Banner Watamula

AA   AA  
       
 
DRUGS
   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

 

Nederland is drugsland nummer één volgens dit nieuwe Europese rapport

Coke voor Europa komt aan in Rotterdam, mdma is zo Nederlands als hagelslag, vrijwel alle hasj komt van buiten — en wat er verder nog te leren valt over ons land van het rapport.

Twee jaar geleden zei minister-president Rutte dat hij niet voor de regulering van wietteelt was, omdat het dan op de een of andere manier bij onze buurlanden terecht zou komen. Als we dat gaan doen, zo stelde de premier, dan kan hij de Franse president Hollande en de Duitse bondskanselier Merkel "echt niet meer onder ogen komen".

Maar volgens verschillende politie-instanties in Europa heeft hij daar helemaal geen regulering voor nodig gehad. Het EU Drug Markets Report van het EMCDDA – een instantie die alle Europese gegevens over drugs verzamelt – zet Nederland neer als dé producent, verwerker en doorvoerder van drugs naar onze Europese buren. Het komt overal vandaan en het gaat overal heen, maar Nederland speelt toch echt een glansrol. Hoewel de cijfers over cannabis controversieel zijn – wietplantjes groeien zonder probleem op zolderkamers van Lapland tot Gibraltar – valt niet te ontkennen dat de slogan "Nederland Distributieland" ook zeer treffend is als het gaat om de drugsmarkt.

Dit zijn vijf dingen die uit het rapport te leren zijn over de rol van Nederland in de Europese drugsmarkt, en de landen die ons daarbij helpen.

Drugs1

1) Coke voor Europa komt aan via Rotterdam

"The Port of Rotterdam: A place where unlimited ambitions can become reality," zo zegt het havenbedrijf zelf. En dat geldt zeker voor de 25 tot 50 procent van alle cocaïne die voor Europa bestemd is en via die haven het continent op komt. De grootste haven van Europa handelt per jaar ongeveer 11 miljoen containers af, en volgens het rapport worden er per jaar maar vijftigduizend daarvan gecontroleerd.
Pakjes coke verstoppen tussen de ananassen of in de buizen van een kinderfietsje raakt steeds meer uit de gratie, zo schrijft het EMCDDA. Steeds vaker wordt er gebruikgemaakt van corrupte medewerkers in zowel de verzendende als de ontvangende haven. De kunst is om een container ongezien apart te zetten alsof het om een bijzondere controle gaat, en dan snel de waren over te laden, en de container opnieuw te verzegelen.

De grote rol van Rotterdam zorgt er ook voor dat de prijzen voor een gram wit hier relatief laag zijn. Vijftig euro is nog steeds veel geld voor iets dat zo kort werkt, maar in vergelijking met onze buurlanden betaalt de Nederlander weinig. (In sommige Europese landen loopt de prijs op tot 120 euro per gram).

Drugs2

2) Mdma is zo Nederlands als hagelslag

830.000 Nederlanders hebben minimaal één keer xtc gebruikt in hun leven, en procentueel gezien (8 procent) is Nederland daarmee koploper, want gemiddeld heeft slechts 0,5 procent van de hele Europese bevolking dat weleens gedaan.
Maar ook wat productie betreft is Nederland koning. Er wordt zoveel mdma geproduceerd in Nederland, dat onze pillen de hele wereld over gaan. Op sites als pillreports.com kan je zien dat groene Heinekens te vinden zijn in India, oranje leeuwen in Australië, en pillen in de vorm van tulpen in Texas opduiken.
Nederland maakt vooral mdma, en soms speed of crystal meth. Omdat dat laatste populair is in Tsjechië, produceert dat land er vooral veel van.

Volgens het rapport wordt de productie van mdma steeds professioneler. "Op sommige mdma-productielocaties zijn zelfgemaakte reactievaten gevonden met een capaciteit van 750 liter. En sommige faciliteiten zijn zo geautomatiseerd dat de producent het lab kan verlaten en terug kan komen als het hele proces klaar is."

Drugs3

3) Ook in Europa wordt er een oorlog tegen drugs gevoerd

Er zijn 83,2 miljoen Europeanen die weleens wiet hebben gerookt – een kwart van de totale Europese bevolking – en die zijn volgens de overheid dus allemaal stout geweest. Want maar liefst 675 duizend Europeanen zijn aangehouden voor het bezit van cannabis, zo staat in het rapport.


De Verenigde Staten mogen dan één miljoen mensen in de bak hebben gegooid en Indonesië executeert drugsdealers om zo het duivelskruid te verbannen, maar de Europese oorlog tegen drugs is een lightversie die bestaat uit het oprollen van producenten en boetes uitdelen aan gebruikers.

Cannabis is de meest gebruikte illegale drug op het continent. In Frankrijk heeft 40.9 procent van de volwassen bevolking weleens wiet of hasj gerookt. In Nederland is dat ongeveer 25 procent, en daarmee scoort ons land hooggemiddeld. Nederland scoort trouwens relatief laag op recent gebruik. Dat het beschikbaar is, betekent dus niet per definitie dat iedereen het hier consumeert.
Alle wiet en hasj komt uit een illegaal systeem, maar tot een serieuze Europese discussie over de regulering is het nooit gekomen. Actieclubs die ervoor strijden hebben nauwelijks geld en weten elkaar moeilijk te vinden. Er is een Europese organisatie die Encod heet die probeert die clubs met elkaar te laten samenwerken, net zoals het EMCDDA dat doet vanaf de andere kant, maar de geestelijk leider van die beweging – de Nederlandse drugsactivist Joep Oomen – is een paar weken geleden overleden.

Omdat de concurrentie hoog is, speelt design een grote rol. Steeds vaker worden pillen gedrukt als branding voor een specifiek event, zoals deze ADE-pil.
Europa kijkt nu voornamelijk naar de VS om een volgende stap te zetten in deze discussie, zo schrijft het rapport. Het land is volgens de schrijvers ook de motor achter nieuwe vormen van cannabisgebruik, zoals dabben, en het maken van olie en cannabissnoepjes: "De liberalisering van cannabisgebruik in Noord-Amerika en daarbuiten zou kunnen zorgen voor een renaissance in innovatieve manieren om cannabis te bereiden, wat kan leiden tot een uitbreiding van het aantal producten dat in Europa te krijgen is."

Tot het zover is, gaat de strijd door, zo omschrijft een kadertje in het rapport:
Actiepunt: Het is belangrijk dat er wordt ingegrepen in centrale geografische locaties, waaronder vooral het Iberisch Schiereiland, Nederland en België.

Drugs4

4) Vrijwel alle hasj, sommige goedkope wietsoorten, en zelfs sterke cannabis wordt geïmporteerd – ook naar Nederland

Die gram Jamaica Bush Weed van drie euro en dat bolletje Libanon zijn geen verzinsels van de salesman van de coffeeshop. Onder lampen gekweekte binnenwiet mag dan het gros van de markt bepalen in Nederland, de oude importlijnen bestaan ook nog steeds. Verstopt in de auto na een vakantie in Marokko, via een schip uit de Caraïben, of simpelweg via de post wordt er nog genoeg wiet en hasj over het continent gesmokkeld.

Routes lopen vanuit het Midden-Oosten via Albanië en Kosovo, en vanuit het Rifgebergte komt de hasj vooral via Spanje binnen. Over land komt het vervolgens in de rest van Europa terecht.

Volgens het rapport is Nederland historisch gezien een belangrijke bron voor de sterkere soorten. Eerder onderzoek van de Nederlandse overheid stelde dat tussen de 30 procent en de 90 procent van alle in Nederland gekweekte wiet in het buitenland terecht komt. Dat zijn getallen die zover uit elkaar liggen dat "we weten het niet" ook een goede conclusie zou zijn geweest.

Nederland heeft in ieder geval een rol gespeeld als innovator, schrijft het EMCDDA. "Veel innovaties in groeitechnieken en apparatuur zijn in de afgelopen twintig jaar ontwikkeld in Nederland, net als veel sterke cannabisvariaties."
Maar opmerkelijk genoeg wordt ook sterke wiet tegenwoordig geïmporteerd, want wiet groeit overal. Het rapport geeft het voorbeeld van een 52-jarige Nederlander die in januari 2015 werd gepakt in Frankrijk. Hij had schulden, en had daarom zijn huisje in Frankrijk beschikbaar gesteld als locatie voor een wietplantage aan een paar Rotterdammers. Die legden het voor hem aan, en vervoerden uiteindelijk de wiet naar Nederland en later ook naar het Verenigd Koninkrijk.

De eigenaar van het huisje vertelde later in de rechtbank dat hij hoopte om ongeveer 7000 euro te verdienen aan de planten, terwijl de opbrengst in de coffeeshop waarschijnlijk 145.000 zou zijn geweest. Hij zei ook dat hij nog van veel meer plantages wist in Frankrijk, die allemaal aan Nederlandse coffeeshops leveren. De man heeft een gevangenisstraf van vijf jaar gekregen, en is zijn boerderij kwijt.

Drugs5

5) Drugs zorgen voor terrorisme of zoiets

Een nieuwe strategie om te proberen de oorlog tegen drugs te rechtvaardigen, is het koppelen aan de angst voor terrorisme. Het woord "terror" komt 59 keer voor in de tekst van het rapport.

Wat de schrijvers nu precies willen zeggen over terrorisme blijft onduidelijk. Drugs zijn crimineel, terroristen ook, dus die netwerken komen elkaar weleens tegen in het ondergrondse, zo lijkt de gedachte te zijn. Het rapport noemt terreur in de introductie, wijdt er subhoofdstukken aan, en komt met infographics. Maar de stellingen blijven erg vaag. Zo schrijft het over de hasj die uit het Rifgebergte komt dat het "misschien een risico vormt in een mogelijke link met terrorisme".

Ook wordt gehint dat drugs een rol kunnen spelen in de aanslagen zelf. "Een slecht gedocumenteerde, maar potentiële link, is het gebruik van illegale drugs door terroristen of rebellen als ze hun activiteiten of strijd uitvoeren, bijvoorbeeld het gebruik van pijnstillers als er iemand gewond is, of het gebruik van stimulanten om langer door te kunnen gaan."

Maar ondanks de uitgebreide ketting van vage woorden sluiten de alinea's af met: "Tot dusver lijkt het erop dat in Europa er geen systematische banden zijn tussen drugscriminaliteit en terrorisme."

Dankzij alinea's als deze, blijft het duidelijk dat het hier om een rapport gaat van een overheidsinstantie die niet inziet dat drugsgebruik een doodnormaal gegeven is, ook voor Europeanen. Tientallen miljoenen Europeanen gebruiken weleens drugs. En dat zijn echt niet allemaal terroristen.

 

Drugs6

 

Psychiatric drugs killing more users than heroin, cocaine, say health experts

Health professionals are sounding the alarm over the heightened risk of death linked to the use of psychiatric drugs, which was highlighted in a pair of Vancouver-based studies published this month.

Benzodiazepine (BZD) is a class of psychiatric medications known as “tranquillizers” which can reduce the body’s drive to breathe and are used to treat anxiety, sleep disorders, seizures, and other conditions. They include commonly prescribed drugs such as Valium, Xanax, and Ativan.

The first of the two studies, which involved researchers from the B.C. Centre for Excellence in HIV/AIDS (BCCfE) and the University of B.C., looked at the impact of BZD use on mortality rates and established that use of BZDs was linked to a higher risk of death than illegal drugs.

VANCOUVER, BC - DECEMBER 29, 2015, - Dr. Keith Ahamad talks about fentanyl at St. Paul's Hospital in Vancouver, BC. December 29, 2015. (Arlen Redekop / PNG photo) (story by Randy Shore) [PNG Merlin Archive]

“There’s a lot of research that’s been done on more traditional drugs of abuse, other illegal drugs like heroine, cocaine, amphetamines — but not a lot is known about the abuse of this kind of drug,” said Dr. Keith Ahamad, a clinician scientist with the BCCfE and an addictions physician at St. Paul’s Hospital.

The study followed a cohort of 2,802 drug users in Vancouver’s Downtown Eastside between 1996 and 2013. Participants were interviewed semi-annually over a median duration of just over five-and-a-half years each. By the end of the study, 527 (18.8 per cent) of the participants had died.

Researchers found that the mortality rate was 1.86 times higher among the drug users who used BZD, compared to those who did not. Ahamad noted that even after researchers isolated other factors that could influence mortality, such as use of other drugs, infections, and high-risk behaviours, the mortality rate remained high among BZD users.

A second study conducted on a smaller group within the same cohort examined the link between BZD use and hepatitis C (HCV) infection. Of the 440 HCV-negative individuals who participated in the study, 158 reported prescribed or illicit BZD use, and 142 participants contracted HCV during the course of the study.

The study found that BZD was associated with a higher rate of HCV infection: Infection rates were 1.67 times higher among study participants who used BZD, compared to those who did not.

“There’s not a lot of scientific evidence to say these people should be on these medications chronically,” said Ahamad, acknowledging there is a tendency to lean on prescription psychiatric drugs though other non-pharmacological measures — such as counselling, breathing techniques, psycho-sociological treatment — are available.

FEBRUARY 10 2015. Dr. Thomas Kerr, author of a new study called "We need somewhere to smoke crack," in Vancouver, B.C., on February 10, 2015. (Steve Bosch / PNG staff photo) 00034703A .

Dr. Thomas Kerr, professor of medicine at UBC, echoed those sentiments: “Too often, we’re looking for an answer in a pill, and too often, we neglect other treatment options.”

Both doctors noted that there is very little evidence to support long-term use of BZDs.

“The interesting thing about this is that it’s a prescription drug and people think they’re safe,” Ahamad said. “But as it turns out, we’re probably prescribing these drugs in a way that’s leading to harm.”

Kerr noted that the rise in BZD-related deaths — “It’s been an epidemic brewing for many, many years” — very closely mirrors a rise in opioid-related deaths that has been widely documented. He cited a fourfold increase in BZD-related deaths in the United States between 1999 and 2014, and also noted that there are 50 per cent more deaths each year in the U.S. due to psychiatric medicine than heroin.

“These studies really reveal how very dangerous these drugs are, and they should be used with great caution,” Kerr said. “We can’t just focus on opioids, we need to look at other medications that are used in combination.”

Ahamad believes much of the onus is on doctors to be properly educated before prescribing BZDs. He also acknowledged that the lack of family doctors has led to many people visiting walk-in clinics, where patient records may not accurately record an individual’s drug or treatment history. Kerr noted there also needs to be a strengthening in how prescriptions are monitored and prescribed.

“There are risks that come with these medications and we need to be very, very careful about how we’re prescribing them,” Ahamad said.

The studies were published in Public Health Reports and the American Journal of Public Health.

Pils

 

 

 


 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.