Banner Watamula

AA   AA  
       
 

September 2017 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
 


   
       

September 15 at 05:09am

Opinion

Onderhoudswerkzaamheden zonder stroomonderbreking

Het volgende lezen we week in en week uit in kranten, websites en sociale media:
“STROOMONDERBREKING Wegens onderhoudswerkzaamheden zullen op onderstaande locaties en tijdstippen de stroomvoorziening tot onze spijt tijdelijk worden onderbroken. Wij doen ons uiterste best om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en het ongerief tot een minimum te beperken. Wij bieden u onze excuses voor het ongemak.”

Deze onderhoudswerkzaamheden zijn een regelrechte leugen volgens het eigen personeel van Aqualectra bedrijf! Ook als je vraagt op andere eilanden zijn er natuurlijk wel eens uitvallen maar geen uitvallen omdat er onderhoud gaande is. Overal waar je dat vraagt zegt men “voor onderhoud hoeft men maar zelden de stroom af te zetten” en dat hoor je ook van de medewerkers zelf van Aqualectra! Men vertelt dat er onderhoud gepleegd kan worden zonder de stroom voor 5 tot 7 uren plat te gooien. Dat wordt overal bewezen op die plaatsen van het eiland waar mevr Bikker ons eens een plattegrond van liet zien waar geen uitval is, alleen in noodsituaties. Plaatsen in de stad waar of belangrijke gebouwen zijn maar ook waar de ziekenhuizen en klinieken zijn. En dan zie je op de kaart van gespaarde ellende ook spotjes van plaatsen vanwaar ik maar aanneem dat het zeer belangrijke mensen zijn die daar wonen of werken!

Maar waarom moet Aqualectra ons in een roulatie systeem vele uren afsluiten?

Nu, van directeur Jonis kreeg ik een kort antwoord en dat was; “We moeten toch onderhoud doen”. En ja daar ben ik het geheel mee eens maar heer Jonis waarom zegt uw eigen personeel dat in 95% van de gevallen de stroom niet langer dan 15 minuten afgesloten hoef te zijn om zaken om te koppelen? De rest van het onderhoud kan met de stroom gewoon aan! Waarom dan die 5 ¾ - 6 ¾ uur die u ons in de momenteel ondraaglijke hitte laat zitten? Dan praten we nog niet over de zieke en oudere mensen die een gevaar lopen door uw onnodig afsluiten in deze ondraaglijke hitte.

Maar ik kreeg antwoord van uw eigen personeel heer Jonis.

Ik kreeg te horen dat het gehele onderhoudsgedoe niets meer en minder is dan het dekken van capaciteiten tekort! Aqualectra kan niet genoeg stroom leveren en daarom komen ze met deze onzinnige en onlogische smoes! Ik citeer enkel de woorden van uw eigen personeel heren Aqualectra! U bent blijkbaar met uw 49 miljoen gulden winst jaarlijks niet in staat om een elektriciteits- en waterbedrijf op te zetten wat de mensen aan de eerste levensbehoeften helpt, namelijk Water en Electra! Is het dan niet zaak dat wij als betalende burgers gaan eisen dat er dan WEL mensen op die plaatsten gezet worden die ons dat wel kunnen garanderen en open staan voor alternatieve energiebronnen in plaats van alle alternatieven tegenwerken?

Het is van de zotte dat we één van de hoogste tarieven hebben op de wereld en dat dan ook nog ons voorgelogen wordt dat er onderhoud gepleegd moet worden om zo uw tekortkomingen te dekken!

- Waar blijft onze politiek in deze semioverheidsbende?
- Of komt dit alles de politiek goed uit?
- Heeft de politiek al eens een calculatie gemaakt wat deze leugen de economie van Curaçao kost?

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237

Aqua

September 15 at 05:08am

Opinion


Valt het u ook op?????
Het zijn altijd dezelfde wijken die zogenaamd 5-6 uren afgesloten moeten worden voor onderhoud aan het electra net!!

Vraag ik me af waarom bepaalde zeer dure wijken en kantoorgebouwen nooit afgesloten worden? Is daar dan geen onderhoud???

Mevr Bikker vertelde eens in een vergadering via een schema dat diverse plaatsen NOOIT zonder stroom komen te zitten (wij waren er toen een van)! Buiten als er even een algehele uitval is. Dan weer de vraag: Op die plaatsen hoeft men dus geen onderhoud te plegen #Aqualectra???


September 15 at 05:06am

Opinion

Over 200 mensen zoek! En wat de rest?

4 doden en wat gewonden, dat is wat de officiële instanties en de pers naar buiten hebben gebracht! De leugen is gigantisch want van de mensen zelf op St Maarten hoor je dat er vele mensen worden vermist en links en rechts lijken met of zonder kogelgaten drijven in de wateren rond het eiland. Men mag niet meer schrijven over de bedreigingen, plunderingen en de afrekeningen want dat tast de goede naam aan van Nederland en hun eiland.

Nu, dagen later sijpelen er berichten binnen van meer dan 200 vermisten en dan weten we nog niet van de niet geregistreerde of te wel illegale mensen op het eiland. De eerste drie dagen waren simpel jagen op criminelen, afrekeningen en veiligstellen van de vele cocaïnehandel. De Nederlandse militairen waren volgens de pers bang om aan land te gaan en later bleek dat een speciale eenheid alleen enkele zeer interessante hoge maffia gasten in bescherming namen bang dat de handel verloren zou gaan.

Men doet er alles aan het zwijgen op te leggen maar de geluiden sijpelen toch wel door . De leugens die de wereld in gestuurd worden hebben de omvang als die van de MH 17vlucht en de tijd zal loslaten wat er werkelijk gaande is op het eilandje St Maarten. De grote verliezers zijn de lokale bevolking die geheel hun hebben en houden verloren zijn en verstrikt zijn geraakt in de wereld van de vieze Italiaanse maffia waarvan Nederland beweert weinig weet van te hebben.

De Italiaanse maffia; de link tussen maffia en het witte goud.

John H Baselmans-OracleSeptember 15 at 05:05am

CERN Home

Zie goed deze image gezet op de CERN homepage van Facebook.
https://www.facebook.com/cern
Valt u niets op?
Is het werkelijk dat ene deeltje vinden?
http://home.cern

Point

Als men deze image goed bekijkt zijn er zaken die ver terug te brengen zijn in de wereld van de vele dimensies maar ook in de wereld waarin de elite in geloven en ook naar handelen.

Is CERN de stap die de elite voor gekozen heeft. Of is de CERN werkelijk simpel een avontuur van de wetenschap?

CERN

 

September 14 at 05:06am

Opinion

Boven de Meteo warnings staande

De meteo geeft momenteel vrijwel dagelijks warnings uit over de extreme hitte die er gaande is en dat we er voorzichtig mee om moeten gaan en ons zo koel mogelijk moeten houden. Ook scholen hebben een verkort lesrooster!

Dan sla je de kranten open en zie je pagina’s grote advertenties dat Aqualectra hele wijken voor 5 tot 6 uur lang afsluit van elektriciteit omdat er dan zogenaamd onderhoud is! Volgens directeur Jonis is onderhoud nodig en ik ben het helemaal met hem eens. Maar zoals hij ook mij eens vertelde, onderhoud is een langere termijn planning en dus niet acuut nodig! Nu we in een warmtegolf zitten lijkt het mij onmenselijk om hele wijken voor 5-6 uren plat te leggen omdat er “zogenaamd” onderhoud is. Ik schrijf “zogenaamd” omdat ik een van de laatste keren alle wijken en straatjes, bij een zogenaamde “onderhoud” ben afgereden er niet EEN wagen gezien heb die maar ergens onderhoud pleegde! Onderhoud staat veelal voor gewoon het tekort van stroom die gespaard moet blijven voor andere bepaalde delen van het eiland!

Het ergste is dat Aqualectra meent boven de officiële warnings van een meteo te kunnen staan! Dat is wel heel erg en tekenend voor deze firma. Ze hebben lak aan hun betalende klanten en je zoek het maar uit met deze hittegolf! Dat lijkt het motto van deze Aqualectra!

Wanneer gaat er politiek of van hogere hand ingegrepen worden bij deze onmenselijke figuren die deze regels maken bij dit bedrijf en mensen in momenteel 36-38 graden laten zitten voor 5-6 uren lang en zelf zittend in overgekoelde airco’s? Niet denkende aan de oudere generatie, toeristen en mensen die afhankelijk zijn van hun fan en wat afkoeling! Simpel onmenselijk Aqualectra directie!

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237

 

September 14 at 05:04am

Bewijs Hitler was niet vermoord

Uit deze papieren blijkt dat Adolf Hitler gewoon in leven was in 1955!

Zie pdf van de CIA

CIA

 

September 14 at 05:02am

Hackers stelen gegevens miljoenen Amerikanen

Kredietbureau Equifax is getroffen door een cyberaanval. Hackers hebben daardoor toegang gekregen tot creditcardgegevens, huisadressen, geboortedata en andere informatie van mogelijk 143 miljoen Amerikanen.

De hackers hebben ook toegang gekregen tot persoonlijke gegevens van klanten uit Canada en Groot-Brittannië van Equifax. Daarbij gaat het om veel minder mensen.

Bij een intern onderzoek eind juli ontdekte Equifax dat de persoonlijke gegevens van miljoenen mensen door een cyberaanval op straat waren komen te liggen. Het bedrijf bracht die informatie pas donderdag naar buiten.

 

September 14 at 05:00am

Think

“The acquisition of new knowledge by man is but the re-thinking or recollection of old knowledge.” -Walter Russell

“I know the secrets of the people who built the pyramids” – Ed Leedskalnin

Vrijmetselarij

 

Opinion

Kinderen opvangen, DOE HET NIET!

Wie bepaalt zo’n achterlijke regel?

We zien nu allemaal in een keer goede zielen die menen dat ze kinderen op moeten vangen vanuit de bovenwinden!

Dit is het meest achterlijke wat je kan doen!

Uit ervaring weten we (zelf 54 kinderen gehad) dat een gezin uit elkaar trekken en kinderen soms maanden op een andere eiland plaatsen, werkelijk een belachelijk en ziekelijk idee is. Juist in de dagen van de grootste ellende is het nodig dat de kinderen hun ouders hebben en dat de ouders de kinderen om zich heen hebben. In het verleden dachten wij er ook goed aan te doen om kinderen op te vangen bij dit soort noodsituaties. Nu, de kinderen hadden geweldige emotionele problemen en leren kon je wel vergeten. Het was overleven in een vreemd land voor hen, bij vreemde mensen! Het is simpel achterlijk dat kinderbescherming en kinderorganisaties dit toelaten! De praktijk is dat er vele kinderen zijn die nog jaren problemen hebben met deze scheiding tussen kind en ouders.

Het is vreselijk wat het kind wordt aangedaan en het is gewoon het afschuiven van een ziek systeem dat zich geen zier kan schelen wat er later nog van uw kind overblijft! Het is het afschuiven van verantwoordelijkheid. Er kan wel degelijk iets gedaan worden door de autoriteiten. Men kan voorlopig de kinderen opvangen in noodtenten, nog staande gebouwen en de leerkrachten laten zorgen dat de kinderen op hun gemak worden gesteld en tegelijkertijd onderwijs kunnen volgen en laten zien wat er gedaan kan worden in noodsituaties. Ze kunnen dan dagelijks bij hun ouders zijn en zien hoe men gemeenschappelijk weer zaken opbouwt!

Het is crimineel als er mensen zijn die hun kinderen dumpen bij vreemde mensen op een vreemd eiland in welke situatie je ook bent!

Een kind opvangen, DOE HET NIET!! U helpt ze echt niet, u maakt de emotionele pijn voor die kinderen ondragelijk en dat blijft gekerfd vele jaren in hun leven!

John H Baselmans-Oracle


Ik snap het werkelijk niet wat er gaande is.
Ik zie alsmaar de jankende kinderen met hun speeltje in de hoeken van de kamers die we hadden bang, alleen geen wereld geen ouders geen zeker punt.
Man mijn ziel draait alsmaar om en dan gaat men dit promoten!!! Men moet het strafbaar stellen.

Kon ik het maar de wereld in schreeuwen maar helaas ondanks het naar alle pers is wie gaat het zetten?
Het is tegen wat het systeem wil en ervaring in deze zaken telt niet het is ego!!!

Wat we zien dat deze zaken allemaal komen vanuit de pedofiele kerken. Het zijn hun die deze achterlijk regel promoten zodat we weer vele kinderen krijgen met trauma's .
WANNEER PAKKEN WE DIE PEDOFIELE JUSTITIE EN KERK AAN??
laten we onze kinderen almaar maar misbruiken door deze club?
Waar zijn de ouders die nee kunnen zeggen!


September 13 at 05:07am

In hoeverre moeten we deze gasten nog geloven?

Defensie

 

September 13 at 05:06am

EuroNarcos (een deel uit mijn dagboek)

EuroNarcos

De laatste dagen zijn hectisch, simpel omdat er veel ongewenst is opengebroken over de manier Nederland onze eilanden ziet en wat prioriteit nummer één is bij rampen bij dit land. Ik begon met dit stuk om duidelijk te maken dat er wat gaande is rond de orkaan Irma.

Zie het gehele dagboek fragment hier
of als ingezonden stuk

EuroNarcos

 

September 13 at 05:04am

En wederom hier een bewijs dat Justitie verbonden is aan politiek!
Geen wonder dat het eiland Aruba bol staat van de coke.
Er is geen politie noch justitie!

Welcome to our friendly island, the island of white snow (coke)

PS. Wees niet bang mensen van Curacao, ook hier op ons eiland worden dezelfde regels gehanteerd.

Politie

 

September 13 at 05:02am

Jim Carrey en energy

Jim Carrey is een van de enige die ook openlijk wil uit komen wat we werkelijk zijn.

Zie film Jim Carrey

Carrey

 

September 12 at 05:05am

Toeval?

Kom op! Het is allemaal bepaald.

Toeval

 

September 12 at 05:04am

Internet in rep en roer

Men vergelijkt een minister met Adolf Hitler.
We praten hier over het vergelijken van woorden en dat zijn uitspraken van die mensen zelf.
Het is niet dat er beweerd wordt dat een bepaalde minister een hitler is wat een totaal andere contex is.
De frustratie is er nu eenmaal zodra de naam hitler valt staan alle haren recht overeind.

Minister

 

September 12 at 05:02am

Kerkklok met hakenkruis kost burgemeester baan

Kerkklok met hakenkruis kost burgemeester baan Foto ter illustratie: Colourbox
In het Duitse plaatsje Herxheim am Berg wordt nog steeds een een Hitlerklok geluid in de plaatselijke kerk. De klok ziet een groot deel van de inwoners het liefste in een museum verdwijnen, maar daar was burgemeester Ronald Becker het niet mee eens. Zijn verdediging van de klok heeft hem nu zijn baan gekost.

HAKENKRUIS
De klok hangt al sinds 1934 in de Sint-Jakobuskerk in Herxheim am Berg en weegt maar liefst 240 kilo. Toentertijd had de Duitse staat hem laten maken nadat oude klokken verloren waren gegaan door toedoen van een brand. Op de klok werd ook een hakenkruis en de tekst 'Alles fuer's Vaterland - Adolf Hitler' aangebracht. Dat was gebruikelijk in die tijd.

GOED
Een oud-organist wees de plaatselijke media op de klok en stelde voor dat de klok naar het museum werd gebracht. Becker was het daar echter niet mee eens. Hij vond het juist bijzonder dat de klok de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Andere klokken werden in de oorlog omgesmolten voor het maken van wapens. Volgens hem denkt iedereen bij Adolf Hitler altijd aan de vervolging van de Joden, maar er zijn ook goede dingen ingebracht die nog steeds gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld deze klok.

AFSTAND
Op zijn stelling werd geschokt gereageerd door Joodse organisaties. De partij van Becker en de hele gemeenteraad namen afstand van hem. Volgens Becker is alles uit zijn verband gerukt en vertolkte hij slechts de mening van een 95-jarige inwoner van Herxheim.
Becker besloot deze week op de stappen met de boodschap dat het nationaal-socialisme ver van hem af staat. Wat er met de klokken gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Klok

 

September 12 at 05:01am

Blanke bevolking het steeds moeilijker

In het moderne Zuid-Afrika anno 2017 krijgt de blanke bevolking het steeds moeilijker. Dit zijn de mensen die nergens naar toe kunnen gaan. Geen land die ze wil hebben, tenzij ze familie en/of vrienden in het desbetreffende land hebben, die voor ze garant wil staan....Zij die wèl weg hebben kunnen gaan, zijn allang vertrokken.....
Deze berichten worden in de Nederlandse Main Stream Media stelselmatig genegeerd.....

Couple murdered in cold blood in another malicious farm attack.
Recent attacks on farmers in South Africa is getting out of hand and it’s high time the government comes in play and protect the food basket of the country.

A well-known farmer and his wife were put through a night of pure horror after they were attacked in their farmhouse near Ballito.

Rex Hunt, the area manager for Alpha Security revealed the details surrounding the tragedy that occurred at St Martin sugar estate.

Bob and Denise Gawler were attacked in their home on Saturday evening.
“It is a horrible story. At around 6pm Saturday evening four men kicked the front door down and entered the house.
“Gawler was attacked and beaten, before being shot in the stomach.
“His wife, Denise was on bed resting, but heard her husband moaning. The men tied her to her bed and murdered her in col blood,” said Hunt.
“They ransacked the house, stole everything they could including their Toyota Hilux and two firearms and broke everything else.”

The couple were only found on Sunday morning at around 9am.
“A family member tried to phone the house. When no one answered, their domestic worker was sent on an errand to drop a message to them. She went over to the house and saw the gate was open and the cars were gone. Too scared to enter the house, she called a neighbour, who made the horrific discovery.”

Both couple were declared dead upon the paramedics’ arrival.
“The cause of death is believed to be a gunshot wound to his stomach and back. If they had received medical attention last night, they could perhaps still be alive,” said Dylan Meyrick of IPSS Medical Rescue.

No arrests have been made so far.

Moord

 

September 11 at 05:08am

Opinion

De reden voor het late ingrijpen van Nederland

Het is duidelijk hoe Nederland denkt over de bevolking van onze eilanden. We kunnen allemaal verzuipen en het liefst wegspoelen zodat Nederland af is van dat lastig ras wat woont op de zes eilanden onder een Nederlandse vlag.

Voorzorgsmaatregelen waren er nauwelijks vanuit Nederlandse kant en een schamele 100 militairen werden met een stoomboot verscheept naar het eiland om even een kijkje te nemen of er nog leven was! Toen dat bevestigd werd trok men zich weer snel terug in hun notendop met de mededeling dat ze storm twee buitengaats wilde afwachten! Notendop twee werd weer teruggestuurd naar Curaçao want stel dat er te veel hulp geboden wordt. Maar bedenk even waar notendop twee mee naar Curaçao terug kwam!

Op de Franse kant werd meteen zeer groot materieel ingezet en niet via een stoomboot maar via de wegen die zeer snel gaan. Duizenden manschappen werden in weer en wind ingezet voor orde en aan het werk gezet voor de nodige voorzieningen, eten en water. Nederland heeft dagen politiek lopen te bekvechten en afwegen voordat de pinguïns in pakken besloten “wij gaan helpen”!

Maar er kwam een belangrijk detail ongewenst naar buiten. Via kanalen werd duidelijk dat er geen vliegtuigen Nederlanders mochten oppakken! Er was een Nederlands landingsverbod! Als je een Amerikaan, Venezolaan of Canadees was en nog wat andere nationaliteiten, deze vliegtuigen mochten WEL landen! Er mochten GEEN Nederlanders met een Nederlands paspoort worden geëvacueerd!

Oeps, iets vreemds als je je eigen volk als “ratten” in een hol laat en ze dwingt om in het rampgebied te blijven. Maar was dat niet de bedoeling? En waarom net de Nederlanders die verboden werden het rampgebied te verlaten? Nu, denk aan het woord “rat”. Een rat is een persoon in de onderwereld! Nu, Nederland wilde wat zaken veilig stellen en uit de vele ratten moesten de juiste nog even weggewerkt of opgepakt en in veiligheid gesteld worden! Men moest enkele Nederlandse ratten veiligstellen voor de handel die zij vertegenwoordigen! St Maarten zou anders wel eens in andere handen kunnen vallen!

Vandaag zondag, mogen de eerste Nederlanders weg van het eiland. De ratten zijn ondertussen veilig gesteld door een speciale unit. De handel is veilig en nu wat puinruimen en dan maken dat elke verantwoordelijkheid afgeschoven gaat worden naar een eiland alleen bewoond veelal door de maffia en hun volgers.

Dank u Nederland het is duidelijk waar u de eilanden voor (mis)gebruiken.

John H Baselmans-Oracle

 

September 11 at 05:07am

Een update van St Maarten

- There are bodies floating around!!
- French side prisoners were left lose!
- We need more military on the island pleaseeeee!!!!
?? our country is in a state of emergency!
Every single one of us on this island needs HELP!!!


De leugen in de Nederlandse pers!!
"Het dodental op Sint Maarten is opgelopen naar vier."
Waarom spreekt men niet over de vele lijken die overal daar in het water dobberen?
Ook hoort men niets van dat alle gevangenen ontsnapt zijn uit de gevangenis Franse kant!

stMaarten1

stMaarten2

stMaarten3

stMaarten4

 

September 11 at 05:05am

Het artikel nummmer wat onderhand bij vele rechtszaken aangespannen kan worden

Artikel 382 Rv luidt:

Een vonnis dat in kracht van gewijsde is gegaan, kan op vordering van een partij worden herroepen indien:
a. het berust op bedrog door de wederpartij in het geding gepleegd,
b. het berust op stukken, waarvan de valsheid na het vonnis is erkend of bij gewijsde is vastgesteld, of
c. de partij na het vonnis stukken van beslissende aard in handen heeft gekregen die door toedoen van de wederpartij waren achtergehouden.
Artikel 383 lid 1 Rv luidt:
Het rechtsmiddel moet worden aangewend binnen drie maanden nadat de grond voor de herroeping is ontstaan en de eiser daarmee bekend is geworden. De termijn vangt niet aan dan nadat het vonnis in kracht van gewijsde is gegaan.

 

September 11 at 05:03am

Mexico in de ban van mysterieuze "earthquake lights"


Tijdens de aardbeving in Mexico heeft zich een opvallend fenomeen voorgedaan: de zogenoemde earthquake lights. Op sociale media zijn talrijke filmpjes gepost waarin die duidelijk te zien zijn, zowel lichtflitsen op het aardoppervlak als lichtbundels in de hemel. Wat is er aan de hand?
Voor alle duidelijkheid: het fenomeen heeft zich nog al voorgedaan bij grote aardbevingen. Maar het is wel heel opvallend, en er gaat heel wat bijgeloof en mysterie mee gepaard. Meer nog, sommigen beweren dat je het ook kan zien voor een beving plaatsvindt, als een soort waarschuwing, wat het bijgeloof en mysterie nog doet toenemen.

Lichten

 

September 11 at 05:01am

Scientology = New world order?

Louis Theroux probeerde jarenlang tevergeefs een docu over Scientology te maken; de kerk c.q. sekte weigert ieder verzoek. Louis bleef echter volhouden, met als resultaat My Scientology Movie (2015).

Louis Theroux is op weg naar Los Angeles, waar hij een lange documentaire draait over de Church of Scientology. Theroux krijgt afwijzing na afwijzing op zijn verzoek om het hoofdkwartier van Ron L. Hubbards organisatie binnen te mogen, maar hij laat zich niet uit het veld slaan.

Geïnspireerd door de filmtechnieken die de kerk zelf gebruikt en geholpen door voormalige leden, huurt Louis acteurs in om Tom Cruise en Scientology-leider David Miscavige te spelen om zo inzicht te krijgen in de werkwijze van de organisatie. Verder ontdekt Theroux dat Scientology ondertussen ook een film over hem maakt.

De documentaire My Scientology Movie is een film vol komische momenten en onverwachte verwikkelingen. Theroux werkte samen met regisseur John Dower en de Oscar-winnende producent Simon Chinn.

zie hier de documentery


 

September 10 at 05:06am

Opinion

Het ooooo zo goede Nederland!

Met grote koppen in de kranten nu "Nederland geeft 2 miljoen voor wederopbouw st Maarten"
Ja u leest het goed; 2 miljoen, Je kan aanspraak maken doorje aan te melden bij dat fonds!
Frans st Maarten liet zojuist weten dat Frankrijk 1.2 MILJARD geeft voor wederopbouw.
Ziet u de verschillen?

We gaan even verder:

Nederland stuurt bij elkaar 200 militairen naar het Nederlandse deel van st Maarten voor 40.000 inwoners.
Frankrijk stuurt 1100 soldaten op een bevolking van 32.000 inwoners!

Hopelijk komt Alex met een goed bericht want Nederland moet zich internationaal schamen wat ze voor hun bewoners doen.

 

September 10 at 05:04am

Wat is er in hemelsnaam gaande op ons eiland

Weer1

Weer2

Weer3

Hurricane and tornado control device

US 20030085296 A1
ABSTRACT
A method is disclosed for affecting the formation and/or direction of a 10W atmospheric Weather system.
Audio generators are positioned to project sound Waves toWard a peripheral area of a Weather system.
The sound Waves are generated at a frequency to affect the formation of the Weather system in a manner to disrupt, enhance or direct the formation.
The sound Waves can also be projected in a manner to cause the system to produce rain.

zie het gehele patent US 20030085296 A1pdf

Patent

 

September 10 at 05:02am

De New World Order is al geruime tijd bezig onder de naam Scientologykerk/gemeenschap.

Alles van de NWO kun je in deze secte terugvinden. Door daarnaast de gedachtegang van de freemasons langs te leggen en de protocollen van Zion is er een geheel plaatje wat nu aan het spelen is.
Want laten we even eerlijk zijn waarom is bijna iedereen zo naief leven als verslaafde zombies van hun portable , drugs en drank?
Waarom de drang van alsmaar meer en dat over lijken.
En zie hier de vele natuurrampen en de vele plaatsen waar mensen zich als beesten gedragen.
Het is in volle gang en de elite trekken zich niets voor niets terug op hun dure plaatsen/eilanden.

zie film My Scientology Movie 2016

NWO

 

September 10 at 05:00am

UNICEF urging children to accept Reptilian Aliens?

A video released in Chile by UNICEF (United Nations Children Fund) shows an alien child being integrated into a classroom with human children.

At first the alien child was mocked, but after showing his advanced psychic skills he was accepted by the human children.

You have to know that UNICEF has an agreement with an organization of the Vatican called Scholas Occurrentes” initiative. This organization founded by Pope Francis is sponsoring UNICEF in an attempt to change the way children are educated. This UNICEF alien video is not only evidence that there is a direct link between UNICEF and the Vatican but it suggests that behind the scenes the Vatican is part of the United Nations secretly initiative to prepare the human race to accept alien visitors with the ultimate goal to integrate these alien visitors into the human society, reports exopolitics.org.

The text in the description box below the video released on the Facebook page of UNICEF Chile is clear: “Knowing someone else is a great opportunity to live valuable experiences. Say yes to integration!”

Zie film UNICEF

Unicef

 

September 09 at 05:09am

Toevallig ?

Hoe wist men in 2004 wat er in 2017 zou gaan gebeuren?
Mensen laat je niet voor de gek houden, er is hier wat meer gaande dan"speling" van het weer.

2004

 

Recent Hurricanes are Man-Made

Top Scientist Admits on Live TV: Recent Hurricanes are Man-Made Dr. Michio Kaku accidentally makes confession on weather modification
Dr. Michio Kaku admits on live TV that recent hurricanes are man-made One of the world's leading scientists has made a shocking confession on live TV when he accidentally admitted that the recent "man-made" hurricanes have been artificially created through secret government weather modification.During an interview on mainstream media outlet CBS news, Physicist Dr. Michio Kaku said that the skies have been sprayed with nano particles and storms are then "activated" using "lasers".
Geoengineering isn't a new idea though, and government-funded programs such as the High-Frequencyency Active Auroral Research Program (HAARP) was created in the early 1990s and was an ionospheric research program jointly funded by the U.S. Air Force, the U.S. Navy, the University of Alaska Fairbanks, and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA).HAARP was capable of "weaponizing" the weather and has the ability of potentially triggering floods, droughts, hurricanes, and earthquakes. Throughout the life of the program, it had incurred around $250 million in tax-funded construction and operating costs. Anonymous reports: People in positions of influence propose that the skies be sprayed to “combat climate change,” but they never exactly admit it is already happening: in this little-known slip-up, a mainstream scientist admitted it.In the interview, Michio Kaku briefly dips into the history of weather modification (in little detail compared to extensive works, such as the book “Chemtrails Exposed: a New Manhattan Project”).Very quickly, the CBS crew interrupted him to say the state weather modification programs were only “alleged.”That might even suggest the CBS staff was explicitly told never to approach that topic.One detail in a plethora of academic papers and patents about altering the weather with electromagnetic energy and conductive particles in the stratosphere, research published in the Proceedings of the National Academy of Sciences said the “laser beams” can create plasma channels in the air, causing ice to form.According to Professor Wolf Kasparian: "Under the conditions of a typical storm cloud, in which ice and supercooled water coexist, no direct influence of the plasma channels on ice formation or precipitation processes could be detected."Under conditions typical for thin cirrus ice clouds, however, the plasma channels induced a surprisingly strong effect of ice multiplication."Within a few minutes, the laser action led to a strong enhancement of the total ice particle number density in the chamber by up to a factor of 100, even though only a 10-9 fraction of the chamber volume was exposed to the plasma channels."The newly formed ice particles quickly reduced the water vapor pressure to ice saturation, thereby increasing the cloud optical thickness by up to three orders of magnitude." To really understand geoengineering, researchers have identified defense contractors Raytheon, BAE Systems, and corporations such as General Electric as being heavily involved with geoengineering.
According to Peter A. Kirby, Massachusetts has historically been a center of geoengineering research.With the anomalous hurricanes currently ravaging the Americas, floods destroying India, and wildfires destroying the Pacific Northwest, weather warfare is a topic on the public consciousness right now.

Kaku

 

September 09 at 05:06am


De huichelarij is begonnen

Koning Willem-Alexander naar Caribisch gebied

Koning Willem-Alexander vertrekt zondag naar Curaçao. Hij laat zich daar persoonlijk informeren over de hulpverlening die vanaf het eiland wordt verleend aan de Bovenwindse Eilanden na orkaan Irma. De koning spreekt van een ramp van ongekende omvang die de openbare orde heeft ontwricht. "De verschrikkelijke ramp op Sint-Maarten laat je niet los."
Op Curaçao wordt bekeken of en wanneer het mogelijk is om de zwaar getroffen eilanden Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius te bezoeken. Willem-Alexander zegt dat het zeker de bedoeling is. "Ik laat het aan de gouverneur van Sint-Maarten over wanneer het moment geschikt is om te komen, want ik wil niemand in de weg lopen."
De koning zegt dat hij en Máxima heel erg meeleven met alle bewoners van de Bovenwindse Eilanden die een verschrikkelijke tijd hebben meegemaakt.

Ontreddering
Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties reist met de koning mee.
Vanochtend zei premier Rutte dat een groot deel van de bewoners van het Nederlandse deel van Sint-Maarten is verstoken van de eerste levensbehoeften. De ravage en de ontreddering op het eiland zijn enorm, zei hij. De noodhulpverlening is inmiddels op gang gekomen.

Point

Het gaat heel simpel om de "handel" waar deze mensen in zitten, veilig te stellen en dat, kost wat kost. Er liggen grote kapers op de loer en dat kan men niet permiteren.

Aleander

 

September 09 at 05:04am

Rechtbank kapittelt Intertrust om erfenis

Intertrust heeft jarenlang gelogen in een slepende rechtszaak over de miljoenenerfenis van de gefortuneerde Franse auteur Pierre Sabatier. Dat meldt het Financieele Dagblad donderdag. De krant haalt een vonnis in eerste aanleg aan van het Gerecht in Curaçao.

De rechtbank noemt de informatie die Intertrust in juridische procedures over de kwestie verstrekte ,,onwaar''. De rechters hekelen de ,,oneerlijke proceshouding'' van de beursgenoteerde financieel dienstverlener. Het ,,bedrog'' van Intertrust dat nu aan het licht blijkt te komen, dwingt de rechtbank volgens de krant om eerdere vonnissen in de erfenisruzie te herroepen. Een civiele procedure die eerder in het voordeel van Intertrust waren geëindigd, wordt nu heropend.

In het prospectus bij de beursgang van Intertrust gaf de onderneming aan dat de rechtszaken over deze erfeniskwestie waarschijnlijk geen gevolgen hebben voor het bedrijf. Intertrust meldt nu tegen het FD geen commentaar te geven op lopende rechtszaken.

Point

En dan te weten dat dit maar een afleiding is van wat er werkelijk gaande is bij dit soort "banken". Narcos was er duidelijk in en ook ik heb het al meerdere malen beschreven en het boek "Curacao maffia eiland" was een van de eerste publicaties die deze zaken open gooide. Nu 7 jaren later komen zaken in het openbaar en alle zogenaamde goede intenties zijn niets meer dan cover-ups voor vele zaken die het daglicht niet mogen zien.

 

September 09 at 05:02am

Barbuda declared uninhabitable following Hurricane Irma

While Antigua escaped major damage from Hurricane Irma, its sister island, Barbuda, was not so fortunate.

The island sustained widespread devastation with 95 percent of the houses destroyed or damaged.

Some houses were totally demolished, some lost roofs, the island is under water and utilities have been damaged.

Prime Minister Gaston Browne toured the island in the aftermath of the Category 5 hurricane and saw first-hand the damage which the island experienced.

There was one fatality on the island, a young child, he revealed.

Speaking in a Facebook Live interview with ABS TV, Browne said evacuation, for now, will be voluntary and will become mandatory if Tropical Storm Jose poses a threat to the islands.

He said after assessing the damage, the 1800 people on the island could be accommodated either by relatives in Antigua, for those who could do so or the Government would have to rent private buildings. Sixty percent of the residents on the island are homeless, he revealed.

Browne said the island is practically uninhabitable as there is no water, electricity or telecommunications.

Browne, who earlier praised Antigua’s preparations for the minimal damage, said he felt to cry when he saw the destruction in Barbuda. He said when he saw how much Antigua was spared he never thought there would be such a contrast.

“It was heart-wrenching,” he said.

Browne said within the next 18 hours, forces will be mobilised to give relief to the residents of the island.

He said it will cost over US150 million to rebuild the island, a process that will take years.

Earlier today, ABS TV said all communication was lost with Barbuda when the Hurricane hit just after midnight.

Browne’s tour of the island showed one cell tower broken in two. he said a backup ham radio, as well as a satellite radio, were destroyed during the hurricane.

BArbuda


September 08 at 05:09am

Opinion

Het wassen is begonnen

Letterlijk en figuurlijk worden onze eiland gewassen, is het niet door de onderwereld dan is het door moeder natuur. De bovenwinden zijn nagenoeg weggevaagd en de ramp is nog maar net voltrokken en de onderwereld ziet hun kans.

Wat is er niet mooier dan dat de eilanden compleet verdwenen zijn en de miljarden veilig gewassen kunnen worden in een nieuwe infrastructuur en vele nieuwe hightech gebouwen. Natuurlijk besteden we geen geld aan de lokalen die alles zijn verloren. Zij hebben pech gehad. Zij kunnen nu gemakkelijk “opgeruimd” worden zodat de dure grond ingenomen kan worden door de onderwereld en het vele zwarte geld. Wat voor de bevolking een waar drama is, is voor de onderwereld een zegen!

We zien de eerste zogenaamde noodfondsen opduiken en de Nederlandse regering is in een opperbeste stemming en gaat ook een cent in de duitenzak doen. Wetende dat het witwassen en de cokehandel een vreselijke opbloeier krijgt.

Het kon niet beter! Het is een zegen van boven zoals de onderwereld deze natuurrampen ziet. De wasmachine draait al op volle toeren en er is geen instantie die nu gaat zeggen “meneer kunt u deze miljoenen verantwoorden”.

De ene zijn dood is de ander zijn brood! Helaas de grote verliezer zijn die mensen die al weinig hebben en nu hun laatste bezit hebben zien wegstromen en wegwaaien. Wat is de wereld toch een scheve gemeenschap waar geld en drugs al het menselijke laat verdwijnen.

John H Baselmans-Oracle

 

September 08 at 05:08am

Het gaat goed bij Campo

Via via kwamen deze foto's binnen en dan vraag je je af hoe gezellig Campo nog werkelijk is?

Het gaat duidelijk niet goed en er moet blijkbaar heel wat veilig gested worden

campo1

campo2

 

September 08 at 05:06am

Hoe de Italiaanse maffia de bloemenveiling van Aalsmeer gebruikte als dekmantel

Vrachtwagens vol bloemen reden af en aan tussen Aalsmeer en Italië.
Verstopt tussen die bloemen zaten pakketten cocaïne.

De beruchte Zuid-Italiaanse maffiaclan ‘Ndrangheta heeft jarenlang bloemenhandelaren opgelicht vanuit de veiling in Aalsmeer. De politie heeft deze invallen gedaan en arrestaties verricht, schrijft Het Parool.
Het Parool beschrijft hoe de ‘Ndrangheta jarenlang bloemenhandelaren oplichtte (Blendle, €0,25). De maffiosi bouwden eerst vertrouwen op door kleine ladingen bloemen te bestellen en die te betalen zoals het hoort.
Maar bij grotere ladingen — zelfs ter grote van bijna 2 miljoen euro — bleef het geld ineens uit. Waar de bloemen precies heen zijn verscheept, is een raadsel. De totale schade is niet precies bekend, maar loopt in de miljoenen.
Italiaanse opsporingsdiensten werkten in de zaak samen met de Nederlandse FIOD, die invallen deed in Amsterdam, Aalsmeer, Kudelstaart en Rijsenhout. Drie bedrijven die vanuit FloraHolland opereren, kregen de fiscale dienst over de vloer op verdenking van oplichting, heling, witwassen en faillissementsfraude.

Wereldwijde operaties
Het onderzoek rond FloraHolland bleek een bevestiging van het feit dat de ‘Ndrangheta wereldwijd opereert. Geldstromen liepen naar de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl de ingehuurde bloementransporteurs in België geregistreerd stonden.
De ‘Ndrangheta, de meest gesloten maffiafamilie van Italië, staat vooral bekend om haar handel in harddrugs. Of de bloemendiefstal ook een vehikel was voor drugssmokkel, is niet duidelijk.
De politie in Italië schat dat de clan zo’n 60 tot 80 procent van de Europese cocaïnehandel controleert. Volgens een Italiaanse denktank zette de ‘Ndrangheta in 2013 meer dan 50 miljard euro om. Dat is meer dan McDonald’s en Deutsche Bank gecombineerd.
De regio Calabrië, waar de ‘Ndrangheta vandaan komt, herbergt Italiës grootste containerhaven, Gioia Tauro. Voor elke vangst cocaïne die de politie er doet, glippen er negen door de controles heen. Dat is althans de inschatting van de regionale aanklager.

Point

En zo hebben we lokaal het grootste project en atractie wat voor dezelfde doeleinden gebruikt wordt.

Aalsmeer

 

September 08 at 05:04am

BLACK LIVES MATTER LEADER EXPOSED AS WHITE MAN USING TANNING INJECTIONS

An influential leader of the Black Lives Matter (BLM) activist movement resigned from his position this morning after it was revealed that he was, in fact, a Caucasian man pretending to be black.
The Kalamazoo Herald revealed yesterday that the director of BLM for the state of Michigan, known as Jamal Brown, was actually 53-year old Maurice Clark, a Caucasian former bank manager from Detroit.
Mr. Clark apparently began using tan injections on himself in 2011, a few months after losing his job at the Bank of America.
When interviewed by the newspaper, his former neighbors revealed that he began behaving strangely at the time and using stereotypical “gangsta rap” expressions.
“He matched all the clichés. He was acting more African-American, than any African-American I’ve ever met.”
Mr. Clark moved to Kalamazoo in January 2012 and assumed the identity of Jamal Brown.
In a matter of months, the dynamic and capable man was occupying important positions in various civil rights organizations across Michigan.
In 2013, he was one of the founders of the Kalamazoo chapter of Black Lives Matter and has gained much influence within the organization since that time.
BLM named Jamal Brown as general director for the state of Michigan in 2014 and he had played that role even since.

Local leaders of the Kalamazoo BLM chapter reacted to Mr.Clark/Brown’s resignation, saying it was a “personal decision” and that the movement did not ask him to quit.
The last few months had been quite hectic for the activist after some attacks on his legitimacy began to surface.
In December 2016, a first wave of rumors concerning his origins began to circulate on the social media, leading some reporters to investigate.
In April, the Kalamazoo Herald published a series of articles revealing the Jamal Brown was a fabricated identity and that he wasn’t who he pretended to be.
Finally, yesterday morning, the same newspaper revealed that it had discovered Mr. Brown’s true identity, publishing fourteen pages of documents to confirm its claim.
According to these documents, the activist used regular melatonin injections to keep his skin pigmentation dark and protect his fake identity.
The BLM leader didn’t deny the allegations and published a short message on Facebook in which he asks for forgiveness and resigns from his position.
“I always wanted to be black, so I used some tan injections to fit in. I’m sorry if I hurt anyone, but I just didn’t want to be white anymore.”
Mr. Clark said he would not make any more comments on his resignation and has refused all demands for interviews.
Despite the apparent identity fraud, a spokesperson of Black Lives Matter said the organization held no grudge against its former leader and announced that it would not file any accusations against him.

Clark

 

September 07 at 05:05am

Nederland speelt grote rol bij witwassen

Nederland en Groot-Brittannië spelen een grote rol bij verdachte banktransacties die met witwassen te maken hebben. Twee derde van dergelijke transacties in Europa vindt in deze twee landen plaats.
Dat zegt Europol, het samenwerkingsverband van de politie in de landen van de Europese Unie. De dienst heeft de beschikking over cijfers uit 2014. In dat jaar kregen de Nederlandse autoriteiten melding van 277.000 verdachte bankhandelingen. In Groot-Brittannië werden 350.000 transacties gemeld die verdacht leken.
De banken in Europa meldden in 2014 in totaal bijna een miljoen transacties waarvan zij vermoedden dat die met witwassen te maken hadden. De politie kwam echter lang niet altijd in actie. Slechts één op de tien meldingen werd nagetrokken.

Pleidooi evident
Het pleidooi van Europol is evident: meer meldingen van mogelijke witwaspraktijken natrekken. Europol kwam met specifieke cijfers over Italië. Daar werd in 2014 voor een bedrag van liefst 164 miljard euro aan verdachte transacties gesignaleerd.
De meeste witwaspraktijken hebben betrekking op geld uit de drugshandel, aldus Europol.

Point

En dat zien we duidelijk zoals heer Wiels als een stelde

Accountants
Banken
Project ontwikkelaren

Dat zijn de ware vijanden

 

September 07 at 05:04am

Witwasverdachten willen Curaçaose centrale bankier en ex-premier als getuige horen

De verdediging van de vier verdachten van het witwassen van $320 mln via het Nederlandse lingeriebedrijf CPG Worldwide willen dat de Curaçaose centrale bankier Emsley Tromp in hun zaak als getuige wordt gehoord. Ook vragen zij de voormalige Curaçaose premier Gerrit Schotte en oud-KPMG-accountant en Ennia-topman Ralph Palm als getuige.
De advocaten van de drie leden van de familie Grynsztein en hun medeverdachte legden deze verzoeken in de strafzaak-Cymbal dinsdag voor aan de rechtbank in Zwolle. Tromp, Schotte en Palm kunnen volgens hen verklaren dat het zogeheten 'swipen' van cash dollars in Grynszteins winkels voor Venezolaanse dollartoeristen door de Curaçaose autoriteiten werd gedoogd. 'Langs alle wegen van Curaçao staat reclame voor swipen', aldus een advocaat.
Geen meerwaarde, volgens OM

Zwolse rechtbank buigt zich over een miljoen witwastransacties
Volgens het Openbaar Ministerie (OM) leveren getuigenverhoren van Tromp en Schotte in deze zaak geen meerwaarde op. Alleen het OM gaat over strafrechtelijk gedogen, reageerden de aanklagers dinsdag. Het OM van Curaçao heeft vervolging van de vier verdachten overgedragen aan het OM in Nederland. Dat toont volgens het OM dat het ten laste gelegde witwassen niet wordt gedoogd. De gevraagde getuigen zijn opmerkelijk. Tromp wordt zelf verdacht van belastingontduiking en Schotte is veroordeeld voor corruptie.
De verdediging van de 80-jarige Nachman Grynsztein vraagt de rechtbank een psychologisch onderzoek van hun cliënt. Hij is volgens hen geestelijk niet meer in staat te volgen waarvan hij wordt verdacht. Dat blijkt volgens zijn advocaten uit zijn tegenstrijdige verklaringen. De rechtbank beslist 19 september over de onderzoeksverzoeken van de verdediging.
Aanleiding voor de strafzaak blijkt een melding van ING bij de Financial Intelligence Unit van $150 mln aan ongebruikelijke transacties via de Nederlandse bankrekening van CPG.

Witwassen

September 07 at 05:03am

Curaçao volop in beeld in ‘Narcos’

In aflevering zes van het derde seizoen van de hitserie Narcos is een rol weggelegd voor Curaçao. De aflevering richt zich met name op de witwas- en drugssmokkelmogelijkheden op het eiland in de jaren 90.

Daarmee was het geliefd door drugskartels en zeker voor het ‘Cartel de Cali’ waar dit nieuwe seizoen van Narcos – dat afgelopen vrijdag door Netflix online werd gezet – om draait.

NArcos1

Narcos is een Amerikaanse televisieserie over Colombiaanse drugskartels. Het eerste seizoen van de serie ging in augustus 2015 in première en het tweede seizoen volgde ruim een jaar later. De eerste twee seizoenen vertellen het verhaal van de opkomst en val van de grote Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar en zijn ‘Cartel de Medellín’, dat van eind jaren 70 tot begin jaren 90 als het grootste drugskartel ter wereld gold.

Het derde seizoen richt zich op het Cartel de Cali van de broers Gilberto en Miguel Rodríguez Orejuela, Jose ‘Chepe’ Santacruz Londoño en Hélmer ‘Pacho’ Herrera Buitrago. Cartel de Cali werd na de dood van Escobar het grootste drugskartel en beheerde op haar hoogtepunt meer dan 90 procent van de cocaïnemarkt. Halverwege de jaren 90 was het Calikartel een miljarden dollar-onderneming. Om de inkomsten van de drugswereld wit te wassen, heeft het Cali-kartel in de jaren 90 flink geïnvesteerd in legitieme zakelijke ondernemingen.

In aflevering zes van het nieuwe seizoen wordt Curaçao beschreven als een ‘smugglers paradise’ in de jaren 90. Het Cali Cartel maakte gezien de ligging maar wat graag gebruik van het eiland.

,,Only 40 miles seperates South American coast from Curacaoan ports. Prized for centuries by smugglers, slave traders and now cartels. Cruise ships filled with old people next to speed boats filled with cash. And what doesn’t get smuggled through, ends up in banks. Hundreds of them. Way back, some enterprising Dutchmen set up a financial system cloaked in old-world secrecy. Their economy is so dependent on money launderers parking their cash, that you can make an arrest, just nog at or near a bank.”

In de betreffende aflevering volgt een DEA-agent de tussenpersoon die het geld, afkomstig van de drugshandel van het Calikartel, bij banken op Curaçao stort. De man wordt als een belangrijke getuige gezien tegen de leiders van het kartel en de achtervolging wordt ingezet om hem te pakken te krijgen. Tijdens de jacht worden volop beelden getoond van de handelskade en het Wilhelminaplein.

Point

NA vele jaren EINDELIJK! (Thanks Narcos)
Al vele jaren geef ik aan dat Curaçao het middelpunt is van veel gerommel/handel in drugs. Toen dit beschreven werd in het boek "Curaçao maffia eiland" schreeuwde iedereen moord en brand!
Nu wordt er zelfs in een bekende serie (Narcos) beelden besteed aan de drugssmokkel die veelal in opdracht van Nederland is en het Koninklijk huis!
Onder de koninklijke vaandel is er zowel de Heroïne- en Cocaïnehandel nog steeds gaande en dat is de reden waarom Nederland deze eilanden “interessant” vindt en niet los laten! Buiten dat moet het geld ook ergens ondergebracht worden en dan zijn de eilanden ook weer interessant!
Steeds meer worden mijn zaken bewezen die op papier gezet zijn, ondanks dat de bewijzen er al 10 jaar geleden waren.

Maar wie wil zijn werkgever aanvallen? Want we plukken er allemaal van, niet waar.

Film narcos film1- film2

Point

FOUTJE!!!

Narcos2

Heren regiseurs, sinds wanneer hebben wij flatgebouwen op Curacao?

 

September 07 at 05:02am

In NYC, A Teenager Crawls Over High Beams To Gently Talk To, Hold And Comfort A Suicidal Stranger.

This is further proof that not all is lost. That when given a chance for compassion, many of our youth..our future..will know what to do when the time comes.

This happened in New York City on Saturday. At a subway station at Lafayette and Broadway.

A despondent young woman climbed over a railing and crawled over open girders that were 25 feet above the ground and over 5 feet apart. And began sobbing.

According to a witness, Michal Klein, “The only thing I overheard was the young girl saying nobody cares about her.”

Then a young man on the first level saw her, and ran up to the second floor. He climbed and crawled over the beams to where she was sitting. He began talking to her quietly. Then he put his arm around her. After a minute, she put her head on his shoulder.

They were up there for almost ten minutes before the fire department arrived. They both crawled back over the ledge...holding hands the entire time. He borrowed a pen from an officer and wrote his information down for her and she put it in her pocket.

She was then taken away by ambulance to the hospital.

And this young man picked up his backpack, got on a subway, and left.

Said Klein, who took the picture, “It was just like a random person who went over to keep her calm. He actually cared enough, whoever he was, to help her. A lot of people seemed to be like, ‘Oh, it’s New York,’ and kept walking. I don’t know what I would’ve done. I don’t think I would’ve climbed over to do that.”

Another witness noted that most people didn’t even break stride as they quickly glanced up.

Said another, “Angels come in many forms.”

The NYPD has stated that when you encounter a suicidal person, even if they are gentle, you should call for help, ’instead of taking matters into your own hands.’

I respectfully disagree. By any and all means, call for help. But when many feel alone and isolated, the kindness of someone that WANTS to be there can make all the difference in their world. And if you have that feeling of compassion come over you and you feel it in your bones, then you should act on those feelings.

In NYC, more people die per year in the city from suicide than from both murder and car accidents.

Thanks to this young man...not last Saturday.

Man

 

STA EVEN STIL BIJ DIE MENSEN DIE NU GETEISTERD WORDEN OP DE BOVENWINDSE EILANDEN...........

iRMA

DIT WAREN DE LAATSTE BEELDEN

 

September 06 at 05:08am

Opinion

Nederlandse taal is en blijft moeilijk voor vele lokale mensen

In een posting schreef ik als laatste regel; “Wie heeft er een loader ter beschikking om dit tuig eens plat te walsen?”
Nu ken ik deze uitdrukking van mijn vader en mijn opa als ze genoeg hadden van de stommiteiten die andere begingen. Ook werd er wel eens door hen gezegd “Ik ga hem achter het behang plakken” of “10 minuten je kop onderwater in de WC pot houden zal hem wel afkoelen”. Uitspraken die je niet “letterlijk” moet nemen maar “figuurlijke” uitspraken zijn om je gemoed aan te geven.

Zelf heb ik nog nooit gevochten en heb nog nooit iemand letsel toegebracht, zelfs een krasje bij een medemens staat niet op mijn record! En dan denken mensen dat ik letterlijk een loader zal pakken en alles op Saliña plat zal walsen en het bloed zal laten spuiten over mc Donalds!

Mensen denk nu eens na voordat je zaken letterlijk gaat zien en leer ook eens de taal aan te voelen dat er ook geschreven woorden zijn die figuurlijk zijn en simpel een bepaald gevoel aangeven. Anders reageer niet en zeker kom niet met bedreigingen of persoonlijke aanvallen.

Jammer dat mensen geloven dat ik zo’n kannibaal ben en er zelfs mails gestuurd moesten worden met persoonlijke bedreigingen en tirades die nergens op slaan. Allemaal blijkbaar gefrustreerde mensen die via een sociaal medium hun woordje onder valse namen doen gelden maar het gestelde niet begrijpen.
Ik heb geen bloed aan mijn handen maar vele van die acrobaten op opgevoerde twee- en vierwielers hebben al heel wat ongelukken op hun naam staan door dit ongemanierd gedrag.

O ja, cultuur werd er me ook verweten.
Mensen vermoorden / verwonden op straat door te feveren om een show off te geven is cultuur!! Nu, ik heb hier op Bandabou wat navraag gedaan en de oudere garde wezen allemaal met hun vinger naar hun hoofd om aan te geven dat deze personen die dat beweren werkelijk leeghoofdig zijn. Een persoon vertelde me dat hij inderdaad 40 jaren geleden wel aan feveren deed en wel op een ezel!

Cultuur, verzin een ander woord.

John H Baselmans-Oracle

 

September 06 at 05:07am

Er is een staats wietbedrijf in Nederland genaamd Bedrocan.

Bedrocan (de overheid dus) heeft een bedrijf opgericht in Canada voor de productie van cannabis voor medicinale doeleinden. Bedrocan ( de overheid dus) exporteert honderden kilo's wiet voor medicinale doeleinden naar o.a. Duitsland en Finland. Bedrocan Canada is beurs genoteerd ...

Point

En Nederland maar blijven zeggen dat ze zo goed doen voor onze eilanden!
De eilanden zijn goed omdat er zeer veel geld gesluisd kan worden.

Wiet

 

September 06 at 05:05am

Familie uit Curaçao waste 320 miljoen dollar wit

Een familie uit Curaçao wordt verdacht van het witwassen van 320 miljoen dollar (270 miljoen euro). ,,Zo'n 10 procent van het bruto nationaal product van het eiland ging door hun handen'', meldde de officier van justitie vandaag tijdens een regiezitting in de rechtbank in Zwolle.
De familie nam deel aan een criminele organisatie en zou op grote schaal gebruik hebben gemaakt van 'dollartoerisme' uit Venezuela. Criminele Venezolanen kochten bijvoorbeeld zogenaamd goederen bij een van de bedrijven van de familie, maar in werkelijkheid kochten ze Amerikaanse dollars tegen een commissie. Diezelfde dollars verkochten ze vervolgens met winst weer in Venezuela, waar buitenlandse valuta schaars zijn.

'Niet-ontvankelijk'
De verdachten Itzhak G. (51), Omer G. (43), Nachman G. (80) en Izchak Z. (44) (De familie Grynsztein (Nachman, Lazarro, Omer, Itzhak en Myrian) zijn bekende ondernemers op het eiland, eigenaren van Monterrey Group en winkels zoals Oro del Sol en Chulisimo. De meeste bedrijven staan bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de officiële naam Monterrey Trading Co.) worden verdacht van deelname aan een criminele bende. Die zou als doel witwassen hebben gehad en vanaf 2004 actief zijn geweest op de Caraïben, in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Nederland. Daarbij maakten ze volgens het Landelijk Parket gebruik van verschillende spookbedrijven die onder valse naam werden ingeschreven met nepfacturen en dito jaarrekeningen. Het OM doopte de zaak 'Cymbal' en ziet de familie als rentmeester voor de criminele wereld van Zuid-Amerika. Een van de klanten en leveranciers van dollars zou loterijbaas Robbie dos Santos zijn. Hij werd vorig jaar veroordeeld voor fraude en witwassen van ruim 34 miljoen euro.
De advocaten van de verdachten menen dat het Openbaar Ministerie niet het recht heeft hen in Nederland te vervolgen en dus niet-ontvankelijk is omdat de vermeende feiten werden gepleegd op Curaçao. De vier mannen wonen ook niet in Nederland en waren vandaag niet aanwezig in de rechtszaal. Volgens het OM is vervolging in de zaak 'Cymbal' wél geoorloofd: Het ging om Nederlandse nepbedrijven en bankrekeningen. Justitie eist ook dat de familie 20 miljoen euro aan criminele winst terugbetaalt.

Ex-premier
De raadslieden van de vier verdachten eisten vandaag dat onder anderen ex-premier Gerrit Schotte van Curaçao wordt gehoord. Hij kan volgens hen verklaren dat deze werkwijze, ook wel 'swipen' genoemd, legaal was en is op Curaçao. Schotte werd vorige maand in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar wegens ambtelijke corruptie, witwassen en valsheid in geschrifte. Hij werd ook voor vijf jaar ontzet uit het passieve kiesrecht, waardoor hij zich niet meer herkiesbaar zou kunnen stellen of een ander politiek ambt mag bekleden. Dat was dezelfde straf als die waartoe de rechtbank hem vorig jaar veroordeelde. Schotte tekende beroep aan tegen die veroordeling omdat hij zich het slachtoffer voelde van een 'politiek gemotiveerd proces'.
De voormalige minister-president blijft op vrije voeten in afwachting van de uitspraak in cassatie door de Hoge Raad. Schotte trad in oktober 2010 aan als eerste premier van Curaçao. Zijn ambtsperiode stond bol van de schandalen dankzij de vermeende contacten met zakenman Francesco Corallo, een Italiaan met een Nederlands paspoort die op Sint Maarten woont, de desastreuze financiële situatie van het land na twee jaar regeren én beschuldiging van omkoping van kiezers.

Point

En dan wordt er lokaal gewezen! Maar wie zijn de ware groten achter deze transacties? Wie zijn die grote projectontwikkelaren die niet meer weten wat ze moeten doen om geld te laten verdwijnen?

Familie

 

September 06 at 05:03am

Scientist Demonstrates How Cancer Can Be Destroyed By Frequencies

A scientist has showcased a new type of cancer treatment that uses resonant frequencies to completely destroy different types of cancer cells.

Associate Professor and Director of Music at Skidmore College, Anthony Holland, held a groundbreaking Tedx Talk named “Shattering Cancer with Resonant Frequencies“.

He told the audience his dream is to one day see a future where children no longer have to suffer from the toxic effects of cancer drugs or radiation treatment, and says he believes his team may have found the answer.

Humansarefree.com reports:

Many of us have likely seen or heard of people shattering glass with the sound of their voice. This amazing feat, Holland explains, is due to a phenomenon called resonant frequency. When someone taps a glass, it emits a natural resonant frequency.

To induce shattering, a person must match the resonant frequency of the glass with the vibration of their voice, getting louder and louder until the glass finally breaks.

Taking this phenomenon into account, Holland and a team of researchers wondered if they could induce the same effect in a living microorganism or cell.

They came across the work of a Chinese researcher, Dr. Mae-Wan Ho, who conjectured that live cells exhibit similar properties much like liquid crystals do.

With this in mind, Holland and his team wondered if they could affect a cell by sending a specific electric signal, much like we do with LCD technology.

After searching the patent database for a device that could accomplish the latter, they came across a therapeutic device invented by a New Mexico physician by the name of Dr. James Bare.

The device uses a plasma antenna that pulses on and off, which, as Holland explains, is important because a constant pulse of electricity would produce too much heat and therefore destroy the cell.

For the next 15 months, Holland and his team searched for the exact frequency that would directly shatter a living microorganism. The magic number finally came in the form of two inputs, one high frequency and one low.

The high frequency had to be exactly eleven times higher than the low, which in music is known as the 11th harmonic. At this 11th harmonic, micro organisms begin to shatter like crystal glass.

After practicing until they got efficient at the procedure, Holland began working with a team of cancer researchers in an attempt to destroy targeted cancer cells.

First they looked at pancreatic cancer cells, eventually discovering these cells were specifically vulnerable between 100,000 – 300,000 Hz.

Next they moved onto leukemia cells, and were able to shatter the leukemia cells before they could divide. But, as Holland explains in his talk, he needed bigger stats in order to make the treatment a viable option for cancer patients. So what kind of numbers did they produce?

In repeated and controlled experiments, the frequencies, known as oscillating pulsed electric field (OPEF) technology, killed an average of 25% to 40% of leukemia cells, going as high as 60% in some cases. Furthermore, the intervention even slowed cancer cell growth rates up to 65%. It was a double whammy.

The team also found success attacking ovarian cancer cells. Most recently, they tested the treatment against the deadly super bug MRSA, an organism that is resistant to many common antibiotics.

Thousands of people die every year from MRSA, Holland explains, and the drugs normally used against the pathogen are known to have toxic side effects.

Incredibly, the frequency therapy eliminated antibiotic resistance, and researchers were able to introduce a small amount of antibiotic to kill the bug.

Holland hopes that one day the treatment will override the toxic conventional treatments currently available for patients.

At the end of his speech, he describes his vision for the future of cancer clinics:

“I believe the future of children’s cancer hospitals will be a different place. They will be a place where children gather and make new friends, they probably wont even know they are sick. They’ll draw pictures, colour in their books, and play with their toys, all the while unaware that above them, a beautiful, blue plasma light is emanating healing, pulsing fields, shattering their cancer, painlessly, and non-toxically, one cell at a time. Thank you.”

It’s also noteworthy to mention that in 1920 that Royal Rife first identified the human cancer virus using the world’s most powerful microscope.

After identifying and isolating the virus, he decided to culture it on salted pork. At the time this was a very good method for culturing a virus.

He then took the culture and injected it into 400 rats which as you might expect, created cancer in all 400 rats very quickly.

The next step for Rife is where things took an interesting turn. He later found a frequency of electromagnetic energy that would cause the cancer virus to diminish completely when entered into the energy field.

The great discovery led Rife to create a device that could be tuned to output the frequency that would destroy the cancer. He was then able to treat the cancer within both rats and patients who were within close proximity of the device.

Point

Het is eindelijk weer openbaar en hopelijk zal deze man het beter vastleggen. Kanker is simpel te genezen maar wil men wel?

Cancer

 

September 05 at 05:11am

En waar is de politie?

Zondagnacht Salina; de motoren en auto's schuurden weer over de schottegatweg op Saliña.

Waar is de politie? Waar zijn de ordehandhavers? En dan wel 4 jongeren uit elkaar slaan als ze zich zogenaamd aan het klusteren zijn!
De grootste ellende komt van de politie en justitie die er voor zorgen dat deze evenementen op de openbare weg gehouden kunnen worden. Dat door expres weg te blijven om hun "brothers" hun gang te laten gaan.
Waar is ons veilig verkeer en regels waar wij als slaven aan moeten voldoen?
Praten we nog niet over de drugs die van hand tot hand ging!
Wie heeft er een loader ter beschikking om dit tuig eens plat te walsen?

salina

 

September 05 at 05:09am

Curacaosche Regering beschermt Burgers niet, maar levert Eiland uit aan Hoogste Bieders

Democratie of dictatuur? Dat hangt er simpelweg van af van hoe men deze definities wenst te hanteren. Op het moment dat de overheid de burgers alleen nog maar gebruikt voor het innen van belastingen, om het zakenleven te bevorderen is de democratie verloren gegaan.

Om dit fenomeen een goede fundering te geven, moesten de koloniale bezetters de regels herstructureren, wat daarmee de opdracht werd voor de Partido-Antias-Restructura (PAR). Sindsdien werden al haar coalitie partners naar het kerkhof verwezen. FOL, PAIS en anderen moesten het onderspit delven in deze zet.

De een-tweetjes tussen de overheid en het zakenleven wordt met veel trots gevierd door de betrokkenen. Anderen kijken toe hoe Curacao aan de hoogste bieder ter prostitutie wordt aangeboden. Zowel overheden en multinationals dienn als concentraties van kapitaal en macht. Deze vorm van macht wordt beschermd door de gewapende diensten.
De PAR heeft de burger overgeleverd aan de willekeur van banken en het zakenleven, verwerkt in zogenaamde vrijhandelsverdragen, energievoorziening, ziektenkostenverzekeraars en pharmaceutische bedrijven.
Het betalingsverkeer wordt geconcentreerd langs enkele grote digitale systemen die worden beheerd door de private centrale bank waardoor ze de economie in een ijzeren greep houden. De overheid werkt dus niet in het voordeel van de meeste mensen, maar in het voordeel van een elite.
Met de prijsverhogingen die niet met de salarissen en lonen geindexeerd worden, wordt een economische deportatie op gang gebracht. De kansloze burgers vertekken dan maar naar NL, en laten hun wortels met veel pijn achter. De moderne piratenschepen, zoals de KLM slaat daar dan wel munt uit.
De achtergebleven slaven van de samenleving moeten alles op het spel zetten om hun vege lijf te redden tegen de koloniale bezetters van huisuit. Politici worden vermoord en/of uit functie gezet om de democratie te blijven bevorderen. Een ieder die de ogen nog open heeft ziet dat deze vorm van democratie uiteindelijk een verkapte dictatuur voorsteld.

Sinds de PAR haar intreden deed in de lokale politiek, werden gelijke scholingskansen van de agenda verwijderd, met als resultaat, een ernstige werkeloosheid en een explosief toegenomen criminaliteit. Ook werd de indexering voor inkomsten bevroren wat meer armoede tot stand bracht.

island

September 05 at 05:06am

Betaal met je gezicht in dit restaurant in China

Even naar de camera kijken en hup, je rekening is betaald. Technologiegigant Alibaba heeft de nieuwe technologie neergezet in een KFC in China. De geavanceerde camera herkent iedereen en schrijft vervolgens het geld van je Alibaba-account af.

Ben ik blij dat ik een eerlijk gezicht heb :-) kan ik voortaan gratis shoppen

face

 

September 05 at 05:05am

Japanese company unveils car that runs on water.

No gasoline, no battery recharging and no emissions.

All you need is a liter of water – any kind of water to be exact, whether its river, rain, sea water, or even Japanese tea. Genepax unveiled a car that runs on water in the western Japanese city of Osaka.
“The main characteristic of this car is that no external input is needed. The car will continue to run as long as you have a bottle of water inside for you to add from time to time.”
According to Japanese broadcaster TV Tokyo, once the water is poured into a water tank at the back of the car, the newly invented energy generator takes out the hydrogen from the water, releases electrons and finally generates electrical power.
In the very near future all you will need to power your vehicle is a liter of water – any kind of water to be exact, whether its river, rain, sea water, or even Japanese tea.
Japan clean energy technology company Genepax was perhaps the first to demonstrate how it is possible to fuel a car using nothing but water. “The main characteristic of this car is that no external input is needed. The car will continue to run as long as you have a bottle of water inside for you to add from time to time.”
The key to the Genepax system is its membrane electrode assembly (or MEA), which contains a material that’s capable of breaking down water into hydrogen and oxygen.
Water covers 70.9% of the Earth’s surface. Oceans hold 97% of surface water. Out of all the water on Earth, only 2.75 percent is fresh water, including 2.05 percent frozen in glaciers, 0.68 percent as groundwater and 0.011 percent of it as surface water in lakes and rivers. That means as much as 97% of the water on Earth is available to us to use as a fuel source.
If just one major auto maker began to produce and sell a water fueled vehicle what would happen? The price of oil would collapse. Global Warming would no longer be a problem (no more CO2 emissions from vehicles). Disease, cancer and illnesses that are caused by exposure to oil pollution would disappear. People would have more money in their pockets. The US Oil Wars of Terror would end.
That story broke in 2008. Today Japan is producing hydrogen fueled cars – the Honda FCX Clarity. Combine the technology of Genepax with the technology of the Honda FCX Clarity and you have a full production vehicle that uses no gasoline. No gasoline combustion means zero emissions.
In 2010, it is reported that there are a total of 50 FCX Clarity available for lease in the U.S with a target to have 200 available world-wide.

The Honda FCX Clarity fuel cell-electric vehicle has been chosen to be the pace car for the opening race of the 2011 IZOD IndyCar Series, from 25-27 March 2011. This is the first-time a hydrogen-powered vehicle will pace an IZOD IndyCar Series race in the United States.
Propelled by an electric motor that runs on electricity generated in a fuel cell, the FCX Clarity’s only emission is water and its fuel efficiency is three times that of a similar-sized petrol-powered automobile. The FCX Clarity’s performance and acceleration are comparable to a 2.4-litre, 4-cylinder engine with an EPA certified range of 240 miles. The compact and powerful Honda V Flow Fuel Cell Stack allows for unprecedented spaciousness and a futuristically stylish, low-slung design and spacious interior.
Since the vehicle’s unveiling there were nearly 80,000 people around the world who expressed interest in owning a FCX Calrity. 80,000 people who won’t be buying any more gasoline once they take possession.
http://en.wikipedia.org/wiki/Water-fuelled_car “According to the currently accepted laws of physics, there is no way to extract chemical energy from water alone. Most proposed water fuelled cars rely on some form of electrolysis to separate water into hydrogen and oxygen and then recombine them to release energy; however, because the energy required to separate the elements will always be at least as great as the energy released, this cannot be used to produce net energy.”
Fact – Very little energy is required to split water in hydrogen and oxygen. A 12 volt car battery provides enough power to produce a frequency that can and has been proven time and time again to split water into hydrogen and oxygen – also known as electrolysis. Water can be split using just 4.5 volts and less.
The hydrogen and oxygen are not recombined to release energy. The hydrogen and oxygen from a water fuel cell is feed into any gasoline combustion engine (via existing fuel lines) and power any gasoline powered vehicle.

According to the currently accepted laws of physics – hydrogen is a colorless, odorless, combustible gas. http://chemistry.about.com/od/elementfacts/a/hydrogen.htm Hydrogen is the most abundant element in the universe. Genepax applied accepted laws of physics to split liquid water (H2O) into hydrogen and oxygen gas – H2 + O. They then feed these combustible gases into a combustion engine. This hydrogen and oxygen gas provides the energy needed to power the combustion engine and drive the vehicle.
Oxygen must exist in all combustion engines. If you cut off the supply of oxygen no combustion engine can run, not even gasoline engines. That is why all gasoline fuelled engines have an air intake. You can prove this yourself. Open the hood of your gasoline combustion car and find the air intake (where the air filter goes). Remove the cover and air filter and stuff a rag in the air intake opening. Make sure the rag is big enough so that it can’t be sucked into the intake. Get into your gasoline powered car and turn on the ignition. It won’t stay on for very long. You won’t be able to drive out of your driveway. Why? The combustion engine needs oxygen for combustion. Restrict the oxygen to the engine and you suffocate it.

When water is used as a fuel the water is split into what a combustion engine needs to produce motion – highly combustible hydrogen and oxygen. Laws of Physics and logic dictates that fire must be supplied Oxygen to burn. Those who say otherwise need to go back to school.

car

 

September 04 at 05:09am

Wapens

Het gemak waarmee bendes aan wapens kunnen komen op Curaçao en andere Antilliaanse eilanden wordt steeds zorgwekkender", zegt procureur-generaal Guus Schram. De hoogste baas van het Openbaar Ministerie op Curaçao, Sint-Maarten en Caribisch Nederland komt binnenkort terug naar Nederland en maakt de balans op.

Point

Ja wat wil je als de vuurwapens op bestelling geleverd worden vanuit de politie zelf!
En dan heb je een PG die jaren lang in airco zijn tijd vol heeft gemaakt en nooit betrokken is geweest van wat er werkelijk gaande is op deze eilanden.
Het gestelde in het verleden dat deze persoon bepaalde zaken naar Nederland veilig moest stellen in zijn periode lijkt duidelijk geweest te zijn.
Het was de eerste PG die vertikte om ware aangiftes aan te nemen en zeker die aangiftes die te veel de kant naar Nederland wezen.
Duidelijk was er iets zeer goed mis rond deze persoon. En nu gaan we de volgende stap krijgen met een nieuwe PG die een meester is om verdeeldheid en onrust te zaaien in de justitiele gelederen.
Daar staat heer Bos namelijk om bekend.

Wapens

 

September 04 at 05:07am

Rechtszaken bij VN-Kinderrechtencomité

Kinderen kunnen via het derde Facultatief Protocol bij het VN-Kinderrechtenverdrag een klacht indienen. Het VN-Kinderrechtencomité heeft in 2016/2017 veertien klachten ontvangen, waarin nationale rechtsmiddelen reeds zijn uitgeput. Nederland heeft het Klachtprotocol nog niet geratificeerd, waardoor Nederlandse kinderen niet kunnen klagen bij de VN. Het Kinderrechtencollectief pleit voor ondertekening en ratificatie van het Klachtprotocol.

Het VN-Kinderrechtencomité heeft Nederland in 2015 opgeroepen het Klachtenprotocol te ratificeren: Concluding Observations United Nations Committee on the Rights of the Child June 2015: The Committee recommends that the State party, in order to further strengthen the fulfilment of children's rights, ratify the Optional Protocol to the Convention on the Rights of the Child on a communications procedure. Erkenning van de juridische status van minderjarigen die herstel van een schending van hun rechten zoeken, is een belangrijke stap naar betere rechtsbescherming voor kinderen. Voor Nederland als voorloper in het naleven van mensenrechten is de ratificatie een mooie gelegenheid om die rol ook voor kinderen op te pakken. Ook aangezien buurlanden waaronder België en Duitsland al hebben geratificeerd of getekend. De landen Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Portugal, Spanje, Frankrijk, Slowakije en Oekraïne hebben het Protocol al geratificeerd.

Tijdens de Universal Periodic Review op 10 mei 2017 is Nederland door verschillende VN-Lidstaten, zoals Bulgarije, Ghana, Frankrijk en Panama gevraagd om het Klachtenprotocol te ratificeren. In totaal deden twaalf VN-lidstaten de aanbeveling aan Nederland om zo snel mogelijk het Optioneel Protocol nr. 3 bij het VN-Kinderrechtenverdrag, inzake een communicatieprocedure, ook wel klachtenprocedure genoemd, te ratificeren. Juist een individuele klachtenprocedure voor kinderen bij het VN-Kinderrechtencomité is gewenst, ook voor kinderen uit Nederland. Onder andere omdat kinderen vanwege hun procedurele handelingsonbekwaamheid een moeilijkere gang naar de rechter hebben aangezien bijvoorbeeld bij het zelfstandig starten van een juridische procedure. Een individuele gang om kinderrechtenschendingen aan te kaarten bij een onafhankelijk instituut als het VN-Kinderrechtencomité wordt daarmee ook mogelijk voor kinderen uit Caribisch Nederland.

Daarnaast is de ratificatie een mooie stap naar de realisatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, zoals SDG 16: Promote the rule of law at the national and international levels and ensure equal access to justice for all.

Point

Is het niet de VN waar de meeste kindermisbruikers zitten en vele leden lid zijn van diverse sektes?

VN

 

September 04 at 05:06am

It seems that the US is really want to start a war against North Korea.

Reiseführer für die nächste Invasion: WikiLeaks veröffentlicht Nordkorea-Handbuch der US-Armee

In praktischer Taschenbuchgröße wird das Handbuch des amerikanischen Verteidigungsministeriums als Einführung zu Nordkorea angepriesen. Das Handbuch ist eines von Vielen, die den Marine Corps bei ihrer Orientierung in Nordkorea für den Fall des Kriegseintritts Unterstützung bieten soll.

WikiLeaks veröffentlichte ein Handbuch für den Krieg der Zukunft. Es ist eine Einführung in die Welt Nordkoreas aus Sicht der Amerikaner. Der Stand aber ist allerdings von 1997. Das taschenbuchgroße Informationsbuch beginnt mit einer kurzen politischen und ökonomischen Einführung und geht dann in eine Beschreibung der nordkoreanischen Infrastruktur zu Straßen, Wasserverbindungen, Leitungen, Häfen und Flughäfen über.

Es folgen Kapitel zu Militäreinheiten und Struktur, Kriegsgerät. Im Anhang gibt es weitere Informationen zu sonstigen Gefahren, Verhaltensweisen und Elemente, die man in jedem Reiseführer finden könnte und der Orientierung in einem fremden Land dienen.

Zum kulturellen Hintergrund heißt es:

„Die Nordkoreaner sind eine Gesellschaft mit gemischten altertümlichen, indigenen Traditionen mit einem System der totalitären Ideologie, die die Sowjetunion Endes des Zweiten Weltkriegs dem Land aufbürgte.“

Bis zum Kommunismus hätten die Menschen in einer homogenen und friedlichen Gesellschaft gelebt.

„Die Durchschnittsperson ist ahnungslos, was in der Welt draußen geschieht.“

Dies widerspricht den Aussagen des letzten Überläufers, Thae Yong-ho, der als Botschafter Nordkoreas in London abgestellt war und sich gegen seine Heimat wandte. Er selbst berichtete, dass auf dem Schwarzmarkt Nordkoreas südkoreanische und chinesische Popkultur, wie auch Fernsehserien beliebt seien.

Yong-ho hätte durch die verbotenen Medien erst gelernt, was Demokratie sei. Die Nordkoreaner bedienen sich chinesischer Mobiltelefone und Laptops, wie auch ausländischer Computerprogramme, um die Informationsblockaden zu umgehen. Lautsprecher beschallen den Norden mit Nachrichten, immer wieder werfen ausländische Drohnen USB-Sticks mit Medieninhalten über Nordkorea ab.

Der Bericht beschreibt weiterhin die DPRK, Demokratische Volksrepublik Koreas, als das militaristischste Land, in welchem 25 Prozent des BIPs für das Militär ausgegeben werden und 40 von 1.000 Menschen den Dienst an der Waffe ableisten. Über 1,2 Millionen sind Teil der Streitkräfte, fünf Millionen Reservisten kann Kim Jong-un im Kriegsfall heranziehen.

Das Handbuch hält fest, dass Nordkorea in der Lage sei, chemische Waffen herzustellen. Mindestens acht Industrieanlagen sollen zu diesem Zweck im Bedarfsfall vorhanden sein. Biologische Waffen aus nordkoreanischer Hand seien allerdings nicht bekannt.

Auch in chemisch kontaminiertem Umfeld könne die Armee Pjöngjangs durch ihre Struktur agieren. Jedem Heer sei eine chemische Verteidigungseinheit zugewiesen. Diese Verteidigungseinheiten sind in der Lage chemische Gefahren aufzuspüren und zu dekontaminieren.

Die US-Regierung ist der Ansicht, dass bei einem Überraschungsangriff durch Nordkorea chemische Waffen zum Einsatz kämen, mit denen versucht werden würde, fremde Armeen zu demoralisieren. Die Politik Pjöngjangs mit seinem Militär richte sich auf drei Ziele aus:

Eventuelle Wiedervereinigung
Das Überleben des Regimes und Führung eines geeinten Koreas
Die Nutzung von Militärmacht, um eine Wiedervereinigung zu erzielen
Um Seoul zu erreichen beschreibt der „Reiseführer in den Krieg“ drei Wege. Ein Weg in den Süden ist über die Ostküste, die Landwege führen über die Region Kaesong-Munsan und Chorwon. Besonders auf Nachtangriffe habe sich Nordkorea spezialisiert.

Im Anhang findet sich ein koreanischer Sprachführer, der auf das Militär ausgelegt ist. Darüber hinaus gibt es Verhaltensregeln bei Verletzungen und Hitzeschock sowie bei Entführungen. Detailliert wird das vorhandene nordkoreanische Kriegsgerät mit seiner Strategie besprochen.

Schaubilder verdeutlichen den Aufbau und die Aktionen des Militärs. Gewarnt wird vor einem Zusammenhalt der Bevölkerung im Kriegsfall, die durch den nordkoreanischen Führer und seinen Vater indoktriniert wurden, um für ihr Land zu sterben. Ob dieses Handbuch allerdings wirklich zum Einsatz kommt, liegt am diplomatischen Willen der aneinandergeratenen Parteien.

Die USA haben in dieser Woche ihre nukleare Spürnase WC135-C ins japanische Okinawa verlegt, um nordkoreanische Atomwaffentests ausfindig zu machen. China und Südkorea sind sich einig, dass sich Nordkorea von seinen Nuklearwaffenambitionen verabschieden solle.

In einem Telefongespräch zwischen Xi Jinping und Trump machte der chinesische Präsident bekannt, dass sein Land weiterhin auf eine friedliche Lösung mit Nordkorea setzt. Trump hatte einen Tag zuvor mitgeteilt, dass er mit oder ohne die Unterstützung Chinas gegen Nordkorea handeln werde. Südkorea fürchtet sich, nach Trumps Überraschungsangriff auf eine syrische Militärbasis, vor unüberlegten Aktionen der Amerikaner.

Korea

 

September 04 at 05:05am


Wifi geeft een lekkende bloed-hersenbarrière

De hersenen hebben een grote behoefte aan zuurstof dat wordt aangevoerd door het bloed. Toch zijn het bloed en de hersenen van een mens gescheiden. In de wanden van de haarvaten van de hersenen zijn de cellen stevig afgedicht en dit is de bloed-hersenbarrière. De bloed-hersenbarrière beschikt over transportsystemen die noodzakelijke stoffen voor de hersenen door de bloed-hersenbarrière brengen. Wanneer de bloed-hersenbarrière verstoord wordt door bijvoorbeeld wifi, gaat het lekken en kunnen schadelijke stoffen de hersenen binnenkomen. Hierdoor kunnen ziekten optreden of verergeren.

De bloed-hersenbarrière (BHB)
De bloed-hersenbarrière is de grens tussen het bloed en de hersenen en kan worden gezien als een soldaat die selectief de noodzakelijke stoffen doorlaat en schadelijke stoffen niet. De bloed-hersenbarrière beschermt de hersenen tegen infecties met bacteriën. Treedt er wel een bacterie op dan is deze moeilijk met antistoffen of antibiotica te behandelen. Een neurologische aandoening kan een verandering in het functioneren van de bloed-hersenbarrière geven en iemand kan dan ziek worden.

Straling mobieltjes oorzaak lekken bloed-hersenbarrière
Al langer is bekend dat de Zweedse wetenschapper en neuroloog Dr. Leif Salford onderzoek gedaan heeft naar de straling van draadloze apparaten, zoals de draadloze telefoon en de effecten daarvan op de hersenen. Door het blootstellen van dieren aan straling blijkt dat zelfs al bij de geringste blootstelling de bloed-hersenbarrière begint te lekken. Dit zal bij elk levend organisme het geval zijn, dus ook bij mensen.

Straling van de telecomindustrie
Barrie Trower, natuurkundige, heeft voor de Britse marine en militaire inlichtingendienst onderzoek gedaan naar de invloed van microgolfstraling en de effecten op de gezondheid. Een microgolf is een radiogolf of hoogfrequente (HF) golf in het hogere frequentiegebied. Het is elektromagnetische straling. Microgolfstraling wordt gebruikt voor de telecommunicatie, navigatiedoeleinden en onder andere verhitting (magnetron).

Barrie Trower is een gepensioneerd wetenschapper die voor de Britse marine en militaire inlichtingendienst onderzoek heeft gedaan naar de invloed van microgolfstraling. In dit geval straling van de mobiel, slimme meter, wifi en DECT telefoon. Hij werkte zelf jarenlang aan projecten die te maken hadden met microgolven en oorlogvoeren, welke ultra geheim waren en zijn. Hij zegt dat “de enige straling die mensen belasten, de microgolven van de telecomindustrie zijn". Deze microgolven interfereren met water en mensen zijn opgebouwd uit water. De industrie heeft uit het elektromagnetisch spectrum, voor de mens, een slechte keus gemaakt. Vooral voor alle kinderen die nog moeten groeien. Overheden verzekeren burgers dat wifi veilig voor de gezondheid is maar dat is niet waar. Er is geen veilig stralingsniveau voor kinderen, zegt Barry Trower.

Denk aan onze kinderen
Zijn nieuwste waarschuwing is van augustus 2015: kinderen zijn kwetsbaarder dan volwassenen voor gepulste microgolfstraling. Gepulst is wanneer de draaggolf voortdurend kortstondig onderbroken wordt zodat meerdere gesprekken per frequentieband plaatsvinden. Dit komt onder meer doordat bij kinderen:
de schedelbeenderen nog niet hun volle dikte hebben. De schedels van kinderen zijn dunner dan bij volwassenen. De straling dringt sneller en dieper door in de hersenen.
kinderen hebben een dunnere oorschelp.
door het hogere gehalte aan water in kinderhersenen, is de impact van thermische opwarming groter is. Vooral ongeboren en pasgeboren kinderen zijn gevoelig.
het jaren duurt voor de bloed-hersenbarrière is gevormd, waardoor bij kinderen gemakkelijk lekkage in de cellen kan optreden door microgolfstraling, zegt Trower.
microgolfstraling geeft tijdens de foetale ontwikkeling en de vroege kinderjaren, een risicofactor voor het ontwikkelen van hyperactiviteit, leerstoornissen en gedragsproblemen.

Dr. Barry Trower voegt eraan toe dat het immuunsysteem, dat het lichaam beschermt tegen schadelijke invloeden, 18 jaar nodig heeft om zich te ontwikkelen. Op alle scholen die werken met wifi en tablets waar hij geweest is, worden onder ander deze symptomen gemeld:
vermoeidheid,
hoofdpijn,
misselijkheid,
borstpijn en
zichtproblemen.

De Gezondheidsraad in Nederland, die de overheid adviseert, vindt echter dat blootstelling aan zendsignalen van mobiele telefoons, telefoniemasten of wifi, geen nadelige effecten op de korte termijn heeft, op de ontwikkeling en het functioneren van de hersenen van kinderen. De Gezondheidsraad ziet geen redenen om voor kinderen andere blootstellingslimieten voor te stellen dan voor volwassenen.

Overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot
Dr. Barry Trower beweert dat apparaten in de Koude Oorlog (tussen 1953 en 1975) dezelfde frequenties hadden als nu de wifi tegenwoordig op scholen. Wifi werkt op de radiofrequentie van de 2,4- en/of 5,0 gigahertz en de magnetron op de 2,4 gigahertz. De apparaten in de Koude Oorlog varieerden steeds tussen 2,5 en 4,1 gigahertz en die maakten de mensen op de Amerikaanse ambassade letterlijk ziek of dood. Het signaal tussen de 2,5 en 4,i gigahertz werd later het ‘Moscow signal’ genoemd. Die frequenties hiervan waren door de Russen opzettelijk gekozen vanwege de neurologische en biologische effecten aan het Amerikaanse ambassadepersoneel. Bij langer en intensiever gebruik meldde het personeel: tia’s, herseninfarcten, tumoren, kanker en leukemie. Straling muteert je cellen en dit is al heel lang bekend bij overheden!

Point

We hebben er al veel over geschreven maar steeds meer wordt het duidelijk dat het goed mis is met die WIFI

WIFI

 

September 03 at 05:01am

Pers wordt omgekocht door regering

Gobièrnu a mustra nan apresio pa prensa di Kòrsou
Pa “un solo biaha” ministernan a entrevistá prensa

Vrij vertaald
Pers wordt omgekocht door regering.

Elk jaar is het duidelijk dat de pers cadeautjes krijgt of in het zonnetje gezet wordt door de politiek.
Hoe is het dan mogelijk dat een journalist nog betrouwbaar is want voor wat hoort wat!
En dat noemt zich vrije onafhankelijke pers!

Pers

 

September 03 at 05:03am

De man met een zwaar verleden

De man met een zwaar verleden zwaait nu de scepter op onze eilanden Mr. Roger Tijmen Bos
zie : http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_
Opinion/Watamula_Opinion1040.htm

Het is ongelofelijk dat wij eilanden een dumpplaats zijn voor dit soort mensen

Bos

 

September 03 at 05:05am

Natalee Holloway Informant Quits Investigation Into Disappearance

A key informant in the disappearance of Natalee Holloway has decided to quit cooperating with the investigation, according to a new episode of the Oxygen series “The Disappearance of Natalee Holloway.”

The informant, a man known as Gabriel, was set to participate in a sting to get a confession from another man about what happened to Natalee, People magazine reported.

Natalee’s father, Dave Holloway, enlisted private investigator TJ Ward to look into his daughter’s disappearance. Natalee went missing in 2005 during a graduation trip to Aruba. The 18-year-old was officially declared dead in 2012, though her body was never located. A Dutch man named Joran van der Sloot remained the prime suspect in Natalee’s disappearance. Van der Sloot is behind bars in Peru for the murder of a different young woman.

Gabriel, the informant working with Dave Holloway and Ward, told Ward he was friends with a man named John Ludwig who was involved in disposing of Natalee’s body. Ludwig allegedly said he removed Natalee’s body from a grave at Van der Sloot’s request and helped him cremate the body.

Ludwig accepted $1,500 from Van der Sloot to remove the body and cremate it, he reportedly told Gabriel. Ludwig also told Gabriel that Van der Sloot told him he had given Natalee the date rape drug GHB and she died after choking on her own vomit. Ward and Dave Holloway set up an undercover sting in which Gabriel would record a confession from Ludwig about his involvement. Gabriel, however, quit before the sting took place, according to a Thursday preview of the third episode of “The Disappearance of Natalee Holloway.”

“I have not been able to work or go nowhere because I’ve been watching a nutcase,” Gabriel told Ward in a phone call in the episode three preview. “It’s been really stressful on my behalf. I feel like I’m getting taken advantage of, when I’m doing all the goddamn work… I feel like I’m getting struck in the face and I quit.”

Gabriel previously voiced his anxieties about dealing with Ludwig in another episode of the show.

“He is not a person that you want to be around, ‘cause he’s not mentally stable,” Gabriel said, according to People.

Ward, in turn, expressed misgivings about Gabriel as an informant.

“Dealing with Gabriel on a day to day basis is very challenging,” he told the camera. “It’s challenging having to deal with his frustration conversation after conversation after conversation.”

Ward and Dave Holloway’s investigation, in conjunction with Gabriel’s information, yielded a new set of human remains in Aruba that could belong to Natalee. The skeletal remains were sent for DNA testing to determine their identity. Initial results revealed the remains belonged to a single Caucasian person of European descent — all characteristics that match Natalee.

“We’re going to have a statistical probability and a confidence level that this is Natalee or not,” Jason Kolowski, the forensic investigator in charge of testing the remains,

Holloway

 

September 03 at 05:07am

Parallel Universes and the Déjà Vu phenomenon: A mysterious mindboggling connection

It is possible that Parallel Universes and the Déjà Vu phenomenon are mysteriously connected?
Most of us have had, at least once in our lifetime a ‘déjà vu’ experience, that mysterious feeling where time seems to pass by in slow-motion, where you perceive information in such a way as if you had already experienced the current situation sometime in the distant past.

Ranging from paranormal disturbances and neurological disorders, researchers have been trying to explain the mysterious phenomenon for decades, yet no one has been able to understand fully how we can live the ‘déjà vu’ phenomenon so inanely.

parallel-universes
‘Déjà Vu,’ which originates from the French languages and means ‘already seen’ is a rather common occurrence that we know very little of. When you come to experience a ‘déjà vu’ moment you feel mysteriously overtaken by a mysterious force which unconsciously tells you ‘this already happened before.’
The ‘déjà vu’ phenomenon is reported occurring on an occasional basis in 60-80% of people around the world. It is an experience almost always transient and occurs randomly.
Many researchers propose that the phenomenon is an experience based on memory and assume that the memory centers in the brain are responsible for the ‘déjà vu’ phenomenon. However, there are those who associate the ‘déjà vu’ phenomenon with prophecies, past life experiences or memories, clairvoyance, or a mystic signpost which could indicate a sense of fulfillment of a ‘predetermined’ condition in life.
A Déjà vu experience occurs quickly, without warning and has no physical manifestation apart from the announcement: “I just had a déjà vu”.
But if all of the above cannot explain this mysterious feeling that nearly everyone experience once in a lifetime, then what can?
There are some who have connected the ‘déjà vu’ phenomenon with the existence of parallel universes.

Parallel universes? But… do they exist?
Well actually, Scientists might have spotted another universe sitting next to our own. According to astronomers, light spotted in outer space might have ‘spilled through’ from another universe very close to our own. The bright patches could be in fact leftovers from another universe that began in the vicinity of our own according to scientific study. Scientists believe that they can actually get a peek at one if the said universe started out close enough to our universe, so the two were able to ‘touch’ which would then leave a viewable signature in our universe. In order to find these signatures, scientists have compared a map of the cosmic microwave background (which are leftovers from the early universe) with a picture of the entire sky taken by the European Space Agency’s Planck telescope. What they found after left researchers mesmerized. After they had subtracted one from the other, they saw an eerie patch of light in the sky, a patch of light that could be explained as being the remains of collisions with other universes.

But can a Parallel Universe explain a ‘déjà vu’ experience?
According to Dr. Michio Kaku, an American futurist, theoretical physicist and popularizer of science, Parallel universes can explain the mysterious phenomenon and states that quantum physics actually provide the necessary details which suggest déjà vu might be caused by your ability to “flip between different universes.”
The idea that other universes (multiverse theory) exist has been supported by several scientists, among them Professor Steve Weinberg, a theoretical physicist and Nobel Prize winner. According to Professor Weinberg, it is possible that in the same room an infinite number of parallel realities coexist with us.
“Nobel laureate Steven Weinberg likens this multiple universe theory to radio. All around you, there are hundreds of different radio waves being broadcast from distant stations. At any given instant, your of?ce or car or living room is full of these radio waves. However, if you turn on a radio, you can listen to only one frequency at a time; these other frequencies have decohered and are no longer in phase with each other. Each station has a different energy, a different frequency. As a result, your radio can only be turned to one broadcast at a time. Likewise, in our universe, we are “tuned” into the frequency that corresponds to physical reality. But there are an in?nite number of parallel realities coexisting with us in the same room, although we cannot “tune into” them. Although these worlds are very much alike, each has a different energy. And because each world consists of trillions upon trillions of atoms, this means that the energy difference can be quite significant. Since the frequency of these waves is proportional to their energy (by Planck’s law), this means that the waves of each world vibrate at different frequencies and cannot interact anymore. For all intents and purposes, the waves of these various worlds do not interact or influence each other.”

Core

 

September 02 at 05:08am

Open brief aan de heer Rhuggenaath

Het is fijn te lezen dat u zich zo inzet voor de minderbedeelden. Zelf zou ik meer willen zien voor onze kinderen waar ik al vele jaren voor vecht zoals u weet. Wel is ook goed te zien dat het vele werk wat er in het verleden is gedaan naar onderzoek en gesprekken niet geheel verloren is gegaan.
Wat te betreuren is is dat u en uw collega's ministers weigeren mijn brieven te beantwoorden die onder andere over deze zaken gaan. Ook verzoeken voor een gesprek met diverse ministers worden niet beantwoord!

Is dit wat uw regering als voorbeeld geeft naar de burgers toe?

Staat uw regering dan toch niet open voor de burger en dumpt alles wat er gevraagd en geschreven wordt in de shredder zonder enig antwoord of aandacht?

Mijn excuus dat ik helaas moet stellen dat uw team lafaards zijn achter dikke muren en niet open staan voor werkelijke aanpak van het sociaal probleem.
Ik heb in het verleden met alle regeringen kunnen overleggen en brainstormen over de aanpak om onze kinderen een toekomst te geven. Maar helaas is dat bij uw team kennelijk niet mogelijk en niet gewenst en wordt er alleen gekeken naar die rode lap van een man die alleen maar goed wil.

Jammer heer Rhuggenaath, ik had meer van u en uw team verwacht als alleen schuilen en brieven verschuren.
Ik hoop dat ik het allemaal mis heb en de brieven er nog liggen om beantwoord te worden na 100 dagen al heeft uw team niet EEN brief beantwoord tot dusver laat staan een iemand een gesprek aan gedurfd met mij. Wilt u echt voor uw land opkomen, kom dan op voor onze kinderen, onze toekomst! Ik blijf hopen op betere tijden waar we met z’n alle kunnen gaan werken aan een betere toekomst.


Met een vriendelijke Bandabousche groet
John H Baselmans-Oracle

 

September 02 at 05:06am

Telepathische vermogens ontdekt bij autistische kinderen!

Autisme is geen eenduidige aandoening, maar bestrijkt (tegenwoordig) een heel spectrum. Er zijn autistische kinderen die goed kunnen communiceren en die prima in staat zijn hun dagelijkse dingen te doen, maar er zijn er ook die nauwelijks kunnen bewegen, en nog anderen kunnen totaal niet communiceren. Er zijn ook nog ‘autisten’, de savants, met bijzondere gaven. Daarom noemen ze het allemaal bij elkaar tegenwoordig dus: autismespectrum, of afgekort: AS.
Sommige savanten kunnen, zoals Rainman, supergoed sommetjes maken in hun hoofd en doen daarin niet onder voor een rekenmachine of computer, weer anderen kunnen bijzondere artistieke gaven hebben. Er zijn veel talenten ontdekt bij savanten, en één daarvan lijkt wellicht telepathie te zijn.
Jammer genoeg denken mensen wel eens dat kinderen met autisme die slecht kunnen bewegen en communiceren er niet helemaal bij zijn. Nu is er dan toch bewijs dat ze er wel degelijk bij zijn, en sommigen zelfs nog een tikje meer dan een gemiddeld mens. Door hun moeite met communicatie komt het soms niet helemaal over, maar misschien zien we wel iets over het hoofd?
Soms maakt het hen onderwerp van spot, maar heel wat wetenschappers hebben inmiddels onderzoek gedaan naar telepathie tussen mensen. Er is al tientallen jaren aan onderzoeksmateriaal voorhanden, met soms verbluffende, en bovendien goed onderbouwde, resultaten. Een hoogleraar Statistiek aan de UC Irvine publiceerde in 1999 zelfs een paper waarin aannemelijk werd gemaakt dat experimenten in de parapsychologie veel betere resultaten hebben opgeleverd dan onderzoeken naar de effectiviteit van een dagelijkse inname aspirine om een hartaanval te voorkomen.
In het artikel komen zo nog wat voorbeelden aan bod, maar als je nu al een lijst wil zien met gedegen peer reviewed artikelen over bovennatuurlijke verschijnselen, de meeste daarvan uit deze eeuw, klik dan HIER
Telepathie is een vermogen dat wordt ingedeeld in de parapsychologie. Andere vermogens zijn remote viewing, bijna-dood ervaringen (BDE) en uittredingen.

Point

in diverse energieniale boeken heb ik aangehaald dat juist de meest begaafde kinderen alles aan gedaan wordt om deze hun kunnen af te breken. We zagen dat ook bij ADHD een verzinsel om kinderen die simpel verder waren plat te spuiten.
Maar ook hier bij Autisme zien we dat men niet weet waar het systeem moet doen om deze groep af te sluiten.

Kind

 

September 02 at 05:03am

After 20 Minutes of Listening, New Adobe Tool Can Make You Say Anything

Ever wanted to make Natalie Portman yell obscenities at your neighbors? What if Garey Busey could leave your mother a sexy voicemail on her birthday? Wanted to prank your little brother by forcing him to call his crush and profess his love? Adobe has you covered.

When Adobe released photoshop in 1990, it dreamed of a world where movie studios and photo editors could do in minutes what once took hours. It never dreamed the world would take the digital editor and use it to put celebrity heads on porn star bodies, distort women's bodies in magazine cover, and create vile memes.

Now, the same company that gave the world Photoshop wants to do for the human voice what it did for the human image—give people the tools to warp it in anyway they see fit. At the Adobe Max Creativity Conference, the company premiered VoCo: an audio editing suite that will allow users to make people say whatever they want just by typing.

According to Adobe, after about 20 minutes of listening to a voice, users can make the voice say whatever they want just by typing it out. Comedian and director Jordan Peele hosted the event and Adobe tech Zeyu Jin demoed the process by editing an interview with Peele's comedic partner Keegan-Michael Key. Jin took existing audio of Key, then used the software to make him talk about making out with Peele instead of his wife.

In the audio clip, Key expresses his excitement about an award nomination. "I jumped on the bed," Key said. "And I, uh, kissed my dog and my wife … in that order." The screen above Jin's head displayed an audio waveform and a small box with the transcribed sentence.

Jin erased portions of the sentence and typed out new phrases and the waveform changed to match. In seconds, the Adobe tech had made Key say he'd kissed his wife before his dog, then kissed Jordan, then kissed Jordan three times. Jin did all this just by typing. It sounded seamless.

"Don't worry," Jin said. "We actually have researched how to prevent forgery. Think about watermarking detection. As we're getting the results much better, making it so people can't distinguish between the fake and the real one, we're working harder trying to make it detectable." He then gave a thumbs up and grinned.

Jin said Adobe developed the software to help podcasters and audio book editors. Typing out the new audio instead or re-recording would be a blessing in both professions. But Adobe knows this can be used to make people say things they didn't say. Hell, the first thing it did to demo the technology was mess with the host of its own conference.

https://youtu.be/I3l4XLZ59iw

adobe

 

September 02 at 05:01am

De dood is een illusie.

Deze professor onthult wat er gebeurt als je lichaam sterft
in Bewustzijn 31 augustus 2017 17:00 11 Reacties 3,940 Bekeken

Het leven houdt niet op als je lichaam sterft en kan altijd blijven voortbestaan. Dat stelt professor Robert Lanza van de Wake Forest University in North Carolina.
Het biocentrisme impliceert dat de dood niet bestaat. Het is een illusie die in stand wordt gehouden omdat mensen zich identificeren met hun lichaam.
Ze denken dat hun bewustzijn verdwijnt op het moment dat hun lichaam sterft.
Migreert

“Wij mensen geloven in de dood omdat ons is geleerd dat we sterven,” zei Lanza. “Specifieker gezegd: ons bewustzijn associeert leven met lichamen en we weten dat lichamen sterven.”
De dood is een illusie. Deze professor onthult wat er gebeurt als je lichaam sterft
Robert Lanza (Wikicommons)
Bewustzijn bestaat echter buiten de tijd en ruimte en kan overal naartoe gaan: in het menselijk lichaam en daarbuiten.
Lanza meent dat meerdere universa tegelijkertijd kunnen bestaan. In het ene universum kan het lichaam dood zijn en in het andere blijft het bestaan.
Het bewustzijn migreert als het ware naar het andere universum.
Eeuwige bloem

“Wanneer we sterven wordt ons leven een eeuwige bloem die terugkeert naar het multiversum,” zei de professor. “Het leven is een avontuur dat onze lineaire manier van denken overstijgt.”
Een overleden persoon die door een tunnel gaat komt niet in de hel of in de hemel, maar in een wereld die lijkt op de huidige.
Lanza denkt het bestaan van het hiernamaals te kunnen bewijzen aan de hand van de kwantumfysica.
Tweespletenexperiment

Hij verwees naar het beroemde tweespletenexperiment, een natuurkundig experiment waarmee wordt aangetoond dat licht of materie zich soms als deeltje en soms als een golf gedraagt.
Als niemand naar het deeltje kijkt, gedraagt het zich als een golf. Dit betekent dat we tegelijkertijd door beide spleten kunnen gaan.
Iemands perceptie en bewustzijn zijn van invloed op de manier waarop een deeltje zich gedraagt.

Point

Zou deze professor mijn boek gelezen hebben?

dood

 

September 01 at 05:06am

Status Caribisch gebied binnen de Europese Unie

Op grond van artikel 198 van het Verdrag betreffende de Werking van de Europese Unie (VWEU) komen de Europese lidstaten overeen "de niet-Europese landen en gebieden welke bijzondere betrekkingen onderhouden met Denemarken, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk te associeren met de Europese Unie." Voor het Nederlands Koninkrijk valt hier de bijzondere relatie onder met de eilanden Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius.

In tegenstelling tot Nederland, maken de eilanden geen deel uit van het grondgebied van de Europese Unie en hoeven zij om die reden dan ook niet te voldoen aan het Europees recht en hebben zij de euro niet als wettelijk betaalmiddel. Door de bijzondere relatie met Nederland komen de eilanden wel in aanmerking voor Europese fondsen en EU brede samenwerkingsovereenkomsten zoals het Erasmus+ programma. Verder bezitten de inwoners van het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden naast de Nederlandse nationaliteit ook het Europees burgerschap. Dit Europees burgerschap moet gezien worden als een aanvulling op het nationale burgerschap. Het Europees burgerschap brengt de volgende rechten met zich mee:
a) het recht zich vrij op het grondgebied van de lidstaten te verplaatsen en er vrij te verblijven;
b) het actief en passief kiesrecht bij de verkiezingen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement en bij de gemeenteraadsverkiezingen in de lidstaat waar zij verblijf houden, onder dezelfde voorwaarden als de onderdanen van de desbetreffende staat;
c) het recht op bescherming van de diplomatieke en consulaire instanties van iedere andere lidstaat op het grondgebied van derde landen waar de lidstaat waarvan zij onderdaan zijn, niet vertegenwoordigd is, onder dezelfde voorwaarden als de onderdanen van die lidstaat;
d) het recht om verzoekschriften tot het Europees Parlement te richten, zich tot de Europese ombudsman te wenden, alsook zich in een van de talen van de Verdragen tot de instellingen en de adviesorganen van de Unie te richten en in die taal antwoord te krijgen.

Vanwege de speciale band tussen de Caribische eilanden en Nederland maakt het Informatiebureau van het Europees Parlement in Nederland zich daarom sterk om ook dit deel van het Koninkrijk te betrekken bij de informatievoorziening over de Europese Unie in het algemeen en het Europees Parlement in het bijzonder. Ontdek wat voor soort relatie de eilanden onderhouden met de Europese Unie en wat de betekenis hiervan is voor de inwoners van de Caribische eilanden.


Uitspraak

Left-hand as well as right-hand drive vehicles to be allowed in the EU
The European Court of Justice has decreed that vehicle steering wheels within European member states may be on the left or right-hand side of the vehicle irrespective of the rules applicable in individual countries regarding the side of the road vehicles drive on. The ruling referred to regulations in Poland and Lithuania requiring for any left-hand drive vehicles located in these countries to register their vehicles. The European Court of Justice has labelled these regulations as illegal. Allegedly, neither Poland nor Lithuania were able to prove that positioning of the wheel on the right-hand side had a negative impact on traffic safety. The action was originally lodged by the European Commission, who claimed that these regulations placed restrictions on the free movement of goods.

Point

Zo, er is dus een mogelijkheid om auto's met het stuur rechts
via een wet te weigeren.

Rechter

 

September 01 at 05:04am

Tetanusvaccins in Kenia besmet met onvruchtbaarheidsmiddel

Laboratoria hebben bevestigd dat tetanusvaccins die aan miljoenen jonge Keniaanse vrouwen worden gegeven een steriliserende chemische stof bevatten die miskramen veroorzaakt, meldt de Associatie van Keniaanse Katholieke Doktoren, een pro-vaccinatieorganisatie.

Aan een kolossaal aantal van 2,3 miljoen jonge meisjes en vrouwen worden nu de vaccins verstrekt, gestuwd door UNICEF en de Wereldgezondsheidsorganisatie (WHO).

“We stuurden zes monsters vanuit Kenia naar laboratoria in Zuid-Afrika. Zij testten positief op het HCG-antigeen,” vertelde Dr. Muhame Ngare van het Barmhartige Medische Centrum in Nairobi volgens LifeSiteNews. “Zij waren allen besmet met HCG.”

Chemische stof laat het vrouwelijke lichaam haar eigen foetus vernietigen met door vaccins opgewekte antilichamen.

HCG is een chemische stof ontwikkeld door de WHO bedoeld voor sterilisatie. Zodra geïnjecteerd in het lichaam van een jonge vrouw leidt het ertoe dat een zwangerschap wordt afgebroken door de eigen antilichamelijke reaktie van het lichaam op de HCG, wat leidt tot een spontane abortie. Het blijft jarenlang effectief en veroorzaakt abortussen bij vrouwen tot drie jaar na de injecties.

WHO

 

September 01 at 05:02am

Schram expects bigger Asset Recovery Team

Departing Attorney General of Curaçao, St. Maarten and the so-called BES islands (Bonaire, St. Eustatius and Saba) Guus Schram has predicted an even stronger approach towards corruption and fraud in the higher levels of society.

Point

Je hebt jaren gezeten er is nauwelijks iets gebeurd. Alleen de opdrachten en handel die gesteld waren vanuit Nederland zijn veiliggesteld.
En dan neem je afscheid en dan weet je te vertellen dat er meer personen ingezet gaan komen om andere mensen hun leven moeilijk te maken.
Let wel, dat zal niet gebeuren bij die mensen die beschermd worden vanuit Nederland!

Het is een ordinaire manier om een tegenstander die ook mee wil pikken uit te schakelen via de wet.

Schram

 

September 01 at 05:01am

Texas weer gemanipuleerd.

En zo het bewijs dat de orkaan in Texas niets meer is dan een setup om meer regen te krijgen.
Helaas, het liep wat uit de hand en nu is de vraag; wie gaan de volgende worden.
http://southtexasweathermodification.com/operations.html

Point

Op onze eilanden zien we het tegenovergestelde waar elk front uit elkaar getrokken wordt om zo de regen geen kans te geven om te vallen.

And then they tell us "Huricane Harvey in Texas is a play of mother nature".
Hurricane Harvey was “engineered”
See this document:

Or this patent
Method for controlling hurricanes
US 20100072297 A1
https://www.google.com/patents/US20100072297

Or this pdf
NHRP_18_1958

Weather

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.