Banner Watamula

AA   AA  
       
 
DOPING IN VOETBAL
   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

Doping en het voetbal

Zolang als er topvoetbal is wordt er alles aan gedaan om de jongens en meisjes voor de top klaar te maken en te behouden en beschermen om het grote geld binnen te brengen via een arena.

Zelf heb ik zeer intern het Nederlands elftal meegemaakt rond 1978 met de grote namen als Cruyf, Neeskens, Krol, Rep, Rensenbrink en de gebroeders vd Kerkhof. Vele van hen zijn later nog gast geweest op ons eiland Curaçao en waren er diverse spelers die in ons huis waren.


DOPINGSGEVALLEN

Arsenal: eerste dopinggebruik in het profvoetbal (1925)
Waarschijnlijk is bij Arsenal het eerste dopinggebruik in het profvoetbal aangetoond. Manager Lesley Knighton gaf zijn spelers voor een FA Cupwedstrijd 'kleine zilveren pilletjes' die hij van een arts (fan van de club) kreeg. De spelers hadden een niet te stuiten energie, maar tevens een enorme dorst. Na de wedstrijd werden de meeste spelers niet lekker en weigerden daarna de pillen nog een keer te gebruiken.

Die Deutsche Mannschaft won in 1954 de wereldtitel met methamphetamine
Wetenschapper Erik Eggers bracht in de openbaarheid dat de Duitse nationale ploeg in 1954 pervitin had gebruikt. Een methamphetamine die in de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt door de Duitse soldaten. Het middel zet angsten om in agressie. Voor voetballers die tegen het toen onverslaanbaar geachte Hongarije de finale moesten spelen een blijkbaar goed middel. Duitsland won de wedstrijd met 3-2.

Inter Milan kreeg in de jaren zestig Café Herrera
Internazionale had in de jaren zestig Helenio Herrera als trainer. Hij had zijn koffie: 'Café Herrera'. Koffie met iets 'speciaals'. De spelers zwegen, ook al wisten ze dat ze iets bijzonders in de koffie kregen toegediend. Ferruccio Mazzola sprak er later wel over. Mazzola: "In 1967, voor een wedstrijd tegen Como, kregen we weer 'Café Herrera'. Daarna ben ik drie dagen en nachten van slag geweest. Ik hallucineerde aan een stuk door. Er zaten amfetaminen in de koffie."

Der Kaiser Franz Beckenbauer werd in de jaren zeventig op een speciale manier voorbereid op wedstrijden
De Duitser heeft ooit onthuld dat hij in de jaren zeventig op een speciale manier werd voorbereid op wedstrijden. Een of twee maal per week werd bij hem bloed afgenomen dat daarna weer terug in zijn billen werd geïnjecteerd. Franz Beckerbauer:" Injecteren met je eigen bloed veroorzaakt een ontsteking. Daardoor gaat je lichaam extra bloedcellen aanmaken en dat geeft je meer uithoudingsvermogen."

Het grote Ajax uit de jaren zeventig witte pil en een capsule
In 1973 onthulde Barry Hulshoff in Vrij Nederland: " voor een uitwedstrijd in 1988 tegen Real Madrid kregen we een witte pil en nog iets anders in een capsule. We noemden het 'hagelslag'. Daarna voelden we ons enorm sterk en we bleven maar lopen." Volgens Barry Hulshoff gebeurde het toedienen van de pillen vaker.

Feyenoord in 1980 bekertje drank, een pilletje en een prikje
Jan Peters verklaarde in Het AD dat in zijn tijd bij Feyenoord het gebruik van doping normaal was. Ook in 1980 tijdens de bekerwinst op Ajax. Jan Peters: "We kregen een bekertje met een klein beetje drank. Daarna een pilletje. En toen een prikje. We liepen die dag de hekken eruit. De medische staf sprak er verder niet over, wij wisten dat we er ook niet over moesten praten. Ook voor andere belangrijke wedstrijden namen we iets."

NEC in de jaren zeventig en tachtig "een heel tablet. Ik zou gek zijn geworden"
In de jaren zeventig en tachtig had NEC een naam in het voetbal. Een speler van een toenmalig elftal van NEC, die anoniem wenst te blijven, onthulde in maart 2013 tegen de Gelderlander: "Ik heb zelf ook wel eens iets genomen, omdat ik eigenlijk niet kon spelen in een belangrijke wedstrijd. Ik kreeg een half tabletje, kon zonder problemen de wedstrijd uitspelen, maar lag wel de hele nacht te stuiteren. Andere spelers kregen die pilletjes iedere wedstrijd en namen dan gewoon een hele. Ik zou gek zijn geworden."

Juventus prestatieverhogende middelen waren gemeengoed
Het Italiaanse Juventus is een club met naam in de hele wereld. In het midden van de jaren negentig stapelden de successen zich opeen. Drie landstitels, de Europacup, de Europese Supercup en de Italiaanse beker. Totdat in 2002 het keiharde bewijs werd geleverd dat de spelers enorme hoeveelheden prestatieverhogende middelen kregen voorgeschreven door clubarts Riccardo Agricola. Epo was daarbij een normaal middel.

De bloedwaarden van spelers waren onwaarschijnlijk. Didier Deschamps, de Franse international, scoorde bijvoorbeeld bij diverse metingen tussen 35 en 52. Ook Conte, Tacchinardi, Birindelli, Del Piero, Dimas, Pessoto, Montero en Torricelli kregen epo toegediend. Clubarts Agricola had meer in zijn bagage die werden ontdekt bij een inval. Middelen (281) die voornamelijk alleen op recept verkrijgbaar waren. Spelers hadden dus medicijnen nodig om kwalen die ze tijdens hun carrière hadden opgelopen te behandelen. Maar liefst 23 spelers gebruikten een antidepressivum en 24 spelers een middel tegen hartkwalen.

Er kwamen vele rechtszaken, slechts één persoon werd veroordeeld: de apotheker die de middelen leverde. Juventus, de werkgever van arts en spelers werd nooit vervolgd. De Italiaanse voetbalbond, de Uefa en de dopingsinstanties hebben nooit iets ondernomen om deze zaken aan te pakken.

Algerijns voetbalelftal WK Spanje 1982 goed, daarna familiedrama's
In 1982 werd in Spanje het WK georganiseerd, waar het team van Algerije de hele voetbalwereld verraste. Voor de WK werd een teamarts uit de Sovjet-Unie aangesteld door de Algerijnse voetbalbond. Deze gaf de spelers van het nationale team preparaten.
Toen enkele spelers elkaar na een paar jaar op een trainerscursus weer ontmoetten, kwamen ze tot een schokkende ontdekking: ze hadden bijna allemaal een gehandicapt kind gekregen. Zes ex- internationals kregen samen acht zwaar gehandicapte kinderen. Dit kon geen toeval zijn.

Toni Schumacher ontslag en geen oproep meer voor de Duitse nationale ploeg na bekentenis
In 1986 verschijnt het boek 'Der Anpfiff' van de Duitse doelman Toni Schumacher die op dat moment nog in de sport actief was.. Daarin schreef hij over zijn eigen dopinggebruik en onthulde dat in iedere kleedkamer van de Bundesliga werd gebruikt. Bij het Duitse Elftal werd ook gerommeld met hormonen en onduidelijke injecties. Na het verschijnen van het boek werd Schumacher ontslagen bij 1.FC Köln en uit het nationale team gezet door Franz Beckenbauer.

Marseille wint de Europacup in 1993 met geïnjecteerde spelers
Jean-Jaques Eydelie deed na zijn voetbalcarrière bij Marseille een opzienbarende bekentenis. In 1993 kregen de spelers voor de finale van de Europacup verplicht een injectie. De spelers accepteerden dit zonder protest. Alleen Rudi Völler weigerde. Uitslag finale: Marseille - AC Milan: 1-0. Bovendien was er een systematisch dopingprogramma bij Marseille. In hun biografieën bevestigden Chris Waddle en Tony Cascarino de bekentenissen van Eydelie.

Mexico 2011, het WK voetbal onder 17 jaar en clenbuterol
In 2011 werd in Mexico het WK voetbal voor teams onder 17 jaar georganiseerd. Er werden bij deze jeugdige voetballers dopingtests afgenomen met schrikbarende getallen als resultaat:

24 deelnemende landen
208 dopingtests werden afgenomen.
Niet minder dan 109 urinestalen bevatten het middel clenbuterol.
Slechts 5 landen waren 'schoon' o.a. Nederland.
De gemeten waarden: tussen 50 en 300 picogram.
Drie voetballers hadden zelfs een waarde tussen de 300 en 1300 picogram. (6x tot 25 x de waarden van Alberto Contador)


Cijfers en conclusies volgens de FIFA
Na het bekend worden van de positieve uitkomsten liet de wereldvoetbalbond FIFA onmiddellijk een onderzoek instellen naar vlees dat in spelershotels werd gebruikt. Uitkomst en maatregelen:

30 procent van het vlees was volgens de FIFA met clenbuterol besmet.
conclusie FIFA: alle positieve spelers zijn dus onschuldig.
Dopingautoriteiten namen deze conclusie klakkeloos over.
Niet één voetballer werd gestraft.
Alle positieve tests verdwenen in de prullenbak.
Niet één nationale bond of internationale federatie ondernam actie

Naam speler Zijn voetbalclub Het middel
Harald Wapenaar FC Utrecht efedrine
Frank de Boer Barcelona nandrolon
Edgar Davids Juventus nandrolon
Tamas Peto NAC narandrosterone
Aleksei Berezinski Fortuna Sittard stanazolol
Mitchel Piqué Excelsior ´wonderdrank´
Jaap Stam Lazio Roma nandrolon
Roland Wohlfahrt VFL Bochum norefedrine
David Garcion Lille nandralon
Holge Gerke MSV Duisburg phenylephrin
Cyrille Pouget Bordeaux nandralon
Dominique Arribagé Toulouse nandralon
Antoine Sibierski Auxerre nandralon
Al- Saadi Al- Quahafi Perugia nandrolon
Raymond Kalla VFL Bochum triamcinolon
Daniel Gomez Allemania Aachen Methylprednisolon
Jegor Titov Spartak Moskou bromantan
Rio Ferdinand Manchester United missen van controle
Manuel Cornelius TB Berlin nandrolon
Christian Bucchi Perugia anabolen
Salvatore Monacoi Perugia anabolen
Fernando Cauto Lazio Roma nandrolon
Pep Guardiola Brescia nandrolon
Marko Rehmer Herta BSC bethamethason
Marco Boriello AC Milan cortisone
Oliver Kahn Bayern München controles ontlopen

Voetbal
De voetballerij doet alsof de neus bloedt. Er is toch niet zo veel aan de hand?

Dus zijn er nauwelijks controles op het gebruik van stimulerende middelen.
Per jaar worden 100 controles uitgevoerd bij 50 verschillende wedstrijden uit de eredivisie, eerste divisie en de bekercompetitie. Er lopen dus spelers rond die in hun hele carrière nog nooit zijn gecontroleerd.
Dit geldt ook voor andere Europese competities.
In grotere internationale wedstrijden wordt meer gecontroleerd.
Juist daarin worden de meeste dopinggevallen geconstateerd.
De dopingzondaars krijgen nauwelijks een echte straf.

Er wordt dus al sinds de jaren 50 door voetballers doping gebruikt, maar men onderneemt daar nauwelijks iets tegen. "Onze" Nederlandse jongens Frank de Boer, Edgar Davids, Harald Wapenaar en Jaap Stam gebruikten, maar welke straf kregen zij? Het spuitende en slikkende Juventus heeft geen titel, punten of geld hoeven in te leveren. Welke spelers kunnen in de toekomst op de lijst van dopingzondaars worden toegevoegd?Mijn getuigenverklaring 8 July 2017

In de jaren 80 en 90 waren mijn vrouw en ik zeer nauw betrokken bij diverse spelers die speelden voor de club PSV die toen in die tijd diverse spelers leverde voor het Nederlands elftal. Tijdens het soms hele dagen aanwezig te zijn in de huizen van deze spelers, was het regelmatig dat ik in gesprek kwam met deze jongens. Daar werd niet veel gesproken over de wedstrijden (of we zaten met enkele naar de replay te kijken) maar veelal ging het over de zaken rond het voetbal, trainingen en verzorging. Juist dat laatste wat dan weer door de vele masseurs werd gedaan maar bepaalde zaken ook door de clubarts. Dit gebeurde in de toptijd twee maal per dag! De voetballers moesten zich dan melden bij de fysio en/of arts en dan werden de blessures maar ook de conditie aangepakt op de tafel! Ja, zo werd me dat verteld. Er kwam nog wel regelmatig het woord spuiten uit hun monden. Zonder de spuiten leken de jongens niet te functioneren, als ik hen moest geloven. Deze verhalen hoorde ik allemaal aan. Maar ook hoe ze onderling praatten over hoe ze zich voelden en hoe pijnen zeer snel verdwenen door wat als "wonderspuit" werd beschreven! Voor belangrijke wedstrijden viel het woord oppeppen nog wel eens en dan weer de heerlijke massage en de baden met daarna de spuit! Het was klaarblijkelijk een dagelijks ritueel en vermoeidheid en pijnen bleken na de behandeling verdwenen te zijn. Dat kon je zien op de manier ze van huis weg gingen en 1 ½ uur later weer binnen kwamen! Het wonder was kennelijk geschied. Het bleek altijd een lekker gevoel en soms werd dat ook bevestigd door deze voetbalspelers.

Na jaren met deze jongens opgetrokken te hebben in privé sferen was de dag van de top afgelopen en moest er afgetraind worden. Na jaren onder spanning, massages, blessures en spuiten kun je niet in één keer stoppen. Zeker dat laatste mag niet plotsklaps gebeuren en nog langere tijd na de top tijd was er een dagelijks bezoek aan een of andere dokter nodig!

Toen mijn vrouw en ik het oud-Nederlands elftal bij ons huis op bezoek hadden op de Mauritslaan te Curaçao en we zaten aan de pool werd er nog over de heerlijke ervaringen gepraat van de bewuste verplichte bezoeken en de snelle genezingen en wonderen van pijnverlichting.

In de loop van de tijd ben ik nog drie jonge voetballers op ons eiland tegengekomen die allen voor een topclub in Nederland hadden gevoetbald en dat allemaal in de eredivisie. Alle drie liepen mank en ze lieten me zien hoe ze toegetakeld waren door een verkeerde teckel of verkeerde draai. De drie jongens waren gedumpt omdat ze niet meer optimaal waren en omdat ze weigerden, ALLE DRIE, om verder te gaan met rotzooi te nemen! Een was er zo vol van dat hij me liet weten dat ze hem letterlijk volgestouwd hadden met pepmiddelen en troep om alsnog door te gaan. Toen hij vertelde dat hij geen doping junkie wilde worden en wilde stoppen, werd hij per direct door de midden van het landse topclub gedumpt. Zonder enige vergoeding moest hij terug naar Curaçao waar hij een opleiding is gaan volgen en nu technicus is. Alle drie zwaar gehavende en manke ex-topvoetballers vertelden me over de doping en het vele spuiten en rommelen met de gezondheid van de spelers. Overigens hetzelfde verhaal van de Nederlandse topvoetballers die wel sterk genoeg waren deze methode te doorstaan. Een vertelde mij dat niet een topvoetballer werkelijk clean is en allemaal opgepept worden binnen of buiten de normen om! Dat hoorde ik ook eens uit de monden van de oud-Nederlands elftal voetballers maar wie gelooft dat? Nu, deze jongens kwamen allemaal met eenzelfde verhaal en dan ga je toch denken.

Het hartaanval krijgen is voor de grootste gedeelte het signaal dat er te veel gespoten of opgepept is. Elke arts die eerlijk zou zijn en niet voor het ziekelijke voetbalgeld zou zwichten kan dat bevestigen. Net zoals deze spelers het toegaven in de loop van jaren dat mijn vrouw en ik actief leefden tussen deze doping gang.

Naar waarheid opgemaakt
John H Baselmans-Oracle

 

Pers vandaag (13july2017)

"Abdelhak Nouri heeft ernstige en blijvende hersenschade. Een groot deel van zijn hersenen functioneert niet meer en de kans op herstel van die cruciale hersenfuncties is nihil, meldt zijn club Ajax donderdag."

IS NOURI HET ZOVEELSTE DOPING SLACHTOFFER

Hoe lang moet dit nog doorgaan in het voetbal waar wekelijks jonge talenten maar ook al volop spelende voetballers onderworpen en verplicht aan de doping worden gezet zogenaamd in het belang van de club maar vul dat woordje maar in met het woordje "GELD". Dagelijks wordt er gespoten, ingenomen en ingebracht om aan de topverwachtingen te kunnen voldoen!

Dagelijks vallen er wereldwijd spelers af door mismanagement met doping of zien zij dat hun gezondheid belangrijker is dan een "clubbelang". Dat allemaal voor de miljoenen, of beter gezegd voor de bonden miljarden, die op het spel staan. Hoelang pikt men nog dat jongeren verslaafd worden gemaakt aan gevaarlijke middelen voor hun sport? Waar is de pers die zoals men zegt zo ondernemend is en alles wil weten? Waar zijn de controleurs en de toeziende sportartsen die zelf mee doen aan deze vieze mensen mishandeling?

Personen, die zoals blijkbaar in het geval Nouri, wel de schuldigen zijn voor deze levensbedreigende gevolgen. Er zijn vele slachtoffers desalniettemin zwijgt de pers! Ook financiële belangen? De vele slachtoffers staan onder een levenscontract en moeten zwijgen!

Getekend
John H Baselmans-Oracle
Zelf benaderd geweest door deze vieze clubs en getuige van vele dopingzaken.

 

En toen kwam dit op internet

Klik hier

Ajax

 

Opmerkelijk antwoord van een nederlandse journalist!

Met veel belangstelling heb ik uw mail gelezen en ik twijfel niet aan uw verhaal. Herhaalde keren hebben spelers uit de betreffende generatie ’78 laten weten dat zij spullen slikten en spuiten werden gezet zonder te weten wat zijn innamen of kregen toegediend. Deze bijna structurele vorm van doping is een aantal malen geassocieerd met het vroeg overlijden van enige spelers onder meer door hartstilstand als Nico Reinders, Dick van Dijk en Epi Drost.
Nooit is echt de vinger op de zere plek gelegd.

 

Spelers die betrapt zijn op het gebruik van doping

Doping, in de voetbalwereld wordt er weinig over gesproken en een positieve dopingtest komt al helemaal weinig voor. Toch zijn er wel degelijk voetballers die verboden middelen hebben gebruikt. Met als meest recente voorbeeld Mamadou Sakho. Vandaag in De Tien: spelers die betrapt zijn op het gebruik van doping, met een aantal Nederlanders.

1

Mamadou Sakho
Mamadou Sakho zou een middel om vet te verbranden hebben gebruikt. Dat goedje bevatte middelen die op de dopinglijst staan, waardoor Liverpool zich genoodzaakt ziet om Sakho te schorsen. De lengte van de schorsing is nog niet bekend, maar er wordt verwacht dat de mandekker minimaal een half jaar niet mag spelen.

2

Adrian Mutu
Adrian Mutu werd in 2004 betrapt op het gebruik van cocaïne. De spits werd destijds per direct ontslagen bij Chelsea en kreeg een schorsing van zeven maanden. Zes jaar later testte de spits weer positief op het gebruik van doping, waarna een schorsing van negen maanden volgde.

3

Edgar Davids
Edgar Davids werd in maart 2001, in zijn periode bij Juventus, positief getest op nandrolon, een verboden anabole steroïde. Davids gaf aan dat het door zijn oogdruppels kwam, maar de FIFA was onverbiddelijk: vier maanden schorsing.

4

Diego Maradona
Diego Maradona werd in 1991 betrapt op het gebruik van cocaïne, waarna een schorsing van vijftien maanden volgde. De Argentijnse aanvaller testte drie jaar later positief op maar liefst vijf verboden middelen, waarna Maradona wederom voor vijftien maanden werd geschorst.

5

Pep Guardiola
De toekomstig trainer van Manchester City werd in 2001 betrapt op nandrolon, dezelfde anabole steroïde waar ook Davids op werd betrapt. Pep Guardiola gaf vervuilde voedingssupplementen als mogelijke verklaring op, maar werd desondanks voor vier maanden geschorst. In 2007 werd Guardiola vrijgesproken voor het gebruik van doping.

6

Abel Xavier
Abel Xavier testte in 2005 positief op het gebruik van de anabole steroïde methandrostenolone. De Yeti kwam destijds uit voor Middlesborough, dat hem voor achttien maanden schorste.

7

Kolo Touré
Kolo Touré kreeg in 2011 een schorsing van zes maanden. De Ivoriaan had dieetpillen van zijn vrouw gebruikt, waarin een middel zit dat op de dopinglijst staat. Toure gaf zijn schuld toe.

8

Jaap Stam
Ook Jaap Stam werd positief getest op het gebruik van doping. In 2001 kreeg de boomlange verdediger een schorsing van vier maanden voor het gebruik van de anabole steroïde nandrolon. Stam heeft altijd ontkend doping te hebben gebruikt.

9

Jake Livermore
Jake Livermore kreeg in eerste instantie in 2015 een schorsing van vier maanden opgelegd vanwege het gebruik van cocaïne. In september werd echter besloten de middenvelder van Hull City niet te schorsen, omdat Livermore in een extreem stressvolle situatie terecht was gekomen na het overlijden van zijn pasgeboren kind.

10

Rio Ferdinand
Rio Ferdinand is een opvallende naam in deze lijst. In 2003 mistte de verdediger een dopingtest, waarna Manchester United besloot de Engelsman voor acht maanden te schorsen. Ferdinand gaf aan de test te zijn vergeten vanwege een verhuizing, maar zijn beroep werd genegeerd.Enkele verdere voorbeelden

Hart2

Hart3

Hart4

Hart5

Hart6

Hart7

Hart8

 

 

Het zoveelste geval van doping

Abdelhak Nouri is tijdens het oefenduel van Ajax tegen Werder Bremen in elkaar gezakt. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is met de 20-jarige Nouri. Spelers en staf staan langs de kant van het veld.

Op het veld zijn twee ambulances. Zowel de medische staf van Ajax als de staf van Werder Bremen is met de Ajacied bezig.Weer een geval van te veel doping en/of pepmiddelen.
Wanneer gaat men elke voetballer onderwerpen aan dopingscontrole?

Hart1

 

WEER EEN DOPINGSGEVAL?
Oud-international Sylvia Nooij (32) overleden

9 july 2017
De voormalig voetbalster van ADO Den Haag kreeg een epileptische aanval en heeft die niet overleefd.

Voetbalster Sylvia Nooij is zaterdag op 32-jarige leeftijd overleden. De zesvoudig international kreeg een epileptische aanval en heeft die niet overleefd, zo meldt de NOS.

De verdedigster voetbalde voor de Amsterdamse clubs DCG en Buitenveldert en bij Ter Leede in Sassenheim. Na de invoering van de eredivisie stapte ze in 2007 over naar ADO Den Haag. Twee jaar later kwam ze voor het eerst uit voor het Nederlands Elftal in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Canada. Tijdens haar carrière bij de club uit Den Haag won ze een landstitel en twee keer de KNVB-beker. Ze was ook werkzaam als jeugdtrainer bij ADO.

In de voetbalwereld wordt verslagen gereageerd op haar onverwachte overlijden.

Point

Weer een dopingsgeval?
Ook al ben je niet meer actief bezig de rotzooi heb je nog wel nodig om af te kikken.
Ze noemen dat "aftrainen" maar het is meer "afkikken"

Nooij

 

Weer zo'n dopingsslachtoffer!

"JOHOR BAHRU - Het Nederlandse fotomodel Dennis Verbaas uit Lisse trouwt volgende maand met de dochter van de sultan van de Maleisische staat Johor."
Maar dan deze opmerkelijke bekentenis!!
"Dennis was een zeer talentvolle voetballer bij FC Lisse, totdat hartritmestoornissen hem in 2006 noopten te stoppen."

Dennis

 

17 sept 2017

Hoeveel doden moeten er nog vallen?

Weer jonge voetballer in elkaar gezakt op veld

Een 26-jarige amateurvoetballer van de Helmondse club Helmondia is zondag in elkaar gezakt tijdens een uitwedstrijd tegen SPV Vlierden. Een bestuurslid van de club noemt de situatie ’ernstig’.

De jonge speler ging een paar minuten na rust even zitten omdat hij zich niet lekker voelde, schrijft Omroep Brabant. Enkele ogenblikken later zakte hij in elkaar, na zo bleek later, een hartstilstand. De man werd een half uur gereanimeerd, met behulp van een AED. Daarna is hij overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij kunstmatig in coma wordt gehouden.

„Het ziet er niet goed uit”, zegt Harm van Stiphout van Helmondia. „Iedereen is erg aangeslagen. Voetballers zijn opgevangen bij SPV en bij onze club.” Enkele wedstrijden zijn afgelast.

Het is de zoveelste keer in korte tijd dat een jeugdige voetballer in elkaar zakt op het veld. Twee weken geleden stierf een 20-jarige amateurspeler uit Utrecht aan de gevolgen van een hartaanval tijdens een oefenwedstijd in Nieuwegein.

Op 8 juli dit jaar werd Ajacied Abdelhak Nouri onwel tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Een paar dagen later werd duidelijk dat Nouri ernstige en blijvende hersenschade heeft, als gevolg van te weinig zuurstoftoevoer tijdens zijn hartstilstand op het veld. Een groot deel van zijn hersenen functioneert niet meer en de kans op herstel is volgens Ajax nihil.

 

2016

De sportwereld in rep en roer

Eindelijk via een officiële Engelse doctor die openbaar maakt dat alleen hij al 150 topsporters opgepept heeft met diverse middelen. (zie artikel hieronder). We hebben het al in Duitsland mogen horen maar toen werd het al snel in de doofpot gestopt. Vele jaren geleden had ik het al over doping in de topsport en in 2012 beschreef ik dit in het stukje “Doping in het Nederlands voetbal” en publiceerde het ook in het boek “Curaçao achter gesloten deuren”. Ook heb ik vorige maand het stukje gepubliceerd “Geen topsport zonder doping of manipulatie, maart 21at 05:12am”. De wereld was te klein, dat terwijl ik het zelf met eigen ogen gezien heb en zelfs heb mogen meemaken. Dit alles heb ik jaren geleden gerapporteerd aan de Nederlandse sportfederatie en ik heb het ook naar alle kranten gestuurd in Nederland. Niemand reageerde, op één na en dat was een reporter van het Eindhovens Dagblad die mij belde voor nadere informatie. Helaas deze jonge reporter zwichtte voor de druk die op hem kwam om zo iets groots aan te pakken. En dat klopt want het is iets groots, zeker als je over deze vieze praktijken praat in alleen al het Nederlands voetbal, laat staan alle andere topsporten waar ook alles aan gedaan wordt om zogenaamd hun pupillen “gezond” te houden! Ondanks dat ik het zelf heb gezien en meegemaakt en naast de 2 Nederlandse en 2 lokale sporters met hun verklaring is het niet gelukt dit open te gooien tot vandaag. Nu is de hel losgebroken omdat een Engelse arts het even heeft over hem alleen al 150 topsporters!

Het gaat ver en diep en vergeet niet; topsport is een miljarden business en daar maakt het niet uit wie de slachtoffers zijn. Die sporters vanuit de top die hun mond open deden, werden snel op non actief gezet of werden na een blessure nooit meer goed bevonden. Zelf maakte ik mee omdat ik nee zei tegen de spuiten en ik uit het eerste team teruggeplaatst werd naar een lagere divisie en uiteindelijk de handbalsport voorgoed de rug toe keerde. Wat ik zag bij de topvoetballers bij wie wij in huis kwamen en goede vrienden waren, bleek dat hun “aftrainen” na hun carrière niets meer was dan de regelmatige spuiten om af te kikken om zo langzaam maar zeker weer terug te komen in deze wereld.

Topsport is geld en gaat over lijken! Niets is belangrijker, jij moet gewoon presteren. Zo niet lig je er uit en zal je je mond voor eeuwig moeten houden. De wielersport heeft zo al enkele bewijzen laten zien. Zo ook Duitsland en Rusland, allemaal zogenaamd “sporadisch”. Nu hebben we Engeland met een arts met 150 gevallen en als we werkelijk deze wereld gaan opentrekken, zien we dat topsport in de huidige vorm niets anders is als drugs, oppeppen en een lichaam slopen voor resultaat.

Wanneer is er een Nederlandse arts of trainer die het lef heeft zijn mensen te gaan beschermen en met deze troep naar buiten gaat komen?

 

3 april 2016
'Britse arts voorzag 150 sporters van doping'


De Engelse sportwereld is opgeschrikt door een dopingschandaal. Tegenover undercoverjournalisten van The Sunday Times heeft Mark Bonar, arts in een privékliniek, verklaard dat hij afgelopen jaren bekende wielrenners, voetballers, atleten, boksers en zelfs een cricketer onder meer epo heeft voorgeschreven.
De krant houdt de namen van de betrokken sporters vooralsnog achter de hand, temeer omdat er geen ondersteunend bewijs bestaat. Twee jaar geleden lag de informatie al bij de Engelse antidopingtoezichthouder UK Anti-Doping (UKAD), maar die heeft nooit actie ondernomen.

Het is voor het eerst dat Engelse voetbalclubs te maken krijgen met doping­aantijgingen. Volgens de krant gaat het om Chelsea, Arsenal, Leicester City en Birmingham City. De doping zou buiten het medeweten van deze clubs zijn gegeven aan spelers. Bonar werkt naar eigen zeggen samen met Rob Brinded, die tot 2007 bij Chelsea werkte als fitnesstrainer. Tegenover de verborgen camera beweerde Brinded dat hij onlangs nog een Premier Leaguespeler naar Bonar had doorverwezen voor een testosteronbehandeling. Later ontkende deze 'high performance specialist' elke betrokkenheid.

Laks optreden
Sportminister John Whittingdale heeft zondag een onderzoek gelast, onder meer naar het lakse optreden van UKAD. Onderzoekers van deze waakhond zijn twee jaar geleden al een atleet op het spoor gekomen die epo en groeihormonen had gebruikt. De sporter kreeg een schorsing van twee jaar. Hopend op strafvermindering gaf hij UKAD informatie over de praktijken van de man die hem de verboden middelen had aangereikt. Dat was Mark Bonar, een arts die in zijn privékliniek aan de befaamde Harley Street in Londen niet alleen rijke vrouwen hielp om jonger te blijven, maar ook topsporters.

Tegenover de journalisten die zich voordeden als vertegenwoordigers van een Duitse sporter, zei hij zeker 150 topsporters over de vloer te hebben gehad. Wat hem betreft is het tijd te accepteren dat sporters altijd doping zullen blijven gebruiken en dat het zijn nederige doch profitabele taak is om te zorgen dat het zo veilig mogelijk gebeurt. Hij schreef onder meer epo en dhea voor. In een reactie op de onthullingen zei Bonar zich slechts te richten op het normaliseren van de bloedspiegel van zijn patiënten, onder wie sporters, en dat betere prestaties hooguit een positief neveneffect vormen.

Uit het onderzoek van de zondagskrant, die samenwerkte met het Duitse televisiestation ARD, bleek dat Bonar ook epo voorschreef terwijl daar geen enkele medische reden voor was. Dat was althans het oordeel van een hoogleraar die is gespecialiseerd in endocriene systemen. Epo geeft een verhoogde kans op een hartaanval of een hersenbloeding. Tegenover de journalisten erkende Bonar dat medische motieven een dekmantel zijn om stimulerende middelen voor te schrijven. 'Weet je, het gaat erom hoe je het verkoopt,' legde de 38-jarige arts uit.
Bonar kan zijn beroep momenteel niet uitoefenen omdat er een medische tuchtzaak tegen hem loopt. Hij zou hebben nagelaten een patiënte te vertellen dat ze terminale kanker heeft. Hierdoor kon de arts doorgaan met een voedingstherapie die hij voor de vrouw had samengesteld. Ze stierf korte tijd later op 46-jarige leeftijd.

 

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.