Banner Watamula

AA   AA  
       
 
De ware X files
   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 

 


De 7 meest mysterieuze, echte X-Files die nooit zijn opgelost

 

1. The Zodiac Killer

Xfiles1

Tussen 1968 en 1969 werd Noord-Californië geteisterd door een bijzonder nauwkeurige seriemoordenaar. Hij wist dusdanig te werk te gaan, dat de politie constant op een dood spoor uitliep. Op 1 augustus 1969 kwam daar verandering in. Op de redactie van de San Francisco Chronicle komt een brief binnen waarin iemand claimt de moordenaar te zijn. In de brief komen zulke specifieke details voor, dat het haast niet anders kan dan dat het daadwerkelijk om de dader gaat. Naast een brief zat er ook een code in de enveloppe. De schrijver van de brief eist dat deze code gepubliceerd wordt door de krant, omdat hij anders nog meer mensen gaat vermoorden. De code zou zijn identiteit verraden, dus het was van groot belang dat deze gekraakt werd.

Xfiles2

Er kwamen steeds meer brieven binnen, die doorgaans begonnen met “This is the Zodiac speaking”. Allemaal waren ze ondertekend met een cirkel met een kruis erdoor, het zogenaamde Zodiac-teken, met daarachter het geclaimde aantal slachtoffers. Om de San Francisco Police Department uit te dagen, schreef hij ook de score “SFPD = 0” op. Het is de SFPD echter nooit gelukt om de nauwkeurig uitgedachte code te kraken. Hierdoor kon The Zodiac maar liefst 37 mensen vermoorden. Althans, dat beweerde hij. Uiteindelijk is hij voor vijf moorden ook daadwerkelijk als dader aangewezen.
Ondanks dat veel mensen beweren The Zodiac te hebben gekend, is hij nooit gevonden. In 2009 claimde Victoria Perez dat The Zodiac Killer haar overleden vader was. Guy Ward Hendrickson zou zelfs zijn dochter meegenomen hebben als hij op strooptocht ging. In 2012 schreef Lyndon Lafferty (oud politieagent) dat de Zodiac Killer zelfs nog leefde. Hij zou ver voorbij de 90 zijn en ergens in Noord-Californië leven. Hij maakte echter nooit de identiteit van The Zodiac bekend. In 2014 verscheen nog een boek van Gary L. Stewart, die ook stug volhield dat hij de zoon van de Zodiac was.

Al deze leads zijn nooit echt serieus genomen door de politie. De identiteit van de moordenaar is nog altijd onbekend en het politiedossier is nooit echt afgesloten. Veel amateurs hebben zich over de zaak gebogen en getracht deze op te lossen, maar al die tijd zonder resultaat.

2. The Pollock Twins

In 1957 kwamen de twee zussen Joanna en Jacqueline Pollock om bij een tragisch ongeluk in Engeland. Joanna was op dat moment 11 jaar en Jacqueline 6 jaar. Ze waren met een vriendje onderweg naar de Saint Mary’s Church in Hexham, toen ze werden geschept door een auto. De twee meisjes waren op slag dood en hun vriendje overleed kort daarna in het ziekenhuis.

Xfiles3

Een jaar na het noodlottige ongeval, beviel de moeder van de meisjes van een tweeling. Jennifer en Gillian. Jennifer bleek bij de geboorte exact hetzelfde witte lijntje op haar voorhoofd te hebben dat op de exact dezelfde plek zat als het litteken van de overleden Jacqueline. Op de linkerheup van de baby zat een moedervlek die dezelfde grootte had als die van haar overleden zus.

Toen de meisjes drie jaar oud waren, kwamen ze voor het eerst in Hexham. Ze bleken de plaats zo goed te kennen, dat ze zelfs de school en de speeltuin konden omschrijven, terwijl ze daar nog nooit geweest waren. Ook herkenden ze het huis waar hun familie gewoond had. Het werd nog een stukje vreemder toen de kinderen het oude speelgoed van de overleden zusjes overhandigd kregen. Ze wisten zelfs de namen van de poppen exact te benoemen.

Het verdrietige ongeluk wisten ze tot in de details te beschrijven. Soms speelden ze het zelfs na en beschreven ze dezelfde verwondingen die Jacqueline en Joanna hadden. Toen ze vier jaar oud waren, kregen ze zelfs heimwee naar pretparken waar ze nooit eerder geweest waren. Toen de meisjes vijf jaar oud waren, begonnen hun vreemde herinneringen langzaam te verdwijnen. Sindsdien leven ze hele gewone levens.

Dr. Ian Stevenson (een gerespecteerde psycholoog in die tijd) schreef in zijn boek “Children who remember previous lives” over het verhaal van de Pollock tweeling. Hierin beschreef hij een uniek geval en concludeerde hij dat de tweeling een reïncarnatie was van de overleden zussen.

3.The Ourang Medan

Xfiles4

Eén van de grootste mysteries uit de Nederlandse maritieme geschiedenis, is het Ourang Medan mysterie. In juni 1947 vingen verschillende schepen die in de straat van Malakka (nabij Sumatra) vaarden een S.O.S. bericht op. “Alle officieren, inclusief de kapitein, liggen dood op de brug en in de stuurkamer. De hele bemanning is dood.” Kort daarna klonk het bericht “Ik ga dood.” Waarna een oorverdovende stilte de omgeving vulde. Het bericht bleek afkomstig van het ‘Ourang Medan’ schip, dat voornamelijk Nederlandse bemanningsleden aan boord had.

Het Amerikaanse schip ‘Silver Star’ ving dit bericht ook op en besloot in volle vaart naar de Ourang Medan te varen. Toen zij bij het schip aankwamen, probeerden ze contact te maken met de stuurkamer, maar tevergeefs. Er kwam geen antwoord. Eenmaal aan boord deden ze een schokkende ontdekking: de gehele bemanning van het schip was dood. Zelfs de hond die aan boord was werd dood gevonden. Stuk voor stuk lagen ze met open gespreide ogen en gapende mond. Alsof ze zich kapot geschrokken waren vlak voor hun dood. Er werden geen sporen of aanwijzingen gevonden voor de reden van de mysterieuze dood van de bemanningsleden. Er was er geen één met lichamelijk letsel of wonden en nergens lag bloed.

De Silver Star wilde de Ourang Medan naar een haven slepen om de doodsoorzaken te kunnen onderzoeken en het mysterie op te lossen, maar voordat zij de kans kregen kwam er rook uit het onderste dek van het schip vandaan. Kort daarna volgde een heftige explosie die het schip in stukken uit elkaar liet vallen en zonk elke laatste splinter en daarmee elke laatste getuige.

Wat er precies met de bemanning is gebeurd, is nog altijd een raadsel. Een mogelijke verklaring zou zijn dat de bemanning is omgekomen door een giftig methaangas dat uit de oceaan omhoog borrelde of door koolmonoxidevergiftiging dankzij een kapotte stoommachine. Sceptici verklaren zelfs dat het schip nooit bestaan heeft en dat het verhaal van de Ourang Medan een legende is die zeelieden aan elkaar vertelden.

4. Het Anjikuni mysterie

Xfiles5

In 1930 deed de Canadese stroper Joe Labelle een weerzinwekkende ontdekking. Het levendige dorp Eskimo, gelegen aan de kunst van Lake Anjikuni in Canada, was volledig uitgestorven. Alle 2000 inwoners waren verdwenen.

Door de onnatuurlijke stilte die hem tegemoet kwam, werd hij achterdochtig. In de verte hoorde hij het knetterende geluid van vuur, hij rende er hoopvol op af in de hoop dat de inwoners probeerden om gevonden te worden. Het enige dat hij vond was een stoofpot met een vuurplaats die nog nasmeulde, maar er was geen ziel meer in de buurt.

De stroper doorzocht het hele dorp en sloeg geen hut over. Het viel hem op dat er voedsel in overvloed was. Het magazijn was gevuld met vis, maar er was niemand. Zelfs de sledehonden waren verdwenen. Hij keek zelfs rond het dorp, in de hoop dat hij sporen zou vinden of informatie over waar de mensen heen waren gegaan. Maar tevergeefs.

Hij verspreidde het bericht aan de politie. Begraafplaatsen werden overhoop gehaald, maar alle graven waren leeg. Wat erg opmerkelijk is, want volgens het geloof van de Inuits is het uit den boze om overleden geliefden op te graven. Een massale zoekactie was het gevolg. Tijdens de zoektocht werd de hele roedel sledehonden gevonden, 12 meter onder de sneeuw, bevroren en uitgehongerd.

Xfiles6

Er gaan ook nog geruchten dat er een vreemd blauw licht aan de horizon verscheen, wat absoluut geen Noorderlicht geweest kon zijn. Het was een kunstmatig signaal, aldus de getuigen, dat verdween in de duisternis. Net als die 2000 leden van de Anjikuni stam, waar nooit een vezel van is teruggevonden.

5. De verloren kolonie van Roanoke Island

Xfiles7

Het eiland Roanoke in North Carolina is een eiland met geheimen. Een hele Engelse kolonie raakte er zoek in de late zestiende eeuw. Zonder ook maar enkel spoor achter te laten.

In 1586 kwamen kolonisten aan op het eiland en ondernamen ze een poging om zich daar te vestigen. Dat verliep niet geheel vlekkeloos. Mensen kregen honger, gingen hallucineren en voelden zich genoodzaakt om terug naar huis te vertrekken. De Nieuwe Wereld beloofde echter bergen goud, dus in augustus 1587 werd een nieuwe poging ondernomen. In totaal vertrokken 115 mannen, vrouwen en kinderen naar het eiland. Vrij snel vertrok de verse president John White terug naar Engeland om broodnodige voorraden in te slaan. Als gevolg van de oorlog met Spanje, raakte hij verhinderd en werd zijn terugkeer maar liefst drie jaar uitgesteld.

Eenmaal teruggekeerd op Roanoke in augustus 1590 deed hij een schokkende ontdekking. De volledige kolonie was verdwenen. En met slechts één achtergelaten aanwijzing: Het woord ‘Croatoan’ was uitgesneden in een boom. Croatoan was de naam van een stam die leefde op het zuiden van het eiland. Ondanks de zoektocht van White, werd er geen enkel spoor terug gevonden van de 115 personen.

Xfiles8

Geruchten gaan dat ze gedood moeten zijn door de Croatoan stam of het eiland vrijwillig hebben verlaten omdat de wacht van 3 jaar hen te duurde. Wellicht verhuisden ze naar het binnenland en zijn ze getrouwd met inheemse Amerikaanse stammen. Een andere mogelijkheid is dat ze op brute wijze vermoord zijn door Spaanse troepen op een noordelijk verblijf in Florida. Hun lot is in ieder geval nooit bekend geworden en zo lang er geen andere aanwijzingen worden gevonden, zal dit mysterie onopgelost blijven.

6. The Green Children

Xfile9

In de 12e eeuw werkten de inwoners van het dorpje Woolpit in het Engelse East Anglia hard op hun land. Ze waren bezig met het oogsten van hun gewassen, toen er uit het niets twee kinderen opdoken uit een gat in de grond. Een jongen en een meisje, groen van kleur en geen van hen bleek Engels te begrijpen of spreken. De kinderen werden meegenomen naar het huis van de ridder Richard de Clane, waar ze eten kregen aangeboden. Dit weigerden ze te eten. Ze weigerden al het eten dat ze aangeboden werd, totdat ze bonenstaken kregen voorgeschoteld.

Al snel werd de jongen ziek en uiteindelijk overleed hij. Het meisje begon langzamerhand te wennen aan haar nieuwe levensstijl, ging steeds meer andere dingen eten en begon zelfs Engels te leren. Toen ze eindelijk ingeburgerd genoeg was om Engelse volzinnen uit te kunnen spreken, vertelde ze waar ze vandaan waren gekomen. Ze kwamen namelijk uit een land dat helemaal groen was van kleur en waar de zon nooit scheen. Het enige licht dat ze hadden was vergelijkbaar met ons maanlicht.

Op een dag waren ze hun vader aan het helpen met de kudde en liepen ze een grot in waar mooie geluiden uit kwamen. Ze liepen steeds verder, tot ze weer licht zagen. Toen ze de grot uitkwamen, werden ze verblind door het zonlicht en doken ze in het gat om te ontduiken aan de vreemde temperatuur van de lucht. Tot het moment dat ze door de bewoners gevonden werden.

De meest voorkomende verklaring is dat de kinderen uit een parallel universum kwamen en door een portaal per ongeluk op onze aarde terecht zijn gekomen. Go figure.

7. De zelfmoordbrug Overtoun Bridge

Xfiles10

Nabij het Schotse Milton ligt een brug die de naam Overtoun Bridge draagt. De brug werd gebouwd in 1859 en is berucht vanwege de vele zelfmoorden die er gepleegd worden. Niet door mensen, maar door honden. Sinds 1960 viel het op dat veel honden die er in de buurt komen, spontaan van de brug af springen en na een val van 50 meter te pletter vallen in het bos. In zeldzame gevallen overleeft een hond de val, maar rent deze terug naar boven om vervolgens opnieuw van de brug af te springen. Het meest bizarre aan deze gebeurtenissen is dat alle honden aan dezelfde kant van de brug en op precies dezelfde plek naar beneden springen.

Xfiles11

Dankzij het verspreiden van de gebeurtenissen via het internet, weten veel hondenliefhebbers de brug te vermijden. Maar de grote vraag blijft: waarom voelen honden de niet te stoppen drang om van de brug af te springen? Het gerucht gaat dat het spookt in het Overtoun House nabij de brug. In 1994 gooide een zekere Kevin Moy zijn baby van de brug af, omdat hij er van overtuigd was dat het een atheïst was. Kort daarna probeerde hij zelfmoord te plegen door van dezelfde brug af te springen. Waarschijnlijk onder invloed van drugs.

In de Keltische mythologie staat de plek bekend als een zogeheten ‘thin place’. Dat betekent dat de scheidingslijn tussen hemel en aarde er op zijn dunst is, wat een vreemd effect kan hebben op mensen en dieren. Vooral honden schijnen er gevoelig voor te zijn.

Met dank aan flabber.nl

 

 

 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.