Banner Watamula

AA   AA  
       
 

JULI 2011

   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 


Dienstverlening 3

Heer Pasman, Als men brieven schrijft volgens de regels naar de diverse ministers, managers of belanghebbenden over diverse zaken dan is het niets anders dan normaal dat men een bericht van ontvangst krijgt. En als men een beetje fatsoen heeft, krijg je een antwoord terug. Dat is mijn enige punt.

Als onze Gouverneur, vele politieke vertegenwoordigers wereldwijd, organisaties en mensen die ik wereldwijd verder schrijf wel kunnen bevestigen en beantwoorden, is dat een vorm van respect naar de persoon toe. Tekenend voor de lokale politiek is hoe zij met hun kiezers omspringen door hen alsmaar te negeren. Als minister Monk zo graag wil weten wat in zijn beleid fout is, weet hij me zeker te vinden. Ook hij bezit brieven van mij uit het verleden als zijnde ter kennisgeving. Heer Josepa kan schrijven wat hij wil en het zo goed menen, maar ook zijn mail die ik meteen netjes beantwoord heb, werd wederom niet bevestigd.

Dat is lokaal ons probleem heer Pasman, de politiek meent boven de kiezers te staan en toont absoluut geen respect naar hen toe. Overigens een probleem dat al heel veel jaren speelt en is niets nieuws. Alleen de huidige regeerders pretenderen nu dichter bij het volk te staan, wat absoluut niet waar is. Het heeft zelfs nog ergere onbeschofte vormen aangenomen door mensen te bedreigen via een Facebook, Twitter of andere internet media. “Wat zij kunnen, kunnen wij toch ook”.

Hierbij is mijn punt overduidelijk toegelicht en verklaard en stop hierna dan ook met deze discussie.

 


De ontmanteling van de ISLA

by John Baselmans on Thursday, July 21, 2011 at 8:27pm

Vele zaken mogen wij als burgers niet weten. Kan onrust veroorzaken en kan diplomatieke betrekkingen verstoren. Dat daar mensenlevens mee gemoeid zijn is geen probleem. Ook maakt het ook niets uit dat je je in alle bochten moet wringen om het nationaal belang te dienen.

Leugens over en weer en zo ook op ons eiland.

De ISLA gaat weg dat is duidelijk en we hebben een probleem, ons asfalt meer produceert dagelijks vele zware giftige gassen die zeer gevaarlijk zijn voor onze gezondheid! Wat blijkt, dat deze erger zijn als wat de ISLA momenteel dagelijks uitstoot. Dan praten we nog niet over het chemisch meer wat letterlijk een plaats is dat vol zou moeten staan met doodshoofden.

Wat is de planning en afgesproken?

Binnen 5 jaren is het asfaltmeer leeg, dan kan daar met verdere schoonmaak een begin gemaakt worden. Dan is het chemisch meer aan de beurt en daar is 2 jaren uitgetrokken. En als laatste zijn de zaakjes al geregeld om de ISLA te ontmantelen! Contracten zijn daar al over getekend en het gehele draaiboek is al in gang gezet. Maar we zitten met zogenaamd 900 man personeel, wat momenteel daar werkzaam is. Ja, die hebben pech gehad en mogen zeker nu niet weten dat ze later op straat staan! Dan zouden ze nu niet meer productief zijn. Dus svp niet verder vertellen.

Wat er gaat komen? Mensen maak je niet lekker want deze verdeling is ook al zo goed als rond. Wij burgers zullen weinig genot gaan krijgen van dat vrijgekomen stuk grond. Wat wel interessant is, is dat er onder andere een totaal nieuw super de lux ziekenhuis gepland staat! Is het nu te bouwen ziekenhuis dan een tijdelijke oplossing?

Uit de duim gezogen? Voor u misschien wel maar de contracten en handelingen liegen er niet om. Je ben blind als je nog denkt dat de politiek het goed voor heeft schuilend achter de vele loze beloftes die dagelijks rond gestuurd worden. Niet na leven van vonnissen. En een Venezuela die niet hun kostbare tijd gaan verspelen aan een al vastgesteld plan (reeds in uitvoering) waar wij burgers niets van mogen weten.

 

Hoe is het gekomen?
by John Baselmans on Tuesday, July 19, 2011 at 5:52pm

De kranten, radio en TV hebben dagelijks wel berichten over delicten of ongeregeldheden. Sinds kort hebben we een minister van justitie die precies weet waar dat allemaal aan ligt. Het zijn die ouders en de scholen. Het zijn die anderen die alles naar beneden halen, niet opvoeden en tekort schieten. Zo weet deze man dat met een heilig gezicht te verkondigen. Af en toe hoor je, dat hij intern wat zaakjes op wil gaan lossen. Maar beste mensen de rest moeten jullie zelf doen! Is zijn algemene boodschap.

Maar hoe is het gekomen?
Er is sinds langere tijden geen capabele leiding geweest. Zeer zwakke of geen werkelijke politieke leiders met een visie en menselijkheid. Ook hebben de politie en justitie laten zien dat ze lak hebben aan de burgers. We hebben geen tijd voor huishoudelijke wissewasjes. Wij doen wereldse zaken en pakken grote boeven! Aangiftes verdwijnen en zeer veel dubieuze zaken werden en worden nog beslist. Daarnaast hebben we ook regeringen gehad die absoluut nooit naar de bevolking luisterden. De bevolking is nodig om eens in de vier jaren te laten stemmen. Daarna laten ze de burger creperen, we hebben het te druk met belangrijkere (eigen) zaken.

Nu hebben we een frisse wind, een nieuwe regering en een team dat het aan gaat pakken. Wij burgers staan centraal en wij gaan mee praten in wijkplannen. Maar ook wat wij willen met bijvoorbeeld een ISLA of ons land. Wij burgers zijn belangrijk en wij worden gehoord. Toch heb ik een klein voorbeeldje hoe wij als burger staan in ons huidig landje.

Heer Schotte: 7 maal aangeschreven, niet één antwoord gekregen op de diverse onderwerpen.
Heer Wilsoe: 4 maal contact gezocht, scheept me af met een leugen en krijg hem niet te spreken.
Mevr Constantia: Neemt rapporten aan, laat meldingen van gestorven kinderen links liggen. Het is een instituut dat o zo goed werk doet. 5 maal benaderd, nooit enig gesprek/antwoord gehad.
Heer Koeiman: De man die het sociale wijkplan aanpakt maar zelf zo asociaal is! Hij is de man die na verschillende verzoeken me op mijn schouders klopte en beloofde “komende week gaan we praten”.
Heer Hakim: Kun je benaderen zoveel je wilt over de prijzen op Bandabou maar heer Hakim heeft het te druk met zijn eigen handel en wandel.
Heer Cooper: Een zeer goede man, alleen hij laat je in de kou staan en wil liever wegpiraten beschermen dan dat hij de moeite neemt om te komen kijken waarom er regelmatig kinderen in de rooi belanden.
Heer Jansen: Enkele malen aangeschreven over het onderwijs maar kennelijk kan hij de brieven niet lezen. Deze man heeft nooit een antwoord gegeven op mijn brieven.
Heer Jamoolodin: Zou ik enkele keren spreken alleen heeft heer Jamaloodin niet eenmaal zijn belofte nagekomen. Hij is kennelijk bang om de gegevens van de kerk vrij te geven.
Heer Osepa: Kun je schrijven maar zoals de andere ministers; Er zal NOOIT een antwoord komen op je brieven.
Heer Wiels: Een grote schreeuwer en zou zelfs mijn huis beschermen als ze me weer zouden bedreigen. Heer Wiels weet alleen niet waar ik woon!

Is het dan nog vreemd dat onze bevolking en onze jeugd zegt:

Wat zij kunnen, kunnen wij ook!

Dit is toch het voorbeeld wat we krijgen?

John Baselmans

 

VERKLARING
by John Baselmans on Friday, July 15, 2011 at 9:00pm

Tot mijn grote verbazing ben ik John Baselmans postings tegen gekomen die niet door mij zijn geplaatst. Met die reden haal ik die postings weg. Bij nader onderzoek en na trekken van de data blijkt dat zeer regelmatig ingebroken wordt in mijn computer via op dat moment open “poorten” en zo verschijnen op verschillende publieke sites als Facebook, Hyves, You Tube en Twitter berichten die niet door mij persoonlijk zijn geplaatst. Mijn excuus hier voor en er wordt hard aan gewerkt om de dader(s) te tracen.

John H Baselmans


   
Aangifte politie Barber gisteren 16:35
by John Baselmans on Thursday, July 7, 2011 at 1:19pm

UTS 8642166
6 maal over laten gaan geen gehoor
UTS 8642166
Na 5 maal overgaan antwoord
Barber
Ja u spreekt met John Baselmans, Dokterstuin 237, tel… ik zou het volgende geval aangifte van willen doen.

Okay

Op nummer .... adres ... is dit en dat gaande

Okay

Kunt u svp zo vlug mogelijk komen want het lijkt niet goed te gaan aldaar.
Doei en de telefoon werd opgegooid.
Geen politie gezien en na enige tijd was het drama vanzelf wel opgelost.

Dat is onze politie die netjes doei zegt en de haak op de telefoon gooit.
Heer Wilsoe wat denkt u aan deze bende te doen?
Wanneer krijgen wij een politie die op meldingen in gaan en geen doei roepen en de haak neer gooien?

 

Zijn onze regeringen wel werkelijk sociaal?
by John Baselmans on Monday, July 4, 2011 at 11:13am

Wijkplan Bandabou, district 3 (2005)

Stichting:

“Mi baranka i salbashon”

Leden:
Heer H. M Voorzitter
Mevrouw C. M Penningmeester
Mevrouw V. M Secretaresse

Voorzitter oprichter heer H. M kwam terug naar Curaçao in 2005 nadat hij vanaf 1993 woonachtig was in Nederland. Zijn opzet was om hier een totaal wijkplan op te zetten voor het derde district wat in de volksmond Bandabou heet.

Het totale masterplan werd in 2009 gepresenteerd en omvatte de volgende doelen:
- Een klein ziekenhuis voor deze regio
- Bejaardentehuis
- Kinderopvang
- Multifunctioneel wijkgebouw
- Sport accommodaties

Wat staat voor district 3 Bandabou genaamd?

Bandabou omvat zeker de helft van het gehele eiland Curaçao wat zeer landelijk is met diverse dorpjes en enkele gesloten woongemeenschappen. Vanaf het begin was Bandabou een achtergesteld gebied. De kinderen zijn gedoemd tot mislukken want de scholen zijn ver beneden peil. Afgelopen jaar was er niet één kind dat de Mavo/Havo haalde laat staan hoger, uitgaande van het systeem wat in Nederland gehanteerd wordt en hier wat aangepast is. Er is een corrupte politie die zelf in de drugs zitten en de vele drugsbendes beschermen. We hebben zelfs een drugsbus die dagelijks de nodige drugs komt afleveren aan huis! Drug is bij de Chinees te halen maar ook onder de boom bij Soto. Ben je ernstig ziek dan is de rit met de ziekenwagen al verschillende malen te lang gebleken en zijn er verschillende burgers gestorven tijdens deze rit. Er is geen fatsoenlijke apotheek, geen goede dokters en alleen Aqualectra (water/electra) heeft een klein kantoortje in Barber. Alle handelingen moeten in de stad gebeuren. Voor alles moeten de mensen de bus nemen naar de stad en dat wil zeggen minimaal een gehele morgen of middag kwijt voor enkele simpele zaken.

Vele malen zijn er in het verleden door de politiek sportvelden, zwembaden, wijkgebouwen en sociale voorzieningen beloofd. Na de verkiezingsstrijd was er niet één politicus die zich nog iets kon herinneren! Nooit is er een belofte naar dit district nagekomen!

De bewoners hebben geen wijkgebouwen, geen goedgekeurde sportvelden, geen accommodaties om te leren, ontspannen of waar levensmiddelen gekocht kunnen
worden voor de prijs zoals ze in Willemstad gelden. Zelfs de gezondheidszorg is op een zeer laag peil. En de vorige regeringen en de huidige regering willen geen cent steken in dit district.

Het project even nader belicht:

- Klein ziekenhuis: Dit zou in Tera Cora komen en was er al met Stichting Thuiszorg Bandabou een overeenkomst afgesloten dat zij het terrein ter beschikking zouden stellen en al in bezit hebben met ook als doel een eerste hulp/ klein ziekenhuis. De toenmalige politiek had dit terrein deze bestemming reeds gegeven! Daar is het bij gebleven en is er nooit iets gebeurd.

- Bejaardentehuis: Hebben we niet één in deze regio.

- Kinderopvang: Ook deze is niet werkelijk te vinden in deze regio en die er zijn, zijn particuliere kleine initiatieven.

- Multifunctioneel wijkgebouw: Deze zou alle overheidskantoren bevatten, utillities kantoren (Aqualectra-UTS-Selikor-Giro), vergaderzalen, theater, wijkclubjes en mogelijke kantoren waar zowel jong als oud zich kan vermaken en bijeenkomen. Daarnaast zouden om financieel het gebouw te bekostigen, bepaalde winkels zich kunnen vestigen. Ook is het mogelijk daar een muziekschool te starten waar men de lokale instrumenten maar ook andere instrumenten kan leren bespelen.

- Sport accommodaties: Deze zouden goedgekeurde sportvelden moeten bevatten, een sporthal, stadion en zwembad. Een plaats waar de jeugd zich kan uitleven. Nu hebben we nauwelijks iets waar de jeugd bijeen kan komen.

Daarnaast was er sprake van een project waar jongeren kunnen komen om meer met landbouw te vertrouwd te raken en waar jongeren de kneepjes geleerd worden van landbouw daar we wel in een landbouwgebied wonen en vele grond hebben die daar voor geschikt is.


Het verloop
- Er werd contact opgenomen met Sedreko (Mevrouw Elhage) maar die konden niets doen.
- Er werd contact opgenomen met USONA en die beweerde dat het eiland Curaçao alleen maar gemachtigd is om bij hen subsidie aan te vragen, wat niet waar is daar USONA vele particuliere projecten bijstaat.
- Er werd contact opgenomen met AMFO en het project zou in 2011 als eerste op de lijst staan! Helaas heeft AMFO geen gelden meer ontvangen van Nederland voor “Algemene ontwikkeling”. Dat werd als reden gegeven waarom er maar niets loskwam.

In 2003 was er al een goedkeuring voor het project gegeven door stichting GMA groep door de heer R.M. Krykofsky die voor minimaal 200 miljoen dit project wilde voorschieten en financieren. Met deze goedkeuring ging heer H. M naar mevrouw Alkala -Wallé de toenmalige gedeputeerde en zij stond zeer positief tegenover het project. Door de verkiezingen was er een wisseling van de wacht en werd zij opgevolgd door heer H. Koeiman. Deze hoorde het project aan en beloofde nog contact op te nemen wat tot heden niet is gebeurd. Het ging erom dat er een handtekening nodig was en goedkeuring van het toenmalige bestuurscollege wat nu de regering van Curaçao is. Helaas is die handtekening er nooit gekomen en staat het gehele project ‘on hold’!

Conclusie

Door het niet akkoord gaan van het grote project staan we totaal stil op Bandabou al is stichting GMA groep willend zelfs meer te financieren als de regering maar achter het project staat. Zelf heb ik een sterk vermoeden dat, zoals het in de stadse projecten er aan toe gaat, er niet genoeg geld blijft hangen bij bepaalde personen! Misschien niet mooi dat dit hier staat maar zo werkt het hier wel. Uit ervaring vanuit het verleden weet ik dat meestal die personen die moeten tekenen veelal 5% vragen van de kosten van het project. Dat gaat naar eigen bankrekeningen. Het is duidelijk dat aan deze zaken niet meegedaan wordt en zo krijgt Bandabou geen goedkeuring.
Bandabou is duidelijk een sterk achtergesteld gebied. Wat ook opvalt is dat het zelden ergens bij betrokken wordt en dat buitenlandse regeerders of belangrijke mensen weggehouden worden van dit gebied. Dagelijks gebeurt er hier zeer veel daar er geen politie is die ingrijpt maar ook sterven hier meer mensen dan in de stad door nalatigheid van de vele instanties. Laatst is een jonge man die verslaafd was aan drug en aids had, gestorven achter in een schuur op wat kartonnen dozen omdat het ziekenhuis hem niet wilde hebben en ook de Capriles kliniek (kliniek voor geestelijke gestoorden) weigerde hem op te nemen. Zo zijn de verkrachtingen van kinderen hier normaal en zijn de drop-outs aantallen verontrustend hoog. Helaas zijn de mensen hier veelal passief en houden al hun ellende binnenshuis. Zowel de lokale als internationale politiek laat zich bewust niet zien.

Bij dit project, wat ondertussen ook op de tekentafel ligt, heeft de huidige politiek geen oor naar omdat zij het niet zijn die dit hebben gelanceerd. Ondertussen weten onze kinderen niet waar heen te gaan, hebben niets anders te doen dan hangen op een straat en maar wat drugs nemen. Hun ouders werken de gehele dag in de stad. Ze zijn genoodzaakt om ‘s morgens 5 uur te vertrekken en komen ‘s avonds 8 uur thuis. Dat is de toekomst van onze kinderen hier in dit district Bandabou genaamd.

Eindconclusie

Het is duidelijk dat het derde district genaamd Bandabou nauwelijks valt onder de hoede van de politiek in Willemstad. Zelfs het huidige ‘Plan nashonal pa desaroyá’ wordt gebruikt om politiek te bedrijven waar de heer Koeiman 15 minuten van de 2 uren, die de bewoners hadden, afnam om een politieke toespraak te houden. Bandabou ligt ruim 50 jaren achter in ontwikkeling. Zelden worden subsidiegelden uit het verleden gestuurd vanuit Nederland besteed in dit derde district! Nederland zwijgt en stemt toe. Maar de vraag is; Zijn er dan geen mensenrechten in dit district?

John H. Baselmans

Curacao

 

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.