Banner Watamula

AA   AA  
       
 

October 2016 16/31

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       

October 31at 05:10am

'Cocaïne en alcohol bij gecrashte honkballer'

Honkballer José Fernández had cocaïne en alcohol in zijn lijf, toen hij een maand geleden overleed bij een bootongeluk. Dat meldt CNN op basis van het toxicologisch onderzoek.

De werper van Miami Marlins had twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol op, toen de fatale crash plaatsvond in de buurt van Miami Beach. De dood van Fernández leidde tot een schok in de honkbalwereld. Hij werd eerder deze week nog postuum uitgeroepen tot 'Comeback Player of the Year' van de National League. De Cubaan, die acht jaar geleden zijn geboorteland ontvluchtte, was met twee vrienden aan het varen toen de speedboot een rots raakte en over de kop sloeg. Alle inzittenden overleden.

Volgens het onderzoek werd de boot roekeloos bestuurd, maar onduidelijk is door wie. Ook bij Fernández' vrienden werd alcohol in het bloed aangetroffen. Onderzoekers vonden in de zakken van een van de slachtoffers een bonnetje van een bar.

View

Al vele jaren schrijf ik van drugsgebruik in de sport en zelf heb ik het mee mogen maken in de sport die ik beoefende en bij persoonlijke vrienden bij voetballers van het Nederlands elftal.
Helaas wordt er geen aandacht aan besteed en denkt men dat alle prestaties komen door trainen en gezond eten.
Een fabel die eens doorbroken moet gaan worden.

Sport

 

October 31at 05:08am

Kerk betaalde pedo.

De veroordeelde pedofiel Danny D. uit Koudekerk aan den Rijn is door de protestantse kerk in Hazerswoude-Dorp voorzien van enkele honderden euro's om woonruimte te kunnen financieren. Weet u dus ook weer waar uw collecte-centjes mede aan besteed worden.

De 41-jarige D. hoorde afgelopen week een gevangenisstraf van zeven jaar in combinatie met tbs en dwangverpleging tegen zich eisen. De pedo zou een 13-jarig meisje hebben misbruikt en zich daarnaast nog aan een ander meisje hebben vergrepen. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, bleek de man ook nog in het bezit te zijn van een flinke portie kinderporno. Hier werd hij trouwens in 2011 ook al voor veroordeeld, zo weet de Telegraaf.

In 2007 trouwde de kindermisbruiker met een destijds minderjarig meisje en bakte hier kinderen mee. De ouders van dit meisje zijn trouwe en goedgevige leden (lees: klanten) van de protestantse gemeente in Hazerswoude-Dorp. Daardoor klopte de reclassering bij de kerk aan met het verzoek wat centjes beschikbaar te stellen voor Danny. De twee tortelduifjes zelf waren inmiddels uit elkaar.

Geniepig

Het feit dat de crimineel geen lid van de kerk is, leidde binnen het kerkelijk bestuur tot grote verdeeldheid. Uiteindelijk werd de voorzitter van de kerk onder immense druk gezet, waardoor er 400 euro werd overgemaakt naar D. Dit werd overigens in het geniep gedaan, aangezien de namen bewust niet in de notulen vermeld werden.

View

De kerk ook lokaal zit achter veel pedo's. Het is juist de kerk die er alles aan doet om de kinderverkrachters te beschermen omdat het zeer regelmatig ook nog dagelijks gebeurt op het eiland.

Zieltje rein kopen noemen ze dat.

Danny

 

October 31at 05:06am

Kabinet: inlichtingendiensten mogen meer aftappen

Inlichtingendiensten AIVD en MIVD krijgen, als het aan het kabinet ligt, meer bevoegdheden om internet- en telefoonverkeer af te tappen. Vandaag wordt het wetsvoorstel besproken in de ministerraad. De Tweede en Eerste Kamer moeten er nog mee instemmen.

Het kabinet werkt al jaren aan het plan om de inlichtingendiensten meer bevoegdheden te geven. Er was veel kritiek op de plannen; in reactie daarop wil het kabinet inzet van de nieuwe bevoegdheden laten toetsen door een speciale commissie, de Toetsingscommissie Inzet Bevoegdheden. Ook krijgt de bestaande toezichthouder CTIVD meer bevoegdheden.

De geheime diensten mogen nu al internetverkeer aftappen, maar mogen maar één tap per keer plaatsen. In de nieuwe wet mogen ook grotere hoeveelheden internetverkeer worden afgetapt en vervolgens doorzocht op bepaalde informatie.

Hoe werken de nieuwe wetten om grip te krijgen op onze data. Bekijk het in de interactieve special datadrift.

Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat wie een bepaalde chat-app gebruikt, of wie verbinding maakt met een bepaalde wifi-hotspot, in de databerg van de geheime dienst terechtkomt. Dat blijkt uit een geheim document dat de NOS eerder in handen kreeg.

Daarvoor moet dus wel toestemming worden gekregen van de nieuwe toetsingscommissie, die zich voortaan overigens ook over de bestaande bevoegdheden van de AIVD moeten buigen.

De Kamer en de diensten willen al langer een modernisering van de inlichtingenwet. Terroristen zouden nu mogelijk onder de radar blijven. De geheime diensten zijn bezorgd dat ze zonder de nieuwe bevoegdheden niet meer kunnen meekijken op internet.

Volgens critici komt het echter neer op een sleepnet, waarbij ook gegevens van onschuldige burgers terecht kunnen komen in de fuik van de geheime dienst. De geheime diensten zeggen dat ze gegevens van onschuldigen, mochten die onverhoopt bij de AIVD of MIVD terechtkomen, zullen verwijderen.

De Raad van State boog zich de afgelopen maanden over het wetsvoorstel. Het is nog onbekend of het wetsvoorstel sindsdien nog is aangepast.

View

Vertel me; wat voor vrijheden zijn er nog?

Kabinet

 

October 31at 05:03am

Chirurgen geven toe dat mammografie verouderd is en schadelijk voor vrouwen

Mammografie staat bekend als een borstkankerscreening procedure en de miljoenen vrouwen doen het elk jaar. Het wordt beschouwd als de enige manier om borstkanker te detecteren.

Elk jaar bezoeken miljoenen vrouwen massaal hun artsen voor hun jaarlijkse mammogrammen, een borstkankerscreening procedure die het indrukken van de borsten van een vrouw tussen twee metalen platforms tumoren vroegtjdig te detecteren inhoudt. Maar chirurgen overal ter wereld beginnen te twijfelen aan de omstreden praktijk, waarvan studies aantonen dat het niet eens een effectieve screening tool is, en eigenlijk schadelijk is voor de lichamen van de vrouwen die het ondergaan.

Het publiek wordt verteld dat mammogrammen de enige manier zijn om borstkanker in een vroeg stadium op te sporen, maar een herziening van de acht wetenschappelijke studies ter beoordeling van de procedure, vond dat mammografie noch effectief is, noch veilig.

Na het bekijken van gegevens van meer dan 600.000 vrouwen tussen de leeftijden van 39 en 74, die de procedure ondergingen op een routine-basis, vonden de onderzoekers dat veel vrouwen een verkeerde diagnose gesteld kregen. Veel van deze zelfde vrouwen werden derhalve onterecht behandeld met chemotherapie, wat resulteerde in een snelle dood.

Zoals gepubliceerd in de Cochrane Database of Systematic Reviews, kwam de evaluatie tot de conclusie dat mammografie meer kwaad dan goed veroorzaakt, omdat er bij veel meer vrouwen uiteindelijk een verkeerde diagnose wordt gesteld en onterecht behandeld, dan diegene die deze methode voor het opsporen van terminale borstkanker vermijden.

Daarom is de procedure die bekend staat als mammografie een verouderde plaag die thuishoort in de geschiedenisboeken van mislukte medische behandelingen, en niet in de voorhoede van de geneeskunde voor vrouwen.

“Als we aannemen dat screening borstkankersterfte met 15% vermindert en dat overdiagnose en overbehandeling op 30% zit, betekent dit dat voor elke 2000 vrouwen die worden uitgenodigd voor een screening gedurende 10 jaar, slechts 1 vrouw met deze aandoening niet zal sterven aan borstkanker en 10 gezonde vrouwen, die anders niet gediagnosticeerd zouden zijn als deze screening methode er niet was geweest, onnodig behandeld, “concludeerden de auteurs.

Groep van top medische deskundigen geeft toe; mammografie doet meer kwaad dan goed

Een jaar nadat dit onderzoek werd gepubliceerd, werd een tweede gepubliceerd in The New England Journal of Medicine (NEJM) en kwam tot een soortgelijke conclusie. Een team van medische professionals dat bestond uit een medisch ethicus, een klinisch epidemioloog, een farmacoloog, een oncologisch chirurg, een verpleegster wetenschapper, een advocaat en een gezondheids-econoom, besloten dat de claims van de medische industrie over de voordelen van mammografie in wezen achterhaald zijn.

Zij constateerden dat per 1000 gescreende vrouwen in de VS over een periode van 10 jaar met een jaarlijkse screening die ingaat op de leeftijd van 50, slechts een geval van overlijden door borstkanker zou worden voorkomen, terwijl een schokkende 490 tot 670 vrouwen een valse positief zouden hebben, terwijl 70 tot 100 een onnodige biopsie zouden ondergaan.

Drie tot 14 van deze vrouwen, zo bleek uit de studie, zouden ook foutief worden gediagnosticeerd terwjl het een niet-kwaadaardige vorm van kanker betrof die nooit kwaadaardig zou worden.

Deze studie uit Zwitserland bevestigt een andere uit Canada; de 2014 Canadian National Breast Screening Study, die in aansluit bij de anderen, dat mammografie screenings voor borstkanker niet beter zijn dan een eenvoudig lichamelijk onderzoek om de sterftecijfers te verminderen. Met andere woorden, de procedure is helemaal niet nodig, en vaak buitengewoon schadelijk.

En de lijst gaat maar door, met de gegevens uit Noorwegen en elders wordt bevestigd dat mammografie niet alles is wat er over wordt beweerd. Uit gegevens uit de VS, verspreid over het verloop van bijna 40 jaar blijkt dat meer vrouwen over- of gediagnosticeerd zijn met borstkanker door mammografie dan met succes vroege borstkanker op zodanige wijze opgespoord, dat metastasering werd voorkomen. Dit is een uitzonderlijk slecht track record dat met recht de vraag stelt waarom mammografie nog steeds wordt gebruikt wanneer het duidelijk niet werkt.

“Ik geloof dat als je wel een tumor had, het laatste wat je zou willen doen, is deze verpletteren tussen twee platen, want dan zou het verspreiden,” zegt huisarts Dr. Sarah Mybill, zoals geciteerd in de documentaire film The Promise .

mamogram


October 30at 05:09am

Knoops: Schotte heeft beste met Curaçao voor

"De persoon zoals Schotte is neergezet door Justitie, namelijk iemand die zich zou hebben laten corrumperen, een volstrekt onjuist beeld is." Dat zegt advocaat Geert Jan Knoops in 'Wat een Week!. Hij verdedigt MKF-leider Gerrit Schotte en zijn partner in de zaak Babel. "De politieke invloed op het juridische proces is hier op het eiland veel groter."

Andre Bosman
Wat een bizar verhaal....De rechterlijke macht is kennelijk niet onafhankelijk zegt de heer Knoops??? at is dat voor een opmerking van een advocaat..... De heer Knoops is nu zelf bezig met de afbraak van het rechtssysteem op Curacao ten dienste van Gerrit Schotte.....Een heel slechte zaak

View

John H Baselmans
Wat slecht is heer Bosman zijn de politieke spelletjes en de tendentieuze berichten vanuit de Nederlandse hoek. Heer Knoops heeft hier een zeer goed punt en als u werkelijk gaat voor het recht moet het recht er ook zijn. Uit eigen ervaring gaat het hier op de eilanden altijd via een politiek getinte weg en wordt er niet eerlijk en objectief naar zaken gekeken zeker niet bij de corrupte OM. Dat zien we bij de gehele pers maar ook de politiek. Dat komt omdat het ook Nederland goed uit komt als bepaalde mensen verdwijnen van het toneel. Ook dat maak ik aan den lijve mee en is zowel curacaosche justitie als de Nederlandse druk doende om ook mijn mond te snoeren en dat puur omdat wij als MKK de bewijzen hebben dat Nederland een zeer vuil spel speelt. Want waar was de Nederlandse politiek toen Brinkman van PVV probeerde via Wiels dit eiland de afgrond in te werken? Hoe is het mogelijk dat de Nederlandse politiek er alles aan doet om bepaalde lokale politieke partijen die zwaar in de drugs zitten en met de maffia gelieerd zijn alsmaar te beschermen wat we ook nu zien bij de laatste verkiezingen.
Waren die laatste verkiezingen niet deels gefinancierd vanuit de Nederlandse politiek? Kom op heer Bosman speel het spel eerlijk. U weet beter en heer Schotte heeft gelukkig mijn raad opgevolgd in juni om een ware advocaat te nemen die het WEL tot de bodem uit zoekt! Dat is het recht van elke burger en dit recht zou elke burger ook moeten krijgen alleen zit er bij het huidige rechtssysteem een zeer groot financieel kaartje aan je recht halen.

Schotte

 

October 30at 05:05am

Koeiman: Geen benoemingen of bindende afpraken meer door demissionair kabinet

MAN-leider Hensley Koeiman heeft demissionair premier Ben Whiteman gemaand nu alleen nog op de winkel te passen en af te zien van benoemingen van personen en van het maken van bindende afspraken voor de komende regering. Koeiman heeft Whiteman daarover een brief geschreven, meldt het Antilliaans Dagblad. Hij maakt zich niet alleen zorgen over over aanstellingen van personen door ministers bij de overheid of overheids-nv’s, maar expliciet ook over de huidige toestand rond de raffinaderij. Zoals bekend is er een Memorandum of Understandig getekend door het Land Curaçao met het Chinese Guandong Zhenrong. Koeiman wil dat verder overleg ‘on hold’ wordt gezet en de voorgenomen reis naar China van het zogenoemde Multidisciplinair Projectteam wordt afgelast.

View

En zo ook het overleg met Chinezen over raffinaderij moet 'on hold'.
Ja en het zou heer Koeiman sieren als hij samen wilde gaan werken met de mensen die al vele jaren vechten voor een beter eiland. Maar helaas tot op heden laat deze man ook niet zien wat respect is.

Koeiman

 

October 30at 05:03am

Romano van der Dussen: Dit mag niet meer gebeuren

Twaalf jaar lang zat Romano van der Dussen onschuldig vast in Spanje. Nu hij eindelijk vrij is, wil hij voorkomen dat zoiets ooit nog iemand overkomt.

Gekleed in een zwembroek en lopend op slippers wordt Romano van der Dussen op 2 september 2003 op straat in het Spaanse Fuengirola gearresteerd door de Policía Nacional. De dan 32-jarige Nederlander wordt verdacht van twee aanrandingen en een verkrachting in een stadje verderop. Romano weet van niks, maar dat wordt niet geloofd. Bewijs dat Van der Dussen het niet gedaan heeft wordt genegeerd en getuigen niet gehoord. Op 11 februari 2016 laten ze hem eindelijk gaan. Romano heeft dan dik twaalf jaar onschuldig vastgezeten.

View

Praten we niet over de vele onschuldigen hier in de gevangenis van Curacao wat een Zuid Amerikaanse hel is zonder rechten van de mens.

Romano

 

October 30at 05:01am

Scientists Shocked As They Find Melanesians Carry DNA Of An Unknown “Human” Species

Hints of an unidentified, extinct human species have been found in the DNA of modern Melanesians – those living in a region of the South Pacific, northeast of Australia.

According to new genetic modelling, the species is unlikely to be Neanderthal or Denisovan – two ancient species that are represented in the fossil record – but could represent a third, unknown human relative that has so far eluded archaeologists.

“We’re missing a population, or we’re misunderstanding something about the relationships,”Ryan Bohlender, a statistical geneticist from the University of Texas, told Tina Hesman Saey at Science News.

Bohlender and his team have been investigating the percentages of extinct hominid DNA that modern humans still carry today, and say they’ve found discrepancies in previous analyses that suggest our mingling with Neanderthals and Denisovans isn’t the whole story.

It’s thought that between 100,000 and 60,000 years ago, our early ancestors migrated out of Africa, and first made contact with other hominid species living on the Eurasian landmass.

This contact left a mark on our species that can still be found today, with Europeans and Asians carrying distinct genetic variants of Neanderthal DNA in their own genomes.

And that’s not all they’ve given us.

Earlier this year, researchers investigated certain genetic variants that people of European descent inherited from Neanderthals, and found that they’re associated with several health problems, including a slightly increased risk of depression, heart attack, and a number of skin disorders.

And a separate study published earlier this month found evidence that modern genital warts – otherwise known as the human papillomavirus (HPV) – were sexually transmitted to Homo sapiensafter our ancestors slept with Neanderthals and Denisovans once they left Africa.

While our relationship with Neanderthals has been widely researched, how we interacted with the Denisovans – the distant cousins of Neanderthals – is less clear.

The problem is that Neanderthals are well represented in the fossil record, with many remains having been uncovered across Europe and Asia, but all we have of the Denisovans is a lone finger bone and a couple of teeth that were found in a Siberian cave in 2008.

Using a new computer model to figure out the amount of Neanderthal and Denisovan DNA carried by modern humans, Bohlender and his colleague found that Europeans and Chinese people carry a similar amount of Neanderthal DNA: about 2.8 percent.

That result is pretty similar to previous studies have estimated that Europeans and Asians carry, on average, between 1.5 and 4 percent Neanderthal DNA.

But when they got to Denisovan DNA, things were a bit more complicated, particularly when it came to modern populations living in Melanesia – a region of the South Pacific that includes Vanuatu, the Solomon Islands, Fiji, Papua New Guinea, New Caledonia, West Papua, and the Maluku Islands.
As Hesman Saey explains for Science News:

“Europeans have no hint of Denisovan ancestry, and people in China have a tiny amount – 0.1 percent, according to Bohlender’s calculations. But 2.74 percent of the DNA in people in Papua New Guinea comes from Neanderthals.

And Bohlender estimates the amount of Denisovan DNA in Melanesians is about 1.11 percent, not the 3 to 6 percent estimated by other researchers.

While investigating the Denisovan discrepancy, Bohlender and colleagues came to the conclusion that a third group of hominids may have bred with the ancestors of Melanesians.”

“Human history is a lot more complicated than we thought it was,” he told her.

This find is supported by a separate study by researchers from the Natural History Museum of Denmark, who analysed DNA from 83 Aboriginal Australians and 25 locals from the Papua New Guinea highlands.

As we reported last month, this was the most comprehensive genetic study of Indigenous Australians to date, and it indicated that they are the oldest continuous civilization on Earth, dating back more than 50,000 years ago.

But the results revealed something else – DNA that was very similar to that of the Denisovans, but distinct enough for the researchers to suggest that it could have come from a third, unidentified hominid.

“Who this group is we don’t know,” lead researcher Eske Willerslev told Hesman Saey.

Until we have more concrete evidence of this hypothesized third human species (some fossils would be nice), we can’t prove this, and we should point out that Bohlender’s estimates have yet to be formally peer-reviewed, so they might shift with further scrutiny.

And it could be that our identification of Denisovan DNA is more ambiguous than we think, given that our only source is a finger bone and a couple of teeth.

But the evidence is mounting that our interactions with ancient humans were far more complex than we’d assumed, which shouldn’t be much of a surprise, when you think about it.

Just because we don’t see them in the fossil record doesn’t mean they didn’t exist – preserving the remains of something for tens of thousands of years isn’t easy, and then someone has to be in the right place at the right time to dig them up.

Hopefully, the more we investigate the genetic make-up of our most ancient societies, the more hints we’ll get of the rich and complicated history our species shared with those that didn’t make it to modern times.

So much incredible findings of an unknown DNA surface, we may need to think twice before saying that we are ‘alone’ in the universe.

The results of Bohlender’s analysis were presented last week at the 2016 American Society of Human Genetics meeting in Canada.

View

Geweldig meer en meer komen deze kinderen naar voren en zal het een verandering gaan brengen aan het geheel.

Human

 

October 29at 05:06am

Inbraak bij San Marco Casino

Inbreken z?n er gisternacht met een substantieel bedrag van het San Marco Casino vandoor gegaan. Dat bevestigt de politie. Volgens bronnen gaat het om ruim 150.000 gulden.

De politie kreeg rond kwart voor zes ’s ochtend een melding van de inbraak. Toen de casinomedewerkers ’s ochtends vroeg het pand be- traden zagen ze de inbraaksporen.

De inbreker die op beveiligingscamera’ te zien is, is via een raam naar binnen geklommen. De politie werd direct op de hoogte gesteld. Helt onderzoek naar de inbraak loopt nog.

View

Waren het inbrekers of waren het "bekenden" die wisten dat de kluisdeur niet veilig en niet in orde was?

san Marco

 

October 29at 05:04am

Sambil Curacao

Is het nog niemand opgevallen?

Alle advertenties van Sambil zijn met blanke mensen!
En dan zijn er 59,921 personen op dit eiland die deze blanke discreminerende zooi liken?

Hoe is het mogelijk dat men dit op een eiland, wat zo trots is op hun roots, dit kan liken en er zelfs in zo'n gelegenheid kopen?

Sambil

 

October 29at 05:02am

De medicijnmaffia

Hij is scherp en snoeihard in zijn oordeel over de farmaceutische industrie. De Deense hoogleraar Peter Gøtzsche. Volgens hem maakt de industrie meer slachtoffers dan de maffia in haar hoogtijdagen.

Klokkenluider: Ziektes worden bedacht want iedereen moet aan de pillenvideo-klokkenluider-ziektes-worden-bedacht-want-iedereen-moet-aan-de-pillen
De Deense professor, wetenschapper en arts Peter Gøtzsche is scherp en snoeihard in zijn oordeel over de farmaceutische industrie.
Volgens hem maakt de industrie meer slachtoffers dan de maffia in haar hoogtijdagen.

Toen de maffia groot was in Amerika, kochten ze invloedrijke mensen om: politiecommissarissen, de burgemeester, iedereen. Dat doet de farmaceutische industrie ook.
Het is een smerige bedrijfstak, aldus wetenschapper Peter Gøtzsche. Hij is wereldwijd bekend om zijn strijd tegen de farmaceutische industrie.
Twintig jaar geleden richtte hij een netwerk op dat onderzoek doet naar de effecten van medicijnen. Hun belangrijkste conclusie? De farmaceutische industrie is corrupt
Ik probeer dingen te veranderen door het publiek te informeren. Ik wil mensen de ogen openen over de corruptie van de gezondheidszorg.
Onderzoek en marketing is onbetrouwbaar omdat de farmaceutische industrie alle touwtjes in handen heeft.
Zij verdienen miljarden door met data te knoeien en over hun marketing te liegen.
Iedereen moet aan de pillen
Gøtzsche beschrijft in zijn boek hoe de marketing van Big Pharma te werk gaat.
Eerst wordt er een ziekte bedacht.Vooral de psychiatrie leent zich hier goed voor.
Vervolgens wordt er een doelgroep gecreëerd.
Volgens Gøtzsche zou een grote meerderheid van de mensen minstens één psychische stoornis krijgen, als ze aan de hand van diverse checklists getest zouden worden.
Ik heb een aantal checklists voor ADHD, manie en depressie doorgenomen bij mijzelf en zeven andere succesvolle mensen, zes wetenschappers en een wetenschapsjournalist en raad eens?
Wij alle acht hadden minstens één diagnose en sommige twee. Dus volgens de industrie zouden we allemaal aan de pillen moeten, maar we zijn allemaal normale succesvolle mensen!
Hoe maken we hier een eind aan?
Wij als artsen kunnen nee zeggen tegen al het geld of gunsten van de industrie zoals diners, congresreizen, lezingen op bijeenkomsten van de industrie, enzovoort.
En we moeten ook niet meer met vertegenwoordigers praten. Marketing van de industrie is zeer schadelijk voor de volksgezondheid.
De politiek moet alle advertenties en marketing van medicijnen verbieden, net zoals ze met tabak hebben gedaan.
Medicijnen maken niet net zo veel slachtoffers, maar ook niet veel minder dan tabak. Marketing van medicijnen moet verboden worden.
De goede medicijnen worden toch wel voorgeschreven, ook zonder marketing.
Daarnaast is de oplossing volgens Gøtzsche het organiseren van onafhankelijk onderzoek Wetenschap gaat er ook om dat andere onderzoekers kunnen nagaan of de onderzoeksresultaten kloppen.
Dat doen we voor medicijnen niet. De industrie doet alles. We worden geacht ze te vertrouwen, al wetend dat we dat niet kunnen.
Dokters weten te weinig van wat achter de schermen gebeurt. Ze zijn naïef, maar ook geldlustig en hongerig naar status.
Maar ze vertrouwen ook te veel op de industrie en denken dat ze minder bijwerkingen hebben dan medicijnen eigenlijk hebben.
Voor reportage klik hier https://youtu.be/DPWy9RWpOZE

View

Iets waar ik al jaren over schrijf

Peter

 

October 29at 05:00am

Wie wat googled

Welk woord wordt waar het meeste gegoogled?

Kaart

Voor leesbare kaart klik kierOctober 28at 05:10am


Geen rechten van de mens

Rechten

October 28at 05:08am

Veiligheid gevangenis schiet tekort

Plan voor evacuatie niet te vinden

Den Haag/Kralendijk – Voor de gevangenis van Bonaire bestaat geen calamiteitenplan. Dat blijkt uit interne veiligheidscontroles van de Dienst Justitie¨le Inrichtingen (DJI), waarop persbureau ANP beslag heeft weten te leggen.
Of er helemaal geen plan bestaat voor brand, evacuatie en hulpverlening is overigens niet duidelijk. Tijdens de zogenoemde audit was het in ieder geval niet te vinden. Ook lag er tijden de controles brandgevaarlijk materiaal, zoals karton en plastic, in de gangen.
Bonaire behoort tot de drie gevangenissen die expliciet genoemd worden als inrichtingen met gebreken op het gebied van brandveiligheid. De andere zijn Scheveningen en de inmiddels gesloten gevangenis Tafelbergweg in Amsterdam. Volgens DJI zijn de ernstigste tekortkomingen al verholpen. De controles zijn bedoeld om de organisatie scherp te houden, aldus DJI tegenover het ANP.
De tekortkomingen zijn ‘zeer vergelijkbaar’ met de problemen die door de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) zijn geconstateerd na de dodelijke Schipholbrand in 2005. Dat zegt toenmalig OVV-voorzitter en huidig voorzitter van de Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV) Pieter van Vollenhoven.
,,Het is hoogst merkwaardig dat dit zo door kan gaan. Zeker na de ervaringen van de brand in het Detentiecentrum Schiphol’’, aldus Van Vollenhoven. ,,Toen hebben wij geconstateerd dat bij het risicomanagement het accent ligt op het voorkomen van ontsnappingen en niet op brandveiligheid.” Volgens hem is het verontrustend dat veiligheid grotendeels aan de sector zelf wordt overgelaten. Dat zou beter door externe toezichthouders kunnen gebeuren.

View

Dat is dan Bonaire en dan praten we nog niet over Curacao waar nog alles bij het oude is en gevangenen als ratten in een kooi zitten.

 

October 28at 05:07am

Londen telt de meeste rijken

JOHANNESBURG - Londen is de stad met de grootste particuliere rijkdom binnen zijn grenzen. De Britse hoofdstad telt liefst 357.000 miljonairs en 62 miljardairs. Gezamenlijk is deze groep rijken goed voor omgerekend 24,7 biljoen euro aan privébezit.

De marktonderzoeker New World Wealth in Johannesburg publiceerde woensdag zijn jaarlijkse overzicht van steden met de meeste particuliere rijkdom. Nederlandse steden staan niet in de top.

New York staat op de tweede plaats. In de Amerikaanse metropool leven 336.000 miljonairs en 65 miljardairs, die met z’n allen 23,7 biljoen op tafel kunnen leggen. Tokio is goede derde, met 272.000 miljonairs en veertien miljardairs. De rijken van Tokio zijn goed voor 20,1 biljoen. San Francisco staat vierde, gevolgd door twee Chinese steden, Beijing en Shanghai. De top tien wordt gecomplementeerd door Los Angeles, Hongkong, Singapore en Chicago.

Over de hele wereld verspreid zijn er ruim 13 miljoen miljonairs en 1940 miljardairs, blijkt uit de telling.

View

Wat er niet bij gezegd wordt is dat het niet Londen is maar de "city of London" wat een aparte wijk is van Londen en waar de rijken der rijken hun geld hebben staan.
De meest machtige families hebben daar hun bron.
Wil je meer weten lees "De matrix van het systeem" en dan het hoofdstuk "City of London"

Title: De MATRIX van ons systeem deel 1. ISBN 978-1-291-88840-9
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf
File size 2.8 MB

Title: De MATRIX van ons systeem deel 2. ISBN 978-1-291-88841-6
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf
File size 3.7 MB

City of london

 

October 28at 05:04am

Vindication for Press Freedom as Charges Dropped Against Journalist Amy Goodman

By filing the charges in the first place, Democracy Now!'s Goodman told the crowd, "the state's attorney was attempting to stop journalism"

In a vindication for press freedom and land protectors fighting against the Dakota Access Pipeline, North Dakota has dismissed the "riot" charges against Democracy Now! journalist Amy Goodman, issued after she reported on pipeline company security guards physically assaulting nonviolent, mostly Indigenous land protectors in September.

"The judge's decision...is a great vindication of the First Amendment and...native people on the frontlines," Goodman told a crowd of supporters in Mandan, North Dakota on Monday, across the street from the courthouse.

By filing the charges in the first place, she said, "the state's attorney was attempting to stop journalism."

Goodman elaborated in a statement:

This is a complete vindication of my right as a journalist to cover the attack on the protesters, and of the public's right to know what is happening with the Dakota Access pipeline. We will continue to report on this epic struggle of Native Americans and their non-Native allies taking on the fossil fuel industry and an increasingly militarized police in this time when climate change threatens the planet.

Delphine Halgand, U.S. director for Reporters Without Borders (RSF), said Monday afternoon: "We are relieved that the charges against Amy Goodman have been dismissed, but they never should have been filed in the first place. It is unacceptable that a journalist's right to cover a story of major public interest was threatened by North Dakota authorities.”

The decision was widely celebrated on social media, where journalists and activists alike had decried the attack on democracy:

Still, Goodman noted that other activists and journalists are facing charges for their part in the ongoing resistance.

To that end, press advocacy group Free Press delivered nearly 25,000 petitions to the office of the North Dakota state's attorney demanding that authorities drop all charges against Goodman and anyone else covering the protests against the Dakota Access Pipeline project.

"Threatening to throw journalists in jail is a blatant attempt to silence the Indigenous coalition that's protesting the construction of the pipeline on tribal lands," said Free Press campaign director Mike Rispoli. "This is a no-brainer—journalism is not a crime. The public has a right to know about protests like these. All charges must be dropped and local authorities reprimanded for violating rights that are essential to a free and functioning democracy."

Similarly, Food and Water Watch on Monday demanded the U.S. Department of Justice investigate the arrests of both Goodman and filmmaker Deia Schlosberg, who faces up to 45 years in prison for documenting a solidarity protest last week. Cracking down on Goodman, Schlosberg, and other journalists "constitutes nothing less than a war on journalism and a victory for fossil fuel interests that have banked on the pipeline," the organization's executive director, Wenonah Hauter, said in a statement.

Judge in North Dakota has rejected trumped up "riot" charge against @democracynow's Amy Goodman. A win for journalism and democracy.

Goodman

 

October 27at 05:12am

Public

Open brief aan heer Ruggenaath

Geachte heer Eugene P. Rhuggenaath Curaçao 26-10-2016

Ik wil als burger u het volgende onder ogen brengen.
Mijn vrouw en ik hebben ons leven zo ingericht dat we alleen van rauwe groenten, fruit en van noten leven. We eten niets wat artificieel is, ook geen meel of aanverwanten bewerkte artikelen. Met dat hebben we diverse ziektes kunnen overwinnen en hebben we beiden ook ongeveer 10 jaar lang geen dokter meer gezien. Voor kort was het mogelijk dagelijks een redelijk gevarieerde voeding te nemen en ook om verse juices te maken. Maar sinds er in eerste instantie problemen waren met invoer van de Venezolaanse barkjes gezien de artikelen die het land Curaçao in een keer verbood en even later het uitvoer verbod van Venezuela, is nu weken verder nog steeds zeer weinig tot geen vers fruit/groente aanwezig op dit eiland.

De toko eigenaren spreken veelal over het verbod wat u als land heeft opgelegd. Wat een zeer vreemde beslissing was daar de landbouw op Curaçao op zijn retour is. Zelf hebben we 1 ha grond en we hadden 10 jaar geleden kruiwagens vol met groenten en fruit ook zo onze buren en verdere buren. Maar sinds enkele jaren is er een vreselijke ziekte gaande op dit eiland waar zelfs LVV, waar wij mee samen werken, geen oplossing voor heeft. De schimmel wordt vreselijk snel verspreid veelal door de ploegmachines. Deze schimmel is niets tegen te doen volgens lokale en internationale experts die wij geraadpleegd hebben. Zo zijn onze vruchtbomen allen dood en kan er nauwelijks iets verbouwd worden op onze en rond ons stukken grond. Als bijkomstigheid is er ook nog dat er geen grondwater meer is in heel onze streek en we elke 2 weken honderden guldens uit moeten geven om onze laatste gewassen in leven te houden. We krijgen absoluut geen steun van welke instantie dan ook! U bent welkom om het zelf te komen zien.

Net in deze tijd gaat u een importverbod opleggen en is er nu geen meloen, lamunchi, papaya, banaan, mango, fatsoenlijke paprika en bijvoorbeeld rode biet te koop op dit eiland. Er zijn nog meerdere gewassen en fruit maar die hoef ik u niet allemaal op te noemen het is u zeker bekend. Ik begrijp dat heer Gois ook al de alarmbel heeft getrokken maar we zien nog steeds geen fruit en groenten in de schappen bij de supermarkten! U houdt het tegen, is overal het antwoord!

Heer Rhuggenaath hoe is het mogelijk dat u zo slecht de bevolking helpt aan gezonde voeding? U eist nu dat we de synthetische troep moeten eten, weer ziek gaan worden en weer de doktoren moeten gaan bezoeken! Dat is waar u kennelijk voor gekozen heeft en is blijkbaar veel meer mee te verdienen! Zieken ongezonde mensen blijkt een financiële melkkoe te zijn!

Als burger wil ik u vragen, geef ons de kans om aan vers fruit, groenten en noten te komen zodat we gezond kunnen blijven en verder kunnen gaan met ons leven. Wat nu gaande is, is tegen vele regels in van de mensenrechten en dat moet u ook weten. Moeten we anders dan via een rechtbank deze rechten laten toetsen? Want zoals u zeker moet weten dat wat u heeft besloten, geen stand meer kan houden.

In de hoop een antwoord te mogen ontvangen en u een wijselijke beslissing gaat nemen, teken ik met een vriendelijke bandabousche groet;
John H Baselmans-Oracle (veganist)
Dokterstuin 237

 

October 27at 05:09am

Gouverneurs dienen Den Haag

Gouverneurs in de landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten dienen in de eerste plaats de belangen van Den Haag en niet die van het land waar zij naast afgezant van de koning hoofd van de regering zijn. Dat kan worden opgemaakt uit het antwoord van minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op schriftelijke vragen van het Tweede Kamerlid over de benoeming van Alfonso Boekhoudt tot gouverneur van Aruba. Volgens de bewindsman ‘verdient het de voorkeur dat een voor te dragen kandidaat op draagvlak in de Rijksministerraad kan rekenen’. Hij bevestigt met zo veel woorden dat de door Aruba aanbevolen kandidaat – minister Angel Bermudez – niet op dat draagvlak kon rekenen omdat die de steun van Nederland ontbeerde.

View

Gouverneurs bespieden en brieven door aan een speciale dienst die net onder de koning valt en gebruikt wordt om gevoelige informatie te misbruiken tegenover het (ei)land.
Politiek Den Haag krijgt nog geen 25% van alle informatie.

Plasterk

 

October 27at 05:07am

Flying the Isis flag is legal, Sweden declares

Waving the Isis flag 'is not an expression of disrespect towards any ethnic group' because Isis is 'against everyone except those who belong to Isis'

Flying the Isis flag in Sweden is not illegal and cannot be considered an incitement to racial hatred, according to a Swedish prosecutor.

A 23-year-old man from Laholm has avoided prosecution after he allegedly posted a picture of himself with the Isis flag as his Facebook profile photo.

The photo was reported to the police in March and the men was investigated for incitement to racial hatred. The man, originally from Syria, denied the charges.

He said he is not a supporter of Isis and claimed the flag has been used as a symbol of Islam for hundreds of years and then abused by Isis, his defence attorney Bjorn Nilsson told the Swedish newspaper Hallandsposten.

View

Of is het dat Zweden weet dat de ISIS CIA is?
En je wil toch geen ruzie hebben met de CIA laat staan Amerika die deze ISIS van alle kanten steunt en ontzien wordt door deze zogenaamde terreurgroep.

ISIS

 

October 27at 05:04am

Bob Dylan criticised as 'impolite and arrogant' by Nobel academy member

Singer-songwriter’s failure to respond to phone calls from the Swedish Academy after being awarded the Nobel literature prize ‘unprecedented’

A prominent member of the academy that awards the Nobel literature prize has described this year’s laureate, Bob Dylan, as arrogant, citing his total silence since the award was announced last week.

The US singer-songwriter has not responded to repeated phone calls from the Swedish Academy, nor reacted in any way in public to the news.
Fascinating, infuriating, enduring: Bob Dylan deserves his Nobel prize
Read more

“It’s impolite and arrogant,” said the academy member, Swedish writer Per Wastberg, in comments aired on SVT public television.

On the evening of 13 October, the day the literature prize winner was announced, Dylan played a concert in Las Vegas during which he made no comment at all to his fans.

He ended the concert with a version of the Frank Sinatra hit “Why Try To Change Me Now?”, taken to be a nod towards his longstanding aversion to the media.

Every 10 December Nobel prize winners are invited to Stockholm to receive their awards from King Carl XVI Gustaf and give a speech during a banquet.

The academy still does not know if Dylan plans to come.

“This is an unprecedented situation,” Wastberg said.

Anders Barany, a member of the Royal Swedish Academy of Sciences, recalled that Albert Einstein snubbed the academy after being awarded the physics prize in 1921.

In 1964 French writer and philosopher Jean-Paul Sartre refused the literature prize outright.

Other contenders for this year’s prize included Salman Rushdie, Syrian poet Adonis and Kenyan writer Ngugi wa Thiong’o.

View

He has A RIGHT not to give a shit about the award...he owes nothing to no one....their comment says more about them than Dylan....a prize set up by the inventer of DYNAMITE and WAR

DYlan

 

October 27at 05:01am

Vatican: No more scattering of cremation ashes

VATICAN CITY (AP) -- The Vatican on Tuesday published guidelines for Catholics who want to be cremated, saying their remains cannot be scattered, divvied up or kept at home but rather stored in a sacred, church-approved place.

The new instructions were released just in time for Halloween and "All Souls Day" on Nov. 2, when the faithful are supposed to pray for and remember the dead.

For most of its 2,000-year history, the Catholic Church only permitted burial, arguing that it best expressed the Christian hope in resurrection. But in 1963, the Vatican explicitly allowed cremation as long as it didn't suggest a denial of faith about resurrection.

The new document from the Vatican's Congregation for the Doctrine of the Faith repeats that burial remains preferred, with officials calling cremation a "brutal destruction" of the body. But it lays out guidelines for conserving ashes for the increasing numbers of Catholics who choose cremation for economic, ecological or other reasons.

It said it was doing so to counter what it called "new ideas contrary to the church's faith" that had emerged since 1963, including New Age-y ideas that death is a "fusion" with Mother Nature and the universe, or the "definitive liberation" from the prison of the body.

To set the faithful straight, the Vatican said ashes and bone fragments cannot be kept at home, since that would deprive the Christian community as a whole of remembering the dead. Rather, church authorities should designate a sacred place, such as a cemetery or church area, to hold them.

Only in extraordinary cases can a bishop allow ashes to be kept at home, it said. Vatican officials declined to say what circumstances would qualify, but presumably countries where Catholics are a persecuted minority and where Catholic churches and cemeteries have been ransacked would qualify.

The document said remains cannot be divided among family members or put in lockets or other mementos. Nor can the ashes be scattered in the air, land or sea since doing so would give the appearance of "pantheism, naturalism or nihilism," the guidelines said.

It repeated church teaching that Catholics who choose to be cremated for reasons contrary to the Christian faith must be denied a Christian funeral.

The new instruction carries an Aug. 15 date and says Pope Francis approved it March 18.

The author of the text, Cardinal Gerhard Mueller, was asked at a Vatican briefing if Francis had any reservations about the text, particularly the refusal to let family members keep remains of their loved ones at home.

"The dead body isn't the private property of relatives, but rather a son of God who is part of the people of God," Mueller said. "We have to get over this individualistic thinking."

While the new instruction insists that remains be kept together, Vatican officials said they are not about to go gather up the various body parts of saints that are scattered in churches around the world. The practice of divvying up saints' bodies for veneration — a hand here, a thigh bone there — was a fad centuries ago but is no longer in favor.

"Going to all the countries that have a hand of someone would start a war among the faithful," reasoned Monsignor Angel Rodriguez Luno, a Vatican theological adviser.

View

Het wordt met de dag gekker.
Ondanks dat er geen god is, is voortaan de as van een overleden en gecremeerd persoon eigendom van god en zo dus de kerk.
Het gaat tijd worden dat ze alle cristelijke leiders eens gaan onderwerpen aan een psychologisch onderzoek.

As

 

October 26at 05:10am

Kustwacht onderschept wederom een grote partij verdovende middelen

15 balen met ruim 400 kilo vermoedelijk cocaïne

WILLEMSTAD – De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) heeft op maandag 24 oktober een grote partij verdovende middelen onderschept op een ‘Go-fast’. De radar operator van het Reddings –en Coördinatie Centrum (RCC), detecteerde omstreeks middernacht een verdachte vaartuig ten zuiden van Cas Abou, Curaçao.

De Dash-8, het maritiem patrouille vliegtuig van de Kustwacht en een Super-RHIB van steunpunt Curaçao, werden in die richting opgestuurd om de zaak verder te onderzoeken. Ter plekke aangekomen troffen ze een onbemande Go-fast aan. De bemanning was vermoedelijk gevlucht nadat ze door de Kustwacht waren ontdekt. Er zat een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen aan boord. Na het initieel onderzoek bleek het te gaan om 15 balen met ruim 400 kilo vermoedelijk cocaïne. Het Korps Politie Curaçao werd ook hierover ingelicht en zocht met een landpatrouille het gebied af, maar trof niks aan.

Het vaartuig en de verdovende zijn opgebracht naar het Kustwacht steunpunt te Parera. De verdovende middelen zijn overgedragen aan het KPC die samen met de Kustwacht de zaak in onderzoek hebben. Het is de tweede keer in minder dan een week dat een grote hoeveelheid verdovende middelen wordt onderschept.

View

En de grote zending is ondertussen veilig binnen en al weer doorverpakt. Operatie geslaagd volgende hap

Go fast

 

October 26at 05:06am

Amigoe vernieuwd!

Heeft u het al gezien, Amigoe heeft een nieuwe website.
Een onhandige pagina die werkt met een oud achterhaald systeem wat werkt met swf (Adobe Flash) files.
Nu zijn er verschillende webbrowsers die flash zien als een bedreiging van hun programma en moet je dus kapriolen uithalen om nog deze krant te lezen.
Op de vraag van mij waarom er geen PDF meer is kreeg ik een hele mail vol smoezen en dat 140 personen, ja u leest het goed 140 personen, moeten eten van deze krant.
Het moest maar eens afgelopen zijn met het ongeoorloofd copieren vanuit de krant!

Na een korte discussie heb ik de Amigoe laten zien dat het copieren van tekst een peulenschilletje is ook al werken ze nu in swf formaat en is dus alle moeite alle uitgaven voor niets geweest. Ze hadden een betere IT'er aan moeten nemen die kennis van zaken heeft in dit werk.

Veel geld is weggegooid. Geld wat beter verdeeld had kunnen worden onder de 140 werknemers heren en dames directie.

Zo ziet u maar hoe er geknoeid wordt met geld en er veel gerommeld wordt onder valse voorwendsels.

Hier een preview van de nieuwe website de site die volgen de Amigoe nu "veilig" is.

Amigoe

 

October 26at 05:04am

Noam Chomsky veegt vloer aan met CETA en TTIP

Het TTIP handelsverdrag met de Verenigde Staten is er nog niet door, maar het soortgelijke CETA handelsverdrag tussen de Europese Unie en Canada is al bijna rond. Dit verdrag geeft nog meer macht aan grote bedrijven, zoals de mogelijkheid om overheden aan te klagen voor misgelopen inkomsten. Volgens de Amerikaanse filosoof en media-criticus Noam Chomsky is dat reden om dit soort verdragen niet te vertrouwen. In de volgende video van twee minuten legt hij uit waarom.

Noam Chomsky: “Deze zogenaamde vrijhandelsakkoorden zijn geen vrijhandelsakkoorden. Voor een groot deel zijn het zelfs geen handelsakkoorden, het zijn akkoorden over rechten van investeerders. Er is een reden waarom ze geheim worden gehouden voor het publiek. Zodra je ze gezien hebt begrijp je waarom. Maar deze handelsverdragen zijn geen geheim voor de advocaten van grote bedrijven en voor de lobbyisten die de gedetailleerde regulering schrijven.

Natuurlijk is dit in het belang van diegene waarvoor ze werken en dat is niet voor het grote publiek. Het zijn dus zeer protectionistische verdragen, in het belang van private partijen. De zogenaamde intellectuele eigendomsrechten en patenten, die effectief de prijzen verhogen, hebben een enorme impact op economieën. Het is fantastische voor de grote farmaceutische bedrijven, de media-conglomeraten en anderen.

Investeerders en bedrijven krijgen met deze verdragen het recht om overheden aan te klagen. Dat is iets wat jij en ik niet kunnen doen, maar een bedrijf dus wel. Zij kunnen overheden aanklagen voor het schaden van potentiële toekomstige winsten. Je kunt je voorstellen wat dat betekent.”

Het gehele interview https://youtu.be/P2lsEVlqts0

View

Wat zit er werkelijk achter CETA en TTIP. Och vergeet het deze zaken zijn al eeuwen gaande en is echt niets nieuws.

Chomskij

 

October 26at 05:01am

Katholieke Kerk betaalde 30 miljoen smartengeld

De Rooms-Katholieke Kerk heeft bijna 30 miljoen euro smartengeld betaald aan slachtoffers van misbruik. De klachtencommissie heeft maandag de laatste twee zittingen gehouden.

De commissie kreeg 3678 meldingen van misbruik. Van de melders hebben 2060 hun melding doorgezet en een klacht ingediend, meldt De Limburger. Duizend klachten werden gegrond verklaard. Meer dan driehonderd mensen vallen in de categorie van het zwaarste misbruik en kunnen dus tot 100.000 euro compensatie krijgen.

Commissievoorzitter Wiel Stevens zegt dat het misbruik waarschijnlijk groter was. Niet alle daders zijn gevonden en niet alle slachtoffers hebben zich gemeld.

Volgens Stevens willen drie oversten niet betalen. „Namen noem ik nóg niet. We zijn nog bezig met een oplossing.”

View

En hier op de eilanden gaat de misbruik nog steeds door en is er een bisschop Secco die alles blijft ontkennen.
Wanneer wordt hier de kerk aangepakt?

RK kerk

 

October 25at 05:08am

Beledigingen tegen twee agenten

In opdracht van het Openbaar Ministerie heeft de politie zaterdagmiddag bij een horecagelegenheid in Dein vier borden met daarop ernstige beschuldigingen tegen leden van het politiekorps in beslag genomen.
In een verklaring laat de politie weten dat de boodschap op de borden niet alleen beledigend is voor de leden van het korps, maar ook de goede naam en het imago van de politie schaadt.

,,Met de inbeslagname begint een onderzoek om te achterhalen wat er waar is van de boodschap”, aldus het KPC. Op de borden worden agenten Winklaar en Pieters beschuldigd van corruptie en wordt de minister van Justitie en het Openbaar Ministerie gevraagd actie te ondernemen.
,,Het is goed te benadrukken dat het politiekorps een serieuze organisatie is en onder geen enkele omstandigheden accepteert dat burgers - die het misschien niet eens zijn met de handelingen van de politie - leden van het korps beledigen.

We staan voor wederzijds respect.
Wanneer er sprake is van een meningsverschil kunnen burgers, die denken dat hun rechten worden vertrapt, de wettelijke stappen nemen om op die manier hun gelijk te halen”, zo luidt de verklaring van de politie.

View

De waarheid doet pijn kennelijk bij onze minister en zijn volgelingen.
Daarnaast is er een vrijheid van meningsuiting en dit is een duidelijke mening.
Hopelijk gaat men onderzoeken wat er werkelijk gaande is en niet zanikken over wat borden!
De bevolking wordt mondiger en dat is heel goed!
CURACAO TA PAPIA

Bord

 

October 25at 05:05am

HONDENWELZIJN HOOG IN ‘T VAANDEL OP BONAIRE

Persbericht OLB

Kralendijk - Diverse instanties bekommeren zich over het welzijn van de dieren op het eiland, zo ook de honden. Dat geldt ook voor het openbaar lichaam Bonaire. Onlangs is er op verschillende manieren aandacht gevraagd voor de hondenproblematiek op Bonaire. Het Openbaar Lichaam Bonaire heeft als reactie op de problematiek recentelijk in april van dit jaar een nieuw zorgcontract met Stichting Dierenasiel gesloten

View

En ondertussen hebben de mensen honger en leven er vele onder het minimum
Hoe krom is Nederland of moeten we zeggen hypocriet?

 

October 25at 05:02am

NY Man PROVES Private Software Stole Votes In All Counties Hillary Won

After the New York primary elections, a man exposes the truth about counties where Democratic nominee Hillary Clinton won.

He charged that the untested, unaccountable, privately-run software from the two companies hired to count the votes is stealing votes.

Out of twenty-two primaries, the votes have shifted in 20 of them. He said the exit polling data showed the votes have shifted 12 percent, and added, “A shift of 2% is FRAUD according to the U.S. State Department!”

Officials in charge told him to step back away from the mic so he’s not speaking so loud or they will cut the mic off, and kept warning him his time was about up.


Man PROVES software stole votes in ALL ‘Hillary won’ counties!

View

En zo wordt men belazerd zeker als het om electronisch stemmen gaat.
Beseft men dan nog steeds niet dat er geen democratie is?

Prove

 

October 25at 05:00am

ITCCS: Wordt Rusland het breekijzer om macht Vaticaan en Engelse Kroon te breken?

Het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) probeert al jaren om elitaire leiders, onder andere binnen het Vaticaan en de Engelse Kroon, die zich schuldig maken aan het verkrachten en vermoorden van kinderen, gearresteerd te krijgen. Wellicht komt er binnenkort hulp vanuit een wel heel onverwachte hoek. Het ITCCS heeft in augustus namelijk een bericht van iemand binnen de Russische regering ontvangen. De Russen waren erg bezorgd naar aanleiding van recente berichten die het ITCCS naar buiten had gebracht, over de activiteiten van de Negende Cirkel-sekte. Met name over de situatie in Canada waar de Canadese regering een beleid heeft gelanceerd om de getuigen van dit soort misdaden het zwijgen op te leggen.

In een reactie verklaarden de Russen dat de Canadese regering in samenwerking met de monarchen in Londen en het Vaticaan in Rome, misdaden tegen de menselijkheid pleegt, met name gericht op de Canadese inheemse bevolking. Men opperde het idee om economische en juridische sancties tegen de Engelse Kroon en het Vaticaan door te voeren. Dit standpunt was een reactie van Rusland nadat de Verenigde Naties eind april een verzoek om maatregelen te nemen tegen mensensmokkel en kinderhandel genegeerd had.

Het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) is blij met de reactie van Rusland en de BRICS. Men interpreteert dit als een teken van openlijke steun vanuit Rusland voor het werk van het ITCCS. Het ITCCS wil dan ook op 1 september een diplomatieke communiqué afleveren bij Vladimir Putin, om aan Rusland praktische steun te vragen bij de aanpak van de misdaden zoals moord op kinderen door de Negende Cirkel-sekte.

De misdaden van deze Negende-Cirkel-sekte zijn onder andere kindofferrituelen, die standaard jaarlijks op allerlei occulte data en specifieke locaties plaatsvinden. Ondanks pogingen van het ITCCS om met speciale Direct Action Units dit soort rituele misbruikpraktijken tegen te gaan, waarmee men in het verleden succes heeft geboekt, heeft men niet kunnen voorkomen dat er op de nacht van 15 augustus een van de grootste kindofferrituelen hebben plaatsvonden in Montreal, Washington DC, Rome en Londen.

Het ITCCS vraagt nu hulp aan de Russische overheid, om binnen het rechtssysteem en samen met het Russische leger in te grijpen in de praktijken die door de Negende Cirkel-sekte worden gepleegd. Daarnaast wil men hulp bij de uitvoering van de arrestaties op basis van de uitstaande arrestatiebevelen tegen onder andere de leiders van het Vaticaan en koningin Elizabeth.

Maar hoe gaat men de arrestatiebevelen af dwingen tegen deze leiders? Het antwoord is eenvoudig: met de tijd en hulp van andere naties zullen we onze gerechtelijke uitspraak afdwingen. Dat was onze hoop en ons verzoek aan de wereld. En eindelijk is dat verzoek gehoord.”

Volgens Kevin Annett, woordvoerder van het ITCCS is het recente bericht van Rusland een belangrijke ontwikkeling, waarbij wellicht een wereldmacht zich hard kan maken om dit soort misdaden te kunnen stoppen. Als internationaal erkend rechtsorgaan heeft het ITCCS het recht om dit soort diplomatieke berichten uit te sturen en weet uit ervaring dat deze zeer effectief kunnen zijn. Toen paus Benedict door het ITCCS veroordeeld was vanwege zijn betrokkenheid bij ritueel misbruik en de moord op kinderen, is hij afgetreden als gevolg van een diplomatiek bericht dat vanuit de Spaanse regering naar het Vaticaan is gestuurd.

Kevin Annett ziet het als de plicht van Rusland om op te treden, tegen met name het Vaticaan dat zich niks aantrekt van mensenrechten en het rechtssysteem van de landen waarbinnen ze opereren en daardoor een bedreiging vormt voor de internationale vrede. Het Westerse blok heeft nooit wat tegen de Roomse leiders of Engelse kroon ondernomen, dus het komt aan op een andere wereldmacht om in te grijpen. Het communiqué komt echter niet uit de lucht vallen, maar is een directe reactie op het bericht dat door een Russische vertegenwoordiger aan het ITCCS is gestuurd.

Kevin Annett is echter realistisch en maakt zichzelf geen illusies over welke wereldleider dan ook. Maar Rusland heeft een zwakke plek bij hun vijand gesignaleerd en heeft besloten dit uit te buiten. In oktober zal een officiële delegatie van het ITCCS, waar Kevin Annett ook deel van uit maakt, naar Rusland vertrekken. Het is de bedoeling om daar concrete acties voor te bereiden, waarmee men de misdadigers ook daadwerkelijk een halt toe kan roepen. Kevin Annett verwacht dat ze hiermee hun zaak kunnen valideren en meer onder de aandacht kunnen brengen.

De activiteiten van de afgelopen maanden hebben in ieder geval ook de aandacht van het Vaticaan zelf getrokken, want volgens Kevin Annett is er een interne strijd binnen het Vaticaan waarbij een factie het werk van het ITCCS (heimelijk) steunt. Deze groep bezorgd het hof allerlei inside-informatie die de ITCCS in hun strijd kan gebruiken. Volgens Kevin Annett is het een broodje van eigen deeg, waarbij het eeuwenoude verdeel-en-heers-spelletjes dit keer tegen hen zelf wordt gespeeld.

Kevin Annett is er van overtuigd dat het Vaticaan intern inmiddels in een staat van chaos verkeerd. Een van de tekenen zijn de tegenstrijdige verklaringen die door het Vaticaan naar buiten worden gebracht. Er zijn volgens hem duidelijk twee of meer groepen binnen het Vaticaan die parallel van elkaar opereren. Het is de vraag welke factie deze interne strijd gaat winnen. De groep rond Ratzinger en de West-Europese Cabal of de groep rond Bergoglio. Volgens Kevin Annett komt hun hele kaartenhuis naar beneden, het is nu nog slechts een kwestie van tijd.

ITCCS

 

October 24at 05:09am

Public

Royal Seaquarium

Als je naar hun FB pagina gaat https://www.facebook.com/TheRoyalSeaAquariumCuracao/ zie je dat het gehele project tegenwoordig de "royal" status heeft. Wat vreemd is daar je deze status niet zomaar op Nederlands grondgebied (kolonie) mag voeren en dat er eisen aan verbonden zijn. We gaan even naar de eisen op de Nederlandse overheid:

Wat is het predicaat Koninklijk?

Het predicaat Koninklijk is een onderscheiding voor verenigingen, stichtingen, instellingen of ondernemingen. De Koning kan een vereniging, stichting, instelling of onderneming het recht geven zichzelf Koninklijk te noemen. Bijvoorbeeld als de organisatie van landelijke betekenis is of 100 jaar of langer bestaat. De vereniging, stichting, instelling of onderneming moet aan een aantal voorwaarden voldoen om het predicaat Koninklijk te kunnen krijgen.
Voorwaarden predicaat Koninklijk voor ondernemingen

Een onderneming moet aan de volgende voorwaarden voldoen om het predicaat Koninklijk te kunnen krijgen:

zeer belangrijk zijn in hun vakgebied;
minstens 100 jaar bestaan;
minstens 100 werknemers in dienst hebben;
aantoonbaar stabiel zijn en een goede financiële reputatie hebben;
geen onderdeel zijn van een groter concern dat al Koninklijk is;
zich als Nederlands bedrijf manifesteren.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/koninklijk-huis/vraag-en-antwoord/wat-is-het-predicaat-koninklijk

Nu weten we dat Koning Alexander wel een hele bijzondere vriend is van heer Adriaan Schrier maar dan nog zou je zeggen dat er regels zijn. Al werd in eerste instantie gesproken over "The Royal Sea Aquarium Resort" in een keer zie je dat men het gehele project "The Royal Sea Aquarium" noemt. Een slimme overgang zullen we maar denken.

De vraag die er dus ook alsmaar rijst is: Hoe is het mogelijk dat een persoonlijke vriend van koning Alexander zo maar zijn project "Royal" mag dopen terwijl er zeer strenge eisen zijn voor deze titel?

John H Baselmans -Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

Verzonden naar:
Kabinet van de koning
De gouverneur Curacao

Royal

 

October 24at 05:05am

Barkjes mogen weer naar Curaçao met groente en fruit

Venezolaanse barkjes mogen weer fruit en groente exporteren naar Curaçao. Dat meldt de Extra. De gouverneur van de deelstaat Falcon, Stella Lugo, heeft de eerdere beschikking van de Venezolaanse regering herroepen. Falcon, met de hoofdstad Coro, is de meest noordelijke deelstaat van Venezuela en ligt het dichtst bij de ABC-eilanden. De barkjes komen daar dan ook vandaan. Door het opheffen van het verbod kan de ontstane schaarste aan groente en fruit op het eiland weer enigszins worden weggewerkt. Die schaarste is overigens niet alleen te wijten aan het verbod van Caracas. Volgens Joel da Silva Gois hebben supermarkten vooral last van marktprotectie voor lokaal geproduceerde landbouwproducten. Zo mogen eieren, komkommers, paprika en lamunchi niet worden ingevoerd. Dit terwijl de lokale productie niet voldoende is of van slechte kwaliteit, zelfs zodanig dat je het niet aan je varkens zou willen voeren, aldus Da Silva Gois, voorzitter van de vereniging van supermarkten in het Antilliaans Dagblad. Minister van Economische Ontwikkeling Eugene Ruggenaath heeft gezegd dat zijn ministerie de protectiemaatregelen zal heroverwegen.

Fruit

 

October 24at 05:02am

The Three False Flag Cyber Attacks Came From Obama, Not Russia

– Here’s the Real Story

The hacking of American corporate websites (e.g. Netflix, Amazon, et al), is being sold to the American public as the work of Russian hackers working with the knowledge, support and permission of Putin. Absolutely nothing could be further from the truth. I began to acquire the REAL story about the hacking on Friday evening, October 21, from three separate cover sources that claimed to have all/part of the story. There is so much disinformation in the air right now (e.g. New York Times, Washington Post), I was not about to throw caution to the wind and report on this possibility until I felt I had exhausted all of my sources of information.

A clear pattern of an emerging false flag attack plan is emerging from the current administration. Yes, that is correct, operating under the auspices of the Obama administration, the three waves of cyber attacks were carried out by covert Obama operatives, presumably operating under the order of key figures who pull his strings.
Hillary Clinton’s Debate #3 Admonition of Russian Hacking Was the First REAL Salvo In this PSYOPS Conditioning Process

During the third debate, Hillary Clinton was put on the extreme defensive when debate moderator Chris Wallace quoted from a speech Clinton had previously delivered to NWO-serving Brazilian bankers. Wallace strengthened the sting of his question when he referenced the fact that the quote was reported on by WikiLeaks.

Clinton failed to answer the question, instead she blamed the Russian government for the leaks due to Putin sponsored hackers. In the most inane defense of herself, ever heard on a Presidential debate stage, she went on to proclaim that “the Russian government has engaged in espionage against Americans, hackingAmerican websites, American accounts of private people and related institutions. Clinton further went on to say that “in an effort, as 17 of our intelligence agencies have confirmed, to influence our election.” That fact has since be debunked by various fact-checkers.

As a momentary aside, Clinton’s answer demonstrated to the world that despite her PUBLIC position, of opposing trade agreements, her PRIVATE position is to fully support them and the loss of tens of millions of American jobs that goes with the practice. Please permit me one more digression. To all Democrats that have children living at home, please consider the following: Any Democrat who supports the lawless, corrupt and morally bankrupt despot, Hillary Clinton, should not hold their children accountable for their actions. Anyone that supports Clinton has given their children tacit approval to lie, cheat, steal and worse.

If Not the Russians, Then Who Hacked American Websites?

Conventional wisdom by former ARSOP, JSOC and cyber experts that I have communicated with all say that the origination point was launched from Ft. Meade and routed through a series of remote VPN servers which leads back to Moscow. Two deep cover sources mentioned Buckley Air Force Base in Aurora, Colorado. I was told that the origination point of the attack could be better hidden if it came from space and if a Russian satellite could be hacked and made to look like the origination point. Buckley is part of the eyes and ears of the US Space Command. Following this, the Russians could be blamed at a later date. It is there that an incubating and incriminating foot print was created that will not be detected by the Russians until it is too late to hidden from the rest of the world.

My Sources Want This Information to Be Released

When I have relied on proven, but covert sources in the past, it has always been my experience that some will not have the answer I am looking for, but some will. Some will be comfortable in telling what they know and some will not. I have never had unanimity on a story before, until now. All of my sources contacted for this story agree on several points:

The Obama administration is undoubtedly the source of the attacks. Nobody believes that this was contracted out to a 3rd party for security reasons.

The attacks are intimately related to the upcoming election. I was told that despite the relentless and mostly baseless attacks on Trump, that the numbers that support Trump are going up. I was reminded that we witnessed this phenomenon during the GOP primary campaign

EVERY ONE OF MY SOURCES STATED THAT IF THE SHADOWY FORCES BELIEVES THAT TRUMP EVEN HAS A CHANCE OF WINNING, THEY WILL PULL THE PLUG ON THE ELECTION AND THAT IS WHAT THESE FIRST THREE ROUNDS OF ATTACKS WERE ALL ABOUT SETTING UP. THIS WAS THE OPENING ACT FOR WHAT IS TO FOLLOW.

I have been told to be on the lookout for the mass transfer of wealth by organizations such as Goldman Sachs (GS). GS will have advanced knowledge of the coming economic collapse, by cyber attack, and they will move assets. I reminded my sources that GS moved heavily into gold at the same time as did Buffet and Soros. They said there will still be more movement of wealth transfer. Further, I was reminded of something that I reported on back in 2012. Bank of America and Wells Fargo are insured by the Federal Reserve, courtesy of the US taxpayer. to the tune of $75 trillion each for their exposure to the credit swap derivatives debt. Therefore, a complete collapse of the banking system should be expected in the coming cyber attack. This will be the main trigger to get people to accept war with Russia, because Putin will be blamed.

What order will this happen in? As stated and undoubtedly, the first REAL targets of this cyber false flag, will unquestionably be the banks and Wall Street. However, two of my sources believe that the grid will be the first REAL target and the rest (i.e. Wall Street and the banks) will follow as a matter of course. In my book, it is basically the same effect and it does not matter which comes first.

The cyber false flag attacks this past week were designed to create a Russian footprint in the minds of the American people so when their daily lives are horribly disrupted, we will accept AROL, or Continuity of Government, which is a new form of martial law, without resorting to widespread resistance against the administration. Hillary Clinton’s debate comments against the Russians were no more than a feeble attempt to discredit Trump but the real purpose was to plant the seed in millions of American minds in order to get them to accept the inevitable.

I asked when the war would go nuclear? I was told, very early on in the conflict. There is concern that if too many nukes go off around the planet, we could suffer from nuclear winter in which sunlight is blocked from reaching the earth. Plants will die and the mass of humanity will starve. The chills went down my spine. This is why the criminal elite have dug tunnels under DIA and elsewhere.

 

October 24at 05:00am

Jimmy Carter: The U.S. Isn’t A Democracy, It’s An Oligarchy

The former U.S. president asserts that money controls politics in the U.S. and that both parties greatly benefit from the system.
In case you missed it, former U.S. president Jimmy Carter appeared on the Thom Hartmann Program in 2015 and, during the interview, stated that the political scheme in the United States is far from what it seems. Carter stated that America is now an “oligarchy” in which “unlimited political bribery” has resulted in a total subversion of the political system “as a payoff to major contributors.
It doesn’t matter which party you support, he says After all, both Democrats and Republicans “look upon this unlimited money as a great benefit to themselves,” he asserts. His claim is supported by a study conducted by Princeton University, which you can read here: http://www.trueactivist.com/princetons-study-confirms-americas-government-and-its-not-democratic/

A portion of the transcript follows:
HARTMANN: Our Supreme Court has now said, “unlimited money in politics.” It seems like a violation of principles of democracy. … Your thoughts on that?
CARTER: It violates the essence of what made America a great country in its political system. Now it’s just an oligarchy, with unlimited political bribery being the essence of getting the nominations for president or to elect the president. And the same thing applies to governors and U.S. senators and congress members. So now we’ve just seen a complete subversion of our political system as a payoff to major contributors, who want and expect and sometimes get favors for themselves after the election’s over. … The incumbents, Democrats and Republicans, look upon this unlimited money as a great benefit to themselves. Somebody’s who’s already in Congress has a lot more to sell to an avid contributor than somebody who’s just a challenger.

View

En dat moet een oud-president zeggen.
We weten het allemaal maar kost wat kost moet deze leugen in stand gehouden worden.

Carter


October 23at 05:08am

Public

"Nobody for president", "No Bai Vota"

We hebben onze eigen verkiezingen nauwelijks gehad en wat zien we internationaal, je wordt overspoeld met de slogan "Nobody for president".

BBC, News Gazette, USA Today, Forbes, CNN om maar enkele te noemen, ZELFS Nederlandse pers geeft aandacht aan de stelling om niet te gaan stemmen voor een nieuwe president in Amerika.

Wat ons als MKK opvalt is dat deze " Nobody for president" hetzelfde is als wat wij stelden als MKK al jaren geleden. Iets wat we ook bij de laatste verkiezingen op het eiland naar buiten probeerden te brengen. Mensen moeten NIET gaan stemmen en dan kunnen er grote veranderingen komen.

Maar wat is het verschil?
Bij deze presidentsverkiezingen is het de pers en zelfs internationale pers die deze vorm van vrijheid van meningsuiting respecteert en ook deze groepering de kans geeft om een duidelijk standpunt naar buiten te brengen. Overal zie je het nieuws en advertenties om niet te gaan stemmen en het internet staat er vol van! Google geeft 15.000 resultaten als je deze slogan invoert!

Dan denken wij als MKK terug wat er lokaal gebeurde. De minister van justitie heer Navarro liet, volgens verklaringen van enkele journalisten, een publicatieverbod opleggen op alles wat van MKK en John H Baselmans-Oracle komt! Ook werd er vanuit justitie (lees politiek) een totaal verbod opgelegd dat de stelling "No Bai Vota" gepubliceerd zou worden! De krant Extra ging zo ver dat zij een advertentie weigerde! Andere kranten reageerden helemaal niet op de vraag om deze advertentie op de voorpagina te plaatsen. Bellen had verder geen zin daar er duidelijk een publicatieverbod was! Men ging zelfs zo ver dat in deze verkiezingsstrijd men MKK en John H Baselmans-Oracle regelmatig bedreigde.

Radio, TV en alle verdere media en hun zogenaamde onpartijdige journalisten werden opgedragen "No Bai Vota" als een leugen de wereld in te brengen. Dat alles ondanks de internationale juridische stukken die aantonen dat bij 51% van niet stemmers een verkiezingsuitslag niet geldend is. Zelfs ons stembureau en hun raad moesten deze stelling ontkennen en met leugens komen om alles lokaal te verbergen. Maar wat zien we nu? In Amerika mag je dus wel deze stelling plaatsen en is het zelfs een optie geworden! Wat duidelijk nu is, is dat in het doctorale Nederland en de daar aan vastgekoppelde eilanden via justitie alles nog steeds als leugens afgedaan wordt wat MKK stelt.

Er werden lokaal kapitalen aan campagnes uitgegeven om de mensen aan het stemmen te krijgen maar ondanks dat heeft MKK weer 11% meer niet stemmers gehad! Het is overduidelijk dat onze eilanden de regels van de internationale verdragen niet respecteren. Het is daarom belangrijk dat we de volgende keer deze 51% gaan halen ondanks alle tegenwerking en publicatieverboden van een maffia minister, politiek en zogenaamde controleurs.

"Nobody for president": Amerika vrijheid van meningsuiting
"No Bai Vota" voormalige Nederlandse Antillen - Nederland: Dictatuur en schending van de volgende verdragen en regels

- Hoofdstuk 1: Grondrechten
Artikel 1: Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
Artikel 6: Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging

- Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens,
Artikel 9: Vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst

- Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM)
Artikel 2: Een ieder heeft aanspraak op alle rechten en vrijheden, in deze Verklaring opgesomd, zonder enig onderscheid van welke aard ook, zoals ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuiging, nationale of maatschappelijke afkomst, eigendom, geboorte of andere status.
Artikel 18: Een ieder heeft recht op vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid om van godsdienst of overtuiging te veranderen, alsmede de vrijheid hetzij alleen, hetzij met anderen zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door het onderwijzen ervan, door de praktische toepassing, door eredienst en de inachtneming van de geboden en voorschriften.

- Internationaal Jeugdrecht
Artikel 14: Vrijheid van gedachten, geweten en godsdienst

- The Universal Declaration of Human Rights
Artikel 5 “No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or punishment”.

Wat we als MKK nu gaan doen is duidelijk; we hebben nu alle bewijs in handen dat zowel de justitie Curaçao en hun"maatjes" inclusief politiek gesteund door Nederland (die zogenaamd toe ziet op deze verkiezingen) zich niet houden aan de internationale regels.

Als Amerika deze regels wel respecteert en een voormalige Antillen en hun "toezichthouder" Nederland deze regels aan hun laars lappen en als leugens afdoen dan gaat het tijd worden dat we dit internationaal gaan aankaarten. U zult er zeker meer van gaan horen daar de brieven komende week verstuurd worden naar de diverse internationale organisaties die toe moeten zien op onze vrijheden.

Het is genoeg geweest heren politici, justitie, maffia en Nederland, u bent te ver gegaan.

MKK
John H. Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

Nobody

 

October 23at 05:05am

Geweldscultuur op Curaçaose scholen

6 procent van de jongeren op school is lid van een bende, 13 procent draagt een wapen. Dat is de uitkomst van een onderzoek naar gedrag van jongeren, uitgevoerd door het Volksgezondheid Instituut Curaçao, het VIC. Bijna 3000 scholieren van verschillende schooltypes werden ondervraagd. Volgens de onderzoekers is er sprake van een geweldscultuur onder jongeren op school.

Lees hier raport

Raport

 

October 23at 05:03am

Mannen aangehouden voor antihomoflyer

De politie heeft drie mannen aangehouden voor het verspreiden van een antihomoflyer in Amsterdam-West en Nieuw-West, afgelopen zondag. Het gaat om een Rotterdammer (39) en twee Hagenaars (beiden 29). Ze hebben bekend dat ze de flyer hebben verspreid. Ze wilden daarmee naar eigen zeggen een discussie ontketenen.

De politie was de mannen op het spoor gekomen door camerabeelden. Na verhoor zijn ze naar huis gestuurd.

Het Openbaar Ministerie moet nog bepalen of de inhoud van de flyer strafbaar is. De verhoren van de mannen worden daarbij meegewogen, aldus de politie.

In de folder, die bij mensen in de bus werd gedaan, staat onder meer dat homoseksualiteit verboden is volgens de islam, het jodendom en het christendom. Ook beweren de schrijvers dat 29 procent van de kinderen van homoseksuele ouders worden misbruikt. De flyer leidde tot veel verontwaardiging. Een aantal mensen heeft aangifte gedaan.

View

Het is werkelijk uit de hand aan het lopen dat er geen discussies gevoerd mogen worden en stellingen geplaatst mogen worden.
Men moet al dat liederig gedoe van homo's lebiennes en welke sexualiteit dan ook maar aannemen. Net zoals alle geloven die op je dak vallen.
Waar is regel één van de vrijheden van de mens?

Homo

 

October 23at 05:00am

Zwaarbewapend Russisch vliegdekschip voor kust: marine staat 'stand-by'

De Russische marine is met een groot vliegdekschip en zeven andere marineschepen onderweg naar de Noordzee.

Dat melden Britse media. De schepen zijn gesignaleerd door een Noors verkenningsvliegtuig. Het gaat onder meer om het vliegdekschip Admiral Kuznetsov, het vlaggenschip van de Russische marine.

Nucleaire kruiser
De Kuznetsov, die stamt uit het Sovjet-tijdperk, zou vergezeld worden door de Pyotr Velikiy, de grootste nucleaire kruiser ter wereld. De schepen zijn zaterdag vertrokken vanuit marinestad Moermansk in Rusland.

De Admiral Kuznetsov is beladen met gevechtsvliegtuigen en is volgens de BBC onderweg naar de Middellandse zee om te assisteren bij de bombardementen in Syrie.

Marine stand-by
De marine in Den Helder heeft direct gereageerd op de aanwezigheid van de Russische oorlogsschepen. Het Nederlandse luchtverdedigings- en commandofregat ZrMs Evertsen is in gereedheid gebracht, meldt Rob Verkerk, de Commandant der Zeestrijdkrachten.

Mocht het schip langs de Nederlandse kust varen, dan zal de ZrMs Evertsen de groep Russische boten escorteren. Of het schip ook daadwerkelijk langs de Noord-Hollandse kust zal varen is nog onduidelijk.

Marine

 

October 22at 05:10am

Een van de vele vragen

John kan volgens eerdere verklaringen en ook op blz. 70 van zijn boek niet naar Nederland omdat hij dan wordt opgepakt: “…Met mijn vader gaat het heel slecht en ik kan deze 88 jarige man niet in mijn armen sluiten daar ik op de lijst sta bij de veiligheidsdienst lokaal en de AIVD in Nederland…”

Bij minuut 1 van https://youtu.be/Ol3SfN4u1F4?
list=PLYaLBSAAf3VjeO5A2PeVpBrvsRnU98MB
vertelt John: “…afgelopen maanden heb ik 3 interviews in Nederland gehad bij ??Pateo?? radio…”

John, kom je Nederland nu wel of niet in?

View

LaSwiwz

Lezen is moeilijk en begrijpend lezen nog moeilijker.
Vanaf 2010 zit ik “vast” op dit eiland en alle interviews worden via thuis opgenomen of via internet afgelegd.
Ik kom zowel Nederland, America en Curacao niet meer in. Die bevestigingen heb ik via de diverse instanties. Het enige wat Curacao niet wil doen is mij uitzetten (want dan is het bewezen).
Ik zal zelf moeten gaan wat ik weiger.
Ondertussen blijf ik politieke gevangene die ook nog eens totaal van de lokale media is afgesloten buiten 2 x CBA 1 x Fiesta radio.
Ook alle ingezonden stukken worden lokaal geweigerd iov heer Navarro en justitie. Laatst is er ook een stuk bij Extra, dat als advertentie was geplaatst voor 630 gulden, wat men weigerde te plaatsen.
Het is KKC die kennelijk zich als enige aan de wetten en rechten van de mens houdt.

 

October 22at 05:07am

DNS Cyber Attack Returns As Northeast Internet Traffic Grinds To A Crawl For Second Time

What was supposed to be a temporary internet outage, after an attack "of unknown origin" on DNS service provide DYN took down much of the internet in the North East, appears to have returned, and moments ago DYN announced that it was once again experiencing the same "attack" as this morning.

DDOS ATTACK MAY ALSO AFFECT MANAGED DNS ADVANCED SERVICES: DYN
DYN SAYS DDOS ATTACK MAY CAUSE POSSIBLE DELAYS IN MONITORING

Even the White House is involved now:

WH aware of cyber interruptions on @twitter et al services. @DHSgov taking close look at “that malicious activity," says @PressSec.

— Mark Knoller (@markknoller) October 21, 2016

Bericht 2

A DDoS Attack Is A Distributed Denial Of Service Attack

On the morning of October 21, 2016, the East Coast of the U.S. experienced huge internet outages. Twitter, Reddit, Spotify, The New York Times site and more were all down. Yikes. So what happened? The havoc was blamed on a massive DDoS attack, which stands for distributed denial of service.

Attack

 

October 22at 05:04am

Saudi Arabia executes prince accused of killing man in brawl

Prince Turki bin Saud al-Kabir was sentenced to death after the victim’s family declined a compensation settlement

Saudi Arabia has executed a member of the royal family for an alleged murder.

Prince Turki bin Saud al-Kabir was sentenced to death after apparently shooting dead his fellow countryman Adel al-Mahemid during a brawl.

The method of execution remains unknown but the majority of those who are put to death in Saudi Arabia are beheaded with a sword.

The prince pleaded guilty to shooting his compatriot after an argument erupted at a desert camp on the edge of Riyadh three years ago.

When al-Kabir realised the victim was a colleague and friend he informed the police, according to Arab News.

The victim’s family were offered financial compensation in return for not demanding the death sentence but they refused, Al-Arabiya reported.

Saudi Arabia arrests teenage YouTube star over ‘enticing’ videos with female American blogger

“The government... is keen to keep order, stabilise security and bring about justice through implementing the rules prescribed by Allah”, the Saudi interior ministry said in a statement.

The House of Saud rarely sees executions of its own thousands of members.

One of the most prominent cases was Faisal bin Musaid al Saud, who was sentenced to death for assassinating his uncle, King Faisal, in 1975.

Saudi Arabia’s strict legal code means murder, rape, armed robbery, drug trafficking and apostasy can all receive the death sentence.

The kingdom executed at least 158 people last year, with only Iran and Pakistan carrying out more death sentences, according to Amnesty International.

View

De vraag is wanneer gaat men in Nederland beginnen met het opruimen van het koninklijk huis?
Een groep mensen van verschillende kom af wat totaal geen recht heeft op de troon laat staan de macht van het land.
Daarnaast zijn zij het die zich schuldig maken aan zeer veel illegale praktijken en staan hoog op de lijst als wereld cocaine smokkelaars.
Ze worden beschermd door hun eigen veiligheids clubjes die meer macht hebben dan de wereld veiligheidsinstanties.

Brawl

 

October 22at 05:01am

Venezuela's oil giant warns of default next week

Venezuela's government-run oil giant -- the country's largest source of cash -- is warning that it could default on its bonds as early as next week.

Petroleos de Venezuela S.A., or PDVSA, failed to get investors to agree on a deal to push back debt payments by three years. The company said it is extending its deadline for a third time so investors can accept a deal by Friday night. This time, it warned that things could get messy.

"If the exchange offers are not successful, it could be difficult for the company to make scheduled payments on its existing debt," PDVSA said in a statement Monday night.

PDVSA owes $1.6 billion in principal and interest on October 28 and another payment of $2.9 billion is due on November 2 for a separate bond.

It's unclear if PDVSA may actually default or if it's trying to strong arm investors to take the deal.

"I don't think they've prepared themselves for a default, I think it's mostly just a threat. The concern is that they're starting to talk about it," says Siobhan Morden, head of Latin America fixed income strategy at Nomura Holdings.

Related: China is cutting off cash to Venezuela

In total, Venezuela is asking investors to "swap" $5.3 billion of bonds due in 2017 with bonds due in 2020, essentially allowing the government to push back payments.

But PDVSA hasn't been able to lure enough investors to accept the offering. It's led Standard & Poor's to cut its rating on PDVSA in mid-September to two notches above default.

PDVSA represents much more than just an oil company. It is Venezuela's lifeline. Oil shipments make up over 95% of the country's export revenue -- that's cash the government badly needs to pay for imports of food and medicine, which are in short supply.

Things have been so badly mismanaged that Venezuela's oil production hit a 13-year low over the summer after oil services provider such as Schlumberger (SLB) dramatically reduced operations earlier this year due to unpaid bills.

With the value of its currency also spiraling lower, many American companies have stopped tracking sales in the country.

Despite sitting on the world's largest oil reserves, Venezuela is running out of food, medicine and cash as its citizens go hungry. Things could get much worse if PDVSA defaults on its debt.

"They're running out of money and they're running out of runway, they need to sell bonds," says Russ Dallen, managing partner at Caracas Capital Markets, a firm based in Miami. "Venezuela is desperate for cash."

View

Heerlijk om te lezen en waar is Nederland? Natuurlijk is het doorgestoken kaart maar de derde speler (Nederland) gaat lachen en wrijft al in hun handen. EN vergeet de rol niet van China! Die opmerkelijk hun tengels diep hebben in deze eilanden.

Venezuela

 

October 21at 05:11am

Amerikaanse NO BAI VOTA

’Nobody for president’

WASHINGTON - Het moet Niet Hillary Clinton worden, maar ook niet Donald Trump. Geen van beide is geschikt om president te worden van de Verenigde Staten en dus zit er maar één optie op: stem op niemand. Een Facebookpagina met die strekking is inmiddels meer dan 100.000 keer geliked.

President1

Gekweld door twee ongeschikte kandidaten zit er niks anders op, zo klinkt het. De pagina ’ Vote Nobody’ ( https://www.facebook.com/Nobody2016 ) is uitgegroeid tot een van de populairste Facebooksites over de Amerikaanse verkiezingen. De pagina staat bomvol sarcastische grappen over de huidige presidentsstrijd, die volgens de fans geen winnaar kent.

View

Amerikaanse NO BAI VOTA

Wat op curacao met veel geld en veel leugens tegen gehouden werd is openlijk in de Amerikaanse pers en sociale media te vinden.
NO BAI VOTA werd op Curacao verbannen en op alle manieren geboycot om deze mening naar buiten te brengen.
Maar wereldwijd gaat de actie ’Nobody for president’ wel in alle kranten en media. Zelfs de Nederlandse kranten en pers besteden er aandacht aan terwijl de curacaosche politieke farce door de minister van justitie heer Navarro en zijn justitie en veiligheidsdienst beschermd werd en MKK het zwijgen werd opgelegd!

 

President2

 

October 21at 05:09am

VS leveren drugshandelaar uit aan Mexico

De Verenigde Staten hebben Zhenli Ye Gon, die verdacht wordt van grootschalige drugshandel, dinsdag uitgeleverd aan Mexico. De Chinees-Mexicaanse zakenman, een grote jongen in de farmaceutische industrie, is volgens het Openbaar Ministerie meteen opgesloten in de zwaar beveiligde gevangenis El Altiplano.

Zhenli zou tonnen efedrine van Azië naar Mexico hebben gesmokkeld voor de productie van synthetische drug methamfetamine. Bij een inval in zijn huis in Mexico-Stad werden indertijd meer dan 200 miljoen dollar in contanten gevonden. De in Hongkong geboren verdachte werd in 2007 gearresteerd in de VS, vier jaar later stemde de Amerikaanse rechter in met uitlevering. Die werd door een reeks juridische procedures echter jarenlang getraineerd.

In Mexico zal Zhenli onder meer terecht staan voor lidmaatschap van een criminele organisatie, drugshandel, witwassen van geld en ongeoorloofd wapenbezit.

View

En wanneer komen onze grote jongens aan de beurt of verdient Amerika aan deze gasten?

Gon

 

October 21at 05:06am

Door 'Sweetie' gelokte pedo's kunnen niet worden veroordeeld

De inzet van het 'lokmeisje' Sweetie, een virtueel kind dat pedofielen helpt opsporen, verloopt problematisch. Er zijn al meerdere verdachten in beeld gekomen bij de politie, maar die kunnen niet worden veroordeeld omdat de wet dat niet toelaat.

De kans dat het gebruik van Sweetie tot een succesvolle veroordeling leidt in Nederland, is veel kleiner dan in landen als de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk? en Australië. In deze landen biedt de wet meer ruimte.

Dit concluderen onderzoekers van de Universiteit Leiden en de Universiteit Tilburg op basis van een grootschalig onderzoek in negentien landen. Terre des Hommes Nederland is opdrachtgever van het onderzoek.

Afspraakje of seks

De pedolokker is een Nederlandse vinding, ontwikkeld in opdracht van Terre des Hommes. Sweetie communiceert via de webcam en kan praten en bewegen. Het 10-jarige 'meisje' wist in meer dan 65 landen mannen aan zich te binden, die op zoek waren naar een afspraakje of seks.

De profielen, locaties en verzoeken van deze mannen werden direct overgedragen aan de politie. Zo zijn al honderden verdachten in beeld gekomen bij politie, maar dat leidde tot nog toe niet tot een veroordeling.

Nieuwe wet

Bart Schermer, universitair hoofddocent bij het Centrum voor Digitale Techologie en Recht van de Universiteit Leiden, licht de conclusie toe: "Volgens de Nederlandse strafwet is de inzet van virtuele lokpubers vooralsnog niet expliciet toegestaan en is het onduidelijk of webcamseks met een virtueel persoon überhaupt strafbaar is. Dat heeft weer te maken met het type rechtssysteem dat Nederland heeft. Wij hebben een sterk daadgericht strafrecht: je moet alle elementen die in de delictsomschrijving staan daadwerkelijk voltooien."

De Tweede Kamer is wel bezig met nieuwe wetgeving. Hiermee zou het wel mogelijk worden om lokpubers te vervolgen. Wanneer die wet er door is, is onduidelijk.

View

In de vele jaren zie je dat er veel mis is met de geschreven wetten en zijn die niet zo opgesteld dat er een bepaalde groep er alsmaar weer tussen door kan glippen.
Ook zo hier weer. Je vraagt je af of er wel geldende wetten zijn.

Sweetie

 

October 21at 05:03am

Ecuador confirms it cut Assange's internet for US election interference

Citing documents published by Wikileaks, the government said it 'respects the principle of non-intervention.'


Last night Wikileaks confirmed Ecuador -- whose London embassy its founder has been holed up in since June 2012 -- was responsible for cutting off Julian Assange's internet access. Now the Ecuadorean government has explained why it changed the WiFi password, claiming it's due to Wikileaks releasing documents meant to interfere with the US presidential election. Specifically, its statement says "The Government of Ecuador respects the principle of non-intervention in the internal affairs of other states." As such, it has "exercised its sovereign right to temporarily restrict access to some of its private communications network."

While the asylum it has granted Assange remains in effect, enabling him to participate in these releases via its embassy's network was apparently too much. Wikileaks said last night that it has "activated the appropriate contingency plans" and released another batch of emails from the account of John Podesta, Hillary Clinton's campaign chairman.

View

NL Marine staat klaar, met gymschoenen aan om hard weg te rennen.....
Russen op bezoek bij de vriendelijke landen die telkens de beer uitdagen en het dan gek vinden dat ze op de stoep staan bij ze.


Equador

 

October 20at 05:06am

MIJN NIEUWSTE BOEK IS UIT

Title: Namen - Names ISBN 978-1-326-81898-2

Na ruim 20 jaren onderzoek en in vele zaken verzeild te zijn geweest, en nu nog, is het tijd dat de bittere waarheid naar buiten komt.

In de dusver 65 boeken heb ik zeer veel zaken aangehaald en vele situaties beschreven. Ging het in eerste instantie om de kinderen en dieren later werd het steeds grimmiger toen de politiek en de maffia steeds meer naar buiten kwamen. Als allerlaatste kwamen de vieze clubjes naar boven. En zo brachten de vrijmetselaars, pedofilie en kindermisbruik mij naar de oorsprong van veel ellende.

Men klaagde alsmaar over dat ik alleen maar initialen gebruik. Nu, in dit boek zijn alle namen vrijgegeven inclusief de nieuwste ingezonden stukken. Het wachten is op die instantie die het lef heeft om deze zaken aan te pakken en mijn bewijzen te gebruiken om zaken voorgoed om te gooien.

John H Baselmans-Oracle

Gratis te downloaden via de links:

http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Namen-Download.pdf

http://www.place4free.com/Downloads/Books/Namen-Download.pdf

Namen

 

October 20at 05:05am

Enige blanke kind uit klas weggepest: 'Dit is schandalig'

De 13-jarige Mees uit Amsterdam-Noord was het enige blanke kind in zijn klas op het Waterlant College. Na twee maanden pesterijen stortte hij in. Nu zit hij op een andere school. PvdA-Kamerlid Amma Asante schrok behoorlijk van het verhaal van Mees.

Zij kreeg donderdag een mail van Peter, de vader van de jongen. Maandag sprak ze met hem. "Als moeder van twee prachtige bruine meisjes voelde ik me direct aangesproken. Stel je voor dat dit mijn meisjes zou overkomen, dat is vreselijk. En als politica dacht ik: wat kan ik eraan doen?"
Schoolleiding had proactief moeten zijn

De klasgenoten van Mees op het Waterlant College spraken alleen maar Turks en Marokkaans. Mees werd uitgescholden voor kaaskop en kut-Hollander. Hij zat altijd alleen in de kantine. Volgens zijn vader kon de school hem geen veilige omgeving bieden, waarop ze hem van school haalden.

Asante heeft kritiek op de schoolleiding: "De vader vertelde dat er op de school begrip was voor de keuze om Mees van school te halen. Dat klinkt wel aardig, maar dat is natuurlijk helemaal niet de juiste instelling van een school. Scholen moeten meteen ingrijpen in zo'n geval. De school is niet proactief geweest."

Niet alleen een leerfabriek

Asantes eerste reactie was: dit is schandalig en dit kan niet. "Elk kind moet zich veilig kunnen voelen op school", zegt zij. "Een school heeft twee belangrijke taken: onze kinderen opleiden en het mede-opvoeden van kinderen. Een school is niet alleen een leerfabriek. Als er kinderen gediscrimineerd worden, dan moet een school ingrijpen."

De PvdA-politica is nog niet van plan de minister van Onderwijs om opheldering te vragen: "Dit is in eerste instantie nog een zaak voor de wethouder van Onderwijs in Amsterdam. Ik ga wel op onderzoek uit om te kijken of dit probleem landelijk ook speelt. Het ligt niet voor de hand dat dit alleen in Amsterdam speelt, maar ik heb nu nog geen feiten of cijfers daarover."

De school was niet bereikbaar voor commentaar.

View

De blanken waren toch altijd discriminerend naar de zwarte bevolking? Is het dus niet de pot verwijt de ketel?
Zie hoe men al simpel op de Antilliaanse eilanden blanken discrimineert alles onder het mom "NOS KULTURA"

Asante

 

October 20at 05:03am

Haïtianen roepen mensen op om géén geld te doneren aan het Rode Kruis

Orkaan Matthew heeft in Haïti een ravage aangericht. Meer dan duizend mensen kwamen om het leven en de schade is enorm. Door vervuild drinkwater is er een cholera-uitbraak.

Er zijn zeker 350.000 mensen die hulp nodig hebben, maar de Haïtianen verzoeken met klem niet te doneren aan het Rode Kruis.

Na de zware aardbeving in Haïti in 2010 haalde het Amerikaanse Rode Kruis bijna een half miljard dollar op. De onafhankelijke journalistieke organisatie ProPublica schreef in een rapport dat een kwart van alle donaties naar het Rode Kruis zelf ging.

‘Geef niet aan het Rode Kruis’

De organisatie zei 130.000 huizen te hebben gebouwd in Haïti, maar uit het rapport bleek dat er maar zes waren gebouwd. Volgens ProPublica kwam het Rode Kruis een groot deel van haar beloftes niet na.

Dat de Haïtianen geen vertrouwen meer hebben in het Rode Kruis is dus niet zo raar. Via sociale media roepen ze mensen nadrukkelijk op om er niet meer aan te doneren.

“De komende dagen zullen velen van jullie me vragen hoe je Haïti kunt helpen,” schreef een vrouw na de orkaan op Twitter. “Geef niet aan het Amerikaanse Rode Kruis.”

Haiti1

Tenten

Ze vroeg mensen om in plaats daarvan te geven aan Haïtiaanse organisaties en geen goederen te sturen die lokaal beschikbaar zijn.
Na de aardbeving in 2010 werd er omgerekend 10 miljard euro beschikbaar gesteld voor hulp aan Haïti. Critici stellen dat het geld niet is gebruikt om Haïti weer op te bouwen.
Er wonen naar schatting nog steeds 55.000 Haïtianen in tenten en ook zijn er nog geen verbeterde rampenplannen opgesteld.

Cholera

Na orkaan Matthew zijn alleen al in Grand Anse 66.000 huizen verwoest en 20.000 zwaar beschadigd. Er zijn al 10.000 mensen overleden aan cholera. Meer dan 800.000 mensen zijn ziek geworden sinds de ziekte in 2010 via een basis van de Verenigde Naties werd verspreid.

View

Zie het artikel van Oktober in watamula waar al het geld naar toe verdwijnt
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Fraude_goededoelen.htm

Haaiti2

 

October 20at 05:00am

The Truth Behind Michael Jackson's Murder

Michael Jackson was sharing information with his supporters and exposing the El-ites in his own way. His final album cover "DANGEROUS" is undeniable proof of that. Let me remind you of some of his most cutting lyrics. "All I wanna say is that they don't really care about us." This is how the elite respond: First they let you get famous and help you; then they make you an offer you cannot refuse; if you find a way out of it or make it tough for them to remove you, they start a smearing campaign which normally includes paedophilia, money laundering, drug abuse, infidelity and other such accusations. If they cannot get their way... eventually they find a way to eliminate the individual. It is clear that Michael was spilling the beans to freely and was about to go public during the biggest tour of his life - when he was silenced. Then, in an unexpected act of grandiosity, and as always they hide the evidence in plain sight by turning his memorial into the biggest event of its kind ever - taking up 3 hours of prime time NEWS coverage on ALL major TV networks. No celebrity before or since has had such coverage of their funeral. This is their symbolic sacrificial process just to make sure they rub it in the faces of everyone - with the sentiment... "no one is big enough to mess with us."
Well - it is not the famous or wealthy that will change the world - it will be the little people on the land - as always. All revolutions are started by the masses on the land - not in the ivory towers of high finance. The revolution of consciousness has already begun, but most of us are not yet aware of this amazing energetic shift. The UBUNTU strategy of ONE SMALL TOWN will overcome this brutal assault on humanity without the need for any violence, opposition or resistance to anyone. By simply creating a NEW way forward and a new alternative that the people choose in the smallest towns and villages across the world. It will become a domino effect that the global elite cannot stop. It is the Achilles Heel approach, and there is no remedy for it from the El-ites.

In our groundbreaking exposes Secrets of the Illuminati and More Secrets of the Illuminati, we enlisted the help of famous Harvard symbologist Dr. Janus to decrypt secret Illuminati codes and messages hidden in the $10 and $2 bills. Then, with the help of Dr. Ockhertz, we decrypted the messages hidden before our eyes on the fifty cent piece in Even More Secrets of the Illuminati Revealed. We knew we were taking on a certain amount of risk in exposing these secrets. We did not know how much danger we were truly in until we learned the truth behind the unfortunate death of music legend Michael Jackson.

Michael Jackson, the King of Pop, died on June 25, 2009. The Los Angeles County Coroner declared Michael's death a homicide caused by drugs that had been administered to him. Dr. Conrad Murray was charged with his death. And if the Illuminati had their way, that would be the end of the story. But the truth is much more sinister. Conrad Murray is simply a scapegoat of ... the Illuminati.

The story they don't want you to hear involves Michael's lifelong affiliation with the Illuminati, an affiliation that ended in his untimely death. Since his days in the Jackson Five, Michael was taught the secrets of the Illuminati. This is part of the Illuminati's longstanding plan to recruit popular performers. The Illuminati use these performers to insert subliminal mind control messages in their songs. After achieving the rank of King of Pop, Michael began to realize the danger the Illuminati presented to mankind and approached the CIA offering to spill the secrets in exchange for protection.


Michael knew he could not speak out directly against the Illuminati. His only course of action was to hide hidden messages in his album artwork as a means to pass information to the public and his CIA handler. He did so at great risk to himself, and he paid the ultimate price when the Illuminati were tipped off by some of the song titles on the Dangerous album. "Remember the Time" was written as an ode to Michael's pre-Illuminati days. "Keep the Faith" was a coded message to like minded Illuminati defectors to keep the faith. Michael sensed his days were numbered.

Fearing the Illuminati could shut him down at any moment, Michael included "Will You Be There" in the Free Willy soundtrack as a signal to his CIA handler that he needed immediate extraction and requesting confirmation that the CIA would be at the predetermined meeting place to take him into protective custody. Unfortunately, "Will You Be There" became known to almost everyone as "The Free Willy Song." The tragic result was the CIA failed to catch the message. When Michael showed up at the meet, his cover was blown. The Illuminati initially attempted to discredit him through child molestation charges. When that failed, the illuminati killed him.

With Michael out of the way, the Illuminati plan continues today through Kanye West, Drake, Jay-Z, Rihanna, Ice Cube, Lady Ga-Ga, Britney Spears, and possibly Mission Man. It is imperative that all fans of Michael Jackson share this page to ensure that this hero did not die in vain.

View

Keer op keer worden we gewaarschuwd en helaas de massa pakt niet wat er momenteel gaande is.

Illimunati

 

October 19at 05:07am

Gezamenlijke verklaring Aruba-Nederland

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ronald Plasterk, en de minister-president van Aruba, Mike Eman, hebben vandaag in Den Haag gezamenlijk overlegd over de benoeming van de nieuwe gouverneur van Aruba, ter opvolging van de heer Fredis Refunjol. Daarbij is teruggekeken op het overleg dat in de afgelopen anderhalf jaar heeft plaatsgevonden.

De ministers zijn tot de volgende conclusies gekomen: De benoeming is het resultaat van een proces dat geen schoonheidsprijs verdient. De minister van BZK is zich hiervan bewust. Nu de benoeming van een nieuwe gouverneur bij Koninklijk Besluit is geformaliseerd, legt de regering van Aruba zich hier in het belang van de relaties binnen het Koninkrijk, bij neer. De ministers hebben zich voorgenomen de komende periode de samenwerking ook op andere terreinen te intensiveren en de wederzijdse voordelen van het Koninkrijk te bevorderen.

View

Dat noemt men politiek en een Eman met zijn staart tussen zijn benen in het belang van......
Heer Eman was het misschien van: "teken hier voor complete onafhankelijkheid"?

Eman

 

October 19at 05:04am

Politiemol ook verdacht van twee liquidatiepogingen

Een vijftigjarige politiemedewerker die wordt verdacht van het lekken van geheime informatie, wordt nu ook verdacht van twee liquidatiepogingen. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag bekendgemaakt.

De man werd maandag opnieuw aangehouden in zijn cel. De liquidatiepogingen hadden plaats op 29 december 2014 en op 1 maart 2016.

Het OM wil in het belang van het onderzoek geen verdere mededelingen doen over de zaak. De politiemedewerker wordt donderdag voorgeleid.

View

Hoeveel personen van de justitie zijn niet betrokken bij illegale acties en handelingen?
Het is echt niet een persoon maar volgens insiders ruim twee derde van de korpsen en justitie.
Ze moeten wel want het wordt hen van hogerhand opgelegd en niet mee doen is uit het clubje en word je gehangen zoals deze man.

Politie

 

October 19at 05:03am

Tens of Thousands Of Scientists Declare Climate Change A Hoax

30,000 scientists declare man-made climate change a hoax

A staggering 30,000 scientists have come forward confirming that man-made climate change is a hoax perpetuated by the elite in order to make money.

One of the experts is weather channel founder, John Coleman, who warns that huge fortunes are being made by man-made climate change proponents such as Al Gore.

In a recent interview with Climate Depot, Coleman said:

“Al Gore may emerge from the shadows to declare victory in the ‘global warming’ debate if Hillary Clinton moves into the White House. Yes, if that happens and the new climate regulations become the law of the land, they will be next to impossible to overturn for four to eight years.”

Climate change proponents remain undeterred in their mission, ignoring numerous recent scientific findings indicating that there has been no warming trend at all for nearly two decades.

Al Gore’s dire predictions of the melting of polar ice on a massive scale have proved to be completely false. In fact, in 2014 – a year that was touted as being “the hottest ever” in the Earth’s history – there were record amounts of ice reported in Antarctica, an increase in Arctic ice, and record snowfalls across the globe.

Debunking the “97 percent” lie

On top of those “inconvenient truths,” the White House’s assertion that 97 percent of scientists agree that global warming is real has been completely debunked. Several independently-researched examinations of the literature used to support the “97 percent” statement found that the conclusions were cherry-picked and misleading.

More objective surveys have revealed that there is a far greater diversity of opinion among scientists than the global warming crowd would like for you to believe.

From the National Review:

“A 2008 survey by two German scientists, Dennis Bray and Hans von Storch, found that a significant number of scientists were skeptical of the ability of existing global climate models to accurately predict global temperatures, precipitation, sea-level changes, or extreme weather events even over a decade; they were far more skeptical as the time horizon increased.”

Other mainstream news sources besides the National Review have also been courageous enough to speak out against the global warming propaganda – even the Wall Street Journal published an op-ed piece in 2015 challenging the Anthropogenic Global Warming (AGW) pseudoscience being promulgated by global warming proponents.

And, of course, there are the more than 31,000 American scientists (to date) who have signed a petition challenging the climate change narrative and 9,029 of them hold PhDs in their respective fields. But hey, Al Gore and his cronies have also ignored that inconvenient truth, as well.

Many of those scientists who signed the petition were likely encouraged to speak out in favor of the truth after retired senior NASA atmospheric scientist John L. Casey revealed that solar cycles are largely responsible for warming periods on Earth – not human activity.

Al Gore and cronies continue getting richer from the global warming hoax

But the global warming crowd continues to push their agenda on the public while lining their pockets in the process. If you’re still inclined to believe what Al Gore has to say about global warming, please consider the fact that since he embarked on his crusade, his wealth has grown from $2 million in 2001 to $100 million in 2016 – largely due to investments in fake “green tech” companies and the effective embezzlement of numerous grants and loans.

View

Het hele gedoe over klimaat is alleen maar om veel geld te maken met iets wat er niet is.
In de matrix boeken zijn vele bewijzen van rond de wereld gepubliceerd.

Klimaat

 

October 19at 05:01am

Cyberoorlog begonnen: Russia Today en Julian Assange eerste slachtoffers

CNN: WikiLeaks bekijken is illegaal, jullie moeten alles alleen van ons horen.

De vorige week door vicepresident Joe Biden aangekondigde cyberoorlog tegen Rusland en anti-globalisten lijkt te zijn begonnen. De internetverbinding van WikiLeaks medeoprichter Julian Assange werd ‘met opzet afgesneden’, en de bankrekeningen van de grote zender Russia Today in Groot Brittannië zijn geblokkeerd. CNN, spreekbuis van de globalisten en tegenwoordig niet voor niets ‘Clinton News Network’ genoemd, beweert dat het ‘illegaal’ is om de door WikiLeaks gepubliceerde emails te lezen. ‘Jullie moeten alles alleen van ons horen,’ zei anchorman Chris Cuomo tegen de kijkers.

Assange zit nog steeds vast in de Ecuadoraanse ambassade in Londen, waar hij als politieke vluchteling asiel heeft aangevraagd. WikiLeaks heeft bevestigd dat ‘een staat’ de internetverbinding van Assange heeft laten afsluiten. Er zijn technische aanwijzingen dat Assange nog meer emails en geheime documenten wilde publiceren die zeer belastend zouden zijn voor met name de Amerikaanse en Britse regeringen.

Russia Today lijkt een ander slachtoffer van de cyberoorlog. De hoofdredacteur van de afdeling Londen twitterde vandaag dat al hun bankrekeningen in Groot Brittannië zijn geblokkeerd. ‘Het besluit zal niet worden heroverwogen. Lange leve de vrijheid van meningsuiting!’

CNN: WikiLeaks lezen is illegaal, alles moet u van ons horen

Volgens ‘anchorman’ Chris Cuomo van CNN, vanwege alle propaganda voor Hillary en tegen Trump spottend ‘Clinton News Network’ genoemd, is het inmiddels ‘illegaal’ om de door WikiLeaks gepubliceerde emails en documenten te lezen. ‘Maar voor de media geldt dat niet. Alles wat u hierover te weten komt, moet u van ons horen.’

CNN heeft tot nu toe niet één artikel aan de tienduizenden gehackte emails gewijd, met uitzondering van ‘VS vindt meer bewijs dat Rusland emails aan WikiLeaks geeft’ – een bewering waar nul komma nul bewijs voor werd geleverd.

Trump krijgt overal de schuld van, ook van brandbom aanval op Republikeins gebouw

Trump krijgt van CNN letterlijk overal de schuld van, zelfs als hij en zijn partij direct het slachtoffer zijn. Gisteren werd er een brandbom gegooid naar het Republikeinse hoofdkwartier in North Carolina, waar tevens de tekst ‘Nazi Republikeinen weg uit de stad, of anders’ op een muur werd achtergelaten. CNN beweerde dat de gewelddadige aanval moet zijn veroorzaakt ‘omdat Trump helaas degene is die de gemoederen doet verhitten met zijn beledigende taalgebruik’.

Met andere woorden: de ongetwijfeld linksradicale aanval werd door CNN min of meer goedgepraat. CNN is met zijn voortdurende eenzijdige, haatzaaiende berichtgeving over en tegen Trump juist zelf een van de grootste schuldigen van de toenemende polarisatie in de VS.

‘Psychopathische regering bereid tot kernoorlog om Hillary te beschermen’

‘De regering Obama is duidelijk psychopathisch en bereid tot een kernoorlog om te voorkomen dat de misdaden van hun geliefde kandidaat aan het daglicht komen,’ schrijft The Ralph Retort. ‘Ik ben een voormalige Democraat. Zij zijn in precies dat monster veranderd waar ze altijd zo tegen tekeer gingen. Militaire macht gebruiken om een nieuwsverstrekker uit te schakelen – dat is puur fascisme, afkomst van de mensen die beweren dat ze daar juist tegen zijn.’

‘Deze verraders zijn zo realiteitsvreemd, dat ze geen idee hebben hoe sterk onze beweging is – niet alleen in de VS, maar wereldwijd. De populisten staan op, sneller dan zij hun vertrappende laarzen kunnen aantrekken. Globalisten, luister: Jullie dagen zijn geteld. Wij komen op jullie af… Wij hebben een nationalistische beweging gevormd waarin populistische krachten van zowel links als rechts samenwerken. Tegen jullie.’

‘Dit kan alleen maar tot totale tirannie van jullie kant leiden. Maar het volk verzet zich al… Wel ben ik bang dat deze slechteriken een noodplan hebben, als ze alles dreigen te verliezen: een kernoorlog… Ik hoop dat het zover niet komt, maar op dit moment gaat deze psychopathische machtshongerige criminele elite niets te ver.’

View

Een normale weg die door de CID gebruikt wordt. Alles afbreken om je heen en zoveel mogelijk isoleren. Had u kunnen verwachten heer Assange. Al heeft uw ambasade wel ondertussen doorgegeven dat zij het zijn die om een duistere reden de stekker uit de muur hebben getrokken. De druk wordt kennelijk enorm.

Assange

 

October 18at 05:09am

De jongste slachtoffers van loverboys zijn 11 jaar.
U leest het goed: 11 jaar
.

Brandpunt

Net als meisjes van 16 en 17 moesten ook deze nog jongere meisjes in een weerzinwekkende wereld leven. Ze werden stelselmatig misbruikt door pooiers en mensenhandelaren. Door onbekende mannen verkracht en als prostituee ingezet op verlaten parkeerplaatsen.
Fier vangt jaarlijks 100 meiden op

Het zijn verhalen waar ze bij Fier dagelijks mee te maken krijgen. Fier is een landelijk expertisecentrum voor slachtoffers van mensenhandel. Vanuit heel Nederland worden hier jaarlijks zo’n 100 meisjes opgevangen en behandeld op zogeheten ASJA-groepen. Een plek voor meiden die gedwongen in de prostitutie of voor een pooierboy werkten.

Meisjes van 11 jaar, dat zijn kinderen die al echt seks moeten hebben met andere mannen
Shenna Werson, teamleider Fier

Shenna Werson werkt al 7 jaar bij Fier en is teamleider bij de pooierboy-meiden. Ze heeft in die jaren het aantal slachtoffers zien stijgen. En erger nog: de meisjes worden steeds jonger.
Misbruik van hun kwetsbaarheid

“Meisjes van 11 jaar, daar gebeurt hetzelfde mee als meiden van 17 jaar. Dat zijn kinderen die al echt seks moeten hebben met andere mannen. Wij kunnen ons er gelukkig niets bij voorstellen. Maar er zijn mensen die zich er wel wat bij kunnen voorstellen. Die maken misbruik van deze meisjes en hun kwetsbaarheid.”
Shenna Werson, teamleider bij Fier
De daders zijn ook jong

Uit het jaaroverzicht 2015 van mensenhandelstichting CoMensha blijkt dat er vorig jaar 119 slachtoffers van loverboytechnieken zijn geregistreerd. Maar naar verwachting ligt dat aantal (veel) hoger. Jeugdzorginstellingen melden om privacyoverwegingen bijvoorbeeld vaak niet of ze cliënten in behandeling hebben die slachtoffer zijn geworden.

Onlangs bleek uit de Monitor Mensenhandel van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel dat de daders vaak jong zijn. Een op de vijf verdachten van mensenhandel in 2015 was tussen de 18 en 22 jaar of zelfs nog minderjarig.
Losweken van pooiers

Wij kregen bij hoge uitzondering toestemming om een aantal dagen te filmen op een van de loverboy-groepen. Gemiddeld verblijven de meisjes er 6 tot 12 maanden, op vrijwillige basis. Doel van de behandeling is hen los te weken uit de verstikkende wereld van hun pooiers, zodat ze weer een veilige plek vinden in de maatschappij. Maar of hen dat lukt?

View

Niet waar er zijn jongere meisjes al voor jaren door deze loverboys misbruikt. Praat ik over kinderen die wij opvingen. En wat deed justitie NIETS!!!
Mail naar Brandpunt
Beste redactie

Ik zag zojuist de aankondiging over de 11 jarige en loverboys maar ik kan u verzekeren dat dit NIET klopt.

Mijn vrouw en ik hebben 53 kinderen op curacao opgevangen en we hadden kinderen die 9 jaar waren om al klaar te liggen voor klanten! De justitie lokaal deed niets en ook u als brandpunt niet toen ik het aanhaalde in een interview dat u van mij af nam jaren geleden en niet uitgezonden mocht worden in opdracht van "hogerhand" volgens de toen regisseur!

Nu komt u dus blijkbaar met een gekuiste vorm wat wel mag van "hogerhand"

Jammer dat de waarheid niet op de reguliere TV mag komen maar wil u meer weten lees dit boekje maar eens waar ik enkele gevallen heb beschreven:

Title: Geboren voor één cent ISBN 978-1-4452-6787-6
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Een_cent_free_version.pdf

En later in dit boek wat er werkelijk achter zit:

Title: De MATRIX van ons systeem deel 1. ISBN 978-1-291-88840-9
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf

Title: De MATRIX van ons systeem deel 2. ISBN 978-1-291-88841-6
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf

 

October 18at 05:06am

RT bank accounts blocked in UK – editor-in-chief

RT UK’s bank accounts have been blocked, RT’s editor-in-chief Margarita Simonyan reported. Foreign Ministry spokesperson Maria Zakharova reacted, saying it seems that in leaving the EU, London also left any freedom of speech obligations behind there.

“Our accounts in Britain have been blocked. All of them. ‘Decision not to be discussed’. Hail to freedom of speech!” RT's editor-in-chief Margarita Simonyan said on her Twitter account.

The National Westminster Bank has informed RT UK that it will no longer have the broadcaster among its clients. The bank provided no explanation for the decision.

“We have recently undertaken a review of your banking arrangements with us and reached the conclusion that we will no longer provide these facilities,” NatWest said in a letter to RT’s London office.

The bank said that the entire Royal Bank of Scotland Group, of which NatWest is part, would refuse to service RT.

The letter said the decision was final and that it is “not prepared to enter into any discussion in relation to it.”

RT

October 18at 05:03am

Waarom de Denen zo gelukkig zijn: de kunst van het leven ontrafeld

Binnenkort slaan we allemaal aan het 'hyggen', de Deense manier van genieten van het leven. Getuige het groot aantal boeken dat deze herfst over het concept op ons afkomt. Haal uw schapenvelletje alvast maar uit de kast.

Waarom de Denen zo gelukkig zijn: de kunst van het leven ontrafeld

We weten het ondertussen: als de lijstjes van gelukkigste mensen ter wereld bekend worden gemaakt, staan de Denen doorgaans ergens bovenaan. Dat heeft te maken met de uitstekende werking van de sociale zekerheid, de goede gezondheidszorg en het prima onderwijs in het land, maar ook hoe de arbeid is georganiseerd. Denen werken officieel 37 uur per week, maar recente OESO-cijfers wijzen uit dat dat slechts 33 uur is. En toch is Denemarken bij de productiefste landen van Europa. Door de sterke sociale zekerheid zijn mensen niet zo bang om hun baan te verliezen. En doordat er minder angst is, zijn ze ook gelukkiger en daardoor productiever.

Denen werken officieel 37 uur per week, maar recente OESO-cijfers wijzen uit dat dat slechts 33 uur is.

Maar omdat de Denen maar zo'n zes uur per dag aan het werk zijn, kunnen ze zich daarnaast ook concentreren op andere zaken. En dan komt de zogenaamde 'hygge' in beeld, een fenomeen dat zich in het Nederlands moeilijk laat omschrijven. De term komt van het Oud-Noors, de taal van de Vikingen, en verwijst naar het gevoel van het vinden van een schuilplaats na een lange dag in de vrieskou te hebben vertoefd. Hygge is verwant met het Engelse woord 'hug' en veronderstelt de aanwezigheid van andere mensen. Het is haast onmogelijk om 'hygge' te ervaren wanneer je alleen bent.

Hoewel 'schuilen' nog steeds een hoofdrol speelt, vertaalde de Deense actrice Marie Tourell Søderberg het concept in haar boek 'Hygge: The Danish Art of Happiness' naar een meer hedendaagse wereld. Doordat de overheid zo goed georganiseerd is, kunnen de Denen zich volgens Søderberg concentreren op andere zaken zoals de dingen die de ziel bevredigen (familie en vrienden uitnodigen voor een etentje), maar krijgen ze ook de mogelijkheid om dingen te creëren en te ontwerpen en met een open blik naar de wereld te kijken. 'Het gaat niet de hele tijd over "overleven", maar ook over "leven", verduidelijkt Søderberg.

Het is haast onmogelijk om 'hygge' te ervaren wanneer je alleen bent.

Mara hoe doe je dat precies, dat 'hyggen'? 'Het belangrijkste is om de dingen los te laten', zegt Søderberg. 'Hoewel je een zekere vorm van organisatie in je leven nodig hebt, kan je de gezelligheid niet forceren.' Hygge kan bovendien in een mum van tijd verdwenen zijn, wanneer iemand bijvoorbeeld iets verkeerds zegt. Toch zijn er aantal praktische hulpmiddeltjes die de hygge kunnen aanwakkeren.

Eten en kaarsen

Zo is eten van essentieel belang omdat dat mensen bijeenbrengt. 'Dat betekent dan weer niet dat je moet stressen over de bereiding van een driegangenmaaltijd voor een hoop vrienden', zegt Søderberg. 'Het hoeft allemaal niet zo chic te zijn'. Steek wat kaarsen aan en laat de avond op zijn beloop gaan of nestel je op een donkere, regenachtige dag met een aantal vrienden in de zetel met een kop warme chocolademelk.

Kaarsen zijn een tweede hulpmiddel om tot hygge te komen. Ter illustratie, elke Deen brandt maar liefst zes kilo kaarsen op per jaar. Dat is dubbel zoveel als de tweede in de ranglijst van kaarsenbrandende landen in Europa, Oostenrijk. Denen nemen zelfs hun kaarsen mee op vakantie. De warme vlammen dragen bij tot een knusse sfeer waarbij ook de interieurinrichting belangrijk is. Denen weten hoe ze hun huizen op een persoonlijke manier kunnen omvormen tot aangename, gezellige omgevingen met heel veel dekens, dierenhuiden en andere natuurlijke materialen. Door het koude weer zitten ze immers een groot deel van het jaar binnen. Vandaar ook de populariteit van Deens design, ook in de rest van de wereld. Maar hygge bekom je dan weer niet door een vast omlijnd soort spulletjes te kopen in de winkel. Het is geen Ikea-bouwpakket dat je zomaar kan bestellen en installeren. Het is iets dat moet groeien.

Hygge is geen Ikea-bouwpakket dat je zomaar kan bestellen en installeren.

Hygge is ook deels verantwoordelijk voor de legendarische geslotenheid van de Denen, zo staat te lezen in een ander boek over het fenomeen, The Little Book of Hygge van Meik Wiking. Het is allesbehalve hygge als er te veel nieuwe mensen op een evenement komen opdagen, zo schrijft hij.

Bedreigd

Maar hygge wordt ook bedreigd. Volgens Søderberg staat de Deense sociale zekerheid onder druk door de vluchtelingencrisis en zal de Deense manier van leven in de toekomst erg te lijden krijgen onder de klimaatverandering. En de gezondheids- en fitnessrage, die ook in ons land welig tiert, zal ertoe leiden dat de Denen misschien liever niet meer met vrienden willen afspreken uit vrees dat ze niet de juiste voeding voorgeschoteld zullen krijgen.

De recente boeken over de kunst van het gelukkige leven in Denemarken zijn hoofdzakelijk gericht op de Britse en de Amerikaanse markt, waar een brexit en een mogelijke 'Trumpocalypse', de bevolking doet hunkeren naar wat warmte. Dat wil evenwel niet zeggen dat wij ons niet onder een Deens dekentje mogen nestelen met een van deze exemplaren. Maak het vooral gezellig!

Kaars

 

October 18at 05:00am

Corruptie en misbruik bij beveiligers politici en Koninklijk Huis


'Dienst hangt van wantrouwen aan elkaar'

De belangrijkste beveiligingsdienst van het land hangt van wantrouwen aan elkaar. Leden van de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) zeggen dat adequate beveiliging van het Koninklijk Huis en politici onder druk staat.

,,De problemen schaden de effectiviteit van de organisatie”, zo staat in een vertrouwelijke rapportage die binnen de DBB is opgemaakt, meldt De Telegraaf. In die rapportage wordt gesproken over ,,corruptie, misbruik van functies en een werkdruk die de scherpte van de beveiligers beïnvloedt”.

Tekenend voor het wantrouwen is de onrust na de vondst van onbekende volgapparatuur in gepantserde wagens. De beveiligers vreesden maandenlang spionage. Het bleek echter te gaan om oude, niet verwijderde apparatuur. Chefs hadden verzuimd de beveiligers hierover in te lichten.

Beveiliging

 

October 17at 05:08am

MIJN NIEUWSTE BOEK

Binnen zeer korte tijd komt mijn nieuwste boek uit!
Het boek zal ALLE namen vrijgeven waar ik in het verleden over geschreven heb, Alle Initialen zullen ingevuld worden en de laatste ingezonden stukken zullen gepubliceerd worden.
Vast een kleine glimp van de nieuwe cover

Title: NAMEN - NAMES
ISBN nummer: 978-1-326-81898-2

Namen

 

October 17at 05:06am

‘Geen drugsgeld of criminele organisatie betrokken bij Citgo-deal’

PDVSA magnaat Roberto Rincón gearresteerd ivm witwassen

‘Geen drugsgeld of criminele organisatie betrokken bij Citgo-deal’. Op de foto Citgo verantwoordelijke Minister Mike de Meza in gesprek met drugsverdachte Hugo ‘Pollo’ Carvajal en PDVSA magnaat Roberto Rincón, die daarna in de USA werd veroordeeld wegens omkoping, corruptie, fraude en witwassen

DEN HAAG — Het ministerie van Buitenlandse Zaken onderzocht of een overeenkomst tussen Aruba en Citgo gevolgen zou hebben voor de internationale positie van het Koninkrijk. Die quickscan was echter geen inhoudelijk beoordeling of echte toestemming voor de deal.

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zei dit gisteren in de Tweede Kamer, die daar echter niet zomaar genoegen mee nam.

“Er is door Buitenlandse Zaken een specifieke scan uitgevoerd of het aangaan van een contract op dit punt het Koninkrijk der Nederlanden internationaal in een onwenselijke positie zou brengen. Stel dat er bijvoorbeeld iets zou gebeuren met een criminele organisatie of met drugsgelden. Dan komt de reputatie van het Koninkrijk in het geding. Er is dus een quickscan uitgevoerd om te checken of er dat punt reden was om ‘nee’ te zeggen. Die reden was er niet”, zei Plasterk.

De minister benadrukte dat het geen inhoudelijke toets was of de overeenkomst ook verstandig was. Zelf heeft hij die overeenkomst ook niet beoordeeld, omdat de onderhandelingen met Citgo dat stadium nog helemaal niet bereikt hadden. Premier Mike Eman en de minister van Economische Zaken, Mike de Meza, wilden alleen weten welke gevolgen dit zou kunnen hebben voor het imago van Aruba, aldus Plasterk. “Bij die gesprekken is het altijd helder geweest, zowel voor de regering van Aruba als voor mij en de andere leden van het kabinet, dat het een Landsverantwoordelijkheid is. Het is aan het Land Aruba om te besluiten wat men uiteindelijk gaat doen. Men kwam hier ook niet om toestemming, maar om dit onderwerp te bespreken.”
Boterzacht

De Tweede Kamer nam geen genoegen met dat antwoord. SP-Tweede Kamerlid Ronald van Raak merkte op dat uit elke quickscan had moeten blijken dat de overeenkomst met Citgo, een dochterbedrijf van oliegigant PdVSA, nadelig is. “Men heeft op het ministerie naar die deal gekeken en toen niet gedacht: die toezeggingen van PdVSA zijn boterzacht, maar de financiële verantwoordelijkheden die Aruba aangaat zijn keihard. Dit zal op termijn leiden tot heel grote financiële problemen voor Aruba”, aldus Van Raak.

VVD-Tweede Kamerlid André Bosman had een vergelijkbare vraag. “Als ik een marginale toets zou doen van de houdbaarheid van de financiën van PdVSA en van Venezuela, weet ik nu al dat dat hem niet gaat worden,’’ zei hij. Ook merkte hij op dat in ieder geval de indruk is gewekt dat Nederland groen licht heeft gegeven. “Kennelijk had de minister van Buitenlandse Zaken ‘nee’ kunnen zeggen. Er is dus zeggenschap over dit proces op Aruba.”’

Plasterk herhaalde echter dat er uitsluitend gekeken is naar de bron van het geld. “Dat geld kan afkomstig zijn van regimes die het bijvoorbeeld op een misdadige manier verkregen hebben. (…) Men heeft de bevoegdheid om te zeggen: dit kan sowieso niet, want u gaat hier een verband aan met een piratenregime. Maar dat betekent niet dat Buitenlandse Zaken zeggenschap heeft over het besluit om al dan niet de raffinaderij op Aruba te heropenen”, zei hij.

Volgens D66-Tweede Kamerlid Alexander Pechtold ligt de verantwoordelijkheid bij Nederland als het gaat om deugdelijk bestuur, waarbij hij zijn zorgen uitte over de snelheid waarmee de Arubaanse Staten een beslissing moest nemen. “Hoe zit het met de financiële constructie die PdVSA voor die pijpleiding heeft bedacht? Hoe zit het met de oude troep? In deze deal is het de verantwoordelijkheid van Aruba om die op te ruimen. Het eiland staat ook nog eens voor 300 miljoen euro garant, zonder bovengrens. Dat zijn toch allemaal zaken die je uit oogpunt van goed bestuur in de gaten moet houden”, zei hij. Pechtold ging zelfs zover dat hij via een motie een onderzoek vroeg naar de financiële, geopolitieke en milieutechnische risico’s van de deal voor het Koninkrijk.

Die motie, waar dinsdag 25 oktober over gestemd wordt, werd ontraden door Plasterk. “Het is niet aan Nederland om onderzoek te laten doen. Ik heb erop gewezen dat de financiële consequenties voor de begroting en de rekening van Aruba natuurlijk wel zullen worden beoordeeld door het College Aruba financieel toezicht,’’ zei hij. Plasterk beloofde wel om na te vragen of de quickscan, eventueel vertrouwelijk, aan de Tweede Kamer kan worden gestuurd.

View

Politiek Nederland
Natuurlijk niet want er is veel via uw weg gegaan.
Denkende aan de vele witwas praktijken en de manier hoe de Chinese en venezolaanse invasie gaande is.
Hoe kan men een "onderzoek" doen naar eigen zaken en eigen belangen.

Onderzoek

October 17at 05:04am

Cel voor ex-agent en partner na kindermisbruik

Een voormalig politieman (49) en zijn partner (41) zijn door de rechtbank in Arnhem veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk. De twee misbruikten gedurende bijna drie jaar een minderjarige jongen.

Lees ook: Kerk in Amersfoort onderzoekt seksueel misbruik

Toen het seksueel misbruik in 2013 begon was het slachtoffer twaalf jaar oud. De jongen was een bekende van het stel. Hij was goed bevriend met de inwonende pleegzoon van de twee en kwam zodoende vaak over de vloer. Hij logeerde ook regelmatig bij het veroordeelde koppel.

Het slachtoffer werd zwaar onder druk gezet niets te zeggen nadat het voor de eerste keer werd betast in een sauna. Dat hield de jongen enige tijd vol, maar op een gegeven moment vertelde hij het toch aan vriendjes en begon de zaak te rollen.

Ontslag

De voormalig politieman werd elf maanden geleden aangehouden voor een zedenmisdrijf in privétijd. Hij werd direct buiten functie gesteld en eind mei volgde ontslag.

De twee verdachten ontkenden het misbruik eerst, maar gaven uiteindelijk toch toe. In verhoren kwam naar voren dat ze het kind niet alleen thuis hadden misbruikt. Ook op campings in Zandvoort, Limburg en Spanje vergrepen de twee zich aan de jongen.

Spijt

Het stel stond ook terecht voor het maken en in bezit hebben van kinderporno. In de rechtbank heeft de ex-politieagent spijt betuigd. „Het is absoluut niet goed geweest. Ik had beter moeten weten”, zei hij volgens De Telegraaf. De vader van de misbruikte jongen reageerde woedend. „Spijt heb je na één keer. Niet na diverse malen over een periode van drie jaar.”

Uit onderzoek is gebleken dat de mannen psychologische problemen hebben en daarvoor behandeld moeten worden. Het inmiddels 14-jarige slachtoffer krijgt een schadevergoeding van 8.400 euro.

Recht

 

October 17at 05:02am

Let go ego

Ego

 

October 16at 05:12am

Koeiman moet huiswerk overdoen

Koeiman kan de Raad van Advies niet overtuigen om de kieswet aan te passen. Die vindt dat de winnaar van de afgelopen verkiezing zijn huiswerk over moet doen.

Koeiman wil dat politici met de meeste stemmen voorrang moeten krijgen om inde Staten te komen. Nu is de volgorde van de lijst bepalend. Alleen als je meer dan de helft van de kiesdeler van je lijst binnenhaalt, kun je voorkruipen.

De Raad van Advies heeft Koeiman gevraagd duidelijk te maken waarom de kieswet moet worden aangepast.

View

Natuurlijk moet hij over doen want men wil ten eerste niet aan dit beginnen en wil je er aan beginnen heb je regels nodig in de internationale verdragen en lokale wetten die dit onderbouwen.
Je kan wel schreeuwen maar kom dan wel met een onderbouwd rapport.
Buiten dat zal men er alles aan doen om dit tegen te werken en zal er van alles aangevoerd worden om het ondemocratisch systeem te beschermen.

Koeiman

 

October 16at 05:12am

Mexico wil 'El Chapo' uitleveren aan de VS

Als het aan de Mexicaanse regering ligt, wordt drugsbaron Joaquin 'El Chapo‘ Guzmán volgend jaar uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

De Mexicaanse nationale veiligheidscommissaris Renato Sales liet aan de Mexicaanse zender Televisia weten El Chapo in januari of februari over te dragen aan Amerika. Daar wordt de machtigste drugsbaas ter wereld beschuldigd van moord, drugshandel, georganiseerde misdaad en het witwassen van geld.

Ontsnapt

Op dit moment zit hij in een zwaar beveiligde gevangenis in Ciudad Juarez, bij de Amerikaanse grens. Guzmán is al twee keer ontsnapt uit een zwaarbeveiligde gevangenis. Zo zag hij in 2015 kans te ontsnappen uit een gevangenis bij Mexico-Stad via een meer dan een kilometer lange tunnel. In januari van dit jaar werd hij na een grote klopjacht weer opgepakt.

Vechten tot het einde

Guzmáns advocaten willen de uitlevering van hun cliënt voorkomen. Zo nodig zullen ze de zaak aanvechten voor een internationaal gerechtshof. „We zullen vechten tot het einde”, zei zijn advocaat.

El Chapo

 

October 16at 05:12am

Amerikaanse maffia tegen IS: ''Wij beschermen New York!''

De maffia van New York is niet bang voor IS.

De lijst van vijanden van IS is lang, maar er is altijd ruimte voor een nieuwkomer. En dat is de Amerikaanse maffia. Een maffiaclan uit New York waarschuwt IS om niet naar de 'Big Apple' te komen.

Na de gruwelijke aanslagen in Parijs is één van de vragen waar iedereen een antwoord op wil zien de volgende: waar zullen de haatbaarden van IS de volgende keer toeslaan? IS heeft zelf aangegeven dat de Verenigde Staten (en in het bijzonder New York) opnieuw een doelwit van moslimterreur zullen zijn. Of dat ook daadwerkelijk zo is, zal moeten blijken.

De maffia weet wat er op straat gebeurt

Maar als het aan Giovanni Gambino - de zoon van de beruchte Amerikaanse maffiabaas John Gambino - ligt, dan heeft IS helemaal niets te zoeken in New York. Hij stelt dat de maffia New York wel zal gaan beschermen, in het geval IS voet aan de grond probeert te zetten in de grootste stad van de Verenigde Staten. Volgens Giovanni is de maffia namelijk beter voorbereid op de terroristen van IS dan de verschillende Amerikaanse veiligheidsdiensten. De maffia weet namelijk wat er op straat gebeurt, zegt Giovanni. ''Waar dan ook in New York Siciliaanse invloed is, zal een indringer van IS niets kunnen beginnen,'' voegt hij eraan toe. ''We zullen ervoor zorgen dat vrienden en familie worden beschermd tegen extremisten en terroristen, voornamelijk de brute, gestoorde organisatie die zichzelf Islamitische Staat noemt.''

Als de dood

Een flinke uitspraak, maar niet geheel onterecht. De Italiaanse politie gaf namelijk eerder toe dat moslimextremisten het zuiden van Italië (waar de maffia actief is) maar wat graag overslaan. Aanhangers van IS zouden namelijk als de dood zijn voor represailles van de maffia. De maffia van New York - die historisch gezien nauw verbonden is aan de Italiaanse clans - doet hier dus graag een schepje bovenop. De laatste jaren heeft de Amerikaanse maffia geprofiteerd van de internationale terreurdreiging. Amerikaanse veiligheidsdiensten richten zich namelijk vooral op terroristen en minder op de georganiseerde misdaad.

View

Een werkelijke lacher of misschien een wel doordachte daad. Want wetende dat de ISIS de CIA is kan het wel kloppen dat de maffia hier op in wil gaan.
Nu is dit artikel al ruim een jaar oud en het lijkt er op dat de New York maffia er ook achter is gekomen dat ze tegen hun grootste vijand vechten; de CIA

Maffia


October 16at 05:12am

De griepprik in de uitverkoop

Een nederlandse huisarts doet er alles aan om zijn vergif ingespoten te krijgen bij zijn patienten.
De griepprik in de uitverkoop tegen beter weten in.
Dit zijn mensen die een eed af hebben gelegd? Duidelijk zijn er hoge bonissen voor deze man.

Griepprik

 


 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.