Banner Watamula

AA   AA  
       
 

September 2016 01/15

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

September 15at 05:07am

Stemadvies

Alibaba

 

September 15at 05:05am

CIA Jet Crashed With 4 Tons Of Cocaine On Board

A Gulfstream II jet, aircraft # N987SA, allegedly used to transport Central Intelligence Agency (CIA) rendition prisoners from Europe and America to Guantanamo Bay, Cuba crash-landed Sept. 24, 2007 in Mexico carrying a cargo of over four tons of cocaine. It is suspected the Gulfstream jet ran out of fuel as it traveled from Colombia to the United States.

Federal Aviation Association records list the plane in question as belonging to Atef Hanna of Tarpon Springs Florida, but at the time of the incident, it was registered to Donna Blue Aircraft, Inc. of Coconut Creek, Florida. According to an article in The Tampa Tribune, Donna Blue Aircraft, Inc. was a front for Immigration and Customs Enforcement (ICE). ICE claims it sold the aircraft to Drug Enforcement Agency (DEA)-suspected drug smugglers as part of an undercover operation immediately prior to the crash in Mexico.N987SA1

The ICE undercover agent who brokered the deal, former racecar driver Don Whittington, pled guilty to federal tax charges in 1987. According to an affidavit accidentally unsealed then subsequently resealed, Whittington is currently under investigation for using a Colorado Springs resort and spa to launder profits from the sale of this and other aircraft used in smuggling busts.

View

Op deze manier worden de grote transporten vanaf ons eiland ook uitgevoerd.
Beschermd door de hoogste instanties gaan containers vol door naar hun nederlandse bestemming.

CIA

 

September 15at 05:02am

Friends

Friends

 

September 15at 05:00am

Nieuwe wolk boven Nederland

KNMI-weerwaarnemer Peter de Vries heeft kans gezien de wolk te fotograferen die onlangs nieuw benoemd is door de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO): de altostratus undulatus asperitas.

De undulatus asperitas of bubbelwolk, zoals dit type wolken sinds kort wordt genoemd, was eind augustus bij buiig weer in Nederland te zien. Peter de Vries maakte de foto’s in Drenthe kort voor de passage van een actieve buienlijn.

Windschering

De asperitas ziet eruit als je “een onrustig golvende zee vanaf de onderkant bekijkt”. Volgens wolkenexpert Pier Siebesma van het KNMI ontstaat de wolk onder onstabiele weersomstandigheden met krachtige luchtstromingen. Dit wolkentype komt vooral in bergachtige streken waar het heuvellandschap de luchtstromingen kan beïnvloeden maar soms ook boven Nederland. Ook windschering, een sterke toename van de wind met de hoogte, speelt waarschijnlijk een rol bij de vorming van deze zeldzame wolken.

De WMO heeft afgelopen zomer besloten om de officiële classificatie van wolken uit te breiden met de altostratus undulatus asperitas.

De Cloud Appreciation Society, een internationale groep van wolkenliefhebbers, ontvangt sinds 2005 foto’s van leden uit de hele wereld van deze golvende wolken. De naam altostratus undulatus asperitas wordt begin volgend jaar opgenomen in de nieuwe uitgave van de internationale wolkenatlas, de wolkenbijbel van de meteorologen.

KNMI

 

September 14at 05:07am

Opinion


Waar zijn we mee bezig

Bezig aan het 65ste boek denk ik meer en meer "kunnen / willen mensen wel zaken begrijpend lezen". In de 14 kritische boeken heb ik duidelijk alles beschreven wat er met ons als mens gaande is. De wegen zijn duidelijk beschreven en het lot is duidelijk.

Nu na ruim 7 jaren blijkt er iemand te zijn die de moeite heeft genomen om alles wat rond een bepaald onderwerp gaat, moord Wiels, uit te pluizen door alle initialen in te vullen met de connecties zoals ze volgens hem liggen. Na dagen op het document getuurd te hebben blijkt dat het sterk vereenvoudigd is. Zouden werkelijk alle connecties verbonden worden dan spelen nog meer mensen onder elkaars vleugels.

Vragen kwamen bij mij naar boven zoals:
- Waarom het vereenvoudigen?
- Waarom verschillende namen niet genoemd?
- Waarom zijn enkele zijtakken wel gezet?
- Waarom de aantekeningen onder die niet altijd matchen met wat er in het schema staat?
- Waarom dit document in mijn brievenbus?

Nu is het moeilijk om een volledig schema te maken, en daar kan ik over mee praten, want dan zou je een krant vol hebben aan namen, bedrijven en vreemde zaken. Duidelijk werd meer en meer dat er maar een bepaalde hoek belicht was.

Ook zijn er opmerkelijke namen te vinden en zaken waar ik nog niet direct een verband zag. Wel is duidelijk dat dit stuk papier een boodschap is, een "eye opener' en zeker een overzichtelijk overzicht wat er achter de moord van heer Wiels zit en speelt. Jammer is dat deze zaken niet serieus worden genomen door onder andere justitie en haar corrupte / afgeperste mensen in die hoeken van het gerecht. Maar dan zie je het schema en dan is duidelijk wat er achter zit en waarom dit zogenaamde "recht" zo krom handelt.

Later besefte ik dat het een set-up kon zijn maar dat werd snel teniet gedaan omdat er te veel werk ingestoken is om mijn boeken uit te pluizen. Ondanks dat ik alle schema's heb en alles heb zoals in mijn boeken is beschreven, was het toch even moeilijk dit verband te zien. Opzet zit er niet achter maar de boodschap is wel naar buiten en voor mij duidelijk.

Wat de mensen ermee gaan doen is maar een vraag want we wonen in een angstmaatschappij waar de pers en nodige mensen zo omgekocht zijn of onder druk staan dat ze openlijk mogen afpersen, dreigen en andere mensen hun leven onmogelijk maken. Kijk wat de lokale pers doet en die persoon die zich machtig voelt als persvoorlichter van een corrupte organisatie.

Als een oud-medewerker van deze justitie als antwoord geeft "geld" op de vraag; Waarom justitiële medewerkers corrupt zijn, wil dat antwoord "geld" heel veel zeggen. Wat doe je dan met dit soort documenten? Waar kun je je recht nog halen? Helaas niet bij de huidige corrupte justitiële organisaties die een slaaf zijn en omgekocht en afgeperst worden door een maffia die het voor het zeggen heeft en dat allemaal in naam der Koning!

Het woord zal het moeten doorbreken maar of er naar het woord geluisterd wordt is nog maar de vraag gezien de angst en vrees van leven.

John H Baselmans-Oracle

Voorr document klik hier
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Interesting/Document9sept.jpg

 

September 14at 05:05am

Ja ik wil

Wat is de betekenis van een afgezakte broek

Broek

 

September 14at 05:03am

Plasterk keert niet terug

Ronald Plasterk stelt zich niet opnieuw kandidaat voor de Tweede Kamer.
Voor de verkiezingen van volgend jaar staat hij niet meer op de lijst van de PvdA.

View

Een mooie manier om van veel ellende af te komen.
Slim heer Plasterk zo denkt u de vieze dans te ontspringen?

Plasterk

 

September 14at 05:01am

Ex- CIA Piloot heeft bekentenis afgelegd Dat er geen vliegtuig het gebouw heeft geraakt!

"Capt. Russ Wittenberg is a unique individual in that he actually flew two of the planes that were “hijacked” on 911. Flight “lets roll” 93 and flight 175, the plane that hit the south tower. This is what he has to say about 911:
I don’t believe it’s possible for, like I said, for a terrorist, a so-called terrorist to train on a [Cessna] 172, then jump in a cockpit of a 757-767 class cockpit, and vertical navigate the aircraft, lateral navigate the aircraft, and fly the airplane at speeds exceeding it’s design limit speed by well over 100 knots, make high-speed high-banked turns, exceeding — pulling probably 5, 6, 7 G’s. And the aircraft would literally fall out of the sky. I couldn’t do it and I’m absolutely positive they couldn’t do it.” Article 7/17/05: “The government story they handed us about 9/11 is total B.S. plain and simple.” … Wittenberg convincingly argued there was absolutely no possibility that Flight 77 could have “descended 7,000 feet in two minutes, all the while performing a steep 280 degree banked turn before crashing into the Pentagon’s first floor wall without touching the lawn.”…"

https://youtu.be/m5Dl5jIdtdk

Plain

 

September 13at 05:11am

EXTRA BERICHT

Poging tot afrekenen!

Werd maandagavond 7 uur gebeld door een goede vriend van me. Hij vertelde me dat hij 1 1/2 uur geleden bezoek heeft gehad van 3 Zuid-Amerikanen. Ze waren bij hem thuis maar hij was op dat moment niet aanwezig. Deze man stelde de laatste weken onze justitie en haar minister aan de kaak.

Bij aangifte kort daarna werd hem verteld dat hij niet zo tegen de minister moest zijn!!
Het is erg dat men bedreigd wordt als de waarheid naar buiten komt!

 

September 13at 05:09am

De moord Wiels?

In Nederland is het "vrijdagdocument" ook opgedoken.
Steken lokaal de mensen en de pers hun hoofden in het zand, in Nederland begrijpt men blijkbaar wat een KPMG voor een rol speelt in het geheel. Wat opvallend is is dat na 2 nachten puzzelen duidelijk is geworden dat iemand mijn boeken heeft uitgeplozen en een overzicht heeft gemaakt van alle initialen die door de jaren heen zijn geplaatst. Wel blijven de aantekeningen nog een raadsel en lijkt het er op dat veel met de moord Wiels te maken heeft.
We blijven u updaten.

Voor alle goede orde; het document is ook naar onze PG en OM gestuurd daar het wel een vreemd geval is dat het zomaar opduikt.

http://www.place4free.com/Downloads/Books/Interesting/Document9sept.jpg

Document

 

September 13at 05:07am

Het mysterie Mario Leomar Angela

Bearingpoint VRIJDAG, 04 DECEMBER 2015
Mario Leomar Angela wordt advocaat-generaal op Curaçao. De Rijksministerraad heeft vandaag besloten hem voor te dragen op voorstel van minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie, mede namens zijn ambtsgenoten van Curaçao, Nelson Navarro (Pais), en St Maarten, Dennis Richardson (UP). De benoeming gaat in op 1 januari 2016. Angela (1966) is op dit moment officier van justitie en tevens plaatsvervangend advocaat-generaal. Zoals de Amigoe in oktober al berichtte, was Angela ook voor het OM een goede kandidaat om Anton van der Schans op te volgen. De bedoeling is dat Van der Schans volgend jaar zijn functie neerlegt.

BERICHT AMIGOE 10 september 2016
Het Openbaar Ministerie van Curaçao, St. Maarten en van Bonaire, St.
Eustatius en Saba (BES-eilanden) heeft gistermiddag tijdens een buitengewone zitting zeven
leden voorgesteld aan de media. Het gaat om Mario Leomar Angela (die advocaat-generaal
Anton van der Schans opvolgt), Joris Beliën, Petra Borst, Eva Bos, Altagracia Martis, Bas van
de Vliet en Saskia de Vries. Op de foto vlnr: Angela, Martis, Bos, Borst en Beliën.

View

Hoe worden we belazerd door een ons dom houdend OM. Want heer Mario Leomar Angela was dus al op 4 december 2015 tot advocaat-generaal benoemd!

ANgela

 

September 13at 05:05am

Marten Fortuyn vermoord

Wat wist Marten Fortuyn ?
Was de CID weer eens overactief?
Waarom moest hij eerst opgesloten worden en toen vermoord?

Marten Fortuyn, broer van de in 2002 vermoorde politicus Pim Fortuyn, is zaterdagmiddag overleden na een poging te ontsnappen uit een gesloten afdeling. Hij had problemen met zijn geestelijke gesteldheid, aldus zijn broer Simon meldt De Telegraaf. Marten Fortuyn werd 73 jaar oud.

Marten


September 13at 05:02am

Wijze woorden van een stervende vrouw

Wat zie je, verzorgende, wat zie je?
Denk je, als je naar me kijkt:
Wat een nurkse oude vrouw, ze is niet erg wijs,
En onzeker in haar bewegingen, met wazige ogen.
Die kleine hapjes van haar eten neemt en geen antwoord geeft,
Als je op luide toon zegt — “Probeer het toch eens.”

Die er geen erg in schijnt te hebben wat je doet,
En altijd een kous of schoen kwijt is.
Die tegenstribbelend of juist heel meegaand, je je gang laat gaan,
Met baden en voeden, een lange dag nog te gaan.
Wat denk je dan, is dat wat je ziet?
Kijk dan beter, verzorgster, je kijkt naar MIJ…
Ik zal je vertellen wie ik ben, nu ik hier zo stil lig;
Als ik opsta als jij het zegt, als ik eet wanneer jij dat wilt.

Ik ben het jongste kind uit een gezin van tien met een vader en moeder,
Broers en zussen, die van elkaar hielden,
Een jong meisje van zestien met vleugels aan.
Dromend dat ze binnenkort een vriendje heeft;
Een bruid van twintig jaar — mijn hart maakt een sprong,
Me mijn beloftes herinnerend die ik heb gegeven;
toen ik 25 was had ik zelf kinderen,
waarvoor een veilig, gelukkig thuis nodig was;
Een vrouw van 30, met opgroeiende kinderen,
aan elkaar verbonden door een band die hecht was;
Toen ik 40 was waren mijn zoons al groot en uit huis,
Maar met mijn man aan mijn zijde rouwde ik er niet om;
Toen ik 50 was waren er nieuwe baby’s in huis,
Opnieuw was het huis vol, het huis van mijn geliefde en mij.

Toen kwamen de donkere tijden, mijn man overleed,
Ik keek naar de toekomst, met angstig gemoed,
Want mijn kinderen hadden nu een eigen gezin,
en ik denk aan de jaren van liefde die ik heb gekend;
Ik ben nu een oude vrouw en de natuur is wreed —
Het zit in de aard van de natuur om oude mensen als gekken eruit te laten zien.

Het lichaam is verschrompeld, elegantie en levensvreugde zijn verdampt,
Er zit nu een steen op de plek waar ooit mijn hart zat,
Maar binnen in dit oude lichaam zit nog steeds een jong meisje dat hunkert.
En zo nu en dan zwelt mijn oude hart nog op.

Ik herinner me de vreugde, Ik herinner me de pijn,
En af te toe herbeleef ik mijn leven,
Ik denk aan al die jaren, veel te weinig — veel te snel voorbij gegaan,
En accepteer dat alles eindig is —
Dus open je ogen, verzorgster, open ze en kijk,
Geen kribbige oude vrouw, kijk beter, verzorgster — kijk naar MIJ!

Vrouw

 

September 12at 05:08am

Een nieuwe hoek in een blog die dagelijks door tussen de 7 tot 12 duizend mensen wordt gelezen!

Het vrijdagdocument

Afgelopen vrijdag 9 september 2016 lag er 's morgens vroeg een bruine enveloppe in mijn brievenbus met een enkel A4tje met vele namen, bedrijven met links die naar elkaar liepen.
Mijn eerste reactie was van "En toen"! Later besefte ik dat het een gevaarlijk A4tje was wat misschien met opzet in de bus was beland.

Bij het bestuderen van het document leek het er al snel op dat het allemaal rond de moord van heer Wiels hing en dat de vele links wel erg dicht op een hoop lagen. De belanghebbende van deze moord en de uiteindelijke links die naar de ware toedracht lopen.

Toen ik mijn boeken en mijn schema's erbij ging halen bleek al snel duidelijk dat er aardig wat namen maar ook bepaalde links kwamen vanuit deze boeken. De initialen waren ingevuld en er was iemand die de links legde en er een totaal overzicht van gemaakt heeft. Het werd nog duidelijker toen ik mijn schema's langs dit document legde. Toch kwamen er namen in het document voor die ik nog niet snel kon plaatsen en zeker de lijn Pizziolo was wel erg ver uitgewerkt. Doch alles kwam bij een plaats terecht en dan op naar de absolute top.

Het was beangstigend en in eerste instantie vroeg ik om hulp bij enkele bekenden die allemaal stil werden en niet durfden te gaan bekijken waar de oorsprong lag. Weer andere meende dat het document onjuist was en dat de hiërarchie anders lag, iets wat vreemd is want de hiërarchie in de maffia is duidelijk te zien en ook door mij uitvoerig beschreven. Zo probeerde ik ook enkele personen van de lokale pers om hulp te vragen maar deze waren in zijn geheel van de aardbodem verdwenen. Geen wonder want vele genoemde personen in dat document zijn hun geldschieters! Zo besefte ik dat het een "bloeddocument" was wat in mijn bus was gelegd.

Dat maakte dat ik direct een kopie naar heer Schram en het Openbaar Ministerie heb gestuurd zodat ook zij weten dat dit document in omloop is. Niet dat ik vanuit deze hoek iets verwacht maar als burger blijf je wettelijk verplicht dit soort zaken door te geven.

Na het tweede nachtelijk onderzoek was duidelijk dat heel veel uit mijn boeken was genomen maar dat de onderste blokken met confirmaties en enkele opmerkingen in slecht Nederlands niet terug te vinden waren in mijn files. Er waren dus citaten gezet van kennelijk belangrijke zaken waar de schrijver weet van heeft. Opmerkelijk was de naam van de vrouw van heer Wiels en de eerste poging voor een aanslag op heer Wiels in Bonaire! Wat ook opviel waren de notities rond het kamp Pizziolo wat blijkbaar een belangrijke rol speelt in dit document.

Ik blijf oproepen om mensen die meer weten dan wat er in het document staat contact te zoeken met mij. Want buiten dat de persoon veel werk heeft verricht om dit alles uit te zoeken is het ook een document wat zegt dat de gehele justitiële top "bewust" aan het dwalen is in diverse zaken en zo ook in het geval moord Helmin Wiels.

Wat positief is, is dat er toch mensen blijken te zijn die zaken uit willen zoeken, alleen zijn ze nog als de dood om ermee naar buiten te komen. Voor mij zullen er nog veel slapeloze nachten komen want hier staat veel beschreven op een simpel A4tje.

De stilte is doorbroken en laten we hopen dat justitie eindelijk het lef gaat tonen en nu weet dat de bevolking ook de show doorheeft die ze opvoert en vele onschuldige aanwijst in vele zaken. Recht is krom momenteel maar personen zoals bij het "vrijdagdocument" zouden meer gehoord moeten worden.

De tijd zal het leren.

Document

Klik hier voor document

 

September 12at 05:06am

Corrupt

Verder geen commentaar

Corrupt

 

September 12at 05:04am

Persoonsgegevens op straat door enorm datalek gemeente Almelo

Hackers hebben voor 20 gigabyte aan data gestolen van de servers van de gemeente Almelo. Hoewel het niet precies bekend is wat voor gegevens er precies zijn gelekt, is het vrijwel zeker dat er ook persoonsgegevens op straat liggen.
De hackers hebben toegang weten te krijgen tot de systemen van Werkplek Twente, een samenwerkingsverband tussen het UWV en de Twentse gemeenten dat mensen met een uitkering of handicap aan werk probeert te helpen.

Het lek is gemeld aan de gemeenteraad en privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens, meldt Tubantia. Wie er achter het lek zit, of waarom er is ingebroken is onduidelijk.

Ook is onduidelijk hoe lang het systeem lek was. De hack werd namelijk toevallig ontdekt; het dataverkeer wordt in de gemeente Almelo niet structureel gemonitord. In samenwerking met de Informatiebeveiligingsdienst van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) moet worden achterhaald wat er precies is gebeurd.

Wethouder Javier Cornelissen noemt het lek "verschrikkelijk", maar sluit niet uit dat het te laat is om uit te vinden hoe er is ingebroken, of door wie.

Gemeenten
Gemeenten komen de afgelopen maanden keer op keer in opspraak door datalekken of om onzorgvuldigheid met gevoelige informatie. Vorige week werd nog bekend dat 140.000 persoonsgegevens van inwoners van Utrecht in te zien waren door meer ambtenaren dan eigenlijk de bedoeling was.

Eerder dit jaar lekten ook duizenden persoonsgegevens van inwoners van Rotterdam en Oegstgeest door een datalek. De Autoriteit Persoonsgegevens trok dit jaar al aan de bel; gemeenten zijn volgens de privacywaakhond niet goed op de hoogte van de privacyregels.

Lek

 

September 12at 05:02am

De schreeuw naar een dictator

Ik las dit stukje op internet

" " Ze moeten gewoon oppleuren". De politieke vertaling daarvan is " Ik kan het niet meer aan". En dit terwijl je oppositie slinkt tot één persoon. Dit baart zorgen. Kortom tijd voor een nieuwe politieke leider. Eentje die het volk weet te binden en leiden door de huidige turbulente globalisering"

Dit is duidelijk een roep naar een dictator die er zeker gaat komen gezien de ontwikkelingen

Dictator

 

September 11at 05:07am

Vreemd document

Vrijdag morgen vond ik deze brief in mijn brievenbus.
Zonder enige aanwijzing, zonder enige verder uitleg.
Een A4tje vol namen en diverse clues.

Vraag:
Wie heeft deze brief ook ontvangen?

Update:
Ondertussen is deze brief ook naar de Procureur Generaal en Openbaar Ministerie verzonden om uit te zoeken wie en wat hier achter zit.

Document

Leesbaar document klik hier

 

September 11at 05:05am

De moderne dictatuur

Wakend oog van overheid ‘We houden het in de gaten’
Alleen als de acties van de werknemersvakbond SGTK weer uit de hand lopen zal minister van Justitie Nelson Navarro (PAIS) opnieuw verbieden om te demonstreren in de buurt van Fort Amsterdam en Refineria Isla.

View

"Wakend oog" Het oog van de freemasons mischien?
Kennelijk hoeft Curacao zich niet te houden aan internationale verdragen en regels. Dat maakt duidelijk dat Curacao onder een dictatuur staat.

Eye

 

September 11at 05:03am

Parallel worlds exist and interact with our world, say physicists


New theory explains many of the bizarre observations made in quantum mechanics.

Quantum mechanics, though firmly tested, is so weird and anti-intuitive that famed physicist Richard Feynman once remarked, "I think I can safely say that nobody understands quantum mechanics." Attempts to explain some of the bizarre consequences of quantum theory have led to some mind-bending ideas, such as the Copenhagen interpretation and the many-worlds interpretation.

Now there's a new theory on the block, called the "many interacting worlds" hypothesis (MIW), and the idea is just as profound as it sounds. The theory suggests not only that parallel worlds exist, but that they interact with our world on the quantum level and are thus detectable. Though still speculative, the theory may help to finally explain some of the bizarre consequences inherent in quantum mechanics, reports RT.com.

The theory is a spinoff of the many-worlds interpretation in quantum mechanics — an idea that posits that all possible alternative histories and futures are real, each representing an actual, though parallel, world. One problem with the many-worlds interpretation, however, has been that it is fundamentally untestable, since observations can only be made in our world. Happenings in these proposed "parallel" worlds can thus only be imagined.

MIW, however, says otherwise. It suggests that parallel worlds can interact on the quantum level, and in fact that they do.

"The idea of parallel universes in quantum mechanics has been around since 1957," explained Howard Wiseman, a physicist at Griffith University in Brisbane, Australia, and one of the physicists to come up with MIW. "In the well-known ‘Many-Worlds Interpretation’, each universe branches into a bunch of new universes every time a quantum measurement is made. All possibilities are therefore realised – in some universes the dinosaur-killing asteroid missed Earth. In others, Australia was colonised by the Portuguese."

"But critics question the reality of these other universes, since they do not influence our universe at all," he added. "On this score, our "Many Interacting Worlds" approach is completely different, as its name implies."

Wiseman and colleagues have proposed that there exists "a universal force of repulsion between ‘nearby’ (i.e. similar) worlds, which tends to make them more dissimilar." Quantum effects can be explained by factoring in this force, they propose.

Whether or not the math holds true will be the ultimate test for this theory. Does it or does it not properly predict quantum effects mathematically? But the theory is certain to provide plenty of fodder for the imagination.

For instance, when asked about whether their theory might entail the possibility that humans could someday interact with other worlds, Wiseman said: "It's not part of our theory. But the idea of [human] interactions with other universes is no longer pure fantasy."

What might your life look like if you made different choices? Maybe one day you'll be able to look into one of these alternative worlds and find out.

Parallel

 

September 11at 05:01am

BANK OF AMERICA:


There's a 20%-50% chance we're inside the matrix and reality is just a simulation

The thing is: We'd never know it anyway.

In a note to clients out Tuesday, Bank of America Merrill Lynch said there's a 20%-50% chance that we're living in the matrix — meaning that the world we experience as "real" is actually just a simulation.

The firm cites comments from Elon Musk, Neil deGrasse Tyson, and Nick Bostrom's seminal paper on the issue as the basis for its 20%-50% view.

Screen Shot 2016 09 08 at 11.05.45 AM
BAML

Here's BAML (emphasis added):

"Many scientists, philosophers, and business leaders believe that there is a 20-50% probability that humans are already living in a computer-simulated virtual world. In April 2016, researchers gathered at the American Museum of Natural History to debate this notion. The argument is that we are already approaching photorealistic 3D simulations that millions of people can simultaneously participate in. It is conceivable that with advancements in artificial intelligence, virtual reality, and computing power, members of future civilizations could have decided to run a simulation of their ancestors."

BAML also notably highlights Nick Bostrom's three probable scenarios for the human race, which are 1. extinction before reaching a "posthuman" stage, 2. reaching posthuman existence but not simulating evolutionary history, and 3. we are in the matrix already.

Reading Bostrom's 2003 paper, however, makes clear we'd never really have access to full knowledge of any of these scenarios because, as Bostrom concludes, "Unless we are now living in a simulation, our descendants will almost certainly never run an ancestor-simulation."

This "if true, then true, otherwise false" construct means none of this philosophical struggle really matters anyway.

We're either in the matrix or we're not. And if we're not, we're unlikely to create the matrix because if the matrix were plausible it would've been created anyway. And we'd be in it.

The investment implications remain unclear.

Matrix bank

 

September 10at 05:09am

MFK boven in peiling

Zes weken voor de parlementsverkiezingen op Curaçao gaat het goed met de voormalig premier en huidig parlementslid Gerrit Schotte. In een eerste opiniepeiling zegt 27 procent van de respondenten MFK te gaan stemmen....

View

Natuurlijk hij is de enige eerlijke politicus die er eerlijk voor uit komt dat hij niet pluis is! De andere politici pretenderen maagd te zijn.September 10at 05:07am

The United States Revokes Scientology’s Tax-Exempt Status

The Church of Scientology loses tax exempt status

In a unanimous decision by the Supreme Court today, the eight justices ruled in favor of revoking the Church of Scientology’s tax-exempt status in the United States. Under the ruling, Scientology will still be able to operate as a business but no longer as a non-profit religious organization.

The case was brought forward by the Internal Revenue Service Criminal Investigation Division after concluding a two-year-long investigation into the inner workings of Scientology. The investigation, along with an extensive audit, found the group to be a “criminal operation with a sole purpose of making money”. The eight justices agreed with the IRS and its findings that Scientology was neither a religion or fell under the guidelines of a non-profit charitable organization.

CI Special Agent, Tom Downey, worked closely with IRS Chief Counsel Criminal Tax Attorneys during the course of the investigation.

“If private schools had similar prices to the courses in Scientology, students would receive the absolute highest level of education by the top educators in the country,” Downey said. “But in reality, based on the ridiculously high cost of Scientology, there is no school out there that even exists. The best schools in this country charge a fraction of the exorbitant amounts of money that Scientology charges its members.”

Paul Horner, a spokesperson for Scientology, told ABC News the ruling is “discrimination based on religious beliefs”.

“In a free country, such as ours, it amazes me that over ten million Scientologists can have their beliefs trampled on like this,” Horner said. “The Church of Scientology is working hard to make this world a better place, constructing more buildings and ships and other really neat stuff, and now, most of that will have to be put on hold because of a few religious bigots.”

For years, Scientology’s claim of ten million followers has been widely disputed. In 2011, former editor, and longtime Scientology foe, Tony Ortega, wrote the following in The Village Voice:

“According to the latest survey, the total number of people who identify as Scientologists is just 25,000 in this country of more than 300 million human beings.”

Scientology teaches that 75 million years ago an evil galactic overlord named Xenu, ruler of a Galactic Confederacy, decided to tackle overpopulation by rounding up 13.5 trillion people in DC-8-like spacecraft, flying them to Earth (then known as Teegeeack), dropping them in the volcanoes of Hawaii and vaporizing them with hydrogen bombs.

Their spirits, known as thetans, attached themselves to humans at the dawn of man, and according to Scientology founder L. Ron Hubbard is the root cause of all our fears, confusion and problems. For humans to reach a clear state, thetans must be removed from the body through therapy sessions, known within Scientology as auditing.

Scientology adherents must work through eight stages of auditing over a period of many years to reach this clear state, each of which costs thousands of dollars to partake in. It was these costs that the court took issue with, ruling that they far outstrip average course fees for educational establishments.

Sarah Bradley, a spokeswoman for Sock It Forward, a group that provides the homeless and those less fortunate with brand new socks, told ABC News she lost her family because of Scientology’s disconnection policy.

“I was born into Scientology,” Bradley said. “When I turned seventeen I began to question some of their beliefs. My family, who are all members, told me to stay quiet, but it was too late and I was excommunicated from the church. Scientology’s upper management told me I was no longer able to see or talk to my family ever again,” Bradley said. “It broke my heart, I couldn’t even say goodbye to them. They were told by Scientology if they had any communication with me that they would be excommunicated too. My family chose Scientology over me.” Holding back tears Bradley says, “I just hope my family is proud of me, all that I’m doing with my life and everything I’m doing to help the homeless. I wish more than anything to see them one day; I love and miss them so much.”

Downey told reporters that Scientology spends tens of millions of dollars every year doing what no other religious non-profit organization does.

“The money is used to harass former members, coerce abortions, to secure their International base so people can’t escape, child abuse, forcing members to disconnect from family and friends who aren’t Scientologist friendly, and to litigate to death anyone who opposes them,” Downey said. “Years ago, the Cult Awareness Network was an organization that provided information on groups that it considered to be cults. After years of litigation with Scientology and being forced into bankruptcy, it is now a Scientology run enterprise. Over the years Scientology has also put many government officials and politicians in their pocket.”

For years, the Church of Scientology often pointed to their tax-exempt status as proof that it is a recognized religious entity in the United States. And there’s no disputing that tax-exempt status has been a huge boon to the Scientology industry. With such few members, but billions in real estate holdings, the Church of Scientology has been called “the most famous small business in the world,” with its tax exempt status saving the Church an estimated $20 million a year on property taxes alone.

Roberto Sigmond of Amnesty International told ABC News that revoking the Church of Scientology’s tax-exempt status in the United States is a huge win.

“From all the deaths Scientology has caused over the years to its phony drug rehabilitation program, this is a great day for anyone that believes in human rights.”

After originally being recognized as a tax-exempt religious organization in 1957, Scientology’s tax-exempt status was lost in a 1967 IRS audit. As part of the effort to regain tax exemption during the late 1970s, Scientologists repeatedly infiltrated the IRS, copying large numbers of documents and at one point placing an electronic bugging device in an IRS conference room. These actions took place within a program code-named Operation Snow White. Eleven high-ranking Scientologists, including Hubbard’s wife Mary Sue Hubbard, were sentenced to time in prison for acts surrounding this operation. L. Ron Hubbard himself was named as an unindicted co-conspirator as investigators could not link him to the crimes.

The United States is not the first country to revoke Scientology’s tax exemption. In October of last year, a Dutch court revoked Scientology’s status as a “public welfare institution” and the tax exemption that goes along with it.

Janine Pieters, reporting in the NL Times, said the court ruled that sales of Scientology’s courses and therapy sessions are aimed at profit-making and that it does not therefore belong on the tax authorities charity list.

Beginning April 6th, 2016, The Church of Scientology will no longer receive tax exemption in the United States. Attorneys for Scientology have 30 days to appeal the case, although it is not yet clear whether they will or not.

View

Zou het dan zover komen dat ook deze zogenaamde kerk aangepakt gaat worden? Gelukkig is het niet voor oneindig en het lijkt erop dat langzaam maar zeker ook deze walgelijke organisatie ontrafeld wordt.

Scientology


September 10at 05:05am

U.S. SILENTLY TORTURES AMERICANS WITH CELL TOWER ELECTROMAGNETIC NEUROWEAPON

Hiding in plain sight: an awesome electromagnetic weapon
system silently torturing, impairing, subjugating, harming
thousands of American citizens each and every day.
• Homeland Security- administered fusion center agencies/commands -- chief among them, U.S. Cyber Command -- use a nationwide scalar electromagnetic radiation "directed energy" neuroweapon system to silently torture, impair, subjugate, or slow- or fast-kill extra-legally targeted Americans and their families -- an American genocide hiding in plain sight.

• Victims' own cell phones may be used to target them.

• A government-devised "electromagnetic ghetto."

• How a young FBI agent's "I believe you" gave victim the faith to go public.

President Obama has told the nation and the world that America does not torture.

President Obama is wrong -- and security/military/intel officials in his administration know it.

America tortures. Not just Gitmo and Bagram "war on terror" detainees, but its own citizens.

Each day, a nationwide scalar electromagnetic radiation "multifunctional" radio frequency directed energy weapon attack system employing phased array cell tower antenna transmitter/receivers and GPS satellites, under the administration of U.S. Cyber Command and military contractor Lockheed Martin, is used to silently and invisibly torture, impair, subjugate, and degrade the physical and neurological health of untold thousands of American citizens who have been extrajudicially "targeted" by a hate- and ideology-driven domestic "disposition matrix" as "dissidents" or "undesirables."

Most of these "targeted individuals" have no idea what is making them sick, tired, exhausted, irritable, confused, lethargic; plagued with painful, debilitating head and body aches; sharp, piercing, painful ringing tones audible only to the target; temporary or permanent cognitive impairment; induction of stroke, heart attack, aneurysm; or diseases such as cancer...

...leaving them unable to function normally and lead a happy, healthy life.

The weapon system also is capable of lethal attack -- both "slow-kill" and "fast-kill."

Victims of this government-engineered, stealth genocide are robbed of the most basic of human rights -- free will, freedom from external manipulation of their physiological and neurological functions.

The weapon system is capable of delivering speed-of-light scalar (longitudinal) electromagnetic wave attacks (as well as other types of radio frequency energy such as microwaves) that are precision tuned to specific brainwave frequencies of each human target. Virtually all of the victims previously have visited a doctor or neurologist seeking treatment for pounding headache, unexplained fatigue, sleep problems, or disturbing symptoms such as cognitive impairment. Those medical visits allow shadow government operatives to harvest medical records, including EEG test results that facilitate "brain mapping" -- how radio frequency weapon torturers are able to mount radio frequency attacks fine-tuned to each unique individual targeted for no-touch torture, impairment, even "slow-kill" or "fast-kill" homicide.

The scalar waves produced by the radio frequency directed energy weapon (RFDE) are capable of carrying multiple subcarrier radio frequencies that affect human physiology at variable power levels (or "amplitude"). In effect, the RFDE arms security forces with a "God machine" that can manipulate, disrupt, or destroy the biological processes that govern the functioning of human beings. Scientists describe this effect as "neuromodulation" of the human nervous system -- the remote manipulation of physiological and neurological processes, including alteration of consciousness and mood states. Electromagnetic weapon attack precision-tuned to the brain frequencies of unique individuals can put unknowing victims into an induced state of forced fatigue, involuntary yawning, deep sleep -- or, conversely, forced wakefulness -- within a matter of minutes, according to victim accounts and supporting published literature.

Pulsed electromagnetic wave manipulation of brain-controlled physiological functioning has been demonstrated in the Arizona State University laboratory of neuroscientist Dr. William J. Tyler, whose work has been funded by the U.S. Army Research Laboratory, according to published articles. Tyler describes the process as radio frequency "neuromodulation." In his writings, Dr. Tyler discusses the use of phased array electromagnetic antennae to precision-target the desired radio frequency neuromodulation effects on human physiology:

http://www.scribd.com/doc/37364132/Remote-Control-of-Brain-Activity-Using-Ultrasound-Armed-With-Science

A recent Popular Science article cites a quotation from Tyler published on the Department of Defense "Armed with Science" blog:

“...(M)y laboratory has engineered a novel technology which implements transcranial pulsed ultrasound to remotely and directly stimulate brain circuits without requiring surgery."

Tyler told Wired.com's "Danger Room:"

"The brain serves all the functions of your body, and if you know the neuroanatomy, then you can start to regulate each one of those functions.”

The cell tower radio frequency weapon system also is capable of broadcasting disturbing, torturous sounds, even voices, directly into the head of "targeted individuals," using triangulated electromagnetic waves that make a direct connection to the region of the brain that controls hearing, bypassing the auditory organs to generate sounds that are perceptible only to the target. This technology, sometimes deceptively referred to as "voice to skull" ("V to K") or "microwave hearing", raises the specter of what is commonly known as Orwellian "mind control." Persons who report hearing "voices" in their heads may not be delusional or mentally ill; they could be entrained subjects under a heinous form of high-tech social control that facilitates the remote manipulation of human behavior via "subaural suggestion" directly into the brain of the "target" -- bypassing the auditory organs. This weapon system conceivably could be used by rogue elements to spawn Manchurian candidate- style "patsies," persons unknowingly programmed to commit politically-motivated assassinations and other acts of social chaos:

http://viclivingston.blogspot.com/2013/12/weekend-of-fatal-accidents-op-chaos.html

http://viclivingston.blogspot.com/2012/08/alleged-sikh-shooter-was-army-psyops.html

Because the radio frequency attack system can be precision-targeted to triangulate its multiple beams on unique individuals, this silent torture and impairment technology can and is being used by federal and local law enforcement to impose a regimen of extra-legal electromagnetic incarceration -- an "electromagnetic ghetto" imposed upon citizens without benefit of due process under the law.

According to victim accounts, "innocent but targeted" persons may be subjected to heightened levels of silent torture or impairment if they dare to venture beyond their immediate neighborhoods -- to go "beyond the pale." Operators of the electromagnetic wave weapon obtain the necessary targeting location coordinates from hidden GPS devices; the victim's cellphone; or infrared laser targeting devices trained upon the victim by law enforcement or "community stalkers" who may be affiliated with town watch or community policing groups.

The planning for this electromagnetic ghetto is documented in several federally funded studies, such as a March 2001 report from the National Criminal Justice Reference Service.

http://www.ncjrs.gov/pdffiles1/nij/grants/187101.pdf

Government documents describes such weaponry, capable of targeting and delivering a wide array of electromagnetic microwave and other radio frequency energy with extreme precision, as "non-lethal" or "less than lethal." In fact, experts familiar with radiation weaponry say these systems can be used to torture; inflict bodily injury; cause illnesses from cataracts to cancer; induce fatigue, weakness, excruciating pain or loss of consciousness; or to KILL -- "slow kill" or "fast kill," depending on the "amplitude" (signal strength) of the attack.

A 2006 video produced by the U.S. Air Force "Directed Energy Directorate" at Kirtland Air Force Base in New Mexico discusses how electromagnetic weaponry is designed to "accurately aim and put this energy on target with surgical precision" -- at the speed of light.

http://youtube.com/watch?v=mSGprwJx_zs&NR=1

A 2008 article on the Wired.com magazine "Danger Room" blog site discusses a court document said to indicate that the U.S. Secret Service is involved in the development of directed energy weapons technology. The article speculates that the agency may have deployed such devices in the course of its official duties.

http://blog.wired.com/defense/2008/11/presidents-secr.html

According to publicly available patents upon which the system is based...

... this "multi-functional radio frequency directed energy weapon system" generates precision-triangulated "directed" bursts of pulsed electromagnetic energy using the combined power of multiplexed, phased array antenna installations that are configured in a "Delta T" form factor: a metallic triangular base upon which are mounted multiple vertical transmission stanchions.

These multiple mast antenna arrays generate various forms of electromagnetic energy, including scalar electromagnetic waves. Scalar waves are "out-of-phase" radio waves that have the unique ability at the precise point of intersection to extract from a near- zero point temperature vacuum state electromagnetic energy of variable amplitude (strength). At maximum amplitude, the energy produced by scalarwave radio frequency weapon attack produces what physicists term "molecular dissociation" -- destruction of physical matter that literally vaporizes -- or, in the words of physical engineer Dr. Judy Wood, "dustifies" -- the target. Dr. Wood believes that scalarwave dustification resulting from radio frequency weapon attack explains what really caused the destruction of the World Trade Center twin towers in New York City on Sept. 11, 2001.

Radio frequency weapon technology has its roots in the pioneering work of the scientist Nikola Tesla, whose "Tesla coil" invention first demonstrated the awesome energy-producing properties of scalar waves.

http://www.teslasociety.com

Some scientists believe that scalar wave technology, if exploited for peaceful purposes, could provide a cheap and efficient solution to the world's energy demands. But the companies that hold the patents appear to be withholding the technology exclusively for military and national security applications.

The God machine can do even more than allow its military and security state operators to lord over the world's population. The Raytheon patent states that this weapon system can be used to "alter atmospheric conditions." In other words, this scalar wave directed energy weapon system can manipulate the weather -- harnessing the world's climate, turning the weather into a potential military super-weapon.

The old adage, "You can't change the weather," no longer is true.

The scalar radio frequency weapon system also appears to be capable of inducing "telekinesis" -- the movement of distant objects via an unseen electromagnetic force field spawned by the intersection of triangulated electromagnetic waves. The scientific principle behind the "force beam" is present in some existing technologies, such as the propulsion system that drives so-called "magnetic levitation" or "maglev" trains now in service in Japan, South Korea and China.

The covert installation of RFDE antennae everywhere across America explains the profusion of cell towers, and why so many towers are clustered so close together, from urban neighborhoods to expansive rural plains and farmlands.

The cover story -- that these are just cell phone towers -- amounts to nothing less than a big government lie.

Yet the system is inextricably and ominously linked to consumer cellular communications.

It appears that a human target's own cell phone may serve as a covert targeting device for this attack system. Those who are marked for electromagnetic attack could be paying for a telecommunications service that enables their silent torture, impairment and potential injury.

This cell tower attack network has been deployed under the cover of "national security," apparently as a means to instantly and covertly disable electronic devices that could be used as weapons by terrorists or hostile forces. But the capabilities of the scalar electromagnetic weapon grid extend far beyond mere application of destructive force. It also appears that the weapon can literally "hyperjack" (a cyber-era derivative of the term "hijack") any microchip controlled electronic device. The weapon is capable of overriding user commands, and, based on empirical evidence, apparently is capable of reprogramming microchips "on the fly." Because the weapon generates electromagnetic force fields, it also can be used to manipulate or degrade the operations of non-computerized motorized devices, from electric motors to gasoline, diesel or jet engines.

The celltower RF weapon grid incorporartes targeting capabilities, and apparently utilizes synthetic aperature radar (SAR) systems capable of precision-targeting as well as wireless video and audio "through the wall" surveillance -- no traditional cameras or microphones needed. The technology requires a continuous radar stream of electromagnetic energy -- meaning that the entire population of the United States is being bathed in radio frequency emissions every minute of every hour of every day. Because the system has been built out only in recent years, no entity has studied the long-term health effects of having a stealth cell tower weapon system clustered in populated areas. Scientists long have known that even non-ionizing electromagnetic radiation has a deleterious effect on human health, although the full extent of the danger remains a subject of debate.

Silent assaults directed at a targeted individual can cause "induced dementia" -- symptoms that mimic Alzheimer's disease and other cognitive dysfunction. Cognitive impairment apparently can be arrested if and when the attacks cease -- or if the "amplitude" of the electromagnetic radio frequency is turned down by its clandestine government operatives. Prolonged exposure to these electromagnetic attacks can and does degrade human health, and, as mentioned, can induce both injury and disease leading to premature death.

"The idea is to make the 'target' look mentally ill or emotionally unstable, so that the person can be shunted into a mental hospital or otherwise marginalized and removed from society," says one alleged victim, who says that the silent attacks rendered him so weak, disoriented and fatigued that he was unable to work for a period of four years.

This victim says he slowly regained his full cognitive abilities only after repeated visits to a local FBI office, where he pleaded with agents to intervene on his behalf. But he reports that the attacks have continued, causing chronic fatigue, extreme weakness, near- daily forced sleep attacks and sharp sudden pain that he says amounts to torture.

He also maintains that his local police chief appears to be aware of the covert attack system, but is powerless to stop the attacks.

"What kept me going when the attacks were most severe, from the summer of 2004 and into 2008, was when I went down to the FBI and literally begged a young FBI agent to help me, and she looked me directly in the eye and said, 'I believe you.'

"When she said that, it gave me the confidence to go public despite my fears that I'd be treated like some kind of a nut case. Now that the truth is getting out, I'm grateful to that young agent for giving me the faith to fight this."

By the pervasive deployment of these weapons systems as a tool of torture and enslavement, the U.S. government is denying thousands of its citizens the inalienable right to life, liberty and the pursuit of happiness.

The U.S. government has enabled the "slow kill," torture, or impairment of thousands of its own people while cruelly stripping them of free will -- the very essence of what it is to be human.

This classified weapons system functions in every community in America. Some local police officials know about it. Apparently, they have been sworn to secrecy on "national security" grounds. The mainstream media has its collective head in the sand, buying the government propaganda that a new generation of directed energy weapons is "less lethal" and thus "saves lives."

That is another big lie.

This covert torture matrix is every bit as heinous as the death machine of Nazi Germany -- perhaps even more so, because it is silent and invisible.

Victims of these silent assaults also are subject to relentless "community stalking" harassment, vandalism and terroristic acts performed by government-enabled "community watch" and policing organizations that have been transmogrified by a secret multi-agency federal program into a vigilante American Gestapo.

Victims also say they are subject to financial and career sabotage enabled by government agencies that have deemed them to be "dissidents" or undesirables -- or have slandered them as suspected criminals or "enemies of the state."

GESTAPO USA: FED-POLICE FUSION CENTER VIGILANTE NETWORK PERSECUTES CITIZEN TARGETS

Federal "threat fusion center" agencies and commands and their state and local law enforcement and corporate partners are conducting an ideology- and hate-driven slow-kill domestic genocide under the false flags of the wars on terror and crime -- enabled by the naivety of those who believe "it can't happen here."

President Obama: Wake up. You and other top officials also may be in the cross-hairs -- and this stealth technology, when applied using Pavlovian methodology, can even be used to covertly influence behavior and decision-making -- maybe even your own.

"These are crimes against humanity and the Constitution, being perpetrated under the cover of national security and 'safe streets' by multiple federal and local agencies and commands -- an American genocide hiding in plain sight, enabled by the naivete of those who think 'it can't happen here.'" -- Victor Livingston, former reporter for WTXF-TV Philadelphia, Phila. Bulletin, N.Y. Daily News, St. Petersburg Times; producer/host, MSG Network Sports Business Report; columnist, NowPublic.com/scrivener.

Cell tower

September 10at 05:03am

Scientists link Fluoridated water with ADHD, Obesity and Depression

Wow. We didn’t expect to see this in mainstream news. Especially Newsweek (in their Tech and Science Section no less) These are 2 studies just out about the dangers of fluoridated water. The first published study is at Toronto’s York University which finally shows the strong correlation between fluoridated water and ADHD. The second is at the UK’s Kent University in a study that shows that fluoridated water can negatively affect the thyroid causing severe weight gain and depression.

From this article on the groundbreaking studies:

New research shows there is a strong correlation between water fluoridation and the prevalence of Attention Deficit Hyperactivity Disorder, or ADHD, in the United States.

It’s the first time that scientists have systematically studied the relationship between the behavioral disorder and fluoridation, the process wherein fluoride is added to water to prevent cavities.

The study, published in the journal Environmental Health, found that states with a higher portion of artificially fluoridated water had a higher prevalence of ADHD. This relationship held up across six different years examined. The authors, psychologists Christine Till and Ashley Malin at Toronto’s York University, looked at the prevalence of fluoridation by state in 1992 and rates of ADHD diagnoses in subsequent years.

Yes, you read that right. This relationship held up across six (6!) different years examined for ADHD. That’s pretty sobering. Yet just the other day I had a “skeptic” (I plan to reclaim that name as we are the real skeptics who are skeptical of things like fluoride) tell me that fluoridated water has been proven safe “beyond a shadow of a doubt” It was on a pretty popular thread I had with thousands of reads. What is more sad is that dozens of “skeptics” liked his post. People blindly drinking the kool- aid (or in this case fluoridated water) telling themselves “science” has proven it so (Actually scientists are telling us now that it can make us fat, depressed and give us ADD) Scientists and doctors used to tell us smoking was safe too. Let’s give them another 50 years and see what the majority says about fluoridated water. Methinks they’ll shun it like cigarettes.

We also didn’t know that most Europeans have rejected the use of fluoridated water (interesting how Americans are deemed crazy for making such a suggestion) but in Europe? It’s the norm (that’s not counting the UK)

From the second article about the study which shows weight gain and depression as a direct result of fluoridated water:

Fluoride added to local water supplies in England may cause depression and weight gain, a new study suggests. Scientists warn local authorities should cease adding the mineral to drinking water in the interest of public health.

The research, conducted by a team of scientists at the University of Kent, indicates that particularly high numbers of underactive thyroid glands occur in areas with high levels of fluoridation.

Having analyzed 98 percent of GP practices in England, researchers found underactive thyroids are 30 percent more likely in areas where higher levels of water fluoridation occur.

They concluded as many as 15,000 Britons suffer unnecessarily from thyroid problems as a result – a health complication commonly linked to depression, fatigue and weight gain.

If it does it in England it’s going to do the same thing here in the US. I’m not sure why this isn’t on the front of every mainstream news channel but am glad Newsweek and a few others are covering these ground breaking published studies..

People ask me frequently what to do about getting the fluoride out of their water. Reverse Osmosis systems help, but they don’t get out all the fluoride. Others prefer to find a source of clean spring water that wouldn’t have added fluoride like most of America’s toxic water supply. If the fluoride weren’t bad enough we also have chlorine and disinfection byproducts which you don’t want to bathe in (or let your children bathe in) let alone drink it. There are even campaigns about “Getting the F out of water” which have involved celebrities from Erin Brokovich to Ed Begley Junior’s new campaign. And while celebrities being involved prove nothing, I think the published studies by Universities speak for themselves.

One more quote from the study just out about fluoridated water causing weight gain and depression:

As part of their research, scientists at the University of Kent compared the medical records of 7,935 GP practices.

The scientists found patients had considerably higher rates of underactive thyroid in practices situated in areas where water fluoridation levels were 0.3 mg/l or higher.

Professor Stephen Peckham, of the University of Kent, said his team’s findings are worrying for people exposed to water fluoridation.

Underactive thyroid is a particularly nasty condition, according to Peckham, which can spark a host of other health issues.

Following the release of their report, scientists based at the University of Kent said local authorities must reconsider the practice of mass water-fluoridation.

Call your city and ask if your water is fluoridated. Chances are it is. Ask what the levels are (any level is too high in my personal opinion) Spread the word to friends and family and get a whole house filter or at least a shower filter for you and your family.

I truly believe that in 50 more years we’ll realize what a radical mistake we made here in the US (and elsewhere) Funny that the “land of the free” seems to be anything but nowadays, but change will come.. it just takes some time.


View

Men blijft zaniken over fluor. Nu, fluor is een simpel chemisch afvalproduct wat in ons drinkwater verwerkt wordt. Het hoort daar niet in thuis net zoals Aqualectra er ook hoge concentraties zoutzuur en chloor producten in verwerkt. Wanneer gaat men dit werkelijk aanpakken of is er toch te veel geld mee gemoeid?

Fluor

September 09at 05:10am

Opinion

De 3 betalende maffiabazen

De kranten staan er vol van, 3 maffiabazen hebben 6 ton bij elkaar gelegd om heer Wiels koud te maken!

We praten over de heren Dos Santos, Pizziolo en Corallo. Ook noemt men de naam van heer Prins als zijnde de derde man. In een keer komt er een verklaring van een heer die vastgezet is in Nederland! Hij is die zijn gal nu spuwt en de pers is gretig om dit als een kip zonder kop te plaatsen, gesteund door een manipuleerbare lokale OM.

Maar heeft iemand zich afgevraagd wat er achter deze blijkbaar maffiabazen zit? Welke link komt alsmaar bij een hoek uit?

In het radioprogramma van Fiesta afgelopen zaterdag had ik het over de ware moordenaars en de ware opdrachtgever; de mensen die heer Wiels aanhaalde en ook vrij gaf. Het accountantsbureau wat kennelijk overal kanalen heeft naar zowel Nederland, de banken als naar de maffiabazen! Hoe kunnen vals veroordeelde personen die totaal hersendood zijn nu geloofd worden door zowel justitie als de pers? Hoe betrouwbaar zijn deze "opgelegde" getuigenverklaringen nog? Mensen die totaal mentaal kapot gemaakt zijn krijgen nu de kans om hele verhalen te geven van een zogenaamd juiste toedracht!

Waar is de pure link gebleven achter de Grupo Sòpi en waar zijn alle bewijzen gebleven die in de papieren van heer Wiels stonden? Zijn die nu allemaal gewist?

Is er nog een weldenkend mens op deze eilanden want denk je werkelijk dat een kleine crimineel weet waar en wie geld gaat geven voor zo’n moord? Denkt men werkelijk dat men met enkele lokale amateurs zo'n zware moord uitvoert? Je moet toch werkelijk dom zijn om deze leugens allemaal te geloven! En dat ik de waarheid spreek is duidelijk want zowel OM als PG als het zogenaamde onderzoeksteam nemen geen contact op omdat ik de WARE namen kan geven van de 2 moordenaars maar ook die ene man, die ene geldschieter die het erg benauwd had toen hij het telefoontje kreeg vanuit het Nederlandse hoofdkantoor!

Het is verkiezingstijd en vanuit Nederland wordt er druk gewerkt om via de maffia en het gokken bepaalde politieke personen hun leven ondragelijk te maken. Zo kan de ware maffia weer het roer in handen nemen en dat onder regie van Nederland! Niemand denkt kennelijk na en de hetze is momenteel vreselijk. Een hetze die aangestuurd wordt vanuit justitie en een lokale OM die zijn opdrachten krijgen via het kamertje van het Fort.

Wil de ware maffia opstaan?

John H Baselmans-Oracle

 

September 09at 05:07am

Opinion

Vrijmetselarij in de aanval

Hoe heilig zijn ze en wat een nobele vereniging!
Het ware verhaal.

Doch als mensen eens de moeite namen om de ritualen te lezen (zie deze pagina) en de boeken die ik over deze duistere groep heb geschreven (zie deze pagina) dan ziet men dat men kinderbloed nodig heeft om in de top te komen. Niet de rituelen maar RITUALEN zijn de meest smerige satanische handelingen die gekoppeld zijn aan de harde kern van deze groep.
Zelf heb ik de meeste ritualen gelezen van zowel de Engelse, Nederlandse en Amerikaanse loges, die onderling nog kunnen verschillen, maar alles blijkt er uit dat deze groep achter veel ellende zit.

Zelf zijn wij benaderd door de lokale en Nederlandse vrijmetselarij om kinderen te leveren. Kinderen zonder ouders en familie. Ook zijn er steeds meer getuigenverklaringen op internet te vinden en is er ook heer Neset Termirci die met eigen ogen gezien heeft hoe een levend mens gevild werd in een rituaal, dat samen met de koning van Nederland (lees deze getuigenissen hier). Ook zijn er, volgens de oudere mensen op Aruba, bij een lid van de vrijmetselarij te sta Cruz aldaar kinderlijkjes gevonden in de tuin. Dit is niet één verklaring maar komt van meerdere ouderen daar op het eiland. De vraag is wat zou men kunnen vinden bij landhuis Kortijn of andere loges?

Lees mijn boeken hierover en oordeel dan zelf hoe nobel deze groep werkelijk is.

Zie het waardeloze stuk in Antilliaans Dagblad 8 sept 2016 waaruit blijkt dat deze geschreven is door gehersenspoelde journalisten en een krant die blijkbaar deze handelingen van deze groep wil ondersteunen en beschermen.

Zie mijn post gisteren waar ik de Nederlandse grootmeester de waarheid onder zijn neus wreef net zoals ik enkele leden van hier confronteerde met deze vrijmetselarij waar zij zo achter stonden.

WAKE UP mensen, veel komt uit deze hoek van loges en goeddoende mensen. Vele van hen (lagere rangen) weten zelf niet waar ze voor (mis)gebruikt worden en wat ze ondersteunen. Maar als je de ritualen leest, zie je hoe deze mensen gehersenspoeld zijn en er GEEN "vrij" denken aan te pas komt!

OPEN UW OGEN, lees wat nu vrij is gekomen en oordeel zelf.

Vrijmetselarij

Klik op image voor leesbare tekst

 

September 09at 05:03am

How to Get Faster Internet Speed Using DNS Hack

There are many ways to get a faster internet speed in Microsoft Windows. Today, I am going to show you a simple DNS hack that can speed up your Web Browsing dramatically. First, I need to remind you an obvious thing that happens with most of us when we are using a slow internet connection. The only thing we blame is our Internet Service Provider (ISP) for slow internet connection, but this isn’t the only case all the time. Sometimes, the problem lies with our DNS (Domain Name System). So, let me explain you something about DNS before telling you the method to get a faster internet speed.
What is DNS?
DNS – Domain Name System (Service/Server) – is something that converts your domain names into IP addresses.

The domain names are usually alphabetic for us to remember easily, but in actuality, the Internet works on IP addresses. The DNS converts the domain name into its corresponding IP address, each time it is used as such. The DNS has a network of its own i.e. one DNS server can ask other DNS servers about translating a specific domain name to its corresponding IP address till it gets the correct result.

Computers and other devices make use of IP address to route the traffic and it is very much similar to dialing a phone number. DNS acts as an intelligent operator that helps us bypass the infinite address book of IP addresses. Your DNS manages this huge task.
How an Alternative DNS Service Will Speed Up Your Browsing?

As I mentioned earlier, your tortoise-like internet speed isn’t always your Internet Service Provider’s fault, instead, it may be your DNS’s fault. So why not use an alternative DNS service? As the present web pages continue to become more and more complex by inculcating innumerable things. So, clients go for multiple DNS lookups for rendering one single web page. With the continuous growth in web, the existing DNS infrastructure is under more load each day.

Now, I’ll tell you to use a free public DNS service that will tell your computer to use that service instead of using your ISP prescribed service and will help you to get a faster internet speed

Recommended: What is DNS (Domain Name System) and How it Works?
How To Speed Up Web Browsing Using DNS Hack?

To get a faster internet speed, I’ll tell you about free OpenDNS service. You can also use Google DNS for speeding up your internet. OpenDNS is one of the most popular free DNS services that was started to provide an alternative method to those who were discontented with their existing DNS. Ahead I’m mentioning about OpenDNS; find Google DNS after that.

By following these simple steps, you can tell your computer to use OpenDNS’s DNS servers instead of the ones your service provider automatically uses:
Open DNS:

Step 1:

To get a faster internet speed using OpenDNS, open Control panel.

Step 2:

Go to Network and Internet options.network-and-internet

Step 3:

Now click on Network and Sharing Center.

network-and-sharing-center

Step 4:

Click on your Internet Connection and then click on Properties.

internet-connection

Step 5:

Click the Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) and click on Properties.

DNS-hack-faster-browse

Step 6:

Now choose the following DNS server addresses to get a faster internet speed:

Preferred DNS server: 208.67.222.222
Alternate DNS server: 208.67.220.220

ipv4-config-speedup-browsing

You are using OpenDNS’s servers now which helps you to get a faster internet speed.

To Configure IPv6:

Highlight the Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) and click on Properties, and choose the following DNS server addresses:

Preferred DNS server: 2620:0:ccc::2
Alternate DNS server: 2620:0:ccd::2DNS-hack-faster-browsing

Google DNS:

Replace those addresses with the IP addresses of the Google DNS servers in step 6.

For IPv4: 8.8.8.8 and/or 8.8.4.4.

For IPv6: 2001:4860:4860::8888 and/or 2001:4860:4860::8844

Conclusion:

There are more benefits of OpenDNS and Google DNS other than getting a faster internet speed. Usually, if the DNS server of your service provider goes down you become unable to use the internet, but with OpenDNS and Google DNS method, even if the service provider’s DNS server is down, you can surf the internet normally.

Both Google DNS and OpenDNS work just fine but people prefer Google DNS these days. You can choose to go for any of these and see if your internet speeds up.

Did you like this method to get a faster internet speed using simple DNS hack? Tell us in comments!

Know more about DNS (Domain Name System) and its Working here.

Hack

 

September 09at 05:00am

These 2 Giant Underwater Pyramids

These 2 Giant Underwater Pyramids Have Been Discovered In The Center Of The Bermuda Triangle

With the use of sonar, oceanographer Dr. Meyer Verlag discovered giant crystal pyramids at a depth of two-thousand meters. The use of other devices have allowed scientists to determine that these glass giants are both made of a crystal-like substance, and are nearly 3 times bigger than the pyramid of Cheops in Egypt

Two Giant Underwater Crystal Pyramids Discovered In The Center Of The Bermuda Triangle!

Dr. Verlag believes that further investigation into the secrets in the the crystal pyramids center could reveal more information regarding the cases of mysterious disappearances associated with the Bermuda Triangle. In a press conference held in the Bahamas, the scientist presented a report with the exact coordinates of the crystal pyramids, and made note that the technology at use is unknown to modern science. A more detailed study may bring results that are difficult for us to imagine. Who knows what will be discovered about these underwater architectural anomalies – perhaps something of shocking significance

Pyramide1

Built On Land – Lost During Last Pole Shift?

There are several Western scholars who argue that the pyramid on the seabed may have been initially made on the mainland, after which a devastating earthquake struck and changed the landscape completely. Other scientists argue that a few hundred years ago the waters of the Bermuda Triangle area may have as one of the cornerstone activities of the people of Atlantis, and Pyramids on the sea floor may be a supply warehouse for them.

Pyramid Discovery Challenges Current Archaelogical Theory

A gigantic structure, initially identified by a doctor in the 1960s, has recently been independently verified by diving teams from France and the U.S.

The discovery has rocked scientists around the world. Will they rush to investigate it? No, they’re more likely to studiously ignore it. If pressed, they’ll officially position themselves as highly skeptical—especially in light of the potential ramifications.

The pyramid could confirm some engineers’ contentions that these crystal pyramids were originally created as massive power sources, support the claim that the ancient city-state of Atlantis did exist, or even provide answers to the mysterious goings-on that have been recorded since the 19th Century in the region of the Atlantic dubbed the Bermuda Triangle.

Pyramide2

Pyramide3

 

September 08at 05:09am

Goede vrienden

Eerg
isteren zittend aan zijn sterfbed namen 2 grote vrienden van elkaar afscheid.
Jacobo (Kokochi) Prins is heengegaan en Rudy Pizziolo zal zijn makker zeker missen.

Als opmerkelijk bericht werd op internet gegeven dat heer Prins, ondanks zijn ziektebed, vermoord blijkt te zijn.
De waarheid zullen we nooit te horen krijgen. Maar vergeet niet, we praten hier over de groep waar zowel dos Santos, Wilsoe, Sluis en heer Westmaas hechte banden hebben met elkaar en die beschermd door de accountant en hun bank.

Heer Wiels uw signalen worden duidelijker en duidelijker.

Prins

 

September 08at 05:07am

Orde van Vrijmetselaren gaan goed de fout in.

Kennelijk kennen deze witte boorden heren niet hun eigen ritualen.

lees hier hun reactie na een filmpje wat hun geplaatst hebben op hun wall.
Klik hier voor filmpje

Een EenVandaag-interview (AVRO/TROS) uit 2016 over vrijmetselarij met Paul Marselje.

John H Baselmans
Dan vraag ik me af wat de loge was in Waalre want daar gebeurde vreemde zaken met kinderen. Verder waarom werden wij gevraagd om kinderen te leveren voor de loge van uw koning?

Orde van Vrijmetselaren
Zelden grotere onzin gezien over vrijmetselarij als in uw reactie. Er is en was overigens geen loge in Waalre en wij hebben geen koning-vrijmetselaar. De Koning van Nederland is ook geen lid, geen enkele koning trouwens.

John H Baselmans
Orde van Vrijmetselaren U kunt het "onzin" noemen beste heren maar uit de uitspraken hier van de lokale loges en de brief naar uw hoofdkantoor bevestigen wel wat ik hierboven heb geschreven. Uw reactie was wel te verwachten want zo gaat het al 63 jaren zover ik weet.
De loge in Waalre was bij Smits van Ooyen en daar kwamen veelal Phillips mensen bijeen. Het kasteeltje was met alle symbolen die u in deze film liet zien en laat me daar nu in een landhuis daarnaast geboren zijn en de eerste 6 jaren langs deze loge gewoond te hebben. Het bos en weilanden liepen over in ons stuk grond aldaar. Als de grote heren bij elkaar kwamen werd ik op dat moment als snotaap weggestuurd (en de rest zal ik hier maar niet schrijven). Misschien moet u eens uw geschiedenis goed gaan leren want verder heb ik van 2 van uw masons (die ons benaderden voor kinderen) zelf aangegeven dat toentertijd Koningin Beatrix in hun loge zat en liet ons ook dat in een brief lezen.
U kunt het voor onzin afdoen maar waarom kwamen dan later mensen van uw hoofdbestuur in contact met mij en verzocht mij om mijn mond te houden? Waarom probeerde het hoofdbestuur me toen onder druk te zetten om af te zien in het wroeten in kinderleed en pedofilie? Even na zoeken beste heren.
Deze verklaring kan ik wederom onder ede afleggen en heb dat ook in een eerdere aangifte al vast gelegd. Dus heren, het is niet allemaal zo heilig als het naar buiten gebracht wordt.
Wilt u de namen weten van de diverse masons die ons in de loop van de tijd bedreigden en om kinderen vroegen wil ik die aan uw hoofdbestuur nogmaals geven, mocht mijn aangifte verloren zijn.
De rest zal ik hier maar niet plaatsen daar dat te veel van uw ritualen prijs zou geven. Ritualen die ik mee mocht maken en gezien heb in de loge die u ontkent dat die ooit bestaan heeft.
Ik wens u veel eerlijkheid en mensheid toe met uw club.

eye

 

September 08at 05:03am

Crash Poetins BMW gefilmd

De presidentiële BMW van Poetin is betrokken bij een heftig auto-ongeluk in Moskou. De chauffeur, die al veertig jaar in dienst was, heeft het niet overleefd.

View

Een aanslag? Wel erg opvallend en doorzichtig.

 

September 08at 05:00am

The Girl Who Could Recall 10 Past Lives

Reincarnation is actually a very widely held belief in the world…but this girl claims to have remembered her previous ten lives.

Could someone actually recall the past ten lives that they had?

From the time Joey Verwey was just three years old, she was telling her family amazing stories that she was able to remember from her previous ten reincarnations. Stories that were so unusual and detailed, there was no way that she could have learned them on her own.

By the time she was five, she was meeting regularly with parapsychology professors, reincarnation gurus, regressive hypnotherapists, and investigative journalists, who all concluded that this innocent child offered the most convincing, modern evidence that reincarnation really exists.

Her first life was a cave dweller about 200 million years ago. She remembers being chased by a dinosaur, and leaving stone and bone tools behind in a cave. Today, she was able to lead investigators to a series of caves in South Africa that she had never seen before. These were the exact same caves where Royal Society Fellow, Robert Bloom, discovered the missing link between apes and humans, Australopithecus Africanus.

Twice she lived as an Egyptian slave, and remembers with perfect accuracy the conditions on board a slave galley, and their ancient techniques of paving stone roads.

There are other, less undefined memories from other ages, where she remembers wearing a heavy veil, and seeing a Princess riding in a carriage on the back of an elephant.

She remembers details from her life as a persecuted Christian, during Roman Emperor Nero’s wicked reign of terror in the first century, where she may have met St. Peter.

She also recalls living in South Africa in the early 1900’s, as a grandchild of then President Paul Kruger, and then growing up to have two husbands, and ten children. On investigation, these people proved to be real, and it was discovered that one of her children was still alive and in her nineties.

Five year old Joey met this elderly woman, who was instantly reminded of her own mother, and the two had long, convincing discussions about their past family life together.
https://youtu.be/N2cTXq54PRc

girl

 

September 07at 05:11am

Het OM kan de rambam krijgen

Het Openbaar Ministerie nam kennis van een discussie op Facebook, zaterdag, tussen diverse burgers, waaronder ex-politicus Norbert George.
In dat gesprek noemde George verslaggevers Yves Cooper, Richeron Balentien en iemand van Radio Hoyer en zei dat die personen op de payroll van het OM staan om goed nieuws over de organisatie naar buiten te brengen.
Het OM stuurde hierop gisteren een bericht naar de media waarin van hem een rectificatie wordt geëist. George is niet van plan om te rectificeren en het OM kan wat hem betreft ‘de rambam’ krijgen, zo laat hij in een persbericht weten.

Cooper

View

Dat Yves Cooper een slaaf is van het OM is overduidelijk. Ook doet hij absoluut naar de pijpen dansen van de politiek. Zo onafhankelijk is deze man niet en dat bewijst hij dagelijks in zijn publicaties en commentaren als zogenaamde ingekomen stukken.

Heer George moet ik in dit geval helemaal gelijk geven en inderdaad OM is alles behalve voor het recht bezig. Dat zien we in de diverse grote zaken die allemaal een politieke kleur hebben!

OM is niet voor recht maar is voor waar het grote geld is en dat zien en horen we alsmaar uit de monden van hun persvoorlichter heer Serphos die mensen persoonlijk aan valt onder bescherming van een duistere PG.

Het zijn Yves Cooper en Norman Serphos die veel te verzwijgen hebben en dat terwijl heer Cooper wel als peetvader was van het boekje "Geboren voor één cent' wat gaat over het kinderleed op deze eilanden

Serphos

george

Klik op bovenstaand artikel voor het te lezen.
Zie de stellingen van heer George die ik al jaren aanhaal in mijn boeken en interviews. Perfect het duurt jaren maar meer en meer komen er bevestigingen naar buiten.


September 07at 05:08am

A staggering 30,000 scientists have come forward confirming that man-made climate change is a hoax perpetuated by the elite in order to make money.

One of the experts is weather channel founder, John Coleman, who warns that huge fortunes are being made by man-made climate change proponents such as Al Gore. — Yournewswire

In a recent interview with Climate Depot, Coleman said:

“Al Gore may emerge from the shadows to declare victory in the ‘global warming’ debate if Hillary Clinton moves into the White House. Yes, if that happens and the new climate regulations become the law of the land, they will be next to impossible to overturn for four to eight years.”
Climate change proponents remain undeterred in their mission, ignoring numerous recent scientific findings indicating that there has been no warming trend at all for nearly two decades.

Al Gore’s dire predictions of the melting of polar ice on a massive scale have proved to be completely false.

In fact, in 2014 – a year that was touted as being “the hottest ever” in the Earth’s history – there were record amounts of ice reported in Antarctica, an increase in Arctic ice, and record snowfalls across the globe.

Debunking the “97 percent” lie

On top of those “inconvenient truths,” the White House’s assertion that 97 percent of scientists agree that global warming is real has been completely debunked.

Several independently-researched examinations of the literature used to support the “97 percent” statement found that the conclusions were cherry-picked and misleading.

More objective surveys have revealed that there is a far greater diversity of opinion among scientists than the global warming crowd would like for you to believe.

From the National Review:
“A 2008 survey by two German scientists, Dennis Bray and Hans von Storch, found that a significant number of scientists were skeptical of the ability of existing global climate models to accurately predict global temperatures, precipitation, sea-level changes, or extreme weather events even over a decade; they were far more skeptical as the time horizon increased.”
Other mainstream news sources besides the National Review have also been courageous enough to speak out against the global warming propaganda – even the Wall Street Journal published an op-ed piece in 2015 challenging the Anthropogenic Global Warming (AGW) pseudoscience being promulgated by global warming proponents.

And, of course, there are the more than 31,000 American scientists (to date) who have signed a petition challenging the climate change narrative and 9,029 of them hold PhDs in their respective fields.

But hey, Al Gore and his cronies have also ignored that inconvenient truth, as well.

Many of those scientists who signed the petition were likely encouraged to speak out in favor of the truth after retired senior NASA atmospheric scientist John L. Casey revealed that solar cycles are largely responsible for warming periods on Earth – not human activity.

Al Gore and cronies continue getting richer from the global warming hoax

But the global warming crowd continues to push their agenda on the public while lining their pockets in the process.

If you’re still inclined to believe what Al Gore has to say about global warming, please consider the fact that since he embarked on his crusade, his wealth has grown from $2 million in 2001 to $100 million in 2016 – largely due to investments in fake “green tech” companies and the effective embezzlement of numerous grants and loans.

You might want to take all of this information into serious consideration before casting your vote in the November election.

View

De complete climat change is een farce. Ik heb dat uitvoerig beschreven in het boek :De matrix van het systeem" deel 1 en 2
U kunt alles nalezen en de boeken gratis downloaden via deze links

Title: De MATRIX van ons systeem deel 1. ISBN 978-1-291-88840-9
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf
File size 2.8 MB

Title: De MATRIX van ons systeem deel 2. ISBN 978-1-291-88841-6
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf
File size 3.7 MB

Snow

 

September 07at 05:05am

Mind Control, Subliminal Messages and the Brainwashing of America

“Is the purpose of the TV ad to make you an informed consumer?” asks Noam Chomsky. “The purpose of the ad is to delude and deceive you with imagery so you’ll be uninformed and make an irrational choice.”

In October of 2011, the American Academy of Pediatrics issued a warning, advising that children under the age of two should not be exposed to television because it can lead to developmental disorders, delayed speech and sleep problems.

Similar concerns have been raised regarding tablet use. Despite that, Media Watch founder Ann Simonton found that advertisers “start targeting children at 9 months. They’ve noted that, by two years old, they can achieve brand loyalty and recognition.”

This is especially concerning when we take into account subliminal messaging is unregulated by the Federal Communications Commission (FCC) not only in advertising, but television and film as well.

The Internet has recently come under scrutiny too. We are basically being brainwashed as babies and it continues throughout our lives.

Add to this governmental propaganda and we would be hard-pressed to have an uninfluenced and unique thought about anything. And, sad to say, it has only become worse…

In 2013, the Broadcasting Board of Governors (BBG) revoked a longstanding federal law that made it illegal for the U.S. Department of State to broadcast within the United States internally-created propaganda designed for international use.

Officials claim it’s a move towards transparency, but critics believe it’s yet another tool to sway American opinion in the political sphere.

With technological advances and acceleration of the global market, opportunities abound for advertisers, governments and media empires to exert their influence over the populous in ways that were unheard of a generation ago.

To Jeff Warrick, this is unacceptable. A former advertising executive turned whistleblower filmmaker, he spent seven years creating the provocative documentary, Programming the Nation (which is featured below) in an attempt to answer the question once and for all: “Are subliminal messages fact or folklore?”

What he found will shock you.

Subliminal Messages: Harmless or Damaging?
“You need to make people feel at risk in order to promote sales. Happy people don’t buy stuff they don’t need.”
Some would argue that subliminal messages found in the realm of advertising are not all bad. Take for example legendary sound engineer, Mark Mothersbaugh, who established himself within the world of radio and TV advertising.

He worked on the animated TV ads for Hawaiian Punch, where a cartoon character donning a Hawaiian shirt punches another character. Mothersbaugh decided to add a sub-audible voice whispering “Sugar Is Bad for You.”

According to Mothersbaugh, after watching the test screening, company executives enthusiastically applauded the ad, completely missing the contradictory subliminal message!

But as Warrick soon discovered in the making of Programming, subliminal messages can easily border on the sinister, as is the case with “psyops” utilized by the Pentagon to influence mass media — which just happened to be in direct violation of the now defunct 1948 Smith-Mundt Act that “prohibits using propaganda techniques to target a domestic audience.”

Some of the most common subliminal messages promote sexual violence. Oftentimes, these messages can lead to horrible crimes — a chilling example is with serial killer Ted Bundy, who maintained that he was largely influenced by TV advertising which encourages brutality towards women.
“As Programming notes, much of the “news” we are exposed to is actually cleverly disguised corporate advertising and covert government propaganda created by PR firms and distributed to commercial news outlets in the form of Video News Releases. John Stewart and Steven Colbert aren’t the only sources of “fake news” on TV: It’s just that they are up-front about their antics.” [source]
Politicians certainly aren’t above resorting to subliminal messages. The Republican Party (GOP) was caught using a subliminal message in an election ad attacking Democrats.

The words “Democrats” and “Bureaucrats” scrolled across a dark screen at the end of the ad, but then another word flashed on the screen for 1/30th of a second, rendering it invisible to the naked eye. The word? Rats.

Fortunately, with the advent of Internet technology, the blatant misuse of political advertising by the GOP was detected using a “freeze-frame” button during computer playback.

However, the Internet itself has its own set of problems where mind control is concerned. Writes Nicholas West of the Activist Post:
“Flicker rate tests show that alpha brain waves are altered, producing a type of hypnosis — which doesn’t portend well for the latest revelation that lights can transmit coded Internet data by 'flickering faster than the eye can see.'

“The computer’s flicker rate is less, but through video games, social networks, and a basic structure which overloads the brain with information, the rapid pace of modern communication induces an ADHD state. A study of video games revealed that extended play can result in lower blood flow to the brain, sapping emotional control.”
Where does this leave us? A choice between manipulated puppets doing the bidding of our advertising, corporate and governmental overlords or free-thinking individuals who shield themselves from all forms of media?

At the very least, we should all seriously consider “killing our televisions.”

Programming the Nation — The history of subliminal messaging in American mass-media https://youtu.be/0cVKX9gW1_M

View

Mind Control is al lang gaande het begon via Radio en TV en nu via alles wat maar techniek is.
Mensen staan ook dagelijks bloot aan vele frequenties maar doen er weinig aan om zich tegen te verzetten.
Zo wordt dag en nacht je hersenen "bewerkt".
Bewijs? Zie hoe de huidige jeugd en mensheid zich gedraagt en hoe mensen reageren op zaken!

Mind

 

September 07at 05:02am

Lesson On Attitude

‘Holding anger is a poison…It eats you from inside…We think that by hating someone we hurt them…But hatred is a curved blade…and the harm we do to others…we also do to ourselves.’
-Mitch Albom

When we are wronged, it is easy to become bitter and cynical. Often our anger turns into hate, which only serves to harm us more than the people who have wronged us. Learning to forgive and move on can be one of life’s toughest lessons. Ricky Jackson, a man who was released from prison in 2014 after serving 39 years for a crime he did not commit is a shining example to all of us on how to do exactly that.
Ricky Jackson’s story

Jackson was convicted of the murder of a man named Harold Franks, along with two friends, in 1975, at the age of 19. The evidence against Jackson was all based on the witness statement of a thirteen-year-old boy, on a school bus that was a block away from the scene.

ricky jackson freed

The boy, Eddie Vernon, was challenged by classmates at the time, as they all claimed that it would have been impossible for him to have seen the murder from where the bus was.

There was no further evidence presented to the jury in Cleveland, Ohio, to back up the unreliable witness statement, but it was enough to see Jackson sentenced to death. Jackson and his friends only avoided execution because of a paperwork error, which opened up the opportunity for them to appeal their charges.

At an appeal hearing in 2014, Vernon finally admitted that it had in fact been impossible for him to witness the crime from his position on the bus. He went on to claim that he had been coerced into testifying against Jackson by police. The case once more highlights the flaws in the US justice system.

‘The scale of the miscarriage of justice in Ricky Jackson’s case is staggering,’ said Clive Stafford-Smith, the head of Reprieve, a London-based human rights charity. ‘Much of what went wrong in Mr. Jackson’s case is very familiar: a witness coached by the police into a version of events that would gain an easy conviction; a woeful lack of reliable evidence linking him to the crime; inept lawyering, especially for poor people; a jury or judge not willing to countenance doubt; and a ‘justice’ system where, once convicted, it becomes nearly impossible to overturn a sentence.’

Thanks to his team of lawyers, Jackson will now receive $2 million in compensation. However, no matter how high the sum of money is it can never adequately compensate for taking away nearly forty years of his life and preventing him from living a normal life.
Forgiveness

Faced with such a tragic situation, it would be understandable for Jackson to be bitter and angry. However, his attitude towards the situation encapsulates the enduring power of the human spirit.

When he was asked if he felt angry about his incarceration after his release, his answer was truly inspiring. ‘A lot of people will want me to hate that person and carry animosity towards him but I don’t,’ he said. ‘As far as that young man is concerned I don’t hate him, I just wish he has a good life… it took a lot of courage to say he lied. In the end, he came through for me and I’m grateful.’

innocent man prison

Rather than dwelling on what had been lost, Jackson pledged to make the most of his new-found freedom and to live as wonderful a life as he could. His anger and bitterness were non-existent, he accepted the reality of his existence.

According to the respected therapist, Dr. Andrea Brandt, forgiveness teaches you to embrace your life for what it is and move forwards. ‘By forgiving, you are accepting the reality of what happened and finding a way to live in a state of resolution with it.’

This forgiveness thought process is echoed by the world-renowned spiritual author, Dr. Wayne Dyer, who saw holding onto rage as a way of polluting the human condition. ‘If you’re filled with anger, you are one more person who contributes to the pollution of anger,’ he said. ‘Instead, remember that you have no need to wrong others or to retaliate when you’ve been wronged.’

These lessons are ones that Ricky Jackson learned instinctively over his 39 years in prison. However, they can be learned by each of us if we take the time to educate ourselves spiritually. Jackson is an example of how to move on from pain and suffering, in order to maximize the short time we are given on this earth.

Rick


September 06at 05:08am

Geschiedenis

Geschiedenis is alleen een gemanipuleerd verslag uit het verleden.
Dus wat is er mis mee als je daar niet aan mee doet?

Niemand kent de ware geschiedenis. Zie alleen al de farce die ontpooid wordt de laatste jaren op ons eiland. Waar wilde verhalen ten ronde gaan van hoe het eens geweest zou zijn. Valse verklaringen valse geschiedenis.

De ware geschiedenis wordt niet beschreven want die omvat de waarheid en daar is niet mee te manipuleren.


September 06at 05:06am

Pope Francis: Going to church does not make you a good person

Pope Francis explained in his homily that not all churchgoers are good people.
During a homily Pope Francis delivered at the chapel of Saint Martha residence in Vatican, the Pope explained through a parable he shared that going to church does not automatically make you a good person.

View

Eens in zijn leven zegt deze paus iets zinnigs
Maar of het de blinde schapen door gaat dringen is nog maar de vraag

Paus

 

September 06at 05:04am

‘Aanslagplannen IS voor Nederland waren bekend’

IS had plannen voor aanslagen in Nederland. Dat blijkt uit duizenden pagina’s informatie die CNN in handen heeft. De informatie waarover de Amerikaanse nieuwszender beschikt is bekend bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), zegt een woordvoerder. De inhoud heeft geen invloed op het dreigingsniveau in Nederland. Dat blijft ‘substantieel’.

Uit de 90.000 pagina’s blijkt dat IS plannen had voor veel zwaardere aanslagen in Frankrijk in november vorig jaar. Winkelcentra en supermarkten stonden op de lijst van doelwitten. Ook in andere Europese landen moest het kalifaat toeslaan, in Groot-Brittannië en ook in Nederland.

Er zouden nog steeds slapende cellen zijn die wachten op een signaal om toe te slaan. Volgens terreurexpert Paul Cruickshank van CNN maken IS-aanhangers massaal gebruik van de berichtendiensten Whatsapp en Telegram, die ook door veiligheidsdiensten niet kunnen worden onderschept dankzij de vernuftige encryptie.

De IS-afdeling die terroristen naar Europa stuurt heet Amn al-Kharji en maakt volgens de papieren gebruik van de vluchtelingenroute via Turkije naar West-Europa.

De Europese veiligheidsdiensten blijken enige grip te hebben op het netwerk. Zo werden twee mannen aangehouden die samen op reis waren met het tweetal dat later deel uitmaakte van de aanslagplegers in Parijs. Het ging om de Algerijn Adel Haddadi en Muhammad Usman, een Pakistaan. De vier mannen kenden om veiligheidsredenen elkaars namen niet. Ze vertrokken zes weken voor de aanslagen in Parijs vanuit het Syrische Raqqa en gaven zich uit voor vluchtelingen. Het aangehouden tweetal is uitvoerig ondervraagd over de werkwijze van Amn al-Kharji.

View

En dan denken de Nederlanders nu dat het gevaar geweken is.

IS

 

September 06at 05:01am

Slimme meter makkelijk af te lezen: iedereen kan zien wanneer jij doucht

Ondanks de strikte privacyregels zijn de data van álle huishoudens met een slimme meter in te zien, door iedereen die erom vraagt.

Elektriciteitsbedrijven zijn deze maand begonnen in het hele land slimme meters te installeren. Zij kunnen dankzij de nieuwe digitale meters op afstand de meter uitlezen, en de gebruikers zelf krijgen beter inzicht in hun energieverbruik.

Nu blijkt echter dat er zó slordig met die gegevens wordt omgesprongen, dat het verbruik van elk huishouden met een slimme meter is in te zien voor iedereen die erom vraagt.

Sinds de eerste huishoudens als proef een slimme meter kregen, zijn er enkele tientallen websites en mobiele apps op de markt gekomen waarmee mensen hun eigen verbruik kunnen volgen. Het idee is dat consumenten zo gemakkelijk inzicht krijgen in hoe ze op hun energierekening kunnen besparen. Veel van die diensten controleren echter niet of degene die zich aanmeldt, ook daadwerkelijk op het opgegeven adres woont.

Op Goeiepeer.nl bijvoorbeeld, een site van Natuur & Milieu en netbeheerders Enexis en Liander, kunnen mensen met een slimme meter hun verbruik vergelijken met dat van anderen. Als iemand een account aanmaakt, stuurt de site een verzoek naar de netbeheerder om de gegevensstroom aan te zetten.

Er is geen controle op het adres. Zelfs het opgeven van een valse naam voorkomt niet dat je na drie tot vijf werkdagen te zien krijgt hoeveel energie de bewoners verbruiken. Dat gaat niet verder dan het stroomverbruik per 15 minuten en de gasmeterstand per uur, maar het is voldoende om ruwweg te kunnen opmaken wanneer mensen thuis zijn, hoe laat ze naar bed gaan en opstaan, hoe hoog de verwarming staat en hoe vaak ze douchen.
Dochters douchen langer

Een andere website waar mensen inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik, is SlimmemeterPortal.nl. Die site stuurt wél een brief met een unieke code die mensen moeten invullen op de site.

Eigenaar Eric Carbijn vindt het belangrijk om zorgvuldig met de data om te gaan, juist omdat je er veel uit kunt afleiden. “Ik kan redelijk goed benaderen hoeveel mensen er in een huis wonen. We hebben weleens geprobeerd te raden of ze er dochters of zonen hebben, want dochters douchen veel langer. We zaten eng dichtbij. Zeker als je veel data hebt om mee te vergelijken, dan kun je heel veel uitrekenen.”
Brief is extra drempel

Carbijn denkt dat zijn concurrenten geen brief sturen vanwege de extra kosten. “Ik ken geen andere partijen die dat doen. Ze vinden dat een te dure optie.”

Folkwin Emaar, als projectmanager betrokken bij Goeiepeer.nl, geeft nog een reden. “We hebben er wel bewust over nagedacht of we nog een verificatiestap zouden inbouwen, bijvoorbeeld een brief met daarin een unieke code. Maar dat zou een extra drempel zijn voor mensen om mee te doen. Er is een risico, maar dat dekken we af door mensen akkoord te laten gaan met voorwaarden waarin staat dat zij echt op dat adres wonen.”
Controle is gebrekkig

Om gegevens van de netbeheerders te ontvangen, hoeven de ‘onafhankelijke dienstaanbieders’ (ODA) nu alleen met een directieverklaring te beloven dat ze hun uiterste best doen te controleren of hun klanten wonen waar ze zeggen te wonen.

In de praktijk vindt een aantal het voldoende dat nieuwe klanten beloven daar eerlijk over te zijn. Behalve Goeiepeer.nl controleren ook de app Energy Vikings en de website Enelogic de identiteit van nieuwe aanmeldingen niet. Er zijn ook apps die een gebruiker vragen om het nummer van de meters, maar alleen energieleveranciers zoals Essent kunnen dat, omdat zij weten welke meter bij welk adres hoort.
Netbeheerder en energiebedrijf verantwoordelijk

Het is de netbeheerders en energiebedrijven verboden, op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens, om meetgegevens aan derden te geven. Dat mag alleen als een klant daar nadrukkelijk toestemming voor geeft. Zij mogen dat niet afschuiven op onafhankelijke dienstaanbieders en die kunnen hun verantwoordelijkheid weer niet zomaar opzij schuiven in hun algemene voorwaarden, bevestigt het College bescherming persoonsgegevens (CBP).

Waarom geven de netbeheerders, die de energietransportnetwerken in Nederland beheren, de gegevens uit de slimme meter dan gewoon door zonder vragen te stellen? André Jurjus, directeur van branchevereniging Netbeheer Nederland: “Je verwacht niet dat mensen dit doen. Als de ODA zegt ‘ik heb een mandaat van de klant’, dan gaat de netbeheerder ervan uit dat de ODA zich aan de wet gehouden heeft.”
Poort onvoldoende op slot

Jurjus hoort ervan op dat het mogelijk is om gegevens van vreemden uit te vragen. Helemaal als hij hoort dat we kunnen zien dat hij op zijn eigen huisadres géén slimme meter heeft. “Tot nu toe gingen de netbeheerders ervan uit dat de poort voldoende op slot zat, maar dat blijkt nu te makkelijk gedacht. Wij moeten in de spiegel kijken en ons afvragen wat ons te doen staan.”

Er zijn nu ruim 900.000 huishoudens met een slimme meter. De overheid wil dat in 2020 ten minste tachtig procent van de Nederlandse huishoudens een slimme meter heeft. Weigeren mag en de communicatie met de netbeheerder uit laten zetten kan ook, maar slechts drie procent van de huishoudens doet dat.

Mag ik een slimme meter weigeren?

Wanneer u geen slimme energiemeter wilt, kunt u 2 dingen doen. U kunt de meter ‘administratief uit’ laten zetten. De meter kan dan niet op afstand worden uitgelezen. Of u kunt de meter weigeren.

Administratief uitzetten van de slimme meter

U bent niet verplicht uw meterstanden op afstand uit te laten lezen. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kan de netbeheerder deze functie uitzetten. De slimme meter werkt dan op dezelfde manier als de huidige energiemeter.

U krijgt in dat geval wel een slimme meter, maar geen tweemaandelijkse overzichten van uw verbruik. Ook moet u dan nog steeds zelf jaarlijks uw meterstanden doorgeven, zodat uw energieleverancier uw jaarrekening kan maken.

Weigeren van de slimme meter

Wilt u de slimme meter echt niet? Dan kunt u hem weigeren. U behoudt dan uw oude meter en kunt geen gebruik maken van nieuwe diensten en toepassingen om energie te besparen.

Ook moet u zelf uw meterstanden doorgeven. En u ontvangt geen tweemaandelijks overzicht van uw energieverbruik.

Is uw oude meter echt aan vervanging toe, dan ontvangt u een andere meter. Dit is geen slimme meter, maar een digitale meter die niet op afstand uitleesbaar is.

Heeft u een slimme meter geweigerd en wilt u later toch een meter aanvragen? Dan mag de netbeheerder kosten voor de slimme meter in rekening brengen.

View

De slimme meter zal een probleem gaan worden wat betreft de vrijheden die we ooit eens hadden. Buiten de banken en vele controlesystemen krijgen we dan ook zo dat men kan zien of je nog thuis bent of niet en hoe je gedrag is wat betreft water- en elektraverbruik.

Slimme meter

 

September 05at 05:11am

Interview radio Fiesta reeds 35.760 beluisterd

Binnen 24 uren werd het interview 35.760 keren beluisterd
De vraag
"Wie vermoordde Helmin Wiels?" blijkt toch werkelijk te spelen op zowel de eilanden als Nederland.
Luister het interview om door hieronder op de link te klikken;.

http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/Fiesta.mp3

Fiesta

 

September 05at 05:09am

The biggest lie in the catholic church

Mother Teresa declared saint by Pope Francis at Vatican

Mother Teresa, revered for her work with the poor in India, has been proclaimed a saint by Pope Francis in a ceremony at the Vatican.

Francis said St Teresa had defended the unborn, sick and abandoned, and had shamed world leaders for the "crimes of poverty they themselves created".

Tens of thousands of pilgrims attended the canonisation in St Peter's Square.

Two miraculous cures of the sick after Mother Teresa's death in 1997 have been attributed to her intercession.

In India, a special Mass was celebrated at the Missionaries of Charity, the order she founded in Kolkata (Calcutta).

An hour with the Saint of the Slums

What happened to the critics?

Cardinal Angelo Amato read a brief biography of Mother Teresa's work, then asked the Pope to canonise her in the name of the Church.

Pope Francis responded: "We declare and define Blessed Teresa of Calcutta to be a saint and we enrol her among the saints, decreeing that she is to be venerated as such by the whole Church."

The Pope said Mother Teresa had spent her life "bowing down before those who were spent, left to die on the side of the road, seeing in them their God-given dignity".

He added: "She made her voice heard before the powers of the world, so that they might recognise their guilt for the crimes of poverty they themselves created." He then repeated: "The crimes of poverty they themselves created."

Despite the intense heat, the atmosphere among the pilgrims in St Peter's Square was one of joy, and the service a celebration of the life of this extraordinary woman.

Teresa was born an ethnic Albanian, and the Albanian flag was much in evidence, as was the distinctive white habit, trimmed with blue stripes, worn by the nuns of her order, the Missionaries of Charity.

In his homily of St Teresa's work, Pope Francis said she had shone a light in the darkness of the many who no longer had tears to shed for their poverty and suffering. It was clear that her life reflected the kind of Church that this Pope is trying to build: one that shows mercy to all and offers practical help for the poorest and for all those in need.

Although critics have sought to portray St Teresa as a sinner and a hypocrite, her supporters have been just as vocal in her defence, challenging those critics to live their lives the way St Teresa did, before they cast the first stone.

Hundreds of Missionaries of Charity sisters attended the event, along with 13 heads of state or government.

Some 1,500 homeless people across Italy were also brought to Rome in buses to be given seats of honour at the celebration - and then a pizza lunch served by 250 nuns and priests of the Sisters of Charity order.

One pilgrim, Charlotte Samba from Gabon, told Associated Press: "Her heart, she gave it to the world. Mercy, forgiveness, good works. It is the heart of a mother for the poor."

Large TV screens were set up at Mother House in Kolkata for the Vatican ceremony.

Worldwide acclaim

Mother Teresa founded a sisterhood that runs 19 homes, and won the Nobel Peace Prize.

But she was not without her critics, as some people noted a lack of hygiene in the hospitals run by her sisterhood, and said she accepted money from dictators for her charity work.

She died in 1997 - aged 87 - and was beatified in 2003, the first step to sainthood.

In 2002, the Vatican ruled that an Indian woman's stomach tumour had been miraculously cured after prayers to Mother Teresa, despite the doubts of her husband.

Pope Francis cleared the way for sainthood last year when he recognised a second miracle attributed to her.

Her work complements Francis' vision of a Church that serves the underprivileged.

Her canonisation is a centrepiece of his Jubilee Year of Mercy.

Media captionA woman who said she experienced Mother Teresa's first "miracle" describes what happened

Born in 1910 to ethnic Albanian parents, Agnese Gonxha Bojaxhiu grew up in what is now the Macedonian capital, Skopje, but was then part of the Ottoman Empire.

Aged 19, she joined the Irish order of Loreto and in 1929 was sent to India, where she taught at a school in Darjeeling under the name of Therese.

In 1946, she moved to Kolkata to help the destitute and, after a decade, set up a hospice and a home for abandoned children.

She founded the Missionaries of Charity in 1950. The sisterhood now has 4,500 nuns worldwide.

She achieved worldwide acclaim for her work in Kolkata's slums, but her critics accused her of pushing a hardline Catholicism, mixing with dictators and accepting funds from them for her charity.

It often takes decades for people to reach sainthood after their death, but beatification was rushed through by Pope John Paul II.

View

De wereld heeft weer een heilige bij.

Een vrouw die veel leed veroorzaakte onder de kinderen om zoveel geld te deponeren aan het Vatikaan met als ruil deze heilig verklaring. Heiligen zijn blijkbaar niet die personen geweest die voor de mensheid op kwamen maar wie het meeste in bracht bij het Vatikaan.

Dus heren Rotschild er is nog hoop voor u.

Voor de ware story achter deze zeer bedenkelijke vrouw lees en zie deze pagina

The true story
http://www.johnbaselmans.com/Stepbystep/Step_by_step_Portrait_
Mother_Teresa.htm

Teresa

Drawing John H Baselmans-Oracle

 

September 05at 05:08am

SPACEX

View

Wat heeft de explosie veroorzaakt en wat is die flits?
Er was duidelijk wat gaande, zeker als men weet dat verre van lanceerplatformen al het vliegverkeer gestopt wordt.
Oordeel zelf,
zie de foto's

Spacex1

Spacex2

Spacex3


En de film
https://youtu.be/_BgJEXQkjNQ

 

September 05at 05:05am

Qaddafi

De redenen voor zijn dood weten we en het wordt kennelijk als "normaal" gezien.

Triest dat mensen niet in zien wat er werkelijk om ons heen gaande is.

Qaddafi

 

September 05at 05:02am

Dr. Russell Blaylock Warns: Don’t Get the Flu Shot — It Promotes Alzheimer’s

The government is ratcheting up its efforts to convince Americans to get flu shots. “You can’t walk into a pharmacy without seeing lines, and the government is now telling preachers to tell their congregations to get flu shots,” says Dr. Russell Blaylock, renowned neurosurgeon and editor of the Blaylock Wellness Report. “I’ve never seen anything like it.

The incidence of flu across the United States is extremely low — there are virtually no outbreaks — and not a single child has died. Yet, the flu vaccine is being pushed as if it’s the greatest health advance ever discovered.

“The vaccine is completely worthless, and the government knows it,” says Dr. Blaylock. “There are three reasons the government tells the elderly why they should get flu shots: secondary pneumonia, hospitalization, and death. Yet a study by the Cochrane group studied hundreds of thousands of people and found it offered zero protection for those three things in the general community. It offered people in nursing homes some immunity against the flu — at best one-third — but that was only if they picked the right vaccine.”

The government also says that every baby over the age of six months should have a vaccine, and they know it contains a dose of mercury that is toxic to the brain. They also know the studies have shown that the flu vaccine has zero — zero — effectiveness in children under 5.

Here’s the bottom line: The vast number of people who get the flu vaccine aren’t going to get any benefit, but they get all of the risks and complications.

Flu vaccines contain mercury in the form of thimerosal (ethylmercury), a brain toxin, which accumulates in the brain and other organs. “It’s incorporated into the brain for a lifetime,” says Dr. Blaylock. “After five or 10 years of flu shots, enough mercury accumulates in the brain that every single study agrees is neurotoxic. Mercury is extremely toxic to the brain even in very small concentrations, and there are thousands of studies that prove it.”

The changes that we see in the brain associated with neurodegenerative diseases such as Alzheimer’s and Parkinson’s are all easily produced by mercury in these doses.

View

Steeds meer zien we dat we langzaam maar zeker zieker worden gemaakt dit om de farmaceutische wereld nog meer geld te laten maken.
Zie de film VAXXED nog maar eens en denk dan wat u uw kinderen aan doet.

Spuit

 

September 04at 05:07am

Interview 3 september radio Fiesta

"Wie vermoordde Helmin Wiels?" Het antwoord wordt hier gegeven.

http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/Fiesta.mp3

Fiesta

 

September 04at 05:05am

Opinion

Pesten

We lezen er veel over en er gaat geen dag voorbij dat er wel weer een ernstig verhaal op je scherm verschijnt als gevolg van pesten. Kinderen die zelfmoord plegen en zelfs ouderen die het totaal niet meer zien zitten.

Hoe was dat dan vroeger?
Nu, ik kan er over mee praten want ik ging pas op latere leeftijd naar school en was altijd van dag één de persoon die gepest moest worden. Als er een elftal gekozen werd zat ik er nooit bij en stond zo ook bij vele evenementen langs de kant. Dat omdat ik me anders kleedde dan de massa en niet mee deed aan de modegrillen van die tijd. Ik doorzag vele zaken en gedroeg me daarom ook anders. Ik kreeg straf voor dingen die ik niet gedaan had en werd zelfs 2 maal van school gehaald omdat het zo ver ging dat de leraren meenden mee te moeten doen mij het leven moeilijk te maken.

Ik was en ben een buitenbeentje en dat is altijd zo gebleven. Nu nog word ik zeer regelmatig geconfronteerd met leugens en zaken die op mijn nek geschoven worden. Valse beweringen en zelfs gaat het zo ver dat men zaken beweert waar ik absoluut geen part aan heb. 63 jaren ben ik en 57 jaren ben ik tot nu toe in mijn leven gepest. Ja, soms dacht ik er wel aan om er een einde aan te maken zeker toen ik na de dood van mijn vrouw de meeste schoonfamilie en mijn kinderen uit mijn leven verdwenen. Mijn schoonfamilie heeft er alles aan gedaan om mij hier weg te krijgen en kapot te maken. Het was een hel en zeker een van mijn zwaarste tijden in de wereld van pesten. Als klap op de vuurpijl vernam ik enkele jaren na de dood van mijn vrouw dat men via valse handtekening haar uit het graf heeft gelicht, gecremeerd en ergens uitgestrooid. Dat was de top van het pesten wat een mens een ander aan kan doen.

Doch ondanks alle zaken die er gedaan zijn om mijn leven kapot te maken, en dat al vanuit mijn jeugd, is het niet gelukt om mij van deze aardbodem te laten verdwijnen. Zelfs nu dat er weer andere drukdoende bezig zijn om vele onzin over mij via de pers te verspreiden in deze verkiezingstijd.

Pesten is er altijd geweest en pesten hoort bij het leven. Als kind maakt het je hard want in de latere maatschappij is het niet veel beter en wordt er veel gepest vanuit je werk of in het dagelijks leven. Pesten is geen reden om een persoon daartegen te beschermen want het is juist pesten wat mij sterk heeft maakt. Zo kun je zelfs vechten tegen de hoogste tegenstanders zonder dat het je eigen leven kost. Pesten is een leerschool en zal door elk individu gedragen moeten worden. Om dat dan af te gaan schermen en zelfs extra aandacht aan te besteden maakt dat de beschermde persoon het alleen moeilijker gaat krijgen en het leven niet meer ziet zitten.

Wil je werkelijk kinderen, personen helpen die momenteel aan de top staan van de pestwereld is het het beste dat je er bent voor hen maar niet aan hun leed toe geeft. Pesten is de ware leerschool van het leven en elk persoon krijgt wat deze nodig heeft. Neem je dat pesten af zal de toekomst een ondragelijke hel worden met de dood als gevolg en dat is puur omdat je hen de leerschool heeft ontnomen.

John H Baselmans-Oracle

 

September 04at 05:03am

De leugens van het openbaar Ministerie van Curaçao

Weer zien we dat er veel mis is bij OM. Dat kan ook niet anders als men een buffer is tussen de maffia en de gewone man.
Alles moet afgeschermd worden en dan zijn leugens de enige weg. Als dat dan niet lukt doet men er alles aan de wet zo te interpreteren dat het zeer krom gaat worden.

Willen we van de corruptie en criminelen af zullen we moeten beginnen bij de top en dat is Justitie met zijn OM en de rechterlijke macht

OM

 

September 04at 05:01am

Judge Gives Cancer Patient 90 Days Of Jail For Being Too Sick To Pay Bills

While rapists that admitted to their crimes are getting no jail time and no convictions, likely because they or their parents are wealthy, those that aren’t as financially well-endowed are being thrown into jail for the saddest reasons.

Judge Milas “Butch” Hale from Sherwood, Arkansas has been accused of running a “modern-day debtor’s prison” after he recently sentenced a 44-year-old man with pancreatic cancer to 90 days in jail.

President and Executive Director of the Lawyers’ Committee for Civil Rights Under Law Kristen Clarke said of sentencing people like this to jail:

“People are doomed for failure when they appear before the court, and most significantly trapped in this never-ending cycle of expanding debt. With the resurgence of debtors’ prisons, we will continue to see people cycle in and out of jails and prisons across our country merely because of their inability to pay fines and fees tied to low-level, nonviolent offenses.”

Lee Robertson, the man with pancreatic cancer, first ran into trouble in 2009 when he was diagnosed and began his first round of chemotherapy. His sickness forced him to stop working, which eliminated his source of income and made it impossible for him to sustain himself. In the course of two weeks, Robertson wrote 11 checks to stores for small amounts ranging from $5 to $41 that all bounced.

lee1After six years and seven arrests, Robertson ended up in Hale’s courtroom, where Hale said that the cancer patient owed the court $3,054.51 in fees and restitution. Robertson had been unable to pay these fines and checks because his pancreatic cancer has prevented him from returning to work.

Hale has come under loads of scrutiny for the way he runs the “hot checks division,” which is a court that assesses cases dealing with bad checks. The judge is now under investigation for the questionable practices he employs in his court.

The lawsuit outlines the lucrative system used, in which no family or friends are allowed to accompany the defendant and the defendant must sign a form that waives the right to an attorney. This leaves those being prosecuted completely vulnerable and unable to properly defend themselves or make an argument in their favor.

The suit claims that the court acts as an extension of a collections agency, essentially collecting money from those living in poverty in order to contribute more money to the city’s budget every year. Each overdrawn check can bring in $400 in fines and fees, not including the restitution to pay back the amount of the check.

“This is a broken court system that disregards due process rights at every turn,” Clarke added.

Hopefully justice will be served to this judge and others involved in this “scheme” so that less people living below the poverty line won’t have to continue to be huge contributors to the city’s budget.

Commentaar

Hoe ziek is deze wereld?

Judge

 

September 03at 05:09am

De ware moordenaars van heer Wiels

VANDAAG Interview Onderwerp: De ware moordenaars van heer Wiels.
Heer Andrade van Radio Fiesta 106.3 - Suffisant, Willemstad gaat vandaag samen met mij de ware mensen achter de moord bespreken.
Luister zaterdag 3 september van 11:00 tot 12:00 uur lokale tijd
http://fiesta.fm/
http://www.korsou.fm/#!radio/fiesta1063fm

Fiesta 106.3 FM - Willemstad Curacao - Korsou.FM

Fiesta


September
03at 05:07am

PA Schotte laat zich goed kennen

Afgaande op leugens die al geruime tijd verspreid worden heeft heer Schotte sr in een keer een vraag.

Lees de gehele conversatie en zie hoe deze heer er alles aan doet om mensen in het slijk te trekken dat omdat hij zelf zeer bedenkelijke zaken op zijn naam heeft staan.

Ik was die tot 3 maal toe zijn zoon waarschuwde en ik was de man die zijn zoon voorstelde om mr Knoops te nemen. Is hij werkelijk onschuldig dan kan heer Knoops dit aan het licht brengen en aan tonen dat alles een zeer lage manier van politiek voeren is zeker van de partijen die de staatsgreep gepleegd hebben in opdracht van Nederland.

De aanval via heer Schotte's FB wall

Hendrik Schotte
John Baselmans, je hebt een aangifte gedaan i.v.m. de moord op Helmin Magno Wiels en ik heb vaak bemerkt dat je anti-Schotte ben. Als je in je aangifte vermeld, dat personen, die verbonden zijn met MFK te maken hebben met deze moord, beschouw ik dat je even corrupt ben als de troep politici die na 29 September 2012 met de scepter zwaaien. Zelfs geloof ik al sinds enige tijd dat je veel te maken hebt met het opzadelen van voornoemde politici na 29-09-2012.

John H Baselmans
Heer Schotte. Kunt u mij deze aangifte laten zien.
De namen en bedrijven die achter de moord van heer Wiels zitten zijn inderdaad door mij aan OM en PG doorgegeven zoals elk burger wettelijk verplicht is te doen.
In ieder geval ben ik blij te zien dat uw zoon mijn raad van 11 maart heeft opgevolgd. (zie uw mail)

Z.C. pa ami e gai aki por bien bai hulanda met enkele reis eerste vlucht donderop

Z.C. bosnan tur makambas bai ku eerste vlucht enkele reis

John H Baselmans
Z. C. dank u voor uw reactie

Z.C.
geen dank otro bia papia papiamentu ta riba korsou bo ta

John H Baselmans
Z. C. o is dat de rede curacao is toch multi taal eiland. fijne dag verder en we houden van elkaar op dit eiland dat weet u.

Z. C. hul meskos anto tog mi tin di papia e lega P EY

Hendrik Schotte
Dus ik mag tot de conclusie komen dat U leugens hebt geschreven in Uw aangifte waardoor OM op een dwaalspoor is gekomen, misschien zelfs na een vertrouwelijke afspraak met U.
Natuurlijk is het bekend bij de grote massa, die pro Schotte is, dat U en Omayra Leeflang met zovele anderen het nodige hebben gedaan om de wisseling van de wacht op 29-09-2012 te kunnen bewerkstelligen.

John H Baselmans
Heer Schotte U beweerd hier zaken die op leugens berusten en vraag u de aangifte goed te bekijken wie ik vernoemd heb. Als u dan een eerlijke vader zou zijn dan weet u ook wat ik 11 maart u en uw zoon geschreven heb.
In de aangifte staat NIET uw zoon genoemd noch een van de MFK leden. Maar de WARE moordenaars en de opdrachtgever en de bedrijven die de moord gefinancierd hebben. Als u me een van de grondleggers ziet van de staatsgreep dan heeft u duidelijk deze brieven naar de nederlandse politiek niet gelezen.
Wilt u weten wie achter deze staatsgreep zit kijk even niet ver om u heen.

Hendrik Schotte
Hoe kan ik een aangifte lezen omtrent dewelke ik U gevraagd heb zonder het te krijgen?!

John H Baselmans
Hendrik Schotte nu u bent kennelijk wel zeker van dat ik uw zoon heb aangegeven en leden van MFK. Heer Schotte ik wil altijd met u en uw zoon om de tafel zitten , zoals in vroegere jaren, om de zaak uit te praten maar u gaat af op roddels en valse beweringen en dat had ik van u niet verwacht als wijs man.

Hendrik Schotte
John H Baselmans, zoals in vroegere jaren? Waar stond die tafel toen?

Hendrik Schotte
En U wilt dan mensen zand in de ogen strooien door dingen te schrijven, welke alleen door een "waar Isrealiet in wie geen bedrog steekt" normaliter geschreven wordt.

John H Baselmans
Heer Schotte laat me zien wat ik schrijf.

Hendrik Schotte
Ik heb de aangifte niet gekregen. Maar mijn doelstelling heb ik bereikt. Mensen hebben niet slechts Uw naam horen noemen over de radio, maar weten nu duidelijk hoe de persoon eruit ziet en hoe hij normaliter reageert.

John H Baselmans
Hendrik Schotte ik ben blij dat dat dan gebeurd is en wil u de aangifte met de namen eens zien u weet me te bereiken. Dan kan ik u ook de namen geven van de staatsgreep.

L. K.
Respet voor jullie alle twee en God zege.

M. S.
Wie is John H Baselmans, hoe komt hij aan de namen van personen en bedrijven die zich schuldig maken op de moord van De heer Wiels (r.iv.). Naar mij gevoel is De heer Baselmans wel heel erg zeker over zijn 'beschuldigingen'. En mijn vraag, waarom reageert heer Hendrik Schotte op een aangifte dat hij niet gelezen heeft? En dat iemand anti-Schotte is, betekend niet dat het vanzelfsprekend is dat de aangifte namen bevat van MFK-leden. En is volgens mij niet slim om slapende honden wakker te maken. Maar goed. Geschreven met respect voor beidde.

John H Baselmans
M. heer Schotte is op roddels af aan het gaan, helaas want hij weet ook hoe ik over zaken denk. Hebben het daar genoeg over gehad. Verder ben ik 99.9% zeker van de namen die ik de PG en OM gegeven heb daar het gehele bewijslast erbij gevoegd is. De huidige vete tegen bepaalde mensen is niet omdat ze iets misschien fout hebben gedaan maar dat ze politiek niet aan te pakken zijn. Vergeet niet nederland heeft grote belangen bij dit alles!!

Hendrik Schotte
M., wak kiko e ta bisa "vergeet niet Nederland heeft grote belangen bij dit alles". No kibuka bu si. Ta parse, ku e ta atakando Hulanda dor di e frase, pero e ta bisando tur kos ku nos sa/suponé. Gran parti di pueblo tambe ta konsiderá ku Hulanda tin di haber ku e asesinato, pero bo ta kere ku John a menshoná kualke Hulandés den e denunsia? Hihihi. Su denunsia ta parti di e "set up" di Hulanda huntu ku e "houseniggers" den gobièrnu.

John H Baselmans
Hendrik Schotte hahahaha heer Schotte heeft u een borrel op? De moord van heer Wiels ging uit vanuit een zeer groot Nederlands bedrijf en daarom wordt er alles aan gedaan om dit te beschermen. Daar zit een grote lokale bank en Nederlandse bank bij. Het motief was gokken en drugs want dat doen deze bedrijven al tientallen jaren beschermen. De ware moordenaars waren 2 Zuid-Amerikanen. Verder de coupe die gepleegd werd op uw zoon kwam van de toen grootste partij via de gouverneur en dat in opdracht van Nederland! Veel heb ik beschreven in mijn boeken met alle initialen want namen mag ik openlijk niet noemen wat vele graag zouden willen.

PS
Heer wiels gaf zelf aan wie zijn moordenaars waren:
Banken, project ontwikkelaars en accountants dat waren zijn woorden. En buiten het internet gokken was het zeer veel drugs (miljarden) die op het spel stonden.

Hendrik Schotte
John H Baselmans , u noemt dingen op die wel of niet in de aangifte staat. Ik beschouw dit gesprek als in cirkels draaien.

L. K.
Zeker wete. Respet voor beide

John H Baselmans
Hendrik Schotte dan wordt het tijd dat u de aangifte in gaat zien en we weer eens bij elkaar gaan komen samen met uw zoon.

Hendrik Schotte
Ma., je moet wel alles lezen. Ik vraag om de aangifte te krijgen. Hoe kan ik het reeds gelezen hebben? Ik heb erover gehoord.

L. K.
Schoonschip maken met elkaar.

B. L.
Ja L. K., de heren moeten samen gaan zitten en dan praten met elkaar.

Hendrik Schotte
L. K. , ik heb om de copie van de aangifte gevraagd. Mag of kan ik het niet krijgen, a la bonheur. John, moet gewwonweg zeggen dat hij geen copie heeft voor mij, afgelopen.

John H Baselmans
Hendrik Schotte zoals ik u meerdere malen schreef ik kan u de aangifte(s) OM en PG laten zien. U wil hebben dat ik hier iets neer ga zetten wat u me voor de zoveelste keer wil afdwingen. Een fijne avond verder en succes met uw leugens.

Hendrik Schotte
M., goed zo. Je weet niet wie John Baselmans is. Nu weet je een beetje. Over de radio werd er gezegd, sinds kort en ook eerder, dat John Baselmans een aangifte heeft gedaan bij OM.

Ami no ta OM. Pues mi no sa kiko ta skirbi den e karta. Segun mi a keda skirbi den korant den pasado ken e ta denunsiando. Mi a pidi John Baselmans kiko tin skirbi den e denunsia i mi tabata sa ku e no ta bai bisami, pero e a kuminsa balia "stoelendans". E ta denunsia shertu situashon, pa hunga ròl ku e ta papia bèrdat semper. John ta basta aña na Korsou i e ta komprondé papiamentu bon bon. Un tempu e tabata masha aktivo deklarando su mes kontra pedofilia. Ademas mi sa ku e ta kana rònt ku un sinta pretu na su kabes. E a skirbi shertu buki. Wak su timeline. E a keda menshoná den pasado ku e a yuda hasi e desòrdu di 29-09-2012 huntu ku diferente persona.

John H Baselmans
Dus u bent de persoonlijke gesprekken op Grote Berg en die met uw zoon met mij vergeten ? We hebben toen ook over kinderleed gesproken en een van u mensen wilde dat ik daar mee stopte !

Hendrik Schotte
Ik heb U bij Anthony Saija thuis ontmoet op een verjaardag. Ik heb u nooit met mijn zoon ontmoet. Zuig geen verhalen uit uw duim.

John H Baselmans
Hendrik Schotte :-) verjaardag? vreemd

Hendrik Schotte
Ik zie al dat u niet te vertrouwen bent. U lijdt aan dementie en tegelijkertijd aan fantasieleugens.

John H Baselmans
Dank je heer schotte. lees uw stuk maar eens wie leugens verspreid. Ik sta altijd open voor de bewijzen aan u en uw zoon te laten zien en doe de groeten aan de advocaat die uw zoon nu heeft u weet wel 11 maart 2016

M. S.
Ho ok ok. Dank u wel voor beidde reacties. Mi ta keda monitor e situatie, best interessant! Ami ta bisa, wie schuldig is, zal en moeten berecht worden met de verdiende straf. Time wil tell.

E. P.
Un porko korupto e varken ei ta John H Baselmans spion i hacker

John H Baselmans
Voor uw informatie een man die zijn nek uit steekt om de maffia en corruptie aan te pakken op dit eiland iets waar de politici en vele mensen bang voor zijn. Het was wel de groep van heer Schotte sr die me vroeg om kinderen te leveren en te stoppen met kinderleed! DAT IS HEER SCHOTTE sr en ik heb Schotte jr. 3 maal gewaarschuwd dat er een aanslag op hem zou zijn wat hij serieus nam! Het was ik die 11 maart 2016 aan gaf welke advocaat hij moest nemen om tegen deze vuile spelletjes vanuit de politiek en nederland te vechten! Als heer Schotte sr problemen heeft met mij en leugens verspreidt dan moet hij zo'n kerel zijn dat we onder 6 ogen dit op tafel gooien en niet als slijk hier op FB leugens neer zet.

Ik ben voor geen politieke partij nog persoon ik sta voor eerlijkheid en openheid en daarom staat alles beschreven in mijn boeken.

E. P.
Hmmmm wat een pilaarbijter, h8t

E. P.
And marydoityourself the same snake!

Hendrik Schotte
Danki pa yudami, E..

B. L.
Boso ta baha boso nivel. Stay to the point guys.

E. P.
Aki no ta kuente baha di nivel, ta kuente ku ora tin hende ta pretende di ta the good fellow man mientras nan mes a juda penetra den privacy di otro i doe mee ku maldat pa perjudika i destroy!!

M. S.
Klarami aki. Mi ta trata na volg e kos. Wak, meneer Baselmans ta bisa ku ela 'yuda' Schotte jr avisando varios bia, i pa na maart 11, 2016 e konsehe kua abogado e tuma etc. Si Baselmans ta loke boso ta menshona ariba, e orey Schotte jr tambe ta na altura di esaki mi ta supone. Dikon bai den kombersashon kune of tuma konseho di dje? I Hendrik Schotte mi a lesa, i mi ta lesa un par di bes prome kumi skibi algu. Mi a kompronde ku senjor no A lesa e aangifte. Pesey mi pregunta tbt e orey, ku si NO a lesa e aangifte, dikon tilda e meneer di pa SI AKASO ela menshona ligadonan di MFK aden, ku e ta meskos ku e otronan sinta na mando aktual etc. Anto ta ki benefisio meneer Baselmans tin dunando boso tips i konseho?

M. S.
Kiko meneer Baselmans ta referi na e asuntu di 'kinderen te leveren' i kinderleed te stoppen? Kinderleed mi ta maginami ta un fundashon ofzo? I lever, lever kinderen na ken i paskiko? Mi ta volg notisia basta djaserka, pero esakinan si a pasami voorbij.

E. P.
Awel ta bon pe bin aklara berdat paso nos un sa ta di kiko e shon ei ta halusina atrobe ??

Schottes

 

September 03at 05:04am

Vracht Franse Coca-Cola-fabriek zit vol cocaïne

Een grappiger plek om een berg cocaïne op te sporen, ga je bijna niet vinden. In het zuiden van Frankrijk is 350 kilo van het witte poeder in beslag genomen. De drug werd gevonden in een Coca-Cola-fabriek, melden Franse media.
Flinke straatwaarde

Het is één van de grootste drugsvangsten van dit jaar in het Franse Signes, ten noorden van Toulon. Tijdens het uitladen van een container op het terrein van het pand werd de cocaïne ontdekt. Er zat naar schatting voor 50 miljoen euro aan drugs in de container.

Het lijkt er in eerste instantie op dat geen van de medewerkers van de fabriek wat met de vangst te maken heeft. De container was afkomstig uit Costa Rica en zou volgens de papieren alleen concentraat van vruchtensap bevatten.
Cocaïne

Hoewel er tegenwoordig geen cocaïne in de razend populaire frisdrank zit, was dat vroeger anders. Coca-Cola is uitgevonden door apotheker John Pemberton, die het als medicijn ontwikkelde. Het zou tegen hoofdpijn en vermoeidheid werken. De reden dat het uiteindelijk Coca-Cola is gaan heten, komt door de twee 'medische' ingrediënten: een extract van cocabladeren en kolanoten.

De cocabladeren zitten er nog steeds in, al is dat sinds 1905 wel op een andere manier. De bladeren worden sindsdien gedecocaïniseerd. Hoe dat precies in zijn werk gaat, willen woordvoerders tot op de dag van vandaag nog niet zeggen. Het verwerken van cocabladeren die nog werking hebben, is niet nieuw: Pemberton nam het idee over van het Franse drankje Vin Mariana, dat ook cocaextract bevatte.
Fabels

Mocht je het drankje graag gebruiken voor iets anders dan drinken, dan zijn er een aantal broodjeaapverhalen. Cola lost geen (bloed)vlekken in je kleding op, maakt je haar niet lichter, werkt niet tegen diarree en werkt in combinatie met een aspirientje niet als lustopwekker.

Ook is Coca-Cola niet degene die de Kerstman bedacht. En mocht je bang zijn volledig op te lossen als je in een ketel vol Coca-Cola valt, dan is dat ook niet zo. Ooit was het gerucht dat een medewerker van de fabriek in een ketel vol met het zwarte drankje was gevallen en dat alleen zijn gebit werd teruggevonden.

View

Toevallig? Laten we het daar maar op houden dat terwijl we weten dat cocaine een van de bestanddelen is van coca cola

Coca cola

 

September 03at 05:01am

Mysterie van de dag: waarom lijkt de tijd sneller te gaan als we ouder worden?

Is de zomervakantie dit jaar voorbij gevlogen voor u? In tegenstelling tot de zomers uit uw kindertijd die eeuwig leken te duren? Waarom lijkt de tijd voorbij te vliegen naarmate we ouder worden?

Uit onderzoek blijkt dat de perceptie van tijd wel degelijk sneller lijkt te gaan voor oudere mensen, waardoor het voor hen lijkt dat het altijd 'druk, druk, druk' is.

Verschillende theorieën kunnen het fenomeen verklaren. Een mogelijke uitleg is dat onze interne biologische klok stilaan verandert. Als we ouder worden, vertraagt ons metabolisme en gaan ook het hartritme en de ademhaling het wat rustiger aan doen. Bij kinderen verlopen deze biologische processen veel sneller, waardoor het lijkt dat er veel tijd voorbijgaat.

Een andere verklaring zegt dat de perceptie van tijd gelinkt is aan de hoeveelheid nieuwe perceptuele informatie die we absorberen. Wanneer we veel prikkels krijgen, hebben onze hersenen meer tijd nodig om de informatie te verwerken. Vandaar dat die specifieke periode langer lijkt te duren. In dat opzicht kan misschien ook de 'slow motion'-perceptie die we ervaren op het moment net voor een ongeval, verklaard worden. De onvertrouwde omstandigheden betekenen immers dat er veel nieuwe informatie moet worden opgenomen.

Fascinerende plek

Misschien rapporteert ons brein de informatie gedetailleerder wanneer we geconfronteerd worden met nieuwe situaties, zodat het net de herinnering van de gebeurtenis is die trager lijkt te gaan dan de gebeurtenis zelf.

Maar hoe valt dit dan te rijmen met onze leeftijd? De theorie zegt dat hoe ouder we worden hoe vertrouwder we zijn met onze omgeving. We raken vast in een routine en we merken de details niet meer op in onze huizen of op ons werk. Voor kinderen, daarentegen, is de wereld een fascinerende plek met elke dag nieuwe ervaringen, waardoor ze heel wat breinkracht nodig hebben, wat de tijd dus trager lijkt te doen gaan.

Dus, hoe meer we vertrouwd raken met de dagdagelijkse ervaringen van het leven, hoe sneller de tijd lijkt te gaan en doorgaans gaat die vertrouwdheid met de dingen des levens hand in hand met de leeftijd.

Tijd

 

September 02at 05:08am

Justitiële maffia

In een gesprek met een zeer hoog geplaatste heer in deze maatschappij werd mij letterlijk verteld van: Wil je corruptie en misdaad aanpakken zal je moeten beginnen met de gehele justitie en de daaronder rechterlijke macht, inclusief het Openbaar Ministerie los moeten koppelen van de financiële injecties vanuit de gok, drugs en financiële maffia"

Opmerkelijk dat dit kwam van een persoon die zelf in de absolute hoogste functie zat van het justitieel apparaat.

 

September 02at 05:06am

Verdachten moord Ferry Bakx allen Venezolaan

De vijf arrestanten op Bonaire die verdacht worden van de brute woningoverval en de moord op agent Ferry Bakx hebben allen de Venezolaanse nationaliteit. Dat heeft het Korps Politie Caribisch Nederland bevestigd.

Of de mogelijke politiemoordenaars illegaal op het Caribische eiland verbleven wil het Korps Politie Caribisch Nederland niet zeggen. ,,In het kader van het lopende onderzoek kunnen we daarover niets kwijt’’, reageert politiewoordvoerster Lucia Beck.

Toch is de Venezolaanse afkomst een pikante wending. Al enige jaren groeit het aantal Venezolanen dat hun eigen land en het regime van president Nicolas Maduro ontvlucht, op de loop voor honger en de welig tierende criminaliteit. Bewoners van de ABC-eilanden zijn bang dat zich tussen die migranten ook gevaarlijke bendeleden uit Caracas bevinden.

In de Tweede Kamer spraken VVD, D66, CDA en PVV in juni hun zorgen uit over Venezolanen die legaal als toerist de eilanden bezoeken maar vervolgens hun terugvlucht ‘missen’. Volgens minister Koenders (Buitenlandse Zaken) loopt het echter niet zo’n vaart met de Venezolaanse invasie. Hij weigerde een tijdelijke (Caribische) visumplicht voor Venezolanen in te voeren.

Volgens Bonairiaanse politicus Robby Beukenboom van de Bonaire Democratische Partij (PDB) is het te vroeg om nu al conclusies te trekken. ,,Dit is gevoelige materie. Laten we eerst afwachten of de verdachten echt schuldig zijn.’’

Onlangs pikte de kustwacht bij Curaçao enkele boten uit zee vol illegalen uit Venezuela. Arubaanse stranden zijn al langer een plek waar Latino’s ongemerkt aan wal proberen te komen. Bonaire lijkt een minder aantrekkelijke plek, al was het maar omdat er minder werk op het kleinere eiland is te vinden.

View

Hoe dom moet je zijn om dit verhaal te geloven.
Je vermoord iemand en dan ga je rustig in je luie stoel liggen wachten tot dat er enkele intellectuelen je op komen pikken.
Mensen ga wakker worden OM heeft een groepje aangewezen net zoals in de spelonk zaak! Nu het martelen de bekentenis en dan case is closed.

Brakx

 

September 02at 05:03am

Radiation emitted from smart meters 100 times greater than cell phones - and exposure is constant, doctors warn

Energy companies are billing them as the "green" solution to traditional meters. But are so-called "smart" meters really all that smart? And, more importantly, are they really as safe as we're all being told they are?

Some 65 million American homes already have them, and more are being converted all the time, even against the will of some homeowners. And yet many doctors agree that smart meters are a potential health threat due to constant releases of radiation.

Smart meters operate via a two-way communications system in which energy usage is tabulated wirelessly inside the meter and transmitted to the energy company that owns it. No longer do energy trucks have to go around town once a month to check individual meters; everything is done automatically and wirelessly. Pretty simple, right?

It might be simple in functionality, but not so much in technicality. The constant pulses of energy as smart meters communicate both with electrical appliances inside the home, and with the energy company, are a radioactive threat that's about 100 times greater than that of a mobile phone, science has found.

This is a tremendous radioactive load when you consider that smart meters operate 24 hours a day, seven days a week. The fact that they never turn off means they're a lot like talking on a cell phone constantly, without end. But, it gets even worse.

Independent studies have revealed that both the strength and frequency of smart meter pulses make them exceptionally threatening. The Center for Electrosmog Prevention, a California nonprofit group, estimates that one smart meter emits the radiation equivalent of about 160 mobile phones. Other studies have concluded that smart meters emit not 100 but 1,000 times the radioactive load of a typical cell phone.

Daniel Hirsch, a radiation expert and instructor at the University of California, San Diego (UCSD), published a paper refuting the findings of the California Council on Science and Technology (CCST), which concluded based on industry data that smart meters are safer than mobile phones. Hirsh countered that:

"... the cumulative whole body exposure from a Smart Meter at 3 feet appears to be approximately two orders of magnitude higher than that of a cell phone, rather than two orders of magnitude lower."

Smart meter radiation is a constant threat to the health of you and your family

This is problematic, because electromagnetic pollution like the kind emitted by smart meters is highly damaging to the body. There are reports of chronic headaches, seizures, insomnia, dizziness, heart palpitations, tinnitus (ringing in the ears) and other symptoms associated with exposure to smart meters.

Even the American Academy of Environmental Medicine (AAEM) agrees that smart meters are a potential threat, especially to people with preexisting health conditions. The group issued a recommendation stating that:

"... no Smart Meters be [in the homes of patients with neurological or neurodegenerative diseases, genetic defects, cancer, and other conditions] and that Smart Meters be removed to a reasonable distance from patients' homes."

This would be great if every household that's been given or offered a smart meter had the option to reject it. But in most cases, customers are forced to accept a smart meter in place of their traditional meter – and if they are offered the choice of an "opt-out," it's often with the caveat that the customer pay a monthly penalty fee.

As a conscious consumer, it's your job, as it is mine, to get the word out about smart meters. Start informing your friends, family members and neighbors about the dangers, and work together to fight against this coercive threat to our collective health.

Another way you can help combat the EMF radiation from smart meters if you already have one, is to diffuse calming essential oils in your home, which can help minimize the insomniac effects of constant exposure. Be sure to check out the Health Ranger's Ultrasonic Essential Oil Diffuser to learn more.

Meter

 

September 02at 05:01am

FLAKKA
NEW KILLER SYNTHETIC DRUG LIKE STARING INTO THE ABYSS

Statement1
Stage 1 of the zombie apocalypse is upon us....

Statement2
Man is caught in public smoking a New Drug called Flakka that is making people turn into walking zombies, (JUST SAY NO) This is quickly spreading across the US and is coming from China!

Statement3
Flakka can make the user feel like superman.
One minute 19-year old Austin Harrouff was having dinner with his family and forty-five minutes later he stabbed a couple to death at their home. When police arrived, they found Harrouff biting the face of one of the victims.

Statement4
Nico Gallo, 19, told the homeowners "I'm on flakka..I'm on flakka" during Sunday's attack, where he displayed superhuman strength and even tucked into a cannonball and crashed through a window.
Investigators have learned a new designer drug may be to blame.

Statement5
Super human strength, destruction, hallucinations and people running around naked...all signs of the designer drug 'Flakka.' Now, police are warning the entire community, as they believe it has made its way to our area http://bit.ly/2bISqbm
'Don't try it. It's very dangerous for the body, it's dangerous to you, it's dangerous to the community.
Click here for video

Flakka

 

September 01at 05:09am

VS wil verbod op 'stressvol' zwemmen met dolfijnen

Ze zijn de kers op de taart voor toeristen op Hawaï, maar de Amerikaanse overheid is bang dat dolfijnen hun status als selfiemagneten niet aankunnen en komt met een verbod.

Op sommige locaties zijn tot dertien toerboten gezien, vechtend om de beste positie bij een dolfijnengroep, met tot zestig snorkelaars in het water

Zwemmers en boten moeten in een zone van 2 zeemijl voor de Hawaïaanse kust voortaan op minimaal 45 meter afstand van dolfijnen blijven. Volgens de zee- en visserijdienst van de Amerikaanse overheid komen de zogenoemde spinnerdolfijnen daar niet aan voldoende rust toe en kampen ze daardoor met stress. Wetenschappers concludeerden dat ze sneller caloriëen verbranden, omdat ze continu waakzaam zijn vanwege de mensen om hen heen. Dat zou hun voortplanting kunnen schaden.

Spinnerdolfijnen, bekend omdat ze om hun as draaien bij een sprong uit het water, jagen 's nachts en trekken zich overdag terug in laag water om te rusten. Als ze slapen, houden ze één hersenhelft actief, zodat ze aan de oppervlakte kunnen komen om te ademen. Omdat ze zwemmen in hun slaap, lijken ze wakker. Ze zijn daardoor kwetsbaar voor verstoring en pesterij, oordelen overheidsexperts, zeker nu het aantal dolfijnenuitjes voor toeristen de afgelopen jaren dramatisch is toegenomen. Er zijn naast zwemmomentjes met dolfijnen ook allerlei therapieën en spirituele praktijken waarin ze een rol spelen.

,,Op sommige locaties zijn tot dertien toerboten gezien, vechtend om de beste positie bij een dolfijnengroep, met tot zestig snorkelaars in het water.'' De toeristische sector op Hawaï vreest een einde aan een bloeiende bedrijfstak. ,,Zo kun je straks alleen nog goed naar dolfijnen kijken in gevangenschap'', stelt Kevin Merrill, die in het Hawaïaanse Kona al 25 jaar dolfijnentours verzorgt. ,,Wij zijn hier juist mee begonnen als alternatief voor gevangenschap.''

Verbod
Dolfijnentours kunnen ook bestaan als deelnemers alleen op afstand mogen kijken, vinden de opstellers van de nieuwe wet. Merrill erkent wel dat er iets moet gebeuren, maar ziet liever een verbod op het storen van de beesten na 11.00 uur. Vroeg in de ochtend, als ze actiever zijn, kunnen toeristen dan alsnog contact met ze maken.

In de VS worden dolfijnen en andere zeedieren steeds meer met rust gelaten. Zo besloot het Baltimore National Aquarium om zijn dolfijnen met pensioen te laten gaan. SeaWorld kondigde onlangs aan dat de huidige orka's in het pretpark de laatste zijn die er zullen optreden.

Wereldwijd zwemmen jaarlijks duizenden toeristen met dolfijnen. De eilandengroep Azoren, Egypte en het Caribische Curaçao zijn daarvoor geliefde oorden.

Dank aan AD nederlandMet heer Richard O'Barry hebben we geprobeerd om de dolfijnenhandel op Curacao te stoppen maar het was en is nog steeds een gevecht tegen de onderwereld. Een onderwereld waar veel verzekeringsgeld in om gaat.
Vele miljoenen worden via de lokale dolfijnen gewassen. Ook hebben we de handel in deze dieren toen bloot gelegd maar men durfde niet in te grijpen. Puur omdat de personen die dit aan moeten kaarten bij internationale organisaties (NGO's) er eigenbelang in hebben dat deze dolfijnen de dood in worden gejaagd.

Helaas zijn de dolfijnen van Curacao gedoemd te sterven in een bakkie in hun eigen vuil en stank en is er niemand die deze handel wil aanpakken noch internationaal laat staan lokaal.

Seaquarium

 

September 01at 05:06am

Politici

Politici

 

September 01at 05:05am

Swiss to recognise homeopathy as legitimate medicine

The ministry decided to give the five therapies the benefit of the doubt

The interior ministry has announced plans to give five complementary therapies including homeopathy the same status as conventional medicine.

Homeopathy, holistic medicine, herbal medicine, acupuncture and traditional Chinese medicine will acquire the same status as conventional medicine by May 2017 when it comes to health insurance.

After being rejected in 2005 by the authorities for lack of scientific proof of their efficacy, complementary and alternative medicines made a comeback in 2009 when two-thirds of Swiss backed their inclusion on the constitutional list of paid health services.

As a result of the vote, these treatments are covered by basic compulsory insurance as part of six-year trial period from 2012-2017. However, they were all required to prove their “efficacy, cost-effectiveness and suitability” by 2017.

In a statement released on Tuesday, the interior ministry said it had come to the conclusion that it was “impossible to provide such proof for these disciplines in their entirety”.

They will thus be treated on a par with other medical disciplines, when it comes to health insurance.

The ministry plans to continue allowing reimbursements of treatment costs by compulsory health insurance, provided they are administered by certified medical doctors.

However, as is the practice for conventional medicine, certain controversial practices under these complementary therapies will be subjected to further scrutiny. The ministry has initiated a consultation process - open until June 30, 2016 - on the proposed modification of the regulations.

Homeopathy

 

September 01at 05:03am

Waarom?

Terrorist

 


 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.