Hoofdrolspeler is gokbaas Francesco Corallo, gevestigd op Sint Maarten. De Siciliaan heeft banden met de maffia en kocht invloed door minimaal één miljoen dollar naar Schotte door te sluizen. Corallo wordt bijgestaan door een Nederlandse strafpleiter. Zijn naam: Gerard Spong. Twee Kamerleden hebben zich vastgebeten in dit dossier: André Bosman (VVD) en Ronald van Raak (SP). Beiden dwongen vorig jaar een toezegging van minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk (PvdA) af om een groot onderzoek te lanceren naar de banden tussen de boven- en onderwereld op die eilanden in De West. Niet tot ieders genoegen.

Ondertussen was het niemand minder dan voornoemde Gerard Spong die aangifte deed tegen Van Raak omdat hij diens cliënt Corallo een ‘maffiabaas’ noemde. Een reden om de optredens van Spong bij Pauw te heroverwegen. De strafpleiter heeft de mond vol over het proces tegen Geert Wilders, tegelijkertijd klaagt hij in opdracht van een maffiabaas een Kamerlid aan dat corruptie wil bestrijden. De wereld op z’n kop.

De accountants van KPMG staan inmiddels ook in kwade reuk. De afdeling Dutch Caribbean verstuurde dit weekeinde een persbericht met de boodschap dat ze sinds begin 2015 geen zaken meer doen met Corallo.

“Over de achtergrond van de beëindiging zullen wij geen mededelingen doen, anders dan dat deze beëindiging op ons initiatief tot stand is gekomen.”

Aanleiding van het persbericht was een optreden van Bosman op de lokale radio die verwees naar een uitspraak van Corallo in de Volkskrant vorig jaar: “We houden ons aan de regels. De accountantsorganisatie KPMG controleert ons.”

Mooi dat KPMG nu afstand neemt. Mooi dat KPMG sinds begin 2015 geen zaken meer doet met Corallo. Maar Schotte was premier tussen 2010 en 2012.

Voormalig Groenlinks-leider Jolanda Sap is lid van de Raad van Commissarissen van KPMG. U begrijpt: deze zaak zal tot de bodem worden uitgezocht.

Hoe dan ook: Het stinkt in De West.

Point

KPMG is het accountantsbureau van UTS maar ook blijkbaar het bureau wat achter Seaquarium imperium van heer Pizziolo (annex heer Schrier) zit.
KPMG - UTS kunnen we duidelijk stellen. UTS zit in CITEX waar naar horen zeggen, heer Pizziolo meerderheidsbelangen in heeft via zijn beleggingsconstructies en bedrijven. Net zoals hij hoofdaandeelhouder is van Hato Freezone waar alle gokactiviteiten spelen.
CTEX, UTS, Vrije zone, SMS gokken, Seaquarium, Gokwereld in al zijn facetten, allemaal onder één naam;
Heer Pizziolo en zijn beschermgroep KPMG die ook de beschermer was en blijkbaar nog is van de verdere Italiaanse onderwereld gezien de brief van onze KPMG spokesman.

En zo komen we bij de laatste uitspraak van heer Wiels
"Pas op de ware mensen die dit eiland besturen zijn:
- Project Ontwikkelaars
- Accountants
- Banken"
En toen werd heer Wiels doodgeschoten en liet ons deze puzzel achter.

De bank?
Dat is niet moeilijk in te vullen want uit diverse verklaringen kwam naar boven dat vele MOT meldingen niet gedaan werden/worden door MCB die verklaarde dat de witwasgelden van "betrouwde bronnen" kwamen en daar doelde men op heer Pizziolo.

Maar wacht, was KPMG niet ook het bureau die de ABN/AMRO bank in Nederland moest reorganiseren NET in die tijd dat mevrouw Wiels daar naar haar zeggen opperhoofd was? Al was ze dat duidelijk niet, ze weet wel wat daar speelde en dat kon ze goed gebruiken zo te merken daar ABN/AMRO haar nog steeds beschermt!

En zo klikt het ene met het andere en krijgt heer Wiels nog naar buiten waar hij jaren tegen gevochten heeft maar niet begrepen werd daar er te veel belangen zijn in deze wereld van onbeperkt geld.

De wereld van de maffia, de wereld van waar de criminelen een land besturen beschermd door machtige bedrijven.
Zal zeker vervolgd worden.

KPMG

 

March 21at 05:02am

Oostvaardersplassen; hongersnood in Nederland

In de Oostvaardersplassen speelt zich iedere winter een drama af, onder verantwoordelijkheid van Staatsbosbeheer en de minister van EZ, Henk Kamp. Het gaat om het gestuurd laten verhongeren van grote aantallen paarden, herten en runderen. Deze vorm van dierenmishandeling wordt ons door de betrokken deskundigen en beheerders verkocht als de normaalste zaak van de wereld. Sterker, als het hoogste goed!

Het sterfhuis Oostvaarderplassen wordt namelijk met trots gepresenteerd als Nederlands mooiste natuurontwikkelingsproject. “Het doel van dit project is,” zo lezen we op de website van SBB, “natuurlijke dynamiek de ruimte te geven. Natuurlijke processen zijn leidend. De natuur kiest haar eigen weg. Precies dat maakt de Oostvaardersplassen zo’n uniek gebied.” Imponerende bezweringen, gevolgd door wervende kreten: “Maak kennis met het Nederland van duizenden jaren geleden.” De realiteit wordt paradijselijk ingekleurd: “Met elkaar leven de dieren hier een natuurlijk leven, in een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft.”

Hoe natuurlijk is de natuur in de Oostvaardersplassen eigenlijk? Het is een gebied in ontwikkeling, potentieel rijk aan biodiversiteit, maar wel binnen kunstmatige randvoorwaarden, namelijk de waterhuishouding, de inrastering van het gebied en de keuze van de ingezette grote grazers. En juist bij die grote grazers wringt de schoen!! Bij gebrek aan natuurlijke vijanden of uitwijkmogelijkheden zijn ze gaan “woekeren” ten koste van de rest van het ecosysteem. Ze vreten de hele primaire productie op. Grof gezegd bestaat dat ecosysteem nu uit niet veel anders dan gras en grazers: Een zwaar gestoord systeem, dat zich bevindt op het niveau van een intensieve veehouderij. En dat brengt Staatsbosbeheer aan de man als “het Nederland van duizenden jaren geleden.”

moord1

Het heersende regiem is een ecologische ramp.
Het is gebaseerd op een blind geloof in natuurlijke processen.
Het is het volkomen zinloos.
Het is een bron van dierenleed en heilloze maatschappelijke discussie.

Als een officiële beheersinstantie desondanks volhardt in de ingeslagen weg, moet zij daar toch wel heel goede argumenten voor hebben. Welnu, die argumenten zijn er niet. Staatsbosbeheer, met al haar commissies en adviseurs, laat zich leiden door een waan, een irrationeel geloof. Het zijn de kleren van de keizer. En bijna iedereen trapt erin, zelfs de politiek. Het is tragisch dat zo’n schitterend en veelbelovend natuurproject als de Oostvaardersplassen zo ver heeft kunnen afglijden. Oplossing: Terugbrengen van de dichtheid aan grote grazers tot op het niveau dat in overeenstemming is met de draagkracht van het ecosysteem en die dichtheid handhaven. De huidige praktijk is slechts het bedenksel van enkele personen. Gevolgen als de huidige praktijk wordt gecontinueerd:

Eindeloze voortzetting van onnodig dierenleed, met alle daaruit voortvloeiende maatschappelijke polarisatie en discussie.
Een bedroevend resultaat in termen van natuurkwaliteit.
Aantasting van het maatschappelijk draagvlak voor natuurbeheer.
Voortzetting van kwalijke misleidende publieksvoorlichting.

moord2


March 20at 05:11am

HET VERBAND DAT TWEEDE KAMERLEDEN VAN RAAK EN BOSMAN SUGGEREREN
BESTAAT NIET

Onderstaand de reactie van KPMG Dutch Caribbean (KPMG DC) op de publicatie ‘Twijfels van SP en VVD bij rol KPMG in gokindustrie’ op Amigoe.com

Willemstad- KPMG Dutch Caribbean (KPMG) betreurt het dat de Tweede Kamerleden Van Raak en Bosman geen contact hebben opgenomen met onze firma voordat zij hun Kamervragen hebben ingediend. Vanwege alle aandacht door deze Kamervragen voelen wij ons gedwongen met een openbare verklaring te komen.

KPMG DC is de controlerend accountant van het telecommunicatie bedrijf UTS. Het gesuggereerde verband tussen UTS en KPMG enerzijds en Robbies Lotteries en Francesco Corallo anderzijds bestaat niet. KPMG DC heeft vandaag, naar aanleiding van het interview van de heer Bosman op Radio Direct, voor het eerst kennis genomen van de uitspraak van de heer Corallo in de Volkskrant. De heer Corallo doet deze uitspraak op 15 september 2015 en deelt mee in dit interview dat hij zijn boeken laat controleren door KPMG. Deze informatie is onjuist. De controleopdracht van KPMG DC waaraan de heer Corallo in dit interview refereert, bij een aan hem gelieerde onderneming op Sint Maarten, is reeds begin 2015 formeel beëindigd. In de voorgaande jaren heeft KPMG DC geen controleverklaring afgegeven bij deze opdracht. Over de achtergrond van de beëindiging zullen wij geen mededelingen doen, anders dan dat deze beëindiging op ons initiatief tot stand is gekomen.”

Point


KPMG onder vuur.
Dat was onderhand wel te verwachten zeker als vanuit de maffiawereld deze naam alsmaar opduikt en genoemd wordt. Het ontkennen in dit persbericht is meer een bekennen en is nu duidelijk dat deze accountants in meer zaken verwikkeld zijn. KPMG wordt in meer zaken genoemd en dan denken we aan de moord op heer Wiels maar ook in zaken die te maken hebben met Curacao Seaquarium. Zo was er een melding die beweerde dat KPMG ook met drugs te maken heeft maar dat bij het wassen van vele miljoenen alsmaar door de MOT werd aangehaald dat het allemaal vertrouwd was. Hoe ver dit waar is moet gaan blijken nu dat men dit bedrijf zeker door zal gaan lichten op de gegeven die er al zijn vanuit de Italiaanse maar ook de Colombiaanse maffia. Zeker is dat KPMG een vinger heeft in UTS wat we konden zien in het bezetten van strategische plaatsen in dat bedrijf maar ook dat hun een zeer dikke vinger hadden en kennelijk nog hebben in de bedrijfsvoering van dat bedrijf. Zo is het niet aannemelijk dat hun niets wisten van de illegaliteit van de sms loterij. Onderzoek zal het uit gaan wijzen want met deze bekentenis moet en zal Openbaar Ministerie zeker zaken open moeten gaan leggen. De vraag rijst dan nog in hoeverre werkt KPMG voor Rudy Pizziolo? Want deze man is de man waar zeer veel onder schuilt.

De tijd zal het leren.

Ik haal nog even aan
Volgens het Tweede Kamerlid worden er miljoenen dollars witgewassen door casinobasen en loterijkoningen Fransesco Corallo, Robbie dos Santos, Rudy Pizziolo en Cocochi Prins.

Adventure Guide to Aruba, Bonaire & Curacao
Zie plaatje seaquarium
The Curacao Sea Aquarium
Opened in 1984 by Adriaan “Dutch” Schrier and Rudy Pizziolo, the world-famous Curacao Sea Aquarium next door to the resort offers you and your family the chance to see the reefs of the Caribbean up close without getting wet. You’ll have endless aquatic fun and learn about the area’s complex marine ecology.Kamervragen mrt 2015
2
Welke (strafrechtelijke) onderzoeken lopen op dit moment naar of zijn in het verleden gedaan naar Francesco Corallo, Rodolfo ‘Rudy’ Pizziolo, Jacobo ‘Cocochi’ Prins, Robbie dos Santos en George Jamaloodin? 2)

 

March 20at 05:09am

The case Holoway. The true story

Important

What is the FBI doing and where they looking for?

Why the CID has problems with the minister of justice on Aruba?

And more.....

Joran

Klick here http://www.place4free.com/Holloway/Holloway_Hogan.htm

 

March 20at 05:07am

The true causes of youth unemployment in Curaçao

unemploymentYouth unemployment is an issue that is frequently discussed in formal and informal circles in Curaçao. I often observe frustrated young people exclaim: “How can I get any experience if nobody will hire me because of lack of experience?”

Awkward attempts by politicians and policymakers to address this issue only exposes the utter lack of economic logic to which we have let our political discussions degenerate.

The most common proposed solutions are all based on forms of labour protectionism and creating subsidized jobs. This unsensible approach is nothing more than a hidden form of wealth redistribution, as no actual value is created by protecting jobs from effective competition or by subsidizing them directly. Obviously this populist approach does not offer any long term sustainability. Most credible reports on the Curaçao economy tend to agree about one thing: to promote economic growth, the Curaçao labour market is in dire need of flexibilization. Yet we find that in practice the government aims towards the complete opposite and blatantly disregards economic logic in favour of utopian delirium. I therefore find it appropriate to briefly highlight the true causes of youth unemployment in Curaçao, as unsettling as they might be for some.

Reason #1: To many of our youngster have created the habit of focusing only on extracting value out of their employers instead of adding value to the employer.

It shocks me when I hear all the things young people assume an employer should do for them in terms of pay and fringe benefits. In short, most young people are so focused on what they want from their (prospective) employer that they do not for a second think how they can add value to their (prospective) employer. The derogatory joke about Curaçaoan being always very well aware of their rights, but without any conception of their duties has I believe a lot more truth in it than many of us would be ready to admit. It seems to me highly appropriate that people that only think in terms of what THEY want from their employer should not even bother seeking employment in the first place, but instead should first read Dale Carnegie’s classic ‘How to win friends and influence people’. The Curaçao youth should focus on the continuous development of value adding skills that the market is willing to pay for instead of passively laying back and listing the things they want from their (prospective) employer whilst ignoring the fact that employment contracts are reciprocal.

Reason #2: An inflexible labour market.

A culture of encouraging post-colonial victimization from a very early age on, glorifying labour rights and blaming all individual adversities on differences in sex or skin colour has essentially created a large group of highly egoistic and dysfunctional people that are simply not desirable to hire as employees. The employers unfortunate enough to have hired people from this group soon find themselves in a quagmire of undisciplined and ill-mannered workers that feel offended and discriminated against one way or another whenever their superiors give them orders or even suggestions on the job. This dysfunctional group can not easily be fired because of the fact that the bureaucratic ‘dismissal committee’ takes months to review a single case (during which the employer is still obligated to pay wages and socials premiums). But the employers learn their lesson fast; for the next job opening they will be a lot more picky with whom they choose. An inflexible labour market thus significantly increases the risk and cost of ‘experimentation’ with different employees as there is barely room for a ‘hire-and-fire’ approach until the optimal ‘workforce input mix’ is discovered. The absence thereof induces employers to be a whole lot more careful and picky in their decisions as they are now always wary of the notorious ‘dismissal committee’. Consequently, the total amount of job mobility and opportunities in the marketplace shrinks significantly. Thusly, much of our youth, which by default are inexperienced, have a limited track record of previous work & positive referrals are often deemed ‘risky’ and will not easily get a job. All thanks to the government’s noble labour market laws.

Reason #3: Supporting trade unions means supporting youth unemployment.

In Curaçao we have a long history of admiring and respecting trade unions. Few people realise that trade unions function primarily as an instrument of labour supply control. By being able to control the labour supply and by limiting competition from non-labour union members, the labour unions essentially attempt to monopolize labour in order to demand higher wages for their affiliated members. The effect is very simple: EXISTING jobs are protected at the expense of NEW jobs (filled mainly by young people). Thusly, supporting labour unions is equivalent to supporting youth unemployment.

Reason #4: Supporting the existence of the minimum wage means supporting youth unemployment.

The primary way by which trade unions obstruct competition from new entrants is by pricing lowly skilled labourers (mainly young inexperienced people) out of the market. This is achieved by the minimum wage. The higher the minimum wage, the more expensive the hiring of lowly skilled labour becomes. Consequently, employers no longer hire lowly skilled labour as they become too expensive, but instead will only hire more experienced workers whose productivity is more in line with the minimum wage. Cynical as it may sound, the existence of the minimum wage is one of the primary causes of youth unemployment and serves no other purpose than to protect the established workers from competition with the lowly skilled workers. If young people could work for a lower wage, they would at least get a job and gain experience and discipline, which eventually increases their market value. Instead, the government and members of parliament opt to habitually and with a great deal of flamboyancy combined with misleading propaganda take pride in raising the minimum wage. Every time the minimum wage is raised, more lowly skilled people end up being priced out of the job market and are forced to make a living in the shadow economy. Thusly, supporting the existence of a minimum wage is equivalent to supporting youth unemployment.

Summary

In conclusion, much of the popular debate on the causes of youth unemployment centers around accusing employers for ‘not giving young people a chance to gain experience’. But who are the real culprits of youth unemployment? It is the government and mediocre politicians that believe that through regulating the labour market it can better protect workers. This is partly true, as existing jobs and trade unionist enjoy more job security. Unfortunately we are never told that this security is at the expense of job opportunities for the young, the inexperienced and the lowly skilled.

In essence, as a society we can choose between two alternatives; protect existing jobs from the realities of a dynamic marketplace by means of protectionism and subsidizing jobs or equip people with the right skills and attitude to be able to confront the varying demands of a dynamic marketplace head on. Let us choose the latter instead of the former.

By Dennis E.A. Arrindell

 

March 20at 05:04am

"Moeder Teresa versluisde miljoenen van schenkingen"

Ze was een levende heilige en is door het Vaticaan ondertussen zalig verklaard: Moeder Teresa, de vrouw die zichzelf inzette om de allerarmsten te helpen en zichzelf daarbij volledig wegcijferde. Maar was ze wel zo goed? Een team van Canadese onderzoekers komt volgens de krant Times of India tot de conclusie dat haar gedrag "dubieus" was, evenals haar politieke contacten.

De studie verscheen in Réligieuses, een Frans tijdschrift dat onderzoek naar religie en wetenschap publiceert.

Geheime bankrekeningen
Volgens de onderzoekers was het werk van Moeder Teresa er vooral op gericht om het menselijk lijden te huldigen, in plaats van het te verlichten. Ze noemen haar "alles behalve een heilige", een vrouw die gul was met gebeden, maar gierig als het aankwam op het besteden van de vele miljoenen die ze binnenhaalde. Er zouden ook grote sommen geld naar "geheime bankrekeningen" zijn overgemaakt.

Dr. Serge Larivée en Dr. Geneviève Chenard van de Universiteit van Montréal hebben 300 documenten geanalyseerd en daarin details gevonden die in strijd zijn met het imago van de non.

Smerige sterfhuizen
Zo waren er rond de tijd dat Moeder Teresa overleed 517 'huizen voor de stervenden', waar de allerarmsten hun laatste dagen konden doorbrengen. Volgens artsen die deze plaatsen bezochten, was het er smerig en hadden de huizen een tekort aan voedsel, medicijnen en mankracht. Toen Moeder Teresa zelf ziek werd, werd ze behandeld in een modern, Amerikaans hospitaal. Geld kan het probleem niet zijn geweest, omdat Moeder Teresa honderden miljoenen aan donaties ontving.

Geld van dictator Duvalier
Dat geld kwam soms uit twijfelachtige hoek: de non accepteerde bijvoorbeeld donaties van de Haïtiaanse dictator Duvalier onder wiens bewind (1957 - 1986) meer dan 30.000 mensen om het leven zijn gekomen.

Dubieus wonder
Ook het wonder (wat moet hebben plaatsgevonden voor het Vaticaan om iemand zalig kan verklaren) dat Moeder Teresa heeft verricht is volgens de onderzoekers twijfelachtig. De buikpijnen van de Indiase Monica Besra zouden zijn verdwenen op het moment dat ze had gebeden tot een medaillon met een foto van Moeder Teresa. De artsen van de vrouw zeggen echter dat de cyste en de tuberculose waar ze aan leed, dankzij hun (reguliere) behandeling was genezen.

"De populariteit van Moeder Teresa was toen echter al zo groot, dat ze onaantastbaar was", zegt onderzoeker Larivée. "Ze was eigenlijk al heilig verklaard".
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/
1591687/2013/03/06/Moeder-Teresa-versluisde-miljoenen-
van-schenkingen.dhtml

Point

Bij het tekenen van deze vrouw bleek dat ze absoluut niet zo heilig was als dat men moet geloven
erger nog ze was een hel voor vele mensen en ook de kinderen die ze zag als geld en nog meer geld.
Leest mijn artikel maar eens over deze persoon op de volgende pagina
http://www.johnbaselmans.com/Stepbystep/Step_by_step_
Portrait_Mother_Teresa.htm

Drawing John Baselmans

 

March 19at 05:13am

Dus daarom was heer Plasterk zo tweeslachtig

Gistermorgen ontving ik de volgende brief
De tweedekamer in nederland gaat vragen stellen over mijn brief gaande over de gevangenis SDDK.

Geen wonder dat heer Plasterk mij terug schreef dat we het intern op moesten lossen terwijl hij wel minister Navarro ontving hier over en dat deze minister een onderzoek gelastte!
De volgende stap waar ik zowel de kamer als de regering van Nederland aan herrinnerde dat ze tegen de internationale regels en wetten handelen hebben dus succes gehad.
Nu afwachten wat we voor antwoorden krijgen.

tweede kamerMarch 19at 05:09am

Politiechef Bouman werd achtervolgd door onvrede en incidenten

Gerard Bouman, de korpschef van de Nationale Politie, vertrekt. Hij kreeg al lange tijd kritiek, met name vanwege de reorganisatie bij de politie. Maar er waren meer schandalen en problemen.

De reorganisatie van de politiediensten houdt in dat de 25 regionale korpsen en het KLPD werden omgevormd tot een korps met tien politieregio's. Bouman, voormalig hoofd van inlichtingendienst AIVD, was begin af aan korpschef.

Al sinds de start in 2013 zorgt de reorganisatie voor onrust bij het personeel en spanning tussen de vakbonden en de politietop. Veel politiemensen weten niet waar ze aan toe zijn, ze vrezen voor hun baan of moeten ander werk doen. De bonden vinden dat Bouman zich niet genoeg inzet voor een oplossing van de problemen en onzekerheid. Ook burgemeesters zijn ontevreden over de Nationale Politie.

De leiding voelt niet wat er op de werkvloer leeft. Dat is een fors, fors probleem.
Voorzitter Busker van vakbond NPB, in april 2015

De vakbonden vinden onder meer dat de politietop niet genoeg de kant kiest van de medewerkers. Zo wilden politiemensen gaan staken tijdens de Cyber Security-top in Den Haag eerder dit jaar. Niet alleen de Staat, maar ook de politietop stapte naar de rechter om dat te voorkomen. Dat leidde tot veel interne kritiek op de korpsleiding. "De leiding voelt niet wat er op de werkvloer leeft. Dat is een fors, fors probleem", zei voorzitter Busker van vakbond Nederlandse Politie Bond (NPB) destijds.

Tijdens een conflict tussen actievoerders van de politie en de leiding van de eenheid Rotterdam koos Bouman ook de kant van de Rotterdamse leiding, en niet voor de actievoerende politiemedewerkers. Bouman stelde dat de bonden zich onfatsoenlijk gedroegen.
Kookpunt

In april kwam het tot een kookpunt. De vier politiebonden kwamen bijeen om te praten over de korpsleiding. Ze zegden het vertrouwen in Bouman niet op, maar het scheelde niet veel. Ze gingen wel in gesprek met minister Van der Steur om te praten over de problemen en zeiden dat ze onvoldoende vertrouwen hadden in "het huidige proces van de vorming van de Nationale Politie".

Een paar weken later zei Bouman in een interview in het AD dat hij zou opstappen, als er iemand was die het werk beter kon doen dan hij. "Ik luister naar de kritiek als die zinvol is", zei Bouman. "Daarom gaan we het tempo van veranderingen opnieuw bekijken."

Er werd meerdere keren overlegd tussen de bonden en Bouman, maar tot concrete oplossingen kwam het niet. Wel bleek uit een enquête van de NPB dat de dienstverlening aan burgers is verslechterd. De reorganisatie is nog lang niet voorbij en de onvrede erover leeft nog steeds.

Onder leiding van Bouman had de politie ook te maken met de nodige schandalen en problemen. Zo was de aanbesteding van apparatuur voor communicatienetwerk C2000 en blaastesten een rommeltje. Politiemensen werden opgepakt voor corruptie. Ook zouden er politiemensen zijn omgekocht vanwege de aanschaf van nieuwe politieauto's.

Er klopte daarnaast weinig van de registratie van het ziekteverzuim bij de politie, zo bleek eind vorig jaar uit TNO-onderzoek. Duizenden dossiers van medewerkers waren incompleet, werden niet bijgehouden of waren zelfs zoek. Van 12 procent van de zieke agenten was onduidelijk waarom die thuis zaten en wat ze mankeerden.

Er waren verder problemen met het nieuwe dienstwapen van de politie. Door het mogelijke ontbreken van een onderdeel, kom het wapen per ongeluk afgaan als het viel. 19.000 dienstwapens moesten worden gecontroleerd.
Aanvaring

Vorige maand kwam Bouman nog in aanvaring met de bestuurders van Sint-Maarten. In een door hem gemaakt verslag, dat uitlekte, noemde hij de eilandbestuurders corrupt. Bouman wilde daarom niet meer met hen samenwerken. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de minister van Justitie van Sint-Maarten, die dreigde de samenwerking met Nederland bij de bestrijding van corruptie en criminaliteit stil te leggen.

Na spoedoverleg met de ministers Plasterk en Van der Steur, kwam de minister van Sint-Maarten daarvan terug.
http://nos.nl/artikel/2060617-politiechef-bouman-werd-achtervolgd-door-onvrede-en-incidenten.html

Point

Een man die kennelijk te veel aan het wroeten was in de drugswereld en de beschermende justitie en politie. Als je namelijk te diep graaft ziet, zoals heer Bouman, dat alles vanuit boven geregeld is en dat is een frustrerende zaak als je daar iets aan wil veranderen. Dit verslag is duidelijk en het bewijst hoe de voormalige Antillen samen met Nederland kost wat kost de vele handel in coke, wapens, gok wereld, maar ook mensen handel beschermd en afdekt, die niet pluis is . Veel wordt door lokale als Nederlandse justitie en het gehele politie apparaat verzwegen en toegestaan dat in opdracht van de bovenste politieke laag die beslissen, zoals je nu weer leest, over hoe deze marionetten moeten handelen en wegkijken.

Bouman

 

March 19at 05:06am

Pleitnota advocaat Wilders uitgelekt

De pleitnota die de advocaat van Geert Wilders vrijdag wil voordragen tijdens de regiezitting in het proces tegen de PVV-leider is uitgelekt. Geert-Jan Knoops, de advocaat in kwestie, eist een onderzoek omdat hij denkt dat hij is gehackt.

Knoops stelt dat het AD vrijdag zal publiceren uit zijn pleitnota, waarin Knoops vermoedelijk uiteenzet waarom zijn cliënt Wilders moet worden vrijgesproken.

De versie die het AD in handen zegt te hebben is volgens Knoops een conceptversie van anderhalve week geleden. Zijn cliënt is volgens de advocaat "ontdaan en ernstig geschokt", zo liet hij aan het AD weten. "In mijn jaren als advocaat is me dit nog nooit eerder overkomen."

Knoops heeft de president van de Haagse rechtbank verzocht om een onderzoek in te stellen, uitgevoerd door een onafhankelijke IT-deskundige of de Rijksrecherche.

Point

Als het werkelijk zo is dat de computer gehackt is van heer Knoops dan moet deze man zeer slecht geïnformeerd zijn over de mogelijkheden om in welke computer dan ook aangesloten op het internet, te komen.
Het is vrij eenvoudig om in welke computer binnen te komen. MAAR ik zet mijn vraagtekens omdat het over een nota gaat die naar zijn cliënt is gestuurd en dat vermoedelijk via zijn @knoops.info server is gegaan dan is het helemaal verklaarbaar.
Het addertje kan ook zijn dat dit met opzet gedaan is want zo is er een aanleiding om zaken voor het gerecht aan te vechten. We zullen zien maar een gehackte computer heer Knoops wie geloofd dat zoals u dat gesteld heeft.

En zie hier wat de bedoeling is van het zogenaamde lek....

’Zaak Wilders schorsen’

SCHIPHOL - De advocaat van Geert Wilders wil dat de strafzaak tegen de PVV-leider voorlopig wordt geschorst. Hij wil eerst onderzoek naar het lekken van zijn concept-pleitnota naar het AD.

Wilders noemde de strafzaak tegen hem daarom al een ,,enorme bende'' en ,, een farce''. ,,De vrijheid van de verdediging is in het geding'', benadrukte advocaat Geert-Jan Knoops vrijdag tegen de rechtbank. ,,Het is een aanslag op dit proces en de vrijheid van Wilders om zich te kunnen verdedigen en onbelemmerd te kunnen communiceren met zijn advocaat.''

,,Wij kunnen nu met een lek onze verdediging niet goed voorbereiden. Wij kunnen die werkzaamheden niet meer onbelemmerd verrichten'', concludeert Knoops. ,,De verdediging kan niet anders dan een onderzoek vragen naar het lek en de voortzetting en het onderzoek van de strafzaak te schorsen, totdat de kwestie is opgehelderd.''

Als de communicatie niet veilig is en de verdedigingsstrategie kan uitlekken, schaadt dat de verdediging van Wilders. Dat is volgens Knoops onaanvaardbaar, want dan worden rechten van Wilders als verdachte geschonden. ,,Voor ons is het niet mogelijk zonder de moderne communicatie te werken om onze verdediging te doen'', vindt Knoops. ,,Maar we weten nu niet of dit verkeer veilig is.''

Hier ziet men hoe vuil het er aan toe gaat in het rechtssysteem. Men gebruikt vele vuile zaken om zo van de ware zaak af te dwalen. Een strategie die we kennen van heer Knoops. Wat we ook duidelijk zagen in de zaak Booi Elhage waar belangrijke elementen uitgesloten werden.

Knoops

 

March 19at 05:02am

Opschudding over ’oude bekentenis’ Joran

LIMA - In de Verenigde Staten is donderdag ophef onstaan nadat de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online groot heeft uitgepakt met het nieuws dat Joran van der Sloot tegenover misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft bekend meer te weten van de verdwijning van Natalee Holloway.

Joran

Klik hier voor video

 

March 18at 05:11am

Hoe is het mogelijk!

Important

Vandaag kwam er een bijzondere melding binnen. We hebben op het eiland politie, douane en bewaarders die hun wapens mee naar huis mogen nemen. dat allemaal om hun leven zogenaamd te beschermen. Maar wat gebeurd er werkelijk? deze wapens worden gebruikt om bodyguard te spelen of uitsmijter bij een of andere club. Maar het allermooiste is dat er politieagenten zijn die op vaste tijden betaald geld transporteren van Robbies Lottery naar een centraal punt van heer Dos Santos, wel of niet in een dienstwagen! Zo heeft de gokmaffia dus personen in dienst van de overheid met een pistool van de overheid om hun illegaal geld te beschermen! Hoe ver gaan we op dit eiland?

Police curacao

 

March 18at 05:09am

Het is al lang aan het spelen

Heer Norman Serphos (woordvoerder Openbaar Ministerie Curacao) is al geruime tijd in opspraak en dat omdat hij naar verluidt in de bekende club zit op dit eiland die graag met kinderen speelt en dat overduidelijk onder de vleugels zit van de Nederlandse koning Willem Alexander en zijn beschermengel het lokale Openbaar Ministerie. Het was de tijd dat deze koning nog een kind moest offeren op dit eiland om koning te worden volgens de ritualen van deze vrijmetselarij. Men zag heer Serphos alsmaar tussen de Nederlandse afgevaardigen van deze vrijmetselarij rond hangen (Zie protest Barber 2 november 2011) .

En nu zien we dit bericht op internet verschijnen.


OM

Vertaling
Hypokretie
Kom op pers.
Hoe kunnen jullie verwachten dat ?#?OM en Norman Sherpos zaken als Pedofilie zouden behandelen!!
Norman Sherpos is zelf een pedofiel!
Hij is homo die van kinderen houdt en op zoek naar minderjarigen
Is het jullie niet opgevallen en herinneren jullie niet zijn verklaringen en zijn status?
Dus doe geen moeite
Hij zou niet eens willen dat de wet om hun levenslang op te sluiten ook voor Curacao geldt!
Dat in ieder geval niet.

Einde bericht

Ook gaat er een verhaal ten ronde dat er een dood kind gevonden is op de noorkant bij een van onze baaien en volgens dat bericht was het heer Serphos die het laatste dit kind gezien had.

Wat er werkelijk waar van is zullen we nooit te horen krijgen maar een ding is duidelijk er is veel meer gaande als dat wij mogen weten. Want duidelijk is dat er alles aan gedaan wordt om bepaalde mensen te beschermen, mensen vanuit de vrijmetselarij die invloed hebben op het juridisch systeem.

Wanneer zal pedofilie werkelijk aangepakt gaan worden op onze eilanden of is Openbaar Ministerie bang dat er meer koppen gaan rollen in hun gelederen? Iedereen diezijn verhaal kwijt wil over dit soort zaken kan deze aan MKK sturen. Het kan annoniem of onder je eigen naam wij houden die zeker voor de buitenwereld geheim.

 

March 18at 05:05am

Corrupte douanier liet jaren containers met drugs door

Point
Al jaren maak ik melding /aangiftes van drugscontainers wekelijks vanuit curaçao beschermd door justitie Nederland en Curaçao. De aangiftes zijn vanaf in 2010 gedaan bij zo wel PG als minister van justitie en Gouverneur. HUN waren niet blij en lieten de aangiftes verdwijnen in de la.
Als we allemaal bang zijn zal er nooit iets veranderen en ondertussen ben ik een stuk verder want zijn er ook aangiftes gedaan over de absolute top van deze lijn. en die loopt tot de absolute top in nederland. Welk OM zal het lef hebben dit open te gooien? Nederland , Amerika of Curacao?
Zie hier het bewijs.

Bericht AD

Aangehouden man volgens bronnen bevriend met Gerrit G.

Opnieuw wordt een douanier in de Rotterdamse haven verdacht van corruptie. De man is begin deze maand aangehouden, meldt het Openbaar Ministerie. Hij zou zich jarenlang hebben beziggehouden met het doorlaten van drugs.

De douane lijkt inmiddels een structureel probleem te hebben. De aanhouding van deze douanier komt bijna een jaar na de arrestatie van Gerrit G., de douanier die een groot aantal drugsbazen in de Rotterdamse regio bediende met zijn kennis van het douanesysteem.

Door zijn aanhouding sleepte hij een groot aantal drugshandelaren in zijn val met zich mee. Tientallen verdachten zijn het afgelopen jaar aangehouden, honderden kilo's drugs zijn onderschept.

Bronnen bij de douane melden dat de man die nu is aangehouden een directe collega was van Gerrit G. op de afdeling pre-arrival, de afdeling waar de selectie van de te controleren containers wordt gemaakt. Dat gebeurt in een kantoor op de Laan op Zuid in Rotterdam. Ze zouden ook samen vakantie hebben gevierd op Curaçao. Justitie wil dat niet bevestigen. Het OM maakt verder ook geen details bekend over de verdachte.

Witwassen
De echtgenote van de verdachte douanier wordt verdacht van witwassen. De politie en de FIOD hebben eind januari invallen gedaan in woningen in Rotterdam en Dieren (Gelderland). Daar zijn duizenden euro's gevonden. Het geld is in beslag genomen.

Justitie denkt dat de man tonnen heeft verdiend met zijn praktijken. De douanier liet tegen betaling bepaalde containers door, blijkt uit onderzoek. De rechtbank heeft dinsdag besloten dat hij de komende 2 weken vast blijft zitten.

De douane laat weten dat na de affaire Gerrit G. in april vorig jaar 'maatregelen' zijn genomen waardoor de 'kans op herhaling kleiner zou moeten zijn'. Wat die maatregelen inhouden blijft vaag. Een woordvoerster zegt desgevraagd dat de 'procedures en automatisering' zijn aangepast. ,,Dit incident zal waar nodig leiden tot verdere maatregelen."

Campagne
Juist vorige maand is een campagne begonnen om mensen die in de haven werken te waarschuwen voor criminaliteit.

Havenmedewerkers worden geregeld benaderd door drugscriminelen om bijvoorbeeld hun toegangspas af te staan, waarmee ze ongehinderd op het terrein kunnen komen. In de campagne worden vrachtwagenchauffeurs en havenpersoneel opgeroepen om anoniem melding te doen van verdachte situaties.

Tweede bericht

Lek douane op hoogste niveau

Rotterdam - De douanier uit de Rotterdamse haven die eerder deze maand is opgepakt voor een zeer omvangrijk corruptieschandaal, is Gertie V. Hij bekleedde een functie in de belangrijkste unit van de douane in de haven.

Dat bevestigt de advocaat Jan-Hein Kuijpers aan De Telegraaf. „Het is honderd procent Gertie V.” Kuijpers staat Gerrit G. bij, de douanier die een directe collega was van Gertie V. op de afdeling Pre-Arrival. G. werd vorig jaar opgepakt voor grootschalige corruptie in de haven. Hij liet jarenlang containers vol drugs door.

Douaniers op deze afdeling, de slagader van de douane, bepalen welk schip gecontroleerd wordt op drugs. Als iemand hier groen licht geeft, kan een container vol drugs probleemloos de haven binnenkomen.

Dat opnieuw op deze plek iemand is opgepakt voor corruptie, is onthutsend. Het laat zien dat de douane op de meest vitale plek ’gekocht’ is door zware drugscriminelen. De vorig jaar opgepakte Gerrit V. zinspeelde tijdens verhoren al op meer lekken.

Het Openbaar Ministerie wil niets zeggen over de achtergrond van de nieuwe verdachte. Wel heeft het OM gezegd dat de aangehouden man jarenlang containers vol drugs doorliet.

Container

 

March 18at 05:02am

It's still going on

People who are murdered around the world. This video can from an unknown place.
watch out shocking content

Gasschamber

Click here for video

 

March 17at 05:15am

Important

UPDATE Gevangenis

U weet nog heer Plaster wil zich niet mengen in de problemen in en rond onze gevangenis. Nu weten we dat heel toevallig heer Navarro wel is gaan praten over deze kwestie in Nederland (zie bericht March 11at 05:08am).
Wat is er nu gaande?
Heer Navarro wil de klokkenluider ontslaan maar ondertussen is er een commissie die wel alle aangiftes gaat onderzoeken! Alle corrupte bewaarders worden doorgelicht en alle zaken worden aan hun voorgelegd.

Zo te zien is heer Navarro zenuwachtig en kan het zijn dat zaken die niet naar boven mogen komen toch uit gaan komen. Weer een succesje in het gevangenis drama waar mensen gefolterd worden en bewaarders seks hebben met gedetineerden en waar wapens en drugs vrij verhandeld worden.

 

March 17at 05:15am

Schotte: It's a new ball game

Eldon ‘Peppie’ Sulvaran heeft vanochtend hoger beroep ingesteld tegen het vonnis van zijn cliënt Gerrit Schotte en Cicely van der Dijs.

De ex-premier kreeg vrijdag 3 jaar cel. Ook mag hij zich 5 jaar lang niet verkiesbaar stellen voor de Staten. De rechter achtte omkoping, valsheid in geschrifte en witwassen van geld wettig en overtuigend bewezen. Volgens de verdediging is het nu een ‘New Ball Game’. De hoger beroepsrechter gaat kijken of het bestaande vonnis gehanteerd blijft of vernietigd wordt. Ook kan de rechter kijken naar een verzwaring of verlichting van de strafmaat.

Point

Hier zien we dat heer Schotte er alles aan zal doen om als maffia lid en tussen de Italiaanse en colombiaanse maffia verblijvend aan te tonen dat het gerecht corrupt is en in de handen is van dezelfde maffia

Heer Sulvaran kwam met dit:
Sulvaran liet eerder weten dat er door het Openbaar Ministerie een aantal strafbare feiten zijn gepleegd.
,,De hoogste staatsorganen hebben samengespannen om een politiek persoon uit te schakelen.
De rechter heeft een niet-bestaande e-mail aangegrepen en dat is verwonderlijk om dat als start van een onderzoek te gebruiken. De rechter zegt het OM op dit punt te geloven.
Geloof is goed maar controle is beter.
Wij kunnen deze e-mail niet controleren en dus is dit volstrekt onaanvaardbaar.”
Volgens Sulvaran zijn er ‘sterke indicaties’ dat gouverneur Frits Goedgedrag, voormalig
hoofd Veiligheidsdienst Edsel Gumbs, oud-procureur generaal Dick Piar en Yasser Dennaoui die een echtgenoot is van een officier van justitie, betrokken waren bij het schenden van de geheimhoudingsplicht.
,,Er zijn tegen sommigen rechtstreekse bewijzen dat ze hierbij betrokken waren.”

Zoals ik van minuut een aangaf was dat Openbaar Ministerie BEWUST kennelijk onder druk steken heeft laten vallen en die gaan nu aangewend worden om Schotte en echtgenoot vrij te krijgen net zoals het in de maffia altijd aan toe gaat! Wederom is mijn woord uitgekomen. Of Sulvaran de kwaliteiten heeft om dit op de juiste manier aan te pakken is de vraag maar zeker is dat Knoops deze personen vrij kan krijgen op punten die Openbaar Ministerie heeft laten vallen. De tijd zal het leren.

Inderson


March 17at 05:11am

North Korea Threatens to Wipe Out Manhattan with a Hydrogen Bomb…


If I write here that I will kill 10 people somewhere than the whole army is on my way.
THATS is the differences between a politic fool and we citizens.

Kim Jung

 

March 17at 05:07am

Verdachte speedbootdrama dacht dat hij een paal of boei raakte

"Het had niet mogen gebeuren, maar ik kan het niet terugdraaien." Dat zei verdachte Arnhoud H. vanochtend in een zaal vol nabestaanden over een dodelijke speedbootongeluk op de Vinkeveense Plassen. Dat meldt RTV Utrecht. Op 2 augustus 2014 vielen er twee doden: twee mannen van 51 en 42 uit Leusden.

Het Openbaar Ministerie verdenkt H. van te hard varen onder invloed van alcohol en zonder verlichting. De man ramde met zijn speedboot een sloep met daarin vier vrienden uit Leusden. Twee van hen waren op slag dood. De anderen bleven ongedeerd. De speedboot voer door, omdat H. dacht dat hij een paal of een boei had geraakt.

Verlichting

De advocaat van de verdachte betwijfelde eerder of de sloep wel goed verlicht was. Het NFI heeft de sloep getest, maar volgens H. was dat niet dezelfde.

Ook waren er vragen over de verlichting van H.'s boot. De verdachte zei daarover dat hij zich niet kan voorstellen dat zijn lichten uit waren. "Alle schakelaars stonden aan." H. gaf wel toe dat hij te snel voer: hij werd naar eigen zeggen opgejut door iemand anders op de boot. Hij ging 17 kilometer per uur waar 7 was toegestaan.

Drank

Agenten roken bij z'n aanhouding dat H. drank op had. Dat werd later bevestigd toen hij moest blazen. Getuigen zeggen dat hij onder meer wodka had gedronken. "Dat lust ik niet eens", reageerde H. vandaag. "Ik had twee champagne en twee bier op over de hele dag. Ik weet dat zo goed omdat ik een nierprobleem had. Ik lette op."

Point

Dit ongeluk is gemaakt door een zogenaamde "fluister boot" die gebruikt wordt voor drugssmokkel op de Vinkeveense plassen en de Biesbosch.
De drugs komt binnen via Rotterdam of Antwerpen en zijn veelal afkomstig van uit Curacaoa of Aruba. Deze drugs is een handel van het koninklijk huis en wordt geleid door een italiaanse don die alles te zeggen heeft hier op Curaçao en verdere eilanden. Deze samenwerking is allemaal onder projectleider die een goede vriend is van Alexander en deze zien elkaar regelmatig. Aangiftes worden al vanaf 2010 systematisch opgeruimd en de mensen die deze aangiftes gezien hebben zijn allemaal van hun plaatsen gezet en op non actief gezet! Zo lang men de top niet aan pakt zal dit door gaan en het lijkt er op dat de zoon van deze don nu de touwtjes aan het overnemen is en zaken via mensen in de post, douane en casino wereld verder afhandelen. Deze Italiaanse maffia heeft momenteel zeer nauwe banden met de Colombiaanse maffia en doen er alles aan om zaken te coveren via totaal nieuwe wegen. Het bewijs van de vele liquidaties zijn te zien en men schiet nu eerst voordat men vragen stelt.
De nieuwe generatie is opgestaan terwijl de tonnen coke en andere drugs dagelijks geladen en verscheep steeds via de zelfde container afhandelaar maar onder andere namen, naar Nederland!
Dit ongeluk is een bewijs van het bestaan van deze lijn en alles zal er aan gedaan worden deze lijn te beschermen. Let op de gerechtelijke uitspraak.

Boot drugs


March 17at 05:03am

OPMERKELIJK

Uit de laatste cijfers van mijn provider blijkt dat deze blog dagelijks wordt bezocht door tussen de 3500 tot 6000 mensen!
Ik wil u allemaal danken voor uw steun .

Laten we samen een betere wereld gaan creëren


March 16at 05:05am

Important

Drugs

 

March 16at 05:05am

New Evidence Fukushima Disaster Created by HAARP/Chemtrails/Plasma Weapons and Possible Mini-nuke 7

To the uninitiated, H.A.A.R.P.(High Frequency Active Auroral Research Program) is a Military run research facility that is believed to be the result of Nikola Tesla’s research into Electro-Magnetic Frequency energy. The mystery surrounding HAARP is legendary to say the least. Many alternative media researchers attribute H.A.A.R.P. activity to various events and seemingly natural phenomena – like Earthquakes, Geoengineering Weather Manipulation and EMF Warfare.
Fukushima Tsunami


Military documents such as Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025 are but one indication that the H.A.A.R.P. facility is part of a sophisticated array of tools that are being used to manipulate the weather and affect the climate. So much has been said about HAARP, it’s hard to separate fact from fiction.

One incredible discovery was by Alfred Lambremont Webre and Leuren Moret regarding the Fukushima Earthquake and subsequent Tsunami that involved HAARP and a possible Mini-Nuke that was set off miles from the coast of Japan. The video and article are posted on Alfred Weber’s site – Exopolitics.com

Quoting from Alfred’s article at Exoploitics.com:

Japan earthquake triggered by HAARP-aerosol/chemtrails plasma weapon, to cause nuclear radiation mega leaks

Now, in an exclusive interview released March 20, 2011, independent scientist has set out the multiple reasons why the Japan earthquake was most plausibly conditioned and triggered by a HAARP-aerosol/chemtrails plasma weapon, to cause Chernobyl-like nuclear radiation mega leaks that, according to a report by the Swedish government, will be distributed over the entire Northern hemisphere of the planet.

A researcher on YouTube going by the name of DAHBOO7 has just posted a video that clearly shows HAARP at Full Power and because of the unprecedented number of events going on right now and the history that is attributable to HAARP, it seemed worthy of posting an article about this so that the Research Community could be aware of this anomaly happening right now

HAARP


March 16at 05:02am

Interesting

Wist u dat: drie van de vier artsen nooit chemo voor zichzelf of hun familie voor zou schrijven, maar ze dwingen anderen het wel te doen!

Chemotherapie voor de behandeling van kanker is iets dat artsen voorschrijven aan hun patiënten. Het blijkt echter dat artsen zelf niet de behandeling zouden gebruiken als ze kanker hadden.

Veel mensen die “stierven aan kanker,” zijn eigenlijk gestorven aan de behandeling die chemotherapie of bestraling inhield. Chemotherapie doodt gezonde cellen van het lichaam voordat ze de kanker vernietigen.

De meeste patiënten die zijn “gestorven aan kanker,” zijn eigenlijk gestorven aan ondervoeding, omdat kankercellen voedingsstoffen uit het bloed halen en het immuunsysteem vernietigen, zodat het lichaam wordt verzwakt. Eten wordt getransporteerd door het bloed, zodat het doden van bloedcellen het organisme nog meer bedreigd. Bovendien, vernietigt chemotherapie de cellen van de darm en mond, dus na de hele kwelling stopt het lichaam met nog langer te hunkeren naar voedsel.

Deze informatie is bekend bij artsen en wetenschappers, maar vanwege hun contracten met farmaceutische bedrijven mogen ze dit niet publiceren.

Enquêtes en vragenlijsten laten een schokkend feit zien, dat drie van de vier artsen en wetenschappers chemotherapie voor zichzelf weigeren als gevolg van de verwoestende gevolgen voor het hele lichaam en het immuunsysteem, en als gevolg van de extreem lage slagingspercentages. Ook slechts 2-4% van alle kankers reageren op chemotherapie of “life extension”, maar het wordt nog steeds breed voorgeschreven voor elk type kanker.

De onderzoeken werden uitgevoerd door onderzoekers van het McGill Centre for Cancer, en betroffen 118 artsen, specialisten op het gebied van kanker. Ze werden gevraagd om te denken dat de artsen kanker hadden en te kiezen tussen zes verschillende “experimentele” behandelingen. Deze artsen ontkenden niet alleen chemotherapie als een keuze, maar zeiden dat ze zelfs hun familieleden het niet zouden laten ondergaan! Wat zegt dat over hun ware mening over deze archaïsche methode?

Deze onderzoeken hebben een grote invloed op de algemene publieke opinie over chemotherapie in de meeste westerse samenlevingen, vooral in Amerika, waar het meer dan ergens anders wordt gebruikt. Het groeiende gebrek aan vertrouwen van de patiënten en een toenemende verschuiving naar natuurlijke remedies, zoals de aard van het genezingsproces was van het begin van de 20e eeuw, vóór de bloei van corrupte geneeskunde, drugs en straling.

Grote mate van giftigheid is eigenlijk het laatste wat een mens nodig heeft om te vechten tegen infectie, ziekte of longontsteking.

Auto-immuunziekten komen meestal voor bij mensen die chemische stoffen consumeren uit voedsel, drinkwater, vaccins, kunstmatige zoetstoffen en uit de verontreinigde omgeving. Chemotherapie vult het lichaam met vreselijke gifstoffen en artsen en wetenschappers weten dit, maar omdat de FDA artsen verbiedt het ronduit te suggereren of vitaminen, supplementen, kruiden en super-voedsel voor te schrijven in plaats van chemische behandeling van Isal tumoren die ontstaan in de dikke darm, long en borst, zoals gedocumenteerd in de afgelopen tien jaar, maar de artsen worden toch ergens gepusht chemotherapie voor de behandeling van tumoren en kwaadaardige gezwellen in deze delen van het lichaam voor te schrijven.

In het beste geval, moet chemotherapie worden beschouwd als een alternatieve behandeling, maar voor meer dan 70 jaar hebben medicijnen de publieke perceptie van echte geneeskunde vervalst, dus als u toevallig kanker krijgt en uw arts vertelt u wat u moet doen, kunt u vragen of ze dezelfde behandeling voor zichzelf of een lid van hun familie voor zouden schrijven.

Chemo

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.