Banner Watamula

AA   AA  
       
 

October 2016 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

October 15at 05:12am

Depending

"To be dependent on someone else means I am not depending on me.
If I am not depending on me, I have no true control.
After all, the only thing I can actually control is me!"

Depending 

October 15at 05:10am

Standup

 

October 15at 05:07am

Mogelijk verbod op gebruik kwik door tandartsen

Tandartsen in de Europese Unie zouden vanaf eind 2022 geen kwik meer mogen gebruiken in vullingen. De milieucommissie van het Europees Parlement stemde donderdag voor scherpere Europese wetgeving hierover.

Het giftige metaal is schadelijk voor het milieu en de gezondheid. De EU-lidstaten gaan zich nu over de kwestie buigen.

Europarlementariër Bas Eickhout (GroenLinks) reageert tevreden. Van de ongeveer 75 ton kwik die jaarlijks in de EU wordt gebruikt, gaat volgens hem bijna een kwart naar de tandheelkunde. In Nederland mogen tandartsen kwik overigens maar mondjesmaat gebruiken.

Eickhout houdt er rekening mee dat sommige landen gaan dwarsliggen. "Wij vragen hen de gezondheid van hun burgers voorop te stellen."

Kwikmijnen in Europa werden begin deze eeuw gesloten. De Europese Unie besloot in 2007 tot een kwikverbod in nieuwe barometers. In 2011 volgde een exportverbod.

Amagaan

 

October 15at 05:04am

Vertrekkers bij Belastingdienst krijgen gemiddeld 70.000 euro mee

Werknemers die de Belastingdienst vrijwillig verlaten, krijgen daarvoor een fraaie vergoeding. Gemiddeld neemt de vertrekkende werknemer 67.690 euro mee naar huis.

Dat blijkt uit de stukken die staatssecretaris Wiebes vannacht naar de Kamer heeft gestuurd. Dat de regeling nogal riant was, dat was al bekend. Maar hoe dat in de praktijk zou uitpakken, was nog niet duidelijk.
Twee varianten

Er zijn twee varianten. Werknemers die direct uitstromen en mensen die nog even in dienst blijven. Werknemers uit die eerste groep krijgen gemiddeld een zak geld mee van 64.829 euro. Het gaat hier om de vergoeding per voltijdbaan.

Van de regeling wordt vooral gretig gebruik gemaakt door 60-plussers. Doordat de vergoeding is gebaseerd op het aantal dienstjaren, is dat een erg duur geintje. De oudste groep die direct de dienst vaarwel zegt, krijgt gemiddeld 67.535 euro mee.
70.000 euro

Maar het kan nog rianter, zo blijkt. Werknemers die voor de tweede variant kiezen, waarbij ze eerst nog een poosje voor de Belastingdienst blijven werken met een aangepast takenpakket, krijgen namelijk nog meer geld mee.

60-plussers die gebruik maken van deze zogenoemde Variant B krijgen een gemiddelde stimuleringspremie mee van 70.513 euro. Alle B-varianters samen krijgen gemiddeld 69,519 euro mee. Daarmee komt de gemiddelde vertrekpremie voor alle werknemers uit op 67.690 euro.
6372 mensen willen weg

In totaal hebben 6372 medewerkers zich aangemeld voor vrijwillige uitstroom voordat de regeling vroegtijdig werd stopgezet. Eigenlijk moesten er verspreid over meerdere jaren 5000 werknemers weg bij de dienst, maar door het riante voorstel meldden veel te veel mensen zich in korte tijd aan.

View

Belasting zwijg premie.
Zodat er geen ongewenste informatie naar buiten komt.

Wiebes

 

October 14at 05:09am

Opinion

Verslaafd

Als we doorgaans de "dromen" vragen van onze jeugd of van onze ouderen hoor je veelal dat een van hun dromen is; dat ze rijk zouden willen worden en dan doen en laten wat ze zelf wilden.

Praktisch nooit komt het uit en alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kan men zeggen dat men financieel zo rijk is dat men denkt alles te kunnen kopen. Een klein groepje dus uit de 7 1/2 miljard mensen en veelal een groepje dat ver buiten ieders bereik is.

Nu, ik ben vreselijk rijk, onafhankelijk en vrij. Dat is zoals ik mijn leven zie.
Alleen ik heb geen mega bankrekening maar ben verder nergens en aan niets verbonden.
O ja , mijn curatele! Nee, die geeft niet het gevoel dat ik opgesloten of beperkt ben want als ik werkelijk wil gaan, ga ik en kom ik hier ook niet meer terug.

Maar laten we terugkomen op de veelal zelfde droom van superrijk zijn en alles bezitten. Is het jullie niet opgevallen dat het die mensen zijn die verslaafd zijn, deze wens hebben? Is het niet opgevallen dat juist die mensen die deze verslavende middelen verkopen de superrijken zijn? Mensen die zelf veelal niet verslaafd zijn en/of het product niet gebruiken! Om als voorbeeld te noemen; Steve Jobs die zijn kinderen niet achter een tablet wilde zien.
Verslaafd aan drank, drugs, medicijnen, gokken of luxe maakt dat die mensen die dat aanbieden superrijk worden. Rijk zijn heeft te maken volgens deze mensen; het leveren van waar andere mensen een dwingende behoefte aan hebben.
Kijk naar de verslaving aan drugs/medicijnen die men denkt dagelijks te moeten gebruiken?
Kijk naar die zombies die achter hun mobiele telefoon lopen die kapitalen kosten en de producenten daarvan een miljarden business in hebben.
Kijk naar die mensen die moeten beleggen (want dat is ook gokken/verslaving)
En kijk naar die mensen die menen dagelijks via internet iets te moeten kopen of dat ze proberen met 10 dollar miljoenen te maken.

Allemaal verslavingen waarvan de grote personen achter deze verslavingen superrijk worden. Ik denk even aan Pablo Escobar. De eerste ware drugsbaron, die zoveel geld had dat het niet meer te verwerken en uit te geven was. Hij was rijker dan welke bank dan ook op deze wereld! Hij had zoveel dat hij, toen er geen droog hout was voor zijn openhaard, deze stookte met geld!

Superrijken als de heren van de computerwereld, hoge personen in de wereld van de drugs, medicijnen, beleggingen, gokken maar ook spelletjeswereld. En waarom is hun droom uitgekomen? Omdat de mens duidelijk verslaafd is aan één of meerdere verslavingen! En zo worden rijken rijker en de dromers worden armer en armer en zullen nooit deze droom uit zien komen.

Stop je verslaving(en) en zie hoe rijk je dan werkelijk bent. Zodat je beseft dat rijk zijn niet is een dikke bankrekening, maar los zijn van de verslavingen die om je heen zijn.

Dat is rijk zijn en dat is vrij zijn.

John H Baselmans-Oracle

 

October 14at 05:06am

Waar is de warenwet/dienst economische zaken?

De barrakjes komen momenteel niet naar curacao.
Dit is nog maar het begin van het Chineese imperium.
De Chinesen zullen langzaam maar zeker alles over nemen en prijzen zo opdrijven.
Hetzelfde wat in andere landen al door hun gedaan is (zie oa Surinname)

Chinees

 

October 14at 05:04am

Kode B zero (0)

Twee jaar geleden tekende ik Barack Obama (B-0) ik schreef toen het volgende.
"There is a new generation coming out with the code A 0 (zero), included a woman and she will put through the big change.
The experiments with frequencies will be increased as to enforce business to large countries like China and Russia, but also to take over. "
Nu is de tijd gekomen dat het uit gaat komen en zie hier mevr Clinton gaat aan de macht komen.
http://www.johnbaselmans.com/Stepbystep/Step_by_step_
Portrait_Barack_Obama.htm

Obama

 

October 14at 05:02am

Pijnlichaam Loslaten? Of Blijf Je Liever Verslaafd aan Pijn?

Een tijdje geleden kwam ik in het boek ‘De Kracht van het Nu’ van Eckhart Tolle het concept pijnlichaam tegen dat mij raakte. Ik voelde direct dat er een ‘kern van waarheid’ in zit. De laatste tien jaar ben ik zelden een dag geheel zonder fysieke pijn en lichamelijke spanning doorgekomen. Hierdoor doe ik continue onderzoek in mijzelf naar de oorsprong van mijn pijn en hoe ik die zelf creëer en/of in stand houd. Het idee van een pijnlichaam heeft een aantal kenmerken die ikzelf ook bij mijn eigen pijnervaringen waarneem. Daarom lijkt het mij interessant om dat hier ter sprake te brengen :-)
Pijnlichaam definitie

Laten we beginnen met het vaststellen wat het pijnlichaam precies is. Eckhart Tolle geeft in zijn boek een heldere definitie van het pijnlichaam:

“Opgehoopte pijn is een veld van negatieve energie dat je lichaam en geest bezet. Als je het ziet als een onzichtbare opzichzelfstaande entiteit, zit je er niet ver naast. Het is het emotionele pijnlichaam. Het kent twee toestanden: sluimerend en actief. […] Sommige mensen leven bijna helemaal door hun pijnlichaam, terwijl anderen het misschien alleen in bepaalde situaties ervaren, bijvoorbeeld in persoonlijke relaties of bij pijn van vroeger, een verlies of verlaten zijn, lichamelijke of emotionele gekwetstheid, etc. Willekeurige gebeurtenissen kunnen het pijnlichaam activeren, maar vooral gebeurtenissen die resoneren met een pijnpatroon uit je verleden.”

Eckhart Tolle spreekt nadrukkelijk over het emotionele pijnlichaam en niet over een fysieke entiteit. Dit lijkt mij juist alhoewel een pijnlichaam zich in mijn beleving ook fysiek kan manifesteren. In mijn geval werkt dat als volgt. Het emotionele spectrum dat ik bewust ervaar is minder groot dan bij een ‘gemiddeld persoon’, omdat mijn ego zichzelf heeft aangeleerd – waarschijnlijk ten tijde van het seksueel misbruik – om (bepaalde) emoties niet te hoeven ervaren. Hiermee bedoel ik niet dat de emoties er niet zijn; ik neem ze alleen niet bewust waar. Dit ‘ego-trucje’ was indertijd noodzakelijk als bescherming en/of overleving, alleen loop ik hier de laatste tien jaar volledig in vast met als gevolg chronische spanning en pijn in mijn lichaam.

In de blog ‘Spanning in het Lichaam; Volg Die Flitsen Bark!’ ben ik dieper ingegaan op deze lichamelijke spanningen. Hier volstaat het om te zeggen dat het innerlijke conflicten zijn die ontstaan als ik dingen doe die ik ‘niet behoor’ te doen of dingen nalaat die ik juist ‘wel behoor’ te doen. In mijn geval kan dat dus betekenen dat ik ‘niet wil voelen’ en mijzelf over wil/durf te geven aan het moment. Op de vlucht voor mijn eigen emoties zeg maar ??
Gevangen levensenergie

Altijd heb ik het idee gehad dat onverwerkte emoties en aangeleerde patronen als gevolg van seksueel misbruik meer impact hebben dan het seksueel misbruik zelf. Hiermee bedoel ik dat mijn ego voor een groot deel is ontstaan in extreme omstandigheden en dat heeft een enorme invloed op de manier waarop mijn ego reageert op nieuwe ‘normale’ omstandigheden. Daarnaast is mijn ervaring dat onverwerkte emoties een soort zwarte, stilstaande energievlek vormen die zich in je weefsel gaat vastzetten. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor je stroom van levensenergie, ook wel qi of chi genoemd. Eckhart Tolle beschrijft dit fenomeen in zijn boek en noemt het gevangen levensenergie:

“Het pijnlichaam bestaat uit gevangen levensenergie die afgescheiden is van je totale energieveld en tijdelijk autonoom is geworden door de onnatuurlijke identificatie met je verstand. Het is in zichzelf gekeerd en is een vijand van het leven geworden, net zoals een dier dat probeert zijn eigen staart te verslinden.”

Levensenergie die afgescheiden is geraakt van je totale energieveld heeft twee vervelende consequenties voor je staat van zijn. Allereerst heb je natuurlijk minder levensenergie omdat een deel gevangen is geraakt en een eigen leven is gaan leiden. Daarnaast verspil je meer levensenergie om het gevangen gedeelte te verdrukken of onderdrukken. Zie het als een bal die je continue onder water probeert te drukken terwijl deze eigenlijk van nature naar de oppervlakte wil. Op middellange of lange termijn kunnen deze ophopingen van onverwerkte emoties voor ernstige lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen leiden met alle gevolgen van dien: antidepressiva slikken, drugs gebruiken, alcohol drinken, roken, seksverslaving, fysieke mishandeling van je partner, seksueel misbruik van een kind, etc. Serious business…
Verslaafd aan pijn: het pijnlichaam wil overleven

Een ander kenmerk van het pijnlichaam is dat zodra het ‘mij heeft overgenomen’ wil groeien. In mijn dagelijks leven merk ik regelmatig dat als ik mij onbewust identificeer met mijn pijn, ik het gedrag dat de fysieke pijn veroorzaakte in stand houd en vaak zelfs vererger om meer fysieke pijn te kunnen voelen. In mijn geval betekent dat vaak langer met iets doorgaan terwijl ik er geen zin meer in heb, bijvoorbeeld: achter de computer zitten, klussen, schoonmaken, etc. Bizar fenomeen. Het volgende citaat van Eckhart Tolle slaat de spijker op zijn kop:

“Het pijnlichaam wil overleven, net zoals elk ander bestaand wezen, en kan alleen overleven als het je zover krijgt dat je je er onbewust mee identificeert. Dan kan het opstaan, je overnemen, ‘jou worden’ en door jou leven. Het moet door jou zijn ‘voedsel’ krijgen. Het voedt zich met ervaringen die doortrokken zijn van zijn eigen soort energie en mat alles wat verdere pijn teweegbrengt, in welke vorm dan ook: woede, vernietigingsdrang, haat, rouw, emotionele scènes, geweld en zelfs ziekte. Het pijnlichaam schept dus zodra het de controle over je heeft gekregen een situatie in je leven die doortrokken is van zijn eigen soort energie, zodat het zich daarmee kan voeden. Pijn kan zich alleen maar voeden met pijn, niet met vreugde. Die is voor pijn volkomen onverteerbaar.”
Identificatie pijnlichaam verbreken

Hoe kom je van het pijnlichaam af? Of beter gezegd, hoe verbreek je de identificatie ermee? Vechten of verzetten tegen pijn heeft namelijk geen zin. Alles waar je in het leven tegen vecht of verzet leidt tot innerlijk conflict en dus meer lijden en pijn. Vluchten voor pijn werkt evenmin aangezien de pijn pas oplost op het moment dat je er volledig contact mee maakt en doorvoelt. Volgens Eckhart Tolle werkt dat zo:

“Het pijnlichaam wil dus dat je het niet direct waarneemt en herkent. Op het moment dat je het waarneemt, zijn energieveld in je lichaam voelt en er met je aandacht naartoe gaat, is de identificatie verbroken. Er is een hogere dimensie van bewustzijn op het toneel verschenen. Ik noem dat aanwezigheid. Je bent nu de waarnemer of getuige van het pijnlichaam. Dat betekent dat het je niet meer kan gebruiken door voor te geven jou te zijn, en het zich ook niet meer door jou van energie kan voorzien. Je hebt je diepste bron van kracht gevonden. Je hebt toegang gekregen tot de macht van het Nu.”

Er is maar één reden dat ‘jij’ telkens vecht, vlucht, verzet en dus lijdt, en dat is jouw zielige, irritante, miezerige, altijd tegenwerkende ego. Het ego en het verstand zijn synoniem en zijn de bron van elk vecht-, vlucht- of verzetgedrag in ‘jouw systeem’. De kunst is dus om de onnatuurlijke identificatie met je verstand te verbreken en aanspraak te maken op je rechtmatige staat van zijn: menselijke volwassenheid.
Pijnlichaam loslaten: een kort stappenplan

Tenslotte een kort stappenplan om het pijnlichaam los te laten, wederom afkomstig uit het boek ‘De Kracht van het Nu’ van Eckhart Tolle:

“Vestig de aandacht op het gevoel in je. Besef dat dat het pijnlichaam is.
Aanvaard dat het daar is. Ga er niet over nadenken – je moet het voelen niet in denken laten veranderen. Oordeel en moraliseer niet. Ontleen er geen identiteit aan voor jezelf.
Blijf aanwezig en blijf de waarnemer van wat er in je omgaat. Word je bewust van zowel emotionele pijn als van ‘degene die waarneemt’, de zwijgende toeschouwer.
Dit is de macht van het Nu, de macht van je eigen bewuste aanwezigheid.”

Hans Laurentius heeft een handig boekje geschreven over de essentie van bewust doorvoelen, de opbouw van en het ontmantelen van de verdedigingsstructuur, overtuigingen en emotionele ladingen op laten lossen, etc. Ik ben van mening dat iedereen hier zijn voordeel mee kan doen wat betreft het loslaten van het pijnlichaam. Het boekje heet ‘Eerste Hulp bij Onvolwassenheid’ (EHBO) en is gratis als PDF te dowloaden via zijn website.

View

Pijn, wie heeft het niet?
Daarom dit stuk om even zaken verder te belichten. Het is aan ieder wat men ermee doet en hoe men het gaat verwerken. Wil je zaken veranderen dan kan het maar het zal van jezelf uit moeten komen.


October 13at 05:11am

Hoe respectloos kan je zijn.

Ik zou vandaag een interview bij heer Andrade van Fiesta radio hebben. Althans dat was de afspraak. Rijden we helemaal van bandabou naar suyvesant en dan krijg ik aan de voordeur te horen dat het interview niet door gaat omdat er een ander voorgeschoven was!

Geen telefoontje, nee simpel aan de deur. Voor mij respectloos en heel erg hoe dit eiland om gaat met hun medemens.
Helaas mensen ik heb bedankt verder voor een andere datum en gaat het interview niet door.


October 13at 05:08am

Verschillende schietpartijen afgelopen weekend

De politie is het afgelopen, lange, weekend meerder malen in actie gekomen. Zo werden zij zaterdag afgestuurd op een mishandeling aan de Antillenweg. Een 28-jarige man uit Santo Domingo is daar aangehouden op verdenking van het mishandelen van zijn ex.

Zaterdagochtend om 6.00 uur moest de politie af op een schietpartij bij een huis in Bivak. Later bij een controle van een auto in de Kaya di Otrobanda werden er bloedvlekken op een van de deuren aangetroffen. De drie inzittenden, een 27-jarige Curaçaoënaar, een 18-jarige Surinamer en een 20-jarige Colombiaan zijn vervolgens aangehouden. Op de poli van het ziekenhuis werd vervolgens een vierde verdachte, een 25-jarige Curaçaoënaar aangehouden.

Ook moest de politie af op, wederom, een schietpartij bij een discotheek in Saliña. Op maandagochtend vroeg raakte daar iemand gewond aan zijn borst en hand na een schietpartij. Het slachtoffer heeft vooralsnog geen idee wie op hem heeft geschoten. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie doet een dringend verzoek op iedereen die weet wie er heeft geschoten bij de discotheek, zich te melden via 917 of anoniem via 108.

Niets verwonderlijk als er wekelijks nieuw colombiaanse huurmoordenaars op dit eiland komen om bepaalde zaken "te regelen".
Men beseft hier nog niet de Colombiaanse maffia wet, betalen voor de geleverde handel!

View

En vele zullen nog volgen zolang men de huurmoordenaars, veelal uit Colombia, niet wil arresteren.

Politie

 

October 13at 05:06am

Koning krijgt compensatie voor belasting’

Koning Willem-Alexander en zijn voorgangers worden al sinds de jaren zeventig gecompenseerd voor de belasting die ze sindsdien betalen over het rendement van hun vermogen. Volgens RTL Nieuws zijn daarover destijds in het diepste geheim afspraken gemaakt. De compensatie is verwerkt in de uitkering die het staatshoofd ontvangt.

RTL Nieuws kreeg inzage in documenten in het Nationaal Archief en stelt dat koningin Juliana destijds een extra bedrag van 150.000 tot 200.000 gulden per jaar kreeg. Het was in die tijd prins Bernhard die druk uitoefende om te worden gecompenseerd voor de belastingheffing.

Willem-Alexander profiteert nu nog steeds van de compensatie. RTL Nieuws schat dat de Oranjes in de afgelopen 42 jaar in totaal 7 miljoen euro compensatie hebben ontvangen.

View

Buiten deze vrijstelling hebben ze nog noot belasting afgedragen over de wekelijkse invoer van coke.

Vreemd dat daar nooit over gesproken wordt.

Koningshuis

 

October 13at 05:03am

Hillary wilde Julian Assange liquideren.

In haar functie als minister van Buitenlandse Zaken onder president Obama heeft Hillary Clinton in 2010 geopperd om Wikileaks-voorman Julian Assange met een drone te liquideren aangezien hij op het punt stond belastende gegevens over de Amerikaanse regering openbaar te maken. Dit heeft Wikileaks op 3 oktober jl. naar buiten gebracht.

Assange

 

October 13at 05:01am

Rusland wil militaire bases in Venezuela op te bouwen

De Russische minister van Defensie Nikolai Pankov, zei dat zijn land zou een permanente marinebasis in Syrië te creëren om zijn militaire footprint dichter bij het Midden-Oosten uit te breiden, informatie bekend na Moskou overwegen heropening basis van de Sovjet-tijdperk in Vietnam en Cuba .

Rusland

Russische media zei dat de regering rente Vladimir Poetin is niet alleen in die landen, maar ook in Egypte, Nicaragua, Venezuela en de eilanden in de buurt van Madagascar, meldde The New York Times.

De krant Izvestia zei in Moskou beschikt over praat met een luchtmachtbasis in Egypte te openen, terwijl de staat Rossiskaya Gazeta krant zei dat Rusland wil bases in Venezuela, Nicaragua, Singapore en de Republiek der Seychellen.

View

Was al lang in de pen en men zag al lang aankomen in de manier men Rusland benaderd vanuit Venezuela dat er wat gaande is. Praten we nog niet over de Amerikaanse invloeden vanuit de FOL (Hato)

Fol hato

Maar ook vanuit de HAARP (westpunt)

Westpunt HAARP

 

October 12at 05:10am

Opinion

Het moet godverdomme afgelopen zijn

Mijn excuus voor deze woorden maar na het zien van dit filmpje zit ik hier te janken van onmacht.

Dit allemaal onder het mom van een zogenaamde God, Boeddha, Jezus, Krishna of Allah of een of ander stom achterlijk geloof wat niet anders is dan domme en achterlijke beperkingen opgelegd door enkele machtige mensen.

Men kan al deze ellende en doden in naam van een of andere heilige goedkeuren maar het kan geen excuus zijn voor wat hier momenteel op deze planeet gaande is. Bewust is men het menselijk ras aan het afbreken. Wat doen wij als overtrokken, beschermde, hypocrieten op de rest van deze wereld? We gooien het onder een geloof, rechtvaardigheid, wraak, afrekening of erger nog om eigen ego en macht!

Hoe lang moorden we elkaar nog uit? Hoe lang accepteren we dat het Vatikaan en hun clubjes met daaronder ALLE geloven dit kunnen uitvoeren? Mensen er is geen God, Boeddha, Jezus, Krishna of Allah die dit zogenaamd bepaald heeft en gooit onder "karma" en het "lot"! Het is DE MENS ZELF die deze wreedheden uitvoert in naam van....

Ik ben het zat hier en ik zal tot mijn dood vechten tegen het onrecht wat er in deze vuile godsdienstige smerige oorlogen, door hun overigens neer gezet en bepaald, tegenwerken en desnoods de ware verantwoordelijke aanpakken. Nee, ik ben geen moordenaar maar ik ben een mens die op andere manieren dit soort zaken aan kan pakken. Wie doet mee aan deze revolutie?
De revolutie van het recht!

Leve de revolutie van het recht voor elk mens.

Filmpje AJ

AJ

 

October 12at 05:08am

Interview Fiesta "Vrijdagslijst"

Vanmiddag tussen half 6 en half 7 gaan we het hebben over de lijst met namen die ik gevonden heb in mijn brievenbus.

Stem af op Fiesta

http://tunein.com/radio/Fiesta-1063-s111528/


Lijst

October 12at 05:07am

Vreemde vrijheden

Persbericht1
..Dioro Enerprises zal ruimte gaan creëren in de haven
Mega jachten kunnen in de toekomst op curaçao aanmeren
Willemstad.- Directeur van Dioro Enterprises, sr. Rudy Pizziolo, denkt dat een associatie tussen zowel zijn bedrijf en Chapman Shipping van hr Dutch Schrier en de regering via CPA een goed voorbeeld is van samenwerken aan de ontwikkeling van Curaçao. Dat heeft hij aangehaald bij de intentieverklaring tussen de genoemde instanties. Op het moment dat deze overeenkomst concreet wordt, houdt dat in dat onder andere ruimte gemaakt zal worden in de haven bij Schottegat. Volgens hr Pizziolo, al voor vele jaren heeft zijn bedrijf een gedeelte van de haven in gebruik voor distributie van olie en margarine. Door zijn vriendschap en vennootschap met Dutch Schrier, is hij akkoord gegaan om ruimte te maken zodat het schip Chapman van Schrier kan aanmeren.

Chapman is het schip dat de mogelijkheid gaat bieden om onderzoeken te doen in de zee.
Chapman is uitgerust met de onderzeeër die tot nu toe opereert bij Seaquarium.

Dit wordt gedaan voor het belang van Curaçao. Het schip kan naar elk eiland varen in de Cariben voor onderzoek. Maar natuurlijk heeft het een geschikte plaats nodig om aan te meren. Daarom komt in de toekomst een stuk van de haven in Parera vrij en wordt aan Chapman Shipping overgedragen. Zo kunnen de wetenschappers aan boord en onderzoeken gaan doen.

Dit soort onderzoek is zeker al gaande en bij verschillende gelegenheden hebben we eilanden aangedaan zoals Bonaire, Sto Domingo en Dominica.
Volgens hr Pizziolo zal er ruimte gecreëerd worden naast de haven, voor de boot bestemd en dat al een tijd gebruikt wordt voor olie en margarine Dioro, voor grote jachten zodat die aan kunnen meren in de wateren bij Parera. In de buurt is er dan Curaçao Marine die reparatie doet aan schepen tot 30 meter lang. Maar belangrijk is dat de jachten kunnen aanmeren vooral in de orkaanperiode waar eigenaren van grote jachten veilige plaatsen zoeken om hun bezit te beschermen.

Persbericht2
Overeenkomst met heer Schrier
2016 tot nu toe het beste jaar voor Dolphin Academy
Willemstad- Gebruikmakend van de speciaal uitgeruste boot wat onder andere inhoudt de duikboot van Seaquarium, zou Curaçao en haar wateren een instrument kunnen zijn in het ontdekken van species die kunnen helpen in het ontwikkelen van medicijnen tegen kanker en andere ziektes.
Dat heeft EXTRA kunnen begrijpen uit een verklaring van de heer Schrier, directeur van Chapman Shipping. Hij heeft uitgelegd dat er natuurwetenschappers hier aan boord van het schip en de onderzeeër komen om zo onderzoeken te doen. En wat ze verzamelen aan species nemen ze mee naar hun onderzoekscentra met de hoop nieuwe componenten te ontdekken waarmee ze nieuwe medicijnen kunnen produceren.
Dus op een dag zal Curaçao haar naam heel duidelijk in die wereld naar buiten komen. Rekening houdend dat er onderzoekingen gedaan moeten worden, zullen we de eerste jaren geen resultaat zien want zoiets neemt veel tijd in beslag. Maar wat hij wel kan vertellen dat bv in Hawaï zijn er organismen ontdekt waarmee men 5 verschillende medicijnen tegen kanker heeft kunnen ontwikkelen.
Dus volgens hr Schriers, brengt hij dit project naar voren met de hoop de naam van Curaçao op de wereldmap te zetten.
Later legde hij uit dat Grupo Seaquarium samen met Dioro Enterprises (Rudy Pizziolo) de laatste 5 jaren al tussen 6 tot 7 miljoen dollar hebben geïnvesteerd. De groep gelooft in deze vereniging en dit project, en daarom is hij erg tevreden dat hij de regering van Curaçao kon overhalen om niet alleen bij te dragen financieel maar ook om bepaalde faciliteiten in de haven beschikbaar te stellen om het project compleet te kunnen afronden.

Maar volgens Schrier, voor degenen die hem al lang kennen, hij komt altijd met wat vreemde ideeën. Namelijk het project Dolfinarium wat ook doet aan therapie met dolfijnen (Dolphin Therapy).
Het is te begrijpen dat velen in het begin wat sceptisch waren maar nu is dat project een groot succes. Hij moet zelfs toegeven dat dit jaar tot nu toe het beste jaar is voor Dolphin Academy. Dit jaar zijn er al 352 gezinnen uit het buitenland naar Curaçao gekomen en elk gezin verbleef 14 dagen met hun kinderen in het kader van therapie.
Dit project in Dolphin Academy geeft werkgelegenheid voor 35-40 personen. Dus Curaçao is het land waar nieuwe ideeën ontwikkeld kunnen worden, maar velen realiseren zich dat niet. Het begrip Curaçao is een land van mogelijkheden. Dus met de ondertekening van deze intentieverklaring met de regering en CPA is hij erg blij dat hij zo een graantje mag meegeven aan de ontwikkeling van Curaçao en met al deze potentie de naam Curaçao op de wereldmap te krijgen.

Persbericht3
Curaçao op de wereldmap voor maritiem onderzoek
Regering en Dutch Schrier hebben een intentieverklaring ondertekend
Willemstad. – Recent heeft een groep van bedrijven samen met de regering en CPA een intentieverklaring ondertekend wat belangrijk is voor het land. Deze intentieverklaring houdt in grote lijnen in dat de regering bepaalde terreinen in de haven overdraagt zodat er maritieme activiteiten kunnen plaatsvinden en onderzoeken die heel belangrijk zijn.
Spoedig zou er een andere overeenkomst kunnen komen als gevolg van deze intentieverklaring. In die verklaring zal Carmabi ook meedoen en het houdt dan ook in activiteiten waar men faciliteiten van Curaçao gaat gebruiken om zo onderzoeken te doen van de organismen onder de zee. Deze overeenkomst is getekend tussen de regering (Minister Suzy Camelia- Römer) en de bedrijven Chapman Shipping, Dioro Enterprises en CPA.

Op deze gelegenheid heeft hr Dutch Schrier, directeur en zaakvoerder van Chapman
Shipping, uitgelegd dat zo’n project zeker belangrijk zal zijn daar er dan een wetenschappelijk onderzoekscentrum hier op Curaçao zal komen. En dit op een internationaal niveau zal Curaçao zeer bekend maken. Curaçao zal op een hogere vlak komen te staan daar onderzoeken zoals deze alleen gedaan worden op maar enkele plaatsen in de wereld. Chapmam Shipping heeft een speciaal uitgerust boot om de wijde zee op te gaan om onderzoeken te doen samen met internationale wetenschappers.

Zoals bekend heeft Seaquarium al lang een onderzeeër die naar een diepte van 300 meter kan gaan. Ze werken al samen met enkele wereldbekende wetenschapcentra.

Volgens hr Schrier zou men zich kunnen afvragen waarom ze naar Curaçao komen. Hij legde uit dat waarschijnlijk velen niet weten dat we hier de mogelijkheid hebben om daar te gaan waar anderen niet kunnen komen en dat dankzij zijn onderzeeër. Curaçao werkt al samen met verschillende instituties zoals Smithsonian, Amerikaanse Kankerinstituut, Universiteit van Wageningen in Nederland, universiteiten in Australië. De wetenschappers en professoren van de hierboven genoemde universiteiten komen hier naar Curaçao en maken gebruik van de onderzeeër en nemen monsters van de species uit de 300 meter diepte. Curaçao is een van de weinige op de wereld waar men dit soort onderzoeken doet.

Officiele berichten klik hier pdf1 - pdf2 - pdf3 met dank aan Extra Curacao

Opinion

De waarheid misschien?

Naar verluidt is er veel meer gaande met deze overeenkomsten. Er wordt gesproken dat het over veel drugs gaat op deze eilanden die via onder andere de duikboten maar ook de diverse jachten naar binnengehaald worden.

Deze acties worden allemaal onder het mom "wetenschappelijk onderzoek" naar buiten gebracht. Maar in werkelijkheid gaat het naar horen zeggen om gigantische drugstransporten vanuit Zuid-Amerika naar Curaçao die dan vervolgens naar de Rotterdamse en Antwerpse haven Europa binnengehaald worden.

Verder wordt er ook alsmaar gesproken en geschreven over één persoon die alsmaar zorgt dat de vergunningen gegeven worden voor dit soort praktijken en dat is zoals we ook weer hier zien, mevr. Suzy Camelia- Römer. Deze mevr. Römer is de ene keer adviseur, dan weer ondertekenaar als zijnde een minister! Maar naar wel ingelichte bronnen heeft ze ook aandelen in het "Seaquarium project" en zo ook hier weer in deze "projecten". Er is volgens de volksmond zeker grote belangen tussen haar en de heren Schrier en Pizziolo.

Naar horen zeggen is heer Pizziolo de grote man achter niet alleen het gokimperium in casino's en op internet maar ook achter de invoer en uitvoer van cocaïne. Mogelijk staat deze man als de grote man geboekt in deze twee werelden. Volgens een ingewijde blijkt dat dit allemaal beschermd en gesteund wordt door het Nederlandse koninklijk huis die als we ook nog eens de pers moeten geloven, goede vrienden zijn met heer Schrier.

Wat er allemaal van waar is kunnen we niet zeggen. Het is wel opvallend dat meer en meer van deze geluiden naar buiten komen maar ook dat de "vrienden" blijkbaar elkaar steeds meer openlijk weten te vinden zoals we kunnen lezen in diverse persberichten.

John H Baselmans-Oracle

Kartel

 

October 12at 05:03am

Klassefoto

Altijd leuk een klassefoto, kun je later laten zien wie er bij je in de klas heeft gezeten!

Foto

 

October 12at 05:00am

NASA Openly Admits Alien Life Exists: Get Ready For Disclosure

Most people ‘in the know’ realize that NASA is just part of the military industrial complex, but a recent open admission on mainstream news that “there are indications of alien life” is likely the beginning of a bid to get your undivided attention before full-forced disclosure ensues.
Most people already believe what NASA Chief Scientist
“I think we’re going to have strong indications of life beyond Earth within a decade . . .I think we’re going to have definitive evidence within 20-30 years.”

It isn’t going to take that long if we open our eyes.
Stofan goes on to say:
“We’re on the verge of things that people have wondered about for millennia. Within all of our lifetimes we’re going to understand that there is life on other bodies in the solar system. We’re going to understand the implications of that for life here on Earth.”

What we’re going to understand is that our ‘secret’ government has been hiding this fact for ages. In an effort to transition the US and other countries through its reach to a cabal-run oligarchy, our shadow government has been lying about off-planet corporate slavery rings, alien abductions, benevolent beings who can only do so much until our collective consciousness elevates, and much, much more.
William Cooper, among others, tried to disclose the true purpose of NASA, but he was exterminated. His death, among thousands of others, will not be in vain.
We will learn that aside from extraterrestrial beings visiting our planet and many different ET races tinkering with our DNA over millenia, there are ancient humanoid races that are more than 10 million years old.

We will learn that a recent computer hacking retrieved millions of government and corporate personnel records, some say as part of documentation for Nuremburg-like trials, will begin soon against those who have mind-controlled, enslaved and tortured us. Undeniable photos of UFOs were also unearthed.
We will also learn that chemtrails and GMOs were the LEAST of plans made for us ‘sheeple’ and ‘useless eaters’ by a Luciferian cabal, and that President Harry Truman signed a document with certain ETs that allowed the ‘elite’ to conduct highly technological experiments with intelligence gained from these ETs in exchange for looking the other way when certain humans were abducted for ET experiments.

We will learn that we are not helpless, as we have been programmed to believe. We are, in fact, a rare humanoid race that has an incredible range of emotion and creative power. We will learn that our minds and emotions can either fuel chaos on this planet, or restore it to its rightful place of peace and cooperation, of care for others at least as much as ourselves.
We will learn that our ascension into infinitely peaceful beings is indeed possible, and it has been described in countless books, many of which have been suppressed along with UFO information.
NASA is telling us now that the likelihood of alien life is a ruse. Be sure to remember those who have been executed to try to prove this information to us decades ago, and to use discernment when the truth is finally revealed.

NASA

 

October 11at 05:09am

Opinion

Het grote plaatje

In diverse gesprekken met mensen om me heen blijkt steeds meer dat men niet ziet wat het grote plaatje is laat staan waarom zaken gebeuren of op die manier lopen. Men denkt in boxen en in details. Men vergeet de oorsprong te zien en de algehele toedracht van elk geval elke situatie.

Jaren schrijf ik al boeken en bracht ik vele kritische boeken uit waar veelal alle bewijzen staan wat er om ons gebeurt en wie er achter zitten. Buiten dat heb ik ook de 6 boeken die zeggen wat er achter al deze manier van leven zit. De wereld van vandaag.
Hoe klein ons eilandje Curaçao ook is, men ziet duidelijk dat het een verkleinde blauwdruk is van wat er rond de wereld en in andere landen gebeurt.

Momenteel ben ik bezig aan een boek wat gaat over meerdere dimensies maar ook ben ik bezig met een boek waar ik binnenkort alle namen vrij ga geven die ooit vernoemd zijn in mijn boeken inclusief alle initialen! Dit gaat in de duizenden namen worden die volgens het alfabet vernoemd gaan worden.

Nu zul je misschien gaan denken van wat hebben dimensies te maken met namen? Maar dan wijst het er al op dat men het grote plaatje niet ziet. Men denkt en handelt in zwart en wit, hoog of laag, goed en slecht en zo kunnen we doorgaan. Doch alles is aan elkaar verbonden. Daar ben ik geruime tijd al achter gekomen en werk ik ermee. Sindsdien weet ik de achterdeuren van het handelen van de politici, zakenlui maar ook justitie en de jet set. Het is niet moeilijk te doorzien waar men mee bezig is of waar het naar toe zal gaan. De een noemt het waarzeggen de andere noemt het geestesziek. Doch het grote plaatje is een perfect blauwdruk van het leven en dat kan een oplossing zijn voor vele zaken. Ik ben blij het grote plaatje te zien, niet gekoppeld aan hokjes, wetten en regels maar simpel als een geheel.

We gaan door en de tijd gaat komen dat er zeer grote veranderingen gaan komen en dan is het wel door mensen die het grote plaatje zien en af stappen te leven, denken en werken via details. De nieuwe jeugd begint het door te krijgen. Het onderwijs is een falende instantie doch de jeugd vindt hun weg en daar starten de veranderingen.

John H Baselmans-Oracle

 

October 11at 05:07am

Interview woensdag 12 Oktober

Woensdag 12 Oktober praten we bij radio Fiesta over het schema met de vele namen enkele weken geleden gevonden in mijn brievenbus.
Luistert u ook woensdag 12 oktober van half 6 tot half 7.

Fiesta

 

October 11at 05:05am

If I told you...

told you

 

October 11at 05:02am

Goed gevoel

Frank Hoenkamp coördineert vanuit Kooyman de levering van bouwmaterialen aan de Marine. "Iedereen heeft de beelden gezien, iedereen leest de krant. Als je ziet wat mensen daar is overkomen, dan is het even letterlijk en figuurlijk grenzeloos waartoe je besluit. We hebben Haïtianen in dienst, deze actie geeft daarom een heel goed gevoel."

View

DUS het gaat om een goed gevoel. Met ander woorden: Je ego heren Kooyman

Kooyman

 

October 11at 05:00am

ConocoPhillips sues Venezuela's PDVSA, calls bond swap 'fraudulent'

Oct 7 Subsidiaries of U.S. oil company ConocoPhillips has sued Venezuelan state oil company PDVSA in a Delaware court, according to a court filing, accusing it of fraudulent operations involving its U.S. subsidiary Citgo.

ConocoPhillips said PDVSA operations, including an ongoing bond swap that uses shares in Citgo Holding Inc as collateral, are part of an effort to prevent Conoco from collecting compensation in a dispute over a 2007 nationalization of its Venezuela holdings.

Neither PDVSA nor a U.S.-based lawyer that represents it immediately responded to request for comment.

Conoco


October 10at 05:12am

Belastingdienst

Belastingen

 

October 10at 05:08am

Opmerkelijke uitspraken

Maurice de Hond deed gisteren in De Wereld Draait Door een aantal opmerkelijke uitspraken over ons huidige politieke systeem dat volgens hem failliet is. Hij gaf toe zelf niet meer naar de stembus te willen gaan en geen toestemming meer te willen geven zodat politici zogenaamd met het mandaat van de kiezer lekker hun eigen agenda doordrukken. Hij nam zelfs het woord 'revolutie' in de mond.

En dat is de reden waarom MKK blijft vechten voor hervorming van de lokale politiek!

Luister en zie dit interview
http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/365158

de Hond

 

October 10at 05:05am

Moordenaar opdrachtgever moord heer Helmin Wiels

De ware opdrachtgever en betaler van de moord op Helmin Wiels staat op dit schema.
Waarom doet OM niets tegen deze man? Is hij misschien onschendbaar?

Document

Klik hier voor gehele document

 

October 10at 05:03am

Weermanipulatie?

.. washington missed the storm, huh.. weather manipulation is obvious, as well as the perpetrators..
En zo wordt de top beschermd en de armen worden vernietigd!

Weather

 

October 09at 05:15am

Opinion

Het grote plaatje

In diverse gesprekken met mensen om me heen blijkt steeds meer dat men niet ziet wat het grote plaatje is laat staan waarom zaken gebeuren of op die manier lopen. Men denkt in boxen en in details. Men vergeet de oorsprong te zien en de algehele toedracht van elk geval elke situatie.

Jaren schrijf ik al boeken en bracht ik vele kritische boeken uit waar veelal alle bewijzen staan wat er om ons gebeurt en wie er achter zitten. Buiten dat heb ik ook de 6 boeken die zeggen wat er achter al deze manier van leven zit. De wereld van vandaag.
Hoe klein ons eilandje Curaçao ook is, men ziet duidelijk dat het een verkleinde blauwdruk is van wat er rond de wereld en in andere landen gebeurt.

Momenteel ben ik bezig aan een boek wat gaat over meerdere dimensies maar ook ben ik bezig met een boek waar ik binnenkort alle namen vrij ga geven die ooit vernoemd zijn in mijn boeken inclusief alle initialen! Dit gaat in de duizenden namen worden die volgens het alfabet vernoemd gaan worden.

Nu zul je misschien gaan denken van wat hebben dimensies te maken met namen? Maar dan wijst het er al op dat men het grote plaatje niet ziet. Men denkt en handelt in zwart en wit, hoog of laag, goed en slecht en zo kunnen we doorgaan. Doch alles is aan elkaar verbonden. Daar ben ik geruime tijd al achter gekomen en werk ik ermee. Sindsdien weet ik de achterdeuren van het handelen van de politici, zakenlui maar ook justitie en de jet set. Het is niet moeilijk te doorzien waar men mee bezig is of waar het naar toe zal gaan. De een noemt het waarzeggen de andere noemt het geestesziek. Doch het grote plaatje is een perfect blauwdruk van het leven en dat kan een oplossing zijn voor vele zaken. Ik ben blij het grote plaatje te zien, niet gekoppeld aan hokjes, wetten en regels maar simpel als een geheel.

We gaan door en de tijd gaat komen dat er zeer grote veranderingen gaan komen en dan is het wel door mensen die het grote plaatje zien en af stappen te leven, denken en werken via details. De nieuwe jeugd begint het door te krijgen. Het onderwijs is een falende instantie doch de jeugd vindt hun weg en daar starten de veranderingen.

John H Baselmans-Oracle

 

October 09at 05:09am

Wikileaks Confirms Hillary Sold Weapons To ISIS

October 5, 2016/ Video

BOOM! Wikileaks Confirms Hillary Sold Weapons To ISIS

Julian Assange, the founder of WikiLeaks, is a controversial character. But there’s no denying the emails he has picked up from inside the Democrat Party are real, and he’s willing to expose Hillary Clinton.

Now, he’s announcing that Hillary Clinton and her State Department were actively arming Islamic jihadists, which includes the Islamic State (ISIS) in Syria.

Clinton has repeatedly denied these claims, including during multiple statements while under oath in front of the United States Senate.

WikiLeaks is about to prove Hillary Clinton deserves to be arrested:

The Reagan administration officials hoped to secure the release of several U.S. hostages, and then take proceeds from the arms sales to Iran, to fund the Contras in Nicaragua.

Sounds familiar?

In Obama’s second term, Secretary of State Hillary Clinton authorized the shipment of American-made arms to Qatar, a country beholden to the Muslim Brotherhood, and friendly to the Libyan rebels, in an effort to topple the Libyan/Gaddafi government, and then ship those arms to Syria in order to fund Al Qaeda, and topple Assad in Syria.

Clinton took the lead role in organizing the so-called “Friends of Syria” (aka Al Qaeda/ISIS) to back the CIA-led insurgency for regime change in Syria.

Under oath Hillary Clinton denied she knew about the weapons shipments during public testimony in early 2013 after the Benghazi terrorist attack.

In an interview with Democracy Now, Wikileaks’ Julian Assange is now stating that 1,700 emails contained in the Clinton cache directly connect Hillary to Libya to Syria, and directly to Al Qaeda and ISIS.

Via The Duran

BOOM! Wikileaks Confirms Hillary Sold Weapons To ISIS

Here is the incredible transcript:

JUAN GONZÁLEZ: Julian, I want to mention something else. In March, you launched a searchable archive for over 30,000 emails and email attachments sent to and from Hillary Clinton’s private email server while she was secretary of state. The 50,547 pages of documents span the time from June 2010 to August 2014; 7,500 of the documents were sent by Hillary Clinton herself. The emails were made available in the form of thousands of PDFs by the U.S. State Department as the result of a Freedom of Information Act request. Why did you do this, and what’s the importance, from your perspective, of being able to create a searchable base?

JULIAN ASSANGE: Well, WikiLeaks has become the rebel library of Alexandria. It is the single most significant collection of information that doesn’t exist elsewhere, in a searchable, accessible, citable form, about how modern institutions actually behave. And it’s gone on to set people free from prison, where documents have been used in their court cases; hold the CIA accountable for renditions programs; feed into election cycles, which have resulted in the termination of, in some case—or contributed to the termination of governments, in some cases, taken the heads of intelligence agencies, ministers of defense and so on. So, you know, our civilizations can only be as good as our knowledge of what our civilisation is. We can’t possibly hope to reform that which we do not understand.

So, those Hillary Clinton emails, they connect together with the cables that we have published of Hillary Clinton, creating a rich picture of how Hillary Clinton performs in office, but, more broadly, how the U.S. Department of State operates. So, for example, the disastrous, absolutely disastrous intervention in Libya, the destruction of the Gaddafi government, which led to the occupation of ISIS of large segments of that country, weapons flows going over to Syria, being pushed by Hillary Clinton, into jihadists within Syria, including ISIS, that’s there in those emails. There’s more than 1,700 emails in Hillary Clinton’s collection, that we have released, just about Libya alone.

It appears that Hillary Clinton committed perjury, just like her husband was caught doing as President.

Assange

 

October 09at 05:06am

Julian Assange Finally Releases October Surprise, U.S. Rights Sold On International Market

Assange Finally Released The Much Anticipated “October Surprise”

Today Julian Assange and his team have begun to release a new series of leaks that prove, unequivocally, the connection between the State Department’s actions and the nuclear arming of Soviet military powers.

To do this, hackers at WikiLeaks have focused in on Hillary Clinton campaign Chairman John Podesta. Mr. Podesta is a longtime friend of Bill and even served as his Chief of Staff from 1998 to 2001.

Mr. Podesta is also conveniently the founder of Podesta Group, an enormously powerful DC think tank responsible for affecting policy decisions on the senate and house floor.

Part 1 of this release includes over 2,000 emails and 170 attachments. Even worse, over 1,200 of the emails center around nuclear interests. In April of 2015 the New York Times published a story that outted the Uranium One deal where Hillary’s State Department sold U.S. nuclear rights to Russia. Now, 20% of all US nuclear production belongs to Russia.

The deal had to be approved by a special committee of appointed representatives from insider US government agencies. The State Department, the U.S. Treasury, the Department of Homeland Security, and the Committee on Foreign Investment In the United States (CFIUS) all signed off on the deal.

And, just like clockwork, as Russian interests began to assume control of the newly gifted nuclear rights, Millions of dollars were funneled into the Clinton Foundation between 2009 and 2013 from people with direct ties to the deal, including the Chairman of Uranium One himself, Mr. Ian Telfer. Obama’s White House put a “restriction” on the Clinton Foundation that required Bill and Hillary to report all contributions. Unsurprisingly, contributions from Mr. Telfer were not disclosed.

The story gets even dirtier; when the original article broke, the New York Times completely rejected the possibility of foul play and dismissed any questions regarding the crooked deal as “baseless.”

Clinton campaign Spokesman Brian Fallon rejected any assertions that Hillary Clinton exerted any form of influence on the nuclear deal. In a memo released shortly after New York Times pushed the story, Mr. Fallon put it in writing:

“Apart from the fact that the State Department was one of just nine agencies involved in CFIUS, it is also true that within the State Department, the CFIUS approval process historically does not trigger the personal involvement of the Secretary of State. The State Department’s principal representative to CFIUS was the Assistant Secretary of State for Economic, Energy and Business Affairs. During the time period in question, that position was held by Jose Fernandez. As you are aware, Mr Fernandez has personally attested that “Secretary Clinton never intervened with me on any CFIUS matter.”

Mr. Fallon failed to include that just a few days before publishing this memo (on 17 April 2015), Mr. Jose Fernandez made a personal phone call to Mr. Podesta. Jose was the State Departments principal representative to the committees involved in passing the nuclear deal. Email ID 2053 of the Wiki Leak database shows exactly what was discussed behind closed doors:
"John, It was good to talk to you this afternoon, and I appreciate your taking the time to call. As I mentioned, I would like to do all I can to support Secretary Clinton, and would welcome your advice and help in steering me to the right persons in the campaign.”

“John, It was good to talk to you this afternoon, and I appreciate your taking the time to call. As I mentioned, I would like to do all I can to support Secretary Clinton, and would welcome your advice and help in steering me to the right persons in the campaign.”

Everyone got exactly what they wanted. In the end, Mr. Podesta went on to recommend Fernandez for a spot on the Center for American Progress board of trustees. Hillary Clinton would walk away unscathed, having profited millions by the deal. She didn’t forget Podesta’s hard work though; he’s currently a key figure in developing foreign, economic, and energy policies atop the throne of his illegally-funded think tank.

Mail


 

October 09at 05:04am

HONING MET KANEEL GENEEST DE MEESTE ZIEKTEN

Waarschijnlijk is de farmaceutische industrie niet blij dat dit gegeven de ronde doet. Er is ontdekt dat een mengsel van honing en kaneel de meeste ziekten kan genezen. Honing wordt in de meeste landen van de wereld geproduceerd. Wetenschappers accepteren honing als een effectief medicijn voor allerlei ziekten. Honing kan worden gebruikt zonder enige bijwerkingen voor diabeet patiënten. Weekly World News heeft de volgende lijst van aandoeningen gegeven die door honing en kaneel genezen kunnen worden en die zijn onderzocht door westerse wetenschappers.

IMMUUNSYSTEEM:
Het dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuunstelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële en virale aanvallen. Wetenschappers hebben ontdekt dat honing diverse vitamines en ijzer in grote hoeveelheden bevat.
Een constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes waardoor ze beter in staat zijn om tegen bacteriële en virale ziekten te vechten.

HARTKWALEN:
Maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de slagaders en redt de patiënt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval hebben gehad, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze mijlen ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik van dit proces bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag. In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de slagaders en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstopt raken; maar honing en kaneel revitaliseren de slagaders en aderen.

KANKER:
Recent onderzoek in Japan en Australië heeft ontdekt dat kanker aan de maag en botten met succes is genezen door een mengsel van honing en kaneelpoeder. Patiënten die aan deze vorm van kanker lijden moeten dagelijks een eetlepel honing met een theelepel kaneelpoeder innemen, drie keer per dag, gedurende een maand.

ARTRITIS:
Artritis patiënten kunnen dagelijks, ’s morgens en ’s avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepel kaneelpoeder innemen. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritis[gewrichtsontsteking] worden genezen. In een recent onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een eetlepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, dat van de 200 mensen die zo behandeld waren, praktisch 73 mensen binnen een week totaal verlost waren van hun pijn en binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis[gewrichtsontsteking] niet konden lopen of zich voortbewegen, weer zonder pijn lopen.

BLAASINFECTIES:
Neem twee eetlepels honing en een theelepel kaneelpoeder in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas.

CHOLESTEROL:
Twee eetlepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in theewater, werden aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterol niveau in het bloed, binnen de twee uur tien procent minder was. Als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen. Volgens informatie kan zuivere honing, dagelijks bij het voedsel ingenomen, de klachten van cholesterol wegnemen.

VERKOUDHEID:
Degenen die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kunnen dagelijks, gedurende drie dagen, een lepel lauwwarme honing innemen met kwart lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest en verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken.

MAAG DIE VAN STREEK IS:
Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en verwijdert maagzweren vanaf de wortel.

INDIGESTIE: (gestoorde spijsvertering door overlading v. d. maag)
Kaneelpoeder gestrooid op twee theelepels honing en ingenomen voor het eten, verlicht zuurbranden en verteert de zwaarste maaltijden.

GRIEP:
Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingrediënt bevat dat de influenza bacillen doodt en de patiënt geneest van de griep.

LANG LEVEN:
Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, gaat de aftakeling van het ouder worden tegen.
Neem vier eetlepels honing, een eetlepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink drie of vier maal per dag een kwart kop. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe.

HUIDINFECTIES:
Breng honing en kaneelpoeder in gelijke delen aan op de aangetaste plekken, het geneest eczeem, ringworm en alle andere soorten huid-infecties.

GEWICHTSVERLIES:
Drink dagelijks ’s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag en ’s nachts voor het slapen gaan, honing en kaneel in een kop kokend water. Bij regelmatig gebruik, reduceert het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Het regelmatig drinken van dit mengsel houdt het vet tegen zich op te bouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorie ën tot zich neemt.

VERMOEIDHEID:
Recente studies laten zien dat de suiker in honing eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam. Oudere mensen die honing en kaneel in gelijke delen innemen, zijn alerter en flexibeler. Dr. Milton die hiernaar onderzoek heeft gedaan, zegt dat een halve eetlepel honing, besprenkeld met kaneelpoeder in een glas water, dagelijks ingenomen ’s middag om ongeveer 3:00 uur, als de vitaliteit van het lichaam begint te verminderen, de vitaliteit van het lichaam binnen een week doet toenemen.

PUISTJES:
Maak een pasta van drie eetlepels honing en een theelepel kaneelpoeder. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Doe dit twee weken dagelijks, het verwijdert de puistjes vanaf de wortel.

GAS:
Volgens onderzoeken in India en Japan, is gebleken dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

SLECHTE ADEM:
Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water opgelost zijn, waardoor hun adem de hele dag door fris blijft.

GEHOORVERLIES:
Neem dagelijks ’s morgens en ’s avonds honing en kaneelpoeder, in gelijke delen, het herstelt het gehoor.

Honing is het enige voedsel op de planeet wat niet zal bederven, of die de wetenschap niet kan namaken. Hij zal soms tot suiker kristalliseren.In werkelijkheid is honing altijd honing. Als het op een koele donkere plaats gedurende een lange tijd wordt bewaard, zal het kristalliseren. Wanneer dit gebeurt, draai het deksel eraf, kook water en zet de pot met honing in het warme water, zet het vuur uit en laat het vloeibaar worden. Het is dan net zo goed als het ooit was. Kook honing nooit en plaats het nooit in een magnetron. Als je dit doet vernietig je de enzymen in de honing.

Honing

 

October 09at 05:02am

Vertrouwen

Alone

 

October 08at 05:11am

EEN ZEGE VOOR MKK

Steeds meer mensen beseffen dat het niet langer kan in deze corrupte politiek. Waren er in 2012 nog 76.1 % mensen die gingen stemmen nu waren er nog maar 66.5% stemmers Dat wil zeggen dat we 11.513 meer mensen hebben bereikt ondanks alle tegenwerking van de pers.

De volgende verkiezingen gaan we de gehele politieke maffia verrassen want na deze politieke blunder gaat iedereen genoeg krijgen van deze show.
Of het nog op tijd is is de vraag want onze kinderen worden dommer en dommer gemaakt en we worden vergiftigd dag in dag uit via diverse kanalen. Maar de kiezer heeft hier (nog) voor gekozen dat is duidelijk.

 

October 09at 05:09am

Stelende burgemeester krijgt nog twee jaar wachtgeld

Marc-Jan Ahne, de oud-burgemeester van het Overijsselse Ommen, die vorig jaar ontslag nam nadat hij was betrapt op diefstal van geld, kan de komende twee jaar gewoon zijn wachtgeld van 83.000 euro per jaar tegemoet zien.

Dit blijkt uit de begroting van de gemeente Ommen voor 2017, daarin is voor 2017 en 2018 een bedrag van 83.000 euro per jaar gereserveerd voor het wachtgeld van de voormalig burgemeester. In 2016 had Ommen 116.000 euro gereserveerd voor zijn wachtgeld.
Heterdaad

Ahne werd vorig jaar mei op heterdaad betrapt bij de diefstal van contant geld van een groothandel in kleding in Ommen. Ahne sprak destijds van een 'pijnlijke misstap in de privésfeer'. Volgens de advocaat van Ahne ging het om een bedrag van 500 euro. Ahne vermeed een gang naar de rechter door akkoord te gaan met een boete. De hoogte daarvan is niet bekend.

Als wethouder van Deventer namens D66 raakte Ahne ook al eens in opspraak vanwege een vermeende diefstal. Hij werd in een bouwmarkt gesnapt met niet betaalde verfkwasten in z'n tas. Justitie ging toen niet tot vervolging over. Ahne beweerde destijds dat hij was vergeten de kwasten te betalen.
Scheve schaats

Burgemeesters hebben wettelijk recht op wachtgeld na ontslag. De reden van ontslag doet er niet toe, zelfs niet wanneer de burgemeester een scheve schaats heeft gereden. Ommen moet het wachtgeld betalen zolang Ahne geen andere inkomsten heeft, met een maximum van vier jaar.

SP Kamerlid Ronald van Raak vindt het feit dat de ex-burgemeester van Ommen wachtgeld krijgt een uitwas: ''Het laat zien dat de regeling niet goed is. Daar is ie nooit voor bedoeld geweest. Ik ga landelijk het initiatief nemen om de wachtgeldregeling afgeschaft te krijgen. Voor politici die werkloos worden gaat dan, net als gewone werknemers de WW gelden,'' zegt Van Raak tegen RTL Nieuws.

PvdA en VVD willen niet op elk individueel wachtgeldgeval reageren. Zij zijn in elk geval niet voor aanpassing van de wachtgeldregeling omdat ze bang zijn dat dan de goeden onder de kwaden moeten lijden.
Adviesbureau

Ahne bestiert sinds januari van dit jaar zijn eigen adviesbureau. Eventuele inkomsten daaruit zullen worden verrekend met zijn wachtgeld. Of Ahne tot nu toe iets heeft verdiend met zijn bedrijf is niet bekend. Na zijn burgemeesterschap werd Ahne door D66 uitgeschreven als lid wegens een contributieachterstand.

View

Kijk dat is nu eens handel.
Je steelt en dan nog 2 jaar een bonus erbij

Marc

 

October 08at 05:04am

Doden door diclofenac

Diclofenac, een pijnstiller die veel gebruikt wordt, verhoogt de kans op hart- en herseninfarcten. Het spul is net zo schadelijk als Vioxx, de pijnstiller die om diezelfde reden in 2004 van de markt werd gehaald.
Elmar Veerman, 17 maart 2013

Er wordt geschat dat het gebruik van diclofenac in Nederland vier doden per week veroorzaakt. Deze sterfgevallen zijn te vermijden, waarom gebeurt dat niet? In Labyrint radio een gesprek met Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik, en Ivan Wolffers, hoogleraar gezondheidszorg en cultuur, arts en schrijver.

De aanleiding voor dit gesprek was onderstaand artikel, dat verscheen op wetenschap24.nl, later NPOwetenschap genoemd en inmiddels De Kennis van Nu geheten (wie zei dat de publieke omroep niet dynamisch was?)
Gevaarlijke pijnstiller

12 maart 2013 - Diclofenac, een veelgebruikte pijnstiller en ontstekingsremmer, verhoogt de kans op hart- en herseninfarcten. Dat is al jaren bekend, maar met die kennis gebeurt verrassend weinig, zeker in Nederland. Honderden vermijdbare sterfgevallen zijn blijkbaar geen reden voor urgentie.

Er is een pil die elke dag mensen doodt, terwijl er een goed alternatief is dat ze in leven zou laten. Toch wordt er weinig gedaan om te zorgen dat hier een einde aan komt. Klinisch farmacologe Patricia McGettigan: ‘De regelgevende instanties reageren extreem langzaam. Leiderschap ontbreekt. Ze lijken niet te beseffen dat hun traagheid dagelijks mensen het leven kost.’

McGettigan, onderzoeker aan het Londense William Harvey Research Institute, vertelt dat het balletje is gaan rollen na de introductie van Vioxx (stofnaam: rofecoxib), een nieuw ontwikkelde ontstekingsremmende pijnstiller oftewel NSAID. In 1999 bracht fabrikant Merck dit middel op de markt, in 2004 werd de verkoop wereldwijd gestaakt. De reden was dat gebruikers een verhoogd risico liepen op hart- en herseninfarcten. Het schandaal werd erger doordat de fabrikant op de hoogte was geweest van de risico’s, maar had geprobeerd die informatie geheim te houden. De Vioxx-affaire heeft Merck miljarden euro’s aan schadevergoedingen voor slachtoffers gekost. Zo veel, dat de farmagigant er bijna aan onderdoor is gegaan.

Nadat gebleken was dat Vioxx gevaarlijk was, ‘kwam er een golf van onderzoek naar de risico’s van andere NSAID’s op gang,’ aldus McGettigan. Al snel bleek dat er meer problematische pillen waren. Nieuwe, maar ook oude. Waaronder de meest voorgeschreven pijnstiller ter wereld, ook in Nederland nummer 1: diclofenac. Hier werd het in 2011 2,8 miljoen keer voorgeschreven en is het ook zonder recept te koop.
verdubbelde kans

Patricia McGettigan is samen met collega David Henry al jaren bezig met NSAID’s en hun risico’s. In 2006 schreven de twee een overzichtsartikel op basis van al het relevante onderzoek. Diclofenac bleek net als Vioxx de kans op hartaanvallen en beroertes met ruim 40 procent te verhogen en in hoge doses zelfs te verdubbelen. Naproxen, een middel dat even goed werkt, geeft niet zo’n verhoogde kans. Het logische advies was om het gebruik van diclofenac zo snel mogelijk af te bouwen en te vervangen door naproxen.

Natuurlijk was niet iedereen het daarmee eens. Een woordvoerder van Novartis, dat diclofenac verkoopt onder de merknaam Voltaren, zei in 2006 dat er ook veel gegevens waren die geen verhoogd risico lieten zien. Dus het zou volgens hem voorbarig zijn om in actie te komen.

De kennis over die risico’s is sindsdien groter geworden, en geruststellender werd het allemaal niet. In 2011 kwamen MdGettigan en Henry opnieuw met een overzicht. Weer kwam diclofenac even slecht uit de bus als Vioxx. Maar nu was het bewijs dus nog sterker. McGettigan: ‘Naast observationele studies, waarbij is gekeken hoe veel hart- en herseninfarcten er onder gebruikers optreden, zijn er ook directe vergelijkende onderzoeken gedaan met verschillende NSAID’s. De uitkomsten stemmen goed overeen: diclofenac is net zo gevaarlijk als rofecoxib [Vioxx – EV] terwijl naproxen geen verhoogd risico geeft.’

Wat is er inmiddels met die kennis gedaan? Dat hebben McGettigan en Henry voor vijftien landen onderzocht - Nederland was daar niet bij. De uitkomst staat in dit artikel in PLoS Medicine. En die is teleurstellend: diclofenac blijft veruit de meest gebruikte NSAID. In 2011 werd dit middel in de onderzochte landen drie keer zo veel verkocht als naproxen, de nummer drie. Diclofenac staat in 73 landen op de lijst van essentiële medicijnen die de overheid hanteert, naproxen in slechts 27 landen. McGettigan: ‘Daar zou diclofenac zo snel mogelijk af moeten worden gehaald. Landen kijken voor die lijst vaak naar de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, en die raadt het weliswaar niet aan, maar heeft ook nog geen waarschuwing laten horen. We proberen ze nu zo ver te krijgen dat ze in actie komen; daarover spreek ik ze volgende maand.’

Voltaren is een van de namen waaronder diclofenac te koop is. Van smeersels zoals Voltaren emulgel wordt overigens gedacht dat ze geen verhoogd risico opleveren, omdat ze lokaal werken.

Zo lang je over procenten verhoogd risico spreekt, lijkt het allemaal niet zo urgent. Laten we even naar Engeland kijken om het wat concreter te maken, zegt McGettigan. ‘De zorgautoriteit MHRA zegt dat er per 1000 diclofenac-gebruikers 3 extra hart- en herseninfarcten optreden. Dat klinkt redelijk onschuldig, tot je gaat kijken naar het aantal gebruikers. In Engeland werd diclofenac 4,8 miljoen keer voorgeschreven in 2011.’ Overigens is dat wel gedaald, want in 2005 waren het er nog 8 miljoen. In Nederland steeg het diclofenacgebruik in dezelfde periode juist enorm. Het staat niet in de top-10 van 2005, dus werd toen minder dan 700 duizend keer voorgeschreven. In 2011 was het gestegen naar 2,8 miljoen keer, minimaal het viervoudige dus.

Die 4,8 miljoen Engelse recepten, hoe veel gebruikers zijn dat? Dat is niet duidelijk, want veel mensen krijgen meerdere recepten. McGettigan schat na een berekening dat “3 op de duizend “ bij dit aantal neerkomt op zo’n 1800 extra cardiovasculaire incidenten, waarvan 600 dodelijk. ‘En Deense gegevens suggereren dat mijn berekening veel te conservatief is. Bij hoge doses verdubbelt diclofenac namelijk het toegevoegde risico, dus dan heb je 6 extra incidenten per 1000 gebruikers. Als je aanneemt dat 250 duizend Engelse patiënten zo’n hoge dosis gebruiken, dan vallen in die groep alleen al 500 vermijdbare doden.’

Wie is daarvoor eigenlijk verantwoordelijk? ‘Formeel is het altijd de voorschrijvende arts. Maar ik vind dat regulerende instanties als de MHRA en de WHO ook verantwoordelijkheid dragen. Zij laten dit op z’n beloop en geven daardoor impliciet de indruk dat het een veilig middel is.’
Vier doden per week

Hoe is de situatie in Nederland? De richtlijn voor gebruik van NSAID’s die nog steeds geldt, is opgesteld in 2003. Toen was er nog weinig bekend over de hart- en vaatrisico’s van de verschillende middelen. Sterker nog: ‘Tot de veronderstelde voordelen behoren: verlaging van het risico op hart- en vaatziekten’ is in de inleiding te lezen. Achterhaalde informatie dus.

Met 2,8 miljoen voorschrijvingen plus een onbekend aantal gebruikers zonder recept, was diclofenac in 2011 in ieder geval de meest gebruikte NSAID. Passen we de berekeningen van McGettigan daarop toe, dan is het aannemelijk dat diclofenacgebruik in Nederland dat jaar minimaal 200 vermijdbare sterfgevallen heeft veroorzaakt, zo’n vier per week dus.

De cijfers zullen dit jaar niet veel anders worden, want de behandelrichtlijn is nog hetzelfde en van extra waarschuwingen is geen sprake. Het risico wordt dus nog steeds onderschat. Als ik ernaar vraag bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik krijg ik de volgende reactie van directeur Ruud Coolen van Brakel: ‘Feitelijk kennen alle NSAID's een vergroot risico op hartproblemen, dus ook ibuprofen, naproxen en dergelijke. In Groot-Brittannië is de thematiek heel pregnant en wordt breed opgeroepen geen diclofenac maar in plaats daarvan naproxen voor te schrijven. Wij hebben al eerder in Nederland gevraagd of er aanleiding is een dergelijke prescriptiewijziging ook hier te agenderen, maar bij zowel de registratie-instanties als bij de beroepsgroepen was hiervoor geen gevoel van urgentie.’
Waarschuwingen

De urgentie spat er ook niet vanaf bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Persvoorlichter Jasper-Hugo Brouwer: ‘Het klopt dat diclofenac bij hoge doseringen een overeenkomstig risicoprofiel heeft met Vioxx (rofecoxib). Alle NSAID's zijn naar aanleiding van de discussie rond Vioxx opnieuw in Europees verband bekeken en naar aanleiding daarvan zijn in de productinformatie contra-indicaties en waarschuwingen opgenomen die het veilig gebruik van deze middelen moeten verbeteren. Dit soort evaluaties van geneesmiddelen is een continue proces. De meest recente evaluatie vond vorig jaar oktober plaats. De CHMP, het wetenschappelijke comité van het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA), waarin het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) vertegenwoordigd is, concludeerde dat de laatste wetenschappelijke onderzoeksresultaten over de cardiovasculaire risico's bij het gebruik van NSAID's in lijn zijn met eerdere conclusies. Diclofenac heeft in vergelijking tot andere veel gebruikte NSAID's (ibuprofen, naproxen) een licht ongunstiger cardiovasculair risicoprofiel. Momenteel bekijkt het Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC), waar ook het Nederlandse CBG in is vertegenwoordigd, of de productinformatie van diclofenac verder moet worden aangescherpt. Zie hiervoor ook het webbericht op onze website.’

Inderdaad mailt de voorlichter van de Europese Geneesmiddelenautoriteit: ‘De EMA is zich zeer bewust van de kwestie en is in oktober 2012 begonnen met een review om de cardiovasculaire veiligheid van geneesmiddelen die diclofenac bevatten vast te stellen. Dat gaat alleen over middelen voor systemisch gebruik [dus geen smeersels zoals Voltaren emulgel – EV]. De EMA zal de nieuwste informatie meewegen in de risicobeoordeling en overwegen of het bestaande behandeladvies aangepast moet worden met het oog op cardiovasculaire risico’s. Meer informatie daarover is te vinden op onze website.’

Kortom: tot nu toe zijn echte maatregelen niet genomen. Er wordt hooguit gekeken of de waarschuwingen in de bijsluiter niet wat scherper verwoord zouden moeten worden. Intussen wordt diclofenac in Nederland meer dan ooit geslikt, ondanks het “licht ongunstiger cardiovasculair risicoprofiel” dat naar alle waarschijnlijkheid honderden vermijdbare doden per jaar tot gevolg heeft. Zonder ophef. Dat staat in schril contrast met de Vioxx-affaire, of de recente golf van berichten over Diane-35, een pil die ‘mogelijk elf doden’ op z’n geweten heeft.

Diclofinac

 

October 08at 05:01am

Verkiezingen Curacao 2016

Verkiezingen

October 07at 05:08am

EEN ZEGE VOOR MKK

Steeds meer mensen beseffen dat het niet langer kan in deze corrupte politiek. Waren er in 2012 nog 76.1 % mensen die gingen stemmen nu waren er nog maar 66.5% stemmers Dat wil zeggen dat we 11.513 meer mensen hebben bereikt ondanks alle tegenwerking van de pers.
De volgende verkiezingen gaan we de gehele politieke maffia verrassen want na deze politieke blunder gaat iedereen genoeg krijgen van deze show.
Of het nog op tijd is is de vraag want onze kinderen worden dommer en dommer gemaakt en we worden vergiftigd dag in dag uit via diverse kanalen. Maar de kiezer heeft hier (nog) voor gekozen dat is duidelijk.

Opkomst

October 07at 05:07am

Voor de mensen die van cijfers houden

We kunnen zien dat MKK zeker succes geboekt heeft ondaks de algehele boycot en alle tegenwerking van de pers, kranten en tV.
Ondanks dat zijn er veel meer mensen wegggebleven en zijn er jammer genoeg nog te veel blanco of verkeerd stemmers.
Maar we winnen terrein en het mooie is dat er nog een grote verrassing te wachten staat voor de kiezers. Want vergeet niet, democratie is een fata morgana en dat gaat men de komende tijd zien.
Kijk goed wat u zelf heeft aangericht en bedenk maar vast een smoes aan uw kinderen waarom u zo dom heeft kunnen zijn.

Cijfers

Klik op plaatje voor grote versie

 

October 07at 05:05am

Vrijheid van meningsuiting?

Een commentaar die tekenend is voor iemand die kennelijk veel geld maakt met de maffia en kost wat kost het wil beschermen.
Helaas niet nadenkend over de toekomst laat staan zijn kinderen.
Och waarom? Als we vandaag maar feest hebben niet waar?

Mr X
John H Baselmans met de dag spoor je minder. Stemmen is een essentieel deel van ons democratisch systeem. Als je denkt dat Curacao dergelijke problemen heeft dan moet je juist stemmen voor degene die je denkt dit te kunnen herstellen. Om mensen te zeggen niet te stemmen is het stomste en domste dat iemand ooit kan verklaren. De dag dat je niet meer mag of kan stemmen wil je huilen. Kom nou!! Wat ik wel akkoord met je kan gaan is dat je punten allemaal met de MFK te maken hebben. Dus stem voor de MFK dan gaat men akkoord met al je punten.
antwoord 1
Heer X
Noem EEN politicus die integer is en NIET gesponsord wordt direct of indirect door de maffia! ALLE die nu zitten of gaan zitten hebben hun campagnes gefinancierd via deze kanalen.
Verder heeft u niet gelezen wat MKK gaat doen als er 51% no shows zijn en draaft u als een stier met een rode lap dom door om uw frustraties te koesteren.
Er zijn internationale regels en wetten die in werking gaan als er 51% niet op komt dagen maar die moeite heeft u kennelijk nooit genomen om de rechten van de mens en de verdragen te lezen. Nu dat hebben onze juristen van MKK WEL gedaan en zo kunnen we de hele corrupte zooi die u nu zo in bescherming neemt, aan de kant zetten en een verkiezing eisen met mensen die al gescreend zijn en integer zijn. Kortom mensen die ons land van deze maffia wil verlossen.
U steunt nu de maffia wat niet verwonderlijk is want kennelijk heeft u een dikke boterham via hun. WIJ willen onze kinderen een toekomst geven iets waar u en uw politici niet aan denken.

MrX
Nonsens in de lucht gooien kunnen we allemaal. Er zijn genoeg mensen die niets met de maffia te maken hebben. Duidelijk is alles wat u uitkraamt of geroddel of je reinste onzin. Nooit hebt U enige bewijzen op tafel gezet. Hou nou eens een keer op met deze nonsens. Integendeel van U zeg ik wel aan iedereen "GA STEMMEN". Het is Uw goedrecht en/of democratisch plicht.
antwoord 2
Heer X Ik bepaal wat ik naar buiten breng en dat is mijn recht. Dat u dat niet bevalt is omdat u deze maffia kennelijk moet beschermen. NIEMAND bepaald of ik moet gaan stemmen ja of nee en laat me zeker niet intimideren door uw onzin praat. Alles wat ik naar buiten breng is bewezen dat u weigert het te lezen is uw recht.
En wat mijn democratische plicht is dat moet u eens lezen wat er in de verdragen staat en dat schendt u nu door uw laatste opmerking naar mij toe.
Uw blijft uw frustraties maar ventileren wij als MKK met de diverse juristen gaan door ook zonder uw toestemming.

 

October 07at 05:02am

Voor die mensen die een van de belangrijkste verdragen op deze wereld vergeten zijn

UNIVERSAL DECLARATION OF HUMAN RIGHTS

Article 1

All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.

Article 2

Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of a kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status.

Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.

Article 3

Everyone has the right to life, liberty and the security of person.

Article 4

No one shall be held in slavery or servitude; slavery and the slave trade shall be prohibited in all their forms.

Article 5

No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or punishment.

Article 6

Everyone has the right to recognition everywhere as a person before the law.

Article 7

All are equal before the law and are entitled without any discrimination to equal protection of the law. All are entitled to equal protection against any discrimination in violation of this Declaration and against any incitement to such discrimination.

Article 8

Everyone has the right to an effective remedy by the competent national tribunals for acts violating the fundamental rights granted him by the constitution or by law.

Article 9

No one shall be subjected to arbitrary arrest, detention or exile.

Article 10

Everyone is entitled in full equality to a fair and public hearing by an independent and impartial tribunal, in the determination of his rights and obligations and of any criminal charge against him.

Article 11

1. Everyone charged with a penal offence has the right to be presumed innocent until proved guilty according to law in a public trial at which he has had all the guarantees necessary for his defense.

2. No one shall be held guilty without any limitation due to race, of any penal offence on account of nationality or religion, have the any act or omission which did not constitute a penal offence, under national or international law, at the time when it was committed.

Article 12

No one shall be subjected to arbitrary interference with his privacy, family, home or correspondence, nor to attacks upon his honour and reputation. Everyone has the right to the protection of the law against such interference or attacks.

Article 13

1. Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each state.

2. Everyone has the right to leave any country, including his own, and to return to his country.

Article 14

1. Everyone has the right to seek and to enjoy in other countries asylum from persecution.
2. This right may not be invoked in the case of prosecutions genuinely arising from non-political crimes or from acts contrary to the purposes and principles of the United Nations.

Article 15

1. Everyone has the right to a nationality.

2. No one shall be arbitrarily deprived of his nationality nor be denied the right to change his nationality.

Article 16

1. Men and women of full age, without any limitation due to race, nationality or religion, have the right to marry and to found a family. They are entitled to equal rights as to marriage, during marriage and at its dissolution.

2. Marriage shall be entered into only with the free and full consent of the intending spouses.

3. The family is the natural and fundamental group unit of society and is entitled to protection by society and the State.

Article 17

1. Everyone has the right to own property alone as well as in association with others.
2. No one shall be arbitrarily deprived of his property.

Article 18

Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief, and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief in teaching, practice, worship and observance.

Article 19

Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Article 20

1. Everyone has the right to freedom of peaceful assembly and association.

2. No one may be compelled to belong to an association.

Article 21

1. Everyone has the right to take part in the Government of his country, directly or through freely chosen representatives.

2. Everyone has the right of equal access to public service in his country.

3. The will of the people shall be the basis of the authority of government; this will shall be expressed in periodic and genuine elections which shall be by universal and equal suffrage and shall be held by secret vote or by equivalent free voting procedures.

Article 22

Everyone, as a member of society, has the right to social security and is entitled to realization, through national effort and international cooperation and in accordance with the organization and resources of each State, of the economic, social and cultural rights indispensable for his dignity and the free development of his personality.

Article 23

1. Everyone has the right to work, to free choice of employment, to just and favourable conditions of work and to protection against unemployment.

2. Everyone, without any discrimination, has the right to equal pay for equal work.

3. Everyone who works has the right to just and favourable remuneration insuring for himself and his family an existence worthy of human dignity, and supplemented, if necessary, by other means of social protection.

4. Everyone has the right to form and to join trade unions for the protection of his interests.

Article 24

Everyone has the right to rest and leisure, including reasonable limitation of working hours and periodic holidays with pay.

Article 25

1. Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, and the right to security in the event of unemployment, sickness, disability, widowhood, old age or other lack of livelihood in circumstances beyond his control.

2. Motherhood and childhood are entitled to special care and assistance. All children, whether born in or out of wedlock, shall enjoy the same social protection.

Article 26

1. Everyone has the right to education. Education shall be free, at least in the elementary and fundamental stages. Elementary education shall be compulsory. Technical and professional education shall be made generally available and higher education shall be equally accessible to all on the basis of merit.

2. Education shall be directed to the full development of the human personality and to the strengthening of respect for human rights and fundamental freedoms. It shall promote understanding, tolerance and friendship among all nations, racial or religious groups, and shall further the activities of the United Nations for the maintenance of peace.

3. Parents have a prior right to choose the kind of education that shall be given to their children.

Article 27

1. Everyone has the right freely to participate in the cultural life of the community, to enjoy the arts and to share in scientific advancement and its benefits.

2. Everyone has the right to the protection of the moral and material interests resulting from any scientific, literary or artistic production of which he is the author.

Article 28

Everyone is entitled to a social and international order in which the rights and freedoms set forth in this Declaration can be fully realized.

Article 29

1. Everyone has duties to the community in which alone the free and full development of his personality is possible.

2. In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order and the general welfare in a democratic society.

3. These rights and freedoms may in no case be exercised contrary to the purposes and principles of the United Nations.

Article 30

Nothing in this Declaration may be interpreted as implying for any State, group or person any right to engage in any activity or to perform any act aimed at the destruction of any of the rights and freedoms set forth herein.

View

Gewoon een reminder

 

October 06at 05:16am


Uitslagen verkiezingen 2016

MAN 12,822
MFK 12,676
PAR 11,945
KdNT 8,250
PNP 6,992
PS 5,293
UKH 4,822
MP 4,137
PAIS 3,651
PAS 3,445
DP 1,966
MKP 1,924
Pro Korsou 1,137


MAN 4 seats
MFK 4 seats
PAR 4 seats
KDNT Korsou di Nos Tur 3 seats
PNP 2 seats
PS 2 seats
UKH Un Korsou Hustu 1 seat
MP Movementu Progresivo 1 seat

Opkomst 66%
Duidelijk heeft het volk gekozen voor de maffia.
Men zal later beseffen wat het voor gevolgen hebben.
Zet uw wapens maar klaar en stuur uw kinderen ver van dit eiland.

 

October 06at 05:10am

Bedankt

Bedankt voor die mensen die het vertrouwen hebben in MKK en niet zijn gaan stemmen.
Het is jammer dat het volk weer gekozen heeft voor de maffia. Iets wat niets verwonderlijk is omdat vele verbonden zijn met die groepen en de giften aannemen. Want u bent wel naar hun feestjes gegaan, optredens bezocht en zelfs giften aangenomen!

Och wat maakt het uit als we toch niet aan onze kinderen denken.
Wat maakt het uit dat er geen toekomst is.
Als we maar lol en feesten hebben en dan zien we morgen wel verder.

Doch voor alle niet stemmers, we gaan de goede kant op en geef de moed niet op. We gaan dit eiland nog een schoonvegen maar voorlopig is het weer doorgaan met een corrupte en maffia politiek.

 

October 06at 05:07am

HET VOLK IS AKKOORD GEGAAN MET:

Door te gaan stemmen of door u te hebben laten zien bij een van de stemlokalen bent u akkoord gegaan met:
- U openlijk toe geeft dat u voor de maffia bent.
- U niets om de toekomst van uw kinderen geeft.
- U akkoord bent gegaan met het verdelen van drugs en uitmoorden van uw kinderen.
- U akkoord bent gegaan met het vergiftigen van uw kinderen en medemensen (door oa de ISLA)
- U akkoord bent gegaan dat onze zuurverdiende geld verdwijnt bij de maffia en gebruikt wordt voor wapen- cokaine handel en gokken'
- U akkoord bent gegaan met het verkopen van uw kinderen.

Stemmen

 

October 06at 05:04am

Vermoorde Nederlander gelinkt aan Sinaloa-kartel

Volgens Colombiaanse media zeggen bronnen binnen de opsporing in Colombia dat de in Cali geliquideerde Nederlander Michael Johnson relaties had met Mexicaanse drugshandelaren. Hij zou in Nederland antecedenten hebben gehad voor levens- en geweldsdelicten.

View

En zo zijn er ook diverse lokale mensen vermoord om dezelfde reden.
Colombiaanse drugsmaffia is heel simpel; niet betalen niet meewerken de kogel!

 

October 06at 05:01am

Nog een recept voor de gewrichten

Artsen zijn verbaasd! Dit recept Versterkt en herstelt Botten, Knieën en gewrichten

Volgens talrijke gezondheidsdeskundigen, is een onjuiste lichaamshouding een van de hoofdoorzaken van pijn in de rug, gewrichten en benen. Het is daarom van cruciaal belang om uzelf te corrigeren om verdere complicaties te voorkomen.

Bovendien zullen we ook het gebruik van deze verbazingwekkende natuurlijke recept voorstellen, dat in staat is om effectief uw gewrichten, botten, en knieën te versterken en te herstellen, en het pijn verlichten.

Dit eenvoudige recept is afkomstig uit het oude Griekenland en zorgt voor extreem positieve effecten.

Dit is hoe te bereiden:

Ingrediënten:

(2,2 oz) wilde honing
10 eetlepels lijnzaad
50 g (1,75 oz) pompoenpitten
5 eetlepels gemalen sesam
3 eetlepels rozijnen
50 g (1,75 oz) zonnebloempitten
50 g (1,75 oz) tarwekorrel

Bereidingswijze:

Meng alle bovenstaande ingrediënten in een grotere kom, roer goed en bewaar het mengsel in een gesloten glazen pot.

Gebruik:

Neem een eetlepel van deze remedie voor uw ontbijt en lunch.

Het gebruik van dit krachtige natuurlijke remedie zal de stofwisseling stimuleren, het zal je gewrichten en het spier van uw hart versterken, en het zal de elasticiteit van de ligamenten en pezen herstellen en verbeteren.

Bovendien zal dit miraculeuze recept osteoporose en osteoarthritis behandelen. U moet ook weten dat biologisch gelatine een andere extreme effectieve natuurlijke remedie is voor de behandeling van pijn in de rug, benen en gewrichten.

Knie

 

October 05at 05:09am

Stemt u ook op de maffia?

Door een stem uit te brengen (te verschijnen bij een stemlokaal) gaat u mee akkoord met de huidige maffia politiek!
Ook u maakt u dan schuldig aan de huidige situatie!
GA NIET STEMMEN en we kunnen bij 51% no show internationaal deze vuile maffia politiek aanpakken.

Bedankt voor het niet stemmen

MKK Curacao

nO BAI VOTA

MMK is helemaal klaar als de bevolking van Curaçao laat zien dat ze niet achter de huidige politieke maffia staan door met 51% of meer stemgerechtigden. weg te blijven.
Alle papieren zijn gereed om direct verzonden te worden zodra de bevolking met 51% wegblijft bij de verkiezing.
De nodige mensen en instanties internationaal zijn geïnformeerd om direct de verkiezingen ongeldig te verklaren.
Mensen geloof niet wat u voorgehouden wordt als u uw oproepkaart af gaat geven bij een van de kantoren doet u al mee an de maffia praktijken van deze politiek.
51% no shows en wij als MKK doen de rest.

 

October 05at 05:07am

Het zwartepieten probleem opgelost

Sint heeft zijn nieuwe knechten

Sinterklaas

 

October 05at 05:04am

Bonairianen ver onder de armoedegrens leven

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) bevestigen dat Bonairianen ver onder de armoedegrens leven

cijfers van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) bevestigen de al lang bestaande vermoedens dat Bonairianen ver onder de armoedegrens leven.

In het gedetailleerd rapport staat wat de burgers minimaal per maand nodig hebben aan inkomsten om nét niet arm te leven.

Het Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. In opdracht van de lokale overheid heeft het instituut sinds vorig jaar onderzoek gedaan naar de zogenoemde minimum voorbeeldbegrotingen.

Gezinssituaties
Het Nibud heeft minimum voorbeeldbegrotingen gemaakt voor een aantal gezinssituaties. Een alleenstaande vrouw moet een bestaansminimum van 1472 dollar per maand hebben om te overleven. Het minimumloon op Bonaire is 4,63 dollar per uur. Bij doorberekening is het minimum maandloon 802,48 dollar bij een dienstverband van 40 uur per week. Dus een alleenstaande werkneemster die het minimumloon krijgt (802, 48 per maand) moet in werkelijkheid 1472 dollar per maand krijgen om te overleven op Bonaire.

Als gekeken wordt naar de algemene ouderdomsverzekering (AOV) in relatie tot de resultaten, dan moet er geconstateerd worden dat AOV’ers 2.5 keer minder AOV krijgen. Volgens het Nibud moet een alleenstaande minimaal 1451 dollar per maand aan de AOV krijgen. Voor 2014 is de volledige AOV 577 dollar.

Onenigheid
De cijfers zijn vrijdag bekendgemaakt. Dit zorgde meteen voor onenigheid binnen de coalitie UPB/Fractie Santana. Volgens gedeputeerde Hans Els, belast met de portefeuille Samenleving & Zorg, is er met Rijksvertegenwoordiger Wilbert Stolte en met het Bestuurscollege afgesproken dat het rapport eerst intern besproken moet worden. Volgens Els zit het UPB-kamp achter de bekendmaking.

View

Het bewust de mensen arm en angstig houden is een weg die ingeslagen is door de freemasons. Deze club bepaalt wie rijk en niet veroordeeld kan worden dat in samenwerking met die mensen die op de bewuste plaatsen zitten zoals de rechters en de politieke zgn adviseurs.
Armoede is het beste wapen om mensen op hun knieën te krijgen en af te persen en Nederland weet dat. Een mens smekend en met honger zal alles doen om te overleven ook kruipen voor een satan.

Bonaire

 

October 05at 05:02am

Ex CIA: Saudis To Reveal Names of Who Was Behind 9/11 Attacks

Israel, CIA, Bush Family and Rothschilds are major players

Saudis may release names of 'players' behind 9/11 attacks in 2001

Since the terror attacks on September 11th, 2001, 9/11 Truthers have been constantly searching for the real culprits behind the tragic events of that day. 15 of the terrorists believed to have carried out the attacks were Saudi nationals, yet Saudi Arabia has never been held accountable for what happened, with Barack Obama even going as far as to veto any claims made by the victims against Saudi Arabia.

Now, according to former CIA contractor, Steven Kelly, it looks as though the Saudis are going to come forward with names of the "major players" behind the attacks, claiming that Saudi Arabia was only "a minor player in the charade", even going as far as to warn the Rothschild and Bush families that the revelations will destroy them.

PressTV reports:

The United States is really afraid that the Saudis would reveal the names of other players behind the scene of carrying out the September 11, 2001 attacks, a former CIA contractor has told Press TV.

“Saudi Arabia would certainly use their resources to show that they were actually, if anything, just a minor player in the charade," Steven Kelley said on Saturday.

"Israel, the Zionist Mossad, the CIA, the NSA, the [former US president George W.] Bush family etc. are the major players,” he added.

Kelly also said if the truth comes out about what the United States and other parties did concerning the 9/11 attacks, “ultimately this will undo the entire US government and the entire new world order.”

The revelation “will hurt US interests abroad, because if the new world order is destroyed and the Rothschild’s and all of these culprits are finally brought to justice, then will be rebuilding from scratch,” he noted.

On September 23, US President Barack Obama used his veto power to block legislation that allows the victims of the September 11, 2001 attacks to sue Saudi Arabia for reparations.

The attacks were conducted by 19 terrorists including 15 Saudi nationals who killed 2,996 people and injured over 6,000 others, after crashing two planes into the Twin Towers in New York and also hitting a plane into the Pentagon building in Arlington County, Virginia, causing $3 trillion in total costs.

Kelly further questioned the official narrative about the 9/11 attacks, saying, “There’s really more evidence to support that this was a controlled demolition.”

US Congress on Wednesday voted to override President Obama’s veto of a legislation that allows victims of the September 11, 2001 attacks to sue Saudi Arabia for any role in the plot.

CIA2

 

October 04at 05:09am

VOTA SABI een grote politieke oplichting

Antwoord je alles "ja" krijg je PAS
Antwoord je alles "Nee" krijg je DP
Antwoord je "nutraal" krijg je DP
Antwoord je "om en om de 3 mogelijkheden" krijg je PAIS
Zoals heer George ook stelde als je kleine verschillen doet zal er weinig of niets veranderen!
Zie zelf maar
http://votasabi.com/
En zo politiek is een en al oplichting!
Daarom NO BAI VOTA en laten we verder gaan met integere nieuwe mensen. GEEF HUN DE KANS om onze kinderen een goede toekomst te geven.

vOTA SABI

 

October 04at 05:07am

50% - 1

50% plus 1 stem en dan is een referendum geldig!!
LET WEL
50% MIN 1 stem zijn verkiezingen ook ongeldig en moeten over gedaan worden!
Al beweert men anders maar is men wel bang als er over de 50% niet stemmers zullen zijn!
Volgens internationale regels en verdragen:
50% plus 1 is pas een meerderheid en dan heeft de daadwerkelijk de meerderheid ook gesproken!

Lees AD vandaag

"Te lage opkomst referendum Hongarije
Aan het referendum nam rond de 45 procent van de 8 miljoen stemgerechtigden deel. Vijftig procent plus één stem was nodig om het referendum geldig te verklaren."

nO BAI VOTA

 

October 04at 05:05am

Opinion

Mijn garantie voor leven

Curaçao: 01-26- 2014

Secretary of Palais des Nations
CH-1211 Geneva 10
Switzerland

Subject : The Dutch state accountable

Sir

Herewith the undersigned Johannes Henricus Baselmans, Passport number NU907L808, personal identification number 1954052010, born in Waalre, the Netherlands, wants to bring the following to your attention.

The undersigned lives since 1982 on the island of Curaçao, which is a part of the Kingdom of the Netherlands and is by a constitution, within the province of the crown of King William Alexander.

The undersigned's work varied from graphic designer to being an artist and he had various freelance jobs as intermediate. Since 2004 he retired and he keeps himself busy writing books, drawing and defending the human rights.

From the beginning of his stay on the island of Curaçao, the undersigned had regularly contact with people from the Netherlands who had specific questions about the state of affairs on the island. He had also contacts with the then Governor Römer, with whom he came home regularly and talked about different issues with him. Later it was Governor Saleh and at that time the undersigned had contact with the Director of the Cabinet, to whom he had passed many cases he has experienced in daily life. As result, a good relationship between this person and himself.

In the first 20 years of his stay on the island most of the time the undersigned, together with his wife, took care of those local children who were abandoned and abused. In those years they have had a total of more than 50 children at home.

At the same time the undersigned obtained more information about the real state of affairs in politics, corruption and the local mafia practices. Those cases were always reported to the Governor, or to his director. The undersigned did the reporting to the Governor since he, after a case about the dolphins, was threatened with a gun. The gun was pointed at his bed. The local Public Prosecutor refused to do anything about this case. Even then it appeared that the entire judicial system was ruined by the mafia. Only after a visit to the then Prime Minister ........................... and he brought this to her attention.

That is why the undersigned, from that time, passed on all reports about corruption, judicial and political issues to the Governor or his Director. Meanwhile, the undersigned has launched MKK, which is an organization that signals corruption and issues that should not see the light of day and reports this to the Governor. The Governor, from his office dealt with the necessary declarations and issues. All this went on, up to and including the time of Governor Goedgedrag. In the year 2011, the undersigned received a notification of a very big case. That comprehends; drug shipments in containers, including weekly diverting tens of millions of dollars .................. At a second call Mr. Goedgedrag hinted that he was wiretapped in his office. So we continued talking about general matters.

Things became very grim, because we got some reports and data as well about the sale of oil under our local waters to Mr. .........., meant for Venezuela. Furthermore, it became clear that, with the contract 10-10-2010, our local gas has been bought by the Netherlands for 3 billion, as so- called; reorganization of the islands.

It was suddenly very quiet and it was difficult, not to say impossible, to get an appointment with the Governor or his Director. The undersigned also noted that he was kept in bringing out various small cases at the local and at the Dutch press as well. Even so the local politics and the Netherlands who hardly responded at his posts. The same happened with our former Queen Beatrix and later with King William Alexander who both refused him an audience.

Until the day when undersigned, not suspecting anything, went to renew his passport, and stood there in a large hall with about 100 people around him. He put down his passport and the lady behind the counter looked at the document, saw something appearing on her screen and yelled down the hall: "What means guardianship?" The undersigned looked oddly at her, even so many people around him. After the chief had intervened, the undersigned was dispatched and went home.

At home the word "Guardianship" still bothered him, for the undersigned was not convicted of any receivership as far as he knew. The undersigned did some research and came across a receivership imposed by the Security. He called some of his people and asked them to investigate on his person at the various departments. Within 10 minutes, the undersigned was called with an appointment to meet them in a public place.

The undersigned was told the following:
Since July 2011 you're under guardianship at the local Security (later, apparently at the Dutch one as well). They know what time you go to bed, who you call and that you're on voice recognition. They know what you do with your credit cards and your banking. Several times they have copied your entire computer and they have to monitor every conversation! You have often been disturbed in interviews. Radio stations were taken off the air during the time you had an interview, and Skype has been disturbed many times.

You do understand that the undersigned got silent for a while. But, the story was not finished yet. They continued that the undersigned is allowed to leave the island for good, without even further meeting to any legal obligations. The single ticket was ready. Should the undersigned return to Curaçao, although he is legally admitted since 1992 , they would interrogate him and lock him up! The way how they interrogate was also clarified and they explained how they work in the Security on the island (and, incidentally so the public prosecution and police work too). And that was about, that the undersigned would be "watered", or they would simulate suffocation! That, in order to get data about the cases he brings out and the names of his informants.

After this hearing with his people, of which one worked for the Security, the undersigned did further research. This was one side of the story, but the undersigned truly wanted to know more. Meanwhile, in the last few years the undersigned got a lot of "strange" local and Dutch visitors who all warned him that he had to stop. There were also people who literally required him not to write any more books, and that he had to retire completely. And even the request for an audience with King William Alexander was promptly denied. Furthermore, the threats became more violent, until everything was completely silent in 2013.

In the interim the undersigned wrote the book "Curatele, de curatele die wij niet mogen weten” (Guardianship, the one we are not allowed to know). That book was about 10,000 times downloaded for free. In response to that book there were some strange denials of the existence of this particular receivership. The undersigned was provoking things to see how they would react: He offered a reward for a document that would show that there is no legal restraint to his name. The Prime Minister and the new Governor did not respond at all. But our new Minister of Justice, Mr. Navarro, exposed some more by one of his employees. This person said that he actually saw the name of the undersigned in their system. Moments later the undersigned was told via a Dutch informant that they, from the Netherlands, had seen that he is found indeed in the files of the Security. By further checking with our local immigration they also revealed, according to that person, that the undersigned, in their system, has "guardianship" after his name. That person did not want to tell the undersigned what would happen then.

In all this, the undersigned got also the impression that the Attorney General, Mr Piar, knew more about the whole thing and he sent him a letter. And as it turned out, he was inaccessible as well. While in the past they often had contact about many issues. It was remarkable that, in that period, first the government disappeared and so did his Minister of Justice Mr. Wilsoe. Shortly after, Governor Goedgedrag also disappeared, as "excuse" health problems. Then, shortly after a request for a conversation with the Attorney General, he was sent home as well.

Before all this, the head of Security on behalf of Prime Minister Mr. Schotte was placed on half-pay. Shortly after, commissioned by Mr. Schotte, all the digital files of the Security Curaçao, have been copied to hard drives. These were delivered to the Colombian mafia after being processed! Included American and Dutch documents which were highly confidential, and here we talk about a bag full of hard drives. It took 2 days to copy. Later they had to destroy certain files in the system, which was not successful and so they left. Everything was quickly covered up, done by the Dutch politics, as well as by local politics.

Together the undersigned had seven times the confirmation that he is under guardianship by the Security, and that he has this "stamp" listed on his name at various authorities.

A strange incident from our population was by August 2013. They sent the undersigned (after living for 32 years on the island) a call, if he still lived on this island. He had to come personally or he was deleted from the population. He reported tidily. Now in 2014, there was a lady at his door to check whether the undersigned really lived at the address indicated.

The undersigned is also many times intimidated by the government who, with shuttered cars, stopped demonstratively in front of his house. Or, cops who stood still in front of his house and drove away as the undersigned walked toward them. You should know, he lives on a secluded road, very rural and usually there are only a few neighbors that come along. That is why the police and big black cars are conspicuous.

The undersigned has been repeatedly threatened with death, just because he interferes too much with the Mafia and he is certainly no friend of our corrupt judiciary and politics. For many years the undersigned has not left the island, because according to various sources, he will not be allowed again on the island or at least he will be "edited". The undersigned sees himself as a prisoner without a court order! In short, the undersigned is a prisoner of the Dutch state. That happens while the Netherlands outward occurs to be so holy and supposedly respects human rights.

The undersigned, Johannes Henricus Baselmans, wants to claim his right as a man of flesh and blood, and that he freely can move between the countries of the world and its habitat Curaçao. That, without any consequences of torture or loosing possessions, all located on the island of Curaçao.

Furthermore, the undersigned wants to let you know that he is not sick and has no suicidal tendencies. Should anything happen to him, the undersigned will assume that your organization will examine the way in which the Dutch State, under the head of King William Alexander, has treated him.

Three governors of the kingdom of the Netherlands have told the undersigned that he did nothing but monitoring and reporting. Unfortunately, that will be the death of the undersigned.

Apparently, honesty and working from your heart and soul is no longer welcome in the current system, which is now used in the Kingdom of the Netherlands.

Sincerely;

Johannes Henricus Baselmans
Dokterstuin 237
Curaçao, Lesser Antilles
Home: +0059
Port: +0059
E-Mail: john@

C. C.
Secretary of Palais des Nations
Secretary of Amnesty International
King Willem Alexander
Governor of Curaçao Attn Mrs. L.A. George - Wout
Government of the Netherlands Attn Mr. M. Rutte
Government of Curaçao Attn Mr. I. Asjes

 

October 04at 05:02am

Jumbo is helemaal gek geworden

Sinterklaas en Zwarte Piet uit de schappen, maar wél volop islamitisch Offerfeest vieren
Dat ze bij Supermarktketen van Lotje getikt zijn als het gaat om Zwarte Piet weten we inmiddels. Maar hoe ver de grootgrutter doorslaat in het verloochenen van de Nederlandse cultuur terwijl exotische taferelen aanbeden worden als het gouden kalf, zien we pas vandaag.

Ik ben heel erg blij dat ik verhuisd ben naar een plek die me niet meer min of meer dwingt naar de Jumbo te gaan voor mijn boodschappen. Gisteren vernamen we al dat ze bij de supermarktketen van plan zijn om Zwarte Piet én Sinterklaas in de ban te doen vanwege alle controverse. Kennelijk is het zorgen dat je enkele zielige schreeuwers als Sylvana Simons, Jerry Afriyie en Quinsy Gario niet boosmaakt belangrijker dan het trots zijn op Nederlands cultureel erfgoed. Maar goed, vanuit een marketingstandpunt is dat wellicht nog te begrijpen.

Wat echt onverteerbaar is, is het feit dat Jumbo van twee walletjes eten. Het Sinterklaasfeest gaat in de meedogenloze gehaktmolen, maar het islamitische Offerfeest wordt wél uitbundig gevierd door de kruidenier:

“Tegelijkertijd zag de keten er twee weken terug geen kwaad in gratis baklava uit te delen in het kader van het islamitische offerfeest.

Ondanks het ongemak verzekert Asscher dat „het Sinterklaasfeest altijd zal blijven” en de PvdA-bewindsman noemt het daarbij „goed als het feest met zijn tijd meegaat.” Maar PVV-leider Wilders is het daar absoluut niet mee eens. „Jumbo islamiseert”, constateert hij. „Wel een offerfeest en geen Sinterklaas, zijn ze knettergek geworden! Laat Sinterklaas en Zwarte Piet met rust.””

Gelukkig zijn behalve de PVV ook andere politieke partijen bepaald niet te spreken over de totale overgave van de Jumbo aan de volksfeesten uit het Midden-Oosten ten faveure van onze eigen Hollandse gezelligheid zoals Sinterklaas. Jan Roos spreekt van het “weggummen” van de Nederlandse cultuur, terwijl VVD-Kamerlid Michiel van Veen zegt dat we nu echt “in een kramp” aan het schieten zijn.

Eén schrale troost voor ons Nederlanders die níét van plan zijn om Sinterklaas te laten stikken en in plaats daarvan het bloederige islamitische Offerfeest te omarmen: supermarkt-experts geloven dat deze malle stap van de Jumbo ze inkomsten én klanten gaat kosten:

“„Sint verbannen gaat heel ver”, zegt Paul Moers. „Er is niemand die kritiek heeft op Sinterklaas. Jumbo slaat nu door in zijn angst. Als je alleen een mijter op de verpakking zet, zijn we over drie jaar vergeten wie Sinterklaas is. Ik weet zeker dat mensen zich eraan ergeren en denken, is kerst straks aan de beurt?” Expert Cor Molenaar snapt de keuze evenmin. „Als Sinterklaas volledig uit de winkel verdwijnt, gaat ze dat omzet kosten.””

En dat juich ik alleen maar toe. Laat ze daar maar voelen wat er met de winkelomzet gebeurt als de Nederlandse cultuur verloochend wordt.

View

Als men deze activiteiten wil verbannen denk dan ook aan ; Kerstmis, Pasen, Rammadan en de vele andere evenementen en zogenaamde culturele bijeenkomsten!
Laten we dan ook meteen alle kerkelijke bijeenkomsten verbieden en geloof in een super wezen ook verbieden!
Laten we alles schrappen is er in ieder geval een ding waar men niet meer over hoeft te vechten.
UPDATE Na enkele uren werd al weer verteld dat men sinterklaas toch behoudt buiten de pieten.

More to come

sINTERKLAAS

 

October 03at 05:08am

PAR, PAIS en mevr Leeflang

Het vuile spel rond NO BAI VOTA

Gisteren geraakte ik in een situatie die typerend is voor dit eiland. We weten ondertussen allemaal dat bijvoorbeeld de partijen PAR, PAIS en de partij van mevr Leeflang schrijvers gebruiken om "andersdenkenden" aan te vallen en zoveel mogelijk in diskrediet te brengen en zelfs zo ver gaan om hen te bedreigen.

Bij het posten van de sticker "No bai vota" bij een zekere mevr. Leito was er een snotaap van 14 jaar die al verschillende stukken schreef voor bovengenoemde partijen en mij kwam vertellen dat ik mijn mond moest houden en langs de zijlijn moet toekijken en geen recht van spreken heb omdat ik geen politieke partij heb! Er werden nog wat meer zaken aangehaald want ik zou niet de waarheid spreken en als alles waar was waarom vermoordde mevr Wiels dan niet Dick Drayer en waarom vermoordde heer Schotte niet enkele mensen! Uitspraken die zeer verontrustend zijn voor een jonge man die denkt alles af te weten van de politiek.

Helaas wordt deze 14 jarige gevoed door de drie bovengenoemde partijen en hij denkt door te schrijven "Nu is het genoeg geweest" mensen het zwijgen op te leggen en woorden te laten zeggen die niet uit mijn mond op pen zijn gekomen.

De meest mooie stelling was dat ik de waarheid niet sprak omdat de reguliere pers niets van MKK en mij publiceerde en dat ik daarom leugens verkocht! Deze jonge heer Marnix van T. weet kennelijk niet dat de pers betaald wordt via politiek bloedgeld en dat om de vele maffia politieke partijen zo te beschermen. De beste geldende regel is; de partijen die de grootste en meeste advertenties en leugenstukken laten zetten via kranten, radio en TV, zitten het diepst in het aannemen van maffia bloedgeld! En zo jonge heer Marnix v T. krijgen wij als MKK geen kans om onze stellingen te plaatsen, zelfs niet toen we vanuit onze eigen zak een advertentie in de krant willen plaatsen!

Ondanks dat alles en de tegenwerking van de gehele gemanipuleerde pers, buiten CBA 2x en radio Fiesta 1 maal, weet de actie "No bai vota" zo ver te komen dat we toch vele mensen wakker weten te maken en dat via via het er op lijkt dat vele mensen gaan weigeren een stem uit te brengen. Het is wel duidelijk dat de huidige politiek zelfs onze kinderen tegen iedereen opzet die anders denkt. Dat om een vrije toekomst te verspelen en er alles aan doet de maffia in het zadel te houden inclusief het uit blijven delen van bloedgeld.

PAR, PAIS en mevr Leeflang u bent werkelijk vuil bezig door kinderen te mis- gebruiken om zo hun eigen toekomst te laten verspelen.

NO BAI VOTA

John H Baselmans-Oracle

De antwoorden naar Marnix van T op mevr Leito's wall

Marnix van T, je kan het zat zijn omdat je het ware plaatje niet wil zien.
Verder ben ik niet de enige en zoals ik je verteld hebt in ons gesprek (maar je kennelijk niet luisterde) heb ik een politieke partij gehad en ik heb je ook verteld waarom het mis ging.

Bij de vorige verkiezing zat ik op een gegeven moment op 53% niet stemmers! Toen werd er vanuit de politiek een geweer op me gericht en werd ik van alles afgesloten en mocht en kon niet meer naar buiten komen. EN DAT DOOR JOUW zgn integere mensen!!

Jammer dat je niet geluisterd hebt en ook dat je niet mijn boeken begrepen hebt als je ze gelezen hebt!

het is de PAR PAIS en de andere partijen die mij allemaal het leven onmogelijk maken die de kranten en pers mij verbieden om een mening te geven en te uiten!

En kennelijk, zoals ik, nu lees ben jij ook niet voor eerlijkheid en openheid laat staan in het recht van een mening uiten
Even de verdragen lezen en dan zie je waar ik het over heb.
Jammer Marnix dat je (nog) zo blind bent maar doe me dan een plezier val niet mij aan maar die vieze mensen waar je nog in geloofd!
Marnix je bent werkelijk politiek blind en je geloofd de leugens van de PAR PAIS en misschien andere maffia groepen.
Een fijne avond verder en misschien eens wat politieke wijsheid.

Marnix nog even
Als je de nederlandse politiek gaat kijken dan is 51% daar meerdere malen gehaald! Dus je bent werkelijk bezig met een tunnelvisie en valse beweringen. PAR misschien was het daar gezellig?


Marnix van T Ten eerste Ik heb van alle zaken aangifte gedaan zoals ik je vertelde bij Daily France
Helaas heb je totaal niet geluisterd en draaf je nu door.
Het geval Schotte is heel wat anders en Schotte is geen moordenaar hij is een sluwe loopjongen voor enkele grote heren en zijn vaders clubje.
Verder leg je me woorden in mijn mond die ik niet zeg.
Alle politici moeten dansen naar het geld van de maffia! Dat is een vaststaand feit!

Verder waarom draaien alle beloftes keer op keer 180 % om nadat ze op hun stoel zitten en bedreigen diverse politici me bijna wekelijks?
Ik heb NOOIT ergens geschreven dat een van de politici een moordenaar is!
Nee, ze zijn te laf daar voor.

Je weet absoluut niet waar ik mee bezig ben en wat er internationaal gaande is tegen de maffia inc een M wiels.

En de domme opmerking dat M wiels D Drayer niet vermoord laat zien dat je niet weet wie de ware moordenaars zijn en waar het om gaat.
Dick is geen bedreiging net zoals die Balentine DJ die zwetsverhalen de wereld inbrengen!

Over alle zaken zijn de aangiftes van mij bij OM gedeponeerd. En nog gaan er zaken naar de PG om dat het als burger mijn plicht is deze door te geven.
Op FB kom ik overal voor en mijn no bai vota pagina wordt dagelijks door tussen de 6.000 tot soms 12.000 mensen bezocht! Je bent erg slecht geïnformeerd door je mensen!
Ook over Nederland ben je kennelijk heel slecht geïnformeerd en er waren zelfs opkomsten minder dan 40% Man je bent werkelijk de weg kwijt.

Vlag curacao

 

October 03at 05:06am

Bild Duitsland

Je kon er op wachten. Internationale verontwaardiging neemt toe
Ja, toevallig he SMOC?
Wat laten we ons weer beet nemen.

Bild

 

October 03at 05:03am

Voorspeld?

Op 25 september gaf ik al aan dat de orkaan Methew curacao niet zou aan doen.
Ik plaatste een plaatje ter illustratie wat gemaakt was door pastechi

weer3

Later was er deze foto en die liet zien hoe inderdaad Curacao omzeild werd door deze orkaan

weer2

 

October 03at 05:01am

China is cutting off cash to Venezuela

Venezuela can't pluck leaves off China's money tree anymore.

After pouring billions into Venezuela over the last decade, China is cutting off new loans to the Latin American nation. It's a major reversal of relations between the two nations, experts say. It also comes at the worst time for Venezuela, which is spiraling into an economic and humanitarian crisis.

"China is not especially interested in loaning more money to Venezuela," says Margaret Myers, a director at Inter-American Dialogue, a Washington research group that tracks loans between China and Latin America.

Since 2007, China's state banks loaned Venezuela $60 billion, according to the Inter-American Dialogue. That's more that it loaned to any other Latin American country. China is considered Venezuela's most important creditor.

Of that, Venezuela still owes China approximately $20 billion, experts say, and there's no sign that it can pay back the amount amid its crisis.

Venezuela pays back the vast majority of its loans to China with oil shipments. Last year, Venezuela's state-run oil company, PDVSA, shipped about 579,000 barrels of oil per day to China, according to the company's financial audit.

Related: Venezuelans fly to U.S. to buy toilet paper

But this year, Venezuela -- which has the world's largest oil reserves -- has seen oil production crash to a 13-year low. Some of its service providers, such as Schlumberger (SLB), have dramatically lowered operations due to unpaid bills from the Venezuelan government.

Socialist president Nicolas Maduro has led a regime that mismanaged Venezuela's resources and pushed the economy into a crisis, experts say. China has now run out of patience.

"The Chinese have allowed the Venezuelans to be stupid," says Derek Scissors, a resident scholar at the American Enterprise Institute who tracks Chinese investment around the world. "The Chinese don't want to allow the Venezuelans to be stupid anymore."

China's Foreign Ministry did not respond to a request for comment. Venezuela's finance ministry did not respond either.

Like the government, Chinese companies too are losing interest interest in Venezuela. Since 2010, Chinese companies have invested $2.5 billion a year on average in projects in Venezuela. In the first half of this year, they only invested $300 million, according to AEI.

Related: Venezuela could run out of money 'within a year'

Scissors emphasizes that the data can change if China hands gives even one big loan to Venezuela before the end of the year. However, he too agrees China is in no mood to dole out more money.

That souring sentiment played out last year when the China Railway Engineering Company halted construction on a "bullet train" it had been working on in Venezuela. The train's construction sites, once a sign of blossoming relations, now sit abandoned.

China long saw Venezuela as one of its top allies in Latin America, experts say. In exchange for cash and infrastructure developments, China wanted a secure source of oil for years to come.

But China's ambitions have hit the reality of the crisis in Venezuela, where inflation is expected to skyrocket 700% and the economy is projected to shrink 8% this year, according to the IMF. Its currency has plummeted in value and many experts believe Venezuela could default on its debt.

With dwindling revenues, Venezuela can't pay for many imports of food and medicine, causing massive shortages in those items. Some Venezuelans, who can, are even traveling to the United States to buy basics like toilet paper and tuna fish.

Amid widespread protests for Maduro to resign, his government must now push on without China's help.

"In the specific case of Venezuela, it's true that [the Chinese] are not willing to continue acting as the lender of last resort," says Mauro Roca, a Latin American economist at Goldman Sachs. "The country is already in a deep crisis, but things can unravel even more."

vlag china


October 02at 05:10am

Niet betalen dan de kogel

"Werner "Wenchi" Mingeli
De persoon die neergeschoten is bij house off workship was een persoon die veel drugs weggenomen en niet betaald had bij de Colombiaanse drugsmaffia."
Dit bericht kwam via een goede Colombiaanse bron binnen.
Het blijkt dat de Colombiaanse drugsmaffia schoonschip aan het maken is met die personen die zich niet aan de verplichtingen voldoen.
Je kan drugs verhandelen of drugs kopen maar je zal en moet betalen.
Betaal je niet is het bij de Colombianen heel duidelijk, je krijgt eerst de kogel en dan gaat men navragen!
Een andere manier als dat we gewend zijn van de Italiaanse drugsmaffia die eerst begint te dreigen, afpersen en als laatste het wegnemen van het leven.
Volgens insiders is deze manier van handelen door de Colombiaanse drugsmaffia pas het begin en meerdere zullen volgen!
Wel is het erg dat de 2 kinderen ook niet veilig zullen zijn want het geld zal ergens vandaan moeten komen. Een simpele "regel" vanuit de Colombiaanse gemeenschap.

More to come, dat is zeker.

Mingeli

 

October 02at 05:08am

Opinion

Angst zaaien op een eiland

Is het niet via de politiek dan wel via criminelen.
Maar we hebben ook onze regering en hun clubjes die van elke regenbui een desaster maken.
Ook weer zo deze storm in een glas water! Wat ook weer zoals elke angst campagne op dit eiland een economie plat legt en het dagelijks leven ontregelt.
Dat voor simpele regen/onweersbui die er jaarlijks over onze eilanden behoort te vallen.
Even om aan te tonen dat de overheid het als een spelletje zag:
EEN dag voordat de zogenaamde orkaan Curacao aan zou doen werd er door mevr Romer opdracht gegeven de rooien schoon te gaan maken!! EEN DAG! Dat terwijl de meteo 5 dagen eerder de mogelijkheid van een orkaan aan gaf!
Verder is duidelijk dat het hele rampenteam zelf een ramp is want waar waren alle belangrijke nummers?
Waar was het landelijk meldpunt enz enz.?
Zo kun je uit opmaken dat er NIETS ging gebeuren en dat we praatten over een ordinaire onweersbui.
Wanneer gaan we eens niet leven naar de angsten die internationaal via Amerika worden opgelegd?

Hoe serieus was het rampenteam?
- 1 dag van te voren werd er opdracht gegeven om rooien schoon te maken!
- Waar was het landelijk alarmnummer?
- Waar werd dat gepubliceerd?
- Waar waren alle andere belangrijke nummers in geval van?
- Waarom was men wel snel erbij om de verkiezingen uit te stellen (voor de gestelde vrijdag 6 uur)?
300 km langs een eiland gaan (5 dagen lang aangegeven door meteo) is geen gevaar, buiten wat onweer en regenbuien.

Weer

 

October 02at 05:05am

Wiels valt Pueblo Soberano af

In een 25 seconden durende geluidsopname die naar de pers is gelekt, is naar wat het lijkt de stem van Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels (PS) te horen, terwijl zij een aantal kopstukken van Pueblo Soberano afvalt.

View

Natuurlijk zoals ze ook haar eigen broer negeerde en pas kwam kijken toen hij dood was. (bewijs in mijn bezit, sms tussen mevr Wiels en mij)

Wiels

 

October 02at 05:02am

BBC journalist comes clean, says “trust nothing you read or watch”

THE PROLOGUE : Here it is (it is as we said) the Western media are like one giant Nazi press …they circulate the same stories (often fabricated) the same photos (often fabricated) according to their need…they then pump this (often fabricated manufactured ) pulp down the throats of the unsuspecting public. They do all this on the basis of being a ‘free and democratic’ press. (or TV/radio station)..when in fact they are all liars (they know it) and do the exact opposite. They work for (and get paid by) their satanic Illuminati masters based mainly in Washington, London and Tel Aviv.

A BBC journalist, John Darvall, has lambasted his own career at the BBC. The insensitive way the tragic death of his daughter, Polly, has been handled by several outlets led him to lay bare his thoughts about the BBC and the British media industry as a whole, in a heartfelt blog post.

The BBC itself misreported specific information about his family, furthering their grief.

This poor piece of journalism made Tuesday probably the worst day of this whole episode so far.

This provoked wider criticism of traditional media from Darvall.

This week TV and newspapers have proven to me why they are not the future of news.

Darvall then hailed the internet as the bastion of real media.

The internet allows us to come to our own conclusions by checking our own facts. We really can’t trust the traditional outlets to do it right or properly.

He specified social media as the future of of news.

If they can’t even get their facts right, be trusted with clear information and then report it accurately is it any wonder that we are all turning to Facebook, Twitter and other internet sources for our news and information?

He said this of his own career:

I am ashamed to be a journalist.

And left us with a piece of advice:

Trust nothing you read or watch.

Can we trust the BBC?

The BBC is the envy of much of the world: a media free from vested interest; free to serve the public for the greater good. We observe the likes of Fox News in the USA and are thankful. A properly informed public is the foundation of any meaningful democracy, and a publicly owned media outlet can circumvent the position of the powerful as the ‘gatekeepers’ of information.

This is the concept of the BBC, but the reality is far from it. A major content analysis from Cardiff University reveals the BBC is in fact pro-business and conservative leaning in its coverage, contrary to George Osborne’s claims that the BBC has an ‘anti-business’ slant.

The study found that on BBC News at Six, business representatives outnumbered trade union spokespersons by a ratio of more than 5-to-1 in 2007, and of 19-to-1 in 2012. Research into the BBC coverage of the 2008 financial crisis revealed similar pro-business sentiment. Opinion was almost completely dominated by investment bankers, stockbrokers and other city voices.

Not only does the corporation give disproportionate voice to big business, but it gives Tories more airtime than Labour. When Gordon Brown was in power in 2007, his coverage exceeded that of David Cameron by a ratio of 2-to-1. This is to be expected: the current Prime Minister will get more airtime. But, in 2012 Cameron’s coverage exceeded that of Ed Miliband by double that ratio (4-to-1).

One might say Labour’s reluctance to put Miliband front and centre is the reason for this. However, the study found much the same disparity when comparing cabinet members and ministers to their counterparts in the shadow cabinet. Under a Conservative government in 2012, coverage of Tory ministers exceeded that of their Labour counterparts, again by more than 4-to-1. Meanwhile, under the 2007 Labour government, Labour ministers’ exceeded that of their Conservative counterparts, again by only 2-to-1. Factoring in who is presently in power, the Tories still get doule the airtime Labour do.

A root cause of this is the way members of the BBC Trust are selected. The BBC Trust is the body that governs and regulates the corporation. Currently, the monarch appoints BBC Trust members on the advice of government ministers. This has led to a public service run by people with strong business and political affiliation.

Rona Fairhead was made Chairwoman of the BBC Trust on the recommendation of former Conservative culture secretary Sajid Javid. She serves on the board of directors of several large corporations, including PepsiCo and HSBC. She is also the business ambassador for the UK Trade and Investment governing body.

The Vice-Chairwoman, Diane Coyle, sits on the advisory panel for EDF and is managing director of ‘Enlightenment Economics’, an economic consultancy for large corporate clients, such as Vodaphone.

The presenter for the BBC’s flagship political programme Daily Politics is Andrew Neil, chairman of the conservative news outlet ‘The Spectator’ and publisher of London global business magazine, ‘The Business’.

The business editor is Kamal Ahmed of the right-wing Sunday Telegraph, who was rebuked by the Guardian’s Nick Davies for ‘banging the war drums’ over the invasion of Iraq.

We might avoid such disproportionate coverage were the regulatory body not spearheaded by tycoons. While they may not actively seek to advance a particular agenda, they are predisposed to the ideology behind their affiliations.

The BBC is worth fighting for. The concept is incredible, but it needs huge reform. The government should not simply dictate who sits on the regulatory body. The BBC Trust should be representative of the public it is supposed to serve, not the vested interest it is supposed to bypass.

When Darvall tells us to trust nothing we read in the media, his advice penetrates even the BBC, which is often considered the global standard of honest journalism.


View

Een gegeven wat we al lang roepen en laten weten. We lazen deze berichten vanuit Nederland en ook daar begint men te roepen dat de media niets meer is dan een indoctrineren en hersenspoelen. Hoe meer we het naar buiten brengen des te meer kans hebben we dat het ooit eens gaat veranderen
.

BBC

 

October 01at 05:17am

Woensdag 5 Oktober

NO BAI VOTA

No bai vota

 

October 01at 05:11am

Radio Direct betaalde voor belastende verklaring tegen Schotte’

WILLEMSTAD — Anthony ‘Pèncho’ Bertinus (50), zelfverklaard lid van de bende No Limit Soldiers (NLS) en die eerder als verdachte is aangemerkt in Maximus, heeft tegen betaling belastende verklaringen afgelegd tegen Statenlid Gerrit Schotte (MFK) tijdens een interview met Radio Direct.

Ook heeft hij in dat interview in 2013, vlak na de moord op Helmin Wiels, in ruil voor geld min of meer gezegd dat de NLS achter de moord zit. Dat blijkt uit een proces-verbaal (PV) van het Recherche Samenwerkingsteam (RST), dat gisteren is verspreid.

Dat is het tweede PV dat openbaar is gemaakt, als bijlage bij een tweede YouTubevideo die circuleert over de moord. Eerder werd een PV verspreid met de namen van de verdachten, betrokken bij de moord, waaronder politicus Elmer ‘Kadè’ Wilsoe (PS).

Volgens de video is er sprake van een grote doofpotaffaire door de overheid en het Openbaar Ministerie met de hulp van journalisten, werkzaam voor Jachmin Pinedo, eigenaar van Radio Direct en TV Direct 13. Het is niet bekend wie er achter deze video’s zit. Uit het PV van 25 februari 2014 is te lezen dat Bertinus, op de vraag van de verbalisant of hij wel eens voor NLS wat heeft gedaan, verklaarde:

“Vorig jaar heb ik tegen betaling wat naar voren gebracht op Radio Direct. Ik had een stuk papier ontvangen met daarop een tekst die ik naar voren moest brengen. Het radioprogramma was met interviewer R.B. Het was een paar maanden terug in 2013. Ik heb toen in dat interview dingen over de NLS gezegd, waar zij niet blij mee waren. Ik hoor niet bij de NLS en zal er ook niet bij gaan horen. Ik heb hierdoor veel problemen ondervonden en ben ondernemer, daarom nu niet woonachtig in Koraal Specht. Ik wil u verder niets vertellen van deze problemen. Ik heb een rustig leven en wil er ver vandaan blijven. Ik hoop dat u zo snel mogelijk naar het interview kunt luisteren. In het interview heb ik gezegd dat ik lid ben van de NLS, maar dat ben ik hooguit één of twee dagen geweest. Ik moest wat geld verdienen om te eten, daarom heb ik het interview gedaan. NLS staat voor No Limit Soldiers, ik hou daar niet van. Ik ben lid van Nos Lo Sigui, wij zetten ons in voor de jeugd om ze te begeleiden en ze op het rechte pad te houden.”

In het radio-interview verklaarde Bertinus verder op de vraag van de interviewer of de NLS achter de moord zit:

“De NLS heeft wat werk gedaan voor Schotte.”

Verder bekende hij Burney ‘Nini’ Fonseca, die volgens het OM de schakel is geweest tussen de uitvoerende en intellectuele daders, te hebben afgeperst. Hij gaf aan, Fonseca uit de buurt Koraal Specht te kennen. Zij groetten elkaar, maar hadden verder geen relatie. Hij is ook nooit bij Fonseca thuis geweest. Hij had wel contact met Fonseca vlak voor zijn arrestatie in 2013, op het veldje tegenover Fonseca’s woning.

“Een paar hongerige wolven van de NLS hadden mij gevraagd met Nini te praten, omdat hij meer zou weten over de moord op Wiels en zij wilden hier geld voor hebben. Door Nini was de naam van de NLS in een slecht daglicht gekomen en daar moest hij voor betalen. Nini zou iets met de moord op Wiels te maken hebben en nu kreeg de NLS de schuld. De namen van de hongerige wolven ken ik niet.”

Op de vraag waarom híj met Fonseca moest praten, legde Bertinus uit dat dit misschien door zijn houding komt. Hij heeft lef en heeft schijt aan de NLS, en de bende zocht kennelijk zo iemand, aldus Bertinus. Verder werd hij niet betaald hiervoor. Fonseca zou in een reactie op zijn boodschap hebben ontkend iets te maken te hebben met de moord en had dus ook geen geld om te betalen.

“Ik moest dat doorgeven aan de mensen van de NLS.”

Bertinus heeft meerdere interviews gegeven over de moord op Wiels en heeft recentelijk ook in de Volkskrant loterijbaas Robertico ‘Robbie’ dos Santos en omstreden gokbaas Fransesco Corallo genoemd als de financiers van de moord.

Ook is hij na de moord met journalisten van de Nieuwe Revu ‘het beruchte getto op het eiland’, Koraal Specht, ingetrokken in verband met een nieuwsitem. De Nieuwe Revu ‘trok op met bendeleden die zeggen zelf op zoek te zijn naar de moordenaar’.

Eén van de zelfverklaarde NLS’ers was dus Bertinus, ook zijn foto werd bij het artikel geplaatst. Hij gaf ze een tour en uitleg over onder meer (het ontstaan van) de bende en het leven van bewoners van die wijk. Hij wilde het ‘echte verhaal’ vertellen.

Het OM was niet bereikbaar voor commentaar over dit lek. Het is dus nog onbekend of onderzocht gaat worden wie verantwoordelijk is voor dit en voor het vorige lek. Directeur Pinedo was ook niet bereikbaar voor commentaar over de verklaring van Bertinus.

View

Van de ene leugen in de ander en dat omdat vele verklaringen onder zware druk afgelegd worden en zelfs vervalst.
Het is normaal de martelingen en het vervalsen van verklaringen en keer op keer zie je dit opkomen.
Vergeet niet een crimineel in het nauw doet vreemde dingen en leugens zijn voor hen de enige manier van communiseren.
Keer op keer komen we dat tegen als men weer met een verhaal komt en na simpel zaken op een rijtje te zetten zie je dat het om de zoveelste leugen gaat. Deze jongen snakt naar publiciteit en hij krijgt het door zijn leugens te vertellen die een hongerige pers maar al te graag wil horen.

Vaders

 

October 01at 05:08am

Justice

Justice

 

October 01at 05:06am

Generaals houden zich bezig met het onderuithalen van klokkenluiders

Waar klokkenluiders ontslagen worden, maken officieren die misstanden in de doofpot stoppen buitenproportioneel snel carrière in de krijgsmacht. Hooggeplaatste militairen en defensieambtenaren overtreden legio gedragsregels en wetgeving, maar slecht leiderschap en frauduleus handelen lijkt te worden beloond in het Nederlands leger.
Klokkenluiders als prioriteit

Onlangs schetste promovenda Dieuwertje Kuijpers in dit artikel dat klokkenluiders als prioriteit worden beschouwd door de minister van Defensie, de CDS (Commandant der Strijdkrachten) en de SG (secretaris-generaal). Niet om ze te ondersteunen, maar om ze te ondermijnen, te intimideren en te bedreigen. Medische dossiers worden vervalst en op georkestreerde wijze worden klokkenluiders buiten hun eenheid geplaatst. Vervolgens gaan juristen van Defensie naarstig op zoek naar een reden om het ontslag van de ‘lastige militair’ in te luiden. Daarbovenop ijveren MIVD-agenten de reputatie van betrokkene te beschadigen bij journalisten en politici. Toen ik als aspirant-officier discriminatie op de KMA (Koninklijke Militaire Academie) aankaartte in 2012 in de Volkskrant, heb ik bovenstaande tactieken vrijwel ogenblikkelijk bemerkt.
Oneigenlijke inzet MIVD

Tot dusver hanteerde Defensie de redenatie dat de gemiddelde klokkenluider veelal een wraakzuchtige militair is en een duistere agenda najaagt. Kort nadat het bovengenoemd artikel verscheen, interviewde Kuijpers mijn advocaat Sébas Diekstra. In dit tweegesprek gaf hij aan dat hij in zijn werk ondermijnd wordt door Defensie. In aangegeven kader heeft hij recentelijk de beslissing genomen om zijn dienstbeëindiging te starten als reservemajoor bij de Landmacht. Hij vindt namelijk dat Defensie hem met betrekking tot de belangenbehartiging van zijn cliënten probeert te beïnvloeden. Defensie kan Diekstra moeilijk rancuneus en obscuur noemen, maar neemt het hem des te meer kwalijk dat hij té probaat opkomt voor zijn cliënten. Blijkbaar onderkennen de generaals niet dat we in een rechtsstaat leven en dat Diekstra de belangen van zijn cliënten gewettigd belangrijker acht dan die van hun.

De vrees om aanzien te verliezen, houdt de generaals in een onophoudelijke angstgreep. Deze geestesgesteldheid zorgt ervoor dat ze zich teveel bezighouden met het onderuithalen van klokkenluiders. Hun adagium is: “we beschermen de defensieorganisatie, maar onszelf meer!”.Dat de MIVD buitensporig veel tijd spendeert aan de tegenwerking van klokkenluiders is, in vergelijking met het effectief bespieden van militairen die sympathie koesteren voor IS, een uitvloeisel van vorenstaand adagium. Die kostbare en schaarse mankrachtverspilling, in de oneigenlijke inzet van de MIVD tegen klokkenluiders, maakt Nederland eenvoudigweg onveiliger. Punt. Vorig jaar werd onder andere bekend dat een Nederlandse onderofficier van de Luchtmacht zich had aangesloten bij IS. De Turks-Nederlands-Syrische ex-militair Salih Yilmaz, had zich reeds gelieerd aan de terreurgroep Al Nusra en maakte uiteindelijk de overstap naar IS. Dit radicaal gezelschap zou kennis over hoe Nederlandse kazernes binnengedrongen kunnen worden, al doorgegeven kunnen hebben aan Nederlandse medestrijders, die teruggekeerd zijn. De jongens en meisjes van de MIVD zouden hen beter kunnen bespieden dan ondergetekende.
Onafhankelijk onderzoeksbureau

Mijn geprefereerde defensiecredo is: “maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt”. Ik ben van mening dat in de kortst mogelijke tijd een extern bureau opgezet dient te worden, dat onderzoek gaat doen naar integriteitsschendingen en misstanden binnen Defensie. Interne wegpoetsclubs, zoals de IGK (inspecteur-generaal der Krijgsmacht) en de COID (Centrale Organisatie Integriteit Defensie), kunnen – wat mij betreft – hun stofdoekjes in de wilgen hangen. De VCD (Vaste Commissie Defensie) van de Tweede Kamer, die de minister van Defensie en haar ministerie controleert, is evenmin een club die de essentiële actiebereidheid aan de dag legt, die nodig is. Wanneer deze Kamerleden een hoorzitting organiseren over misstanden bij Defensie, dan ligt hun profileringsdrang daaraan ten grondslag en niet het verlangen om structurele veranderingen door te voeren binnen Defensie.
Beëindiging angstcultuur

Oneerbaar gedrag dat een hoger echelon etaleert, reflecteert altijd op een lager echelon. Bij iedere organisatie is dat het geval, maar bij Defensie kan dergelijk handelen levens kosten en verreikende gevolgen hebben voor Nederland. Officieren die extreem zelfzuchtig zijn in vredestijd, zullen diezelfde handelwijze makkelijker hanteren in oorlogstijd.

Indien de defensieorganisatie geloofwaardig wil zijn en soldaten met ruggengraat koestert, dan moeten er verdiende ontslagen vallen en geen onverdiende promoties plaatsvinden. Dat is niet alleen legitiem, maar bovenal noodzakelijk om de angstcultuur binnen Defensie voorgoed te beëindigen.

Klokkenluider


October 01at 05:02am

Throw Away Your Glasses: This Ingredient Will Help You Increase Your Vision By 97% Naturally!

People in old age have more health problems than younger. More often they are treated the traditional way, using only natural ingredients and homemade recipes.

Our eyes are probably the most important thing we have because they receive about 90% of the information from the real world. But it is precisely this sense suffers the most over the years.

The science has become very developed, so as we know there are glasses and contact lenses that can be used to improve our vision. But they are expensive and not always the solution to our problem.

So we’re going to present you a recipe that will help you throw away your glasses in only several weeks and it’s completely natural!

The main ingredient of this recipe is saffron, root that very few of you know.

According to research by Silvia Bisti, this natural element could stop and recover the degeneration of eyesight, achieving that the cells integrated to the visual system become harder and more resistant in a very short time.

This medication should be drunk in the form of tea

Recipe that will recover your vision

Ingredients:

1 gr of saffron
1 cup of water

Preparation:

It is very simple. Allow the water to boil and then add saffron. If you want to be sweeter add a little honey. Drink a few cups during the day.

Besides vision, saffron also purifies your blood, improves the blood circulation, helps in the treatment of arthritis, improves the level of triglycerides and cholesterol and promotes learning and memory retention.

If you liked this post share it with your relatives and friends and help them to improve their vision in a completely natural way.

Safraan

 

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.