Banner Watamula

AA   AA  
       
 

October 2015 16/31

   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

October 31at 05:31am

De beste wensen

Wat is de wereld toch mooi, wat is de wereld toch geweldig.

Vanmorgen zat ik wat mails, berichten en verwensingen te lezen die naar mij gericht waren.
"Je bent een pedofiel"
"Je bent een crimineel"
"Je bent een zak"
"Ik kan van je kosten"
"Je bent een schoft"
"Ze moesten jou aan de hoogste boom opknopen"
"Een kogel zou je moeten krijgen"
Om even maar een greep te doen wat er me allemaal toegewenst wordt.

Nu zullen er velen niet vrolijk van worden en ik moet toegeven soms twijfel ik er aan of misschien mijn tweelingbroer dit leven aan het leiden is. Maar blijkbaar, gezien dat het allemaal op mijn scherm verschijnt, zijn het aardige zielen die mij alsmaar het beste toewensen.

Nu kan het zijn dat je mensen op hun tenen trapt zeker als ze zelf in die vuile wereld zitten en dan is het kennelijk zaak om mensen te gaan bedreigen en alles toe te wensen als hij de waarheid spreekt. Wat mooier is, is hun negatieve uitstraling hun energie die ze menen achter valse namen, valse mailadressen te kunnen verspreiden. Maar beste mensen die me dit alles toewensen het is een gemakkelijke handeling om al deze negativiteit terug te kaatsen naar deze simpele zielen. Dat terugkaatsen kan gekoppeld zijn met een beetje begrip en er aan vastgekoppeld de weet dat ze niets anders kunnen dan dreigen. Dat maakt hun leven niet gemakkelijk, eerder ondragelijk.

Voor al mijn bedreigers en beste wensen toe zenders, ik heb het met jullie te doen want het is zeker voor jullie moeilijk om clean te worden laat zijn clean te zijn.

Het allerbeste en we zijn er om elkaar te helpen, niet waar?

John H Baselmans-Oracle


October 31at 05:11am

Kanker is te genezen

Cannabis
Cannabis en dan met name medicinale wietolie is veruit het meest bekende middel in de strijd tegen kanker, en ook eentje waar inmiddels zelfs de farmaceutische industrie niet meer omheen kan. Er zijn legio gevallen bekend waarbij cannabis een ondersteunende rol speelde bij chemotherapie, maar er zijn ook gevallen bekend van mensen die erdoor zijn genezen van kanker.

Bittere Meloen
Deze plant is een veel voorkomende groente uit Azië genaamd “bittere meloen.” Het is populair onder de langlevende bevolking van Okinawa, Japan. Bittere meloen sap verdund tot slechts 5% in water vertoonde een opmerkelijke potentie en bracht ernstige beschadiging toe aan vier pancreas kankercel lijnen, zo hebben onderzoekers getest. De bittere meloen verminderde de levensvatbaarheid van twee kanker cellijnen met 90%, terwijl het de andere twee lijnen met maar liefst 98% verkleinde. En het deed dat na slechts 72 uur van de behandeling!

Artemisia annua(Zoete alsem)
Recent onderzoek heeft aangetoond dat een Chinees kruid 98 procent van de kankercellen geneest in slechts 16 uur. Dit recente onderzoek werd onlangs gepubliceerd in Life Science en betreft een kruid, dat vaak wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde, genaamd artemisinine, wat een “Zoete alsem” plant of “Artemisia annua” derivaat is. Onderzoekers vonden uit dat wanneer het gemengd wordt met ijzer, dat, binnen 16 uur, 98 procent van de kankercellen werden gedood. Het was effectief bij alle soorten kanker.

Deze vier bovenstaande natuurlijke geneesmiddelen tegen kanker zijn de meest bekende, er zijn er veel meer die of een genezende werking hebben of een ondersteunende functie vervullen bij bijvoorbeeld een chemokuur en feit is dat de farmaceutische industrie haar uiterste best doet bovenstaande zo diep te begraven dat zelfs de beste archeoloog het niet meer opgediept krijgt en daarbij schuwt deze industrie geen enkel middel!
Tegenwerking van de farmaceutische industrie

Op alle fronten ondervinden onderzoekers, artsen die bovenstaande ondersteunen, en ja zelfs alternatieve media sites zoals deze bikkelharde oppositie van de reuzen binnen de farmaceutische industrie, die hierdoor hun inkomsten bedreigt zien want de genoemde middelen zijn niet te patenteren of te exploiteren op de niveau’s die ze gewend zijn van hun eigen chemische troep die niet is gericht op genezing van de kwaal maar op de behandeling ervan zodat een doorlopende stroom van inkomsten verzekerd is en daarmee de bonussen van de top van bedrijven zoals bijvoorbeeld Bayer die gewoon eerlijk toegeeft slechts middelen tegen kanker te ontwikkelen voor rijken:

“alstublieft ophouden met deze onzin. Deze stof is al lang bekent en heeft een heel beperkte toepassing als antiparasitair middel. De toepassing bij Kanker staat in een pril begin en is niet erg hoopgevend. Ondertussen proberen charlatans met gemalen boerenkool in flitsende pillen mensen met een vreselijke ziekte valse hoop te geven. Ik ben farmaceut en ik kan het weten. sorry. Kan deze site uit de lucht worden gehaald?”

Een kijkje naar het IP en email adres waar deze meneer mee poste gaven al snel de werkelijke identiteit prijs en bleek dat we hier te maken hebben met niemand anders dan Harm J. Knot die inderdaad wetenschapper is/was aan de University of Florida, Department of Pharmacology and Therapeutics. Maar hij stelde in zijn reactie dat hij “farmaceut” is en dus zocht ik nog even verder en kwam erachter dat meneer knot tevens topman is binnen een bedrijf wat haar geld verdiend met het verkopen van apparatuur waarmee de farmaceutische industrie haar chemische troepjes onderzoekt en produceert:

“Daarnaast is Knot de Chief Scientific Officer van DMT wereldwijd en vice-president van DMT in de VS, die Knot heeft opgericht in Atlanta in april 2003. DMT is een biotech en biotechniek bedrijf dat vasculaire en spieren onderzoeksapparatuur produceert en verkoopt.”
Bron

Deze man brult dus heel terecht dat deze site uit de lucht moet want met pieken van 750.000 bezoekers per dag die onze artikelen lezen zijn wij een regelrechte bedreiging voor de industrie waar hij zijn geld in verdiend. Hiermee meen ik te hebben aangetoond dat deze meneer preekt voor eigen portemonnee en derhalve niet serieus te nemen is binnen de context op het betreffende artikel waar hij reageerde.

En dit is slechts een van de voorbeelden ik heb er nog veel meer, waar ik later wellicht nog eens een artikel aan zal wijden specifiek over dit onderwerp. Hier gaan we echter verder met dit artikel en nu ik heb laten zien hoe de farmaceutische maffia te werk gaat , wordt het tijd voor het waarom.
Waarom de farmaceutische industrie zo tegenwerkt

Het korte antwoord hierop is simpelweg geld. Kanker levert de farmaceutische maffia namelijk een slordige 124,6 miljard op per jaar! U snapt dat deze corporaties en bijbehorende topmensen(Als je nog van mensen kan spreken) geen enkele interesse hebben om kanker te genezen en 124,6 miljard per jaar naar nul te brengen. Nee, dan is het beter om behandelingen te ontwikkelen die mensen langer in leven houden bij kanker zodat deze winst nog wat meer kan worden opgekrikt.

Is het dan verwonderlijk dat wij op World Unity zoveel tegengas krijgen? En is het verwonderlijk dat bovenstaande middelen worden weggezet als hoax ondanks het steeds meer aanzwellende bewijs? Nee in mijn optiek is dat niet vreemd, maar wel onmenselijk. Daarom zeggen wij hier van World Unity: Valse hoop geven? Absoluut niet wij brengen de realistische hoop die de farmaceutische industrie het liefst zo diep mogelijk willen wegstoppen en daar zijn wij trots op. We zullen dan ook doorgaan met het publiceren van nieuws hieromtrent zodra het voor ons beschikbaar komt.

U als lezer heeft deze artikelen viraal laten gaan op media bronnen als Facebook en daar zijn wij u zeer erkentelijk voor. Ik hoop dan ook dat u dit zult blijven doen en dan vooral dit artikel wat zowel oplossingen als bewijs en inzichten verschaft in het hoe en waarom. Maak dit wereldkundig en laat zien dat kanker wel degelijk is te genezen!

Kankercellen

Voor meer informatie klik hier

 

October 31at 05:08am

Agenda 2030: Bankrupting the Third World, One Country at a Time

The destiny of Africa has, for centuries, been usurped by conquerors; whether it be the East India Company’s mercantile slave trade, the imperialistic campaigns of Cecil John Rhodes, or the IMF’s economic hitmen of today, the eugenic aims of the Anglo-American Establishment towards the people of Africa (and the vast natural resources they sit upon) has continued unabated for hundreds of years.

Agenda 2030 is set to take the subjugation of Africa to previously unimagined heights, with the rest of the Third World to follow shortly thereafter.

I contend that we are the first race in the world, and that the more of the world we inhabit the better it is for the human race…If there be a God, I think that what he would like me to do is paint as much of the map of Africa British Red as possible. – Cecil J. Rhodes

While the true scope and depravity held in store for Africa at COP21 won’t be known to us until later this year, at least one nation, Ghana, has submitted its draft budget to the United Nations in advance of the Conference. The projected cost figure, if accurate, would be the next in a long chain of abuses against Ghana by Globalist entities like the IMF and multinational corporations alike.

Ghana finds itself precariously situated between the geopolitical aims of two power factions on the “2D Chessboard” in the form of the Anglo-American Establishment and China. American colonization of Ghana by corporate entities and NGOs, draping themselves in the facade of benevolence, have a consistent track-record of introducing eugenic experiments in the region, often masked as philanthropy; “feeding the hungry” and “healing the sick” are the constant clarion calls of these wolves in sheep’s clothing.

Monsanto is one such example. Long known by alternative media readers as the developers of deadly GMO frankenfoods like Golden Rice, Africa is a favorite dumping ground for “beta testing” these biotechnologies. Perhaps because of the Power Elite’s intense hatred for the world’s “non-white peoples,” perhaps as a gambit to blanket the continent in patented seeds, thereby owning the land itself, Monsanto’s insidious activity in Africa has not left Ghana unscathed.

Brief-36-9The UN’s agricultural plans for Africa, as noted in UNCTAD’s policy brief on Climate Change

Earlier this year, Ghana was the target of a new set of draconian G7 regulations set to outlaw seed sharing. Known colloquially as the “Monsanto Law,” the bill is endemic of Agenda 21’s planned control of land use and agriculture.

In addition to GMOs, the Anglo-American Establishment has foist upon Ghana another lab-created eugenic tool: Vaccines “coded for race.” This issue, recently brought to the House floor by Rep. Bill Posey of Florida, was once was constrained to the realm of science fiction; this is no longer the case, as the use of vaccines as race-specific bioweapons has now been enumerated upon by Congressmen and CDC whistleblowers alike.
You can’t handle the truth about vaccines (Ad)

The Bill and Melinda Gates Foundation, virtually synonymous with vaccines in the Third World, have also been hard at work “thinning the herd” in Ghana; the same Bill and Melinda Gates Foundation that is now under criminal investigation for experimenting with vaccines on children in tribal populations without their consent.

The world today has 6.8 billion people… that’s headed up to about 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent. – Bill Gates on depopulating the Third World

As previously mentioned, the Anglo-American Establishment is not the only group with imperialistic aims in Ghana, as China’s underground network of mines blanketing the nation, most notably those satiating her voracious appetite for gold, have brought hellish working conditions for Ghana’s native populace:

It is upon this backdrop – one of Ghana being tossed about like a rag doll in the world of international power politics – that the Neomalthusian “sustainable development” requirements of Agenda 2030 come to the small African nation. Care to guess how much this Tehnocratic revamp of Ghana will cost?

Agenda 2030

 

October 30at 05:16am

De manier zoals overheidsbedrijven werken.

Aqualectra

 

October 30at 05:16am

The A=432 Hz Frequency: DNA Tuning and the Bastardization of Music

Frequency1

GA=440Hz: Not Quite Music to My Ears

Humankind is the largely unwitting victim of a frequency war on our consciousness that has been waged for decades, if not millennia. The goal has clearly been to keep us as gullible and subservient as possible, through multifarious means.

For the complete article click here

 

October 30at 05:02am

Wereldgezondheidsorganisatie hakt knoop door

Vlees op lijst 'kankerverwekkende stoffen'

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft, zoals verwacht, bewerkt (rood) vlees toegevoegd aan de lijst van kankerverwekkende stoffen. Dat meldt de organisatie maandag.

Industrieel bewerkte vleessoorten zoals (knak)worstjes, hamsoorten en ingeblikt vlees komen op dezelfde zwarte lijst als asbest, alcohol en sigaretten. Dat wil niet zeggen dat bewerkt vlees even gevaarlijk is als bijvoorbeeld asbest, benadrukt de WHO, alleen dat het bewijs voor het verband met kanker even sterk is.

Volgens de organisatie neemt het risico op darmkanker met 18 procent toe 'voor elke 50 gram bewerkt vlees die dagelijks wordt gegeten'. Er is mogelijk ook een verband met maagkanker.

Gewoon rood vlees zoals biefstuk, kalfsvlees, paardenvlees en lamsvlees, wordt een trapje lager ingedeeld in de iets minder alarmerende categorie 'waarschijnlijk kankerverwekkend'.

De onderzoekers schatten dat elk jaar 34.000 mensen sterven aan kanker doordat ze veel bewerkt vlees eten. Rood vlees is wellicht verantwoordelijk voor 50.000 doden per jaar.
'Complex'

De Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) verwerpt de indeling van de WHO. "Het risico op kanker is complex en niet afhankelijk van een enkel attribuut, maar afhankelijk van veel meer factoren zoals leeftijd, genetica, dieet, leefomgeving en leefstijl", aldus de belangenorganisatie.

VNV wijst erop dat Nederlanders gematigde vleeseters zijn. "Nederlanders eten gemiddeld 20 gram vleeswaren per dag, beduidend lager dan wat als overmatig wordt gezien: meer dan 50 gram per dag."

Ook stelt de vereniging dat in het onderzoek uitsluitend is gekeken naar het gevaar van bepaalde stoffen in vleeswaren bij overmatige consumptie. "Er is echter geen inschatting gemaakt van het echte risico voor consumenten. Dit betekent dat er geen rekening is gehouden met de feitelijke blootstelling in relatie met het potentieel om kanker te veroorzaken."

Volgens de organisatie bevatten vleeswaren juist veel belangrijke voedingsstoffen zoals proteïnen, vitaminen en ijzer.

Vlees

For a better life visit this page

 

October 29at 05:28am

Curacao corrupted @ every Level of the Society

According to an American survey, most states in the USA are corrupted, but according to the DEA these numbers are nothing compared to the corruption levels on some of the Caribbean Islands. Aruba, St.Maarten and Curacao span the corruption list. Dutch and (British) BVI off-shores company structures deliver the possibilities for money laundering around the Caribbean.

Florida is best known for its building inspectors on the take, while Kentucky is known for its bookmaking on the Derby thrown in. South Dakota and Alaska set the stage for oil bribery’s. In Illinois the last two Chicago governors both went to jail for corruption. Mississippi is ranked as the number one corrupted state in the USA, and because it is the poorest state in the USA, it’s corruption approaches levels of Third World Countries.

The Dutch Caribbean Islands, in particular Curacao, faces all of the above mentioned corrupt issues. The hunt for one honest public official is useless, as all levels of government services are corrupted to the bone. In line with white collar crime, street crime forced most of the islands inhabitants to live in gated communities or flee to Holland.

On a island where little functions properly and especially mental poverty is an epidemic, no hope for improvement is acceptable by the rulers behind the curtains. Tourism flourishes as the on- and offshore money laundering machines work 24/7. The tourism industry was exempted for value added tax to satisfy the investors.

Corrupt offered building permits and inspectors pave the way for tax-free tourism development projects to take place. Bookmaking and gambling are a social disease that dominate the culture of Curacao. Most Casino’s and other gambling businesses serve as banks in order to finance illegal drugs trafficking.

After the government sold nearly all of the island’s reachable beaches to developers and hotels for tourism, so bad that the locals can almost not reach the shorelines on the south coast of the island anymore. Meanwhile the local power company, Aqualectra squeezes the society with high energy prices, to battle shortages caused by pirating developments.

All the possible means to extract more money from the society are materialized by the greedy rulers. The worldwide oil prices will decrease by 60% in 2015, but the local government will not lower the prices at the gasoline stations in order to compensate the huge budget deficits.

The Tax Collector on the island was ordered by their Dutch superiors to enhance their cash-in methods, menacing locals that they will start executing their properties in order to fill in the financial gaps caused by tourism tax shortages, inflicted by discriminatory government measures.

Still Curacao’s income fails to even cover basic governments costs, as most rich and business people received tax-holidays and other benefits the local islanders are not entitled to. They have to carry the costs of the infrastructures for outsiders to collect their huge profits.

The 80/20 local employment ruling by law is not respected, for the locals to even get low paid jobs. After all the locals are badly educated, developed or corrupted. So that’s a good or better said perfect excuse for the colonial pirates to hold it against the local society.

The local power and light company, Aqualectra charges average households (4 persons) at least $3.500 per year. In the USA

For tourism Curacao offers the best, as no limits are implemented for the short term hauler. Room tax ends up at the CTB, which spends the millions of tax money on foreign marketing campaigns, instead of improving the local environment for the local population. Instead jails are build to incarcerate the young and hopeless.

Construction developments are pushed to continue by Dutch, Chinese, Arabs and Colombians, even as about 6.000 ready build houses are empty and not occupied by the islands inhabitants.

Life is a beach.

With a special thanks
http://blackholezoo.com/curacao-corrupted-on-every-level-in-the-society/#comments

USA corrupt

 

October 29at 05:15am

United Nations the slave of the Freemasons

It took a while but for sure there is now definitively proof that the United Nations is part of and are the slaves of the Freemasons. It was the Freemasons who established the United Nations! In their 70 years of operating on this earth they are the organization that put the will of the Freemason on the citizens of all countries.
Yesterday, in a small celebration of the 70 years existence of this United Nations, over the 70% of the people who were invited were Freemasons and their speeches were among other things about; children are the future, and the new world passport! They want to be ONE, ONE nation ONE world. And as we saw the local and Netherlands masons are completely agree with these words.

United Nations the slave of the Freemasons

UN Freemason

 

October 29at 05:05am

It's a matter of time and this will be America.

Future America


October 28at 05:34am

Pizza hut

Pizze hut

 

October 28at 05:23am

Very interesting day

Saterday I was invited for a ceremony about the 70 year of the United Nations. When I arrived there I can't believe what I saw. Most invited people were member of the freemasons locally and some masons from the Netherlands stationed on our island. The second speaker was a person with a perfect speech and guess what he was talking about; the new world order and the new world passport. People, I heard with my own ears what they want to do in the future. Of course the children were there because they are the future! I can't help laughing, the tension was high. In these 1 1/2 hours of my life I got proved everything I wrote so far about the new world.

Thank you for this moment.

Freemason

 

October 28at 05:04am

Mind Weapons

lMind brain control


DARPA – nano technology
NAVAL – research laboratory satellite
MARYLAND – super computers
PHILIPS LABS – laser test of energy
NAVAL – research laboratory complex Washington


TABLE OF CONTENTS:

1. SATELLITE »MIND CONTROL« – BIOELECTRIC EWAPON
2. BRAIN-MACHINE INTERFACE
3. EUROPA – TARGETED INDIVIDUALS
4. SATELLITE SPIES – THE SHOCKING TRUTH
5. DIRECTED ENERGY PROFESSIONAL SOCIETY
6. A PILOT STUDY
7. PENTAGON HAVE LASERS THAT PUT VOICES IN YOUR HEAD
8. NANOTECHNOLOGY
9. MILITARY NANOTECHNOLOGY
10.NATO – THE SECURITY IMPLICATIONS OF NANOTECHNOLOGY
11.NANOTECHNOLOGY IN EUROPE
12.MILITARY SPACE PROGRAMS
13.SPACE WEAPONS
14.HUMAN RESEARCH PROTECTION PROGRAM
15.SCIENTISTS TO STUDY SYNTHETIC TELEPATHY
16.MURI – SYNTHETIC THELEPATY
17.10 MODERN METHODS OF MIND CONTROL
18.SECRET TEST
19.NATO – GENOCIDE IN AFGHANISTAN
20.SYNTHETIC THELEPATHY – ALAN MILLER
21.BRAIN TRANSMITTERS
22.SECRET CODE OF THE BRAIN
23.NON-LETHAL WEAPONS – EUROPA
24.BIOEFFECTS OF NON-LETHAL WEAPONS
25.MORE INFORMATIONS OF MIND CONTROL
26.PROTECTION OF “MIND CONTROL”

For the complete rapport click here

 

October 27at 05:23am

Curaçao in The New York Times

Willemstad/New York -
Een team van The New York Times (NYT) heeft in samenwerking met de serie Frontline van PBS (Public Broadcasting Station) journalistiek onderzoek gedaan naar ‘The Offshore Game of
Onlin Sports Betting’ en belandde daarbij op Curaçao.
,,Het verhaal van Pinnacle Sports is een case study over hoe goksites, illegaal in de Verenigde Staten, toch operationeel kunnen zijn op Amerikaans grondgebied”, aldus ’s wereld bekendste krant gisteren in een uitgebreid artikel, gepubliceerd in zowel de printversie - prominent op de voorpagina - als online.
Pinnaclesports.com is het zeer succesvolle sportgokbedrijf met hoofdvestiging - tot voor kort, althans - in ‘een oudbakken hotel op het kleine Caribische eiland Curaçao’, aldus de krant.
Jarenlang hebben ondernemingen geavanceerde technologie ingezet om de Amerikaanse justitie op afstand te houden.
De constante factor: het internet.
De verslaggevers van NYT deden een poging om de directie van Pinnacle te interviewen in het hoofdkwartier in het Holiday Beach Hotel & Casino.
Maar op de ochtend dat de reporters arriveerden, begon het bedrijf met de verhuizing van computers en meubilair naar een andere locatie op Curaçao.
,,Degenen die achterbleven wensten niet te praten.”
Bij het artikel op de website staat een video waarin is te zien hoe de journalisten proberen informatie los te krijgen. Toch haalt de gezaghebbende krant wel een paar keer verklaringen van Pinnacle aan.
Zo meldt het bedrijf zich geen zorgen te maken over zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten (VS).
,,Alle content wordt legaal geleverd vanuit Curaçao.
We gebruiken enkel Amerikaanse ‘traffic acceleration’bedrijven, maar dat is volledig in overeenstemming met de Amerikaanse wetgeving.”

Tegelijkertijd constateerde NYT met behulp van internetmeetonderneming
Dyn dat het verkeer naar Pinnacles website afkomstig van Amerikaanse bodem afgelopen week op slag verschoof.
Dyn kon meten dat
Amerikaanse bezoekers donderdag vanaf 13.00 uur Eastern
Time werden omgeleid. Voordien ging het verkeer naar de dichtstbijzijnde stad in de VS met CDNetworks-apparatuur; daarna verplaatste dit zich naar CDNetworks in Europa en elders.
CDNetworks werkt voor Pinnacle.
Onlangs nog verkreeg de krant met behulp van publiekelijk beschikbare internetmeetinstrumentende bevestiging dat de inhoud van pinnaclesport.com in de omgeving van New York werd geleverd door CDNetworks.
Hoewel dus wordt gesteld dat het om ‘traffic acceleration’ zou gaan, betreft het volgens het dagblad in werkelijkheid
netwerken die content aanbieden. Om aan te tonen dat het echt niet moeilijk is om vanuit de VS te gokken, maakte een verslaggever van NYT een account aan.
Een medewerker van Bet-IBC, die zichzelf een agent van Pinnacle Sports noemt, gaf aan dat het te vergokken geld via Western Union overgemaakt moest worden naar Krakow in Polen.
IBC gaf de instructie om in te loggen via een proxy server, om daarmee te doen voorkomen dat de connectie vanuit het buitenland werd gemaakt.
Het bedrag van 300 dollar, waarmee de reporter wilde sportsbetten, werd daarna gestort op de rekening van Pinnacle.
Nadat NYT aan Pinnacle liet weten dat het dus wel mogelijk is om vanaf de VS een gokje te wagen, stuurde de agent geïrriteerd: ,,We hebben uw accountafgesloten en het geld geconfisqueerd.”
Volgens Pinnacle zelf trok het bedrijf zich in 2007 terug uit Amerika.
Met internetgokken zijn volgens de New Yorkse krant miljarden gemoeid.
Dat zou onder andere blijken uit jaarstukken die Pinnacle eerder moest deponeren in het Britse Kanaaleiland Alderney, waar Pinnacle een vergunning kreeg.
Na vervolging door de VS-autoriteiten werd de vergunning van Alderney opgegeven en op het moment beschikt het bedrijf naar eigen zeggen over vergunningen op Curaçao en Malta.
De redacteuren van de New York Times vragen zich af of online gaming en internetgokken, verboden in de VS, wel is tegen te houden of dat het wellicht beter is het eenvoudigweg te legaliseren.
Overigens blijft het gokgeld van offshore sportsbetting vaak grotendeels in Amerika zelf, waar het via allerlei wegen als cash buiten beeld moet blijven.

Casino

The official story in the New York Times

The Offshore Game of Online Sports Betting

The story of Pinnacle Sports is a case study in how bookmaking sites, illegal in the United States, manage to operate on American soil.

By JAMES GLANZ, AGUSTIN ARMENDARIZ and WALT BOGDANICHOCT. 25, 2015

Hard by the High Line, in a vintage industrial building with a Romanesque arch, lights flash on powerful computers in row after row of metal cabinets and cages. Power lines connect the equipment to diesel generators on the roof. Cables route data through the building to conduits beneath New York City streets.

This is one small corner of the Internet, unremarkable except for the confluence of two facts: Sports betting is largely illegal in the United States. And this Manhattan building, on 10th Avenue in Chelsea, is one node in a vast network used by a major offshore sports book — ever faster, ever more sophisticated and harder to track or regulate.

The network is traversed by United States customers of pinnaclesports.com, a hugely successful Internet sports-gambling company with headquarters until recently in a shopworn hotel in the tiny Caribbean island nation of Curaçao. The unlikely chief of Pinnacle Sports is a granddaughter of a former North Dakota governor who famously engaged in a bit of Cold War diplomacy with Nikita S. Khrushchev.

For years, offshore sports books like Pinnacle have used technology and other means to keep prosecutors at bay. In the United States, field agents are arrested, money is forfeited and the illegal gambling rings are seemingly dismantled. Yet they rise again, with different street soldiers and a new arsenal of deception. The one constant is the Internet, which allows for the electronic brain of these sports books to evolve, beyond the reach of American prosecutors.

This pattern raises a persistent question: Are the successes of law enforcement tantamount to cutting off a lizard’s tail only to see it grow again, and if so, is the battle even worth fighting? Is the better way — with gambling increasingly woven into the fabric of American sports — to simply legalize it so it can be regulated?

Wired for Profit

In 2006, Congress tried to crack down on illegal online sports betting. Today, Internet wagering is thriving, and a new business that resembles gambling, fantasy sports, is winning millions of players and stoking controversy. The Times, with the PBS series “Frontline,” investigated illegal gambling in the Internet age.

Tracking the Websites

Finding ‘Who’ and ‘Where’ Within the Cyber-Betting Universe
Part 1

Cash Drops and Keystrokes: The Dark Reality of Sports Betting and Daily Fantasy Games
Part 2

The Offshore Game of Online Sports Betting

Sign up to receive an email when we publish the next stories in this series.

Have a question or anonymous tip?

That question is playing out in the rising controversy over betting on daily fantasy sports — the now-ubiquitous business that was given life by a 2006 federal law that tried, and largely failed, to stamp out old-school sports betting. Fantasy sports received an exemption on the ground that it is a game of skill, not chance — a contention being examined by a growing number of investigators.

The story of Pinnacle — pieced together from documents and interviews as part of The New York Times’s investigation of unregulated online gambling, in collaboration with the PBS series “Frontline” — is a case study of how more traditional, and far less public, offshore sports books operate and, at least for now, survive on American soil. Indeed, experts say illegal sports betting remains a considerably larger business than its legal cousin, fantasy sports.

In a statement, Pinnacle said it “pulled out of the United States in 2007,” after the passage of the federal online gambling law, and since then had “never knowingly taken bets from the United States.” The company says it is fully licensed in Curaçao, where online gambling is legal.

However, American and European investigators have determined that since 2007, Pinnacle has had thousands of betting customers in the United States, documents show.

What’s more, using advanced Internet technology, The Times found that Pinnacle, along with other gambling sites, had quietly developed a direct digital presence in the United States, allowing it to communicate quickly with its potential customers. Speed is the currency of today’s Internet, where users expect a website rich with graphics and interactive features, but may abandon the site if it takes more than an instant to load.

How many of Pinnacle’s users are actually betting or simply visiting the site cannot be known. What is clear, though, is that by 2014, vast amounts of gambling data, once housed legally offshore, were being delivered to the United States from equipment in New York, Miami, Chicago, Dallas and elsewhere.

This represented a new and pervasive domestic presence, one that investigators have largely overlooked.

“For them to knowingly collect data in New York for the purpose of furthering a bookmaking enterprise, if that’s what they’re doing — that would be a significant exercise of brazenness on their part,” said Gerard Brave, the chief of the rackets bureau for the Queens district attorney, Richard A. Brown, who has prosecuted Pinnacle operatives in recent years; the company itself has not been prosecuted in the United States.

Mr. Brave added, “That would be very interesting to us, and we would certainly be looking into that.”

In its statement, Pinnacle said: “All content is delivered legally from Curaçao. We use U.S. traffic acceleration companies, which is fully in compliance with all U.S. laws.”

But last week, as this article was nearing publication, United States traffic to the Pinnacle website abruptly shifted from equipment on American soil to servers in Europe and elsewhere, according to an analysis by Dyn, an Internet performance company.

Each online sports book has its own DNA. Some are run by Mafia associates or are part of larger criminal enterprises. Pinnacle is different. There has been no shortage of old-time bookmaking techniques, including operatives making street drops with bulging bags of cash. But some of its senior operatives have had an unusual social conscience, attuned to gay and environmental groups, and campaigns to protect whales, dolphins and children in need. And it has often been ahead of the pack, and of investigators, in its use of the Internet.

To understand how betting rings employ the Internet to navigate around legal traps requires a journey to places that, for most people in the online age, are far more foreign and remote than a Caribbean island — places where the virtual and physical worlds intersect.

Every successful sports book needs a Stanley Tomchin.

He is not shy about his analytic mind, his digital foresight or his role in the building of Pinnacle. Raised on Long Island but now living in Nevada, Mr. Tomchin, 70, acknowledges that he not only helped establish Pinnacle in Curaçao, he also handled one of its most important jobs.

“My role was the oddsmaker,” he said in written responses to questions from The Times. “My knowledge and experience allowed me to make better odds than N.Y., Las Vegas, anyone in the world.”

Mr. Tomchin claims to have been one of the original members of the so-called Computer Group, credited in gamblers’ lore with bringing the first computer-based betting schemes to sports books. His reputation is such that he was featured in the book “Gambling Wizards: Conversations With the World’s Greatest Gamblers.”

“At 8 or 9 years old, I was walking around with $500 in my pocket,” the book quoted him as saying.

In the 1990s, Pinnacle Sports began operating in what was then the Dutch territory of Curaçao, one of the Caribbean islands where American bookmakers sought to escape the scrutiny of United States prosecutors even as they lured American gamblers. The government showed little interest in regulating bookmaking.

Mr. Tomchin, who says he has been with Pinnacle from the start, said the company established its headquarters on the second floor of the Holiday Beach Hotel and Casino after he spotted the building while on vacation.

Pinnacle initially ran a telephone-betting service aimed at the United States market, but quickly realized it could attract more customers if it reduced its “juice” — the bookmaker’s cut — by turning largely to computers.

At the same time, on Antigua, Jessica Davis, a granddaughter of former Gov. John E. Davis of North Dakota, was working at another sports book, Worldwide Telesports. Ms. Davis appeared in a Times article in 1998 under the headline: “With Technology, Island Bookies Skirt U.S. Law.” Customers in the United States could place their bets with Antiguan operators or on a relatively primitive website.

American law enforcement caught up with Ms. Davis; an indictment, unsealed in 2006, charged her with gambling-related offenses, for which she eventually received probation. Those charges, though, did not dissuade Pinnacle from hiring her and eventually elevating her to chief executive, though by then she had a new name — Paris Smith. (“Aliases are common in the industry,” Pinnacle said in its statement. “Ms. Davis has never hidden her use of an alias.”)

The company’s senior operatives included a flamboyant Californian, George Molsbarger, who lists himself as a Pinnacle co-founder.

Neither Mr. Molsbarger nor Mr. Tomchin has the profile of an old-time gambling boss. Mr. Tomchin is an active donor to a variety of liberal political causes. Mr. Molsbarger has also played the role of philanthropist, running a foundation for children in need, the Squid & Squash. One of its fund-raisers, at the Playboy mansion, featured “the sexiest go-go dancers strutting their skills on poles,” according to a company that provided entertainment.

Pinnacle donated more than $2 million to the foundation.

The gambling site could certainly spare the money. When times were good, it processed bets worth billions annually, records show. And it wired more than $4 million to a Canadian bank as payment, Mr. Tomchin said, to buy his Pinnacle stock.

But a crisis was brewing. Just months after prosecutors took down Ms. Davis’s $2.5 billion gambling ring in Antigua, signaling a more aggressive posture toward offshore sports books, Congress passed the 2006 Internet gambling law, barring the use of credit cards to place online bets.

Pinnacle responded by trying to look beyond the United States market, and by 2008 its annual intake had dropped to $5.7 billion from $12 billion, according to documents filed with regulators on the English Channel island of Alderney, where Pinnacle had sought a gambling license.

But with so many Americans eager to bet on sports, Pinnacle must have realized it could not abandon such a lucrative market — a fact that did not escape the Queens prosecutor.

“Confidential information came to us that a certain individual was engaged as an agent in organized sports betting,” Mr. Brave said. That individual led investigators to New Jersey, then Las Vegas, then Los Angeles and back to Queens.

Soon, investigators would begin wiretapping conversations of gamblers and their agents. When they passed sacks of cash, investigators were on hand to photograph them.
Hiding Profits

Because wiring money leaves a trail that can be easily detected, gambling money from offshore sports books often remains in the United States, creating the need for a shadow banking system where bettors settle up in person with the ring’s agents or money collectors.

Gamblers and agents in the field had to find ways to hide large sums of money, which must be reported under anti-money-laundering regulations. Some gamblers passed bulging envelopes in country club parking lots and from bar stool to bar stool. Others stuffed money into casino safe deposit boxes and used casino chips as currency to transfer funds.

To penetrate this system, the investigators relied on wiretaps to pinpoint the place and time of these cash transfers so they could take surveillance pictures.

In May 2012, undercover agents watched Mr. Molsbarger enter a California restaurant with a brown suitcase. It was heavy enough that he was pulling it on rollers, and no wonder: The suitcase held $1.5 million in cash. Mr. Molsbarger handed it to a man named Scott, who put it in the trunk of his car. Local deputies stopped the car in Pico Rivera and confiscated the cash.

“Pinnacle stands by it, right?” bookies were heard asking on the wiretaps, according to court records. “What if this money goes missing?”

They need not have worried. Pinnacle replaced the money in less than a week, records show.

Suspecting that the police might be listening in, bookies and agents tried to disguise their business conversations. When agents, for example, needed to transfer $350,000 in June 2012, Mr. Tomchin arranged for his sister, Joy Tomchin, a New York real estate developer, to accept the money in a bag on Manhattan’s Fifth Avenue. Later he was recorded asking her if she received “three fifty worth of grapes,” and she answered affirmatively, court records show.

Also under scrutiny was Michael Colbert, a risk manager for sports books at eight casinos in Las Vegas, where betting is legal. According to a later indictment, Mr. Colbert, who worked for the gaming unit of Cantor Fitzgerald, the Wall Street trading firm, allowed so-called runners to place bets for out-of-state customers at Las Vegas casinos, which is illegal.

The Queens district attorney made his move in the fall of 2012, charging 25 people in connection with offshore sports books, particularly Pinnacle. The company was not charged, and asserts that none of those charged were employees.

“There were thousands of accounts,” said Mr. Brave, the rackets bureau chief. “There were scores of agents. We had 25 people, but we could have charged 125 people.”

Mr. Colbert pleaded guilty to a felony charge of conspiracy related to illegal gambling. He no longer works for Cantor, which was fined $5.5 million by the Nevada Gaming Commission, the largest fine in its history.

Mr. Tomchin forfeited $1.7 million and pleaded guilty to a misdemeanor conspiracy charge. Despite the coded language with his sister on the sacks of cash, Mr. Tomchin said he believed the money had come from legal betting.

“I would never have knowingly involved my sister in this if I had the slightest indication it might be illegal,” Mr. Tomchin said. His sister, who was not charged but eventually surrendered $450,000, did not respond to requests for comment.

Mr. Molsbarger’s case is sealed; one of his lawyers said Mr. Molsbarger had pleaded guilty to the equivalent of a disorderly conduct charge and did not contest the seizure of the $1.5 million.

Soon after charges were filed, Pinnacle surrendered the gaming license it had recently won in Alderney, “as a consequence of legal advice,” the company said. (Pinnacle says it is licensed in Curaçao but also in Malta.) An investigator for the Alderney gambling commission also visited Mr. Brave, carrying documents that showed numerous American accounts. The investigator said he had stopped counting at 1,700, but there may have been thousands more, according to Gerard McNally, a New York City detective, now retired, who worked on the case.

Pinnacle had come up with a handy, not terribly high-tech way of hiding action in the United States, the Alderney investigators found: Simply list the accounts as originating in a foreign country. One account listed as Canadian originated in Pompano Beach, Fla., a spreadsheet from the investigation showed. Another account, logged as Vietnamese, came from Garden Grove, Calif. One from Singapore actually belonged to a bettor in Poughkeepsie, N.Y.

It is so silly: it's perfectly legal - and perhaps even desirable - to bet on stocks and other similar stuff, but it's illegal to bet on...

Addictive personalities will find some way to get their fix, legal or illegal. We seem to have won most of the battles with cigarettes,...

Contrary to what most people think online forms of gambling generate far fewer jobs than brick-and-mortar casinos do since a great deal of...

Three years after the law enforcement assault on Pinnacle, hints of the company’s continuing presence on American soil could be found in the flashing array of computer technology in the old factory building in Chelsea.

Some of that equipment is operated by a company called CDNetworks, a so-called content delivery network. Such networks can be traced back to 1995, when Tim Berners-Lee of M.I.T., one of the inventors of the World Wide Web, foresaw that it would be crippled with congestion once it became popular. He issued a challenge: Find a better way to deliver content over the Internet.

No signal can move faster than the speed of light. In practice, signals move much slower than that, because nothing travels in a straight line on the Internet. Signals traverse stretches of copper or fiber, and are shunted to other segments via routers and switches as they zigzag to their destinations.

“The milliseconds really add up,” said Jim Davis, a senior analyst at 451 Research, a technology market research company. “Every chance you get to reduce those kinds of issues getting in the way of buying or selling something — it adds up to revenue.”

That has led to the rise of countless local hosting services and the content delivery networks. The delivery networks often have servers distributed around the world. A website pays to have its content available on all those servers so that when a customer types in a query, it is directed to the nearest server, which may be only a few miles away. Delays vanish.

But hosting gambling websites in the United States carried an obvious risk.

“If I were advising an entity that is accepting American players,” said Joseph M. Kelly, a professor of business law at the State University College at Buffalo, “I would advise them to keep everything overseas.”

Doing that was much easier before splashy graphics and data-rich presentations took the place of simple, written text. To compete, gambling sites needed faster communications to bring the data secretly home, a fact apparently realized by Pinnacle. Hiding in plain sight, it remains elusive.

To help identify how and where Pinnacle and other gambling companies hosted their websites, The Times turned to Dyn, the Internet performance company, which archives 150 billion data points a day on patterns in web traffic.

“We know where to look, and we know how to look,” said Jeremy Hitchcock, Dyn’s chief executive. But, Mr. Hitchcock added, his company could not necessarily answer why a website might route traffic a certain way.

With Dyn’s assistance, The Times found that in 2012 and 2013, Pinnacle began experimenting with delivering its website from equipment in the United States. And by 2014, Pinnacle began delivering content widely through CDNetworks in New York and elsewhere in the country.

Recently, The Times used publicly available Internet tools to confirm that content for pinnaclesports.com was being delivered in the New York area by CDNetworks. Internet addressing and routing tables showed that CDNetworks was providing service for the website, and a technique called “tracerouting” provided data demonstrating the New York location.

The traceroutes did not determine exactly which data centers in New York had the equipment delivering Pinnacle’s content. But CDNetworks promoted its “point of presence” in the Chelsea data center in a 2012 news release. In a public online document called a “peering database,” CDNetworks indicates that its equipment is at the same data center.

Rodney Settles, a senior global account manager for Telehouse, the company that runs the data center, said in a telephone conversation in September that CDNetworks had about eight cabinets of equipment there. “That’s pretty substantial,” Mr. Settles said, adding that there were five to six CDNetworks cabinets at its data center in Los Angeles.

Telehouse confirmed in a statement that CDNetworks is a customer. In fact, both are subsidiaries of a Japanese company, KDDI. The statement said Telehouse could not discuss customers but did not condone illegal activity. CDNetworks also delivered Pinnacle content from data centers operated by other companies in Chicago, Miami, Dallas, Seattle and other cities, records and data show.

Citing client confidentiality, a spokeswoman for CDNetworks, Sharon Bell, declined to comment about Pinnacle. She said that her company exercised no control over customer content and that customers must comply with the law.

Although Pinnacle contends that it is simply using “traffic acceleration,” published user manuals, case studies and other documents show that the services CDNetworks brands as acceleration products are, in fact, content delivery networks. Such networks operate with a complex variety of technologies, often sending data to a server in a city only when a user pulls up the website there. As its name implies, CDNetworks is one of those networks.

According to laws governing gambling, Professor Kelly said, “you can’t use any means of electronic communication to promote sports gambling.” Aside from the website itself, which appears to be breaking the law by offering gambling, he said, the network could be liable if it knew or should have known it was aiding the enterprise.

While Pinnacle asserts that it has no legal concerns about its digital presence in the United States, traffic to its website from American soil shifted, literally overnight, last week.

Doug Madory, the director of Internet analysis at Dyn, said that at about 1 p.m. Eastern time on Thursday, queries from the United States to Pinnacle’s website began to be redirected. Before that time, the queries went to the nearest American city with CDNetworks equipment; afterward, the queries started going to CDNetworks equipment in Europe and elsewhere.

“Somebody instituted a pretty big shift out of the U.S., which is the epicenter of the Internet,” Mr. Madory said. He called the move “completely counter” to typical practice.

As to why the shift may have happened, Professor Kelly said, “Nobody wants to take a chance of being arrested.” He added, “If you’re conducting sports betting, you don’t want to have anything in the U.S. except the bettors.”

To show that it is not difficult to place bets on Pinnacle from the United States, a Times reporter in New York recently set up an account and made two wagers.

Reporters for The New York Times are turned away from Pinnacle Sports headquarters in Curaçao after trying to get an interview for an article and a coming “Frontline” documentary. By FRONTLINE PBS on Publish Date October 25, 2015. Photo by Hilary Swift for The New York Times.

An employee with Bet-IBC, which advertises itself as an agent of Pinnacle Sports, directed the reporter to send money to Krakow, Poland, via Western Union. The IBC website instructed gamblers making bets on the Pinnacle site to log on with a proxy service, to make it appear the connection was coming from abroad. The reporter’s money, $300, was credited to his Pinnacle account, allowing him to bet on baseball games.

A “Frontline” documentary about online gambling, produced in collaboration with The New York Times, will air this winter on PBS.

After The Times informed Pinnacle that it was able to make bets on the website from the United States — despite Pinnacle’s insistence that this was not possible — the agent sent an irate message. “We have closed your account and confiscated the funds,” the message said.

“We are also obliged to report your fraudulent activities to the relevant authorities,” it said.

Reporters attempted to interview Pinnacle at its headquarters in the Holiday Beach Hotel and Casino. But on the morning after reporters arrived, Pinnacle began moving its computers and furniture to another location in the Curaçao capital of Willemstad.

Casino 2

Those who remained did not wish to talk.

One man with a long view of Internet gambling is Michael Fagan, a former assistant United States attorney in Missouri who prosecuted one of the earliest online betting cases, in the late 1990s. From the beginning, he said, it was clear that sports, technology and the allure of gambling were combining to form a globe-spanning criminal enterprise. He said he had written an urgent memo to the Justice Department recommending that it form a task force on Internet gambling.

With a special thanks to the New York Times
http://www.nytimes.com/2015/10/26/us/pinnacle-sports-online-sports-betting.html?partner=rss&emc=rss&_r=0

Commentaar

Wat vreemd is is dat nergens gesproken wordt over de grote man die achter deze miljardenindustrie zit.
Men zal de naam R.P. niet noemen omdat hij de zwaarste man is in de onderwereld. Via kleine steekproeven en wat wazige artikelen probeert men hem scherp te houden en zo te zien lukt dat aardig. R.P. is een te zware jongen in de maffia ook voor de New York Times

New Your Times

 

October 27at 05:17am

First Hologram Protest in History Held Against Spain’s Gag Law

Spanish citizens held the first hologram protest in history in order to protest without violating the new draconian guidelines of the National Security Act, the new amendments to the Penal Code and the Anti-terror law.

According to the recently approved “triad gag“, the citizens of Spain cannot protest against the Congress or hold meetings in public spaces, plus they have to ask permission from the authorities whenever they wish to protest publicly.

“If you are a person you can not express yourself freely, you can only do that here if you become a hologram,” says a woman in the video released by the movement “Hologramas para la Libertad.”

Hologram

 

October 27at 05:01am

Cancer

 

October 26at 05:28am

Zij durfde het. En werd uitgescholden

Dasja Abresch De politie durfde haar veiligheid niet meer te garanderen. Ze had het voor vluchtelingen opgenomen.

Publiek tijdens de informatiebijeenkomst over een mogelijk opvang voor asielzoekers in Steenbergen, woensdagavond. Op de onderarm van de jongen staat „Locos” getatoeëerd. „Vatos locos” is een slogan van supporters van voetbalclub Feyenoord.

Weggehoond werd ze. Als een van de weinige inwoners van het West-Brabantse Steenbergen bracht Dasja Abresch de moed op, zich deze week tijdens een vergadering over asielzoekers ten overstaan van een joelende meute uit te spreken vóór opvang van vluchtelingen. „Moven!!” brulde de zaal.

Ze hield stand. Ze stak haar verhaal af. Dat deed ze, nadat ze een week eerder tijdens een protest tegen de massale afkeer van asielzoekers was bekogeld met eieren, en nadat enkele dagen later onbekenden een steen door de ruit van haar voordeur hadden gegooid. „Ik krijg reacties van mensen die het moedig vinden”, vertelt Abresch, een 43-jarige moeder van twee kinderen, geboren en getogen in Steenbergen en wonend in het nabijgelegen dorp Welberg (1.200 inwoners). „Zelf voel ik dat niet zo. Ik heb gedaan wat ik moest doen. Ik wilde een statement maken, namelijk dat je mensen in nood moet helpen.”

Was u vooraf niet bang voor agressie?

„Ik ken zelf al vier mensen die zich hadden aangemeld als spreker maar die zich hebben teruggetrokken uit angst voor agressie. Dat kwam vooral doordat diezelfde dag de burgemeester een noodverordening had afgekondigd. Er zouden hooligans komen.
Mensen van buiten

Op de bijeenkomst voor bewoners van Steenbergen, gisteravond, waren ook mensen van buiten die gemeente aanwezig. Dat zei burgemeester Joseph Vos (CDA) gisterochtend tegen Radio 1.

„Ik heb ook wel de indruk dat een deel van buiten is gekomen. En dat het voor een deel georganiseerd is geweest om deze sfeer te creëren”, zei Vos.

„Het was ontluisterend wat daar in de zaal gebeurde. Soms ver onder peil.”

In november neemt de gemeenteraad een besluit over de komst van een opvanglocatie voor asielzoekers. Wat woensdagavond is gebeurd heeft volgens Vos wel invloed op de besluitvorming. „Ik sluit niet uit dat mensen nu bang zijn om er nog iets over te zeggen.”

„De angst kwam ook door de demonstratie een week geleden in Steenbergen. Daar was een grimmige sfeer. Er waren honderdvijftig tot tweehonderd mensen die hadden gehoopt dat Geert Wilders kwam. Die kwam niet en dat was jammer want daardoor richtte hun agressie zich op ons. Wij stonden met een groep van vijftig mensen bij de kerk, dat leek ons wel een toepasselijke plaats. Het werd een kleine confrontatie. Dat sterkte mij in de overtuiging dat ik echt moest spreken. Mijn man en mijn kinderen hebben me dat niet in dank afgenomen, want die denken natuurlijk aan onze veiligheid, maar ik dacht: we moeten in dit land kunnen zeggen wat we denken, zonder bang te zijn.”

U werd flink uitgescholden. Hoe was dat voor u?

„Na die demonstratie vorige week was ik wel geschrokken van het geweld. Toen heb ik wel even een potje gejankt, ja. Ook die steen door de voordeur gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Maar voor deze vergadering had ik me goed voorbereid. Er is niets gebeurd wat ik niet had verwacht. Ik hoorde de mensen schreeuwen, maar ik werd er niet door geraakt. Wat ze riepen, voelde niet als een persoonlijke aanval. Het gleed van me af als water van een eend.”
Dasja Abresch in de zaal in Steenbergen waar ze het als enige opnam voor asielzoekers. Ze werd uitgejoeld. „Ik wilde een statement maken, namelijk dat je mensen in nood moet helpen.”

U zei eigenlijk niet veel meer dan dat je mensen in nood moet helpen. U sprak zich niet echt uit voor een azc, toch?

„Je moet niet klakkeloos ingaan op plannen voor grootschalige opvang. Je moet dat zorgvuldig voorbereiden, in het belang van de asielzoekers zelf. Als je ineens zeshonderd man in een kleine ruimte bij elkaar zet, dan krijg je gegarandeerd problemen. Zet de helft van mijn dorp bij elkaar en na enkele dagen is het bij wijze van spreken burgeroorlog. Ik heb mijn verhaal niet helemaal afgemaakt. Ik had eigenlijk willen eindigen met het eerste artikel uit de Grondwet en het eerste artikel uit de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Maar er werd zo veel geschreeuwd en ik dacht: het is nu ook al wel duidelijk.”

Het verzet is erg fel in Steenbergen.

„Er wordt gezegd dat er in de zaal veel mensen van buiten Steenbergen zaten. Dat is misschien zo. Maar vergeet niet dat Steenbergen zelf ook een PVV-gevoelige gemeente is. [Bij de laatste verkiezingen voor Provinciale Staten stemde 20,4 procent PVV, tegen 11,7 procent landelijk.] Het zijn mensen die ontevreden zijn over hun eigen leven, gefrustreerd, en ze richten hun woede op mensen die er niets mee te maken hebben. De asielzoekers worden dan een zondebok.”

Waarom zijn ze hier zo ontevreden?

„Dat weet ik eigenlijk niet. Ik ben zelf tevreden met wat ik heb. Ik ken wel mensen die óók weinig hebben, maar die geven de schuld daarvan nooit aan een ander, die zijn ook tevreden.”

U verliet de zaal eerder. Waarom?

„Na mijn verhaal werd ik buiten de zaal door de radio geïnterviewd. Toen ik terug wilde, kwam de politie op me af en die vertelde dat als ik de zaal in zou gaan, ze mijn veiligheid niet meer konden garanderen. De politie vreesde voor escalatie. Ik moest omringd door vier agenten wachten op een burgerauto waarin ik onder begeleiding van een motor langs rare weggetjes naar huis ben gebracht. Dat vond ik heel erg. In die auto vroeg ik op een gegeven moment: ‘Ik ben toch nog wel in Nederland?’ Ik voelde me als iemand die een toespraak had gehouden in een land waar vrijheid van meningsuiting niet vanzelf spreekt, en die daarna snel moet worden afgevoerd. Heel unheimisch.”

Zou u nog eens voor zo’n zaal spreken?

„Ik denk van wel. Als je niet meer kunt zeggen wat je denkt, waar zijn we dan in godsnaam mee bezig? Ik weet natuurlijk niet wat voor gevoel ik op een andere dag misschien heb. Mijn man had wel twijfel. Hij had de agressie eerder gezien en zei: die mensen in de zaal staan niet open voor jouw betoog. Mijn kinderen waren vannacht niet thuis, die had ik voor de veiligheid elders ondergebracht. Maar ik vind dat ik dit moet doen. Ik doe het voor mijn kinderen. Ik wil hen een signaal geven dat je af en toe de helpende hand moet toesteken. Dat je niet alleen bent op deze wereld.”


Mijn commentaar
Het wordt tijd dat dit tuig eens naar een opvoedingsgesticht worden verhuisd. Hun zijn de gasten die veelal schreeuwen over vrijheid van meningsuiting maar hebben NIET het respect andere mensen hun zienswijze te respecteren.

Respect

 

October 26at 05:03am

Outrage as Australian judge says incest, pedophilia ‘may be accepted’ by society

An Australian judge has incurred the wrath of child protection and gay rights advocates after stating that incest and pedophilia may no longer be considered taboo – just as gay relationships are now more accepted than they were in the 1950s and 60s.

District Court Judge Garry Neilson was recorded as saying that sexual contact between adults and children or siblings may no longer be regarded by society as “unnatural” or “taboo.”

Just as same-sex relationships were once considered socially unacceptable, “a jury might find nothing untoward in the advance of a brother towards his sister once she had sexually matured, had sexual relationships with other men and was now ‘available,' not having [a] sexual partner,” he said, as quoted by Australia’s Fairfax Media.

Neilson said that the primary reason for incest still being a crime is the high risk of genetic abnormalities in any children born as a result of the relationships.

“But even that falls away to an extent [because] there is such ease of contraception and ready access to abortion,” he said.

He made the comments in April, in the case of a 58-year-old man charged with repeatedly raping his younger sister in 1981 in west Sydney.

The man pleaded guilty to sexually assaulting her when she was 10 or 11 years old in 1973 or 1974, but pleaded not guilty to the 1981 charges when she was 18 and he was 26.

The judge was also found to have given a 55-year-old rapist a lighter sentence because he did not ejaculate inside his young niece or “treat her roughly.” She was 15 and 16 when she was raped in 2007 and 2008.

“His Honor took a favorable view of the most serious offense, count five, because there had been no ejaculation,” Appeal Court Justices Lucy McCallum, Monika Schmidt, and Derek Price wrote in their appeal ruling in March 2013, Australia’s Daily Telegraph reported.

Hetty Johnston – founder of Australian child sexual assault charity Braveheats – wrote to New South Wales Attorney-General Brad Hazzard, calling for Judge Neilson’s suspension.

“It is just the most outrageous statement,” Johnston told the Telegraph. “What sort of decisions has he been making? I think the community deserves to be reassured that this is not a view that is shared among the judiciary.”

Dr. Cathy Kezelman, president of Adults Surviving Child Abuse, told Fairfax Radio Network that Neilson's comments were archaic and “beyond belief.”

She said that profound damage is inflicted upon children when family lines are crossed in incest cases.

“It's finally been spoken about. But attitudes do need to shift. There are still a lot of myths, still a lot of entrenched, very damaging beliefs and that's why we need to speak out about it, attack those myths and educate people, so we're not hearing these outrageous statements,” she said, adding that the attorney-general needs to investigate the issue and that it is necessary to look at the “caliber and awareness” of judges.

Jed Horne, the policy and project officer of the New South Wales Gay and Lesbian Rights Lobby, told Australia's Star Observer that “the comments attributed to the judge are completely unacceptable.”

“Not only do they make a highly offensive comparison between being gay and sexual offences, but they are an affront to members of the community which have experienced sexual abuse in their lives,” he said.

My comment
Hereby the proof that the complete legal system is behind these terible cults.

Judge

 

October 25at 05:18am

Spiritueel

Het woord dat we aardig veel lezen op de sociale media maar ook te pas en te onpas gebruiken. "Spiritueel" is een relatief nieuw woord en men probeert het in vele graden te zetten en de een is nog spiritueler dan de ander. Ook het bewuste licht en de diverse "ogen" zien we alsmaar de revue passeren.

Wat me op valt en regelmatig tegen kom, is dat ik persoonlijk ook gerekend word onder spiritualiteit en het wordt mij persoonlijk nogal voor mijn voeten gegooid dat ik met mijn werk, om de waarheden naar boven te krijgen en mensen spiegels voor te houden, totaal niet spiritueel bezig ben. Nu, ik heb nog nooit in een boek noch postings gezet dat ik spiritueel ben! Ik heb zelfs in enkele boeken aangehaald dat de hele spiritualiteit niets meer is als een mode grill die vele mensen grote sommen geld kosten en in geestelijke problemen brengen. Erger nog, vele oplichters zitten in de spirituele clubjes en groepen. De lezingen vliegen je om de oren en het geld in je buidel wordt minder en minder.

Het energieniale leven wat ik leef heeft totaal niets met spiritualiteit te maken. Het is gebaseerd op energie en de vele krachten van deze energiewereld. Het is het werken in de totale energiewereld en is niet de spirituele modegrill van heden.

Als mensen kwaad op me worden of mijn weg niet begrijpen, doet u me een plezier maakt u zich niet belachelijk om mij in de spirituele hoek te plakken. Ik geloof noch in een allah, noch god, noch enig ander figuur of spiritualiteit en ben bij geen kerk of clubje aangesloten. Het is wat u de stempel geeft; genaamd atheïst. Daar naast ben ik ook soeverein. Ik geloof in mijn energie wat de totale energie is en die alle wegen opent mits men deze weg wil inslaan en mee wil werken.

Mijn dank,
John H. Baselmans-Oracle


John

 

October 25at 05:08am

Onderzoek naar kindermisbruik bij Kinderoorden Brakkeput

"WILLEMSTAD – Vijf jongens van Kinderoorden Brakkeput hebben aangifte gedaan van seksueel misbruik door twee begeleiders van het internaat. Drie jongens zijn jonger dan vijftien jaar, de andere twee zijn achttien jaar of ouder.

Dat bevestigt vice-voorzitter Monte Horsford van Kinderoorden Brakkeput. Hoewel het onderzoek nog loopt, is één begeleider al ontslagen. In maart dit jaar kwamen de eerste aangiftes binnen tegen begeleider Mayron Maduro, die met zijn stichting Un Bon Hoben samenwerkte met het internaat.

“Het Openbaar Ministerie is toen een onderzoek gestart, maar dat hebben wij niet afgewacht en zijn dienstbetrekking is per direct beëindigd”, zegt de vice-voorzitter van het internaat.

Brandbrief
De andere begeleider, K. Vrutaal die tevens chauffeur is bij het internaat, is half september geschorst nadat de overkoepelende organisatie Aliansa met een brandbrief aan de bel trok. “We hebben hem meteen de toegang tot het terrein ontzegd en hem geschorst in afwachting van het onderzoek. Ik vind het wel schandalig dat wij als instelling geen enkele aangifte schriftelijk hebben kunnen inzien”, zegt Horsford.

De brandbrief van Aliansa - die op 8 september naar het OM, de politie, minister van Justitie Nelson Navarro en minister van Sociale Ontwikkeling Ruthmilda Larmonie-Cecilia is gestuurd – is opgesteld door vier stichtingen: Bos di Hubentut, Nos T’ei Pa Otro, Dedima en Muhé Uniformá, Arma (MUA). “Het spijt Aliansa heel erg om te horen dat de zaak van Maduro al sinds 2010 bekend is bij politie en Justitie – er is aangifte gedaan van strafbare feiten – zonder dat door politie en OM onderzoek naar deze strafbare feiten is ingesteld”, zo staat in de brief.

Woordvoerder van het Openbaar Ministerie Norman Serphos laat weten dat er twee onderzoeken gaande zijn na de aangiftes bij Kinderoorden Brakkeput. Om hoeveel aangiftes het gaat kan hij niet zeggen. “Beide onderzoeken lopen nog. Over ontucht met minderjarigen praten wij nooit.”

‘Veiligheid niet gegarandeerd’
Aliansa wil dat de onderzoeken zo snel mogelijk worden gehouden zodat bij het internaat stappen genomen kunnen worden om de veiligheid van de jongeren te garanderen. “Doordat tot op heden deze onderzoeken niet zijn gestart, heeft dit zware lichamelijke en emotionele consequenties voor het betreffende slachtoffer en mogelijke andere slachtoffers in Kinderoorden Brakkeput”, zo schrijft Aliansa.

Daarbij verwijzen de stichtingen naar een aangifte van 7 mei dit jaar door een jongen in verband met seksueel misbruik door de twee begeleiders. “De veiligheid en de rechten van de minderjarige kinderen binnen Kinderoorden Brakkeput zijn hierdoor niet gegarandeerd.”

‘Probleem van internaten’
Horsford laat weten dat de jongeren worden begeleid zodat zij normaal mee kunnen doen met de andere kinderen. “We zijn extra alert en bij ieder verdacht voorval moeten begeleiders meteen aan de bel trekken.” Toch geeft de vice-voorzitter aan niet geschrokken te zijn van de aangiftes. “Ik zit al lang in de wereld van de opvang van kinderen, dit is een probleem waar internaten regelmatig mee te maken hebben. Daarom moet je het ook continu in de gaten houden.”

Mijn commentaar

Nu nog siloam
Alle papieren en aangiftes liggen bij OM, min justitie, min van gezondheid en toenmalige Gouverneur vanaf 2010! Verder treed ik niet in details want het is aan OM net zoals boven gaande zaak eens aan te pakken en te onderzoeken. Maar omdat het een kerkelijke organisatie is laat men het voor wat het is. De melding ligt ook bij Bisdom Willemstad die zich openlijk gedistantieerd heeft van deze organisatie.

Brakkeput

 

October 24at 05:44am

De leugen van SMOC

Ik citeer:
WAT GEBEURT ER MET HET GELD ALS ISLA MOET BETALEN?
Als Isla moet betalen zal stichting SMOC ruim 2 miljoen gulden ontvangen, De andere mede-eisers gezamenlijk ontvangen dus ruim 72 miljoen gulden. Niét iemand van SMOC krijgt het geld, nee, de stichting. Als dat geld bij SMOC zou komen, zal SMOC dat geld vollédig gebruiken voor het enige doel waar het SMOC omgaat: schonere lucht. Dat kan door bewoners onder de rook te helpen, bv aan een airco, of ze te helpen verhuizen, het schoonmaken van de groene aanslag, het ondersteunen bij medische hulp, het betalen van geneesmiddelen etc.
Een notaris zal er op toezien dat áls Isla moet boeten, de ruim 2 miljoen gulden die SMOC als een van de 26 eisers zou ontvangen, volledig ten goede komt aan de mensen nabij de Isla.
Het gaat SMOC dus niét om geld, niet om eigen belang, niet om grond onder de rook, niet om Isla te sluiten. Elke beschuldiging aan SMOC dat dat wel zo zou zijn is gelogen.
Namens het bestuur van SMOC
Drs Peter van Leeuwen

MIJN VRAAG

Herinnerd u nog de glazen champagne toen SMOC 5 jaar geleden publiceerde op internet en kranten toen de rechter uitspraak deed en SMOC toen vertelde dat het grote geld binnen zou komen?
Toen sprak heer van Leeuwen dat al het geld in hun pot ALLEEN zou gaan en dat een deeltje gebruikt zou worden voor de mensen in de directe rook van de ISLA (zie oude uitspraken in de pers)?
Herinnerd u nog deze uitspraken over deze miljoenen van heer van Leeuwen voor radio en TV?
Waarom ging juist in die tijd het gezin van Leeuwen verhuizen naar een huis in de rook van de ISLA genaamd st Michiel?

Mensen laat u zich niets wijs maken, het gehele ISLA gevecht is niets meer als geld, geld en geld. En SMOC probeert over de ruggen van de bevolking miljoenen te maken. Laten we deze zaak eerlijk aanpakken en niet bezeten van geld en eigen gewin.

Het geld behoord toe aan de gehele gemeenschap de te lijden hebben van het ISLA ongemak. Niet een select groepje die nu het grote geld ruiken!

 

October 24at 05:34am

So sick is the United States of America

Ahmed the clockmaker is moving to Qatar to study

Teenage student, who was arrested in Texas after taking a homemade clock to school, accepts scholarship offer in Doha.

An American boy arrested for bringing a homemade clock to his Texas school, that was mistaken for a bomb, is moving to Qatar after accepting a scholarship offer to study there.

Fourteen-year-old Ahmed Mohamed's family announced the move in a statement on Tuesday, a few hours after he was at the White House for an astronomy night hosted by President Barack Obama.

The bespectacled ninth-grader became a global sensation after his September arrest, which many believe was influenced by bias against his Muslim religion.

Mohamed accepted an offer from the Qatar Foundation to study in its Young Innovators Programme.

"This means, that we, as a family, will relocate to Qatar where Ahmed will receive a full scholarship for secondary and undergraduate education," his family said in a statement.

Mohamed visited Doha earlier in the month and has been on a worldwide tour, visiting a number of foreign dignitaries, including Sudanese President Omar al-Bashir, according to Sudanese media.

A statement released by the Qatar Foundation on Tuesday said the Young Innovators Programme "encourages recipients to follow their aspirations in education while fostering a culture of innovation and creativity".

Quoted in the Qatar Foundation's statement , Mohamed said, "I was really impressed with everything that Qatar Foundation has to offer and the campuses are really cool.

"I got to meet other kids who are also really interested in science and technology. I think I will learn a lot and also have lots of fun there."

Ahmed

 

October 24at 05:03am

Scientists Discovered Second SUN Approaching Earth At A Rapid Pace

A ‘second sun’ continues to baffle scientists as Astronomy Observatory WebCams, along with NASA’s own satellite photos, are recording this epic, never before seen occurrence. Several people have also captured this beautiful double sun in the sky with their own cameras, submitting them to media outlets across the country.

Until now, NASA has denied in public statements that this ‘second sun’ exists. Now, they are saying it does exist, but poses no threat. If so, why is NASA warning their own staff to make preparations for a possible collision?


The Pacific Northwest Regional Observatory employee leaked this bone chilling statement: “This ‘second sun’ which they are calling ‘GTY421’, is approaching Earth at a rapid speed of 345,000 miles per hour. This is an increase compared to last week’s speed calculated at 185,000 miles per hour. NASA has warned its employees in a confidential, in-house memo to prepare for the worst. They want to keep this information out of the hands of the public because they fear mass chaos if this information was leaked. I am coming forward with this information, because I think the world has the right to know. ETA of impact – September 28 between 8 AM and 10 AM PST.”

Several people have captured this double sun with their cell phone recorders as shown in the video below.

https://youtu.be/8E4WAdbPgmY

Sun

 

October 23at 05:45am

Dit is de meest belachelijke opmerking

"OM en KPC: Justitie zal overwinnen
WILLEMSTAD — De politie is sterker geworden en zal niet terugdeinzen. Justitie zal altijd overwinnen".

Dit is de meest belachelijke opmerking die sinds lange tijd geuit is. Zowel OM als Justitie zijn verbonden aan criminele acties, criminele wetten en regel die NIETS te maken hebben en volgens het internationaal verdrag van de mensen respecteert. OM en justitie zijn ZELF de grondleggers van de vele maffia en criminelen groepen.

Die gaan winnen zijn die groepen (mensen) die eerlijk, open en vanuit hun hart en ziel werken. Justitie en OM zijn de duivel volgens hun eigen RK geloof.

Openbaar Ministerie

 

October 23at 05:38am

Delftse onderzoekers: Einsteins theorie ontkracht

Onderzoekers van de TU Delft hebben in een experiment aangetoond dat deeltjes elkaar direct kunnen beïnvloeden, zelfs op grote afstand. Oftewel: dat kwantummechanische verstrengeling bestaat.

De onderzoekers hebben daarmee naar eigen zeggen Einsteins natuurkundige denkbeelden voor eens en voor altijd ontkracht. Dat zou een einde maken aan een tachtig jaar lange discussie. De bevindingen zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature.
Appels

De theorie kan worden verduidelijkt door het voorbeeld van twee appels: een groene en en rode. Volgens Einstein staat de kleur van de appel al vast voordat je ernaar kijkt. Die kleur zou worden bepaald door een verborgen variabele in de appel zelf.

Maar de kwantummechanica ontkent het bestaan van zo'n verborgen variabele. De kleur van de appel zou pas worden bepaald op het moment dat je ernaar kijkt. Vóór dat moment kan de appel meerdere kleuren hebben. Pas als je ziet dat de ene appel groen is, wordt de andere rood.

Kijken naar de ene appel heeft dus invloed op de toestand van de andere. Dit fenomeen geldt voor alle deeltjes en heet kwantummechanische verstrengeling, iets wat Einstein dus ontkende.

In de discussie over de theorie van Einstein is nog iemand belangrijk, namelijk de theoreticus John Bell. Al in 1964 bedacht hij een experiment om te bewijzen dat Einsteins verborgen variabelen niet bestaan. En dat een band tussen deeltjes dus wel mogelijk is.

In de jaren daarna zijn veel experimenten uitgevoerd op basis van het idee van Bell. Twee mazen in het idee stonden dat echter in de weg. De te meten deeltjes zaten namelijk te dicht op elkaar, waardoor ze mogelijk met elkaar konden communiceren tijdens de test.

Daarnaast was er het probleem dat niet alle deeltjes gemeten werden, waardoor het experiment niet representatief was. Het lukte wetenschappers nooit om beide mazen tegelijk te dichten. Daardoor kon het bestaan van kwantummechanische verstrengeling nooit volledig worden bewezen.
Het onderzoek

Tot nu. De onderzoekers van de TU Delft zeggen de eersten te zijn die beide 'fouten' hebben weggewerkt. Ze zetten twee diamanten 1,3 kilometer van elkaar vandaan. Beide diamanten bevatten een elektron. De elektronen werden aan elkaar verbonden door middel van licht. Daarna voerden de wetenschappers het Bell-experiment uit. In totaal deden ze 245 metingen.
Uitleg van het onderzoek TU Delft
http://nos.nl/artikel/2064326-delftse-onderzoekers-
einsteins-theorie-ontkracht.html

De elektronen konden zowel linksom als rechtsom bewegen. De wetenschappers bekeken de beweging vanuit twee verschillende oogpunten, namelijk van bovenaf en vanaf de zijkant. Vervolgens werd vastgesteld of de beweging van het ene elektron klopte met die van het andere elektron.

Een voorbeeld van een 'juiste' combinatie: bewoog het ene elektron van bovenaf gezien linksom, dan zou het andere elektron van bovenaf gezien rechtsom moeten draaien.
75 procent?

De metingen bleken in 80 procent van de gevallen te kloppen. Het ene elektron bewoog dan dus in de juiste richting ten opzichte van het andere elektron. Volgens Einsteins theorie was dit nooit mogelijk geweest. Hij stelde dat in maximaal 75 procent van de gevallen de goede beweging gemeten zou kunnen worden.

Hiermee is volgens de onderzoekers definitief bewezen dat Albert Einsteins wereldbeeld niet klopt. De toestand van een deeltje wordt niet bepaald door een verborgen variabele en is dus niet al vooraf vastgelegd. Zelfs op grote afstand kunnen deeltjes invloed uitoefenen op elkaars toestand.

Einstein1

 

October 23at 05:08am

Why is Benjamin Netanyahu trying to whitewash Hitler?


Benjamin Netanyahu has publicly asserted that Adolf Hitler had no intention of exterminating Europe’s Jews until a Palestinian persuaded him to do it.

The Israeli prime minister’s attempt to whitewash Hitler and lay the blame for the Holocaust at the door of Palestinians signals a major escalation of his incitement against and demonization of the people living under his country’s military and settler-colonial rule.

It also involves a good deal of Holocaust denial.

In a speech to the World Zionist Congress in Jerusalem on Tuesday, Netanyahu asserted that Haj Amin al-Husseini convinced Hitler to carry out the killings of 6 million Jews.

Al-Husseini was the Grand Mufti of Jerusalem, the highest clerical authority dealing with religious issues pertaining to the Muslim community and holy sites during the 1920s and ‘30s, when Palestine was under British rule.

He was appointed to the role by Herbert Samuel, the avowed Zionist who was the first British High Commissioner of Palestine.

https://youtu.be/XnXS146cxLE

In the video above, Netanyahu claims that al-Husseini “had a central role in fomenting the final solution. He flew to Berlin. Hitler didn’t want to exterminate the Jews at the time, he wanted to expel the Jews. And Haj Amin al-Husseini went to Hitler and said, ‘If you expel them, they’ll all come here.’ ‘So what should I do with them?’ he asked. ‘Burn them!’”

There is no record of such a conversation whatsoever, and Netanyahu provides no evidence that it ever took place.

The Mufti did meet Hitler, once, but their 95-minute conversation took place on 28 November 1941. Husseini used it to try to secure the Führer’s support for Arab independence, as historian Philip Mattar explains in his book The Mufti of Jerusalem.

By then, Hitler’s plans to exterminate the Jews were already well under way.
Hitler’s orders

In her classic history The War Against the Jews, Lucy Davidowicz writes about the preparations among Hitler’s top lieutenants to carry out the genocide: “Sometime during that eventful summer of 1941, perhaps even as early as May, Himmler summoned Höss to Berlin and, in privacy, told him ‘that the Führer had given the order for a Final Solution of the Jewish Question,’ and that ‘we, the SS, must carry out the order.’”

She adds: “In the late summer of 1941, addressing the assembled men of the Einsatzkommandos at Nikolayev, he [Himmler] ‘repeated to them the liquidation order, and pointed out that the leaders and men who were taking part in the liquidation bore no personal responsibility for the execution of this order. The responsibility was his alone, and the Führer’s.’”

Davidowicz also explains that “In the summer of 1941, a new enterprise was launched – the construction of the Vernichtungslager – the annihilation camp. Two civilians from Hamburg came to Auschwitz that summer to teach the staff how to handle Zyklon B, and in September, in the notorious Block 11, the first gassings were carried out on 250 patients from the hospital and on 600 Russian prisoners of war, probably ‘Communists’ and Jews …”

According to Netanyahu’s fabricated – and Holocaust denialist – version of history, none of this could have happened. It was all the Mufti’s idea!
The Mufti in Zionist propaganda

Why would Netanyahu bring up the Mufti now and in the process whitewash Hitler?

The bogus claim that the Mufti had to persuade reluctant Nazis to kill Jews has been pushed by other anti-Palestinian propagandists, notably retired Harvard Law professor Alan Dershowitz.

As Columbia University professor Joseph Massad notes in his 2006 book The Persistence of the Palestinian Question, Haj Amin al-Husseini has long been a favorite theme of Zionist and Israeli propaganda.

Husseini “provided the Israelis with their best propaganda linking the Palestinians with the Nazis and European anti-Semitism,” Massad observes.

The Mufti fled British persecution and went to Germany during the war years.

Massad writes that al-Husseini “attempted to obtain promises from the Germans that they would not support the establishment of a Jewish National Home in Palestine. Documents that the Jewish Agency produced in 1946 purporting to show that the Mufti had a role in the extermination of Jews did no such thing; the only thing these unsigned letters by the Mufti showed was his opposition to Nazi Germany’s and Romania’s allowing Jews to emigrate to Palestine.”

Yet, he adds, “the Mufti continues to be represented by Israeli propagandists as having participated in the extermination of European Jews.”

Citing Peter Novick, the University of Chicago history professor who authored The Holocaust in American Life, Massad notes that in the four-volume Encyclopedia of the Holocaust, sponsored by Israel’s official memorial Yad Vashem, “the article on the Mufti is twice as long as the articles on [top Nazi officials] Goebbels and Göring and longer than the articles on Himmler and Heydrich combined.”

The entry on Hitler himself is only slightly longer than the one on Husseini.

In a 2012 article for Al Jazeera, Massad explains that “Zionism would begin to rewrite the Palestinian struggle against Jewish colonization not as an anti-colonial struggle but as an anti-Semitic project.”
Keystone of Zionist mythology

The story of the Mufti has thus become a keystone for the Zionist version of Palestinian history, which leaves out a basic fact: the Zionist movement’s infamous agreement with Hitler’s regime as early as 1933 .

The so-called Transfer Agreement facilitated the emigration of German Jews to Palestine and broke the international boycott of German goods launched by American Jews.

Massad explains: “Despairing from convincing Britain to stop its support of the Zionist colonial project and horrified by the Zionist-Nazi collaboration that strengthened the Zionist theft of Palestine further, the Palestinian elitist and conservative leader Haj Amin al-Husseini (who initially opposed the Palestinian peasant revolt of 1936 against Zionist colonization) sought relations with the Nazis to convince them to halt their support for Jewish immigration to Palestine, which they had promoted through the Transfer Agreement with the Zionists in 1933.”

Indeed, the Mufti would begin diplomatic contacts with the Nazis in the middle of 1937, four years after the Nazi-ZIonist co-operation had started.

Ironically, Massad adds, “It was the very same Zionist collaborators with the Nazis who would later vilify al-Husseini, beginning in the 1950s to the present, as a Hitlerite of genocidal proportions, even though his limited role ended up being one of propagandizing on behalf of the Nazis to East European and Soviet Muslims on the radio.”

It should be kept in mind that many Third World nationalist movements colonized by the British were also sympathetic to the Nazis, including Indian nationalists. This was primarily based on the Nazis’ enmity toward their British colonizers, and not based on any affinity with the Nazis’ racialist ideology. It was certainly on this basis that India’s Congress Party opposed the British declaration of war on Germany, as Perry Anderson notes in The Indian Ideology.

Indeed, the Mufti made it clear to the Germans as well as to the fascist government of Benito Mussolini in Italy, as Mattar states, that he sought “full independence for all parts of the Arab world and the rescue of Palestine from British imperialism and Zionism. He stressed that the struggle against the Jews was not of a religious nature, but for Palestinian existence and for an independent Palestine.”

That Husseini met Hitler and had relations with the Nazis is no secret. But the fabrications of Netanyahu and other Zionists should be seen for what they are: an attempt to falsely blame Palestinians for Europe’s genocide of Jews and in the process erase from memory Zionism’s own collaborationist history with Hitler’s genocidal regime.

This vile propaganda can have no other purpose than to further dehumanize Palestinians and justify Israel’s ongoing ethnic cleansing and murder.

Netanyahu’s attempt to blame Palestinians for the Holocaust is itself a form of genocidal incitement.

Zionisme

 

October 22at 05:43am

Power

 

October 22at 05:26am

The Drone Papers

The Intercept has obtained a cache of secret documents detailing the inner workings of the U.S. military’s assassination program in Afghanistan, Yemen, and Somalia. The documents, provided by a whistleblower, offer an unprecedented glimpse into Obama’s drone wars.

https://theintercept.com/drone-papers

Drone papers

 

October 22at 05:09am

The mayor of Albuquerque saw a homeless man with a 'Will work' sign. It gave him a great idea.

The city of Albuquerque, New Mexico, used to ticket people for panhandling. Now they're trying something new — something that's got a lot of locals excited.

Participants in Albuquerque's "There's a Better Way" initiative working on a city beautification project. All photos provided by the city of Albuquerque, used with permission.
Two days a week, an employee of a local homeless services organization drives a van around the city and asks homeless people if they want to work for the day.

"If they say yes, they hop in the van. We've already got a lunch for them, ready to go," Will Cole, the van driver, told Upworthy.
The idea was hatched by Albuquerque Mayor Richard Berry, who saw it as a way to help, not punish, people in need.

"I was driving one day ... and I see a gentleman standing there with a sign that says: 'Will work,'" Berry told Upworthy. "So we decided to take the program to the next level."

The program, called "There's a Better Way," was started by Berry's administration to connect homeless people with employment, substance abuse, mental health, and housing services, and it recently expanded to include a program to connect homeless residents with jobs for the day.

"As a mayor, you want to be effective, and you want to do it in a way that's compassionate. And you also want to do it in a way that really maybe helps people get out of the circumstances that they're in," Berry said.
Those who say "yes" to the job offer work five-and-a-half hour shifts for $9/hour.

"We want to give the dignity of work for a day," Berry said. "The dignity of a day's work for a day's pay is a very good thing. It helps people stabilize, it helps them with their self-confidence, and it helps them get back on their feet."

The work often includes pulling weeds, picking up trash, or engaging in other beautification projects around the city. According to Mayor Berry, out of every 12-14 people Cole asks, 10 say yes to the gig.
At the end of their day, Cole's van drops the workers off at St. Martin's Hospitality Center where they have access to food, shelter, and other services if they choose.

"This could be anyone of us," Vicky Palmer, Associate Executive Director of St. Martin's, told Upworthy. "There are so many people who are a paycheck away, and to stigmatize somebody because they're homeless without even knowing the reason why, that's why we're in the business we're in."
Although it's only been operational for about a month, the city is hoping to expand the program to five days a week, and hopefully, it will help a lot more people in the process.

This magical button delivers Upworthy stories to you on Facebook:
Berry credits the community for supporting "There's a Better Way," not only through donations but through taking initiative and reaching out. Since the city linked its homeless services to its 311 help line, over 3,000 people have called 311 offering help or asking to be helped.

The city's new 311 sign, urging homeless residents to seek help and community members to reach out.

According to Palmer, one of the biggest successes of the program has been humanizing a group of people who often don't get a fair shake.

"It's frustrating when you're sitting in your car and somebody's trying to get money from you, but they're human beings," Palmer said. "It's really hard for us to take that stance because that could be my mother. It could be my brother."

"I think we have to have that compassion and approach so that we can end homelessness."

Canada

 

October 21at 05:21am

Houston Anthropologist Reveals Irrefutable Proof that Recorded History Is Wrong

Beschreven in vele van mijn boeken!

Houston AnthropologistEvidence Found Across the Globe of Highly Evolved Human Species from before the Ice Age, Demand Scientific Recognition of our Past that Depicts Societies of Advanced Technology and Culture

Houston anthropologist, Dr. Semir Osmanagich, founder of the Bosnian Archaeology Park, the most active archaeology site in the world, declares that irrefutable scientific evidence exists of ancient civilizations with advanced technology that leaves us no choice but to change our recorded history. An examination of the age of structures across the earth reveals conclusively that they were built by advanced civilizations from over 29,000 years ago.

“Acknowledging that we are witness to fundamental proof of advanced civilizations dating back over 29,000 years and an examination of their societal structures forces the World to reconsider its understanding of the development of civilization and history,” explains Dr. Semir Osmanagich. “Conclusive data at the Bosnian Pyramid site revealed in 2008 and confirmed this year by several independent labs who conducted radio carbon testing dates the site at 29,400 +/-400 years minimum.”

The radiocarbon dating tests of 29,200 years +/- 400 years was done by Radiocarbon Lab from Kiew, Ukraine, on organic material found at the Bosnian Pyramid site. Physicist Dr. Anna Pazdur of Poland’s Silesian University first announced the news at a Press Conference in Sarajevo in August of 2008. Professor of Classical Archaeology from the University of Alexandria Dr. Mona Haggag called this discovery “writing new pages in European and World history.” The C14 date of 29,000 years at the Bosnian Archaeological Park was obtained from a piece of organic material retrieved from a clay layer inside the outer casing to the pyramid. It follows a sample date obtained during the 2012 dig season on material located above the concrete at 24,800 years, meaning this structure has a construction profile stretching back almost 30,000 years.

“The ancient people who built these pyramids knew the secrets of frequency and energy. They used these natural resources to develop technologies and undertake construction on scales we have never witnessed on earth,” said Dr. Osmanagich. Evidence clearly shows that the pyramids were built asancient energy machines aligned with the earth’s energy grid, providing energy for healing as well as power.

Ancient historians in the US have news just as astonishing as anything found in the far corners of the globe. For instance, the Rockwall discovery outside of Dallas, Texas, is only one example of how we are now re-examining ancient mysteries to reveal more about our past, right in the United States. H2 (History 2) popular series Unearthing Ancient America recently filmed an episode about the Rockwall that will air later this year. The Texas site is a complex and massive wall ten miles in diameter built over 20,000 years ago and covered by soil seven stories below the ground. The question is by whom was this structure built and for what purpose and, most importantly, how can knowledge left by these past civilizations help shape our future?

Newly-revealed or rediscovered traces of ancient civilizations have ignited an innate curiosity about human origins as reflected by recent coverage in mainstream media and TV. The November 2013 issue of National Geographic: 100 Greatest Mysteries Revealed-Ancient Civilizations Unearthed says,

“Sometimes cultures leave behind mysteries that baffle those who come after them, from standing stones to coded manuscripts, indications that ancient people indeed had a profound purpose.”

Forward-thinking scientists continue to pursue knowledge from our past that is useful to determine a better future. Renowned author Michal Cremo in his book Forbidden Archeology theorizes that knowledge of advanced Homo-sapiens has been suppressed or ignored by the scientific establishment because it contradicts the current views of human origins that don’t agree with the dominant paradigm. Cremo’s body of work has been described as “a useful teaching resource, raising a wide range of issues covering aspects of knowledge transfer, sure to be provocative in the classroom.” It has been reviewed with widespread appraisal by hundreds of academic journals.

Results clearly indicate that similar advanced civilizations of humans were present all across the globe at that time in history. For example, Gobekli Tepe located in Eastern Turkey, is a vast complex of enormous megalithic stone circles with a radius of between 10 and 20 meters, much larger than the well-known Stonehenge in Great Britain. Excavations at Gobekli Tepe that began there in 1995 revealed radio carbon dating at least 11,600 years. German archaeologist Dr. Klaus Schmidt from the German Archaeological Institute, Berlin, Germany, with the support of ArchaeoNova Institute from Heidelberg, Germany, has led the excavation of these recently-discovered pre-historic megalithic circles at the Turkey location.

“Gobekli Tepe is one of the most fascinating Neolithic locations in the world,” Dr. Klaus Schmidt claims. But as he explains in a recent report, to understand the new finds, archaeologists need to work closely with specialists in comparative religion, architectural and art theory, cognitive and evolutionary psychology, sociologists using social network theory, and others.

“It is the complex story of the earliest, large settled communities, their extensive networking, and their communal understanding of their world, perhaps even the first organized religions and their symbolic representations of the cosmos,” as reported by Klaus Schmidt.

In addition to the megalithic structures, figures and carvings have been discovered, depicting animals of pre historic nature such as dinosaurs and other wild life. Since excavations started in 1995, four of the circles have been partially cleaned, but it is thought that there are a total of up to 50 circles hidden underground. These vast monoliths, soaring seven meters in height and 25 tons in mass at Gobekli Tepe, are situated right in the heart of what we perceive as the origin of civilization. This find offers new guidance to the true history of earth and our ancient civilizations.
“Spiritual

“Our archaeological research goal is not to simply uncover all of the megalithic circles but to try to figure out their purpose,” adds Schmidt.

The Bosnian Valley of the Pyramids now in the eighth year of excavation spans six square kilometers in the Visoko River Basin 40km northwest of Sarajevo. Comprised of four ancient pyramids almost three times the size of Giza and an extensive subterranean pyramid tunnel complex, new discoveries each year continue to reveal proof of a much different history of mankind on earth. The central pyramid of the Sun rises a colossal 420 meters in to the air and has a mass of millions of tons. By comparison the Great pyramid of Cheops (Khufu) in the Giza plateau is 146 meters high, making the Bosnian Pyramids the largest and oldest known pyramids on the planet. Since research began at the Bosnian site, Dr. Osmanagich has amazed the scientific and archaeological community by gathering a team of interdisciplinary engineers, physicists and researchers from around the world to conduct open and transparent investigation of the site to try and discover the true nature and purpose of this pyramidal complex.

“This is an unknown culture presenting highly-advanced arts and sciences, technology capable of forming truly massive structures and we believe in that process demonstrating an ability to harness pure energy resources,” comments Tim Moon, who has recently joined Osmanagich as lead archeologist at the Bosnian site.

The archaeological project delivered another significant finding this year in the pyramid tunnel complex known as Ravine. Tunneling deep into a ridge line leading toward the Pyramid of the Sun the team has unearthed several megalith stones. In August an enormous stone estimated at 25,000 kgs was uncovered approximately 400 meters into the labyrinth. “This is a hugely significant find,” comments Moon. “Here we have a massive stone, possibly a constructed ceramic, buried under hundreds of thousands of tons of material. We are locating foundation walls around its perimeter and cut stone blocks.” Large quantities of artifacts have been recovered from the associated tunnels leading to the site, including effigies painted on stone, art objects and a series of hieroglyphics or ancient texts carved into the tunnel walls.

Dr. Osmangich stresses that it is time for open sharing of knowledge so we can understand and learn from our past.

“It is time for us to open our minds to the true nature of our origin and destruction of each other as a civilization on this planet. Our mission here is to realign science with spirituality in order to progress as a species, and this demands a clear path of shared knowledge.”

Visitors are welcome to the Bosnian Valley of the Pyramids and its Foundation offers a volunteer program each dig season, running June to September.

To hear Dr. Sam’s interview on Lost Knowledge go to: http://theilluminatinetwork.com/2013/09/lost-knowledge-3773/

For more on the Bosnian Pyramids go to www.icbp.ba.

Houston-Anthropologist

 

October 21at 05:06am

Politiek wil drugs vrijgeven

Een pilletje voor de mensen aan de top/politiek/justitie en die diep in de shit zitten

Drugs

 

October 20at 05:15am

Hoe worden de patienten belazerd

Tarieven

 

October 20at 05:01am

How to Regrow Teeth in your Mouth

Dr. Jeremy Mao, the Edward V. Zegarelli Professor of Dental Medicine at Columbia University Medical Center, spearheaded the research leading to the discovery of this awesome new grow-your-own-tooth technology.

He has created a “scaffolding” for lost teeth that contains the body’s own stem cells, allowing for the regrowth of your own teeth, using your own DNA. This technology is the first of its kind, and offers exciting prospects for the future of dental care.
The Benefits of Regrowing your Own Teeth

Rather than going through the lengthy process of tooth extraction and implantation—which can take the better part of a year to fully recover from—this technology allows you to grow your own natural new tooth in only 9 weeks – a fraction of the time it takes for an implant to be placed and accepted by the body as a stand-in for a tooth.

It is also a natural technology, and involves no foreign materials to replace the lost tooth.

Your body’s own stem cells go to the scaffolding and replace the tooth that was lost, and the new tooth merges with the surrounding tissue—it’s that simple, and that natural. This procedure also eliminates the need to regrow the tooth in a Petri dish and results in faster recovery time

Teeth

 

October 19at 05:23am

Artist

Artists

 

October 19at 05:09am

“Only an idiot would believe” Dutch MH17 report

Paul Craig Roberts, “Only an idiot would believe” Dutch MH17 report. No black box, no air traffic control tapes, victims’ family barred from examining corpses

Have you ever heard of an air traffic crash investigation where the Black Box was kept secret? Have you ever heard of an air crash investigation that didn’t even ask for the air traffic control tapes?

Reconstructed airplane serves as a backdrop during the presentation of the final report into the crash of July 2014 of Malaysia Airlines flight MH17 over Ukraine, in Gilze Rijen, the Netherlands

First the awesome Zerohedge comments on Paul Craig Roberts write up of the flawed and disappointing Dutch MH17 report…which essentially said nothing (can you say cover up), and ignored a lot of important information.

Once again Zerohedge commenters point out the obvious, that so many western zombies refuse to acknowledge.

Looney:
The missile exploded, just as designed, a few feet away from the plane. Simple math, isn’t it?
So, how come nobody can do the reverse calculation to PINPOINT the launch site, within a few feet?

We can easily calculate the trajectory of the Slingshot around the Moon, or landing on a freaking asteroid. Elon Musk’s rockets have consistently smashed into a tiny barge in the ocean.

So, the freaking math works on those occasions, but not for the MH17 investigation?

Don’t they have a calculator, an abacus, or a Slide Rule in the Netherlands? ??

Looney

Jack Burton:
Have you ever heard of an air traffic crash investigation where the Black Box was kept secret? Have you ever heard of an air crash investigation that didn’t even ask for the air traffic control tapes?

When has an air crash investigation NOT asked for testimony of the Air Traffic Controller who was in contact and handled the planes flight details?

The bitch woman who was on MH-17 has been on vaction for over a year and a half, not seen or heard from. She never went back to the tower.

CNN and NPR pretend with a straight face that this is even an investigation! Fuck’n hell!

jeff montanye:
kind of reminds me of the 9-11 investigation (no black box data released whatsoever).

this also looked fishy to me:

Malaysia not only disallows inquests. It has forbidden family members of the 43 Malaysian victims from opening the coffins. None of the kin of those killed was permitted to view the victims in their coffins, Wan Lailatul Masturah said. “We were not allowed by the government, nobody must see. All the corpses who came back were not allowed to be opened.”

Latina Lover:
Could you imagine being denied the right to see your dead wife or child because the “government’ forbid it?? Does this not stink of a coverup?

Latina Lover:
Remember the Germanwings crash? It took less than 72 hours to release the cockpit recordings. Yet the Fucking Dutch can’t produce them after 15 months??

I’ll bet Putin has a copy of the black box recordings and is waiting for the right time to stick it to the USSA/EU/Dutch and Ukie stooges.

cheech_wizard:
I remember looking into the 3 planes that went down after the one in Ukraine. All their black boxes were recovered in days, if not weeks…(Only because one went down in a somewhat remote area in Africa.)

So yes, it’s complete bullshit.

The MH-17 ‘Report’ by Paul Craig Roberts…

When I read that the report on the downing of the Malaysian airliner over Ukraine was being
put in the hands of the Dutch, I knew that there would be no investigation and no attention to the facts.

And there wasn’t.

I did not intend to write about the report, because Washington’s propaganda has already succeeded, at least in the Western world, in its purpose of laying the blame on Russia. However, the misrepresentation of the Dutch report by Western media, such as NPR, is so outrageous as to make the media the story and not the report.

For example, I just heard NPR’s Moscow correspondent, Corey Flintoff, say that the missile that hit the airliner was fired by Ukrainian separatists who lack the technical ability to operate the system. Therefore, the missile had to have been fired by a Russian.

There is nothing in the Dutch report whatsoever that leads to this conclusion. Flintoff either is
incompetent or lying or he is expressing his view and not the report’s conclusion.

The only conclusion that the report reaches is one that we already knew: if a Buk missile brought down the airliner, it was a Russian-made missile. The Dutch report does not say who fired it.

Indeed, the report places no blame on Russia, but it does place blame on Ukraine for not closing the airspace over the war area. Attorneys have stated in response to the report that families of those killed and the Malaysian airline itself are likely to file lawsuits against Ukraine for negligence.

Of course, there was nothing of this in Flintoff’s report.

As I wrote at the time of the airliner’s destruction, the Western media already had “the-Russians-did-it” story ready the moment the airliner was reported to be shot down. This story was very useful to Washington in hardening its European vassal states into sanctions against Russia, as there was some dissent. What Washington has never explained and the Western media has never asked is: What motive did separatists and Russia have to shoot down a Malaysian airliner?

None whatsoever. The Russian government would never allow such a thing. Putin would have immediately strung up those responsible.

Washington’s story makes no sense whatsoever. Only an idiot could believe it.

What motive did Washington have? Many. The demonization of Russia made it impossible for
European governments to resist or abandon the economic sanctions that Washington is using to
break economic and political relationships between Europe and Russia.

The Russian manufacturer of the Buk missile has proven that if a Buk missile was used, it was an old version that exists only in the Ukraine military. For some years the Russian military has been equipped with a replacement version that has a different signature in its destructive impact. The damage to the Malaysian airliner is inconsistent with the destructive force of the Buk missile in Russian service. The reports were given to the Dutch, but no effort was made to replicate and verify the validity of the tests conducted by the manufacturer of the missile. Indeed, the Dutch report does not even consider whether the airliner was downed by Ukrainian fighter jets. The report is as useless as the 9/11 Commission’s report.

Don’t expect any acknowledgement of this by the Western media, a collection of people who lie for a living.

The reason that the West has no future is that the West has no media, only propagandists for government and corporate agendas and apologists for their crimes. Every day the bought-and-paid-for-media sustains The Matrix that makes Western peoples politically impotent.

The Western media has no independence. An editor of a major German newspaper has written a book, a best-seller published in Germany, in which he states that not only he himself served the CIA as a reliable purveyor of Washington’s lies, but that every significant journalist in Europe does so also.

Obviously, his book has not been translated and published in America.

NPR, like all of Western media, has lost its integrity. NPR claims to be reader-supported. In fact, it is supported by corporations. Pay attention to the ads: “NPR is supported by xyz corporation working to sell you this or that product or service.”

The George W. Bush regime destroyed NPR by appointing two Republican female ideologues to oversee NPR’s public function. The two Republicans succeeded in making job security, not reporting integrity, the motive of NPR journalists.

As a person who worked with President Reagan to end the Cold War and associated nuclear threat, I am dismayed that the Western media has failed life on earth by resurrecting the prospect of nuclear armageddon.

MH17

Click here to download the 24 mb PDF

 

October 18at 05:23am

Aboriginal women reaffirm fight against nuclear waste dump in South Australia

The first shipment of Australia's nuclear waste to be returned from re-processing in France has now left a French port, and will arrive on our shores by the end of the year.

The return of the 25 tonnes of nuclear waste is putting renewed pressure on the Federal Government to find a location for a permanent waste dump.

The shipment began its journey just a day after senior Aboriginal women gathered in Adelaide to mark their fight against a proposed dump in South Australia in the 1990s.

The women say they will fight against any new move to put the waste on their land.

Australia has been sending nuclear waste to France, the United Kingdom and the United States for it to be processed.

Spent fuel was sent to France in four shipments in the 1990s and early 2000s.

When the shipment of waste from France arrives it will be temporarily kept at the nuclear facility in Lucas Heights in southern Sydney.

David Sweeny from the Australian Conservation Foundation said that was the best option.

"It is where this waste was originally generated, and it's where there has been a dedicated and purpose-built facility to host it for an extended interim storage," he said.

"So we say that it's the least-worst option and it is sensible and responsible to keep it at Lucas Heights."

Radioactive waste lasts a very long time and it's a very significant issue and a very significant management challenge.
David Sweeny, Australian Conservation Foundation

The Federal Government has begun a process to try to find a permanent site, calling for people to voluntarily nominate possible locations.

"We're hoping that will be a different and better approach than what's been used in the past," Mr Sweeney said.

"What we need to do is not do the wrong thing - we need to not rush.

"Radioactive waste lasts a very long time and it's a very significant issue and a very significant management challenge."

The nomination process for a site for the waste dump ended in May, but the Government is yet to announce a preferred site.


Mijn bedenking

Heel veel jaren werd en wordt er radioactief afval van onze medische handel (ziekenhuizen doctoren) gedumpt via particulieren boten in onze zee (verhalen die ten ronde gaan onder de medici). Wat zal dat voor een invloed hebben op onze gezondheid (denkende aan ons drinkwater) en het zwemmen en vis eten vanuit onze oceaan.

 

Radiation

 

October 18at 05:01am

Onderzoek naar misbruikzaken Kinderoorden Brakkeput


WILLEMSTAD — Het Openbaar Ministerie is dit jaar met twee onderzoeken gestart naar misbruik van kinderen bij het internaat Kinderoorden Brakkeput.
Woordvoerder Norman Serphos bevestigt dit maar wilde niet in details treden, aangezien het hier om misbruik van minderjarigen gaat.

Mijn bedenking

Dan vraag ik me af waarom het Openbaar Ministerie niets heeft gedaan met de vele meldingen die er gedaan zijn naar wat er gaande is bij kinderen bij de stichting Siloam? Mensen zijn van het eiland moeten gaan. Ministers en OM zijn ingelicht en de rapporten zijn ingediend en OM SLAAPT. Wat een heilige boontjes zijn onze ministers van justitie laat staan het corrupte OM

Kindermisbruik

 

October 17at 05:22am

ITS WE WHO CAN CHANCE OUR LIFE
WE ARE THE WRITERS

 

 

 

October 17at 05:09am

NO WORDS

CLICK on this link to show video

 

October 16at 05:12am

GroenLinks, PvdA, VVD, Kuzu/Ozturk stemmen TEGEN motie kindhuwelijken

Man man man. Soms moet je je schamen om Nederlander te zijn. En nee, dan hebben we het niet over de dramatische uitschakeling van Oranje voor het EK2016. Neen. We hebben het over ons parlement. De Tweede Kamer. Daar zitten dus partijen in die kindhuwelijken GOEDKEUREN.

Jawel. GroenLinks, VVD, PvdA, Kuzu/Ozturk; allemaal stemden ze tegen de motie van CDA-kamerlid Pieter Omzigt om kindhuwelijken te laten ontbinden. Zo’n kindhuwelijk, een 56-jarige salafistische baardman met een 13-jarig strak vagijntje? Geen enkel probleem voor Jesse Klaver, Stef Blok en Diederik Samson. En Joris Demmink zag dat het goed was. Doen we nog even de tekst van de motie, opdat daar geen misverstand over kan bestaan:

De Kamer,

Gehoord de beraadslaging,

Overwegende dat kindhuwelijken onacceptabel zijn en volstrekt in tegenspraak met de Nederlandse rechtsstaat;

Verzoekt de regering, tot de inwerkingtreding van het door de Eerste Kamer aangenomen wetsvoorstel maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden om gesloten kindhuwelijken nietig te verklaren en de Kamer te rapporteren over het aantal gevallen waarin dit is gelukt,

en gaat over tot de orde van de dag

Niets aan toe te voegen, maar de vertaling van dit voorstel is: over een paar weken treedt de wet tegen kindhuwelijken in werking, maar kabinet, alsjeblieft doe er tot die tijd ook wat aan. Nietig verklaren, de huwelijken van die tienerbatsers. Maar nee, dankzij VVD, PvdA, GroenLinks en Kuzu/Ozturk (we kunnen he tniet vaak genoeg zeggen) is seks met kindbruidjes is geen enkel probleem in de Nederlandse AZC’s. Dat u het even weet. Voorzitter, dit Parlement is een nepParlement. Stelletje smeerlappen.

Mijn reactie

Zo lang als het koningshuis ook aan rituelen (kinderslachting) doet kan men dit niet afkeuren en moet men mee gaan als politiek
Lees deze boeken maar eens;

Title: De MATRIX van ons systeem deel 1. ISBN 978-1-291-88840-9
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf
File size 2.8 MB

Title: De MATRIX van ons systeem deel 2. ISBN 978-1-291-88841-6
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf
File size 3.7 MB

Kinderhuwelijken

 

October 16at 05:05am

Finse rechter/diplomaat: hele MH17-onderzoek farce..!!

‘Nemo iudex in causa sua’

‘Niemand is gehouden tegen zichzelf bewijs te leveren’..

Finse rechter/diplomaat: ’t hele MH17-onderzoek farce..!!

De Finse rechter/diplomaat Peter Iiskola is er duidelijk over en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken..! “We hebben te maken met een grote internationale legale farçe en heftig onrecht, voor alle 298 slachtoffers van de ramp met de MH17 in juli 2014. Door het feit dat de Nederlanders en Oekraieners het juridisch basisuitgangspunt lijken te zijn vergeten, dat niemand zichzelf zou moeten onderzoeken noch beoordelen en/of veroordelen in een zaak waarbij hij/zij zelf betrokken is. En wat het allemaal nóg erger maakt, is dat de Nederlanders beter zouden moéten weten! Het land geeft immers ruimte aan tenminste 8 internationale tribunalen.”

Peter Iiskola

Peter Iiskola is er duidelijk over in zijn artikel op zijn Facebook-pagina. Het MH17-onderzoek wordt gedaan door de Nederlanders, waardoor het per definitie en bij voorbaat al een bias oplevert, een vertekening, ten opzichte als wereldwijd als uitgangspunten voor algehele Justitiele basis wordt beschouwd. Daarom alleen al, aldus Iiskola zou het hele onderzoek nu al dienen te worden verworpen, vóórdat er üerhaupt sprake is van conclusies en overgeheveld moeten worden naar een onpartijdige, neutrale en ‘faire’ partij. Anders zullen de familieleden van de 298 slachtoffers van de ramp, nooit achter de juridische, noch de feitelijke waarheid komen. En hun recht halen..!!

Oekraine vluchtpad MH17Op de wijze waarop nu het onderzoek is opgezet en voortgang vindt, zullen de fundamentele mensenrechten en juridische rechten, ontkend en in gevaar gebracht worden, en heftig ondermijnd. Peter Iiskola is een Finse rechter en internationaal diplomaat, die zijn werk had in Den Haag, toen Iran en de Verenigde Staten overhoop lagen over het neerschieten door de Amerikanen, van een Iraans passagiersvliegtuig. Hiernaast werkte hij aan projecten voor juridische mensenrechten in de ‘United Nations and Council of Europe’ en is hij gespecialiseerd in international lucht- en ruimtevaartrecht. Niet de eerste de beste dus..

Malaysia Airlines Flight 17 was een internationale verkeersvlucht tussen Amsterdam en Kuala Lumpur en boven Oekraïne werd neergehaald en alle 283 passagiers en 15 bemanningsleden doodde. Peter Iiskola over deze vlucht:

“Wat het allemaal nogal verdacht maakt, is dat het vluchtplan van dit toestel op 2 nogal opvallende manieren werd gewijzigd. In de eerste plaats heeft Malysia Airways bevestigd, dat de piloot van de MH17 de opdracht had gekregen om lager te gaan vliegen. Dit gebeurde in opdracht van.. de verkeerstoren in Kiev!
In de tweede plaats blijkt uit alle data, dat het gevlogen vliegpad, niet het normale goedgekeurde vluchtpad was; het was veranderd. En deze verandering was niet ingegeven door Eurocontrol, dat boven Europa alle vluchten coördineert. De simpele vraag is derhalve, wie verantwoordelijk is geweest voor dit gewijzigde vluchtpad. Een route die het vliegtuig precies in de oorlogszone deed belanden, met als resultaat de 298 doden. En totdat de tapes van de verkeerstoren in Kiev zijn vrijgegeven, zullen we dit niet weten! Als we het ooit te weten zullen komen!”

nemo ludex in causa sua‘Nemo iudex in causa sua’
Peter Iiskola wijst ons met name op het wereldwijd geaccepteerde juridische basisuitgangspunt, dat in het Latijn luidt: ‘Nemo iudex in causa sua’. Het betekent heel simpel, dat niemand zijn eigen zaak zou moeten beoordelen. Noch zou hij zijn eigen ‘zaak’ dienen onderzoeken, zéker daar waar deze partij belang heeft bij de uitkomst van de betreffende zaak. Het lijkt een simpel uitgangspunt, een juridische basis, maar de regering Rutte had kennelijk in haar haast om het onderzoek naar zich toe te trekken, dit simpele punt even ‘vergeten’..?

Het blijkt dat deze regel heel strikt wordt toegepast bij ook maar de geringste verwachting op vertekening van het onderzoek en onderzoeksresultaat, zelfs als er feitelijk geen sprake van is. “Het recht dient niet alleen zijn beloop te krijgen, maar dient te worden ondersteund om gedaan te worden. Volgens internationale luchtvaartwetten, volgens de ‘Convention on International Civil Aviation’, is het land waar het ongeluk is gebeurd, verantwoordelijk voor het onderzoek naar dit incident”, aldus Peter Iiskola.

Maar zo zegt hij verder, dit specifieke land mag het onderzoek aan een ander land delegeren. In dit geval heeft Oekraïne het onderzoek gedelegeerd aan Nederland, zowel het technische, als het strafrechtelijke onderzoek, omdat de vlucht in Amsterdam was vertrokken en omdat de meeste slachtoffers de Nederlandse nationaliteit hebben. Maar het probleem hierbij in dit onderzoek is, dat de meeste NAVO-landen en EU-landen, zelfs al na enige uren ná de crash, lieten weten dat ze Vladimir Poetin verantwoordelijk houden, of de pro-Russische seperatisten, voor het neerhalen van het toestel, de MH17.

“En precies dát is de reden dat we niet kunnen verwachten, dat de beide onderzoeken, die dus geleid worden door de Nederlanders, tot niet-vertekende conclusies zullen komen. Nederland is zowel lid van de NAVO als van de EU, die beiden serieuze tegenstrevers zijn van de Russen, waarbij inmiddels al sancties en andere maatregelen zijn genomen, zonder nog maar één centje bewijs”, aldus Iiskola..

En eigenlijk is het pure ironie dat juist de Nederlanders het beter zouden moeten weten, zo zegt hij. “Nederland is gastheer van maar minimaal 8 internationale tribunalen, zoals het ‘Internationale Gerechtshof’, het ‘International Criminal Court’, het ‘International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia’, het ‘Permanent Court of Arbitration’, het ‘Special Court for Sierra Leone at the premises of the International Criminal Court in The Hague’, het ‘Special Tribunal for Lebanon’ en de ‘Appeals Chamber of International Criminal Tribunal for Rwanda’.”

kaart MH17

 

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.