Banner Watamula

AA   AA  
       
 

Wat zit er achter Wiels?

   
       
       
       
 

Logo panic

Don't fight the system.
Go in the system and take them down on their own faults.

Alle acties komend uit wraak of ego zullen mislukken.
Alleen acties vanuit een hart en ziel zullen slagen.

In deze blog geef ik mijn zienswijze van de huidige wereld weer. 
Ik beroep me op het recht die geldt vanuit het Universum, namelijk: Het recht van respect naar elke energievorm in het Universum. In de menselijke wetten is het omschreven in het UVRM als zijnde: Artikel 1 Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren
zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen. In de reeds niet meer geldende Nederlandse grondwet staat het beschreven als zijnde: Artikel 1 Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid,
ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
   
       
 
 
   
       
 
Liquidatie heer Wiels

De aangiftes zijn gedaan 2 weken na de moord en er is gesproken over dat men niet durfde deze man aan te pakken daar Nederland al ingegrepen had.
Ik heb namen en toenamen de laatste jaren al vrijgegeven;
- En ja ik was bezig met heer Wiels met een zeer grote zaak waar UTS het middelpunt was.
- En ja heer Wiels heeft nog 2 dagen voor zijn dood vele antwoorden van mij schriftelijk gekregen.
- En ja heer Wiels en ik hadden regelmatig contact over vele zaken en de vele corruptiezaken die ik hem voorlegde.
- En ja ik heb heer wiels nog laten weten dat hij het bewuste bedrijf achter UTS moest laten varen daar deze een vreselijk gevaar was voor hem.
- En ja ik heb de namen van de moordenaars die betaald werden en na de moord heer Wiels nog 2 mensen hebben vermoord op dit eiland in opdracht van....

Ik blijf dit herhalen zolang de waarheid en de ware moordenaars en opdrachtgever achter de tralies zijn beland en meer dan aangiftes doen kan ik momenteel niet doen. Ik moet wachten tot het laatste proces geweest is en dan gaat de dwaling vrijgegeven worden. Een ernstige dwaling waar een OM en een justitie door Nederland en afgeperste recherche, maar een spannend verhaal hebben gespeeld.

Heer Wiels gaf duidelijk aan wie hem bedreigde en hij noemde drie takken van de maatschappij want namen durfde/kon hij niet te geven daar het extra gevaar zou zijn voor hem.

Maar vul maar in:
Een accountantsbureau Nederland/Curacao.....
Een project Curacao......
En een bank Nederland en Curacao........

Je praat over een miljardenhandel met veel coke, veel gokken en witwassen.Hedenmorgen 29-11-2017 vond ik een CD met de volgende afbeelding in mijn bus.
Heeft iemand dit al meer gezien en zo ja waar?

Wiels

Ook eerder kwam dit schema naar boven

Een overzicht maffia Curacao en liquidatie heer Wiels

Klik op image voor leesbare versie
KPMG / ABN AMRO / UTS / Familie Wiels?
March 1, 2014 at 11:42am

Soms vallen mensen door de mand.

Dat dat zo snel gaat is soms verbijsterend.

Zie de volgende zaken simpel op een rij.

 

Wiels

 

Curriculum Vitae Mavelyne Wiels

2009-2011

... Project Director.
Het splitsen van de financiele grootboek van ABN AMRO Bank..........

http://www.kkcuracao.info/?page_id=36107

 

2010 Accountancy news

11-02-2010 16:01 • ABN AMRO
ABN AMRO Bank kondigt vandaag de benoeming van een externe accountant aan als onderdeel van de voorbereiding van de integratie ABN met Fortis. Aan de aandeelhouders wordt het voorstel voorgelegd om KPMG aan te stellen als de externe accountant verantwoordelijk voor de financiële audit van de nieuwe groep, waaronder de nieuwe gecombineerde bank en al de dochterondernemingen.

http://www.kkcuracao.info/?p=42271

 

Overdenking.

Waarom wordt mevrouw Wiels beschermd door zowel Nederland als ABN AMRO Bank in haar niet zo zuivere Curriculum Vitae en gaat het net in die tijd hier mis op Curacao met haar broer Helmin Wiels?
Is het mevrouw Wiels misschien te veel aan het worden misschien?

Externe links

- Dec 19, 2013 - ... door de Canadese branchegenoot Constellation Software. TSS krijg advies van ABN AMRO, Rothschild, KPMG, BDO en Allen & Overy.

http://mena.nl/artikel/22859/abn-amro,-rothschild,-a&o,-kpmg,-
bdo-en-nauta-bij-softwaredeal-tss

 

- KPMG, ABN AMRO, SG | Facebook

- KPMG, ABN-AMRO en ‘Burgemeester-echtpaar’ Tilburg pleegde misdaden voor/met Vestia en vieren nadien feest.

http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/08/20/kpmg-abn-
amro-en-burgemeester-echtpaar-tilburg-pleegde-misdaden-
voormet-vestia-en-vieren-nadien-feest/

 

- Financial Times - ABN AMRO Private Banking

www.abnamroprivatebanking.com

May 7, 2013 - “A big chunk of their offering is in the 'white glove' service,” says Matthew Thomas, partner in investment management at KPMG, referring to the ...

https://www.abnamroprivatebanking.com/en/news/articles-
and-press-releases/FT-IT-pace.html

 

NRC Handelsblad

- Dutch company entangled in Israeli fraud case - archief nrc.nl

vorige.nrc.nl/international/Features/article2485661.ece


NRC Handelsblad

Feb 17, 2010 - "For commercial reasons to be discussed between ABN Amro and KPMG'',

http://vorige.nrc.nl/international/article2485661.ece/dutch_
company_entangled_in_israeli_fraud_case

 

July 2 2015 at 7:04am ·

Het "buitenland" (lees Nederland) kan ook niet veel doen omdat mevrouw Wiels de ABN/AMRO bij hun ballen heeft en weet hoe de vieze sanering is gegaan in de tijd dat ze toegang had tot zeer vertrouwelijke informatie. Samen met KPMG is de bank zo uit de diepe beerput gekomen en zijn er door het rijk miljarden gepompt om deze bank te redden. Het redden was dat de vieze ongure zaken verzwegen moeten worden (nu nog) en het lijkt er op dat deze mevrouw aan te veel informatie is gekomen die haar beschermd zowel politiek als in al haar leugens rond en om haar verschillende werkplaatsen. Nederland zal NIET toelaten dat de beerput ABN/AMRO opengetrokken gaat worden en kan politiek niets meer doen als zeggen "o wat erg". Wie weet is er een iemand die gaat praten het wachten is op die slip van de tong.

Volkskrant

Gevolmachtigde minister van Curaçao in opspraak

http://www.volkskrant.nl/binnenland/gevolmachtigde-
minister-van-curacao-raakt-in-opspraak~a4092570/

KPMG


ABN-AMRO
UTS

 


 

ma 23 mrt 2015, 14:03

Tuchtklacht tegen accountant ABN Amro
UTRECHT -

Bedrijfsonderzoeker Pieter Lakeman gaat een tuchtklacht indienen tegen de accountant van ABN AMRO. De betrokken accountant van KPMG heeft het jaarverslag van de bank volgens Lakeman „ten onrechte goedgekeurd”. Dat liet Lakeman maandag weten.

Volgens de financieel activist staan in het verslag een aantal onjuistheden over de „mogelijke financiële impact” van de verkoop van in zijn ogen ondeugdelijke renteswaps. Het jaarverslag suggereert volgens Lakeman dat de bank geen financiële risico's loopt door de verkoop van die omstreden financiële producten. „Dit is een volstrekt verkeerde voorstelling van zaken”, zegt Lakeman, die namens het bedrijf Swapschade optreedt voor gedupeerde mkb-bedrijven.

Lakeman stelt dat de accountant „onvoldoende onderzoek” heeft gedaan en zich bovendien „heeft laten voorlichten door juristen van ABN AMRO zelf”.
Renteswaps

Eerder heeft Lakeman ABN AMRO al gedagvaard wegens de verkoop van renteswaps. Deze complexe financiële producten waren bedoeld om de risico's van rentestijgingen af te dekken. Maar veel mkb'ers zijn in de problemen geraakt omdat ze verlies lijden op deze renteswaps. Lakeman verwijt ABN AMRO de ondernemers te hebben misleid met deze verkooppraktijken.

De financieel activist voorziet dat de bank dit jaar in toenemende mate geconfronteerd wordt met door de rechter toegewezen schadeclaims. Alleen al voor het mkb kunnen die volgens hem oplopen tot ver boven de 2 miljard euro. In totaal kunnen de schadeclaims oplopen tot een bedrag van 3,65 miljard euro, denkt hij.
Bekocht

In dit verband zou het volgens Lakeman ook verstandig zijn de aanstaande beursgang van ABN AMRO „met twee jaar uit te stellen”. De kopers van de staatsbank kunnen zich wel eens „bekocht voelen als er steeds nieuwe claims ontstaan”. Het is beter dat de bank met een schone lei begint, aldus Lakeman.

 

http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/23837080/__Tuchtklacht_
tegen_accountant_ABN_AMRO__.html

 


 

August 4, 2014 ·
John H Baselmans

EEN must know conversatie.

Jacob deze hele show is werkelijk een farce. De enige ware persoon die wat wist (geen dader) is vermoord in de cel van barber. De rest is het een politieke stunt omdat men bang is voor een bepaalde groep.

De namen liggen bij OM alleen OM is; of omgekocht, of onder zeer zware druk van enkele "personen" (bedrijven) waar miljarden belangen zijn.

Deze show is niets meer als een zand gooien in ieders ogen waarbij vele onschuldigen het spel mee moeten spelen

De enige die WERKELIJK wat zou kunnen zeggen (maar dat kan ze niet anders is ze ook koud) is I.S. Ook zij voert een leugen naar buiten maar verzwijgt aardig was met de handgeschreven brieven.

"Op Curacao bepalen ambtenaren ......" Geen van beide Ulysses Locadia Zelfs Jacob met een aardig kapitaal achter zijn naam kreeg relatief weinig klaar. Als je niet in de maffia zit dan kan je het schudden en de bewijzen zijn er ten over. Ambtenaren en kapitaal zijn hier gekoppeld aan maffia.

Ze konden niets anders Jacob

HE HE en ga jij die naam (en) noemen Jacob?

Zal je met een helpen R.P.

Baas nummer EEN

De man waar Wiels te dicht bij kwam

R.P is de absolute heerser en daar is dos santos en carello en de verdere andere een kleine kinderen bij. Hij bezig het leeuwendeel van het gehele eiland(en) inclusief wat banken, gokpaleizen en zeer veel gebouwen op strategische plaatsen

Wat denk je als Willy een nieuwe stad gaat bouwen op 1/10 van het eiland en hij zit er niet in?

Iemand eens over gedacht als je brieven typt op een PC dat ze eeuwig blijven staan op je HD?

Op 5 verschillende data zijn er 5 verschillende brieven geschreven 3 direct afgegeven aan HW (alle bedrijven, aangiftes nummers en namen van de spelers) en 2 aan I.S. bij de sede. I.S is de enige persoon die weet waar wiels werkelijk mee bezig was. En Renee wil je weten waar het over ging luister HW zijn tirades nog maar eens goed af en de keren dat hij mij vernoemde of aanhaalde. De show was perfect. Zijn ruzies met de familie (in het bijzonder zijn zus) en zijn vriendin die TOTAAL niets wist van hem omdat ze niet te vertrouwen was (nu duidelijk met haar gelogen verhaal) en het briefje met de namen werden nooit onthult. Dat laatste briefje heeft heer Asjes in zijn hand gehad.

Renee ik weet dat je veel onderzoekt en ik weet dat je je in zaken vast bijt.
Dan mag ik aan nemen dat je wist van de zware ruzie tussen broer en zus Wiels. (kan je anders de bevestiging wel sturen) DAN weet je ook dat mevrouw Wiels samenwerkte via ABN/AMRO met KPMG (moet je weten) Dan is broer lief oorlog aan het voeren met zowel de maffia hoek dos santos EN UTS waar de loterij is. UTS is in beheer en wordt gestuurd door KPMG!! Zelf voor en UTS en KPMG gewerkt voor 12/10 jaren) PROBLEMEN!! En wat is de bank die het lokaal allemaal mogelijk maakt?

Waarom was er bij dag 2 al een (valse) verklaring dat mevrouw Wiels onze minister van buitenlandse zaken moest worden EN GEWORDEN kost wat kost. Gecoverd door Asjes die ja ja en ja knikt (hij heeft geen moer te zeggen als MP). Jawel mevrouwtje Wiels weet nu vanuit de Nederlandse als lokale politiek waar de zaken bijgestuurd moeten worden in diverse zaken! Of afleidingen geplaatst moeten worden zodat men niet op de bron zou stuiten. Waarom de cover up in zake mevr wiels / ABN-KPMG?

Maar goed Renee ik geloof zeker dat je dit allemaal tot in de puntjes hebt uitgezocht niet waar?

PS UTS was de inkom van Wiels in zeer grotere zaken dit was zijn stap 1

 

Helmin Wiels

 


 

Foto ware moordenaar heer Wiels

De twee mannen waarvan men alsmaar aanneemt dat deze achter de moord van heer H Wiels zitten maar er niets mee te maken hebben.
De derde man op deze foto is de man vanwaar men weet dat hij het brein is.

 


 

Oordeel over levenslange straf 'Monster'

De Hoge Raad oordeelt vandaag of de levenslange veroordeling voor de moordenaar van politicus Helmin Wiels in stand blijft. De politiek leider van Pueblo Soberano werd op 5 mei 2013 doodgeschoten op het strand van Marie Pampoen. Elvis Kuwas, beter bekend als ‘Monster’, werd eind augustus 2014 veroordeeld tot levenslang. Ook voor twee andere moorden. Het gerechtshof bevestigde dat vonnis later. Vandaag oordeelt de Hoge Raad dus of de levenslange veroordeling voor Monster, die in Nederland achter de tralies zit, van kracht blijft.

View

Het blijft een show en er wordt veel tijd weggegooid om de ware daders te pakken. Deze gasten die nu hun leven totaal kappot is, hebben nauwelijks iets te maken met de moord op heer Wiels. Het is alleen maar om de burger gerust te stellen dat alles onder controle is. Niets is minder waar want de ware daders waren huurmoordenaars en de opdrachtgever zit nog hoog en droog in een kantoor in Miami en af en toe in zijn lux kantoor op Curaçao. Tot de dag van vandaag is het gehele Wiels proces een farce en dat puur om de elite die heer Wiels dood wilde hebben omdat hij te dicht bij de vieze praktijken kwam van deze mensen.
U weet nog de uitspraak van heer Wiels: De grootste rotzooi zit onder de Accountants, Banken en Projectontwikkelaars en wie dat zijn lees dat hier maar. Dat was wat heer Wiels door gaf.

 


 

Een overzicht maffia Curacao en liquidatie heer Wiels

Klik op image voor leesbare versie

 

 

Lees de boeken "De matrix van het systeem"
Deze boeken beschrijven wat er achter de vrijmetselarij zit:
Title: De MATRIX van het systeem deel 1.
ISBN 978-1-291-88840-9 
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf
File size 2.8 MB
Title: De MATRIX van het systeem deel 2.
ISBN 978-1-291-88841-6        
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf 
File size 3.7 MB 

 

 
HOME


- De laatste post

2017


- December 2017 16/31
- December 2017 01/15
- November 2017 16/30
- November 2017 01/15
- October 2017 16/31
- October 2017 01/15
- September 2017 16/30
- September 2017 01/15
- Agust 2017 16/31
- Agust 2017 01/15
- July 2017 16/31
- July 2017 01/15
- June 2017 16/30
- June 2017 01/15
- May 2017 16/31
- May 2017 01/15
- April 2017 16/30
- April 2017 01/15
- March 2017 16/31
- March 2017 01/15
- Februari 2017 16/28
- Februari 2017 01/15
- Januari 2017 16/31
- Januari 2017 01/15


2016

- December 2016 16/31
- December 2016 01/15
- November 2016 16/30
- November 2016 01/15
- October 2016 16/31
- October 2016 01/15
- September 2016 16/30
- September 2016 01/15
- August 2016 16/31
- August 2016 01/15
- July 2016 16/31
- July 2016 01/15
- June 2016 16/30
- June 2016 01/15
- May 2016 16/31
- May 2016 01/15
- April 2016 16/30
- April 2016 01/15
- March 2016 16/31
- March 2016 01/15
- Februari 2016 15/29
- Februari 2016 1/15
- Januari 2016 16/31
- Januari 2016 1/15

2015

- December 2015 16/31
- December 2015 01/15
- November 2015 16/30
- November 2015 1/15
- October 2015 16/31
- October 2015 1/15
- September 2015 16/30
- September 2015 1/15
- August 2015 16/31
- August 2015 01/15
- July 2015
- June 2015
- May 2015
- April 2015
- March 2015
- Februari 2015
- Januari 2015

2014

- December 2014
- November 2014
- Oktober 2014
- September 2014
- Augustus 2014

2012

- Mededeling 2012
- June 2012
- April 2012
- Maart 2012
- Februari 2012
- Januari 2012

2011

- December 2011
- November 2011
- Oktober 2011
- September 2011
- Augustus 2011
- Juli 2011

- ALL FREE BOOKS

- BURGER PANEL 2015

- INGEZONDEN STUKKEN

- PROTOCOLLEN SION

- WATAMULA VIDEO'S

FILES - Afrika - Amazon - Antartica - Archonten - Aruba - Brain Control - Brainwash - Black Pope - Boston Globe files - Cancer - CELLTOWERS and CHEMTRAILS - Chemie-Farmaceutische kartels - Child Sex - Child Traffickers - CIA and Drugs part1 - CIA and Drugs part2 - CIA and Pedophile - Clinton Pizza gate - Colonia Dignidad - Core readings - Corrupt Nederland 1 - Corrupt Nederland 2 - Curacao maffia eiland - Demmink, Dutroux, Westminster - Demmink2 - Diana - DNA - Doping voetbal - Drone papers 1 - Drone papers 2 - Drone papers 3 - Drone papers 4 - Drugs - Els Borst - EuroNarcos - Evita Peron - False Flag - Flat - Round Earth - Fraude Goede doelen - Frequency - Gezond eten - Hackers - Helmin Wiels - Hitler ALIVE after WWII - Hitler ALIVE THE LIE - Hitler Story never told - Hollow Earth - Holocaust HOAX - Identity - Illuminati - Khazarian Mafia - Knights Templar - Lee Harvey Oswald - Land besturen - Leugens OM - Maffia Groepen - Martelingen Gevangenis - Martelingen Renwang - Montauk Project - Mind Weapons - Narcotica Nederland - Nazi Reich - Neset Temirci - No Bai Vota - Obama children - Oranje dossier - Oranje Opium - Organ Harvesting - Orgonite - Panama Papers - Pedofolie - Pedofoliele
Koninklijkhuis
- Pim Fortuyn - Pope and Islam - Protest Dolphins - Radiation - Real life cartoons - Remove RFID chip - Rife 1 - Rife 2 - Root Canals - Semler school - Slaven - Soeverijn - Slimme meters - Soeverijn - Telegraaf - Tesla - Theo van Gogh moord - The Human problem - Utopia - Vaccine - Verboden artikel - VeriChip - Vrijmetselarij 300 jaar - Vrijmetselarij History - Vrijmetselarij Orde - Vrijmetselarij Ritualen 1 - Vrijmetselarij Ritualen 2 - Vrijmetselarij Ritualen 3 - Weather Manipulation - Weather Manipulation Curacao - Weather Manipulation Patent - Wijze les - World Corruption - X files de ware - XIRTAM - Zaak Hogan - Zaak Holloway - Zelfmoorden - Zika - Zion history - 1900-2000 - Index
       
 
 

 

 

LATEST BOOK

Verboden Publicaties


Title: Verboden Publicaties
ISBN 978-0-244-61655-7
http://www.place4free.com/Downloads/Books/Verboden_download.pdf

File size 1.0 MB

 

 


   
       
 

 

Wilt u werkelijk weten hoe ons eiland Curaçao bestuurd wordt 
en hoe wij burgers onderdrukt worden.
Lees de volgende vrij te downloaden boeken.

Boek 1 boek2 boek 3 boek 4 boek 5 boek 6 boek7 boek8

boek9 boek9 Hidden1 Hidden 2 Geloof en het geloven Dieptepunt Namen Drugs

Sion Verboden

 

- Klik op icon boek -

   
       
       

We are not responsible for the posts of the members
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received,
but if you get no response to your e-mail within 3 days please write/submit again.