Banner Watamula

AA   AA  
       
 

November 2016 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       

November 15at 05:09am

Eduard Braam zou PAR alles verteld hebben

Eduard Braam zegt dat hij bij zijn toetreding tot de PAR volledige openheid van zaken gaf over zijn veroordeling in Nederland. De arts/politicus was beschuldigd van verkrachting, maar werd daarvan vrijgesproken. Wel werd hij schuldig bevonden aan ontucht met een voormalige patiënt. Hij kreeg daarvoor geen straf. Partijleider Zita Jesus-Leitio bestrijdt de lezing van Braam. Haar partij wist van niets.

Zoals gewoonlijk he PAR.
De partij met de diepste beerput.
Zullen we die eens open gaan trekken?

PAR

 

November 15at 05:06am

Noodlijdend INSEL AIR krijgt al overheidssteun

Insel Air wordt al een half jaar financieel ondersteund door de overheid van Curaçao. Dat zegt demissionair minister Eugène Rhuggenaath van Economische Zaken. Het noodlijdende luchtvaartbedrijf leeft behalve op een krediet van ontwikkelingsbank Korpodeko, ook op afspraken die via het ministerie van Financiën gemaakt zijn met de belastingdienst.

Dit weekend trok Insel Air opnieuw bij de overheid aan de bel. Het luchtvaartbedrijf heeft geen cash meer om haar operaties uit te voeren en salarissen, inclusief premies en verzekeringen te betalen. Volgens Insel Air zit er nog 100 miljoen dollar vast in Venezuela.

Minister Eugène Rhuggenaath in gesprek met Dick Drayer

De ministerraad heeft een commissie van wijze mannen benoemd, onder aanvoering van oud-premier Etienne Ys, om niet alleen de zoektocht naar een strategische partner voor Insel te faciliteren, maar ook oplossingen te zoeken voor de financiële problemen op korte termijn.

"In de staat waarin Insel air nu verkeert, is het niet solide en bovendien 'too big to fail' geworden", zegt Rhuggenaath. "De overheid zal geen luchtvaart 'carrier' worden, maar Curaçao kan het zich niet permitteren dat het bedrijf omvalt. Daarvoor is Insel Air te belangrijk geworden voor onze economie, werkgelegenheid en bereikbaarheid."

De overheid moet zich terughoudend opstellen, vindt Rhuggenaath. Er moet wel een oplossing gevonden worden om de belastingschulden die Insel nu maakt niet op te laten lopen.

Lange termijn
De vraag of overheidssteun überhaubt kan, is volgens de minister achterhaald. "De focus van de commissie van Ys moet niet alleen zijn hoe op korte termijn een oplossing komt voor de cashflowproblemen van Insel Air, maar vooral: hoe kan die steun een duurzame oplossing zijn op lange termijn."Elk bedrijf op de wereld wat zichzelf niet kan runnen en slechte management heeft moet zelf zijn eigen boontjes doppen en bij niet rendabel zijn simpel sluiten.
Wat is het dat heer Heereveen zoveel macht geeft bij alle politici?
Waarom kan hij elke failliete boel iedere keer aanhouden en veel belasting gelden alsmaar afhandig maken.
Het wordt tijd dat de handel en wandel van deze heer Heereveen eens onderzocht wordt en per direct zijn geldverslindende bedrijven sluiten.

Insel

 

November 15at 05:04am

Partijdige media droegen ongewild bij aan succes Donald Trump

Donald Trump heeft zijn verpletterende overwinning te danken aan de mainstream media, schrijft Afshin Ellian. Ook in Nederland waren de media partijdig, en de pers presenteerde onware feiten en pertinente onzinnige beweringen.

‘Zowel extreemrechts als de Biblebelt blijken goeie vrienden voor Donald Trump. Hij won de verkiezingen mede dankzij deze twee groepen. De grote vraag is, wat willen ze ervoor terug. De campagne van Donald Trump stond onder invloed van racistische en extreemrechtse groepen, waaronder de Ku Klux Klan, de vraag is in hoeverre deze groepen de wind in de zeilen krijgen, nu hun man is verkozen tot de president.’

Wie zou dit hebben uitgesproken? U zult denken dat deze bloemrijke zinnen komen uit de mond van een halfdronken extreemlinkse figuur in een kraakpand, terwijl de spreker een toost uitbracht op Mao en de natuur. Dat is niet het geval. Deze woorden werden juist dankzij uw belastinggeld uitgesproken.
VPRO: onware feiten en pertinente onzinnige beweringen

2016-10-31 17:37:01 US Republican Presidential nominee Donald Trump addresses supporters at Macomb Community College on October 31, 2016 in Warren, Michigan. Donald Trump and Hillary Clinton traded fierce campaign trail attacks Monday, as the Republican underdog barnstormed Democratic territory in the race's final week and warned of a "constitutional crisis" should his rival win the White House. / AFP PHOTO / JEFF KOWALSKYMedia: ‘Kritiek Trump ironisch, hij sjoemelde zelf met e-mails’

Deze diarree van woorden viel te horen in de opening van het VPRO-radioprogramma Bureau Buitenland. De VPRO pretendeert de sponsor van de vooruitgang te zijn: ‘De VPRO werpt zich op als sponsor van nieuwsgierigen en dromers. De durvers en de doeners. Want zij vertellen de verhalen die de wereld vooruithelpen.’

Nu weten we wat de vooruitgang betekent: onware feiten en pertinente onzinnige beweringen. De Ku Klux Klan en extreemrechts zijn in Amerika niet in staat om een presidentskandidaat aan de overwinning te helpen. Dat weet iedereen. En de stelling dat de aanstaande president van Amerika de vertegenwoordiger is van de Ku Klux Klan en extreemrechts, is het bewijs van een acute vorm van ontoerekeningsvatbaarheid.
Nederlandse media waren niet professioneel

De meeste, en vooral de heersende Nederlandse media waren tegen Donald Trump. Zelfs een verstandige journalist als Twan Huys van tv-programma Nieuwsuur was niet bij machte om op een professionele wijze en met de nodige nieuwsgierigheid de Amerikaanse verkiezingen te verslaan.

Vaak werden obscure en weinig welbespraakte personen als aanhangers van Trump aan het woord gelaten. Trumps thema’s als islam, jihadisme en illegale immigratie werden niet of nauwelijks op een eerlijke wijze onderzocht.

Na de overwinning van Trump ging Nieuwsuur haastig op zoek naar twee commentatoren van de andere kant van het spectrum, te weten Paul Scheffer en Syp Wynia, om in een uitzending zonder stoorzenders in alle rust de thema’s van Trump te analyseren. Dat hadden ze weken geleden kunnen doen. Mosterd na de maaltijd!
CNN koos voor de Noord-Koreaanse aanpak

2016-08-15 00:00:00 YOUNGSTOWN, OH - AUGUST 15: Republican candidate for President Donald Trump holds a campaign event at the Kilcawley Center at Youngstown State University on August 15, 2016 in Youngstown, Ohio. In his address, Trump laid out his foreign policy vision for America. Jeff Swensen/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==Derk Jan Eppink over het ‘offensief van ongekende proporties’ van de mainstream media tegen Trump

Een aantal keren heb ik ook CNN bestudeerd. Daar hadden ze de stijl van de Noord-Koreaanse media overgenomen: in de laatste weken zijn bijna alle optredens van Hillary Clinton inclusief voorafgaande toespraken integraal uitgezonden. Met integraal bedoel ik ruim één uur.

Donald Trump kwam alleen ter sprake om daarna door de bevriende commentatoren afgemaakt te worden. Deze houding gold bijna voor alle grote media. Ze dachten echt dat hun kandidaat Hillary Clinton zou winnen. De schok was groot, toen ze hadden ontdekt dat de tegenkandidaat overtuigend (qua aantal kiesmannen) had weten te winnen.

Demonisering en uitsluiting van andere meningen was zinloos. Ook de banken en multinationals stonden achter Hilary Clinton en niet achter multimiljonair Donald Trump.
Media dreigen hun gezag buiten eigen kring te verliezen

De Amerikaanse kiezers hebben ook de heersende progressieve media in Amerika en Europa weggestemd. Al die negatieve publiciteit was de enige vorm van massale publiciteit die Trump ontving. Het is dus urgenter dan ooit dat media zich gaan verdiepen in de zorgen van mensen die op Trump hebben gestemd. De Amerikaanse en Europese progressieve media dreigen hun gezag buiten hun eigen kring te verliezen.

Twee politieke reacties vielen mij op. Jesse Klaver, de leider van GroenLinks, heeft zich ooit vergeleken met president Barack Obama: omdat ook hij zonder vader is opgegroeid. Geen sterk argument. Ik zou mezelf dan met de profeet Mohammed kunnen vergelijken, omdat ook ik geen ouders heb. Dan ben ik een echte snotneus!
Hoezo vergelijkt Jesse Klaver zich met Obama?

Maar in tegenstelling tot president Obama reageert hij in militante bewoordingen op de gekozen president: ‘Trump staat voor een politiek die mensen tegen elkaar opzet in plaats van bij elkaar brengt, die klimaatverandering negeert in plaats van aanpakt, die een campagne voerde bol van leugens, seksisme en gescheld. Ik maak me zorgen over wat dat betekent voor de Verenigde Staten en voor de wereld.’

President Obama, met wie Klaver zich vergelijkt, biedt juist alle steun aan de aanstaande president en legt de verliezers uit dat de verliezers niet teleurgesteld moeten zijn. Dat is immers onderdeel van de democratie.
Ook Pechtold heeft geen respect voor de democratie

De leider van de Democraten 66, Alexander Pechtold, toont elke keer aan dat uitgerekend hij geen respect voor de democratie heeft: ‘Ik voelde me vanochtend heel erg beroerd. Deze man staat voor alles waar ik niet voor sta: discriminatie, uitsluiten, pessimisme. Ik wil niet dat dit hier ook gaat gebeuren.’

Al deze vreselijke handelingen heeft de aanstaande president Trump nog helemaal niet gepleegd. Hij is nog niet eens geïnstalleerd. Pechtold wekt de indruk dat hij een democratische uitslag alleen wil respecteren, als deze overeenkomt met zijn politieke voorkeur.

Dit zou anders geweest zijn als er aanwijzingen waren dat de democratische winnaar van plan is om de democratie om zeep te helpen. Vooralsnog is dat niet het geval. Pechtold praat vrij stoer als het om de Amerikaanse president gaat. Maar we horen hem niet als een despoot via de zogenaamde verkiezingen aan de macht komt. Pechtold zei kort na de schijnverkiezingen in Turkije niks.
Dankzij deze ‘sponsors van de vooruitgang’ kon Trump winnen

Pechtold moest als democraat blij zijn dat de verkiezingen in Amerika op eerlijke en vooral vreedzame wijze zijn verlopen. En wat de daden van de aanstaande president betreft, had hij moeten zwijgen zolang Trump geen president is.

Tja, waar ben ik nou mee bezig? Geboren en getogen Nederlanders de les lezen over de democratische omgangsvormen. Ze zijn allemaal de sponsors van de vooruitgang. En dat heeft geresulteerd in de overwinning van Donald Trump.

Het is opvallend dat Trump de heersende media van Amerika en Europa nog niet heeft bedankt voor zijn verpletterende overwinning.

Trump

 

November 15at 05:02am

PLANET X (NIBIRU) 2016 Officially confirmed

PLANET X (NIBIRU) 2016 Officially confirmed in mainstream news
Planet X was officially announced in mainstream meadia by top astronomers January 2016 after years of denial, and passed off as wild conspiracy theory.. What are they hiding about planet x? credit to cbsn.. Is it getting closer?

For interview
Click here
More interviews and information
https://youtu.be/TbqquQEvhok

CBS

 

November 14at 05:08am

Hoe herken je een ‘Internet-Troll’

Meetrekken in discussie

Internet-TrollEen internet-troll, forum-troll of messageboard-troll is een persoon die uitzonderlijke, opvallende en/of controversiele berichten plaatst met de bedoeling anderen uit de tent te lokken, deze opzettelijk te provoceren en ze vervolgens in een flaming discussie mee te trekken. Deze discussies eindigen doorgaans met een ‘flamewar’, een verbale oorlog met beschuldigingen en beledigingen. Kenmerkend voor een internet-troll is dat hij deelneemt op fora met een geheel andere bedoeling dan de doorsnee mensen die deze fora bezoeken. Daarbij komt dat de internet-troll de andere deelnemers wil laten geloven dat hij een ‘integer’ persoon is zonder verborgen agenda. Daarom zal hij ook berichten plaatsen die een serieuze inhoud hebben. Hij verraadt zich echter door zijn ruziezoekende aard en zijn sterke behoefte om gelijk te hebben, tezamen met zijn herhaaldelijke meldingen dat hij serieus is en bijvoorbeeld anderen ‘alleen maar wil helpen’.

Provocerend gedrag

Zijn typisch gespeeld optreden is die van iemand die naar de waarheid ‘zoekt’. Zodra hij mensen heeft geprovoceerd en ze het gevoel heeft gegeven dat zij dom zijn, daagt hij ze uit om juist hem te beledigen, zodat hij bij de moderators kan klagen dat hij wordt beledigd en een verzoek indient tot het bannen van zijn tegenstander(s). Hierbij deinst hij niet terug voor eindeloze discussies over de ‘rules’ van een board. Regels die door zijn slachtoffers zouden zijn overtreden. Soms speelt een troll een kortdurend spel, maar het komt ook voor dat een internet-troll een strategie hanteert die maanden of jaren voorbereiding vergt, bijvoorbeeld door het inbrengen van ‘handlangers’, personages die hij aan zijn kant heeft gekregen om niet over te komen als iemand met enkel vijanden. Een troll heeft de neiging om de zwakste schakel(s) op bijvoorbeeld een discussieforum te vinden en deze tot geheim mikpunt te maken.

Tweedracht

Een internet-troll is een expert in het hergebruiken van de woorden van zijn tegenstanders met de bedoeling deze tegen hen te gebruiken. Zodra de internet-troll ‘beet’ heeft en een of meerdere slachtoffers heeft gevonden, probeert hij een breuk in de groep te bewerkstelligen door mensen tegen elkaar uit te spelen en tweedracht te zaaien. Vaak mislukt dit uiteindelijk, omdat de stijl en de toon van de discussiegroep een andere is dan die van de troll. Een troll gebruikt bepaalde argumenten van anderen en citeert deze met het doel onrust, onduidelijkheid en frustratie te zaaien. Hij keert zich hierbij nooit tegen de hele groep, maar wil juist bepaalde personen isoleren. Hij richt zich voornamelijk op enkele mensen, bedient zich expres van halve waarheden en leugens en verdraait de woorden van zijn opponenten. Leugens worden tevens dusdanig uitgekozen dat het slachtoffer wel haast moet reageren om de eigen reputatie te kunnen handhaven. Kenmerkend is dat de troll op een gegeven moment juist zijn tegenstanders beschuldigt van trolling.

We kennen er vele op ons eiland. Simpele zielen die in opdracht van de politiek of simpel hun baas andere mensen bedreigen, afpersen of bij alles waar ze op kunnen reageren zaken belachelijk maken. We zien dat bij bepaalde FB groepen maar ook in lokalel kranten en bladen. Ziekelijke mensen die soms voor geld andere mensen hun leven bewust moeten verzieken. Ik kan nu wat namen noemen maar laat iedereen zelf uitmaken wie de lokale trollen zijn.

Troll

 

November 14at 05:05am

De ware Donald Trump

Donald Trump heeft op 29 oktober in Gettysburg zijn Contract with the American Voter gepubliceerd: ‘A 100 day action plan for restoring a government “of the people, by the people, and for the people”’

De MSM besteedden tot dusver weinig aandacht aan Trump’s plannen voor de eerste 100 dagen van zijn presidentschap. Daarom publiceert OpinieZ hier de integrale (Engelstalige) tekst van het plan. Zodat de plannen van de nieuwe president van de VS op hun feitelijke inhoud kunnen worden beoordeeld, in plaats van op geruchten en aannames. Zonder commentaar. Zonder interpretatie.

Klik hier voor video

Klik op image voor leesbaar image

Ik zal later verder ingaan op deze man. Het wachten is of hij het gaat overleven want hij ligt te veel in de lijn van Putin. En dat willen de topmensen in Amerika niet hebben.

 

November 14at 05:02am

497 agenten ontslagen

De afgelopen 3 jaar zijn er 497 agenten ontslagen of voorwaardelijk ontslagen na een onderzoek van het bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie. De redenen zijn uitlopend van kleine vergrijpen tot zware criminele activiteiten zoals kinderporno en prostitutie. Hieronder is een lijst te zien van de meest opvallendste redenen voor ontslag. De omschrijvingen zijn letterlijk overgenomen van de politierapport.
Wangedrag als agent

Regio Groningen, 2014: ongewenst gedrag naar vrouwen in een azc. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2014: arrestantenzorg meldt dat een minderjarige arrestant die na vervelend gedrag gefixeerd en geboeid op de grond ligt, vier schoppen krijgt van een toegesnelde medewerker AZ. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Midden- en West-Brabant, 2013: betrokkene, die wijkagent was, wordt ervan verdacht transactiegeld, dat hij had ontvangen bij gelegenheid van het verbaliseren van buitenlandse snelheidsovertreders, te hebben verduisterd. Onvoorwaardelijk ontslag.

Regio Haaglanden, 2012: BE (= betrokkene) heeft de behandeling van een prio 1-melding niet direct behandeld en koos ervoor om eerst zijn bestelling bij McDonald's in ontvangst te nemen. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2012: collega's zouden ongeoorloofd één of meerdere sloffen sigaretten hebben aangenomen van kapitein na controle schip. Voorwaardelijk ontslag.

Dienstwapen

Regio Gelderland, 2014 : medewerker richtte uit de ; zijn dienstwapen op het hoofd van een arrestant. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2013: burger doet aangifte van het schieten op een huurauto waarin per abuis het track trace-systeem (POL) aan staat. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Haaglanden, 2012: BE laat zijn vuurwapen zien (geeft het uit handen) in de Tweede Kamer aan een fractiemedewerker van politieke partij. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Haaglanden, 2012: BE zou in een dienstauto zijn vuurwapen hebben getrokken en voor de gein gericht hebben op een burger buiten de auto. Burgers hebben hier niets van gemerkt. Drie collega's erg geschrokken van deze grap. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Limburg-Zuid, 2012: richten dienstvuurwapen op een collega. Voorwaardelijk ontslag.

Wangedrag in privétijd

Regio Rotterdam, 2014: collega plast tijdens jazzfestival tegen de bar in een cafe. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Amsterdam-Amstelland, 2013: na het uitgaan stond de betrokkene te urineren tegen een boom. Toen hij door politie werd aangesproken rende hij weg. Na een achtervolging verzette hij zich tegen aanhouding en wilde geen ID tonen. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Utrecht, 2013: betrokkene was aanwezig in pand tijdens instap wegens dealen drugs. Bleek dat betrokkene gebruiker is. Onvoorwaardelijk ontslag.
Korps Landelijke Politiediensten, 2013: Betrokkene wilde in privétijd een rijbewijs invorderen en als gevolg daarvan heeft hij de chauffeur vastgegrepen en heeft hij geprobeerd hem uit de bestuurderscabine van een rijdende bus te trekken. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Groningen, 2013: heeft foto's van (in beslag genomen) wapens op Facebook gezet en ongewenste contacten met eigenaresse seksclub. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Gooi- en Vechtstreek, 2012: betrokken collega heeft niet-professionele contacten onderhouden met vrouwelijke verdachten, ambtelijke informatie gelekt, niet naar waarheid BVCM ingevuld, en het aanzien van de politie geschaad. Onvoorwaardelijk ontslag.

Prostitutie

Regio Amsterdam-Amstelland, 2013: melding van ongewenste nevenactiviteiten. Onderzoek wees uit dat betrokkene tevens als prostituee werkzaam is geweest. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Noord- en Oost-Gelderland, 2012: politieambtenaar stelde zich beschikbaar om tegen geldelijke vergoeding seksuele diensten te verrichten. Onvoorwaardelijk ontslag.

Gebruik telefoon

Regio IJsselland, 2014: betrokkene heeft veelvuldig van de diensttelefoon gebruik gemaakt om 0900-nummers te bellen, waardoor de politieorganisatie voor een hoog geldbedrag werd benadeeld. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Utrecht, 2014: collega stuurt pornografische foto's van zichzelf naar een burger. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Flevoland, 2014: naakte selfie verstuurd vanaf diensttelefoon. Onvoorwaardelijk ontslag.

Lekken criminelen

Regio Noord-Holland Noord, 2014: bij een verdachte werd een telefoon in beslag genomen. Op de telefoon stond een gesprek waarin men sprak over een politieambtenaar. Deze politieambtenaar zou informatie aan derden verstrekken en contacten met criminelen hebben. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Amsterdam-Amstelland, 2013: in een liquidatie-onderzoek blijkt tijdens een technische actie van contacten met een politiemedewerkster. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Midden- en West-Brabant, 2013: verstrekken van informatie uit politiesysteem aan verdachte. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Midden- en West-Brabant, 2012: betrokkene heeft relatie met als crimineel bekend staande persoon. Zou informatie uit de politiesystemen aan deze persoon verstrekken. Betrokkene is verloofd met deze persoon. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Midden- en West-Brabant, 2012: CIE-info dat betrokkene tegen betaling politie-informatie zou verstrekken aan criminelen m.b.t. hennepkwekerijen. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Noord- en Oost-Gelderland, 2012: collega werd voor de tweede maal geconfronteerd met loonbeslag en had grote schulden. Collega had ongewenste contacten. Strafrechtelijk onderzoek naar het lekken van informatie. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Amsterdam-Amstelland, 2012: uit lopend onderzoek blijkt dat politiemedewerker kennis draagt van een misdrijf contra politieman. De verdachte politiemedewerker geeft politie-informatie door aan de dader van dit misdrijf. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Utrecht, 2012: betrokken collega heeft informatie gelekt: het adres van het Blijf-van-mijn-lijfhuis waar de ex-schoonzus van betrokken collega verblijft. Onvoorwaardelijk ontslag.

Lekken naar anderen

Regio Utrecht, 2014: collega twittert bijzonderheden m.b.t. een kinderpornozaak aan een redacteur van De Telegraaf en vraagt of hij belangstelling heeft voor die zaak. Onvoorwaardelijk ontslag.
Korps Landelijke Politiediensten, 2013: betrokkene heeft politie-informatie op internet gezet op een voor iedereen toegankelijke site. Was zich niet bewust. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Zaanstreek/Waterland, 2012: BE raadpleegde en liet raadplegen RDW n.a.v. een privésituatie. Bij onderzoek bleek dat BE regelmatig sytemen raadpleegde voor privédoeleinden/nieuwsgierigheid. Voorwaardelijk ontslag.

Diefstal

Regio Haaglanden, 2014: diefstal in dienstbetrekking (pakken koffie). Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Midden- en West-Brabant, 2013: betrokkene pleegde diefstal bij een bouwmarkt. Nadat hij betrapt was, toonde hij zijn legitimatiebewijs en vroeg of er iets te regelen was;. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Amsterdam-Amstelland, 2013: collega neemt na meningsverschil een potje schoenpoets weg in een schoenenzaak. Voorwaardelijk ontslag.

Handel/misbruik politiespullen

Regio Groningen, 2014: betrokkene zou handelen in ID-kaarten. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Gooi- en Vechtstreek, 2014: collega heeft een busje pepperspray aan haar moeder overgedragen zodat haar moeder zich op straat veiliger zou voelen. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2013: collega zet veiligheidsvest op Marktplaats voor € 250 te koop. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Noord-Holland Noord, 2013: betrokkene heeft van zijn kledingbudget sportschoenen gekocht ten behoeve van zijn dochter. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2012: 2 vrouwelijke coll. zouden politiekleding leveren aan criminelen (overvallers). 3de zou mogelijk raadplegen en criminele contacten. Voorwaardelijk ontslag.

Zedenmisdrijven

Regio Utrecht, 2013: aantreffen kinderporno op computer. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2013: collega zou vriendin verkracht hebben terwijl zij onder invloed was van drank en drugs. Er is geen aangifte gedaan. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Utrecht, 2012: melding van een mevrouw dat politieagent haar dochtertje van 11 jaar lastigvalt met mails. Voorafgaand zou hij tijdens de vakantie in Spanje dit dochtertje mee hebben genomen onder de douche en onzedelijke handelingen hebben verricht bij het meisje. Onvoorwaardelijk ontslag.
Afdeling Voorziening tot samenwerking Politie Nederland, 2012: bezit kinderporno. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Limburg-Noord, 2012: op computer van collega werd kinderporno aangetroffen. Onvoorwaardelijk ontslag.

Andere misdrijven

Regio Rotterdam-Rijnmond, 2012: lid van sportschool laat weten dat een politieagent hem heeft gevraagd of hij iemand weet die tegen betaling iemand in elkaar wil slaan. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Limburg-Noord, 2012: collega werd aangehouden terzake poging tot doodslag bedreiging en vernieling. Onvoorwaardelijk ontslag.
Regio Brabant-Zuid-Oost, 2013: niet melden van status als verdachte in onderzoek; intimideren van aangever; zich niet houden aan gekregen opdrachten en onjuist tijd verantwoorden. Voorwaardelijk ontslag.
Regio Rotterdam-Rijnmond, 2012: collega is aangehouden n.a.v. het blazen van 800 ugl. Rijbewijs ingenomen. Voorwaardelijk ontslag.

Dit zijn dan nog de geregistreerde gevallen. Praten we nog niet over die zaken van hoge pieten die achter gesloten deuren worden afgehandeld. Het gehele justitiele apparaat is vreselijk corrupt niet alleen in Nederland maar ook zeer zeker op onze eilanden.

 

November 14at 05:00am

Forbidden Fruits:
Whatever Medicinal Foods The F.D.A. Forbids

Vitamin B-17, Raw Bitter Almonds, and Apricot Seeds

In 2007, bitter almonds were becoming popular throughout alternative medicine for their vitamin B-17 (laetrile) content. Health food stores had stopped selling B-17 in the form of apricot seeds in 2002, due to armed raids. The F.D.A. openly banned apricot seeds and laetrile extracts, because they had been published as a cure for cancer. Curing cancer is illegal in America. The British government followed suit, and did the very same things during 2002. Innocent people in both countries were arrested and wrongfully charged as criminals for merely selling apricot seeds, a carrier of vitamin B-17.

Bitter almonds were later discovered to be the highest source of this vitamin. Vitamin B-17 was still somewhat a newly-discovered vitamin, and it is rare in nature. In fact, there are organizations that are affiliated with orthodox medicine which still refuse to officially recognize laetrile as a vitamin. The reason for the exploding popularity of vitamin B-17, and thereby bitter almonds, was due to the fact that vitamin B-17 has dramatic and miraculous tumor-killing properties. While alternative medicine has had other effective and non-toxic cancer cures since the 1930's, this new vitamin really looked like the magic bullet. There were reports everywhere of cancers being killed merely from patients eating bitter almonds daily. Soon there would be almond extract capsules, so that these same patients would only need a cheap, non-toxic pill per day. This did not bode well for the most lucrative segment of the medical industry. Hundreds of billions of dollars were expected to be lost in the oncology market.

In September of 2007, the F.D.A. made the claim that raw almonds had been linked to two salmonella outbreaks in five years, and that all almonds needed to be pasteurized for safety. Almonds had suddenly become "dangerous". The salmonella outbreaks were not due to organic almonds, which is reminiscent of the many meat recalls. Salmonella and e-coli are present in our foods only because of grossly unhygienic factory conditions; not because our foods are inherently putrid. For bitter almonds, the required pasteurization would bring forth only one significant change to them. It would neutralize the vitamin B-17, and that was their agenda. Pristine bitter almonds are the most easily accessible source of vitamin B-17. They are illegal now by F.D.A. fiat. The bitter almond tree had already been banned from the U.S. in 1995. They even went so far as to make the tree itself illegal.

Never before in history had any nation practiced the absurdity of pasteurizing dry (even salted) nuts by force. Americans cannot domestically buy raw almonds for food anymore, and much more importantly, Americans are being prevented from using bitter almonds (vitamin B-17) to cure cancers. Judging from the F.D.A.'s bizarre aggression towards almonds which contain intact vitamin B-17, and apricot seeds, it is easy to conclude just how powerful and effective vitamin B-17 is for curing cancers, at least for those of us who are knowledgeable about the F.D.A.'s unwavering history of censoring effective treatments.

Despite floods of phone calls and letters of disapproval to the U.S.D.A. and the F.D.A., almonds sold inside the U.S. must now be pasteurized. These same agencies have notified food producers that they should dishonestly label their pasteurized almonds as 'raw' (the opposite of pasteurized), and that the food producers will get the government's full blessing. Therefore, almonds in the United States which are labeled as 'raw', are actually deceptively labeled, and we recommend boycotting all companies that participate in this sham.

Most almonds are pasteurized with propylene oxide. Propylene oxide is a known carcinogen, and it is on California's Proposition 65 list of chemicals that cause cancer and reproductive harm. This means that the majority of almonds sold within the U.S. are not only nutritionally neutralized, but they contain dangerous chemical byproducts as well, which cause cancers. Before the F.D.A. decreed that almonds must be tainted, almonds were so healthful that they could cure cancer without side effects in most test subjects. So, alternative medicine's magic bullet had to go.

When we last checked, Whole Foods Market only sells bitter almonds that are pasteurized by steam, which is an improvement over the poisonous pasteurization methods; but it still degrades the nutritional value of the almonds, and of course, it eliminates most of the vitamin B-17. There is usually no way to know which method was used for pasteurization at most retailers, because the pertinent labeling laws were made to benefit the chemical industry, and deceive consumers.

Aren't Bitter Almonds Poisonous?

According to the modern F.D.A., bitter almonds are poisonous, but they only became a serious health danger after it was discovered that they contain the cancer-destroying vitamin B-17. Bitter almonds, like apples, had been eaten by humanity during the previous 9,000 years of history without any major incidents. Apple seeds contain B-17 too, and that's how apples really do keep the doctors away. A ban on apples may be forthcoming.

These shameless fear mongers typically cite that B-17 (laetrile) contains prussic acid (a chemical precursor to cyanide compounds) and hydrocyanic acid (also in the cyanide family). Similar benign compounds exist in organic forms within most of our healthier foods, so while it is true that bitter almonds contain these compounds like other healthy foods do, it is also equally true that our science does not understand how these organic forms of cyanide operate inside the body. Thus, the danger of bitter almonds is gratuitously assumed, based upon the discovery of these compounds, even though there is no empirical evidence of people actually being harmed by them. It is a version of 'science' which promotes assumptions as facts for political and financial gain, so that we must remain dependent upon their system, even as we are dying from it.

We could not find a single, verifiable and credible case of death by almonds. The proposition seems patently ridiculous in the light of common sense. We did find accolades of deaths from almonds in some medical journals, blogs, and various pro-pharma web sites, but it was impossible to trace any of those reports to real, deceased people. The victims did not seem to exist upon investigation, and this speaks volumes about the tactics of our adversaries. In the handful of cases in which bitter almonds or other sources of laetrile were cited as the cause of death, the victims did not show the classic symptoms of cyanide poisoning. In most cases, the victims were taking chemotherapy, and their symptoms closely matched those of death by chemotherapy. The most publicized death was Chad Green's, who supposedly "died of alternative treatments". He was given chemotherapy too, and all of the actors agreed that their poisonous chemicals were totally safe -- it was the almonds that did him in.

Now Barely Legal -- Vitamin B-17

Vitamin B-17 has technically become legal in the United States again, but it is still banned as a treatment by the F.D.A. This means that Americans may legally own B-17, give it away, or sell it; but doctors are officially forbidden from using or even discussing B-17, unless a patient mentions the subject first. Any doctor who prescribes or condones the use of laetrile in a cancer case is required to report himself to the F.D.A. for disciplinary action. The A.M.A. is fully backing the F.D.A. on this issue, and one has to ponder why they are so terrified of this little vitamin. A seller still places himself in great legal jeopardy if he discloses what his B-17 products are medically capable of, because this would be considered by the F.D.A. to be practicing medicine, making unapproved medical claims, and promoting a banned "drug".

Be careful when discussing such things with a regular doctor, because he may tell child protective services that your child is being "medically neglected", and if he doesn't do it, the A.M.A. certainly will whenever it is notified. They have no reservations about destroying families to protect their lucrative industry.

Vitamin B-17 is Not a Supplement

Vitamin B-17 is still being used as an alternative cancer treatment today, but it is not an essential nutrient. It should not be used as a supplement because it is generally unnecessary for good health, and the effects of using it over an extended period are unknown. Misuse or improper use of concentrated B-17/laetrile may be harmful in some situations. Those with liver or kidney cancers should not use vitamin B-17, because it can place additional stress upon these organs, and such patients may be unable to tolerate it. The Budwig Protocol does not stress the body, and it should be completely safe for people with all types of cancer.

The sale of raw milk has been so strongly discouraged by the F.D.A. in the United States that most states have made legislation against it. In most states, it is not legal to sell raw milk. It must be pasteurized before it is sold, and it is usually homogenized too. As a result, an underground market exists wherein some farmers sell raw milk secretly, or it is sold "for pets"; depending on their state's legislation.

In states where selling raw milk is outlawed, people are actually fined and given prison sentences merely for selling milk. The Missouri Attorney General is currently suing a couple for selling raw milk from their pick-up truck in a parking lot. A team of police were dispatched on an official undercover mission to bust them, as if the department had been making an assault on organized crime. Knowing how dangerous dairy farmers are, we feel confident that the cops took plenty of backup with them; perhaps even S.W.A.T. snipers. The residents of Missouri now know how their tax money is being spent. In this scenario, which has gone beyond ridiculous, we must ponder if Missouri police departments have special evidence rooms for milk paraphernalia.

In the United States, 90% of dairy cows live in despicable factory farms with concrete floors. They never see grass. They are fed on a diet of corn and soy (usually genetically engineered). The result is a short, sickly lifespan, and milk with a perverted nutritional composition. Raw milk advocates drink milk from grass-fed, organic cows, which are allowed to graze freely.

Oysters Are Next

Citizens have battled the F.D.A. over its proposal to ban raw oysters. While oysters are not a healthy food, these bans nevertheless ignore the rights of human beings to make their own choices. Warning labels as an alternative would result in an informed public, without eliminating the right to make personal decisions, even if those decisions could be considered irresponsible.

Inderdaad ziet men dat steeds meer werkende alternatieven verboden worden of zeer moeilijk verkrijgbaar zijn. En dan maar blijven geloven in vrijheden beschreven in de vele verdragen.

 

November 13at 05:06am

Opinion

De kluis van San Marco Casino

26 oktober werd er rond de ton weggehaald uit de kluis van het san Marco casino in punda.
Heer Pizziolo had het over 100 tot 120 duizend gulden die verdwenen zou zijn.
11 november heeft men een man opgepakt en die bleek 180 duizend gestolen te hebben uit deze kluis.
Wat opvallend is is het grote verschil van het bedrag. Maar wat overal verzwegen werd was dat de kluisdeur niet fatsoenlijk functioneerde en dat een simpele inbreker even uit een casino kluis 180 duizend kan nemen en er vrij simpel mee weg kan lopen!
De kluis was meer een open opslagplaats van casino gelden waarvan de eigenaar kennelijk niet weet hoeveel in deze kluis aanwezig is.
Is 180 duizend dan maar een peulenschilletje of te wel een zakcentje? Of is er wat gaande met de niet functionerende kluisdeur en de MCB en New India verzekeringen?
Het blijft een duister verhaal.

Kluis

 

November 13at 05:04am

Gevangenis SDKK meer CPT-proof

Huidige gebouw verhindert innovatie in resocialisatie van gedetineerden
De strafgevangenis SDKK wordt steeds meer CPT-proof, zo blijkt uit de laatste voortgangsrapportage van de commissie die de uitvoering van het plan van aanpak van dit instituut waarborgt.
CPT staat voor de Europese commissie voor preventie en marteling (CPT) en heeft in het verleden regelmatig zorgen geuit over de situatie in de Curaçaose gevangenis.
In SDKK wordt volgens de laatste voortgangsrapportage echter in toenemende mate aandacht besteed aan de gedetineerdenzorg en bejegening.
,,De commissie staat daarbij stil omdat resocialisatie van gedetineerden de kans om op het rechte pad te blijven aanzienlijk vergroot.
Voor de CPT zijn de inspecties een hoofdpunt en in het verleden werd daarop door de gevangenis slecht gescoord.
Het vergt goede coördinatie en inzet van (veel) personeel.”
,,Het lijkt er dan ook op dat de
sturing door de leiding vruchten
begint af te werpen.
Niet alleen de gedetineerden hebben daar baat bij, ook het personeel.
Het werken langs de lijnen van de missie van de organisatie, de invoering van roosters en werkschema’s scheppen duidelijkheid voor het personeel, waardoor de werkomstandigheden verbeteren.”
De commissie verwijst verder naar het feit dat er een veelheid van trainingen en activiteiten zijn, die door het personeel worden
gevolgd.
De rapportage:
,,Ook hierbij ziet de commissie dat de gevangenisorganisatie naar buiten gericht is en samenwerking zoekt waar dat nodig en mogelijk is.”
Maar, er is ook een maar, zo blijkt uit de rapportage waarin het volgende staat: ,,Nu de organisatie van SDKK op orde raakt, wreekt zich dat het gebouw van de gevangenis uit de tijd is.
Het huidige gebouw verhindert in
ernstige mate innovatie in de bejegening van gedetineerden en hun resocialisatie.
Bovendien is het gebouw niet efficiënt en kan er met een nieuw gebouw bespaard worden op de exploitatiekosten van de gevangenis.
Nieuwbouw vergt jaren van voorbereiding en er zou op korte termijn een besluit genomen moeten worden daarmee te starten.”Het vervalste rapport en de leugens van minister van justitie heer Navarro.
Er is niets veranderd en vele zaken zijn vervalst onder dwang om zo Nederland gerust te stellen.
Martelingen komen nog steeds voor en zelfs niet elke gevangene krijgt zijn eten laat staan medische verzorging.
Niets mogen de directeur en de commissie naar buiten brengen onder dwang van de minister die zo meent van Nederland af te komen.

 

November 13at 05:02am

Electoral College: Make Hillary Clinton President on December 19

On December 19, the Electors of the Electoral College will cast their ballots. If they all vote the way their states voted, Donald Trump will win. However, they can vote for Hillary Clinton if they choose. Even in states where that is not allowed, their vote would still be counted, they would simply pay a small fine - which we can be sure Clinton supporters will be glad to pay!Alles is mogelijk en veel is er gaande in de politiek.
Er is geen kronkel te gek en zo ook in Amerika

Clinton

 

November 13at 05:00am

Couple living in a cave for 54 years

Liang Zifu, 81, and his 77-year-old wife Li Suying are pictured at their cave home on Sept 8, 2016.

Cave1

Liang Zifu and Li Suying raised their four children in a cave where the couple has been living for the past 54 years, near Nanchong, Southwest China's Sichuan province.

The couple first moved to the cave as they were unable to afford a house when they got married. The cave house now has three bedrooms, one kitchen, a living room and even a pigsty.

Cave2

Local authorities have been trying to persuade the couple to move out to a better place, but the couple decline as they now have got used to their cave house, which is cooler than outside in summer and warmer in winter.

However, the couple said they sometimes get "a feeling of loneliness" as their children have grown up and moved out.

Cave3

 

November 12at 05:09am

NETHERLANDS KINGDOM VIOLATING HUMAN RIGHTS

NETHERLANDS KINGDOM VIOLATING HUMAN RIGHTS OF BONAIRE, SINT EUSTATIUS BY UNILATERAL ANNNEXATION - BONAIRE ACTIVIST

UNITED NATIONS CHARTER
ARTICLE 73

"Members of the United Nations which have or assume responsibilities for the administration of territories whose peoples have not yet attained a full measure of self-government recognize the principle that the interests of the inhabitants of these territories are paramount, and accept as a sacred trust the obligation to promote to the utmost, within the system of international peace and security established by the present Charter, the well-being of the inhabitants of these territories, and, to this end:

b. to develop self-government, to take due account of the political aspirations of the peoples, and to assist them in the progressive development of their free political institutions, according to the particular circumstances of each territory and its peoples and their varying stages of advancement"

The United Nations General Assembly has continuously reaffirmed by its annual resolutions that "in the process of decolonization, there is no alternative to the principle of self-determination, which is also a fundamental human right, as recognized under the relevant human rights conventions."

Letter to the First Chamber of the Kingdom
of the Netherlands

President of the 1st Chamber, Mrs. Broekers- Knol and MPs,
The Minister of the Interior and Kingdom Relations, R.H.A. Plasterk,
The Hague, Netherlands.

Bonaire, October 24, 2016

Subject: Objection to the first reading and process for embedding, annexation and incorporation of Bonaire and the BES islands in the Constitution

Dear Minister Plasterk, Mr President Broekrs-Knol and members of the 1st Chamber,

Through this I draw your attention to note my previous letter dated October 18, 2016 addressed to your Chamber and the Minister on the bills 33131, 34341 Public Entities Bonaire, St. Eustatius and Saba.

Here we warn you that you are planning to; violating the self-determination rights, violating human rights, violating principles of rule of law and democracy of the peoples of Bonaire and St. Eustatius, who have rejected the current state structure in various referendums in 2014 and 2015.

U wordt geacht de internationale erkenning van het zelfbeschikkingsrecht van het Boneriaans volk te erkennen en dat dit recht niet toebehoor aan Nederlandse politici en bestuurders en niettemin aan Boneriaanse politici en bestuurders, maar expliciet aan de bevolking van Bonaire (en Sint Eustatius) toebehoor.

You are expected to recognize the international recognition of the self-determination of the Bonerian peoples, that this right is not accessory to Dutch politicians and administrators and nevertheless to Bonairean politicians and administrators, but belong specifically to the people of Bonaire (and St. Eustatius).

Nevertheless, it is your previous alibi that our people themselves have chosen in 2004 this illegal status and trajectory. However, the content of integration into your constitution since 18 December 2015 is outdated, so our people did not themselves have chosen this as they clearly and convincingly rejected the illegal status in a referendum with 50-40 No-vote, representing 65% of 62% of valid votes.

All previously (i) legal attempts to legalize this state structure have so far defaulted and had no democratic or legal basis:

- Misleading referendum information campaign of 2004, with voters of minors (16years) and immigrants with work permits mainly guest-workers without Dutch nationality and without historical bond and against the advice of the United Nations Mission.

- Single-handed destruction of the legitimate referendum-law of the people's representatives of Bonaire, the Island Council in 2010 by your undemocratic appointed Lt. Governor Thode and Governor Goedgedrag against the advice of the United Nations and on unfounded reason because for self determination-referendum voters-eligibility may be deviated from the local island council election, and that there is international jurisprudence consists of 20 years of residency to guarantee histocrical ties.

- The rejection of the Bonerians people in December 2010 referendum on the question: "I agree that Bonaire has become a public entity within the meaning of Article 134 of the Dutch Constitution" and conspiration and withholding or non-report of United Nations supervision mission.

- The complete rejection and non-participation (80%) of the Bonerian people (and St. Eustatius) to the 2nd Chamber elections in 2012, which objective was to legalize this illegal status by voluntarily participation in your democratic process (without any democratic perspective : 16million Dutch vs. 16thousand Bonerians)

- December 18, 2015 referendum rejection by 50-40, 65% of the votes entitled to 62%, no-votes on the question: Do you agree with the interpretation given to the direct link with the Netherlands?

Therefore, there is no legal and democratic constitutional basis to annexing the people of Bonaire and St. Eustatius and integrating them in your Dutch Constitution, and violating their self-determination right (U.N. Res.2625, 1514, 1541) and human rights, and I will not respect nor recognize your decision and hereby I, Serrio James Finies born July 13, 1964 on Bonaire, and the other 5039 no-voters and democratic decision and rejection of the population of St. Eustatius, formally objects to this decision of disrespecting and violating my and the peoples of Bonaire and St. Eustatius fundamental rights.

Sincerely,
James FiniesMen wil of kan nog steeds niet begrijpen dat er GEEN democratie bestaat! Er zijn allemaal wel mooie woorden in verdragen wetten en regels, maar die zijn niet geschreven VOOR het volk maar om te pretenderen dat alles "geregeld" is. Vele malen heb ik aangeklopt bij UN, VN, Europees hof en parlement en alsmaar blijkt overduidelijk dat de kroon duidelijk nog dienaren heeft en geen volk in een democratische gemeenschap. Zie wat de wetshandhavers doen kijk naar een OM maar ook naar justitie of de rechters en hun "hof". Het is schijn het is een farse en mensen gaan nog steeds stemmen en lopen nog dagelijks naar een rechtbank om hun "recht" te halen. ER IS GEEN RECHT er is GEEN DEMOCRATIE!

UN

 

November 12at 05:07am

Curaçao heeft eindelijk zijn bachelor Politie

Ook plaats voor agenten van Aruba, Sint Maarten en de BES.

Curaçaose inspecteurs gaan opgeleid worden door de Nationale Politie van Colombia. Dat gebeurt in een speciaal op Curaçao ontwikkelde Bachelor-programma.

Het eerste jaar zullen 25 agenten worden opgeleid, de jaren daarna is er ook plaats voor agenten van Aruba, Sint Maarten en de BES. Het besluit daartoe is genomen door de vier ministers in het Koninkrijk. Met de opleiding is een bedrag gemoeid van bijna 6 miljoen gulden.

Wie gaat van wie leren want beide zijn super corrupt!
Hoe sluizen we 6 miljoen belastinggeld weg.

Polis

 

November 12at 05:05am

Een opmerkelijk bedrag

Donald Trump heeft 230 miljoen dollar binnengekregen aan fondsen om zijn campagne te voeren.
Dan praten we nog niet over het geld wat hij er zelf en via andere kanalen is binnen gekomen!
En dan maar denken dat geld geen invloed heeft in een verkiezing!

monney

 

November 12at 05:03am

Putin: Trump Win Is A Massive Defeat For New World Order

Russia is hoping for a “new understanding” and “restored Russian-American relations” according to Kremlin sources, with President Putin said to be “encouraged” by the American people voting to back themselves and reject the prospect of a New World Order totalitarian world government.

Putin: Trump Win Is A Massive Defeat For New World Order
According to sources, Putin believes that the result of the U.S. election proves the globalists’ destructive agenda is deeply unpopular with real people, and when given a chance they will instinctively reject it out of hand.

“The American people stood up against the media, the banks, the establishment, everything was against them, but they said enough. They want change.”

Putin vowed to destroy the New World Order in 2016, and it appears people all over the world have started to wake up and resonate with his goal. The President is “deeply encouraged” that his determination to destroy the invasive organisation’s agenda is shared by people all over the world, and gaining momentum all the time.

This election result represents the biggest uprising by the American people against the elite who run the country since the Boston Tea Party in 1771, and the New World Order controlled puppets in Washington are reeling. All of the elite – politicians, bankers, economists, celebrities – told the people to vote for the NWO selected candidate, Hillary Clinton. But the people are waking up. The people said no.

The Rothschild NWO cabal will be pacing nervously in their mansions, wondering how to deal with this massive, unexpected blow to their globalist agenda. Their roadmap to arriving at a one world government – so close, yet so far away – has been thrown off course by this uprising of the people.

In an annual press conference with his countrymen last April, Putin expressed skepticism about the American electoral process, which he believes is corrupt – elite family clans taking turns occupying the White House. He also hinted at how he personally saw Hillary Clinton.

“First there was Bush senior in power, then Bush junior. [Bill] Clinton was[U.S. President] two times in a row, now his wife has ambitions. Again, the family might stay in power. As they say in Russia, a husband and a wife are the same Satan.”

Neither side of the political establishment wanted Trump anywhere near the White House. The mainstream media were vilifying him. In short, the sock puppets of the New World Order were united against him. They have a lot to lose if somebody who isn’t playing by their rules takes control – and their nightmare has come true.

Do not be surprised if the mainstream media attempt to convince you of something deeply disturbing in the near future. Never in history has the NWO had such a firm grip on mainstream media operations.

The New World Order controlled elites in Washington did not expect this blow and they will be a scrambling to take back control.

Triggered by a massive popular uprising, stoked by wholly rational fears, and fired up by hard facts, America has regained its status as a powerful, sovereign nation. The people chose to make the United States powerful again, to take control of their economy, and make themselves respected in the eyes of the world. They have taken the bull by the horns and backed themselves as American. They have voted for advance over stagnation. It is the answer for our times.

Putin

 

November 11at 05:07am


Een lokaal weetje

De lokale bevolking ziet nog steeds niet dat politiek niet een kwestie is van democratie maar een weg opleggen aan de bevolking.

 

November 11at 05:05am

Opinion

Het vieze PAR spel

De heilige PAR had in zijn ledenbestand heer Braam en stelde hem ook nog 4de op de lijst terwijl PAR drommels goed wist dat heer Braam, naar horen zeggen, niet door de screening kon komen! Ondanks dat werd deze man voorzitter en werd hij gezet als 4de op de PAR lijst.

Na de verkiezingen werd uitermate snel een parlement in leven geroepen door een gouverneur die steeds meer twijfels geeft over haar integriteit. Voordat er maar een regering gevormd was en bang dat er vragen gesteld werden, werd er een nieuw parlement ingezworen zonder blijkbaar enige screening, zonder enige achtergrondinformaties op te vragen van de nieuwe parlementsleden!

Een vreemde manier van werken maar men laat wel duidelijk blijken dat men er zo zeker van was dat de nieuwe regering gevormd kon worden. Buiten dat de verkiezingen al zeer vreemde vormen had aangenomen, was het duidelijk dat ook de hele vorming van een regering iets is dat al ver van tevoren was bepaald. En dan denk ik aan het gesprek wat ik hoorde tussen 2 politici op het Wilhelminaplein die inderdaad een lijstje maakten met de namen van de personen die de regering zouden moeten gaan vormen.

PAR, de partij met twee gezichten, de hardschreeuwers, riepen alsmaar dat ze niet met mevrouw Leeflang samen zouden gaan. Toch pakten ze deze strohalm even aan toen PS begon te dreigen en om dan toch nog hun doel te bereiken. Weer later werd ook dat teniet gedaan en werd er via zeer vreemde handelingen toch over gegaan om alsnog samen te gaan werken met de PS! Wat is het doel? Dat is duidelijk en kennelijk weet mevrouw Leito niet dat ze misbruikt wordt om de gokindustrie waarvan vele politici leven, veilig te stellen. Dat zie je nu duidelijk waar bepaalde politici gepost worden op bepaalde plaatsen! Alles draait om geld HEEL VEEL geld (honderden miljarden) en dat zien we nu weer.

Toch blijft deze constructie zeer wankel omdat er ook andere zijn die hun gokhandel veilig willen stellen maar dan via een andere weg. Let wel en vergis je niet, dit allemaal met een toeziend (knipoog) vanuit Nederland. Leve de gokindustrie met de daaraan vastgekoppelde clubjes. De industrie die heer Wiels zijn leven kostte. Het is steeds duidelijker aan het worden wie hier achter zit. En dan denk ik aan die persoon die de ware formateur is en alles probeert te lijmen voor eigen bestwil van zijn miljarden bedrijf.

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237

Braam

 

November 11at 05:02am

Russia WARNS Trump:

'The ELITES planning your ASSASSINATION!'
Donald Trump is no stranger to many controversies. The mass media has consistently been all over Trump, due to his many public speeches, which many believe are laced with borderline racism or sexist remarks. However, this is dependent on one's political views. There are common comments that are spoken of when it comes to controversial candidates. Much like during Obama's campaign and victory there was often talks whether he would be assassinated. There were rumors that the infamous Ku Klux Klan had intentions of trying to assassinate Obama, due to their well-known dislike for anyone not about their beliefs. Trump May Be In Danger Related Articles Newt Gingrich claims that people are worried about Trump because “He’s an outsider. He’s not part of the club. He’s uncontrollable. Hasn’t been through the initiation rites. He didn’t belong to the secret society.”Could it be that heElites hate Trump: He will reveal the UFO and Alien Roswell Secrets The economic elite have at minimum $46 trillion in wealth – but who are they? We look at the men and women and the industries selecting the pockets of the functioningGlobal Financial Elites Controlling $46 Trillion In Wealth Donald Trump may very well be in this category, but not for his skin color, but rather because of the amount of controversy that has been stirred with the billionaire. Rumors are beginning to surface that Trump may very well be the target of the very same reaction by the Elite. Part of the reasons for this is because Donald Trump plans to improve relationships with Moscow as the new president. It is believed that he is entering a uniquely dangerous territory by trying to befriend Russia. It is believed that some people do not believe that the United States needs someone like Donald Trump to be president, due to his intentions. There is a desire to keep the United States as well as the rest of the world to keep world order in a solid and stable business. Under Donald Trump's control, his ideas would make business take an entirely different shift, which deviates from the norm. The individual who continues to indicate that the Trump is becoming a target is a journalist by the name of Kisiliov. The rumors of Trump being assassinated has been brought up such a scary rate that he is rumored to be wearing a bulletproof vest every time he roams the public. During one rally in Las Vegas, it was believed that a 20-year old man tried to grab an officer's gun to kill Trump. Whether Trump is liked or not, he has not warranted such a reaction to being a target of being assassinated. It would be best to keep away from the public, given the recent news that Donald Trump will now be the United States' president for the next four years. Controversy is sure to stir during this time. The United States will be involved in some of a unique government that has ever existed. Given rumors of Putin and Trump being close, Trump may be very protected by the powerful Russian.

Trump

 

November 11at 05:00am

Siliconen van borstimplantaten in hersenen en ruggenmerg gevonden

Kan zeker kloppen want mensen die deze domme zaken doen als implantaten hebben geen hersenen.

Borsten


November 10at 05:09am


Nieuwe regering MAN, PAR, PNP en PS

Eén dag voor de deadline van formateur Kenneth Gijsbertha is er een akkoord bereikt over een nieuwe regering. MAN, PAR, PNP en PS zullen de nieuwe coalitie gaan vormen met elf zetels. Ook de ministerposten zijn verdeeld. De partij die zich eerder terugtrok uit de onderhandelingen, omdat ze slechts een ministerpost toebedeeld zouden krijgen, Pueblo Soberano zal zorg dragen voor een minister van Sociale Ontwikkeling en Bestuurlijke Planning & Dienstverlening. De verrassende winnaar van de verkiezingen, MAN, levert de minister van Algemene Zaken, de minister van Onderwijs en Financiën. Ook moet de door PS-geplaatste gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels plaatsmaken voor een gevolmachtigd minister aangewezen door MAN en leveren ze de voorzitter van de Staten. De ministers van Economische Ontwikkeling en Gezondheid, Natuur en Milieu worden geleverd door PAR. Ook zullen zij de vice gevolmachtigd minister leveren net als de vice Statenvoorzitter. PNP mag ten slotte de minister van Verkeer Vervoer en Ruimtelijke Planning leveren en Justitie. Het is nog niet duidelijk welke personen de partijen voor de ministerposten in gedachten hebben.Lachertje van de eeuw. In ieder geval kan de gokwereld rustig gaan slapen want deze vieze maffia heeft zijn mensen weer op hun plaats kunnen zetten. Geen controle, geen wetten voor de komende tijd.

Gijsbertha

 

November 10at 05:06am

Formatie regering Curacao

Regering

 

November 10at 05:03am

Opinion

Oproep aan al die figuren die moeten menen dat ze in moeten breken op mijn computer.

Doe de moeite niet, je kan een simpel mail sturen en je kan dan een complete image krijgen van al mijn files van de computer die online is. De computer waar ik mee op de sociale media ben is verder niet mijn werkcomputer en zelfs mijn werkcomputer heeft geen belangrijke files op de harde schijven staan die niet gezien mogen worden.

Vanmorgen was het weer even raak toen een leukerd zich ging bemoeien op mijn FB pagina. Eerder vandaag was er zelfs een persoon die even zich moest verwittigen of ik wel thuis was. Dat deed hij door enkele malen binnenkijkend langs mijn huisadres te rijden in een blauwe wagen.

Doe geen moeite, er is hier niets te vinden. Zeker geen gevoelige informatie via de reguliere internetverbinding.

Dus doe me een plezier, stuur me even een mail en ik geef u toegang tot al mijn files.

Bedankt duistere gasten die weer actief zijn. De koffie staat klaar en is toch veel gemakkelijker!

Tot hoors John

 

November 10at 05:01am

Wat zit er achter TrumpVergeet niet je moet van inside weten waar deze groep toe in staat is. En Trump weet PRECIES wat de top doet en dat maakt dat hij keer op keer welke aanval dan ook weet te pareren en voorkennis van heeft. Dat maakt dat hij miljardair is en blijft en dat maakt dat hij zal blijven leven. Er gaat iets heel interessants gebeuren en de vraag is in hoeverre heeft de top hier een antwoord op. Want Putin is ook een andere richting ingeslagen samen met China en zou het dan ook Trump worden? Dan is de new world order NIET die groep die dacht dat alles in kannen en kruiken is maar is het een totaal andere club die nu aan het ontwaken is. Hou het vatikaan in de gaten en we krijgen het antwoord.

https://youtu.be/EYozWHBIf8g

Trump

 

November 09at 05:07am

Opinion

Bucket list

We lezen er wel eens wat over de mensen die hun laatste wensen nog snel op een rijtje zetten en dan proberen voor hun dood deze lijst nog zoveel mogelijk af te werken.

Ik zet daarom ook mijn lijst even op papier want ik ben bang dat ik zaken ga vergeten.
Daar gaan we:

Zo, alles netjes overzichtelijk onder elkaar en nu gaan we vandaag er direct met no 1 starten.

O, je ziet niets staan!
Ja klopt, omdat ik mijn lijst al helemaal heb afgewerkt. Ik heb gedaan wat ik moest doen in dit leven, mijn dromen en mijn weg zijn uitgekomen en ik heb verder nog maar een wens die niet ingewilligd wordt zolang ik leef.
Wat die wens dan is?
O die is simpel: Eens zoveel geld hebben dat men, net zoals de elite, alle macht kan kopen die er nodig is om zaken recht te trekken. Als dat na mijn dood gaat gebeuren zullen er eerst alle namen en gevallen lokaal en internationaal met bewijzen via mijn dagboek naar buiten worden gebracht. Met dan de nodige internationale advocaten gaat de top aangepakt worden en wordt er gezorgd dat ze, via hun eigen regels en wetten, voor hun leven op non actief gezet worden.
Pas dan zal begrepen worden wat ik in mijn leven in tekeningen verwerkt heb en wat de boodschap was van de duizenden werken.
Verder zullen mijn boeken aanvullend verklaren wat er gaande is, maar ook aangeven welke weg een oplossing is.
O ja, ik praat over miljoenen die er nodig is maar tot de dag van vandaag is mijn bucket list leeg omdat alles wat ik wilde bereiken bereikt is. Er zijn geen verdere wensen en er zijn geen verdere dromen daar ze allemaal uitgekomen zijn.
Waarom wachten tot na mijn dood?
Simpel, omdat een levend persoon geen werkelijke veranderingen kan bieden die te ingrijpend zijn. Dan zal hij of zij gezien worden als een dictator of door het slijk gehaald worden door de dan zittende elite. Iets wat men in de gehele geschiedenis keer op keer leest en alsmaar veranderingen voor tijdelijk zijn en geen blijvende verandering worden.

Ik weet dat mijn laatste wens ook uit zal komen en het wachten is op die dag dat ik voorgoed mijn pen neerleg en mijn ogen sluit. Want al denkt / hoopt men dat de miljoenen niet haalbaar zijn om deze laatste wens te verwezenlijken, ik weet pertinent zeker dat ze al klaarliggen wachtend op die dag. De dag dat mijn gehele lijst afgewerkt zal zijn.

Mijn bucket list is tijdloos en dat maakt het zo speciaal.

John H Baselmans-Oracle

Bucket list

 

November 09at 05:05am

[Dossier Mastenbroek] John Baselmans 28 november op de radio

Op maandag 28 november 2016 is kunstenaar en auteur John Baselmans telefonisch te gast in Dossier Mastenbroek.

Hij woont op de Antillen en zal zijn licht laten schijnen op de zaak Joran van der Sloot en Natalee Holloway. De uitzending is live te beluisteren via rtvlansingerland.nl tussen 18.00 en 20.00 uur Nederlandse tijd.

https://youtu.be/libG9zNvFyQ

Dossier

 

November 09at 05:02am

Eerlijke verkiezing in America?

Machine weigert om op Trump te stemmen
Zie video hier

Vote

Zie hier hoe Edward Snowden laat zien hoe je simpel een machine kan hacken.

Edward Snowden shows how easy it is to HACK into a US voting machine with a £24 memory card
https://www.thesun.co.uk/news/2138902/cyber-experts-show-how-easy-it-is-to-hack-into-a-us-voting-machine-with-a-24-memory-card/

 

November 09at 05:00am

BOOM! Man That Caused Trump Rally Chaos Is Exposed As a HILLARY SUPPORTER

Donald Trump was rushed off stage Saturday night at a rally in Reno Nevada.

The crowd was screaming “Gun! Gun!”

The attacker was tackled and escorted from the packed arena by Secret Service.

crites-austin-trump-rally
Austin Crites (Daily Mail)

NOW THIS—
The perpetrator was identified as Austin Crites.

One of those #NeverTrump idiots
"Austin Crites, 33," https://t.co/lhN9Ih4Fq5 via @MailOnline
released #Reno #Nevada #vote #Trump

— krisxx (@solos4242) November 6, 2016

Austin Crytes is a Hillary supporter!
crites-hillary

Crites is a Hillary supporter!Dat het allemaal fake is is duidelijk en in mijn ogen lijkt het meer op een complete soap opera waar de een de ander aan wijst.
En dit soort "mensen" moet een land gaan besturen? Of is nu bewezen dat president zijn niets meer is dan poppetje te spelen?

Aanslag

 

November 08at 05:09am

Opinion

Het vieze PAR - Braam spel

De heilige PAR had in zijn ledenbestand heer Braam en stelde hem ook nog als 4de op de lijst terwijl PAR drommels goed wist dat heer Braam volgens berichten veroordeeld was door 7 rechters voor ontucht met een patiënt. PAR wist ook dat zo'n persoon niet door de screening komt maar ondanks dat werd deze man en voorzitter en 4de op de PAR lijst.

Na de verkiezingen werd uitermate snel een parlement in leven geroepen door een gouverneur die steeds meer twijfels geeft over haar integriteit. Voordat er maar een regering gevormd was, en bang dat er vragen gesteld werden, werd iedereen inclusief heer Braam ingezworen zonder blijkbaar enige screening, zonder enige achtergrondinformaties op te vragen van de nieuwe parlementsleden!

Een vreemde manier van werken maar men laat wel duidelijk blijken dat men er zo zeker van was dat de nieuwe regering gevormd kon worden. Buiten dat de verkiezingen al zeer vreemde vormen had aangenomen, was duidelijk dat ook de hele vorming van een regering iets is dat al ver van tevoren was bepaald. En dan denk ik aan het gesprek wat ik hoorde tussen 2 politici op het Wilhelminaplein die inderdaad een lijstje maakten met de namen van personen die de regering zouden moeten gaan vormen.

PAR, de hardschreeuwers, de partij met twee gezichten, riepen alsmaar dat ze niet met mevr Leeflang samen zouden gaan. Toch pakten ze deze strohalm aan om dan alsnog hun doel te bereiken. Wat is het doel? Dat is duidelijk en kennelijk weet mevrouw Leito niet dat ze misbruikt wordt om de gokindustrie waarvan vele politici leven, veilig te stellen. Alles draait om geld, HEEL VEEL geld en dat zien we nu weer.

We zijn er nog niet want er zijn ook andere die ook hun gokhandel veilig willen stellen en vergis je niet, dat allemaal onder een toeziend oog vanuit Nederland. Leve de gokindustrie, de industrie die heer Wiels zijn leven kostte. Het is steeds duidelijker aan het worden wie hier achter zit. En dan denk ik aan die persoon die de ware formateur is en alles probeert te lijmen voor eigen bestwil van zijn miljarden bedrijf.

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237

Download het Arrest van de Hoger Raad
Download Conclusie Hoger Raad

BraamNovember 08at 05:04am

Het gebouw van de leugens

Want;
Waar is het bestuur?
Waar is de planning?
Waar is in hemelsnaam de dienstverlening?

Bestuurskantoor

 

November 08at 05:02am

WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton

‘Hillary Clinton hogepriesteres en occulte godin in satanische schaduwgroep’ – ‘Ook Democratische campagneleider John Podesta betrokken bij top occultiste, bloederige seksmagie en oproepen van geesten’ – Clinton insider Larry Nichols: Hillary bezocht ‘heksenkerk’ in L.A.

De ene na de andere schokkende onthulling over de Clintons volgen elkaar op, maar in de media zult u hier helemaal niets over lezen. Ook ‘onze’ politici zeggen openlijk te hopen dat Hillary Clinton president van de VS wordt. Uit de laatste serie van tienduizenden gehackte emails wordt bevestigd wat al jaren met de regelmaat van de klok in het onafhankelijke nieuws komt, namelijk dat de Clintons verweven zijn in een occult en satanisch netwerk, waarin zelfs kinderhandel niet wordt geschuwd. Al in 1996 onthulde journalist Bob Woodward in zijn boek ‘The Choice’ dat Hillary, die beweert christen te zijn, weigerde zich in gebed tot Jezus te wenden (5), maar wel seances organiseerde waarin ze geesten van doden probeerde op te roepen – in de Bijbel door God als een halsmisdaad beschouwd.

Clinton insider Larry Nichols vertelde vorig jaar tegen Infowars dat Hillary tijdens het presidentschap van haar man eens per maand een ‘heksenkerk’ bezocht in Los Angeles, en dat ze lid was van een ‘coven’. Nichols –wiens werk het was om dit soort schadelijke info geheim te houden- zou dat persoonlijk van Bill te horen hebben gekregen. (4).

‘Hillary Clinton godin van het occulte’

’s Werelds bekendste hacker ‘Guccifer’ (de Roemeen Marcel Lazar) schreef onlangs in een brief aan Fox News dat hij zijn hack’project’, waarmee hij de ‘Illuminati’ en hun misdaden aan de kaak wilde stellen, als mislukt beschouwt. ‘Hillary Rodham Diane Clinton is één van de hogepriesters, een godin van deze occulte, satanische schaduwgroep. Men moet hun kwaadaardigheid en door-en-door corrupte aard zien om te begrijpen waar ik het over heb.’

Volgens eigen zeggen is het hem helaas niet gelukt om de Clinton-kliek –en met hen de Rockefellers, de Bush-clan en vele anderen- te stoppen. ‘Dus ik verontschuldig mij tegenover de onbekende soldaten, die strijden om het gevecht tegen deze monsters tot een glorieus einde te brengen. Velen van hen riskeren van achter hun computerschermen, zowel in als buiten het systeem, hun leven.’ (6)

FBI agenten zien Hillary als de ‘gepersonifieerde antichrist’

Een FBI bron zegt dat veel agenten Hillary Clinton als ‘de gepersonifieerde antichrist’ en ‘het kwaad in het vlees’ beschouwen. Voormalig federaal aanklager Doug Hagmann onthulde enkele dagen geleden dat de FBI en de politie in New York op Anthony Weiners PC bewijs hebben gevonden van het bestaan van een afpersings-seksnetwerk, waar zowel de Clintons, hun stichting (The Clinton Foundation) en Hillary’s assistent Huma Abedin nauw bij betrokken zijn.

Zwarte seksmagie

Uit de laatste serie van tienduizenden op WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails blijkt ook dat John Podesta, campagneleider van Hillary, een connectie heeft met top occultiste Marina Abramovic. Podesta werd per email door haar uitgenodigd voor een ‘spirit cooking’ diner, een occult ritueel dat werd bedacht door ’s werelds beruchtste satanist uit de moderne geschiedenis, Aleister Crowley. Tijdens dit bizarre ‘Wicca’ (verondersteld lust- en seks stimulerende) ritueel wordt onder andere sperma, urine, varkensbloed (soms menstruatiebloed), placenta’s en borstmelk gebruikt en zelfs deels geconsumeerd.

Op deze video is (op ca. 27 seconden) te zien hoe de Abramovic eén van haar zwarte magie ‘recepten’ met bloed op de muur schreef: ‘Mix verse borstmelk met verse sperma, en drink dit tijdens aarbevingsnachten.’ ‘Contact met de goden’ kan volgens haar worden ervaren door de bovengenoemde lichaamsvochten te mengen in een badkuip vol met bloed, en daar dan vervolgens ‘magische seks’ in of mee te hebben.

Bloed en symbolen van kinderen op het menu

Abramovic is de bekendste occultiste van Amerika en tevens leider van een wereldwijde satanische ‘coven’ die de leringen van Aleister Crowley volgt. Ze heeft haar bloederige rituelen op video gezet(beelden vanaf ca. 50 seconden), waarin ze ook is te zien met een grote levende slang die over haar hoofd kruipt. Daarnaast is er een foto te zien waarin de ‘heks’ poseert met een bokkenkop die druipt van het bloed. De bokkenkop staat symbool voor ‘Baphomet’, een andere naam voor Satan, en wordt gebruikt in onder andere de hoogste ordes van de Vrijmetselarij en de Orde van Tempeliers.

De satansvereerster heeft een ‘menu’ opgesteld, waarbij een beeldhouwwerk van een kind of een afgehakt kinderhoofdje is te zien. Daar wordt vervolgens het bloed-borstmelk-sperma (etc.) mengsel overheen gegooid (zie eerste video). Dan vindt er een ceremoniale maaltijd plaats waarbij er een gerecht in de vorm van een kind wordt geconsumeerd.

Seances in het Witte Huis

Maria Abramovic was één van de genodigden tijdens de lancering van Hillary’s campagne. Als ‘first lady’ hield Hillary zelf seances in het Witte Huis (!) waarin ze contact zocht met de doden, wat in de Bijbel door God als een halsmisdaad wordt beschouwd. Enkele van de doden die Hillary probeerde op te roepen waren Eleanor Roosevelt en Mahatma Gandhi.

Voodoo in Haïti

Bill Clinton schreef in zijn eigen boek ‘My Life – The Early Years’ hoe Hillary en hij in Haïtï, een van de meest occulte landen op aarde, deelnamen aan ‘voodoo’ rituelen waarmee men zich vrijwillig door (boze) geesten liet bezetten. In Haïti is de occulte voodoo religie deels vermengd met het Rooms Katholicisme.

Hillary en Obama hebben zelfde anarchist/satanist als mentor

Hillary’s mentor is niet geheel toevallig dezelfde als die van Barack Obama: de linksradicale anarchist annex satanist Saul Alinsky, die in zijn boek ‘Rules for Radicals’ – dat Obama de afgelopen 8 jaar vrijwel tot op de letter nauwkeurig heeft uitgevoerd- letterlijk Lucifer (Satan) prijst.

Kinderhandel en pedofiele netwerken

Uit de gehackte emails komen tevens schokkende connecties met kinderhandel en pedofiele netwerken naar voren. Zo worden dezelfde soort ‘voedsel’ codewoorden gebruikt waarmee ISIS en andere islamitische terreurgroepen kinderen voor misbruik en sekshandel classificeren.

Democraten: Allemaal Putins schuld

De reactie van het Clinton campagneteam op deze nieuwe schandalen: het is allemaal de schuld van Vladimir Putin. De media, stevig in de greep van de globalistische elite, weigeren over dit alles te berichten. Volgens hen is nog steeds alleen Donald Trump een gevaarlijke gek omdat hij zijn land met het stoppen van massale moslimimmigratie wil behoeden voor het islamistische doemlot van Europa. En natuurlijk omdat hij 11 jaar geleden tegenover een vriend een paar platte opmerkingen over vrouwen maakte.

Nederlandse politici hopen op Hillary

De openlijk uitgesproken hoop van Nederlandse politici zoals vicepremier Asscher dat Hillary Clinton president wordt, is een dan ook een aardige indicatie in welke geestelijke hoek we de meeste politici en politieke partijen in ons land dienen te plaatsen. Zij lijken er duidelijk geen enkele moeite mee te hebben dat een vrouw die in het centrum staat van een intens occult, satanisch en pedofiel misbruiknetwerk de machtigste persoon op Aarde wordt.

Moge God het verhoeden

Voor christenen met enige Bijbelkennis zou dit eigenlijk geen nieuws hoeven zijn, want Jezus zelf sprak Satan niet tegen toen deze Hem alle koninkrijken (dus alle macht) op Aarde aanbood, indien Jezus maar voor hem wilde buigen. Daar waar de Zoon des Mensen dat weigerde, lijken veel van zijn hedendaagse volgelingen in Amerika uitgerekend op een vrouw te gaan stemmen die dit al zo vaak wèl heeft gedaan, en die in werkelijkheid al jaren zowel privé als publiekelijk als een antichrist opereert.

De mogelijke gevolgen hiervan hebben we het afgelopen jaar al vaker besproken: een wereld die door toedoen van Hillary Clinton in het nucleaire vuur wordt gestort, met honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden doden, waardoor de ‘Luciferianen’ door Satan tot goden worden verheven (althans, dat geloven ze). Moge God volgende week dinsdag daarom verhoeden dat deze vrouw, die de kunst van het liegen en bedriegen naar nieuwe hoogtes heeft gebracht, de volgende president van de VS wordt.Een duidelijke opsomming van wat er achter Clinton zit maar ook duidelijk waarom FBI haar beschermd.
Natuurlijk FBI is de partij die moet zorgen dat alles afgekapt wordt en een ieder die maar iets naar buiten brengt aanwijst als gevaarlijk persoon.
De manier zoals de clubjes werken.

Clinton

 

November 08at 05:00am

American Holocaust

- ONE HUNDRED MILLION NATIVE AMERICANS KILLED!

Holocaust

 

November 07at 05:09am

Opinion

De grootste leugen op het eiland Curaçao

De bollen op Westpunt zijn absoluut niet alleen een "dopler radar"! Dat volgens mensen die regelmatig deze zogenaamde dopler moeten controleren. Dat hele dopler gedoe is nog geen 5% aan apparatuur wat er werkelijk in deze bollen staat! Wat het doet en wat de bedoeling is, is ook al lang duidelijk en daar komt soms een deeltje van naar buiten.

Maar wat het WERKELIJK doet is ons allen vreselijk ziek maken! En dan kom ik op wat men in Europa aan het verbieden is; WIFI! Deze bollen zenden zoveel straling uit dat het gemakkelijk ons allemaal plat kan gooien.

Door metingen blijkt dat we hier op dit eiland aan zeer hoge frequenties worden bloot gesteld en zoals ik al meerdere malen rapporteerde, zien we richting Westpunt nog wel eens zeer rare zaken gebeuren.

Controleurs van Landsradio hebben strikte orders dat zij geen vragen mogen stellen over deze apparatuur en ook niets over los mogen laten. Volgens hun zeggen is het, apparatuur waar men niet over mag praten.

Volgens ex-medewerkers aldaar is op deze plaats apparatuur aanwezig die vreselijke dingen kunnen doen met de mensheid. We zien nu al soms "vreemde" zaken gebeuren maar niemand linkt het aan deze 3 bollen!

Mensen we gaan niet dood aan fluor (daarom maken ze daar geen haast mee). Ook gaan we niet dood van de ISLA (ook geen haast). Maar onze knop van het leven kan zeer simpel omgezet worden naar dood via deze 3 bollen! En dat werd bevestigd van mensen die daar werkten en door controleurs van Landsradio. 5% is maar dopler en dan is de vraag aan de beheerder van deze 3 bollen, waar dient dan de 95% resterende apparatuur voor, waarvan een van de Landsradio medewerker zelfs los liet dat hij nog nooit zo'n hightech had gezien en zich af vroeg waar het voor was.

Mensen er is veel meer gaande op dit eiland en we worden als test objecten gebruikt! Vergeet niet, we zijn volgens Europa en Amerika een derde wereld land! Dat wil zeggen, men kan hier testen doen die NERGENS gedaan mogen worden! En deze testen gebeuren op Curaçao, dat bewijzen de storingen die we zeer regelmatig mee maken en de soms vreemde weersomstandigheden die omschreven worden als zijnde "klimaat veranderingen". We hebben een geluk, zolang er nog Amerikanen op het eiland zijn en de Ambassadeur is nog niet in zijn bunker, zullen wij het ook nog wel overleven. Maar houd deze groep in de gaten want er zijn al "vreemde" berichten te lezen geweest vanuit deze hoek.

John H Baselmans-Oracle

Westpunt1

Westpunt 2

 

November 07at 05:07am

The Cell towers, radio towers

The Cell towers, radio towers in Fort Myers Shores and lee county Florida are sever- Two New York state men have been charged in a bizarre plan to develop a mobile X-ray system that would be used from afar to silently kill people that they deemed "undesirable," federal officials said.
Glendon Scott Crawford, 49, and Eric J. Feight, 54, were arrested Tuesday after an undercover operation by the Albany FBI Joint Terrorism Task Force. They were charged with conspiracy to provide material support for use of a weapon of mass destruction, according to the criminal complaint.
Crawford and Feight were developing a device "intended to be mobile ... designed to turn on remotely from some distance away" that would emit "some dangerous levels of X-ray radiation," according to John Duncan, executive assistant U.S. attorney for the Northern District of New York.
Individuals who might have been "subject to this X-ray radiation, would not immediately know that they had been harmed until some days later when they would either be injured, or it could result in their death," he said.
The suspects intended to use the device to harm and kill "enemies of Israel," a Department of Justice news release said.
'Swimming upstream,' white supremacist groups still strong

Feds nab KKK member, accomplice for lethal X-ray plot
Two New York state men have been charged in a bizarre plan to develop a mobile X-ray system that would be used from afar to silently kill people that they deemed "undesirable," federal officials said.
Glendon Scott Crawford, 49, and Eric J. Feight, 54, were arrested Tuesday after an undercover operation by the Albany FBI Joint Terrorism Task Force. They were charged with conspiracy to provide material support for use of a weapon of mass destruction, according to the criminal complaint.
Crawford and Feight were developing a device "intended to be mobile ... designed to turn on remotely from some distance away" that would emit "some dangerous levels of X-ray radiation," according to John Duncan, executive assistant U.S. attorney for the Northern District of New York.
Individuals who might have been "subject to this X-ray radiation, would not immediately know that they had been harmed until some days later when they would either be injured, or it could result in their death," he said.
The suspects intended to use the device to harm and kill "enemies of Israel," a Department of Justice news release said.
'Swimming upstream,' white supremacist groups still strong
Undercover agents allegedly heard Crawford, a self-described member of the Ku Klux Klan, state that he "harbors animosity towards individuals and groups that he perceives as hostile to the interests of the United States" and refers to them as "medical waste." He specifically identified Muslims as belonging to this group, according to the criminal complaint.
Crawford and Feight appeared in court Wednesday. If convicted, each faces up to 15 years in prison, a $250,000 fine and five years of supervised release.
Feight appeared with a lawyer, while the judge appointed one for Crawford. CNN attempted to contact the attorneys late Wednesday but was unsuccessful.
Though the device had extraordinary potential for harm, the public was not in danger because of the early involvement of authorities, Duncan said.
Photos: a Klansman's run for sheriff
Andrew St. John, a friend of Feight's for 30 years, called Feight a "pacifist" and a "smart guy."
Crawford, a manufacturing employee at a GE plant in Schenectady, New York, worked with Feight, an employee at a nearby automotive company often contracted by GE, according to the investigation report. The automotive company did not comment.
Since the arrest, Crawford has been suspended from the company, which is fully cooperating with authorities, according to GE spokesman Shaun Wiggins.
"We have no reason to believe the act took place on GE property, nor is there any information indicating that our employees' safety was ever compromised," Wiggins said.
According to the criminal complaint, Crawford repeatedly used another GE employee as a proxy "to covertly obtain the parts list for the remote initiation system" among other things, at times meeting in GE's parking lot.
Wiggins told CNN on Wednesday that he could not speak to those allegations.
Crawford contacted two Jewish organizations in April 2012 for funding assistance of an "off the shelf" technology that could be used by Israel to defeat its enemies by killing them while the slept, according to the criminal complaint.
KKK wants ACLU help to adopt highway
A lengthy federal investigation then began. Agents met with Crawford and Feight, posing as both potential middle men and customers for this "radiation emitting device," according to the criminal complaint.
Crawford said the lethal machine would be capable of emitting 8 to 10 grays -- a unit of radiation dose -- toward the target Muslim community, according to the criminal complaint. The radiation-emitting device would be "Hiroshima on a light switch," Crawford said, and that "everything with respiration would be dead by the morning."
Feight was recruited by Crawford to develop a "remote initiation device" powered "by a plug-in cigarette lighter electrical source," according to an affidavit by FBI Special Agent Geoffrey Kent. The system would have three parts -- the X-ray, a power source and a remote initiation device -- and it would fit into a truck, the complaint said.
In October, Crawford traveled to North Carolina to meet with a high-ranking KKK official and two businessmen affiliates, all working with the FBI, to discuss his scheme and raise money, according to the complaint.
Feight was introduced to undercover FBI agents in November and called the design of the lethal machine "incredibly smart" because it gives "a lot more isolation from the ... issue," according to a recorded dialogue in the criminal complaint.
Feight seemingly explains his rationale for involvement in the same meeting. "When I started seeing how things, the direction things were going ... after the elections," Feight said, "You know, the only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing."
Crawford was apparently concerned about not surviving a surgical procedure he underwent during the development of the machine.
According to the criminal complaint, Crawford made arrangements with colleagues to contact his wife to retrieve his computer and phone, containing important data, so they could move on with the operation. In an e-mail to an unidentified person, Crawford said: "if something happens I don't want this to go away, it can serve our people well."

Hoe lang moeten we dit nog schrijven? Hoeveel bewijzen zijn er nog nodig? Dat terwijl landen al een verbod aan het opleggen zijn.

Wifi5


November 07at 05:04am

Wikileaks Email Links Hillary Clinton To Bohemian Grove

A new Wikileaks hacked email directly links Hillary Clinton, Colin Powell and Henry Kissinger to the Bohemian Grove, mentioning the notorious occult playground of the globalist elite by name.

The hacked email, sent by Sidney Blumenthal to Hillary Clinton when she was Secretary of State, describes Democrats and Republicans colluding with globalists at the Bohemian Grove and working the agreed message into the national narrative.

This is not the first time Clinton, Powell or Kissinger have been linked to the Bohemian Grove. Hacked pictures of Powell partying with elites and actors at the top-secret resort were leaked by the original Guccifer in 2013.

Clinton mail

According to the Examiner, “Two of the men in the photos appear to be George Kennedy — from Dallas and The Naked Gun — and Malcolm McDowell — from A Clockwork Orange and numerous television shows.”

Mary Moore, of SCFP, told Examiner today, ” … a lot of actors do go up there mostly as guests but some do belong. They’re considered ‘men of use’ as are the musicians and others in show biz.”

Hillary Clinton was also exposed as a member of the globalist elite with occult tendencies – and a close associate of the Rothschild family -in the previous batch of Wikileaks emails released in 2015.

The Democratic presidential nominee is so deeply entrenched in the elite New World Order establishment that she even bows down to Moloch, the same occultist god they perform human sacrifice rituals for at the annual Bohemian Grove meetings.

In an email from August 29 2008 that has been made available to search by Wikileaks, a senior government staffer writes to Hillary Clinton, “With fingers crossed, the old rabbit’s foot out of the box in the attic, I will be sacrificing a chicken in the backyard to Moloch . . .”

Nobody randomly uses Moloch in a conversation. Most people don’t even know what Moloch is. However the Bohemian Grove has been performing sacrifice rituals to Moloch, the ancient God of human sacrifice, since the 1800s – offering burnt human flesh according to some reports.
Moloch, the ancient god of human sacrifice worshipped at the Bohemian Grove

Given the reputation Bohemian Grove has for deciding the next President of the United States the year before the election (see former Presidents Eisenhower, Nixon and Reagan, the Bush dynasty, as well as Bill Clinton), it should come as no surprise that Hillary has wormed her way into their top-secret world.

Clinton, Powell, and Kissinger are far from the only elite names linked to the Bohemian Grove. According to Bohemian Grove Exposed, the Queen of England has even visited, and was received with “an ecstatic pagan dance ceremony.”

Clinton2

De dame die voorspeld de wereld gaat overnemen.

 

November 07at 05:00am

Worldwide Global Banana trade is being wiped out by a fungus

Worldwide Global Banana trade is being wiped out by a fungus. How serious? more than a billion people rely on the banana for their diet especially protein. How many times do we later discover it was created deliberately in a laboratory.

https://weather.com/en-GB/unitedkingdom/editors-picks/video/could-bananas-becomeextinct?utm_medium=social&utm_source=facebook&cm_ven=
Facebook&cm_cat=www.facebook.com&cm_pla=fb_feed&cm_ite=fb_
social_rec&fb_ref=ls_share

Een ouder bericht maar wel geldend op ons eiland waar de schimmel zich aan het uitbreiden is.

Bananen

 

November 06at 05:05am

Colombiaanse is nu meest gezochte drugscrimineel

Een vrouw is de meest gezochte drugscrimineel ter wereld, nu de beruchte Mexicaanse kartelbaas El Chapo achter slot en grendel zit. De Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA heeft Maria Teresa Osorio De Serna uit Colombia bovenaan de lijst gezet.

De Amerikanen zijn naar haar op zoek omdat ze banden had met het befaamde Medellin kartel, waarvoor ze miljoenen dollars zou hebben witgewassen. Er is verder weinig bekend over de vrouw, die ergens tussen 1945 en 1950 is geboren.

Het Medellin kartel verwierf bekendheid onder de meedogenloze drugsbaron Pablo Escobar, die verantwoordelijk was voor de smokkel van grote hoeveelheden drugs van Colombia naar de Verenigde Staten. In 1993 werd hij gedood.

De DEA zegt niet te weten waar Osorio de Serna verblijft. Het laatst bekende adres was in Hialeah, in de Amerikaanse staat Florida. Daar gebruikte de Colombiaanse de aliassen Maria Teresa Correa, Gloria Bedoya en Iris Conde.

'El Chapo'
Osorio De Serna treedt in de voetsporen van Joaquín 'El Chapo' Guzmán, die eerder deze maand werd gearresteerd. De Mexicaan ontsnapte vorig jaar zomer op spectaculaire wijze uit de gevangenis.

Terwijl hij voortvluchtig was, gaf de drugsbaron een interview aan Hollywoodster Sean Penn, dat is gepubliceerd in het blad Rolling Stone. 'El Chapo' leidde het Sinaloa-kartel dat sinds ongeveer 1990 geldt als het machtigste in Mexico. Hij stond ooit op de lijst van miljardairs van het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Teresa

Mafia

 

November 06at 05:02am

Perfect op papier gezet.

Pieten

November 06at 05:01am

Moszkowicz sleept Rutte en Asscher voor de rechter. VNL: ‘kabinet geeft hulp aan ISIS!’

Bram Moszkowicz en zijn politieke partij VNL beginnen een rechtszaak tegen het kabinet. De premier en anderen handelen op strafbare wijze inzake de vluchtelingencrisis.

Er komt een rechtszaak tegen het kabinet, zo kondigden de klassiek-liberale partij VNL onder leiding van Bram Moszkowicz vandaag aan. De partij – momenteel in de Tweede Kamer vertegenwoordig door de fractie-Bontes/Van Klaveren – zijn namelijk van mening dat het kabinet twee artikelen van het Wetboek van Strafrecht overtreedt met het huidige relatief ruimhartige beleid dat gevoerd wordt. Het gaat om artikelen 99 en 104.

Artikel 99 gaat over het opzettelijk benadelen van Nederland in onderhandelingen. Moszkowicz:

”Hiervan is sprake gezien het resultaat van de door premier Mark Rutte gevoerde onderhandelingen met de overige EU-lidstaten over de verplichte herverdeling van duizenden asielzoekers in Nederland”.

En artikel 104 verbiedt hulp of onderdak aan de vijand, als Nederland daarmee in oorlog is:

”Nederland neemt Syrische asielzoekers op, daar zitten mogelijk IS-jihadisten tussen. Het kabinet brengt Nederland daarmee niet alleen in gevaar maar maakt zich bovendien schuldig aan een strafbaar feit”, aldus Moszkowicz. Volgens hem is Nederland in oorlog met IS.

Naar eigen zeggen ontvangt VNL veel positieve reacties op het nieuws:

Als het kabinet deze rechtszaak tegen VNL verliest, is dat een gevoelige klap. Het asielbeleid is een wankel compromis tussen de VVD en de PvdA, en een gerechterlijk vonnis zou de meningsverschillen tussen de regeringspartijen wel eens op scherp kunnen zetten.

Daarnaast zou het de tweede belangrijke rechtszaak in slechts een half jaar tijd zijn die het kabinet verliest over haar beleid. Eerder dit jaar won de klimaatorganisatie Urgenda ook al een zaak tegen het kabinet. De milieubeschermers eisten dat de regering meer zou doen om de CO2-uitstoot te verminderen, en de rechter was dat met hen eens.

Moskowicz


November 06at 05:00am

Doorbraak in Zweden!

Sociaal-democraat Emanuel Özt stelt openlijk:

"Verbied WiFi op scholen
Vervang draadloze techniek door bekabelde netwerken en begrens het gebruik van mobieltjes in scholen".

Uit onderzoek blijkt dat draadloze techniek leidt tot ernstige ziekten als kanker, ADHD, slaapstoornissen en leer-en concentratieproblemen. Bovendien blijkt uit onderzoek dat kinderen kwetsbaarder zijn voor straling en meer straling absorberen dan volwassenen. We moeten beter kijken naar de Europese ontwikkelingen op dit vlak, allereerst de waarschuwing die de Raad van Europa in 2011 heeft afgegeven waarin zij haar lidstaten via resolutie 1815 adviseert draadloze techniek uit scholen te weren. Daarbij zijn er veel landen zoals Frankrijk, Duitsland, Finland, België en Groot-Brittanië waar men al maatregelen getroffen heeft op scholen om blootstelling aan draadloze techniek te verminderen.'Zweden plukt hier de vruchten van het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van goede journalisten als Mona Nilsson die niet bang zijn een ongemakkelijke waarheid te verkopen en dwars tegen de stroom inroeien! :) Dankzij dit goede werk zijn er in het Zweedse parlement al twee moties voor het recht van kinderen op stralingsvrije scholen ingediend door Jan Lindholm van de Miljöpartiet. Nu staan ook de Sociaal-Democraten op!

Wifi

 

November 05at 05:08am

`Je kunt van nationaliteit geen ras maken'

Met de stelling dat een nationaliteit niet hetzelfde is als een ras heeft hoogleraar en rechtsfilosoof Paul Cliteur het vandaag opgenomen voor PVV-leider Geert Wilders. "Je kunt van een nationaliteit geen ras maken en van een ras geen nationaliteit", aldus Cliteur.
Hij ging vandaag in het Justitieel Complex Schiphol in Badhoevedorp als getuigedeskundige in op de betekenis en de strafbaarheid van de 'minder Marokkanen'-uitspraak van Wilders. Volgens hem wordt in de wet alleen gesproken over dis-criminatie op basis van ras, geloof, handicap, geslacht of seksuele geaardheid, maar niet over nationaliteit of herkomst. "Je kunt ook zeg-gen: wenst u minder Ameri-
kanen, minder Maleisiërs of Syriërs in Nederland. Dat is misschien hardvochtig, maar geen racisme." Officier van justitie Wouter Bos wees hem tijdens de zitting op het internationale verdrag tegen rassendiscriminatie, waarin behalve ras en huidskleur ook nationale afkomst wordt genoemd. Cliteur meent desondanks dat de Nederlandse wet niet verder moet worden opge-rekt door de Hoge Raad,
die het aanzetten tot onverdraagzaamheid strafbaar maakt. Die toevoeging be-perkt het werk van politici, vindt de getuigedeskundige. Het is hun kerntaak om maatschappelijke misstan-den te benoemen. Hij pleitte voor een klassieke vorm van tolerantie, 'ook als je het met standpunten heftig on-eens bent'. Als de vrijheid van expres-sie zo zwaar onder vuur ligt, dan is het juist noodzakelijk deze extra te beschermen. "Dat geldt ook voor boodschappen die ons schokken of verontrusten", aldus de Leidse hoogleraar. Daarnaast zei hij dat uitspraken van prominente
leden van de PvdA, zoals van fractievoorzitter Diederik Samsom "Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast" veel dichter in de buurt van strafbaarheid zitten.
Cliteur plaatst de PVV-leider in hetzelfde rijtje als de Deense cartoonist Kurt Westergaard en schrijver Salman Rushdie als strijders voor het vrije woord. Volgens hem is de context van diens uitlatingen bij de beoordeling door de recht-bank van belang in een tijdperk van aanslagen op onder meer Charlie Hebdo en bedreigingen van islam-critici.Een zeer interessante stelling en inderdaad is het zo aan te vechten.
Ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken voor de rechters.

 

November 05at 05:06am

‘KPMG krijgt van begroting Statia 5%’

Eilandsraadslid Clyde van Putten, politiek leider van oppositiepartij Progressive Labor Party (PLP) op Sint Eustatius, heeft een brief op hoge poten gestuurd naar minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).
Hij maakt zich vooral boos over de grote hap die zonder toestemming van de Eilandsraad uit de Statiaanse begroting wordt betaald aan adviesbureau KPMG.
Tegelijk beschuldigt Van Putten Nederland van onder andere hypocrisie, kwade wil en gebrek aan integriteit.
Terwijl het Openbaar Lichaam Sint Eustatius (OLE) op de vingers wordt getikt voor relatief kleine uitgaven van 6.000 dollar per maand aan mensen die goed werk doen voor het eiland, haalt KPMG bijna 5 procent uit de begroting, aldus Van Putten.Zeer interessant dat een KPMG dus alle vuile was van de Nederlandse staat moet dekken.
Dat koopt men dus af met 5% van de pot.

 

November 05at 05:04am

Een van de laatste woorden van Pim Fortuyn

En daarom krijg je de kogel om dat "godverdomme" de wereld een asociale zooi is vallend onder de elite maffia en hun drugs.
Zie film

Pim Fortuyn

 

November 05at 05:02am

Rust Isn't What Gives You Tetanus

Before we go busting too many myths, let's get one thing straight: if you step on a rusty nail, you should absolutely make sure you're current on tetanus shots. However, that's not because rust causes tetanus—it doesn't. Tetanus is caused by a bacteria called Clostridium tetani, which makes its home in soil, dust, and feces. If you get a puncture wound from something that's been exposed to any one of those, regardless of whether there's rust, it's possible to become infected with tetanus. Nails are a common route for infection because C. tetani thrives in an oxygen-deprived setting like the one far below your skin's surface. Still, any injury that breaks the skin carries with it the potential for tetanus.

So why the old wives' tale about rust causing tetanus? According to HowStuffWorks, "...the thinking goes that if the nail has been outside long enough to get rusty, then it's probably been exposed to soils containing the bacteria." Rust also creates crevasses that give the bacteria a place to hide. If you suspect you're at risk for tetanus, it's a good idea to check if you're up to date on your vaccines. That's because C. tetani releases a powerful neurotoxin called tetanospasmin that can cause muscle stiffness and convulsive spasms that usually begin in the jaw—thus the infection's nickname, "lockjaw."

For more information click here https://youtu.be/fjbxFAC-v3Y

Tetanus


November 04at 05:06am

No competition allowed

Wootwoot Bonaire made a nice promotional sign on Curacao and now the Government of Curacao has ordered the company Weber advertising to take it down...no competition allowed ??? FOEI KORSOW !!Dit soort zaken is niet nieuws. Zo word ik al jaren geboycot omdat ik zaken aan kaart die gaan over de lokale corruptie. Mijn boeken worden geweigerd en zelfs een advertentie mag niet geplaatst worden!
Dus heer Adriaans welkom tot de club.
Zo is het duidelijk dat we op dit eiland leven in een dictatuur.

 

November 04at 05:04am

Killed million of people.

The famine of India, 1943, structured by the British regime which consequently killed million of people.

Not only Nazis were evil


Praten we nog niet over het Katholiek geloof.

 

November 04at 05:02am

Nietzsche's Übermensch is groen

Pionier Nietzsche staat bekend als de filosoof van het nihilisme en de dood van God. Filosoof Henk Manschot benadert hem als een pionier in het zoeken naar een 'geaarde' filosofie. Volgens hem is Nietzsche groen.

Meer dan tien jaar geleden werd Henk Manschot overvallen door een vraag van Chinese collega's. Manschot, toen nog hoogleraar filosofie, was bezig met de organisatie van een conferentie in Peking toen de Chinese gastheren hem vroegen: "Welke Europese humanistische denker kunt u ons aanraden op het gebied van duurzaamheid en natuur?"

Manschot: "Ik stond met mijn mond vol tanden. Het was niet mijn vakgebied, ik hield me bezig met de ethiek van de zorg. Maar toch was het een schok voor mij dat ik geen enkele denker kon noemen die zich hiermee bezighield. Dit was in 2004, de klimaatproblematiek werd almaar urgenter."

Zwitserse Alpenpaden

Nietzsche vond voortaan dat filosofie enkel die naam verdiende als ze ook geleefd werd door de denker

Manschot, intussen met emeritaat en vastbesloten om deze vraag te beantwoorden, begon rond te vragen bij duurzame ondernemers en andere experts. "Die gaven me allerlei bruikbare tips. Maar ik vond uiteindelijk alles te specialistisch, te nauw in ethische zin. Ik zocht naar een brede en diepgravende analyse, een visie vanuit kritiek op de moderniteit. Toen dacht ik, puur intuïtief: ik begin gewoon bij Nietzsche. Ik had me toch al voorgenomen zijn magnum opus 'Aldus sprak Zarathoestra' ooit te herlezen, nadat zijn werk me in de jaren tachtig tijdens een tocht door de bergen in Nepal allerlei nieuwe openingen had geboden. Al snel kwam ik erachter dat ik niet verder hoefde te zoeken."

Manschot trok opnieuw de bergen in, met in zijn rugzak hetzelfde, beroemdste boek van Nietzsche. Ditmaal koos hij ervoor om Nietzsche's eigen routes te lopen, de Zwitserse Alpenpaden die de Duitse filosoof vanaf 1880 als zijn thuis beschouwde. Nietzsche had zijn hoogleraarschap in Bazel opgezegd en trok de natuur in. Hij was in zijn eigen ogen ziek geworden van de moderne cultuur, hij wilde gezond worden. Hij vond voortaan dat filosofie enkel die naam verdiende als ze ook geleefd werd door de denker. Nietzsche werd, net als het personage Zarathoestra dat hij creëerde, 'een vriend van het alleen-gaan'.

Manschot: "Dat boek gaat over een kluizenaar die in de bergen een fundamentele verandering zoekt en die in gesprek raakt met de dieren. Het is geschreven nadat de auteur een soort van mystieke ervaring heeft gehad, daar doet hij uitgebreid verslag van in zijn aantekeningen. Het is een intens boek over bekering. Bekering tot de aarde."

De filosoof die God doodverklaarde heeft zich bekeerd?

De weg die Zarathoestra gaat, de weg naar de aarde, is voor de moderne, ontaarde mens onbegrijpelijk en onnavolgbaar

"Op de dood van God en op het nihilisme is nogal veel nadruk komen te liggen. Maar tijdens zijn jaren in de bergen was Nietzsche nog helemaal niet zo geobsedeerd door het nihilisme."

Andere Nietzsche-kenners, zoals Paul van Tongeren, hebben inzichtelijk gemaakt dat aan Nietzsche's nihilisme eigenlijk niet te ontsnappen valt. Toch is Van Tongeren zeer te spreken over Manschots boek. Er staat zelfs een aanbeveling van hem op de achterflap: 'Een mooie, frisse, vernieuwende, vruchtbare en overtuigende studie'.

Manschot: "Mijn interpretatie staat diametraal tegenover die van Paul van Tongeren. Van Tongeren beschouwt het hoofdwerk van Nietzsche als zijn grootste mislukking. Omdat Zarathoestra het verhaal vertelt van een profeet die onbegrepen blijft, de mensen kunnen hem niet meer volgen en hij eindigt helemaal alleen - het project Zarathoestra is verloren. In mijn interpretatie is het andersom. Volgens mij is het van meet af aan Nietzsche's uitgangspunt dat de moderne mens Zarathoestra helemaal niet kán begrijpen. De weg die Zarathoestra gaat, de weg naar de aarde, is voor de moderne, ontaarde mens onbegrijpelijk en onnavolgbaar. Vandaar de ondertitel die Nietzsche eraan gaf: 'een boek voor iedereen en niemand'.

"Zarathoestra eindigt in een euforische, gelukzalige stemming met zijn geliefde dieren om zich heen - Nietzsche beschrijft in zijn wandelboeken maar liefst 120 verschillende diersoorten - de leeuw vlijt zich tegen hem aan, duiven komen op zijn schouders zitten. Het is geen mislukking, maar een opening naar een werkelijk leven op aarde, met de dieren als gidsen.

In zijn boek doordenkt Manschot hoe zo'n Nietzscheaanse aarde-filosofie of 'terrasofie' er anno 2016 uit zou kunnen zien. Maar als het werkelijk zo eenvoudig is om bij Friedrich Nietzsche een solide basis te vinden voor ecologische verantwoording, is het wel verbazingwekkend dat niemand eerder op dit idee is gekomen. Manschot heeft hier wel een verklaring voor. Juist Nietzsche's Zarathoestra en in het bijzonder de passages over de natuur en de band met grond, raakten het meest besmeurd door het gebruik, of beter gezegd misbruik, door Adolf Hitler.

Manschot: "Toen Nietzsche aan het eind van zijn leven was afgegleden in zijn gekte, overhandigde zijn zus Elisabeth zijn geschriften, aantekeningen en zelfs zijn wandelstok aan de nazi's. Nietzsche moest zelf niets van het fascisme hebben, maar zijn zus wel. Alles waarvan ze dacht dat het niet spoorde met het nazisme, haalde ze eruit, de rest mochten ze van haar vrijelijk gebruiken. Dat hebben ze gedaan. Nietzsche's verhalen over vitaliteit, de mens als krachtig wezen, de zoektocht naar de Übermensch, hebben ze gebracht als onderbouwing van de superioriteit van het Arische ras. Blut und Boden und Vaterland. Een volstrekt on-Nietzscheaanse interpretatie.

"Na de Tweede Wereldoorlog zijn deze passages daardoor zeer beladen geworden en lange tijd totaal verguisd geweest. De innige band tussen mensen en hun land, daar moesten we in veler ogen juist vanaf. Dit deel van Nietzsche's werk werd gezien als een recept voor onverdraagzaamheid. En de Übermensch als een theoretische basis voor racisme. Ik laat zien dat de Übermensch de ecologische mens is."

En dat is wél Nietzscheaans?

"Als je de nazistische misinterpretatie en de daarop volgende beladenheid even laat voor wat ze zijn, kun je zien dat de Übermensch bij Nietzsche de mens is die zich verbindt met de aarde. Die mens is er nog lang niet. Het is een soort Leitbild of horizonfiguur, om je naar te richten. Deze Übermensch stelt niet langer de mens, maar de aarde centraal. Hij heeft de drijfveer om te zoeken naar een 'geaarde' cultuur."

Wie gaat er volgens Nietzsche voor zorgen dat die Übermensch er komt?

Dankzij de ruimtevaart kunnen wij de aarde als geheel zien. Dat heeft onze blik al ingrijpend veranderd

"Wijzelf. Het gaat weliswaar de mens voorbij, de mens te boven. Maar de mensen moeten het doen. Er komt geen God die ons zal verlossen, zoals bij Heidegger. Nietzsche staat in de humanistische traditie, waar hij de radicalisering van is. Hij komt dus niet met krachten van buiten. Hij roept mensen op om zelf de actor te worden in die verandering. En die verandering is erop gericht om zichzelf niet meer in het centrum te plaatsen, maar de voortgang van het leven als geheel als referentiekader te nemen."

Dat klinkt vrij abstract.

"En toch kunnen wij ons er nu van alles bij voorstellen. Dankzij de ruimtevaart kunnen wij de aarde als geheel zien. Dat heeft onze blik al ingrijpend veranderd. We weten veel meer over ecologische evenwichten, de complexe samenhang tussen ecosystemen. Filosofen als Peter Sloterdijk en Bruno Latour doordenken het besef dat we zijn aanbeland in het 'Antropoceen', het tijdperk waarin de mens de belangrijkste kracht is die de aarde beïnvloedt. Mensen zijn zich al veel bewuster geworden van hun omgang met dieren, die ze in toenemende mate niet meer enkel als kleine productiemachines beschouwen. In Nietzsche's tijd waren dergelijke gevoeligheden nog heel zeldzaam."

Is Nietzsche's voorbeeld nog navolgbaar? Wij kunnen niet meer simpelweg de bergen in trekken en met de dieren gaan leven, onze samenlevingen zijn doortrokken van complexe techniek.

"Dat geeft niet. We zouden techniek kritisch moeten ontwikkelen. In de richting van een 'geaarde' cultuur. We kunnen eisen stellen aan producten en methodes: biologisch, recyclebaar, met gebruik van duurzame energie. De belangrijkste criteria zijn er al."

U begon uw loopbaan als Franciscaan. Maakt u Nietzsche niet te lieflijk, als een soort moderne Franciscus die vriendschap sluit met de dieren?

Henk Manschot: ‘Blijf de aarde trouw. Pleidooi voor een Nietzscheaanse terrasofie’, uitgeverij Vantilt, 205 pagina’s; € 19,95.

"Misschien maak ik mij daar enigszins schuldig aan. Maar dat doe ik wel bewust, omdat ik deze lijn in zijn werk zichtbaar wil maken, tegen de dominantie van zwaarmoedige interpretaties in. Tegelijkertijd denk ik dat je met Nietzsche niet snel zal denken dat het allemaal zo makkelijk opgelost is. Daarvoor heeft hij zelf te veel obstakels benoemd die deze ontwikkeling in de weg staan. Obstakels die in de mens zelf zitten, zoals de drang tot gewelddadigheid.

"Nietzsche is een kenner van mensen die onder het mom van naastenliefde of barmhartigheid de vreselijkste dingen doen. Hij is een meester van de ontmaskering. Daar kan je veel van leren.

"Maar het werk uit zijn wandeljaren is ook enorm vitaliserend. Het zet aan tot het beginnen van een eigen zoektocht naar de grote gezondheid. Naar een sterk leven. Naar de kracht die van de aarde uitgaat. Zarathoestra stuurt zijn leerlingen weg, omdat hij wil dat ze daar zélf naar op zoek gaan. Daarbij geeft hij ze maar één advies mee: 'Blijf de aarde trouw'."

Een opmerkelijk verhaal en op vele punten erg herkenbaar.

Nietze

 

November 04at 05:00am

Elektro Magnetische Straling (EMS): Europese landen verbieden ‘WiFi’; wat doet Nederland..?

EMS hersentumoren

De Nederlandse overheid neemt geen voorzorgsmaatregelen tegen Elektro-magnetische straling, uit vrees voor onnodige onrust. In een uitzending van ZEMBLA over EMS, zegt professor E. Lebret van het ‘Kennisplatform Elektromagnetische Velden’ dat er geen onomstotelijk bewijs is dat mobiel bellen tot schadelijke gezondheidseffecten leidt.

‘En als je weinig over weet, dan maak je mensen onnodig ongerust als je vanuit voorzorg actief informatie gaat verspreiden’, aldus Professor Lebret. Maar risico-onderzoeker dr. Jeroen van der Sluijs van de Universiteit van Utrecht keurt de behoudende houding van het Kennisplatform af. ‘Ik zou als burger eerder in paniek zijn als de overheid stelselmatig waarschuwingen negeert en de gezondheid van de bevolking niet serieus neemt’.

En ook de Amerikaanse epidemioloog prof. dr. D. Davis, medeoprichter en voormalig directeur van het Centrum voor Milieu-Oncologie van de Universiteit van Pittsburgh, vindt de opstelling van het Nederlandse Kennisplatform onverantwoord. Haar woorden zouden als een hamerslag bij iedere Nederlander aan moeten komen:

‘De Nederlandse bevolking heeft het recht te weten waarom Belgen en Fransen verteld is hun kinderen tegen straling te beschermen. Het idee dat je mensen niet vertelt dat er mogelijk risico’s zijn, getuigt niet van respect voor hun integriteit en hun recht op informatie’, aldus Davis.

Davis was een jaar geleden – op uitnodiging van verschillende landen – in Europa om voorlichting te geven aan overheden over hoe zij de EMS-blootstelling (bijv. via straling van draadloze apparatuur) kunnen verminderen. Nederland had Davis niet uitgenodigd…!

Europese landen verbieden ‘WiFi’; wat doet Nederland..?

WIfi1

En wat doet Nederland??

Vergelijking van het absorptieniveau van EMS (electro magnetische straling) in schedels van jongeren en volwassenen.

Vergelijking van het absorptieniveau van EMS (electro magnetische straling) in schedels van jongeren en volwassenen. Zou de Gezondheidsraad niet op de hoogte zijn van deze onderzoeken..!?

Inmiddels is in Frankrijk het gebruiken van Wi-Fi en GSM verboden op scholen, niet om van het storende gebruik van mobiele telefoons af te zijn, maar.. om gezondheidsredenen! België verbiedt al gsm’s voor kinderen tot 7 jaar en ook erkent het gerechtshof in Israël en Italië het causale verband tussen een (hersen-)tumor en straling van een mobiele telefoon.

In de meeste landen aan voorlichting gedaan en gelden strenge regels omtrent de plaatsing van zendmasten voor UMTS/GSM/LTE (niet in de buurt van woonwijken of scholen). Maar in Nederland wordt echter, zonder enig overleg van betekenis, momenteel gewerkt aan het uitrollen van een nieuw, 4-Gigahertz-netwerk. Het netwerk dat er in Brussel nu nog niet kan komen, omdat het daar alle gezondheidsnormen overschrijdt..!

Nederland hanteert inmiddels de hoogste (lees; de meest onverschillige) norm van heel Europa, dus hier kan ‘gewoon’ alles op dit gebied. Dat er allang en ruimschoots kankerclusters ontstaan rondom deze masten doet niets af aan het omstreden (enkel sussende) advies van ‘onze’ Gezondheidsraad. Deze zegt dat er geen schadelijke effecten bekend zijn.

Onderzoek dat gesponsord is door de telecom-industrie (hier als rood aangegeven), blijkt relatief váker positieve resultaten te laten zien over de schadelijkheid van mobiele telefonie. Raar hè..? Wiens brood men eet, diens woord men kennelijk nog steeds spreekt. Ook als wetenschapper..!

Wat de Gezondheidsraad bedoelt te zeggen, is dat er geen geaccepteerde wetenschappelijke verklaring is voor de verschijnselen, die tóch al in meer dan 5000 onafhankelijke studies zijn aangetoond! Maar iedereen lijkt het allemaal best te vinden. Want als het toch zo slecht was, lieten ze het toch allemaal niet toe..? Over ‘De nieuwe kleren van de keizer’ gesproken..
Dat is aan een kant ook wel logisch, want niemand legt de simpele verbanden tussen de slaapstoornissen, die enorm aan het toenemen zijn, concentratiestoornissen, ellenlange griepepidemieën en ga zo maar door. Dat alles in relatie met deze toegenomen straling, want er kan toch niks aan de hand zijn. De wijze mensen van de Gezondheidsraad hebben het immers zo besloten en gezegd..!

WIfi2

Volledig en helaas ten onrechte…!
In 2007 en 2012 verrichtte het ‘Bioinitiative’, een groep onafhankelijke wetenschappers, een onderzoek naar de gevolgen van Electro Magnetische Velden (EMV). Op basis van ruim 3800 wetenschappelijke onderzoeken concludeerden zij dat er sprake is van een breed spectrum van schadelijke biologische effecten, die al ver onder de huidige blootstellingnorm optreden. Tegelijkertijd zijn het Duitse bouwbiologen die een norm hanteren van 0,1 microwatt per m2. Een richtlijn die enkele miljoenen malen onder onze landelijke norm (vrijbrief voor de industrie) ligt..!

Tevens zegt deze groep wetenschappers dat er al meer dan genoeg bewijs ligt om de schadelijke effecten van straling (afkomstig van Wi-Fi, Dect, GSM, UMTS, slimme meters en allerhande kinderspeelgoed) te erkennen. Deze effecten liggen op het vlak van:

algehele vermoeidheid,
slechter slapen,
concentratie en geheugen-problemen,
een ernstig verzwakt immuunsysteem (met alle gevolgen van dien),
tot aan DNA schade aan toe.

WIfi3

Enkele bronnen van EMS, elektro-magnetische straling

Wat weet de Nederlandse regering méér dan de Raad van Europa..?
Ook de Raad van Europa, bekend van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, stelt in 2011 vast dat elektromagnetische velden een gevaar voor de volksgezondheid opleveren. Zij roept op tot het verlagen van de blootstellingslimieten, raadt aan alle draadloze apparatuur uit klaslokalen te verwijderen en wil dat speciale maatregelen getroffen worden om elektrogevoelige personen te beschermen. De geadviseerde blootstellingslimiet is 0,2 Volt per meter.

Toch gebeurt tot op heden nog niets. Verschillende ‘krachten’ zullen hier waarschijnlijk debet aan zijn, maar wat zeker is, is dat jouw en mijn gezondheid hierbij het onderspit delft. Krachten als het financiële gewin door zowel Telecombedrijven als de ‘vaderlandse’ politiek (Die maar liefst € 11 miljard verdiende door verkoop van frequenties), sommige gevestigde, doch achterhaalde, wetenschappelijke opvattingen alsmede de populariteit (verslaving) van de stralingsbronnen of gebruikers ‘an sich’, maken deze discussie er niet gemakkelijker op.
Het lijkt allemaal zo leuk, maar het is feite ONVERANTWOORD!

WIfi4

Het lijkt allemaal zo leuk, maar het feitelijk is het ONVERANTWOORD!

Over mezelf..
Door de klachten, die ik zelf, en ‘gelukkig op tijd’ kon terugvoeren op deze stralingsbronnen, ben ik genoodzaakt geweest om goed in deze materie te duiken. Mijn conclusie is dat de enige manier die helpt om de klachten te laten stoppen, anders dan in een neergaande spiraal terrecht te komen, is de stralingsbronnen van EMS te verwijderen..!

Daarom is meer kennis van EMS noodzakelijk. Naast kennis over straling en apparatuur ben ik ook in de totstandkoming van het huidige beleid gedoken. Mijn conclusie is: ‘Dat beleid is er niet!’..

Wat uit mijn onderzoek allemaal naar boven kwam, blijkt vaak te kwalificeren als ‘slordig’ en soms ‘regelrecht crimineel’.. De discussie zal door de enorme economische belangen nog wel even doorgaan (net als dat het geval was en is, bij roken en asbest).

Pas iets toe als het veilig is, niet andersom!
Maar ik hoop dat we deze keer wat eerder in actie komen dan bij roken en asbest. Zoals dr. Jeroen van der Sluijs (communicatie onzekere factoren) op 10 januari 2013 uitlegde, hoeft voor het toepassen van een voorzorgsprincipe niet 100% wetenschappelijke consensus te zijn. Dat we het mechanisme nog ni
et begrijpen, wil niet zeggen dat we de effecten kunnen negeren!

WIfi5

Dr. Jeroen van der Sluis

Bovendien is wat het ‘Kennisplatform’ en de ‘Gezondheidsraad’ willen gewoon niet mogelijk. Je kunt statistisch gezien nooit met 95% zekerheid aantonen dat EMS wel of niet schadelijk is, want daar heb je meer dan 8 miljard muizen voor nodig! Aangezien er al bijzonder veel aanwijzingen zijn dat EMS uiterst sluipend schadelijk is, is het hoogste tijd om de bewijslast om te draaien..! Andersom gezegd: pas deze heftige techniek pas toe, als die volstrekt veilig blijkt te zijn!

Bescherming van mensen en hun gezondheid door redelijke normen vast te stellen. Dat is een politieke keuze die op dit moment, gezien de enorme toename van de gezondheidsproblemen (en –kosten) in Nederland, absoluut niet de aandacht krijgt die deze verdient. Integendeel, soms helpt de politiek heel naïef zelfs met het uitrollen van Wi-Fi in steden.

petitie elektrosmogIn Israël adviseert de gezondheidsraad geen DECT-telefoons in huis te halen vanwege de veel te sterke straling..! Dit onderzoek over de schadelijkheid van DECT-telefoons, is ook simpelweg in Nederland te vinden. (Kijk HIER op de site vanStopUMTS voor informatie over DECT)

Daarnaast adviseert de gezondheidsraad om handsfree te bellen en raadt zij apparatuur op de slaapkamer ten zeerste af. En wat doet Nederland? “Laten we de burger niet nodeloos ongerust maken?! De claims kunnen nogal uit de klauwen gaan lopen, dus niet te veel over praten, vooral ontkennen en sussen. Het is inderdaad beter als iedereen langzaam ziek, zwak en misselijk wordt. De kosten en het leed dat dit veroorzaakt worden voorlopig toch niet aan EMV gerelateerd.”

Al jaren heb ik het over de gevaren van WIFI maar ook de smartmeters en aanverwanten.Google maar eens hoe Steve Jobs over deze zaken denkt. Een man die midden in deze handel zat.

 

November 03at 05:08am

Reactie op brief John Baselmans- Oracle:

Geachte heer Baselmans-Oracle, In uw open brief van 31 oktober 2016 roept u mij op om maatregelen te treffen om meer vers groente en fruit op Curaçao toe te laten. Uw oproep steekt mij een hart onder de riem. Want ik zou graag zien dat onze eigen agrarische sector wat gaat groeien. Daarom probeer ik een kennisinstituut op het gebied van agrarische producten op Curaçao te krijgen, zodat met innovatieve methoden – bijvoorbeeld op irrigatieterrein – de sector kan groeien.

Daarnaast doe ik onderzoek naar de eigen productie en het importvolume van agrarische producten, zodat ik de juiste besluiten kan nemen met betrekking tot het al dan niet opheffen van een verbod op import. Bij deze besluiten wil ik niet over een nacht ijs gaan. Ik wil de eigen ondernemers niet te kort doen.

Maar ik wil, net zoals u, dat de mensen op Curaçao voldoende verse producten kunnen kopen. Het leven vraagt ook op dit punt, altijd een balans tussen het een en het ander. Ik hoop dat u in dezelfde krant waarin u uw open brief geplaatst kreeg, ook heeft gelezen wat ik voor mogelijkheden zie voor de agrarische sector.

Hoogachtend, E. Ph. Rhuggenaath,
Minister van Economische Ontwikkeling

Curacao

Rhuggenaath

 

Reactie naar heer Rhuggenaath

Heer E. Ph. Rhuggenaath

Ik heb uw antwoord gelezen maar u rept geen woord op het importverbod van diverse groenten en fruit.

Als u wel geïnformeerd was (en dat blijkt van niet) zou u ook weten dat landbouw op een kale droge rots een bijna onmogelijke zaak is. Alleen de aquacultuur brengt een beetje op maar dan heb je wel water nodig! Verder is de gehele lokale landbouw, tot vandaag, alleen subsidiegelden wegsluizen! Dat hebben we gezien bij de diverse grote kassen projecten op bijvoorbeeld Bandabou. Al deze kassen zijn met veel tam tam geopend, miljoenen is er ingestoken en nu staan ze erbij als oud vuil en zijn de miljoenen verdwenen!

Als een AKKV en een LVV zelf zeggen dat de opkomende schimmel een onhoudbare ziekte is omdat Curaçao gefaald heeft in het onbeperkt planten importeren van plaatsen die bekent staan als "gevaarlijke gebieden" dan vraag ik me af waar u uw kennis vandaan haalt.

Nogmaals wil ik alles met bewijzen overleggen aan u in een persoonlijk gesprek. En praat ik over 10 talle jaren ervaring in de landbouw (onder andere aangesloten bij Kooperativa Agrario Banda Bou) en ook met u brainstormen over het verspilde gelden van al die jaren.

Ik denk meer dat uw plicht is om te zorgen dat de bewoners van Curaçao toegang krijgen tot ALLE groenten en fruit die voorhanden is rond de wereld en dat u zich niet moet laten verleiden door spookverhalen van enkele organisaties die hun eigen (veelal zeer belabberd product) willen beschermen en de daaraan gekoppelde subsidiegelden die men willen innen.

Laten we komen tot een gezond eiland en niet tot een eiland vol beperkingen omwille van ego en geld.

 

November 03at 05:04am

Alles is al beklonken

REUTER
Wed Nov 2, 2016 | 12:33 AM EDT
China firm seeks state financing for $5.5 bln Caribbean oil project

By Chen Aizhu | BEIJING

Nov 2 Commodity trader Guangdong Zhenrong Energy Co. Ltd is in talks to secure funding for a $5.5 billion plan to upgrade a Caribbean oil refinery and build a natural gas terminal, giving China a foothold in a strategic oil hub.

The project, which the state-owned firm aims to lead with support from the country's oil majors, would give the world's No.2 oil consumer control of the Isla refinery on the tiny island of Curacao that supplies fuel to Venezuela and crude oil to Asia.

State-owned Guangdong Zhenrong agreed a memorandum of understanding (MOU) in September with the government of Curacao, an autonomous Dutch state off Venezuela's northwest coast, to upgrade its aging refinery and build a gas terminal.

A delegation from Curacao, including government lawyers and the head of its refinery facilities, is in southern China this week to visit oil and gas plants, as parties move negotiations beyond the initial cooperation pact, two top executives at the Guangzhou-based China firm said.

"We are discussing with China Construction Bank, China Development Bank, ICBC and Bank of China to provide the bulk of the financing. Some banks have already made detailed proposals," said Chen Bingyan, a company advisor and the project's key negotiator.

Early work showed the project, including the refinery upgrade, increased oil storage and the natural gas facility which is designed to provide clean fuel to local users, would require about $5.5 billion in total investment, Chen said.

The figure was below the $10 billion in September's preliminary agreement, which referred to the eventual size of the investment the Chinese firm committed to spend on Curacao, he said.

The 335,000 barrel-per-day Isla refinery, located just 50 km (31 miles) northwest of Venezuela, has for decades been operated by Venezuela's state oil firm PDVSA under a lease agreement, but the cash-poor company has been reluctant to meet Curacao's requests to modernise the plant, which locals blame for pollution.

China in the last decade has become one of the top buyers of Venezuelan crude and fuel through an oil-for-loans financing deal, and some of its purchases use Curacao as a transfer point.

China purchased nearly 490,000 bpd of crude oil and products from Venezuela in the first nine months this year, roughly 6 percent of its total purchases. C-CN-VE-FZ

'BIGGER BROTHERS' TO PARTNER

Guangdong Zhenrong, an oil and metals trader with little experience in the refining or gas terminal business, is aiming to lead the upgrade project and seek technical and operational support from the country's state energy giants.

The trader hopes to be the single-largest stake holder in the project, and has entered into preliminary cooperation agreements with engineering and construction units of Beijing's top oil firms including CNPC, Sinopec and CNOOC, said Chen and a second top executive.

"As a smallest sibling, we'll lead using our relationship skills. Our bigger brothers will pitch in with their expertise," said the second executive, who asked not to be named.

Sinopec, China's largest refiner would revamp the refinery which was first built in 1918, while CNOOC, which led China's expansion of its LNG import facilities, had been identified as the potential builder and operator of the gas terminal, Chen said.

"[Guangdong Zhenrong] is just a political vehicle. It could subcontract to engineering divisions of Sinopec and CNPC ... The big oils prefer to keep a low profile, not being seen helping PDVSA directly," said Gordon Kwan of Nomura Research.

China Petroleum Engineering & Construction Corp (CPECC), a unit of CNPC is expected to lead in expanding the storage site at Bullenbay to 36 million barrels, double the current size.

Sinopec declined to comment. CNOOC didn't immediately respond to a request for comment, while CPECC was not immediately available.

Guangdong Zhenrong, which posted sales of 68.7 billion yuan ($10.14 billion) in 2014, also won approval from Myanmar earlier this year to build a long-planned $3 billion refinery in the Southeast Asian nation. ($1 = 6.7743 Chinese yuan renminbi) (Reporting by Chen Aizhu; Editing by Richard Pullin)

http://mobile.reuters.com/article/idUSL4N1CY36I

Reeds eerder heb ik uitvoerig in deze blog beschreven wat er gaande is in deze Chineese deal. Veel geld wordt er geschoven en dat is al bewezen in andere zaken waar deze groep rond de wereld op dook. Het gaat om het kopen van macht in bepaalde streken van de wereld om zo zaken af te dwingen bij wereldmachten. Curacao is interessant zowel in de drug, wapens en gokken en dat allemaal dan gecoverd via olie.

ReutersNovember 03at 05:02am

Peace

Zonder woorden. Want waar gaan we naar toe op deze wereld?

Peace

 

November 03at 05:00am

Medicijnproeven op weeskinderen en kinderen in instellingen in Noordrijn-Westfalen en Sleeswijk-Holstein

kinderheim-50er-jahre

Terwijl in Nederland de aanpassing van de Wet Medisch Wetenschappelijk Onderzoek met Mensen (WMO) wordt behandeld, waarin onderzoek met proefpersonen die de leeftijd van zestien jaar nog niet hebben bereikt of die wilsonbekwaam zijn, komen in Duitsland misstanden met onderzoek met weeskinderen en kinderen in psychiatrische instellingen naar voren. Meer dan 50 geneesmiddelonderzoeken werden in de jaren vijftig tot en met zeventig op kinderen uitgevoerd in de Duitse weeshuizen en psychiatrische inrichtingen. Daarvoor heeft apotheker Sylvia Wagner uit Krefeld in het kader van haar proefschrift bewijs gevonden. De onderzoeken zijn uitgevoerd in Noordrijn Westfalen en Sleeswijk-Holstein in opdracht van geneesmiddelen fabrikanten en de overheid.

Wat Sylvia Wagner in het onderzoek heeft gevonden klinkt ongelooflijk: honderden, zo niet duizenden kinderen en jongeren in verzorgingstehuizen en psychiatrische instellingen moeten tussen 1950 en 1975 onvrijwillig hebben deelgenomen aan geneesmiddelenonderzoek. De apotheker onderzocht systematisch medische tijdschriften uit deze periode. Hierin rapporteren artsen openlijk over de onderzoeken die werden uitgevoerd op de kinderen en de daarin gevonden effecten. “Het lijkt er niet op dat artsen in die tijd het gevoel hadden met iets onrechtmatig bezig te zijn” zegt Sylvia Wagner.

Vaccins en psychotrope geneesmiddelen met gevaarlijke bijwerkingen

Het gaat hierbij om onderzoek met vaccins tegen polio en psychotrope geneesmiddelen en neuroleptica die gewoonlijk bij de behandeling van ernstige psychische stoornissen worden toegediend zoals waanideeën of schizofrenie. “Het is zeer onwaarschijnlijk dat alle kinderen die de geneesmiddelen toegediend kregen aan dergelijke storingen hebben geleden”, zegt Sylvia Wagner. Waarschijnlijk kwam het in de experimenten aan op de sedatieve werking van de medicatie. De minderjarigen moesten worden gekalmeerd.

Waarschijnlijk leden de slachtoffers toentertijd onder het geneesmiddelenonderzoek en doen dat vandaag de dag als volwassenen in gevallen nog steeds. Als dergelijke middelen herhaaldelijk over een lange periode worden toegediend, veroorzaakt dat schade op de lange termijn. Ontwikkelingsstoornissen, hersenbeschadiging en mentaal lijden zijn slechts enkele van de mogelijke effecten. Maar waarschijnlijk weten veel van de slachtoffers niet eens dat ze in hun jeugd als proefpersonen werden misbruikt omdat ze het zich niet kunnen herinneren of ze de medicijnen tegen valse voorwendselen toegediend hebben gekregen. Sylvia Wagner heeft in ieder geval tot op heden geen bewijs van toestemming door de kinderen, hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers gevonden.

Ten minste vier tehuizen in Noordrijn-Westfalen

Sylvia Wagner vond onder andere een tijdschriftartikel uit 1972 over een reeks experimenten in de jeugdpsychiatrie Viersen-Süchteln. Hier kregen ongeveer 30 kinderen in de leeftijd tussen de 12 en 13 jaar het neurolepticum “Dipiperon” toegediend, vermoedelijk voor de behandeling van verhoogde agressiviteit als gevolg van hersenbeschadiging. Het geneesmiddel werd ter beschikking gesteld door de farmaceutische fabrikant Janssen – nu gevestigd in Neuss. Het bedrijf voerde volgens het artikel ook de statistische analyse van experimentele gegevens uit. De Duitse omroep WDR heeft bij Janssen geverifieerd of zij op de hoogte zijn van deze experimenten en hoe het bedrijf zich positioneert ten opzichte van geneesmiddelenonderzoek in kindertehuizen. Janssen deelde schriftelijk mee dat zij bij een zoektocht in de archieven van het bedrijf geen informatie konden vinden over de proeven. “We nemen deze kwestie zeer serieus en zullen nader onderzoek plegen om tot een eindoordeel te komen.”

Opdracht door de federale overheid en met steun van het land

In een ander tehuis, waarschijnlijk een weeshuis in Düsseldorf, zijn volgens een wetenschappelijk artikel uit 1954 meer dan 50 tweejarigen behandeld met een pokkenvaccin. Na de behandeling voerden artsen bij een aantal van de kinderen een zeer pijnlijk beenmergonderzoek. Hierin werd vastgesteld dat het beenmerg door het vaccin was beschadigd. De initiatiefnemers van dit experiment waren het Federale Bureau voor de Gezondheid “Materiële Steun” en het ministerie van Arbeid, Sociale Zaken en Wederopbouw van het land Noord-Rijn Westfalen. De WDR heeft het Duitse Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Volksgezondheid van Noord-Rijn Westfalen gevraagd of ze onderzoek gaan uitvoeren naar de toenmalige besluitvorming. Een antwoord heeft de WDR nog niet mogen ontvangen.

Experimenten met psychofarmaca in Sleeswijk

Minimaal twee onderzoeken werden uitgevoerd in de jeugdpsychiatrische afdeling van het Landeskrankenhaus Schleswig. Eén proef betrof onderzoek uit 1966 met 65 kinderen en adolescenten vanaf drie jaar met ‘geestelijk-psychische arbeidsongeschiktheid in de zin van zwakzinnigheid “. De inmiddels overleden arts wilde onderzoeken of Haloperidol bij “psychomotorische opwinding” effect heeft, zo schrijft hij in een publicatie over het onderzoek. Het sederende en sterk kalmerend effect van de stof moest worden onderzocht. Het resultaat van het onderzoek: Het werkzame bestanddeel helpt vooral tegen “mentale agitatie met een neiging tot agressie en zelfverminking” en zelfs bij “overmatige masturbatie.”
syvia-wagner

In het tweede onderzoek in 1969 door dezelfde arts uitgevoerd, testte men het medicijn Encephabol dat een toename van de hersenenprestaties van “drive-arme kinderen (…) met een hersenbeschadiging” zou geven. Het middel wordt nog steeds gebruikt bij dementie of verminderde concentratie. In Sleeswijk kregen 300 kinderen met een mentale of emotionele ontwikkelingsachterstand en geestelijke beperkingen het geneesmiddel toegediend. De resultaten werden positief geïnterpreteerd: het intelligentie niveau was in gunstige gevallen met maximaal tien procent verhoogd.

Volgens Sylvia Wagner is de werkwijze van de arts in Sleeswijk op zijn minst twijfelachtig. Zo schrijft de arts dat hij met het Haloperidol onderzoek duidelijk wilde maken of het middel toxische eigenschappen heeft. En in het andere onderzoek wilde hij de bijwerkingen onderzoeken evenals de “de grenzen van medicatie”. “Dit zijn zeer duidelijk experimentele omstandigheden”, interpreteert Wagner de schriftelijke uiteenzetting van de dokter: Er is EEG-onderzoek geweest, er werden bloedmonsters en urinemonsters genomen, de leverfunctie werd bestudeerd. “Dit zijn duidelijk geen therapeutische maatregelen, maar experimentele omstandigheden”. Volgens Professor Philipp-Oosten, medisch ethicus aan het Universitair Ziekenhuis Hamburg-Eppendorf, waren de voormalige patiënten proefpersonen in een farmaceutisch experiment. Hoewel Encephabol minder problematisch is in het gebruik, beschouwt hij het gebruik van het sterke sedatieve Haloperidol kritisch. Het geneesmiddel wordt vandaag de dag gebruikt om psychosen en schizofrene syndromen te behandelen, en is effectief tegen waanideeën en hallucinaties. Het middel is sinds 1958 op de markt. Het gebruik van dergelijke middelen was toentertijd niet ongebruikelijk. Dat maakt vaststelling van onwetmatigheden lastig. Een wet op medisch onderzoek in zijn huidige vorm bestond op dat moment niet. Wel hadden de artsen de beschikking over de Code van Neurenberg; een set ethische onderzoek principes voortkomende uit de rechtelijke uitspraak na de processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog. Ze waren een antwoord op de Nazi-experimenten die tijdens de oorlog door onder meer Josef Mengele waren uitgevoerd. Dat de misstanden door Wagner aan het licht gebracht nu juist in Duitsland plaatsvonden zijn in dit kader extra schrijnend. De Verklaring van Helsinki die de ethische code inclusief de geïnformeerde toestemming voor het uitvoeren van klinisch onderzoek vastlegt is van 1964.

Opheldering, excuses en compensatie

Het Landschaftsverband Rheinland (LVR) is met het aangesloten Bureau Jeugdzorg verantwoordelijk voor het toezicht op de tehuizen en jeugdvoorzieningen, waaronder het tehuis in Viersen-Süchteln. De LVR ontkent de beschuldigingen niet en heeft geprobeerd de slachtoffers te compenseren. De 30 getroffen kinderen uit Süchteln zijn niet met name bekend”, aldus een woordvoerster. “De kinderen hebben de mogelijkheid zich bij ons te registreren.” Daarnaast zal de LVR ook proberen om de kinderen op te sporen. “Politiek en Bestuur van LVR zijn het erover eens dat de kinderen recht hebben op opheldering en rechtvaardigheid.” Vanaf januari 2017 start een nieuwe stichting “Anerkennung und Hilfe” ten behoeve van mensen die van 1949 tot 1975 hun kindertijd doorbrachten in instellingen voor gehandicapten en jeugd psychiatrische instellingen. De Stichting heeft tot taak slachtoffers te adviseren en heeft een budget beschikbaar voor schadevergoeding.

In 2014 is een onderzoeksproject in opdracht gegeven om inzicht te krijgen in de omstandigheden in de tehuizen en inrichtingen. Het medicijnenonderzoek vormt hier een onderdeel van. Het onderzoek vindt plaats aan de hand van voorbeelden. Volledige opheldering en erkenning kan pas plaatsvinden als alle gevallen worden onderzocht. Naar aanleiding van haar resultaten hoopt Sylvia Wagter toegang tot andere archieven te krijgen om hierdoor ook meer informatie te krijgen over de daadwerkelijke toedracht.NU NOG is dit spelende op vele plaatsen op de wereld. Een van de bekendste misbruiken was wel bij moeder Theresa die zogenaamd kinderen op ving maar waar veel mis was op die plaatsen.

Kinderheim

 

November 02at 05:07am

Opinion

Alleen

Vandaag is het zo'n dag dat je alleen op de wereld staat en dat het er op lijkt dat je niet op deze wereld thuis hoort.

Het begon vannacht met een boodschap die ik kreeg over een geval wat al weken aan het spelen is. De directeur die me zou contacten is van de aardbodem verdwenen en nu blijkt dat hij via de politiek zijn baan kwijt is. Een man die recht door zee ging, is verdwenen uit mijn leven.

Vanmorgen klapte ik geheel in toen ik de informatie door kreeg dat 3 mensen, die zeer bekend zijn op dit eiland, vermoord gaan worden door die instantie waar niemand het van zou verwachten. Ik contacteerde een van hen maar helaas ook hij is onbereikbaar. Via zijn advocaat is de boodschap dat hij contact op moet nemen, wel bij hem aangekomen. Maar het rare gevoel en de energie van doden is zeer sterk aanwezig, het is duidelijk kort dag. Ik sta alleen en kan niets meer doen dan hopen dat het niet deze dagen gaat gebeuren. Al zegt mijn gevoel anders. Dan ben ik weer op hetzelfde punt als dat ik bij heer Wiels was, waar ik wel doorgaf dat het ernstig was maar hij dacht door te bluffen zijn leven te redden.

Of het niet genoeg was, gebeurde vanmorgen nog meer. Ik had weer eens contact gezocht met die persoon van wie ik dacht dat hij de wereld van energie zou begrijpen. Ik voel me alleen en er is geen persoon met wie ik mee kan kortsluiten over deze materie. In plaats van dat deze persoon begrip toonde en er over wilde praten, werd ik na 3 vragen als arrogant uitgemaakt en dat hij de enige was met zijn Wholly Science die met deze zaken kon werken en begrijpen. De klap was uitgedeeld. In plaats van dat je een klankbord had, was het een persoon die dus bezig was met zijn eigen ego en geen vragen duldde.

Zo maakt het dat ik alleen sta, geen klankbord heb en niet de kans krijg om door te groeien naar waar dan ook. Alles zal vanuit mij zelf moeten komen daar het kennelijk een materie is die op deze aarde niet aangesproken mag worden. Het energieniale leven is in ieder geval een leven wat nog zeer weinig mensen begrijpen en tot de dag van vandaag gezien wordt als een vijand en niet als een weg naar de kern van het leven.

Ik voel me alleen, eenzaam en duidelijk niet begrepen.

 

November 02at 05:05am

Koeiman: Geen benoemingen of bindende afpraken meer door demissionair kabinet

MAN-leider Hensley Koeiman heeft demissionair premier Ben Whiteman gemaand nu alleen nog op de winkel te passen en af te zien van benoemingen van personen en van het maken van bindende afspraken voor de komende regering. Koeiman heeft Whiteman daarover een brief geschreven, meldt het Antilliaans Dagblad. Hij maakt zich niet alleen zorgen over over aanstellingen van personen door ministers bij de overheid of overheids-nv’s, maar expliciet ook over de huidige toestand rond de raffinaderij. Zoals bekend is er een Memorandum of Understandig getekend door het Land Curaçao met het Chinese Guandong Zhenrong. Koeiman wil dat verder overleg ‘on hold’ wordt gezet en de voorgenomen reis naar China van het zogenoemde Multidisciplinair Projectteam wordt afgelast.En zo ook het overleg met Chinezen over raffinaderij moet 'on hold'

Koeiman

 

November 02at 05:04am

Geert Wilders en Geert-Jan Knoops bouwen bewust aan beeld dat rechtspraak verziekt is

Toch zijn de voortekenen voor Wilders ongunstig

Geert Wilders zal zijn proces tegen hem niet bijwonen. Het is ‘een politiek proces ’ beweert hij. ‘Een proces tegen de vrijheid van meningsuiting’. Tijdens een regiezitting beweerde de advocaat van Wilders, Geert Jan Knoops, dat een deel van de aangiftes niet deugden. Het ging om voorgedrukte formulieren die onjuist waren ingevuld op gemeentehuizen en in moskeeën. Al eerder had Knoops gezegd dat Wilders ‘geen eerlijk proces’ zou krijgen, naar aanleiding van het feit dat bijna alle verzoeken om getuigen te horen waren afgewezen. Net zoals bij zijn vorige proces had Wilders een lange lijst van politici als getuige willen horen, waaronder niet alleen Samsom en Spekman, maar ook premier Rutte. Daar stemde de rechtbank tot ongenoegen van Knoops niet mee in. ‘Ik merk dat justitie vervelender wordt naarmate we stijgen in de peilingen.’ Wilders en zijn advocaat deden er alles aan om van het proces verdacht te maken. En met succes. De Telegraaf kopte op 29 oktober 2015: ‘Wilders wacht een oneerlijk proces.’ Dat vindt ook Jesserun d’Oliveira. Zelfs Rob Wijjnberg nam het, in De Correspondent, voor Wilders op, zo leek het even. Hij bestempelde het proces als ‘een politiek proces.’ In filosofische zin is het dat natuurlijk ook. Maar zo bezien was het proces tegen de moordenaar van Fortuyn ook een politiek proces. Staatsrechtelijk gezien is een proces pas dan politiek als de regering probeert de rechterlijke macht te beïnvloeden. Daar is geen enkel bewijs voor.

Computer gehackt, pleitnota gestolen

De geur van een complot tegen Wilders werd sterker toen Knoops op 17 maart 2016 (twee jaar na Wilders’ gewraakte Minder, minder optreden) meldde dat zijn computer gehackt was en dat daarbij zijn pleitnota gestolen was. Deze pleitnota bleek een dag voor de regiezitting al in handen van het Algemeen Dagblad. De reactie van Knoops was gericht op het ondergraven van de geloofwaardigheid van ons rechtsstelsel. Door het uitlekken van zijn aantekeningen – ‘een zeer vertrouwelijk stuk’ – was ‘een aanslag op het proces’ gepleegd. Een adequate verdediging was volgens hem nauwelijks mogelijk.

En zo bouwden Knoops en Wilders verder aan het beeld dat de Nederlandse rechtsspraak volkomen verziekt is, dat de rechters niet politiek neutraal zijn en dat Wilders niet in de gelegenheid gesteld wordt zich behoorlijk te verdedigen. Weliswaar verklaarde Knoops’ collega mr. Hiddema – die zeker niet vijandig staat tegenover Wilders – in het programma Van Liempt Live dat het lekken van de pleitnota heel gebruikelijk was en dat ook hij dat zelf ook vaak gedaan had om aandacht van de pers te krijgen, maar dat programma werd door weinig mensen bekeken en de uitspraken van Hiddema hadden nauwelijks effect.

Paul Cliteur en racisme

Toch zal Knoops ook inhoudelijk goed beslagen ten ijs komen. Prof. mr. Paul Cliteur schreef op zijn verzoek een beschouwing waarin hij betoogde dat van een overtreding van de artikelen 137c en 137d geen sprake is geweest omdat de Marokkanen geen ras vormen. De aanklacht luidde immers dat Wilders zich ‘opzettelijk beledigend [zou] hebben uitgelaten over een groep mensen, te weten Marokkanen, wegens hun ras’. (art. 137c) Daarnaast was Wilders ook aangeklaagd wegens ‘aanzetten tot haat tegen en/of discriminatie van mensen, te weten Marokkanen, wegens hun ras.’(art. 137d).

Welnu, zo redeneert Cliteur, de Marokkanen vormen geen ras en dus zijn de artikelen 137c en 137d niet op Wilders’ uitspraken van toepassing. Het is een sterke redenering, omdat Marokkanen wel een gemeenschappelijke nationaliteit hebben en misschien ook wel een gemeenschappelijke afkomst (hoewel daarover valt te twisten), maar zeker geen raciale groep vormen. In het Parool van 15 september beweert Jesserun d’Oliveira dat mensenrassen niet bestaan, maar dat rassendiscriminatie niettemin strafbaar is. Dat blijft een vreemde redenering vergelijkbaar met het verbod op godslastering. God bestaat weliswaar niet, maar je mag Hem toch niet belasteren.

Hans Janmaat

Nu zijn in het verleden (bij voorbeeld in het proces tegen Hans Janmaat) de artikelen 137c en 137d wel gebruikt om personen te bestraffen op grond van het aanzetten tot haat tegen personen wegens hun ras, terwijl het helemaal niet om ‘ras’ ging maar om hun buitenlandse afkomst. Cliteur meent dat een dergelijke ruime interpretatie niet terecht is. Daar komt nog iets bij: deze artikelen werden in het Nederlands strafrecht pas in 1971 geïntroduceerd op grond van het Internationaal Verdrag voor de Uitbanning van alle vormen van Rassendiscriminatie (IVUR, 1965).

Het merkwaardige aan het IVUR is dat het zich wel richt op de uitbanning van rassendiscriminatie, maar dat de opstellers nooit een definitie van een ras hebben gegeven. Sterker nog: sommige opstellers waren, net als Jesserun d’Oliveira, van mening van rassen niet (meer) bestonden. In die zin is het ook moeilijk te zeggen of het aanzetten van haat tegen ‘negers’ of ‘Chinezen’ wel onder artikel 137d zou mogen vallen. Gaat men uit van de stelling dat rassen niet bestaan (‘er bestaat maar een ras en dat is het mensenras’) dan zou de redenering van Cliteur ook hier op moeten gaan.

Als de rechters Cliteurs beperkte interpretatie van de wetteksten overnemen dan zou vrijspraak kunnen volgen. Maar als die weg gevolgd wordt is eigenlijk geen vervolging op grond van het aanzetten tot haat wegens ras meer mogelijk. Immers het OM moet dan uitleggen wat precies bedoeld wordt met ras en dat zal zij niet gaarne doen.

Voortekenen ongunstig

Dat neemt niet weg dat de voortekenen voor Wilders ongunstig zijn. De uitspraak ‘Minder, minder, minder’ is destijds ook bij Wilders eigen achterban slecht gevallen. Twee leden van de Statenfractie van de PVV in Friesland keerden de partij onmiddellijk de rug toe. Ook elders binnen de PVV was onrust ontstaan over de uitspraak. Tweede Kamerlid Joram van Klaveren verliet de PVV-fractie en sloot zich aan bij Louis Bontes, die de PVV een jaar eerder verlaten had. Ook Roland van Vliet verliet de fractie, maar sloot zich niet aan bij Bontes en Van Klaveren. Laurence Stassen, fractievoorzitter van de PVV in het Europees Parlement en lid van de Provinciale Staten Limburg, stapte op en zou voorzitter worden van VNL (Voor Nederland), een nieuwe Eurosceptische en klassiek liberale partij die door Bontes, Van Klaveren en Johan Driessen zou worden opgericht. Stephan Jansen, lid van de Provinciale Staten Zuid-Holland en beleidsmedewerker van Wilders, stapte ook over naar de VNL. In Almere wilde bijna de hele raadsfractie opstappen, maar men besloot toch samen verder te gaan als PVV-fractie.

Het maatschappelijk draagvlak is voor een eventuele veroordeling in het tweede Wildersproces aanzienlijk groter dan bij het eerste proces in 2009.Het echtpaar Knoops heeft een goed punt, justitie en hun rechtsspraak is een compleet circus geworden en heeft niets meer te maken met recht of krom.
Dat zien we ook bij de lokale zaken en zo ook bij de zaak Babel. Waar OM faalt op alle fronten. OM / justitie incl rechters en PG zijn chantabel en erger nog is in handen en wordt bewerkt door een bepaalde groep.
We zien deze groep ook alsmaar in de politiek en gaat zover dat men machtsgrepen uit haalt via slinkse en vieze wegen.
Laat het echtpaar Knoops deze beerput maar eens open trekken

Wilders

 

November 02at 05:01am

“Verlos ons van het koningshuis. De middeleeuwen zijn al een tijdje voorbij”

De laatste tijd is er veel ophef rond het koningshuis. Er is veel weerstand tegen de speciale belastingconstructie voor de koning en prinses Amalia’s toelage van 1,5 miljoen euro.

Ook kwam er onlangs een biografie uit over het leven van koningin Juliana, waaruit blijkt dat prins Bernhard jonge meisjes aanrandde in paleis Soestdijk.

“Normale burgers waren onmiddellijk ingerekend en resoluut in het cachot geflikkerd, maar deze koninklijke smeerlap kon dus gewoon zijn gang gaan,” schrijft cabaretier Youp van ’t Hek. “Waarom?”

‘Koninklijke bakvis’

Hij kan na het zakgeld van ‘koninklijke bakvis’ Amalia en het boek over Juliana maar één conclusie trekken: “Verlos ons van het koningshuis.”

Donderdag liep Almelo uit voor het koningspaar. Bij het stadhuis en het stadion van Heracles stond het rijen dik.

“Langs de kant waren duizenden paupers met hun mobieltjes in de weer,” aldus Van ’t Hek. “Verder waren er nog wat verstandelijk gehandicapten die met rood-wit-blauwe vlaggetjes zwaaiden.”

Tweedehands Duitse sprookjesfamilie

“Maar waarom willen we dit?” vraagt hij zich af. “Waarom vinden wij het mooi dat een tweedehands Duitse sprookjesfamilie af en toe heel debiel naar ons wuift of zich in één of andere koets met achterhaalde slaventaferelen door een stad laat trekken?”

De cabaretier stelt voor dat we voortaan gaan voor een staatshoofd dat we zelf mogen kiezen. “Want dat we voorgoed vastzitten aan dit oranje spul is toch tragisch?”

Middeleeuwen

“Waarom laten we deze mensen niet gewoon vrij? We geven ze als dank voor hun bewezen diensten die idiote paleizen, schenken ze ook nog eens belastingvrij hun in de loop der eeuwen bij elkaar gegraaide miljarden en wensen ze succes.”

“Verlos ons van deze mensen,” “We moeten dit elkaar niet aandoen. De middeleeuwen zijn al een tijdje voorbij.”Het illegale koningshuis heeft zijn langste tijd gehad.
Men kan niet verlangen dat burgers als slaven een familie die illegaal op deze plaats zit, blijft eten geven en zich boven de gestelde wet zet.
Wanneer gaat nederland dit inzien wanneer grijpt men in?

Koningshuis


November 01at 05:08am

Opinion

17 jaar vechten

Sinds 1999 vecht MKK (Movimentu Kontra Korupshon) voor de gevangenen tegen de onmenselijke SDKK gevangenis met hun veelal interne corrupte medewerkers en vieze justitie die alles in de doofpot willen stoppen.

Nederland blijft zwijgen in alle talen ondanks dat ze zich niet meer kunnen schuilen achter een niet rechtsgeldend statuut (lees uitspraak CASE OF MURRAY v. THE NETHERLANDS (Application no. 10511/10) JUDGMENT STRASBOURG 26 April 2016.)

Nu komt heer Knoops met dit alles naar buiten in zijn column van afgelopen vrijdag.

Het is voor ons als MKK een grote bevestiging dat we niet jaren voor niets hebben gevochten. Dit is de eerste keer dat een internationale advocaat zwart op wit zet dat Nederland zich schuldig maakt aan schending van de mensenrechten en dat onze gevangenissen niet aan internationale regels voldoen.

Het begin is gemaakt en dat met de uitspraak van Staatsburg zal er zeker veranderingen gaan komen. Door 17 jaren lang te vechten en niet opgeven zijn we weer een stap dichter bij ons doel gekomen: "Mensen als mensen behandelen."

Lees hier het gehele artikel

Geboeid en met blinddoek
28 OKT 2016 Geert-Jan Knoops

Vrouwe Justitia, het symbool van de rechtspraak. Geblinddoekt weegt zij de argumenten van het Openbaar Ministerie en die van de verdachte; haar zwaard symboliseert de beslissingsmacht, haar blinddoek de onpartijdigheid. Wanneer de rechter een verdachte veroordeelt tot een gevangenisstraf zal die veroordeelde zich moeten onderwerpen aan de regels uit, onder andere, de penitentiaire beginselenwet. In die wet zijn, onder meer, de rechten van gevangenen vastgelegd en wordt een deugdelijke tenuitvoerlegging van een gevangenisstraf gegarandeerd.

In Nederland worden deze regels over het algemeen vrij goed nageleefd. Zo heeft een gedetineerde bijvoorbeeld het recht op sociale verzorging en hulpverlening, het recht op arbeid en andere activiteiten en het recht op bezoek zonder toezicht. In Curaçao, Aruba en Sint Maarten, nog altijd deel van het Koninkrijk der Nederlanden, ligt dat echter anders.

Het is algemeen bekend dat het justitieel apparaat op de genoemde eilanden minder soepel werkt dan in Nederland. De voormalige Antillen kennen een eigen Wetboek van Strafrecht en Strafvordering, dat weliswaar in grote lijnen overeenkomt met de Nederlandse wetboeken maar ook op een aantal belangrijke punten afwijkt. Het eerste grote verschil is de straftoemeting door rechters, die vaak afwijkt van de Nederlandse. In bijvoorbeeld moord-, drugs- en fraudezaken wordt op de eilanden vaak zwaarder gestraft dan in Nederland.

Een tweede verschil is de gang van zaken in een herzieningsprocedure. Een dergelijke procedure wordt in Nederland gevoerd bij de Hoge Raad der Nederlanden, terwijl die op de eilanden wordt gevoerd voor het Gemeenschappelijk Hof van Justitie: hetzelfde Hof dat als laatste feitelijke instantie de veroordeling heeft uitgesproken. In Nederland wordt na indiening van een herzieningsverzoek een onafhankelijk advies gegeven door de advocaat-generaal bij de Hoge Raad, terwijl op de eilanden het Openbaar Ministerie - dat niet onpartijdig is omdat het immers eerder om veroordeling van een verdachte heeft verzocht - een reactie geeft op een dergelijk verzoek.

Afgelopen week nog werd een dergelijke herzieningsprocedure door het Knoops’ Innocence Project op Curaçao gevoerd in een schrijnende zaak waarin een man inmiddels al tien jaar onschuldig vastzit. Sinds 2006 verblijft hij achter de tralies van het Sentro di Detenshon i Korekshon Korsou in Curaçao. De vroegere Koraal Specht- of Bon Futuro-gevangenis is al jarenlang in het nieuws. In 2010 werd bijvoorbeeld de noodtoestand afgekondigd om iedereen die de gevangenis betreedt beter te kunnen controleren. Er werden toen bij een grote doorzoeking veel wapens, telefoons en drugs gevonden. In 2014 volgde een grootschalige ontsnappingspoging. Het plan lekte uit voor er daadwerkelijk iemand ontsnapte, maar in twee cellen waren de tralies al doorgezaagd.

Hoewel er al jarenlang gewerkt zou zijn aan verbetering van de beveiliging en de detentieomstandigheden luidden gevangenismedewerkers begin dit jaar opnieuw de noodklok. De wetgeving die toeziet op het gevangeniswezen op de eilanden is veel beperkter dan in Nederland. Volgens de klokkenluiders worden de misstanden in de gevangenis onvoldoende consequent aangepakt. Volgens hen komen niet alleen drugs, wapens en gereedschap moeiteloos de gevangenis binnen; er zouden ook meldingen zijn van misbruik van gevangenen. Vooral personen op sleutelposities zouden zich schuldig maken aan corruptie. Bewakers die dit aan de kaak stelden, werden tot nu toe met de dood bedreigd of geschorst.

Dat de detentieomstandigheden zorgelijk zijn, blijkt ook uit het feit dat de gevangenis al sinds de jaren negentig wordt afgekeurd door het Comité ter voorkoming van marteling van de Raad van Europa. In mei van dit jaar werd de gevangenis op Curaçao opnieuw afgekeurd. De regering van Curaçao zou het geld niet hebben om de problematiek behoorlijk aan te pakken. De onderzoekers van het Comité geven ook aan dat zij het vrijwel onmogelijk achten dat de gevangenis op korte termijn zal worden goedgekeurd zonder hulp van buitenaf. Dat betekent dat de Nederlandse overheid zal moeten ingrijpen. Wanneer mensenrechten in het geding zijn, is dat immers een koninkrijksaangelegenheid. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties denkt daar echter anders over en heeft tot op heden geen actie ondernomen.

De gevolgen daarvan zijn zorgelijk. Gedetineerden in Aruba, Curaçao en Sint Maarten worden onderworpen aan onmenselijke omstandigheden en hun rechten worden onvoldoende beschermd. Niet alleen de detentieomstandigheden zijn schokkend – gedetineerden zitten in kleine, primitieve en hete cellen – maar ook hun rechten worden geschonden. Zo is bezoek van een raadsman niet vanzelfsprekend: ook raadslieden moeten zich onderwerpen aan de wispelturigheid en willekeur van de regels die het gevangenispersoneel van hogerhand krijgt opgelegd.

De onschuldig veroordeelde man mocht afgelopen week aanwezig zijn bij de inhoudelijke behandeling van zijn herzieningszaak. Lang zag het er naar uit dat hij daar – volgens vermeend voorschrift – geblinddoekt en met kettingen geboeid aan handen en voeten zou verschijnen. Vorig jaar gebeurde dat tijdens de behandeling van een herzieningsverzoek in een andere zaak ook. Tot grote opluchting bleken alleen zijn voeten geboeid en werd hem de rest bespaard. Wellicht had dat te maken met een aanwezige cameraploeg uit Nederland. Hoe het ook zij, de Nederlandse overheid moet zich schamen dat zij dit laat gebeuren in haar Koninkrijk. Het wordt tijd dat zij de ogen opent en niet langer de andere kant op kijkt als het gaat om zulke inbreuken op mensenrechten. Zelfs Vrouwe Justitia zou hier haar blinddoek voor afdoen.

Met dank aan Telegraaf en heer Knoops

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237


Het verhaal in de AD

Geboeid en met blinddoek

Knoops: Nederland kijkt andere kant op

De Nederlandse regering moet zich schamen dat zij niets onderneemt om een einde te maken aan het schenden van mensenrechten in het Caribisch deel van het Koninkrijk.
Dat stelt de
advocaat Geert-Jan Knoops in zijn wekelijkse column in De Telegraaf.
De bekende Amsterdamse strafpleiter doet daarin verslag van de ervaringen die hij vorige week tijdens zijn verblijf in Willemstad opdeed.
Hij was er in verband met de regiezitting in de zaak Babel als raadsman van Gerrit Schotte (MFK) en het herzieningsverzoek van de voor moord veroordeelde Frailon Pieter.
Die laatste zit naar de overtuiging van Knoops al tien jaar onschuldig achter de tralies.
De advocaat wijst er in zijn column voorts op dat rechters in de Cariben aanzienlijk zwaardere straffen opleggen dan hun collega’s in Europees Nederland.
Hij hekelt de mensonterende, soms ronduit gevaarlijke toestanden in de gevangenissen van Curaçao, Aruba en Sint Maarten.
Ook heeft hij geen goed woord over voor de vernederende behandeling die verdachten moeten ondergaan als zij voor de rechter worden geleid, geketend en geblinddoekt.
Knoops wijst erop dat de Koninkrijksregering (lees: Nederland, want dat maakt de dienst uit in de Rijksministerraad) verantwoordelijk is voor het waarborgen van de mensenrechten in het gehele Koninkrijk. Hij verwijt Den Haag de andere kant op te kijken.

Knoops

 

November 01at 05:06am

Betekenis Rabo Bank

Rabo bank

 

November 01at 05:03am

Los Angeles Tap Water Contains 12% Xanax and 4% OxyCodone

tap_waterNew Environmental Protection Agency (EPA) findings determined that average Los Angeles tap water contains 12% Xanax and 4% oxycodone.

Xanax, the anxiety medication, and oxycodone, the pain relief pill, were found in the highest concentration rates around Brentwood, West Hollywood, and Beverly Hills.

We spoke to a scientist to help explain this phenomenon. Eric Bundy of Hollywood Hospital said, “People dispose of these medications down the drain and since we are in a drought, much of our water is recycled and cleaned. However, many of these chemicals remain in the water after the filtration process.”

Angelinos were not shocked by the findings but did elaborate on the EPA’s findings. Local LA resident Paul White told the LA Times, “The 80s were more fun when the tap water was mostly speed. It was all uppers all the time; it was great. Now it’s all downers and it’s not as much fun in my opinion.”

Others enjoyed the water. “I’m glad to drink eight glasses a day. I don’t know who’s dumping their drugs down the drain but keep up the great work,” said Nathaniel Roberts.

To help explain who and why the drugs get flushed down the toilet, our scientist said, “Well, we see people dump their stash before they go to rehab. Parents might also find their kids’ drugs and keep or dump them. Drunk housewives tend to accidentally drop stuff in the toilet, so there’s that.”Wil je nog een gezond glaasje water?

Water

 

November 01at 05:02am

Meisjes niet veilig bij prins Bernhard

Prins Bernhard heeft in paleis Soestdijk jonge meisjes aangerand. Dit blijkt uit de biografie van onze voormalige vorstin Juliana door Jolande Withuis. Zij werkte zes jaar lang aan het boek, dat maar liefst 800 pagina’s telt.

Withuis versterkt het beeld van de schavuit van Oranje, de bijnaam die prins Bernhard kreeg. Uit haar biografie: „Gouvernante Nitschmann deed haar deur op slot om zich de prins van het lijf te houden. Haar zeer jonge opvolgster werd door hem belaagd. Een zestienjarige logee werd in haar logeerkamer door de prins betast onder haar blouse en op haar mond gezoend; ze wist hem haar kamer uit te werken en stortte haar hart uit bij een vertrouwd staflid; dat haar geloofde, aangezien hij uit diverse andere bronnen met Bernhards gedrag bekend was. Een jong lid van Juliana’s toneelclub werd door Bernhard aangerand toen ze aan zijn uitnodiging gevolg gaf om wat schilderijen te komen bekijken, waarna de regisseur jeugdige actrices niet meer ongechaperonneerd door het paleis liet lopen als de prins thuis was.”
Prins, geen heer

Uit de biografie blijkt ook dat koningin Juliana een eenzame vrouw was en dat haar huwelijk met Bernhard nog slechter was dan tot nu bekend was. Withuis schrijft dat prins Bernhard Juliana vanaf het begin van hun relatie systematisch heeft vernederd: “Hij mag een prins zijn, een heer is hij niet“, citeert Withuis een waarnemer die zag dat Bernhard Juliana tijdens hun huwelijksreis ‘alleronhebbelijkst’ behandelde. Bernhard was veel op reis waardoor Juliana veel alleen was.

Volgens de schrijfster had Juliana “een hang naar het hogere” . Dit is een van de reden dat zij in de ban raakte van gebedsgenezeres Greet Hofmans. Ook miste zij volgens Withuis de “mentale discipline, een innerlijke ordenende instantie die haar vrij uitwaaierende verbeelding begrensde.”Bernhard had een zeer bewogen leven en was alles behalve pluis.
Hij maakte duidelijk misbruik van zijn positie en onschendbaarheid en dat kon omdat hij Juliana in de tang had en haar afperste omdat ze niet van koninklijke bloede was maar een aangenomen kind. Dat is de reden waarom de oranjes geen DNA test willen doen. En dat speelde Bernhard mooi uit.
Title: De MATRIX van ons systeem deel 1. ISBN 978-1-291-88840-9
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf
File size 2.8 MB

Title: De MATRIX van ons systeem deel 2. ISBN 978-1-291-88841-6
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf
File size 3.7 MB

Bernhard
 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.