Banner Watamula

AA   AA  
       
 

December 2017 15/31
EINDE VAN DEZE BLOG

   
       
 

Wake up
Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
 


   
       


DE LAATSTE POST


Het gebeurde gisterenavond bij het mediteren, in contact met een oude meester kreeg ik te horen dat je; alles wat storend is in de vooruitgang van je leven, af moet stoten!

Nu, de laatste tijden zijn er vele zaken die me storen en zeker niet goed doen aan de vooruitgang van mijn leven. Bij het contact hebben met andere mensen werd ik regelmatig ziek, ook bleken er personen te zijn in mijn omgeving die van vriend naar vijand zijn omgeslagen. Ook was ik veel van mijn tijd kwijt puur om mensen zaken te laten zien en de daarvoor geldende bewijzen voor hun ogen te houden. Door mij is de laatste jaren veel geschreven, lezingen gegeven en video's uitgebracht dat allemaal om de ogen te openen.

Door het contact met deze oude meester werd mij duidelijk wat mijn werkelijke weg is en hoe ik dat alles kan bereiken wat ik voor ogen heb. Duidelijk werd dat ik het moet doen zoals ik het zie in mijn energie en niet zoals de maatschappij het wil en verwacht. Het is duidelijk, het was de lange weg die ik in was geslagen net zoals het systeem het wilde!

En zo kwam het dat ik gisterenavond alles wat (A)Sociale media is op hold heb gezet, groepen zijn afgestoten en de persoonlijke pagina's alleen nog maar daar zijn voor informatie en niet meer voor discussies. Zo is ook de Watamula blog vandaag de laatste pagina verschenen en zal de blog blijven staan voor informatie maar deze wordt niet meer bijgewerkt.

Ik trek me terug van dit leven en ga het leven volgen wat al lang in mijn bedoeling was maar door vele aardse zaken werd tegengehouden.

Nu pas begrijp ik de "nee" van mijn vader dat ik me niet terug moest trekken, nu pas snap ik dat ik altijd bij een nee, ja deed alleen bij deze ene vraag volgde ik hem op! Zijn nee was dus een ja en ja ik had me al lang terug moeten trekken van deze aardse fratsen en mij moeten concentreren op het grote geheel.

- Ik heb de gave om te tekenen en ik kan elk gevoel vastleggen, beleven en kneden van elk mens en alles in de natuur.
- Ik kan schrijven en tot vandaag zijn er 67 boeken uitgebracht en worden deze door miljoenen mensen gelezen en gratis gedownload!

Nu pas dringt mijn 840 pagina's tellend boek "De matrix van het systeem" door. Nu pas zie ik de nut in van de boeken van het Energieniale leven, waar die staan in het leven en wat ze zeggen! Ondanks dat heb ik me laten meeslepen door een ziek systeem. Er is veel tijd gestoken in een weg die doodliep maar deze is nu voorgoed afgesloten.

De nieuwe wereld is geopend en de oude wereld zal langs mij heen gaan. Ik trek me terug in de nieuwe wereld die veranderingen kan brengen. Ik zal nog nauwelijks bereikbaar zijn voor deze wereld, mijn nieuwe leven is gestart.

Ik ben dagelijks te volgen op mijn websites waar message boards zijn geopend en mijn stukken worden gepubliceerd en mijn schrijf- en tekenwerk wordt vrijgegeven.

Tekenen/Boeken (plus message board)
http://www.johnbaselmans.com

Nieuwe wereld (message board energienialeleven)
http://www.world-of-positive-energy.com

Schrijven/Boeken/Stukken (verdere informatie)
http://www.place4free.com

PlaceBOETE VOOR DOWNLOADERS THE HITMAN'S BODYGUARD

Veel Nederlanders hebben het wel eens gedaan. Even naar The Pirate Bay of Popcorn Time om op een goedkope en snelle manier een film te downloaden. En hoewel illegaal downloaden altijd al strafbaar was, is er in Nederland nog nooit iemand voor beboet. Alleen uploaders kregen hier in het verleden mee te maken. Hier komt vanaf nu verandering in.

De eerste film waarbij deze maatregel wordt toegepast, is The Hitman's Bodyguard, een Amerikaans-Nederlandse actiecomedy met onder meer Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds. Deze film is sinds 15 december verkrijgbaar op DVD.
Distributeur Dutch Filmworks kreeg afgelopen zomer toestemming om de IP-adressen van illegale downloaders op te vragen bij hun provider. Wanneer iemand betrapt wordt, dan stuurt Dutch Filmworks hen een schikkingsvoorstel van 150 euro. Als de downloader hier niet mee akkoord gaat dan komt de zaak voor de rechter.

SCHAPPELIJKE SCHIKKING?
150 euro is weinig als je het vergelijkt met sommige andere landen. In Duitsland bijvoorbeeld kan het illegaal downloaden van een film je 2000 euro kosten. Ook in Canada krijgen torrentgebruikers te maken met schikkingsvoorstellen variërend van 200 tot 20.000 Canadese dollars. In de VS zijn piraten soms voor miljoenen het schip in gegaan.
Toch zijn er ook landen waar zowel uploaden als downloaden van auteursrechtelijk materiaal voor privé-gebruik legaal is. Een voorbeeld hiervan is Zwitserland. In heel veel andere landen is het voor de wet illegaal maar krijgen individuele downloaders geen boetes.
Metro

Torent

 

Acuut stress syndroom waar Henriquez aan overleed bestaat niet

Drie specialisten en de cardioloog die Mitch Henriquez heeft behandeld zeggen dat het acute stress syndroom waar de 42-jarige Mitch Henriquez volgens twee deskundigen aan is overleden, niet bestaat.
Professor Armand Girbes van het VU Medisch Centrum, professor Jan Bakker van de New York University, professor Diederik Gommers van het Erasmus Medisch Centrum en cardioloog-intensivist Rémon Baak van het Haga-ziekenhuis spreken zich in radioprogramma Argos uit over de rapportage van de deskundigen.
Forensisch arts Kees Das van de GGZ en Daan Botter van het NFI stelden tijdens een zitting dat het syndroom de doodsoorzaak is.
De specialisten zijn het er juist over eens dat stress geen doodsoorzaak is, maar een bijverschijnsel. Volgens hen bestaat het acute stress syndroom ook helemaal niet als ziekte en kan iemand er dus niet aan overlijden.
Rémon Baak behandelde Henriquez in het Haga-ziekenhuis in Den Haag en zegt dat Henriquez is overleden door zuurstoftekort. "Dat was veroorzaakt door de nekklem."
Bekijk de oude beelden van de arrestatie van Henriquez Bekijk de oude beelden van de arrestatie van Henriquez

Deskundigenrapport
Jan Bakker kreeg van de nabestaanden toestemming om het rapport over de dood van Henriquez te lezen. "Je legt iemand een nekklem aan, gaat bovenop zijn borstkas zitten, drukt z’n buik op de grond en achteraf heeft die persoon allemaal bloeduitstortingen en breuken in het kraakbeen van de hals, en dat alles leidt tot de exotische diagnose van acuut stress syndroom. Dat is een heel merkwaardige gedachtegang", aldus Bakker tegenover Argos.
Het radioprogramma kwam er na onderzoek ook achter dat een deskundigenrapport buiten het strafdossier is gehouden door de verdediging. De conclusie van dat rapport, geschreven door de Leuvense hoogleraar geneeskunde Wim van de Voorde, is dat Henriquez niet is overleden aan de stress.
Donderdag 21 december doet de rechter uitspraak in de zaak over de dood van Henriquez. De Arubaan overleed na een aanhouding op een muziekfestival in 2015. Hij raakte bewusteloos en er werd na aankomst op het bureau geconstateerd dat hij een hartstilstand had. Hij werd gereanimeerd en overleed een dag later in het ziekenhuis.

Rapport Botter
In het rapport van Botter wordt duidelijk dat mensen met een acuut stress syndroom gewelddadig gedrag kunnen vertonen en geen instructies van de politie opvolgen. De personen zijn ook vaak krachtig en ongevoelig voor pijn. Het stress syndroom kan leiden tot een hartfalen.
Botter onderzocht ook het letsel dat Henriquez opliep door de aanhouding. Zo liep de Arubaan breuken op in zijn strottenhoofd. De forensisch arts zegt dat de kans klein is dat dit heeft geleid tot de dood van de man.

commentaar FB

Het vermogen van 'onze eigen' kliek machthebbers en hun deskundigen om tot in de rechtszaal kolder en schaamteloos leugens te verkopen is niet nieuw voor mij. Maar de omvang waarin het gebeurt is dat wel.
"Je legt iemand een nekklem aan, gaat bovenop zijn borstkas zitten, drukt z’n buik op de grond en achteraf heeft die persoon allemaal bloeduitstortingen en breuken in het kraakbeen van de hals, en dat alles leidt tot de exotische diagnose van acuut stress syndroom. Dat is een heel merkwaardige gedachtegang"

Acuut

 

5 Better Sites than YouTube: Alternative Video Sharing Websites

Where we’re at in terms of our technological advancement as a species, there’s something that happens to us sometimes: a particular thing might become easy and satisfying for us to do, so we keep doing it.
When a new thing such as decentralized, global online video sharing or social media comes along, it makes sense to have one common meeting place. Facebook makes sense because the most people are on it, and can therefore be reached. YouTube is where you go to find any video you could think of: or at least it used to be.
Although centralizing where you go for videos makes sense, to increase the odds that you will find the video you’re searching for, it’s not wise to only use one video sharing website. It’s not wise because of the grand scheme of things.
The fact is, it limits us to have everyone all using one platform for anything, from video sharing to social media, to electricity or petroleum. Throughout history, the common person’s quality of life has been diminished by monopolies, and monopolies arise from people all choosing to invest too much energy and therefore power in one company.
Empires and ruling parties, corporations and dynasties have all gained the power to inflict damage because the people empowered them with their labor or money: buying things from a corporation, paying tax to a government, ect.
And in 2017, the consequences of everyone placing their eggs in the one basket of YT came home, as countless channels were banned and videos were removed for reasons that weren’t good enough.

1. Bitchute
Bitchute is a website that is very friendly to fans of decentralized technology, blockchain technology or the bitcoin, or fans of torrenting. Bitchute has a presence about it that seems to be about free speech.
However, critics of BitChute have also noted that the site is centralized in the sense that it is a single internet location, until everyone can partially co-host the site. One comment about the site noted:
“This is a “decentralization” myth/flaw/oversight shared with countless other sites that claim to be free, like Steemit, Gab, InfoGalactic, etc.) Unfortunately the torrent magnets are not on every video, and sadly when in your torrent que mostly remain not seeded nor downloaded. This could easily be fixed if, in addition to their YouTube-style playback, BitChute seeded all their videos too. When the torrents are absent or unseeded you are forced to watch the videos on their site and//or use a browser flash downloader to save for your archive. Also, naming option settings for the video magnet torrents is absolutely necessary. Currently you download a video file with a short video ID alphanumeric coded name, rather than a good title including useful descriptors like where it came from (BitChute), the author/channel/publisher, the name of the file/video/title, the date, and other details such as the short alphanumeric code, the video resolution, audio compression, and/or the time length.
If BitChute were really serious about being successful, in addition to fixing the torrent issues mentioned, they’d open source the project, have a forum and/or wiki for developers and users, encourage mirrored host sites, embed a crypto currency and/or rewards system (which is actually in the works), social network cross integrations, and I’m sure countless other things other people will want or may offer.”

2. Vimeo
Vimeo is an old head like YouTube, founded in 2004. It’s not very independent of the system, as the White House has been known to actually upload videos to the website, but it’s a light step away from YouTube.

3. MetaCafe
MetaCafe is a site that pre-dates YouTube, founded 14 years ago in Tel Aviv, Israel in 2003. Having come from the depths of the corporate world, raising money from Benchmark Capital and high end investors, it isn’t very independent from the style of YouTube but it is still not YT.
However, censorship is not much of a factor on this site. Explicit videos are fine, and things like this are the norm.

4. Daily Motion
DailyMotion is the second largest video sharing site on Earth in terms of users. It receives over 112 million unique visitors monthly, a solid competitor to YouTube. Videos are likely to go organically viral on the site.
It looks similiar to a past version of YouTube, with trending videos on the homepage, a standard search bar, and similiar common sense features.

5. VidMe
Vid me was a website that billed itself on “START YOUR FUCKING AWESOME CHANNEL TODAY,” to quote their response to a controversy in their competition with YouTube about a year ago.
They are known to not believe in censorship, which results in both great freedom, and no filter to remove such content as porn from the site.
VidMe is actually not going to be in service anymore. In 5 days, on December 15th they will shut down.

 

Wereld kijkt verbijsterd toe:

verdachte Joegoslaviëtribunaal overleden na inname gif tijdens zitting

Met verbijstering heeft de wereld woensdag kunnen toezien hoe de oorlogsmisdadiger Slobodan Praljak in de rechtszaal van het Joegaslaviëtribunaal na het horen van zijn veroordeling tot twintig jaar celstraf gif innam. De 72-jarige Bosnische Kroaat die verantwoordelijk wordt gehouden voor de etnische zuiveringen op Bosnische moslims tussen 1992 en 1995, stierf kort daarna in een Haags ziekenhuis.
Een publieke zelfmoord is voor zover bekend niet eerder vertoond in de rechtbank. 'Dit is een vorm van protest die we niet eerder hebben gezien', zegt Frederiek de Vlaming, die het tribunaal als specialist internationaal strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam intensief volgt. 'Het geeft aan hoe verdachten in de regio denken over het tribunaal. Wij zijn er heel tevreden over, maar daar wordt het gezag niet onderkend. Dit is heel verontrustend.'
Praljak hoorde het vonnis van de rechter, dat live werd uitgezonden op de Kroatische staatstelevisie, ogenschijnlijk onbewogen aan en zette plotseling een klein flesje aan zijn mond. 'Ik heb net gif ingenomen', zo sprak hij daarna. 'Ik erken deze veroordeling niet. Ik ben geen oorlogsmisdadiger.' Na deze woorden zakte hij terug in zijn stoel en drong de gebeurtenis pas langzaam door tot de aanwezigen in de rechtszaal.

'Groot moreel onrecht'
Pas na ruim een minuut riep de rechter om een ambulance en schorste de zitting. Daarna holden ziekenbroeders de zaal in en werd de zaal ontruimd en vervolgens afgesloten. 'Dit is nu een plaats van delict', zo verklaarde de rechter. De livestream uitzending op de site van het tribunaal werd direct gestopt. Behalve een ambulance waren ook een traumahelikopter en de brandweer snel ter plaatse. De grote vraag is hoe Praljak het gif de rechtszaal in heeft weten te smokkelen. In het tribunaal geldt een strikt veiligheidsprotocol, vergelijkbaar met dat op vliegvelden. Bezoekers moeten twee keer door beveiligingspoortjes, maar daar wordt volgens de Servische advocaat Toma Fila vooral op metalen voorwerpen gecontroleerd. 'Het is absoluut mogelijk om gif binnen te brengen in het Haagse hof', zo zei hij tegen persbureau AP.
Mogelijk is Praljak minder streng gecontroleerd omdat hij vanuit een detentiecentrum naar het tribunaal kwam, suggereert De Vlaming. 'Mogelijk heeft men aangenomen dat de controle daar al heeft plaats gevonden.' De Nederlandse autoriteiten stellen een onderzoek in. Het Openbaar Ministerie noch het Landelijk Parket van justitie konden woensdag al iets zeggen over de zaak. De Kroatische premier Andrej Plenkovic heeft de nabestaanden van Praljak gecondoleerd. Op een persconferentie noemde hij de daad van Praljac 'een reflectie van het grote morele onrecht' dat de zes Bosnische Kroaten woensdag in het Joegoslavië-tribunaal is aangedaan.
Volgens De Vlaming is er geen twijfel over dat de actie van Praljak een politieke verzetsdaad was. 'Dit zijn doorgewinterde mannen die weten hoe je met macht omgaat. Ze weten dat de hele wereld toekijkt. De oud-Servische president Slobodan Milosevic gebruikte het Tribunaal ook altijd als theater om zijn politiek uit te dragen.'

Oorlogsmisdaden
Het VN-hof zou volgens planning woensdag definitief uitspraak doen tegen zes hoge Bosnische-Kroaten. Behalve toenmalig commandant Slobodan Praljak, stonden ook ex premier Jadranko Prlic en Bruno Stojic, Milivoj Petkovic en Valentin Coric terecht. Dit waren politieke en militaire kopstukken van de Kroatische Republiek Herceg-Bosna, een ministaatje ten tijde van de burgeroorlog in Bosnië. Ze stonden terecht wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid.
De uitspraken tegen Praljak en de andere verdachten waren de laatste van het tribunaal. Het tribunaal, opgericht in 1993 door de VN, sluit volgende maand definitief de deuren. Vorige week werd de Bosnische Servische oorlogsmisdadiger Ratko Mladic tot levenslang veroordeeld voor de genocide in Srebrenica. In 24 jaar zijn 89 oorlogsmisdadigers veroordeeld.

View

Een geweldige boodschap naar de wereld toe.
Er wordt juridisch veel gerommeld en men weet niet de achtergronden.
Slobodan Praljak laat duidelijk weten dat er goed iets mis is en dat er zeer vele dwalingen zijn

Parljak

 

Cokemaffia infiltreert visserij

De infiltratie van de keiharde, internationale drugsmaffia in de Hollandse vissersvloot is erg zorgwekkend. Het vissersdorp Urk heeft wat dit betreft een groot probleem, nu is gebleken uit een cocaïnezaak hoe de ’Mocro-maffia’ gezinnen uit het dorp in de greep houdt.

Dat zei een van de belangrijkste aanklagers van het Openbaar Ministerie op het gebied van georganiseerde misdaad, Koos Plooij, dinsdagochtend in de rechtbank Amsterdam. „Urk heeft een ondermijningsprobleem”, aldus de officier tijdens een pro forma zitting in het onderzoek Blies, naar de smokkel van 261 kilo cocaïne in juni met een viskotter uit Urk.
De vijf verdachten verschenen in de rechtbank Amsterdam in een tweede pro forma zitting. Naast vissers uit Urk behoren ook een Pool en een Montegrijn tot de verdachten. De coke werd opgepikt op volle zee, nadat de drugs vanaf een containerschip in zee waren gegooid.

’Afff bro!’
Uit ontcijferde communicatie tussen een zesde verdachte en het ’Mocro-maffia kopstuk’ Naoufal F. uit Amsterdam, bleek dat de drugscriminelen de vissers al begin 2015 in het vizier hadden voor de smokkel. Verdachten en familieleden zijn ernstig bedreigd in de afgelopen maanden.
Uit onderschepte communicatie blijkt dat de drugscriminelen de Urker vissers volledig in de tang hadden en wilden voorkomen dat ze eventueel zouden gaan praten met de politie. In november 2015 berichtte de verdachte S. aan medeverdachte B.: “Truste die N. weet niet ik heb granaten liggen ik gooi op die kanker huis van hem als mijn hoofd moe wordt! Afff bro.”

De mannen wisten precies waar de vissers woonden en zouden volgens het OM zelf plannen hebben gehad om ze af te persen, nadat ze geld hadden ontvangen voor de smokkel. Eerder werd bekend dat de baas van de cokekotter drie ton zou krijgen voor zijn medewerking. „Deze handelwijze van S. is uitermate grof, kwalijk en zorgwekkend”, zei Plooij. Volgens de officier stond er zelfs een moordploeg klaar om de vissers om te leggen als ze iets zouden doen tegen de zin van de vermoedelijke organisatoren van de smokkel.
Plooij kwam met een kraakheldere boodschap aan Urk en andere vissersplaatsen. „De vermenging van de legale visserij met internationale drugshandel onrustbarend is. zeker ook in het licht van de onthullende berichten over druk en dreiging. Urk heeft een ondermijningsprobleem, en daarmee de samenleving als geheel.”
De burgemeester van Urk, Pieter van Maaren, kon dinsdagochtend nog geen reactie geven aan De Telegraaf.

Waarschijnlijk meer vissers
Afgelopen week diende in de rechtbank Rotterdam ook een zaak rond de smokkel van coke door vissers. Toen ging het om vissers uit Den Helder. Het vermoeden bestaat dat veel meer vissers zich met de cokesmokkel bezighouden. Regelmatig worden grote partijen coke aangetroffen op stranden langs de gehele kust. Dat zijn partijen die overboord zijn gegooid, maar niet konden worden opgepikt door kleinere schepen.

View

coke is de main handel van nederland en dat onder koninklijk toezicht die alle touwtjes in handen heeft

Kotter


Neporanje Leugens

De Lage Landen worden al vele eeuwen geterroriseerd door mensen die beweren “Van Oranje” te zijn. Deze leugen gaat terug tot het jaar 1530, zoals hieronder uiteengezet. Daarna zijn deze Neporanjes doorgegaan met liegen, om zo de Lage Landen leeg te blijven roven. Dat de in Nederland door de (r)overheid erkende scholen deze neporanje leugens maar blijven herhalen zegt genoeg over het machtsmisbruik door deze liegende en rovende Neporanjes.

3 augustus 1530: De laatste echte Prince d’Orange (genaamd Philibert de Chalon) sterft; daarna gaan de Van Nassau’s illegaal met deze adellijke titel aan de haal, die ze naar het Nederlands vertalen als “prince van Orangien”. Die misleiding werd bedacht door Claudia de Chalon (1498 – 1521), die getrouwd was met Hendrik van Nassau (1483 – 1538), graaf van Nassau en heer van Breda. Via deze misleiding erfde haar zoon Reynaert van Nassau (1519 – 1544) de adellijke titel van zijn oom (wat wettelijk helemaal niet mogelijk was), op voorwaarde dat hij zich voortaan “René de Chalon” zou noemen.

18 juli 1544: In dienst van keizer Karel V sneuvelt René de Chalon tijdens het beleg van Saint-Dizier, in het noordoosten van Frankrijk. Via een volgende onwettige truc wordt zijn titel overgeheveld aan zijn 11-jarige neefje Wilhelm von Nassau-Dillenburg (1533 – 1584), die 15 jaar later door koning Filips II van Spanje werd aangesteld als Stadhouder van Holland, Zeeland en Utrecht. Maar acht jaar later legde deze “Willem de Zwijger” zijn functies neer, om vervolgens vanaf oktober 1568 tegen zijn voormalige baas een oorlog te beginnen die tachtig jaar zou duren.

15 maart 1580: Filips II verklaart Wilhelm van Nassau, “prince van Orangien”, vogelvrij. Vier maanden later, op dinsdag 10 juli 1584, werd de zwijgzame Wilhelm doodgeschoten door Balthasar Gérard, die daarvoor vier dagen later ter dood werd gebracht.

14 november 1585: Maurits van Nassau wordt door de Republiek der Nederlanden benoemd tot stadhouder van Holland en Zeeland (maar niet ook van Utrecht, zoals zijn vader 26 jaar eerder). Ook nu halen de Van Nassau’s weer een truc uit door hem de zelfbedachte titel “Gebooren Prince van Orangien” te geven, want de titel “Prince van Orangien” werd toen nog gedragen door zijn oudere broer Filips Willem, die in gevangenschap leefde in Spanje. Wanneer deze oudste zoon van Willem de Zwijger op 20 februari 1618 te Brussel overlijdt, wordt zijn illegale adellijke titel razendsnel overgeheveld naar zijn jongere broer.

23 april 1625: Nadat ook de tweede zoon van Willem de Zwijger (ook wel aangeduid als Willem I) overlijdt komt het stadshouderschap en de illegale adellijke titel terecht bij diens derde zoon: Frederik Hendrik van Nassau (1584 – 1647), die vervolgens wordt opgevold door zijn oudste zoon Willem (1626 – 1650), vernoemd naar zijn opa. Om verwarring te voorkomen wordt opa Willem de Zwijger ook wel aangeduid als Willem I, en zijn kleinzoon en derde opvolger als Willem II (waarnaar een voetbalclub in Tilburg is vernoemd).

30 juli 1650: Willem II van Nassau voert een staatgreep uit om de macht over de Republiek der Nederlanden te verkrijgen, samen met Willem Frederik van Nassau-Dietz, stadhouder van Friesland. Deze mislukt. Nog in datzelfde jaar, op 6 november 1650, overlijdt de 24-jarige Willem II aan de pokken. Hij had op dat moment geen nakomeling om zijn illegale adellijke titel aan door te geven. Wel was zijn vrouw hoogzwanger, maar of het een jongetje zou worden wisten de Van Nassau’s niet.

14 november 1650: De weduwe van Willem II bevalt van een jongetje. Hij werd Willem Hendrik van Nassau genoemd. De Van Nassau’s waren er als de kippen bij om hem als Willem III de titel “Prince van Orangien” te laten erven.

8 maart 1702: De homoseksuele Willem III (destijds zowel Koning van Engeland, Schotland en Ierland als Stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelre & Zutphen, Overijssel en Drenthe) sterft op 51-jarige leeftijd kinderloos. Via zijn 14-jarige neefje (Johan Willem Friso van Nassau-Dietz), die toen Stadhouder van Friesland was, kregen de Van Nassau’s langzaam maar zeker, provincie voor procincie, de Lage Landen opnieuw in hun greep. Ook hier schoven de Van Nassau’s de illegale titel “Prince van Orangien” weer gewoon door van oom naar neefje.

14 juli 1711: Johan Willem Friso van Nassau-Dietz wil het Hollandsch Diep oversteken om zo naar Den Haag te kunnen, in verband met een bespreking met zijn rivaal, Frederik van Pruisen, over de erfenis van zijn achterneef koning-stadhouder Willem III, maar hij verdrinkt. En weer is er geen mannelijke nakomeling om de illegale titel aan door te geven. Er was wel weer een baby op komst. Maar of een jongetje zou worden was onbekend?

1 september 1711: De baby blijkt (gelukkig) een jongetje te zijn. Hij werd Willem Karel Hendrik Friso van Nassau-Dietz genoemd. En weer waren de Van Nassau’s er als de kippen bij om hem als Willem IV de titel “Prince van Orangien” te laten erven. Zijn moeder krijgt als regentes de macht in handen.

11 april 1713: Het voormalige prinsdom “D’Orange” komt via het in Utrecht getekende Vredesverdrag tussen Frankrijk en Pruisen officieel in handen van de Fransen, maar officieus was dit al zo sinds 1673. Dat de Friese tak van de Van Nassau’s nadien aanspraak zou kunnen maken op de (allang-vergane) titel “Prince van Orangien” is nergens vastgelegd.

22 oktober 1751: Willem IV sterft op 40-jarige leeftijd. Zijn enige zoon is op dat moment 2½ jaar oud. Er waren maar liefst drie regentes nodig om de tijd tot aan diens meerderjarigheid vol te maken: eerst zijn moeder (die stierf in 1759), toen zijn vaders moeder (die stierf in 1765, en die ook al regentes was geweest voor zijn vader), en vervolgens zijn 5-jaar oudere zus Wilhelmine Carolina. Op zijn 20e verjaardag (op 8 maart 1766) wordt Willem Batavus van Nassau-Dietz meerderjarig verklaard, en wordt hij als Willem V officieel “Erfstadhouder der Verenigde Nederlanden”.

30 januari 1795: Willem V vlucht met zijn gezin naar Engeland, en doet nog zes jaar lang net alsof hij nog zeggenschap over de door de Fransen bevrijdde Nederlanden zou hebben. Pas in december 1801 deed hij formeel afstand van al zijn “rechten” als “erfstadhouder”. Ondertussen was de Bataafse Republiek allang gaande (die was zelfs al uitgeroepen voordat hij met zijn staart tussen de benen het Kanaal overstak).

6 december 1813: De oudste (en op dat moment enige) zoon van de gevluchtte “Erfstadhouder” roept zichzelf als Willem I bij terugkomst in de Lage Landen uit tot “Soevereine Prins van de Verenigde Nederlanden”. Vijftien maanden later (op 16 maart 1815) maakte hij op 42-jarige leeftijd daar “Koning der Nederlanden” van, en nog weer drie maanden later (op 9 juni 1815) voegde hij daar “Groothertog van Luxemburg” aan toe. Van hem is de wapenspreuk van de Van Nassau’s afkomstig, die sinds dat jaar (1815) werd opgedrongen aan de Nederlanden: “je maintiendrai” (ik zal handhaven).

7 oktober 1840: De 47-jarige Willem Frederik George Lodewijk van Nassau wordt na zijn vader de tweede “Koning der Nederlanden” als Willem II.

17 maart 1849: De 32-jarige Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk van Nassau wordt na zijn vader en zijn grootvader de derde “Koning der Nederlanden” als Willem III. Hij trouwde in 1839 met Sophia von Württemberg (1818 – 1877), en ze kregen drie zonen: Willem, Maurits en Alexander. Deze seksueel zeer perverse man werd “Koning Gorilla” genoemd. Hierdoor liep hij op latere leeftijd syfilis op, met onvruchtbaarheid als gevolg.

7 januari 1879: De onvruchtbare “Koning Gorilla” trouwt op 61-jarige leeftijd opnieuw (1½ jaar na het overlijden van zijn eerste vrouw), nu met de 20-jarige Emma von Waldeck und Pyrmont. Dit was nodig omdat geen van zijn drie zonen uit zijn eerste huwelijk voor nakomelingen zouden zorgen. De jongste zoon (Alexander) was homoseksueel; de middelste zoon (Maurits) was al op 6-jarige leeftijd overleden; en de oudste zoon (Willem) was in 1877 ook uit zijn laatste functie ontheven als gevolg van zijn rebellie, veroorzaakt doordat zijn gewenste huwelijk niet werd toegestaan. Het uiterlijke-schijn-huwelijk van de oude “Koning Gorilla” met de jonge Emma was namelijk nodig om nieuwe een nakomelingenlijn te verkrijgen. In het geheim werd Emma vervolgens “gedekt” door adjudant Sebastiaan Mattheus Sigismund de Ranitz (1846 – 1916), de persoonlijke assistent van “Koning Gorilla”.

31 augustus 1880: Emma bevalt van een dochter, die als naam krijgt “Wilhelmina Helena Pauline Maria”. Net als haar biologische vader (De Ranitz) lijdt Emma’s dochter aan toondoofheid, wat een erfelijk aandoening is. Wanneer vervolgens in 1890 “Koning Gorilla” overlijdt eindigt daarmee tevens zijn nakomelingenlijn, want zijn beide andere zonen waren toen ook al overleden. Dat Wilhelmina zich zowel “Van Nassau” als “Van Oranje” noemde was dus een dubbele leugen. En die dubbele leugen bleef daarna een eigen leven leiden.

30 april 1909: Omdat het Wilhelmina maar niet lukt om zelf kinderen te krijgen (ze kreeg in totaal vier miskramen en een doodgeboren jongetje) wordt uiteindelijk maar in het allergrootste geheim een pasgeboren meisje geadopteerd. Deze baby kreeg als naam Juliana (voluit: “Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina zu Mecklenburg”), en kreeg de zelfbedachte titel “Prinses van Orange”. In 1960, beweerde een bewoonster van het bejaardentehuis Nijenstede in Amersfoort, die destijds in Soest woonde, dat Juliana haar dochter was. Ook zou de huisgynaecoloog van de “koninklijke” familie vanaf juni 1961 opgesloten zijn in een psychiatrische instelling, opdat dit geheim (of het tweede geheim van Juliana, zoals hieronder beschreven staat) verborgen zou blijven. Officieel werd overigens B.J. Kouwer (1861 – 1933) genoemd als de gynaecoloog die bij de geboorte van Juliana aanwezig zou zijn geweest, wat zijn carrière bepaald geen windeieren heeft gelegd.
11 maart 1927: De 17-jarige Juliana bevalt van een dochter die is verwerkt door haar stiefvader Heinrich zu Mecklenburg (1876 – 1934). Deze pasgeboren baby werd onmiddellijk overgebracht naar het tehuis “Moederheil” te Breda onder de naam “Maria Jacoba Roovers”.

10 mei 1932: Het afschuwelijke familielied van de Van Nassau’s wordt ingesteld als Nederlands “volkslied”.

7 januari 1937: Ter nagedachtenis aan het tweede huwelijk van “Koning Gorilla”, 58 jaar eerder, trouwt Juliana op deze dag met Nazi-sympathisant Bernhard zur Lippe, die twee jaar jonger dan haar was. Uit dit huwelijk worden nog eens vier dochters van Juliana geboren: Beatrix, Irene, Margriet en Christina.

13 mei 1940: Wilhelmina vlucht naar buiten het Nederlandse grondgebied, wat in die tijd in strijd was met de grondwet. Daarmee heeft ze haar eigen regering ook nog eens ongrondwettelijk gemaakt.

10 maart 1966: Beatrix zur Lippe trouwt met de homoseksuele Claus von Amsberg. Ze kregen drie zonen: Alex, Friso en Constantijn.

30 april 1980: De kroning van Beatrix zur Lippe leidt tot flinke rellen. Ze zou tot op de dag nauwkeurig precies 33 jaar lang het onwettige staatshoofd in de Nederlanden spelen. Zou het toeval zijn dat de Numerologische waarde van “Orange” eveneens (6+9+1+5+7+5=) 33 is?

2 februari 2002: Alex von Amsberg, beter bekend als Willy, trouwt op deze 33e dag van het jaar 2002 met zijn verre achternicht Máxima Zorreguieta. Opgeteld geeft de datum 02-02-2002 de Numerologische waarde van 8, wat staat voor macht.

24 april 2004: Hoewel Friso von Amsberg helemaal naar zijn vader aardt, en hij dus eveneens homoseksueel is, trouwt hij, anderhalf jaar na het overlijden van zijn vader, voor de uiterlijke schijn met Mabel Wisse Smit. Aan zijn ski-ongeluk (op 17 februari 2012) zat een luchtje, en aan zijn vermeende overlijden (op 12 augustus 2013) al helemaal.

30 april 2013: Willy wordt de roverkoning van de Lage Landen, en zijn vrouw Máxi de nieuwe juntakoningin. Opgeteld geeft deze datum de waarde van (3+0 + 4 + 2+0+1+3 =) 13. Hij veranderende de jaarlijkse Koninginnedag op 30 april (sinds 1949) naar de Koningsdag op 27 april. Opgeteld geeft 27 plus april (de 4e maand) eveneens (2+7 + 4 =) 13. Uiteraard is dat allemaal gewoon toeval. Of toch niet?

Pateo

View

Niet alles staat hier maar het is een begin van de oranje leugen die men mensen in Nederland alsmaar voorhouden.
Naast dit alles is ook duidelijk dat de grondwet GEEN wettelijke grondslag heeft maar wie maakt zich daar druk over?
Erger nog men heeft een andere geldende wet in de rechtbanken die te pas en kris cross wordt gebruikt in rechtspraken.


Een duidelijke boodschap

Zwart

 


Premier Marlin onder druk van Nederland weg.

Heeft de Rijksministerraad juist gehandeld?

Wat vrijdag in de Rijksministerraad is gebeurd om premier William Marlin van Sint-Maarten af te zetten, “is op z’n minst tegen de grenzen aan van wat juridisch toelaatbaar is in onze democratie”, vindt professor Gerhard Hoogers, verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Onder grote druk van Nederland besloot demissionair premier Marlin direct na het besluit in Den Haag zelf te vertrekken.
Het parlement had niet één, maar twee keer het vertrouwen in hem opgezegd, zodat hij onmiddellijk plaats maakt voor een bestuurder die wél akkoord gaat met de Nederlandse voorwaarden voor een hulpfonds van 550 miljoen voor de inwoners.
Nederland beschuldigt premier Marlin ervan zich niet aan zijn eed en aan de staatsregeling van Sint-Maarten te hebben gehouden, door niet te vertrekken.

Is die conclusie terecht?
“Daarmee zeg je eigenlijk dat Marlin een ambtsmisdrijf heeft gepleegd en dat is klinkklare onzin”, stelt staatsrechtgeleerde Gerhard Hoogers – die de ontwikkelingen tussen Den Haag en de eilanden op de voet volgt.
“Nadat het parlement premier Marlin en vier andere ministers door een motie van wantrouwen op 2 november heeft weggestuurd, hebben hij en zijn collega-ministers netjes hun ontslag aangeboden.”
“Het is de gouverneur die bepaalt wat vervolgens te doen met het ontslag. In dit geval mocht Marlin nog even waarnemen totdat er een tijdelijke regering is gevormd die hem kan vervangen.”
Het parlement wilde Marlin écht weg hebben, zodat zijn opvolger wél tekent voor de wederopbouw. Hij kreeg daarom een tweede motie van wantrouwen.
“In de regel is het: door een motie van wantrouwen wordt je demissionair. Je maakt plaats wanneer de koning, en op de eilanden dus zijn vertegenwoordiger, dat besluit. Bovendien, deze gouverneur was en is ook bezig met het vormen van een interim-kabinet die Marlin moet opvolgen.”
Waarom luistert de gouverneur dan niet naar de wil van het parlement?
“Het parlement kan de gouverneur geen opdrachten geven via moties. Wat je ook van Marlin vindt, hij heeft staatsrechtelijk juist gehandeld door, na het aannemen van de eerste motie van wantrouwen, zijn ontslag aan de gouverneur aan te bieden. En je kunt dat vervolgens natuurlijk niet nog een keer doen. Ook al neemt het parlement opnieuw een motie van wantrouwen tegen je aan”, aldus Hoogers.
“Het is dan ook staatsrechtelijk erg vreemd wat staatssecretaris Knops zegt over de plicht tot aftreden na een dergelijke motie. Aan die plicht heeft Marlin zoals gezegd voldaan, en al op 2 november, door zijn ontslag in te dienen.”
Toch heeft Marlin daar wel gehoor aan gegeven door nu een Landsbesluit voor zijn eigen directe ontslag.
“Er is nieuw staatsrecht geschreven. Dat je als minister dus meteen weg moet als er een tweede motie van wantrouwen achteraankomt.
“Een motie van wantrouwen die gevolgd wordt door een tweede motie van wantrouwen tegen dezelfde minister is in Nederland in ieder geval nog nooit voorgekomen en is ook voor Sint-Maarten geheel nieuw. Voor een dergelijke situatie hebben we helemaal geen regels – dus dat Marlin die regels geschonden zou hebben, is klinkklare onzin.”
“Theoretisch betekent het dat als alle ministers op deze manier weggestuurd worden, dat je geen enkel bestuur meer hebt in het land.”
Uiteindelijk hebben de vertegenwoordigers van het volk, het parlement, hun wil gekregen. De democratie heeft gewonnen?
“Natuurlijk is het zo dat op Sint-Maarten heel veel dingen scheef gaan. Misschien kun je zeggen dat de democratie nu zegeviert, gezien de crisis waarin de inwoners nu zitten.”
“Maar juridisch gezien, lijkt me niet zo deugdelijk als – zoals het heet – dit geldend recht wordt. Dat als een parlement door middel van een motie willekeurig welk besluit treft, dat andere staatsorganen direct en zonder voorbehoud bindt.”

Caribisch netwerk

Denhaag

 

Thousands of children in Irish care homes at centre of 'baby graves scandal' were used in secret vaccine trials in the 1930s

Scientists secretly gave 2,051 children and babies diphtheria vaccine
They were used as guinea pigs for drugs giant Burroughs Wellcome in 1930s
Academic Michael Dwyer uncovered shock truth in old medical records
He found no evidence of consent, nor of how many died or were affected
Comes as Irish PM intervenes from U.S. over scandal of mass baby grave
Hundreds of babies are believed to have been buried at former baby home
Enda Kenny says he's ordered his officials to examine 'if there are others'

Scientists secretly vaccinated more than 2,000 children in religious-run homes in suspected illegal drug trials, it emerged today.
Old medical records show that 2,051 children and babies in Irish care homes were given a one-shot diphtheria vaccine for international drugs giant Burroughs Wellcome between 1930 and 1936.
There is no evidence that consent was ever sought, nor any records of how many may have died or suffered debilitating side-effects as a result.
The scandal was revealed as Irish premier, Enda Kenny, ordered ministers to see whether there are more mass baby graves after the discovery that 800 infants may be buried in a septic tank outside a former mother and baby home in Tuam, Co. Galway.
Children at Sean Ross Abbey in Tipperary are thought to have been used in secret drug trials in the 1930s
Children's homes are under the spotlight since it emerged that 796 babies may be buried at the former mother and baby home at Tuam, Co. Galway - Enda Kenny has ordered officials to see if other mass graves exist
The Irish premier has ordered his officials to examine the possibility that there may be other mass graves, too
The Taioseach intervened from the United States yesterday to say that he had ordered his officials to 'see what the scale is, what's involved here, and whether this is isolated or if there are others around the country that need to be looked at.'
Michael Dwyer, of Cork University’s School of History, found the child vaccination data by trawling through tens of thousands of medical journal articles and archive files.
He discovered that the trials were carried out before the vaccine was made available for commercial use in the UK.
Homes where children were secretly tested included Bessborough, in Co. Cork and Sean Ross Abbey in Roscrea, Co. Tipperary, both of which are at the centre of the mass baby graves scandal.
Other institutions where children may also have been vaccinated include Cork orphanages St Joseph’s Industrial School for Boys, run by the Presentation Brothers, and St Finbarr’s Industrial School for Girls, run by the Sisters of the Good Shepherd.
In Dublin, it is believed that children for the trials came from St Vincent’s Industrial School, Goldenbridge, St Joseph’s School for Deaf Boys, Cabra, and St Saviours’s Dominican Orphanage.
But Mr Dwyer said: 'What I have found is just the tip of a very large and submerged iceberg.
'The fact that no record of these trials can be found in the files relating to the Department of Local Government and Public Health, the Municipal Health Reports relating to Cork and Dublin, or the Wellcome Archives in London, suggests that vaccine trials would not have been acceptable to government, municipal authorities, or the general public.
'However, the fact that reports of these trials were published in the most prestigious medical journals suggests that this type of human experimentation was largely accepted by medical practitioners and facilitated by authorities in charge of children’s residential institutions.'

Horror: The scandal of the babies in the mass grave was discovered by local historian, Catherine Corless
Innocence: Academic Michael Dwyer found out about the secret drugs trials by going through old medical records - children from the Sean Ross Abbey home in Tipperary, pictured, are thought to have been involved
A spokesman for GSK – formerly Wellcome – said: 'The activities that have been described to us date back over 70 years and, if true, are clearly very distressing.
'We would need further details to investigate what actually took place, but the practices outlined certainly don’t reflect how modern clinical trials are carried out. We conduct our trials to the same high scientific and ethical standards, no matter where in the world they are run.'
A spokeswoman for the Sisters of Sacred Hearts of Jesus and Mary, the order that ran Bessborough and Sean Ross Abbey, said that like GSK, they would also welcome an independent inquiry.
Fianna Fáil leader Micheál Martin called on the Irish government to add vaccine trials into the investigative remit of any inquiry into the mother and baby homes.
He said: 'We need to start with an independent investigation into the mother and baby homes which would be followed by a wider separate investigation into the vaccine testing.'
Historian Catherine Corless, whose discovery of the suspected mass baby grave at Tuam was revealed by the Mail earlier this week, said her study of death records for the St Mary's home run by Catholic Bon Secours nuns from 1925-1961 pointed to the existence of the mass grave.
Children's homes in Ireland were often the only place where a woman pregnant out of wedlock could go
Children were looked after by nuns and often adopted abroad - now it seems they were used in drugs trials, too
The Irish PM interrupted a trade visit to San Francisco to order an inquiry in the Tuam home and others, saying that Dublin must decide what is the 'best thing to do in the interest of dealing with yet another element of our country's past.'
St Mary's was one of several such 'mother and baby' homes for 'fallen women' who had become pregnant outside marriage in early 20th century Ireland.
Another such institution was the Sean Ross Abbey in Tipperary, was where Philomena Lee gave up her son for adoption in the 1950s. Her story was made into the Oscar-nominated film 'Philomena' last year.
The 'mother and baby' homes accommodated women who were ostracised from their own families and had nowhere else to turn.
Under conservative Catholic teaching of the time, children born outside of marriage were not baptised and were therefore denied a Catholic burial on consecrated ground.

View

Het is om te huilen.
En dan te weten dat dit geen incidenteel geval is.
Het is te triest voor woorden wat NU NOG gaande is in tehuizen en plaatsen waar kinderen misbruikt worden.
Wij zelf werden benaderd door leden van de vrijmetselarij om kinderen te leveren en niets wordt tegen deze mensen gedaan omdat ze beschermd zijn door de kroon.

dailymail

Kinderen

 

Last Tango scandal shows toxic extent of male power in the film industry

Marlon Brando and Bernardo Bertolucci’s prioritisation of cinema over human feelings is the tip of the iceberg in industry that has seen abuse go unchallenged for decades
My female friends and colleagues, online and off, have been bleakly unimpressed this weekend by a recent display of bland and worldly impenitence from Bernardo Bertolucci about how he created the “butter” scene in the 1972 film Last Tango in Paris, starring Marlon Brando and Maria Schneider. But they are still more unimpressed about the resulting liberal horror, as if this was a bizarre and scandalous one-off, and not simply yet another detail in the colossal architecture of male power in the movies and everywhere else.
Hollywood’s Captain America star Chris Evans tweeted: “This is beyond disgusting. I feel rage.” Jessica Chastain tweeted: “To all the people that love this film - you’re watching a 19-year-old get raped by a 48-year-old man. The director planned her attack. I feel sick.”
I felt this nausea because like everyone else, in my naivety, I had assumed that Bertolucci had discussed and rehearsed this scene with Brando and Schneider on equal terms, in advance of shooting. This was the shocking moment when Brando’s character Paul brutally penetrates Schneider’s character Jeanne using a stick of butter.
But in recently-surfaced video of an onstage event in 2013, Bertolucci announced that he did not tell Maria Schneider what was going to happen before the take; he and Brando had secretly planned it without her knowledge because the director wanted her humiliation to be real. Two powerful men, aged 32 and 48, had arranged for her to be assaulted. For Maria Schneider herself, it was something more akin to actual physical assault: “I felt humiliated and to be honest, I felt a little raped.” Bertolucci’s Wikipedia page is now getting hammered to this effect.
I myself last wrote about the film in 2007, when Last Tango in Paris was re-released in the UK. I had always believed that the scene was only 50 percent of the film’s meaning - and that the point was that Paul wanted Jeanne to do the same thing back to him: to be painfully penetrated with her fingers, and that his humiliation resided further in being old – that remark about his prostate. In the fictional world of the movie there is a kind of consent, albeit of a loaded kind.
Well, we now know that there was no consent in real life. Whatever balancing moments existed in the story, Bertolucci certainly never discussed anything with Schneider without telling Brando. It was all the other way around. The power lay with the famous director and famous actor. As Chastain says, we are left with disgust.
Hollywood history is full of these iceberg-tips of abuse peeping out. Everyone knows about the big cases: the conviction and exile of Roman Polanski, the (denied and unproven) accusation of Woody Allen. But there is also a vast unacknowledged history of normalised abuse - virtually every female star and many male stars have endured a casting-couch assault, although the MO has of course been offscreen. In his effrontery, Bertolucci put his abuse in front of the camera and like so many men of that era, maintains a tacit claim of permissive liberation and declines to see what was wrong.
Amy Berg’s documentary, An Open Secret, has disclosed the range of child abuse in the film industry. Corey Haim and Todd Bridges have revealed they were assaulted as children, a toxic and hateful pattern of power and manipulation which is part of that same continuum of abuse which reaches to the adult world.
To speak out takes courage. In 1937, a dancer named Patricia Douglas accused studio executive David Ross of rape at a party given by MGM chief Louis B Mayer. Instead of staying silent, she filed a complaint in the LA County district attorney’s office. And a brutal campaign to discredit her was then created by studio fixer Eddie Mannix. Witnesses were bribed to change their stories. The male establishment of the law, politics and the press ganged up and Douglas’s career was crushed although her courage in taking on the system has since made her a heroine.
More recently, Thandie Newton has described her own outrage at this abuse happening as part of the panoply of Hollywood power - just as it did with Schneider. A certain male director was sneeringly boasting to her about having seen a lewd audition videotape another director had made Newton do when she was a struggling young actor.
In 2016, as in 1972, and 1937, there are plenty of disgusting men in the movie industry who don’t see what the problem is. Now they are being forced to confront the poison they have created.

theguardian

Brando

 

„Platinadeeltjes uit katalysator kunnen kanker veroorzaken"

Veenendaalse arts is bezorgd, het RIVM ziet de zaak zonniger in
De katalysator, ingebouwd in het uitlaatsysteem van auto's, kan de gezondheid schaden. Platinadeeltjes afkomstig uit deze uitlaatgassenreiniger zullen leiden tot een toename van bepaalde vormen van longkanker, het zogenaamde adenocarcinoom. De huidige reclamecampagnes ten gunste van de katalysator techniek zijn dan ook ronduit misleidend, schrijft de Veenendaalse arts H. Koning in een artikel in het blad Orthomoleculair van deze week. Mevrouw drs. A. Knaap van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne is het hier niet mee eens. Platinadeeltjes die vrijkomen uit de katalysator zijn volgens haar niet schadelijk voor de gezondheid.
Koning deed een literatuuronderzoek naar de werking van de katalysator. Zijn bevindingen heeft hij gepubliceerd in het rapport "Na de kat.komt de kater, liet paard van Troje van de jaren tachtig".
De katalysatortechniek veroorzaakt volgens Koning in haar huidige vorm meer problemen dan zij oplost. Om de voordelen van de katalysator te bewijzen beroepen deskundigen zich naar zijn mening voornamelijk op verouderde Amerikaanse studies, die zich slechts richten op de uitstoot van gassen uit de katalystor en niet op de uitstoot van deeltjes en metalen. .".Koning: „Uit onderzoek van dr. Schlögl van het Instituut voor Physika van de Universiteit van Bazel blijkt dat zich in uitlaatgassen vele elementen bevinden. Bij aanwezigheid van een katalysator komt er een duidelijk meetbare uitstoot van platina bij. Ook zijn vele andere elementen aantoonbaar, waaronder kwik, mangaan en cadmium. Die laatste stof is waarschijnlijk afkomstig van de banden".
In de katalysator zit volgens Koning zo''n 1,5 tot 2 gram platina verwerkt. Per 1000 kilometer treedt een verlies op van circa 0,8 tot 1,6 miligram,zo becijfert hij. Om alle platina in de katalysator te verbruiken zou, uitgaande van een ''verbruik'' van 1 milligram per 1000 kilometer, dus twee miljoen kilometer moeten worden gereden.
Gemiddeld komen er per gereden kilometer 50 biljoen atomen in de uitlaatgassen terecht. Bij inademing kunnen deze deeltjes volgens Koning een schadelijke werking uitoefenen op de longblaasjes, doordat zij zogenaamde vrije radicalen vormen. Deze vrije radicalen staan de laatste tijd ook in de reguliere geneeskunde zeer in de belangstelling. Onderkend wordt dat zij een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van celwoekering, kanker dus.
Koning verwijst onder meer naar een congres dat werd gehouden door het Medische Instituut voor Milieuhygiëne van de Universiteit van Düsseldorf. Op dit congres, gehouden op 17 december 1986, werden de sterk allergische werkingen en tegelijkertijd ook kankerverwekkende eigenschappen van extreem kleine hoeveelheden platina en platinazouten beklemtoond.

Taiwan
De Veenendaalse arts wijst op de toeneming van adeno-carcinomen bij de Taiwanese bevolking na de verplichte invoering van de katalysator. Deze vorm van longkanker was vroeger op het eiland nauwelijks van betekenis. De toeneming van adeno-carcinoom van de long bij Taiwan-Chinezen is de grootste in de wereld en schommelt rond de 4 procent per jaar. In een publikatie hierover staat volgens Koning te lezen dat de stijging van longkanker niet kan worden geweten aan nicotine, sigaretterook, huisbrand- of industriegassen, maar volledig aan de concentratie van auto''s met katalysator.
Ook uit onderzoek in Californië is volgens hem gebleken dat het aandeel van het zogenaamde adeno-carcinoom van de long ten opzichte van het meer door roken veroorzaakte plaveiselcelcarcinoom sterk is toegenomen, terwijl het totale aantal longcarcinomen dramatisch is gestegen sinds de katalysatortechniek zo''n vijf tot zeven jaar geleden is ingevoerd.
Wetenschappelijk gezien kan uit de Californische gegevens volgens de Veenendaalse arts echter weinig worden geconcludeerd. In dezelfde periode zijn namelijk ook de hoeveelheid fluor en de concentratie van andere milieuverontreinigende stoffen toegenomen.
Koning adviseert om ondergrondse en niet goed geventileerde parkeergarages te mijden. De ventilatie kan bij het stilstaan of rijden achter een katalysator-auto maar beter worden uitgezet. In verband met extra toevoeging van benzeen en tolueen aan loodvrije benzine dient bij het tanken te worden voorkomen dat benzinedampen worden ingeademd. Dat kan door uit de wind te gaan staan, aldus Koning.

TNO
Ir. R. C. Rijkeboer, verbonden aan het TNO-instituut voor wegtransportmiddelen in Delft en deskundige op het gebied van uitlaatgaskwaliteiten, is op de hoogte van het onderzoek van Koning. De Veenendaalse huisarts heeft hem het rapport toegestuurd en verzocht om commentaar. Rijkeboer: „Voorop wil ik stellen dat ik motordeskundige ben en geen toxicoloog. Koning heeft er serieus werk van gemaakt en ik geloof dat hij oprecht bezorgd is. In hoeverre de onderzoeken die hij beschrijft ook kwaliteit hebben, is door hem en mij niet te beoordelen.
Een aantal van Konings beweringen over de katalysator zijn naar mijn mening niet steekhoudend. Dat hebben we hem laten weten. Prof. Schlögl uit Basel noemt inderdaad een uitstoot, maar geeft niet aan hoeveel. Laat ik dit zeggen: We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat er emissie optreedt. Of die uitstoot ook schadelijk is, is thans niet bekend. Daar zou onderzoek naar moeten worden gedaan. Wellicht ligt hier een probleem. Voorlopig denken wij hier bij TNO dat de voordelen van de katalysator op dit moment opwegen tegen de mogelijke nadelen van de uitstoot van platina. De katalysator gaat de uitstoot van andere schadelijke stoffen aantoonbaar tegen".

RIVM
Mevrouw drs. A. Knaap, verbonden aan het Adviescentrum Toxicologie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne, kent het rapport van Koning niet.
Zij deelt zijn bezorgdheid echter niet. „Uit de gegevens die thans beschikbaar zijn, blijkt dat uit de autokatalysator slechts metallisch platinum en'' platinumoxyde vrijkomen. Deze deeltjes hebben nauwelijks een toxische werking op de ademhalingsorganen. Wanneer alle auto''s zijn voorzien van een katalysator, zou er in druk stadsverkeer in de toekomst sprake zijn van een uitstoot van 1 nanogram platina per kubieke meter lucht. In de VS is dit thans 3 tot 6 nanogram. Van schadelijke gevolgen is, op dit moment althans, niets bekend".
Wat volgens haar ook nog een rol speelt, is de grootte van de platinadeeltjes. Die is zodanig, dat zij nauwelijks kunnen doordringen in de diepere luchtwegen. Wèl toxisch kunnen volgens mevrouw Knaap oplosbare platinaverbindingen zijn. Dit soort verbindingen kan bij inademing van hoge concentraties irritaties van de luchtwegen en allergische reacties veroorzaken. Het is volgens haar echter niet aannemelijk dat uit de katalysator oplosbare platinaverbindingen vrijkomen.

Maar, zelfs al zouden er uit de katalysator wel oplosbare platinaverbindingen vrijkomen, dan nog ligt de omvang van de uitstoot ten minste een factor duizend beneden het niveau waarop nog geen effecten op dè gezondheid zijn te verwachten, aldus mevrouw Knaap. Ook zij wijst op de „zeer gunstige invloed" van de autokatalysator op de hoeveelheid schadelijke stoffen die vrijkomt in de lucht.

digibron

Katalisator


Chief Exorcist Warns That Practicing Yoga is Satanic

The successor to Father Gabriele Amorth, the Vatican's former chief exorcist for 25 years, has come out in condemnation of fantasy novels and yoga, declaring both to cause demonic possession. Speaking to The Independent (UK), Father Cesare Truqui explained how the Roman Catholic Church has seen a steady uptick in reports of demonic possession all around the world, and that popular culture pastimes like reading Harry Potter novels and engaging in Vinyasa are largely to blame.
The popularity of many modern television shows, movies and novels that glorify demonic creatures such as vampires and magical wizards has apparently led both young and old alike to engage in certain activities that the Vatican says summon satanic spirits, claims Professor Giuseppe Ferrari. Ferrari recently attended a meeting in Rome where Catholic authorities and delegates discussed how to deal with this alleged demonic possession crisis.
Demonic characters in shows likeTrue Blood and The Vampire Diaries are often portrayed as beautiful human beings with desirable characteristics and superpowers, which may lure the unsuspecting into dabbling in the occult. Father Cesare says he's seen many an individual speaking in tongues and exhibiting unearthly strength, two attributes that his religion says indicate the possibility of evil spirits inhabiting a person's body.

There are those who try to turn people into vampires and make them drink other people's blood, or encourage them to have special sexual relations to obtain special powers, stated Professor Ferrari at the meeting. These groups are attracted by the so-called beautiful young vampires that we've seen so much of in recent years.
Is yoga about worshiping Hindu gods, or is it about engaging in advanced stretching and exercise?
At its roots, yoga is said to have originated from the ancient worship of Hindu gods, with the various poses representing unique forms of paying homage to these entities. From this, other religions such as Catholicism and Christianity have concluded that the practice is out of sync with their own, and that it may result in demonic spirits entering a person's
Others contend that yoga practice is really more focused on advanced stretching moves and physical exercise, and that it can bring about healing and improved well-being such as improved core strength, better circulation and reduced stress. The intent of the person doing yoga, rather than yoga itself, in other words, is what defines the extent of how the practice influences a person's being and soul.
But Father Truqui sees yoga as being satanic, claiming that it leads to evil just like reading Harry Potter.And in order to deal with the consequences of this, his religion has had to bring on an additional six exorcists, bringing the total number to 12, just to deal with what he says is a 100% rise in the number of requests for exorcisms over the past 15 years.
The ministry of performing exorcism is little known among priests, stated Father Truqui to The Independent's like training to be a journalist without knowing how to do an interview.
At the same time, Father Amorth admits that the Roman Catholic Church's notoriety for all kinds of perverted sex scandals is also indicative of demonic activity he stated that it represents proof that the devil is at work inside the Vatican.
There's homosexual marriage, homosexual adoption, IVF [in vitro fertilization] and a host of other things, added Monsignor Luigi Negri, the archbishop of Ferrara-Comacchio, about what he says is evidence of the existential evil in society. There's the clamorous appearance of the negation of man as defined by the Bible.

gloria.tv

Satanic

 

Science Finally Confirms That People Absorb Energy From Others

A biological research team at Bielefeld University has made a groundbreaking discovery showing that plants can draw an alternative source of energy from other plants. This finding could also have a major impact on the future of bioenergy eventually providing the evidence to show that people draw energy from others in much the same way.
Members of Professor Dr. Olaf Kruse’s biological research team have confirmed for the first time that a plant, the green alga Chlamydomonas reinhardtii, not only engages in photosynthesis, but also has an alternative source of energy: it can draw it from other plants. The research findings were released this week in the online journal Nature Communications published by the renowned journal Nature.
Flowers need water and light to grow and people are no different. Our physical bodies are like sponges, soaking up the environment. “This is exactly why there are certain people who feel uncomfortable in specific group settings where there is a mix of energy and emotions,” said psychologist and energy healer Dr. Olivia Bader-Lee.
Plants engage in the photosynthesis of carbon dioxide, water, and light. In a series of experiments, Professor Dr. Olaf Kruse and his team cultivated the microscopically small green alga species Chlamydomonas reinhardtii and observed that when faced with a shortage of energy, these single-cell plants can draw energy from neighbouring vegetable cellulose instead. The alga secretes enzymes (so-called cellulose enzymes) that ‘digest’ the cellulose, breaking it down into smaller sugar components. These are then transported into the cells and transformed into a source of energy: the alga can continue to grow. ‘This is the first time that such a behaviour has been confirmed in a vegetable organism’, says Professor Kruse. ‘That algae can digest cellulose contradicts every previous textbook. To a certain extent, what we are seeing is plants eating plants’. Currently, the scientists are studying whether this mechanism can also be found in other types of alga. Preliminary findings indicate that this is the case.
“When energy studies become more advanced in the coming years, we will eventually see this translated to human beings as well,” stated Bader-Lee. “The human organism is very much like a plant, it draws needed energy to feed emotional states and this can essentially energize cells or cause increases in cortisol and catabolize cells depending on the emotional trigger.”

Bader-Lee suggests that the field of bioenergy is now ever evolving and that studies on the plant and animal world will soon translate and demonstrate what energy metaphysicians have known all along — that humans can heal each other simply through energy transfer just as plants do. “Human can absorb and heal through other humans, animals, and any part of nature. That’s why being around nature is often uplifting and energizing for so many people,” she concluded.
HERE ARE FIVE ENERGY TOOLS TO USE TO CLEAR YOUR SPACE AND PREVENT ENERGY DRAINS WHILE RELEASING PEOPLE’S ENERGY:
Stay centered and grounded. If you are centered within your spiritual self (instead of your analyzer or ego) you will sense right away when something has moved into your space. If you are fully grounded, you can easily release other people’s energy and emotions down your grounding cord with your intention.
Be in a state of non-resistance. What we resists sticks. If you feel uncomfortable around a certain person or in a group, don’t go into resistance as a way to protect yourself as this will only keep foreign energy stuck in your space. Move into a state of non-resistance by imagining that your body is clear and translucent like clear glass or water. This way, if someone throws some invalidation at you, it will pass right through you.
Own your personal aura space. We each have an energetic aura surrounding our body. If we don’t own this personal space we are vulnerable to foreign energy entering it. Become aware of your aura boundaries (about an arms length away from your body all the way around, above and below) as a way to own your personal space.
Give yourself an energy cleanse. The color gold has a high vibration which is useful for clearing away foreign energy. Imagine a gold shower nozzle at the top of your aura (a few feet above your head) and turn it on, allowing clear gold energy to flow through your aura and body space and release down your grounding. You will immediately feel cleansed and refreshed.
Call back your energy. When we have our energy in our own space there is less room for other’s energy to enter. But as we focus on other people and projects we sometimes spread our energy around. Create an image of a clear gold sun several feet above your head and let it be a magnet, attracting all of your energy back into it (and purifying it in the gold energy). Then bring it down through the top of your aura and into your body space, releasing your energy back into your personal space.

dailytimes

Energy

 

Bill Gates to introduce remote-controlled sterilization microchips for women

Bill Gates, Microsoft mogul, inventor and philanthropist, is considered to be one of the world’s biggest and most famous visionaries. Unfortunately, however, Gates has decided to take his vision a step further, by developing a computer chip technology that could essentially aid him in his quest for population control and reduction.
Gates’ medical microchip implants are intended to serve as “the new face of medicine that polygamously marries Big Pharma, biotech, nanotech and wireless remote technology,” if Activist Post’s Heather Callaghan has any say in the matter.
“Maybe hooking oneself into the Internet of Things will be an additional app, although this sounds like a passive form of medicine where someone else gets to call the shots, so to speak,” she added.

Pro-choice or no choice?

Unsurprisingly, the same developers who are bringing wireless, remote-controlled implants are currently focused on a product that is the cornerstone of future efforts: Gates Foundation-funded birth control microchip implants.
The wireless implants are intended to essentially activate a woman’s ability to conceive, or prevent it, at will, thereby amounting to temporary sterilization. Just imagine: If an all-powerful government agency decides to prevent a woman from bearing child, the government could transform itself from “pro-choice” (by giving women the option of abortion) to no choice at all.(1)
Moreover, the chips are to be encrypted; thus, neither cyber criminals nor technologically gifted individuals could try to bypass the government, you know, if it ever decides to utilize the implants for less than charitable purposes.

Why encrypt the chips, anyway?

As reported by TheWindowsClub.com:

“The birth control chip is the brain child of a professor, Robert Langer, from Massachusetts Institute of Technology. The Bill Gates and Melinda Foundation has funded the research and the prototype is ready for human testing. The chips will be ready for sale by the year 2018 according to Robert Langer. The institute’s Chip Foundation and Bill Gates’ Foundation have been working on the birth control chip for past three years.

“The safety tests would begin by the end of year 2015 and Robert Langer is confident that the chips will hit market sometime in 2018. The main target of these chips are women in third world who are often subject to pain and risks of death during early pregnancies.”
That report also mentions that the chip is expected to remain viable for at least 16 years once implanted.
While the supposed intentions behind the chip could be seen as admirable, there’s no denying the fact that sinister motives could make such technology susceptible to abuse. Now, just a food for thought: If women from third world countries really are the target demographic of the chip, is encryption really necessary? How many third world populations have the ability to hack into these chips, anyway?

newstarget

Gates

 

De bizarre bijwerking van Paracetamol

Paracetamol is een pijnstillend middel wat iedereen wel standaard in huis heeft liggen. Het pilletje werkt ontzettend handig; je hebt wat pijn en neemt meteen zo’n pilletje. Maar nu blijkt dat het middeltje vreemde bijwerkingen heeft waar ik van schrok!
De pilletje verminderen niet alleen pijn, maar ook je inlevingsvermogen. Je persoonlijkheid verandert en zeker niet in positieve zin. Dit klinkt misschien zeer onwaarschijnlijk, maar onderzoekers van de Universiteit van Ohio zijn ervan overtuigd dat je inlevingsvermogen vermindert. Een student verteld: “Als je ruzie krijgt met je vriend of vriendin terwijl je net paracetamol hebt geslikt, kan het zijn dat je minder goed zult begrijpen wat je fout hebt gedaan.” Je vraagt je misschien af hoe de studenten hier achter zijn gekomen, maar het is eenvoudig. De onderzoekers lieten 40 andere studenten een dranken nemen met 1 gram paracetamol en een andere groep van 40 studenten een drankje zonder paracetamol. De deelnemers wisten natuurlijk niet wat zij hadden gepakt.
Hierna moesten de studenten 8 verhaaltjes vertellen waarin veel geestelijke en fysieke pijn zat. In een verhaal verloor iemand zijn vader, een ander verhaal ging over een student die zichzelf zo diep had gesneden dat het bot te zien was. Er kwamen dus behoorlijk heftige verhalen voorbij.
De studenten moesten vervolgens inschatten hoeveel pijn de betreffende persoon zou hebben gehad, met een cijfer van 1 tot 5. Uit het onderzoek bleek dus dat de studenten die paracetamol hadden genomen, telkens een lager cijfer gaven dan de personen die géén paracetamol hadden geslikt! De onderzoekers beweren dat dit komt doordat empathie en pijn zich in hetzelfde deel van de hersenen bevinden. Ik denk de volgende keer twee keer na als ik een pijnstiller wil nemen!

healthbytes

 

Fema camps nu ook in Nederland!

FEMA kampen zijn gevestigd door heel Amerika, Canada en Alaska. FEMA wordt wel gezien als het machtigste bestuurssysteem van Amerika. Sommigen noemen het wel “het geheime bestuur” van Amerika. Er zijn inmiddels in opdracht van FEMA meer dan 800 detentiekampen gebouwd en ingericht. Verschillende bronnen melden dat de “Elite” hier de vijanden van de staat wil opsluiten. In een publicatie onder de titel “Camps for Citizens” vertelt de auteur Jonathan Turley dat de voormalige Amerikaanse minister van Justitie John Ashcroft destijds een plan heeft opgesteld dat de mogelijkheid biedt, toekomstige tegenstanders van de staat zonder vorm van proces op te sluiten en hen hun burgerrechten te ontnemen.

*FEMA kampen komen/zijn ook in nederland. Zonder dat wij het echt doorhebben, wordt ook in Europa gewerkt aan het uitrollen van de NAZI agenda. Zoals al een keer omschreven is Europa mede opgericht door oud NAZI’s en kunnen we bijvoorbeeld niet ontkennen dat wijlen prins Bernhard – initiator van de Bilderberggroep – ook NAZI roots heeft. Hij werkte bijvoorbeeld voor IG-Farben; het bedrijf dat Zyklon-B leverde aan de NAZI’s maar ook mede financier van de oorlogsmachine van Adolf Hitler was…

”Niks geen Zaanbajes meer, of Pi2 (van Penitentiaire inrichting) maar vanaf nu heet de gevangenis op bedrijventerrein HoogTij) Justitieel Complex Zaanstad, of kortweg JC Zaanstad.

gewoon-nieuws

Fema


Hague International Tribunal Ruled Monsanto Guilty Of Crimes Against Humanity

Is Monsanto, the corporate scourge of the Earth, finally going to pay for its crimes? If the International Monsanto Tribunal has any say in the matter, the answer to that question appears to be an emphatic “Yes.” The tribunal, based in Hague, Netherlands, describes itself as “an international civil society initiative to hold Monsanto accountable for human rights violations, for crimes against humanity, and for ecocide.”
Five internationally acclaimed judges heard the testimonies of 30 witnesses and experts from five continents, and their goal was to deliver their legal opinion on the deplorable actions, environmental and health damages perpetrated by Monsanto.
And after much deliberation, the tribunal has finally come to a conclusion: Monsanto is guilty on all three counts. The judges who preside over the initiative have declared that the biotech behemoth’s activities do not just adversely affect the world’s access to food, but also negatively affect the human right to health — and that the company is also guilty of “perverting scientific freedom.”

The tribunal stated that the company’s seed empire adversely affects the world’s access tofood, and that by manufacturing and distributing substances such as PCBs(polychlorinated biphenyls) and glyphosate, Monsanto has infringed on our right to high standards of health.
Additionally, the tribunal found that Monsanto perverts scientific freedom by practicing forms of intimidation, pressuring governments, and discrediting legitimate scientific research that supports public health and environmental protection.
As reported by ANH USA

As the tribunal explains, Monsanto has been profiting from their creation of destructive and harmful compounds since the early 20th century. These toxic products, like PCBs, Agent Orange, Lasso and Roundup, have created untold damage to the environment and made thousands upon thousands of people sick.
In addition to spreading poisonous chemicals around the globe, Monsanto also advocates and promotes deleterious and unsustainable farming practices that contribute to the following problems:

Soil degradation,
depletion of water resources,
species extinction,
reduced biodiversity and the
displacement of small farms.
On top of all that, Monsanto’s business of seed patenting threatens food freedom and sovereignty.

You’d think that alone would be enough to bring the corporate giant to its knees, but as we all know, Monsanto’s controversies don’t end with their actions that have destroyed the environment and wreaked havoc on the food supply.
And as critics point out, the biotech company has spent enormous amounts of money to defend itself against lawsuits brought by their victims but legal action has not yet inspired the company to change their ways.
Monsanto is also guilty of lobbying governments and regulatory agencies to keep their products on the market, and to keep scrutinizing eyes at bay. The company has even colluded with US government agencies to keep the toxic nature of their products hidden.
Their strategy to stay afloat seems to be one of concealment; in addition to lobbying, the company has also reportedly funded fraudulent studies on product safety and has coerced independent scientists and manipulated the media into standing behind their wrongdoings.
One way or another, it seems that Monsanto’s judgment day is coming. In addition to the tribunal, lawsuits against the corporation for their lies — particularly regarding the glyphosate-cancer connection — continue to pile up.
While the ruling from the International Monsanto Tribunal is not legally binding, there is hope that their verdict will inspire other governments and agencies to get on board.
The fact that an international body has found Monsanto guilty of crimes against humanity, violations of human rights and for ecocide is a tremendous step forward towards the goal of ending the corporation’s reign of terror.
Whether or not further action will be taken remains to be seen, but it seems that the global condemnation of Monsanto is well underway.

reddit

Vault

 

Witte mieren

We hebben er allemaal wel eens last van, witte mieren die een spoor maken en langzaam maar zeker je hout opeten.
Nu las ik laatst een tip en het is het proberen waard; strooi talkpoeder over de plaats waar de sporen te zien zijn en de mieren zullen voorgoed verdwijnen.
Het is een tip en zeker minder gevaarlijk als al dat gif.

Mieren

 


Soros: Trump Threatens My New World Order Plans

Billionaire elitist George Soros has issued a scathing attack against Donald Trump who he says is thwarting his plans to advance the New World Order.
In a vicious online blog, Soros accuses the President-elect of being a “would be dictator” who threatens his globalist New World Order plans for the world.
George Soros upset that Trump threatens his New World Order plans
In an article for Project Syndicate, Soros begins by mentioning how he lived under both Nazi and then Soviet rule in Hungary before asserting that “various forms of closed societies – from fascist dictatorships to mafia states – are on the rise.”
This claim is confounded by the facts, which show that, “The share of the world population living in democracies (has) increased continuously.”
Soros writes that in voting for Trump, Americans “elected a con artist and would-be dictator as its president,” and that his defeat of Hillary Clinton means America will be “unable to protect and promote democracy in the rest of the world” (because that policy worked so well in Iraq, Afghanistan, Syria and Libya).
Soros also slams Trump’s new cabinet as containing nothing other than “incompetent extremists” and “retired generals”.
Explaining how he supports the European Union because it is a successful attempt at “social engineering,” Soros laments the fact that the body has become “increasingly dysfunctional” and its disintegration has been accelerated, “first from Brexit, then from the election of Trump in the US, and on December 4 from Italian voters’ rejection, by a wide margin, of constitutional reforms.”
Soros also bemoans Russian President Vladimir Putin’s alleged undue influence during the presidential election.
“At first, he tried to control social media. Then, in a brilliant move, he exploited social media companies’ business model to spread misinformation and fake news, disorienting electorates and destabilizing democracies. That is how he helped Trump get elected,” writes Soros.
Soros says Putin “felt threatened by “color revolutions” in Georgia, Ukraine, and elsewhere,” without mentioning that Soros himself played a key role in bankrolling these contrived uprisings, as well as the color revolution being fomented against Trump.
The irony of an ultra-rich elitist who has bankrolled the overthrow of innumerable governments insisting he cares about “democracy” and the will of the people is particularly rich.
The whole tone of the piece is clearly fraught with concern that the populist movement sweeping the west poses a direct threat to the plutocratic new world order that Soros has spent his entire life helping to build.
He concludes by warning that “the EU is on the verge of breakdown” due to stagnant economic growth and the out of control refugee crisis (that Soros himself again helped create in the first place as a way to obtain political power).

Infowars

Soros

 

Electromagnetic Frequency Mind Control Weapons

Directed energy weapons include lasers, high power microwave, and millimeter wave ones among others. A relevant December 2007 Department of Defense (DOD) report called them a "transformational game changer in military operations, able to augment and improve operational capabilities in many areas," for both lethal and non-lethal purposes.

Access the full text through the following link:

http://www.acq.osd.mil/dsb/reports/ADA476320.pdf

Among other applications, EMF weapons/devices are used for harassment, surveillance and mind control. Agencies like the Pentagon, CIA and NSA use them to monitor people, manipulate their minds, harm, and at times kill them. The Navy Times called them the "most feared and controversial weapon(s) of (the) modern age."
Human experiments in America go back decades, an earlier article addressed MK-ULTRA (and others), accessed through the following link:

http://sjlendman.blogspot.com/2010/02/mk-ultra-cias-mind-control-program...

Begun in 1953, it was the code name for a secret CIA mind control program to perfect a truth drug. It followed earlier WW II hypnosis, primitive drugs research, and the US Navy's Project Chatter, identifying and testing drugs on both animal and human subjects. These and other experiments aimed to control human behavior through psychedelic and halluncinogenic drugs, electroshock, radiation, graphology, paramilitary techniques, and various psychological/sociological/anthropological methods, among others.
They comprised a vast open-field of mind experimentation, using anything that might work, legal or not on willing and unwitting subjects. For example, Dr. Ross Adey worked on the CIA's Pandora Project, using microwaves to send signals to human brains. Cataloguing the results, he showed how they affected emotional and pathological states. He also learned that human brains could be controlled remotely through extremely low frequency modulated microwave beams, able to cause psychological and physical harm.
People could be turned in zombies, their minds easily controlled. Physical harm also resulted, affecting their blood, cardiovascular system, cells, central nervous and digestive systems, glands, metabolism, reproduction, eyesight, and hearing. In addition, subjects could be made suicidal or driven mad. Moreover, sounds and speech can be placed in victims' brains, actual voices they can't control or stop.
Other effects include unexplainable burning, itching, tickling or pressure; "humming" or "buzzing" causing sleeplessness and anxiety; loss of body control, producing sudden twitching or jerking of an arm or leg; and feelings of dread, rage, lust, sorrow, or other emotions that come and go quickly.
Moreover, microwave cooking can heat people to death by increasing the radiation field intensity, causing local hot spots in eyes, gall bladders, and other body parts. Paralysis can also be induced. Memories are erased or impaired. Cancerous cells can be produced, and behavior modified the way authorities wish, even turning people into killers, microwave signals directing them. The entire mobile phone network can be used for these purposes, yet people are unaware of what's happening.
Post-WW II, human radiation experiments were conducted, affecting thousands of US citizens. Millions more were exposed to radioactive fallout from over 200 atmospheric and underground tests. At the Nevada site in the 1950s and 1960s, detonations affected over 200,000 '"atomic vets," thousands more downwind also in Nevada, Utah, Colorado and New Mexico. These and numerous other physical and psychological experiments caused enormous harm to hundreds of thousands of unwitting people, victimized by their own country.
Electronic harassment and mind control technologies direct energy through lasers, radio frequency energy beams, holography, interferometry, electromagnetic radiation, radio and sound waves, satellites, radar, miniature electronic robots, smart dust, and other means. All do it invisibly over thousands of miles. They can penetrate walls, buildings, metals, concrete, mountains and thousands of miles of earth.
Intersecting energy beams create radiation pockets in victims, engineered to contain sound waves, messages, heat and pressure stress, simulated forms of electromagnetic radiation, telepathic images, as well as holographic and virtual reality simulations. Directed energy beams can also track, locate and target people harmfully. They can only be blocked by force fields or materials that absorb or deflect them. What they are remain top secret.
Bush I declared the 1990s "The Decade of the Brain," an effort "to enhance public awareness of the benefits to be derived from brain research," keeping its dark side hidden.
The Pentagon's DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) conducted research and development in "augmented cognition," what universities call "cognitive science." It's the interdisciplinary study of how information is represented and transformed in the brain. The Pentagon's purpose was for military applications, including manipulating the emotions and behavior of adversaries.
Used globally, it's applicable individually, for crowd control, or larger groups, using millimeter waves, pulsed energy projectiles, and high power magnetic weapons, subjects unaware of what's hitting them.
The NSA's Signals Intelligence (SIGINT) involves decoding EMF waves to tap into computers wirelessly and track people. Using EMF Brain Stimulation to monitor individuals, organizations and nations, it complements the CIA/Defense Intelligence Agency's (DIA) Human Intelligence (HUMINT), and National Geospatial-Intelligence Agency's Imagery Intelligence (IMINT). NSA's DOMINT can track millions of people simultaneously. It can also inflict harm, control subjects psychologically and kill.
In conflict zones like Iraq and Afghanistan, "Project Sheriff" is used to give "troops working in urban terrain more options" against combatants and noncombatants alike. Humvees and armored personnel carriers have been retrofitted with non-lethal weapons, including microwave-like pain rays (an Active Denial System) and a Long Range Acoustic Device emitting earsplitting sounds.
Pulsed Energy Projectiles (PEPs) travel nearly at the speed of light. With pinpoint accuracy, they emit invisible laser pulses, electromagnetic radiation, stunning targets, knocking them off their feet, paralyzing them in pain. Their long-term effects, however, are unknown, including on the brain.
Voice to Skull directed acoustic devices are neuro-electromagnetic non-lethal weapons, able to produce mood-altering sounds in a person's head. Remote Neural Monitoring (RNM) uses satellite transmitted extra low frequencies (ELF) to send voice to brain communications. Long Range Acoustic Devices (LRADs) are used for crowd control. They produce 150-decibel acoustic beams, "designed to communicate with authority and exceptionally high intelligibility in a 15 - 30 degree beam." They emit verbal challenges over distances beyond 500 meters, with warning tones to influence behavior. They can also inflict physical harm, manipulate minds, and cause death.
The field of Augmented Cognition includes Transcranial Magnetic Stimulation (TMS), used therapeutically and for military purposes. The latter is to emit close proximity electrical impulses to the brain to affect mood, sleep patterns, and improve cognitive abilities in areas of learning, memory, attentiveness, visualization, and decision-making. The long-term neurological effects are unknown. The potential for human harm is considerable.
Transmitted over long distances, silent psychotronic weapons can cause illness or death for no apparent reason. In his 1970 book, "Between Two Ages," Zbigniew Brezezinski, discussed technologies to conduct secret warfare, saying:

"It is possible - and tempting - to exploit, for strategic-political purposes, the fruits of research on the brain and on human behavior....Accurately timed, artificially excited electronic strokes could lead to a pattern of oscillations that produce relatively high power levels over certain regions of the earth....In this way, one could develop a system that would seriously impair the brain performance of a very large population in selected regions, over an extended period."

Most people know nothing about directed energy weapons, manipulating, incapacitating and killing many thousands who have no idea what hit them. America has been a longtime global offender, developing and using them for decades to surveille, harass, intimidate, manipulate, torture, and kill. They can also read minds and turn people into zombies. Why? To achieve total unchallengeable control.
So-called "non-lethal weapons" can be as harmful as killer ones. Ongoing research, in fact, is chilling. Waging war on human minds and bodies, it's morally, ethically, and legally indefensible. Continuing, however, atrocity technologies are produced, mostly without public knowledge or that governments like America use them against their own people and others. For ill, of course, not good. Dr. Mengele lives.

Youtube

mind


Mechels bedrijf gaat chip inplanten bij werknemers

Het Mechelse bedrijf New Fusion gaat volgende week een chip inplanten bij een aantal van zijn personeelsleden. Met de chip zullen ze bijvoorbeeld de deuren van het bedrijf kunnen openen. Zes van de twaalf personeelsleden hebben zich hiervoor vrijwillig opgegeven.
"Het is een ludiek project", legt zaakvoerder Vincent Nys uit. "Maar het is ook een statement naar de toekomst: bereid je voor op de toekomst en sta er open voor." De chip zal worden ingeplant tussen duim en wijsvinger. De chip laat toe om deuren te openen, waardoor de werknemers met een chip geen sleutels of badge meer nodig zullen hebben.
Maar ze bieden ook ook nog andere mogelijkheden, zegt Nys. "Er zit een geheugen in, dus wij steken er ook de visitekaartjes van ons bedrijf in. Als je er dan met een smartphone tegen toetst, dan kun je contactloos je kaartje overhandigen aan de andere persoon", legt zaakvoerder Vincent Nys uit.
De chip wordt onderhuids ingeplant. Met een dikke naald wordt de chip in de handpalm geduwd, waarna ze daar blijft zitten.

View

Heel erg en zo worden mensen voor hun leven slaaf. Vergeet niet met deze chip kan men alles controleren EN zelfs je leven beeindigen
Lees de gevolgen op deze pagina - VeriChip

nieuwsblad

chip

 

Amerikaans congreslid: “De Verenigde Staten financieren en bewapenen terreurgroep IS”

De Verenigde Staten financieren en bewapenen terreurgroepen Al Qaida en Islamitische Staat (IS). Dat heeft het Amerikaanse congreslid Tulsi Gabbard zaterdag gezegd op Twitter.
“Als ik geld of wapens geef aan Al Qaida of IS, dan word ik in de gevangenis gegooid,” schreef het congreslid uit Hawaï. “Waarom mag onze overheid dat dan wel doen?”
Gabbard, een legerveteraan en lid van een tweetal overheidscommissies, introduceerde donderdag de Stop Arming Terrorists Act.

Waanzin

Ze verwees naar artikelen in de New York Times en Wall Street Journal waarin valt te lezen dat de rebellen die de VS steunt in Syrië bondgenoten zijn van al-Nusra, een aan Al Qaida gelieerde groep.
“De CIA heeft ook via Saoedi-Arabië, Turkije en Qatar wapens en geld gestuurd naar groepen als IS en Al Qaida,” zei Gabbard.
“Aan deze waanzin moet een einde komen,” ging ze verder.

Onmogelijk

Haar wetsvoorstel moet het Amerikaanse overheidsagentschappen onmogelijk maken om terreurgroepen te steunen.
Enkele weken geleden had Gabbard een ontmoeting met aankomend president Donald Trump, die het wetsvoorstel steunt.
Vrijdag zei ze op CNN dat ze blij is dat Trump ‘een einde wil maken aan het interventionistische beleid dat gericht is op regimeverandering’.
In het interview herhaalde ze ook nog eens dat de Amerikaanse overheid terreurgroepen steunt

ninefornews

Tulsi


Hillary Clinton’s losing campaign cost a record $1.2B

Hillary Clinton and her supporters spent a record $1.2 billion for her losing presidential campaign — twice as much as the winner, Donald Trump, according to the latest records.
The president-elect, who confounded critics during the campaign by saying there was no need to raise or spend $1 billion or more, ended up making do with $600 million.
Clinton’s expensive machine tore through $131.8 million in just the final weeks, finishing with about $839,000 on hand as of Nov. 28.
Team Trump spent $94.5 million in the home stretch — from Oct. 20 to Nov. 28 — and had $7.6 million left.
The figures include all spending by the campaigns, PACs and party committees.
Trump contributed $66 million from his own pocket, $34 million less than he estimated he would shell out.
Brad Parscale, Trump’s digital director, credited strategic last-minute investments with helping propel the political newcomer to victory.
The campaign and the Republican Party spent about $5 million in get-out-the-vote digital advertising targeted in the final few days at Michigan, Wisconsin, Pennsylvania and Florida.
It proved critical: Some of those states were won by razor-thin margins.

“You think, what if we hadn’t spent that?” Parscale said. “We might not have won.”

Last June, Trump shrugged off skeptics who said he needed to spend $1 billion to have a chance to win.

“There’s no reason to raise that,” Trump said.

“I just don’t think I need nearly as much money as other people need because I get so much publicity. I get so many invitations to be on television. I get so many interviews, if I want them.”

View

Politiek heeft niets meer te maken met het vertegenwoordigen van het volk.
Politiek is het verstevigen van eigen belangen en die van bepaalde clubjes.
1.2 miljard voor een campagne zet je wel aan het denken.

livingfaithforum

 


Filmpje over guncontrol

Ja waar kijken we werkelijk naar?

Video antiwapenspot

 

Gepest, geen opleiding, maar toch miljonair op 24e!

Hij was nog maar 12 jaar oud en toen begon Ricky Pietens met zijn online computerspel ‘Mafiaway’. Nu, ruim 12 jaar later, is de inmiddels 24-jarige Ricky multimiljonair. Hij runt zijn bedrijfje nog altijd vanuit zijn kamer in zijn ouderlijk huis in Oldekerk.
Het spel dat Ricky maakt heet Mafiaway. In dit computerspel kunnen spelers zich online een echte mafiosi voelen. Spelers kunnen door middel van drugshandel, bankovervallen en moorden punten verdienen. In principe is Mafiaway een gratis spel, maar om echt verder te komen, moet je credits aanschaffen.
In 2005, als Ricky net zijn spel heeft ontworpen, weet hij nog niet dat hij goud in handen heeft. In de eerste maand registeren 300 mensen zich en Ricky verkoopt voor 160 euro aan credits. „Dat vond ik als jongen van 12 jaar een heel groot bedrag”, zegt hij tegen RTV Noord.
De kassa is sinds die tijd blijven rinkelen en de jonge ontwikkelaar maakt een omzet van ongeveer een half miljoen per jaar. Zijn kosten zijn laag, hij werkt vanuit zijn kamer bij zijn ouders en het enige wat hij nodig heeft, is een goede computer.

Jarenlang gepest
Toch is het Ricky niet altijd rooskleurig vergaan. Als kind werd hij vooral op de basisschool veel gepest. Hij had blond krullend haar en een bril. „Ik werd ‘schaap’ en ‘nerd’ genoemd. Nu lach ik erom, maar toen zat ik er echt mee.” Door de pesterijen leidt Ricky een teruggetrokken leven. Hij zit liever thuis achter zijn computer te programmeren dan dat hij buiten speelt.

Geen opleiding
Ricky is een slimme leerling en begint op havo/vwo. Maar zijn spel blijft groeien, waardoor hij meer tijd besteedt aan zijn Mafiaway dan aan zijn huiswerk. ZIjn cijfers gaan achteruit en Ricky gaat terug naar het vmbo, uiteindelijk gaat hij zonder diploma van school.
Op het mbo van Noorderpoortcollege studeert hij ICT, maar deze opleiding is veel te makkelijk. En na twee jaar besluit hij te stoppen. „Ik moest me focussen op school of op het spel. Mafiaway liep als een tierelier, dus de keuze was snel gemaakt”, vervolgt Ricky

metronieuws

Rick

 

The Truth Behind That “Alien Animal” You’ve Seen On Social Media Will Break Your Heart

Facebook, and the rest of social media was in a frenzy over strange footage containing an “alien animal.” But what you may not know, is that this isn’t an incredibly rare find, but it is incredibly sad.
The story about how this footage came to be will break your heart. It broke mine, and brought me to tears within seconds. So, brace yourself.
The Borneo Post reported that plantation workers encountered the clawed, hairless animal while working in palm fields. Uneducated on what it might have been, and easily led by their fear, they didn’t know what the animal might be, and quickly resorted to violence.
“None of us has ever seen such thing. One of us then hit the animal until it appeared to have passed out,” said one of the workers. “It could be a rare species of bear. When it regained consciousness, we forced it to go back into the jungle.”
This footage shows the “strange creature” barely making it over a pile of dry palm fronds, trying to flee from the people who attacked him.
Anthony Sebastian, head of the Malaysian Nature Society Kuching, says the animal is not truly common to find, and is a threatened species.
“It is clearly a sun bear,” Sebastian told the Malaysian Star. “What confuses people is the lack of fur. It is not some strange alien that has fallen from the sky.”
Wildlife officials from Sarawak Forestry Corporation confirmed to the Borneo Post that the animal is conclusively a sun bear. They also added that the bear might have been driven to the plantation due to flooding nearby.
So why was this bear hairless and so thin-looking? Members of the conservation group Naturetalksback believes it had likely “lost its fur either from disease or because it was abused/shaved.”
“A local endangered bear gets the living daylights beaten out of it, is filmed, and paraded on the interwebs as a ‘freak of nature’ or a ‘monster,'” the group writes on Facebook. “This is not right.”
This is sad. No, it’s beyond sad. This isn’t just one instance of abuse, or neglect. Humanity’s destructive tendencies are making it impossible for creatures like these, and thousands of others, to survive.
The International Union for Conservation of Nature published statistics that report the sun bear population has been reduced by as much as 30% in the last 30 years. Their homes are being destroyed and their habitats are being sourced out to palm oil companies, who don’t really seem to care if the sun bear, or orangutan are wiped out.
As far as the health of the sun bear you have seen circulating online, we’re sad to say he’s passed.
Though these pictures have only recently been shared, the events that led to them transpired last year.
The Sarawak Forestry Corporation announced the bear’s demise on May 18th, 2015.
“The animal had not been eating well and vomiting. Worrying for its health, emergency medical intervention was performed under sedation. It was also fed with fluids through IV and food through a stomach tube,” SFC said in a press statement.
“Unfortunately, it succumbed to late-stage cancer with metastatis in the lymph nodes and adjacent organs as well as obstruction in the stomach due to primary tumour with origin in the stomach or pancreas.”
SFC added, “A detailed examination of the bear also revealed that it was in fact a very old bear and not just a full adult as previously thought.
“Cancer aside, the bear had probably reached the end of its natural life span.”
The sun bear was captured at an oil palm plantation in Bintangor on April 2 and was sent to the Matang Wildlife Centre for rehabilitation.”

animals.trendolizer

Bear

 

Another Shock For The Scientists: Someone Has Set Up An Invisible Field That Protects Earth

This protective field acts as a barrier that protects the Earth from harmful cosmic radiation, while protecting our planet from solar waves go directly toward Earth.
Scientists at MIT have found that there is an invisible field that protects our planet. This mysterious invisible field sounds like something from a science fiction movie.
It prevents harmful cosmic radiation that enters our atmosphere and was first noticed by two NASA spacecraft that are orbiting the Van Allen radiation belt at a height of 11,000 kilometers above the Earth.
<p>This invisible force field blocks the highly radioactive electrons from the highest layer of Earth’s atmosphere. According to information from NASA, these “high energy” electrons are very aggressive and moving through space at close to the speed of light. They are very dangerous because they cannot fry anything with which they come into contact from the satellite to the spacecraft.
To learn more about this field, NASA launched two probes, the so-called Van Allen probes, wishing to research these electrons and to increase the safety of astronauts and equipment to be sent into space.

NASA states that the Earth’s magnetic field attracts these particles toward our planet. However, they cannot approach the planet to less than 10,000 kilometers, thanks to an invisible protective field that had never been detected.
This force field acts as a barrier that protects the Earth from harmful cosmic radiation, while protecting our planet from solar waves go directly toward Earth.
Scientists believe that the enigmatic field works on the principle of low-frequency electromagnetic fields, but its source is still a mystery.
Scientists at MIT have come up with several theories about the origin of this mysterious box. The first thought that has to do with the magnetic field of the Earth, but later found that the barrier is present even when the Earth’s magnetic field drops to 30%.
For example, they noted that the Earth’s magnetic field over South America, although significantly lower barriers and above that work equally protects the Earth from harmful cosmic radiation.
The researchers continued to research and found that the most likely source of barriers to the existence of long-range radio waves on the planet. However, they are wrong again after they realized that the waves tend to react with neutral electrons and are not helpful in the fight against ultra relative particles. They continued their research and found that the barrier is most likely created because of the phenomenon known as “plasmaspheric hiss” that occurs in the upper atmosphere of our planet.
This phenomenon helps orbit in repelling dangerous fast moving action of particles, directing them to the parallel road to one of the lines of the magnetic field of our planet, which is why they fall into the atmosphere and collide with neutral charged particles, which eventually disappear.

beforeitsnews

Shield


Obese children's health rapidly improves with sugar reduction unrelated to calories

Study indicates that calories are not created equal; sugar and fructose are dangerous

University of California - San Francisco

Reducing consumption of added sugar, even without reducing calories or losing weight, has the power to reverse a cluster of chronic metabolic diseases, including high cholesterol and blood pressure, in children in as little as 10 days, according to a study by researchers at UC San Francisco and Touro University California.
"This study definitively shows that sugar is metabolically harmful not because of its calories or its effects on weight; rather sugar is metabolically harmful because it's sugar," said lead author Robert Lustig, MD, MSL, pediatric endocrinologist at UCSF Benioff Children's Hospital San Francisco. "This internally controlled intervention study is a solid indication that sugar contributes to metabolic syndrome, and is the strongest evidence to date that the negative effects of sugar are not because of calories or obesity."
Jean-Marc Schwarz, PhD of the College of Osteopathic Medicine at Touro University California and senior author of the paper added, "I have never seen results as striking or significant in our human studies; after only nine days of fructose restriction, the results are dramatic and consistent from subject to subject. These findings support the idea that it is essential for parents to evaluate sugar intake and to be mindful of the health effects of what their children are consuming."
The paper will appear online on October 27, and in the February 2016 issue of the Journal Obesity.

Restricting Sugar Intake

Metabolic syndrome is a cluster of conditions -- increased blood pressure, high blood glucose level, excess body fat around the waist, and abnormal cholesterol levels -- that occur together and increase risk of heart disease, stroke, and diabetes. Other diseases associated with metabolic syndrome, such as non-alcoholic fatty liver disease and type 2 diabetes, now occur in children -- disorders previously unknown in the pediatric population.
Participants were identified through the Weight Assessment for Teen and Child Health Clinic (WATCH) at UCSF Benioff Children's Hospital San Francisco, an interdisciplinary obesity clinic dedicated to targeting metabolic dysfunction rather than weight loss. Recruitment was limited to Latino and African-American youth because of their higher risk for certain conditions associated with metabolic syndrome, such as high blood pressure and type 2 diabetes.
In the study, 43 children between the ages of 9 and 18 who were obese and had at least one other chronic metabolic disorder, such as hypertension, high triglyceride levels or a marker of fatty liver, were given nine days of food, including all snacks and beverages, that restricted sugar but substituted starch to maintain the same fat, protein, carbohydrate, and calorie levels as their previously reported home diets. Baseline fasting blood levels, blood pressure, and glucose tolerance were assessed before the new menu plan was adopted. The study menu restricted added sugar (while allowing fruit), but substituted it by adding other carbohydrates such as bagels, cereal and pasta so that the children still consumed the same number of calories from carbohydrate as before, but total dietary sugar was reduced from 28 to 10 percent, and fructose from 12 to 4 percent of total calories, respectively. The food choices were designed to be "kid food" - turkey hot dogs, potato chips, and pizza all purchased at local supermarkets, instead of high sugar cereals, pastries, and sweetened yogurt.
Children were given a scale and told to weigh themselves everyday, with the goal of weight stability, not weight loss. When weight loss did occur (a decrease of an average of 1 percent over the 10-day period but without change in body fat), they were given more of the low-sugar foods.
"When we took the sugar out, the kids started responding to their satiety cues," said Schwarz. "They told us it felt like so much more food, even though they were consuming the same number of calories as before, just with significantly less sugar. Some said we were overwhelming them with food."

Reducing Harmful Metabolic Effects of Obesity

After just 9 days on the sugar-restricted diet, virtually every aspect of the participants' metabolic health improved, without change in weight. Diastolic blood pressure decreased by 5mm, triglycerides by 33 points, LDL-cholesterol (known as the "bad" cholesterol) by 10 points, and liver function tests improved. Fasting blood glucose went down by 5 points, and insulin levels were cut by one-third.
"All of the surrogate measures of metabolic health got better, just by substituting starch for sugar in their processed food -- all without changing calories or weight or exercise," said Lustig. "This study demonstrates that 'a calorie is not a calorie.' Where those calories come from determines where in the body they go. Sugar calories are the worst, because they turn to fat in the liver, driving insulin resistance, and driving risk for diabetes, heart, and liver disease. This has enormous implications for the food industry, chronic disease, and health care costs."

ucsf

Sugar

 

The brain is a computer

It is an electrochemical machine forever viewing streaming consciousness for experience and interpretation. It is programmed by binary code with patterns of experience based on one's DNA codes.

nytimes

Brains

 

FBI Policy Of Manufacturing Terrorism Plots Reaffirmed By Appeals Court

“Ordinarily the law prohibits the government from entrapping innocent citizens into crime, but the law provides an exception when the target is ‘predisposed.'”
The Ninth Circuit Court of Appeals issued a ruling that provides further support for the Federal Bureau of Investigation (FBI) and its policy of inducing individuals, typically Muslims, to plot acts of terrorism. The appeals court additionally backed the outcome of the notorious FBI sting operation against the Newburgh Four.
Mohamed Mohamud is a young Somali American man who was convicted of attempting to bomb a Christmas tree lighting ceremony in Portland, Oregon, after he was targeted in an FBI sting operation. He is currently serving a 30-year prison sentence.
His defense appealed a district court decision that affirmed his conviction. They challenged the fact that Mohamud’s “defense of entrapment” was rejected. They also challenged a district court’s decision not to suppress information collected through surveillance under section 702 of the Foreign Intelligence Surveillance Act.
At trial, as the Ninth Circuit Court of Appeals notes [PDF], Mohamud’s defense maintained a “teenager with no criminal record had neither the means nor the intent to commit domestic terrorism” until he became involved with an undercover FBI contractor, who went by the name of Bill Smith, and FBI agents, who went by the names of Youssef and Hussein. However, the government contended Mohamud’s actions before he was targeted by the FBI, such as articles he wrote for “Jihad Recollections,” indicated his “readiness to commit such a horrific act of violence” and proved he was “predisposed” to commit a crime.
James Cromitie, one of the Newburgh Four convicted of domestic terrorism offenses and sentenced to 25 years in prison, claimed the government persuaded him to engage in the plot and violated his due process. But the Second Circuit determined there were no violations of his rights, even if the government “invented all the details of the scheme” because Cromitie had expressed desire to “do something to America” and “die like a martyr.”
The Second Circuit additionally concluded government agents were permitted to target a person’s religious affiliation in order to “probe the attitudes” of an individual who may want to “do something to America.” They are allowed to “learn whether his religious views have impelled him toward the violent brand of radical Islam that poses a dire threat to the United States.”
In Cromitie’s case, his defense argued the government informant exploited a relationship to “manipulate Cromitie into agreeing to the planned attacks” on a synagogue and military targets at a National Guard base. But the Ninth Circuit believes the “illusory cultivation of emotional intimacy” is allowed. Even though the government informant offered Cromitie, a poor black man, $250,000 in cash, a barbershop valued at $70,000, a new BMW, as well as a two-week vacation, this was not deemed an entrapment scheme that violated his due process.
At sentencing, Judge Colleen McMahon declared, “The essence of what occurred here is that a government, understandably zealous to protect its citizens from terrorism, came upon a man both bigoted and suggestible, one who was incapable of committing an act of terrorism on his own…I suspect that real terrorists would not have bothered themselves with a person who was so utterly inept…Only the government could have made a terrorist out of Mr. Cromitie, whose buffoonery is positively Shakespearean in scope.”
Nevertheless, this case is part of a body of law that permits government agents and their informants to prey on vulnerable American Muslims and engage in highly questionable acts.
When the defense learned the government collected information on Mohamud under section 702 and did not notify the defense, the defense moved to suppress the evidence and requested a new trial. The defense insisted “evidence of additional surveillance” would have made it possible for the defense to “impeach the government’s narrative with respect to the propriety of the investigation” into Mohamud.
According to defense attorneys, the government surveillance against Mohamud made it possible for agents to “gain an incredibly intimate understanding of Mohamed that was then used to tailor the sting operation in a way that would maximize the likelihood that he would carry through with the eventual plan. Whether this inducement was through exploiting known vulnerabilities, such as Mohamed’s confusion about his religion and need for a father-figure, or whether it was by mimicking language found in earlier communications, any evidence of additional government surveillance was necessary to allow the jury to fully assess the government’s conduct.”
It was Youssef, an informant that pretended to be from a fake religious council, who asked Mohamud “what he would do for the cause.” Mohamud told him “anything.” Youssef then suggested “five ways to be a good Muslim.” Under the guise of guidance, he said Mohamud could pray five times a day,” “go to school to learn something that would help the brothers overseas, such as engineering or medicine,” “raise money for the brothers,” “become operational,” or “become a martyr.” Mohamud showed interest in becoming “operational.”
Although the Ninth Circuit recognizes “the undercover agents frequently flattered and praised Mohamud for his good writing or behavior” and Youssef pushed him to make a “goodbye video,” it does not think this conduct against a 19 year-old college student was enough to constitute entrapment.

Remarkably, the court concludes:
Many young people think and say alarming things that they later disavow, and we will never know if Mohamud—a young man with promise—would have carried out a mass attack absent the FBI’s involvement. But some “promising” young people—Charles Whitman, Timothy McVeigh, and James Holmes, to name a few from a tragically long list—take the next step, leading to horrific consequences. While technology makes it easier to capture the thoughts of these individuals, it also makes it easier for them to commit terrible crimes. Here, the evidence supported the jury’s verdict, and the government’s surveillance, investigation, and prosecution of Mohamud were consistent with constitutional and statutory requirements.
The fact that the Ninth Circuit selected three white mass murderers to make this statement does not make it less alarming. The Ninth Circuit is co-signing a dangerous concept of radicalization among law enforcement, which is that the adoption of radical beliefs is some kind of first step toward committing terrorism. This can significantly infringe upon the First Amendment.
It was the FBI that transported Mohamud to Portland to commit the “attack.” The FBI contacted Mohamud after he struggled to contact terrorists he was apparently trying to reach overseas.
In the study [PDF], “Inventing Terrorism: The Lawfare of Preemptive Prosecution,” attorneys Stephen Downs and Kathy Manley wrote, “Ordinarily the law prohibits the government from entrapping innocent citizens into crime, but the law provides an exception when the target is ‘predisposed.’”
“Although the term ‘predisposed’ usually describes someone who was already involved in similar criminal activity, or where evidence shows he or she was inclined to do so without any government inducement, in preemptive prosecution cases the government has successfully claimed that the term can mean that the target ‘readily responded’ to the inducement and did not subsequently withdraw from the plot.”

That is what the Ninth Circuit emphasized in this ruling.
“So far, this ‘ready response’ theory has been upheld by the courts, and so in all practical respects the entrapment defense no longer exists. Moreover, it appears that based on Islamophobia and ignorance about Islam, Muslims are often considered to be predisposed to terrorism simply due to their religion, especially if they are religiously conservative.”

whattheyarenottellingyou

 


NASA-Just-Saw-Something-Come-Out-Of-A-Black-Hole-For-The-First-Time-Ever.

Two NASA telescopes managed to capture the moment a supermassive Black Hole’s corona launched out of the cosmic devourer. The corona associated with Mrk 335 ejected from the black hole travelling at about 20 per cent the speed of light.
Just when you thought things at NASA couldn’t get more exciting bam… they capture a mysterious ‘huge’ mass of energy somehow escaping a ‘supermassive black hole’. Alien you say? Well let’s not get ahead of ourselves here, it is a possibility but it’s quite likely that it’s just another super rare cosmic phenomenon.
Fiona Harrison, principal investigator of NuSTAR at the California Institute of Technology in Pasadena, said: ‘The nature of the energetic source of X-rays we call the corona is mysterious, but now with the ability to see dramatic changes like this we are getting clues about its size and structure.’

Astronomers think coronas have one of two likely configurations. The “lamppost” model says they are compact sources of light, similar to light bulbs, that sit above and below the black hole, along its rotation axis. The other model proposes that the coronas are spread out more diffusely, either as a larger cloud around the black hole, or as a “sandwich” that envelops the surrounding disk of material like slices of bread. In fact, it’s possible that coronas switch between both the lamppost and sandwich configurations.

The Nuclear Spectroscopic Telescope Array telescope (NuSTAR) and Swift telescope managed to capture the rare phenomenon in a black hole called Markarian 355, which is located just 324 million light years from Earth. This new observation helps astronomers understand how these flashes are formed and could aid in solving some of the mysteries about celestial bodies.
Astronomers say it is the first time that where it is possible to relate the ejection of the crown with a flare. This helps explain how black holes give energy to some of the brightest objects in the universe.
Astronomer’s stat that the mysterious emission was caused by ejection of its corona, which is a source of energetic particles.
‘This is the first time we have been able to link the launching of the corona to a flare,’ said Dan Wilkins of Saint Mary’s University in Halifax, Canada.
‘This will help us understand how supermassive black holes power some of the brightest objects in the universe.’
Researchers state that supermassive black holes don’t give off any light by themselves.
Strangely, according to astronomers this supermassive black hole, located at the center of our galaxy was once one of the brightest X-ray sources I the galaxy but something very strange happened 8 years ago when MRL 335 faded by a factor of 30 said Luigi Gallo an astronomer and investigator of the project.

syfy

NASA

 

Een oud bericht waar nooit meer iets over gehoord werd.

Gaddafi death 'may be a war crime', says chief prosecutor at The Hague

International Criminal Court chief has 'serious suspicions' over death of leader
Footage before Gaddafi's death showed him being beaten and abused by captors

Questions: ICC prosecutor Luis Moreno Ocampo has written to the National Transitional Council over Gaddafi's death

The chief prosecutor for the International Criminal Court has said there are 'serious suspicions' that the death of Libyan leader Muammar Gaddafi was a war crime.
Luis Moreno Ocampo said he sent a letter to the head of the National Transitional Council asking what the new government's plans are to investigate alleged war crimes by all parties, including the rebels.
The uprising against Gaddafi's 42-year rule erupted in February, quickly escalated into civil war, and ended in October with Gaddafi's capture and death in unclear circumstances.
Witness accounts and video taken of the deposed dictator after his capture by rebel fighters show that he was beaten and abused by his captors, and there were strong indications he was killed in custody.
Mr Moreno Ocampo said.: 'The death of Muammar Gaddafi is one of the issues to be clarified - what happened - because there are serious suspicions that it was a war crime.'
He said what the ICC does on Gaddafi's death and other war crimes will depend on what Libya's interim government does because under the Rome statute that established the war crimes tribunal, the ICC only steps in if national authorities are unwilling or unable to act.

Putin says killing of Gaddafi was repulsive as he accuses opponents of working with West to destabilise Russia
Minister finally apologises for 'Gaddafi' insult to Arctic Convoy heroes in medal campaign (but still says...

Mr Moreno Ocampo said his office is working closely with Libyan authorities not only on Gaddafi's case but on those of his son, Saif al-Islam, and former intelligence chief, Abdullah al-Senoussi, who were captured and face ICC charges.
Libya's new leaders have said they will try al-Islam at home even though they have yet to set up a strong court system. The ICC wants to be certain the government will be capable of putting on a fair trial for al-Islam and al-Senoussi.
Footage of the moments before Gaddafi's death showed the blood-covered leader being allegedly sodomised before he was killed
Footage of the moments before Gaddafi's death showed the blood-covered leader being allegedly sodomised before he was killed
Mr Moreno Ocampo said that the judges at the ICC have asked the National Transitional Council to inform them of their plans before January 10. He said if the government challenges the ICC's jurisdiction, it will be up to the judges to decide where the two accused will be tried.

In the meantime, he said, his office is continuing its investigation.
'We are sure there were massive rapes, quite sure,' Mr Moreno Ocampo said. 'We're trying to define who ordered them.'
The UN Security Council referred incidents stemming from the Libyan uprising to the ICC and Mr Moreno Ocampo said he promised the council that he would present his strategy for the continuing investigation of possible war crimes in his next report in May.
Macabre: The slain leader's body was then put on display in a storage freezer in Misrata after his death
Macabre: The slain leader's body was then put on display in a storage freezer in Misrata after his death
After al-Islam's arrest, Mr Moreno Ocampo flew to the Libyan capital late last month and met government officials.
He said the officials offered him the opportunity to meet al-Islam. But he said he declined because Gaddafi's son would have needed to have a lawyer present and he had not asked to see the prosecutor.
Mr Moreno Ocampo said the Libyan authorities told him it was 'very important' to prosecute al-Islam themselves for two reasons - he is 'the face of the old regime' and 'they would like to show they can do better than with Muammar' and conduct a proper trial.
'If they can convince the (ICC) judges,' Mr Moreno Ocampo said, 'we don't need to go and fight for a case.'

dailymai

Gadafhi

 

December 23 at 05:06am

Opinion

Van je “vrienden” moet je het hebben

Een man in nood verdwaald op dit eiland en zittend in de grootste shit. Je komt hem tegen, je praat en je gaat kijken hoe je zo’n man kan helpen.

Blijkt dat hij zijn familie totaal verloren is en dat er geen contacten waren en zelfs zijn familie niet wist waar hij uit hing en hoe het met hem was. Als tehuiskind van ouders, broers en zusters gescheiden en misbruikt in vele internaten en door pleegouders.

Door het gehele verhaal vast te leggen in een boekje en zo zijn gevoelens en zijn leven te beschrijven, hebben we het boekje uitgegeven op eigen kosten. Wonderwel bereikte het een zus van deze man en die zocht contact met deze man en zo langzaam maar zeker werd de familie weer een familie waar iedereen bij elkaar kwam. Ondertussen was deze persoon zo sterk achteruitgegaan dat hij terug moest gaan naar Nederland. We hebben bijgesprongen waar we konden en gezorgd dat hij veilig van het eiland kon vertrekken. Want door zijn internet activiteiten was hij hier niet langer meer veilig op dit eiland.

Er kwam een vrouw naar buiten die deze internet activiteiten naar haar toe trok en ook daar hebben wij veel tijd ingestoken zodat de juiste informatie naar buiten zou komen. Helaas dat was duidelijk niet haar bedoeling en de vele berichten waren veelal zeer sterk uit hun verband getrokken en soms erg smeuïg gemaakt om het maar te verkopen aan de pers en de politiek.

In die tijd kwam het probleem met een derde persoon op een ander eiland wat in zeer zware problemen was en hoe dan ook van het eiland moest vluchten. Geld was het probleem en we hielpen met de financiën en zo kon deze vrouw vluchten naar Nederland waar ze opgevangen zou worden.

Veel energie, veel leed en veel pijn en ook soms grote bedragen die gestoken waren in personen die wij zagen als mensen die we moesten helpen.

Door het woordje “Heil” kwam er de klad in, de stok was gevonden. De man snapte niet wat dit woordje betekende en begon uit te vallen en hij was vergeten wat we allemaal voor hem gedaan hadden (en nog deden). Ondertussen de dame die was gevlucht van het andere eiland liet me weten dat ze haar ontvoerd hadden tegen haar wil in en begon te dreigen en te schoppen dat ze terug wilde naar haar eiland. De media dame was druk doende met de pers en begon mijn meldingen te verdraaien en naar haar toe te trekken als zijnde haar werk, haar informatie alles kwam van “het team”.

Na jaren veel lief en leed met deze 3 personen gedeeld te hebben, en zeer veel tijd gestoken te hebben en financieel zeer grote offers te hebben gedaan om maar te helpen, is het nu eind 2017 als kerstcadeau dat je de schoppen en klappen moet krijgen van deze drie personen. Alle drie zijn vergeten dat ze nu veilig weg zijn van hun bedreigers veilig bij hun familie en veilig zijn van enig gevaar. Dat terwijl wij nog steeds op dit eiland zijn gevangen via een curatele die mij is opgelegd.

Nu, einde 2017 kregen we een allerlaatste trap van deze groep die vergeten is wat wij hebben gedaan en welke offers wij hebben gedaan om hen veilig te stellen. De klap is duidelijk en het geheugenverlies heeft bij alle drie toegeslagen en haat en nijd is tegen ons gekeerd, juist die mensen die wij uit de goot hebben getrokken.

Ik hoop dat deze 3 personen, waarvan twee in Nederland en de derde zeggend wonend in Spanje, een fijne kerst hebben en een gelukkig nieuwjaar. Want al laat je ons hier vallen, wij hebben gewerkt en gehandeld vanuit onze harten, harten die lamgeslagen zijn bij deze drie personen.

John H Baselmans-Oracle

 

December 23 at 05:04am

Prime Minister Eugene Rhuggenaath listening intensely to the debate on the national budget. Members of the opposition are not present.

View

Ziet u de lege stoelen?
Dat zijn die criminelen die niet op hun werk verschijnen!
En die vertegenwoordigen ons volgens hun grote mond!
Hoe kan je bij een belangrijke zitting over het nationale budget beslissen als je niet komt opdagen?
Alle niet aanwezigen moeten ontslagen worden en alles wat politiek te maken heeft de zeggenschap ontnemen.

Werk

 

December 23 at 05:02am

Kroketje kost Kramer plek in selectie en geld

Michiel Kramer maakt geen deel uit van de selectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd van zondag tegen Roda JC.

De clubleiding en trainer Giovanni van Bronckhorst straffen de spits daarmee voor het feit dat hij donderdag tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo een broodje kroket at op het veld in De Kuip. Kramer heeft daarnaast ook een geldboete gekregen.

De aanvaller komt al een tijd niet voor in de plannen van Van Bronckhorst. Camera's registreerden donderdag dat Kramer, die zich tijdens de rust warmhield op het veld, een broodje kroket at. Van Bronckhorst zei na afloop al dat hij dat gedrag niet kon tolereren.

"Deze actie van Michiel is onprofessioneel en wat ons betreft ontoelaatbaar. Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben'', aldus technisch directeur Martin van Geel. Kramer mist de wedstrijd van zondag en mag vrijdag en zaterdag ook niet meetrainen met de selectie van Feyenoord.

View

ik citeer "Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben"

Is toch om te lachen en is het voorbeeld dan ook al die stimulerende middelen spuiten en nemen en als zombies vol gevaren en hartfalen op een veld staan overbetaald?

Kroket

 

December 23 at 05:01am

Agenten krijgen voorwaardelijke celstraffen om dood Mitch Henriquez

De agenten die betrokken waren bij de fatale aanhouding van Mitch Henriquez zijn schuldig bevonden aan mishandeling met de dood tot gevolg. Ze krijgen hiervoor voorwaardelijke celstraffen van zes maanden. De rechtbank zegt dat er een direct verband is tussen de aangelegde nekklem en de dood van Henriquez.
De straf is voorwaardelijk omdat er volgens de rechtbank rekening gehouden moet worden met bijzondere omstandigheden. "Het gaat om agenten die in moeilijke situaties moeten optreden", aldus de rechter.
Advocaat van de nabestaanden, Richard Korver, zei in een eerste reactie dat de familie verheugd is dat er is vastgesteld dat de agenten verantwoordelijk zijn voor de dood van Henriquez. "Ze zijn echter teleurgesteld dat hier een voorwaardelijke celstraf tegenover staat", legt Korver uit. "Zij vinden dat zij ook daadwerkelijk de cel in hadden moeten gaan.
Nabestaanden Henriquez vinden dat agenten cel in hadden moeten gaan

Schuldigverklaring
Het Openbaar Ministerie had alleen om een schuldigverklaring voor mishandeling gevraagd, zonder straf. Volgens het OM kon dood door schuld, dan wel doodslag, niet worden bewezen. Er was namelijk twijfel over de doodsoorzaak van Henriquez. Dit valt hen volgens justitie dan ook niet aan te rekenen.
"Er is hoe dan ook een verband tussen de nekklem en de dood van Henriquez", aldus de rechter. "Zonder de nekklem was hij waarschijnlijk niet overleden."
De rechtbank is het niet eens met de deskundigen en het OM dat alleen een acuut stress syndroom tot de dood van Henriquez heeft kunnen leiden. De rechter zegt niet met zekerheid te kunnen zeggen wat de doodsoorzaak van de man was, maar denkt dat er sprake was van een combinatie van factoren. Dat is zowel verstikking als stress.


View

De agenten hoeven dus niet te gaan zitten en behouden hun baan!
Hoe krom kan justitie zijn? en wat als men deze agenten zelf eens in deze wurghouding gepakt gaan worden?
Of dat er een toevallig dwalende kogel hun raken?

En dan gek vinden dat mensen het recht zelf in handen nemen.

Recht

 

December 22 at 05:09am

Politie

 

December 22 at 05:08am

Verbod

In Nederland gaat men weer 76 jaren terug en is het geen radio zenders die verboden zijn nu hebben ze internet platformen.

 

December 22 at 05:06am

Engineers Just Unveiled The First-Ever Design of a Complete Quantum Computer Chip

Practical quantum computing has been big news this year, with significant advances being made on theoretical and technical frontiers. But one big stumbling block has remained – melding the delicate quantum landscape with the more familiar digital one. This new microprocessor design just might be the solution we need. This is big.
Researchers from the University of New South Wales (UNSW) have come up with a new kind of architecture that uses standard semiconductors common to modern processors to perform quantum calculations. Details aside, it basically means the power of quantum computing can be unlocked using the same kinds of technology that forms the foundation of desktop computers and smart phones.

"We often think of landing on the Moon as humanity's greatest technological marvel," says designer Andrew Dzurak, director of the Australian National Fabrication Facility at UNSW. "But creating a microprocessor chip with a billion operating devices integrated together to work like a symphony – that you can carry in your pocket – is an astounding technical achievement, and one that's revolutionised modern life."
Whether or not you agree that such an achievement would rival space travel, the step is a giant leap for computing.
"With quantum computing, we are on the verge of another technological leap that could be as deep and transformative. But a complete engineering design to realise this on a single chip has been elusive," says Dzurak.

Quantum computing makes use of an odd quirk of reality – particles exist in a fog of possibility until they're connected to a system that defines their properties. This fog of possibility has mathematical characteristics that are immensely useful, if you know how to tap into them.
While traditional computing is binary, representing the Universe as one of two symbols such as 1s and 0s, quantum computing allows a layer of complexity to be represented by that spectrum of probabilities. The problem is that this quantum fog, also called a qubit, is delicate. The whole act of 'measuring' isn't a strict affair, meaning the particle can coalesce into reality – or collapse, to use the jargon – accidentally.
Since hundreds, if not many hundreds of thousands, of qubits are needed to make the whole thing worthwhile, there's plenty of room for unwanted collapses. To help ensure unstable qubits don't introduce too many errors, they need to be arranged in such a way to make them more robust.

"So we need to use error-correcting codes which employ multiple qubits to store a single piece of data," says Dzurak. "Our chip blueprint incorporates a new type of error-correcting code designed specifically for spin qubits, and involves a sophisticated protocol of operations across the millions of qubits."
This technology is the first attempt to put all of the conventional silicon circuitry needed to control and read the millions of qubits needed for quantum computing onto one chip. In simple terms, conventional silicon transistors are used to control a flat grid of qubits in much the same way logic gates manage bits inside your desktop's processors.
"By selecting electrodes above a qubit, we can control a qubit's spin, which stores the quantum binary code of a 0 or 1," explains lead author of the study, Menno Veldhorst, who conducted the research while at UNSW. "And by selecting electrodes between the qubits, two-qubit logic interactions, or calculations, can be performed between qubits."

We're still some way off combining these advances into solid pieces of technology. Even once we have the first machines capable of modelling molecules in super high detail, or crunching the stats on climate change on an unprecedented scale, we will need coders who know how to make use of qubits.
Microsoft has its eye on that eventuality, recently releasing a free preview of its new quantum development kit for tomorrow's programmers keen for a head start.

View

De nieuwe generatie computers.
het zal nog wel even duren eer het bereikbaar is voor de normale consument.

 

December 22 at 05:04am

Curacao Dolphin Academy contributes to Animal Abuse in Exchange for Money

According to the Animal Welfare Institute, there are some 30 Dolphinariums in the Caribbean, which are using captured dolphins to cash in on animal abuse. The Cruise ship industry is largely to blame for the so-called popularity of this type of tourism.

“Swim with the Dolphins” (SWTD), is a general term for a variety of dolphin-themed itineraries. The abusive industry is purely based on the most evil capitalist form of raking money at the expense of animal abuse.

Besides swimming with a dolphin (or two), people can be photographed with a captured dolphin, pulled through the water by a dolphin, smooched by a dolphin or pushed by the beak of a dolphin. Tourists are ripped off and have to pay hundreds of dollars to participate in these type of commercialized programs. They can also buy souvenirs for them to remember their encounter with the enslaved and caged animals.

Although most of the Caribbean countries have developed legislation to address the captive dolphin programs, regulations are rarely enforced, and facilities operate under the radar to rake in the money for the abusive industry. In Curacao, the captured dolphins are kept in small shallow water cages in order cash in on the evil attractions. The dolphins have to perform daily from 9-5, without any relief.

The welfare of the dolphins has been shuffled aside in order to cash in the maximum amount per dolphin investment. The brainwashed public is fooled by the marketing departments, convincing tourists that these commercial type of dolphin programs help teach people about the conservation of marine life?

The facilities across the Caribbean are supplied with wild dolphins hailed from Cuba, Honduras and the Gulf of Mexico. The dolphin exposed for business in Curacao came from Cancun, Mexico @ the price of $1 million each.

Ceta Base, which logs the capture, transport and death rates of captive dolphins around the world, estimates there are some 240 dolphins held in captivity in facilities across the Caribbean. The dolphins are chased into nets and rounded up for transport to be distributed among the centers in the Caribbean.

Capturing dolphins in the wild is a very traumatic experience for the animals. Female dolphins are preferred because they are more trainable and can produce young dolphins for the capitalist business industry to profit from. Scientific data from 1995 have shown that the mortality rate of captured bottle-nose dolphins is dramatically increased during capture and transport.

Worldwide, the animal business entertainment industry is collapsing because of the animal abuse involved in exchange for money. Circuses on land are being closed, while many sea world attractions are being shut down in developed countries around the world. Even in the USA, the animal business schemes are being closed for the public lately.

However, as long as the desire of egocentric-brainless-tourists is not changed, because they want to keep swimming with the dolphins, the result is finally killing them. And as long as breeding programs sustain the cycle of abuse, and facilities are rewarded by the “Oscars of the Travel Industry”, there is no hope for this abuse to be recognized as such in the Caribbean.

Fish belong in the Oceans and not in shallow cages to provide for endless daily human entertainment.

View

Het stuk is al eerder geplaatst maar er kan maar niet genoeg aandacht aan besteed worden aan deze miljoenen handel.

 

December 22 at 05:02am

Journalist Who Vowed to Expose George Soros, Found Dead Bechir Rabani infiltrated Antifa and threatened to expose Soros before he died

An investigative journalist, who went undercover to infiltrate violent leftist groups such as Antifa, has been found dead shortly after he vowed to expose billionaire globalist, George Soros.33-year-old Bechir Rabani was a hugely popular Swedish independent reporter, well known for his daring exposés.He was found dead at his home on Friday night in "suspicious circumstances" according to Police.He was working on an investigation into radical leftist mainstream journalist Robert Aschberg and his connection to George Soros funded extremist organizations when he was killed.Shortly before he died, Rabani had revealed he was about to lift the lid on mass corruption that linked Soros and Aschberg.Culture Wars reports: Bechir Rabani gained popularity when he tried to confront Expressen’s (left wing newspaper) editor in chief Thomas Mattson and journalist Diamant Salihu in their homes in Stockholm.In August 2017 Rabani released a documentary ”I skammens skugga”/”In the shadow of shame”, describing the rape epidemic and perils Swedish girls face from Muslim invaders.He has also been a guest on Red Ice Radio talking about Swedish disintegration and minority rule.In late September 2017, Rabani infiltrated an ANTIFA demonstration in Gothenburg, exposing the Marxist plebs.In the video, the low-level lifeforms are seen using slings to throw rocks towards the police and retreating in panic when the police slowly march towards them.Rabani’s latest project was an investigation into Robert Aschberg, a Jewish journalist living in Sweden, and board member of the Expo Foundation.EXPO is an antiracist foundation with one of its many destructive goals being the registering of all right-wing people.Aschberg is also friends with Jacques Wallner – a man who in 1982 murdered a 21-year-old Swedish man in cold blood, “because he was racist”.Jacques Wallner went on to work for Dagens Nyheter.Aschbergs grandfather “the red banker” Olof Aschberg helped his good friend and mass murderer Joseph Stalin to launder the money that the Bolsheviks had stolen from Russia before the Russian Revolution.

After Aschberg refused to be interviewed (at 31.30 in the video), Rabani’s Facebook account was deleted (including all chat messages, which in normal cases would remain visible). “Rabani contacted me two weeks before his death. He received a warning from a contact from the Swedish Security Service warning him to be cautious, and that he is being investigated. He thought that it was all about digging up some dirt from his history. This is what the FB-chat looks like at the moment” Rabani was supposed to release information about Robert Aschberg and George Soros but never got the chance.He was found dead at his home on Friday morning.He was an ethnic Palestinian whose parents fled to Syria in 1948 and moved to Sweden in the 1980s.According to trustworthy sources, Rabani was healthy and did not suffer from any illnesses.

View

En zo ruimen we alles op wat maar een bedreiging kan zijn.

journalist

 

December 21 at 05:12am

Opinion

Vrijgeven van informanten

Vanaf 1982 heb ik via, in eerste instantie mijn schoonfamilie en later door men kennissenkring een waardig en goed geïnformeerde informanten om me heen gekregen. De laatste jaren zijn er enkele bij gekomen die ik via internet kreeg maar die langzaam maar zeker stuk voor stuk door de mand vielen met hun valse bedoelingen maar ook valse en gemanipuleerde informatie veelal vanaf en via de pers.

De zaak Wiels, de zaak Schotte en de zaak Tromp zijn enkele voorbeelden waar bepaalde personen die zich voordoen als onderzoekers en dan met informatie komen die zeer belastend zijn voor deze mensen. Het is informatie zo uit hun context getrokken dat het niet de waarheid vertegenwoordigt en er geen rechterlijke uitspraak op gedaan zou moeten worden.

Met deze informatie dient zich de Nederlandse politiek en zijn er vieze Nederlandse politici die burgers aanvallen en betichten van leugens en alles wat mogelijk is. Ze proberen zo hun eigen valse weg af te bakenen. Een weg vol leugens, bedrog en afhankelijk en gebaseerd op die informatie die niet klopt.

Zelf heb ik vanaf 1982 een goed netwerk opgebouwd wat te vertrouwen is en veelal in de bron aanwezig is en zich daar ook in vertoeven. Mensen die ik niet vrij geef en ook niet in gevaar zal brengen omdat ze eerlijk en oprecht bezig zijn. Wel is er al geruime tijd een groep bezig die werkt met vieze en valse bedoelingen. Met die groep had ik dus ook contact maar liet alleen die informatie los die zij aankonden. Nu blijkt dat er een kink in de kabel komt met die groep en de Nederlandse politici die langzaam moeten merken dat ze totaal misleidend voorgelicht zijn en vele artikelen en zogenaamde bewijzen "redu" (verzinsels) zijn vanuit de volksmond.

Zelf zit ik zeer sterk er aan te denken deze "internet onderzoekers/informanten" met hun bronnen eens vrij te gaan geven zodat iedereen weet waar de vele valse informatie vandaan komt en waarom de zaken Wiels, Schotte en onder andere Tromp vol leugens aan elkaar hangen en vele zaken niet in de goede context naar buiten zijn gebracht voor het profijt van wat politieke vriendjes en wat betalingen. Het gaat zover komen dat ik deze namen met mails en gespreksfragmenten ga vrijgeven want ik blijf erbij dat eerlijkheid het langst duurt en de leugens die de laatste jaren zeer verwrongen naar buiten zijn gekomen te veel impact op de samenleving heeft gebracht.

- Wat er achter de zaak Schotte zit is duidelijk.
- Wie de heer Wiels heeft vermoord? De namen zijn in mijn bezit en zo ook de opdrachtgever, dat alles is gedeponeerd bij OM vanaf week 2.
- Wat heer Tromp aan gaat is een ander verhaal en een zwak argument om hem op belastingafdracht te gaan aanpakken.
Men kan deze zaken niet opengooien want dan komen vele andere zaken open te liggen en dat wordt door de internet informanten en hun onderzoekers allemaal bewust en in opdracht in de vergetelheid gedrongen.

Ik wacht nog even af maar mijn vingers kriebelen om alle namen van de valse informanten en onderzoekers vrij te geven. Het moet eens afgelopen zijn zeker na de vele dreigementen.

John H Baselmans-Oracle

 

December 21 at 05:10am

Opinion

Democratie en censuur

Dagelijks lezen we de tirades van mensen die menen niet democratisch behandeld te worden en dat hun vrijheden afgepakt worden via censuur.

Lang heb ik me ook geërgerd aan de sociale media en die mensen die je blokken of bijvoorbeeld een twitter, Instagram of Facebook die je als een klein kind een straf geeft omdat er iets gepost is wat volgens hun regels niet mag.

Pas later begon ik het te beseffen en zie sindsdien zaken anders;
Er is nooit een democratie geweest laat staan vrijheden en vanaf je geboorte word je gezegd wat je wel en niet mag doen. Of het nu thuis bij je ouders is of op een school of op je werk, je wordt alsmaar geremd en er wordt gezorgd dat je zeker niet te ver en te hoog op de maatschappelijke ladder terecht kunt komen daar er dan andere privileges gelden. Een moordenaar met veel geld blijft rondlopen en een hele justitie doet er alles aan om zaken te verzwijgen (zoals de moord Wiels). Maar ook een persoon met veel geld koopt recht en koopt ook vrijheden!

De bittere waarheid die er al bestaat van de dag dat de mensheid is ontstaan.

Na vele klappen te hebben geïncasseerd en door zelfs vrijheden die ontnomen zijn van vrij reizen en vrij te bewegen en het vele blokken en tijdstraffen, werd me in een keer duidelijk dat het een eer is dat men er alles aan doet om mij het zwijgen op te leggen. Sinds ik in ben gaan zien dat mensen zo bang zijn dat men over gaat naar blokken of dat men vanuit de sociale media zo bang is dat de waarheid op hun website komt te staan, wil zeggen dat men geen verweer meer heeft op de waarheden die angstvallig tegengehouden worden. Sinds het inzien van deze achterliggende gedachte en juist het positieve te gaan inzien ben ik alle blokkades en de mensen die mij blokken gaan natrekken en categoriseren en dan zie ik dat het nog niet zo gek is dat men bang is. Bang voor de waarheid en bang voor een directe confrontatie. Iets wat ik ook wekelijks zie en mee maak als ik door de stad loop en mensen mij herkennen.

Ik kan niets anders zeggen dat deze zwakke wezens duidelijk zich laten kennen en ook duidelijk hun zwakheden dus naar buiten en tot uiting brengen.

Daarom voor al die websites, personen die mij blokken en die bedrijven die niet weten te draaien als ze mijn naam zien of horen, ben ik hen nu dankbaar dat ze zo duidelijk hun tekortkoming naar buiten laten komen. Zo weet ik precies waar u in zit, waar u bang voor bent en vanuit welke hoek uw angst komt. Angst is de grootste vijand van de mensheid en zal die personen juist neerhalen via hun eigen angst.

Dank u allemaal voor de openlijke gebaren van negeren, blokken of straf geven.

John H Baselmans-Oracle

 

December 21 at 05:09am

President Venezuela: maffia op Antillen veroorzaakt hier schaarste

De Venezolaanse president Maduro heeft serieus overwogen de handel met Aruba, Bonaire en Curaçao stop te zetten. Hij houdt de ABC-eilanden verantwoordelijk voor de lange rijen voor winkels in Venezuela, dat in een diepe economische en politieke crisis verkeert.
Maduro deed de uitspraken in een van zijn urenlange toespraken op de staatstelevisie. Het is niet de eerste keer dat de Venezolaanse president uithaalt naar de Nederlandse eilanden, die slechts enkele tientallen kilometers voor de Zuid-Amerikaanse kust liggen.

NOS
Volgens Maduro smokkelt de maffia op Aruba, Bonaire en Curaçao veel goederen van het vasteland naar de eilanden. Op die manier zouden ze bijdragen aan de schaarste in Venezuela. Daarnaast is het geen geheim dat Maduro net als zijn voorganger Chavez vindt dat de eilanden eigenlijk bij Venezuela horen, zegt correspondent Dick Drayer vanaf Curaçao.
Aruba en Curaçao hebben een aparte status binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Bonaire is sinds 2010 een bijzondere gemeente van Nederland.
Smokkelaars varen al honderden jaren op en neer tussen de eilanden en het vasteland. Al die tijd is er ook veel legale handel geweest. Nog steeds wordt er vanuit Venezuela ruwe olie verscheept naar Curaçao, waar het Venezolaanse staatsoliebedrijf een raffinaderij en een overslagbedrijf runt. Mede daardoor waren de banden eigenlijk altijd heel hecht, zegt Drayer.

Maar de afgelopen tijd is de relatie wat bekoeld. De ABC-eilanden hebben last van de slechte economische situatie in Venezuela en kampen met een enorme instroom van illegale vluchtelingen vanuit Venezuela.
Volgens de website Carabisch Netwerk gaat het om duizenden migranten. "Aruba kan niet veel meer mensen aan", zei een politicus van het eiland. Verder lijdt de toeristische sector op Curaçao onder het wegblijven van Venezolaanse toeristen en kan het staatsoliebedrijf de kosten van olieraffinaderij op het eiland nog nauwelijks betalen.
Maduro lijkt met zijn uitspraken vooral zijn eigen straatje schoon te willen vegen. Veel Venezolanen zien de president als belangrijke oorzaak voor de economische crisis in het olierijke Venezuela. Met zijn economische wanbeleid zou hij de nadelige effecten van de dalende olieprijzen hebben versterkt.
De president probeert uit alle macht zijn positie te behouden en wijst met de beschuldigende vinger naar de ABC-eilanden. In zijnspeech zei hij dat hij al het zakelijke verkeer via de zee en de lucht wilde verbreken en nog een verrassing in petto heeft.
"Maar in de praktijk ligt het luchtverkeer al een tijdje stil", zegt Drayer. "En wat hij met die verrassing bedoelt, is volstrekt onduidelijk." De kans dat Maduro echt maatregelen neemt, is klein. Voor de eilanden is het vooral hopen dat Venezuela er snel weer bovenop komt.
NOS

View

Wat een omheen gedraai maar ja dat zijn we van heer Drayer gewend. Zijn kast met Nederlandse cliche uitspraken is kennelijk nog niet leeg en de NOS blijft maar voor deze zeer oppervlakkige verslagen betalen.

Wat er werkelijk aan de hand is heeft heer Maduro duidelijk gemaakt en de maffia die onder andere in Sambil te vinden is, wordt door Nederland en de lokale politiek beschermd. Natuurlijk want zo stromen de Venezolaanse dollars en laatste geld nog in de zakken van deze beschermheren.

 

December 21 at 05:07am

Kanker genezen

De laatste dagen van chemotherapie lijken te zijn geteld. Professor Jolanda de Vries van de Radboud Universiteit werkt aan een manier om kanker te genezen met een medicijn dat zich al in ons eigen lichaam bevindt. Op 9 oktober 2017 heeft zij met haar onderzoek de Huibregtsenprijs 2017 gewonnen!

View

Kanker is met vrij eenvoudige manieren te genezen. Maar wil de patient dat wel werkelijk en zijn ze niet bang van de artsen die hen van alle kanten met vele bedreigingen overladen?

Video baanbrekend

 

December 21 at 05:06am

Oprichter bitcoin.com verkoopt alles: 'Munt is onbruikbaar geworden'

Emil Oldenburg is medeoprichter van bitcoin.com, maar het vertrouwen in zijn eigen project heeft hij volledig verloren. ,,De bitcoin is zo goed als onbruikbaar geworden als valuta.'' Hij heeft inmiddels al zijn virtuele munten verkocht.

Toen ik mijn voorraad verkocht, heeft mij dat 50 dollar en 12 uur wachten gekost. Het is compleet onredelijk.

Op dit moment is 1 bitcoin meer dan 16.000 euro waard. Geweldig nieuws voor de oprichters van de website bitcoin.com, zou je denken. Toch is de Zweed Oldenburg er klaar mee.
De Chief Technology Officer van bitcoin.com kraakt een kritische noot: ,,Investeren in de bitcoin is op dit moment de meest riskante onderneming. Zelf heb ik de munten allemaal verkocht'', zegt hij tegen de website Breakit.
Het plotse succes van zijn project en de waanzinnige prijsstijging die daarmee gepaard ging, legt te veel druk op dit netwerk, zo luidt zijn waarschuwing. De wachttijden en de kosten voor een transactie zijn torenhoog geworden. ,,De laatste weken zijn de kosten van 6 dollar naar 26 dollar per transactie gestegen.''
Op piekmomenten moeten verkopers tot wel 400 minuten wachten voor hun transactie wordt bevestigd, omdat die door zes verschillende ‘miners’ - de mensen die met hun computer alle activiteit controleren in ruil voor bitcoins - goedgekeurd moeten worden. ,,Toen ik mijn voorraad verkocht, heeft me dat 50 dollar en 12 uur wachten gekost. Het is compleet onredelijk.''

View

Vele berichten rond deze internet coin. Wat we moeten geloven is niet duidelijk maar dat er zaken gaande zijn is wel overduidelijk. Als je dan weer leest dat de rijken der aarde ook al bezig zijn met deze munteenheid dan moet er veel meer achter zitten dan een nieuw revolutionaire geldeenheid.

Bitcon

 

December 20 at 05:08am

Opinion

Geen Kerst en Nieuwjaarswensen

2017 en we hebben het nog steeds niet geleerd. Mensen die nog geloven in tijd en mensen die dan een kerst en nieuwjaar aanpakken om “goed” te doen.

Men is 3 dagen in een jaar erg sociaal, medelevend en oooo zo menselijk. Soms bij het walgelijke af en vol commerciële onzin en gewin.
Als u nu mensen het beste wenst en oversociaal denkt te moeten spelen, laat die dan los op uw eigen leven en dat niet op iemand anders! Het wil namelijk zeggen dat de overige 362 dagen het u geen zier scheelt wat er met de mensen om u heen gebeurt.

Misschien eens goed dat u deze dagen daarover eens na gaat denken, mits dat nog binnen uw vermogen is. Mocht dat lukken zien we u zeker in de energieniale wereld zonder tijd en een wereld met eeuwig durende menselijkheid.

John H. Baselmans-Oracale

Forget

 

December 20 at 05:07am

Het ware spel rond de eilanden genaamd Antillen

Olie

 

December 20 at 05:05am

Autonomous future weaponry is scary stuff

This will be the end
See this video

 

December 20 at 05:04am

’Ondanks Erdogan-trollen niet geïntimideerd’

Cartoonist Ruben L. Oppenheimer moet een tweet met zijn eigen spotprent over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan offline te halen. Dat heeft Twitter hem medegedeeld. De tekenaar peinst er niet over om mee te werken, vertelt hij aan De Telegraaf. „Ik verwijder de cartoon zeker niet.”
De bekende spotprent, waarop te zien is hoe de Turkse president het bekende vogeltje van Twitter van achteren neemt, raakte in april 2016 in opspraak. Facebook verwijderde destijds een bericht met die cartoon. Later bood het bedrijf hiervoor excuses aan en kort daarna was de prent weer te zien.
Op 6 december van dit jaar besloot de Turkse rechter dat de cartoon een ’belediging van Erdogan’ is.

Gerechtelijke uitspraak
Cartoonist Oppenheimer kreeg dan ook maandagochtend een mail van het juridische team van Twitter, waarin de gerechtelijke uitspraak van de Turkse rechtbank wordt medegedeeld. De eis: Oppenheimer moet zijn tweet van 11 april 2016 verwijderen.
„De eis van Erdogan is om tachtig internationale accounts of tweets – die hem zouden hebben beledigd of waarin hij zou zijn beledigd – te verwijderen. Mijn tweet is daar een van. Of Twitter moet dit doen, of ikzelf. Mocht dit niet gebeuren, dan volgt een rechtszaak wegens belediging van het staatshoofd én van Ataturk himself. Dat is in Turkije net zo erg als aanzetten tot zelfmoord, kinderporno, prostitutie. Een boete kan oplopen tot omgerekend 33.000 euro.”

Oppenheimer deelde de mail van Twitter maandag, begeleid van zijn eigen commentaar: „Het is dit jaar vroeg kerst! En wel in de vorm van een gerechtelijk bevel namens mijn Grote Geitenneukende Vriend Erdogan.”
Christmas came early this year! En wel in de vorm van een gerechtelijk bevel namens mijn Grote Geitenneukende Vriend Erdogan.
Zou toch eigenlijk wel lollig zijn om me te laten bijstaan door Theo Hiddema. Wordt vervolgd...
Twitter heeft zelf nog geen actie ondernomen, maar laat weten dat mogelijk later wel te doen. „Twitter vroeg mij of ik overweeg de cartoon vrijwillig te verwijderen. Zij zelf zijn nog in beraad”, zegt Oppenheimer.

’Dit is hem’
De freelance cartoonist lijkt niet van plan gehoor te geven aan de eis van de Turkse regering. „Ik verwijder de cartoon zeker niet. Maar mocht Twitter hem evenmin verwijderen, volgt dan een verzoek om uitlevering? Wie zal het zeggen?”

’Massaal delen’
Maandagmiddag tweet hij zijn cartoon nóg een keer. „Dit is dus de cartoon die Erdogan van Twitter wil laten verdwijnen”, schrijft hij erbij. „Is het heel erg flauw als ik nu dus een oproep doe om hem opnieuw massaal te delen? Ja, hè?”
De recente tweets lijken voer voor fanatieke Erdogan-aanhangers. „Nee, ik ben ondanks alle Erdogan-trollen, die ik nu op social media achter me aan heb, niet geïntimideerd.” De tekening is binnen enkele uren al weer meer dan 1000 keer geretweet.

’Vragen in Kamer’
Bij Oppenheimer thuis is tot op heden geen officiële brief bezorgd. „Bovendien is de tekst niet in een taal geschreven die ik beheers. Ik vraag me daarom af of dit wel rechtsgeldig is”, zegt hij. „D66 en VVD gaan dinsdag mogelijk vragen stellen.”

Waar ging de spotprent over?
De bewuste Erdogan-cartoon verscheen in april 2016, nadat de islamitische AKP-leider woedend reageerde op ZDF-presentator Jan Böhmermann die Erdogan een ’geitenneuker’ had genoemd. Hij werd aangeklaagd in Duitsland vanwege belediging. Het aantal striptekenaars en komieken dat Erdogan vervolgens op de hak nam, was niet te tellen.
„Ik ga op tournee om de president te beledigen”, kondigde Martin Sonneborn, lid van het Europees Parlement in Brussel en geboren satiricus, destijds aan. „Erdogan, Erdogan, geef me aan!”, dichtte de Berlijnse zanger Dieter Hallervoorden. Ook Ruben L. Oppenheimer ging aan de slag. Met alle commotie van dien.

Geweld
Volgens Duitse media hing eerder genoemde komiek Jan Böhmermann overigens, naast de rechtszaak en online intimidaties, destijds ook fysiek geweld boven het hoofd. De Duitse televisiezender ZDF en de Duitse krant Stüttgarter Nachtrichten onthulden afgelopen weekend dat de regering van Erdogan een Duits-Turkse boksclub wilde inzetten om komiek Böhmermann te mishandelen.
De Duitse autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de bewuste club: Osmanen Germania BC.

View

Denkt deze Erdogan nu werkelijk dat hij als een wereldhitler de wereld kan regeren?

Het is in en in triest dat men internationaal gehoor geeft aan deze man.
Hoe kan het zijn dat deze ene tiran de gehele wereldjustitie in zijn zak heeft?
Of weet hij te veel van hen?

Erdogan

 

December 19 at 05:06am

Opinion

Politieke maffia

voorbeeld 1

D66 over schenking appartement aan Pechtold: Dit is privékwestie

De schenking van een appartement aan D66-leider Alexander Pechtold door een voormalig Canadees diplomaat is een privékwestie. Dat laat een woordvoerster van Pechtold weten op vragen van Elsevier Weekblad.
Pechtold heeft blijkens informatie uit het Kadaster in januari 2017 een appartement in Scheveningen gekregen van Serge Marcoux, de voormalige ambassaderaad in Den Haag (1988-1993).
Een opmerkelijk cadeau voor Alexander Pechtold, schrijft Geerten Waling
Daarover is ophef op onder meer websites GeenStijl en 925.nl omdat hij het appartement met een waarde van 135.000 euro niet heeft gemeld in het geschenkenregister van de Tweede Kamer.

Pechholt

Geen reactie op inhoud
D66 bevestigt de schenking, maar stelt dat de schenking is gedaan aan de privépersoon Pechtold, en niet aan Pechtold als Kamerlid. Verder wil de partij niet inhoudelijk op de ophef reageren. Ook vragen over de relatie tussen Pechtold en de Canadese diplomaat wil D66 niet beantwoorden.
De diplomaat Marcoux eindigde zijn loopbaan in Suriname in 2004 waar hij ambassadeur was. Hij vertaalde onder meer het werk van Godfried Bomans en J.M.A. Biesheuvel van het Nederlands naar het Frans.

 

Akte

voorbeeld 2

Uber van Top VVD-er Neelie Kroes betrapt op ‘CIA-Hack-spionagepraktijken’.
VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie:Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat!(Video).
Wanneer wordt de VVD-(misdaadgroep) eindelijk eens verboden als bikkelharde, gewetenloze altijd liegende Criminele Organisatie(Video) ? Hoe lang kan de corrupte ‘VVD&CDA-Justitie’ dat nog tegen houden zonder zijn totale geloofwaardigheid te verliezen?
‘EU-Ombudsvrouw’ ingeschakeld door Tang tegen Top VVD-er ‘Uber-Kroes’

Rutte

voorbeeld 3

Andre Bosman
De man die zijn kamervragen laat schrijven door een burger die volgens haar zeggen onderzoek verricht!
Een man die daarnaast elke burger aanvalt die maar enigsinds lastige zaken aan haalt.

"Beste John,
Beetje laat maar hierbij zoals besproken hierbij een concept kamervragen in Den Haag. Voorkomen moet worden dat plasterk kan uitwijken naar ‘autonoom’ vandaag de angle KPMG en sportsbettings gericht op het buitenland.
We verdelen de gokector voor de overzichtelijkheid in 4 sectoren: loterijen, smsloterijen, casino’s en online casino’s/sportsbettings Graag aanvullen, bekritiseren danwel verbeteren. De vragen kunnen veel meer worden indiennodig, dan verdelen we ze desnoods over diverse weken, Ik skype je morgen later op de dag even om te kijken waar we elkaar kunnen aanvullen
Groetjes N"

Vragen van de leden Bosman (VVD) en Van Raak (SP) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de minister van Veiligheid en Justitie over mogelijke betrokkenheid van KPMG bij (illegale) gokpraktijken op Curaçao

1 Kent u de berichten over mogelijk illegale gokpraktijken op Curaçao, gericht op digitale sports betting?
Zie ook: http://www.kkc-curacao.com/nyt-the-offshore-game-of-online-sports-betting/ (Amerikaans artikel over Pinnacle sportsetting op Curacao gericht op de Amerikaanse markt)
en http://antilliaansdagblad.com/index.php/nieuws-menu/12429 (Redcorp en Bluemay zijn sportbettings op Curacao, o.a. gericht op de Nederlandse markt)
en http://www.emerce.nl/nieuws/hoogste-boete-ooit-illegaal-gokbedrijf (Redcorp en Bluemay zijn sportbettings op Curacao, o.a. gericht op de Nederlandse markt)o)
en http://www.kkc-curacao.com/amigoe-recordboete-voor-curacaose-goksite/ (Redcorp en Bluemay zijn sportbettings op Curacao, o.a. gericht op de Nederlandse markt)
2 Kunt u verklaren waarom het fenomeen van sportsettings al meer dan 15 jaar op Curacao bestaat en zich richten en bewegen op buitenlandse markten maar waarvoor lokaal geen wetgeving bestaat en ook geen controle op wordt uitgeoefend? Zie bijlage Antilliaans Dagblad van 15 januari 2016
3 Deelt u onze inschatting dat in deze (illegale) sports betting veel crimineel geld wordt witgewassen? Zo nee, waarom niet?
4 Bent u bereid te (laten) onderzoeken welke rol telecombedrijf UTS speelt in het mogelijk maken van deze (illegale) 'sports betting'? Zo nee, waarom niet?
Opmerking bij 3: zou ik niet sportsbettings maar de sms-loterijen van Robbie dos Santos en UTS noemen. Sportbettings gaan via datalijnen van CTEX, een datacenter waar UTS aandeelhouder van is maar nu grootaandeelhouder van wil worden. De opbrengsten van de sms loterijen ‘verdwijnen’ via Sint Maarten weg. Dat had Wiels verkondigd 1 dag voor hij werd vermoord. Fyi: Corallo en Dos Santos zijn zakenpartners.
5 Klopt het dat KPMG niet alleen accountant is van UTS, maar ook een belangrijke adviseur is voor het bestuur van dit Curaçaose telefoniebedrijf?
6 Klopt het dat KPMG de opbrengsten van de smsloterijen sinds 2008 buiten de jaarrekeningen houdt? Zoja kunt u aangeven waarom deze opbrengsten niet ten goede komen van Curacao?
7 Bent u bereid opheldering te vragen bij KPMG over mogelijke betrokkenheid bij het faciliteren van illegale gokpraktijken zoals sms-loterijen door UTS? Zo nee, waarom niet?
Francesco Corallo (Sint Maarten) legitimeert zijn casinohandel (en witwassen) juist middels lieeering aan KPMG: op http://www.kkc-curacao.com/vk-jullie-kijken-te-veel-naar-the-godfather/
en http://curacaochronicle.com/main/francesco-corallos-only-interview-ever-you-watch-too-many-godfather-movies/

EN TOEN WERD HET STIL
Heer Bosman en heer Raak werken zeer nauw samen met deze N terwijl deze N vele informatie van mij vandaan haalt.
Zowel heer Raak als Bosman baseren dus hun kamervragen van die persoon die ze openlijk aanvallen en als leugenaar uitmaken!

voorbeeld 4

Weet u nog de bewuste enveloppe die heer Raak oktober 2011 ontvangen had met veel belastend materiaal en waar hij niets van wilde weten?
Nu, die man is dood die deze enveloppe heeft samengesteld en iemand anders liet deponeren bij heer Raak!
In deze stukken zaten vele bewijzen van de vieze zaken van Nederland en naar de eilanden toe.
Heer Raak was als de dood dat dit naar buiten kwam en dit moest gestopt worden want een miljarden bedrijf en Nederland zouden internationaal aan de schandpaal komen te staan.

Zie zijn stuk hierover
STAATSGEHEIM
Donderdagochtend 6 oktober was ik plotseling bezitter van een staatsgeheim. Ik wilde dat niet, maar ik was het toch. Het was een verslag van een discussie in de rijksministerraad van 4 oktober, waar een vernietigend rapport was besproken over het bestuur van Curaçao. De rijksministerraad is de ministerraad van het Koninkrijk. Ze bestaat uit de ministers van de Nederlandse regering, aangevuld met vertegenwoordigers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten, voorgezeten door premier Rutte. Lekken uit de ministerraad is een criminele daad, daarvoor kun je de gevangenis in. Politici op Curaçao hebben deze informatie bewust verspreid.
Deze regering van Curaçao had er niet mogen zitten. Voordat ministers worden benoemd moet een onderzoek plaatsvinden. Op Curaçao heeft deze screening vooraf niet plaatsgevonden. Op aandringen van de Tweede Kamer heeft de commissie-Rosenmöller de situatie op het eiland onderzocht. Uit dit onderzoek valt op te maken dat minister-president Schotte, maar ook de ministers van Financiën en van Economische Zaken, waarschijnlijk nooit benoemd hadden mogen worden. In de Curaçaose politiek heerst sindsdien een cultuur van angst en intimidatie. Kritische politici en journalisten worden onder grote druk gezet.
Donderdagochtend kreeg ik het verslag van minister Osepa, die namens Curaçao in de rijksministerraad zit, aan minister-president Schotte van Curaçao. Daarin wordt duidelijk welke Nederlandse minister wat heeft gezegd en welke conclusies werden getrokken. Deze discussies zijn geheim, omdat ministers in vertrouwen met elkaar moeten kunnen spreken. Duidelijk is dat Nederland flink in de maag zit met een aantal ministers van Curaçao. In de Tweede Kamer lijkt een meerderheid te ontstaan die vindt dat Nederland moet ingrijpen. Curaçao is een land binnen het Koninkrijk, maar Nederland is verantwoordelijk voor goed bestuur op het eiland.
In de openbaarheid van de Kamer heb ik de informatie in een enveloppe gestopt en die enveloppe heb ik dichtgeplakt. Premier Rutte heb ik verzocht de informatie zo snel mogelijk op te halen. Als staatsgeheimen worden gelekt moet de premier een onderzoek instellen en de verantwoordelijken ter verantwoording roepen. Tot mijn verrassing was de premier niet bereid de informatie aan te nemen. Ook wil hij geen onderzoek doen naar het lekken van dit staatsgeheim. Rutte laat zich intimideren door de regering van Curaçao. Daarmee laat hij ook de angst en intimidatie op het eiland voortbestaan. Maar bovenal laat premier Rutte de bevolking van Curaçao aan haar lot over.

 

December 19 at 05:04am

Opvallend

Zie deze foto van een 40 voets container.
Iemand die perspectief heeft geleerd moet hier wat opvallen.
Kijk naar de verdwijnpunten en wat zie je dan??

Container

 

December 19 at 05:03am

Lasers Used in California Confirmed by Officials

“The heat is on, as the Bel Air fire in Los Angeles targets the Getty Center pedo underground base, while the fire in San Diego apparently targets U.S. Marine base Camp Pendleton,” note Pentagon sources. Videos have emerged showing what appear to be laser beams coming from the sky and setting off fires. Furthermore, buildings are being completely destroyed by fire, while trees standing next to them are unharmed.

https://youtu.be/RBLBAM-Vi3c
mocht you tube niet werken zie film hier
Film lasers

 

December 19 at 05:01am

BELGISCH BEDRIJF GAAT CHIPS PLAATSEN BIJ WERKNEMERS

De deur opendoen met je vinger? Voor een aantal werknemers van het bedrijf New Fusion in Mechelen is dat vanaf volgende week mogelijk. Het bedrijf New Fusion in Mechelen gaat volgende week een chip inplanteren bij een aantal van zijn personeelsleden. Met de chip kunnen ze onder meer de deuren van het bedrijf openen.
Zes van de twaalf personeelsleden hebben zich vrijwillig aangemeld, meldt Nieuwsblad. De chip wordt al gebruikt voor honden en katten en New Fusion zal de chips nu ook bij het personeel gaan implementeren.

Zweed stapt op vliegtuig met enkel chip in hand
Zonder paspoort maar mét chip in hand de grens over

„Het idee is ontstaan op een van onze ‘overlegvrijdagen", zegt bedrijfsleider Vincent Nys tegen het Nieuwsblad. „Eén van mijn werknemers was op zoek naar een praktische manier om te ontsnappen aan al die verschillende badges, toegangskaarten en scans. Toen kwamen we op het idee om een chip te ontwikkelen, die alle informatie bundelt onder de huid."
Bedrijf plant chip in bij werknemers https://goo.gl/fb/Mejhh6

VISITEKAARTJES UITWISSELEN VIA CHIP
De chip is ongeveer 2 millimeter dik en 1 cm lang en zal worden ingeplant met een dikke naald tussen de wijsvinger en duim. Naast het openen van deuren biedt de chip ook nog andere mogelijkheden. Er zit een geheugen in, zodat het visitekaartje van het bedrijf kan worden ingevoerd. Als je met een smartphone langs de chip gaat, dan kunnen de werknemers contactloos hun kaartje overhandigen aan de andere persoon.
Tot nu toe zijn het nog alleen de mannen die het aandurfde om de chips te laten inbrengen. Volgens de bedrijfsleider hebben mannen net iets meer met technologie en zijn de vrouwen misschien eerder bang voor de pijn.
Chip

 

December 18 at 05:09am

Buitenlandse werknemers UTS als eerste weg

Buitenlandse werknemers van UTS dreigen het slachtoffer te worden van een één-tweetje tussen het telecombedrijf, de overheid en vakbond SITKOM. Die heeft via de staking bedongen dat er een commissie komt die zich buigt over het voorgenomen massa-ontslag bij UTS. Nu al is afgesproken om de 6-maandscontracten van buitenlanders niet te verlengen.

View

En what about al die contractors (oud werknemers) die eerst ontslagen zijn en dan als adviesbureau of als eigen bedrijf overbetaald en zo hogere onkosten voor UTS, weer aangetrokken worden en hetzelfde werk moeten gaan doen voor een dubbele prijs?

UTS

foto Drayer

 

December 18 at 05:08am

Child pornography in broad daylight.

Hoe ver gaat men? Wel Victoria's Secret heeft duidelijk de link met de onderwereld nu naar boven gehaald en bewezen dat kinderporno de gewoonste zaak is in die duivelse wereld.

Zie hier meer afschuwlijke beelden van deze kindermisbruikers
http://metro.co.uk/2017/08/10/girls-as-young-as-5-walk-in-controversial-victorias-secret-style-lingerie-show-6841778/

Victoria

 

December 18 at 05:07am

Reconstructie: zo werd Gwenette Martha een kopstuk van de Mocro Maffia

Begin 2018 staan in verschillende zaken meerdere leden van de Mocro Mafffia voor de rechter. Wie is wie, en hoe is een van de meest gewelddadige conflicten uit de moderne Nederlandse misdaadgeschiedenis ook alweer begonnen?

Stel dat een Mario Puzo-achtige schrijver dit verhaal zou hebben verzonnen. Het gaat over immigratie, vriendschap, verraad, dubbelspel, hebzucht. Er vallen genoeg doden in: meer dan twintig in nog geen tien jaar tijd. Het speelt zich af in de hoofdstad van een land waar iedereen normaal moet doen en, heel belangrijk voor een crimineel epos, er zitten prima bijnamen in: Hamid Kikker, Bobo, Pirki, Adil Kinker, Takka, Popeye, Buik, De Burgemeester, Alpha Turtle, Lange en niet te vergeten De Ongrijpbare a.k.a. De Man Zonder Schaduw.

Zo’n verhaal zou kunnen beginnen met een emigratie van een 8-jarig jongetje, zijn moeder en zijn broertje. Ze moesten weg uit Curac¸ao om een drankzuchtige tiran te ontvluchten die zijn vrouw en kinderen geregeld door de kamer rammelde. Ze landden op Schiphol (het was natuurlijk koud in Holland) en gingen wonen rond het Van der Helstplein in de arbeiderswijk De Pijp in Amsterdam-Zuid. Dat was toen nog geen mekka voor hipsters en toeristen, maar een harde wijk met de Albert Cuypmarkt als vrolijk epicentrum.

Het Antilliaanse jongetje heette Gwenette Grigorie Martha. Hij blonk uit als voetballer op de pleintjes van de Pijp en hij ging voetballen bij een club en werd gescout als jeugdspeler door het Ajax van Cruijff, De Mos, Van Basten. Zijn broertje Jovanny had minder talent als voetballer. Na de trainingen hingen ze samen uit op de straathoeken van De Pijp en de aangrenzende Rivierenbuurt. Ze haalden rotzooi uit en het duurde niet lang of ze gingen stelen. Er deden steeds meer vrienden mee en ze werden een bende.

Gwenette speelde niet meer bij Ajax toen hij een maand na zijn 18de verjaardag uitging in discotheek Escape op het Rembrandtplein. Jongens uit zijn crew kregen ruzie met een bende uit Amsterdam-West. Buiten escaleerde het. Een Marokkaanse Amsterdammer met de bijnaam Moummie schoot op zijn broertje Jovanny. Hij stierf in Gwenettes armen. Moummie moest dood, maar Moummie kreeg gevangenisstraf en Gwenette moest geduld hebben. Hij pleegde straatroven met zijn beste vriend en rechterhand Bouhbouh. Ze noemden hem ‘Bo’ of ‘Bobo’.

Een andere adjudant heette Houssine. Ze noemden hem ‘De Burgemeester’ of ‘Hoes’. Zijn vader was een jongerenwerker die goed werk deed in sporthal De Pijp. Gwenette en Houssine zaten samen in een zaalvoetbalteam en ze verloren bijna nooit. Na afloop gingen ze naar clubs en ze bestelden champagne en ze imponeerden vrouwen met hun horloges, juwelen en geld. Dat was mogelijk omdat Gwenette en zijn vrienden de overstap hadden gemaakt naar de xtc- en cokehandel. Alleen sukkels pleegden straatroven.

Jovanny’s moordenaar Moummie werd in 2003 uit de weg geruimd. Vijf jaar later sneuvelde de eerste Martha-soldaat. Gwenette bleef leven. Zijn bijnamen waren De Man Zonder Schaduw en De Ongrijpbare. Rond 2010 kregen Gwenette en Houssine een conflict. Vanaf dat moment liep alles nog veel meer uit de hand.

Gwenette Martha was de onaantastbare baas van de groep-Martha toen er op 26 mei 2013 een feest werd gehouden in het Amsterdamse Scheepvaartsmuseum. De financie¨le man van de groep-Benaouf zat aan een VIP-tafel met voetballers en criminelen. Hij heette Souhail. Zijn bijnaam was Lange. Hij stond te praten met een meisje toen hij werd gezien door een groep donkere jongens. Een van hen was een neef van Gwenette. Er ontstond ruzie. Beveiligers haalden ze uit elkaar. Souhail liep weg en probeerde te kalmeren. Een man liep heel kalm tussen de beveiligers door. Hij schoot. Souhail viel meer bij de bar. De schutter maakte het af door twee keer door zijn hoofd te schieten.

Benaouf zat in de gevangenis van Roermond op verdenking van witwassen en wapenbezit toen hij het nieuws hoorde. Hij huilde. Gwenette rouwde toen nog steeds om Bouhbouh. Hij bekeerde zich tot de islam en trainde zo vaak mogelijk in een prive´zaal van Mike’s Gym in Oostzaan. Voor de deur stond een gewapende bodyguard en hij reed rond in een gepantserde BMW.

Op 27 december 2013 overleefde De Man Zonder Schaduw een eerste liquidatiepoging. Vrienden adviseerden hem naar het buitenland te vluchten. Gwenette weigerde. Hij was net vader geworden en de islam gaf rust en troost. Zijn advocaten maakten zich zorgen over hem. Soms ging hij de deur uit zonder zijn kogelvrije vest. De recherche kreeg begin 2014 een tip dat Gwenette zich sterk had bewapend. Ruim drie maanden later at hij met twee vrienden een broodje in shoarmazaak Rooz aan de Amsterdamseweg in Amstelveen. Ze liepen naar buiten. Er werden tachtig kogels afgevuurd. De schutters vluchtten met een BMW. Gwenette Grigorie Martha werd 40 jaar. De daders zijn tot nu toe niet gepakt.

View

En de daders zullen nooit gepakt worden omdat ze door de hoogste instantie van nederland beschermd worden.

Gwen voldeed niet aan de coke eisen en de afdrachten die nodig zijn om te mogen blijven leven.

Je kan misschien geen schaduw hebben maar daar is altijd een weg te vinden om de persoon te achterhalen.

De moordenaars zijn te vinden in de hoogste Nederlandse gelederen en het zou me niets verwonderen of heer Holleeder daar iets meer over te vertellen heeft.

Martha

 

December 18 at 05:06am

CIA: Hundreds Of Agents Routinely Create ‘Fake News’

The CIA admitted as far back as 1975 that they routinely use agents to create “fake news” in order to influence the general public and manipulate the thoughts and values of Americans.
The CIA Director admitted to the U.S. Senate that over 400 agents gave the corporate owned media “made-up stories”, including fake news about the assassination of President Kennedy, Robert Kennedy, and Martin Luther King.

Washingtonsblog.com reports:
FisherOfMen’s revealing 14-minute video, beginning with CIA Director Colby’s testimony to the US Senate for the 1975 Church Committee admitting the CIA directs corporate media how to lie to the American public:
https://youtu.be/RkpBRAR8ftM

Corporate media “covers” obvious crimes in war and money with Emperor’s New Clothes’ lies
Three weeks before W. Bush’s election for a second term in 2004, his Senior Advisor and Deputy Chief of Staff, Karl Rove, chided Pulitzer-winning journalist, Ron Suskind. Rove said:
Guys like [Suskind] were “in what we call the reality-based community,” which he defined as people who “believe that solutions emerge from your judicious study of discernible reality.” … “That’s not the way the world really works anymore,” he continued. “We’re an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you’re studying that reality—judiciously, as you will—we’ll act again, creating other new realities, which you can study too, and that’s how things will sort out. We’re history’s actors…and you, all of you, will be left to just study what we do.”

The 1975 Church Senate Committee hearings had the cooperation of CIA Director William Colby’s testimony for the stunning disclosure that over 400 CIA operatives were controlling US corporate media reporting on specific issues of national interest in Operation Mockingbird. This game-changing testimony was confirmed by Pulitzer Prize reporter Carl Bernstein’s research. Of course, corporate media refused to publish Bernstein’s article; it became a cover-story for Rolling Stone. Bernstein provided additional information of CIA control in the Senate report and corporate media subsequent “reporting”:
“Pages 191 to 201 were entitled “Covert Relationships with the United States Media.” “It hardly reflects what we found,” stated Senator Gary Hart. “There was a prolonged and elaborate negotiation [with the CIA] over what would be said.”
Obscuring the facts was relatively simple. No mention was made of the 400 summaries or what they showed. Instead the report noted blandly that some fifty recent contacts with journalists had been studied by the committee staff—thus conveying the impression that the Agency’s dealings with the press had been limited to those instances. The Agency files, the report noted, contained little evidence that the editorial content of American news reports had been affected by the CIA’s dealings with journalists. Colby’s misleading public statements about the use of journalists were repeated without serious contradiction or elaboration. The role of cooperating news executives was given short shrift. The fact that the Agency had concentrated its relationships in the most prominent sectors of the press went unmentioned. That the CIA continued to regard the press as up for grabs was not even suggested.

View

Niet het nieuwste nieuws maar belangrijk te beseffen dat de CIA een criminele organisatie is die buiten de drugshandel ook vele moorden op hun naam hebben staan maar ook dat men mensen alsmaar valse informatie verstrekt.

CIA

 

December 17 at 05:05am

Greentown1

Greentown een grote oplichterij

Oplichters met vele dubbele agenda's.

Greentown is een farce en op een vieze manier land te krijgen wat eens de ISLA was.
Als het zo "green" was waarom zijn ze willend SAMEN met ISLA te gaan? Het gaat er om als ze maar land krijgen?
Er zijn vele grote belangen, subsidies en vele potjes die internationaal aangesproken kunnen worden waar veel geld voor groen gegeven wordt!
En wat voor groen?
Groen beton?
Boten en peperdure huizen (resort niet voor lokalen)
Als je de tekeningen ziet zie je enkele palmboompjes en veel jachten en veel beton!
Het is een groep geslepen gasten die via valse voorlichting zo hun miljoenen kunnen maken.
Geentown is in mijn ogen een groep moderne oplichters.

Greentown2

View

Vanmorgen werd ik weggehaald door #Orlando #Meulens omdat ik de waarheid en oplichterij van #greentown aanhaalde.

Deze groep oplichters gaan over de ruggen van de lokale mensen men probeert grote bedragen binnen te halen en men is zelfs bereid om het terrein met ISLA te delen! Er is ook geen mogelijkheid dat een lokaal persoon daar ooit de kans krijgt om een huis te kopen. Zij zijn alleen maar slaaf om de elite hun jachten te wassen en huishoudelijk werk te doen.

Mensen, ziet hun website en ziet en leest de leugens van deze groep. Alles wat u leest zijn verkooppraatjes die je van elke projectontwikkelaar hoort! Het groen.... is het groen van hun beton en de zonnecollectoren die met subsidie geplaatst zijn!
Jammer dat Heer Orlando Meulens zich werkelijk heeft laten kennen.

Over arrogantie gesproken, ik citeer heer Meulens uit zijn mail:
"Ik hebt u niet geblokkeerd alleen op hold gezet. Volgende maand kunt u al mijn posten weer zien."
"Ik sta zeer sterk gecentreerd bij mijzelf. En ik handel zonder beperkingen. Daarom ben ik ook zo tegen jou. Je geeft woede de overhand en daarmee kwets je onschuldigen zonder het zelf te weten. Je denkt dat je sterk en rechtvaardig ben, maar komt over als een bully die toeslaat zonder remming. En daarom heb ik je afgeremd. Je mag mij gerust kwalijk nemen daarvoor maar ik weet dat dat ter bescherming is.... zelfs van jezelf."

Ik heb dus een maand straf!!! En dat om MIJ te beschermen!!!
Mensen ik wist niet dat ik beschermd moest worden en dat ik op de peuterschool zit en een maand straf krijg van meester Meulens!
Hoe gek kan het gaan op FB puur als je de waarheid aanhaalt!

Greentown3

 

December 17 at 05:03am

Gevonden lichaam gesloten deel Soestdijk is van Edwin Takens

Het lichaam dat zaterdagochtend werd aangetroffen op het gesloten terrein van Paleis Soestdijk, is van de vermiste Edwin Takens uit Soest. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Zijn lichaam werd gevonden in het bos dat vanaf de Amsterdamsestraatweg niet te zien is.
Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen die wijzen op een misdrijf. De 48-jarige Edwin Takens werd sinds 31 oktober vermist. Zijn witte Renault werd later gevonden op een parkeerplaats bij het Paardenbos in Baarn. Het stoffelijk overschot werd zaterdag 300 meter verwijderd van de parkeerplaats aangetroffen.
Afgelopen maand werd er dagenlang door de politie, speurhonden en vrijwilligers gezocht in de bosrijke omgeving van Baarn en Soest.

View

Er is duidelijk wat misgegaan bij het jagen.
Och niets apparts in deze kringen en zo is wederom een "lastig" persoon opgeruimd!

Beatrix1

 

December 17 at 05:02am

Grondwet bij de tijd: e-mail ook onder briefgeheim

Nieuwsbericht | 11-07-2017 | 14:00
E-mail en andere vormen van telecommunicatie krijgen voortaan ook de grondwettelijke bescherming van vertrouwelijkheid. Vandaag heeft de Eerste Kamer unaniem ingestemd met het voorstel van minister Plasterk (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) artikel 13 van de Grondwet zo aan te passen dat ook voor deze vormen van communicatie het briefgeheim geldt.
Reclame = post zonder juridisering ANONIEM en Reclameren op dergelijke post = bezwaarmaker. (bestuursrecht)
handelen met je persoonsgegevens is verboden
wet WBP Hoofdstuk 2. Voorwaarden voor de rechtmatigheid van de verwerking van persoonsgegevens
Paragraaf 1. De verwerking van persoonsgegevens in het algemeen
Artikel 8
Persoonsgegevens mogen slechts worden verwerkt indien:
a. de betrokkene voor de verwerking zijn ondubbelzinnige toestemming heeft verleend;
Artikel 154: Briefgeheim
Het geheim der aan de post of andere openbare instelling van vervoer toevertrouwde brieven is onschendbaar, behalve op last des regters, in de gevallen in de wet omschreven.
art 13 GW grondwet
1.
Het briefgeheim is onschendbaar, behalve, in de gevallen bij de wet bepaald, op last van de rechter.
2.
Het telefoon- en telegraafgeheim is onschendbaar, behalve, in de gevallen bij de wet bepaald, door of met machtiging van hen die daartoe bij de wet zijn aangewezen.

View

De sleepnet Wet overrule dit alles
Wat mooier is, er is geen grondwet en men kan veranderen wat men wil. De basis achter deze wetten is er niet.
Dit alles is een simpele maskerade en mensen om de tuin leiden.

 

December 17 at 05:00am

Disney neemt Fox over, The Simpsons voorspelden het in 1998 al

Er kan weer een Simpsons prediction toegevoegd worden aan de vele lijstjes met uitgekomen scenes: de overname van Fox door Disney. Op Twitter circuleerde gisteren een screenshot, waaruit blijkt dat de twee bedrijven in The Simpsons-wereld van 1998 al gefuseerd waren. In de echte wereld gebeurde dat gisteren.
De voorspellende aflevering van de animatieserie van Fox heet When You Dish Upon A Star. Daarin is een gebouw te zien met een bord waarop in vertaling staat: 20th Century Fox, onderdeel van Walt Disney Co.

Simpsons1

Disney announces it has reached a deal to acquire 21st Century Fox, as predicted by a Simpsons episode that first aired on November 8, 1998.

Complotdenkers zijn dol op de voorspellende gebeurtenissen in The Simpsons. Het bekendste voorbeeld is wellicht die uit een aflevering uit 2000, waarin duidelijk wordt wat het zou betekenen als Trump de president van Amerika was. Vijftien jaar later stelde Trump zich in het echt kandidaat en werd hij gekozen.
En in een aflevering uit 2012 doet Europa Griekenland in de verkoop op eBay. Drie jaar daarna stond het land aan de rand van een faillissement.

Simpsons2

Een aflevering uit 2012, een nieuwsshow meldt de 'verkoop van Griekenland' THE SIMPSONS

Kleinere gebeurtenissen die uitgekomen zijn, gaan bijvoorbeeld over een paardenvleesschandaal (aflevering uit 1994, echte gebeurtenis in 2013) en twee illusionisten die door twee witte gestreepte tijgers worden aangevallen in een casino (aflevering uit 1993, echte gebeurtenis in 2003).

Simpsons3

De illusionisten Siegfried en Roy overleefden de aanval THE SIMPSONS

Niet zelden lijken 'voorspellingen' in The Simpsons er een beetje met de haren bijgesleept. Zoals in een aflevering uit 2000 waarin een plaatje te zien is met daarop de Twin Towers. Pas bij goed kijken zijn ook de cijfers 9 en 11 te distilleren. Op 11 september 2001 vindt de aanslag op de Twin Towers plaats.

Simpsons4
Screenshot uit een aflevering uit 2000. De twee torens maken de 11. THE SIMPSONS

Ook zijn er technologische voorspellingen, zoals het uitvinden van een autocorrector die woorden verkeerd corrigeert, een smart-horloge en telefoons met een video-verbinding. Het internet barst van lijstjes en video's met Simpsons predictions.


De serie The Simpsons bestaat al sinds 1987. Seizoen 31 staat inmiddels aangekondigd voor 2019.

 

December 16 at 05:06am

Eerste miljoenen naar Sint-Maarten

Het eerste geld van Nederland voor de wederopbouw van Sint-Maarten is overgemaakt. Dat meldt staatsecretaris Raymond Knops. Het gaat om een bedrag van rond de 10 tot 15 miljoen euro. Dat aan hulporganisaties wordt gegeven. Hierna moet de Wereldbank zich hiermee gaan bezighouden. In totaal is 550 miljoen euro toegezegd.

View

AND GONE WITH THE WIND

Geld

foto drayer

 

December 16 at 05:05am

The moon walk LIE

When astronauts were asked to swear on bible that they landed on moon .this was their reactions.

See video "When astronauts"

 

December 16 at 05:03am

Het spookhuis van de Veluwe trekt 'hele ploegen' geestenjagers

De sage van het Ronde Huis in de bossen bij Nunspeet herleeft sinds 'onthullingen' over lugubere praktijken. Er komen nu geestenjagers op af.
Als kind mocht Evert van Batavia niet in de buurt van het Ronde Huis komen, dat verscholen lag in de bossen bij Nunspeet. "Het deugt daar niet", zei een kennis van zijn vader die in het bos werkte. Meer wilde hij er niet over kwijt. "Heel jammer", zegt de geboren en getogen Nunspetenaar (1944): "Want ik zat daar met rooie oortjes bie."

Vandaag gaat hij met zijn vrouw Janny op zoek naar de overblijfselen van het huis dat in 1967 in vervallen staat was en toen werd afgebroken. Ze stappen op hun elektrische fietsen; hij met z'n gestreepte trui, zij in haar blauwe rok.
Sinds een aantal lokale boeken verscheen vol 'onthullingen' over het Ronde Huis, herleeft de sage.
In boeken en facebookgroepen is een waar 'rondehuisdebat' ontstaan. Aan de ene kant zijn er mensen die geloven dat in het huis een occulte sekte actief was die Germaanse goden eerde door mensen te offeren. Aan de andere kant zijn er de sceptici die bewijs zoeken voor die geruchten.
Inmiddels is de plek een trekpleister voor geestenjagers, weet Wilmar Taal, die historisch onderzoek doet naar het huis. Zij proberen met apps de stemmen van overledenen op te nemen. De Nunspeetse paragnost Bodhi Vartman (70) spreekt van 'hele ploegen' mensen die het bos intrekken.

Zwarte duivel
Hij krijgt de laatste jaren veel angstige vrouwen op de koffie, vertelt hij. Zij gaan in groepjes van drie 's nachts het bos in. De paragnost stelt ze doorgaans gerust aan zijn keukentafel. Ze kunnen net zo goed een wild zwijn gehoord hebben, in plaats van de stem van een overledene. Toen de helderziende Lammy Paraschakis (71) de plek bezocht, had ze een onheilspellende ervaring. "Er hing een sfeer alsof er ieder moment een donderbui kon uitbarsten", vertelt ze. "Ik zag mensen in donkere gewaden, het leek een occulte groep. Ook zag ik skeletten onder de grond."
Feit is dat het Ronde Huis gebouwd werd in 1906 door ingenieur Frank van Vloten, de zwager van schrijver Frederik van Eeden, van wie bekend is dat hij niet vies was van seances. De twee gingen veel met elkaar om. Veel meer dan dat is er niet over Van Vloten bekend. Maar in Nunspeet heeft hij de bijnaam 'Zwarte duivel'.
Evert en Janny van Batavia stappen af bij een vijver die Van Vloten aanlegde. Ze gaan er zondag na de kerk vaak langs, omdat de rododendrons zo mooi zijn (Janny) of omdat er jonge eendjes zwemmen (Evert). Het Ronde Huis moet er vlakbij hebben gestaan, maar waar precies weet het echtpaar niet.
Een oude vrouw komt aanlopen, haar hond duikt kwispelend het vennetje in. Ze heeft een licht gebogen rug en een wandelstok in haar hand. Of ze gehoord heeft van het Ronde Huis? "Nee, nee, nee", zegt de vrouw snel. "Alleen dat vlakbij de ingang een christusdoorn stond, die nu is omgevallen."
De Van Batavia's sturen hun fietsen de smalle bosweggetjes over. Ze waarschuwen elkaar voor opstaande boomwortels. Bij een parkeerplaats kijken ze goed om zich heen, hier zou de gevallen boom moeten staan. Ze gaan allebei speurend een andere kant op.
Volgens Wilmar Taal, kenner van Veluwse volksverhalen, heeft de sage van het Ronde Huis zich 'door mondelinge overlevering voortgeplant in het Nunspeetse bewustzijn'. Het verhaal is voor het eerst op schrift gesteld in de jaren zeventig, weet hij, door een verzamelaar die de paardentram van het Ronde Huis koopt.
Hij duikt in de geschiedenis van de tram en komt vreemde verhalen tegen. Die bundelt hij in een boekje, waarin hij het huis beschrijft als een 'bordeel in de bossen' dat bezocht werd door 'heren in pelsjassen'. Pas een paar jaar later wordt de Germaanse cultus aan het verhaal toegevoegd, vertelt Taal.

Opofferingen
In 2012 publiceert een anonieme werkgroep een 'mysteries ontrafelend' boek waarin staat dat een 'Germaanse sekte' mensen offerde om het verloop van de Eerste Wereldoorlog te beïnvloeden. Er vonden orgieën plaats waarbij zelfs Prins Hendrik, de man van koningin Wilhelmina, betrokken geweest zou zijn.
"Sinds dat boek is het verhaal weer gaan leven in Nunspeet", zegt Evert van Batavia. Het vijfde en zesde boek zijn op komst. Hij houdt halt bij twee rechte rijen dennen. "Een oprijlaan misschien?" Iets verderop is een boom omgevallen op het pad. Er zitten grote doornen op. "Dit is de christusdoorn", constateert hij.
Vlak achter de boom is een kleine open plek, begroeid met mos en struiken, waar het huis gestaan moet hebben. De valse christusdoorn, zoals de boom voluit heet, is volgens de werkgroep door Van Vloten geplant 'als symbool voor de doorn in het oog van Wodan'.
Van Batavia vindt de verhalen over het Ronde Huis spannend, maar niet echt geloofwaardig. "Er deugt een hoop niet aan dat boek, als je de plaatselijke pers moet geloven." Maar, zegt hij, heen en weer zigzaggend tussen het wilde struikgewas: "Een bijzondere plek is het wel, als je de verhalen kent."
Voor helderziende Lammy blijft het een onheilspellende omgeving. Toen ze zich er openstelde voor de geesten terwijl ze een sigaretje rookte, voelde het alsof ze telkens een duw in haar rug kreeg. "Ik dacht: misschien wil deze geschiedenis wel verborgen blijven. Zolang het mysterie niet opgelost is, zullen er zoekende geesten blijven ronddwalen."

Heidense gebruiken verankerd op de Veluwe
Dat er meer volksverhalen op de Veluwe leven dan elders, is nooit door onderzoek aangetoond. Maar volgens Wilmar Taal, die zich hier al jaren in verdiept, is de Veluwe de plek waar volgens de overlevering het breedste scala aan bovennatuurlijke wezens ronddwaalt. Terwijl juist op de Veluwe veel orthodox gelovige mensen wonen. "Hoe sterker ergens geloofd wordt in God, hoe sterker ook de tegenstander", zegt Taal. Van oudsher wordt de woeste grond gezien als de schuilplaats van de duivel, weet hij. En wild, dat was de Veluwe. Je ziet dat idee terug in namen als het 'Duivelsbos' bij Vierhouten of de 'Toverberg' bij Putten. Daarnaast heeft men op de Veluwe nog veel gebruiken die een heidense oorsprong hebben, zegt Taal. Hij noemt de jaarlijkse fakkeltocht van Elspeet als voorbeeld, een soort lichtfeest. "Dat heidense krijg je er op de Veluwe nooit uit."

Trouw

View

Voor meer informatie lees de boeken van "De matrix van het systeem". Gratis down te loaden of online hier te lezen.

http://www.place4free.com/Matrix/Matrix_index.htm

Ronde huis

 

December 16 at 05:02am

Native American Tea Cures Cancer. Kept Secret for Over 100 years!

A simple inexpensive four herb tea that cures cancer? Even AIDS maybe? This has been a critical concern since Essiac tea was introduced in Canada during the early 1920’s. For over 50 years, a humble nurse used the tea successfully with many terminal cancer patients from her clinic in the tiny Canadian village of Bracebridge, north of Toronto.
At first, she accepted whatever anyone could easily afford, even eggs and produce, for her services. She turned no one down. After 1937, she charged no fees! She didn’t make money off the tea though she successfully treated many hundreds. Her rewards were harassment by the Canadian Health Ministry, and betrayal by a private corporation she had hoped would help make Essiac tea a legal cancer cure.
Though the name of the tea, Essiac, was derived from spelling Rene’s surname Caisse backwards, she was not the original formulator. The ingredients and recipe came originally from an Ojibway Native American medicine man in remote northern Canada.

Essiac’s Origin
Rene Caisse was an RN in a Canadian hospital in 1922 when she came upon an elderly patient who had survived breast cancer 30 years earlier. At that time, the woman was living in remote northern Canadian mining camp with her husband. She was admitted to a hospital for breast cancer and told her breasts would have to be removed.
She decided against surgery and went back to the mining camp. In the camp area, she had earlier come upon an Ojibway medicine man who claimed he could cure her cancer. Upon her return, he showed her which herbs to use, how to pick and culture them, and how to prepare the tea. She followed his instructions and within several months was completely cured. She lived in good health for another 30 years.
Since Rene had an aunt and step father with cancer at the time, she was interested in the herbs and how to prepare the tea. So that elderly woman conveyed the Ojbway medicine’s ingredients and recipe to nurse Caisse, who in turn treated her cancer stricken family members. Regarding her stepfather: “It took some time, said Rene, but eventually he was cured.”
From then, she continued with so much success that in 1933 the small town of Bracebridge allowed her to use the defunct British Lion Hotel as a clinic for virtually no rent, one dollar per month. She continued her work in the clinic from 1934 to 1942. Hundreds of Cancer patients were treated successfully, while she charged little or nothing. She cultivated the herbs, brewed the tea in the kitchen, and administered it both orally and by injection.
Of course, during that time and after, Rene Caisse was the center of controversy and harassment from Canadian authorities. She has stated that the only reason she was not imprisoned was because of popular support from Bracebridge’s Town Council, several prestigious doctors, and of course her many cured patients. One of whom was cured of both cancer and diabetes.
The diabetes cure surprised even Rene! Due to this support, from 1937 on, Nurse Caisse was permitted to treat cancer under the strict conditions of 1) treating only terminally ill patients, 2) using an established medical doctor for prognosis and diagnosis, and 3) not accepting any fees for her services. She agreed to those terms and continued.
Regarding her over 50 years of harassment, Rene lamented, “I never dreamed of the opposition and the persecution that would be my lot in trying to help suffering humanity with no thought of personal gain.”

Essiac Makes It’s Way to the USA
Despite so many successfully treated cancer patients’ testimonies, the general public was kept in the dark about Essiac Tea. Caisse made an effort to get the Essiac out into the public light in 1977, a year before her death. She made a deal with a company called Resperin, whom she thought had the clout to legalize her Essiac tea. But Caisse was told she was no longer needed after the agreement.
Resperin was actually in the pocket of the Canadian government and medical authorities. So that project vaporized, and the formula seemed destined to obscurity. Then along came a successful California chiropractor who specialized in treating world class athletes of all types, Dr. Gary Glum. He had heard about Essiac’s healing qualities and started his search for the formula and recipe.
He eventually came upon someone in Detroit, who chooses to remain anonymous, who was cured with Essiac of what was diagnosed as incurable cervical cancer. She had the original formula, and Gary bought it from her. Then Gary went to Canada to interview Mary McPhearson, a close personal friend and assistant to Nurse Caisse before Rene passed on in 1978.
There Dr. Glum also confirmed the authenticity of the formula he had purchased, and uncovered enough information about Rene Caisse and her work to begin writing his book, Calling of an Angel. In that book, Dr. Glum told the story of Rene Caisse, and he told how and where to get the formula, which since has been disseminated all over the western world.
Gary Glum had to self publish the book because it was so threatening to the cancer industry, and there was the danger of slam dunk wrongful death lawsuits on publishers since Essiac was not FDA approved. So no one would risk publishing it. That book and his second, Full Disclosure, which reveals the true source of AIDS as man made and the depopulation agenda, put Glum in harm’s way for some time.
He was harassed by US Marshals and almost completely financially ruined by bogus IRS claims, and a Naval Intelligence operative later threatened his life and the lives of his family if he continued publishing his two books. Only a few of Gary’s books are still available, but there are summarized pdf versions available free on line.
Here’s what Dr. Glum had to say about Essiac for AIDS in an interview circa 1990: “I also worked with the AIDS Project Los Angeles . . . . They had sent 179 patients home to die. They all had pneumocystis carinii and histoplasmosis. Their weight was down to about 100 pounds. Their T-4 cell counts were less than ten.”
“The Project gave me five of these patients. I took them off the AZT and the DDI and put them on Essiac three times a day. Those are the only ones alive today. The other 174 are dead. But this information is not being disseminated either, because AIDS is on the horizon as another big moneymaker.
Dr. Glum also had success with a few cancer patients that came his way. For example, he was involved with treating one young boy with a virulent form of terminal leukemia. The boy recovered completely with Essiac Tea, only to die later from heart failure. The damage to his heart that caused the failure was traced to his earlier chemotherapy treatments!
While researching for his book, Gary Glum came across Dr. Charles A. Brusch, who was a personal physician for the late President John F. Kennedy. Dr. Brusch also ran a cancer clinic in Boston, MA. He had Rene Caise work there with him from 1959 to 1962. Dr. Brusch treated both his own cancer and Ted Kennedy’s son’s incurable cancer successfully with Essiac. Unfortunately, he was hit with a gag order and told to keep quiet or wind up in prison for the rest of his life.
Of course, Dr. Charles Brusch chose to remain silent publicly. However, Dr. Glum, in his book Calling of an Angel, had this quote from Dr. Brusch, “The results we obtained with thousands of patients of various races, sexes and ages, with all types of cancer, definitely prove Essiac to be a cure for cancer. All studies done in four laboratories in the United States and one more in Canada fortify this claim.”
Immediately after Rene Caisse’s death, authorities ransacked her home and burned Nurse Caisse’s records. But her friend Mary McPherson had saved some, and a series of autobiographical articles by Nurse Caisse had become public record. The few privy to the treatment’s ingredients and protocol kept a low profile to avoid harassment.
But thanks to Dr. Glum’s investigative journalism, the secret is out, albeit among the scattered few, and without the caveats that should be known widely among those scattered few. First the ingredients, then the caveats.

Essiac Ingredients
Despite the development of 6 and 8 herb Essiac teas recently, the 4 herb version remains as a staple. It has a proven record of cured patients since the late 1920’s. Brewing your own Essiac tea is favored by most upon ordering the herbs, which are sometimes packaged individually, or pre-mixed into one bag.
* 6 1/2 cups of burdock root (cut)
* 1 pound of sheep sorrel herb (powdered)
* 1/4 pound of slippery elm bark (powdered)
* 1 ounce of Turkish rhubarb root (powdered)
These amounts of ingredients combine to make 8 quarts or 2 gallons of the tea. Cutting each amount in half makes one gallon at a time. Some instructions say to mix all the ingredients well before placing them in water, store the dry herbal mix in a glass jar in a dark dry place, and take out one ounce per 32 ounces of water (one quart) at a time.
Which ever way you wish to parse it out, the herbs are boiled hard without a lid for 10 minutes, some say 20; then, cover with a lid and steep over night on the stove. In the morning, heat it up to steaming hot (not boiling), then let it settle and pour into glass or ceramic containers. Use stainless steel or cast iron pots for boiling, and glass or ceramic containers for storing. Keep the containers or container with the tea capped in a dark cool place until first used. After opening, it must be refrigerated.
The dosage depends on the condition. For immune tonic use or very mild ailments, 2 ounces once daily. Increase the frequency up to 3 times daily with up to 3 ounces each time according to the severity of the ailment, which is usually cancer. The refrigerated tea can be added to hot water or warmed up for consumption. Cancer patients undergoing other treatments, even with allopathic drugs, have used the tea as well.
However, cancer or AIDS should be treated holistically by abstaining as much as possible from toxic medicines, toxic foods, toxic household and cosmetic items, and toxic thinking. The cancer patient should also have a meatless diet of organic food and get as much sunshine and Vitamin D and C supplementation as possible. Using Essiac tea while indulging in old life style habits that probably started the cancer or any other disease is not the best way to heal.

Essiac Caveats
The quality of the ingredients is the most important aspect of beneficial Essiac. There are too many watered down versions out there. Dr. Glum has stated that some providers are using irradiated herbs and even replacing sheep sorrel herbs, a common weed declared as illegal for use in Canada, with curly dock, a weed similar to red sorrel. This is critical since it has been laboratory tested and proven that sheep sorrel is the actual cancer cell killer in Essiac Tea.
The other ingredients combine for a synergistic immune booster and blood purifier. Even as important is the fact that Rene Caisse used the whole sheep sorrel weed, roots and all. She discovered the roots to be very critical for sheep sorrel’s efficacy. Most Essiac herbal or ready made tea providers use only the leaves of sheep sorrel even if they do use the weed. It’s easier and cheaper to harvest the leaves from the weeds while leaving the roots intact to grow more leaves.
To avoid irradiation, order via commercial overland courier services, such as UPS and FedEx, not the postal service, which is required to irradiate herbs. Even if flown in by a commercial service, there is a strong chance of irradiation, especially if coming from another country. This is a problem with Turkish rhubarb root, which is not naturally indigenous to America.

However, there is a possibility of getting Turkish rhubarb root cultivated in North America, as well as the powdered sheep sorrel complete with roots. There are many people who have survived cancer, and a few have used Essiac to cure AIDS as well. Many have improved their overall health by using Essiac Tea as a tonic. Yet there are some who complain about little or no effect from Essiac.
This discrepancy points at least partially to the herb quality issue. The proper high quality 4 herb mixture has been effective on cancer, AIDS, and diabetic patients. Rene Caisse never compromised on the ingredients, and she could be stubborn about mixing protocols as well! It’s important that anyone using Essiac have the best ingredients the way Nurse Caisse did.

View

Er zijn diverse methodes om van kanker af te komen.
Ga naar deze pagina http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Cancer.htm
en zie het voor u zelf.

Tea

 

 

 


 
HOME


- De laatste post

2017

- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.