Banner Watamula

AA   AA  
       
 

November 2017 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
 


   
       

WE ARE BACK AGAIN

http://www.johnbaselmans.com
http://www.place4free.com
http://www.world-of-positive-energy.com

 

November 15 at 05:09am

SHELL

Een mening van FB

Naar mijn mening moeten 4 leden van alle partijen die het coalitie vormen naar Nederland gaan om samen met de minister die ons aangelegenheden behandelen samen de Koninklijke Shell overreden nog eens samen de mogelijkheden te bekijken om ons te helpen een nieuwe raffinaderij op het industrieterrein te Bullenbaai te vestigen .We zouden om de tafel moeten zitten. Laten we ons niet wijsmaken, geen enkele oliemaatschappij zou echter op Curacao een raffinaderij willen bouwen of exploteren indien zij zich niet verzekerd weet van van een voortdurende en ononderbroken toelevering van aardolie. VENEZUELA IG GEDURENDE MEER DAN 100 JAAR EEN BETROUWBARE LEVERANCIER GEWEEST VOOR DE RAFFINADERIJ OP ONS EILAND.De Koninklijke Shell heeft altijd bewezen uitstekende relaties te onderhouden met de PdVSA en de Venezolaanse overheid. Koninklijke Shell zou een voordehandliggende partner zijn voor Curacao, tesamen met de Venezolaanse aardoliemaatschappij het project voor een nieuwe raffinaderij op Curacao zou moeten ondernemen terwijl wij allen vooruitzien naar de afbouw van Refineria Korsou. De vriendschappelijke betrekking die het Koninkrijk der Nederlanden al meer dan honderden jaar met ons buurland onderhoudt moet de HOEKSTEEN zijn .Uw betrokkenheid Minister van onze koninkrijks relaties bij het openen van wegen die tot betere verstandhouding moeten leiden tussen ons en Venezuela zal ongetwijfeld iedereen ten goede komen.

Point

Waar men niet over praat is dat SHELL het gaat om het gas wat hier onder onze eilanden zit!
SHELL zit dan OP de bron en kan veel geld maken voor Nederland.

Shell

 

November 15 at 05:08am

Relatie Bouterse opgepakt in witwasonderzoek

Op Schiphol is zondag een belangrijke verdachte uit een internationaal witwasonderzoek opgepakt. Het gaat om de 53-jarige Luz Mejia C., bijnaam ’Mammie’. Zij en haar man Dirk S. behoren tot de intimi van de Surinaamse president Desi Bouterse.
De politie Noord-Nederland, die onderzoek doet naar de omvangrijke witwaszaak ’Lemwe’, bevestigt dat een 53-jarige vrouw uit Den Haag is opgepakt, maar wil niets zeggen over haar achtergrond. C. stond ingeschreven op een adres in Den Haag.
De van oorsprong Colombiaanse vrouw die de laatste jaren hoofdzakelijk in Suriname verbleef, stond internationaal gesignaleerd. Dit weekend landde ze vanuit Suriname op Schiphol en werd meteen opgepakt.
Justitie legde dit voorjaar voor 8 miljoen euro beslag op panden in Nederland, België en Duitsland. Twee schroothandelaren uit Nieuw-Schoonebeek en Sint-Maarten staan centraal in de zaak. Ze importeren oud metaal via bedrijven uit Suriname en Sint-Maarten.

Enorm bedrag
’Mammie’ is volgens justitie sinds 2012 betrokken geweest bij verdachte money-transfers. Er zijn grote bedragen overgemaakt van Nederland naar Colombia en van Suriname naar Nederland. Door de witwaseenheid Financial Intelligence Unit (FIU) zijn de transacties als verdacht aangemerkt. De vrouw zou recent een enorm bedrag cash hebben overhandigd in Nederland aan de twee schroothandelaren. Het onderzoek Lemwe loopt nog.
Luz Mejia C. is de vrouw van Dirk, alias ’Paultje’, ’Diego’ of ’Stapie’. Ook hij staat internationaal gesignaleerd. ’Paultje’ is eerder gepakt voor wapenbezit, gijzeling, ernstige bedreigingen en het bezit van harddrugs. S. is de zoon van een in Suriname zeer bekende oud-officier met dezelfde naam. Hij is van jongs af aan goed bevriend met Bouterse.
Sinds twee jaar worden enorme hoeveelheden cocaïne uit Suriname onderschept in Nederland, Frankrijk en in het Caribisch gebied. Volgens de oppositie treedt de regering in Suriname niet op tegen de drugshandel en zou de regering de handel zelfs oogluikend toelaten.

Opheldering
Een lid van de Nationale Assemblée (DNA), het parlement van Suriname, kaartte de enorme hausse aan cokevangsten afgelopen week aan in de DNA. Hij vroeg opheldering over het feit dat er niets is te merken van onderzoeken in Suriname naar deze handel. De president heeft geen antwoord gegeven op de vragen.

Point

En wanneer gaat men de relaties hier aanpakken rond de grote drugs/gok kartel?

Bouterse

 

November 15 at 05:07am

Digitale pil komt er

Dokter kijkt mee of je ze slikt

Een doorbraak voor digitale, slimme pillen. Voor het eerst heeft de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA een slimme pil goedgekeurd. De pil kan dokters vertellen of en wanneer patiënten hun medicijnen innemen.
De pil zou een einde kunnen maken aan het probleem dat miljoenen patiënten hun medicijnen links laten liggen. Alleen al in de Verenigde Staten zou het negeren van medicatie jaarlijks een kostenpost van circa 100 miljard dollar opleveren, stelt de The New York Times. Behalve dat veel pillen worden weggegooid, worden mensen ook zieker als ze de voorgeschreven pilletjes niet slikken.

Chip van koper en siliconen
In de digitale pillen zit naast de ’gewone’ medicatie een soort chip, gemaakt van koper, magnesium en siliconen. Zodra de pil zich mengt met maagsappen, pikt een sensor op de buik van de patiënt een signaal op. Dit signaal wordt weer gedeeld met een app, zodat artsen en familie kunnen volgen of de patiënt wel trouw de medicatie slikt.
Mensen die de pil gebruiken, moeten hier in verband met privacy-vraagstukken wel toestemming voor geven. Vooral oudere mensen, die hun medicatie nogal eens vergeten, zouden baat hebben bij het snufje.

Psychiatrische patiënten
Critici zetten veel vraagtekens bij het principe. Zo zouden psychiatrische patiënten op voorwaarde van het gebruik van de digitale pil eerder de straat weer op kunnen. Experts vragen zich af of dit een veilige manier van controleren is. De producent ontkent echter dat het middel bedoeld is voor mensen met psychische stoornissen.
De digitale pil zal eerst worden getest bij cliënten met spanningsklachten en hepatitis C.

Point

En nu is het nog de Psychiatrische patiënten maar over een korte tijd is het algemeen en dan via de verichip kan alles gecontroleerd worden.

Pil

 

November 15 at 05:05am

DO YOU KNOW THE DANGER OF TURNING ON THE A/C AFTER STARTING THE ENGINE?

When we sit in our car and turn on the engine, we often, without thinking, turn on the A/C. Every time we do this, we put our health, and the health of the people around us, in danger.
This occurs because when we leave our car outside, we always close the windows. But even when we leave the car in a shade, it can accumulate 400-800 mg of benzene.
If you park the car in the sun, in a temperature higher than 16 degrees Celsius, the level of benzene can reach 2000-4000 mg, which is 40 times more than the permitted level.
By sitting in a car that had closed windows, people inhale the benzene, not knowing that this toxin affects the kidneys, the liver and the bone tissue. Furthermore, it takes a lot of time and effort for our organisms to eliminate it.
The cars’ manuals state that we should open the car’s windows before turning on the A/C, but they don’t explain why, except that it is good for the performance of the car.

Medical explanation:
The results of the research show that before it starts to cool the air, the air conditioner ejects all the heated air out, and with it – the benzene, a toxin that causes cancer.
Therefore, when you sit in your car, even if you don’t notice any smell of a heated plastic, open the windows for a few minutes and then turn on the A/C. And when you turn on the car, leave the windows open for a few more minutes.
Continue practicing this habit while you are in your car in order to protect your organism from toxins, because the consequences can be extremely tragic.


healthycures

 

November 14 at 05:06am

Medische elite roert zich

De aanval op de Inspectie Volksgezondheid is frontaal ingezet. Een deel van de gevestigde medische elite heeft jaren z'n gang kunnen gaan en laat zich niet zomaar de kaas van het brood eten. Dat ze daarvoor het Sehos en Adventziekenhuis voor hun karretje spannen, stemt tot zorg. Beiden vinden in de Inspectie onder leiding van inspecteur-generaal Jan Huurman een geduchte toezichthouder. Als het kabinet Rhuggenaath woord houdt en afblijft van de Inspectie, is er uiteindelijk maar één winnaar: Curaçao.
Daarvoor is dan wel vereist dat de media haar werk (goed) doet. Zij zijn het die door de achterdeurtjes van de oude politiek kunnen kijken en daar verslag van doen. Ze kunnen ook duiding geven, al is die traditie niet echt ontwikkeld op ons eiland. Wie het gevecht tegen corruptie en eigenrichting onder de dekmantel van vriendjespolitiek volgt, moet alert zijn op de verslaggeving. Deze week lieten Èxtra, Amigoe en het Antilliaans Dagblad zich wel erg makkelijk met een kluitje in het riet sturen.
Hoofdrol speler in deze battle is de chirurg Patrick Fa Si Oen. Na de publicaties over zijn wel of niet bestaande en/of geldige papieren, is het hem toch gelukt zijn Belgische accreditatie te verkrijgen, die daarna kon worden omgezet in de felbegeerde BIG-registratie in Nederland. Hij mag zich nu echt chirurg noemen. Tenminste als-ie zijn punten blijft halen en genoeg opereert. Dat eerste heeft hij in eigen hand, voor dat laatste moet hij gewillige ziekenhuizen vinden om een OK-programma's uit te voeren.

Bakkelei
En daar zit nu een groot probleem. Fa Si Oen heeft samen met collega Michel Berry gesjoemeld met maagverkleiningsoperaties. Op grote schaal werden patiëntdossiers vervalst om die operaties vergoed te krijgen. Uit het onderzoek van de Inspectie bleek dat 176 operaties niet goed gedocumenteerd waren en dat vijf, mogelijk zes patiënten, de ingreep niet overleefden.
De heren doktoren kregen daarna al snel ruzie over geld, daar ging het natuurlijk om. De heftige strijd escaleerde. De twee kemphanen vochten hun strijd uit via alle middelen die hen ter beschikking stonden. Fa Si Oen wist een co-assistent zover te krijgen een belastend OK-verslag over Berry op te maken. Een schorsing was het gevolg, maar Berry sloeg keihard toe door informatie naar de media te spelen over de ontbrekende credentials van zijn ambtsgenoot Patrick Fa Si Oen. Een vertrouwensbreuk met de overige vier chirurgen uit de vakgroep was het gevolg.

Terugkeer
De terugkeer van beide heren naar het Sehos, of enig ander ziekenhuis op het eiland is nog steeds mogelijk. De rechter oordeelde eerder dit jaar zelfs dat dat in het belang was van Curaçao (!), omdat er niet voldoende chirurgen zijn. Maar de Inspectie stelde strenge voorwaarden aan een mogelijke terugkeer en het zijn die voorwaarden waar momenteel over gebakkeleid wordt.
Het is daarom wel aardig, maar eigenlijk heel triest om te zien hoe één van de chirurgen probeert via een media-offensief in een goed daglicht te komen. De eerder genoemde drie kranten nemen zonder zelfonderzoek een persbericht van Fa Si Oen over, waarbij het Antilliaans Dagblad het wel erg bont maakt. "Fa Si Oen weer in ere hersteld" luidt de kop van de krant. De Amigoe is iets behoudender en kopt dat er "Internationale erkenning is voor Fa Si Oen." De Èxtra zegt dat Fa Si Oen twee prestigieuze titels heeft behaald. Waarbij het aangehaalde bijvoeglijke naamwoord ingefluisterd is door de chirurg zelf. Alledrie slaan ze de plank mis.

Betaling
Want wat blijkt? De prestigieuze 'Fellowship ad eundem', waar Fa Si Oen mee pronkt, is eenvoudig verkrijgbaar na betaling van het lidmaatschap van de Royal Surgeons Club in Engeland. Geen doorwrochte ballotage of strenge toelating. Voor het lidmaatschap van de American College of Surgeons dien je drie en voor de Engelsen twee vakgenoten te vinden die je aanvraag ondersteunen. Je moet die dan zelf even downloaden. De Engelse Royal College of Surgeons geeft de titel aan iedere ervaren chirurg uit het buitenland die papieren heeft die in Engeland erkend worden. Fa Si Oen moet 541 Engelse ponden betalen, tenzij Curaçao als low-income country geldt, dan is het maar 44 pond.
Fa Si Oen laat alle kranten keurig opschrijven dat "Deze Fellowship een zeer strenge selectie kent, en toekenning van ‘Fellowship ad eundem’ beschouwd wordt als een grote eer." Waarop het AD, net als de Èxtra in eigen bewoording toevoegt: 'De Curaçaose chirurg Fa Si Oen is hierbij op basis van zijn merites en palmares als gelijke voorgedragen door meerdere academische chirurgische professoren.' In de Amigoe staat dezelfde zin, maar dan komt het uit de mond van Fa Si Oen zelf....
Het moet gezegd, elke redactie gaat creatief om met de quotes die ze aangereikt krijgt. Nog dubieuzer is de stelling van het AD dat 'de specialist de afgelopen periode veel te verduren heeft gehad, maar dat is nu met allerlei acties rechtgetrokken.'

Advent
De media-actie van Fa Si Oen moet wat hem betreft een afsluiting zijn van wat hij zelf noemt: 'de hetze tegen mij'. Maar het is natuurlijk een affiche in de strijd tegen de Inspectie die nu ook door zijn Adventziekenhuis is aangegaan. Wat voor het Sehos gold, geldt volgens de Inspectie namelijk ook voor het Advent: als je je weer in een Curaçaos ziekenhuis wilt werken, met zo'n staat van dienst, dan dient dat ziekenhuis aan de voorwaarden van de Inspectie te voldoen. Fa Si Oen weigerde dat bij het Sehos en nam daarna zijn intrek in het Advent. En nu is die aan de beurt.
Zolang dat ziekenhuis niet over de brug komt, mag de prestigieuze Fellow ad Eundem daar niet opereren. En niet opereren betekent geen punten voor je net verkregen registratie in het BIG-register. Het zit de chirurg ook niet mee.

Integriteit
En net als in de eerste periode van Jan Huurman wordt de aanval niet alleen ingezet via de media, maar ook via de o, zo machtige medische lobby op het eiland. Die richt zich niet op Huurman, maar op de baas van de Inspecteur-Generaal, Volksgezondheidsminister Suzy Römer. Huurman zegt in de krant dat hij geen signalen heeft dat de minister gevoelig is voor deze druk.
Dick Drayer

Point

En zo vallen veel van onze heilige medici door de mand.
De medische beerput blijkt open getrokken te worden

ACS

 

November 14 at 05:04am

Verkiezingen Sint Maarten uitgesteld tot 26 februari

De Statenverkiezingen op Sint Maarten worden uitgesteld. Van 8 januari naar 26 februari. Dat heeft de ministerraad daar besloten. Vanuit diverse hoeken werd aangedrongen op uitstel, waaronder door Nederland. Er moeten verkiezingen komen omdat de regering van premier Marlin is gevallen, maar dat is lastig op Sint Maarten. Door orkaan Irma zijn er veel praktische problemen: veel mensen zijn hun huis kwijt dus krijgen geen stembiljet, veel stemlokalen zijn onbruikbaar, en de kiesraad heeft geen goede werkplek. Na de verkiezingen op 26 februari zal het nieuwe parlement op 2 april worden ingezworen.
Persbureau

Point

Eerst geld verdelen!

 

November 14 at 05:02am

“I Wouldn’t Feed This Stuff To a Dying Animal”

– Terminal Hospice Patient Exposes Truth About Ensure Nutrition Drinks

Carrol Krause, a former reporter for the Herald-Times of Bloomington, Indiana, had to retire from her journalism career because of an ovarian cancer diagnosis in 2014. Before she passed away in February, she wrote a blog titled ‘Stories by Carrol’ highlighting the best and the worst of her last days.
A few months ago she started having digestive issues and could no longer eat normal food. What hospice workers brought her as meal replacements horrified her.
Krause writes: “Hospice had the very best of intentions, [but] the stuff they sent over was not real FOOD. In fact, I’m outraged at the idea that they feed this stuff to dying people.”
What the hospice provided to Krause was a bag full of products by Ensure: pudding, shakes, and a drink that pretends to be apple juice.
All three are full of chemicals with about as much actual nutritional value as most commercial junk food, and these drinks are meant to be the nutritional lifeline for people who are extremely sick.
Ensure is owned by Abbott Nutrition, one of the worst examples of a Big Food corporation masquerading as a healthy alternative you’ll ever see. The company has deep ties to the medical industry and as such you can find their products in just about every hospital today, which is bad news for millions of patients who are just trying to get healthier.

The Truth About Ensure
Ensure is a brand by Abbott that makes medical “nutritional shakes and drinks.” It makes big claims to customers such as “#1 Doctor Recommended” and “Worldwide Leader in Nutritional Science” but in reality their products are as far away from a healthy meal as you can get. Sadly, these products are often given to patients in extremely poor health, who need proper nutrition the most. Instead, when consuming these products they are receiving the following: preservatives, fillers, and chemicals.
To make matters worse, Abbott Nutrition is a member of the notorious pro-GMO organization the Grocery Manufacturers Association, and to date has given nearly a million dollars to fight against GMO labeling in the United States.
Does this sound like the type of company whose products you should be feeding your loved ones? After you see these products and their ingredients you’ll have the answer.
The front of the package for Ensure Clear portrays an orange drink with an apple next to it, the back of the package is quick to verify, however: this product “contains no apple juice” or any juice. Instead its two main ingredients are water and sugar. It also contains the following:

Toxins, Chemicals, and Pesticides

Corn Syrup Solids are made of dehydrated corn syrup, which is 100% glucose, a type of sugar that adds to the risk of obesity. Corn syrup is also almost always made from GMO corn, and has been linked to diabetes, and cancer.
Cupric sulfate is actually a pesticide and fungicide, that is toxic, and can cause gastrointestinal issues, anemia, and even death at high doses. It is also genotoxic, meaning it can cause the cells to mutate due to genetic damage.
Chromium chloride is toxic and has negative affects on the reproductive system for both men and women, stomach problems, abnormal bleeding, and ulcers.
Sodium Selenite is a toxic ingredient produced as a byproduct of copper metal refining. Yet, it is often labeled as a “nutrient.” The Environmental Protection Agency has classified it as dangerous.
Natural and Artificial Flavors can include a row of different chemicals, often derived from inorganic sources, and are harmful to health, adding to the contributions for illnesses in the whole body, including different types of cancers.

Synthetic Vitamins:
While our bodies, especially when sick, do require a lot of vitamins, there is a huge difference between natural vitamins derived from food or natural sources, versus synthetic vitamins. Unfortunately, the vitamins contained in Ensure products and other commercialized “health” foods and supplements are almost always synthetic, and are manufactured with chemicals. Generally speaking, when a new study comes out that claims that some vitamin is toxic at high levels, it is because only the synthetic version of it has been studied, yet it gets lumped together with natural vitamins.
Synthetics do not get absorbed by the body in the same way as natural vitamins, because they have been “isolated” – they are separated from the entire vitamin complex and trace minerals and enzymes. What a synthetic vitamin is lacking, the body tries to make up for by itself, and depletes its existing nutrients in the process, as explained by Organic Consumers.

“This process results in an overall negative health effect while minimizing any gains that could have been achieved by the supplement,” according to “Nutri-Con: The Truth about Vitamins & Supplements” report by The Hippocrates Health Institute.

Other ingredients include:
Dl-alpha-tocopherol acetate is a synthetic kind of Vitamin E. Not only is the synthetic kind only 12% as effective as natural Vitamin E, it is often created as a byproduct of a petrochemical dependent manufacturing process. It also has been associated with an increased risk of hemorrhagic stroke, DNA damage, and other adverse effects.
Ferrous sulfate: a synthetic from of iron, and can cause constipation, nausea, allergic reactions, and gastrointestinal issues.
Niacinamide is a synthetic form of vitamin B3 and its list of side effects includes a few dozen of conditions, including liver failure.
Manganese sulfate is made “from the reaction between manganese oxide and sulfuric acid” and is often is used in paints and varnishes, fertilizers and fungicides, and ceramic, besides medicines (manganese itself is a mineral).
Calcium Pantothenate is a synthetic substance made from pantothenic acid, trying to mimic natural vitamin B5.
Vitamin A Palmitate is a synthetic form of vitamin A, which like many others above can cause liver damage and stomach issues.
Zinc Sulfate is in organic form of zinc, and can be toxic to cells, as well as dangerous to the environment.
Sodium molybdate is a chemical form of sodium, and it has shown to have negative effects on fertility in animals.
Other synthetic vitamins are also included, and additional ingredients are: Whey Protein Isolate (likely from cows fed GMO corn), Citric Acid, Ascorbic Acid (a synthetic form of vitamin C that is usually inorganic and hard for the body to digest), Folic acid, Biotin, and Vitamin D3.
This is just the ingredient list of one of Ensure’s top products, and as you can see it’s basically nutritionally worthless compared to real, honest food.

Carrol’s Call for Action
“Soup is good food. Pudding can be good food too, if it has real milk and egg in it… But this swill (I don’t know what other word to call it) from Hospice is completely vile,” Krause wrote in her blog in September 2015. “It’s not real food, only a collection of starches, sugars, artificial flavors and nutritional powders all mixed into water.”
Like many people are beginning to realize, to pretend that Ensure and similar drinks are real food can be dangerous to a person’s health, Krause wrote:
“Maybe someone who spends their life eating at fast-food joints wouldn’t object to eating Ensure products, but I do, because I know the difference between real food and fake food…
“I wouldn’t feed this stuff to a dying animal, let alone a dying human being. If you agree, let the hospital management know. Or snipe at them via social media until they begin to pay attention. I think it’s time for a food fight!”

althealthworks

Ensure1

Ensure2

 

November 13 at 05:04am

The Forbidden Land of Agartha: The secrets of the Inner Earth

According to Giannini and Palmer, Vice Admiral Byrd announced on February of 1947, just before venturing into a 2,750 km journey across the North Pole, “I like to see the land beyond the Pole. That area beyond the Pole is the center of the Great Enigma.”
According to some, it is believed that during Vice Admiral Byrd’s flight over the North Pole that took place in 1947, he said via radio that beneath was not snow but huge areas of land with mountains, forests and vegetation, huge lakes and rivers with animals that resembled mammoths.
Before his death, had said there existed a land beyond the Pole that was “an enchanted continent in the sky, a permanent mystery of Earth.” That land, according to other theories, was the legendary Rainbow City, home to a fabulous lost civilization.

The possibility that the earth is hollow, and that it can be accessed through the North and South poles, and that secret civilizations flourish within it, has spurred the imagination of people through centuries. Evidence of this we find in the history of countless ancient civilizations. The Babylonian hero Gilgamesh visited his ancestor Utnapishtim in the bowels of the earth; in Greek mythology, Orpheus tries to rescue Eurydice from the underground hell; it was said that the Pharaohs of Egypt communicated with the underworld, which could be accessed via secret tunnels hidden in the pyramids; and Buddhists believed (and still believe) that millions of people live in Agharta, an underground paradise ruled by the king of the world. So just when you think that these theories could be nothing more than excessive imaginations, you actually come across evidence in ancient history pointing towards the possibility of a world inside Earth.
The idea that the Forbidden Kingdom of “Agartha” actually exists was not only said to have been supported by Admiral Byrd but by other explorers around the world. A Map made by cartographer Heinrich C. Berann is believed to show an entrance to the inner Earth, the Kingdom of Agartha. In that map, the Antarctic continent can be observed without its thick layer of ice. But the most intriguing detail are the presence of underwater passages spanning across the entire continent and seem to converge at the exact location which is identified as the opening towards the Hollow Earth or Inner Earth. Leonard Euler, a mathematical genius of the eighteenth century, concluded that the Earth was hollow, containing a central sun and was inhabited; and Dr. Edmund Halley, discoverer of Comet Halley and Royal Astronomer of England also believed that the Earth was hollow on the inside with three “Floors”.
Some also speak about Operation Highjump and Admiral Byrd’s journeys where extremely advanced airships were seen flying around and exploring new territories. Not long ago, we discovered a map of the third Reich in which there are several secret passages depicted which were used by German U-Boats to access mysterious underground regions, as well as a complete map of both hemispheres and the mysterious kingdom of Agartha.

A letter, supposedly written by Karl Unger, one of the crew members of a German Uboat states that they had reached the interior of the Earth, and that they did not consider returning. All of these stories seem to be backed up by numerous discoveries and recently, scientists discovered a large ocean of water inside the mantle of Earth, and they point out that it is a large water “tank” that could fill the oceans on Earth three times. This incredible discovery suggests that the surface water of the planet came from within Earth, as part of a “complete water cycle on the planet” instead of the dominant theory proposed that water arrived to Earth by icy comets that passed by the planet millions of years ago.
The Nazis were also extremely interested in the Inner Earth and myths associated with it. It is believed that Antarctica is the entrance to the lost Aryan homeland of Thule. Even though Antarctica has been linked to the lost continent of Atlantis, the linkage to Thule is less apparent. Thule (also known as Thula, Thyle, Thila, Tila, Tyle, or Tylen) was first mentioned by Greek explorer Pytheas after his travels between 330 BC and 320 BC. But in 150 AD, Greek writer Antonius Diogenes wrote The Wonders Beyond Thule. In the distant past, Thule was believed to have been a distant place located beyond the “borders of the known world.”
Interestingly in 2001 the U.S. National Geospatial-Intelligence Agency and the Support Office for Aero-geophysical Research discovered the existence of a magnetic anomaly believed to be on the eastside shore of Lake Vostok in Antarctica, the anomaly is believed to be consistent with a man-made construction.

ancient-code

Eaarth1

Earth2

 

November 13 at 05:03am

University of Manitoba climate change study postponed due to climate change

The University of Manitoba's multi-year, multi-million dollar climate change study has been put on ice for a year -- because of climate change itself.

David Barber, the university's renowned Arctic researcher, and chief scientist of the BaySys project, said 40 scientists on the Canadian icebreaker CCGS Amundsen made the decision to postpone the $17 million project until next year after two weeks onboard because they realized the ship was needed elsewhere due to the continued extreme ice conditions in southern waters around Newfoundland and Labrador.
The BaySys project is looking at what effects having more fresh water from rivers flowing into Hudson Bay due to climate change is having on the salt water marine environment.

The icebreaker, formerly known as the Sir John Franklin, is a scientific research ship, but it can be redirected by the Canadian Coast Guard if its icebreaking capabilities are needed.

"It's the second most powerful icebreaker in the country and we had trouble getting through the sea ice," Barber, the Canada Research Chair in Arctic Systems Science at the university, said on Monday.

"There's a lot of people who rely on it. They were helping fishing boats, supply ships bringing fuel oil to communities, oil tankers. We ended up doing a lot of this during the two and a half weeks in total we were there.

"I realized it would be dangerous for us to leave the area because it would put people at risk so we cancelled the study... this large scale climate change study was cancelled because of climate change."

Just last week, while Barber and the scientists were still on the Amundsen, the ice breaker was tasked with rescuing fishers on four fishing vessels from La Scie Harbour that were stuck in sea ice off Newfoundland's Baie Verte Peninsula.

But, within sight of the boats, the Amundsen was called off from helping after it was discovered the ice was two metres thick - too strong for it to get through.

Some of the fishers were finally rescued by helicopter - after one of the vessels sunk - while the rest made it back to port on their own.

Barber said the scientists had already left on the Amundsen almost a week earlier than planned when the Coast Guard warned them the sea ice was moving and could cause them problems getting to Hudson Bay where the research study was to take place if they didn't leave earlier.

But Barber said once out on the water the scientists realized this wasn't the usual sea ice, which would be relatively easy for the icebreaker to plow through, but thicker ice from further north which had broken off because of climate change.

Barber said it would also have been difficult and potentially dangerous for the scientists to try to do five weeks of scientific work in the three-week window left to them.

"For me it was easy to see the ice conditions weren't just difficult, these were unprecedented ice conditions," he said.

The research project is looking at what effects having more fresh water from rivers flowing into Hudson Bay due to climate change is having on the salt water marine environment.

But just because the main scientific project was postponed, it doesn't mean the trip was wasted.

"We had our scientific equipment so we did a detailed scientific analysis of the ice conditions," Barber said.

"This will be very useful scientifically, but it is just a small piece of it. It's a consolation prize for us."

University of Manitoba

Ice

 

November 13 at 05:02am

Study Shows We Are Born Creative Geniuses But The ‘Education’ System Dumbs Us Down

“You are more powerful than you know and they fear the day you discover it!”
I remember listening to a talk by Sir Ken Robinson several years ago; about how backwards the education system is, and the imperative to implement major reform. Although he certainly gave an exceptional presentation on the matter, what ultimately captured my mind was the mention of what I now consider the most important study I have ever heard of in my life — a study in divergent thinking.

NASA — who houses the world’s foremost space program and some of the brightest people on the planet — contacted Dr George Land and Beth Jarman to develop a highly specialized test that would give them the means to effectively measure the creative potential of their rocket scientists and engineers. As a result, the duo came up with an unorthodox test, rooted in the process of divergent thinking; which is the ability to look at a particular problem and propose multiple solutions.

NASA were very pleased with the efficacy of the test results, and so it proved to be a huge success. But for Land and Jarman — who had obviously explored the concept of creativity in great detail whilst devising this test — they decided they wanted to explore and try understand the true source of creativity better. Was it a genetic trait? The result of life experience? Something else??

Because the test Land and Jarman created for NASA was so simple, it could actually be applied to any age group. So they found 1,600 children between the ages of 4 and 5, and decided to measure their progress. What they found shocked them.
Out of the 1,600 kids that took the test, 98% of them scored at genius level! Excited by these incredible findings, the team decided to turn this test into a longitudinal study, and give the same group of children the same test again in 5 years time. Once again their findings were quite shocking, but this time for conversely different reasons. Because these same children, by now in grade school, had rapidly declined to just 30%; a 68% reduction! The same study was conducted again 5 years later on the same group of kids — by now in highschool — and they had dropped all the way down to just 12%!
Disturbed, but still intrigued by this fascinating study, Land decided to conduct this same test on adults aged 25 and up (with an average age of 31). After numerous studies, what he invariably found, was that less than 2% of all adults scored at genius level. And for those who question the consistency of these results — or think they may be isolated incidences — these results have actually been replicated more than a million times![1]

We are being systematically dumbed down
The implications of this profound study are rather self evident, I would say. We are innately born with the potential of a creative genius, but the moment we enter the school system, we get dramatically dumbed down. The reasoning for this, is not too difficult to apprehend; school, as we plainly call it, is an institution that has historically been put in place to ultimately serve the needs wants of the ruling class, not the common people. Whether it be ancient Sparta, Germanic Prussia, or the more modern industrial American system, education has always served as a “lawful” means of mass indoctrination.[2]
If you would like to learn more about this history of deliberate manipulation, I highly recommend reading award winning teacher, John Taylor Gatto’s book The Underground History of American Education, which traces the genesis of modern day compulsory schooling and clearly demonstrates how it has always been used against us.
You see, children pose the greatest threat of all to this corrupt system. Their “wild imaginations” are so intense and remarkable, that if left unchecked would result in a creative revolution that will ultimately compromise the ruling class’s proverbial game of monopoly. In order for the so called elite to maintain their lavish life style’s of overt luxury — where they contribute the least but enjoy the most — they understand that children must be dumbed down and brainwashed to accept (and even serve) their rapacious system of artificial scarcity, unending exploitation, and incessant war.

So Where Does Creativity Come From And Is It Too Late For Me To Get It Back?
Creativity is born in the mind; specifically the imagination. The good news is, in spite of the ruling class’s best efforts to degrade our inner genius, the imagination can only be suppressed, it cannot be killed. Because every night when we go to sleep, the imagination gets stimulated.[3] Therefore, your creative potential — your inner genius — is simply sleeping within and just needs to be reawakened and rehabilitated.

How Can I Rehabilitate My Creativity?
According to George Land, based on all the studies he has conducted and all the brain scans he has looked at, we must learn how to judge less, and look to understand more. We must criticize less, and be curious more. He also cites fear and anxiety as being extremely counter productive.
Some of the greatest ways to deal with these mental debilitations, is to engage in practices like yoga, meditation, and physical exercise, since they help to alleviate stress and anxiety. They also inspire a process called neurogenesis — which is the creation of new brain cells. Diet also plays an important role in mental strength and overall wellbeing. In fact, I recently wrote an article about how roughly 10% of serotonin (which helps to regulate mood) is produced in the brain, and the other 90% in the stomach.
The other thing, is to challenge your belief system. It is important to understand that whatever view we currently hold of the world, it is partly — if not wholly — the result of some form of cultural or societal indoctrination; and that regardless of how much we think we know, we are all ignorant in one way or another. We are still solving life’s problems, and we still have much discovering and exploring to do. Learning is a journey without end. So be humble and curious.
We must also develop a keen sensitivity to our external environment. Avoid surrounding yourself with narrow minded people. Stop watching fear mongering news stations, or celebrity gossip. Stop watching television shows, and music videos, that reinforce stupid stereotypes and shallow lifestyles. Your imagination is the most important asset you can cultivate, so you cannot afford to allow it to be infiltrated and shaped by outward forces.
Remember this, and remember it well my friends; this system is built on our imaginations. Money has imaginary value. Government has imaginary authority. And we have imaginary limits. If we want to change things, we must start with the imagination.

anewkindofhuman

Real


November 12 at 05:09am

RUIMTEVLUCHTEN VANAF CURAÇAO GAAN DEFINITIEF NIET DOOR

XCOR Aerospace, het Amerikaanse bedrijf dat plannen had om ruimtereizen aan te bieden, heeft faillissement aangevraagd. Het bedrijf verkeerde al enige tijd in geldnood en het is niet gelukt nieuwe investeerders aan te trekken, meldt luchtvaartnieuws.nl.

In 2014 nam XCOR de Nederlandse Space Expedition Corporation (SXC) over. Dat heette sindsdien XCOR Space Expeditions. In die organisatie waren ook de Nederlanders Michiel Mol en Ben Droste actief.

XCOR Aerospace was van plan om vanaf Californië en Curaçao de ruimtevluchten uit te voeren met het eigen Lynx-raketvliegtuig. Dat toestel had al in 2014 moeten vliegen en in 2015 betalende passagiers moeten vervoeren, maar de ontwikkeling duurde veel langer dan verwacht. Het prototype is nooit voltooid.

De Lynx zou moeten worden aangedreven door vier raketmotoren die het toestel tot buiten de dampkring op ruim honderd kilometer moesten brengen. De passagier zou dan enige minuten van gewichtloosheid ervaren.
Tickets voor de ruimtevluchten kostten aanvankelijk slechts 70.000 euro, aanzienlijk minder dan bij andere aanbieders van dit s
oort vluchten. Later werd het meer ’marktconforme’ tarief van 150.000 dollar.

Point

Wie heeft dit fantasie verhaal ooit geloofd?
Er waren politici die zich in alle kronkels draaiden want wij zouden onze eigen ruimte laceerplatform krijgen.

En de vraag is; Hoeveel geld is er toch al niet weer verloren gegaan in deze luchtbel.

Lynx

 

November 12 at 05:07am

Er waren zeven schutters actief in Las Vegas.


Deze ooggetuige vraagt zich af waarom de mainstream media dit verbergen

Bij de schietpartij in Las Vegas vielen zeker 59 doden en raakten meer dan 500 mensen gewond. Het gaat om de zwaarste schietpartij uit de moderne Amerikaanse geschiedenis.
De schutter, Stephen Paddock, pleegde zelfmoord. Volgens de autoriteiten was er sprake van één schutter, maar getuigen spreken dat tegen.
Er gaat op Facebook momenteel een bericht rond van een getuige die op het moment van de slachtpartij in het Vdara Hotel verbleef.

Informeren
Volgens de vrouw, Rikki Raulerson geheten, waren er in totaal zeven schutters actief in meerdere hotels, waaronder Bellagio, Aria en New York-New York.
“Ik schrijf dit voor degenen die net als ik op de Strip waren, die weten wat we gezien hebben en wat ons is verteld door politieagenten, beveiligingsbeambten en zelfs lokale media,” begint Raulerson haar bericht.
“Ik schrijf dit om anderen te informeren die alles geloven wat ze op tv hebben gezien,” vervolgt ze.

Meerdere hotels
Toen ze het Cosmopolitan verliet kreeg ze naar eigen zeggen van een beveiligingsbeambte te horen dat er in totaal zeven schutters actief waren in meerdere hotels, waaronder Bellagio, Aria en New York-New York.
De beambte vertelde haar dat ze uit veiligheidsoverwegingen naar de derde verdieping moest gaan.
Ze besloot samen met haar partner Anthony toch terug te gaan naar hun hotel. Buiten kregen ze opnieuw van politieagenten te horen dat ‘meerdere hotels waren getroffen’.

Brandalarm
Eenmaal teruggekomen op de hotelkamer zette Rikki de tv aan. De lokale media meldden dat er ook werd geschoten in het Bellagio en dat daar in ieder geval één dode was gevallen.
Een uur later werd opeens niets meer gemeld over andere hotels, aldus Raulerson. Er werd alleen nog maar gesproken over één schutter in het Mandalay Bay Hotel.
“We zagen bij het Cosmopolitan Hotel het brandalarm afgaan en politieauto’s en ambulances op en neer rijden,” zegt ze.

Achterhouden
Toen ze maandag aan vrienden en familie vertelde wat ze had meegemaakt, dacht ze dat ze gek was geworden. Iedereen vertelde haar dat er maar één schutter was geweest.
“Eindelijk beginnen ook andere mensen zich uit te spreken,” zegt ze. “We snappen alleen niet waarom de media deze informatie achterhouden.”

Waarheid
Overal duiken video’s en getuigenverklaringen op, waaruit blijkt dat er andere schutters bij de aanslag betrokken waren.
“Waarom proberen ze dit te verbergen?” vraagt Raulerson zich af.
Ze zegt dat we moeten stoppen met praten over strengere wetten en in plaats daarvan de waarheid moeten eisen.

9fornews

Point

Hoe lang wil men nog zaken verbergen.
Als getuigen naar buiten komen en getuigen vermoord worden waarom het verzwijgen?

Las Vegas

 

November 12 at 05:05am

Paradise Papers

Paradise Papers is a set of 13.4 million confidential electronic documents relating to offshore investment that was leaked to a German newspaper and on 5 November 2017 were released into the public domain. The documents originate from the offshore law firm Appleby, the corporate services providers Estera and Asiaciti Trust, and business registries in 19 tax jurisdictions. They contain the names of more than 120,000 people and companies. Check out the complete list of people, company names from the below article.

See pdf

Paradise

 

November 12 at 05:02am

Bij herstelbetaling kreeg Bernhard ook geld

De Nederlandse regering heeft rond 1960 prins Bernhard geholpen bij diens financiële claim op de Duitse staat. De prins kreeg één miljoen mark.
Het bestaan van deze regeling is ontdekt door de historicus Friso Wielenga. Van zijn hand is gisteren de studie 'Van vijand tot bondgenoot' verschenen, over de Nederlands-Duitse betrekkingen in de laatste vijftig jaar. Wielenga heeft voor zijn onderzoek onder andere inzage gekregen in dossiers van het ministerie van buitenlandse zaken.

Nederland en Duitsland bereikten in 1960 overeenstemming over de zogeheten Generalbereinigung.

In dit verdrag werden grenscorrecties geregeld en herstelbetalingen voor schade uit de Tweede Wereldoolog. Duitsland zegde toe Nederland 275 miljoen mark te betalen. In dat bedrag zat de 1 miljoen mark voor prins Bernhard. In de ambtelijke stukken is die som destijds cryptisch omschreven als een 'definitieve regeling van een verder in het financieel verdrag niet uitdrukkelijk genoemd schadegeval'.

De familie van de prins had tientallen jaren juridische strijd tegen de Duitse staat gevoerd om compensatie te krijgen voor gederfde inkomsten die het gevolg waren van de ontwikkelingen in het revolutie-jaar 1918. Toen verdwenen de vorsten in de Duitse deelstaten van het toneel.
In 1945 diende Bernhard een claim in van 1,4 miljoen mark. De Duitse regering wilde niet verder gaan dan 250.000 mark. Daarop sprak Bernhard 'in zeer uitvoerige en onverbloemde vorm' bondskanselier Konrad Adenauer erop aan. De CDU'er stelde een regeling voor die door de prins echter werd afgewezen.

De kwestie sleepte de jaren daarna voort. Een oplossing was moeilijk te vinden ,,mede vanwege onvoldoende waarborgen voor absolute geheimhouding'', schrijft historicus Wielenga in zijn studie.
Uiteindelijk werd met steun van Den Haag in 1960 een regeling getroffen in het kader van de Generalbereinigung die niet veel afweek van het aanbod van Adenauer.

Trouw

Point

Toch komen er steeds meer zaken naar buiten hoe smerig de oranjes zijn.
Wanneer gaat er zaken naar buiten komen over de coke handel Curacao - Alexander en het royal resort op ons eiland?

Bernhard

 

November 11 at 05:04am

Medische universiteit Scherpenheuvel dicht

De medische universiteit die lesgeeft in het gebouw van het Sint Thomas College op Scherpenheuvel moet per direct sluiten. Dat heeft de rechter in hoger beroep bepaald.
International Healthcare Holdings uit India heeft bijna 500.000 gulden huurachterstand. Die wil ze niet betalen omdat naar eigen zeggen zij zelf een miljoen in onderhoud hebben gestopt.
Daar ging de rechter opnieuw niet in mee. 185 studenten zijn de dupe en kunnen niet verder studeren.

Point

Geweldig hoe zaken hier zich afspelen. En wie zijn de dupe?

Scherpenheuvel

 

November 11 at 05:02am

Rechter verbiedt vader Facebook foto’s

Een rechter in Almelo verbiedt een vader foto’s van zijn 2-jarige kind op Facebook te plaatsen.
Kinderrechter Ulbe van Houten vindt dat de gescheiden vader maar een ’plakboek’ moet maken. Ook op andere sociale media mogen geen foto’s van het jongetje worden geplaatst.
De moeder had om het bijzondere verbod gevraagd. De rechter baseert zich mede op de voorwaarden van Facebook waarin staat dat foto’s commercieel gebruikt zouden kunnen worden.
De zitting over het verbod was volgens De Stentor achter gesloten deuren.
Zelfs het feit dat het Facebook-account van de vader is afgeschermd, en dus alleen zichtbaar voor familie en vrienden, kon de rechter niet overtuigen.
De man moet maar een plakboek aanleggen, of vrienden thuis uitnodigen om de foto’s van het kind op zijn computer te zien, aldus de rechter.
Als de vader z’n eigen zoontje toch op Facebook laat zien, maakt hij zich schuldig aan een strafbaar feit, schrijft de rechter.

 

November 11 at 05:01am

Op Curaçao leest nog maar ruim de helft van de bevolking een krant

Maar social media houden iedereen uitstekend op de hoogte
Waarover hebben de media op Curaçao het? Ook over zichzelf: of de kranten op het eiland nog wel een toekomst hebben in dit Facebooktijdperk, leest onze correspondent Kees Broere

Voor iemand die van dagbladen houdt, lijkt het een zorgwekkend getal. Op Curaçao leest nog maar ruim de helft van de bevolking een krant, zo is onlangs uitgerekend. Maar hoe erg is het eigenlijk? Nederland, met zijn ooit zo rijk geschakeerde krantencultuur, doet het niet eens beter.
Keuze is er op het Caribische eiland, dat autonome land binnen het koninkrijk op een steenworp afstand van Venezuela, gelukkig voldoende. In totaal zo'n 160 duizend inwoners kunnen kiezen uit acht kranten. Zes in de landstaal, het Papiamentu; twee in het Nederlands, dat op Curaçao nog steeds een officiële taal is.

Het belang van social media
En toch, echt goed gaat het niet. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Amigoe, de Nederlandstalige krant die in 1882 als weekblad is opgericht door Paters Dominicanen. Want de jongere Curaçaoënaar, gelovig of seculier, zal de Amigoe niet snel meer uit de bus halen.
Ook op het eiland zijn immers de medianan sosial steeds belangrijker aan het worden. Kijkt u zelf maar naar de afbeelding bij dit verhaal en schaaf meteen uw Papiamentu een beetje bij. Facebook en YouTube zijn erg populair. En Whatsapp, zeker in groepsverband, is misschien wel de vervanger van wat ooit de dorpspomp is geweest.
Ons op de hoogte houden lukt hier dus uitstekend, dankuwel. Twitter, waarvan elders in de wereld ook zo veel 'vooraanstaande' persoonlijkheden gebruik dan wel misbruik maken, is op Curaçao nauwelijks van de grond gekomen. De premier bijvoorbeeld, Eugene Rhuggenaath, stuurt soms een tweet de wereld in, maar heeft minder dan 400 volgers. Hier gaat bijna alles via Facebook.
Whatsapp is misschien wel de vervanger van wat ooit de dorpspomp is geweest

Gewoon niet goed genoeg?
En dat gaat ook ten koste van de klassieke kranten (waarvan een aantal online-edities heeft). Het Papiamentstalig dagblad Extra, met een scherp oog voor de criminaliteit op het eiland, heeft relatief weinig te klagen. Het Nederlandstalige Antilliaans Dagblad, het AD, noemt zich heel slim de 'snelst groeiende' krant, al zegt dat helemaal niets over de oplage. Maar twee bekende namen, La Prensa en Ultimo Noticia, verkeren in de gevarenzone.
Het nieuws hierover werd begin deze week door nota bene de hoofdredacteur van La Prensa naar buiten gebracht. Volgens Mariano Heyden dreigen de aandeelhouders van beide kranten het voor gezien te houden. Zijzelf ontkennen dat. De oude media, meent Heyden, hebben het steeds moeilijker vanwege de ongecontroleerde sociale media.
Dat kan een reden zijn. Maar misschien is het zo dat potentiële jongere lezers de bestaande kranten op Curaçao gewoon niet goed genoeg (en ook daarom te duur) vinden. Want als het gaat om de gemiddelde kwaliteit van de verslaggeving, zo menen onderzoekers, valt nog een wereld te winnen.

Als het gaat om de gemiddelde kwaliteit van de verslaggeving valt nog een wereld te winnen

De media onder de loep
Transparency International bracht in 2013 een rapport uit, waarin ook de media onder de loep worden genomen. 'In het algemeen', zo staat er, 'zijn de media niet erg actief en succesvol in het onderzoeken en blootleggen van individuele gevallen van corruptie.' Terwijl veel eilandbewoners daarvan vaak de mond vol hebben, in klagende zin. Juist kranten, media met een wat langere adem, kunnen zich hierop richten.
Dat gebeurt overigens steeds meer, zo bewijst onder andere de recente berichtgeving over de Isla, de voor de Curaçaose economie nog steeds belangrijke raffinaderij op het eiland. Maar kranten en commerciële radio- en tv-stations wensen hun mogelijke adverteerders niet hard tegen de haren in te strijken.
Lang leve dan de eenzame, maar dappere Facebookreporter. De Kuifje van de Cariben. Die bestaat. Ook hier.
Volkskrant

Point

Is niet gek met die slechte journalistiek!
Gaat tijd worden dat er kranten komen die met de tijd mee gaan

Pers

 

November 11 at 05:00am

KLM-piloot moet zwijgen over giftige damp in vliegtuigen

Oud-piloot Willem Felderhof mag nooit meer praten over de giftige dampen aan boord van vliegtuigen en het ziek worden daardoor. Dat stelt KLM in een zwijgcontract aan de oud-werknemer, dat in handen is van het onderzoeksprogramma Zembla. Doet de oud-piloot dat wel, dan moet hij zijn ontslagvergoeding à 300.000 euro aan de luchtvaartmaatschappij terugbetalen.

Felderhof heeft last van hoofdpijn, evenwichtsstoornissen en een vertraagde reactiesnelheid. Volgens zijn neuroloog lijdt hij aan het zogeheten aerotoxisch syndroom opgelopen in de vliegtuigcabine.
KLM laat weten dat er geen verband is tussen gezondheidsklachten en de cabinelucht. Ook de Nederlandse overheid erkent het aerotoxisch syndroom niet.

Volgens de vliegmaatschappij is de schikking bedoeld om een ,,voortslepende discussie met een werknemer te sluiten. Het is in veel organisaties gebruikelijk om in een beëindigingsovereenkomst met een werknemer een geheimhoudingsbeding op te nemen".
AD

Zwijgcontract voor KLM-piloot over giftige lucht

Neuroloog: "echt onverantwoord" dat KLM deze piloot weer liet vliegen

KLM eist in een zwijgcontract dat oud-piloot Willem Felderhof nooit meer praat over het ziek worden van giftige dampen aan boord van vliegtuigen. De piloot heeft last van hoofdpijn, evenwichtsstoornissen en een vertraagde reactiesnelheid. Zijn neuroloog is ervan overtuigd dat Felderhof lijdt aan het zogeheten aerotoxisch syndroom, waardoor hij niet meer kan vliegen. Bij het beëindigen van zijn contract heeft KLM uitgebreide zwijgclausules opgesteld. Felderhof mag niet praten over “zijn mening, zijn visie en de feiten met betrekking tot de luchtkwaliteit in KLM-vliegtuigen in verband met zijn gezondheidsklachten, de arbeidsomstandigheden en het ‘aerotoxic syndroom’.” Doet hij dan wel, dan moet hij zijn ontslagvergoeding à €300.000 aan KLM terugbetalen.
Het contract is in handen van ZEMBLA. Ook als “derden” zich uitlaten over Felderhof, moet hij zijn volledige ontslagvergoeding terugbetalen. Arts en oud-piloot van KLM Michel Mulder wordt specifiek genoemd. Mulder: “Het is een eenzijdig verbod, want ik heb er nooit mee ingestemd.” Mulder doet al jaren onderzoek naar bemanningsleden die ziek worden door het ongemerkt inademen van giftige oliedampen aan boord. Volgens Mulder heeft KLM de klachten van zieke bemanningsleden, waaronder hijzelf, nooit serieus genomen.
Kijk de eerste minuten van 'Gif in de cockpit: Het zwijgcontract' (tekst gaat verder onder de video):
KLM laat over het zwijgcontract aan ZEMBLA weten: “Een schikking is bedoeld om een voortslepende discussie met een werknemer te sluiten. Het is in veel organisaties gebruikelijk om in een beëindigingsovereenkomst met een werknemer een geheimhoudingsbeding op te nemen.”
Als Mulder het eenzijdige verbod verbreekt, kan KLM Felderhof op grond van het contract verplichten een klacht in te dienen bij het medisch tuchtcollege. Volgens arbeidsrechtadvocaat Inge de Laat zijn zulke vergaande zwijgclausules zeer ongebruikelijk.

Overtuigd
Neuroloog Gerard Hageman van het Medisch Spectrum Twente noemt Willem Felderhof een van de best gedocumenteerde gevallen. De neuroloog twijfelt er niet aan dat de beroepsziekte bestaat. Hageman: “We hebben nu zeker tientallen mensen waarvan wij overtuigd zijn dat zij dat aerotoxisch syndroom, zoals het dan heet, dat zij dat hebben.”
KLM wil vragen van ZEMBLA over het aantal zieke werknemers niet beantwoorden. Ook de Nationale Adviesgroep Cabinelucht, die in 2015 is opgericht door staatssecretaris Mansveld, weet niet om hoeveel personen het gaat. Voorzitter Pieter Jan Biesheuvel: “Zo concreet hebben we het niet aan de orde gehad nog.” ZEMBLA heeft documenten in handen waarin een KLM-bedrijfsarts aangeeft dat er “meerdere werknemers zijn met een soortgelijk beeld.”

Reputatieschade
Een arts van het UWV schreef voor dat KLM Felderhof voortaan moest laten werken in een omgeving zonder organofosfaten. Hierop diende KLM Health Services een klacht in bij het UWV. Ook deze brief is in handen is van ZEMBLA. Directeur Brinio Veldhuijzen van Zanten schrijft in de brief dat met het advies de “reputatie van KLM Health Services […] geschaad” is.

Verband
Volgens KLM is er geen verband tussen gezondheidsklachten en de cabinelucht. Ook de Nederlandse overheid erkent het aerotoxisch syndroom niet.
Daarbij baseren zij zich op verschillende onderzoeken. Een ervan is betaald door KLM en deels uitgevoerd door KLM-medewerkers. Een ander onderzoek is uitgevoerd door het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCVB). In de uitzending erkent de onderzoeker dat zijn onderzoek alleen iets zegt over de vijf onderzochte personen en niet over het wel of niet bestaan van een beroepsziekte. Maar KLM gebruikt het wel op die manier. In het dossier van Felderhof beroept KLM zich op het NCVB-onderzoek om aan te geven dat er geen bewijzen zijn voor een beroepsziekte.
Na het zien van dagboekbeelden van Felderhof erkent de NCVB-onderzoeker ook dat de oud-piloot ziek werd van zijn werk.

Aerotoxisch syndroom
Het aerotoxisch syndroom is een nog niet erkende ziekte die voorkomt bij piloten, cabinepersoneel en frequent flyers. De klachten bestaan uit hoofdpijn, verlammingsverschijnselen, evenwichtsstoornissen, geheugenproblemen en trillende handen. Het patroon is vergelijkbaar met vergiftiging door organofosfaten. Dat zijn giftige stoffen die in de motorolie voorkomen. Motorolie lekt in lage hoeveelheden in de cabinelucht, waardoor personeel en passagiers ze ongemerkt inademen. Soms zijn er zogeheten ‘fume events’, waarbij er ineens meer olie in de lucht lekt. Hoe hoog de vrijgekomen concentraties dan zijn, is nooit onderzocht.

Zembla

Point

En dan praten we nog niet over de vele voedings en medische zaken die verzwegen moeten blijven.

Piloot


November 10 at 05:05am

Opinion

JUSTITIE de ware criminele organisatie

Al vele Jaren geef ik zaken aan bij zowel OM, PG als Gouverneur en alsmaar blijkt dat de ware criminele kern juist zit bij de rechters, OM, PG en die organisaties die deze mensen de nodige informatie verstrekken zoals de veiligheidsdienst, politie en recherche.

Tera bites aan informatie en mappen vol bewijzen, over vele zaken, zijn allemaal ingediend voorzien van stempels en kopieën en dat van de vele justitiële organisaties die de weg kwijt zijn. Ook de bewijzen van medewerkers en hogere juridische personen, juristen, advocaten die gaan dreigen, afpersen en alles aan doen om je mond te snoeren.

EN DAN IS HET STIL!!!

Als burger van een land werd je altijd voorgehouden dat als je recht wil krijgen je naar een rechtbank moest gaan. Maar het gehele wetboek en het rechtssysteem is er alleen maar om onrecht recht te praten en te beschermen. Onrecht aangedaan door die club die beschermd moet worden in verband met oplichting, bestuur, pedofolie en noem de vele stinkende zaken maar op. Recht is er niet en de grootste “ratten” zitten in dat rechterlijke deel van de maatschappij. Een rechter wordt afgeperst, OM en PG samen met een minister van justitie zijn niets anders dan ratten die moeten aandragen. Aandragen die dingen die van de elite maffia beschermd moeten worden.

Al jaren geef ik aan dat zeker lokaal en in Nederland juist het justitieel apparaat een criminele bende is waar men niet door heen mag prikken. Justitie zijn veelal de ware criminelen! Daarom is het ook niet de weg om via het rechtssysteem deze beerput aan te pakken. Want wat ziet men? Enkele worden aan de galg gehangen maar de ware top blijft alsmaar buiten schot. Voorbeelden zijn er genoeg te noemen!

Het rechtssysteem is een vieze stinkende beerput die door ziekelijke personen (kan het geen mensen noemen) beschermd wordt. Vergeet niet er zijn zeker advocaten, rechters en medewerkers die denken het onrecht te kunnen aanpakken maar ALLEMAAL worden ze direct of indirect door de onderwereld, coke, gok en koninklijke persoonlijkheden onder druk gezet, afgeperst of veroordeeld voor het leven. Bang voor hun leven, hun riante toekomst of extravagante levensstijl te verliezen.

Vecht je recht NIET aan via het gerechtsgebouw dat is vragen om een verziekt systeem, de duivel, recht te wijzen. Recht is krom en het is het recht wat juist de ware criminele organisatie is in ons systeem.

John H Baselmans-Oracle

 

November 10 at 05:04am

Advocaat

Een advocaat is hetzelfde als een prostituee;
Ze kleden je allemaal uit!

Advocaat

 

November 10 at 05:02am

Endemol Shine verbreekt alle contact met Gosschalk

Endemol Shine, het bedrijf dat 70 procent van de aandelen van productiehuis Kemna & Zonen bezit, verbreekt per direct alle banden met Job Gosschalk. De producent en regisseur bekende dinsdag zich schuldig te hebben gemaakt aan grensoverschrijdend seksueel gedrag met een aantal acteurs.
Endemol Shine zegt erg te zijn geschrokken van de bekentenis van Gosschalk. „De komende dagen zullen wij onze partners en klanten informeren over het verdere verloop van de projecten, waarin wij tot nu toe met Job Gosschalk samenwerkten”, laat een woordvoerster weten.

Het bedrijf beklemtoont „het belangrijk te vinden dat onze medewerkers in een veilige omgeving moeten kunnen werken.” Endemol Shine heeft een externe vertrouwenspersoon aangesteld bij wie medewerkers op basis van anonimiteit terechtkunnen. „Wij adviseren medewerkers om zo nodig direct contact op te nemen met deze vertrouwenspersoon.”

Point

Wat hypocriet!
En wanneer gaat Endemol zelf bekennen wat er werkelijk speelt in hun gelederen?

 

November 10 at 05:01am

Een interessant artikel over de magnaat John de Mol

John de Mol spil in satanisch media netwerk
Als ons kleine koude kikkerlandje ergens in uitblinkt de afgelopen decennia, dan is het wel het produceren van media mind control. Ik durf zelfs hardop te roepen dat ‘wij’ als Nederland uitblinken in het produceren van satanische media mind control, en niemand anders dan John de Mol is de spil in dit stanische media netwerk. Een satanisch media netwerk dat begon in Nederland, maar inmiddels wereldwijd bekend is en invloed heeft.

Bij satanisch denken veel mensen meteen aan de duivel of satan, en wordt al gauw de connectie gelegd met het aanbidden van de duivel. Dit is wat mij betreft desinformatie. Mensen die in het satanisme hebben gezeten, zoals de bekende spreker Mark Passio, zullen je uitleggen dat satanisme niet draait om het aanbidden van de duivel, maar dat het in feite binnen het satanisme draait om het dienen van één groot doel. Dat grootste doel binnen het satanisme is het boven alles stellen van het eigen ego. Men aanbidt tevens niet de duivel maar de planeet Saturnus. Meer informatie hierover vind je hier. Satan betekend Saturnus. Als ik het over satanisten heb dan heb ik het dus over de Saturnus cult. Naast het dienen van het eigen ego, aanbidden deze satanisten Saturnus. Het gaat hierbij om heel veel verschillende geheime (occulte) genootschappen die ik voor het gemak allemaal onder deze Saturnus cult verzamel. De Satrunus cult is als het ware de overkoepelende macht achter de macht die al deze geheime genootschappen aanstuurt. Deze Saturnus cult maakt geen geheim van hun adoratie voor Saturnus. Men gebruikt van allerlei satanisch symbolisme. Het oog in de pyramide is een voorbeeld van dit soort symbolisme (zie link). Andere voorbeelden zijn wereldwijd te vinden in allerlei logo’s waarin de kunstmatige ringen van Saturnus te vinden zijn (zie afbeelding hieronder voor een kleine greep uit het assortiment).

Het logo van Nike is misschien wel het bekendste voorbeeld van ringen van Satrunus symbolisme.

Het draait natuurlijk lang niet alleen om het gebruikte symbolisme. Het draait in eerste instantie om de gebruikte (mind control) technieken en tactieken, en de werkwijze van deze occulte genootschappen. Er worden bepaalde agenda’s uitgespeeld hier op Aarde. Het hele New World Order verhaal is een paradepaardje van deze Saturnus cult. Voor de meeste lezers is die ene wereldregering inmiddels wel een helder en tastbaar verhaal geworden. We zien overal ter Wereld globalisering. De VN, EU, TTIP, NAVO, Bilderberg, Council of Foreign Relations, ik kan nog wel even doorgaan met het noemen van voorbeelden maar ik neem aan dat een ieder inmiddels wel weet heeft van de vorming van deze ene wereldregering. Ook het vormen van één wereldreligie vordert gestaag. Ik heb het dan over één wereldreligie met Lucifer aan het hoofd (zie link voor meer uitleg hierover). De Nederlandse monarchie is innig verbonden met de plannen voor het vormen van deze NWO. Bilderberg bijvoorbeeld is niet voor niets vernoemt naar een hotel in Oosterbeek. Heeft Nederland nog meer belangrijke ijzers in het vuur als het gaat om de Saturnus cult? Ik zeg ja, Nederland is klein in oppervlakte, maar groot in satanische daadkracht. In dit artikel wil ik het hebben over de verstrekkende rol binnen de macht en manipulatie van het medialandschap van John de Mol. Mediatycoon en miljardair John de Mol.
Eigenlijk zijn er drie grote takken van sport als het gaat om de indoctrinatie door deze Saturnus cult. Religie, wetenschap en de media. Religie moge duidelijk zijn. Over de wetenschap kunnen we het in de toekomst nog wel eens hebben. Maar denk hierbij aan de misleidingen en desinformatie van NASA bijvoorbeeld. Als je googlet naar allerlei logo’s van NASA missies en projecten dan vliegt de Saturnus symboliek je letterlijk om de oren. En ook de namen die men gebruikt voor missies zijn op z’n minst occult te noemen. Apollo bijvoorbeeld, welke vernoemd is naar een Griekse god. CERN, de deeltjesversneller is een ander wetenschappelijk instrument van de Saturnus cult welke verdrinkt in de occulte kennis (zie link voor een uitgebreid verhaal hierover).

De media is de derde tak van sport welke de Saturnus cult gebruikt om haar agenda te pushen en om het volk te hersenspoelen. Vooral de televisie doet zijn werk meer dan goed bij het hersenspoelen van de bevolking. De televisie werd ooit door Telefunken gemaakt om als medium te dienen tussen onze realiteit en andere realiteiten en vooral entiteiten. Televisie werkt rechtstreeks via ons onderbewustzijn, en kan ons zeer gemakkelijk hypnotiseren als het ware. Daarnaast dient de televisie onder meer als propagandakanaal en als cultuur-creatie gereedschap. Televisie bepaald hoe wij functioneren, denken en leven. En als je televisie zegt in Nederland, dan zeg je tegelijk John de Mol. John de Mol is Talpa. Talpa betekend mol in het latijn. Talpa is de overkoepelende holding die onder andere Endemol (tv) en Radio538 (radio) omvat. Maar Talpa is nog veel groter dan dat. Kijk op de Talpa Wikipedia om een beter beeld te krijgen van deze omvattendheid. Over Talpa en Endemol wil ik het vandaag hebben. Naast (mede)eigenaar van deze bedrijven is John de Mol ook grootaandeelhouder in RTL en SBS. John de Mol zit innig verstrengeld in het complete Nederlandse medialandschap als een spin in een web.
Endemol maakt/produceert een heleboel programma’s. Endemol is trouwens niet alleen van John de Mol. Hij heeft 33 procent in handen. Silvio Berlusconi heeft net als Goldman Sachs ook 33 procent in handen. Dat zijn best wel endemolbetrouwbare partners vind je niet?

Endemol is groot geworden door Big Brother. Big Brother was George Orwell’s 1984 in een tv-programma jasje gestoken. Het idee erachter was om mensen meer en meer te laten wennen aan het idee dat er geen privacy is en dat het doodnormaal is om overal camera’s te hebben hangen. Big Brother was dus de grote doorbraak van John de Mol wereldwijd. Elk land ter Wereld kocht de rechten voor een eigen Big Brother huis, en John de Mol liep nog meer binnen. Het logo van Endemol wat je hiernaast ziet is nogal opmerkelijk als je een beetje basiskennis hebt van occult symbolisme. Ik ken verschillende visies op dit symbool van experts in occult symbolisme. De een zegt dat we hier te maken hebben met een zogenaamd reptielenoog. Een ander zegt dat er duidelijk sprake is van de bekende Saturnus ‘swoosh’, welke de ringen van Saturnus symboliseert. Misschien is het een combinatie van beiden? Voor Engelstalige experts is de naam Endemol helemaal bizar trouwens. Als je het in het Engels uitspreek krijg je ‘End ‘em all’. Ik hecht aan dit laatste geen waarde omdat ik weet dat de naam een samenvoeging is van de achternamen van de oorspronkelijke oprichters van Endemol: Joop van den Ende en John de Mol. Maar wie weet, misschien vonden John en Joop het wel een heel erg leuk woordgrapje, wie het weet mag het zeggen..
De invloed van John de Mol reikt ver. Ook propaganda programma’s zoals Pauw worden mede mogelijk gemaakt door Endemol. Peter R de Vries is een bekende Endemol marionet. En zo kunnen we een heleboel marionetten en programma’s aan dat lijstje toevoegen.
Endemol maakt dus enorm veel programma’s. En in al die programma’s is sprake van satanische mind control en/of cultuur(mis)vorming. Ik noem er maar eens eentje, Goede Tijden Slechte Tijden. Dat is een Endemol productie. En dat is overduidelijk ook. Het draait om ego, ego en nog eens ego. In dit soort soaps gaat het voornamelijk om de satanische filosofie van eigen ego eerst, ten kosten van wat dan ook. Daarnaast vormt men de cultuur van een bevolking. Het is normaal om vreemd te gaan, om te liegen en om in elke scene alcohol en/of koffie te drinken. Een glas water drinken en een appel eten zal je een personage in die soap niet zien doen.
Het gaat niet alleen om GTST of Pauw of Peter R of een van de andere assets uit de stal van John de Mol. Het gaat om het totaalplaatje. Er is zowat geen onafhankelijk programma, omroep of zender op te noemen meer in Nederland.Kabbalah Talpa-1 De invloed van John de Mol is overal zichtbaar.
Is John de Mol een satanist? Bewijzen kan ik dat niet. Maar het heeft er wel alle schijn van. John de Mol heeft namelijk ook kennis van de kabbalah en het werk van Aleister Crowley. Of het moet toeval zijn dat hij in al zijn logo’s knipoogjes geeft naar het werk van Aleister Crowley. Maar aangezien we hier met een miljardair te maken hebben die zo’n beetje het monopoly heeft op de gehele Nederlandse media, lijkt het mij logisch dat hij deel uitmaakt van één of meerdere geheime genootschappen die vallen onder de paraplu van de Saturnus cult. Het logo van Talpa lijkt verdomd veel op de ‘Tree of Life’ (levensboom) uit de kabbala
Kabbalisten beweren dat de levensboom de verschillende paden die een ziel kan nemen richting verlichting laat zien. Ik heb mijn eigen uitleg van deze levensboom. Ik zie het als de verschillende paden die allemaal leiden tot het gevangen houden van de massa, de mensen die niet tot de Saturnus cult behoren met andere woorden. Kabbalisten aanbidden Lucifer en de andere gevallen engelen, al zullen ze dat zelf altijd ontkennen. De kabbalah werd pas eind 19e eeuw vertaald naar he Engels. Aleister Crowley gebruikte deze vertaling, de hermetische kabbalah in veel van zijn werk. Aleister Crowley was lid van het geheime genootschap ‘The Golden Dawn’. Golden Dawn symbolisme vinden we ook in het logo van John de Mol’s Talpa productie ‘Utopia’. De rijzende zon is duidelijk te herkennen in het logo van dit programma. Het logo van Shell en het logo van Barack Obama zijn enkele andere voorbeelden van het rijzende zon symbolisme in talloze logo’s.

Utopia is een van de laatste satanische Talpa bedenksels. En Utopia doet precies wat de naam al zegt. Het moet ons domme mensen voor eens en voor altijd duidelijk maken dat wij niet zonder hiërarchie, regeltjes en leiders kunnen. Utopia werd gelanceerd als een project waarin mensen zonder geld samen moesten werken en dan zou men zelfvoorzienend worden. Het resultaat is echter dat mensen kijken naar een neppe soap die geregisseerd is en die wemelt van de acteurs. En af en toe zal er best wel een wereldverbeteraar tussen zitten. Zo’n iemand wordt echter door het script wat de acteurs uitvoeren snel buitenspel gezet, en wordt dan als een dromer neergezet die geen oog heeft voor de realiteit. De realiteit die John de Mol ons wil laten zien in Utopia is er eentje waarin dus een samenleving zonder geldsysteem, wetten en leiders gedoemd is te mislukken. De boodschap is helder: blijf gewoon braaf een slaaf en doe wat je verteld wordt, een Wereld waarin mensen eendrachtig samenwerken en zichzelf kunnen onderhouden is een Utopie. Om deze boodschap te verduidelijken heeft men veel plaats ingeruimd voor project monarch symbolisme. Project Monarch is een verlengstuk van het bekende CIA mind control programma genaamd ‘MKUltra’ (zie link). Project Monarch borduurt hierop voort. Als beroemdheid hoor je er tegenwoordig niet meer bij als je niet op de foto gaat met monarch vlinders (zie link voor een duizelingwekkend overzicht van dit soort foto’s). De monarch vlinder vinden we ook terug in Utopia. Mijn onderzoek hiernaar was van een jaar geleden, de afbeeldingen zijn dus ook van een jaar geleden. Het kan zijn dat de makers de project monarch mind control symboliek inmiddels wat minder opzichtig hebben gemaakt. In dat geval hebben we gelukkig nog onderstaande afbeeldingen. De eerste is van de internetsite van Utopia en de tweede is een SBS6 aankondiging. Beide hebben ‘toevallig’ een monarch vlinder gekozen uit het aanbod van miljoenen vlinders..

Endemol

Aleister Crowley richtte na zijn vertrek bij ‘The Golden Dawn’ zelf meerdere geheime genootschappen op. Hij channelde demonische wezens, die wezens gaven hem de informatie die hij in zijn boek ‘The Book of the Law’ gebruikte. beyoncejaycrowley_thumbAleister Crowley was ook een tijd hoofd van de roemruchte O.T.O. (Ordo Templi Orientis). De O.T.O. is een occult genootschap dat demonische wezens channelt en vereerd en daarbij gebruik maakt van extreme seksuele sadistische perversie. Deze verering gaat heel erg ver. Denk hierbij aan het ritueel verkrachten en vermoorden van jonge kinderen. De O.T.O. heeft vandaag de dag een enorme invloed op de cultuur(mis)vorming die wij via muziek, media, films en televisie tot ons krijgen. Vooral in de popmuziek is de hand van de O.T.O. duidelijk zichtbaar. Aleister Crowley slogan ‘Do what thou wilt’ wordt nog steeds braaf luid en duidelijk verkondigt door artiesten als een Jay-Z en andere bekende O.T.O. leden. Het is een aloude slogan die de satanische filosofie van ‘eigen ego boven alles en iedereen’ uitlegt. Langzaam maar zeker wordt de massa gehersenspoeld en klaargestoomd voor iets heel groots. Wat dat is zullen we zijnerzijds ervaren, duidelijk is dat er toegewerkt wordt naar de terugkomst van de gevallen engelen met Lucifer aan top van 1 wereldreligie.

Ik wil het verder nog even hebben over het Talpa programma ‘The Voice’. Ik ken het concept een beetje, artiesten zingen een liedje, en jury draait wel of niet om in een stoel. Mij interesseren dat soort programma’s me niet. Ik zie zo’n beetje alles wat op tv komt als afleiding, mind control, cultuur(mis)vorming en/of propaganda. En daarom heb ik al jaren geen tv meer. Wat mijn interesse wel heeft is de occulte symboliek in veel tv-programma’s. Neem nu het logo van ‘The Voice’. Een programma wat inmiddels ook al wereldwijd verkocht is door John de Mol. Het logo van ‘The Voice’ is een van de The-Voice_logo_lrgmooiste voorbeelden van creatief gebruik van occulte symboliek verwerkt in een logo. Op het eerste oog lijkt er niet veel ‘mis’ met het logo van ‘The Voice’. Echter, als je goed kijkt zie je meteen heel duidelijk 2 grote V’s. 2 V’s staat voor 66, want in het Hebreeuws staat de V voor 6. 66 is in het werk van Aleister Crowley een verwijzing naar het vereren van de gevallen engelen. Het ‘peace’ teken kan je als een V zien, tegelijkertijd is het ook een ander occult symbool voor iets heel anders. Typhon. Typhon komt ook regelmatig aan bod in het werk van Aleister Crowley. En Typhon stamt uit de Griekse mythologie. Typhon is in de Griekse mythologie de god die het meest gevreesd wordt door alle andere goden. Typhon is een god en tegelijk een ongelooflijk monster. Typhon had dan ook 50 slangenkoppen aan zijn eigen hoofd vastgegroeid zitten. Er was niets of niemand wat door de Griekse goden meer gevreesd werd dan Typhon. Vandaar ook de bijnaam ‘Vader van alle Monsters’. Deze Typhon wordt dus ook vereerd in het werk van Aleister Crowley. En het symbool voor Typhon is het zogenaamde ‘peace’ gebaar, met andere woorden het maken van een V met je vingers. John de Mol vereerd met het logo van ‘The Voice’ zowel de gevallen engelen als ook dit monster der monsters genaamd Typhon.
Nu snap ik dat logo’s ‘toevallig’ zo gemaakt kunnen zijn. Maar als je de logo’s van Endemol, Talpa, Utopia en The Voice alleen al naast elkaar legt kan je haast niet meer spreken van enige toevalligheid. Zoveel occult symbolisme vind je bijna nog niet eens bij elkaar in de katholieke kerk… Tel daar bij op de mind control en de agenda achter al deze producties, en je krijgt een redelijk goed beeld van John de Mol’s rol binnen de Saturnus cult. Dit soort mensen zijn verantwoordelijk voor de afdeling media mindcontrol en massa manipulatie.
Natuurlijk runt John de Mol niet in zijn eentje de media wereldwijd. In Nederland is zijn macht alles overheersend. In het buitenland krijgt hij steeds meer voet aan de grond.
Iemand anders die in Amerika voet aan de grond heeft gekregen is Reinout ‘Arnie’ Oerlemans. Hij verkocht zijn bedrijf Eyeworks aan Warner Bros. Eyeworks maakt vooral real-life bagger met semi-bekende Nederlanders en ander hersenloos ‘vermaak’. Het logo van Eyeworks, valt daar iets aan te zien misschien?

Ik weethet niet. Ik vind persoonlijk die Saturnus swoosh rechts een beetje overdone en te opzichtig…

Micky van Leeuwen

mol


November 09 at 05:08am

Campo Alegre zou geen geld hebben voor salaris personeel

Campo Alegre heeft geen geld meer om het salaris van haar personeel te betalen. Dat meldt vakbondsleider Kenneth Valpoort aan de Èxtra.

Die hadden hem gevraagd langs te komen om te zien wat de vakbond kan doen voor de bijna 100 medewerkers van het prostitutieresort. Valpoort wil hen wel helpen, maar dan moeten ze lid worden van vakbond Horecaf.

Point

Waarom nog geld steken in een zinkend schip wat binnenkort in de openbare verkoop gaat! Men is duidelijk de zaak aan het uitmelken en het prostitutie coke huis is verdwenen en gaat in handen van de maffia die andere plannen heeft.

Campo

 

November 09 at 05:07am

Devastating Ernst & Young Report About Guangdong Zhenrong Energy

There is more uncertainty around the Chinese State Company Guangdong Zhenrong Energy (GZE). This can be concluded from a confidential report presented by Ernst & Young and the Government’s Accountants Bureau (SOAB) to the Council of Ministers.
One of the reports indicates that the Multi-Disciplinary Project Team (MDPT) deliberately misinformed the government.
Ernst & Young reports the following

Overall Rating
>GZE ability to acquire government approval for overseas projects is weak. The estimated time for GZE to acquire the required approval is approximately 3 years. To date, GZE appears to be in the early stages of a difficult approval process

Current Status
>GZE claims it has submitted the application for the Curaçao project to the DRC Guangdong at the end of 2016
>No evidence was found through DRC Guangdong sources or other GZE provided sources to verify the current process
>Standard practice is for a Chinese outbound investment to possess both a filing letter and approval letter from NDRC. GZE is unable or unwilling to provide either

Key Issues
A) Extended approval process
B) Abnormal approval practice
>The Curaçao project to DRC Guangdong is abnormal. According to regulations enacted in 2014, overseas projects scaled larger than 1 billion USD should apply through the NDRC, but GZE claims to have only filed the 5.5 billion USD project in their regional DRC
C) No confirmation letter evidence
>GZE could not or is not willing to bring forth a DRC/NRDC confirmation letter, which should be issued within 7 days after the project is submitted to the DRC. Without this confirmation letter, binding contracts are not allowed and should not be signed between GZE and its Curaçao counterpart. Additionally, for a Chinese company to sign any final and legally binding investment documents, the company must provide the NDRC record-filing notice or approval document
Curacao chronicle

Rapporten

Ten behoeve van deze deelrapportage is tevens het principe van hoor en wederhoor toegepast waarbij de mogelijkheid werd gegeven om -waar nodig- input in te brengen en eventuele aanpassingen aan te brengen.
>Volledigheidshalve merken wij dat de vorige voorzitter van het MDTP niet wou meewerken aan deze nulmeting. Hierdoor konden wij hem niet interviewen en ook niet betrekken bij het hoor en wederhoor proces.
>Uit interviews met MDTP-leden/ -consultants hebben wij vernomen dat twee verschillende informatiememoranda door twee gerenommeerde externe bedrijven zijn opgesteld voor het promoten van het moderniseringsproject, maar beide zijn door de vorige voorzitter van het MDTP afgekeurd.
>Uit intervieuws met MDTP -consultants heben wij vernomen dat de vorige voorzitter van het MDTP de enige persoon is die over deze informatie beschikt.
>Wij hebben geen documenten ontvangen waaruit de interesse van bovengenoemde bedrijven blijkt. Uit interviews met MDTP -consultants hebben wij vernomen dat de vorige voorzitter van het MDTP de enige persoon is die over dergelijke documentatie beschikt.
Tokante GZE
>Er zijn een aantal gerechterlijke procedures tegen GZE geregistreerd met claims van ongeveer USD 260 miljoen.
>Er is één petitie in Hong Kong inzake ‘winding up’ procedures tegen GZE (winding up = het verkopen van alle activa van een bedrijf, het betalen van schuldeisers, de mogelijke overdracht van resterende activa van een bedrijf, en vervolgens een mogelijke sluiting van het bedrijf)
>GZE voert momenteel een raffinaderij-upgrade in Myanmar uit, maar het project heeft ongeveer vijf jaren vertraging vanwege gerapporteerde kapitaalbeperkingen van GZE.
>het kapitaal van GZE bedraagt USD 56 miljoen, terwijl de kapitaalverplichting voor de modernisering van de raffinaderij circa USD 5 miljard zal zijn.
>Zhuhai Zhenrong, de meerderheidsaandeelhouder van GZE, werd onder sanctie geplaatst door het Amerikaanse Ministerie van handel in 2012 vanwege het leveren van aardolieproducten aan Iran.
>Er zijn 23 gevallen waarin Chinese rechtbanken in totaal RMB 1.225.019.972 (RMB staat voort ‘Renmimbi’, zijnde de officiele munteenheid van China). (equivalent aan USD 189 miljoen) hebben afgedwongen tegen GZE.
>GZE is betrokken bij financiele geschillen met zeven financiele instellingen voor een totaal bedrag van RMB 498.225.929 (equivalent aan UDS 75 miljoen).
>Er zijn zeven gevallen waar GZE niet heeft voldaan aan vonnissen van Chinese rechtbanken voor een totaal bedrag van RMB 942.559.674 )equivalent aan 142 miljoen).

Uit het tweede concept rapport blijken devolgende ‘red flags’:
>Het vermogen van GZE om overgeidsgoedkeuring te krijgen voor overzeese projecten is zwak. De geschatte tijd voor GZE om de goedkeuring te krijgen is ongeveer drie jaar. Per heden lijkt GZE in een vroeg stadium te zijn van een moeilijk goedkeuringsproces.
>GZE heeft heeft gekwalificeerde partners geindentificeerd en aangetrokken voor de bouw en exploitatie van het Curaçao project, maar ze hebben nog geen bindende verplichtingen vastgelegd. Eén van de aangetrokken partners heeft geen track record van investeringen of zelfstandig beheer van omvangrijke projecten. Daarnaast stopte één van de partners met GZE, omdat ze weigerde gratis voorwerk voor GZE te verrichten.
GZE’s track record inzake financiering in het Myanmar-project heeft een negatieve impact op het vermogen van GZE om financiering voor het moderniseringsproject te regelen.
GZE is veroordeeld als ‘Oneerlijke persoon’ vanwege ernstige financiele geschillen en komt als zodanig voor op een lijst dat is gepubliceerd door de Chinese regering. Bedrijven die op genoemde lijst voorkomen, hebben miner kans om kapitaal op de kapitaalmarkt te verwerven.
>Er is een vonnis door de Hoge Raad van Hong Kong uitgesproken, waarin GZE is opgedragen om een ‘winding up’ procedure te starten. (winding up = het verkopen van alle activa van een bedrijf, het betalen van schuldeisers, de mogelijke overdracht van resterende activa van een bedrijf, en vervolgens een mogelijke sluiting van het bedrijf). Wat de wettelijke haalbaarheid betreft, heeft de Hoge Raad van Hong Kong het recht om een Chinees bedrijf te sanctioneren indien voldaan wordt aan drie criteria (GZE voldoet aan alle drie criteria). Dit kan een negatief impact hebben op de mogelijkheid van GZE om het moderniseringsproject op Curaçao uit te voeren.

Commentaar FB

Er is gewaarschuwd. Wij hebben van dichtbij meegemaakt hoe Werner Wiels de RdK ruif leeg vrat zonder verantwoording af te leggen. Het zogenaamde "Upgrade team" bestond uit een stel bejaarde techneuten, aangesterkt met een oud premier en een vakbondsleider, als muurbloempjes, die alle competenties ontberen om een dergelijke gecompliceerde transactie uit te voeren. Het LNG verhaal was een smokescreen om het gebrek aan voortgang bij Wiel’s MDPT upgrade team te verbloemen. Het zal straks blijken dat zonder een long term, financieel sterke actieve 'raffinaderij' partner, het upgrade contract of een nieuwe raffinaderij niet alleen niet financierbaar is, maar gekkenwerk is, in een wereld waar van fossiele naar alternatieve energie overgestapt word.

Point

En van dag een gaf ik aan wat deze GZE werkelijk is.
Als men ziet wat deze mensen al op andere plaatsen heeft gedaan dan is het ongelofelijk dat men er zelfs aandacht aan besteed heeft.
Er is duidelijk geld onder de tafel gegaan om de overeenkomsten te tekenen zonder maar iets na te trekken.

Hoe lang gaat het nog duren eer deze oplichters door de mand vallen en diegene die geld aangenomen hebben veroordeeld gaan worden?

Guangdong

 

November 09 at 05:06am

Orgies with underage girls, heavy drug and alcohol abuse

- Saudi princess unveils the Kingdom's dark side

Amira Bint Aidan Bin Nayef, the ex-wife of the Saudi Prince Al Waleed bin Talal (who was recently arrested in scope of the anti-corruption purges in the country), went on a rampage against the ruling Saudi regime in her exclusive statements to the French newspaper Le Monde, saying that those who accuse others of corruption and money laundering, are in fact highly corrupted themselves.
The princess said they’ve turned the city of Jeddah into a slave market where underage girls are being exploited for noisy sex parties involving drug and alcohol abuse.
She said that one of the main reasons why this keeps going on is that the members of the Committee for the Promotion of Virtue and the Prevention of Vice (Saudi Sharia police) tend to keep away from the matter, fearing they might lose their jobs, should they intervene.
The newspaper quoted the princess as saying that a Hallowen event was recently held in Jeddah, and which was attended by 150 people, including employees of the consulates. The scene was like a typical nightclub anywhere outside the Kingdom, with available wines, dancing couples in fancy costumes, and a DJ.
Bint Aidan said the price of smuggled liquor in the country is very high. For instance, the price of the Smirnoff vodka is 1500 Riyals ($ 400), sometimes forcing party organizers to refill the original bottles with a local wine called Siddiqui.
She said that slavery in Saudi Arabia has different forms, but it is done in secrecy and permitted only among the primary beneficiaries of the princes of the House of Saud.
But then she mentioned one of the most repulsive things: Buying and renting the children, especially the orphans, from countries like Sri Lanka, Bangladesh, the Philippines, Djibouti, Somalia, Nigeria, Romania and Bulgaria.
The children become the property of those who buy them and are not allowed to leave without permission.
Even the Asian maids who come to work often find themselves in a kind of slave-like position.
Young girls are divided into smaller groups and exploited for immoral acts.
Trafficking of white women and exploiting them for sexual practices is also relatively common.

Point

Je kan veel geld hebben en machtig zijn maar de basis is maar klein dat je met alles weg komt. Het is tijd die het allemaal naar boven laat komen en het is moeilijker mensen hun mond te laten houden. Tijden veranderen en zo ook hier.

Prins

 

November 09 at 05:04am

Rokers en drinkers moeten extra betalen voor zorg

Nederlanders zijn minder bereid geworden om bij te dragen aan de zorgkosten van anderen, blijkt uit een onderzoek van gezondheidsinstituut Nivel. Vooral mensen die ongezond leven, veel alcohol drinken en roken zouden volgens het merendeel van de ondervraagden meer premie moeten betalen voor de basisverzekering.

„Er lijkt sprake van een ’eigen schuld’-gedachte”, zegt Judith de Jong van Nivel. De bereidheid om te betalen daalde van 73 procent in 2013 naar 63 procent in 2015. Voor mensen met een slechte gezondheid of een genetische aanleg voor een ernstige ziekte willen Nederlanders echter gewoon blijven betalen.

Volgens de onderzoekers zijn vooral mensen met een middelbaar opleidingsniveau of laag inkomen minder genegen om op te draaien voor anderen. In Nederland wordt via de zorgpremie voor het basispakket bijgedragen aan de betaling van de zorgkosten van zowel onszelf als van anderen.

Point

Eindelijk gaat men doorkrijgen dat je betaalt voor de zooi die een ander uit haalt met zijn lichaam.

Het is toch niets als normaal dat alcohol drugs en drank verslaafden zelf op gaan draaien voor hun afbraak van hun eigen lichaam.
Het zou goed zijn als men eens de gezondheidszorg aan dat criteria zou koppelen.

cigaret

 

November 08 at 05:05am

St.Maarten verliest Autonome Status door Orkanen

Nederland heeft St.Maarten met het mes op de keel gedwongen om haar autonome status in te leveren. De schade vergoedingen van Orkaan Irma & Maria worden niet of nauwelijks door de verzekering gedekt, wat heeft geleden tot een verkapte onder curatele stelling.
Om de fondsen voor de wederopbouw te verwerven, moet St.Maarten nu haar behaalde vrijheden opgeven, zodat NL kan bepalen wie er wel en niet in aanmerking komen voor fondsen die schade moeten financieren. Tegelijkertijd eist NL, dat St.Maarten haar grensbewaking (tijdelijk) overhandigd aan de Koninklijke Marechaussee.
In de praktijk betekent dit dat de NL de scepter zal gaan blijven zwaaien, met betrekking tot ‘veiligheid’ en het ‘financieel’ beleid. Politieke verraders van huidige de regering (DP) zijn achter de rug van de coalitie om tot een akkoord gekomen met de NL’se eisen.
Het is gebruikelijk voor kapitalistische entiteiten om misbruik te maken van politieke verwarring, die door derden (banken en verzekeringen) in stelling worden gebracht. De Centrale Bank van Curacao en St.Maarten (CBCS) kan naar eigen zeggen op grond van geheimhoudingsplicht geen informatie verstrekken over individuele instellingen.
Nagico & Ennia hebben samen 86% van de schademarkt op St.Maarten in handen. Uit informatie waarover de centrale bank beschikt blijkt vooralsnog dat de verzekeraars over voldoende herverzekeringsdekking beschikken.
Toch stelt Tweede Kamer-lid, Ronald Raak dat de “Dekkingsgraad” beneden alle peil zou zijn. met de gevolgen van dien. De verzekerden op St.Maarten moeten daarom na orkaan Irma & Maria het ergste vrezen zonder NL’s ingrijpen!
Premier William Marlin wil nieuwe verkiezingen uitschrijven, nu hij geen meerderheid meer heeft in het parlement. De nieuwe meerderheid heeft bij monde van Sarah Wescot-Williams laten weten zich daar fel tegen te verzetten!
Volgens Sarah heeft het land dit politieke spel nu niet nodig. De nieuwe bij elkaar geraapte meerderheid zegt akkoord te gaan met de voorwaarden voor Nederlandse hulp. Om die reden hebben ze het vertrouwen in Marlin opgezegd.
Premier William Marlin heeft het ontslag van zijn kabinet toch aangeboden bij gouverneur Eugene Holiday. Het was al duidelijk dat het vortbestaan van het kabinet-Marlin aan een zijden draadje hing toen een nieuwe meerderheid in de Staten werd gevormd die wel akkoord gaat met de opgelegde voorwaarden voor hulp uit NL.
Holiday zal het ontslag van Marlin in beraad nemen in afwachting van de vorming en installatie van een interim kabinet. Marlin heeft ook een concept Landsbesluit aan de gouverneur overhandigd om verkiezingen uit te schrijven en de Staten eind Januari 2018 te laten ontbinden!
Dit heeft serieuze gevolgen voor het volk van St.Maarten, mede omdat de confronterende opstelling van de oppositie er voor zorgt dat het bergafwaarts met het eiland gaat in plaats van dat er vooruitgang wordt geboekt over de voorwaarden die gekoppeld zijn aan de hulp van de wederopbouw van St.Maarten!
O, ja en voor de tientallen Sint Maartenaren die na orkaan Irma naar NL zijn gereisd hoeven die voor onderdak en inkomen niet op de NL’se overheid te rekenen, volgens Kajsa Ollongren (D66).

bhzm

Point

Zoals al van dag een gesteld Nederland heeft hun coke lijn veilig gesteld en nu door de vrijheden af te nemen gaat men ook het eiland weer slaaf maken van dit land.

st Maarten wilde te veel en Nederland straft af.

st Maarten

 

November 08 at 05:04am

UBER is op Curacao

UBER ON @ + 59995102235 whattsup only

Uber

 

November 08 at 05:03am

STEEDS MEER MENSEN ONTDEKKEN DE WAARHEID!!

De leuze waar we op Facebook en diverse andere sociale medium dood gegooid worden.

Maar dan is mijn vraag:

WETEN DE MENSEN WEL MET DE WAARHEID OM TE GAAN EN DEZE JUIST TE INTERPRETEREN?

 

November 08 at 05:01am

CHEMOTHERAPIE VERMOORDT U! (Alle kankers kunnen worden genezen!)

Artsen en farmaceutische bedrijven verdienen er DIK aan! Dat is de enige reden waarom chemotherapie nog steeds wordt gebruikt. NIET omdat het effectief is, ziektecijfers laat verminderen, het sterftecijfer naar beneden haalt of sommige kankers uitroeit. In feite zien we het tegenovergestelde van dit alles!

Chemotherapie veroorzaakt kankergroei en ongekende sterftecijfers jaren na de behandeling. Meeste patiënten die zijn behandeld met chemotherapie worden geplaagd met ziekten of sterven zelfs nog 10 tot 15 jaar na hun behandeling. Hun immuunsysteem is volledig kapotgemaakt, endocriene werking is opgeblazen en vele organen zijn letterlijk vergiftigd.

Eigenlijk leven de patiënten na de chemokuur, als ze de chemokuren hebben overleefd, in een permanente staat van ziekte totdat ze sterven. De kankerindustrie marginaliseert de veiligheid en effectiviteit van hun chemotherapeutische kuren zodat ze hun gepatenteerde, dure en giftige ontbladeringsmiddelen kunnen blijven promoten. Het risico direct te sterven aan deze troep is groter dan alle voordelen die het voor patiënten zou moeten brengen. Mensen misleiden en vermoorden is wat ze het beste kunnen want het brengt geld op, veel geld! Zo simpel is het gewoon!

De reden dat er vijf jaar is genomen om iemand genezen te verklaren is een standaard geworden om met de overlijdens na chemotherapie te kunnen sjoemelen want de meeste kankerpatiënten overlijden na de vijf jaar. In feite moet alles anders worden uitgelegd aan de patiënt. Indien iemand zes jaar na de behandeling nog leeft is deze voor 50% genezen. Dat staat dus haaks tegenover de vijf jaar om iemand ‘totaal’ genezen te verklaren! Maar ja, dat zou HEEL slecht zijn voor de zaken en de kankerindustrie weet dat! Ze kunnen het publiek NOOIT de WARE 97% genezingen laten zien, zoals ze beloven, als het gaat over langdurige kankers.

Als artsen en bedrijven een keer alle statistieken voor alle langdurige behandelingen van kankers met chemotherapie eerlijk zouden publiceren aan het grote publiek, samen met objectieve data wat betreft overlijden, kosteffectiviteit, impact op het immuunsysteem, levenskwaliteit, morbiditeit en cijfers van overlijden zou het zeer duidelijk worden voor de wereld buiten ziekenhuizen en Big Pharma dat chemotherapie geen DONDER opbrengt. Men zal kanker in ieder geval niet overleven MET chemotherapie. U zult zelfs eerder stervenDOOR chemotherapie!

Sorry, zo’n studie is natuurlijk nog nooit gedaan door onafhankelijke onderzoekers indien we de studie van Dr. Ulrich Abel niet meerekenen. (‘The Lancet’ van 10 augustus 1991) Hij werd het zwijgen opgelegd en het artikel werd doodgezwegen door de volledige binnenlandse en buitenlandse pers! Bravo, hoezo censuur bestaat niet? Journalisten worden niet gedwongen te schrijven wat hun hoofdredacteurs willen? Alles is puur politiek. Elke krant en zender staat in dienst van multinationals (farmaceut, olie, chemie, voeding, nutsbedrijven en bank) die op hun beurt eigenaar zijn van een nieuwszender of krant via een meerderheid in aandelen in mistige bedrijven met namen die in feite niets zeggen zodat hun ware identiteit bedekt blijft. Natuurlijk voeren multi’s wel het beleid en zo kan het zijn dat de ene hoofdredacteur opstapt en de andere blijft zitten. Ligt eraan of iemand de waarheid in de krant wil of alleen zijn baan op prijs stelt! Abel zou zij studie nog een keer over moeten doen na meer dan 12 jaar! Of er zouden nog eens wat onafhankelijke onderzoekers op kunnen staan om het onderzoek van Abel over te doen!

Waarom doen ze het niet? Geld, hebzucht en profijt voor iedereen die meeheult!

Allen die aan kankerpatiënten willens en wetens een dikke boterham verdienen zouden veroordeeld moeten worden voor fraude, moord en genocide! Zelfs misdaden tegen de mensheid is rechtskundig te verklaren als we naar de ‘therapie’ kijken die in meer dan de westerse wereld alleen wordt aangeprezen en door gewetenloze artsen wordt ingezet als‘GENEESMIDDEL’ waar je dan uiteraard aan sterft.

Chemotherapie doodt meer goede cellen dan kankercellen, waarbij overlevende cellen zo zwaar vergiftigd zijn door de chemo dat ze naar verloop van tijd zich in niets anders kunnen delen dan in kankercellen.

De leiders in deze gewetenloze kankerindustrie, waar heren Doktoors loopjongetjes voor zijn omdat zij de ballen niet hebben om massaal te zeggen ‘ik doe niet meer mee’, is niet geïnteresseerd om een geneesmiddel tegen kanker te vinden. Het zou de industrie miljarden per jaar kosten en ook meneer Doktoor zou veel minder te doen hebben en er zouden zelfs ziekenhuizen teveel zijn. Kijk nu eens wie en wat er allemaal meevreet van uw gewisse veel te vroege dood meneer en mevrouw de kankerpatiënt, veroorzaakt door chemotherapie!

Val uw oncoloog aan met hetgeen zeker is. Heb ik echt maar 3% kans om te overleven na 5 jaar? Laat hem niet retour komen met hun flauwekul als reactie ‘is niet zeker maar u hebt ..%’ en dat soort zever. 3% zekerheid hebt u om te overleven, niet meer niet minder. Wellicht minder maar dan bent u toch al voer voor de kat!

U zou 90% overlevingskansen hebben als ze iets zouden gebruiken zoals DMSO bijvoorbeeld maar daar hebben die onnozele halzen nog nooit van gehoord. Waarom niet? Omdat het een natuurproduct is en natuurlijk is zoiets niet te patenteren maar er kan ook niet al teveel winst mee gemaakt worden. De houtindustrie produceert het namelijk met tonnen tegelijk.
Waarom vermoordt chemo mensen?

Omdat het VERGIF is! Cyanide, antrax, arsenicum en zyklon B hebben toch ook al vele mensen vermoord, niet? En hoe noemen we die spullen? Juist, VERGIF! Waarom zou chemotherapie GEEN vergif zijn volgens u? Omdat ze ‘deftig’ cytostatica worden genoemd? Kent u de ‘bijwerkingen’ van de cytostatica?
Bijwerkingen zijn de VERGIFTIGINGEN

Remmingen van het beenmerg waardoor bloedarmoede, infecties en ook dikwijls bloedingen ontstaan. Remming van celdeling in het slijmvlies van het maag­-darmkanaal waardoor er ontstekingen ontstaan zoals van het mondslijmvlies, welke samengaan met misselijkheid, braken en diarree. Laten we ook de haaruitval niet vergeten natuurlijk en uitval van nagels. Verder een grote kans op: beschadigingen van het zenuwstelsel, nieren, hart, longen, lever en andere organen, hoewel genoemde organen zeker de belangrijksten zijn. Dikwijls zien we jaren na het behandelen van kanker met cytostatica een zogenaamde tweede kankerexplosie ontstaan waar niemand nog iets tegen kan doen. Deze wordt veroorzaakt doordat het DNA is beschadigd tijdens de eerste behandeling met de chemotherapie, welke ik voor het gemak ontbladeringsmiddelen noem. Oh ja, als een infuus niet goed is aangebracht en de chemotherapeutische vloeistof druppelt niet volledig in de ader maar ook op het weefsel zal het weefsel waar het ‘geneesmiddel’ op druppelt per direct afsterven. Goed spul, toch? Daar zitten wel‘geneeskundige’ krachten in, niet? Oh ja, u kunt voorkomen dat uw nagels uitvallen. U wordt dan met handen en voeten in een bak met ijs gezet.

Zou het vernoemde geheel bij een normaal denkend mens niet onder martelpraktijken vallen? Goh, en wij ons maar zorgen maken om Guantanamo en de Amerikaanse CIA. Nu blijkt dat elk ziekenhuis en iedere oncoloog zich bezig te houden met martelpraktijken.
Het is business

Waarom zou een industrie zich interesseren in het zoeken naar een kuur tegen kanker als het nu voor diezelfde industrie jaarlijks meer dan 100 miljard opbrengt. We zeggen het hier in de krant dikwijls, volg het geld en in dit geval ga je begrijpen waarom mensen nooit van kanker zullen worden genezen en zij die kanker kunnen genezen het zwijgen worden opgelegd, belachelijk gemaakt, voor de rechter worden gebracht en zelfs worden vermoord indien ze een te grote bedreiging gaan vormen voor farmaceutische bedrijven en artsen. 50% van de bevolking krijgt op dit moment kanker en sinds 2011 is kanker ziekte nummer 1 in de westerse wereld en ziekte nummer 2 in ontwikkelingslanden. Als we deze cijfers lezen moeten we veronderstellen dat er iets goed fout zit in de wereld. Waar komt de kanker vandaan?

Wel, een tipje van de sluier.

Voeding. In voeding zitten tegenwoordig veel chemicaliën. De voedingsindustrie noemt ze TOEVOEGINGEN. Dezelfde chemicaliën vinden we ook bij de farmaceutische industrie. Zij noemen ze echter ‘geneesmiddelen.’

Deze chemische middelen worden gemaakt door chemische industrieën die hun halffabricaten uit de petrochemische industrie betrekken welke niet zouden bestaan als de olie-­industrie zou worden gepasseerd door bijvoorbeeld een Joe Cell waardoor auto’s, en alle andere brandstofmotoren die diesel of benzine verbruiken, op water zouden kunnen rijden. Men zou zelfs geen elektriciteitsbedrijven meer nodig hebben omdat iedereen zijn eigen stroom zou kunnen fabriceren met een aggregaat en afgestemd op de behoeften. Begint u de samenhang te begrijpen? Men zou zelfs het volk de CO2 onzin en alle andere vervuilingen niet langer aan kunnen smeren. Alles zou stoppen en terugvallen naar normale proporties.

Laat ons de werking van ontbladeringsmiddelen anders onder woorden brengen. Veronderstel dat een automerk auto’s maakt die 97% van de tijd ontploffen, zou dat merk dan nog bestaan? Waarom bestaat chemotherapie dan nog?

Sinds 1970 staat genezing van kanker om de hoek volgens vele medici. Nu in 2014 staat het ganse medische circus nog even ver als in 1970. Na 44 jaar lijkt kanker niet meer te stoppen. Kanker is doodsoorzaak nummer 1 in onze wereld. Ze hebben geen kuur want dat zou minder winsten opbrengen voor de farmaceutische industrie. Meneer Doktoor zegt niets omdat hij anders werkonbekwaam wordt gemaakt door de Orde der geneesheren. Ik noem het een industrie van de dood. Hebt u misschien een andere naam hiervoor? Waarom bestaat het gezondheidscircuit nog zoals het vandaag is? Het is overbetaald, veel te zwaar belast in onze portemonnee voor hetgeen ze kunnen. Ze kunnen vrijwel niets als het gaat om genezen. Meer dan 15% van ons salaris gaat elke maand naar sociale toestanden waarvan gezondheidszorg de grootste kaper is, daarnaast moet men nog verplicht verzekerd zijn via het ziekenfonds EN een hospitalisatieverzekering hebben. Zijn ze hier volledig van de pot gerukt? De naam ziekenhuis is zeer goed gekozen als je niet ziek bent als je er naar toe gaat word je wel ziek als je daar verblijft. Een ziekenhuis is evenzeer een bedrijf, als de apotheker en de huisarts. Allemaal bedrijven die moeten blijven bestaan en geen BTW moeten betalen.

Alle benefietacties voor kanker om geld in te zamelen, wat gebeurt er eigenlijk met dat geld? Denkt u dat ermee onderzoek wordt gedaan naar gezond eten? Naar fytotherapie, acupunctuur, traditionele Chinese geneeskunde of naturopathie? Nee, alles gaat naar pillen en chirurgie terwijl dat juist NIETS opbrengt.

Als alle vrouwen bijvoorbeeld 200 mcg Selenium per dag zouden nemen, dan zou in één generatie bijvoorbeeld borstkanker alleen al met meer dan 80% worden teruggedrongen. Dat is beter dan meneer Doktoor nu belooft niet? Met zijn, oplossing van kanker staat om de hoek, zever. Waarom doen we niet aan benefietlopen om alle meisjes en vrouwen Selenium te geven. Waarom doen we dat niet met zijn allen? Omdat de geneeskunde in de westerse wereld met de daarin verweven farmaceutische industrie, inclusief alle andere profiteurs, niets meer zijn dan een bende PARASIETEN! Alle mensen moeten buigen voor HET ALTAAR van heren huisarts en specialist terwijl deze niets anders kan dan een recept uitschrijven. Luister: men kan een aap leren typen maar dat wil niet zeggen dat deze ook een boek kan schrijven!

Sinds 2003 wordt er 68% meer chemotherapie gebruikt. Ondanks de ontzettende stijging in kankergevallen nadien worden de risicofactoren om kanker te krijgen nog steeds afgeschoven richting roken, drinken, genetische afwijkingen en blootstellingen aan één en ander. Nooit wordt kankerdiagnose en behandeling gezien als oorzaak van kanker. Zoals biopsie bijvoorbeeld! Alle loze kreten worden gebruikt om de aandacht af te leiden van de werkelijke oorzaak. CHEMOTHERAPIE!
Kritische artsen aan het woord

Dr. Robert Atkins, ja, die van het bekende dieet, heeft ooit verkondigd dat er meerdere kankerkuren bestaan maar dat daar geen geld aan verdiend kan worden. Alle bestaande, genezende kuren zijn natuurlijk, effectief en niet duur. Er is geen nood voor dure medicatie daarentegen wordt er wel veel zelfdiscipline van de patiënt verlangd. Het kost miljoenen aan research en klinisch onderzoek om een nieuw medicijn tegen kanker te produceren dat kan worden gepatenteerd en verkocht. Dikwijls veroorzaakt deze nieuwe medicatie nog meer ziekten dan ze kan genezen. Dat ganse circus kan blijven bestaan omdat ze hun rechtszaken kunnen afkopen via civiele rechtbanken in plaats van als misdadiger en moordenaar te worden veroordeeld voor een strafrechtbank.

Men fluistert zelfs dat de sleutel tot succes van de medische industrie is te danken aan het feit, dat van een onnozele bevolking patiënten voor het leven kunnen worden gemaakt.

Dr. John Diamond. ‘Een studie onder 10.000 patiënten met de ziekte van Hodgkin laat duidelijk zien dat het percentage genezingen dat wordt gebruikt door de medische industrie in feite EEN GROTE LEUGEN is. Hodgkin patiënten die chemokuren kregen om hun ziekte te behandelingen hebben 14 maal meer kans op het ontwikkelen van leukemie en 6 maal meer kans om zeldzame kankers te krijgen zoals botkanker, kanker van de gewrichten en van zachte weefsels dan degenen die geen chemokuur kregen als behandeling.’

Dr. Glenn Warner, die in 2001 stierf, was een van de hoogst gekwalificeerde kankerspecialisten in de VS. Hij gebruikte alternatieve methoden en genas vele van zijn patiënten. Over de behandeling van kanker op de ‘normale’ manier zei hij het volgende:‘we hebben een miljarden industrie die links en rechts mensen vermoordt om winst te kunnen maken. Hun idee wat betreft onderzoek is om te zien of twee doses van het vergif beter werkt dan drie doses van het vergif!’

In zijn boek, The Topic of Cancer: When the Killing Has to Stop, gaat Dick Richards dieper in op meerdere autopsies die hebben laten zien dat kankerpatiënten echt en serieus overlijden door de behandeling voordat de tumor een kans heeft gekregen om hen te vermoorden.

healthbytes

Point

Voor de vele alternatieven klik hier

Chemo


November 07 at 05:06am

Drugshandel in Cariben gezamenlijk bestrijden

Premier Rhuggenaath pleit in Costa Rica voor regionale samenwerking

,,Het terugdringen van drugsgebruik en de bestrijding van drugshandel dienen bovenaan de politieke agenda te staan.” Dat zei premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gisteren in San José, Costa Rica, tijdens de eerste conferentie van landen die het Verdrag van San José hebben ondertekend.
Het Verdrag van San José, ook wel de ‘American Convention on Human Rights’, is de Amerikaanse tegenhanger van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM). Het verdrag werd aangenomen te San José, Costa Rica, op 22 november 1969.
Drugssmokkel, zo zei premier Rhuggenaath in zijn toespraak, ,,vormt sinds enkele jaren een van de grootste bedreigingen van onze vrede en veiligheid. Dit zien wij heel duidelijk in onze regio, waar de productie en het transport van illegale drugs voor hevige problemen zorgt. De criminele organisaties die bij deze handel betrokken zijn, proberen met geweld en intimidatie de controle over hun handelsroutes te houden. Deze groepen ondermijnen het gezag en de wet. Ze zijn verantwoordelijk voor corruptie, het beïnvloeden van verkiezingsuitslagen en ze brengen de economie grote schade toe.”
Drugshandelaars maken het overheden heel moeilijk om effectief criminaliteit in hun land te bestrijden, aldus Rhuggenaath. ,,Gezien de schrikbarende cijfers, wat betreft het aantal dodelijke slachtoffers, de impact op de economie en de kosten voor de gemeenschap, dient het terugdringen van drugsmisbruik en de aanpak van drugshandel onze grootste aandacht te hebben. Deze georganiseerde criminaliteit is een almaar groter wordend gevaar in onze regio. Er is grote politieke wil en een grote hoeveelheid kapitaal voor nodig om deze uitdaging te trotseren.”
Geen enkel land in de regio is, vanwege de grensoverschrijdende aard van drugssmokkel, in staat om deze zware criminaliteit alleen het hoofd te bieden. ,,Deze strijd vereist een internationale aanpak op basis van de overtuiging dat dit een gedeelde verantwoordelijkheid is.”
De deelnemers aan de conferentie in Costa Rica dienen hun expertise op het gebied van drugsbestrijding met elkaar te delen, gegevens uit te wisselen, gezamenlijk operaties uit te voeren en elkaar juridisch en humanitair ondersteunen, zo maakte Rhuggenaath duidelijk. Daarbij stelde de premier het Koninkrijk der Nederlanden als voorbeeld.
,,De landen in het Koninkrijk werken samen om de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht te beschermen, corruptie te lijf te gaan en de grensoverschrijdende criminaliteit te bestrijden. De Koninklijke Marine en de kustwacht beschermen samen de grenzen van de landen en gebieden in het Koninkrijk en onderscheppen daarbij illegale transporten. Tevens voeren zij reddingsacties op zee uit, en hebben recent bewezen snel en adequaat te kunnen reageren bij natuurrampen voor het verstrekken van humanitaire hulp.”
De premier wees op de levering van hulpgoederen aan het door orkaan Irma verwoeste Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, en het al evenzeer getroffen naburige eiland Dominica. ,,In tijden van nood moeten we op elkaar kunnen rekenen.”

Point

Zou heer Rhuggenaath dan de koninklijke lijn ook aan gaan pakken met hun grote bank, accountants en CIA projectleider?

Wat een lachertje en gewoon een afleiding van de ware maffia die het spel aan het spelen is.

Misschien even in uw eigen gelederen gaan kijken heer Rhuggenaath.

Rhuggenaath

 

November 07 at 05:04am

De Anunnaki zijn terug

Gisteren kwam een zeldzame artist Dinmukhamed Kanatuly Kudaibergen op mijn weg en de boodschap was duidelijk in zijn vele liederen in zeer hoge frequenties.

Bij het zien van enkele optredens was het voor mij een openbaring om te zien dat de Anunnaki teruggekeerd zijn zeker in de tijd dat we ze nodig hebben. Mijn gedachte "Ik sta niet meer alleen" was het eerste wat in me op kwam en werd tijdens de optredens van deze jongen alsmaar duidelijker.

De frequenties zijn bovennatuurlijk gekozen en liggen geweldig langs elkaar en geven grote krachten vrij. Dat is ook aan de artist zelf te zien die groeit bij elk nummer dat hij zingt. Een zeldzaamheid en een gave!

Nee, het is de Anunnaki die werdergekeerd is.

Zie een van zijn optredens
https://youtu.be/85v3cNg8CrU

 

November 07 at 05:03am

Valt oma te vaak? Dan krijgt ze een boete

Zorginstellingen laten ouderen soms extra betalen als ze te vaak noodhulp inschakelen na een val. Als ze meer dan drie keer per jaar de persoonlijke alarmknop gebruiken, brengen de instellingen tientallen euro’s in rekening. Dat meldt het AD.
Zo betalen cliënten van Aafje Thuiszorg na de derde val waarbij het alarmsysteem wordt ingeschakeld 37,50 euro per incident. Ook voor bewoners van het Dordtse woonzorgcentrum De Merwelanden begint de teller volgens de krant te lopen na drie valpartijen of noodoproepen. Ouderen betalen hier 49,95 euro per uur voor de tijd dat een verpleegkundige extra hulp verleent. De instelling probeert hiermee de stijgende personeelskosten te beperken.
De extra kosten voor noodhulp zijn opmerkelijk, omdat ouderen voor de alarmdienst maandelijks abonnementskosten van tussen de 18 en 25 euro betalen. De dienst wordt vaak niet vergoed door verzekeraars.

‘NIET GEREMD VOELEN’
Ouderenbond ANBO vreest dat ouderen zorg gaan mijden als ze extra moeten betalen voor noodhulp. „Mensen moeten zich te allen tijde veilig voelen en niet geremd worden om hulp te vragen’’, zegt een woordvoerder van de bond tegen de krant.
Jaarlijks belanden er zo’n 90.000 65-plussers op de spoedeisende hulp door een val. Vorig jaar kwamen bijna 3.900 Nederlanders om het leven door een val, vooral mensen van 80 jaar of ouder.

Point

Misschien moeten die zielige zielen die dit invoeren en bepalen zelf eens met de kop omlaag van een hoge trap vallen. Misschien gaan die hersenen dan nog eens werken.
Waar is de menselijkheid nog gebleven?
Waar gaat deze wereld naar toe?

Oma

 

November 07 at 05:01am

Waarom zijn er patenten op ziektes?

Patent

 


November 06 at 05:08am

The world of....

Energy

 

November 06 at 05:06am

Teenage Girls Turn to Prostitution to Fight Starvation

Growing numbers of young girls in Venezuela are selling their bodies for sex in exchange for food as the crisis-stricken country’s humanitarian crisis continues to worsen.
A report from the American Spanish-language channel Telemundo recounts a 13-year-old girl’s experience of the sex trade.

“Neither my mother nor my father can give me the things I need, such as food or school necessities,” the girl said.
“Now what we need is food, you know, you wake up with nothing to eat,” another child prostitute said. “I’ve been two weeks just eating plantains and with nothing—boiled plantains, fried plantains, boiled plantains, with nothing. So what am I going to do? Get to work.”
Oscar Misle, the director of the CECODAP, an organization seeking to prevent child abuse, said that approximately 45,000 young people had been forced to give up their ambitions to work as sex slaves or child prostitutes.
The number of Venezuelans selling sex has risen exponentially in recent years, as people are forced into the industry as a means of survival. Women charge between 80,000 to 160,000 bolivares, the equivalent of two to four dollars an hour, although some can be found for under a dollar.
Thousands of young women have also fled the country to sell sex at higher rates elsewhere, primarily in neighboring Colombia, leading to a huge increase in human trafficking activity.
The growing levels of famine have also led to other extraordinary incidents of people searching for food, including cannibalism, eating stray dogs, and stealing zoo animals in order to feed themselves.
Socialist dictator Nicolás Maduro recently proposed the introduction of rabbit farming across many of the country’s major cities and has launched a campaign aiming to change people’s perception towards the animals by considering them as meat rather than animals.
The country’s chronic lack of products has led to the term “Maduro diet,” although government officials have denied shortages exist. An annual survey on Venezuelan living conditions released in May found that nearly 75 percent of people lost an average of 19 pounds as a result of malnutrition in the past year. 82 percent of households live in poverty.
These figures are rapidly worsening amid continued economic meltdown and skyrocketing rates of inflation. According to latest exchange rates, Venezuela’s monthly minimum wage of 97,500 bolivars is now down to $2.37, equivalent to just over one cent an hour.

Point

Vindt men dit vreemd?
De mens daalt af naar beesten als het om voortbestaan en overleven gaat. Dan zijn er andere normen en andere waarden en dat omdat men de weg kwijt is en altijd vertrouwd heeft in een systeem dat hen alsmaar mis- gebruikte.

Het is niet vreemd en het zal nog erger gaan worden zodra wereldwijd het systeem er niet meer is en de vele afhankelijke slaven hun eigen weg niet weten te bewandelen.

Girl

 

November 06 at 05:04am

Een interessant stuk wat ik u niet wil onthouden

Uit de dagboeken van John F. Kennedy bleek dat hij dacht dat Hitler niet gestorven was in Berlijn. Dus toen JFK president van Amerika werd, wilde hij graag weten wat de CIA wist. Hij heeft een briefing gehad en zijn vermoedens werden bevestigd. Daarom zijn deze documenten tussen de JFK-files van de CIA ondergebracht. Na de dood van Kennedy zijn alle aan JFK gerelateerde documenten achter slot en grendel gegaan en zo is de leugen over Hitler beschermd gebleven.
Nu heeft de man die met de term “Fake News” de gehele MainStream Media op z’n werkelijke waarde heeft ingeschat, diezelfde leugenfabriek in een lastige positie gebracht. Alle nieuwskanalen, buiten het alternatieve circuit, die niet hebben gemeld dat de geschiedenisboekjes de kachel in kunnen, kun je nu definitief als “Faken News” wegzetten. Zet je tv maar uit want, de tv heeft niets gemeld. Dit had absoluut wereldnieuws moeten zijn maar, hoe leg je dat uit? De alternatieve media maakt hier al jaren melding van want, er zijn in het verleden wel meer documenten opgedoken waaruit is gebleken dat Hitler zijn laatste jaren in Zuid Amerika heeft gesleten.
Niet dat één CIA document hiervoor als onomstotelijk bewijs moet gelden maar, als diezelfde organisatie dit bewijs begraaft, dan is het wel een wetenschap die zij niet met het publiek willen delen. De enige reden die daarvoor te bedenken is, is omdat het waar is. De overheden van deze wereld hebben ons meer dan 70 jaar gezamenlijk belogen. Dit feit zou iedereen die klakkeloos overheden en MainStream Media kanalen geloven aan het denken moeten zetten.
Sinds de moord op Kennedy bestaat het woord “complottheorie”. Dit woord is door de CIA zelf aan de wereld geïntroduceerd om er mensen die minder goedgelovig zijn de mond mee te snoeren. De zogenaamde ‘complottheorist’ gelooft niet klakkeloos de informatie die autoriteiten verstrekken. Iedereen die eigen onderzoek doet weet dat autoriteiten maar zelden op waarheden te betrappen zijn. De mensen die klakkeloos hun tv geloven en graag als de ‘useful idiots’ van de CIA mensen die minder laks zijn ‘complottheoristen’ noemen, kunnen zich nu achter hun oren krabben. De kans dat ze dat binnenkort gaan doe is vrij klein want, hun informatiekanalen vertellen ze niets.
Het officiële verhaal rond de dood van Hitler is de grootste leugen uit de geschiedenis. Hitler werd beschermd als een trouwe lakei die dit systeem goed heeft gediend. Na alle misdaden die we als wijze les uit de geschiedenis moeten meenemen is de grootste boeman van de twintigste eeuw beschermd door het zo vrije westen. Waarom? Het antwoord op die vraag is pijnlijk eenvoudig. Binnen de corrupte bestuurlijke elite had men weet van de broodheren van Hitler. De mensen die Hitler hebben gesteund wilden onder andere de Holocaust. Het moest meer dan verschrikkelijk zijn en op de Joden gericht. Waarom? Omdat de Rothschilds Israel wilden stichten.
Hitler heeft dus aan de opdracht van de machthebbers van deze wereld voldaan en, je kunt geen nieuwe lakeien corrumperen, als je geen garanties geeft. Het overleven van Hitler was belangrijk voor het Rothschild corruptiesysteem. Als je zo iemand als Hitler kunt laten overleven, dan toon je je als werkgever loyaal richting je werknemers. Dat schept een vertrouwen binnen het politieke bedrijf. Wat je ook doet, je zult altijd je straf ontlopen als je Rothschild trouw blijft. Waarom denk je dat de oorlogsmisdaden van George W Bush, Collin Powell of Dick Cheney niet worden besproken? Die hebben allemaal de zogenaamde ’Nieuwe Wereld Orde’ gediend, niet anders dan Ome Adolf.
Die ’Nieuwe Wereld Orde’ werd door Eisenhouwer “The Military Industrial Complex” genoemd. Kennedy heeft ditzelfde complex uitvoerig omschreven in zijn belangrijkste toespraak maar, het was allemaal te laat. Zo’n systeem valt niet door een éénling te bevechten en Kennedy heeft daarvoor de prijs betaald. Kennedy vormde een gevaar voor dit systeem, hij wilde de zelfs de creatie van geld weghalen bij de FED. Hij wilde de CIA opheffen en de waarheid op straat gooien. Was Kennedy hierin geslaagd, dan had de wereld een hele andere koers genomen maar, om begrijpelijke redenen is het niet zover gekomen.
Je kunt over de Holocaust nauwelijks vragen stellen zonder jezelf volgens onze wetgeving strafbaar te maken maar, het overleven van Hitler geeft heel duidelijk aan dat alle vragen terecht zijn. Kijken we naar de grote bedrijven die de Duitse oorlogsmachine hebben mogelijk gemaakt, dan kunnen we vaststellen dat deze bedrijven een belangrijke rol spelen in de hedendaagse samenleving. IG Farben is opgesplitst in o.a. Agfa, BASF en Bayer. Bayer speelt nu een heel belangrijke rol in onze levens. Bayer maakt gifstoffen die in de landbouw gebruikt worden, Bayer produceert genetisch gemanipuleerd voedsel en, Bayer produceert medicijnen die je toegediend krijgt als je van de eerste twee bedrijfstakken bent ziek gemaakt. Een bulletproof verdienmodel dat alleen door NAZI’s verzonnen kan worden. Er zijn nog veel meer bedrijven die Hitler ten dienste zijn geweest die sinds de oorlog alleen maar gegroeid zijn. Denk bijvoorbeeld aan IBM, Ford of General Motors.
Het tempo waarin Nederland in 1940 overlopen is was een stuk vertraagd als de boel niet van te voren verraden was. Er zijn getuigenverslagen van Nederlanders die toen met 5 kogels de Duitsers moesten tegenhouden. De zogenaamde ‘Blitzkrieg’, de offensieve succesformule van het Duitse leger was een stuk minder Blitz geweest als het niet aan de andere kant van de grens geholpen was. Net zo goed als de Duitsers in Normandie al vrij vlot door hun munitie heen waren. De oorlog moest een einde vinden en, dat einde is geregisseerd. Daarom zijn de Duitsers ook richting Rusland gegaan. Napoleon had al bewezen hoe onmogelijk dat was. De twee fronten oorlog heeft de Duitsers leeggezogen, daarop hebben ze verloren en, dat was vooropgezet.
De tweede wereldoorlog is bepalend geweest voor de zaken die erna zijn gekomen. De EU, Israel en de strijd tegen het communisme. De Holocaust is de springplank die nodig was voor de stichting van Israel. De onvoorstelbare schaal waarop Joden zijn mishandeld werden aangedikt met verhalen over zeep en lampenkappen. Ze hebben het schuldgevoel van de wereld losgeweekt en de Joden een eigen land gegeven. Deze weergave van de geschiedenis geeft een hele andere andere lading aan ‘Het beloofde land’.
Het wordt interessant om te zien hoe Israel met het ‘nieuws’ over Hitler’s dood zal omgaan. De Joodse bevolking zal waarschijnlijk terecht woedend worden als dit nieuws daar op straat komt te liggen. Ze zijn geofferd door de Rothschilds en consorten voor de creatie van Israel. Dat is de pijnlijke waarheid voor een volk dat verraden lijkt vanuit eigen gelederen. De Rothschilds, de vrienden van de Joden, de familie die ze Israel heeft gegeven, heeft ze eerst massaal vermoord omdat ze al meer dan 50 jaar lang Israel wilden stichten. Dat zegt iets over de eigenaren van dit geldsysteem. Dat zegt genoeg over de politieke elite waarop iedere vier jaar weer wordt gestemd. Dat zegt alles over hoe we hier gekomen zijn en geeft duiding aan hoe zaken daadwerkelijk tot stand zijn gekomen.
Er zullen tal van mensen zijn, die bij de wetenschap dat Hitler niet naast zijn bunker lag begraven, hun schouders zullen ophalen. Ze zullen het verband niet kunnen zien van het belang van een leugen en de implicaties die eraan hangen. Dit document zegt alles over hoe we op dit punt terecht gekomen zijn. Dit document vertelt je waarom Stanley Meyer dood moest en waarom het Pentagon zijn uitvinding in geconfiskeerd heeft. Dit document vertelt je waarom de tweede kamer niet een zinnig debat over de creatie van geld kan voeren. Dit document en het nog belangrijkere verzwijgen ervan, verklaard de actuele wereld. Autoriteiten liegen dat het gedrukt staat omdat hun agenda er anders uitziet dan je wordt voorgespiegeld.
Een kleine groep mensen heeft zich de wereld toegeëigend middels de creatie van geld vanuit rentedragende schuld. Deze mensen gaan over miljoenen lijken tegelijk om hun doel te behalen en kennen geen voorkeur voor ras of religie. Met de ras- en theologische-verschillen injecteren ze de wereld om mensen onder druk te houden zodat ze de eenvoudige waarheid niet onder ogen zien. De hele mensheid heeft maar één vijand en bij iedere cent die jij uitgeeft gaat vloeit minimaal 50% terug in de middelen die je onderdrukken.
Om aan te geven dat dit document op de site van de CIA te vinden is, geef ik je de link erbij. Stel jezelf vervolgens de vraag of Hillary Clinton of Bernie Sanders deze files hadden vrijgegeven. Barak Obama vond het in ieder geval een beter idee dat je van deze realiteit niet op de hoogte zou zijn.
Bedenk wat de media je willen laten geloven over Donald Trump. Er zijn talloze vergelijkingen met Hitler gemaakt maar, hij is de eerste Amerikaanse president sinds Kennedy die verwachtingen van de pers heeft geuit en is voorstander van openheid. Met de openbaring van deze documenten heeft Trump de waarheid een belangrijke zet naar voren gegeven. Wanneer hebben we voor het laatst zo’n politiek leider gezien? Was dat Khadaffi met z’n groene boekje? Oh ja, die is vermoord door Hillary …
De ‘Nieuwe Wereld Orde’ waar George H W Bush als eerste over sprak is de poging van de Rothschild dynastie om de totale macht over de wereld te verkrijgen. Dit wordt ook onder de werknaam ‘Globalisme’ weggeschreven. Het politieke model dat hiervoor is gekozen, is een een vorm van corporatisme. Corporatisme is een socialisme waarin een machtig bedrijfsleven de maatschappij sturing geeft. Dergelijke bestuursvormen worden ook “economisch facisme” genoemd. In een economisch fascistische staat bepaald het bedrijfsleven tot in detail de persoonlijke levens van haar werknemers. Om dit doel te bereiken moeten kleine zelfstandige ondernemingen verdwijnen, zodat niemand nog de vrijheid kent in zijn eigen levensonderhoud te voorzien. Daarom betalen grote multinationals zo weinig belasting. Het geeft ze een oneerlijke concurrentiepositie die ze gebruiken om kleinere ondernemingen mee uit de markt te werken. Vervolgens wordt je steeds verder in je keuzevrijheid beperkt. Je zou overal kunnen werken mits je bijvoorbeeld gevaccineerd bent. Voldoe je niet aan de eisen, dan sta je op straat en zo zal iedereen door dezelfde mal moeten passen. Dat is globalisme, één werkkracht, één overheid en één leger. Opstand is zinloos als niemand zich kan verdedigen.
Daarom zien we ook ons politieke systeem steeds socialistischer van aard worden. Er wordt ons een collectivisme verplicht waaraan je niet kunt ontsnappen. Hoelang gaat het nog duren voordat de verzekering je verplicht je te vaccineren. Natuurlijk wordt er ook een uitweg gekozen maar, die zul je moeten kunnen betalen. Je bent tot steeds meer verplicht geraakt en, hoe jij aan die verplichtingen voldoet hangt aan je burgerservicenummer. Bedrijven krijgen straks via de bank je transactiegegevens en uiteindelijk zullen niet voldane verplichtingen je bankrekening automatisch blokkeren. Je bent al je vrijheid kwijt en, daar heb je voor gestemd. Met je stem geef je ondersteuning aan deze trend, je ondersteund een politiek systeem dat je de dood van Hitler verzweeg omdat dit de bank beter uitkwam. Als de VVD je in een socialistisch model dwingt, dan behoor je te begrijpen dat er iets heel erg mis is in dit land. Dat heeft alles met de dood van Hitler en gaat minimaal zover terug als de slag bij Waterloo.
Het is van belang dat we gemeenschappelijk gaan inzien waar we op afstevenen. We moeten deze informatie bij anderen brengen en, de vlucht van Hitler naar Argentinië kan hierin als breekijzer dienen. Iedereen schijnt te begrijpen dat overheden liegen maar weinig mensen kunnen acceptatie vinden in de bovengenoemde redenen. We leven liever in de illusie dat Hitler de grootste slechterik ooit was dan dat we kijken naar de krachten die hem gestuurd hebben. We moeten op onze medemens gaan overbrengen dat Hitler slechts een radartje was in een 200 jaar oud plan van enkelingen en, dat dit plan bijna geslaagd is. Was het niet voor de beweging die uiteindelijk Trump in het zadel heeft geholpen, dan was dit breekijzer er niet geweest. Om te overleven in vrede en vrijheid, is het belangrijk dat je dit je buurman vertelt en hem vraagt hetzelfde te doen. Het maakt niet uit of je van honden of katten, poedels of pitbulls houdt, we zijn allemaal gelijk en worden allemaal gemanipuleerd in een systeem van totale onderdrukking. We dragen hierin allemaal onze eigen verantwoording en het wordt tijd dat we die als wereldgemeenschap gaan nemen. Succes!

Point

Veel is en wordt er over John F. Kennedy geschreven. Het ware verhaal is te vinden in mijn boek "De matrix van het systeem".

JFK

 

November 06 at 05:02am

Nieuwe Amerikaanse wetgeving

Er is een wetsvoorstel ingediend in het Amerikaanse parlement en wanneer dit wordt aangenomen, zal het veel mensen hun bezit en hun vrijheid kosten.

Het is de volgende stap in de oorlog tegen contant geld en straks moet je ook bij aankomst in Amerika melden als je meer dan 10.000 dollar aan bitcoins bezit, omdat je anders het risico loopt voor tien jaar de bak in te verdwijnen.


Er is een wetsvoorstel ingediend in het Amerikaanse parlement waarvan sommigen zeggen dat het te belachelijk is voor woorden. Dat mag dan misschien zo zijn, maar het is desalniettemin bloedserieus en heet officieel:

“Combating Money Laundering, Terrorist Financing, and Counterfeiting Act of 2017.”

Je hoeft geen helderziende te zijn om te kunnen bedenken wat daar allemaal in zal staan en je hebt gelijk: contant is geld is “het kwaad”, net zoals bitcoins. Daarnaast zijn ze nog een aantal stappen verder gegaan en vertegenwoordigen ook prepaid telefoons, cadeaubonnen en elektronische coupons “het kwaad”.

In de wet zijn de nodige voorzieningen opgenomen voor de overheid om de burger heel gemakkelijk van zijn bezit te beroven. Alles uiteraard zonder enige tussenkomst van zoiets onbenulligs als een rechter.

Deze voorziening heet “Civil Asset Forfeiture”, wat zoveel betekent als inbeslagname burgerlijk bezit.

In de wet is een complete waslijst opgenomen met “overtredingen” waardoor zij spullen van burgers mogen afpakken zonder enige vorm van proces. Uiteraard heeft iedere “overtreding” betrekking op geld witwassen of een andere financiële "misdaad".

De kneep zit hem echter in het feit dat ze de definitie van een “financiële misdaad” zo ruim hebben genomen dat je al een wetsovertreding hebt begaan wanneer je meer dan 10.000 dollar aan geldinstrumenten vervoert zonder dat je daarvoor het correcte formulier hebt ingevuld.

Dus, als je teveel cash hebt, dan moet je dit snel aan de overheid melden, want doe je dat niet dan kunnen ze niet alleen dat geld in beslag nemen, maar ook al je bezittingen en je bankrekeningen.

Ze gaan zelfs zover dat ze specifiek de bankkluisjes benoemen als voorbeeld van eigendommen die ze in beslag mogen nemen. Reden te meer om nooit of te nimmer je waardevolle zaken te bewaren in een bankkluis.

Het is natuurlijk volkomen krankzinnig dat een overheid al je bezittingen in beslag kan nemen zonder enige vorm van proces als je vergeten bent om een formulier in te vullen.

Maar, daar blijft het niet bij, want naast het afpakken van alle bezittingen staan burgers ook nog andere straffen te wachten.

Onder de huidige wetgeving daar mogen ze je nu vijf jaar opsluiten voor het niet invullen van een formulier, als deze wet wordt aangenomen wordt deze straf verdubbeld naar tien jaar.

Maar, wat burgers nog niet helemaal begrijpen, is dit allemaal maatregelen zijn, bedoeld voor hun welzijn om hen te beschermen tegen kwaadwillende baardapen die in grotten wonen in Verweggistan.

En daarom vindt de overheid dat de hiervoor genoemde maatregelen nog niet ver genoeg gaan en geven ze zichzelf nieuwe bevoegdheden voor observeren en aftappen (inclusief telefoon en e-mail) op het moment dat ze zelfs maar het geringste vermoeden hebben dat je je bezighoudt met het illegaal transporteren van geldinstrumenten, wat al het geval is als je het formulier niet hebt ingevuld.

Voorheen waren dit soort maatregelen alleen toegestaan bij hele zware misdaden zoals kidnap en dingen zoals mensenhandel en grootschalige fraude. Contant geld wordt nu aan die lijst toegevoegd.

Maar, het is niet alleen de overheid die zich bezighoudt met spioneren. De banken in Amerika vervullen al de rol van onbetaalde spion voor de overheid doordat ze wettelijk verplicht zijn rapporten bij te houden en in te dienen aangaande verdachte klanten.

De nieuwe wet zal dit gaan uitbreiden naar andersoortige bedrijven waar men in contact kan komen met contant geld. Bedrijven zoals beurshandelaren, casino’s, wisselkantoren, goud- en zilverhandelaren, pandhuizen en postkantoren. Volgens de nieuwe wet zijn al dit soort bedrijven zo meteen verplicht om voor de overheid te gaan spioneren.

Maar, ook daar zal het niet bij blijven, want de wet zal zorgen dat er nog veel meer onbetaalde spionnen komen omdat alles wat prepaid is ook onder deze regels valt. Prepaid credit cards, prepaid telefoonkaarten, prepaid cadeaubonnen enzovoort.

Dit betekent in de praktijk dat bedrijven zoals bijvoorbeeld Amazon waar je cadeaubonnen kunt kopen, rapporten moeten gaan inleveren bij de overheid.

We zijn er nog niet, want volgens deze nieuwe wet zullen ook bedrijven worden aangepakt die cryptovaluta uitgeven. Echter, hier gaan degene die de wetten maken toch behoorlijk de fout in en geven ze aan dat ze niet echt begrijpen dat cryptovaluta niet worden uitgegeven door een bedrijf.

Er is geen centrale bank voor bitcoins. Er is geen voorzitter van de Raad van Bestuur van Bitcoin.

Cryptogeld is gebaseerd op cryptografie (versleutelingssystemen) en gaat gepaard met een proof of work-schema, dat gebruikt wordt om het geld te genereren, om het te controleren op echtheid en om ermee te handelen. In feite bestaat cryptogeld uit een stuk versleutelde code waarin de transacties worden opgeslagen.

Maar, dat weerhoudt de Amerikaanse senaat er niet van om te proberen bitcoin te dwingen om zich te houden aan de Amerikaanse witwaswetgeving.

Wat er ook in de nieuwe wet komt te staan, is dat bitcoin wordt opgenomen in de lijst van geldinstrumenten die moeten worden aangegeven wanneer je Amerika binnenkomt of verlaat.

Dus, als je meer dan 10.000 dollar aan bitcoins bezit en je gaat naar Amerika, dan heb je de keus om dit aan te geven of het risico te lopen dat ze er alsnog achter komen, waarna je voor de eerstkomende tien jaar een mooi oranje pak krijgt. Ohja, en je raakt ook al je bezittingen kwijt.

Welkom in het vrije Amerika.

En maak je geen enkele illusie, het gaat echt niet lang duren tot er bij ons precies hetzelfde gebeurt.

niburu

America

 

November 05 at 05:04am

Opinion

Men begrijpt er weinig van

1954, ik wilde er niet zijn maar er was een opdracht en werd geboren in het bos wat mijn ogen opende en de kracht gaf en liet zien wat de werkelijke kern van het leven is. Ik kwam in aanraking met moeder natuur maar kwam ook in aanraking met wezens die stonden op 2 benen, “mensen” zoals ze zich noemen. Wat bleek, ik was geboren met twee benen en bleek bij dat soort te horen. Al snel besefte ik dat goed mis was in deze tak van levende wezens en werd ook al zeer snel betrokken bij een club die blijkbaar veel te zeggen had. Als twee benig wezen zag ik wat er bij die club gebeurde en wist dat ik niet bij dat soort wezens thuis hoorde. Maar ik begreep hun weg en zag waar het naar toe zou leiden. Ik trok steeds meer naar moeder natuur en was een met de krachten die deze natuur bezit. De energie, de power, de kracht die alles omvatte.

“Dat is wat ik de mensen op die twee benen ga leren zien” was mijn opdracht die alsmaar binnen kwam.

Met gevoel en vele boodschappen maakte ik tekeningen. Maar op den duur bleek dat de club mijn tekeningen niet wilde laten zien en ze angstvallig weg hield van het grote publiek. Via het werk in de reclame, waar je ongemerkt in advertenties boodschappen kan leggen, was mijn volgende stap maar de tweebenerige wezens bleken meer beschadigd dan ik dacht. Mijn uitgangspunt was toen nog “ieder mens heeft gevoel en een geweten” een foute inschatting want de mens was verder beschadigd dan dat ik aannam.

De verandering in benadering werd toegepast en alles werd in de taal gezet wat elk mens zou moeten en kunnen begrijpen. Tot op heden zijn er 66 boeken van mijn hand gekomen en vele geheimen maar ook vele zaken achter gesloten deuren zijn openbaar gemaakt. Het vlammetje was ontstoken en nu soms 5 tot 8 jaren later zijn er enkele die gaan begrijpen wat er beschreven staat.

Maar……. er is een vreemde spinsel gaande, een spinsel van zogenaamde ontwaakte zielen, mensen die alles precies weten te verklaren en dat de wereld een groot complot is en ja de aarde is zelfs plat! Men wijst naar de elite en veroordeelt iedereen die geen andere weg op kan! De totale chaos is gecreëerd en de opzet van de bewuste club is compleet gelukt en volop in uitvoering. Door de tweebenige wezens de zogenaamde vrijheid even te laten proeven is ook meteen bewezen dat zij de vrijheid niet aan kunnen! Er zijn nu miljarden groepjes en clubjes en de chaos is op dat niveau wat men precies wil bereiken.

De tweebenige wezens hebben niet begrepen wat er werkelijk speelt, men ziet nu de complotten en de vele verscholen zaken! Maar men begrijpt de energie daarachter niet! Erger nog men wakkert juist de meest slechte energie aan en is zichzelf daarmee aan het vergiftigen! Het zijn niet de elite, de freemasons en de New World Order met de daaraan gekoppelde geloven die de ondergang in werking hebben gezet! Het zijn die wezens die nu laten zien dat ze vrijheid niet aan kunnen en niet weten hoe met de energie van de vrijheid gewerkt moet worden. Via chaos en het moorden zijn het de miljarden eenlingen die nu menen het licht te hebben gezien en denken te weten wat er achter de deuren gaande is! Juist wat de elite wel denken te weten en in diverse geschriften terug te vinden is! De gehele voorspelling komt uit omdat we hem uit laten komen en omdat we er naar leven!

1954 ik wilde er niet zijn maar er was een opdracht een opdracht die mij te zwaar lijkt omdat er miljarden zielen zijn die verdwaald en verloren zijn. Ja ook u, lichtgevend en zogenaamde vrije wezen, want u laat zich ge- misbruiken juist zoals men het wil in dit systeem. Men begrijpt mijn boodschap getekend of geschreven helaas (nog) niet.
Wat ik kan doen is blijven vastleggen. Het zal nog zeer lang duren eer iemand gaat begrijpen waar de ware kracht van die tweebenerige wezens zit die men Homo sapien (mens) noemt. Het doet me pijn en maakt me onrustig daar mijn leven geleefd is en gedaan is wat er gedaan moest worden. Een leven nu nog niet begrepen en afgestraft maar in de toekomst de weg zal zijn om de mens dat te geven waar ze werkelijk op deze planeet voor zijn gekomen.

De vrijheid van de mens werkend met ongekende energieën om zo het ultieme te creëren wat nodig is om verder te gaan.

Zie u aan de andere kant.

John H Baselmans-Oracle

Discussie

 

November 05 at 05:03am

CBCS waarschuwt voor oplichter

De Centrale Bank waarschuwt in een persbericht geen zaken te doen met Marvin Sambo en vrienden. Die bieden investerings- en beleggingsproducten aan, maar hebben daarvoor geen toestemming van toezichthouder de Centrale Bank. Sambo werkt onder eigen naam of onder de naam Break Away Global en belooft mensen een online dagomzet van meer dan 150 dollar. Er is geen aangifte gedaan.

Point

Oplichter of niet het vriendje van een corrupte nationale bank?

Oplichter

 

November 05 at 05:02am

Wilders roept op tot massademonstraties

Geert Wilders wil grootschalig maatschappelijk verzet tegen de islam gaan organiseren. De PVV-leider roept op tot massademonstraties „tegen het weggeven van ons land.” Samen met Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter wil hij „het maatschappelijk verzet bundelen” in Nederland en België, mogelijk bij moskeeën. Dat zei het islamkritische duo tijdens een persconferentie in Brussel.
Wilders en Dewinter zijn woest omdat de burgemeester van Molenbeek een voor vrijdag geplande ’islamsafari’ in ’Europa’s jihadhoofdstad’ heeft verboden omdat ze een hevige verstoring van de openbare vrede verwachtte.

Grondgebied terugveroveren
De PVV-leider hoopt „op heel veel plaatsen” protesten te kunnen organiseren. Dat zal enige tijd kosten, maar „het lijdzame verzet is voorbij”, zei Dewinter. „Genoeg is genoeg”, aldus Wilders. „We moeten ons grondgebied terugveroveren.”

Beroep tegen Molenbeek-verbod
Ook zeggen Geert Wilders en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter bij de Belgische Raad van State in beroep te gaan tegen de gebiedsverboden tegen hen in Brussel. Ze nemen daarvoor een Belgische advocaat in de arm, zo maakten ze bekend tijdens de persconferentie.

Point

Waar is de democratie gebleven? Of is er deze nooit geweest en heeft heer Wilders de strijdbijl werkelijk opgepakt van heer Fortuyn?
Duidelijk is dat Nederland een verloren staat is en geen eigen rechten, wil en gezicht heeft.

Wilders

 

November 05 at 05:01am


Adolf Hitler Was a Rothschild: Evidence!

There have been many claims from people saying they saw Hitler in Buenos Aires, Argentina, after World War Two was over and Hitler declared dead. Could that be possible? Read this article and decide for yourself.

Hitler1

I. Meet the Real Hitler
Alois Hitler, father of Adolf, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber and Baron Rothschild
The planning of the Second World War started when Adolf Hitler joined a secret society called the Thule Society in 1919. It was in this group that he found the perverted beliefs that were later to lead him in his control of the German government. In the Thule Society, the sun played a prime role, as a sacred symbol of the Aryans. In addition to sun worship.
The Thule Society also practiced Satan worship: the inner core within the Thule Society were all Satanists who practiced Black Magic.

The Society was not a working-man’s group as it included amongst its members: judges, police-chiefs, barristers, lawyers, university professors and lecturers, aristocratic families, leading industrialists, surgeons, physicians, scientists, as well as a host of rich and influential bourgeois.
The membership of the Thule Society also became the foundation of the Nazi Party: the Committee and the forty original members of the New German Workers’ Party were all drawn from the most powerful occult society in Germany – the Thule Society.
One of the founders of both groups, the Nazi Party and the Thule Society, was Dietrich Eckart, a dedicated Satanist, the supreme adept of the arts and rituals of Black Magic and the central figure in a powerful and wide-spread circle of occultists – the Thule Group. He was one of the seven founder members of the Nazi Party.

Eckart claimed to be the initiator of Hitler into the secrets of Satan worship. He is quoted as saying on his deathbed: “Follow Hitler. He will dance, but it is I who have called the tune!
I have initiated him into the Secret Doctrine; opened his centres in vision and given him the means to communicate with the Powers.”
But it was not just the Thule Society that gave Hitler the support he needed to become the leader of the German government. There were additional sources of Hitler’s strength. One who offered an explanation of Hitler’s easy rise to power was Walter Langer, a noted psychoanalyst. Langer wrote in his book The Mind of Adolf Hitler that it was his theory that Hitler was the grandson of Baron Rothschild.
He wrote: “There is a great deal of confusion in studying Hitler’s family tree. Adolf’s father, Alois Hitler, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber. It was generally supposed that the father of Alois Hitler was Johann Georg Hiedler. Alois, however, was not legitimized, and he bore his mother’s name until he was forty years of age, when he changed it to Hitler.
A peculiar series of events, prior to Hitler’s birth, furnishes plenty of food for speculation. There are some people who seriously doubt that Johann Georg Hiedler was the father of Alois. Thyssen and Koehler, for example, claim that Chancellor Dolfuss (the Chancellor of Austria) had ordered the Austrian police to conduct a thorough investigation into the Hitler family. As a result of this investigation a secret document was prepared that proved Maria Anna Schicklgruber was living in Vienna at the time she conceived.
At that time she was employed as a servant in the home of Baron Rothschild. As soon as the family discovered her pregnancy she was sent back to her home in Spital, where Alois was born.”
When Hitler discovered that he was related to the Rothschilds, re-established contact with the family. This probably explains the enormous support he received from the international banking fraternity, secretly owned by the Rothschilds and Rockefellers. The Rockefeller family is basically owned by the Rothschilds, who made them wealthy and powerful.
Hitler begun World War II by attacking Austria. It has been theorized that he moved into this country for two reasons. First, he wanted to silence Dolfuss who Hitler believed knew that he was a descendant of the Rothschilds, and secondly, he wished to remove all traces of his ancestry from the Austrian records.
The super-rich families like the Rockefellers, Rothschilds and Roosevelts all intermarry and outsiders are not welcome. They believe that the U.S. should be an hereditary MONARCHY with their family members as kings and queens!!
Because of all their recessive genes, madness doesn’t run in those families…..it gallops!!

Hitler2

Hitler and the Vatican Concordat
Archbishop Cesare Orsenigo, papal nuncio to Germany, talks with Hitler at a formal reception in Berlin in Jan. 1936.

The Vatican had a concordat with Nazi Germany which was signed in 1933.
Signing the Concordat is Cardinal Pacelli (later to become Pope Pius XII). By 1933, he was the Vatican Secretary of State. Seated second from his left is Franz von Papen who was the Papal Nuncio to Germany. Standing at the far right can be seen the little known Vatican prelate, Montini, later to become Pope Paul VI.
Hitler and the Pope had a secret agreement: The Pope would give Hitler ALL the support he needed in the conquest of Russia and Hitler would divide Italy once again and give back the Papal States to the Pope.
Hitler never realized that he was fighting God ALMIGHTY HIMSELF…..With the defeat of Hitler, many of the top Nazis escaped to the U.S. and carried on the war against Russia under the disguise of fighting communism.

Hitler the evil genius!!
Hitler was supposed to be an evil GENIUS who was intent on conquering the world. Lets look at his report card to see if this was true:

Hitler’s Secondary School Report Card.

Moral Conduct….3, very satisfactory Diligence…. 4, irregular
Religious Instruction….4, adequate German….5, below standard
Geography…..4, adequate History….4, adequate.
Shorthand….5, below standard Mathematics….5, below standard
Chemistry….4, adequate Freehand drawing….2, good
Physics….3, very unsatisfactory Gymnastics….1, excellent
Genealogy and Chronology of Adolf Hitler’s Youth.

Hitler3

Date

Event

1837 Birth of Alois Schicklgruber, Adolf’s father, as the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber and Baron Rothschild.
1842 Marriage of Alois’ mother to Johann Georg Hiedler.
1847 Death of Maria Anna Hiedler.
1850 Alois Schicklgruber apprenticed to a bootmaker in Vienna, Austria.
1855 Alois Schicklgruber given employment by Board of Inland Revenue.
1857 Johann George Heidler, Alois’ stepfather, dies.
1873 Alois Schicklgruber marries Anna Glassl (no children).
1876 Alois Schicklgruber’s name changed to Hitler.
1880 Alois divorced by his wife on grounds of adultery with Franziska Matzelsberger.
1882 Franziska Matzelsberger bears Alois a son, also given the name of Alois.
1883 Death of Alois’ first wife, Alois marries Franziska Matzelsberger, Angela Hitler born.
1884 Death of Alois’ second wife.
1885 Alois’ third marriage with Klara Pölzl, granddaughter of Johann Nepomuk Hiedler, brother of Alois’ deceased stepfather.
1889 Adolf Hitler born, the fourth child of his father’s third wife, at Braunau, Austria,
1895 Adolf first attends school.
1896 Birth of Adolf’s sister Paula.
1900 Adolf enters secondary school.
1905 Adolf leaves school and lives with his mother. Becomes close friends with August Kubizek.
1908 Adolf goes to live in Vienna, followed by his close friend Gustl Kubizek.
1909 Adolf living in Hostel for Homeless in Vienna.
1910 In the Spring, fails to report for examination prior to military service.
1911 Death of Adolf’s aunt, Johanna Pölzl. Fails to report again for military, he is forced to renounce his orphan’s pension.
1912 Fails to report for the third time for military training.
1913 24th. May, Adolf leaves for Munich. In August he is posted as a military deserter.
1914 Rejected for military service in Salzburg.
1923 The abortive Hitler-Putsch.
1924 Bavarian authorities contemplate deporting him to Austria.
1925 30th April, Adolf deprived, at his own request, of Austrian citizenship

There you have it . . . Adolf left Vienna and went to Munich for one reason: to avoid the draft. . . . The man who sent millions to their deaths’ in combat was a draft dodger. Hitler’s roommate during his Vienna days was Gustl Kubizek. He said that Hitler never read a book, never went to the library and his sketches were awful!! How then came he to write a book entitled Mein Kampf which became a bestseller?
Mein Kampf was ghost-written by a Jesuit priest named Father Staempfle.1 Hitler the dunce was the tool of much more cunning men. .. . Hitler had only one talent: he was a good public speaker and knew how to harangue the masses. As the son of a Civil Servant, Hitler could have obtained a good job in Vienna had he been inclined to work.
Warrant for Hitler’s arrest as a draft dodger in Austria

INVESTIGATION SHEET
Name: Adolf Hietler (sic).
Lot Number 163.
Year of Birth: 20.4.1889.
Parents: Alois and Klara Pölzl.
Parish of Domicile: III-298 Linz.
Other Particulars: Aunt Joanna Pölzl,, independent, Urfahr, Blutengsse 9.
Steps taken to apprehend the deserter: None as yet.

Hitler4

On 22nd August Detective Officer Zauder of the Linz. Municipal Police reported:
“Adolf Hietler does not appear in police records here or in Urfahr, and investigations elsewhere have failed to reveal his address.”
The first thing that Hitler did when he invaded Austria was to find and confiscate his draft records. That was probably the main reason why he invaded his homeland.!!

II. Was Hitler a Rothschild?
Official history is merely a veil to hide the truth of what really happened. When the veil is lifted, again and again we see that not only is the official version not true, it is often 100% wrong. Take the Rothschilds, the bloodline formerly known, among other names, as the Bauers, one of the most notorious black occult bloodlines of Middle Ages Germany.
It became known as Rothschild (red-shield or rotes-schild in German) in the 18th century when a financial dynasty was founded in Frankfurt by Mayer Amschel Rothschild working in league with the Illuminati House of Hesse and others.
They took their name from the red shield or hexagram/Star of David on the front of their house in Frankfurt. The Star of David or Seal of Solomon is an ancient esoteric symbol and only became associated with Jewish people after the Rothschilds adopted it for themselves. It has absolutely no connection to David or Solomon, as Jewish historical sources confirm. The Rothschilds are one of the top Illuminati bloodlines on the planet and they are shape-shifting reptilians.
Guy de Rothschild, of the French House, heads this bloodline dynasty today. He is one of the most grotesque exponents of trauma-based mind control, indeed the top man according to many of those who have suffered mercilessly under his torture. If evil is the reverse of live, Guy de Rothschild is thoroughly evil.
He stands for the opposite of life. He has been personally responsible for the torture and death of millions of children and adults, either directly or through those he controls. He conducts satanic rituals, as all these bloodlines have always done, and goodness knows how many human sacrifices he has been involved in.
Guy de Rothschild is a multi-billionaire and controls the courts and the media. Organizations like the Anti-Defamation League and B’nai B’rith have already made strenuous efforts to label alternative media journalists as “anti semitic” for calling the Rothschilds “Jewish”. However, both organizations were created by, and continue to be bankrolled by the Rothschilds.
Just a co-incidence, you may say. But consider that B’nai Brith means, appropriately, “Sons of the Alliance” and was established by the Rothschilds in 1843 as an intelligence arm and to defame and destroy legitimate researchers with the label “anti semitic”.
Many of their speakers openly supported slavery during the American Civil War and today they seek to condemn some black leaders as “anti semitic” or “racist”! Every year, the Anti Defamation League award their Torch of Liberty (the classic Illuminati symbol) to the person they believe has served their cause the most. One year they gave it to Morris Dalitz, an intimate of the notorious Meyer Lansky crime syndicate which terrorized America. Perfect choice.
Of course, the strength of feeling that fans the flames of condemnation against anyone dubbed “anti semitic” today is the sickening persecution of Jewish people by the Nazis of Adolf Hitler. To expose or question the actions of the Rothschilds or any other Jewish person or organization is to be called a “nazi” and “anti semitic”, that all-encompassing label which has discredited so many researchers and stopped them having the opportunity to speak in public because of protest by unthinking robot radicals and the refusal of venues to host their meetings.

How strange then, that Adolf Hitler and the Nazis were created and funded by… the Rothschilds. It was they who arranged for Hitler to come to power through the Illuminati secret societies in Germany like the Thule Society and the Vril Society which they created through their German networks; it was the Rothschilds who funded Hitler through the Bank of England and other British and American sources like the Rothschild’s Kuhn, Loeb, bank which also funded the Russian Revolution.
The very heart of Hitler’s war machine was the chemical giant I.G. Farben, which had an American arm that was controlled by the Rothschilds through their lackeys, the Warburgs.
Paul Warburg, who manipulated into existence the privately-owned “central bank” of America, the Federal Reserve, in 1913, was on the board of American I.G. Indeed Hitler’s I.G. Farben, which ran the slave labour camp at Auschwitz, was, in reality, a division of Standard Oil, officially owned by the Rockefellers, but in truth the Rockefeller empire was funded into existence by… the Rothschilds.
The Rothschilds also owned the German news agencies during both World Wars and thus controlled the flow of information to Germans and the outside world. Incidentally, when Allied troops entered Germany, they found that the I.G. Farben factories, the very core of Hitler’s war operation, had not been hit by the mass bombing and neither had Ford factories – another Illuminati supporter of Hitler. Other factories nearby had been demolished by bombing raids.
So the force behind Adolf Hitler, on behalf of the Illuminati, was the House of Rothschild, this Jewish bloodline which claims to support and protect the Jewish faith and people. In fact they use and sickeningly abuse the Jewish people for their own horrific ends. The Rothschilds, like the Illuminati in general, treat the mass of the Jewish people with utter contempt.
They are, like the rest of the global population, just cattle to be used to advance the agenda of global control and mastery by a network of interbreeding bloodlines, impregnated with a reptilian genetic code, and known to researchers as the Illuminati.
Indeed, the Illuminati are so utterly obsessed with bloodline, because of this reptilian genetic code, that there was no way that someone like Hitler would come to power in those vital circumstances for the Illuminati, unless he was of the reptilian bloodline. If you look on the internet, you will see how the same bloodline has held the positions of royal, aristocratic, financial, political, military, and media power in the world for literally thousands of years.
This is the bloodline that has produced ALL 43 of the Presidents of the United States since and including George Washington in 1789, up to George W. Bush. The World War Two leaders, Roosevelt, Churchill, and Stalin, were of the bloodline and also Freemasons and Satanists. They were manipulated into office, and their country’s war effort funded, by the Rothschilds and the other Illuminati bloodlines.
So are we to believe, therefore, that although this same group provably funded Adolf Hitler’s rise to power and his war machine, he would be the odd one out, a leader of crucial importance to the agenda who was NOT bloodline?
But hold on. Hitler couldn’t be the same bloodline as, say, the Rothschilds because, as we all know, the Rothschilds are defenders of Jewish people and Hitler slaughtered them, along with communists and gypsies and others who opposed him or he wanted to eliminate. The Rothschilds are Jewish, they’d never do that, you may think.
As mentioned before, according to a book by a psychoanalyst Walter Langer, called The Mind of Hitler, not only was Hitler supported by the Rothschilds, he WAS a Rothschild. This revelation fits like a glove with the actions of the Rothschilds and other Illuminati bloodlines in Germany who brought Hitler to the fore as dictator of that nation.
He was also supported by the British Royal Family, the House of Windsor (in truth the German House of Saxe-Coburg-Gotha), and these included the British royal “war hero”, Lord Mountbatten, a Rothschild and a Satanist.
Their royal relatives in Germany, who you would never have thought would normally support an apparent guy from the street like Hitler, were among his most enthusiastic supporters. But, of course, they knew who he really was. There is no way in the world when you do any study of the Illuminati obsession with bloodline that Hitler would not have been one of them.
Langer’s information that Hitler was a Rothschild came from the high level Gestapo officer, Hansjurgen Koehler, published in 1940, under the title Inside the Gestapo. He writes about the investigations into Hitler’s background carried out by the Austrian Chancellor, Dolfuss, in the family files of Hitler.
Koehler actually viewed a copy of the Dolfuss documents which were given to him by Heydrich, the overlord of the Nazi Secret Service. The file, he wrote, “caused such havoc as no file in the world ever caused before” – Inside the Gestapo, p 143.
He also revealed that: “The second bundle in the blue file contained the documents collected by Dolfuss. The small statured, but big-hearted Austrian Chancellor must have known by such a personal file he might be able to check Hitler… His task was not difficult; as ruler of Austria he could easily find out about the personal data and family of Adolf Hitler, who had been born on Austrian soil… Through the original birth certificates, police registration cards, protocols, etc., all contained in the original file, the Austrian Chancellor succeeded in piecing together the disjointed parts of the puzzle, creating a more or less logical entity.
A little servant girl… (Hitler’s grandmother)… came to Vienna and became a domestic servant, mostly working for rather rich families. But she was unlucky: having been seduced, she was about to bear a child. She went home to her village for her confinement… Where was the little maid serving in Vienna? This was not a very difficult problem.
Very early Vienna had instituted the system of compulsory police registration. Both servants and the employers were exposed to heavy fines if they neglected this duty. Chancellor Dolfuss managed to discover the registration card. The little, innocent maid had been a servant at the… Rothschild mansion, and Hitler’s unknown grandfather must be probably looked for in this magnificent house. The Dolfuss file stopped at this statement.”
Was Hitler’s determination to take over Austria anything to do with his desire to destroy records of his lineage? A correspondent who has extensively researched this subject writes: “It appears to me that Hitler knew about his connection long before his Chancellorship. Like his father before him, when the going got rough, the Hitlers went to Vienna. Hitler’s father left his home village at an early age to seek his fortune in Vienna. When Hitler was orphaned, after his mother died in December of 1907, he left for Vienna not long after the funeral.
There he seemed to drop out of sight for ten months! What happened during this ten-month stay in Vienna is a complete mystery on which history sheds no light. It makes sense, now that it has become established that Hitler was a Rothschild, that he and his cousins were getting acquainted, and his potential for future family endeavours was being sized up.”
The Rothschilds and the Illuminati produce many offspring out of wedlock in their secret breeding programs and these children are brought up under other names with other parents.
Like Bill Clinton, who is almost certainly a Rockefeller, produced in the same way, these “ordinary kids from ordinary backgrounds” go on to be extraordinarily successful in their chosen field. Hitler, too, would have produced unofficial children to maintain his strand of the bloodline and there will obviously be people of his bloodline alive today.
So which Rothschild was the grandfather of Hitler? Alois, Hitler’s father, was born in 1837 in the period when Salomon Mayer was the only Rothschild who lived at the Vienna mansion. Even his wife did not live there because their marriage was so bad that she stayed in Frankfurt. Their son, Anselm Salomon, spent most of his working life in Paris and Frankfurt away from Vienna and his father.
Father Salomon Mayer, living alone at the Vienna mansion where Hitler’s grandmother worked, is the prime, most obvious candidate. And Hermann von Goldschmidt, the son of Salomon Mayer’s senior clerk, wrote a book, published in 1917, which said of Salomon: “…by the 1840s he had developed a somewhat reckless enthusiasm for young girls” and “he had a lecherous passion for very young girls, his adventures with whom had to be hushed up by the police”.

And Hitler’s grandmother, a young girl working under the same roof would not have been the subject of Salomon’s desire? And this same girl became pregnant while working there? And her grandson becomes the Chancellor of Germany, funded by the Rothschilds, and he started the Second World War which was so vital to the Rothschild-Illuminati agenda?
And the Illuminati are obsessed with putting their bloodlines into power on all sides in a conflict? And the Rothschilds are one of their most key bloodlines? And it is all a co-incidence? Hitler was a Rothschild!
The Second World War was incredibly productive for the Illuminati agenda of global control. It led to an explosion of globally-centralized institutions, like the United Nations and the European Community, now Union, and many others in finance, business, and the military. Precisely what they wanted. It also put countries under an enormous burden of debt on loans provided to all sides by… the Rothschilds and the Illuminati.
The Rothschilds for long had a plan to create a personal fiefdom for themselves and the Illuminati in Palestine and that plan involved manipulating Jewish people to settle the area as their homeland.
Charles Taze Russell, of the Illuminati-reptilian Russell bloodline, was the man who founded the Watchtower Society, better known as the Jehovah’s Witnesses. He was a Satanist, a paedophile according to his wife, and most certainly Illuminati.
His new “religion” (mind-control cult) was funded by the Rothschilds and he was a friend of theirs, just like the founders of the Mormons who were also Rothschild-funded through Kuhn, Loeb, and Co. Russell and the Mormon founders were all Freemasons.
In 1880, Charles Taze Russell, this friend of the Rothschilds, predicted that the Jews would return to their homeland. It was about the only prediction Russell ever got right. Why? Because he knew that was the plan. He wrote to the Rothschilds praising their efforts to establish a Jewish homeland in Palestine.
Then, in 1917, came the famous Balfour Declaration, when the British Foreign Minister, Lord Balfour, stated on behalf of his government that they supported the creation of a Jewish homeland in Palestine. Now when you hear that phrase, the Balfour Declaration, you get the feeling that it was some kind of statement or public announcement. But not so.
The Balfour Declaration was a letter from Lord Balfour to… Lord Lionel Walter Rothschild. Researchers say that the letter was in fact written by Lord Rothschild and his employee, the banker, Alfred Milner.
One of the most important secret societies of the 20th century is called the Round Table. It is based in Britain with branches across the world. It is the Round Table that ultimately orchestrates the network of the Bilderberg Group, Council on Foreign Relations, Trilateral Commission and the Royal Institute of International Affairs.
How fascinating then, that Lord Balfour was an inner circle member of the Round Table, Alfred Milner was the Round Table’s official leader after the death of Cecil Rhodes, and the Round Table was funded by… Lord Lionel Walter Rothschild. These were the very three people involved in the Balfour Declaration of 1917.
Two years later, in 1919, came the Versailles Peace Conference near Paris when the elite of the Round Table from Britain and the United States, people like Alfred Milner, Edward Mandel House, and Bernard Baruch, were appointed to represent their countries at the meetings which decided how the world would be changed as a result of the war these same people had created.
They decided to impose impossible reparations payments on Germany, so ensuring the collapse of the post-war Weimar Republic amid unbelievable economic collapse and thus create the very circumstances that brought the Rothschild, Hitler, to power.
It was while in Paris that these Illuminati, Round Table, members met at the Hotel Majestic to begin the process of creating the Bilderberg-CFR-RIIA-Trilateral Commission network.
They also decided at Versailles that they now all supported the creation of a Jewish homeland in Palestine. Every one of them was either a Rothschild bloodline or was controlled by them.
The American President, Woodrow Wilson, was advised at Versailles by Colonel House and Bernard Baruch, both Rothschild clones and leaders of the Round Table in the United States; The British Prime Minister, Lloyd George, was advised by Alfred Milner, Rothschild employee and Round Table leader, and Sir Phillip Sassoon, a direct descendent of Mayer Amschel Rothschild, the founder of the dynasty; The French leader, Georges Clemenceau, was advised by his Minister for the Interior, Georges Mandel, whose real name was Jeroboam Rothschild.

Who do you think was making the decisions here?
But it went further. Also in the American delegation were the Dulles brothers, John Foster Dulles, who would become US Secretary of State, and Allen Dulles, who would become first head of the new CIA after World War Two.
The Dulles brothers were bloodline, would later be supporters of Hitler, and were employed by the Rothschilds at Kuhn, Loeb, and Co. They were also involved in the assassination of John F. Kennedy and Allen Dulles would serve on the Warren Commission which investigated the assassination.
The American delegation at Versailles was also represented by the Rothschild-controlled, Paul Warburg, of Kuhn, Loeb and the American branch of I.G. Farben, while the German delegation included his brother, Max Warburg, who would become Hitler’s banker! Their host in France during the peace conference was… Baron Edmond de Rothschild, the leading force at the time pressing for the creation of a Jewish homeland in Israel.

The Rothschilds have always been the true force behind the Zionist Movement. Zionism is in fact SIONism, Sion = the Sun, hence the name of the elite secret society behind the Merovingian bloodline, the Priory of Sion. Contrary to most people’s understanding, Zionism is not the Jewish people. Many Jews are not Zionists and many non-Jews are. Zionism is a political movement, not a race. To say Zionism is the Jewish people is like saying the Democratic Party is the American people. Jewish people who oppose Zionism, however, have been given a very hard time.
Now, having manipulated their puppet-governments to support their plan for a personal fiefdom in the Middle East, the Rothschilds began the process of settling Jewish people in Palestine. As always they treated their own people with contempt.
Enter Baron Edmond de Rothschild, the “Father of Israel”, who died in 1934, the man who hosted the Versailles “peace” delegations. Edmond was from the French House, like Guy de Rothschild. Edmond, in fact, began to settle Jews in Palestine as far back as the 1880s (when Charles Taze Russell was making his prediction).
He financed Russian Jews to establish settlements in Palestine, but it was nothing to do with their freedom or birth right, it was to advance the Rothschild-Illuminati agenda. Edmond financed the creation of farms and factories and ran the whole operation with a rod of iron. The Jewish farmers were told what to grow and they soon found out who was in charge if they questioned his orders. In 1901, these Jewish people complained to Rothschild about this dictatorship over their settlement or Yishuv.

They asked him: “If you wish to save the Yishuv, first take your hands from it, and for once permit the colonists to have the possibility of correcting for themselves whatever needs correcting.”
Baron Rothschild replied: “I created the Yishuv, I alone. Therefore no men, neither colonists nor organizations, have the right to interfere in my plans.”
In one sentence, you have the true attitude of the Rothschilds to Jewish people, and indeed, the human population in general. These people are not Jews, they are a non-human bloodline with a reptilian genetic code who hide behind the Jewish people and use them as a screen and a means to an end.

According to Simon Schama’s book, Two Rothschilds and the Land of Israel (Collins, London, 1978), the Rothschilds acquired 80% of the land of Israel.
Edmond de Rothschild worked closely with Theodore Herzl, who just happened to be the founder of Zionism, the political movement created to ensure a “Jewish” homeland in Palestine. Rothschild was also the power behind Chaim Weizmann, another leader of Zionism. As Rothschild told Weizmann: “Without me Zionism would not have succeeded, but without Zionism my work would have been stuck to death.”

So now with the Rothschilds increasing their financing of Jewish settlements in Palestine, and with their agents in governments officially supporting their plans for a Rothschild “Jewish” homeland, they needed a catalyst which would demolish Arab protests at the take-over of their country. That catalyst was the horrific treatment of Jews in Germany and the countries they conquered by the Rothschild-funded Nazis and one of their own, a Rothschild called Adolf Hitler.
The wave of revulsion at the Nazi concentration camps gave vital and, in the end, crucial impetus to the Rothschild agenda. It was they who funded the Jewish terrorist operations like the Stern Gang and Irgun, which committed mayhem and murder to bring the State of Rothschild (Israel) into being in 1948.
These terrorist groups, who slaughtered Jewish people with equal enthusiasm, were led by the very people who later rose to lead the new Israel, people like Menachem Begin, David Ben-Gurion, Yitzhak Rabin, and Yitzhak Shamir. It was these Rothschild-controlled Zionist gangs who murdered the international mediator Count Bernadotte on September 17, 1948, apparently because he had been intending to present a new partition resolution to the United Nations.
And the Rothschilds were not satisfied with causing the unimaginable suffering of Jewish people under the Nazis, they also stole their wealth when the war was over, just as they stole the Russian wealth during the revolution they had financed.
In early 1998, during a speaking tour of South Africa, writer David Icke had a personal meeting with P.W. Botha, the apartheid President of South Africa during the 1980s. The invitation came out of the blue when Icke was speaking a few miles from Botha’s home.
They met and spoke for an hour and a half about the manipulation of South Africa and it was not long before names like Henry Kissinger, Lord Carrington, and the Rothschilds came up. “I had some strange dealings with the English Rothschilds in Cape Town when I was president”, Botha said, and he went on to tell Icke a story that sums up the Rothschilds so perfectly.

P.W. Botha
He said they had asked for a meeting with him and his foreign minister, the Illuminati operative, Pik Botha (no relation). At that meeting, Botha said, the Rothschilds told him there was massive wealth in Swiss bank accounts which once belonged to German Jews and it was available for investment in South Africa if they could agree an interest rate.
This is the very wealth, stolen from German Jews who suffered under the Nazis, which has come to light amid great scandal in recent years. The Rothschilds have been making a fortune from it since the war! Botha told he refused to accept the money, but Pik Botha left the meeting with the Rothschilds and he could not be sure that they did not come to some arrangement.
Breath taking? Of course it is, but the world is not how we think it is. To this day the Rothschilds continue to control the state that has their family symbol on its flag and it is they who use that country and its people to maintain the conflict, both within its borders and with surrounding Arab countries, which has allowed the Illuminati-Rothschilds to control their so called “Arc of Crisis” in the Middle East through divide, rule, and conquer. It has allowed them, not least, to control the oil-producing countries since the war when the oil really came on line.
Please, Jewish people of Israel and the world, look at this. You are being played off against the non-Jewish races and visa-versa. You and all of us who care about our children and the freedom of the world must unite and focus on the force that is playing all people like a violin. Fear of each other and divide and rule have always been the basic tools of dictators, global and otherwise.
And to Arab people: Never, never, never, do the Rothschilds and the Illuminati control only one side in a conflict. If they did, they could not be sure of the outcome and that’s not the way they play the game. In every significant conflict they control the leadership of all factions, even though they may fight and battle with each other on the public stage.

So we know who controls the Jewish leadership in Israel. The Rothschilds and the Illuminati. But who, therefore, controls the rulers of Palestine? The same people who controlled Menachem Begin of Israel and president Sadat of Egypt during the peace agreement of the Carter presidency. Begin, Sadat, and Carter, were all Illuminati puppets, just as the Israel leadership, Arafat, and Clinton were later on. It’s a scam, a sham, a movie for public consumption only.
What is done, is done and the people of Israel and Palestine need to work and live together in harmony and mutual respect. There is no other way, except more deaths, more suffering, more conflict – exactly what the Illuminati and the Rothschilds want. They have horrendous plans for Israel in which all sides will suffer, not least their plans for a major event at the Temple Mount Mosque, the site of the so called “temple of Solomon” according to the Jewish belief system.
Come on, peoples of the world, no matter what your race, colour, or culture. No matter what your religious belief or your spin on life. The freedom, what remains of it, for all of us is at stake here and while we are divided on these irrelevant grounds, freedom is doomed. Let’s work together – while there is still time. All wars can be over as soon as we will want this to happen.

The world is whatever we allow it to be.
We want to change the world for the better, let’s change ourselves.

VNN

Hitler5

 

November 04 at 05:09am

Curaçao kan PG niet controleren

“Het geval van de voormalige procureurgeneraal (PG) Guus Schram laat zien dat de democratische instellingen van Curaçao niet echt de capaciteit hebben om de PG te controleren
In de tijd dat Schram op het eiland werkte, heeft hij een goedbetaalde functie in het justitiële apparaat voor zijn vrouw Simone Schram-Tielens gecreëerd”

IK VRAAG ME AF

Hoe zou het zijn bij de huidige PG de heer Bos die uit Nederland is moeten vluchten om dat deze heer, volgens de vele berichten, niet samen kon werken met het justitieel apparaat aldaar?
Praten we nog niet over het Rotterdams verleden van heer Schram!

Blijkt dat de post PG een afschuiven is van de meest "worst" Nederlandse PG's van Nederland! Het zogenaamde "dumphoekje" waar men PG's een time out geven.
Via dit soort "mislukkelingen" moet men hier een corrupt en ziekelijk rechterlijk systeem draaien. Het zijn de perfecte personen om de vele zwaar criminele praktijken veilig te stellen zoals het maffiagokken, -drugs en -witwassen.

Zo blijft de maffia deze club de gehele lokale justitie inclusief rechterlijke macht in de tang houden! Ze zijn namelijk allemaal af persbaar via hun verleden en hun handelen.

Het perfecte klimaat dus voor pirateneilanden

 

November 04 at 05:08am

Dit zijn mensen die zich voordoen dat ze zeer belangrijk zijn!


Hoeveel van hen zal met een spelletje / social media bezig zijn of privé zaken aan het afhandelen zijn in de tijd dat wij belasting voor hun betalen?
Is het niet erg dat het net een stel tieners zijn verslaafd aan hun speeltje.

Kamer

November 04 at 05:06am

PdVSA gaat met Shell gas exploiteren


Venezuela gaat zijn natuurlijke gasreserves samen met Shell exploiteren. Dat meldt PdVSA in een persbericht.

Onze zuiderbuur staat achtste op de lijst van landen met de grootste gasreserves in de grond. Die liggen in de noordelijke Monagas provincie in de buurt van Trinidad en Tobaco.

Dit olieveld is ongeveer 1000 vierkante kilometer groot. Tot nog toe ontbrak het Venezuela aan geld om bij het gas te komen.

Point

De 10-10, 5 miljard moeten terug komen

Shell

 

November 04 at 05:05am

List Of Corey Feldman’s Hollywood Pedophiles Leaked Online

THE LIST OF HOLLYWOOD EXECUTIVES WHO SEXUALLY ABUSED COREY FELDMAN AND COREY HAIM AS CHILDREN HAS BEEN LEAKED ONLINE.
Corey Feldman names and shames Hollywood pedophiles

Corey Feldman has been trying to expose the identities of the Hollywood pedophiles who abused him and Corey Haim for years.
The actor recently announced that he was working on a plan to publicly name and shame these powerful tinseltown moguls, despite numerous attempts on his life by insiders trying to silence him.

On Monday, however, the full list of Hollywood pedophiles was leaked online.
HenryMakow.com reports: In December of 1993, FELDMAN met with Santa Barbara county sheriffs in California and recorded a deposition, naming his attackers. Authorities, however, did nothing about it, as they were too busy trying to build a case against pop music icon MICHAEL JACKSON and FELDMAN’s case did not fit into that agenda.
He faces daily criticism for not naming his attackers but is frustrated because he has already done so and gotten nowhere. He appeared on ABC’s “The View” in 2013 to talk about Hollywood pedophilia and was harshly admonished by hostess BARBARA WALTERS for doing so.

FELDMAN has started a campaign to raise money to make a film that will expose the pedophilia that takes place in Hollywood. So who are FELDMAN’s [and pal COREY HAIM’s] abusers? In his biography “Coreography: A Memoir,” he identifies them [using pseudonyms] as “TONY BURNHAM,” “RON CRIMSON,” “RALPH KAUFMAN” and “BILL KAUFMAN,” but their actual names are as follows. (Excerpts are from the book.)

TONY BURNHAM = DOMINICK BRASCIA SR.
“I met some older actors, too, in particular, Tony Burnham, an overweight character actor in his twenties, who I recognized immediately from ‘Friday The 13th: A New Beginning’ … Tony must have thought of Haim as his boyfriend … I still thought, erroneously and ridiculously, that because Haim ‘wanted it,’ the abuse had not been Tony’s fault.”

“RON CRIMSON” = C. JOHN GRISSOM “I had taken some pills, some concoction that Ron had made up … Ron came over and sat down next to me, a triple-X magazine in his hands … Ron started touching me, reaching across my thigh to the crotch of my pants … He unbuttoned my pants, and took out my penis … He pushed me on the bed and took me in his mouth … When I woke up, he was on me, touching me, tugging on the zipper of my pants. I realized it was happening again … Ron was still having his way with me … Surely Ron wouldn’t attempt to sodomize me with his own mother in the house [he would] … Under Ron’s tutelage, my drug use has progressed quickly. I’m doing coke constantly, with Ron … Ron is pushing me to try crack … ‘Dream a Little Dream’ is filming in Wilmington, North Carolina. I’ve already been here once, to assist with location scouting, but now I’m back, checking into my room at the Shell Island Resort. Ron is with me, still acting as my assistant. By the time filming ends, he’ll have scored his second cameo in one of my movies – I managed to get him a small role in ‘License To Drive’ as well … I wake up. Ron is at me, tugging on my pants.”

“RALPH KAUFMAN” = ALPHY HOFFMAN [a.k.a. ALPHY RIVAS] “Ralph Kaufman … the great casting director at Paramount who had placed me in ‘The Bad News Bears’ … Ralph put on a porno. He took a seat next to me on the couch … I passed out on the bed. When I woke up, Ralph was on me, exactly the way Ron had been … Ralph and Bill had been working together, coercing young men into their home. I was just the latest in a series of boys to be groomed.”
Feldman was on NBC’s “The Today Show” Monday Oct 30 morning. He said that one of his abusers used to run a club for kids and now works for the LA Dodgers.
From Feldman’s book: “Ralph Kaufman’s club was a private social space for famous teens.” Look at Alphy Hoffman’s Twitter: https://twitter.com/alphyhoffman, now deleted but archived here . See also – Online searches for Alphy’s Soda Pop Club Skyrocket
Nothing but LA Dodgers!

“BILL KAUFMAN” = ROBERT “BOBBY” HOFFMAN —- “I developed a natural, easy rapport with the head of television casting, a sweet little old man whom I will call Bill Kaufman … Ralph used to tell us that … Bill Kaufman was actually his step-dad, the one who had helped get Ralph into the business. None of that turned out to be true. Bill Kaufman wasn’t Ralph’s step-dad; Bill Kaufman was Ralph’s lover. Together, Ralph and Bill had been working together, coercing young men into their home. I was just the latest in a series of boys to be groomed.”
Other suspected abusers include MARTIN “MARTY” WEISS, II & ROBERT DAVID “BOB” VILLARD. “Surrounding us … are Marty Weiss [arrested in 2011 for committing lewd acts on a child] and Bob Villard [indicted in 1987 on child pornography charges … and convicted in 2001 of a misdemeanor for child pornography possession; pleaded no contest in 2005 to committing lewd acts on a child]. It is, frankly, rather creepy. I wish I had understood the significance then, before everything that was about to happen.”

DAVID NICKSAY – COREY HAIM stated that he was 14 and his molester was 42 when the abuse first took place. “Lucas” was filmed in 1985 [when HAIM was 14]. NICKSAY produced it and was 42 at the time of filming. In 1979, NICKSAY produced “The Bad News Bears,” starring COREY FELDMAN, who stated that the person who molested HAIM is still a Hollywood mogul. NICKSAY is a production manager for JUSTIN BIEBER and a movie producer.

Point

Hoe lang zal deze man nog leven? Hij is te bang en hij had zaken veilig moeten stellen.

Corey

 

November 03 at 05:06am

Opinion

Sehos ziekenhuis (Curaçao), het ziekenhuis des doods

Je bent ernstig ziek en je moet naar het ziekenhuis.
Nu, we hebben op Curaçao een ziekenhuis dat ver terug gaat in de tijd en waar mensen sterven omdat het overgoten is met bacteriën en virussen. Buiten dat heb je er doctoren die menen boven god te staan en hun plichten naar de mensen toe verzuimen en doen wat ze willen. Deze “specialisten” menen dat ze moeten vechten onderling omdat de een de ander geen cent gunt.

De oude gebouwen en de slechte hygiëne maakt het dat zelfs mensen die gezond zijn daar sterven omdat ze in de grootste troep komen die je maar kan bedenken.

Het is ongelofelijk dat gezondheidsdienst en de verantwoordelijke mensen ver weg blijven van dit ziekenhuis en zelf zich uitlandig laten behandelen. Ingrijpen doet men niet want er is zogenaamd simpel geen geld. Wie wil ook geld steken in een plaats waar de kans zeer groot is dat het mis gaat of sterft?
Als een lokale inwoner ben je gedoemd om ziek te blijven of te sterven! Simpel omdat de gezondheidszorg Curaçao alles over laat aan de duivel en het gekoppelde geld en macht.

Ben je ernstig ziek probeer het thuis te redden. De kans is groter dat je dat overleeft dan dat je in dit middeleeuws onhygiënische gebouw laat opnemen met vechtende “specialisten” en personeel wat het te druk heeft met zichzelf en een zeker tekort schietende leiding en controle organen .

Sehos het gebouw van een zekere dood.

John H Baselmans-Oracle

Sehos

 

November 03 at 05:05am

Bonaire legt muziek aan banden

In de sneks op Bonaire wordt het stil. Sneks mogen geen muziek meer laten horen. Dat is gevolg van de nieuwe Richtlijn Muziek.
Ook is het maken van muziek tijdens een sportevenement, waarvoor een vergunning is afgegeven, toegestaan tot en met 22.00 uur. De politie op Bonaire gaat controleren op ‘illegale muziek’.
Curacao nieuws

Point

Wanneer gaat dit ook op Curaçao in?
Ook wij zijn veel dichter bevolkt en de irritaties lopen zeer hoog op en de politie kijkt er naar maar doet niets!
Goed initiatief Bonaire een voorbeeld.

Music

 

November 03 at 05:04am

Premier Sint-Maarten afgezet

Het parlement van Sint-Maarten heeft premier William Marlin en vijf andere ministers vandaag afgezet. De lokale krant The Daily Herald meldt dat de meerderheid van de Staten een motie van wantrouwen tegen de bestuurders steunt.

Marlins positie wankelde al nadat hij had geweigerd akkoord te gaan met de voorwaarden die Nederland aan het eiland heeft gesteld voor hulp bij de wederopbouw na de verwoestende orkaan Irma. De zogeheten Staten van Sint-Maarten hebben nu besloten akkoord te gaan met de eisen uit Den Haag, meldt persbureau ANP.

Point

Nederland heeft het klaar gekregen net zoals het hier is gegaan met de politiek. Via inmenging en afpersing is de regering van st Maarten gevallen. En zo zorgt Nederland dat ze een duidelijke vinger houden in de Antilliaanse maffia pot.

st Maarten

 

November 03 at 05:03am

Waarom ik niet langer een veganist ben

Kevin Gianni was vroeger een veganist die de wereld rondreisde om mensen te vertellen over zijn gezonde, veganistische raw food-dieet. Totdat hij ontdekte dat dit dieet tot voedingstekorten kan leiden en misschien niet altijd voor iedereen even gezond is. Een relaas over de voor- en nadelen van vlees.

In de zes jaar dat ik veganist was, ben ik nooit een militant bestrijder geweest van mensen die dieren aten. Maar ik maakte wel duidelijk dat hun biefstukje afkomstig was van wat ooit een levend dier was, met gevoelens, zintuigen en hersenen. Een dier dat at, sliep en met zijn vrienden speelde op de boerderij.
Als ik ergens een presentatie gaf, verkondigde ik dat iemand die op verantwoorde wijze dieren wilde eten, minstens één keer van dichtbij moest hebben gezien hoe een dier in vlees verandert. Toekijken als een dier geplukt of geslacht wordt, en als zijn ingewanden eruit worden gehaald. Naar mijn idee zou iemand die dat gezien had, minder – of helemaal geen – vlees gaan eten: een overwinning voor mij en mijn veganistische zaak.
Ik begon met veganistisch eten nadat ik gelezen had hoe gezond dat was. In tegenstelling tot veel andere veganisten, deed ik het niet omwille van de dieren. Die dierenliefde kwam pas later. Wat mij ervan overtuigde dat de veganistisch ideologie de beste was van alle theorieën over eten, waren de vele onderzoeken en ook de getuigenverklaringen van patiënten die genezen waren door veganistisch te gaan eten. De verhalen van holistische artsen zoals Alan Goldhamer en Gabriel Cousens, de ervaringen van schrijfster en kankeroverlever Kris Carr en de inzichten van voedingsdeskundigen als Vesanto Melina en Brenda Davis, de auteurs van Vegetarisch eten. Voor mij was dit allemaal bewijs dat je datgene moest eten wat onder aan de voedselketen staat.
Maar als veganisme het beste was van alle diëten, hoe kon het dan dat ik zoveel hoorde over een tekort aan voedingsstoffen bij mensen die al langere tijd veganist waren? Susan Schenck, auteur van The live food factor, een populair boek in de raw vegan beweging, stelde zichzelf ook die vraag. Ondanks haar enthousiasme voor het dieet kreeg ze langzaam maar zeker de indruk dat veganisme haar gezondheid ondermijnde. Ze kreeg last van een opgeblazen gevoel, een tekort aan vitamine B12 en D, en geheugenverlies. Op zeker moment vergat ze zelfs het telefoonnummer van haar man: toen besefte ze dat ze vlees nodig had. Het duurde niet lang voordat ze een boek schreef over haar nieuw opgedane ervaringen, met de toepasselijke titel Beyond broccoli.
Doen mensen zoals Susan en ik het veganistisch dieet onrecht aan? Of past het dieet op de lange duur inderdaad niet goed bij ons DNA? Ik ben ervan overtuigd dat de twijfel die ik ervaar een van de redenen is waarom Amerikanen zo geobsedeerd zijn door vlees. Volgens de VN eet de gemiddelde Amerikaan 122,5 kilo vlees per jaar.1 Dat is veel. Alleen Luxemburgers consumeren meer vlees per hoofd van de bevolking. Aangezien vlees lekker smaakt en rijk is aan eiwitten, is het logisch dat we er meer van willen eten, en dat gaat ten koste van de hoeveelheid plantaardig voedsel die we consumeren. Een in de pan gebakken, doorregen riblapje is nou eenmaal aantrekkelijker dan rauwe, zouteloze, kale kool.
Bovendien zijn we nooit echte vegetariërs geweest. We eten al vlees sinds de mensheid bestaat. Dat is geen hoopvolle informatie voor de dierenbescherming en haar aanhangers. Het doet vermoeden dat er iets is dat tussen veganisme en de gulzige Amerikaanse vleesobsessie ligt: dierlijke voedingsmiddelen zijn een onmisbaar onderdeel van ons menu zijn.
Volgens een artikel van het Nature Education Knowledge Project was ‘de eerste belangrijke, evolutionaire verandering in het dieet van de mens de opname van vlees en merg van grote dieren, minstens 2,6 miljoen jaar geleden.’ Het bewijs daarvoor zijn sporen van slacht op fossiele beenderen.2 Dus voor onze evolutie, fysiologie en mens zijn is vlees waarschijnlijk net zo belangrijk als seks, water en lucht.
Chris Kresser, auteur van de bestseller Your personal paleo code, zegt dat er inmiddels heel wat onderzoek is dat erop wijst dat het eten van vlees ons in eerste instantie tot mens heeft gemaakt. ‘Voordat we vlees gingen eten, moesten we de hele dag plantaardig materiaal eten om in onze energiebehoefte te voorzien. Vlees is echter een zeer geconcentreerde voedingsbron, rijk aan voedingsstoffen, die ons in staat stelt sneller meer voedingsmiddelen binnen te krijgen. Dat heeft ervoor gezorgd dat onze hersenen groter konden worden én het gaf ons de tijd om andere dingen te doen dan de hele dag op planten kauwen, wat veel primaten doen. Die eten acht tot negen uur per dag om hun lichaam op gewicht te houden en in hun energiebehoefte te voorzien, aangezien hun voeding geen hoge voedingsstoffendichtheid heeft.’
Wat echter lastiger is om vast te stellen, is de hoeveelheid vlees die we nodig hebben. Bij inheemse volkeren varieert de hoeveelheid vlees die ze eten enorm, afhankelijk van factoren zoals klimaat en beschikbaarheid. Onder jager-verzamelaars heb je de Inuit in Noord-Canada, bij wie het menu voor meer dan 90 procent uit dierlijke voedingsmiddelen bestaat, terwijl dat bij de San in zuidelijk Afrika nog geen 10 procent is. Als we uitgaan van grote verschillen in de vleesconsumptie bij onze vroege voorouders, lijkt het erop dat we ons kunnen aanpassen aan verschillende hoeveelheden vlees op ons bord.
Maar wij zijn niet meer hetzelfde als die oermens. Onze hedendaagse manier van vlees eten begon ergens tussen 8000 en 6000 v. Chr., toen jager-verzamelaars plaatsmaakten voor landbouwers, en geiten de eerste dieren werden die we fokten.3 Het probleem is dat onze obsessie voor vlees de overhand heeft gekregen. We namen de verkeerde afslag toen we besloten dieren uit hun natuurlijke omgeving te halen en ze in steeds kleinere ruimtes op te sluiten. En we raakten helemaal de weg kwijt toen we besloten om ze eten voor te schotelen dat ze in de natuur nooit zouden eten, allemaal om ze vet te mesten. Toen zelfs dat niet genoeg was, pompten we ze vol groeihormonen, om er vervolgens achter te komen dat ze antibiotica nodig hadden omdat ze ziek werden door al dat onnatuurlijke voedsel en die extra hormonen [zie kadertekst].
Dat is onze moderne vleesindustrie: afschuwelijk, wreed en ongezond voor zowel dier als mens.

Vlees is geen vlees meer
Commercieel gefokte dieren zijn constant ziek. Volgens de Organic Consumers Association, een non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaam, eerlijk en gezond voedsel, heeft 80 procent van de Amerikaanse varkens een longontsteking op het moment van slachting.4 En in The omnivore's dilemma schrijft Michael Pollan dat 30 procent van het Amerikaanse vee bij slachting een abces in de lever heeft, een aanwijzing dat het bloed van het dier geïnfecteerd is.5
Van dit soort vlees, afkomstig van dieren die vergeven zijn van hormonen en ziekten, worden we ziek als we het eten. Niet van het vlees van dieren die leven en eten zoals de natuur dat bedoeld heeft. Een goede aanwijzing is de hoeveelheid omega 3 die in het vlees aanwezig is. Omega 3 is een essentieel vetzuur, dat de gezondheid van de cellen bevordert, de celmembranen versterkt en ontstekingen in het lichaam tegengaat. Ons lichaam maakt zelf geen omega 3; we kunnen deze stof alleen uit onze voeding halen. Belangrijke leveranciers zijn vis, noten en vlees. Maar niet al het vlees bevat evenveel van deze essentiële voedingsstoffen.
Onderzoekers van het Noord-Ierse Centrum voor voeding en gezondheid van de Universiteit van Ulster ontdekten dat mensen die vlees aten van met gras gevoerde dieren, meer omega 3 in hun lichaam hadden dan degenen die vlees aten van commercieel gefokte dieren, die ‘krachtvoer’ kregen: een mengsel van vetten, oliën, granen, ruwvoer en de bijproducten van onze voedselverwerking.6
Een literatuuronderzoek uit 2010 door landbouwspecialisten in Californië liet zien dat het vlees van bepaalde runderrassen 2 tot 5 keer zoveel omega 3 bevat wanneer de dieren gras te eten krijgen in plaats van granen.7 Denk u eens in: dat is voedsel dat 2 tot 5 keer zo gezond is en waarvan ook de ontstekingsremmende werking 2 tot 5 keer zo hoog ligt. Dat vegetariërs het eten van dieren demoniseren is dus deels gerechtvaardigd: het meeste vlees dat Amerikanen en Europeanen eten is slecht. Maar een bieflapje of lamskoteletje van een dier dat gras heeft gegeten is heel veel gezonder dan het commercieel geproduceerde vlees.
En hoe zit het met varkens, kippen en vis? Over de hele linie geldt dat elk dier dat in gevangenschap wordt grootgebracht bepaalde voedingstekorten heeft.
Kippen lijden vaak aan het zogeheten cage layer fatigue, een aandoening waarbij stress door te krappe behuizing en een gebrek aan calcium hun poten verzwakt, waardoor ze door hun poten zakken.8 Maar bijvoorbeeld wilde varkens wroeten met hun snuit in de aarde, waar ze ijzer en sporenelementen vinden. Dat lukt ze niet in gevangenschap, dus geven varkensfokkers de dieren mineraalsupplementen. Soms is dat onvoldoende.

Waarom zouden we vlees eten?
Schrijver Chris Kresser geeft vijf redenen waarom het eten van dieren ons gezonder kan maken: het bevat verteerbaar eiwit, actieve vitamine A, vitamine B12, ijzer en omega 3-vetzuren. Hij gebruikt de PDCAAS-schaal (Protein Digestibility Corrected Amino Acids) om te beoordelen hoeveel essentiële aminozuren een bepaalde eiwitbron bevat. Hij vertelt: ‘Dierlijke eiwitten zijn wat dat betreft meestal van hogere kwaliteit dan plantaardige eiwitten. Deze indexering is uniek omdat er niet alleen gekeken wordt naar wat er in het voedsel zit, maar naar wat er verteerd en in het lichaam opgenomen wordt. Studies die de PDCAAS-schaal gebruiken, laten zien dat vrijwel alle dierlijke eiwitten een hogere biologische beschikbaarheid hebben [er komen meer voedingsstoffen in het lichaam terecht] en beter worden opgenomen dan plantaardige eiwitten.’
De eiwitverteerbaarheidschaal loopt van 0 tot 1,0. De hoogste score is de beste door het lichaam te verteren en op te nemen bron van eiwit [zie kadertekst]. ‘Het is vrij duidelijk,’ zegt Kresser. ‘Als je zoekt naar verteerbare eiwitten, dan vind je die bij dieren.’
Maar even voor al mijn veganistische vrienden, van wie het bloed inmiddels kookt: dit betekent helemaal niet dat we al onze eiwitten uit dieren moeten halen. Het betekent alleen maar dat dieren een goed verteerbare eiwitbron vormen. Dat heeft deels bijgedragen aan ons vermogen om als soort goed te gedijen.
Een veganistisch dieet kan echter wel een probleem vormen voor mensen met bepaalde genetische variaties. ‘Sommige genmutaties beïnvloeden ons vermogen om minder actieve vormen van bepaalde voedingsstoffen uit plantaardige voeding om te zetten in actievere vormen,’ legt Kresser uit. Als uw lichaam bijvoorbeeld bètacaroteen niet kan omzetten in actieve vitamine A, krijgt u uiteindelijk een tekort. Dat kan nare gevolgen hebben, zoals slecht zien in het donker, een droge huid, die ruw en vlekkerig is, en het ergste van alles: een zwak immuunsysteem.
Kresser ontdekte dat velen van ons met hetzelfde probleem kampen: darmen die niet goed in staat zijn plantaardige voeding te verteren en de voedingsstoffen die we daaruit nodig hebben te absorberen. ‘Sommige mensen hebben bacteriën die helpen om de voedingsmiddelen in planten op te nemen, maar anderen hebben veel moeite om de voedingsstoffen uit planten te halen.’ De vorm van een bepaalde voedingsstof is in planten vaak anders dan de vorm die in vlees wordt aangetroffen. Neem bijvoorbeeld ijzer: non-heemijzer uit planten is minder goed beschikbaar voor het lichaam dan heemijzer uit vlees, waardoor vegetariërs meer kans lopen op een ijzertekort.
Mensen die geen dierlijke eiwitten eten, hebben ook vaker een tekort aan vitamine B12. Vitamine B12 is nodig voor de synthese (samenstelling) van DNA en rode bloedcellen. Dus een tekort aan B12 kan allerlei ellende veroorzaken, van bloedarmoede en vermoeidheid tot geheugenverlies, neurologische problemen en psychiatrische aandoeningen. Volgens Kresser blijkt uit proeven dat 68 procent van de vegetariërs en 83 procent van de veganisten een tekort aan B12 heeft, terwijl dat bij vleeseters slechts 5 procent is.
Ten slotte is er nog het probleem dat het lichaam plantaardige vetzuren niet goed kan omzetten in de essentiële omega 3-vetzuren DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). Die omega 3-vetzuren zijn te vinden in vlees, vis en zeewier, maar niet in planten. Ze zijn van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de hersenen, en blijven gedurende ons hele leven een grote rol spelen voor onze cognitie, stemming en gedrag. Aangezien ons lichaam alleen omega 3 kan aanmaken als we een adequate externe bron hebben, zal ons gehalte aan omega 3 niet optimaal zijn als we geen dieren eten. Dat is dus schadelijk voor de gezondheid van onze hersenen.
Zowel artsen, media als deskundigen op het gebied van veganistische voeding houden nog altijd vast aan het idee dat vlees eten – althans rood vlees – waarschijnlijk tot een vroege dood leidt. Maar deze theorie is grotendeels terug te voeren op het werk van Ancel Keys, een Amerikaans arts die halverwege de vorige eeuw het 'Zeven Landen Onderzoek' startte: een longitudinaal onderzoek dat keek naar het verband tussen voedingspatroon, leefstijl en ziekten.
De onderzoeksresultaten brachten hart- en vaatziekten in verband met het eten van veel verzadigd vet, dat in vlees zit.9 Maar in de decennia daarna is men de gebreken van dit onderzoek gaan inzien: Keys keek alleen naar gegevens uit landen waarvan de resultaten overeenkwamen met zijn ideeën. Maar hoe gebrekkig het onderzoek ook was, de conclusie is blijven hangen.
Toch laten recente studies ‘geen verband zien tussen verzadigd vet uit vlees en hart- en vaatziekten,’ zegt Kresser. ‘Veel onderzoek laat zelfs een omgekeerd verband zien tussen de consumptie van verzadigd vet en beroertes, wat betekent dat mensen die meer verzadigd vet aten hun kans op een beroerte verminderden.’10
De tweede mythe die Kresser onderuithaalt, is dat het eten van vlees dikkedarmkanker veroorzaakt. In een literatuurstudie van 35 onderzoeken waarin de twee met elkaar in verband werden gebracht, vonden de onderzoekers geen duidelijk bewijs van een oorzakelijk verband. De resultaten wijzen juist op het tegendeel: de kans op dikkedarmkanker door het eten van vlees was minder dan 50 procent.
Er is echter wel een sterk verband tussen verschroeid vlees en kanker. Als vlees bij hoge temperaturen wordt bereid, komen er stoffen vrij waarvan bewezen is dat ze kankerverwekkend zijn. Maar diezelfde stoffen ontstaan ook als we groenten laten verbranden. Kresser geeft het advies om voedsel minstens een uur voordat u het roostert of grilt, te marineren. Daarmee vermindert u potentiële giftige bijproducten.

Minder is beter
Ik heb geconcludeerd dat dierlijke eiwitten een essentieel onderdeel zijn van de menselijke voeding – althans die van mij – maar ik weet nog steeds niet hoeveel ik ervan moet eten. Hier kunnen de langstlevende moderne culturen een oplossing bieden: de zogeheten ‘blauwe gebieden’.
De overeenkomst tussen al deze gebieden, merkt onderzoeker Dan Buettner op, is dat ze weinig vlees eten vergeleken met de bevolking van Noord-Amerika en het grootste deel van Europa. In de meeste van deze culturen wordt vlees voor speciale gelegenheden gereserveerd. Voor de Sardiniërs zijn dat bijvoorbeeld de zondagen. De bevolking van het Griekse eiland Ikaria serveert bij speciale gelegenheden geit, maar eet verder veel vis. Op het Japanse eiland Okinawa eten de mensen zowel vlees – meestal varkensvlees – als vis, maar spaarzaam. De zevendedagadventisten in Californië zijn grotendeels vegetarisch; de weinigen die vlees eten, serveren het slechts als bijgerecht.
De inwoners van Nicoya in Costa Rica vormen de enige cultuur binnen de blauwe gebieden die geregeld vlees eten, maar zelfs zij consumeren veel minder dan de gemiddelde Amerikaan.11
Dus welk dieet u ook kiest, het eten van meer plantaardige en minder dierlijke producten lijkt de les te zijn die we van hedendaagse ouderdomsstudies kunnen leren. Ik geloof nog steeds dat een beetje dierlijke voeding, misschien zelfs van runderen, schapen en varkens, iets is waar de meeste mensen behoefte aan hebben. Maar als u het gevoel hebt dat u alleen plantaardige voeding moet eten, ga daar dan voor.
Er zijn altijd manieren om een veganistisch dieet zo samen te stellen dat u bijna alle voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft. Ik zei 'bijna': u kunt nog steeds een tekort krijgen. Ik wil veganisten op het hart drukken uit de buurt te blijven van die aantrekkelijk verpakte voedingsmiddelen als soja-kipnuggets, vlees gemaakt van maïseiwit en nepkalkoen van tarwe-eiwit en soja. Die producten zijn berucht omdat ze zo slecht verteerd worden, genetisch gemodificeerde eiwitten en voedseladditieven bevatten, en een lage voedingswaarde hebben. Kies voor echt eten.
Vergeet niet dat een plantaardig dieet zijn plaats heeft verworven als heilzame voeding, omdat wat u níet eet – bewerkte voedingsmiddelen, genetisch geproduceerde soja, met hormonen doorspekte melkproducten – belangrijker is dan wat u wél eet. Daarom kan het veganistisch dieet of zelfs rauwe voeding zo heilzaam zijn als therapie op de korte – of middellange – termijn.
Welk dieet u ook kiest, ga altijd na of het goed voor u is door de resultaten te meten met behulp van regelmatig bloedonderzoek en laat u daarbij begeleiden door een professional die weet hoe hij de uitkomsten van dat onderzoek moet interpreteren. Veganisten moeten vooral alert zijn op lage ijzer- en hormoonwaarden en een te laag cholesterol: dat zijn aanwijzingen dat uw dieet mogelijk negatief effect heeft op uw gezondheid en uw levensverwachting.
Maar als u wel dierlijke voeding gebruikt, is het net zo belangrijk om uw gezondheid in de gaten te houden. Als u een tekort hebt aan bepaalde voedingsstoffen en hormonen, kan het zijn dat u meer vlees of vis moet eten. Als uw waarden aan de hoge kant zijn, kan het echter zijn dat uw vleesobsessie teveel uw voedingspatroon bepaalt.

Wat zit er in uw vlees?
Als u een riblapje bij de slager koopt, zit er geen lijst met ingrediënten op geplakt, zoals bij een pak cornflakes of een blik soep. U denkt dat wat u koopt alleen vlees is, maar vaak is dat niet het geval. Tenzij het vee met gras is gevoerd of het vlees biologisch is, bevat veel rund-, kippen- en varkensvlees allerlei stoffen die gebruikt zijn om de dieren vet te mesten en te voorkomen dat ze ziek worden.
Hormonen
Veefokkers willen zoveel mogelijk aan hun dieren verdienen, dus het hoeft u niet te verbazen dat de meeste dieren die voor de vleesindustrie worden gefokt, groeihormonen krijgen.
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) houdt vol dat hormonen geen kwaad kunnen, maar niemand lijkt zich zorgen te maken over het cumulatieve effect van deze toegevoegde hormonen. Met andere woorden: wat gebeurt er als we voortdurend een klein beetje ervan binnenkrijgen? Volgens Craig Minowa, een milieuwetenschapper bij de Oragnic Consumers Association, wordt het meeste onderzoek gefinancierd door de vleesindustrie zelf en er worden nooit risico’s ontdekt. Er zijn echter onafhankelijke studies die een verband leggen met bepaalde soorten kanker.1
Antibiotica
Boeren geven hun vleesvee geregeld antibiotica om de ziekten tegen te gaan die ze in de onhygiënische en ongezonde megastallen kunnen oplopen
In de VS gaat zelfs 80 procent van het antibioticagebruik naar de vleesindustrie.2 In Nederland is het aantal standaarddoseringen antibiotica per 1000 dieren gemiddeld 45 per dag. Ter vergelijking: bij mensen in Nederland is dat 11 doseringen per 1000 inwoners. Door het gebruik van antibiotica in de intensieve veehouderij worden bacteriën steeds vaker resistent. Daardoor werkt antibiotica ook niet goed meer bij mensen. De Nederlandse overheid heeft zich tot doel gesteld het antibioticagebruik in de veehouderij terug te dringen.3
In een onderzoek dat in 2001 in een vooraanstaand medisch tijdschrift werd gepubliceerd, bleek dat 84 procent van de salmonellabacteriën die werden aangetroffen in rundergehakt in Amerikaanse supermarkten, resistent was voor antibiotica.4

medischdossier

Vlees

 

November 02 at 05:08am

Directie UTS bevoordeeld

De directie van telecomaanbieder annex overheids-nv UTS heeft zichzelf ruim bevoordeeld, aldus woordvoerder Errol Cova van de vakbond Sitkom tegenover deze krant.

,,Wij krijgen nu uit andere bronnen dan de leiding van UTS de stukken toegestuurd waaruit blijkt dat de directie van UTS in 2013 een hoge performance fee heeft gekregen, terwijl er in datzelfde jaar sprake was van verlies voor het bedrijf.
Uit de stukken blijkt ook dat aan vakantietoeslag en salarissen voor de directie er 2,4 miljoen gulden is betaald aan de vijfkoppige leiding.
Ook er is voor 24 miljoen aan consultancy betaald”, aldus Cova.
De woordvoerder verklaarde dat hij via derden financiële verslagen heeft ontvangen die door KPMG zijn getekend.
,,Er zijn mensen in de samenleving die het niet eens zijn met de manier waarop UTS opereert.
Ze zijn het niet eens met de werkwijze van de overheids-nv en hebben de stukken aan ons beschikbaar gesteld.”
AD

Point

Al jaren schrijf ik dat UTS, KPMG is en er vele familieleden van de KPMG zitting hadden en nog hebben in de top van de UTS.
Ook heb ik vermeld dat vele miljoenen verdwenen en nog verdwijnen en vele zaken zelfs niet in de boeken voorkomen.

Ook zijn velen die ontslag genomen hebben in de tijden SETEL/UTS, maar weer als consultants in dienst genomen zijn tegen astronomische bedragen.
Praten we nog niet over het geld telefoonboek en de vele voordelen van hoger personeel ivm diensten UTS.

Kortom KPMG heeft de grootste vinger in de UTS pap en kon helaas de gokwereld niet toevoegen aan hun UTS bestand omdat heer Wiels te veel gezien had en wist hoe de connecties gelegd waren voor het hotel san Marcos (passat straat) samen met Landsradio medewerkers.

 

November 02 at 05:07am

China gaat burgers een rapportcijfer geven: 'Het is orwelliaans'

Niet op bezoek geweest bij je ouders? Dan krijg je punten aftrek. Met een puntensysteem wil de Chinese overheid de betrouwbaarheid burgers gaat beoordelen. "Het is een orwelliaans idee", zegt China-correspondent Sjoerd den Daas.
Voor wie Black Mirror kijkt komen de plannen van de Chinese overheid bekend voor: in het derde seizoen van de dystopische serie zie je hoe een vrouw haar score op sociale media probeert te verhogen. Kom je veel te laat op je afspraak? Dan maar twee sterren. Lach je niet aardig naar de barista die je koffie maakt? Een ster aftrek.
De Chinese overheid bereidt al jaren een soortgelijk systeem voor. Het wordt steeds duidelijker hoe dat eruit gaat zien. In 2020 wil het de betrouwbaarheid van burgers gaan beoordelen.
Betalen ze hun rekeningen op tijd? In welke wijk wonen ze? Met wie hebben ze contact? Wat bestellen ze allemaal online? Gaan ze vaak genoeg bij hun familie langs? Voor al deze onderdelen kun je punten scoren, met een minimum van 350 en een maximum van 950 punten.

Privileges
Dat lijkt een beetje op ons BKR-systeem. Als je daar een negatieve registratie hebt kun je bijvoorbeeld veel minder lenen voor je hypotheek, maar de Chinezen gaan veel verder.
Hoe hoger je score, hoe meer privileges je hebt. Je kunt bijvoorbeeld een hoger bedrag rood staan of lenen, zonder borg een fraaie auto huren of sneller inchecken bij het vliegveld. Die laatste twee voorbeelden kwamen overigens ook voor in de Black Mirror-aflevering.
Op dit moment wordt het puntensysteem getest, vertelt Den Daas. "In de provincie Shandong krijg je naarmate je meer politieboetes hebt een lagere score. In Shanghai loopt er een proef waarmee je punten krijgt voor het aantal keer dat je jouw ouders bezoekt. China is volop aan het experimenteren en de Communistische Partij is er erg serieus mee bezig."

Alibaba en Tencent
Om burgers te beoordelen werkt de Chinese overheid samen met grote techbedrijven, zoals Alibaba, de Chinese Amazon die bijhoudt waar je naar zoekt en wat je koopt. Ook Tencent, eigenaar van de populaire chat-app WeChat (963 miljoen actieve gebruikers), doet mee aan de proef. Beide bedrijven gehoorzamen al langer aan de strikte censuurregels in het land.
Alibaba heeft de betaaldienst Alipay, waarmee Chinezen hun aankopen kunnen afronden, vertelt Den Daas: "Als je elke maand een nieuwe telefoon koopt, zou dat kunnen betekenen dat je extra punten krijgt omdat je veel te besteden hebt. Maar het kan ook voor puntenaftrek zorgen omdat je onzorgvuldig met je spullen omgaat."

2020
Het is onduidelijk hoe de scores precies worden berekend. Zowel Alibaba en Tencent weigeren al langer om inzage te geven in het beoordelingssysteem dat zij toepassen.
Het plan van de Chinese overheid is om zoveel mogelijk bronnen van data aan het puntensysteem toe te voegen, stelt Den Daas: "Er loopt nu ook al een proef die in de gaten houdt welke auto's wanneer op welke weg rijden."
Het puntensysteem moet vanaf 2020 verplicht in werking treden. "Dit systeem geeft de Communistische Partij de macht om burgers nauwlettend in de gaten te houden", zegt Den Daas. "2020 lijkt vooralsnog erg ambitieus, maar dit systeem gaat er, ondanks dat het erg ver gaat, gewoon komen."

China

 

November 02 at 05:04am

Het 1000 jarig REICH is nooit verdwenen , sterker nog
Het "voortsmeulende NAZI vuur" laait weer op !

Want waar je absoluut ( bijna ) niets over leest , is de fascistische annex Nazi gedachte over het ontstaan van de huidige Europese Unie !

Want ondanks dat Adolf Hitler niet de eerste in de geschiedenis is die 1 groot Europees rijk wildde .
Kon hij nog wel eens voor een groot deel gelijk krijgen , telkens als hij het had over zijn "1000 jarig REICH" .
Hitlers nazi gedachten leven immers nu nog steeds voort .
Zoals we al schreven Adolf was zeker de eerste niet die er een poging toe deed , we doen zomaar een paar grepen uit de lijst van pogingen er toe .
De Romeinen poogden het , Napoleon deed een poging , Keizer Wilhelm etc.
Maar net zoals dat de soldaatjes van de "roofridders" uit de middeleeuwen , ook nog steeds hetzij in andere gedaante voortleven .

Zij zijn n.l. nu niet meer gekleed in harnassen zoals toen , maar nu dragen zij uniformen , en zijn veelal ook gewoon in burger kledij .
Ik bedoel er maar mee te zeggen de "hedendaagse zichzelf steeds meer legaliserende ROOFRIDDERS" nu gewoon in Den Haag , en Brussel zitten !
Hun soldaatjes zijn , alle overheid , en semi overheids diendertjes , zoals belastingbeambten , parkeercontroleurs , politiebeambten etc .
Want wat kun je als simpele burger tegen de soldaatjes van " de hedendaagse zichzelf steeds meer legaliserende ROOFRIDDERS" uitrichten , wanneer zij het befehl hebben om zich op jou te concentreren ?

Niets toch ?

Zo als bovenstaand voorbeeld voortleeft , leeft ook Hitlers wens over zijn 1000 jarig Reich nog steeds voort !
Hiervan zijn bewijzen , bewijzen die voor u en mij angstvallig achtergehouden worden !
De Europese Unie is gebaseerd op de nazi-plannen zoals gepubliceerd in Berlijn in 1942 .

Bat Ye’or heeft een uitzonderlijk snel verschenen boek geschreven, die de moderne “politieke trends en strategieën analyseert welke leiden tot grote veranderingen in de westerse beschaving, incl. Amerika .
“Rodney Atkinson is een voormalig adviseur van ministers , en een internationaal geprezen auteur van zes boeken over politieke economie en de crisis die door de Europese superstaat.
Hij is de oprichter van de internationale cross partij website Freenations , zijn boeken zijn verkocht in meer dan 50 landen.”

Een kort overzicht:

“De nazi’s en fascisten staan aan de wieg van de Europese Unie , en hun invloed is vandaag de dag bijzonder groot.”
Je weet pas echt iets over een politieke instelling door het soort mensen die het steunen .
Door die wetenschap alleen al , is de fascistische oorsprong van de Europese Unie moeilijk meer te ontkennen.
Ik noem hier de namen van de prominente nazi’s en fascisten uit de jaren 1930 en 1940 .
Die prominente politieke leiders werden van Europese landen , en van de Europese Unie zelf .
Waar ze geholpen hebben om de Europese staat op te richten, die ons vandaag de dag regeert.

Concept van de Europese Unie is uitgedacht door de Nazi’s .
De huidige Europese Unie komt overeen met de plannen en het ontwerp voor een Europese Economische Gemeenschap, zoals die destijds ontwikkeld is door leidende nationaalsocialisten onder voorzitterschap van Dr. Walter Funk , deze was Naziminister voor economie en president van de Duitse Reichsbank.
In de zomer van 1942, toen de nazi-legers geheel Europa , en een groot deel van de Sovjet Unie onder de voet hadden gelopen .
Kwam de Reichsbank al met plannen voor een na oorlogse monetaire unie.
De centrale Reichsbank , in samenwerking met het Ministerie van Economie , ontvouwde een plan voor een monetaire unie voor een groot deel van Europa met de Deutsche Reichsmark als dominerende valuta.

Het Duitse Nazi plan voor de Europese economische en monetaire eenwording is beschreven in een boek , dat in hetzelfde jaar in Berlijn werd gepubliceerd onder de titel ; “Europäische Wirtschaftsgemeinschaft”.
Het boek bevat essays, geschreven door belangrijke industriëlen , bankiers en economen van het Derde Rijk en is uitgegeven door de Berlijnse Industrie und Handelskammer in samenwerking met de Economische Hogeschool in Berlijn (Wirtschafts-Hochschule).

“De Nazi blauwdruk voor een verenigd Europa komt verbluffend veel overeen met de structuur van de huidige Europese Unie , zoals wij die nu kennen.”
Mogelijk is slechts het enige verschil dat de Nazi's "de Reichsmark" wilden als europees betaalmiddel , omdat ze zelf niet op het woordje "EURO" kwamen .
En er vanwege hun militaire ( over ) macht ook weinig met andere machtshebbers / hoogwaardigheidsbekleders te onderhandelen viel .
Duits befehl uit Berlijn , was immers befehl !
Zou om een dwaalspoor aan te leggen Berlijn nu vervangen zijn door "Brussel / Strassbourg" ?
Dat is de conclusie van een artikel, verschenen in de International Currency Review , een specialistisch blad dat vrijwel alleen binnen de bankwereld wordt gelezen.

Aan het boek hebben onder andere meegewerkt de eerder genoemde Walter Funk , die een beschrijving gaf van het economische karakter van het nieuwe Europa ;
Dr. Emil Woermann , professor aan de Universiteit van Halle , die het toekomstige landbouwbeleid beschreef.
Dr. Anton Reithinger , werkzaam bij IG Farben, hij gaf een exposé van het nieuwe industriële Europa .
Staatsecretaris Gustav Koenings , die een beschrijving van een Europees verkeersbeleid gaf .
Dr. Bernhard Benning, directeur van de Reichs-Kreditanstalt A.G. , hij werkte de economische politiek van de Nazi’s uit : het vraagstuk van de Europese wisselkoersen en het komen tot één Europese munt .
Verder bevat het boek essays over een verenigde arbeidsmarkt , een verenigde agrarische markt en algemene principes van Europese samenwerking .

Opvallend is ook dat de auteurs Groot-Brittannië liever buiten het verenigde Europa wilden houden , en ook plannen hadden voor een Europese Centrale Bank .

Die dan door Duitsland gedomineerd zou worden .
De EU is het soms een hersenspinsel , een kreet van de huidige van de huidige machthebbers ?
Of zijn de huidige machthebbers gewoon heel simpel "verkapte NAZI's " ?
En is de volgende kreet van van toepassing ?
Nog een opvallend feit van overeenkomsten in het boek is dat concurrentie moet worden tegengegaan , het is vrij baan voor de grote industrieën .

Die het voor het zeggen krijgen in de Nazi visie op het Verenigde Europa .
Alle betalingen tussen de lidstaten zouden verlopen via deze Europese Bank , die ook garant zou staan voor grote exportkredieten .
Ook zou deze bank bepaalde rechten hebben over het financieel beheer van de afzonderlijke centrale banken , van de lidstaten .
Kortom, wilden ze toen ook al van Europa een federale superstaat creëren waarin de souvereiniteit van de afzonderlijke lidstaten praktisch zou zijn afgeschaft .
Het Verdrag van Maastricht doet denken aan het Duitse denken van de vorige eeuw ; waar nationale belangen dienen voor te gaan voor de belangen van grotere en dus boven de staten agerende politieke eenheden .
Er zijn sterke vermoedens dat men heeft geprobeerd het in 1942 uitgegeven boek van de aardbodem te doen laten verdwijnen .

Van de massale uitgave tijdens de Nazi periode zijn er nu nog voor zover bekend slechts 7 á 8 edities over , en dan ook nog veelal alleen nog maar in een kopievorm .
Waar zijn de vele orginele exemplaren van waar uit gekopieerd is dan gebleven ?
Immers net na de tweede wereldoorlog had men nog geen eens kopieermachines !
Eén van de kopieen bevind zich in het British Museum .
En één in de Staatsbibliotheek te Berlin .
Wo2waarheden

lees hier het boek
De Nazi Achtergronden Van De Eu Te Brussel.pdf

NBazi

 

November 02 at 05:02am

Hoge Britse militair-expert spreekt openlijk over oorlog met Rusland

Massale Amerikaanse militaire transporten naar Oost Europa blijven buiten het zicht van de media - ‘NAVO moet legers vrijelijk tussen lidstaten kunnen bewegen’

Terwijl het ene na het andere massale Amerikaanse legertransport buiten het zicht van de media in Europa arriveert, en duizenden tanks, pantserwagens en ander materieel via de weg of het spoor naar Oost Europa worden getransporteerd, heeft een hoge Britse militaire analist en adviseur van het gezaghebbende ‘Jane’s Defence Weekly’ gezegd dat het Westen feitelijk reeds in oorlog is met Rusland. Reuben F. Johnson riep met name de NAVO landen in het oosten dan ook op hun legers zo snel mogelijk te moderniseren. Het Pentagon heeft namelijk een nieuwe wereldoorlog gepland, een die ook en opnieuw op ons werelddeel zal worden uitgevochten, en die onze landen onherstelbaar verwoest zal achterlaten.
Johnson, die ook voor het Amerikaanse neocon propagandablad ‘Weekly Standard’ heeft geschreven, uitte in een interview met de Poolse online nieuwssite onet.pl forse kritiek op Polen, dat zich volgens hem ‘weigert te verdedigen’. Het ministerie van Defensie en de strijdkrachten hebben weliswaar allerlei moderniseringsplannen, maar maken geen enkele aanstalten om daar enige haast mee te maken.

‘Ja, we zijn in oorlog met Rusland’
En die haast is volgens Johnson wel noodzakelijk, want op de vraag of het Westen en daarmee ook Polen zich soms al in een oorlog met Rusland bevindt, antwoordt hij ‘Ja. Een deel van de experts spreken van een hybride oorlog. Daarentegen zou ik het een ‘next generation’ oorlog noemen, met alle aspecten uit de tijden van de Koude Oorlog, maar daarbij met een scala aan desinformatie die alle tot nu toe bekende grenzen overschrijdt.’
Die desinformatie komt in zijn ogen natuurlijk alleen maar uit Rusland. Het Kremlin zou de eigen onzekerheid in het defensiebeleid willen compenseren door de ‘zwakke punten van het Westen uit te buiten’, aldus Johnson.

‘NAVO moet legers vrijelijk kunnen bewegen’
Verder wil hij net als generaal Ben Hodges, de bevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in Europa, dat de NAVO vrijelijk zijn legers tussen de lidstaten kan verplaatsen, zonder dat daar eerst toestemming van de desbetreffende landen voor nodig is. Ook zou de militaire leiding de macht moeten krijgen om het bevel tot de aanval te geven (!), iets waar nu eerst een politiek besluit voor nodig is.
De topanalist waarschuwt dat het gevaar van aan Russische aanval op Polen ‘zeer reëel’ is, en wijst erop dat Rusland inmiddels ‘aanvalt en simpelweg gebied inneemt, en dan zegt: oké, nu is dat gebied van ons. Of wij houden het, of er komt oorlog. Dat hebben we bijvoorbeeld in Oekraïne gezien.’

Inderdaad desinformatie, maar van het Westen
Een sterk staaltje desinformatie, want de echte feiten laten een heel ander beeld zien. Ten eerste kan er niet één gebied worden aangewezen waar het Russische leger is binnengevallen, laat staan een gebied wat het bezet houdt. De burgeroorlog in het oosten van Oekraïne, gericht tegen de Russisch sprekende bevolking, ontstond pas toen de CIA en de NAVO een staatsgreep tegen de democratisch gekozen regering in Kiev organiseerden, en deze vervingen door een illegaal pro-Westers marionettenregime.
Vervolgens besloot de bevolking van De Krim in een –volgens de OVSE volledig legaal verlopen- referendum bijna unaniem om zich bij Rusland aan te sluiten. Terugkeren is een beter woord, want het schiereiland behoort van oudsher bij Rusland, en werd in de tijd van de Sovjet Unie enkel kunstmatig (administratief) van Rusland losgemaakt. Desondanks wordt deze democratische terugkeer in het Westen valselijk een ‘annexatie’ genoemd.
We hoeven natuurlijk niet meer uit te leggen hoe er in de EU en ook in Nederland over de stem van het volk wordt gedacht. Diverse referenda werden genegeerd en in de prullenbak gegooid, en de uitgerekend de partij die ooit werd opgericht om de burgers meer zeggenschap te geven, D66, was nu de grootste pleitbezorger om dat referendum weer af te schaffen, enkel omdat de uitkomst van de tot nu toe gehouden volksraadplegingen hun globalistische (EU-superstaat) doelstellingen in de weg zou staan.

Rusland wil geen oorlog, maar samenwerking
Als het Kremlin überhaupt al plannen had om Oost Europa aan te vallen, dan had dat 5 tot 10 jaar geleden vrij eenvoudig gedaan kunnen worden. Bij de illegale oorlog tegen Libië bleek dat de kapot bezuinigde Europese strijdkrachten geen deuk meer in een pakje boter konden slaan, en volledig afhankelijk waren van Amerikaanse vuurkracht. Op basis van tientallen oorlogssimulaties concludeerden diverse topexperts de afgelopen jaren dat het Russische leger in hooguit 2 weken tijd zonder substantiële tegenstand Europa zou kunnen overlopen.
Geruchten over zo’n op handen zijnde aanval zijn er in de reguliere media regelmatig geweest, maar er werd –en wordt- nooit een spoortje van bewijs van geleverd. Wat wel onomstotelijk vaststaat is dat de Russen in al die jaren geen agressie, maar juist tal van toenaderingspogingen ondernamen, met de bedoeling om de onder president Obama sterk verkilde verhoudingen weer te ontdooien, en de samenwerking juist te intensiveren. Al die serieuze pogingen werden onder grote druk van Washington echter bijna allemaal door Europa afgewimpeld.

De echte agressors
‘Het Pentagon heeft namelijk een nieuwe wereldoorlog gepland, een die ook en opnieuw op ons werelddeel zal worden uitgevochten, en die onze landen onherstelbaar verwoest zal achterlaten,’ luidt de laatste zin van de eerste alinea. Dat mag sommigen nog steeds overdreven lijken, maar probeert u zich eens een moment in de positie van de Russen te verplaatsen.
De vele honderden massale Amerikaanse militaire transporten naar Oost Europa –vaak met ongemerkte tanks en pantserwagens, wat officieel verboden is (3)-, die regelmatig door burgerjournalisten worden gefilmd (/video 2 / video 3) laten zien dat de echte agressors niet in Moskou, maar in Brussel en Washington zitten. Tegen alle eerdere afspraken en beloften in vindt er een enorme Westerse militaire opbouw langs de Russische grenzen plaats. Dat de Russen daar uiteindelijk wel op moeten reageren, is niet meer dan logisch. Als de angst voor een aanval of invasie al terecht is, hebben de leiders in het Kremlin daar dan niet veel meer gegronde redenen toe dan wij?


Zie ook o.a.:

16-09: Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd (/ Russische professor internationale veiligheid acht beperkt militair conflict tussen NAVO en Rusland steeds waarschijnlijker)
29-08: National Defense Magazine: VS en EU houden rekening met beperkte kernoorlog in Europa
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
31-07: ‘Nieuwe sancties tegen Rusland net zo crimineel als Hitlers leugen over Poolse inval in 1939’ (/ Paul Craig Roberts: Er komt een oorlog aan)
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval

Xandernieuws

Oorlog

 

November 01 at 05:05am

20 JAAR GELEDEN: STEEKPENNINGEN BIJ BOO-PROJECT

In 1997 publiceerde Vigilante sterke aanwijzingen dat een buitenlands consortium steekpenningen betaalde om de gunning van de BOO toegewezen te krijgen. Uit opgenomen gesprekken tussen een politicus, de directeur van een plaatselijke offshorebank en een lokale handelaar bleek dat een miljoen dollar is betaald en nog een tweede, onbekend bedrag.
Een (inmiddels overleden) ex-gedeputeerde van de partij MAN werd gearresteerd op verdenking van corruptie.

In de afgelopen jaren zijn vele honderden miljoen verdwenen in het BOO-project dat samen met Isla verantwoordelijk is voor het grootste milieuschandaal in het Koninkrijk.

De grote vraag bij het Chinese avontuur met GZE: hoe is die plotse gunning nou precies verlopen?

Point

En de steekpenningen blijven doorgaan.
Zie de olie en gas contracten waar Nederland 5 miljard voor neer telde en veel geld van verdwenen is.

Kijk naar de nieuwe Chinese vrienden die alles beloven maar geen cent zogenaamd laten zien maar er van alles getekend wordt.
Curaçao staat bol van de corruptie beschermd door de elite en een beschermde KPMG die zorgt dat de boeken er zonnig bij staan.
Drugs, gokken, wapenhandel, witwassen; je kan het niet noemen ofde cijfertjes kloppen voor de buitenwereld en het geld verdwijnt.

 

November 01 at 05:04am


Shocking Sea of Plastic and Styrofoam Captured in Pictures from Caribbean

Recent estimates suggest that 91 percent of all plastic created for consumer use isn’t recycled. Scientists studying the plastic pollution problem have been horrified by the sheer amount of the stuff in our environment. Where does it all end up? Shocking photographs taken by Caroline Power of an entire “sea of plastic” in the Caribbean, provide compelling visual evidence that this environmental destruction must stop.
Jenna Jambeck, a University of Georgia environmental engineer who specializes in studying plastic waste in the oceans says:
“We all knew there was a rapid and extreme increase in plastic production from 1950 until now, but actually quantifying the cumulative number for all plastic ever made was quite shocking.”
Jambeck also told National Geographic that this amount of pollution would “break any system” that was not prepared for this level of waste.
Conceptualizing the billions of tons of plastic waste in our oceans has been difficult for many of us, but Powers urges everyone to take this problem personally, and to look at their own responsibility in contributing to the problem. On Facebook, Power posted this comment with her pictures,

Sea of Plastic Caught in Photographs by Caroline Power
“Think about your daily lives. How did you take your food to go last time you ate out? How was your last street food served? Chances are it was styrofoam and served with a plastic fork and then put in a plastic bag. Do you still use plastic garbage bags? Plastic soda bottles? Ziplock bags? Plastic wrap on your food?
Do you buy toilet paper that comes wrapped in plastic instead of paper? Do you put your fruit and veggies in produce bags at the grocery?
I challenge every person and every business to keep your trash for one week. Separate your organic and recyclables and keep everything else for one week. You will be disgusted how many single use items you use.”
While Powers’ photographs add to the growing collection of visual evidence of the problem of plastic, they sadly, don’t even begin to touch the depth of the issue.

A recent University of Florida study found that despite all the plastic trash we can see, plastic from our clothing – even those $100 yoga pants you thought were environmentally sourced – are clogging our waterways with plastic.
Funded by the National Oceanic and Atmospheric Association (NOAA), researchers conducted a two-year study to discover the source of the micro-plastic pollution accumulating in the Gulf of Mexico. They found that more than 80 percent of the micro-plastics found in the ocean are actually micro-fibers from synthetic clothing.
Every time you wash your gym clothes, yoga pants, or any other garment made from synthetic material, you’re shedding microscopic plastic fibers — called “microfibers” into natural waterways, which eventually make their way to the ocean.
These plastic microfibers are too small to be filtered out by tiny plants and fish. An additional paper has shown that microfibers are responsible for 85 percent of shoreline pollution across the globe.

In brief, it isn’t just the bottled we cart our shampoo home in from the grocery store, or the take-out food packaging, or the plastic bags – plastic pollution is even the clothing we wear that is polluting the ocean.
In addition to reducing plastic bag and plastic cup use, also consider washing your clothes in a “guppy bag” that may catch up to 90 percent of the microfibers, and simply opting to purchase clothing here on out made only from natural materials like wool, cotton, hemp, bamboo, etc.
One thing is clear from all the studies, and the shocking photographs taken by Powers – this must stop, but it won’t without some wide spread change.
themindunleashed

Plastic1

Plastic2

 

November 01 at 05:03am

CIA Agent Blows the Whistle: 'We Supply Elite Pedophiles with Children'

A decorated 14-year veteran CIA agent has blown the whistle and made a public statement to expose the Central Intelligence Agency for operating a child trafficking ring that procures children for global elite pedophiles.Former spy John Kiriakou, who also has deep ties to Hollywood from working as an advisor to the movie business, has revealed how the agency provides child sex slaves to powerful oligarchs in the entertainment industry, Washington D.C. and beyond.Kiriakou says that they have "sources" installed in the upper echelons of society, politics and the movie business.In return for information, the CIA provides these elite sources with a steady stream of "child prostitutes" who are usually raped and killed, and most likely never seen again.
Neon Nettle

Killing

 

November 01 at 05:02am

Phones down, heads up when walking: Ontario private member's bill wants fines for phone zombies

A private member's bill to be put forward by Ontario Liberal MPP Yvan Baker aims to curb distracted walking in the province. The move follows one U.S. city's vote that passed a historic law banning pedestrians from looking down at their smartphones while crossing the street.
Baker, MPP for Etobicoke Centre, told CBC Toronto he was inspired by Hawaii's largest city, Honolulu, which adopted its so-called "zombie law" earlier this month. It cracks down on people who are texting or not paying attention while crossing the street. They can be fined up to $35, or even more for repeat offenders.
'Great way of just saying hey, wake up'

But this isn't enough, said Toronto police Sgt. Jeff Zammit.

Zammit sees people walk into traffic while texting on their phones every day.
He thinks people will only get the message if they are facing a ticket, and it gives police the platform to flag this dangerous behaviour.
"This is a great way of just saying, 'hey, wake up because you're going to get a ticket if you don't, or you're going to get injured and end up in hospital,'" he told CBC Toronto.
Pedestrian Angel Lavoie, who said she tries to use her peripheral vision while looking down at her phone and walking down the street, admitted if she were faced with being fined, she would think twice about doing it.
"If it becomes a law, I'll have to follow it," she said.

CBC

Phone

 
HOME


- De laatste post

2017

- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.