Banner Watamula

AA   AA  
       
 

APRIL 2016 01/15

   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

April 15at 05:11am

Aangifte kindontvoering van politieman zelf

Er is gisteravond toch aangifte gedaan van een poging tot kinderontvoering. De man, die dit weekend inbelde bij radio Hoyer I, met dat verhaal, blijkt een politieagent te zijn. Rastamannen zouden hebben geprobeerd zijn zoon te ontvoeren bij het Brionplein. Dat mislukte omdat de jongen op karate zit en een rake klap uitdeelde aan zijn ontvoerders. De politieman vertelde zijn verhaal op de radio, waarna het nieuws zich snel verspreidde via sociale media. Maar aangifte deed hij niet. Na interne druk is dat inmiddels wel gebeurd en de zaak is in onderzoek.

view

Duidelijk is is dat de politieagent niet geloofd in zijn eigen korps. Ook hij weet dat er met meldingen niets mee gedaan wordt. Het is alleen het slachtoffer wat door een hel gaat. Helaas is het politiekorps niets meer als een verlengde van de criminele wereld.
En wederom hebben we hierboven het bewijs gezien vanuit de ogen van een politieagent.

Politie


April 15at 05:09am


Gatenkaas

We hebben op de weg naar westpunt heel wat gaten en de politici schuiven het probleem alsmaar vooruit. Zolang hun maar niet hoeven te beslissen over deze uitgiftes om de wegen op Bandabou te herstellen. We kopen liever stemmen in de stad met mensen tevredenstellen om alsmaar rondjes te rijden bij elke mogelijke kruising.
Maar wij creatieve Bandabouers hebben een oplossing gevonden en maken van onze wegen een natuurlijke zone waar je rustig en genietend van ons deel van het eiland kan genieten.

wegen

 

April 15at 05:08am

Nederland is Europees kampioen drugshandel

Innovatie en handelsgeest zorgen ervoor dat de Nederlandse drugshandel bloeit, blijkt uit een rapport van de EU.

Jan-Peter Balkenende noemde het 'de VOC-mentaliteit', volgens premier Mark Rutte 'draait het in de economie om creativiteit, om ambitie. Om slim gebruik van moderne techniek. En om een internationale blik.'

Zowel Balkenende als Rutte kan tevreden zijn: in één sector is goed naar beide premiers geluisterd en Nederland is er bijna marktleider: de internationale drugshandel.

Wie het deze week verschenen EU-rapport over de Europese drugsmarkt leest, zou kunnen denken dat Nederland een soort narcostaat is, een polderversie van Mexico en Colombia ineen. Niet alleen is Nederland namelijk de grootste drugsproducent van Europa, het is ook het belangrijkste overslagpunt voor de mondiale handel in cannabis, cocaïne en heroïne.

Intussen ziet Nederland zich volgens het rapport wel geconfronteerd met 'internationaal en langdurig systemisch geweld' dat samengaat met de drugshandel.

Drugs1

24 miljard euro

Verreweg de meeste xtc in Europa én de VS komt uit laboratoria in vooral Zuid-Nederland

De belangen zijn dan ook groot: jaarlijks besteden Europeanen 24 miljard euro aan illegale drugs. Een flink deel van dat geld vloeit naar Nederland. De financiële crisis heeft blijkbaar nauwelijks gevolgen gehad voor de handel in verdovende middelen.

Vanuit Nederland wordt wiet geëxporteerd naar elke uithoek van de wereld. Naar schatting de helft van alle cocaïne in Europa komt binnen via de haven van Rotterdam, waar jaarlijks elf miljoen containers arriveren, waarvan er slechts vijftigduizend worden gecontroleerd.

Coke die zijn weg vindt naar Rusland, Azië, het Midden-Oosten en Australië wordt herverdeeld in Nederland. Marokkaanse en Afghaanse hasj verspreidt zich via Nederland over Europa. Aanvoerlijnen van heroïne uit het Oosten vertakken zich in Nederland naar de rest van het continent.

Synthetische drugs
Maar niet alleen de Hollandse handelsgeest maakt criminele organisaties hier tot multinationals. De nijverheid van met name Brabanders en Limburgers vormt de absolute melkkoe van de Nederlandse drugsindustrie: synthetische drugs. Verreweg de meeste xtc die in Europa én de VS wordt geslikt, komt uit drugslaboratoria in vooral Zuid-Nederland.

Europa is nagenoeg zelfvoorzienend als het gaat om xtc en mdma. Die overvloed aan partydrugs heeft ook zijn effect op de binnenlandse markt: in elk Europees land melden xtc-gebruikers dat zij wel eens problemen hebben om aan drugs te komen, behalve in Nederland.

De Nederlandse drugssector is bovendien goed gediversifieerd: ook de kenniseconomie floreert. Buitenlandse criminelen, tot in India aan toe, vragen hun Nederlandse branchegenoten om advies bij het opzetten van wietkwekerijen en xtc-laboratoria. Die consultancy omschrijft het rapport als 'crime-as-a-service', een totaalpakket aan kennisoverdracht en advies.

Daarnaast komen buitenlandse criminele groepen graag naar Nederland om gebruik te maken van de Nederlandse 'dealmakers', de 'diepgewortelde en groeiende' Nederlandse criminele organisaties die contacten faciliteren tussen bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse drugskartels en Europese groothandelaren.

Drugs2

Maffia, gangsters, cocaboeren

Zo zijn er banden met de Italiaanse maffia, Turkse heroïnehandelaren, Engelse gangsters, Colombiaanse cocaboeren, Albanese tussenhandelaren, West-Afrikaanse transporteurs, Marokkaanse hasjboeren, Afghaanse papaverplanters en Australische motorbendes.

Want Nederland is deskundig en innovatief op drugsgebied en dat is het al jaren: 'de belangrijkste innovaties in de cannabisproductie van de afgelopen twintig jaar komen uit Nederland.' Hollandse Xtc-laboratoria worden ook 'steeds professioneler' ingericht. Innovatie is essentieel in elke sector, van dat besef lijken ook de Nederlandse drugscriminelen doordrongen. Ze zoeken naar slim gebruik van nieuwe technieken: ook drugs die via goed verborgen netwerken op internet worden verkocht, komen voor een flink deel uit Nederland.

Zo zet een lange Nederlandse traditie zich onverminderd voort.

Bron: Parool

Drugs3

view

Nederland en drugs

Het is niet de eerste keer dat we het hier over hebben. En het is zelfs heel uitvoerig in de boeken "Matrix van het systeem" beschreven. Nederland heeft al ver terug in de geschiedenis meegespeeld in de drugswereld. Veel geld en rijkdom van Nederland komt uit deze drugswereld en Nederland is een van de sleutels in de drugshandel. Het koninklijkhuis is het slot waar deze sleutel op past en dat is ook al lang een publiek geheim. De Nederlandse adelen en de koningen en koninginnen hebben hun kapitaal gemaakt met drugs.

En dan komen we tot de link de voormalige Antillen.
Deze eilanden zijn altijd een link geweest tussen de drugskartels in Zuid Amerika en Europa. De koninklijke hoogheden hadden en hebben nu nog in deze handel, de touwtjes in handen. Dat zien we bij de "vriendschap" die er is met het grootste project hier op Curaçao en de huidige koning. Vanuit deze bron komen nu steeds meer geluiden dat er containers vol drugs naar Rotterdam gaan en dat de lading via Biesbosch verdeeld wordt. Curaçao is naar horen zeggen het middelpunt van deze koninklijke handel. Het wijst er ook allemaal op dat er massa aan geld gestoken wordt in het project en dat het volgens ex-boekhouders niet kan draaien op simpel toerisme. Veel geld wordt er dagelijks gewassen en de MOT meldingen worden alsmaar afgeschoven als zijnde "bekend geld".

Wat we hebben is dat zeker de eilanden St. Maarten en Curaçao in de greep zijn van de koninklijke drugshandel. En daar mag Aruba via een tussenweg ook een graantje van mee pikken. Het verschil met Aruba is dat je ziet dat veel vreemd geld wel gestoken wordt in het eiland en Aruba is ook een eiland wat ver boven de andere eilanden staat gezien de infrastructuur en het manier van een eiland draaien. Daarentegen wordt op Curaçao en St. Maarten het geld onder de maffia verdeeld en komt niets van dat drugsgeld ten goede van de eilanden. Kortom alles gaat naar privé rekeningen ten koste van de lokale bevolking.

Zover we weten en ons verteld wordt, worden er alleen al via het project op Curaçao met als vriend de koning der Nederlanden, wekelijks 10 tallen miljoenen gewassen en verdwijnen naar het niets. Dat kun je alleen maar doen als je een koning als "vriend" hebt. Verder bewijst het dat er veel mis is in de wereld en onze eilanden. Doch langzaam maar zeker komt er meer naar buiten wat ik al heel lang beschreven heb. En zo was het Parool nog wel voorzichtig maar het tipje van de vuile wereld is opgelicht. Het is een begin en ondertussen gaan deze coke/drugs lijnen nog wel 10 tallen jaren door voordat er officiële publicaties komen van de rol van het koninklijkhuis en de Nederlandse drugsbelangen wereldwijd.

Het gaat niet om een betere wereld, het gaat om macht en om veel geld. En daar vergrijpen zelfs de adelen en de, wat ze zeggen, blauwbloed (wat een oplichting is) zich aan en dat ten koste van onze kinderen en onze toekomst.

Drugs4

 

April 15at 05:05am

Swiss banker whistleblower: CIA behind Panama Papers

Bradley Birkenfeld is the most significant financial whistleblower of all time, so you might think he'd be cheering on the disclosures in the new Panama Papers leaks. But today, Birkenfeld is raising questions about the source of the information that is shaking political regimes around the world.

Birkenfeld, an American citizen, was a banker working at UBS in Switzerland when he approached the U.S. government with information on massive amounts of tax evasion by Americans with secret accounts in Switzerland. By the end of his whistleblowing career, Birkenfeld had served more than two years in a U.S. federal prison, been awarded $104 million by the IRS for his information and shattered the foundations of more than a century of Swiss banking secrecy.
Bradley Birkenfeld, a former UBS banker, speaks during an interview at Schuylkill County Federal Correctional Institution in Minersville, Pa., on Tuesday, April 27, 2009.
Bradley C. Bower | Getty Images
Bradley Birkenfeld, a former UBS banker, speaks during an interview at Schuylkill County Federal Correctional Institution in Minersville, Pa., on Tuesday, April 27, 2009.

In an exclusive interview Tuesday from Munich, Birkenfeld said he doesn't think the source of the 11 million documents stolen from a Panamanian law firm should automatically be considered a whistleblower like himself. Instead, he said, the hacking of the Panama City-based firm, called Mossack Fonseca, could have been done by a U.S. intelligence agency.

"The CIA I'm sure is behind this, in my opinion," Birkenfeld said.

Birkenfeld pointed to the fact that the political uproar created by the disclosures have mainly impacted countries with tense relationships with the United States. "The very fact that we see all these names surface that are the direct quote-unquote enemies of the United States, Russia, China, Pakistan, Argentina and we don't see one U.S. name. Why is that?" Birkenfeld said. "Quite frankly, my feeling is that this is certainly an intelligence agency operation."
A poolside view overlooking the newer side of the Panama City skyline.

Panama Papers show tax avoidance like a 'cancer'

Asked why the U.S. would leak information that has also been damaging to U.K. Prime Minister David Cameron, a major American ally, Birkenfeld said the British leader was likely collateral damage in a larger intelligence operation.

"If you've got NSA and CIA spying on foreign governments they can certainly get into a law firm like this," Birkenfeld said. "But they selectively bring the information to the public domain that doesn't hurt the U.S. in any shape or form. That's wrong. And there's something seriously sinister here behind this."

The public relations office for the CIA did not immediately return a message for comment.

Birkenfeld also said that during his time as a Swiss banker, Mossack Fonseca was known as one piece of the vast offshore maze used by bankers and lawyers to hide money from tax authorities. But he also said that the firm that is at the center of the global scandal was also seen as a relatively small player in the overall offshore tax evasion business.

Why did the US pay this former Swiss banker $104M?

"We knew that firm very well in Switzerland. I certainly knew of it," Birkenfeld said.

But Mossack Fonseca was just one of a number of firms in Panama offering such services, he said. "The cost of doing business there was quite low, relatively speaking," he said. "So what you would have is Panama operating as a conduit to the Swiss banks and the trust companies to set up these facilities for clients around the world."

Birkenfeld

 

April 15at 05:02am

Chinezen woedend over omvangrijk vaccinatieschandaal: “Dit is toch gewoon genocide?”

In China heeft een schandaal met ondeugdelijke vaccins tot angst en woede geleid. Aan de levensgevaarlijke fraude deden onder meer farmaceutische bedrijven en apothekers mee. Het gaat om het grootste schandaal van dit soort in het land.

Na de arrestatie van een moeder, een voormalige apotheker die drie jaar geleden haar licentie verloor, en dochter uit de provincie Shandong kwam de omvang van de zwendel aan het licht. Er is zo’n 100 miljoen euro aan vaccins verhandeld, die niet bij gepaste temperatuur werden bewaard en in veel gevallen vanwege de verstreken houdbaarheidsdatum al lang niet meer verkocht hadden mogen worden.
Wijdvertakt netwerk

Er lijkt sprake te zijn van een wijdvertakt netwerk, dat in het hele land actief was. Er zijn 35 aanhoudingen verricht en naar 300 mensen wordt nog onderzoek gedaan, waaronder medewerkers van farmaceutische bedrijven en apotheken.

De moeder en dochter verkochten 25 soorten vaccins tegen onder meer polio, encefalitis, hepatitis B, meningitis en waterpokken. Staatszender CCTV meldde dat de vaccins bijwerkingen kunnen hebben en zelfs tot verlamming of de dood kunnen leiden.

“Ik kan niet onder woorden brengen hoe woedend ik ben,” zei een Chinese moeder. “Vijf jaar lang konden deze mensen hun gang gaan. Hoeveel kinderen zijn al slachtoffer geworden en hoeveel zullen er nog volgen?”
Topje van de ijsberg

Afgelopen week stierf een 4-jarig jongetje uit de provincie Guangdong na een vaccinatie tegen meningokokken en polio, maar volgens de autoriteiten is er geen link met het schandaal. “Hoe kun je zeggen dat de dood van het jongetje niets te maken heeft met de vaccins terwijl het onderzoek nog loopt?” vroeg iemand zich af.

Veel Chinezen vrezen dat de pijnlijke kwestie slechts het topje van de ijsberg is en houden rekening met een grotere ramp. De Chinese overheid is al sinds april vorig jaar op de hoogte van de fraude. Social media-gebruikers zijn woedend dat de overheid niet eerder heeft ingegrepen.

“In dit systeem lijkt het niet uit te maken of gewone burgers leven of sterven,” zei één gebruiker. Iemand anders zei: “24 provincies, vijf jaar en hoeveel kinderen! Pas na een jaar onthullen ze dit. Dit is toch gewoon genocide? Ik heb hier geen woorden voor.”

Vaccinatie


April 14at 05:15am

200 Vacatures politie Curaçao

Bij het Korps Politie Curaçao (KPC) moeten nog 200 vacatures ingevuld worden.
Dit staat in de achttiende voorgangsrapportage van de commissie die belast is met de evaluatie van projecten bij zowel het KPC als de

View

Op een eiland van pakweg 150.000 mensen is er een TEKORT van 200 politieagenten!

Dit is een teken van onmacht en dat men het eiland wil veranderen in een politiestaat. Maar wat betekent het meer? Het wil zeggen dat er maar weinig animo is om bij justitie te werken. Vreemd? Totaal niet want wie wil voor een baas werken die diep in de corruptie zit en werkt onder de vleugels van de maffia. Veel oud-politieagenten zijn al vele jaren eerder afgehaakt omdat men als goed bedoelend persoon merkte dat je mee moet doen met de vuile kliek en je het recht niet mag laten spreken als het om je collega’s gaat! Erger nog, veel rotzooi is gezien door deze goedwillende mensen. En laten we even nogmaals een oude uitspraak gebruiken van een oud-politieman; "met boeven vang je boeven". Nu is de vraag, wie van het korps momenteel ziet werkelijk welke de boeven zijn en wie zijn die mensen die hen afpersen en onder druk zetten?

Het is goed mis in en rond niet alleen politie en SDKK bewaarders maar we praten over een totaal corrupt justitiële top en hun medewerkers. Dan is het een goed punt dat er eerst eens schoon schip gemaakt wordt in deze meest corrupte hoek van de maatschappij; justitie en hun pionnen.

Politie

 

April 14at 05:12am

SDKK moet wijken voor KPC

Het verbetertraject voor gedetineerden bij binnenkomst in de gevangenis SDKK is stopgezet omdat de ruimte voor de inkomstenafdeling (blok 1) tijdelijk - ongeveer een jaar - voor een hoge prioriteit van de politie moet worden ingezet.
Dit blijkt uit de achttiende voortgangsrapportage van de voortgangscommissie over de verbetertrajecten bij de strafgevangenis SDKK en het Korps Politie Curaçao (KPC).

"Na afweging had de minister daartoe besloten."!

Opinion

Onze minister van justitie interesseert het geen zier wat er in de gevangenis aan de gang is.

We hebben er al veel melding over gemaakt, justitie en in het bijzonder onze ministers van justitie interesseren het niet wat er in het huis van de toekomst gebeurt. Mensonwaardige zaken worden bijna dagelijks gerapporteerd. Dan praten we nog niet over martelingen en het aanpakken van die bewaarders die corrupt zijn of zelfs ver tegen de rechten van de mens handelen.

Uit gesprekken met de oud Procureur Generaal en ministers van justitie weten we dat de bonden een groot struikelblok zijn. Het zijn de bonden die alles beschermen wat illegaal en tegen alle rechten in van de mens wordt uitgevoerd in deze gevangenis (uitspraak van bovengenoemde personen). We weten ook dat de ministers van justitie en Procureur Generaal met handen en voeten gebonden zijn aan wat de maffia van hun eist. Maar wat we nu mee maken door onze huidige minister van justitie heer Navarro breekt elk record. Buiten dat hij nooit zal reageren op aangiftes en zaken die hem voorgelegd worden, weten we ondertussen ook dat deze minister zwaar onder druk staat van de huidige maffia. Waarom deze uitspraak? Nu, het is deze minister die de klokkenluiders van de SDKK gevangenis wil ontslaan en het is deze minister die niets doet met de gegevens die staan beschreven in alle aangiftes rond de SDKK gevangenis. Zelfs het verdwijnen van deze officiële documenten schijnt niet van belang te zijn voor deze minister! Erger nog, het is deze minister die nu ook een vrij nieuw traject (Het verbetertraject voor gedetineerden) op "hold" zet. Dat omdat hij niet de moeite heeft genomen en kennelijk geen inzicht heeft om te zorgen dat er meerdere politiefunctionarissen (volgens eerdere berichten 200 man) opgeleid moeten worden. De gehele justitiële groep, of moeten we misschien troep zeggen, moet aangepakt worden en er zal duidelijk in de top al schoon schip gemaakt moeten worden. Als men vanuit het hoogste justitieel orgaan al vanaf onze eerste meldingen in 1998 niets wordt gedaan, dan alleen negeren en afbreken, moet het duidelijk zijn dat de ware fout niet zit bij een directie/ bewaarders van een gevangenis maar bij de verantwoordelijke minister en zijn Procureur Generaal. In ieder geval is nu absoluut duidelijk, na de laatste actie van de heer Navarro, dat justitie niets meer is dan een orgaan dat valt onder de lokale maffia.

Minister justitie

 

April 14at 05:08am

ABN verhult namen 'belastingontwijkers'

ABN AMRO helpt klanten via dochterondernemingen in het buitenland om af te schermen dat ze eigenaar zijn van vennootschappen in belastingparadijzen. Dat hebben Trouw en het Financieele Dagblad (FD) maandag bekendgemaakt op basis van de Panama Papers die zij in bezit hebben.

De buitenlandse dochters van ABN treden op als aandeelhouder in naam om te verhullen wie de echte eigenaren van het bedrijf zijn, zogeheten nominee shareholders. Zo treedt het ABN AMRO-bedrijf Martello op als aandeelhouder van 25 vennootschappen op de Britse Maagdeneilanden. De bank heeft minimaal nog vijf dochterbedrijven die zulke diensten aanbieden.

Volgens de dagbladen is ABN de enige grote Nederlandse financiële instelling die nominee shareholdership nog aanbiedt. ING en Rabobank zouden daar jaren geleden al mee gestopt zijn. De internationale antiwitwasorganisatie FATA stelt dat het op die wijze afschermen van aandeelhouders een verhoogd risico op misbruik met zich meebrengt.

Een woordvoerder van ABN liet desgevraagd weten dat alle activiteiten van de bank ,,regulier en gereguleerd" zijn. De betreffende vennootschappen zijn voor klanten opgezet en voldoen altijd aan lokale en internationale wet- en regelgeving. De bank kan zich dan ook geenszins vinden in de suggesties die zijn gewekt. ,,ABN werkt nooit mee aan belastingontduiking", zo benadrukte de woordvoerder.

Eerder dook de naam van ABN-commissaris Bert Meerstadt op in de Panama Papers, die na die onthulling per direct terugtrad. Topman Gerrit Zalm zei toen de feiten achter het vertrek van zijn commissaris niet te kennen, maar benadrukte dat de bank zich aan de wet houdt. Dat Meerstadt in de Panama Papers voorkomt, wilde volgens hem niet zeggen dat de bank er ook bij betrokken is. ,,Wij zetten geen buitenlandse structuren op voor klanten", zo liet hij optekenen.

ABN amro

 

April 14at 05:06am

Must-see video: Dr. Mark Geier reveals the truth about the flu vaccine

Dr. Mark Geier has an MD and a PhD in genetics. He worked for ten years at the National Institutes of Health (NIH) and was also a professor at Johns Hopkins University. He has always been interested in "vaccine safety and efficacy" and has spoken to the Institute of Medicine on several occasions. He even helped improve the whooping cough vaccine and tried to end DTP, replacing it with the DTAP vaccine, so that so many children wouldn't run high fever right away (with DTAP, only 3% get sick). The "A" in DTAP means "anti-cellular," so it must have been catapulting an unnatural immune response that caused high fever.

This was the beginning of the vaccine industry labeling a doctor "anti-vaccine." Dr. Geier wanted to reduce the occurrence of sickness following inoculations, and he would pay a price for it in the long run. But let's dial this back just a little bit first. In dictionaries, the word inoculate can be defined as to "treat a person or animal with a vaccine to produce immunity against a disease." However, it can also be defined as to "introduce an infective agent into an organism" as used here: "it can be inoculated into laboratory animals." So, then, what we have here is humans being tested and experimented on with vaccines that have not been tested, some not even on lab animals yet.

Is there any proof that ANY vaccines work? Dr. Geier, who has written approximately 150 peer-reviewed papers, explained in a video: "I am not anti-vaccine." He also stated that "You cannot criticize the vaccines." He explains how, by criticizing vaccines, the industry says you might scare some people into not getting vaccinated at all, and they would die.

"It's not my fault that they poisoned the vaccines and I won't take the blame for telling people the truth! They [should] have to take the blame -- they're the ones who put the poison in; I'm just telling you that it's there, and it is there."

Guillain-Barre syndrome (GBS) caused by influenza vaccine - whistleblower speaks up!
GBS is an autoimmune system disorder where you attack your own nerves. Besides possibly dying from it, you can end up paralyzed. Dr. Geier says the CDC has published numbers that show 17,000 cases of GBS per million injected. The editor of Health Impact News wrote this and provided a laundry list (in the full article) of the GBS-related injuries of compensated victims of influenza inoculations:

"First, let's start with the indisputable facts: the seasonal flu vaccine causes Guillain-Barre Syndrome (GBS). Just read the package insert of any commercially available flu vaccine. The manufacturers and government health officials concede this fact. If you go to an emergency room with sudden onset of GBS symptoms, the first question the doctors will ask you is: 'Did you recently get the flu shot?'"

Dr. Geier explained in detail: "This is most famous in 1976 when they had that big influenza epidemic in which there was only one case [he holds up one finger in the video for emphasis], and it wasn't really the case, and they tried to give 30 million people the shot. And by the way, they paid $8 billion in damages."

He went on to explain how the influenza vaccine causes the same number of deaths (via Guillain-Barre syndrome) as cases of influenza that it actually prevents, so why bother? Geier's writings and research express his theory that autism is associated with mercury in childhood vaccines. Dr. Geier advocates invasively altering testosterone in the body, since it binds to mercury. He has lost his license in several states for prescribing Lupron, even though several parents of autistic children swear by affidavit that Dr. Geier helped their kids.

Of course, the CDC has tried to debunk, cover up and memory-hole any and all information related to the truth about the dangers of all inoculations, from flu shots to HPV, and from DTAP to MMR combo jabs. It's pure insanity that the Centers for "Disease Control" propagates vaccines that lead to death, paralysis and autism for so many children in the USA. Watch Dr. Geier blow the whistle right here!

https://www.youtube.com/watch?v=nvXIqUyOdK4

Vaccinatie

 

April 14at 05:03am

9 Somalis found butchered and jettisoned for vital parts in Egypt

A very disturbing video posted on Kalsan TV, YouTube and Facebook shows the patched-up remains of 9 Somalis found on an Alexandria coastal stretch.

The bodies show badly and unprofessionally stitched up torsos missing all vital organs.

Among the butchered Somalis were a mother and her three children who were identified as Adar Hassan Addawe (mother), son Abubakr Abdikarim (3 months), daughter Anfa’ Abdikarim (18 months), and another seven-year old son.

The Somalis are believed to have lost their lives to ruthless body-organs traders after they failed to pay for their passage to human traffickers who promised to smuggle them to Europe – at a hefty fee.

The gruesome remains should wake up the world to the sinister, underworld trade in vital organs which qualifies for the newest addition to the already nefarious white slavery that gathered momentum with the seemingly unstoppable tides of migrants braving the odds to reach for a better livelihood in Europe.

A valid question: How many more perish in similar circumstances undiscovered?

Somalie

THIS WE ARE! NO MORE, NO LESS. ANIMALS!

 

April 13at 05:11am

Bloedirritante wielrenners door politie op gedrag aangesproken na klachten

Ze halen hun medeweggebruikers soms het bloed onder de nagels vandaan: wielrenners die in groepsverband of individueel met hoge snelheid door het verkeer razen. De politie in Limburg gaat ze nu op hun gedrag aanspreken.

Tonen wielrenners wel voldoende respect voor het milieu, medeweggebruikers en verkeersregels? Vandaag gaat de politie daar op controleren in het Limburgse Heuvelland. Een aantal inwoners van dat gebied had namelijk geklaagd over de hinder die sommige wielrenners veroorzaken. De politie meent dat de (asociale) fietsers bepalend zijn voor het volledige beeld dat men van wielrenners heeft.

Groene ventieldopjes
Fietsers die het verkeer hinderen, worden aangesproken en krijgen een waarschuwing. Voor de wielrenners die zich netjes gedragen, heeft de politie een verrassing in petto. Zij ontvangen twee groene ventieldopjes, volgens de politie 'het symbool van de vriendelijke fietser'. Eind mei krijgt de actie een vervolg, meldt de politie.

Fietsers

View

De ergernis op onze lokale wegen

We lezen in het artikeltje hierboven dat ook in Nederland de fietscultuur uit de hand aan het lopen is. Fietsers denken werkelijk de wegen te bezitten. Dat terwijl zij wel gebruik maken van de openbare wegen maar GEEN belastingen betalen!

Ook op ons eiland is de fietscultuur een ergernis aan het worden. Regelmatig maak je mee dat je in een file rijdt en dat er een groepje fietsers breed uit over de Westpuntweg of andere wegen meent te moeten rijden. Nee, niet netjes achter elkaar. Nee, breed over de gehele rijbaan! Wat geeft hen het recht dat ze het verkeer zomaar tegen mogen houden? Waarom mag een andere wagen niet met 20km per uur het verkeer tegenhouden maar een groepje asociale fietsers mogen overal op dit eiland het verkeer ophouden. Is dat omdat deze groep denkt het wegennet te bezitten voor hun plezier?

Het zou eens goed zijn dat ook de lokale politie deze personen eens op de bon gaat gooien en gaat zorgen dat deze asociale fietsende groep zich ook eens aan de regels gaat houden! Onze wegen zijn al een gatenkaas en daar horen dwarsliggers op tweewielers echt niet bij.

 

April 13at 05:09am

Vastgelegd op camera: Amerikaans vliegtuig dropt ‘wapens voor IS-terroristen in Irak’

Verschillende Iraakse politieagenten zeggen te hebben gezien dat een Amerikaans vliegtuig in de provincie Anbar wapens en munitie voor terroristen van Islamitische Staat heeft gedropt.

In een video die op de Iraakse nieuwssite al-Maaloomah is geplaatst, zouden ze ook zeggen dat het Amerikaanse vliegtuig hun communicatie verstoorde.

Onderzoek
“Op vrijdag is om 04.00 uur in de provincie Anbar een Amerikaans vliegtuig gezien dat wapens en munitie leverde aan IS-criminelen,” zegt één van de agenten. “Het vliegtuig verstoorde de communicatie zodat het regiment geen contact kon opnemen met het hoofdkwartier.”

De man zei verder dat enkele minuten later een legervoertuig van IS verscheen, waarmee een aantal van de wapens werden vervoerd naar een plaats die in handen is van de terreurorganisatie. In de video roepen de agenten de Iraakse premier Haidar al-Abadi op een onderzoek in te stellen.

Heroverd
Het Iraakse leger heeft de regio waar de wapens zijn gedropt afgelopen maand heroverd op IS-terroristen. Sommige Iraakse parlementsleden beschuldigden de VS ervan IS doelbewust te bewapenen, maar volgens de regering is dat niet het geval.

In Syrië heeft het Amerikaanse leger tonnen munitie gedropt voor militanten, die het materieel gebruiken in de strijd tegen president Bashar al-Assad.

Op de website Federal Business Opportunities (FBO) staat dat de VS in december 2015 ruim 3000 ton wapens aan militanten in Syrië heeft geleverd. In die periode was er een staakt-het-vuren van kracht in het land.

Weapons ISIS

 

April 13at 05:07am

Abdeslam weigerde zichzelf op te blazen'

RIJSWIJK - De terreurverdachte Salah Abdeslam zou hebben geweigerd zichzelf op te blazen bij de aanslagen van 13 november in Parijs.

Dit deed hij om levens te sparen, aldus zijn broer Mohamed Abdeslam vrijdag in een interview met het Franse BFMTV.

Ook zou Salah hebben gezegd dat hij niets te maken had met de aanslagen in Brussel van 22 maart en dat hij ,,verantwoording verschuldigd is aan Frankrijk, maar niet aan België''. Volgens Belgische autoriteiten zou hij echter zeker twee van de Brusselse terroristen hebben gekend.

View

Dit is een bericht wat bevestigt wat ik al meerdere malen heb aangehaald.
De zogenaamde terroristen zijn niet allemaal terroristen maar personen die voor een blok worden gezet door een derde partij.
Er is in die hoek veel meer gaande en de hersenspoeling werkt dus niet optimaal. Zo zien we dat ze dus veelal gedwongen worden voor het laten ontploffen van springstof. Het is niet Allah, het is de partij die wil geloven dat dit gaande is, he CIA?

Abdeslam

 

April 13at 05:05am

Now It’s Official: FDA Admits That Vaccines Can Cause Autism!

The Food and Drug Administration Agency published a vaccine document that lists “autism” as one of the numerous reported severe side effects.

The vaccine Tripedia that causes whooping cough is no longer available on the market, and its serum’s insert provides a hint which shows for what reason it might have been pulled. Tripedia was designed to be taken in 5 doses between children of 6 weeks and 7 years old.

Beside the other serious complications, scientists have recognized “autism” as an adverse reaction below a section on page 11 which describes “Adverse Reactions“.

FDA Reveals Shocking Statements On Vaccines

FDA

There are also many other reports of side effects which have been triggered by the vaccine like SIDS (Sudden Infant Death Syndrome), anaphylactic reaction (severe allergic reaction), idiopathic thrombocytopenic purpura (lower levels of blood platelets), convulsion, encephalopathy (brain inflammation), hypotonia (floppy baby syndrome), cellulitis (bacterial skin infection), etc.

The document states as well that “Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting” yet the researchers also note that “Because these events are reported voluntarily from a population of uncertain size, it‘s not always possible to reliably estimate their frequencies or to establish a causal relationship to components of the Tripedia vaccine.”

However, the CDCP or the Center for Disease Control and Prevention has an entire page dedicated to claims that there is no casual connection between autism and the vaccines.

It’s up for you to decide what is the truth.

You can see the full document published by the FDA here.

Whole document tripledailb.pdf

 

April 13at 05:02am

Physicists Send Particles Of Light Into The Past – Time Travel Is Possible?

Nothing has actually been sent back through time, but scientists from the University of Queensland, Australia, have used single particles of light (photons) to simulate quantum particles travelling through time. The model used actually showed that one photon can pass through a wormhole and then interact with its older self. Not long ago, the findings were published in the journal Nature Communications

To understand this experiment, you have to understand the concept of “closed timelike curves” (CTC). These are used to simulate powerful gravitational fields, like the ones produced by a spinning black hole, and could, theoretically (based on Einstein’s theory of general relativity), warp the fabric of existence so that spacetime bends back on itself – thus creating a CTC, almost like a path that could be used to travel back in time.

According to Scientific American, many physicists find CTCs “abhorrent, because any macroscopic object traveling through one would inevitably create paradoxes where cause and effect break down.” Others disagree with this assessment, however; in 1991, physicist David Deutsch showed that these paradoxes (created by CTCs) could be avoided at the quantum scale because of the weird behaviour of these fundamental particles that make up what we call matter.

It’s well known that at the quantum scale, these particles do not follow the rules that govern classical mechanics, but behave in strange and unexpected ways that really shouldn’t even be possible.

“It’s intriguing that you’ve got general relativity predicting these paradoxes, but then you consider them in quantum mechanical terms and the paradoxes go away.” – University of Queensland physicist Tim Ralph

The Experiment

Tim Ralph (quoted above) and his PhD student Martin Ringbauer simulated a Deutsch’s model of CTC, thus testing and confirming many aspects of the two-decades-old theory. Remember, this is just a mathematical simulation, but, as the researchers emphasized, their model is mathematically equivalent to a single photon traveling through a CTC. Again, nothing has actually been sent back through time though; to do that, scientists would have to find a real CTC, which has yet to happen as far as we know.

What’s known as the ‘grandfather paradox’ is usually used to explain this concept a little more clearer; It’s a hypothetical scenario where someone uses a CTC to travel back through time to cause harm to their grandfather, thus preventing their later birth. Now imagine a particle going back in time to flip a switch on the particle-generating machine that created it – this is a possibility that these physicists say they have shown through their simulation.

A very relevant point made by Discover News:

“The maddening part of that problem is that the ability of particles to exist in two places at once is not a mere theoretical abstraction. It is a very real aspect of how the subatomic world works, and it has been experimentally confirmed many times over.”

The New York Times states that:

“One of the supreme mysteries of nature… is the ability, according to the quantum mechanic laws that govern subatomic affairs, of a particle like an electron to exist in a murky state of possibility — to be anywhere, everywhere or nowhere at all — until clicked into substantiality by a laboratory detector or an eyeball.” (New York Times)

This means that one particle can exist in multiple states at one time. This is best demonstrated by the quantum double slit experiment. Recent experiments have also confirmed quantum entanglement, showing that space is really just a construct that gives the illusion of separation. One thing that suggests there is a high probably of time travel, in conjunction with the experiment mentioned in this article, is the fact that there are experiments showing that particles can actually be entangled through time.

This is illustrated by what is called the ‘delayed choice experiment.’

Like the quantum double slit experiment, the delayed choice/quantum eraser has been demonstrated and repeated time and time again. For example, physicists at The Australian National University (ANU) have successfully conducted John Wheeler’s delayed-choice thought experiment. Their findings were recently published in the journal Nature Physics.

We recently published an article on the Delayed Choice experiment, you can read that here.

In 2007 (Science 315, 966, 2007), scientists in France shot photons into an apparatus and showed that their actions could retroactively change something which had already happened.

This particular experiment illustrates how what happens in the present can change what happened in the past. It also shows how time can go backwards, how cause and effect can be reversed, and how the future caused the past.

“If we attempt to attribute an objective meaning to the quantum state of a single system, curious paradoxes appear: quantum effects mimic not only instantaneous action-at-a-distance, but also, as seen here, influence of future actions on past events, even after these events have been irrevocably recorded.” – Asher Peres, pioneer in quantum information theory

Although we do not have access to a CTC quite yet, there are good reasons to believe that this type of time travel is possible at the quantum mechanical level, and that is why I chose to mention these other experiments, to show that ‘time’ doesn’t even really exist as we think it does, and to show that findings within the realm of quantum physics are always inching a step closer to leaving the ‘theoretical realm.’

Why these same quantum mechanical laws have not been observed on the macroscopic level is yet to be understood, but physicists are working on the problem. For example, in 2012 physicists David Wineland and Serge Haroche received the Nobel Prize in physics for demonstrating how “quantum weirdness” could not only exist at the subatomic micro-world level, but also show itself in the macro-world. At one time, superposition was only thought to exist in the inaccessible quantum world, but not anymore. We know it’s possible, we just haven’t figured out how. We do, however, seem to be getting closer to finding out.

Perhaps one day, we will have determined the key to this puzzle and be able to observe large objects like cars, humans, apples, and oranges behave in the ways that matter does on a subatomic level, and perhaps one day we will find a wormhole, or a CTC in space, to conduct actual experiments that go beyond theory. That being said, a lot of what used to be considered theoretical in quantum physics is no longer theoretical, like quantum entanglement.


quantum physics

 

April 12at 05:19am

‘Hoge ambtenaren boycotten minister Dick’

Whiteman: Wij gaan rattenvallen voor hen plaatsen
Ambtenaren met een academische achtergrond die hoge functies binnen het ministerie bekleden, boycotten minister Irene Dick (PS) van Onderwijs, Wetenschap Cultuur en Sport (OWCS).

Dat heeft premier Whiteman (ook PS) afgelopen zaterdag verklaard bij de wekelijkse bijeenkomst van Pueblo Soberano bij de sede.
Whiteman zei dat naar aanleiding van de discussies en commotie afgelopen week de aanscherping van de eindexamennormen voor havo en vwo nog niet bij de wet geregeld zijn.
,,Wat er deze week gebeurde, is in het ministerie ontstaan.
Mensen op hoge functies die gestudeerd hebben, mensen dicht bij de minister, hebben het project geboycot.
En zij hebben informatie doorgespeeld naar de directie.” (Aan de hand van hetgeen Whiteman in zijn toespraak zei, is te concluderen dat de premier waarschijnlijk doelt op de directie van een schoolbestuur, red.).
,,Je zou de onbeschofte apps van mensen die de minister moeten respecteren eens moeten lezen.
De minister zelf zegt er niets over, maar ik doe dat wel. Mensen mmeten zich verantwoordelijkheden maan die zij niet hebben.”
Volgens de premier hadden andere onbevoegde personen het wetsontwerp - dat de aanscherping van de examennormen regelt - in handen, nog voordat het mbij de aangewezen instantie m(Raad van Advies, red.) was aangekomen.
Whiteman zegt ook te weten wie de personen zijn die de bewindsvrouw een pootje lichten. ,,Ik weet ook om wie het gaat.
Wij gaan rattenvallen voor hen plaatsen.” En: ,,Het zijn mensen zonder scrupules, die het niet goed voor hebben met onze kinderen.
Mensen die niet willen dat wij vooruit gaan.” Ook benadrukte Whiteman zaterdag in het partijgebouw van Soberano dat de aanscherping van de examennormen niets met Nederland te maken mheeft.
Of met wat Nederland mwil.
,,Het is zo gebracht, maar aanscherping betekent dat wij het maximale uit de intelligentie, het mniveau van onze kinderen halen.
Zij zijn onze toekomst.” De minister- president zei de politieke en vuile spelletjes van vorige week rondom de aanscherping scherp te veroordelen.
Volgens Whiteman werd een nobel project om de (onderwijs)kwaliteit van de kinderen te verbeteren, gebagatelliseerd, geridiculiseerd en bekritiseerd door politici en leiders, onder hen zelfs de leiding mvan een schoolbestuur.
Dit heeft voor veel beroering gezorgd. ,,Zij zouden beter moeten weten. In hun tijd hebben zij betere kansen gehad.
” Whiteman stelde de mvraag wat men tegen de bestrijding van de middelmatigheid kan hebben.
,,Wat willen wij dat onze kinderen amper slagen of willen wij een leger van intelligente capabele mensen die ervoor kunnen zorgen dat het land vooruitgaat?
Als het volk dit wil, dan zijn de mensen die vorige week kritiek leverden, duidelijk voorstander dat het land middelmatig blijft”, zo oordeelt Whiteman.
,,Dezelfde mensen waren tegen de invoering van het vrije onderwijs.
Maar wat is er tegen dat een kind datgene krijgt waar internationale rechten voor pleiten?”, zo vroeg Whiteman zich af.
Bron AD

View

Eindelijk praat de politiek

We konden lezen in het AD dat heer Whiteman openlijk toegaf dat er onder de ambtenaren veel mis is. Heer Whiteman had het ditmaal over de leraren en het boycotten van vooruitgangen in het onderwijs. Enkele jaren geleden had ik een gesprek met mevr. van Lamoen-Garmers en ook zij vertelde dat het personeel niet altijd mee werkte. Ook kwam er toen naar boven dat Bisdom Willemstad ook nog steeds meent de baas te zijn in het onderwijs! Zo blijft het onderwijs, tot de dag van vandaag, een zwakke schakel in het lokale systeem. Er zijn mensen, voornamelijk in de bonden en geloof, die er alles aan doen om onze huidige kinderen GEEN kansen te geven. Dom houden is hun motto. Dat zien we met de verplichting van het Papiaments in het huidige leersysteem. Een taal wat maar door ongeveer 200.000 mensen op de wereld gesproken wordt en daarmee veel onzinnige tijd verloren gaat en zelfs kinderen daardoor hun diploma niet halen!

Heer Whiteman weet ook dat het juist die intellectuelen zijn die alles tegen werken en er voor zorgen dat er een zeer domme generatie gecreëerd wordt. Zeker als je afhankelijk bent van het lokale onderwijs en niet het geld hebt om je kind buiten deze eilanden onderwijs te laten volgen. Deze "domme" generatie is een doel wat ook beschreven staat in de richtlijnen van de vrijmetselarij! Toevallig? Nee, want de vrijmetselarij (de intellectuelen) zijn het hier die alles bepalen samen met de belachelijke rooms-katholieke kerk. Die kerk die blijft spelen met kinderen is nog steeds beschermd op onze eilanden. Het is overduidelijk wie de "spelers" zijn in deze boycot. Overigens een boycot waar vorige minister presidenten/ politici het ook al met me over hadden. Neem bijvoorbeeld mevrouw de Jong Elhage en heer David Dick en heer Asjes die allemaal in gesprekken, die ik met hen had, doorgaven dat ze geboycot werden en dat de hoofden van diensten niet deden wat er besloten was. Dat omdat de hoofden van dienst en ambtenaren niet van en voor hun partij waren!

Met andere woorden, zaken die besloten en bekrachtigd zijn, worden geboycot door ambtenaren die niet van de club zijn. Waar is het landelijk belang? Waar is het recht van onze kinderen voor goed onderwijs en waarom worden ambtenaren in functie, als ze weigeren te doen wat besloten en van algemeen belang is, niet ontslagen?

We hollen achteruit op ons eiland en dat komt omdat een elite groep aan het door zetten is wat al besloten is vele jaren terug en toen al door me aan de kaak is gesteld. Iedereen lachte en iedereen maakte het belachelijk. Nu zitten we met domme afgestompte kinderen die veelal niet verder komen dan een SVBO en veelal alleen maar Papiaments spreken. Wat zijn wij voor ouders die dit allemaal laten gebeuren?

 

April 12at 05:16am

Ander geloof

Op 22 en 23 maart jl. hebben de leerlingen van groep 8 van de basisscholen van Zelhem en omgeving leren bidden in de moskee in Doetinchem

View

Het is toch ongelofelijk dat men kinderen zo al hersenspoelt. Was het vroeger het RK, nu hebben we Allah die ze moeten vereren. Wat vreemd is is dat de ouders dit toelaten en zo ook zich scharen achter deze geloofsindoctrinaties.

 

April 12at 05:12am

“Venezuela” shows up on 241,000 documents in the Panama Papers

Leaked files include names of ex-presidential security chief and wife, who amassed a fortune

In 2007, Adrián José Velásquez Figueroa, then the security chief at the presidential palace in Caracas, opened an account in the Seychelles four days after Nicolás Maduro won the election to succeed the deceased Hugo Chávez as president of Venezuela.

He now lives in Dominican Republic with his wife, Claudia Díaz Guillén, herself a former head of the National Treasury Office and one-time nurse to Chávez.

The revelation was published on the Venezuelan website Armando.info and is part of a global investigation known as the Panama Papers, led by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).

The insider files also illustrate what happened in Venezuela over the last 15 years with the enormous flow of oil money

More than 370 reporters from all over the world collaborated on the project for a year, analyzing 11.5 million documents leaked by an anonymous source to the German daily Süddeutsche Zeitung.

Considered the largest leak in history, it details the way a Panama-based corporate law firm named Mossack Fonseca helped clients conceal their wealth through offshore companies in tax havens.

The word “Venezuela” cropped up in over 241,000 documents contained in the 2.6 terabytes of leaked information.

But the case of Velásquez Figueroa and his wife makes for the biggest scandal because of their ties to the Venezuelan leader, and because they would never have been able to amass such a fortune on their regular employee salaries.

The investigation, which began in June 2011, shows that Velásquez Figueroa is a state contractor; that he keeps accounts in Switzerland and Dominican Republic, where he held temporary residency until June 2015; and that he has property worth $400,000 as well as a further $1.6 million described as “personal assets.” Until he left the Venezuelan Armed Forces, Velásquez Figueroa was making no more than $200 a month.
Flow of oil money

The insider files also illustrate what happened in Venezuela over the last 15 years with the enormous flow of oil money. The Panama Papers reveal that Mossack Fonseca created tailor-made corporate structures for several Venezuelan clients who wanted to conceal their presence in incorporated companies, or else sought to generate external debt through transactions with shell companies – often owned by themselves – that could later be submitted to the relevant agencies in the Venezuela of controlled exchange rates

Although owning an offshore company is not a crime in itself, the documents show that banks, legal firms and other offshore actors often failed to follow legal requirements to ensure that their clients were not involved in criminal activities, tax evasion or political corruption.


 

April 12at 05:08am

De heren achter de ISIS

Wanneer gaan we dit eens aanpakken?

 

April 12at 05:04am

Idols-auditie Hans loopt compleet uit de hand

De spanning rond de Idols-audities loopt soms flink op. Als de 26-jarige Hans met zijn gitaar en zonnebril op de stip staat, is de ongemakkelijke situatie pijnlijk voelbaar en het wordt er niet beter op als hij zijn keel opentrekt.

 

 

View

Deze Hans heeft precies gedaan wat zijn doel was. Hij laat zien dat heel de Idols farce is en alle talentenshows niets meer zijn als een commerciële rommel waar geld gemaakt moet worden.
Nee, hij was niet de perfecte zanger maar zijn tonen lagen veelal goed buiten zijn valse uitschieter. Ondanks dat, zijn er vele wel doorgegaan in de zogenaamde strijd.

Wie bepaalt dat de bril af moet en wat men arrogantie noemt is dat geen "bescherming van je zelf" wat ook wel eens "plankenkoorts" genoemd wordt, als je "beroemd" bent.

Wat Hans hier liet zien is dat inderdaad de jury denkt goden te zijn en dat hebben we ook al meerdere malen gezien in de Got Talents en neven clubjes. Eens was er in dat laatst genoemde programma een excentriek meisje waar ook meteen de vloer mee aangeveegd werd.
Toen zij haar talent liet horen stond ik te trillen van wat ze deed. Ze legde meer dan 10 verschillende muziekrichtingen in een song naast elkaar. Nee, het was niet mooi omdat deze muziekrichtingen niet samen konden maar ze was wel van al die richtingen thuis. Ze werd zelfs met harde hand weggevoerd omdat ze dol draaide toen de toenmalige jury haar vreselijk vond. Een jury die weet met geld te spelen maar NIET zat voor de kunst der muziek.

Later bleek dat ze het conservatorium te hebben doorlopen en was ze ver boven alle muziek goeroes!

Inderdaad het gaat niet om wat je brengt, het gaat om je uiterlijk en de manier, hoe slaafs je je op stelt in deze farce uitzendingen. En zoals hier RTL ook stelt, het gaat om de 1.5 miljoen kijkers niet om de zangkunst en de tonen die men uitkraamt, het gaat om de show van de slaven die daar geld mee willen maken.

Jammer dat de muziekwereld is ingestort en is niets anders dan een novela. Waar is de kunst van creëren wat we helaas ook zien in andere kunstvormen.

En toen kwam dit bericht

We mogen blij zijn dat iedereen het nieuwe Idols-seizoen zo slecht vindt

Acht jaar lang was er geen Idols op televisie en moesten we het doen met talloze rip-offs die het succes van de moeder der talentenshows moesten evenaren: X-Factor, Popstars, The Next Pop Talent, Popstars: The Rivals, Holland’s Got Talent – alleen The Voice of Holland lukte het van deze eindeloze lijst meer dan 2,5 miljoen kijkers per aflevering te scoren. En dus leek het de programmamakers een prima idee om Idols terug te laten komen.

Gisteravond werd de derde auditieronde uitgezonden, en inmiddels is één ding duidelijk: ondanks de prima kijkcijfers van rond de 1,5 miljoen, waar RTL5 megatrots op is, valt de kritiek niet te negeren. Het nieuwe seizoen is slecht, blijkbaar zo slecht dat zelfs oud-jurylid Jerney Kaagman het nodig vond om zich ermee te bemoeien: de regie is kut, er is geen opbouw, en de juryleden zijn BN’ers, geen professionele muziekindustriemensen.

De jury bestaat dit seizoen uit The Voice of Holland-presentator Martijn Krabbé (die dus nu jurylid is, heel verwarrend allemaal), oud-talentenjachtwinnaar Eva Simons, andere oud-talentjachtwinnaar Jamai, en Ronald Molendijk (dj zonder Wikipediapagina). Jerney heeft dus een punt. Eva Simons gebruikt het woord ‘geil’ wanneer ze eigenlijk bedoelt dat iemand best een prima stem heeft. Er wordt onophoudelijk gegniffeld – Martijn Krabbé liefst achter zijn handen of onder tafel –, ze maken botte opmerkingen, en alleen Ronald Molendijk trekt een stalen ik ben professioneel bezig-gezicht, maar dat is waarschijnlijk omdat hij de enige is zonder Wikipediapagina en dus eigenlijk niets voorstelt.

Toch besloot ik na twee tegenvallende afleveringen gisteren gewoon weer te kijken. Na anderhalf uur, want zolang duurt de uitzending, wist ik het eindelijk: het doet me helemaal niets. En dat ligt niet aan de regie en zelfs niet aan de jury.

Idols begon in 2002 – voor het eerst in de geschiedenis werd potentieel zangtalent voor de camera geplaatst en direct beoordeeld door een jury. Het programma leverde veel pijnlijke, eerlijke en ook kwetsende momenten op; wat dat betreft doen de oude juryleden echt niet onder voor hun opvolgers. Het was vernieuwend en niemand wist waar het toe zou leiden – dat gold zowel voor de makers als voor de deelnemers. En dat is het probleem bij het nieuwe seizoen: de onschuld die Idols ooit had, al was het maar in het eerste seizoen, is weg. De hatelijke opmerkingen lijken geforceerd en de deelnemers zijn te bewust van het feit dat ze belachelijk gemaakt (kunnen) worden. Daarmee is de steunpilaar waarop het programma is gebouwd, verdwenen.

Idols paste in het tijdsbeeld van begin deze eeuw. Facebook, Twitter en Youtube bestonden nog niet, en direct een oordeel krijgen op wat je doet – in dit geval zingen – was relatief nieuw. Het was misschien wel het begin van de afzeikcultuur, een jaar later zou GeenStijl online gaan.

Dat Idols nu niets meer voorstelt, is juist een goed teken. Hatelijke opmerkingen werken niet meer als entertainment, en de kijker haalt geen plezier meer uit televisie waar mensen worden afgesnauwd of voor lul worden gezet. Het succes van The Voice of Holland is daar het beste voorbeeld van: kandidaten worden niet meer afgerekend op hun uiterlijk en slechte kandidaten worden achter de schermen al afgewezen.

Wie had dat ooit gedacht: Nederland lijkt klaar te zijn met afzeiktelevisie. Niet voor niets zijn hulpprogramma’s als Dubbeltje op z’n kant en zachtaardige programma’s als Heel Holland Bakt momenteel zo populair en kijkt er geen hond meer naar Powned. We kijken geen televisie meer om mensen te zien falen maar om mensen te helpen, en talentenshows zijn mee-ontwikkeld met die trend – ze zijn volwassen geworden. Idols voelt ineens als die vervelende oom die op verjaardagen woorden als sick en pokoe gebruikt, maar geen idee heeft wat 101Barz is.

 

April 11at 11:32am

Important

BELANGRIJKE mededeling

Op verschillende plaatsen las ik gisteren dat er 3 Venezolanen zijn die geprobeerd hebben een kind mee te lokken! Helaas horen we niets via de reguliere pers die het alsmaar te druk heeft met politiek!
We kunnen niet oplettend genoeg zijn. Daarom maak ik er als een extra stukje hier in Watamula even melding van.
We moeten nog meer buitenlanders hier naar toe halen die niet geregistreerd staan. We zijn werkelijk op weg naar een tweede Haïti.

Let op uw kinderen dat is bij deze de waarschuwing!

 

April 11at 05:13am

Opinion

Gevangenis heeft eigen knokploeg

April 2016, met grote letters zien we dit op verschillende plaatsen verschijnen.
Vreemd, want in 1998 waren er al de eerste meldingen en 2003 werd het naar buiten gebracht. Toen maakte de pers er geen werk van en werd het veelal afgedaan als "conspiracy" en "laster" verhalen. Dat, terwijl er aangiftes toen al lagen bij het Openbaar Ministerie Curaçao. Wat later werden er meldingen gemaakt bij de Nederlandse regering en Kamerleden. Toen waren er vanuit mensen uit de gevangenis, en dan praten we over bewaarders en gevangenen, die lieten weten dat er gemarteld en veel mis is in dat gebouw. Pas toen de Nederlandse pers op dat moment in dook en meer lef toonde dan de lokale pers, kwamen er wat vragen en werd er snel weer een pleister geplakt op deze praktijken door regeerders en justitie.

Al 10 tallen jaren weet men zowel bij de Nederlandse als lokale justitie als bij de politiek dat het goed mis is in onze SDKK gevangenis. Buiten het mensonwaardig manier van gedetineerden stapelen in kleine ruimtes zijn er inderdaad martelpraktijken die natuurlijk uitgevoerd worden door een speciale eenheid! Natuurlijk schrijf ik, want deze eenheid is er in elke gevangenis om zogenaamd "orde" te houden. Maar onze orde eenheid gaat verder en denkt boven het menselijke te staan net als een "god". Zij bepalen welke gedetineerden in een hel terecht komen en welke gedetineerden het luxe criminele leven mogen blijven voeren tussen de hoge muren. Natuurlijk is er aan deze privileges een prijs gebonden en die prijslijst hebben we al in 2009 gepubliceerd. Deze eenheid wordt beschermd door zowel mede bewaarders als de leiding. De leiding kan weinig doen want ongeregeldheden komen niet verder en worden zeker niet behandeld daar de justitie in de vorm van OM en minister van Justitie NIETS doen met aangiftes of klachten. Zelfs de commissie ter bescherming van de gevangenen komt niet verder dan het probleem signaleren en het dan snel de rug toe keren. Onze lokale gevangenen worden als beesten behandeld en hebben geen bestaansrecht en dat is wat de regel is in deze gevangenis.

De vele aangiftes, die vanaf 1998 lopen en nu al boven de 60 aangiftes reiken, worden systematisch "weggewerkt". Dat bleek toen we gingen informeren waar de vele aangiftes waren en door een OM medewerkster werd verteld dat ze "niet te vinden" waren. Ook zo worden de martelingen in de gevangenis systematisch naar het "niets" verwezen. Want waarom maken we ons druk om een zooitje criminelen! We zijn nu 18 jaar verder en er is totaal niets veranderd in deze SDKK gevangenis en dan wel ook nog eens een met een goede toekomst (Bon Futuro). Zelfs steun uit het buitenland werd door de jaren heen gesaboteerd en die mensen werden allemaal bedreigd en teruggestuurd naar land van herkomst. De SDKK gevangenis is een wereld met eigen regels wat gesteund wordt door de lokale justitie, rechterlijke macht en zijn minister. Allen staan onder zware druk en dan kunnen we raden wie dat zijn.

We kennen de uitspraak: Eens een crimineel altijd een crimineel. Maar in het SDKK gebouw geldt een andere wet "Eens een mens, na dit station ben je een wezen compleet mentaal en fysiek gebroken". Mocht je het alsnog overleven, heb je volgens dit instituut geen recht meer op een menselijk voortbestaan. Dat werd bevestigd door personen die ooit met deze instantie te maken hebben gehad. Allen verklaren dat, na het verplicht zitten in deze "martelkamer", zij nog steeds de hel van wat daar dagelijks gebeurde voor zich zien. Wanneer gaat daar eens schoon schip gemaakt worden en wordt de knokploeg, de voltallige directie en bewaarders bende opgepakt en verantwoordelijk gesteld voor deze onmenselijke daden in het koninkrijk der Nederlanden? Of zijn de belangen in de justitie zo hoog dat ze dit niet willen / durven aan te pakken?

John H Baselmans-Oracle

 

April 11at 05:11am

Openbaar Ministerie moet weg

Dat zijn de geluiden vanuit st. Maarten. Nu weten we dat een groot deel van de maffia via st. Maarten werkt en dat ze geen pottenkijkers willen. Maar er zit een kern van waarheid in vanuit die hoek die veranderingen willen. Want het Openbaar Ministerie is een grote corrupte boel! Wat men ook ziet, is dat maar een "selecte" groep aangepakt wordt en niet de totale corruptie / maffia. Nee, Openbaar Ministerie is duidelijk partijdig. We zien duidelijk dat de Italiaanse / Joodse / Nederlandse maffia het Openbaar Ministerie in handen heeft en dat er alsmaar alleen gewroet wordt in Colombiaanse maffia. En dan zijn de geluiden over wil men werkelijk corruptie aanpakken dan moet men gaan werken met nieuwe mensen en mensen die niet af te persen zijn of sterke banden hebben met bepaalde groepen. Zelfs een simpele burger kan zien dat er met twee maten gemeten wordt bij zowel Justitie, Openbaar Ministerie en hun rechters. En dit is al veel jaren gaande als we heer Willems moeten geloven in zijn files.
Ja, het Openbaar Ministerie moet gezuiverd worden maar wie kan dat doen als zij zichzelf in stand houden?

Ander OM

 

April 11at 05:08am

“KLM hielp nazi’s vluchten naar Argentinië”

Na de Tweede Wereldoorlog was het voor verdachten van betrokkenheid bij het nazi-regime verboden om Duitsland te verlaten. Toch weken veel oorlogsmisdadigers uit naar onder meer Zwitserland. Via dat land reisden ze door naar Zuid-Amerika. De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij vervoerde de verdachte Duitsers naar Uruguay en Argentinië.

Het vervoer was erg lucratief voor de luchtvaartmaatschappij. De nazi’s waren bereid om veel geld uit te geven en te ontkomen aan hun berechting. Luchtvaarthistoricus Marc Dierikx concludeerde op basis van documenten uit Amerikaanse en Zwitserse archieven dat de KLM intensief betrokken was bij het vervoer van nazi’s.

In 1949 sprak de Nederlandse ambassade in Argentinië in een brief aan de minister van Buitenlandse Zaken van ‘een sterk Duits element bij de KLM-vertegenwoordiging’ in Buenos Aires. De KLM zegt in eigen archieven geen bewijzen te hebben gevonden voor verregaande betrokkenheid bij de vlucht van nazi’s. Volgens Dierikx is het echter moeilijk voorstelbaar dat de KLM-top in Nederland destijds niet heeft geweten van de hulp aan voortvluchtige nazi’s.

Een getuige, die destijds als 17-jarige klerk werkzaam was bij de KLM, verklaarde tegenover de BBC dat hij in 1949 getuige was van een heftige woordenwisseling tussen de toenmalige topman van de KLM Albert Plesman en de befaamde piloot Adriaan Viruly. De laatste protesteerde volgens de getuige omdat hem was gevraagd ‘zwarte monniken’ naar Argentinië te vliegen. Het bleek te gaan om oorlogsmisdadigers. Uit Amerikaanse archiefstukken bleek dat de Nederlandse overheid niet bereid was de KLM onder druk te zetten passagierslijsten vrij te geven.

De oorlogsmisdadigers gebruikten volgens het Simon Wiesenthal Center in Parijs goud van het Vaticaan om naar Zuid-Amerika en het Midden-Oosten te vluchten. Het Vaticaan zou daarvoor geld hebben gebruikt dat de nazi’s hadden geroofd en bij de Kerk in bewaring hadden gegeven. Uit een Amerikaans regeringsdocument uit 1947 blijkt dat Rome voor 200 miljoen Zwitserse frank aan nazi-goud bewaarde. Het gaat om goud dat de fascistische Ustaša’s in Kroatië van joden en Serviërs hadden geroofd.

Het centrum ontdekte dat het Vaticaan identiteitspapieren aan oorlogsmisdadigers verstrekte via een groot aantal comités die als mantelorganisaties dienden. Daarmee konden de voortvluchtige nazi’s een paspoort van het Rode Kruis krijgen, waarmee ze Europa verlieten. Op deze manier vonden duizenden Duitse oorlogsmisdadigers en Europese nazi-collaborateurs met hulp van het Vaticaan en het Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC) een veilig heenkomen naar Argentinië en andere Zuid-Amerikaanse landen.

Onder hen bevonden zich kopstukken als de beruchte kamparts Josef Mengele. Hij scheepte zich op 25 mei 1949 met een reisdocument van het ICRC in Genua in met bestemming Argentinië, waar hij later een dokterspraktijk opende. Ook Gestapo-chef Klaus Barbie, de ‘beul van Lyon’, SS-commandant Erich Priebke en de Kroatische beul Dinko Šakic, zouden met Rode Kruispassen naar Argentinië zijn ontkomen. Hitlers Kroatische zetbaas, de dictator Ante Pavelic, zou in 1947 als priester met een ICRC-document naar Buenos Aires zijn gereisd. Hij wordt verantwoordelijk geacht voor de dood van 800.000 Serviërs en zigeuners.

Uit een geheim rapport dat in handen kwam van The New York Times is bovendien gebleken dat Amerika na de oorlog een groot aantal nazi’s onderdak heeft geboden, waaronder raketwetenschapper Arthur Rudolph. De CIA regelde voor hen verblijfspapieren en een baan.

KLM

 

April 11at 05:05am

We hebben déze intellectuele elite niet meer nodig
Hoogleraren; bewaar uw neutraliteit en bedrijf wetenschap in plaats van politiek

Toen Rudi Dutschke na de revoltes van 1968 in Parijs zijn beruchte oproep deed aan zijn trawanten om een ‘lange mars door de instituties’ te beginnen, kon hij niet bevroeden hoe succesvol die mars zou uitpakken. De revolutionairen van toen (“Uw rechtsstaat is de onze niet”, scandeerden ze bij de grote krakersrellen in Amsterdam) hadden er zin in. Dertig jaar later waren ze doorgedrongen op sleutelposities in de hoge ambtenarij, in de media, in de zorg, maar vooral in het onderwijs. Eén van de meest succesvolle was de studente Jet Bussemaker die het schopte van fanatiek kraakster annex lid van GroenLinks tot minister van Onderwijs namens de PvdA.

Het is vooral die oververtegenwoordiging van links in alle niveaus van het onderwijs die de PVV dwarszit. Van de kinderopvang, het basisonderwijs tot en met het beroepsonderwijs en het academische onderwijs, in de hele onderwijsprovincie is het linkse gedachtegoed niet zomaar dominant, het is allesbepalend. Het onderwijs is links en hevig policor en dat is geen toeval. Het is het resultaat van een welbewust beleid dat decennia geleden is ingezet en anno 2016 haar voltooiing heeft bereikt.
Kijk wie de belangrijkste stakeholders in het onderwijsveld zijn

Waarom zijn op één na alle voorzitters van de onderwijskoepels linkse ex-politici die voor hun carrièrestap geen enkele affiliatie met het onderwijs hadden? Waarom werd Rinda den Besten voorzitter van de PO-raad, de koepel van het basisonderwijs? Ze was PvdA-wethouder in Utrecht, alleen bekend van een overdadig dure afscheidsreceptie op kosten van de belastingbetaler. Dan Paul Rosenmöller, de voormalige vakbondsagitator, later Pim Fortuyn-basher en politiek leider van GroenLinks. Waarom werd hij voorzitter van de VO-Raad, de koepel voor het voorgezet onderwijs? Nooit iets met onderwijs gedaan en er waren waarachtig wel andere kandidaten.

Waarom moest per se Thom de Graaf, de oud-burgemeester van Nijmegen voorzitter worden van de HBO-raad? Nooit iets gedaan met onderwijs. Wel was ook hij Pim Fortuyn-basher (Anne Frank). Hij volgde Guusje ter Horst op, niet toevallig ook oud-burgemeester van Nijmegen en eveneens Pim Fortuyn-basher. Bovendien is zij bekend van de verwarrende oproep aan de elite om in opstand te komen tegen het volk. Waarom moest oud-PvdA-Kamerlid Jan van Zijl als ex-woordvoerder land- en tuinbouw voorzitter worden van de belangrijkste speler in het beroepsonderwijs, de MBO-raad?
De kiezer die als een dwalend kind aan de hand genomen moet worden?

Mijn punt is dit: het onderwijs is gepolitiseerd tot op het bot, ten faveure van kosmopolitisch en progressief links. In de loop der jaren is de zelfgenoegzaamheid van de dames en heren academici die het discours bepalen zo groot geworden dat het geregeld tot potsierlijke uitspraken leidt. Wat te denken van rector magnificus Bas Kortmann van de Radboud Universiteit die het bestaat om bij een opening van het academische jaar dit te zeggen:

“Meer dan ooit heeft Nederland een nieuwe, universitaire elite nodig die het land bij de hand neemt en het populisme van Geert Wilders en de onzekerheid die dit oproept, een halt toeroept.”

Niemand in de zaal die in een bulderlach uitbarst om zoveel pedanterie. Niemand van de mainstream media die hier een vraagteken bij zet. Maar wat gebeurt hier precies? Hier verzamelt de intellectuele elite zich in het hart van de universiteit van Nijmegen om een politiek-correcte hoogmis op te dragen. Het policor credo is dat de Nederlandse kiezer als een dwalend kind aan de hand genomen moet worden, want overal schuilt gevaar dat de onnozelen niet zelf kunnen onderkennen, dom en onderontwikkeld als ze kennelijk zijn. Het grootste gevaar is het populisme van Geert Wilders.
Geen kritiek op SP, GroenLinks of D66

Mijn stelling is dat de academische vrijheid door deze kaste van policor hogepriesters te grabbel wordt gegooid. Het bolwerk is intussen zo gesloten, zwelgt zo voldaan in zijn eigen voortreffelijkheid, dat er geen zelfreinigend vermogen meer te vinden is. In die context kan het gebeuren dat een groot deel van de hoogleraren de lokroep van het openbare discours niet kan weerstaan. Sterker nog, net als Bas Kortmann achten ze het hun heilige plicht om de kennelijk zwakbegaafde kiezer te behoeden voor het populisme. Nooit voor het onrealistische wereldbeeld van GroenLinks of de SP die organisaties steunen die zich schuldig maken aan terrorisme, anti-semitisme, die met buitenwettelijke middelen vissers willen ruïneren door rotsblokken in zee te gooien. Nooit voor het anti-democratisch handelen van de PvdA-fractie die elke motie en elk amendement van de PVV ongelezen in de prullenbak flikkert, hoe technisch van aard en verstandig ze ook zijn.

Nooit voor D66’ers die Wilders een kopschot toewensen. Nooit voor het grove geweld en de permanente intimidatie van de knokploegen van links, AFA en de Internationaal Socialisten, die zelfs een verkiezingsmarktje voor de Provinciale Staten in Leeuwarden waar de PVV aan meedeed met geweld onmogelijk dreigden te maken. Niet of nauwelijks academische verontwaardiging over de permanente beveiliging die onze politiek leider al meer dan 10 jaar moet verduren. Dat is allemaal kennelijk in orde volgens de elitaire hoeders van het land. Nee, Wilders en de PVV, die zijn het grote gevaar.
De eeuwige Godwin

En hoe is dat het beste te duiden? Door de Godwin, de eeuwige Godwin die door de culturele elite zorgvuldig wordt gekoesterd. Steeds weer gebeurt dat met veel aplomb en met het uitdrukkelijk gebruik maken van de autoriteit die kleeft aan het hoogleraarschap. En steeds met pseudowetenschappelijke argumenten zoals nu Paul Frissen weer doet, als hij als feit debiteert dat op grond van de literatuur we kunnen concluderen dat de PVV een fascistische partij is.

Dat is waar ik tegen ageer.

Iedereen heeft vrijheid van meningsuiting. Als mijn kapper dezelfde uitspraken had gedaan, was ik met hem in debat gegaan en had ik hem vervolgens een lang en gelukkig leven gewenst. Maar wat Frissen c.s. doen is misbruik maken van de autoriteit van het hoogleraarschap door pseudo-wetenschap als wetenschappelijke waarheid de wereld in te sturen en zo fact free een partij als de PVV te demoniseren.
De uitspraken van Paul Frissen

Zo stond het op 1Limburg:

“Geert Wilders appelleert aan het fascistische discours en daar moeten we tegen in opstand komen (-) Het demoniseren van minderheden, het wij/zij denken, is het klassieke fascistische verhaal door de geschiedenis heen. Alle politieke partijen moeten hem aanvallen. En dat wordt maar in beperkte mate gedaan.” Volgens de uit Limburg afkomstige politiek-filosoof is de term ‘nep-parlement’ een antidemocratische uitspraak. “De bijl aan de wortel van onze democratie. Hij had onmiddellijk gecorrigeerd moeten worden. Dit is hartstikke gevaarlijk.” Frissen noemt het een ‘grote schande’ dat minister-president Rutte weigert om ‘namens het Nederlandse volk’ op te treden tegen Wilders.”

Met zijn uitspraken sluit hoogleraar bestuurskunde/decaan van de Nederlandse School Openbaar Bestuur/politiek-filosoof/ docent Politieacademie Paul Frissen achteraan een bonte stoet wetenschappers aan die zich geroepen voelt om Nederland te waarschuwen tegen de PVV.
Er zijn meer zoals Frissen

Eerder zagen we Rob Riemen en zijn instituut Nexus een boekje uitgeven waarin de PVV op pseudo-wetenschappelijke wijze tot fascistisch werd verklaard. Het met belastinggeld gemaakte boekje werd in 150 ‘gratis’ exemplaren uitgedeeld aan alle Kamerleden, waarna mijn CDA-collega in de onderwijscommissie het stoer vond om het ostentatief te gaan lezen in de plenaire zaal. Dat zou ze leren, dacht Jack Bisschop!

Riemen zelf zei: ik kan mezelf niet buiten de tijd plaatsen. Als je dan zoveel verschijnselen ziet die een aanval op onze beschaving vormen, moet je iets doen. Dat ‘iets’ resulteerde in zijn boekje De eeuwige terugkeer van het Fascisme.

Wat dacht u van prof. dr. Jaap van Donselaar, dé deskundige op het gebied van extreem-rechts, die het rapport Polarisatie en radicalisering in Nederland het licht liet zien. De politieke effecten lieten geen dag op zich wachten. Pechtold juichte dat nu eindelijk wetenschappelijk was onderbouwd dat de PVV extreemrechts is. Van der Laan, de huidige sociaal-democratische burgemeester van Amsterdam las erin dat een grote achterban van de PVV de rechtsstaat zou kunnen bedreigen. Zelfs Herman van Veen die zichzelf voor de gelegenheid ook tot deskundige had verklaard vond het n.a.v. dit rapport passend om de PVV te vergelijken met de NSB.

Dan hebben we Marcel Boogers, hoogleraar Innovatie en regionaal bestuur die er voor pleitte om de plaatselijke politiek buitenspel te zetten ten faveure van de nationale overheid die per decreet aan gemeentes kon opleggen waar AZC’s geopend zouden worden. Al die inspraak en democratie hield de boel maar op, was de achterliggende gedachte.

Vergeet ook niet de migratiehistoricus Leo Lucassen. Hij is niet van de buis van de NPO weg te slaan om te toveren met cijfers die naar zijn idee aantonen dat er statistisch geen oververtegenwoordiging in de criminaliteit is van niet-westerse allochtonen. Als je de cijfers maar op de juiste manier corrigeert, dan valt het allemaal erg mee.
Hoogleraar Vrijetijdswetenschap als milieuactivist

Nog een mooi voorbeeld is de groep van 64 hoogleraren die een manifest doen uitkomen waarin wordt opgeroepen tot het sluiten van onze kolencentrales. Zonder enige energetische onderbouwing, zonder degelijke argumentatie zetten ze hun handtekening en gaan ’s avonds met een warm gevoel naar hun bedje. Weer een stukje goed gedaan voor het arme onwetende volk. Eén van de ondertekenaars, prof. dr. Jan Boersema is historicus; een volgende, prof. dr. Theo Beckers is hoogleraar Vrijetijdswetenschap! In de baas z’n tijd, fors betaald door de belastingbetaler, spelen deze hoogleraren milieuactivist.

Ik vind dergelijke uitingen niet tot de academische vrijheid behoren; ik vind het zeker geen inbreuk op de vrijheid van meningsuiting om deze wetenschappelijke Goedmensen tot de orde te roepen als ze als tweedehands-auto-verkopers gebruik maken van argumenten die irrelevant zijn én van hun autoriteit van hoogleraar, die in deze context net zoveel gewicht heeft als de autoriteit van mijn kapper op hetzelfde onderwerp.
We hebben déze intellectuele elite niet meer nodig

Iedereen die dat niet begrijpt zou bij zichzelf moeten nagaan hoe diep hij/zij zelf is ingebed in de intellectuele elite die meent het domme volk te moeten leiden. Laat ik hen één geruststelling geven: we hebben jullie niet meer nodig. Jullie hebben jezelf gediskwalificeerd als hoeder van de moraal, van de democratie, van normen en waarden. Dat hebben jullie gedaan door heel verbeten tientallen jaren de lagere klasse, de lagere middenklasse en zelfs de middenklasse de rug toe te keren en hen te stigmatiseren als xenofoob, racistisch, fascistisch, discriminatoir, slechte smaak, ordinair en goedkoop.
Een tweede Volkert van der Graaf

Ik richt me tot u persoonlijk, prof. dr. Paul Frissen. U bent een wegbereider voor de volgende Volkert van der Graaf. Als die zijn terroristische aanslag pleegt, zal hij dat doen omdat hij zich net als de eerste Volkert gesterkt voelt door agitprop die vermomd als neutraal wetenschappelijke analyse de wereld in wordt gestuurd. Door uw agitprop, meneer Frissen. Want die Frissen, zal hij denken, dat is niet zomaar iemand. Die geeft les aan de absolute top van de Nederlandse ambtenaren en de best and the brightest van de Nationale politie. Die man is politiek-filosoof! Dus wat hij zegt is gewoon waar!
Bewaar uw neutraliteit

Wij pleiten niet voor een beroepsverbod. Natuurlijk niet. Maar hoogleraren die het gezag van hun ambt misbruiken om ideologische boodschappen de wereld in te sturen die kant noch wal raken om welke politieke partij dan ook te stigmatiseren, maken zich schuldig aan misleiding. Onze boodschap is: bewaar uw neutraliteit, bedrijf wetenschap in plaats van politiek. Doet u dat niet, dan hoort u niet op uw positie van hoogleraar. Ga dan de politiek in.

Hoogleeraren

 

April 11at 05:01am

Germany and EU to Legalize Pedophilia and With It, Child Pornography As Well!

Booklets from a subsidiary of the German government's Ministry for Family Affairs encourage parents to sexually massage their children as young as 1 to 3 years of age. Two 40-page booklets entitled "Love, Body and Playing Doctor" by the German Federal Health Education Center (Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung - BZgA) are aimed at parents - the first addressing children from 1-3 and the other children from 4-6 years of age.

"Fathers do not devote enough attention to the clitoris and vagina of their daughters. Their caresses too seldom pertain to these regions, while this is the only way the girls can develop a sense of pride in their sex," reads the booklet regarding 1-3 year olds. The authors rationalize, "The child touches all parts of their father's body, sometimes arousing him. The father should do the same."

Why do some people still vote for these scumbags? Next time we must all vote our local NATIONALIST (extreme right) Political Party to restore normality.

Canadian author and public speaker Michael O'Brien who has written and spoken extensively about the crisis of culture in the West spoke to LifeSiteNews.com about the shocking and extremely disturbing phenomenon. It is, he said, "State-encouraged incest, which in most civilized societies is a crime." The development is, he suggests, a natural outcome of the rejection of the Judeo-Christian moral order.

"The imposed social revolution that has swept the western world is moving to a new stage as it works out the logical consequences of its view of man's value," said O'Brien. "It is merely obeying its strictly materialist philosophy of man. If man is no more than a creature created for pleasure or power. If he is no more than a cell in the social organism, then no moral standards, no psychological truths, no spiritual truths can refute the 'will to power' and the 'will to pleasure'."

The pamphlet advises parents to permit young children "unlimited masturbation" except where physical injury becomes apparent. It advises: "Children should learn that there is no such thing as shameful parts of the body. The body is a home, which you should be proud of." For ages 4-6, the booklet recommends teaching children the movements of copulation.

Another product of the BZgA is a song book aimed at children of four and slightly older which includes several songs espousing masturbation. The song-book entitled "Nose, belly and bum" includes one song with the following lyrics: "When I touch my body, I discover what I have. I have a vagina, because I am a girl. Vagina is not only for peeing. When I touch it, I feel a pleasant tingle."

"The wiser and deeper position of most civilizations recognized that children need a period of innocence," commented O'Brien. "Now the state, the German state, is encouraging destruction of this state of innocence," he added. "This is consistent with the materialist philosophy that sees all moral norms and all truths about human nature as repressive. Pleasure and their distorted concept of freedom are their only guiding principles."

According to the Polish daily newspaper Rzeczpospolita, the BZgA booklet is an obligatory read in nine German regions. It is used for training nursery, kindergarten and elementary school teachers. Ironically it is recommended by many organizations officially fighting pedophilia, such as the German Kunderschutzbund. BZgA sends out millions of copies of the booklet every year.

"A society such as Germany's which is already in steep decline, indeed into degeneration, will only inherit the whirlwind of violence and further levels of degradation of their own people," warned O'Brien.

"It has happened before in Germany. It has happened in other nations. Different causes but the same dynamic, the rejection of the moral order of the created universe results in radical evil. The German state intervention in family life is a new level of auto-destruction," said O'Brien.

Rzeczpospolita reports that the Eckhardt Scheffer of BZgA claimed that before releasing the manual the organization consulted parents, educators and child psychologists. 93% of whom gave a positive evaluation.

Even for a Western nation, Germany's billboards and television ads push the limits of public pornography. Last year LifeSiteNews.com reported that a very popular teen magazine in Germany publishes nude photos of teens in sexual positions which would be in almost any other nation illegal child pornography.

With a licentiousness as the new morality of the secular materialist establishment and homeschool a forbidden practice, parents in Germany may well wonder what will transpire in public education.

"Will those children who are not liberated by their parents have special classes in their schools where they're introduced to these practices," asked O'Brien rhetorically. "If the state intervenes in this way, what won't it intervene in?"

O'Brien concluded his comments quoting G.K. Chesterton: "When men cease to believe in God, they do not thereafter believe in nothing, they then become capable of believing anything."

To express concerns to German authorities:

In Canada:

German Embassy
1 Waverley Street
Ottawa, ON, K2P 0T8
Tel.: 613-232-1101 Fax: 613-594-9330
Email: germanembassyottawa@on.aibn.com

In the US:

German Embassy
4645 Reservoir Road NW
Washington, DC, 20007-1998
(202) 298-4000
The embassy can be e-mailed from its website: http://www.globescope.biz/germany/reg/index.cfm

To express concerns to German authorities:

President of the Federal Republic of Germany
11010 Berlin
Germany
Telefon: +49 30 20 00-0
Fax: +49 030 20 00-19 99
E-Mail: Bundespraesident.Horst.Koehler@bpra.bund.de

Chancellor
Angela Merkel
Willy-Brandt-Straße 1
10557 Berlin
Germany
Telefon: +49 180 272-0000
Fax: +49 1888 272-2555
E-Mail: InternetPost@bundesregierung.de


Speak

 

April 10at 05:14am

Achtervolging

Gisteren werd ik gevolgd door een "Underkoffer Agent"
Moet er eentje van de AIVD zijn!

Ondercover

 

April 10at 05:10am

Afpak Team Openbaar Ministerie Curacao is Illegaal bezig!

Afpak ATeam is #OM zijn denken en doen nieuwe Modus Operandum!
Zonder dat er geen WET daarvoor is.

En WET bestaat ook niet!
Zonder dat het Parlement enkel nieuw WET heeft gemaakt.
Doet en Probeer op een heel illegaal en Corrupt wijze, een ander zijn eigendommen af te pakken zelf dat die persoon al zijne schuld heeft betaalt , zelf met een gevangenis straf!

Wat nu?
Is het goed dat sommige mensen dubbelstraf moet betalen en als nog weer zijn eigendom als nog moet terug kopen, dus 3x Straf.
Ze zeggen dat alleen in de Hemel en Curaçao alles kan!
Dit kan en Mag niet!
Er is niet eens een wet, dit gedoe moet nu STOPPEN!

Openbaar ministerie Curacao

 

April 10at 05:08am

Seksschandaal in top van KPMG Meijburg

Een topman van KPMG Meijburg is per direct opgestapt naar aanleiding van een seksschandaal.

De bestuurder zou zich aan ten minste één medewerkster hebben vergrepen, waarna zij een interne klacht tegen hem indiende.

Interne bronnen melden dat het zou gaan om Wiebe Cnossen, tot voor kort financieel bestuurder van het belastingadvieskantoor. Maar een zegsman laat weten om privacyredenen geen mededelingen te doen over de identiteit van betrokkenen.

Het schandaal deed zich voor tijdens een door medewerkers georganiseerd uitje, eerder dit jaar.
Diepgaand onderzoek

Inmiddels loopt er een diepgaand onderzoek naar de kwestie bij KPMG Meijburg onder leiding van een extern deskundige, zo bevestigt het concern aan De Telegraaf. Volgens Meijburg heeft hij „zich ten opzichte van vrouwelijke collega’s gedragen op een manier die in strijd is met de voorbeeldfunctie van partners.” Cnossen (50) werd al kort na het incident geschorst uit zijn bestuursfunctie. Vervolgens besloot hij per 1 april het bedrijf te verlaten.

Het bestuur van Meijburg & Co betreurt het bijzonder dat een dergelijk voorval, voor zover nu is komen vast te staan, heeft kunnen plaatsvinden, evenals de vervelende gevolgen voor betrokken collega’s.
Eerder in opspraak

Cnossen raakte eerder al in opspraak omdat een Meijburg-adviseur van Marokkaanse komaf de topman beschuldigde van agressie en discriminatie op de werkvloer.

KPMG

 

April 10at 05:05am

Uit de oude doos

Kankerfonds belegt in tabaksindustrie

AMSTERDAM - De KWF Kankerbestrijding (KWF) heeft ruim 300.000 euro in de tabaksindustrie belegd. Dit meldt De Telegraaf.

Via beleggingsfondsen is er geld gestoken in de vier grootste tabaksfabrikanten ter wereld.

In een reactie liet de organisatie weten dat zij zo snel mogelijk een eind zullen maken aan de beleggingen in tabak. Het fonds investeert in totaal ruim 144 miljoen euro.

Myanmar

De KWF is niet het enige goede doel dat investeert in controversiële bedrijven. Het televisieprogramma Zembla toont in de uitzending van vanavond aan dat ook het Prins Bernhard Cultuurfonds zich hieraan schuldig maakt.

Via een beleggingsfonds van Fortis beleggen zij in vervuilende kolenmijnen, oliewinning in de Amazone en in de dictatuur van Myanmar, waartegen de VN een boycot heeft afgekondigd.

Ook de Dierenbescherming zou geld steken in het Aziatische land. Daarnaast investeren zij in bedrijven die dierenbestrijdingsmiddelen produceren.

Pensioenfondsen

Eerder werd al bekend dat verschillende Nederlandse pensioenfondsen geld staken in bedrijven die munitie als clusterbommen produceren.

Cigarets

 

April 10at 05:01am

Simple Trick To Keep The Summer Bugs Away - Get Rid Of Mosquitoes

In order to keep mosquitoes away, I bought citronella candles. I really do not like the smell. I feel like I am breathing in chemicals. Mosquitoes play a role in the ecosystem,but on the other hand, they can carry disease and their bites are very itchy.

The video that you are going to watch below shows you how to make your own mosquito hack for the upcoming buggy seasons. You will need an empty plastic bottle, brown sugar, warm water, and yeast. Do this trick, and you can enjoy sitting out on those beautiful summer nights

 

 

April 09at 05:16am

Journalist: Panama Papers are an inside job

New leak traces back to Soros and others, journalist says

Luke Rudkowski of We Are Change gave his take on the leaked Panama Papers recently via a YouTube vid titled “Panama Papers Psyop, Complete Inside Job by Real Elite,” published Tuesday.

In the video Rudkowski says that the largest leak in journalistic history is engineered by the “top of the top elites to get rid of their lower competition.”

Rudkowski explains in the video that the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) is the agency responsible for organizing the leak along with George Soros’s Open Society Foundation, USAID, the Ford Foundation, the Carnegie Endowment, the Rockefeller Family Fund, the W K Kellogg Foundation and the U.S. Government.

Rodkowski also explains how USAID has been complimenting the CIA on high tech propaganda and destabilization.

“The U.S. does the bidding of the State Department and the CIA.”

Rudkowski said that the “Panama Papers are an inside job.”

“[…] people are just pissed off this game is rigged.”

Soros

 

April 09at 05:13am

Het geheime dossier Holleeder

Nauwelijks zijn de geheime getuigenissen van Willem Holleeder verwijderd van internet, of ze staan er alweer op. De man die ze heeft herplaatst, Sebastiaan Beens uit Utrecht, wil weleens zien of de staat hem ook hard gaat aanpakken. Maandag dreigde de rechter Martin Kok met een dwangsom van vijfduizend euro per uur als hij de documenten op zijn misdaadsite Vlinderscrime liet staan. Kok haalde ze direct weg.

Het totale dossier holleeder is hier te downloaden.

Holleeder

 

April 09at 05:11am

Shell en ABN Amro hebben meeste postbusfirma's in belastingvrije landen

Grote Nederlandse multinationals maken massaal gebruik van brievenbusfirma's in belastingparadijzen als Bermuda, de Bahama's en de Kaaimaneilanden. De ondernemingen hebben in totaal 237 dochterbedrijven gevestigd in één van de negen belastingvrije landen ter wereld. Shell en ABN Amro hebben veruit de meeste postbusfirma's.
Merijn Rengers, Xander van Uffelen 30 maart 2013, 09:00

Shell en ABN Amro hebben meeste postbusfirma's in belastingvrije landen

Dit blijkt uit onderzoek van de Volkskrant naar de dochterbedrijven van 26 grote Nederlandse multinationals op Bermuda, de Kaaimaneilanden, de Bahama's, Bahrein, de Malediven, de Britse Maagdeneilanden en de drie Britse Kanaaleilanden. In deze negen landen betalen bedrijven 0 procent belasting over hun winst.

Bermuda
Bermuda is met 81 dochters de populairste fiscale vluchthaven, op de voet gevolgd door de Kaaimaneilanden (66 dochters) en het Britse Kanaaleiland Jersey (37) . Het grootste Nederlandse bedrijf, Shell, heeft in zes belastingvrije landen in totaal 85 dochterbedrijven. ABN Amro zit met 54 dochters in vijf landen en oliehandelaar Vitol heeft 17 bedrijven in eveneens vijf landen.

De meeste ondernemingen zijn spaarzaam met informatie over hun activiteiten in de fiscale oases. Oliebedrijf Vitol en bodemonderzoeker Fugro geven helemaal geen antwoord. ABN Amro geeft meer details. Volgens de staatsbank gaat het om bedrijven opgezet voor internationale klanten, onder meer in verband met speciale beleggingsfondsen en scheepvaartconstructies. ABN Amro benadrukt, net als de andere bedrijven, dat geen sprake is van belastingontduiking.

Brouwerij
Soms zijn de bedrijven ook daadwerkelijk actief op deze eilanden. Heineken heeft bijvoorbeeld een brouwerij op de Bahama's en Boskalis onderhoudt daar de haven. Andere multinationals, waaronder Akzo Nobel, Philips en Unilever, laten in een reactie weten dat ze juist bezig zijn hun holdings in belastingparadijzen te liquideren.

Van de 26 onderzochte bedrijven hebben alleen TomTom, PostNL en Wolters Kluwer geen dochterbedrijven in één van de belastingvrije landen. Navigatiebedrijf TomTom heeft wel twee dochters op Cyprus.
Shell wil geen details kwijt over haar belastingroutes. Het bedrijf zegt dat het desgevraagd alle informatie verstrekt aan de belastingautoriteiten in de betreffende landen. Bovendien, aldus het energiebedrijf, zijn de Kaaimaneilanden en Bermuda volgens een richtlijn van de OESO geen belastingparadijs.

Deze richtlijn is internationaal omstreden. Als een land minimaal zes belastingverdragen heeft gesloten met andere landen is het volgens de OESO al geen belastingparadijs meer.

 

April 09at 05:08am

'129 kinderen vermist sinds ontruiming vluchtelingenkamp Calais'

Sinds de afbraak van een deel van het vluchtelingenkamp in Calais zijn 129 kinderen van de radar verdwenen. 'Het is moeilijk om niet het ergste te denken.'

Sinds de afbraak van een deel van het vluchtelingenkamp in Calais, zijn nog steeds 129 kinderen vermist, meldt de Britse organisatie Help Refugees.

'We zijn erg bezorgd over het grote aantal niet-begeleide minderjarigen die van de radar is verdwenen', citeert de The Independent de organisatie. 'Het is onaanvaardbaar dat we sinds de ontruiming van het kamp niet weten waar deze jongeren zijn. Daarom roepen wij de Franse overheid op, onmiddellijk actie onder te nemen. Zij moeten een systeem op touw zetten zodat de 294 kinderen die op dit moment alleen in het kamp verblijven, geregistreerd worden en zo de garantie op bescherming krijgen.'
Britse droom

Momenteel wonen er zo'n 4.946 vluchtelingen in Calais. 1.400 van hen verblijven in containers, geplaatst door de Franse overheid.

'Tijdens de evacuatie van het kamp zo'n maand geleden deed de overheid niets om de niet begeleide minderjarigen op te vangen. Zij worden aan hun lot overgelaten', klinkt het. De ontruiming van het zuidelijke deel van het kamp gebeurde niet zonder slag of stoot. Het kwam tot schermutselingen tussen de politie enerzijds en migranten en activisten anderzijds. De tenten en barakken werden met zwaar materieel platgewalst. De meeste migranten verhuisden toen naar het noordelijk deel van het kamp. Terwijl een minderheid ervoor koos om - bij gebrek aan alternatief - asiel aan te vragen in Frankrijk en de 'Britse droom' op te geven.
Verkrachting

Volgens cijfers van Europol is het aantal minderjarige vluchtelingen dat de afgelopen twee jaar verdween in Europa opgelopen tot 10.000. Hulpverleners vrezen voor de gezondheid van deze kwetsbare jongeren. 'Het is moeilijk om niet het ergste te denken', vertelt Libby Freeman van de grassroots campaign Calais Action aan The Telegraph.

Afgelopen maand raakte ook al bekend dat verschillende kinderen het slachtoffer waren geworden van verkrachting in de 'jungle' van Calais. Volgens vrijwilligers haalt de politie simpelweg de schouders op en grijpt ze zelden in. 'De ouders van deze kinderen , vaak op de vlucht voor oorlog, dachten dat ze hier een beter leven zouden leiden en dan worden ze verkracht. Zoiets is toch afschuwelijk.'

De gemiddelde leeftijd van de minderjarigen in het kamp is 14,2 jaar oud. Het jongste kind is slechts een maand oud. De jongste niet-begeleide minderjarige is een 8-jarige. (AVE)

View

Wat is er gaande met deze wereld?
Kinderen die verdwijnen en we zitten nog steeds met de elite groep die kinderen offert en gebruikt voor seksslaven. Wanneer wordt dit eens open gegooid? Wanneer heeft een kind het recht om een leven op te bouwen? Wat zijn wij voor monsters om kinderen zo te gebruiken., misbruiken en hen het leven onmogelijk maken?

Kinderen

 

April 09at 05:03am

Croatia just canceled the debts of its poorest citizens

Starting Monday February 1, 2015, thousands of Croatia’s poorest citizens will benefit from an unusual gift: They will have their debts wiped out. Named “fresh start,” the government scheme aims to help some of the 317,000 Croatians whose bank accounts have been blocked due to their debts.

Given that Croatia is a relatively small Mediterranean country of only 4.4 million inhabitants, the number of indebted citizens is significant and has become a major economic burden for the country. After six years of recession, growth predictions for Croatia’s economy remain low for this year.

“We assess that this measure will be applicable to some 60,000 citizens,” Deputy Prime Minister Milanka Opacic was quoted as saying by Reuters. “Thus they will be given a chance for a new start without a burden of debt,” Opacic said earlier this month.

Croatie

 

April 08at 05:15am

Important

Wie kan mij helpen

OPROEP

Ik ben op zoek naar de gegevens die 29 oktober 2011 gekopieerd zijn door enkele heren bij onze eilandelijke VDC. Deze gegevens zijn zowel naar de Colombiaanse als aangenomen wordt de FSC en Fox-IT maar wat ook blijkt, naar de Italiaanse maffia verhuisd!

De harddisks vol met gegevens en met zaken over wat men aanneemt "landelijk belang" van zowel de voormalige Antillen als Nederland, zijn zo op straat gekomen voor vele mensen. Wie heeft toevallig deze gegevens? Mocht iemand ze toevallig ergens hebben slingeren in hun digitale opberghoek is het mogelijk die door te sturen naar mij? Het gaat erom om een totale file aan te leggen wat er gelekt is en over welke informatie het gaat. Sommige informatie is mij al bekend maar daar het gaat over terabites aan gegevens. Het is goed dat er een overzicht komt wat de omvang is wat in verkeerde handen is gekomen. Elk stukje van deze harddisks zijn welkom en het mooiste zou zijn als alle gegeven in een blok zoals zowel de Colombiaanse als onder andere Italiaanse maffia ze heeft verkregen.

Geheim is het niet daar men blijft ontkennen zowel lokaal als Nederland dat het gevoelige informatie is. Mijn dank vast voor uw medewerking en laten we samen gaan zorgen te achterhalen wat deze 2 maffia groepen zochten in deze informatie.

VDC

 

April 08at 05:11am

Jongeman mensonterend behandeld en geslagen

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de uitzettingsprocedure van de 19-jarige Surinaamse jongeman D.H. stopgezet nadat zijn moeder een klacht indiende over de gevolgde procedures.

De bezwaren, waaruit blijkt dat er verschillende fouten zijn gemaakt en ook gehandeld is tegen (internationale) wet- en regelgeving, heeft de advocaat- generaal Mario Angela gegrond verklaard.

De klacht is omvangrijk.
Ten eerste heeft de procureur-generaal het bevelschrift waarin staat dat D.H. moet worden uitgezet,niet met redenen omkleed.
Dit is in strijd met het Landsbesluit toelating en uitzetting.
Daar komt bij dat in het bevel de uitzettingsperiode is gesteld op één week, terwijl dit zes weken moet zijn.
In strijd met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM), maar ook de Landsverordening administratieve rechtspraak (LAR) en de regels van een goede procesorde is D.H. daardoor de mogelijkheid ontnomen de bij wet toegekende rechtsmiddelen aan te wenden.
Daar komt bij dat de uitzetting binnen een week vanaf 1 februari van dit jaar had moeten gebeuren, maar dat dit bij het schrijven van het bezwaarschrift op 3 maart nog steeds geen feit was.
Al die tijd is D.H. in vreemdelingenbewaring gehouden en onrechtmatig van zijn vrijheid beroofd, wat ook in strijd is met het EVRM.
Verder klopt het niet dat D.H. op 1 februari met een ministeriële beschikking in voorwaardelijke vrijheid is gesteld uit de gevangenis waar hij wegens diefstal en inbraak een straf uitzat, en op dezelfde dag een bevel krijgt voor uitzetting.
Hij wordt dus op de dag van zijn voorwaardelijke vrijheid opgesloten in een cel waar hij bovendien veel langer dan die ene week wordt vastgehouden en naar later blijkt ook nog fysiek mishandeld is.
bron AD

View

OM kan er niet om heen en het zal ons benieuwen wat de maatregelen gaan worden.
Zal de "knokploeg, al vernoemd in 1998 aangiftes, aangepakt gaan worden?
zal de verantwoordelijke ontslagen worden en vervolg?

Vergeet het de gevangenisdoofpot is groot en diep en justitie zit er zelf midden in.

 

April 08at 05:08am

ABN- Amro commissaris per direct weg na Panama Papers

Amsterdam - Commissaris Bert Meerstadt verlaat per direct ABN Amro na publicaties donderdag in Trouw en FD over zijn onverklaarbare aanwezigheid in de Panama Papers.

Dat heeft de bank donderdag laten weten. Zelf zegt Meerstadt in het FD niet te weten waarom zijn naam opduikt. Afgelopen woensdag kondigde ABN Amro aan dat Meerstadt in de loop van 2016 zou vertrekken als commissaris. Maar die beslissing zou volledig los staan van publicaties uit de Panama Papers, liet hij toen nog weten.

De bank laat in het persbericht over zijn vertrek per direct niets los over het waarom. In de korte verklaring laat ABN Amro slechts weten de beslissing van Meerstadt „te respecteren”.
bron Telegraaf

ABN AMRO

 

April 08at 05:05am

Om over na te denken

Dezer dagen was er grote consternatie rond de fameuze “Panama Papers”. Nu enkele dagen verder blijkt dat er het een en ander niet pluis is met deze gelekte documenten.

1. Het gaat niet om corruptie

In de media werd het onderzoek van het ICIJ voornamelijk voorgesteld als een strijd tegen corruptie. Maar dat is helaas maar een halve waarheid.

Onder de vrijgegeven namen zitten namelijk niet enkel politici en hun familieleden. Ook voetballers, modellen, acteurs, enz. werden genoemd.

Het gaat opnieuw om een marketingcampagne om de belastinginkomsten op te krikken. En daarvoor moeten de landen met lage belastingen zoveel mogelijk in een slecht daglicht gezet worden.

2. 400 journalisten kunnen geen geheim bewaren

De media wil ons doen geloven dat meer dan 400 journalisten een jaar lang de gelekte documenten onderzocht hebben. En geen enkele journalist heeft de kans gegrepen om zelf met de scoop te gaan lopen?

Geen enkele van deze mensen heeft zich ooit versproken? Een e-mail naar de verkeerde persoon verstuurd? Gaan pintelieren en gebluft tegen zijn vrienden over zijn onderzoek? Dat is toch wel heel verdacht!

3. Té veel informatie om door één persoon doorgespeeld te zijn

Het gaat om 2,6 terabyte aan informatie! Decennia aan bedrijfsgegevens!

Ter vergelijking: Bij de Swissleaks van vorig jaar, waarin gegevens van HSBC werden gelekt, ging het over 3,3 gigabyte.

De Luxleaks uit 2014: 4,4 gigabyte…

Nu gaat het om 2600 gigabyte. Dat is 590 keer meer informatie!!!

Zelfs Edward Snowden sloeg er maar in om 60 gigabyte aan gegevens te kopiëren. Het gaat hier duidelijk niet om één klokkenluider, maar over een organisatie.

4. Wie écht wraak wil nemen op zijn werkgever verkoopt de gegevens

Het gaat zogenaamd om een werknemer van Mossack Fonseca die wraak wil nemen om wille van onethische praktijken. Wel, wat is er beter dan gewoon wraak nemen? Wraak nemen en er nog geld aan verdienen!

In 2008 verkocht een misnoegde werknemer van een bank uit Liechtenstein een CD aan de Duitse fiscus voor 4,2 miljoen euro.

Op een CD past 700 MB, als we dat extrapoleren had onze klokkenluider van Mossack Fonseca tot 15,6 miljard kunnen vragen voor zijn 2,6 terabyte aan gegevens!

5. Organisatie heeft banden met George Soros en lobbyisten

Het consortium van onderzoeksjournalisten of ICIJ moet ook zijn rekeningen betalen. Van waar komt dat geld vandaan?

Een van de financiers is miljardair George Soros, een bedenkelijk figuur die wel meermaals profiteert door de wereld te destabiliseren.

Beursgoeroe Jim Rogers brak bijvoorbeeld met de man om wille van bedenkelijke businesspraktijken.

Conclusie

Het is overduidelijk dat ons niet alles verteld wordt over de Panama Papers. Het gaat niet over één klokkenluider die wraak wil nemen op zijn werkgever, maar om een organisatie die hogere belastingen wil.

Wie heeft er belang bij dat deze informatie aan het licht komt? De industrielanden met hun hoge schulden en nog hogere belastingen!

Zij willen hun belastinginkomsten nog doen stijgen en zien niet graag steeds meer bedrijven en particulieren met hun geld naar het buitenland vluchten. Als dan enkele koppen van politici moeten rollen om de aandacht af te leiden, dan is dat maar zo.

Daarom deze mediacampagne: landen met lagere belastingen moeten in een slecht daglicht gezet worden. Dat moet dan een draagvlak creëren om kapitaalvlucht onmogelijk te maken.

Want dat is de tendens: het bemoeilijken en verbieden van het gebruik van cash geld, vennootschappen en bankrekeningen in het buitenland, bitcoin, het transporteren van geld en goud… alles waarmee je je spaarcenten buiten de klauwen van de fiscus kan houden.

Wie deze trend negeert zit binnen enkele jaren met zijn hele hebben en houden vast in eigen land. En dan kan de overheid je vermogen naar hartelust belasten, want ontsnappen is dan niet meer mogelijk!

http://beurs.com

Panama Papers

 

April 08at 05:02am

Als je stemt:

- geef je de ander de volmacht uit jouw naam te spreken.
- geef je de volmacht aan een ander in jouw naam te besluiten.
- geef je een ander de volmacht in jouw naam te handelen.
- geef je de ander de volmacht voor jou te bepalen.
- verlies je je recht van spreken door het verlenen van deze volmacht.
- verlies je je recht zelf te beslissen.
- verlies je je vermogen zelf te handelen.
- verlies je het vermogen zelf te bepalen.
- laat je iemand anders een invulling geven aan jouw vrije wil.

Het is maar dat je het weet...


April 07at 05:17am

‘Mishandeling Surinamer in vreemdelingenbarak’

De consul-generaal van Suriname
voor Curaçao, Aruba, St. Maarten en Caribisch Nederland, Delano Braam, heeft procureur-generaal (PG) Guus Schram verzocht een onderzoek in te stellen naar de betrokken ambtenaren bij de ontoelaatbare behandeling van vreemdelingen, in het bijzonder van de negentienjarige Surinaamse Denzel Roije (geboren
Heyns) en over te gaan tot vervolging. Dit blijkt uit een verslag dat de Staten vorige week hebben ontvangen.
De ouders van de man hebben inmiddels op 4 maart schriftelijk aangifte gedaan bij de PG van mishandeling van hun zoon.


De man werd op 1 maart jl.in de nachtelijke uren in zijn cel ernstig mishandeld door vijf personeelsleden van de vreemdelingenbarak, luidt de klacht.
Hij zou daarna gedurende de gehele nacht spiernaakt in een koude isolatiecel zijn geplaatst.
Zijn met bloed doordrenkte kleding is na de mishandeling zoekgemaakt.
In de loop van de ochtend zijn ten slotte de zichtbare bloedsporen in de cel waar hij werd mishandeld, met water weggespoten, aldus het verslag.
De Surinaamse consul en viceconsul hebben hem naar aanleiding van deze mishandeling bezocht en tijdens dat bezoek hebben zij de bloedige verwondingen en zwellingen in zijn gezicht en mond gezien.
Hij klaagde voortdurend over inwendige pijn en was niet in staat te eten.
Roije verklaarde dat in donkerblauw uniform gekleed en bewapend personeel de cel binnenliep waarin hij zich samen met naar schatting veertien tot vijftien celgenoten bevond, met de mededeling dat zij naar drugs zochten.
Vervolgens werden de anderen weggestuurd en bleef hij alleen met het personeel achter, waarna de celdeur van binnen op slot werd gedaan en hem letterlijk werd gezegd: ‘Sera bo boka pa mi bin batibu atrobe’ (houd je mond anders sla ik je weer in elkaar).
Zonder dat hij zich verzette of de indruk daartoe wekte, werd er vervolgens op hem ingeslagen, zo staat in het verslag.
“Hij heeft een groot aantal met kracht toegebrachte vuistslagen in zijn gezicht, op zijn hoofd en op de rest van zijn lichaam moeten incasseren.
De eerder vermelde functionarissen gingen hiermee door, ook toen hij door de vuistslagen op de vloer van de cel viel en in een beschermende houding ineenkromp”, aldus het verslag.
“Hij bloedde uit zijn mond en neus en is ten slotte met een zeer pijnlijk, gewond en bloedend lichaam spiernaakt in een isolatiecel geplaatst.”
De jonge man heeft medische behandeling geweigerd, omdat hij naar zijn zeggen niemand meer vertrouwde.
De consuls hebben wachtcommandant M. gevraagd kennis te nemen van de verwondingen, maar die heeft geweigerd omdat hij niet betrokken wilde zijn in deze zaak, zo verklaren zij.
Roije werd vervolgens op verzoek van de consuls geboeid afgevoerd voor consultatie door de gevangenisarts. “Deze arts heeft geweigerd zijn bevindingen, zelfs summier, te delen met de Surinaamse vertegenwoordiging.
Het Consulaat is hierdoor volledig in het ongewisse gelaten omtrent een eventueel noodzakelijke voortgezette medisch-specialistische behandeling van Denzel.”
Aparte klacht Tuchtcollege
Na zijn vrijlating verklaarde Roije dat de arts hem niet heeft onderzocht maar hem enkel heeft gevraagd wanneer hij wordt uitgezet.
Het consulaat overweegt daarom een aparte klacht in te dienen bij het Medisch Tuchtcollege.
Braam verzocht een onderzoek in te stellen in een brief van 30 maart, die ook naar premier Bernard ‘Ben’ Whiteman (PS) en minister van Justitie Nelson Navarro (Pais), advocaat-generaal Leomar Angela, de Raad voor de Rechtshandhaving en de Vaste Commissie Justitie van de Staten is gestuurd, met als bijlage onder meer de foto’s van zware mishandeling van de negentienjarige man.
Het verslag is in het bezit van de Amigoe.
De ouders van de jonge man vroegen op 10 februari jl. bijstand van het Consulaat Generaal.
Hun zoon werd op 24 november 2014 en op 20 mei vorig jaar veroordeeld voor woninginbraak.
Het betreft een jonge man die volgens Stichting Yuda bo yu en een kinder- en jeugdpsychologe van Sentro pa Guia Edukashonal (SGE), een beperking heeft in zijn cognitieve ontwikkeling en een ‘conduct disorder’, waardoor hij voortdurende begeleiding en toezicht nodig heeft van deskundigen en zijn ouders.
Daarna besloot de PG op 1 februari dat de man binnen een week uitgezet moest worden, en dat hij zijn uitzetting in de gevangenis
moet afwachten.
Volgens zijn ouders werd hij op 2 februari daar naartoe gebracht, maar gebeurde de uitzetting niet binnen een week.
Hierop schakelden de ouders het Surinaamse consulaat in.
Zijn moeder heeft op 3 maart met bijstand van het consulaat bezwaar ingediend tegen de opsluiting van haar zoon in de gevangenis en heeft daarbij diverse punten genoemd waaruit de ontoelaatbare behandeling van de jongeman blijkt.
Mensonterend Zo werd de jongeman nimmer gewezen op zijn recht op contact met het consulaat.
Hierdoor is naar het oordeel van het consulaat niet alleen zijn belang ernstig geschaad, door hem mogelijk adequate rechtsbijstand te onthouden, maar is tevens het consulaat verhinderd invulling te geven aan zijn verantwoordelijkheden om te waken over de belangen van Surinamers hier.
Consul Braam is tevens op 24 februari jl. samen met de viceconsul Sanches op bezoek gegaan bij Roije en na het ruiken van de onaangename geur van zijn kleding, vernamen zij van hem dat hij al enige weken gekleed ging in dezelfde kleding.
Schone kleding die voor hem was bestemd en die door zijn ouders aan een immigratiefunctionaris bij Rio Canario was afgegeven, is nooit aan hem verstrekt.
Bij navraag kregen de consul en viceconsul van wachtcommandant M. tevens te horen dat de vreemdelingen niet worden gelucht.
Braam oordeelt dat de handelwijze van de Curaçaose overheid in flagrante strijd is met internationale en nationale wetten en derhalve onrechtmatig is.
Het consulaat doet daarom een dringend beroep op de inachtneming van de verdragsregels en de nationale regelgeving om voorgaande situaties tegenover Surinamers te voorkomen en om een strafrechtelijk onderzoek in te stelen tegen de betrokken ambtenaren en over te gaan tot vervolging.

Bron Amigoe

View

Het houdt niet op in de gevangenis

In 1998 werden de eerste aangiftes gedaan en in 2003 werd door onze MKK deze mishandelingen, verkrachtingen en martelen al aangekaart. Tot vandaag de dag worden alle mensenrechten in onze gevangenis met voeten getreden en worden mensen als beesten behandeld. Inderdaad het zijn niet altijd de lieverdjes die daar zitten maar hier in dit geval en het geval van enkele dagen geleden praten we over jongens die hier illegaal zijn of wachten op uitzetting en ook in deze beestenboel terecht komen. Het is onbegrijpelijk dat Nederland blijft zwijgen en we zien dat Nederland de internationale rechten van de mens niet hoog in het vaandel heeft. Erger nog, op HUN grondgebied gebeuren zaken die we niet durven te dromen. Het is zelfs erger, we weten vanuit de gevangenis door drie klokkenluiders dat de directie nauwelijks iets mag doen tegen deze wantoestanden. Zelfs de commissie die de gevangenen moet beschermen staat machteloos toe te kijken. Ook zij mogen niets van de bewaarders die beschermd worden door kennelijk een corrupt justitieel systeem, bonden en hun blijkbaar corrupte minister van justitie. De laatst genoemde die momenteel wil dat de klokkenluiders gepakt worden in plaats van dat juist de corrupte bewaarders ontslagen worden! Dat bewijst dus dat justitie valt onder de groep topcriminelen die WEL een goed leven hebben in deze SDKK gevangenis.

Werkwijze mishandelen gevangenen.

Het mishandelen doen de gevangenbewaarders steeds volgens een zelfde patroon. Het geweld is gericht tegen gevangenen die zich niet houden aan de 'regels' van het personeel (wat deze ook mogen zijn).

Geval 1
Op 2 februari werd de jonge Surinamer Denzel door zes gevangenbewaarders in elkaar geslagen, naakt. Een bewaker meende dat hij stiekem marihuana had gerookt in de barak. Medegevangenen die wat durven zeggen van de mishandeling, worden met een spray bewerkt.

Geval2
2 dagen later is Chakal aan de beurt, een jongen uit de Dominicaanse Republiek. Als een bewaarder besluit om rond halftwee de telefoons weer in te nemen, wordt Chakal boos en wil zijn mobiel niet teruggeven: het is immers nog geen tijd. De bewaarder begint te schelden en dreigt Chakal aan te pakken. De scheldpartij neemt Chakal met zijn mobiel op. De telefoon wordt direct afgepakt. De volgende dag om 9 uur krijgt Chakal zijn telefoon weer terug. Maar die blijkt helemaal gewist te zijn. De geluidsopname is weg, maar ook al zijn foto's en filmpjes.

Werkwijze
Men begint eerst met een doorzoeking, waarbij alle matrassen, lakens, kleren en andere spullen van de gevangenen op de grond worden gesmeten. Daarna moeten alle aanwezigen naar de TV-kamer. Het slachtoffer blijft achter of wordt meegenomen naar een aparte kamer, naast de slaapzaal. Dan wordt men uitgekleed, op de grond gewerkt en in het gezicht geschopt of geslagen.

Bij Denzel en Chakal zie je de werkwijze als bij andere lotgenoten: Er stopt een pick-up voor de deur en er komen dan zes mannen in bewakingsuniform binnen. Ze kleden de persoon uit en brengen hem naakt naar een aparte kamer. De deur van de aparte kamer gaat dicht en de medegevangenen horen dan minutenlang vuistslagen en stomp- en schopgeluiden.

Als de deur ongeveer na een kwartier weer opengaat, komt een andere bewaarder met mop en dweil en met een fles schoonmaakmiddel en wordt alles schoongemaakt. Dit gebeurd na iedere mishandeling , niets is meer van de mishandeling te zien.

Het slachtoffer wordt veelal naar de slaapzaal gebracht. Het gezicht zit onder het bloed. Alsmaar ziet men lippen en oogleden opgezwollen.

Gevangenen/getuigen zeggen dat dit soort mishandeling in de gevangenis steeds door dezelfde bewaarders gebeurt. Uit aangiftes weet men dat alle bewaarders op de hoogte zijn van dit "martelteam". (zie aangiftes vanaf 1998)


Mishandeling

 

April 07at 05:14am


Het addertje van Rutte

Uitspraak Heer Rutte
"Bij zo’n uitslag kan het verdrag niet zonder meer worden geratificeerd."
Dat woordje "zonder meer" wil zeggen dat men een kronkel gaat verzinnen om toch te ondertekenen

Referendum

 

April 07at 05:12am

Stichting Nicolette blijft bij strakke regel dolfijntherapie

Marcel en Diana Sikkes eisten tijdens een kort geding dat ze zelf een goedkopere verblijfplaats mogen uitkiezen

Fam. Sikkes eist in kort geding dat ze een goedkopere verblijfplaats mogen uitkiezen

Stichting Nicolette uit ‘s-Gravenzande is niet bereid om een uitzondering te maken voor de ouders van het 4-jarige zoontje van Marcel en Diana Sikkes uit Honselersdijk. Willen ze met hun gehandicapte kind naar Curaçao voor de heilzame dolfijntherapie, dan zullen ze gebruik moeten maken van de accommodatie die de stichting heeft geselecteerd.

,,Wat voor ouder A geldt, geldt ook voor ouder B”, aldus een bestuurslid maandag bij de Haagse rechtbank.
Marcel en Diana Sikkes eisten tijdens een kort geding dat ze zelf een goedkopere verblijfplaats mogen uitkiezen. ,,Onnodige betutteling”, zei hun advocaat over de regel van de stichting Nicolette dat ze vlak bij het dolfijnentrainingscentrum moeten slapen. Anders krijgen ouders de therapie en de vlucht van hun kind niet vergoed van de stichting.

De familie Sikkes heeft voor de stichting naar eigen zeggen tienduizend euro ingezameld. Ze vinden het onredelijk dat de stichting hen dan toch dwingt om duurdere kamers vlakbij het dolfijnencentrum te accepteren. Tijdens een eerder bezoek aan het dolfijnencentrum verbleven ze op een goedkopere plek op slechts 20 minuten rijden.

De advocaat van stichting Nicolette zei het te betreuren dat beide ouders een rechtszaak hebben aangespannen. ,,In plaats van dankbaar te zijn, wordt de goede bedoeling van de stichting in twijfel getrokken.” Omdat de dolfijntherapie erg intensief is voor ouders en kind, is het belangrijk dat ze vlakbij het centrum verblijven.

View

Over de lokale dolfijnen is al heel veel in de pers gekomen. Op internet zijn filmpjes van ongelukken te zien en ook van waar de wilde dolfijnen vandaan komen en dat geassocieerd met de naam Schrier. Wilde dolfijnen die hier in dit project nu in bakken zitten. De processen hebben in de tijd van heer vd Berg zich opgehoopt en na zijn dood heeft niemand dit over durven te nemen om nog onverklaarbare redenen. Dan zien we nu dit bericht en ziet men hoe er te werk gegaan wordt. Je kan alleen maar denken wat hier achter zit en laten we hopen dat eens al de dieren die daar gevangen gehouden worden, voor veel geld te maken, eens vrij komen zoals men pretendeert hoe men naar buiten komt als wetenschappelijk instituut. Want hoe is het mogelijk dat de wetenschap dit allemaal goedkeurt en werkt met een instantie die wel vele dode dolfijnen en zeker ook vissen op hun naam hebben staan?
Laten we de natuur met respect behandelen en daar horen geen dieren in gevangenschap bij.
Zie filmpjes http://www.johnbaselmans.com/Films/Truth.htm
Actie pagina http://www.johnbaselmans.com/Curriculum/Protest/Curricul_protest_dolphins.htm

Dolfijnen

 

April 07at 05:10am

Denemarken verbiedt religieuze slachting: "Dierenrechten staan boven religie"

Of het nu halal of koosjer moet zijn, de Deense regering heeft de religieuze slachting van dieren verboden. Dat meldt de Britse krant The Independent. Vanuit joodse en islamitische hoek wordt er verontwaardigd gereageerd.

Volgens de Europese wetgeving moeten dieren eerst verdoofd worden voor ze geslacht worden, maar er zijn uitzonderingen mogelijk op basis van religieuze argumenten. Zo mag het dier voor koosjer of halal vlees - respectievelijk volgens joodse en islamitische richtlijnen - niet buiten bewustzijn zijn.

Na jaren van lobbywerk door dierenwelzijnorganisaties is de Deense regering overstage gegaan om die uitzondering uit de Deense wetgeving te halen. De aanpassing van de wet werd vorige week aangekondigd en is sinds gisteren in voege. In een reactie op het nieuws stelde de Deense minister van Landbouw en Voeding Dan Jørgensen op televisie dat "dierenrechten boven religie staan".

Giraf
De Israëlische onderminister voor Religieuze Aangelegenheden Eli Ben Dahan sprak tegenover de Jewish Daily Forward van "Europees antisemitisme". Ook vanuit islamtische hoek kwam er scherpe kritiek. De groepering Danish Halal noemde de wet een "duidelijke inmenging in de religieuze vrijheid die de rechten van moslims en joden beperkt om hun religie in Denemarken uit te oefenen."

Verschillende Twitteraars legden de ironische link met de recente slachting van een gezonde, jonge giraf in de zoo van Kopenhagen. De giraf moest volgens de dierentuin wel dood, om inteelt te voorkomen.

Slachten

 

April 07at 05:06am

Justitie zoekt drugsbaron Janus van W.

LOMMEL - Een van de belangrijkste verdachten in het grootschalige drugsonderzoek Trefpunt, waarbij de opsporingsdiensten dinsdag doorzoekingen deden in 111 panden, blijkt de Brabantse drugsbaron Janus van W. te zijn.

De Eindhovenaar, die de bijnaam Harry Potter heeft, is spoorloos. De topcrimineel, een van de grootste kopstukken ooit in de Nederlandse drugswereld, zou vorige week op de vlucht zijn geslagen en op dit moment ondergedoken zitten in Paraquay. Naar hem wordt gezocht.

In de villa's van de familie Van W. in Lommel namen de speurders documenten, gsm's en laptops mee. Aan de operatie ging een onderzoek van ruim 2,5 jaar vooraf. Onder de dekmantel van party-verhuurbedrijf ‘Party King’ in Best verzamelden zich volgens de politie tientallen verdachten in Best. De bekende drugscrimineel Ton van D. is één van hen. De politie luisterde de ontmoetingsplek af.

Op deze samenkomsten werden zowel vader Janus van W. als zijn zoon Richard gespot. Dochter Catherina van W. kreeg ook de speurders over de vloer maar zij werd niet meegenomen voor verhoor. Janus van W. werd vorig jaar juni vrijgelaten nadat hij een derde van zijn straf had uitgezeten.

Hij was veroordeeld tot een celstraf van 14 jaar opgelegd voor de smokkel van 15.000 kilo hasj en 600 kilo amfetamines. Luk Delbrouck, de Belgische raadsman van zowel Janus en zijn kinderen, bevestigt dat er huiszoekingen in de woningen van zijn cliënten hebben plaatsgevonden. ,,Verder wens ik geen commentaar te geven.”

View

Zouden ze al op Curaçao gezocht hebben?
Natuurlijk niet want alle wegen in de drugs leiden naar (Rome) Curaçao.
Het is duidelijk waar deze gast zich op houdt en alleen nu zal hij tijdelijk "uitlandig" zijn naar een Zuid-Amerikaans land tot de storm weer geweken is.
Het is allemaal zo overduidelijk en nog steeds denkt justitie dat het niet duidelijk is dat de absolute drugstop, beschermd door dezelfde justitie, reikt tot de elite. Vraag het maar eens aan heer Holleeder.

Janus

 

April 07at 05:04am

Our brand is crisis

A perfect movie who tells us what is behind politics.
Who are the bosses and see the puppets of politics

See this movie and understand the world behind politics.

Crissis

 

April 06at 05:13am

Oordeel over levenslange straf 'Monster'

De Hoge Raad oordeelt vandaag of de levenslange veroordeling voor de moordenaar van politicus Helmin Wiels in stand blijft. De politiek leider van Pueblo Soberano werd op 5 mei 2013 doodgeschoten op het strand van Marie Pampoen. Elvis Kuwas, beter bekend als ‘Monster’, werd eind augustus 2014 veroordeeld tot levenslang. Ook voor twee andere moorden. Het gerechtshof bevestigde dat vonnis later. Vandaag oordeelt de Hoge Raad dus of de levenslange veroordeling voor Monster, die in Nederland achter de tralies zit, van kracht blijft.

View

Het blijft een show en er wordt veel tijd weggegooid om de ware daders te pakken. Deze gasten van wie hun leven totaal kapot is, hebben nauwelijks iets te maken met de moord op heer Wiels. Het is alleen maar om de burgers gerust te stellen dat alles onder controle is. Niets is minder waar want de ware daders waren huurmoordenaars en de opdrachtgever zit nog hoog en droog in een kantoor in Miami en af en toe in zijn luxe kantoor op Curaçao. Tot de dag van vandaag is het gehele Wiels proces een farce en dat puur omdat de elite die heer Wiels dood wilde hebben daar hij te dicht bij de vieze praktijken kwam van deze mensen.
U weet nog de uitspraak van heer Wiels: De grootste rotzooi zit onder de Accountants, Banken en Projectontwikkelaars en wie dat zijn lees dat hier maar. Dat was wat heer Wiels door gaf.


Wiels

 

April 06at 05:10am

“World’s biggest bribe scandal”: Report on oil corruption exposes how corporations help destabilize Middle East

Leaked docs show how the shadowy company Unaoil bribes Middle Eastern regimes for oil contracts for multinationals

Unaoil is the most important company you’ve never heard of. It is at the heart of an enormous international bribery scandal, involving some of the world’s most powerful corporations.

According to an explosive new investigation, the company thrives on corruption, fueling inequality and helping destabilize natural resource-rich conflict areas in the Global South.

The interactive report “The Bribe Factory” details how Unaoil exploits the widespread corruption in many oil-rich nations, based on company documents obtained by the Huffington Post and its Australian partner Fairfax Media.

The little-known firm portrays itself as a lobbyist and convinces Western corporations that they will not be able to get contracts without its help. After charging multinationals multi-million dollar fees, Unaoil bribes government officials in oil-rich countries in order to get good deals for these companies.

Some of the corporations involved in this multi-billion dollar scheme were aware that they were participating in bribery, but looked the other way. By presenting itself as a verified middleman, Unaoil ensures “plausible deniability” for the companies.

Unaoil, which is based in Monaco, the tiny country on the southeastern edge of France, is run by the wealthy Ahsani family.

A pantheon of powerful multinationals are implicated in the bribery scandal, including weapons corporations like Halliburton and its former subsidiary KBR, along with technology firms like Samsung and even car companies like Rolls-Royce and Hyundai.

It also involves a slew of lesser known but influential corporations based in the U.S., the U.K., Italy, Germany, the Netherlands, India, Australia, Malaysia, South Korea and Spain.

American and British bankers are additionally part of this web of money laundering, and the Ahsanis operate a property investment business in London.

These findings are the result of a six-month investigation conducted by reporters at the Huffington Post and Fairfax Media, who were leaked hundreds of thousands of leaked emails and documents from the Ahsanis.

The media outlets are releasing their findings in three parts — one on the Middle East, another on the former Soviet Union and the final on Asia and Africa.

Unaoil and its subsidiaries have operated in a vast array of conflict zones in the Middle East and North Africa (Iraq, Syria, Libya, Yemen, Iran, Tunisia, the UAE and Algeria), the former Soviet Union (Kazakhstan and Azerbaijan) and sub-Sarahan Africa (the Congo, South Africa, Cameroon and Angola).

The Ahsani family denied to reporters that it is engaging in illegal behavior like bribery, but its own emails show otherwise.

Unaoil has “almost perfected the art of corruption,” the reporters write. “The trove reveals how they rub shoulders with royalty, party in style, mock anti-corruption agencies and operate a secret network of fixers and middlemen throughout the world’s oil producing nations.”

For almost a decade, Unaoil has been certified by an anti-corruption agency, which “raises serious questions about the worth of such international accreditation,” the reporters note.

Meanwhile, “many of those revealed to have been culpable, including the wealthy Ahsani family itself, which runs Unaoil, continue to operate with impunity.”

The first part in “The Bribe Factory” series focuses on corruption in oil-rich countries in the Middle East and North Africa.

The investigation shows how corruption in the oil industry helped fuel conflict in the region.

Documents “reveal how Unaoil carved up portions of the Middle East oil industry for the benefit of western companies between 2002 and 2012,” and “expose the betrayal of ordinary people in the Middle East,” the reporters explain.

After the U.S. led an invasion of Iraq in 2003 — which the U.N. explicitly said was illegal — and toppled Saddam Hussein, it claimed it would use the country’s enormous oil reserves to benefit the Iraqi people. The evidence suggests the exact opposite is true.

Unaoil documents show how Western corporations worked with Iraq’s new elite in “a sustained campaign of looting.” The company paid at least $25 million in bribes. Government officials got large kickbacks and, from 2004 to 2012, Unaoil “influenced a Who’s Who of the country’s oil industry,” from the deputy prime minister to the oil minister and beyond.

Next door in Iran, the corruption continued. Corporations worked with government officials to make large deals. The bribery even extended outside of the oil industry to the head of Iran’s police.

Before NATO overthrew it in 2011, Unaoil also made shady deals with officials in the Libyan government, guaranteeing oil and gas contracts for multinational corporations.

The same was true in Syria, where Unaoil helped British oil company Petrofac secure deals with the government.

Unaoil greased the wheels in Western-allied Gulf states as well, working with governments to garner lucrative contracts. In Kuwait, the company bribed a powerful official whom it referred to as “the big cheese.” In the UAE, Unaoil worked with an official with links to the Crown Prince of Abu Dhabi.

Since then, Iraq, Libya and Syria have been plunged into chaos. U.S.-backed wars destroyed the governments of Iraq and Libya, and a five-year civil war has reduced much of Syria to rubble.

A scholarly study released in 2015 found that foreign governments are 100 times more likely to militarily intervene in oil-rich countries.

The authors of “The Bribe Factory” argue furthermore that this institutionalized corruption in the fossil fuel industry also contributed to the destabilization that was only exacerbated by foreign militarism.

“By aiding the corruption of already-distrusted regimes and accelerating the flow of money and resources out of poor countries, Unaoil and its partners were risking far more than fines and criminal penalties,” the reporters write. “They were creating political instability, turning citizens against their governments, and fueling the rage that would erupt during the Arab Spring — and be exploited by terrorist groups like al-Qaeda and the Islamic State.

Iraq

 

April 06at 05:08am

Legale oplichting

Callcenter medewerkster incasso: 'Ze stelen van de mensen die niets hebben'

Hoe gedragen medewerkers van een incassobureau zich aan de telefoon? In ons dossier Schulden meldt zich een medewerkster van een callcenter. Haar werk bestaat uit het bellen met mensen met schulden. Haar instructies schrijven voor: als het kan manipuleren.

Als een bedrijf of kleine ondernemer zijn of haar werk niet betaald krijgt is dat natuurlijk heel vervelend. Dat ze vervolgens een incassobureau inschakelen die druk uitoefent is in zekere zin te begrijpen. De vraag is: waar ligt de grens?

Ik krijg op mijn flikker als ik vriendelijke vragen stel. Ik moet het zo manipuleren dat ze geen nee kunnen zeggen.

Een medewerkster van een callcenter van een incassobureau benadert ons. Ze werkt al enige tijd in de financiële dienstverlening maar is steeds kritischer op wat ze moet doen. Ze vat haar opdracht samen: ‘Ik krijg op mijn flikker als ik vriendelijke vragen stel. Ik moet het zo manipuleren dat ze geen nee kunnen zeggen.’ Ze moet alleen aan het belang van het incassobureau moet denken, en niet aan het belang van de debiteuren.

Interne documenten

Onze tipgeefster is begrijpelijkerwijs voorzichtig en eist anonimiteit. We hebben haar twee keer uitgebreid gesproken en interne documenten gezien. Een van de opmerkelijkste mondelinge instructies is dat de medewerkers van het callcenter de schuldenaren niet te veel mogen helpen. Stel dat een schuldenaar te veel heeft betaald. Een medewerker ziet dat meteen op haar scherm maar mag dat in een telefoongesprek niet actief zeggen. Pas als de schuldenaar daar over begint, maak je een nieuwe telefonische afspraak.

Een ander voorbeeld: stel de debiteur wil af van een contract waar hij al langer dan een jaar aan vast zit. Sinds de wet Van Dam (in het leven geroepen om consumenten te beschermen en het opzeggen van abonnementen te vergemakkelijken) mag zo’n contract na de contractduur van een jaar niet stilzwijgend worden verlengd. Als de schuldenaar zich daar in het gesprek op beroept, moet de medewerker dat contract direct opzeggen. De schulden lopen dan dus niet meer op. Maar als de schuldenaar dit niet weet en er niet over begint, dan zeggen ze niets.

Niets is veilig

Een ander voorbeeld is dat de medewerkers van dit bureau niet vertellen dat een schuld al verjaard is. De debiteur hoeft dan niet meer te betalen, maar dat hoeven medewerkers van het incassobureau niet actief te vertellen. Als de schuldenaar toch gewoon betaalt, en hij komt er later alsnog achter dat dit niet had gehoeven, dan is hij zijn geld wel voorgoed kwijt. Het is ook standaard om de schuldenaar op zijn eigen verantwoordelijkheid te wijzen. De incasso-medewerker probeert met een dwingende manier van praten ook vakantiegeld en kinderbijslag te gebruiken voor afbetaling: niets is veilig.

Volgens onze tipgever gaat het soms zover dat ze het omschrijft als: ‘Ze stelen van de mensen die niets hebben’. Want geld verdienen aan een schuldenaar is voor dit bureau zelfs belangrijker dan de schuldenaar zo snel mogelijk te laten betalen.

Oproep

Mensen met schulden moeten hun rekeningen betalen, dus dat er enige druk op hen wordt uitgeoefend door incassobureaus is te begrijpen. Bij incasso ligt het geklaag van schuldenaren al snel op de loer. Maar er zijn ook mensen die echt niet kunnen betalen. De vraag is wanneer een incassobureau te ver gaat. Heb je hier tips over? Werk je zelf bij een incassobureau en wil je ons meer vertellen over de werkwijze? Of doet jouw incassobureau dit absoluut niet?

Call center


April 06at 05:05am

Plasterk bekijkt register doodgeboren kinderen

Er komt mogelijk een landelijk register waarin ouders de gegevens van hun levenloos geboren kind kunnen plaatsen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken gaat onderzoeken hoe zo'n registratie vorm kan krijgen.

Dat spraken de ministers Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) en Ard van der Steur (Justitie) maandag af met de indieners van een petitie. Ouders vragen daarin om levenloos geborenen in de gemeentelijke basisregistratie (BRP) op te nemen. Een Kamermeerderheid steunt het plan.

Ouders willen vaak meer erkenning van hun doodgeboren kind. Ze kunnen nu al een speciale akte laten opmaken bij de burgerlijke stand. Plasterk onderzoekt nu of deze gegevens in een landelijk register kunnen komen. De minister had eerder gemeld dat hij de BRP niet geschikt vond voor doodgeborenen.
Advertentie

Daarnaast zal Van der Steur bekijken hoe een formulering in het wetboek zo kan worden aangepast dat die meer recht doet aan de gevoelens van ouders. Nu staat er dat ,,levenloos geborenen geacht worden niet te hebben bestaan''.

View


Plasterk merkt kennelijk dat er iets goed mis is en we hadden dat al beschreven 25 maart in deze blog.
Wat er werkelijk zal veranderen is maar afwachten want het registreren moet wel wat op gaan brengen en hoe kan je een company starten als deze dood is? Maar de constructies zullen zeker gevonden worden al is het in een vorm van verzekering.
We blijven het volgen want dit kan een interessante "kronkel" gaan worden in de wet.

Ongeboren

 

April 06at 05:02am

This Place Can Make YOU Feel the ABSOLUTE Freedom! A Place Without Politics, Religion or Money

Peacefully nestled in the Viluppuram district near Puduchery, Tamil Nadu, is a township like none other. Transcending money, politics and religion, welcome to Auroville, the City of Dawn.
“Auroville is meant to be a universal town where men and women of all countries are able to live in peace and progressive harmony, above all creed, all politics and all nationalities. The purpose of Auroville is to realize human unity.”

Voor het gehele artikel klik hier

Zoals ik de wereld zie als we onze Utopia zouden kunnen verwezenlijken
Klik hier op mijn boek

Utopia

 

 

April 05at 05:15am

Opinion

Spiritueel zijn

We hebben er onze monden van vol en we zien over en over zogenaamde "wijze" uitspraken en video's die dan in de meest vreemde sets gemaakt worden.

Maar ik kreeg enige tijd geleden onderstaande video te zien en het moet een van de meest spirituele persoon zijn die men kende. Toen ik de beelden zag zakte ik werkelijk in de grond, zeker toen ik ook nog eens de "wijze" uitspraken moest aanhoren van deze persoon.

Ze heeft het alsmaar over het "spiritueel" zijn. Dan vraag ik me af, wat is dat dan wat ik fout doe om mijzelf te zijn? En wat maakt deze persoon spiritueel en waarom zijn de eenvoudige mensen als bijvoorbeeld de monniken niet spiritueel volgens de nieuwe spirituele denkwijze? Toen we 50 jaar geleden ons zo gedroegen werden we uitgescholden als zijnde "hippie"! Nu ben je spiritueel als je je handen vol ringen hebt, een winkel aan armbanden, rond je lijf kettingen, verder een lap om je middel en een blote kont om wat kijkcijfers te bewerkstelligen. Praten we nog niet over het verminkte lichaam vol met tatoeages!

Dan vraag je toch af; Als je je zo verminkt en zoveel versierselen nodig hebt om één te zijn met het Universum dan ben je werkelijk je lichaam voorbij gelopen en heb je niet begrepen wat het Universum is. Wat is er toch gaande met deze wereld? Kunnen we ons lichaam niet zonder versierselen accepteren? Kunnen we ons zelf niet zien als één geheel van het Universum zonder alles wat niet thuishoort om ons heen?

We leven werkelijk in een wereld van gezien willen worden terwijl de ware wereld en de wereld van het Universum een wereld is van één zijn en gelijk zijn met alles om je heen. Helaas mis ik dat in de huidige video's en de vele spreuken die alleen gaan over ik en ik, en niet over wij en het Universum. Ben je werkelijk één dan val je niet op en heb je geen versieringen en verminkingen nodig. Dat wat we nu alsmaar zien en horen wil alleen zeggen dat deze personen ver van moeder natuur staan. Een moeder natuur die zichzelf niet zal verminken (tatoeages) en versieren (kettingen, ringen en opvallend kleden). Moeder natuur is één en is samen en is vol respect! Dat missen we bij het hele spirituele gedoe wat blijkbaar een verlengde is van "hippie" zijn.

Wees één zoals de oude meesters het ons willen doorgeven en daar zijn geen versierselen en "wijze" woorden voor nodig. Alleen dat versieren en de show geven aan hoever je verdwaald bent in de wereld wat men noemt het Universum.

 


Spiritueel

 

April 05at 05:11am

Ook Curaçao in Panama Papers

Kranten in verschillende landen hebben gisteravond resultaten bekendgemaakt van een wereldwijd onderzoek naar belastingparadijzen. Ook Curaçao komt in deze zogenoemde Panama Papers voor. Op Curaçao zouden tussenpersonen helpen bij het opzetten van offshore-bedrijven. Het onderzoek is gebaseerd op meer dan 11,5 miljoen documenten, e-mails en spreadsheets uit de gelekte administratie van een juridisch advieskantoor in Panama: Mossack Fonseca & Co.

View

Niets verwonderlijk en is al jaren lang beschreven door mij in mijn vele boeken. Zie maar wat de maffia hier doet in gok en drugswereld maar ook lokale politici zijn hier in verstrengeld geraakt met hun olie bedrijven en gok, drugs en ontroerendgoed! Praten we nog niet over die mensen die hier vanuit Nederland komen wonen in hun miljoenen huizen die voor 98% hun geld op plaatsen hebben staan waar het niet na te trekken is. Doet me denken aan een persoon met ik bij op een boot zat en eigenaar was van een radio station. En vertelde hoe simpel het was via "vreemde" constructies geld te laten verdwijnen.

Is het u niet opgevallen dat landen zoals Nederland, Amerika niet voorkomen in deze "leak" (zie de papieren)

Mossack

 

April 05at 05:08am

Details in moordzaak Els Borst verzwegen

Het Openbaar Ministerie heeft ervoor gezorgd dat enkele details over de moord op Els Borst niet naar buiten zijn gekomen tijdens de rechtszaak tegen Bart van U., omdat ze te schokkend zouden zijn voor de nabestaanden.

De details zijn nu toch naar buiten gekomen. Volgens het AD heeft Bart van U. oud-minister Els Borst expres in de ogen gestoken toen hij haar om het leven bracht. Het OM zou deze informatie in overleg met de advocaat van Van U. hebben achtergehouden uit piëteit met de familie van Borst.

Over de reden van deze gruwelijke handeling verklaarde Van U. zich eenmaal tijdens de zaak. Hij zou bang zijn dat Borst 'blinden wilde euthanaseren'. Van U. - die lijdt aan chronische psychose en schizofrenie - sprak in de rechtszaak over zijn doopnaam 'Bartimeus' en zei: "Ik ben bang dat anderen geëuthanaseerd worden, zoals blinden, doven en andere minderheden. Bartimeus is mijn naam en de naam van de blindenstichting."

Hoogleraar rechtspsychologie Peter van Koppen zet zijn vraagtekens bij de actie van het OM en vindt dat dit soort details juist in de rechtszaal naar voren moet komen, om een compleet beeld te krijgen van een zaak en omdat alleen in de openbare rechtszaak een rechter gecontroleerd kan worden. Ook vraagt Van Koppen zich nu af waarom de politie 'er destijds twee dagen over heeft gedaan om erachter te komen dat Borst door een misdrijf om het leven is gekomen'.

Het OM heeft woensdagmorgen een gevangenisstraf van acht jaar en tbs met dwangverpleging geëist tegen de 40-jarige Bart van U., wegens doodslag op minister van Staat Els Borst, en zijn zus Loïs.

View

Natuurlijk zal er veel verzwegen worden omdat ten eerste bovengenoemde NIET de moordenaar is of beter omschreven hij niet uit eigen handelen werkte.
Ten tweede dat de ware toedracht NOOIT naar buiten mag komen.

Zie pagina Els borst

Borst

 

April 05at 05:05am

‘Vreemdeling op Curaçao staat alleen en wordt behandeld als crimineel’

Syrische vluchteling reist door naar land waar hij wel asiel kan aanvragen

De gigantische vluchtelingenstroom uit Syrië beheerst al tijden het nieuws. Het gaat daarbij altijd over andere landen, voornamelijk in Europa en Azië. Sinds zich hier in januari een verdwaalde Syriër aandiende, is pijnlijk duidelijk geworden dat Curaçao zich geen raad weet met vluchtelingen.

“Voor het eerst in mijn leven voelde ik alle energie wegzakken. Ik wilde niet meer verder. Drie maanden detentie op Curaçao waren een hel. Ik heb in Syrische gevangenissen gezeten en ben dus wel wat gewend. Maar hier? Je wordt aan je lot overgelaten en niemand praat met je, om je heen worden mensen in elkaar geslagen en als vreemdeling word je behandeld als een crimineel.”

Aktham Abu Fakher, 26 jaar oud, zucht diep. De Syriër slurpt wat water uit een plastic beker die imam Adnan Rayehahem net gegeven heeft. Aktham wordt opgevangen in het Ornar Bin Al— Khattab islamitisch Centrum in Otrobanda. In afwachting van zijn vertrek naar een land dat hem wel politiek asiel kan en wil verlenen. Zijn vlucht uit Syrië begint in 2013, als blijkt dat hij op een geheime lijst staat van de veiligheidsdienst van president Assad. Zijn gevaarlijke reist begint in Jordanië, via Libanon, Turkije en weer terug naar Libanon. Daar begint Aktham ook zijn verhaal.
Zuid-Amerika

“Ik kan mijn paspoort niet vernieuwen. Problemen met de regering van Assad. In Libanon is bekend dat Brazilië makkelijk visa verstrekt. Veel mensen maken daar gebruik van. Andere visa voor Europese landen duren te lang. Brazilië gaat makkelijk. De tocht naar Europa is ook te gevaarlijk. En ik kon niet langer wachten in Libanon.”

Het is september 2014. Brazilië verstrekt weliswaar visa aan Syriërs in problemen, maar daarna sta je er alleen voor.

“Er is daar geen opvang en dergelijke. Ik bleef drie maanden. Mijn familie overbrengen naar dat land bleek onmogelijk. Voor mij was de taal een probleem en goed betaald werk ook. Brazilië zit in een economische crisis.”

Aktham besluit om illegaal naar Venezuela te gaan. Daar woont ook zijn zus, in Merida.

“Er zijn mensen in het Venezolaanse leger die tegen betaling een oogje dichtknijpen aan de grens. Ik ben uiteindelijk een jaar bij mijn familie daar gebleven. Maar ook in Venezuela is het moeilijk werk te vinden. En het werk dat er is, betaalt nog slechter dan in Brazilië. Ik hield in ieder geval geen geld over om naar mijn vrouw te sturen in Libanon.”

Aktham hoort dat Nederland goed is voor vluchtelingen en reist naar Caracas om te kijken of de Nederlandse ambassade hem kan helpen.

“Kansloos. Ze zeiden me dat ze niet konden helpen. Hoe graag ze ook wilden. Je kan alleen maar asiel aanvragen in Nederland zelf, zeiden ze. En toen hoorde ik dat er Antilliaanse eilanden zijn die bij Nederland horen.”

Antilliaanse eilanden

Aktham googelt op internet en leert dat Curaçao het grootste eiland is.

“Daar heb je instanties, de overheid, die kunnen mij helpen, dacht ik. Ook dat moest illegaal, want mijn paspoort was verlopen en een visum had ik evenmin. Bovendien leek het me niet verstandig om met een paspoort te reizen. Je hoort vaak dat mensen dan meteen worden teruggestuurd naar het land van herkomst.”

De Syriër komt in Caracas in contact met een Venezolaanse mensensmokkelaar, die voor veel geld bereid is hem naar welk eiland dan ook te brengen.

“Geen fruitbarkje, maar een gewone boot. Ik vertrok in de ochtend van 19 januari. Ik was bang, want ik vertrouwde die man eigenlijk niet. Hij rekende ook een dubbele prijs: 1200 dollar.”

“De tocht duurde zes uur. We voeren nog verkeerd. Stevenden we recht af op Bonaire! Achteraf gezien had ik beter daar aan land kunnen gaan. Nederland heeft immers wel een asielbeleid. Maar dat wist ik toen niet. We voeren rond het middaguur langs Barbara Beach. Daar ergens tussen allemaal boten werd ik gedropped. Ik ben gaan lopen totdat ik een straat tegenkwam en er een kleine bus stopte. De vrouw die daarin zat, nam me mee. Ik vertelde haar dat ik iemand kende op Curaçao via een vriend uit Dubai; die had me een telefoonnummer gegeven. De vrouw van de bus belde haar op voor het adres. Ik heb daar m’n spullen afgegeven en ben toen direct naar de politie gegaan. Een bureau bij een klein parkje, midden in de stad.”

Vreemdelingendienst

Aktham ging het politiebureau aan het Wilhelminaplein binnen en vertelde de politieagent dat hij een Syrische activist was, politiek tegenstander van het regime van president Assad en asiel wilde aanvragen.

“Ik was ervan overtuigd dat ik veilig was. Maar zijn eerste reactie was heel vreemd. Hij zei: wat moeten we met jou doen? Ik was verbaasd! Daarna zei hij dat ze me niet konden helpen. Het werd mij snel duidelijk dat ze echt niets wisten over asielaanvragen, dat ze niet wisten wat ze moesten doen. Toen heb ik hen gevraagd om me te arresteren. Ik dacht dat ik op die manier in ieder geval een advocaat kon zien.”

Ahtam wordt niet aangehouden, maar verzocht in een auto te stappen. Later blijkt hij meegenomen te worden naar de Vreemdelingendienst.

“Daar moest ik vertellen waar ik vandaan kwam, wanneer ik was aangekomen en nog wat dingetjes. De vrouw achter de tafel hoorde alles aan en begon iets te typen op de computer. Ik had geen idee wat dat was. Ze zei verder ook niets. Wat wel duidelijk werd, was dat deze mevrouw mij niet zou helpen. Op een gegeven moment ging ze iemand bellen. Daarna zei ze tegen mij dat ik zou worden meegenomen door iemand die verder onderzoek zou doen.

Ik werd in een politieauto gestopt en tot mijn verbazing afgeleverd bij een gevangenis met hoge muren. Ik dacht eerst nog dat ik naar een plek gebracht zou worden waar meer asielzoekers zouden zijn, maar in plaats daarvan kwam ik bij een gevangenis. Weet je, al die tijd heb je geen idee wat er gebeurt. Ze zeggen ook niets tegen je en wat ze tegen elkaar zeiden kon ik natuurlijk niet verstaan.Je kunt je niet voorstellen hoe bang ik was.”

Gevangenis

Die eerste nacht was de ergste nacht in zijn leven, bekent Aktham.

“En ik heb in Syrische gevangenissen gezeten. Geloof me, die zijn de hel op aarde, maar deze was nog erger! Niemand die daar zit weet wat er gebeurt, niemand zegt iets. Je mag geen bezoek ontvangen. Die onzekerheid en die isolatie is verschrikkelijk. Ik mocht wel bellen. Tenminste, als iemand bereid was om mij een simkaart te geven. Drie dagen zat ik daar, zonder dat ik wist of er iemand aandacht had voor mijn zaak. De vierde dag kwam diezelfde vrouw van de Vreemdelingendienst langs en zij zei waar ik altijd bang voor ben geweest: ‘Je gaat weer terug naar Syrië, we zetten je uit’.”

Aktham krijgt de schrik van zijn leven.

”Ik raakte in paniek en zei tegen haar dat ik een politieke activist was. Assad is naar mij op zoek. Ze zullen me arresteren en vermoorden als ik weer voet zet in mijn geboorteland. Maar ze keek mij zonder emotie aan en zei: ‘Dat is beter dan dat jullie hier komen om ons te vermoorden’. Ik kon mijn oren niet geloven.”

Intussen had Aktham een simkaartje weten te bemachtigen en belde hij zijn vrouw.

“Ze stelde mij gerust en wist via via contact te leggen met iemand op het eiland. Dat was iemand die zich mijn lot aantrok. Ik kan niet zeggen wie dat is. Dat heb ik beloofd. Zij zorgde in ieder geval dat ik een telefoonkaart kreeg en dat het Rode Kruis werd ingeseind. Ik hoorde dat die organisatie mensen zoals ik assisteert, maar daarvan heb ik niets gemerkt. Ze hebben mij in ieder geval nooit bezocht en nooit gevraagd naar mijn verhaal. Je merkt dan wel dat je als vreemdeling op Curaçao alleen staat en wordt behandeld als een crimineel.”

In elkaar geslagen

Dat laatste wordt pijnlijk duidelijk als twee van de vreemdelingen door gevangenispersoneel in elkaar worden geslagen.

“Het rook naar weed in het complex en zij verdachten een Surinamer en een andere vreemdeling daarvan. Die zouden zakjes weed hebben verborgen. Er kwamen speciale politiemensen binnen die de boel doorzochten, maar niets vonden. Als wraak sloegen ze die twee mannen in elkaar. Het bloed lag op de grond. Verschrikkelijk. Die speciale agenten waren geen bewakers, althans ik had ze nooit eerder gezien. Ik heb nog staan schreeuwen om die mannen te laten stoppen. Eén van hen kwam naar mij toe en zei dat hij mij in slaap zou sprayen als ik mijn mond niet hield.”

“Toen ik de volgende dag mijn telefoon kreeg om te bellen, heb ik stiekem foto’s gemaakt van die Surinamer en al dat bloed en doorgestuurd naar buiten. Daar kwam de bewaking snel achter en toen werden alle telefoons in beslag genomen. Tot aan mijn vrijlating kreeg ik die niet meer terug. Ik mocht nog wel bellen met een publieke telefoon, maar dat was lastig. Ze boeiden mij met beide handen en ik moest met de hoorn op tafel maar zien hoe ik dat voor elkaar kreeg.”

Aktham wou zijn telefoon terug en ging in hongerstaking.

“Daar werden ze in eerste instantie toch wel ongerust van. Maar in plaats van mij mijn telefoon te geven, gebeurde er iets veel ergers. Na een aantal dagen kwamen ze met eten, deden mij de handboeien weer aan en één bewaker duwde mij tegen de muur. Een andere bewaker propte daarna het eten in mijn mond. Met geweld.”

De vrouw die Aktham een telefoonkaart had gegeven, bracht hem ook in contact met Mohammed Khatib, de voorzitter van de Islamitische gemeenschap op Curaçao.

“Die beloofde alles voor mij te regelen. Ik hoefde mijn geen zorgen te maken, maar ik moest wel geduld hebben. En dat is moeilijk, als je zo aan je lot wordt overgelaten.”

“Een maand later nam Khatib weer contact op en zei me dat alles was geregeld. Ik zou op het vliegtuig naar Nederland worden gezet. De Islamitische gemeenschap had mijn ticket betaald, want ik was door mijn geld heen. Je weet niet hoe opgelucht ik was. Zeker toen de deur van mijn cel openging en ik inderdaad op transport werd gezet naar de luchthaven. Dat was begin deze maand. Ik kan me het nog herinneren als de dag van gisteren, maar weet de datum niet meer.”

Toch gaat het mis. TUIfly neemt geen passagiers mee zonder geldig paspoort en weigert Aktham aan boord. Hij keert weer terug naar de SDKK-gevangenis.

“Mijn wereld stortte in, ik verloor mijn energie. Ik dacht dit komt niet meer goed.”

Vrijgelaten

Donderdag 24 maart wordt Aktham plotseling vrijgelaten, met de verplichting zich wekelijks op woensdag te melden bij de Vreemdelingendienst. Hij heeft inmiddels een paspoort via Syrische bemiddeling van de ambassade in Beirut, Libanon gekregen. ‘Geregeld’ door een vriend, voor 300 dollar. De papieren om naar een nieuw land van bestemming te reizen worden in orde gemaakt. Of dat Nederland is, of een ander land, bijvoorbeeld Canada, weet Aktham nog niet.

“Hopelijk komt daar dit weekend duidelijkheid over, Insha’allah (als god het wil).”

View

Vorige maand zijn er nog aangiftes weggegaan naar diverse instanties over het onder andere martelen in onze gevangenis. Er worden Kamervragen over gesteld momenteel en intern is er een onderzoek gaande. Dit martelen werd ook al in 1998 gemeld en in 2003 door onze MKK aangekaart. Ook toen waren er rellen omdat men dit alles probeerde te verbergen.

Vanuit de gevangenis krijgen we nog regelmatig meldingen van martelen, seks en ongeregeldheden. En Nederland denkt nog steeds dat ze internationaal er langs van gaan komen al doet heer Plasterk momenteel net of het een interne aangelegenheid is terwijl hij wel met spoed minister Navarro op droeg om te handelen. Het "handelen" was om de tipgevers te achterhalen en te schorsen wat zeker tegen de wet is en ook niet door ging. Het onderzoek is gestart en de eerste personen staan al op de black list.


Aktham

Bron NAPA/Dick Drayer

 

April 05at 05:01am

What we found on the top of the Great Pyramid of Giza.

Gaza

 

April 04at 05:12am

Opinion

De sportwereld in rep en roer

Eindelijk via een officiële Engelse doctor die openbaar maakt dat alleen hij al 150 topsporters opgepept heeft met diverse middelen. (zie artikel hieronder). We hebben het al in Duitsland mogen horen maar toen werd het al snel in de doofpot geduwd. Vele jaren geleden had ik het al over doping in de topsport en in 2012 beschreef ik dit in het stukje "Doping in het Nederlands voetbal" en publiceerde het ook in het boek "Curaçao achter gesloten deuren". Ook heb ik vorige maand het stukje gepubliceerd "Geen topsport zonder doping of manipulatie, Maart 21at 05:12am". De wereld was te klein, dat terwijl ik het zelf met eigen ogen gezien heb en zelfs heb mogen meemaken. Dit alles heb ik jaren geleden gerapporteerd aan de Nederlandse sportfederatie en ik heb het ook naar alle kranten gestuurd in Nederland. NIEMAND reageerde op één na en dat was een reporter van het Eindhovens Dagblad die mij belde voor nadere informatie. Helaas deze jonge reporter zwichtte voor de druk die op hem kwam om zo iets groots aan te pakken. En dat klopt want het is iets groots, zeker als je over deze vieze praktijken praat in alleen al het Nederlands voetbal laat staan alle andere topsporten waar ook alles aan gedaan wordt om zogenaamd hun pupillen "gezond" te houden! Ondanks dat ik het zelf heb gezien en meegemaakt en naast de 2 Nederlandse en 2 lokale sporters met hun verklaring is het niet gelukt dit open te gooien tot vandaag. Nu is de hel losgebroken omdat een Engelse arts het even heeft over hem alleen al 150 topsporters!

Het gaat ver en diep en vergeet niet topsport is een miljarden business en daar maakt het niet uit wie de slachtoffers zijn. Die sporters vanuit de top die hun mond open deden, werden snel op non actief gezet of werden na een blessure nooit meer goed bevonden. Zelf maakte ik mee omdat ik NEE zei tegen de spuiten en ik uit het eerste team teruggeplaatst werd naar een lagere divisie en uiteindelijk ik de handbal sport voorgoed de rug toe keerde. Wat ik zag bij de topvoetballers bij wie wij in huis kwamen en goede vrienden waren, bleek dat hun "aftrainen" na hun carrière niets meer was dan de regelmatige spuiten om af te kikken om zo langzaam maar zeker weer terug te komen in deze wereld.

Topsport is geld en gaat over lijken! Niets is belangrijker, jij moet gewoon presteren. Zo niet lig je er uit en zal je je mond voor eeuwig moeten houden. De wielersport heeft zo al enkele bewijzen laten zien. Zo ook Duitsland en Rusland, allemaal zogenaamd "sporadisch". Nu hebben we Engeland met een arts met 150 gevallen en als we werkelijk deze wereld gaan opentrekken, zien we dat topsport in de huidige vorm niets anders is als drugs, oppeppen en een lichaam slopen voor resultaat.

Wanneer is er een Nederlandse arts of trainer die het lef heeft zijn mensen te gaan beschermen en met deze troep naar buiten gaat komen?


April 04at 05:09am

Dopingschandaal in Engeland

Een arts heeft aan undercoverjournalisten van de Engelse krant The Sunday Times verklaard dat hij in de afgelopen zes jaar 150 topsporters heeft voorzien van doping. Hieronder zouden meerdere spelers uit de Engelse Premier League zijn, waaronder spelers van Chelsea en Arsenal.

Dokter Mark Bonar beweert dat onder zijn cliënten verder een Britse bokskampioen, Tour de France-renners, tennissers en MMA-vechters zaten. De vorderingen van de prestaties van de sporters zouden vervolgens 'fenomenaal' zijn. Het gaat volgens de arts om EPO, steroïden en groeihormonen.

De Britse dopingautoriteit zou volgens de krant al twee jaar hebben geweten van het doen en laten van Bonar. Minister van Sport, John Whittingdale, stelt een onderzoek in. "Ik ben geschokt en bijzonder bezorgd over deze aantijgingen", laat hij weten.

British doctor claims he doped 150 sports stars

Bonar

Dr Mark Bonar operates from a clinic in central London. He says the athletes he treats with banned substances have achieved ‘phenomenal’ improvements in their performance

A British doctor has been secretly filmed describing how he prescribed banned performance- enhancing drugs to 150 elite sportsmen, including Premier League footballers.

An investigation by The Sunday Times has found that Dr Mark Bonar charges sports stars thousands of pounds for illicit drug programmes.

Yesterday, the culture secretary, John Whittingdale, ordered an inquiry into the taxpayer-funded UK Anti-Doping (Ukad) watchdog, which was given evidence about the doctor’s doping activities two years ago, but failed to take any action to stop him.

Bonar, 38, who is based at a private London clinic, made a series of extraordinary disclosures in meetings

Times2

 

April 04at 05:07am

PanamaPapers legt de geheime wereld van offshores bloot

Een gigantisch datalek bij het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca wereldleiders, allerhande andere politici, bedriegers, drugstrafikanten, miljardairs, celebrities en sportsterren.

Een gigantisch datalek bij het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca onthult de banden tussen meer dan 200.000 bedrijven op belastingparadijzen en twaalf wereldleiders, allerhande andere politici, bedriegers, drugstrafikanten, miljardairs, celebrities en sportsterren. PanamaPapers, een samenwerking tussen het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) en meer dan 370 journalisten wereldwijd, is het grootste journalistieke onderzoek uit de geschiedenis. In België namen Knack, MO*, Le Soir en De Tijd aan het project deel.

Een confidentiële bron bezorgde journalisten van de Süddeutsche Zeitung 11,5 miljoen documenten die een wereldwijde industrie van financiële geheimhouding onthullen. De gelekte documenten zijn afkomstig van een niet zo gekend maar zeer machtig advocatenkantoor in Panama: Mossack Fonseca. In het lek zitten e-mails, financiële spreadsheets, paspoorten en bedrijfsdocumenten. Ze leggen de eigenaars van geheime bankrekeningen en bedrijven bloot in 21 belastingparadijzen, van Nevada over Sinagapore tot de Britse Maagdeneilanden.

De gelekte data beslaan bijna 40 jaar, van 1977 tot eind 2015. Ze geven een ongeziene kijk in de offshore wereld en tonen hoe duister geld doorheen een wereldwijd financieel systeem vloeit, misdaad daar wel bij vaart en nationale schatkisten belastinginkomsten kwijtspelen.

De gelekte interne documenten bevatten informatie over meer dan 214.488 offshores, verbonden aan personen in meer dan 200 landen. Süddeutsche Zeitung deelde de gelekte documenten met het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) en zijn partnermedia. De voorbije jaren publiceerde ICIJ al verschillende onderzoeken op basis van gelekte documenten: Offshore Leaks, LuxLeaks en SwissLeaks. Het PanamaPapers-project overstijgt die voorgaande onderzoeken op verschillende manieren. Niet alleen is er de enorme omvang van het lek, maar het gaat ook om de grootste samenwerking uit de geschiedenis van de journalistiek.

De omvang van #PanamaPapers

Meer dan 370 journalisten en 100 nieuwsorganisaties uit 76 landen zijn betrokken bij het onderzoek. Ze doken een jaar lang in de documenten van Mossack Fonseca en bestudeerden de geheime activiteiten van de klanten van het advocatenbureau.
Twaalf wereldleiders

Mossack

Voor de eerste papieren en stukken klik hier

 

April 04at 05:05am

Okraiene corrupt en duurt generaties om dit te veranderen

Bosman


What about dan de voormalige Antillen wat nog diep in de corruptie zit net zoals Nederland?
Zijn deze eilanden dan ook opgegeven inclusief moederland?

 

April 04at 05:02am

Interesting

Enjoy the Things That Annoy You...

Feeling annoyed or irritated at something? Here's a neuroscientific trick that will dispel your frustrations in less than five minutes.

Let's say a fly is bothering you, or you're being distracted by an obnoxious noise, or even bothered by a body pain or itch. Instead of getting mad at it - which won't change anything other than to increase your own negativity - set aside whatever you're doing and totally immerse yourself in every aspect of the experience. Study the buzzing fly. Listen to the patterns of the noise. Allow the pain to just be there without judging it.

The moment you become curious and watchful, dopamine is released in the reward center of your brain and your irritability is instantly replaced by pleasure, contentment, and inner peace.

Sincerely Yours, Mark Waldman

 

April 03at 05:24am

Opinion

Het Openbaar Ministerie is deel van de Curaçaose maffia

Er is veel gaande op ons klein eilandje en er is sinds het boek "Curaçao maffia eiland" menig ogen geopend. Toen was het PAR die er alles aan deed om zaken in de doofpot te stoppen, wat overigens begrijpelijk is want zij worden gesteund door de Italiaanse maffia, en er alles aan deed om het boek uit de roulatie te halen. Maar ook hebben we een Openbaar Ministerie die eindeloos zogenaamd blijft slapen en zich druk maken over politieke zaken in plaats van zwaar criminele zaken! Op een gegeven moment was het mevrouw El Hage, die minister-president was van de toen nog hetende Antillen, die rond ging zeggen, na het lezen van het boek Curaçao maffia eiland, dat het eiland verzadigd was van maffia groepen. Ze was dat in volle overtuiging aan het vertellen niet wetende dat ik dit gesprek via een van mijn kennissen heb vernomen. Zoveel als ik belachelijk gemaakt werd met het vrijgeven van deze informatie, zoveel werd het wel gelezen door miljoenen mensen die het boek downloaden en er vele vragen op kwamen en wat er precies gaande was.

Op dat moment werd wel mijn mond gesnoerd via de diverse wegen, door onder andere enkele maffia gasten die zich aangesproken voelden. Men dreigde met rechtszaken maar dreigde ook met mijn leven en dat ze het boek zouden laten verbieden voor verdere verspreiden van deze informatie. Het waren enkele zware jaren want men bleef exploten sturen en men probeerde alles om het te verbieden.

In die tijd kwam er ook naar boven de connectie van het Openbaar Ministerie met de Vrijmetselarij en dezelfde tijd kwamen alle gegevens vrij van een zekere heer Hans Willems die onder de naam "Lagunasol" vele stukken via advertenties plaatste in de lokale kranten. In die stukken was een zeer opmerkelijke lijn te vinden en die was hoe de rechterlijke macht een persoon zijn leven compleet vernietigde omdat die persoon er achter gekomen was hoe enkele rechters werkelijk waren en recht spraken. We wisten al vanuit oude gegevens dat niet de beste rechters op dit eiland gestationeerd worden. Het waren veelal rechters met opmerkelijke verledens achter hun naam. Daar was heer Willems achter gekomen en publiceerde dat. En dat werd door het Openbaar Ministerie en hun rechterlijke macht niet in dank afgenomen.

Doch door simpel rechtszaken op een rijtje te zetten en door zaken te documenteren hoe een rechter tot welke uitspraken kwam, was opmerkelijk te zien dat rechters in zeer veel gevallen (veelal als het om zaken gaat tegen de maffia) zich in bochten wringen en zo tot opmerkelijke uitspraken kwamen. Dat was heer Willems ook al opgevallen in die jaren dat hij leefde. Door zaken vast te leggen confronteerde ik de toenmalige Procureur Generaal heer Piar nog wel eens met deze zaken en ik kreeg zonder dat hij het doorhad, de bevestiging dat er intern nog wel eens "gekeken" werd om tot een bepaalde uitspraak te komen. De meest opvallende uitspraak was eens over dat de overheid op een bepaald moment praktisch alle rechtszaken won door een bepaald artikel nummer uit de wet aan te halen bij hun rechtszaken. Toen werd er intern onder de rechterlijke macht besproken welk artikel nummer in de wet die desbetreffende regel zou overtreffen en teniet zou kunnen maken. Vanaf die dag, vertelde de Procureur Generaal, heeft de overheid op die basis van een overtreffende regel in het wetboek, geen zaak meer kunnen winnen."

Met deze uitspraak gaf de Procureur Generaal aan dat er onderling op het stadhuis gekeken wordt hoe zaken aan te pakken om zo tot bepaalde uitspraken te komen. Ook merk je dat in de huidige persberichten die door de Openbaar Ministerie PR man naar buiten worden gebracht, duidelijk weergeven welke lijn de justitiële maffia volgt. Nog duidelijker is dat er een oud Rotterdamse Procureur Generaal op de plaats is gekomen van de lokale Procureur Generaal en dat bepaalde zaken, zeker als ze over drugs gaan en de Italiaanse maffia kennelijk "verdwijnen" in niet meer terug te vinden lade in datzelfde stadhuis! Niets nieuws, want heer Piar als oud Procureur Generaal moest dat ook doen om zijn eigen leven veilig te stellen. En zo verdween onder andere ook Gouverneur Goedgedrag die te veel wist en geen kant meer uit kon als alleen maar zich ziek melden met hartklachten.

De gehele justitie, en dan praten we over de Procureur Generaal, Minister van Justitie, Rechters Politie, en Rechercheurs, worden op vele verschillende manieren afgeperst, tegengewerkt en zaken opgelegd vanuit de maffia. We horen dat uit de ex-personen die ooit deze justitiële posten bekleedden. Maar dat bewijzen ook bijna dagelijks al deze personen, huidig daar werkend, en is duidelijk te zien hun manier van werken, denken en handelen. Mocht er toch een maffia persoon moeten verschijnen zie je veelal dat er opzettelijk gaten in vonnissen zijn wat de maffia weer voer geeft om deze aan te vechten om alsnog hun cliënten vrij te krijgen. Als alternatief zie je ook dat men jongeren zoekt en mensen die te veel weten en die worden dan aangewezen als zijnde de "zware jongens". Maar de zaken over miljoenen aan cocaïne (drugs), wapenhandel en het sluizen van de ware grote partijen gok/verzekeringsgelden worden nog steeds niet aangepakt. Men is in justitie duidelijk politiek gekleurd en dat kan niet anders want de politiek is zeer duidelijk een speelbal van de maffia. En elke kleur heeft zo wel zijn financiële maffia groep achter zich staan.

Justitie in alle facetten is niets meer als een "uitvoeringsorgaan" van de maffia die de vele ongure zaken moet coveren en liefst in de doofpot laat belanden. En zo hebben wij als simpele burgers geen orgaan wat ons beschermt tegen deze onderwereld en hun vuile praktijken. De justitie is de rotte appel in het geheel, en zolang die niet aangepakt gaat worden, is het alleen beschermen van het criminele maffia circuit en het afrekenen met die groepen die dan net niet passen in de huidige situatie.

John H Baselmans-Oracle

OM curacao

 

April 03at 05:18am

Oud-medewerker NOS Journaal doet boekje open over mediacensuur:

“We krijgen eenzijdige of verdraaide informatie”

Janneke Monshouwer heeft al met al zo’n 30 jaar bij de Nederlandse tv gewerkt. In 1965 begon ze als productie-assistente bij het NOS Journaal (toen nog NTS). In de loop der jaren ging ze zich steeds meer afvragen welke wereldgebeurtenissen wel of niet via de media bekend werden gemaakt en welke redenen erachter zaten.
Als lid van filmploegen en programma- en documentairemaakster zat ze met haar neus bovenop veel opzienbarende gebeurtenissen en nieuwe ontwikkelingen. Ze begon over haar ervaringen te schrijven omdat ze naar eigen zeggen de juiste informatie via de reguliere media miste.
Ze schreef het boek Ander nieuws: Wat het Journaal niet uitzond over wat er achter de schermen plaatsvindt in de media en de politiek. “Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer het idee dat we er als beschaving niet op vooruit gingen, maar achteruit.”
Na meer dan 30 jaar bij de Nederlandse tv te hebben gewerkt concludeert Monshouwer dat we eenzijdige of verdraaide informatie krijgen en nieuwe geschiedenisboeken kunnen schrijven.

Propagandamiddel
Toen de eerste tv-pioniers weg waren – met pensioen, gestorven of ‘weggewerkt’ – zag Monshouwer de tv meer als propagandamiddel voor het welzijn van grote industrieën, met name de grootaandeelhouders. Het medium was steeds meer overgenomen door economen, commissies en netmanagers, zegt ze in een interview met Irma Schiffers.
“In het begin was het NOS Journaal nog klein,” herinnert ze zich. “We waren een hecht team. Daardoor maakte ik het hele proces op alle afdelingen mee. Alles was in die tijd al gecensureerd omdat het Journaal alleen geabonneerd was op bepaalde westerse persbureaus: de RVD, ANP, UPI, AP, VIS-News, BBC en Reuters. Al het nieuws was dus pro-Amerika, pro-NAVO, pro-Europa, anti-Sovjet en pro-Israël.”
Oud-medewerker NOS Journaal doet boekje open over mediacensuur: "We krijgen eenzijdige of verdraaide informatie"
In 1990 werd de Golfoorlog een grote CNN-show, waar de hele wereld van mocht ‘meegenieten’. Monshouwer besefte dat zo’n ‘live show’ alleen mogelijk is na een grondige voorbereiding. Eind jaren negentig kreeg ze mails binnen uit de Verenigde Staten over wereldnieuws dat niet op tv kwam, slinkse praktijken van banken en de ‘geldbubbel’ die gecreëerd was.

Hypnose
Ze waarschuwde kennissen bij nieuwsrubrieken, maar er kwam geen reactie. Later zei iedereen dat niemand dit had zien aankomen.
Monshouwer benadrukt dat Rusland al zo lang ze leeft zwart wordt gemaakt door het Westen. Vijandvorming, zegt ze. Momenteel is Poetin de boosdoener. En kijk eens naar Assad in Syrië, allemaal zwartmakerij. Via de media-hypnose komt het diep in onze genen, voegt ze toe.
“Net als al die vaccinaties,” vervolgt ze. “We worden bang gemaakt. Mensen gaan uit angst denken dat ze een vaccinatie nodig hebben. En ze laten zich ook verleiden, want reclame is een andere manier van hypnose.”

Kijkvoer
Het Journaal is volgens haar een nieuwsfabriek, die niet altijd uitzoekt of iets klopt, maar vaak alleen kijkt of iets ‘kijkvoer’ is. “De NOS ziet zichzelf als grootste onafhankelijke nieuwsvergarer in Nederland,” zegt ze. “Het is wonderlijk dat ze zoiets zeggen: het Journaal is niet objectief en ook niet onafhankelijk.”
Mensen die achter de schermen aan de touwtjes trekken zijn volgens haar Rothschild en Rockefeller. Zij zijn in haar ogen de drijvende kracht achter de City of London, Wall Street en Israël.
Janneke vond dat er veel meer aandacht moest komen voor inspirerend onderwijs, bomen planten, biologische voeding en natuurgeneeskunde, maar moest uiteindelijk bekennen dat initiatieven op die gebieden steeds meer onderuit werden gehaald.


Janneke

 

April 03at 05:14am

CIA Agents to Troll Alternative Media Sites in Huge Propaganda Program

The CIA are expanding an existing program that influences mainstream media outlets to promote fake propaganda stories, by having agents troll internet forums, social media, and website comment sections – in an effort to disrupt alternative media sites.

In an expansion of Operation Mockingbird, the agency are now creating fake user accounts on various internet forums and social media channels, arguing politics with real users in an attempt to stifle and subvert genuine communications between users.

According to RT news, agents have up to “10 fake shill accounts” used to troll and create the illusion of having a genuine network of friends.

“They will defend current administration decisions with relentless irrational stubbornness that one can only be paid to do.”

Are you chatting with a CIA Agent on-line? It’s possible you may already have.

Abby Martin, from RT’s “Breaking the Set,” reported on an up to date Operation Mockingbird with the sole purpose of misleading the public on-line.


In the congressional hearing from 1976 (below) listen to how many agents are in the media to write false stories.

According to the Congress report published in 1976:

“The CIA currently maintains a network of several hundred foreign individuals around the world who provide intelligence for the CIA and at times attempt to influence opinion through the use of covert propaganda.

“These individuals provide the CIA with direct access to a large number of newspapers and periodicals, scores of press services and news agencies, radio and television stations, commercial book publishers, and other foreign media outlets.”

By the year 1953 Operation Mockingbird dictated information in over 25 newspapers and wire agencies.

These organizations were run by people with well-known right-wing views such as William Paley (CBS), Henry Luce (Time and Life Magazine), Arthur Hays Sulzberger (New York Times), Alfred Friendly (managing editor of the Washington Post), Jerry O’Leary (Washington Star), Hal Hendrix (Miami News), Barry Bingham, Sr., (Louisville Courier-Journal), James Copley (Copley News Services) and Joseph Harrison (Christian Science Monitor).

Even Rolling Stone claimed that journalist Joseph Alsop was under the control of Operation Mockingbird in 1977.

His articles appeared in over 300 different newspapers. Other journalists alleged by Rolling Stone Magazine to have been willing to promote the views of the CIA included Stewart Alsop (New York Herald Tribune), Ben Bradlee (Newsweek), James Reston (New York Times), Charles Douglas Jackson (Time Magazine), Walter Pincus (Washington Post), William C. Baggs (The Miami News), Herb Gold (The Miami News) and Charles Bartlett (Chattanooga Times).

According to Nina Burleigh (A Very Private Woman), these journalists sometimes wrote articles that were commissioned by Frank Wisner, creator of the program.

The CIA also provided them with classified information to help them with their work.

CIA agents

 

April 03at 05:08am

2 geweldige tips

We hebben er allemaal wel eens last van:

RatPeper


RATTEN

Je ziet ze op plaatsen waar je zie liever niet hebt
Strooi op die plaatsen gemalen Black pepper en de ratten zullen wegblijven.

MierCinnemon

MIEREN

Ook deze soms lastige schepsels komen nu net waar ze je niet graag ziet.
Ook zijn ze een grote vijand van je planten en tasten de wortels aan en zo begeven het de planten.
Simpel strooi Cinnamon in poedervorm en de mieren blijven ver van die plaats

Succes


April 03at 05:03am

4 Tbsp. a Day and Cancer is Gone:

Russian Scientist Reveals the Most Powerful Homemade Remedy

Hristo Mermerski is a well known Russian Scientist who came to limelight for his groundbreaking homemade cure for cancer.

There are thousands of people who support his claim for curing cancer with this simple remedy.

Dr. Mermerski explains that his cancer-treating recipe is a food that treats our entire body. It is because of this overall healing effect that cancer also gets cured.

It is almost like a magical homemade remedy that offers many other health benefits including the following:

It cleanses our blood vessels
It strengthens our immune system
It heals our heart. It also protects against heart attack.
It cleanses our kidneys and liver
It improves our memory
It is the best natural cure for all types of cancers

How to Prepare Mermerski’s Recipe

You will need the following ingredients to prepare Mermerski’s recipe:

Lemon – 15
Garlic – 12
Honey (natural) – 35 oz.
Walnuts – 14 oz.
Sprouted grains – 14 oz.

How to Prepare Sprouted Grains

Add green wheat in a large bowl of glass
Add water to ensure the wheat is covered and leave through the night
Drain off the water in the morning and rinse the grains
Remove the drained wheat into a bowl
After 24 hour the wheat will sprout

Preparing the Remedy

Clean the garlic cloves
Mix the sprouted grains, walnuts and garlic cloves and grind them
Take 5 lemons and grind them (including crust) and mix with the already ground mixture
Squeeze juice from the remaining 10 lemons and add to the mixture
Mix well for consistency
Add honey to the mixture and mix using a wooden spoon.
Remove the mixture in glass jars and keep in the refrigerator for three days

After 3 days your famous Mermerski cancer remedy is ready. Start taking 1 to 2 tablespoon of it, half an hour before your breakfast and dinner. Also take a spoon before going to sleep.

If you are suffering from cancer, Dr. Mermerski recommends 1 to 2 tablespoon every couple hours.

According to the Russian professor, because his homemade remedy replenishes nutrition for all body functions and improves overall health, it helps you lead a long and healthier life. It cures cancer and allows you to lead a vibrant and youthful life.

He claims that he has studied the ingredients and nutrients in this remedy. It is loaded with all types of essential vitamins and minerals. It has all the proteins, fats, carbs and bioactive substances. Thanks to all these nutrients, our organs and glands receive everything they need to work effectively and keep our body healthy.

In his strongest words, Dr. Mermerski confirms the findings by many other scientists when he says – Cancer cannot survive in a fully healthy and well-nourished body!

Russian

 

April 02at 05:12am

Nieuwe maand en een nieuwe lay-out van onze Watamula blog

Het was even hard werken want er moesten vele pagina's vermaakt worden maar vanaf vandaag lezen we gemakkelijker en overzichterlijker de stukken die we dagelijks zetten in deze blog.

Banner Watamula


April 02at 05:10am

Holleeder moet oude straf volledig uitzitten

AMSTERDAM - Willem Holleeder moet vanwege de bedreiging van misdaadverslaggever Peter R. de Vries in april 2013 vier maanden de cel in. Daarnaast moet hij ook de volledige drie jaar van een oude straf uitzitten, waarvoor hij begin 2012 onder voorwaarden eerder vrij werd gelaten. Dit heeft het gerechtshof in Amsterdam woensdag bepaald.

Het Openbaar Ministerie (OM) had twee weken geleden vier maanden celstraf tegen Holleeder geëist. Omdat hij ten tijde van de bedreiging in zijn proeftijd van zijn vervroegde vrijlating zat, wilde het OM dat hij daar nog een jaar voor zou worden vastgezet. Het hof legde uiteindelijk twee jaar meer op.

Vieuw

Wat is men bang in Nederland zeker onder de leden van justitie.
Kan wel kloppen want Holleeder weet te veel van hem.
Als deze man werkelijk eens zou praten vallen er in justitie en de elite club grote namen. Dat is de rede waarom ze hem alsmaar uitlokken en weer redenen zoeken om hem vast te zetten.
Als de Vries denkt nu veilig te zijn heeft hij het mis. Want het zal niet Holleeder zijn die hem zijn leven verkorten maar wel andere die weten dat deze man een vies spel speelt voor veel geld onder het hoedje van justitie.

Holleeder

 

April 02at 05:08am

Groot fraudeonderzoek bij vier goede (dieren)doelen

De politie is bezig met een groot witwas- en fraudeonderzoek bij vier goede doelen: de Stichting Help, de Nederlandse Stichting voor Hulp aan Dieren, Stichting Werelddier en de Stichting Menodi. Veel gedoneerde gelden zouden niet ten goede zijn gekomen aan de goede doelen.

Politie gaat gedupeerden die geld doneerden actief benaderen -

Na meerdere meldingen van verdachte transacties heeft de politie woensdag op verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland huiszoeking gedaan in woningen en bedrijven. Er is beslag gelegd op onder meer administratie, auto's, contant geld en onroerende zaken. Niemand is aangehouden.

De meldingen van verdachte transacties kwamen van de bank waar de stichtingen en het bedrijf dat geld voor ze inzamelt, rekeningen hebben lopen.De politie gaat gedupeerden die geld hebben gedoneerd aan een van deze vier stichtingen actief benaderen.

De Nederlandse Stichting voor Hulp aan Dieren, Stichting Werelddier en de Stichting Menodi houden zich bezig met (nood)hulp aan dieren. De Stichting Help is een algemene hulporganisatie met een brede doelstelling.

Fraude

 

April 02at 05:06am


Politicus Bonaire onterecht bespioneerd

inlichtingendiensten De Bonairaanse politicus Abraham werd afgeluisterd door de AIVD tijdens onderhandelingen over aansluiting bij Nederland.

Inlichtingendienst AIVD heeft onrechtmatig informatie verzameld over de Bonairiaanse oud-minister en gedeputeerde Jopie Abraham. Dat heeft de commissie die toezicht houdt op de AIVD vastgesteld.

Volgens minister Plasterk (Binnenlandse Zaken, PvdA) betreft het „een korte periode” en heeft hij inmiddels „maatregelen” getroffen. Plasterk maakte de uitkomst van het onderzoek van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD) dinsdag bekend in een brief aan Abraham, voormalig minister van de Nederlandse Antillen en oud-bestuurder van Bonaire.

Het CTIVD deed onderzoek nadat Abraham eind vorig jaar een klacht had ingediend over de werkwijze van de AIVD in de periode 2005-2010. Volgens Abraham heeft de geheime dienst Bonairiaanse politici bespioneerd toen zij met het Nederlandse kabinet onderhandelden over de aansluiting bij Nederland. In 2010 werd Bonaire een deel van Nederland.

Wat de AIVD verkeerd gedaan heeft, meldt Plasterk niet. Het CTIVD-rapport is „geheim”. Plasterk in de brief: „Ik kan u wel melden dat er sprake is geweest van een onderzoek door de AIVD in het kader van zijn wettelijke taakuitvoering. Of dit onderzoek in Nederland of daarbuiten plaatsvond, kan ik u echter niet melden. Evenmin kan ik ingaan op de wijze waarop het onderzoek is verricht; met gebruikmaking van bijzondere inlichtingenmiddelen of aan de hand van open bronnen.”

De minister benadrukt dat de CTIVD hem geadviseerd heeft de klacht van Abraham „deels gegrond en deels ongegrond” te verklaren. De motvering van de CTIVD is geheim. Volgens Plasterk vond de CTIVD het optreden van de AIVD „grotendeels rechtmatig”. „Ten aanzien van een korte periode is de CTIVD echter tot het oordeel gekomen dat er geen onderzoek mocht worden verricht zodat dit deel van het onderzoek onrechtmatig is”, schrijft Plasterk.

In september vorig jaar weigerde Plasterk Abraham inzage te geven in zijn AIVD-dossier. Plasterk erkende destijds dat de AIVD informatie over Abraham verzameld heeft. Maar omwille van de „nationale veiligheid” mocht de politicus die niet zien.

NRC meldde in 2013 dat de AIVD politici op Bonaire had bespioneerd. Zo werd duidelijk dat tussen 2005 en 2010 Ramonsito Booi, partijleider van de christen-democratische UPB, en gedeputeerde Burney El Hage gevolgd zijn. Ook zij onderhandelden over aansluiting bij Nederland.

Jopie Abraham

 

April 02at 05:04am

US Patent 6506148 – Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors

The TV and your computer monitor can be used to manipulate your nervous system. Here is the proof. Read it and weep:

Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors US Patent #6,506,148
“SUMMARY: Computer monitors and TV monitors can be made to emit weak low-frequency electromagnetic fields merely by pulsing the intensity of displayed images. Experiments have shown that the 1/2 Hz sensory resonance can be excited in this manner in a subject near the monitor. The 2.4 Hz sensory resonance can also be excited in this fashion. Hence, a TV monitor or computer monitor can be used to manipulate the nervous system of nearby people.”

“It is thus apparent that the human nervous system can be manipulated by screen emissions from subliminal TV image pulses.” LINK

The human nervous system controls everything from breathing and producing digestive enzymes, to memory and intelligence. (Human Nervous System)

THE PATENT – US Patent 6506148 – Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors

Zie ook pagina US patent monitors

Monitors

 

April 01at 05:13am

Robert De Niro Threatened Into Silence After Backing Up a Controversial Anti-Vaccination Movie!

Robert De Niro is known as a man who values his privacy.

But the double Oscar winner opened up about his family in a rare personal statement as he defended his decision to screen a controversial anti-vaccination documentary at the Tribeca Film Festival.

“Grace and I have a child with autism and we believe it is critical that all of the issues surrounding the causes of autism be openly discussed and examined,” he said.

The actor’s son Elliot, who just turned 18, is thought to be the child the father-of-six is referring to.

“In the 15 years since the Tribeca Film Festival was founded, I have never asked for a film to be screened or gotten involved in the programming.” De Niro continues.

“However this is very personal to me and my family and I want there to be a discussion, which is why we will be screening VAXXED.

Waxxed

I am not personally endorsing the film, nor am I anti-vaccination; I am only providing the opportunity for a conversation around the issue.” he finished.

In February, 2013, while promoting the movie “Silver Linings Playbook” De Niro wept as he spoke about the challenges faced by fathers, like him, who have special needs children. And he stated that in fact, that was the reason why he chose to do the movie “Silver Linings Playbook”

“If you’re a father, you certainly understand what it’s like to go through the worry about your kids, especially if they’ve got issues like Bradley’s character has,” he explained.

Instead of being all arrogant and competing who is a conspiracy theorist and who allegedly got things right, why not be open about this global confusion and talk this problem out like grownups.

If we all sit down and observe the facts I believe we can come to a conclusion that settles this global argument. But we have to do this objectively and openly to any kind of idea.

Robert De Niro says exactly this. He wants to open the doors to a discussion. And if there’s nothing to be hidden, than why not?

However, just when you think that people would understand the need for discussion all hell breaks loose.

There has never been an assault against a documentary film in the history of America like the one we’ve just witnessed. The entire mainstream media waged a coordinated, simultaneous attack against the Tribeca Film Festival to censor a film none of them had even seen.

Robert De Niro and his wife spoke directly with U.S. Congressman Bill Posey for approximately one hour during which De Niro was given numerous assurances by Congressman Posey that the CDC whistleblower, Dr. William Thompson, really did confess to taking part in massive scientific fraud to conceal the links between vaccines and autism.

It was based in part on this assurance that De Niro originally backed the film’s screening at Tribeca.

“But hours later, somebody got to De Niro. Somebody powerful and connected whom we believe threatened Robert De Niro into silence. Maybe even death threated by the vaccine establishment.” says Natural News.

This mysterious conversation has not been revealed. De Niro has not released the names of those from the “scientific community” who threatened him, nor have the VAXXED filmmakers been offered any ability to respond to whatever accusations may have been falsely leveled against the film.

I personally am not anti-vaccinations. But, if there is nothing to be hidden than that’s exactly what should be done, nothing hidden or silenced. And no one is coming to any wrong conclusions. People just want to be able to see all the facts and discuss. People are just asking questions.

Vieuw

What was really happening is that the person who financed this event told him to ban that documentary
It's the money who is talking and who is telling what is okay and what has to taking down
It's simple, and you see this also by Mr. De Niro Money is the boss and for sure the people who owns the money and these are the pharmaceutical firms.

De Niro

 

 

April 01at 05:09am

Uitgelekte vaccinatiestudie vindt vele doden “acceptable”

Onlangs lekte een geheim rapport van Glaxo Smith Kline (GSK) uit, wat eigenlijk uitsluitend bedoeld was voor overheden, waar, in een veiligheidsstudie naar het veel gebruikte Infanrix Hexa vaccin voor babies/kinderen, ondanks de opmerkelijk vele doden die daarbij vielen, dit toch als veilig werd beoordeeld.

Infanrix Hexa vaccin is een inoculatie die aan bijna alle zuigelingen in Nederland wordt gegeven en door het RIVM wordt aanbevolen. (En in 93 andere landen). Het gaat om een zgn combi-shot wat zou moeten beschermen tegen zes verschillende ziektes: difterie, tetanus, kinkhoest, polio, Haemophilius Influenza B (HIB) en Hepatitis B. en word reeds op zeer jonge leeftijd toegediend 2 -3-6 maanden.

Het document in kwestie doet in detail verslag van de schadelijke effecten van dit vaccin, een verslag wat door de fabrikant uit data van verschillende Europese landen werd samengesteld.
Niet minder dan 825 verschillende soorten complicaties en schadelijke effecten worden genoemd, waarbij een zeer breed scala van schadelijke effecten aan bijna elk systeem en orgaan in het lichaam gerapporteerd werd: het bloed, het cardiovasculaire systeem, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de longen, de huid, maar ook de zintuigen (gezichtsvermogen, gehoor, ...), het bewegingsapparaat, de gewrichten, de urinewegen, de spijsvertering en het endocriene systeem.

Gedurende deze specifieke tijdsperiode (tussen 23 oktober 2009 en 22 oktober 2011), ontving GSK 1.742 meldingen van bijwerkingen, waarvan er 503 ernstige bijwerkingen waren die niet eerder geregistreerd waren en 56 ernstige bijwerkingen die wel al eerder bekend waren. Onder deze geregistreerde causa waren 36 sterfgevallen (over de twee-jarige periode), waarvan de meeste zich binnen drie dagen voordeden nadat het kind het Infanrix Hexa vaccin kreeg toegediend.

Volgens GSK bedroeg de ratio nadelige meldingen en uitgedeelde dosissen 14,6 per 100.000, maar vergeet niet dat het aantal dosissen die daadwerkelijk gebruikt / toegediend worden altijd vele malen lager is dan het aantal verkochte dosissen. Het is daarbij ook belangrijk erop te wijzen dat volgens officiële publicaties niet meer dan 1 tot 10% van zware vaccinatie gerelateerde effecten gemeld worden of als zodanig überhaupt in verband gebracht worden met de vaccinaties, zelfs als die effecten zich enkele uren na toedienen openbaren.

Het document vermeldt ook niet minder dan 37 "andere" sterfgevallen van kinderen die plaatsvonden sinds het vaccin werd gelanceerd in 2000, wat neerkomt op een minimum totaal van 73 kindersterfte gevallen.

Het is echter gewoon niet geloofwaardig om te beweren dat geen van deze "andere" ernstige bijwerkingen of sterfgevallen werden veroorzaakt door het vaccin, gezien het feit dat in de meeste gevallen de slachtoffers zeer jonge zuigelingen waren, babies die nog maar net hun eerste ademteug genomen hadden en in perfect goede gezondheid verkeerde voordat zij het vaccin ontvingen.

Voorts valt op dat het aantal ernstige bijwerkingen die gemeld werden in dit vertrouwelijke document totaal verschillend zijn met het aantal en soort welke in het GSK informatieblad bedoeld voor artsen en apothekers vermeld staan, en deze informatie in haar geheel ontbreekt in de bijsluiter bedoeld voor patiënten/ouders. Als zodanig zijn zowel artsen, verplegend personeel als ouders, die overigens niet automatisch de bijsluiter te zien krijgen, slecht geïnformeerd en zullen niet snel bijverschijnselen anders dan de gemelde "zeurderigheid" of rode vlekken rond de plek van vaccineren in verband brengen met de vaccinatie, zeker niet als die pas dagen later inzetten.

Wat zou er gebeuren als de lijsten met gruwelijke bijwerkingen uit dit document wel beschikbaar waren voor ouders en die zo daarin precies de toestand zouden kunnen herkennen van hun net gediagnostiseerde baby, en deze kunnen linken aan de recentelijk vaccinatie?

Als men verder aandachtig een aantal van de verslagen van vroege babie sterfte in dit lijvige GSK- document onder de loep neemt, blijkt dat een aantal van hen gerapporteerd werden aan de diverse nationale geneesmiddelenautoriteiten (in Frankrijk, Italië, Nederland, enz.). Het is dus duidelijk dat deze autoriteiten en ook artsen moeten erkennen dat het mogelijk is, zelfs waarschijnlijk, dat dergelijke sterfgevallen zijn gekoppeld aan dit vaccin.

Het document zelf spreekt in elk geval van een veel hoger dan verwacht aantal spontane doden binnen drie dagen na toedienen van de Infanrix Hexa injectie, en die data is slechts representatief voor 1 tot 10% van de werklijke aantallen en kan ook nog eens niet vergeleken worden met natuurlijk voorkomende sterfgevallen, omdat nagenoeg alle babies gevaccineerd worden. Het is dan ook de hoogste tijd om het publiek te informeren!

Een ander uiterst saillant detail wat blijkt uit de lijst van schadelijke effecten in de studie, zijn de door GSK waargenomen gevallen van autisme, "sudden death syndrome (SIDS) en "childabuse syndrome", waarvan gezondheids authoriteiten tot nu toe pertinent ontkennen dat deze ooit gelinkt kunnen worden aan vaccinaties.

Hoe kan het zijn dat het RIVM verklaart dat dit vaccin geen ernstige complicaties veroorzaakt en veilig is voor gebruik!

Ten slotte is het ongelooflijk om te zien dat GSK de criteria voor de ernst van de complicaties allemaal relatief ziet: bijvoorbeeld, GSK classificeert gebeurtenissen resulterend in neurochirurgie, reanimatie of verwijdering van een deel van de darm als "klein", terwijl dit soort procedures zeker nooit beschouwd kunnen worden als 'onbeduidend' in een heel jong kind!

Zowel GSK als overheidsinstellingen kunnen door ouders van de slachtoffers van deze wanpraktijken op basis van deze documentatie voor de rechter gesleept worden zodra zij deze complicaties bij hun babies waarnemen.


GSK: overall Safety Evaluation And Conlclusion:
The Company will continue to monitor cases of anaemia haemolytic autoimmune, thrombocytopenia, thrombocytopenic purpura, autoimmune thrombocytopenia, idiopathic thrombocytopenic purpura, haemolytic anemia, cyanosis, injection site nodule, abcess and injection site abscess, Kawasaki's disease, important neurological events (including encephalitis and encephalopathy), Henoch-Schonlein purpura, petechiae, purpura, haematochezia, allergic reactions (including anaphylactic and anaphylactoid reactions), cases of lack of effectiveness as well as fatal cases.

The benefit/risk profile of Infanrix hexa continues to be favourable.

Zie Vaccinatie pdf

 

April 01at 05:06am

De medicijnmaffia


Reportage uit Uitzending Brandpunt 24 november 2015
Hij is scherp en snoeihard in zijn oordeel over de farmaceutische industrie. De Deense hoogleraar Peter Gøtzsche. Volgens hem maakt de industrie meer slachtoffers dan de maffia in haar hoogtijdagen.
http://brandpunt.kro.nl/seizoenen/2015/afleveringen/24-11-2015/
fragmenten/de-medicijnmaffia

Peter Gøtzsche

 


April 01at 05:04am

The Connection To Big Pharma and #Vaxxed Being Pulled Revealed. Allegedly.

We all know the story by now, Robert De Niro came out and announced to the world that he was the father of an Autistic child and was going to screen Vaxxed: From Cover Up To Catastrophe. We all cheered, cried and celebrated with this great man. Only to return 24 hours later and announce the film had been pulled and would not be shown at the Tribeca Film Festival after the “scientific community” had reached out to him. After this occurred, TruthKings was tipped off to take a look into the actual ownership of the Tribeca Film Festival.

A Journey To Wikipedia And The “Scientific Community”

I was told to take a trip thru Wikipedia and look at the other founding partners involved with Tribeca Film Festival. Please follow along, all of the names and companies are linked to their Wikipedia or to the Google source documents. From Wikipedia:

Craig M. Hatkoff is an American real estate investor and philanthropist from New York City. Along with Jane Rosenthal who is married to Hatkoff, and Robert De Niro, he co-founded the Tribeca Film Festival and the Tribeca Film Institute in 2002. His sister, Susan, is married to billionaire investor Alan Patricof.[5]

So the take from Wikipedia here is that Hatkoff and Rosenthal are married and billionaires. They represent 66% of the founding partners of Tribeca Film Festival, De Niro being the other founder. Now, their brother-in-law is billionaire investor/global hedge fund guy, Alan Patricof and this is where it gets interesting, allegedly.
Back to Wikipedia:

Alan Patricof is an American investor and one of the early pioneers of the venture capital and private equity industries. Patricof founded Apax Partners , which is today one of the largest private equity firms globally.

Now this is where it all comes together

A quick Google search of Apax Partners reveals a purchase of a company that specializes in vaccines and clinical trials, other biomedical companies with backgrounds in vaccinations, delivery of vaccinations, and clinical trials. We do not have the resources to follow the history of each company bought as Apax Partners is a $20-$40 billion dollar company, but there are ties to “Big Pharma” allegedly all throughout Google.

From another Googled page: Apax Partners Funds invest in Healthcare include: CoreValve, Biolipox, Newron, NicOx, IDM, Galapagos, Hybrigenics, Synt:em, neuro3d, Neurotech, Affymax, Compugen, D-Pharm, Zymogenetics, Lorantis, Medeus Pharma, Wilex, Astex, DBV Technologies, etc.

A lot of these companies can be found by simply googling “Apax Partner vaccines” .
So what does Patricof have to do with Tribeca you ask?

Back to his Wikipedia:

His son is Jonathan Cale Patricof , President of Tribeca Enterprises the company that owns and operates the Tribeca Film Festival.

Now allegedly this is your smoking gun, Tribeca Enterprises, run by Alan Patricof’s son, actually owns Tribeca Film Festival. For a bonus, look at the political affiliations listed on his Wikipedia, you really can’t make this stuff up.

wikifact

After doing a brief search of Tribeca Film Festival and its owners, this story allegedly looks a lot more like Robert De Niro was a victim himself, and Big Pharma once again found itself perfectly positioned allegedly with Apax Partners and the Queen of Big Pharma, Hilary Clinton.

Klik hier voor leesbare versie

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.